Četvrtak, 02.07.2009.

11:09

Riberi: "Ili Real ili ništa!"

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frenk Riberi izrazio je želju da karijeru nastavi u madridskom Realu.

Izvor: B92

Riberi: "Ili Real ili ništa!" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Bonny

pre 14 godina

Moje misljenje je da Ribery i nece doci u Real Madrid ako Bayern ne spusti cenu-trenutno traze 70-80 miliona.
Navijam samo za Partizan,a u Evropi zelim da vidim sto vise velikih klubova SA JAKIM IGRACKIM KADROM i da uzivam u neizvesni utakmicam(na pimer CHELSEA-BARSA u polufinalu C.L.). Sa ovakvim Real M. dobili smo dva jaka kluba(Barsa) u Spaniji koji ce se do kraja boriti za titulu! I u C.L. ce biti nekoliko kandidata za titulu: pored Barse,Chelsea,Liverpula(ako ne proda nikog od vaznijih igraca) i Man.Utd.(ako se pojaca), sada je tu i REAL MADRID.Neznaci da ce ovakav puno pojacani REAL sve osvojiti, ali ce imati mnogo bolju sezonu i sigurno barem jedan trofej!

Milosh

pre 14 godina

(raziel, 2. jul 2009 14:57)

Verujem kada procitam na sajtu MU-a!Fergi ce kad-tad priznati da se zeznuo u ovom prodavanju igraca,kao sto je priznao za Stama....!

stojke_lfc

pre 14 godina

Kao sto je neko vec jednom rekao,Perez bolje da je ovih 300 miliona ulozio na penzionisanje Inijeste i Cavija,jer kad dodje El Klasiko,ovi ce im sakriti loptu,da je ovi nece ni videti!

realovac pravi--31 titula--

pre 14 godina

djuvec@r.. PRPA A?! ne mogu da razumem ove navijace Barselone, stvarno su se zaprepastili! pa Real da se danas ugasi, da ne postoji kao klub, Barseloni treba jos minimum 50 godina da osvoji toliko trofeja koliko Real ima! dzabe spominjes babu kad je bila mlada, fudbal i liga sampiona ne postoje od '92 godine kada je Barsa prvi put osvojila LS!!

CHAMPIONS LIGUE: 9
LA LIGA: 31
UEFA CUP: 2
INTERCONTINENTAL CUP: 3
COPA DEL REY: 17
SUPERCUP: 7

HALA MADRID

Alex

pre 14 godina

Porediti menadzera, takticara i trenera kakav je Ser Alex Ferguson i Pereza je smesno. Pa svako od vas bi bio Perez, samo mu fali 300 miliona. On nije izmislio toplu vodu kada je napravio spisak najboljih igraca, to svako ko prati fudbal zna i moze. Treba imati dovoljno autoritativnog trenera ko ce te igrace poztaviti na svoje mesto.

p.s. A po cemu je Real zasluzio titulu "Kraljevski klub" a da ostali uspesni klubovi nisu? I sta treba da nam znaci to njegovo "kraljevsko"? Cccc...

Shone

pre 14 godina

Sta je s ovim ljudima zar oni misle da ce to tako da funkcionise. Pa ne moze buraz. To su ti vec cetiri igraca kojima treba prostora koji su navikli da budu glavniu svojim ekipama i da cela ekipa igra na njih.
Perezu svaka cas al bilo bi mu bolje da bude menadzer neke velike kompanije,super bi se snasao al fudbal je nesto drugo. Ekupu ne cine imena vec kolektiv. Nece to ovako ici kao da gledam i smatram da ce barsa i dogodine da bude glavna,ne volim ih al tako je.

luiz nazario de lima ronaldo

pre 14 godina

mocni real !!! florentino perez je najjaci covek na svetu,samo jos kad bi doveli visentea del boskea za trenera i to bi bilo vrh !! i da se vrati ronaldo ali pravi ronaldo !!!

milosssss

pre 14 godina

ma cutite svi..real je najbolji,samo oni koji su ljubomorni na real mogu da pricaju ovakve stvari...kako moye neko da kaye ya tim dje ce da igraju ronaldo,kaka,benyema,roben,higuai,casillas,ako dodje riberi,albiol,sergio ramos,snajder...... da je los...e pa cudo

Dejan Delija

pre 14 godina

Real ce ove sezone imati:najboljeg golmana sveta u prosloj godini IKERA KASILJASA,tri veoma dobra stopera:PEPE,RAUL ALBIOL,GARAY,dva bivsa naj bolja igraca sveta KAKA i RONALDO(posto ce MESSI biti proglasen za najboljeg)verovatno i RIBERIJA.......BENZEMA dosao,IGUAINA I RAULAGONZALESA koji ce biti autoritet u svlacionici......REAL ce ove godine biti najbolji ali samo na Sony Playstationu:)) Svi se pitaju zasto Barca hoce da proda Etoa......................... Zato sto hoce da zadrzi mir u kuci(ko je pametan razumece)MES QUE UN CLUB

djuvec@r

pre 14 godina

kao sto sam rekao pre neki dan:
muka mi je od vas kvazi navijaca Reala koji ste cutali kao pi*ke prosle godine kada smo vas rasturili na nasem terenu Nou Kampu ne toliko rezultatski koliko igracki, gde ste igrali bunker citav mec(posed lopte 80% naprema 20% za Barsu), znaci dosli ste da se branite kao recimo Hetafe, Osasuna, Almerija, pa ni njih nismo tolko razbili po igri koliko vas SRAMOTA!!!...a o potopu u Madrigu na vasem hramu fubbala Santjago Bernabeu necu ni da govorim 6:2 za Barsu!!!...pa tu ljagu bre nikada ne mozete da izbrisete pa makar doveli igrace za milijardu evra svake godine, to je neponovljivo i neprocenjivo jer vi to nama nikada, ali ponavljam NIKADA necete moci da vratite!!!

to je bilo od srca, a sto se Riberija tice, neka ga!...ako on misli da ce tamo da mu bude dobro i da ce da bude zvezda neka ide...ko sto jedan rece putuj igumane!...idi fotografisi se, slikaj se za novine, sve radi samo fudbal nemoj da igras!...ali ove zvezdie su promasile pravac, pa prava manekenska pista i modni grad je Milano, ali nema veze!

ali samo jedno imajte na umu vi veliki navijaci "najveceg kluba na svetu", Barselona jos nikoga nije kupila jer ne zuri preterano, ona treba samo da nabavi jednog ili dva igraca cisto da osnazi konkurenciju u timu nista vise, Barselona ima kompletan tim!...za razliku od Real Madrida koji je pokupovao fudbalere iz raznih liga i tek treba da ih uigrava i to pitanje je oce li da se uigraju zajedno kao kolektiv?!

a sto se Realovih 9 titula prvaka evrope tice imam samo jedno uzrecicu da kazem koju koristi moj jako dobar prijatelj:
...eeeehhh kada je moja baba bila mlada, kako je to bilo lepo, Boze kako je to bilo lepo...

Yeste

pre 14 godina

@ A3x3, 2. jul 2009 13:45

Ja nisam navijac ni "navijac" Reala, just for the record...Naravno, poredjenje Milanovog trija, predvodjenog istrosenim Ronaldinjom kog je Barsa otjerala iz svojih redova, u kombinaciji sa potrosenim i prezasicenim Pirlom, neadaptiranim Patom, i trulom, najtrulijom odbranom --- sa novim timom Real Madrida, kao sto rekoh, u najmanju ruku je smijesno i odraz neznanja...Uostalom, cemu nagadjanje - ako zelis da budes 100 posto u pravu, sacekaj iducu sezonu i gledaj meceve Reala.A ne sumnjam da hoces - kao i SVI ovdje.Ukljucujuci i bojice:-)

raziel

pre 14 godina

@12. Milosh, hahaha, pa da li ti stvarno veruješ da je Ferguson hteo sve te igrače? Šta pročitaš u novine misliš da je sve to istina? Možda je Real samo za Benzemu pretekao Fergija, mada i za njega sumnjam da ga je hteo jer se nije cimao oko ponuda nešto.
Fergi za razliku od Reala hoće da pravi tim a ne cirkus.
Real Madrid je smejurija od kluba.

Ivan

pre 14 godina

Ma ovo vise postaje smesno,toliko zvezda na jednom mestu,nece na dobro da izadje... Mislim da ce Real da bude dobar samo u PES-u,a ovako stvarno na terenu ne verujem da ce postici neki zapazen rezultat,ali bas..

snake

pre 14 godina

ma brate svi imaju para da dovode ali nisu svi real!!!!!to je poenta price,mozete vi da pljujete real i pereza ali ipak je to kraljevski klub.pa celzi ima neogranicena sredstava,za vreme murinja nisu pitali sta kosta pa sta su napravili?nista!svi ti vrhunski igraci mogu da biraju gde ce igrati a svi na kraju odaberu real.....lepo je rekao jednom dejvid bekam:svaka cast man utd i milanu i svim ostalim velikim klubovima lai igrati u realu je nesto specijalno

novisad

pre 14 godina

zheleo sam da vidim riberija u barsi..

ali evo, sachuvacu negde ovaj svoj komentar:

real ce biti najjachi samo u PES10. zhivi bili pa videli. oni koji se lozhe kao i proshle godine KA PA RO, ochigledno da nisu igrali nikad neku kolektivnu igru, pa ne znaju da je svakoj ekipi potreban jedan vodja, organizator. kad ih dodje 4, tu nastaje problem. a josh kad niko od te 4orice ne mozhe da bude vodja jer u Realu igra jedan Raul, koji drzhi glavnu rech, i siguran sam da ne bi dao da se promeni. Da tim mora da ima i odbranu i da napad ne igra sam, pokazali su proshle godine Milan,pretproshle Barsa, Real, itd...
i uostalom, mislim da je barselona, pokazala da je najvazhniji KOLEKTIV, a mogu slobodno reci da su Iniesta i Xavi pokazali da je sredina mozhda presudna.
al dobro. Ischekujem sledeci el klasiko

Vule

pre 14 godina

Milosh

Nije se Ferguson odrekao Teveza,nego je Tevez hteo vecu platu,hteo je da ode u Celsi ali mu je porodica rekla da ode u Siti zbog para,nije se odrekao Ronalda nego je klinac zapeo da ide u Real,od svih igraca koje je Perez uzeo samo ce Kaka da igra za tim a Riberi,Ronaldo i Benzema ce umisliti da su neke zvezde i da mogu da rade sta hoce.Ni kriv ni duzan trener ce prvi da dobije otkaz zbog zbog tih zvezda.Molim vas da mi objavite komentar

RMFC

pre 14 godina

hehe pa ko nebi pozelio otici u REAL taj laze ali zestoko svima je san zaigrati za tu masineriju..barselonice sa tim mizernim navijacima ne pise vam se dobro..heheh

mix

pre 14 godina

Dovodjenje dobrih igraca nije garancija uspeha, uz to je potreban jedan vrhunski trener koji ce moci sve da ih ujedini u tim, a po meni pelegrini nije taj trener i uopste real postaje sve vise tim koji ljudi ne vole upravo zbog toga sto kod njih PARE zavrsavaju sve, a ne sto je to real madrid!!! to je ipak malo zalosno...

Yeste

pre 14 godina

@ A3x2, 2. jul 2009 11:29

Prijatelju, to nije gomila djecice i fudbalskih amatera sa ulice, kojima ce trebati nekakva vaspitacica ili vaspitac - vec grupa vrhunskih profesionalaca, najboljih i njskupljih igraca na planeti - tako da ova tvoja teza zvuci, u najmanju ruku, smijesno...A jos smijesnije izgleda ovoliko "preporucujem" na istoj.Neznanje je uzasna stvar...

Nenad

pre 14 godina

Stvarno mi je muka vise da gledam kako pojedinci kritikuju Real,ne mogu da svate da je Real najveci klub na svetu.Treba da im se cestita na dovedenim igracima.

Miroljub FCRS

pre 14 godina

Ne mogu da verujem...
Ma šta mi rekli, oni će da razbijaju...:(
Znači kakav tim su sakupili...
Bruka...
A ne mogu da ih podnesem :@

A3x3

pre 14 godina

@Yeste

Vidiš, prijatelju, videćemo čije je neznanje veće.
Nešto slično mom današnjem komentaru sam govorio prošlog leta milanezima, kada su padali od sreće zbog KA-PA-RO koji su takođe veliki profesionalci, i šta uradiše? Neću da pominjem vas, "navijače" Reala, znate kako ste prošli poslednjih godina.
Ako se zadovoljavate takvim rezultatima sa onakvim "galaktikosima 1,2,3", onda ok.
Mislim da ću nešto slično opet reći i vama iduće godine...

expert

pre 14 godina

Ovaj Perez je jaci od zemljotresa,poplave, uragana, Mila Djukanovica, Mishka , Chaka Norisa i Nika Slotera zajedno!!! Chak mu je i Dule prodao Ubicu!!! Kapa dole za do sada ucinjeno,nadam se rezultatima i na terenu...

fudbal tv

pre 14 godina

sad ne mogu da gledam bayern,niti mogu da gledam milan a tek u manchesteru nemam koga da gledam...sad ce mo svi da gledamo real...eto sta perez oce...da svi gledamo fensi real...aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

srpska_realnost

pre 14 godina

Nemojte da pljuvate po Riberiu.
On je zaista zasluzio da ide u veci internacionalni klub.
Pa nece valjda za "samo" 3,5 Mio Euro da igra za debelog Hoenessa. Setite se kako je FC Bayern proterao Elbera i Makaya.Sad zele i Luca Tonija da proteruju.

Yeste

pre 14 godina

Neki se zivi pojedose sto je Perez uspio da dovede vrhunske igrace, i sto sada svi hoce u Real, cak i Riberi koji je bio Barsin san.Treba biti realan i cestitati covjeku - ovo sto je on uradio, nije niko drugi nikada...Ovakav predsjednik + ovakav klub = san svakog igraca.

Football Bible

pre 14 godina

Zar je neko sumnjao da Riberi ne zna koji je fudbalski klub najveci na svetu?Sto ce sad da se popale oni (kao)navijaci Barse.Tako su ga zarko zeleli...PS.Bez ljutnje - ali zna se sta su Real Madrid i AC Milan, a sta Barselona (i ostali drugorazredni klubovi)

бојић II

pre 14 godina

реал изнад свих!
само је реал више од клуба!

п.с. ајмо бојићи! нова набуџена екипа чека на ваше симпатије.

Koks

pre 14 godina

Naravno Real!!! Ko ima i malo mozga, a bavi se fudbalom i hoce nesto da postigne u zivotu odabrace Real... Da bi neko postao najveca zvezda fudbala ima samo jedan pravac, a to su odabrali i Kaka i Ronaldo i Benzema, a I Riberi! Pricajte sta hocete, ali tako je... Sa ovim se nece sloziti samo ljudi koji vole Barsu iz perioda zadnjih 4-5 god... jer su zaslepljeni tim periodom,a ljudi koji znaju sta je Real i sta je fudbal njima je sada srce puno.. dolaze stvari na svoje mesto! :) napred Real....

продаја дресова

pre 14 godina

Купиће га Реал сигурно, треба очувати милионску армију муслиманских навијача.

A3x2

pre 14 godina

Vama neće trebati trener, nego vaspitačica, pa na livadicu i svakom po loptu... dok ne natrči neki kolektiv koji igra fudbal. Onda ćete da menjate trenera, vaspitačicu, predsednika i ceo tim...

1943

pre 14 godina

Evo samara u lice dezurnim Perezovim "kriticarima".Bez obzira na potrosena sredstva, do skora su svi zeljeli u Barsu i Mancester - dok sada svi zele da zaigraju za Real Madrid.Takodje, ne treba zanemariti cinjenicu da je Riberi glatko rekao NE Barsi, iako ima onakav tim i iako je osvojila trostruku krunu.To nisu beznacajne stvari...

Seguimos Haciendo Historia

Bavarac

pre 14 godina

I treba ga pustiti da ide u Real,da malo tamo glumi kao i Ronaldo,guti i ostali glumci...to nije klub vec cirkus...A Riberi nije vise za Bajern,pokazao je ko je i sta je

Milosh

pre 14 godina

Perez VS Ferguson:

1 : 0 Ronaldo
2 : 0 Kaka
3 : 0 Benzema
4 : 0 Riberi
5 : 0 David Vilja ?
6 : 0 David Silva ?
Gledam i placem....mislim da se SAF ziv pojeo!Odrekao se Ronalda i Teveza,misleci da ce dovesti 3-4 vrhunska igraca,a nece dovesti ni jedno,dovesce jos nekoliko solidnih mladih igraca,ali vrhunskih tipa Riberi,David Silva,nece.....Gledam i placem....
Perez,skidam kapu majstore!

A3x2

pre 14 godina

Vama neće trebati trener, nego vaspitačica, pa na livadicu i svakom po loptu... dok ne natrči neki kolektiv koji igra fudbal. Onda ćete da menjate trenera, vaspitačicu, predsednika i ceo tim...

продаја дресова

pre 14 godina

Купиће га Реал сигурно, треба очувати милионску армију муслиманских навијача.

Milosh

pre 14 godina

Perez VS Ferguson:

1 : 0 Ronaldo
2 : 0 Kaka
3 : 0 Benzema
4 : 0 Riberi
5 : 0 David Vilja ?
6 : 0 David Silva ?
Gledam i placem....mislim da se SAF ziv pojeo!Odrekao se Ronalda i Teveza,misleci da ce dovesti 3-4 vrhunska igraca,a nece dovesti ni jedno,dovesce jos nekoliko solidnih mladih igraca,ali vrhunskih tipa Riberi,David Silva,nece.....Gledam i placem....
Perez,skidam kapu majstore!

1943

pre 14 godina

Evo samara u lice dezurnim Perezovim "kriticarima".Bez obzira na potrosena sredstva, do skora su svi zeljeli u Barsu i Mancester - dok sada svi zele da zaigraju za Real Madrid.Takodje, ne treba zanemariti cinjenicu da je Riberi glatko rekao NE Barsi, iako ima onakav tim i iako je osvojila trostruku krunu.To nisu beznacajne stvari...

Seguimos Haciendo Historia

expert

pre 14 godina

Ovaj Perez je jaci od zemljotresa,poplave, uragana, Mila Djukanovica, Mishka , Chaka Norisa i Nika Slotera zajedno!!! Chak mu je i Dule prodao Ubicu!!! Kapa dole za do sada ucinjeno,nadam se rezultatima i na terenu...

fudbal tv

pre 14 godina

sad ne mogu da gledam bayern,niti mogu da gledam milan a tek u manchesteru nemam koga da gledam...sad ce mo svi da gledamo real...eto sta perez oce...da svi gledamo fensi real...aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Yeste

pre 14 godina

Neki se zivi pojedose sto je Perez uspio da dovede vrhunske igrace, i sto sada svi hoce u Real, cak i Riberi koji je bio Barsin san.Treba biti realan i cestitati covjeku - ovo sto je on uradio, nije niko drugi nikada...Ovakav predsjednik + ovakav klub = san svakog igraca.

Bavarac

pre 14 godina

I treba ga pustiti da ide u Real,da malo tamo glumi kao i Ronaldo,guti i ostali glumci...to nije klub vec cirkus...A Riberi nije vise za Bajern,pokazao je ko je i sta je

Koks

pre 14 godina

Naravno Real!!! Ko ima i malo mozga, a bavi se fudbalom i hoce nesto da postigne u zivotu odabrace Real... Da bi neko postao najveca zvezda fudbala ima samo jedan pravac, a to su odabrali i Kaka i Ronaldo i Benzema, a I Riberi! Pricajte sta hocete, ali tako je... Sa ovim se nece sloziti samo ljudi koji vole Barsu iz perioda zadnjih 4-5 god... jer su zaslepljeni tim periodom,a ljudi koji znaju sta je Real i sta je fudbal njima je sada srce puno.. dolaze stvari na svoje mesto! :) napred Real....

Nenad

pre 14 godina

Stvarno mi je muka vise da gledam kako pojedinci kritikuju Real,ne mogu da svate da je Real najveci klub na svetu.Treba da im se cestita na dovedenim igracima.

бојић II

pre 14 godina

реал изнад свих!
само је реал више од клуба!

п.с. ајмо бојићи! нова набуџена екипа чека на ваше симпатије.

Football Bible

pre 14 godina

Zar je neko sumnjao da Riberi ne zna koji je fudbalski klub najveci na svetu?Sto ce sad da se popale oni (kao)navijaci Barse.Tako su ga zarko zeleli...PS.Bez ljutnje - ali zna se sta su Real Madrid i AC Milan, a sta Barselona (i ostali drugorazredni klubovi)

A3x3

pre 14 godina

@Yeste

Vidiš, prijatelju, videćemo čije je neznanje veće.
Nešto slično mom današnjem komentaru sam govorio prošlog leta milanezima, kada su padali od sreće zbog KA-PA-RO koji su takođe veliki profesionalci, i šta uradiše? Neću da pominjem vas, "navijače" Reala, znate kako ste prošli poslednjih godina.
Ako se zadovoljavate takvim rezultatima sa onakvim "galaktikosima 1,2,3", onda ok.
Mislim da ću nešto slično opet reći i vama iduće godine...

Yeste

pre 14 godina

@ A3x2, 2. jul 2009 11:29

Prijatelju, to nije gomila djecice i fudbalskih amatera sa ulice, kojima ce trebati nekakva vaspitacica ili vaspitac - vec grupa vrhunskih profesionalaca, najboljih i njskupljih igraca na planeti - tako da ova tvoja teza zvuci, u najmanju ruku, smijesno...A jos smijesnije izgleda ovoliko "preporucujem" na istoj.Neznanje je uzasna stvar...

novisad

pre 14 godina

zheleo sam da vidim riberija u barsi..

ali evo, sachuvacu negde ovaj svoj komentar:

real ce biti najjachi samo u PES10. zhivi bili pa videli. oni koji se lozhe kao i proshle godine KA PA RO, ochigledno da nisu igrali nikad neku kolektivnu igru, pa ne znaju da je svakoj ekipi potreban jedan vodja, organizator. kad ih dodje 4, tu nastaje problem. a josh kad niko od te 4orice ne mozhe da bude vodja jer u Realu igra jedan Raul, koji drzhi glavnu rech, i siguran sam da ne bi dao da se promeni. Da tim mora da ima i odbranu i da napad ne igra sam, pokazali su proshle godine Milan,pretproshle Barsa, Real, itd...
i uostalom, mislim da je barselona, pokazala da je najvazhniji KOLEKTIV, a mogu slobodno reci da su Iniesta i Xavi pokazali da je sredina mozhda presudna.
al dobro. Ischekujem sledeci el klasiko

Vule

pre 14 godina

Milosh

Nije se Ferguson odrekao Teveza,nego je Tevez hteo vecu platu,hteo je da ode u Celsi ali mu je porodica rekla da ode u Siti zbog para,nije se odrekao Ronalda nego je klinac zapeo da ide u Real,od svih igraca koje je Perez uzeo samo ce Kaka da igra za tim a Riberi,Ronaldo i Benzema ce umisliti da su neke zvezde i da mogu da rade sta hoce.Ni kriv ni duzan trener ce prvi da dobije otkaz zbog zbog tih zvezda.Molim vas da mi objavite komentar

srpska_realnost

pre 14 godina

Nemojte da pljuvate po Riberiu.
On je zaista zasluzio da ide u veci internacionalni klub.
Pa nece valjda za "samo" 3,5 Mio Euro da igra za debelog Hoenessa. Setite se kako je FC Bayern proterao Elbera i Makaya.Sad zele i Luca Tonija da proteruju.

Miroljub FCRS

pre 14 godina

Ne mogu da verujem...
Ma šta mi rekli, oni će da razbijaju...:(
Znači kakav tim su sakupili...
Bruka...
A ne mogu da ih podnesem :@

realovac pravi--31 titula--

pre 14 godina

djuvec@r.. PRPA A?! ne mogu da razumem ove navijace Barselone, stvarno su se zaprepastili! pa Real da se danas ugasi, da ne postoji kao klub, Barseloni treba jos minimum 50 godina da osvoji toliko trofeja koliko Real ima! dzabe spominjes babu kad je bila mlada, fudbal i liga sampiona ne postoje od '92 godine kada je Barsa prvi put osvojila LS!!

CHAMPIONS LIGUE: 9
LA LIGA: 31
UEFA CUP: 2
INTERCONTINENTAL CUP: 3
COPA DEL REY: 17
SUPERCUP: 7

HALA MADRID

Dejan Delija

pre 14 godina

Real ce ove sezone imati:najboljeg golmana sveta u prosloj godini IKERA KASILJASA,tri veoma dobra stopera:PEPE,RAUL ALBIOL,GARAY,dva bivsa naj bolja igraca sveta KAKA i RONALDO(posto ce MESSI biti proglasen za najboljeg)verovatno i RIBERIJA.......BENZEMA dosao,IGUAINA I RAULAGONZALESA koji ce biti autoritet u svlacionici......REAL ce ove godine biti najbolji ali samo na Sony Playstationu:)) Svi se pitaju zasto Barca hoce da proda Etoa......................... Zato sto hoce da zadrzi mir u kuci(ko je pametan razumece)MES QUE UN CLUB

RMFC

pre 14 godina

hehe pa ko nebi pozelio otici u REAL taj laze ali zestoko svima je san zaigrati za tu masineriju..barselonice sa tim mizernim navijacima ne pise vam se dobro..heheh

snake

pre 14 godina

ma brate svi imaju para da dovode ali nisu svi real!!!!!to je poenta price,mozete vi da pljujete real i pereza ali ipak je to kraljevski klub.pa celzi ima neogranicena sredstava,za vreme murinja nisu pitali sta kosta pa sta su napravili?nista!svi ti vrhunski igraci mogu da biraju gde ce igrati a svi na kraju odaberu real.....lepo je rekao jednom dejvid bekam:svaka cast man utd i milanu i svim ostalim velikim klubovima lai igrati u realu je nesto specijalno

raziel

pre 14 godina

@12. Milosh, hahaha, pa da li ti stvarno veruješ da je Ferguson hteo sve te igrače? Šta pročitaš u novine misliš da je sve to istina? Možda je Real samo za Benzemu pretekao Fergija, mada i za njega sumnjam da ga je hteo jer se nije cimao oko ponuda nešto.
Fergi za razliku od Reala hoće da pravi tim a ne cirkus.
Real Madrid je smejurija od kluba.

Yeste

pre 14 godina

@ A3x3, 2. jul 2009 13:45

Ja nisam navijac ni "navijac" Reala, just for the record...Naravno, poredjenje Milanovog trija, predvodjenog istrosenim Ronaldinjom kog je Barsa otjerala iz svojih redova, u kombinaciji sa potrosenim i prezasicenim Pirlom, neadaptiranim Patom, i trulom, najtrulijom odbranom --- sa novim timom Real Madrida, kao sto rekoh, u najmanju ruku je smijesno i odraz neznanja...Uostalom, cemu nagadjanje - ako zelis da budes 100 posto u pravu, sacekaj iducu sezonu i gledaj meceve Reala.A ne sumnjam da hoces - kao i SVI ovdje.Ukljucujuci i bojice:-)

luiz nazario de lima ronaldo

pre 14 godina

mocni real !!! florentino perez je najjaci covek na svetu,samo jos kad bi doveli visentea del boskea za trenera i to bi bilo vrh !! i da se vrati ronaldo ali pravi ronaldo !!!

djuvec@r

pre 14 godina

kao sto sam rekao pre neki dan:
muka mi je od vas kvazi navijaca Reala koji ste cutali kao pi*ke prosle godine kada smo vas rasturili na nasem terenu Nou Kampu ne toliko rezultatski koliko igracki, gde ste igrali bunker citav mec(posed lopte 80% naprema 20% za Barsu), znaci dosli ste da se branite kao recimo Hetafe, Osasuna, Almerija, pa ni njih nismo tolko razbili po igri koliko vas SRAMOTA!!!...a o potopu u Madrigu na vasem hramu fubbala Santjago Bernabeu necu ni da govorim 6:2 za Barsu!!!...pa tu ljagu bre nikada ne mozete da izbrisete pa makar doveli igrace za milijardu evra svake godine, to je neponovljivo i neprocenjivo jer vi to nama nikada, ali ponavljam NIKADA necete moci da vratite!!!

to je bilo od srca, a sto se Riberija tice, neka ga!...ako on misli da ce tamo da mu bude dobro i da ce da bude zvezda neka ide...ko sto jedan rece putuj igumane!...idi fotografisi se, slikaj se za novine, sve radi samo fudbal nemoj da igras!...ali ove zvezdie su promasile pravac, pa prava manekenska pista i modni grad je Milano, ali nema veze!

ali samo jedno imajte na umu vi veliki navijaci "najveceg kluba na svetu", Barselona jos nikoga nije kupila jer ne zuri preterano, ona treba samo da nabavi jednog ili dva igraca cisto da osnazi konkurenciju u timu nista vise, Barselona ima kompletan tim!...za razliku od Real Madrida koji je pokupovao fudbalere iz raznih liga i tek treba da ih uigrava i to pitanje je oce li da se uigraju zajedno kao kolektiv?!

a sto se Realovih 9 titula prvaka evrope tice imam samo jedno uzrecicu da kazem koju koristi moj jako dobar prijatelj:
...eeeehhh kada je moja baba bila mlada, kako je to bilo lepo, Boze kako je to bilo lepo...

Alex

pre 14 godina

Porediti menadzera, takticara i trenera kakav je Ser Alex Ferguson i Pereza je smesno. Pa svako od vas bi bio Perez, samo mu fali 300 miliona. On nije izmislio toplu vodu kada je napravio spisak najboljih igraca, to svako ko prati fudbal zna i moze. Treba imati dovoljno autoritativnog trenera ko ce te igrace poztaviti na svoje mesto.

p.s. A po cemu je Real zasluzio titulu "Kraljevski klub" a da ostali uspesni klubovi nisu? I sta treba da nam znaci to njegovo "kraljevsko"? Cccc...

milosssss

pre 14 godina

ma cutite svi..real je najbolji,samo oni koji su ljubomorni na real mogu da pricaju ovakve stvari...kako moye neko da kaye ya tim dje ce da igraju ronaldo,kaka,benyema,roben,higuai,casillas,ako dodje riberi,albiol,sergio ramos,snajder...... da je los...e pa cudo

stojke_lfc

pre 14 godina

Kao sto je neko vec jednom rekao,Perez bolje da je ovih 300 miliona ulozio na penzionisanje Inijeste i Cavija,jer kad dodje El Klasiko,ovi ce im sakriti loptu,da je ovi nece ni videti!

Bonny

pre 14 godina

Moje misljenje je da Ribery i nece doci u Real Madrid ako Bayern ne spusti cenu-trenutno traze 70-80 miliona.
Navijam samo za Partizan,a u Evropi zelim da vidim sto vise velikih klubova SA JAKIM IGRACKIM KADROM i da uzivam u neizvesni utakmicam(na pimer CHELSEA-BARSA u polufinalu C.L.). Sa ovakvim Real M. dobili smo dva jaka kluba(Barsa) u Spaniji koji ce se do kraja boriti za titulu! I u C.L. ce biti nekoliko kandidata za titulu: pored Barse,Chelsea,Liverpula(ako ne proda nikog od vaznijih igraca) i Man.Utd.(ako se pojaca), sada je tu i REAL MADRID.Neznaci da ce ovakav puno pojacani REAL sve osvojiti, ali ce imati mnogo bolju sezonu i sigurno barem jedan trofej!

Shone

pre 14 godina

Sta je s ovim ljudima zar oni misle da ce to tako da funkcionise. Pa ne moze buraz. To su ti vec cetiri igraca kojima treba prostora koji su navikli da budu glavniu svojim ekipama i da cela ekipa igra na njih.
Perezu svaka cas al bilo bi mu bolje da bude menadzer neke velike kompanije,super bi se snasao al fudbal je nesto drugo. Ekupu ne cine imena vec kolektiv. Nece to ovako ici kao da gledam i smatram da ce barsa i dogodine da bude glavna,ne volim ih al tako je.

Ivan

pre 14 godina

Ma ovo vise postaje smesno,toliko zvezda na jednom mestu,nece na dobro da izadje... Mislim da ce Real da bude dobar samo u PES-u,a ovako stvarno na terenu ne verujem da ce postici neki zapazen rezultat,ali bas..

mix

pre 14 godina

Dovodjenje dobrih igraca nije garancija uspeha, uz to je potreban jedan vrhunski trener koji ce moci sve da ih ujedini u tim, a po meni pelegrini nije taj trener i uopste real postaje sve vise tim koji ljudi ne vole upravo zbog toga sto kod njih PARE zavrsavaju sve, a ne sto je to real madrid!!! to je ipak malo zalosno...

Milosh

pre 14 godina

(raziel, 2. jul 2009 14:57)

Verujem kada procitam na sajtu MU-a!Fergi ce kad-tad priznati da se zeznuo u ovom prodavanju igraca,kao sto je priznao za Stama....!

Milosh

pre 14 godina

Perez VS Ferguson:

1 : 0 Ronaldo
2 : 0 Kaka
3 : 0 Benzema
4 : 0 Riberi
5 : 0 David Vilja ?
6 : 0 David Silva ?
Gledam i placem....mislim da se SAF ziv pojeo!Odrekao se Ronalda i Teveza,misleci da ce dovesti 3-4 vrhunska igraca,a nece dovesti ni jedno,dovesce jos nekoliko solidnih mladih igraca,ali vrhunskih tipa Riberi,David Silva,nece.....Gledam i placem....
Perez,skidam kapu majstore!

Bavarac

pre 14 godina

I treba ga pustiti da ide u Real,da malo tamo glumi kao i Ronaldo,guti i ostali glumci...to nije klub vec cirkus...A Riberi nije vise za Bajern,pokazao je ko je i sta je

A3x2

pre 14 godina

Vama neće trebati trener, nego vaspitačica, pa na livadicu i svakom po loptu... dok ne natrči neki kolektiv koji igra fudbal. Onda ćete da menjate trenera, vaspitačicu, predsednika i ceo tim...

Football Bible

pre 14 godina

Zar je neko sumnjao da Riberi ne zna koji je fudbalski klub najveci na svetu?Sto ce sad da se popale oni (kao)navijaci Barse.Tako su ga zarko zeleli...PS.Bez ljutnje - ali zna se sta su Real Madrid i AC Milan, a sta Barselona (i ostali drugorazredni klubovi)

1943

pre 14 godina

Evo samara u lice dezurnim Perezovim "kriticarima".Bez obzira na potrosena sredstva, do skora su svi zeljeli u Barsu i Mancester - dok sada svi zele da zaigraju za Real Madrid.Takodje, ne treba zanemariti cinjenicu da je Riberi glatko rekao NE Barsi, iako ima onakav tim i iako je osvojila trostruku krunu.To nisu beznacajne stvari...

Seguimos Haciendo Historia

Yeste

pre 14 godina

@ A3x2, 2. jul 2009 11:29

Prijatelju, to nije gomila djecice i fudbalskih amatera sa ulice, kojima ce trebati nekakva vaspitacica ili vaspitac - vec grupa vrhunskih profesionalaca, najboljih i njskupljih igraca na planeti - tako da ova tvoja teza zvuci, u najmanju ruku, smijesno...A jos smijesnije izgleda ovoliko "preporucujem" na istoj.Neznanje je uzasna stvar...

A3x3

pre 14 godina

@Yeste

Vidiš, prijatelju, videćemo čije je neznanje veće.
Nešto slično mom današnjem komentaru sam govorio prošlog leta milanezima, kada su padali od sreće zbog KA-PA-RO koji su takođe veliki profesionalci, i šta uradiše? Neću da pominjem vas, "navijače" Reala, znate kako ste prošli poslednjih godina.
Ako se zadovoljavate takvim rezultatima sa onakvim "galaktikosima 1,2,3", onda ok.
Mislim da ću nešto slično opet reći i vama iduće godine...

djuvec@r

pre 14 godina

kao sto sam rekao pre neki dan:
muka mi je od vas kvazi navijaca Reala koji ste cutali kao pi*ke prosle godine kada smo vas rasturili na nasem terenu Nou Kampu ne toliko rezultatski koliko igracki, gde ste igrali bunker citav mec(posed lopte 80% naprema 20% za Barsu), znaci dosli ste da se branite kao recimo Hetafe, Osasuna, Almerija, pa ni njih nismo tolko razbili po igri koliko vas SRAMOTA!!!...a o potopu u Madrigu na vasem hramu fubbala Santjago Bernabeu necu ni da govorim 6:2 za Barsu!!!...pa tu ljagu bre nikada ne mozete da izbrisete pa makar doveli igrace za milijardu evra svake godine, to je neponovljivo i neprocenjivo jer vi to nama nikada, ali ponavljam NIKADA necete moci da vratite!!!

to je bilo od srca, a sto se Riberija tice, neka ga!...ako on misli da ce tamo da mu bude dobro i da ce da bude zvezda neka ide...ko sto jedan rece putuj igumane!...idi fotografisi se, slikaj se za novine, sve radi samo fudbal nemoj da igras!...ali ove zvezdie su promasile pravac, pa prava manekenska pista i modni grad je Milano, ali nema veze!

ali samo jedno imajte na umu vi veliki navijaci "najveceg kluba na svetu", Barselona jos nikoga nije kupila jer ne zuri preterano, ona treba samo da nabavi jednog ili dva igraca cisto da osnazi konkurenciju u timu nista vise, Barselona ima kompletan tim!...za razliku od Real Madrida koji je pokupovao fudbalere iz raznih liga i tek treba da ih uigrava i to pitanje je oce li da se uigraju zajedno kao kolektiv?!

a sto se Realovih 9 titula prvaka evrope tice imam samo jedno uzrecicu da kazem koju koristi moj jako dobar prijatelj:
...eeeehhh kada je moja baba bila mlada, kako je to bilo lepo, Boze kako je to bilo lepo...

Nenad

pre 14 godina

Stvarno mi je muka vise da gledam kako pojedinci kritikuju Real,ne mogu da svate da je Real najveci klub na svetu.Treba da im se cestita na dovedenim igracima.

raziel

pre 14 godina

@12. Milosh, hahaha, pa da li ti stvarno veruješ da je Ferguson hteo sve te igrače? Šta pročitaš u novine misliš da je sve to istina? Možda je Real samo za Benzemu pretekao Fergija, mada i za njega sumnjam da ga je hteo jer se nije cimao oko ponuda nešto.
Fergi za razliku od Reala hoće da pravi tim a ne cirkus.
Real Madrid je smejurija od kluba.

продаја дресова

pre 14 godina

Купиће га Реал сигурно, треба очувати милионску армију муслиманских навијача.

Koks

pre 14 godina

Naravno Real!!! Ko ima i malo mozga, a bavi se fudbalom i hoce nesto da postigne u zivotu odabrace Real... Da bi neko postao najveca zvezda fudbala ima samo jedan pravac, a to su odabrali i Kaka i Ronaldo i Benzema, a I Riberi! Pricajte sta hocete, ali tako je... Sa ovim se nece sloziti samo ljudi koji vole Barsu iz perioda zadnjih 4-5 god... jer su zaslepljeni tim periodom,a ljudi koji znaju sta je Real i sta je fudbal njima je sada srce puno.. dolaze stvari na svoje mesto! :) napred Real....

Dejan Delija

pre 14 godina

Real ce ove sezone imati:najboljeg golmana sveta u prosloj godini IKERA KASILJASA,tri veoma dobra stopera:PEPE,RAUL ALBIOL,GARAY,dva bivsa naj bolja igraca sveta KAKA i RONALDO(posto ce MESSI biti proglasen za najboljeg)verovatno i RIBERIJA.......BENZEMA dosao,IGUAINA I RAULAGONZALESA koji ce biti autoritet u svlacionici......REAL ce ove godine biti najbolji ali samo na Sony Playstationu:)) Svi se pitaju zasto Barca hoce da proda Etoa......................... Zato sto hoce da zadrzi mir u kuci(ko je pametan razumece)MES QUE UN CLUB

Alex

pre 14 godina

Porediti menadzera, takticara i trenera kakav je Ser Alex Ferguson i Pereza je smesno. Pa svako od vas bi bio Perez, samo mu fali 300 miliona. On nije izmislio toplu vodu kada je napravio spisak najboljih igraca, to svako ko prati fudbal zna i moze. Treba imati dovoljno autoritativnog trenera ko ce te igrace poztaviti na svoje mesto.

p.s. A po cemu je Real zasluzio titulu "Kraljevski klub" a da ostali uspesni klubovi nisu? I sta treba da nam znaci to njegovo "kraljevsko"? Cccc...

stojke_lfc

pre 14 godina

Kao sto je neko vec jednom rekao,Perez bolje da je ovih 300 miliona ulozio na penzionisanje Inijeste i Cavija,jer kad dodje El Klasiko,ovi ce im sakriti loptu,da je ovi nece ni videti!

mix

pre 14 godina

Dovodjenje dobrih igraca nije garancija uspeha, uz to je potreban jedan vrhunski trener koji ce moci sve da ih ujedini u tim, a po meni pelegrini nije taj trener i uopste real postaje sve vise tim koji ljudi ne vole upravo zbog toga sto kod njih PARE zavrsavaju sve, a ne sto je to real madrid!!! to je ipak malo zalosno...

expert

pre 14 godina

Ovaj Perez je jaci od zemljotresa,poplave, uragana, Mila Djukanovica, Mishka , Chaka Norisa i Nika Slotera zajedno!!! Chak mu je i Dule prodao Ubicu!!! Kapa dole za do sada ucinjeno,nadam se rezultatima i na terenu...

Vule

pre 14 godina

Milosh

Nije se Ferguson odrekao Teveza,nego je Tevez hteo vecu platu,hteo je da ode u Celsi ali mu je porodica rekla da ode u Siti zbog para,nije se odrekao Ronalda nego je klinac zapeo da ide u Real,od svih igraca koje je Perez uzeo samo ce Kaka da igra za tim a Riberi,Ronaldo i Benzema ce umisliti da su neke zvezde i da mogu da rade sta hoce.Ni kriv ni duzan trener ce prvi da dobije otkaz zbog zbog tih zvezda.Molim vas da mi objavite komentar

Shone

pre 14 godina

Sta je s ovim ljudima zar oni misle da ce to tako da funkcionise. Pa ne moze buraz. To su ti vec cetiri igraca kojima treba prostora koji su navikli da budu glavniu svojim ekipama i da cela ekipa igra na njih.
Perezu svaka cas al bilo bi mu bolje da bude menadzer neke velike kompanije,super bi se snasao al fudbal je nesto drugo. Ekupu ne cine imena vec kolektiv. Nece to ovako ici kao da gledam i smatram da ce barsa i dogodine da bude glavna,ne volim ih al tako je.

milosssss

pre 14 godina

ma cutite svi..real je najbolji,samo oni koji su ljubomorni na real mogu da pricaju ovakve stvari...kako moye neko da kaye ya tim dje ce da igraju ronaldo,kaka,benyema,roben,higuai,casillas,ako dodje riberi,albiol,sergio ramos,snajder...... da je los...e pa cudo

Yeste

pre 14 godina

Neki se zivi pojedose sto je Perez uspio da dovede vrhunske igrace, i sto sada svi hoce u Real, cak i Riberi koji je bio Barsin san.Treba biti realan i cestitati covjeku - ovo sto je on uradio, nije niko drugi nikada...Ovakav predsjednik + ovakav klub = san svakog igraca.

бојић II

pre 14 godina

реал изнад свих!
само је реал више од клуба!

п.с. ајмо бојићи! нова набуџена екипа чека на ваше симпатије.

Miroljub FCRS

pre 14 godina

Ne mogu da verujem...
Ma šta mi rekli, oni će da razbijaju...:(
Znači kakav tim su sakupili...
Bruka...
A ne mogu da ih podnesem :@

novisad

pre 14 godina

zheleo sam da vidim riberija u barsi..

ali evo, sachuvacu negde ovaj svoj komentar:

real ce biti najjachi samo u PES10. zhivi bili pa videli. oni koji se lozhe kao i proshle godine KA PA RO, ochigledno da nisu igrali nikad neku kolektivnu igru, pa ne znaju da je svakoj ekipi potreban jedan vodja, organizator. kad ih dodje 4, tu nastaje problem. a josh kad niko od te 4orice ne mozhe da bude vodja jer u Realu igra jedan Raul, koji drzhi glavnu rech, i siguran sam da ne bi dao da se promeni. Da tim mora da ima i odbranu i da napad ne igra sam, pokazali su proshle godine Milan,pretproshle Barsa, Real, itd...
i uostalom, mislim da je barselona, pokazala da je najvazhniji KOLEKTIV, a mogu slobodno reci da su Iniesta i Xavi pokazali da je sredina mozhda presudna.
al dobro. Ischekujem sledeci el klasiko

Yeste

pre 14 godina

@ A3x3, 2. jul 2009 13:45

Ja nisam navijac ni "navijac" Reala, just for the record...Naravno, poredjenje Milanovog trija, predvodjenog istrosenim Ronaldinjom kog je Barsa otjerala iz svojih redova, u kombinaciji sa potrosenim i prezasicenim Pirlom, neadaptiranim Patom, i trulom, najtrulijom odbranom --- sa novim timom Real Madrida, kao sto rekoh, u najmanju ruku je smijesno i odraz neznanja...Uostalom, cemu nagadjanje - ako zelis da budes 100 posto u pravu, sacekaj iducu sezonu i gledaj meceve Reala.A ne sumnjam da hoces - kao i SVI ovdje.Ukljucujuci i bojice:-)

realovac pravi--31 titula--

pre 14 godina

djuvec@r.. PRPA A?! ne mogu da razumem ove navijace Barselone, stvarno su se zaprepastili! pa Real da se danas ugasi, da ne postoji kao klub, Barseloni treba jos minimum 50 godina da osvoji toliko trofeja koliko Real ima! dzabe spominjes babu kad je bila mlada, fudbal i liga sampiona ne postoje od '92 godine kada je Barsa prvi put osvojila LS!!

CHAMPIONS LIGUE: 9
LA LIGA: 31
UEFA CUP: 2
INTERCONTINENTAL CUP: 3
COPA DEL REY: 17
SUPERCUP: 7

HALA MADRID

srpska_realnost

pre 14 godina

Nemojte da pljuvate po Riberiu.
On je zaista zasluzio da ide u veci internacionalni klub.
Pa nece valjda za "samo" 3,5 Mio Euro da igra za debelog Hoenessa. Setite se kako je FC Bayern proterao Elbera i Makaya.Sad zele i Luca Tonija da proteruju.

Ivan

pre 14 godina

Ma ovo vise postaje smesno,toliko zvezda na jednom mestu,nece na dobro da izadje... Mislim da ce Real da bude dobar samo u PES-u,a ovako stvarno na terenu ne verujem da ce postici neki zapazen rezultat,ali bas..

RMFC

pre 14 godina

hehe pa ko nebi pozelio otici u REAL taj laze ali zestoko svima je san zaigrati za tu masineriju..barselonice sa tim mizernim navijacima ne pise vam se dobro..heheh

luiz nazario de lima ronaldo

pre 14 godina

mocni real !!! florentino perez je najjaci covek na svetu,samo jos kad bi doveli visentea del boskea za trenera i to bi bilo vrh !! i da se vrati ronaldo ali pravi ronaldo !!!

snake

pre 14 godina

ma brate svi imaju para da dovode ali nisu svi real!!!!!to je poenta price,mozete vi da pljujete real i pereza ali ipak je to kraljevski klub.pa celzi ima neogranicena sredstava,za vreme murinja nisu pitali sta kosta pa sta su napravili?nista!svi ti vrhunski igraci mogu da biraju gde ce igrati a svi na kraju odaberu real.....lepo je rekao jednom dejvid bekam:svaka cast man utd i milanu i svim ostalim velikim klubovima lai igrati u realu je nesto specijalno

Milosh

pre 14 godina

(raziel, 2. jul 2009 14:57)

Verujem kada procitam na sajtu MU-a!Fergi ce kad-tad priznati da se zeznuo u ovom prodavanju igraca,kao sto je priznao za Stama....!

Bonny

pre 14 godina

Moje misljenje je da Ribery i nece doci u Real Madrid ako Bayern ne spusti cenu-trenutno traze 70-80 miliona.
Navijam samo za Partizan,a u Evropi zelim da vidim sto vise velikih klubova SA JAKIM IGRACKIM KADROM i da uzivam u neizvesni utakmicam(na pimer CHELSEA-BARSA u polufinalu C.L.). Sa ovakvim Real M. dobili smo dva jaka kluba(Barsa) u Spaniji koji ce se do kraja boriti za titulu! I u C.L. ce biti nekoliko kandidata za titulu: pored Barse,Chelsea,Liverpula(ako ne proda nikog od vaznijih igraca) i Man.Utd.(ako se pojaca), sada je tu i REAL MADRID.Neznaci da ce ovakav puno pojacani REAL sve osvojiti, ali ce imati mnogo bolju sezonu i sigurno barem jedan trofej!

fudbal tv

pre 14 godina

sad ne mogu da gledam bayern,niti mogu da gledam milan a tek u manchesteru nemam koga da gledam...sad ce mo svi da gledamo real...eto sta perez oce...da svi gledamo fensi real...aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!