Utorak, 23.06.2009.

17:59

Veličković potpisao za Real

Novica Veličković potpisao je za Real Madrid, objavila je španska radio stanica ’Marka’. Informacija je potvrđena i na zvaničnom sajtu kluba.

Izvor: B92

Velièkoviæ potpisao za Real IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

boleboss kg

pre 14 godina

Jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi, Riki Rubio nije uspeo da se dogovori sa svojim klubom, Huventudom, o smanjenju obeštećenja. Po svemu sudeći od NBA lige neće biti ništa, pa će Rubio ostati u Evropi do isteka ugovora.

Kada se učinilo da bi Riki Rubio i Huventud mogli da postignu dogovor o smanjenju obeštećenja, sve je palo u vodu. NBA timovi nemaju mogućnost da plate obeštećenje veće od 500 hiljada dolara, pa će Rubio do kraja ugovora ostati u Evropi.

Proteklih dana stizali su nagoveštaji da pregovori na realciji Huventud-Riki Rubio idu u dobrom smeru, što je posebno obradovalo NBA timove koji su imali nameru da mladog Španca biraju na draftu. Ipak pregovori su prekinuti, bez rešenja, a nastavak je najavljen tek za oktobar.

Huventud ne odustaje od svog obeštećenja, koje iznosi 6,6 miliona dolara, dok advokati mladog Španca pokušavaju da obešteće svedu na iznos koji je proporcionalan primanjima igrača (97 hiljada dolara godišnje). Ono što je interseantno, jeste činjenica da će naredne sezone obeštećenje iznositi 8 miliona dolara, pa će situacija za Rubija tada biti još teža.

NBA timovi imaju mogućnost da plate obeštećenje do 500 hiljada dolara, pa je sada Rubiov izbor na draftu vrlo neizvestan. Teško je očekivati da neki NBA tim napravi visok izbor na draftu, za igrača koji ne bi mogao da igra, pa je zato realnija opcija da Rubio ostane u Evropi do kraja ugovora.

A naš Novica ode za tričavih 500 000.00!!!

Grobar banjica

pre 14 godina

Sta se pogubio ovaj lik sto se potpisuje MONTE???Kakav Vujanic,kakav Haus o cemu ti pricas covece??ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

dule$$$danilo

pre 14 godina

Na MONDO pise da je ukupan transfer 8 miliona evra i da od toga 5,5 ide igracu ... znaci 2,5 ide partizanu ... a oni govore da ce dobit samo pola miliona ... LOPOVI!!!!!!

zEe_Grobari_Indjija

pre 14 godina

Ne zaboravi nikad,
Da ceo zivot mi smo proveli s’tobom,
I nasu vernost prema tebi, dokazivali iz dana u dan,
Daj da na ovome svetu,
Ne postoji niko ko ce da spreci,
Da sa juga se ori,
Partizane volim te ja,


OOOOOOOOOOOOO……

link:
http://www.youtube.com/watch?v=_4KAw1_tj94&feature=response_watch

tsartsaris

pre 14 godina

Veoma je dobro to shto ide kod (po nekima) najboljeg trenera Evrope! Ovo je izuzetno za nashu reprezentaciju! Sad ima super shansu da radi sa Obradovicem, pa nastavak sa Mesinom. To vam je LU DI LO!!!
Za mladog igracha NEMA BOLJE SHKOLE!!!!
Srecno Novice, gledamo se i dalje!!!
(kobayashi, 23. jun 2009 21:54)

Tebo jos nisu javili da Obradovic nije trener reprezentacije???

бт

pre 14 godina

Тих 500 хиљада обештећења је оно што су се газде Реала и Партизана договориле да се објави. Колико је стварно било остаће мала слатка тајна за пар људи.

Goran Gajic

pre 14 godina

Hvala ti brate!Znam da ces se jednog dana vratiti i ponovo u crno-belom dresu po parketu bacati!Zasluzio si ovo!Svaka ti cast!Ma ne znam sta vise da kazem, suze mi na oci idu!Drago mi je zbog tebe ali bice tesko ali bas tesko sledece sezone kada budem bio na tribini a tebe nema na parketu...Uf

just grobar

pre 14 godina

dao si sve od sebe i za to ti do groba hvala. neka te sreca prati ,a sreca prati hrabre. budi ono sto jesi, i jos jednom jedno veliko HVALA

parni valjak

pre 14 godina

Tvrdjavu gradili smo
godinama i to samo od drveća i pruća i zato nikad nemoj zaboraviti gde je tvoja prava kuća! Mi ćemo ostati ovde punog srca i ponosnih lica, da širirmo mit o jednom dečaku koga zvali smo UBICA!
Najlepše hvala najvećem GROBARU! Crno-beli svet ponosi se tvojom VELIČinom! Neka je Bog uvek uz tebe.
Živ bio!

UBICA

pre 14 godina

"To je onaj decko sto je grizo kad parket PIONIRA je vreo,
to je onaj decko sto je kido kada niko nije smeo"

NOVICE ZAUVEK ZAUVEK I ZAUVEK U NASIM SRCIMA

Za mojih 18 godina nikad nisam tako voleo bilo kojeg igraca PARTIZANA.

"Mi cemo ostati ovde punog srca i ponosnih lica,da sirimo misao o decku koga zvali smo UBICA"

Zoran

pre 14 godina

Navijači Reala na njihovim forumima pozdravljaju Novicu i traže i Tripkovića u paketu...
Obzirom na njegove partije protiv Reala,vrlo je moguće da se ostvari i ta priča.

tvoja.mamaa

pre 14 godina

novice svaka ti se dala, srecno i hvala za sve, zelim ti da budes jos uspesniji nego u partizanu i da nam se vratis za ddve sezone kad zavrsis sa realom

Frache

pre 14 godina

@ gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica
Ja ne navijam za Partizan,ali mi ne zvuce jalovo i pateticno poruke napisane Novici povodom odlaska,vec vrlo iskreno. Stvarno je mnogo dao Partizanu i stvarno je premalo para Partizan dobio od njegovog transfera. Sigurno je svakom navijacu Partizana zao sto odlazi,kao sto je navijacima ostalih timova drago,ali ce i jednima i drugima biti drago ako i u Realu bude igrao dobro,kao i ovde,a posebno ako tako bude igrao u reprezentaciji. :) Naravno,onim normalnim navijacima. Ja mu,kao zvezdas,svakako to zelim. :)

Nemanja 91

pre 14 godina

1. Hvala za sve
2. Moj idol
3. U odnosu na tebe drugi su kao prema slici skica...
4.300% izvlacimo Real u prvoj fazi EL ove godine...uvek je tako
5.1.put cu iskreno navijati za Real
6.Nocna mora Omara Cooka-deo drugi
7.Dok je Duleta bice i novih Novica,ne sumnjam
8.Dule ce i dalje slagati slagalicu karo karo zvezda zvezda
9. 009...
NOVICA UBICA...!

Chaos Is Me

pre 14 godina

Veliki borac pre svega! Zasluzio je da ode u neki veliki evropski klub mada mislim da u prvoj sezoni nece bash da se naigra pored neprikosnovenog Rejesa. Sasvim objektivno. Sve najbolje u Poljskoj!

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Ееее, Новице, Новице!!!
Па зар из царског клуба да пређеш у само краљевски клуб?!
Срећно ти било ЛАФЧИНО!!!

Bojan pfc

pre 14 godina

Neka ti sa srecom majstore,legendo!!!
Da bog da igrao jos bolje a hoces ne sumnjam jer si ti veliki talenat i grobar, i pokazi onima u acb ligi kako se igra kosarka...
Hvala ti za svaku radost i skakanje zbog tvojih koseva i veliki doprinos timu!!!
Dace bog jednog dana da nam se vratis opet :)
SVI GROBARI ISKRENI I PRAVI TE VOLE I JOS JEDNOM VELIKO HVALA MAJSTORE, LEGENDO!!!

kobayashi

pre 14 godina

Veoma je dobro to shto ide kod (po nekima) najboljeg trenera Evrope! Ovo je izuzetno za nashu reprezentaciju! Sad ima super shansu da radi sa Obradovicem, pa nastavak sa Mesinom. To vam je LU DI LO!!!
Za mladog igracha NEMA BOLJE SHKOLE!!!!
Srecno Novice, gledamo se i dalje!!!

slobo

pre 14 godina

Ovaj novica uopste nije igrac za Real Madrid, niti za CSKA, PAO itd.. On je jedan prosecan igrac, nije neka klasa... COVJEK SAMO IGRA DOBRO U BG, PRED NASIM NAVIJACIMA, NA GOSTOVANJU SE ZAVUČE U MIŠIJU RUPU. Precjenjen je puno, najbolji potez bi mu bio da je ostao u Partizanu, u Realu ce igrati 3 min u prosjeku, nije on klasa za real madrid, kupili su ga da bi oslabili Partizan ne da bi im igrao.
PS
navijam za partizan

MONTE

pre 14 godina

Dakle, opet puno buke ni oko čega! Novica je otišao i zasluženo će naplatiti dugogodišnje TERMINATORSKO treniranje kods prof. dr. Duleta Vujoševića... Svi se nadamo, a mislim da je i realno da se Novica jednog dana vrati i završi karijeru u PARTIZANU... Postavlja se pitanje zamjene, pa ovim putem pozivam čelnike PARTIJA da pod hitno produže ugovor sa Lazmeom, jer u tom slučaju pored derastičnih promjena, koje su neminovne nakon odlazaka Tripka i Tepića u spoljnjoj igri, nadam se da se pod košem neće puno toga mijenjati. Pred kraj sezone primijetio sam da Dule forsira igru sa dvije 4-ke, odnosno pod košem su Lazme i Veseli, a treći visoki igrač u petorci širi igru i prijeti spolja. Mislim da ovaj recept se može primijeniti ako se umjesto Veličkovića dovede na poziciji "lažne" 4-vorke Branislav Djekić iz FMP-a ili Nikola Mirotić iz REALA, koji će negdje na pozajmicu... Što se rekonstrukcije tima tiče u spoljnjoj igri, vidim da je stigao Mitrović, koji će imati dio minutaže na beku-šuteru, ali i na krilnoj poziciji... Nisam ga puno gledao, ali mislim da će od njegovog učešća u skoku najviše i zavisiti njegova minutaža. Dakle, imamo igrača koji će zamijeniti Vitkovca u rotaciji, samo na malo suptilniji način, a pomagaće i na poziciji 2 Bogdanu Rizniću, koji bi mogao biti otkriće sezone, ali i kap. Božiću, koji će pored ulijetanja na PLAYMAKER-u imati zapaženu minutažu i na poziciji br.2... Dalje, ono što je i najbitnije, ako sam ostale kockice posložio kako treba je mjesto PLAY-a. Rašić, Božić, Aleksić?! Po meni nedovoljno. Nemam ništa protiv Aleksića i volio bih da sa klupe bodri drugove, kao i u prošloj sezoni, ali fizički je limitiran i mislim da nemože igrati EUROLEAGUE, no za domaća takmičenja itekako može poslužiti. Božić će biti potpora mladjim igračima kao kombo-bek, pa bi sav teret organizacije igre spao na Aleksandra Rašića, mog omiljenog PLAY-a. Mišljenja sam da Aca neće moći sam odigrati na visokom nivou i da bi uz jednog asa strahovito napredovao i iduće sezone postao prva violina PARTIZANA. Zapravo, smatram da bi kvalitetno pojačanje PARTIZANA bio Miloš Vujanić. Ako želi sebi da karijeru produži i uzme još koje milionče, treba da se vrati i pomogne i sebi PARTIZANU. Na taj način premošćen će biti gubitak koji je nastao odlaskom Tepića. Dakle, prioriteti su ostanak Lazmea i dolazak Vujanića. Pored toga u rotaciji će možda biti mjesta na poziciji 2-3 za jednog od povratnika, a pretpostavljam da bi to mogao da bude Dušan Kecman, čime bi Veseli dobio više minuta na poz. 4. U slučaju da Lazme ode u NBA, Milojević je zamjena pa bi prostora bilo, ako Kecman potpiše za nekog drugog za povratak Fredija Hausa. Ako Vujanić potpiše za nekog drugog ( znam da je pod ugovorom, ali mislim da će dobiti nogu u EFESU, jer Turci su to ), ne vidim riješenje, jer Gordića BUDUĆNOST sigurno neće pustiti. Ipak, ne treba zaboraviti ni mogućnost da više prostora u igri dobije neko od mladjih PARTIZANOVIH igrača poput JARAMAZA, LUČIĆA ili BEŠOVIĆA, pa neka od pozicija, koje sam popunio iskusnijima ili drugim mladjim igračima dopadne ove momke. Očekujem da ove sezone eksplodira Žarko Rakočević, a Bolje igre i veću minutažu očekujem i za Strahinju Miloševića... Nakon svega, evo i moje projekcije tima:

Vujanić (Gordić) ili Aleksić
Rašić
Božić
Riznić (Jaramaz)
Kecman (Haus )
Mitović (Lučić)
Milošević
Veseli
Lazme ( Milojević )
Djekić (Mirotić)ili Bešović
Rakočević
Vraneš

A za kraj, najava dolaska BOBIJA MARJANOVIĆA , čim iduće god. istekne ugovor sa HEMOFARMOM. Kao i za Dašića i Gordića, obeštećenje je enormno. Marković odlazi u ZVEZDU kod Pešića. Potpisaće za koji dan. Mahanje!!!

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Jalovi su i verovatno zvuce pateticno ovi nasi komentari braco grobari,sasvim sigurno tako zvuce onima koji ne navijaju za Partizan!
Cini mi se da se Mesina drzao za stomak od smeha kada je cuo koliko veliki i prebogati Real "mora" da uplati Partizanu za OVAKVOG igraca!
Vise puta sam govorio u toku prosle i ove sezone da je Novica Velickovic blago Partizana,nazalost blago cija je cena ne niska - minijaturna!
Svestan sam da ovo nije greska Partizanove uprave ili pogresne procene,oni jednostavno nisu mogli i nisu imali da placaju Novicu da bi sada dobili mnogo vece obestecenje! Samo sam tuzan, ogorcen i vise ni ne znam koju rec da upotrebim za ono sto osecam... A kako li se oseca tek Dusko Vujosevic koji je stvorio ovog ili ovakvog Novicu....
Svaka mu cast kad posle ovoliko prodatih igraca za iste pare(500.000) ima snage da nastavi dalje i ostane u svetom klubu i napravi od recimo Aljose Mitrovica nekog novog Novicu i na kraju ga proda za ...Ako on ima snage imamo i mi!

PAZI,VALJAK GAZI!

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

@ Ikona , Nikola i Stepo THC , sigurno ce Partizan dobiti vise od 500 000 evra po igracu samo ; ostalo uzima banka kome se duguje , pa Partizan dobije najvise 500 000 evra da ''prezivi '' , ili toliki je ....'' oficijelni '' , a ne konacno obestecenje !Toliko su novine pisale i za obestecenje od Panatenaikosa !Volim Boga, Partizana , Srbiju i po koju lepu z..u , oprosti mi Boze ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

JA original

pre 14 godina

Pa neka sada Dule nastavi da kuka kako nema para, ceo zivot kuka kako nema para - pa kad svog najboljeg igraca i jednog od najtalentovanijih u Evropi proda za 500000e, kako da bude para?!?!?! Bolje da su ga dali za kilo semenki u dzak kokica, bar bi znali da su ga za dz dali a ne ovako, sramota! E moj Dule filozofe, kome ces sada da prodas pricu o parama...

DaNyPfc

pre 14 godina

Sta reci surova realnost....ali
necu zaboraviti tvoje bacanje na parket za svaku loptu (protiv CSKA na -20), razbijanje zuba, usana, pogled kao ubica...........:) Novica Ubica.........

Ceco Novi Pazar

pre 14 godina

Bravo za Novicu.On je prvi galaktikos u realovom kosarkaskom timu.Zna Florentino Perez koga dovodi.Hala MADRID.MADRIDISTA.

divac

pre 14 godina

priznajem mnogo mi je trebalo da te zgotivim i da pocnem verovati u tebe kao igraca,sada bih dao sve sto imam i nemam kada bi ostao u Partizanu bar jos jedan dan,jer si svojim srcem i pozrtvovanjem kupio me za ceo zivot....OPROSTI MI STO NISAM VEROVAO OD POCETKA U TEBE...KAJEM SE...SVE NAJBOLJE MAJSTORE...

max grobar

pre 14 godina

Hiljade suza majko, skrivase oci moje, kad izadjoh pred grobare svoje...
Tako ce biti u PIONIRU kad bude gostovao real...
Srecno i Hvala!!!

Arandjelovcanin

pre 14 godina

Srecno Novice...hvala za sve ucinjeno za najdrazi nam klub!
Ima jedan tim, ceo sam zivot snjim, pevam svaki dan, hej napred Partizan!

cele

pre 14 godina

srećno KRALJE. Samo neka te zdravlje posluži i ostani isti onaj Novica, srbin do kraja. Nemoj kao neki da ignorišeš reprezentaciju iako ćeš biti u društvu KAKE, RONALDA, RIBERIJA i ostalih uljeza,uverićeš se da je mnogo bolje društvo TEPIĆ; TRIPKO, KRLE. S R E Ć N O.

unuk

pre 14 godina

jako sam tuzan sto je otisao ovakav igrac.zao mi je sto ga necemo gledati i dalje u najdrazem dresu.
JOS JEDNOM NOVICE HVALA TI ZA SVE!!!!!!
ZBOG TEBE CU NAVIJATI I ZA REAL.
SAMO JE JEDAN NOVICA!!!!!!!!!!!!!

Sava Šumanović

pre 14 godina

Znalo se da Partizanovi igrači idu Mesini i Željku. Obratite pažnju ko se ljubi posle svake utakmice. Poslovni triling. Dule je i rekao da će Marfin banka da čeka na povraćaj duga. Ali će zato Duletova kolekcija slika da bude još bogatija. Ovogodišnja porodična izložba slika ovog trenera je bila vredna oko 2 miliona evra. Te pare nisu nigde prijavljene i nigde oporezovane. Godišnji budžet Partizana u slikama u privatnom vlasništvu Partizanovog trenera na jednoj izložbi plus one kod kuće. I zato jeste obeštećenje, ono zvanično, 500.000 a ostalo pojedinci u crnobelom dele na crno. A struju, grejanje i vodu će plaćati poreski obveznici i grad.

napred PARTIZAN

pre 14 godina

sledeci logican potez uprave je podizanje novicinog dresa pod svodove pionira, da stoji tu i ceka dan kada ce ga novica barem jos jednom obuci.

Majstore hvala za sve.

A mi ostajemo ovde sa nadom da ce generacije koje dolaze sa barem upola toje ljubavi i tvog pozrtvovanja igrati i izgarati ZA SLAVNI KLUB SVIMA ZNAN BEOGRADSKI PARTIZAN.

Hvala josjednom i sretno.

dogodine u Pioniru!

pre 14 godina

veceraju tako igraci Partizana.Svi rezu hleb nozem samo Novica kida rukama.Na to cemu Tripko: Nozem treba,nozem... A Novica ce:Koga brate koga?!

realno

pre 14 godina

Stvarno je to malo para za njega!!!!!Ali sve u svemu hvala ti za sve divne koseve sto si dao,za sva bacanja po parketu...Sve najbolje ti zele tvoji GROBARI

Lukic

pre 14 godina

E sad je i Novica postao velika zvezda ali za razliku od pojedinih on se uvek odaziva za reprezentaciju i zato ga jos vise volim i postujem.NOVICA UBICA

Anonimus

pre 14 godina

Smekeru, pozdrav i srecno!!!


Igraj na vrhunskom nivou kao do sada, pa i bolje. A kada za dve godine steknes jos vise iskustva vrati se ovde pa da osvojimo i tu evropsku titulu! ;)

PFC FOREVER!

ljusha

pre 14 godina

Kakvo obeštećenje ?! Prodaju najboljeg igrača za male pare , utakmice besplatne a onda se ljute što im isključe struju zbog neplaćanja .

srkis13

pre 14 godina

HVALA TI ZA SVE OVE GODINE!!!!
Zelim ti sve najbolje u nastavku karijere!!!!
Ovo je jedan od retkih igraca koji igra i srcem ovaj sport!!!!
Jos jednom sve naj!!!!

Partizan Beograd

pre 14 godina

Majstore od sveg srca ti zelim srecu u novom klubu i nebi voleo da Partizan bude u grupi sa Realom u EL,mada bi ti u Pioniru (Areni) bio sigurno docekan aplauzima.Dok ne poce neko da prica o cifri obestecenja,samo jedno objasnjenje ne mesajte cifre obestecenja sa platama igraca jer se desava da su plate vece od obestecenja.Evropski rekor po nekim informacijama iznosi 3 miliona evra,sledeca cifra je znatno manja zato ne pricajte da je Partizan mogao da uzme vise novca od pola miliona,To sto neki spominju 2 ili 3 miliona su ciste nebuloze jer su cesto plate igracima vece od obestecenja koje je neki klub platio za tog igracha......

Stevica

pre 14 godina

Bravo za Novicu.Ne zaboravi odakle si dosao kad budes najbolji igrač evrope za koju godinu.I nemoj da okrenes ledja reprezentaciji...bićes los čovek.

kit-kat

pre 14 godina

Srecno Novice! Srdacan docek te ceka u Pioniru kad budes gostovao svom timu ;)

P.S. Sinovec potpisuje ovih dana (tj. vraca se u Partizan) :)

GrobarKsh

pre 14 godina

Mi cemo ostati ovde punog srca i ponosnih lica,da sirimo mit o jednom decku koga zvali smo UBICA!!!!
Nek ti je sa srecom i da se vratis jednog dana!!!!

ja

pre 14 godina

Neverovatan igrach, cetvorka sa sjajnim osecajem za igru, kontrolise loptu kao bek i ima odlican sut spolja i prodor. Pravi vodja na terenu

DRAZO

pre 14 godina

Novica ubica je zasluzio da ode u veliki klub i da nastavi da radi sa velikim trenerom i da njegova igra nastavi sa progresom kakva je bila u PARTIZANU,onda ce svi imati koristi od toga i SRPSKA reprezentacija i srpski narod u globalu.Novica netreba da se zadovolji postignutim vec da nastavi da radi i zestoko da trenira i rezultati ce doci,Napred NOVICE crno bela BANJA LUKA je uz tebe.

realno

pre 14 godina

Stvarno je to malo para za njega!!!!!Ali sve u svemu hvala ti za sve divne koseve sto si dao,za sva bacanja po parketu...Sve najbolje ti zele tvoji GROBARI

kit-kat

pre 14 godina

Srecno Novice! Srdacan docek te ceka u Pioniru kad budes gostovao svom timu ;)

P.S. Sinovec potpisuje ovih dana (tj. vraca se u Partizan) :)

DRAZO

pre 14 godina

Novica ubica je zasluzio da ode u veliki klub i da nastavi da radi sa velikim trenerom i da njegova igra nastavi sa progresom kakva je bila u PARTIZANU,onda ce svi imati koristi od toga i SRPSKA reprezentacija i srpski narod u globalu.Novica netreba da se zadovolji postignutim vec da nastavi da radi i zestoko da trenira i rezultati ce doci,Napred NOVICE crno bela BANJA LUKA je uz tebe.

GrobarKsh

pre 14 godina

Mi cemo ostati ovde punog srca i ponosnih lica,da sirimo mit o jednom decku koga zvali smo UBICA!!!!
Nek ti je sa srecom i da se vratis jednog dana!!!!

Lukic

pre 14 godina

E sad je i Novica postao velika zvezda ali za razliku od pojedinih on se uvek odaziva za reprezentaciju i zato ga jos vise volim i postujem.NOVICA UBICA

srkis13

pre 14 godina

HVALA TI ZA SVE OVE GODINE!!!!
Zelim ti sve najbolje u nastavku karijere!!!!
Ovo je jedan od retkih igraca koji igra i srcem ovaj sport!!!!
Jos jednom sve naj!!!!

ja

pre 14 godina

Neverovatan igrach, cetvorka sa sjajnim osecajem za igru, kontrolise loptu kao bek i ima odlican sut spolja i prodor. Pravi vodja na terenu

dogodine u Pioniru!

pre 14 godina

veceraju tako igraci Partizana.Svi rezu hleb nozem samo Novica kida rukama.Na to cemu Tripko: Nozem treba,nozem... A Novica ce:Koga brate koga?!

Stevica

pre 14 godina

Bravo za Novicu.Ne zaboravi odakle si dosao kad budes najbolji igrač evrope za koju godinu.I nemoj da okrenes ledja reprezentaciji...bićes los čovek.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Jalovi su i verovatno zvuce pateticno ovi nasi komentari braco grobari,sasvim sigurno tako zvuce onima koji ne navijaju za Partizan!
Cini mi se da se Mesina drzao za stomak od smeha kada je cuo koliko veliki i prebogati Real "mora" da uplati Partizanu za OVAKVOG igraca!
Vise puta sam govorio u toku prosle i ove sezone da je Novica Velickovic blago Partizana,nazalost blago cija je cena ne niska - minijaturna!
Svestan sam da ovo nije greska Partizanove uprave ili pogresne procene,oni jednostavno nisu mogli i nisu imali da placaju Novicu da bi sada dobili mnogo vece obestecenje! Samo sam tuzan, ogorcen i vise ni ne znam koju rec da upotrebim za ono sto osecam... A kako li se oseca tek Dusko Vujosevic koji je stvorio ovog ili ovakvog Novicu....
Svaka mu cast kad posle ovoliko prodatih igraca za iste pare(500.000) ima snage da nastavi dalje i ostane u svetom klubu i napravi od recimo Aljose Mitrovica nekog novog Novicu i na kraju ga proda za ...Ako on ima snage imamo i mi!

PAZI,VALJAK GAZI!

Frache

pre 14 godina

@ gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica
Ja ne navijam za Partizan,ali mi ne zvuce jalovo i pateticno poruke napisane Novici povodom odlaska,vec vrlo iskreno. Stvarno je mnogo dao Partizanu i stvarno je premalo para Partizan dobio od njegovog transfera. Sigurno je svakom navijacu Partizana zao sto odlazi,kao sto je navijacima ostalih timova drago,ali ce i jednima i drugima biti drago ako i u Realu bude igrao dobro,kao i ovde,a posebno ako tako bude igrao u reprezentaciji. :) Naravno,onim normalnim navijacima. Ja mu,kao zvezdas,svakako to zelim. :)

Nemanja 91

pre 14 godina

1. Hvala za sve
2. Moj idol
3. U odnosu na tebe drugi su kao prema slici skica...
4.300% izvlacimo Real u prvoj fazi EL ove godine...uvek je tako
5.1.put cu iskreno navijati za Real
6.Nocna mora Omara Cooka-deo drugi
7.Dok je Duleta bice i novih Novica,ne sumnjam
8.Dule ce i dalje slagati slagalicu karo karo zvezda zvezda
9. 009...
NOVICA UBICA...!

napred PARTIZAN

pre 14 godina

sledeci logican potez uprave je podizanje novicinog dresa pod svodove pionira, da stoji tu i ceka dan kada ce ga novica barem jos jednom obuci.

Majstore hvala za sve.

A mi ostajemo ovde sa nadom da ce generacije koje dolaze sa barem upola toje ljubavi i tvog pozrtvovanja igrati i izgarati ZA SLAVNI KLUB SVIMA ZNAN BEOGRADSKI PARTIZAN.

Hvala josjednom i sretno.

Anonimus

pre 14 godina

Smekeru, pozdrav i srecno!!!


Igraj na vrhunskom nivou kao do sada, pa i bolje. A kada za dve godine steknes jos vise iskustva vrati se ovde pa da osvojimo i tu evropsku titulu! ;)

PFC FOREVER!

UBICA

pre 14 godina

"To je onaj decko sto je grizo kad parket PIONIRA je vreo,
to je onaj decko sto je kido kada niko nije smeo"

NOVICE ZAUVEK ZAUVEK I ZAUVEK U NASIM SRCIMA

Za mojih 18 godina nikad nisam tako voleo bilo kojeg igraca PARTIZANA.

"Mi cemo ostati ovde punog srca i ponosnih lica,da sirimo misao o decku koga zvali smo UBICA"

DaNyPfc

pre 14 godina

Sta reci surova realnost....ali
necu zaboraviti tvoje bacanje na parket za svaku loptu (protiv CSKA na -20), razbijanje zuba, usana, pogled kao ubica...........:) Novica Ubica.........

divac

pre 14 godina

priznajem mnogo mi je trebalo da te zgotivim i da pocnem verovati u tebe kao igraca,sada bih dao sve sto imam i nemam kada bi ostao u Partizanu bar jos jedan dan,jer si svojim srcem i pozrtvovanjem kupio me za ceo zivot....OPROSTI MI STO NISAM VEROVAO OD POCETKA U TEBE...KAJEM SE...SVE NAJBOLJE MAJSTORE...

unuk

pre 14 godina

jako sam tuzan sto je otisao ovakav igrac.zao mi je sto ga necemo gledati i dalje u najdrazem dresu.
JOS JEDNOM NOVICE HVALA TI ZA SVE!!!!!!
ZBOG TEBE CU NAVIJATI I ZA REAL.
SAMO JE JEDAN NOVICA!!!!!!!!!!!!!

MONTE

pre 14 godina

Dakle, opet puno buke ni oko čega! Novica je otišao i zasluženo će naplatiti dugogodišnje TERMINATORSKO treniranje kods prof. dr. Duleta Vujoševića... Svi se nadamo, a mislim da je i realno da se Novica jednog dana vrati i završi karijeru u PARTIZANU... Postavlja se pitanje zamjene, pa ovim putem pozivam čelnike PARTIJA da pod hitno produže ugovor sa Lazmeom, jer u tom slučaju pored derastičnih promjena, koje su neminovne nakon odlazaka Tripka i Tepića u spoljnjoj igri, nadam se da se pod košem neće puno toga mijenjati. Pred kraj sezone primijetio sam da Dule forsira igru sa dvije 4-ke, odnosno pod košem su Lazme i Veseli, a treći visoki igrač u petorci širi igru i prijeti spolja. Mislim da ovaj recept se može primijeniti ako se umjesto Veličkovića dovede na poziciji "lažne" 4-vorke Branislav Djekić iz FMP-a ili Nikola Mirotić iz REALA, koji će negdje na pozajmicu... Što se rekonstrukcije tima tiče u spoljnjoj igri, vidim da je stigao Mitrović, koji će imati dio minutaže na beku-šuteru, ali i na krilnoj poziciji... Nisam ga puno gledao, ali mislim da će od njegovog učešća u skoku najviše i zavisiti njegova minutaža. Dakle, imamo igrača koji će zamijeniti Vitkovca u rotaciji, samo na malo suptilniji način, a pomagaće i na poziciji 2 Bogdanu Rizniću, koji bi mogao biti otkriće sezone, ali i kap. Božiću, koji će pored ulijetanja na PLAYMAKER-u imati zapaženu minutažu i na poziciji br.2... Dalje, ono što je i najbitnije, ako sam ostale kockice posložio kako treba je mjesto PLAY-a. Rašić, Božić, Aleksić?! Po meni nedovoljno. Nemam ništa protiv Aleksića i volio bih da sa klupe bodri drugove, kao i u prošloj sezoni, ali fizički je limitiran i mislim da nemože igrati EUROLEAGUE, no za domaća takmičenja itekako može poslužiti. Božić će biti potpora mladjim igračima kao kombo-bek, pa bi sav teret organizacije igre spao na Aleksandra Rašića, mog omiljenog PLAY-a. Mišljenja sam da Aca neće moći sam odigrati na visokom nivou i da bi uz jednog asa strahovito napredovao i iduće sezone postao prva violina PARTIZANA. Zapravo, smatram da bi kvalitetno pojačanje PARTIZANA bio Miloš Vujanić. Ako želi sebi da karijeru produži i uzme još koje milionče, treba da se vrati i pomogne i sebi PARTIZANU. Na taj način premošćen će biti gubitak koji je nastao odlaskom Tepića. Dakle, prioriteti su ostanak Lazmea i dolazak Vujanića. Pored toga u rotaciji će možda biti mjesta na poziciji 2-3 za jednog od povratnika, a pretpostavljam da bi to mogao da bude Dušan Kecman, čime bi Veseli dobio više minuta na poz. 4. U slučaju da Lazme ode u NBA, Milojević je zamjena pa bi prostora bilo, ako Kecman potpiše za nekog drugog za povratak Fredija Hausa. Ako Vujanić potpiše za nekog drugog ( znam da je pod ugovorom, ali mislim da će dobiti nogu u EFESU, jer Turci su to ), ne vidim riješenje, jer Gordića BUDUĆNOST sigurno neće pustiti. Ipak, ne treba zaboraviti ni mogućnost da više prostora u igri dobije neko od mladjih PARTIZANOVIH igrača poput JARAMAZA, LUČIĆA ili BEŠOVIĆA, pa neka od pozicija, koje sam popunio iskusnijima ili drugim mladjim igračima dopadne ove momke. Očekujem da ove sezone eksplodira Žarko Rakočević, a Bolje igre i veću minutažu očekujem i za Strahinju Miloševića... Nakon svega, evo i moje projekcije tima:

Vujanić (Gordić) ili Aleksić
Rašić
Božić
Riznić (Jaramaz)
Kecman (Haus )
Mitović (Lučić)
Milošević
Veseli
Lazme ( Milojević )
Djekić (Mirotić)ili Bešović
Rakočević
Vraneš

A za kraj, najava dolaska BOBIJA MARJANOVIĆA , čim iduće god. istekne ugovor sa HEMOFARMOM. Kao i za Dašića i Gordića, obeštećenje je enormno. Marković odlazi u ZVEZDU kod Pešića. Potpisaće za koji dan. Mahanje!!!

Sava Šumanović

pre 14 godina

Znalo se da Partizanovi igrači idu Mesini i Željku. Obratite pažnju ko se ljubi posle svake utakmice. Poslovni triling. Dule je i rekao da će Marfin banka da čeka na povraćaj duga. Ali će zato Duletova kolekcija slika da bude još bogatija. Ovogodišnja porodična izložba slika ovog trenera je bila vredna oko 2 miliona evra. Te pare nisu nigde prijavljene i nigde oporezovane. Godišnji budžet Partizana u slikama u privatnom vlasništvu Partizanovog trenera na jednoj izložbi plus one kod kuće. I zato jeste obeštećenje, ono zvanično, 500.000 a ostalo pojedinci u crnobelom dele na crno. A struju, grejanje i vodu će plaćati poreski obveznici i grad.

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Ееее, Новице, Новице!!!
Па зар из царског клуба да пређеш у само краљевски клуб?!
Срећно ти било ЛАФЧИНО!!!

Zoran

pre 14 godina

Navijači Reala na njihovim forumima pozdravljaju Novicu i traže i Tripkovića u paketu...
Obzirom na njegove partije protiv Reala,vrlo je moguće da se ostvari i ta priča.

max grobar

pre 14 godina

Hiljade suza majko, skrivase oci moje, kad izadjoh pred grobare svoje...
Tako ce biti u PIONIRU kad bude gostovao real...
Srecno i Hvala!!!

Ceco Novi Pazar

pre 14 godina

Bravo za Novicu.On je prvi galaktikos u realovom kosarkaskom timu.Zna Florentino Perez koga dovodi.Hala MADRID.MADRIDISTA.

cele

pre 14 godina

srećno KRALJE. Samo neka te zdravlje posluži i ostani isti onaj Novica, srbin do kraja. Nemoj kao neki da ignorišeš reprezentaciju iako ćeš biti u društvu KAKE, RONALDA, RIBERIJA i ostalih uljeza,uverićeš se da je mnogo bolje društvo TEPIĆ; TRIPKO, KRLE. S R E Ć N O.

Arandjelovcanin

pre 14 godina

Srecno Novice...hvala za sve ucinjeno za najdrazi nam klub!
Ima jedan tim, ceo sam zivot snjim, pevam svaki dan, hej napred Partizan!

slobo

pre 14 godina

Ovaj novica uopste nije igrac za Real Madrid, niti za CSKA, PAO itd.. On je jedan prosecan igrac, nije neka klasa... COVJEK SAMO IGRA DOBRO U BG, PRED NASIM NAVIJACIMA, NA GOSTOVANJU SE ZAVUČE U MIŠIJU RUPU. Precjenjen je puno, najbolji potez bi mu bio da je ostao u Partizanu, u Realu ce igrati 3 min u prosjeku, nije on klasa za real madrid, kupili su ga da bi oslabili Partizan ne da bi im igrao.
PS
navijam za partizan

Partizan Beograd

pre 14 godina

Majstore od sveg srca ti zelim srecu u novom klubu i nebi voleo da Partizan bude u grupi sa Realom u EL,mada bi ti u Pioniru (Areni) bio sigurno docekan aplauzima.Dok ne poce neko da prica o cifri obestecenja,samo jedno objasnjenje ne mesajte cifre obestecenja sa platama igraca jer se desava da su plate vece od obestecenja.Evropski rekor po nekim informacijama iznosi 3 miliona evra,sledeca cifra je znatno manja zato ne pricajte da je Partizan mogao da uzme vise novca od pola miliona,To sto neki spominju 2 ili 3 miliona su ciste nebuloze jer su cesto plate igracima vece od obestecenja koje je neki klub platio za tog igracha......

Bojan pfc

pre 14 godina

Neka ti sa srecom majstore,legendo!!!
Da bog da igrao jos bolje a hoces ne sumnjam jer si ti veliki talenat i grobar, i pokazi onima u acb ligi kako se igra kosarka...
Hvala ti za svaku radost i skakanje zbog tvojih koseva i veliki doprinos timu!!!
Dace bog jednog dana da nam se vratis opet :)
SVI GROBARI ISKRENI I PRAVI TE VOLE I JOS JEDNOM VELIKO HVALA MAJSTORE, LEGENDO!!!

parni valjak

pre 14 godina

Tvrdjavu gradili smo
godinama i to samo od drveća i pruća i zato nikad nemoj zaboraviti gde je tvoja prava kuća! Mi ćemo ostati ovde punog srca i ponosnih lica, da širirmo mit o jednom dečaku koga zvali smo UBICA!
Najlepše hvala najvećem GROBARU! Crno-beli svet ponosi se tvojom VELIČinom! Neka je Bog uvek uz tebe.
Živ bio!

JA original

pre 14 godina

Pa neka sada Dule nastavi da kuka kako nema para, ceo zivot kuka kako nema para - pa kad svog najboljeg igraca i jednog od najtalentovanijih u Evropi proda za 500000e, kako da bude para?!?!?! Bolje da su ga dali za kilo semenki u dzak kokica, bar bi znali da su ga za dz dali a ne ovako, sramota! E moj Dule filozofe, kome ces sada da prodas pricu o parama...

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

@ Ikona , Nikola i Stepo THC , sigurno ce Partizan dobiti vise od 500 000 evra po igracu samo ; ostalo uzima banka kome se duguje , pa Partizan dobije najvise 500 000 evra da ''prezivi '' , ili toliki je ....'' oficijelni '' , a ne konacno obestecenje !Toliko su novine pisale i za obestecenje od Panatenaikosa !Volim Boga, Partizana , Srbiju i po koju lepu z..u , oprosti mi Boze ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

tvoja.mamaa

pre 14 godina

novice svaka ti se dala, srecno i hvala za sve, zelim ti da budes jos uspesniji nego u partizanu i da nam se vratis za ddve sezone kad zavrsis sa realom

ljusha

pre 14 godina

Kakvo obeštećenje ?! Prodaju najboljeg igrača za male pare , utakmice besplatne a onda se ljute što im isključe struju zbog neplaćanja .

just grobar

pre 14 godina

dao si sve od sebe i za to ti do groba hvala. neka te sreca prati ,a sreca prati hrabre. budi ono sto jesi, i jos jednom jedno veliko HVALA

kobayashi

pre 14 godina

Veoma je dobro to shto ide kod (po nekima) najboljeg trenera Evrope! Ovo je izuzetno za nashu reprezentaciju! Sad ima super shansu da radi sa Obradovicem, pa nastavak sa Mesinom. To vam je LU DI LO!!!
Za mladog igracha NEMA BOLJE SHKOLE!!!!
Srecno Novice, gledamo se i dalje!!!

бт

pre 14 godina

Тих 500 хиљада обештећења је оно што су се газде Реала и Партизана договориле да се објави. Колико је стварно било остаће мала слатка тајна за пар људи.

Goran Gajic

pre 14 godina

Hvala ti brate!Znam da ces se jednog dana vratiti i ponovo u crno-belom dresu po parketu bacati!Zasluzio si ovo!Svaka ti cast!Ma ne znam sta vise da kazem, suze mi na oci idu!Drago mi je zbog tebe ali bice tesko ali bas tesko sledece sezone kada budem bio na tribini a tebe nema na parketu...Uf

zEe_Grobari_Indjija

pre 14 godina

Ne zaboravi nikad,
Da ceo zivot mi smo proveli s’tobom,
I nasu vernost prema tebi, dokazivali iz dana u dan,
Daj da na ovome svetu,
Ne postoji niko ko ce da spreci,
Da sa juga se ori,
Partizane volim te ja,


OOOOOOOOOOOOO……

link:
http://www.youtube.com/watch?v=_4KAw1_tj94&feature=response_watch

Chaos Is Me

pre 14 godina

Veliki borac pre svega! Zasluzio je da ode u neki veliki evropski klub mada mislim da u prvoj sezoni nece bash da se naigra pored neprikosnovenog Rejesa. Sasvim objektivno. Sve najbolje u Poljskoj!

dule$$$danilo

pre 14 godina

Na MONDO pise da je ukupan transfer 8 miliona evra i da od toga 5,5 ide igracu ... znaci 2,5 ide partizanu ... a oni govore da ce dobit samo pola miliona ... LOPOVI!!!!!!

tsartsaris

pre 14 godina

Veoma je dobro to shto ide kod (po nekima) najboljeg trenera Evrope! Ovo je izuzetno za nashu reprezentaciju! Sad ima super shansu da radi sa Obradovicem, pa nastavak sa Mesinom. To vam je LU DI LO!!!
Za mladog igracha NEMA BOLJE SHKOLE!!!!
Srecno Novice, gledamo se i dalje!!!
(kobayashi, 23. jun 2009 21:54)

Tebo jos nisu javili da Obradovic nije trener reprezentacije???

Grobar banjica

pre 14 godina

Sta se pogubio ovaj lik sto se potpisuje MONTE???Kakav Vujanic,kakav Haus o cemu ti pricas covece??ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

boleboss kg

pre 14 godina

Jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi, Riki Rubio nije uspeo da se dogovori sa svojim klubom, Huventudom, o smanjenju obeštećenja. Po svemu sudeći od NBA lige neće biti ništa, pa će Rubio ostati u Evropi do isteka ugovora.

Kada se učinilo da bi Riki Rubio i Huventud mogli da postignu dogovor o smanjenju obeštećenja, sve je palo u vodu. NBA timovi nemaju mogućnost da plate obeštećenje veće od 500 hiljada dolara, pa će Rubio do kraja ugovora ostati u Evropi.

Proteklih dana stizali su nagoveštaji da pregovori na realciji Huventud-Riki Rubio idu u dobrom smeru, što je posebno obradovalo NBA timove koji su imali nameru da mladog Španca biraju na draftu. Ipak pregovori su prekinuti, bez rešenja, a nastavak je najavljen tek za oktobar.

Huventud ne odustaje od svog obeštećenja, koje iznosi 6,6 miliona dolara, dok advokati mladog Španca pokušavaju da obešteće svedu na iznos koji je proporcionalan primanjima igrača (97 hiljada dolara godišnje). Ono što je interseantno, jeste činjenica da će naredne sezone obeštećenje iznositi 8 miliona dolara, pa će situacija za Rubija tada biti još teža.

NBA timovi imaju mogućnost da plate obeštećenje do 500 hiljada dolara, pa je sada Rubiov izbor na draftu vrlo neizvestan. Teško je očekivati da neki NBA tim napravi visok izbor na draftu, za igrača koji ne bi mogao da igra, pa je zato realnija opcija da Rubio ostane u Evropi do kraja ugovora.

A naš Novica ode za tričavih 500 000.00!!!

slobo

pre 14 godina

Ovaj novica uopste nije igrac za Real Madrid, niti za CSKA, PAO itd.. On je jedan prosecan igrac, nije neka klasa... COVJEK SAMO IGRA DOBRO U BG, PRED NASIM NAVIJACIMA, NA GOSTOVANJU SE ZAVUČE U MIŠIJU RUPU. Precjenjen je puno, najbolji potez bi mu bio da je ostao u Partizanu, u Realu ce igrati 3 min u prosjeku, nije on klasa za real madrid, kupili su ga da bi oslabili Partizan ne da bi im igrao.
PS
navijam za partizan

Sava Šumanović

pre 14 godina

Znalo se da Partizanovi igrači idu Mesini i Željku. Obratite pažnju ko se ljubi posle svake utakmice. Poslovni triling. Dule je i rekao da će Marfin banka da čeka na povraćaj duga. Ali će zato Duletova kolekcija slika da bude još bogatija. Ovogodišnja porodična izložba slika ovog trenera je bila vredna oko 2 miliona evra. Te pare nisu nigde prijavljene i nigde oporezovane. Godišnji budžet Partizana u slikama u privatnom vlasništvu Partizanovog trenera na jednoj izložbi plus one kod kuće. I zato jeste obeštećenje, ono zvanično, 500.000 a ostalo pojedinci u crnobelom dele na crno. A struju, grejanje i vodu će plaćati poreski obveznici i grad.

JA original

pre 14 godina

Pa neka sada Dule nastavi da kuka kako nema para, ceo zivot kuka kako nema para - pa kad svog najboljeg igraca i jednog od najtalentovanijih u Evropi proda za 500000e, kako da bude para?!?!?! Bolje da su ga dali za kilo semenki u dzak kokica, bar bi znali da su ga za dz dali a ne ovako, sramota! E moj Dule filozofe, kome ces sada da prodas pricu o parama...

ljusha

pre 14 godina

Kakvo obeštećenje ?! Prodaju najboljeg igrača za male pare , utakmice besplatne a onda se ljute što im isključe struju zbog neplaćanja .

Chaos Is Me

pre 14 godina

Veliki borac pre svega! Zasluzio je da ode u neki veliki evropski klub mada mislim da u prvoj sezoni nece bash da se naigra pored neprikosnovenog Rejesa. Sasvim objektivno. Sve najbolje u Poljskoj!

realno

pre 14 godina

Stvarno je to malo para za njega!!!!!Ali sve u svemu hvala ti za sve divne koseve sto si dao,za sva bacanja po parketu...Sve najbolje ti zele tvoji GROBARI

kit-kat

pre 14 godina

Srecno Novice! Srdacan docek te ceka u Pioniru kad budes gostovao svom timu ;)

P.S. Sinovec potpisuje ovih dana (tj. vraca se u Partizan) :)

MONTE

pre 14 godina

Dakle, opet puno buke ni oko čega! Novica je otišao i zasluženo će naplatiti dugogodišnje TERMINATORSKO treniranje kods prof. dr. Duleta Vujoševića... Svi se nadamo, a mislim da je i realno da se Novica jednog dana vrati i završi karijeru u PARTIZANU... Postavlja se pitanje zamjene, pa ovim putem pozivam čelnike PARTIJA da pod hitno produže ugovor sa Lazmeom, jer u tom slučaju pored derastičnih promjena, koje su neminovne nakon odlazaka Tripka i Tepića u spoljnjoj igri, nadam se da se pod košem neće puno toga mijenjati. Pred kraj sezone primijetio sam da Dule forsira igru sa dvije 4-ke, odnosno pod košem su Lazme i Veseli, a treći visoki igrač u petorci širi igru i prijeti spolja. Mislim da ovaj recept se može primijeniti ako se umjesto Veličkovića dovede na poziciji "lažne" 4-vorke Branislav Djekić iz FMP-a ili Nikola Mirotić iz REALA, koji će negdje na pozajmicu... Što se rekonstrukcije tima tiče u spoljnjoj igri, vidim da je stigao Mitrović, koji će imati dio minutaže na beku-šuteru, ali i na krilnoj poziciji... Nisam ga puno gledao, ali mislim da će od njegovog učešća u skoku najviše i zavisiti njegova minutaža. Dakle, imamo igrača koji će zamijeniti Vitkovca u rotaciji, samo na malo suptilniji način, a pomagaće i na poziciji 2 Bogdanu Rizniću, koji bi mogao biti otkriće sezone, ali i kap. Božiću, koji će pored ulijetanja na PLAYMAKER-u imati zapaženu minutažu i na poziciji br.2... Dalje, ono što je i najbitnije, ako sam ostale kockice posložio kako treba je mjesto PLAY-a. Rašić, Božić, Aleksić?! Po meni nedovoljno. Nemam ništa protiv Aleksića i volio bih da sa klupe bodri drugove, kao i u prošloj sezoni, ali fizički je limitiran i mislim da nemože igrati EUROLEAGUE, no za domaća takmičenja itekako može poslužiti. Božić će biti potpora mladjim igračima kao kombo-bek, pa bi sav teret organizacije igre spao na Aleksandra Rašića, mog omiljenog PLAY-a. Mišljenja sam da Aca neće moći sam odigrati na visokom nivou i da bi uz jednog asa strahovito napredovao i iduće sezone postao prva violina PARTIZANA. Zapravo, smatram da bi kvalitetno pojačanje PARTIZANA bio Miloš Vujanić. Ako želi sebi da karijeru produži i uzme još koje milionče, treba da se vrati i pomogne i sebi PARTIZANU. Na taj način premošćen će biti gubitak koji je nastao odlaskom Tepića. Dakle, prioriteti su ostanak Lazmea i dolazak Vujanića. Pored toga u rotaciji će možda biti mjesta na poziciji 2-3 za jednog od povratnika, a pretpostavljam da bi to mogao da bude Dušan Kecman, čime bi Veseli dobio više minuta na poz. 4. U slučaju da Lazme ode u NBA, Milojević je zamjena pa bi prostora bilo, ako Kecman potpiše za nekog drugog za povratak Fredija Hausa. Ako Vujanić potpiše za nekog drugog ( znam da je pod ugovorom, ali mislim da će dobiti nogu u EFESU, jer Turci su to ), ne vidim riješenje, jer Gordića BUDUĆNOST sigurno neće pustiti. Ipak, ne treba zaboraviti ni mogućnost da više prostora u igri dobije neko od mladjih PARTIZANOVIH igrača poput JARAMAZA, LUČIĆA ili BEŠOVIĆA, pa neka od pozicija, koje sam popunio iskusnijima ili drugim mladjim igračima dopadne ove momke. Očekujem da ove sezone eksplodira Žarko Rakočević, a Bolje igre i veću minutažu očekujem i za Strahinju Miloševića... Nakon svega, evo i moje projekcije tima:

Vujanić (Gordić) ili Aleksić
Rašić
Božić
Riznić (Jaramaz)
Kecman (Haus )
Mitović (Lučić)
Milošević
Veseli
Lazme ( Milojević )
Djekić (Mirotić)ili Bešović
Rakočević
Vraneš

A za kraj, najava dolaska BOBIJA MARJANOVIĆA , čim iduće god. istekne ugovor sa HEMOFARMOM. Kao i za Dašića i Gordića, obeštećenje je enormno. Marković odlazi u ZVEZDU kod Pešića. Potpisaće za koji dan. Mahanje!!!

Lukic

pre 14 godina

E sad je i Novica postao velika zvezda ali za razliku od pojedinih on se uvek odaziva za reprezentaciju i zato ga jos vise volim i postujem.NOVICA UBICA

Grobar banjica

pre 14 godina

Sta se pogubio ovaj lik sto se potpisuje MONTE???Kakav Vujanic,kakav Haus o cemu ti pricas covece??ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!

Partizan Beograd

pre 14 godina

Majstore od sveg srca ti zelim srecu u novom klubu i nebi voleo da Partizan bude u grupi sa Realom u EL,mada bi ti u Pioniru (Areni) bio sigurno docekan aplauzima.Dok ne poce neko da prica o cifri obestecenja,samo jedno objasnjenje ne mesajte cifre obestecenja sa platama igraca jer se desava da su plate vece od obestecenja.Evropski rekor po nekim informacijama iznosi 3 miliona evra,sledeca cifra je znatno manja zato ne pricajte da je Partizan mogao da uzme vise novca od pola miliona,To sto neki spominju 2 ili 3 miliona su ciste nebuloze jer su cesto plate igracima vece od obestecenja koje je neki klub platio za tog igracha......

Bozji poslusnik i izvrsitelj -Trajan Krecu -Tigar

pre 14 godina

@ Ikona , Nikola i Stepo THC , sigurno ce Partizan dobiti vise od 500 000 evra po igracu samo ; ostalo uzima banka kome se duguje , pa Partizan dobije najvise 500 000 evra da ''prezivi '' , ili toliki je ....'' oficijelni '' , a ne konacno obestecenje !Toliko su novine pisale i za obestecenje od Panatenaikosa !Volim Boga, Partizana , Srbiju i po koju lepu z..u , oprosti mi Boze ! Ezekijel -- 9 poglavlje !

max grobar

pre 14 godina

Hiljade suza majko, skrivase oci moje, kad izadjoh pred grobare svoje...
Tako ce biti u PIONIRU kad bude gostovao real...
Srecno i Hvala!!!

cele

pre 14 godina

srećno KRALJE. Samo neka te zdravlje posluži i ostani isti onaj Novica, srbin do kraja. Nemoj kao neki da ignorišeš reprezentaciju iako ćeš biti u društvu KAKE, RONALDA, RIBERIJA i ostalih uljeza,uverićeš se da je mnogo bolje društvo TEPIĆ; TRIPKO, KRLE. S R E Ć N O.

gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica

pre 14 godina

Jalovi su i verovatno zvuce pateticno ovi nasi komentari braco grobari,sasvim sigurno tako zvuce onima koji ne navijaju za Partizan!
Cini mi se da se Mesina drzao za stomak od smeha kada je cuo koliko veliki i prebogati Real "mora" da uplati Partizanu za OVAKVOG igraca!
Vise puta sam govorio u toku prosle i ove sezone da je Novica Velickovic blago Partizana,nazalost blago cija je cena ne niska - minijaturna!
Svestan sam da ovo nije greska Partizanove uprave ili pogresne procene,oni jednostavno nisu mogli i nisu imali da placaju Novicu da bi sada dobili mnogo vece obestecenje! Samo sam tuzan, ogorcen i vise ni ne znam koju rec da upotrebim za ono sto osecam... A kako li se oseca tek Dusko Vujosevic koji je stvorio ovog ili ovakvog Novicu....
Svaka mu cast kad posle ovoliko prodatih igraca za iste pare(500.000) ima snage da nastavi dalje i ostane u svetom klubu i napravi od recimo Aljose Mitrovica nekog novog Novicu i na kraju ga proda za ...Ako on ima snage imamo i mi!

PAZI,VALJAK GAZI!

DRAZO

pre 14 godina

Novica ubica je zasluzio da ode u veliki klub i da nastavi da radi sa velikim trenerom i da njegova igra nastavi sa progresom kakva je bila u PARTIZANU,onda ce svi imati koristi od toga i SRPSKA reprezentacija i srpski narod u globalu.Novica netreba da se zadovolji postignutim vec da nastavi da radi i zestoko da trenira i rezultati ce doci,Napred NOVICE crno bela BANJA LUKA je uz tebe.

ja

pre 14 godina

Neverovatan igrach, cetvorka sa sjajnim osecajem za igru, kontrolise loptu kao bek i ima odlican sut spolja i prodor. Pravi vodja na terenu

srkis13

pre 14 godina

HVALA TI ZA SVE OVE GODINE!!!!
Zelim ti sve najbolje u nastavku karijere!!!!
Ovo je jedan od retkih igraca koji igra i srcem ovaj sport!!!!
Jos jednom sve naj!!!!

Stevica

pre 14 godina

Bravo za Novicu.Ne zaboravi odakle si dosao kad budes najbolji igrač evrope za koju godinu.I nemoj da okrenes ledja reprezentaciji...bićes los čovek.

Nemanja 91

pre 14 godina

1. Hvala za sve
2. Moj idol
3. U odnosu na tebe drugi su kao prema slici skica...
4.300% izvlacimo Real u prvoj fazi EL ove godine...uvek je tako
5.1.put cu iskreno navijati za Real
6.Nocna mora Omara Cooka-deo drugi
7.Dok je Duleta bice i novih Novica,ne sumnjam
8.Dule ce i dalje slagati slagalicu karo karo zvezda zvezda
9. 009...
NOVICA UBICA...!

Слоба Гробар Сента

pre 14 godina

Ееее, Новице, Новице!!!
Па зар из царског клуба да пређеш у само краљевски клуб?!
Срећно ти било ЛАФЧИНО!!!

бт

pre 14 godina

Тих 500 хиљада обештећења је оно што су се газде Реала и Партизана договориле да се објави. Колико је стварно било остаће мала слатка тајна за пар људи.

dule$$$danilo

pre 14 godina

Na MONDO pise da je ukupan transfer 8 miliona evra i da od toga 5,5 ide igracu ... znaci 2,5 ide partizanu ... a oni govore da ce dobit samo pola miliona ... LOPOVI!!!!!!

dogodine u Pioniru!

pre 14 godina

veceraju tako igraci Partizana.Svi rezu hleb nozem samo Novica kida rukama.Na to cemu Tripko: Nozem treba,nozem... A Novica ce:Koga brate koga?!

divac

pre 14 godina

priznajem mnogo mi je trebalo da te zgotivim i da pocnem verovati u tebe kao igraca,sada bih dao sve sto imam i nemam kada bi ostao u Partizanu bar jos jedan dan,jer si svojim srcem i pozrtvovanjem kupio me za ceo zivot....OPROSTI MI STO NISAM VEROVAO OD POCETKA U TEBE...KAJEM SE...SVE NAJBOLJE MAJSTORE...

Zoran

pre 14 godina

Navijači Reala na njihovim forumima pozdravljaju Novicu i traže i Tripkovića u paketu...
Obzirom na njegove partije protiv Reala,vrlo je moguće da se ostvari i ta priča.

GrobarKsh

pre 14 godina

Mi cemo ostati ovde punog srca i ponosnih lica,da sirimo mit o jednom decku koga zvali smo UBICA!!!!
Nek ti je sa srecom i da se vratis jednog dana!!!!

napred PARTIZAN

pre 14 godina

sledeci logican potez uprave je podizanje novicinog dresa pod svodove pionira, da stoji tu i ceka dan kada ce ga novica barem jos jednom obuci.

Majstore hvala za sve.

A mi ostajemo ovde sa nadom da ce generacije koje dolaze sa barem upola toje ljubavi i tvog pozrtvovanja igrati i izgarati ZA SLAVNI KLUB SVIMA ZNAN BEOGRADSKI PARTIZAN.

Hvala josjednom i sretno.

Arandjelovcanin

pre 14 godina

Srecno Novice...hvala za sve ucinjeno za najdrazi nam klub!
Ima jedan tim, ceo sam zivot snjim, pevam svaki dan, hej napred Partizan!

unuk

pre 14 godina

jako sam tuzan sto je otisao ovakav igrac.zao mi je sto ga necemo gledati i dalje u najdrazem dresu.
JOS JEDNOM NOVICE HVALA TI ZA SVE!!!!!!
ZBOG TEBE CU NAVIJATI I ZA REAL.
SAMO JE JEDAN NOVICA!!!!!!!!!!!!!

Ceco Novi Pazar

pre 14 godina

Bravo za Novicu.On je prvi galaktikos u realovom kosarkaskom timu.Zna Florentino Perez koga dovodi.Hala MADRID.MADRIDISTA.

DaNyPfc

pre 14 godina

Sta reci surova realnost....ali
necu zaboraviti tvoje bacanje na parket za svaku loptu (protiv CSKA na -20), razbijanje zuba, usana, pogled kao ubica...........:) Novica Ubica.........

Frache

pre 14 godina

@ gravedigger-ex-Uzaludno cekajuci Tripkovica
Ja ne navijam za Partizan,ali mi ne zvuce jalovo i pateticno poruke napisane Novici povodom odlaska,vec vrlo iskreno. Stvarno je mnogo dao Partizanu i stvarno je premalo para Partizan dobio od njegovog transfera. Sigurno je svakom navijacu Partizana zao sto odlazi,kao sto je navijacima ostalih timova drago,ali ce i jednima i drugima biti drago ako i u Realu bude igrao dobro,kao i ovde,a posebno ako tako bude igrao u reprezentaciji. :) Naravno,onim normalnim navijacima. Ja mu,kao zvezdas,svakako to zelim. :)

tsartsaris

pre 14 godina

Veoma je dobro to shto ide kod (po nekima) najboljeg trenera Evrope! Ovo je izuzetno za nashu reprezentaciju! Sad ima super shansu da radi sa Obradovicem, pa nastavak sa Mesinom. To vam je LU DI LO!!!
Za mladog igracha NEMA BOLJE SHKOLE!!!!
Srecno Novice, gledamo se i dalje!!!
(kobayashi, 23. jun 2009 21:54)

Tebo jos nisu javili da Obradovic nije trener reprezentacije???

UBICA

pre 14 godina

"To je onaj decko sto je grizo kad parket PIONIRA je vreo,
to je onaj decko sto je kido kada niko nije smeo"

NOVICE ZAUVEK ZAUVEK I ZAUVEK U NASIM SRCIMA

Za mojih 18 godina nikad nisam tako voleo bilo kojeg igraca PARTIZANA.

"Mi cemo ostati ovde punog srca i ponosnih lica,da sirimo misao o decku koga zvali smo UBICA"

parni valjak

pre 14 godina

Tvrdjavu gradili smo
godinama i to samo od drveća i pruća i zato nikad nemoj zaboraviti gde je tvoja prava kuća! Mi ćemo ostati ovde punog srca i ponosnih lica, da širirmo mit o jednom dečaku koga zvali smo UBICA!
Najlepše hvala najvećem GROBARU! Crno-beli svet ponosi se tvojom VELIČinom! Neka je Bog uvek uz tebe.
Živ bio!

just grobar

pre 14 godina

dao si sve od sebe i za to ti do groba hvala. neka te sreca prati ,a sreca prati hrabre. budi ono sto jesi, i jos jednom jedno veliko HVALA

zEe_Grobari_Indjija

pre 14 godina

Ne zaboravi nikad,
Da ceo zivot mi smo proveli s’tobom,
I nasu vernost prema tebi, dokazivali iz dana u dan,
Daj da na ovome svetu,
Ne postoji niko ko ce da spreci,
Da sa juga se ori,
Partizane volim te ja,


OOOOOOOOOOOOO……

link:
http://www.youtube.com/watch?v=_4KAw1_tj94&feature=response_watch

Anonimus

pre 14 godina

Smekeru, pozdrav i srecno!!!


Igraj na vrhunskom nivou kao do sada, pa i bolje. A kada za dve godine steknes jos vise iskustva vrati se ovde pa da osvojimo i tu evropsku titulu! ;)

PFC FOREVER!

Bojan pfc

pre 14 godina

Neka ti sa srecom majstore,legendo!!!
Da bog da igrao jos bolje a hoces ne sumnjam jer si ti veliki talenat i grobar, i pokazi onima u acb ligi kako se igra kosarka...
Hvala ti za svaku radost i skakanje zbog tvojih koseva i veliki doprinos timu!!!
Dace bog jednog dana da nam se vratis opet :)
SVI GROBARI ISKRENI I PRAVI TE VOLE I JOS JEDNOM VELIKO HVALA MAJSTORE, LEGENDO!!!

kobayashi

pre 14 godina

Veoma je dobro to shto ide kod (po nekima) najboljeg trenera Evrope! Ovo je izuzetno za nashu reprezentaciju! Sad ima super shansu da radi sa Obradovicem, pa nastavak sa Mesinom. To vam je LU DI LO!!!
Za mladog igracha NEMA BOLJE SHKOLE!!!!
Srecno Novice, gledamo se i dalje!!!

tvoja.mamaa

pre 14 godina

novice svaka ti se dala, srecno i hvala za sve, zelim ti da budes jos uspesniji nego u partizanu i da nam se vratis za ddve sezone kad zavrsis sa realom

Goran Gajic

pre 14 godina

Hvala ti brate!Znam da ces se jednog dana vratiti i ponovo u crno-belom dresu po parketu bacati!Zasluzio si ovo!Svaka ti cast!Ma ne znam sta vise da kazem, suze mi na oci idu!Drago mi je zbog tebe ali bice tesko ali bas tesko sledece sezone kada budem bio na tribini a tebe nema na parketu...Uf

boleboss kg

pre 14 godina

Jedan od najtalentovanijih igrača u Evropi, Riki Rubio nije uspeo da se dogovori sa svojim klubom, Huventudom, o smanjenju obeštećenja. Po svemu sudeći od NBA lige neće biti ništa, pa će Rubio ostati u Evropi do isteka ugovora.

Kada se učinilo da bi Riki Rubio i Huventud mogli da postignu dogovor o smanjenju obeštećenja, sve je palo u vodu. NBA timovi nemaju mogućnost da plate obeštećenje veće od 500 hiljada dolara, pa će Rubio do kraja ugovora ostati u Evropi.

Proteklih dana stizali su nagoveštaji da pregovori na realciji Huventud-Riki Rubio idu u dobrom smeru, što je posebno obradovalo NBA timove koji su imali nameru da mladog Španca biraju na draftu. Ipak pregovori su prekinuti, bez rešenja, a nastavak je najavljen tek za oktobar.

Huventud ne odustaje od svog obeštećenja, koje iznosi 6,6 miliona dolara, dok advokati mladog Španca pokušavaju da obešteće svedu na iznos koji je proporcionalan primanjima igrača (97 hiljada dolara godišnje). Ono što je interseantno, jeste činjenica da će naredne sezone obeštećenje iznositi 8 miliona dolara, pa će situacija za Rubija tada biti još teža.

NBA timovi imaju mogućnost da plate obeštećenje do 500 hiljada dolara, pa je sada Rubiov izbor na draftu vrlo neizvestan. Teško je očekivati da neki NBA tim napravi visok izbor na draftu, za igrača koji ne bi mogao da igra, pa je zato realnija opcija da Rubio ostane u Evropi do kraja ugovora.

A naš Novica ode za tričavih 500 000.00!!!