Utorak, 23.06.2009.

15:01

Jelena prošla u drugo kolo

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugu rundu Vimbldona pobedom nad Nemicom Julijom Gergeš u dva seta 6:4, 7:6 (0).

Izvor: B92

Jelena prošla u drugo kolo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

још горе

pre 14 godina

(Sone, 23. jun 2009 19:52)

То што си ти је још горе од пљувача, ти си онај лик што је играо најбољи баскет, фудбал, тенис или шта већ испред зграде, а неки други који нису имали појма су постали неко. Наравно ти их никада ниси могао победити, нити било ког другог, па ни себе. Резултати све говоре, ако ти се гледа неки спорт у коме се оцењује лепота гледај уметничко клизање, плес или шта већ. У спорту се рачунају само победе, а ствар тактике и умећа је да до ње дођеш, којим средсвима није битно док год је у спортском духу.
Живели Јелена, Ана, Новак, Виктор, Ненад, Јанко и сви остали спортисти који са поносом представљају Србију, и поносан сам на њих!

Igysa

pre 14 godina

prvo kolo je uvek najteze, trebe da podrzimo nase devojke, ne samo sto su nase nego i sto su bile na prvom mestu... ako neko misli da nisu dovoljno kvalitetne iako su bile na prvom mestu i da je to lako, taj stavrno nema pojma i nikad nije ozbiljnije gledao tenis.. njih dve nisu ni matore ni zaboravile da igraju tenis i ja sam siguran da ce se vratiti kad tad u pravom svetlu.. potrebna je motivacija i pravi treneri da ih poguraju iz apatije. Jelena je redak "mozak" na terenu i mislim da joj poigrackoj inteligenciji nema ravne medju aktuelnim igracicam.. a to sto ne igra sa flat udarcima kao Ana ... jednostavno nisu iste igracice.. i meni se i svidja sto ana igra snazno i ofanzivno, ali takticki nije dobra kao Jelena, mada odusevi me nekim potezima.. naravno volim obe i nemam razloga da ih mrzim a pogotovo ne a budem zajednjiv kad nekome ne ide dobro.. srpska posla !! ako ste navijaci podrzite ih.. ako niste cutite, a konstruktivna ktitika je naravno uvek dobro dosla.

Wogy

pre 14 godina

Prvo,velike cestitke za Anu i Jelenu za ulazak u drugo kolo. Drugo, bar 90% negativnih komentara za nase Teniserke...zasto ne pogledate i rezultate ostalih Teniserki iz raznih zemalja koje su nosioci grupa pa ce te videti da rezultati Ane i Jelene nisu uopste losi, kao ni sama igra...ovo je samo prvo kolo koje je uvek najteze ne samo za nase nego tradicionalno za sve Teniserke.Ruskinja D.Safina nije bas odusevila,Dankinja C.Wozniacki jedva prosla u 3 seta,Francuskinja A.Mauresmo jedva u 3 seta,njena zemljakinja A.Cornet ispala,Spankinja A.Garrigues u 3 seta,Kineskinja N.Li u 3 seta,Italijanka F.Pennetta u 3 setaPoljakinja A.Radwanska jedva u 2 seta,K.Kanepi iz Estonije ispala,Australijanka S.Stosur u 3 seta,Ruskinja S.Kuznetsova jedva u 2 seta a njena zemljakimja A.Chakvetadze ispala u 3 seta kao i Amerikanka S.Bammer takodje u 3 seta.Kao sto vidite nisu NASE TENISERKE zasluzile ovakve ne osnovane kritike i zato MOLIM VAS podrzite sve nase i budite uz njih na kraju ne moze UVEK da se pobedjuje i igra odlicno kako vecina komentara zahteva i zeli.

Observer

pre 14 godina

Uvek je dobro pobediti, ali valjda je važna i igra. Ovo što je Jelena danas odigrala nije tenis kakav se danas igra. Ovo su poslednji trzaji jedne defanzivne, umorne i izraubovane teniserke, koju su samo obaveze iz ugovora naterale da demantuje odluku o povlačenju. Ona je primila dosta novca i raskidom ugpovora morala bi mnogo para da vrati. Kome to nije jasno, ne vredi mu pričati. Zašto nosi kineske "anta" patike? Zato što mora. Turnir nastavlja sa ranama na desnom stopalu. I, dokle će izdržati? Ana je mogla i da izgubi, ali je bar igrala lavovski, udarala iz sve snage, u odlučnim momentima, kad se činilo da će pasti, pokazala je visoku klasu. Tri poslednja gema odigrala je kao velika teniserka. Niste to primetili?

gotove su.....

pre 14 godina

@Prelepa haljinica!
ma najvaznije da se tebi svidela haljinica, to sto je Jelena igrala ocajno...pih..jos ovde prosipas pamet...svasta...

Milan

pre 14 godina

Kad su ovakvi komentari na Jeleninu pobedu mogu da zamislim sta bi bilo da je izgubila...SAMO NAPRED JELENA!!!!NE OPTERECUJ SE REZULTATOM!!!!

Sone

pre 14 godina

Molim sve vas koji mislite da je Jelena Jankovic veliki igrac, da nas ostale, koji tako ne mislimo, vise ne nazivate pljuvacima! Ja ovdje nikog ne pljujem, ja samo iznosim svoje misljenje i nista drugo. To je moje pravo koje nema nikakve veze sa tim da li ja nekog volim ili mrzim (a Jelenu, kao i sve Srbe, naravno volim). E sad, moje misljenje je da je ona bila prosjecna igracica, a da je sad ispod prosjeka. Neko navede jedan momenat koji sve govori o njenoj igri i pristupu igri. Ova Njemica je imala 31 viner a Jelena samo 10! Ej, 10 vinera u mecu koji je dobila?! Klasizni ziceras i balondzija. Jednim solidnim udarcem (bekend), koji joj je koliko toliko radio u proslosti je nesto i napravila do sada, a od sada, kao definitivno procitana igracica, moze da se progura nekako samo dok ne dodje na igracicu iz prvih 20. I tu je kraj. Najdosadnija teniserka za gledanje u cijeloj WTA! Molim i ove sto tenis prate religiozno da navedu posljednji turnir na kom se Jankoviceva nije zalila na povredu ili uzela tajm-aut. Ajte molim vas vise, vi i vasa JJ. Eto ja tol'ko, a vi sad udrite po minusu i sanjajte dok ne ispadne (a to ce biti do kraja ove nedelje).

fun of the world

pre 14 godina

@Mika

Jeste prave se ali Federer nosi Nike i sigurno nisu iz Vijetnama ili Kine.A JJ uzela kinesku marku i zato joj tabani u zavojima i dobija zuljeve.

Branbila

pre 14 godina

Jelena Jankovic + Novak Djokovic = Dosada i patnja. Covjek gledajuci njih dvoje se vise umori nego da je kopao.

Daleko je sunce i ove godine.

Amerofil

pre 14 godina

Amerika se vraca po svoje.Napred sestre Viliams,napred Roddick.USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA.

Sonja

pre 14 godina

@Nemam reci

Svako ima pravo na svoje misljenje!!!I ja mislim da Jelena ima kvalitet da bude prva na svetu (opet) i da osvoji Gren Slem.A potpuno je druga stvar sto ona trenutno nije u najboljoj formi.Uostalom da nema kvalitet nebi bila u samom svetskom vrhu jer se tamo ne stize na lepe oci...A ako ti se nesvidja njena igra i "kvalitet" promeni kanal i gledaj nesto drugo.Dokicku na primer.Verovatno mislis da ona ima talenat....

nemanja

pre 14 godina

Owa jelena nema pojma.....za koji sat cete da widite kako se igra dobar tenis....GO ANA!!!!! woleo bi da dodje do duela ane i jelene pa da je ana samelje:)))

nemanja

pre 14 godina

Owa jelena nema pojma.....za koji sat cete da widite kako se igra dobar tenis....GO ANA!!!!! woleo bi da dodje do duela ane i jelene pa da je ana samelje:)))

prezadovoljan

pre 14 godina

Ja samo da pohvalim B92 za zaista ozbiljan pristup kad je u pitanju ovaj dogadjaj. Ja sam prosto odusevljen da je tako profesionalno odradjeno sve

POZDRAV

Nemam reči

pre 14 godina

@Nenad
Jelena ima kvalitet za najbolju na svetu? Ako možeš tako nešto da napišeš, ja bih te dao orden za hrabrost. Šta li je ta tebe njen kvalitet, i još najbolji na svetu?

olja

pre 14 godina

Samo mi nesto nije jasno.Vec duzi vremenski period slusam kako Jelena ne igra dobro,kako bruka i sebe i nas a opet ti koji je najvise pljuju prvi ostave komentar na ovakvoj stranici.Ako vam se ne svidja kako Jelena igra nemojte da je gledate,promenite kanal ili gledajte nekog ko vam se svidja (ako taj neko postoji jer nekima ni Nadal ni Federer pa ni Sampras neumeju da igraju tenis).Siroko vam polje.A da, postoji i ona druga grupa koja kaze da ne gleda Jelenine i Anine meceve a opet cim se zavrse mecevi nasih devojaka napisu detaljnu analizu meceva koju cak ni Ana ni Jelena nebi umele da daju!!!Verovatno im se javilo u snu posto meceve gledali nisu,tako bar oni kazu.Dajte ljudi nemojte da se zavaravamo mozda nisu u formi ali su nasi i svi navijamo za njih i nerviramo se kad izgube ali i obradujemo kad pobede.Pa svima nam je laknulo danas kad je Jelena prosla u drugo kolo a i sinoc kad je Nole pobedio!!!Dokle odu nek odu,nasi su.Mi bolje nemamo!!!Ja sam Srpkinja i navijam za SRPSKE igrace ma koliko bili dobri ili losi!!!

Vajz

pre 14 godina

Nisam pljuvač, volim kada naši pobede, ne kukam kada izgube... To što su oni dostigli, mi nećemo NIKAD, tako da je svako pljuvanje odraz sopstvenog neuspeha.
ALI.... Kada čitam vest o Jeleni Janković i stignem do reči POVREDA, prestanem i dalje ne mogu da čitam.

I u dobru i u zlu, sve za moju Jelenu!

pre 14 godina

Volim i postujem Jelenu vise od svega zato i imam pravo da kazem da ovo nije bilo kako treba!
Sviznamo da ona moze i mora mnogo bolje!
Kada bi veovala u sebe bar onoliko koliko je publiku u nju!
Zelim joj svu srecu i uvek verujem u nju i bolje dane, meceve i onu staru dobru formu kada je mogla dobiti skoro svakog!


Predivan osmeh za kraj i jos lepse radovanje sa tribina!

sseqlic

pre 14 godina

Dobro je. Racuna se pobeda, ostalo nije toliko bitno.
Samo koncentrisano i disciplinovano do kraja. Oglusiti se od raznih komentara kojekakvih strucnjaka i igrati svoju igru. Kao prica o gluvoj zabi, kojoj su svi pricali kako ne moze da uspe i kako se ne moze popeti na toranj, kako to niko do sada nije uspeo i sl, a ipak zaba se popela jer je bila gluva i nije cula sta su joj sugerisali i komentarisali.
Samo napred JJ uz tebe je cela nacija!!

nenad

pre 14 godina

Neverovatne su amplitude u Jeleninoj igri. Kako je moguce da u poslu kojim se bavi i gde ima kvalitet za najbolju na svetu nema koncentracije da igra ceo mec na istom nivou. Kad se setim ona tri turnira na kraju prosle godine...Sta tu ne stima? Da li ona, da li treneri, da li joj se vise ne igra?

protiv badmingtona!

pre 14 godina

Da se razumemo, kako je prosla - to nije jasno ni Jeleni. Sto se nje tice, ona bi vec bila AUT, samo da limitirana Nemica nije prakticno predala dobijen drugi set. Ali, vec u drugom kolu usledice kraj. Zasto? Zato sto Jelena igra kao veteran. Bez snage u udarcima i telu, bez bekhenda koji je nestao, bez ZELJE za pobedom. Igra isljucivo iz jednog jedinog razloga: da odradi novac koji je potpisala sa psonzorima. Setite se da je brzo morala da demantuje svoju izjavu da zeli da se odmori od tenisa. Mora da su je opomenuli menadzeri. Jelena nstavlja da igra badmington umesto tenisa. Na momente to izgleda komicno. Detalj meca je kada Nemica pada posto se okliznula, a Jelena u tom monetu udara lopticu sa polovine terena. Nemica ustaje prilazi do lopte i zamalo osvaja poen. Komentar je nepotreban. Prvo ili drugo kolo? U cemu je razlika.

marko

pre 14 godina

Totalno los odabir meceva na B92.Sada prikazuju odlozen snimak Dokiceve umesto da puste Del Potra,a i emisije nisu neke,sreca pa postoji internet i kablovska.

fun of the world

pre 14 godina

Slabo. Ocajno. Protiv igracice koja nista ne predstavlja u tenisu ocajna igra. Opet slabo kretanje koje prouzrukuju i greske.A oprema to je tek prica za sebe. Nosi patike kineske koje se prave u Vijetnamu za pola dolara par. Celo stopalo u zuljevima. Ni kineskinje ne nose njihovu opremu ali JJ zbog para prihvati da igra u kineskoj opremi. Bolje da je na buvljaku kod nas kupila kvalitetnije patike

Милош

pre 14 godina

Игра није блистала, али је најважнији пролазак у друго коло. Надамо се бољој игри у наставку... Јелена само храбро!!!

navijam ali nisam slep

pre 14 godina

Odnos winner-a 31:10 za protivnicu. Da nije nasa uvek bih navijao protiv. Ovako, eto drago mi je, ali ne kako bi bilo da igra pravu igru.

emir

pre 14 godina

E super,sada jos samo preostaje Ana.Neka nam je dosla dobra vjest u vezi Jelene.Pozitivna joj je stvar st je dobro servirala u igri i sto se uspjesno vratila u drugom setu.To pokazuje da je malo ojacala psihicki,ali i dalje nema tu motivaciju koju je ranije pokazivala sjajnim trcanjem,a sada nema ni t od tog trcanja.Umorna je od tenisa vidi se na njoj,ali neka ona nama samo prode jos koje kolo i bice bokje

marko

pre 14 godina

Totalno los odabir meceva na B92.Sada prikazuju odlozen snimak Dokiceve umesto da puste Del Potra,a i emisije nisu neke,sreca pa postoji internet i kablovska.

olja

pre 14 godina

Samo mi nesto nije jasno.Vec duzi vremenski period slusam kako Jelena ne igra dobro,kako bruka i sebe i nas a opet ti koji je najvise pljuju prvi ostave komentar na ovakvoj stranici.Ako vam se ne svidja kako Jelena igra nemojte da je gledate,promenite kanal ili gledajte nekog ko vam se svidja (ako taj neko postoji jer nekima ni Nadal ni Federer pa ni Sampras neumeju da igraju tenis).Siroko vam polje.A da, postoji i ona druga grupa koja kaze da ne gleda Jelenine i Anine meceve a opet cim se zavrse mecevi nasih devojaka napisu detaljnu analizu meceva koju cak ni Ana ni Jelena nebi umele da daju!!!Verovatno im se javilo u snu posto meceve gledali nisu,tako bar oni kazu.Dajte ljudi nemojte da se zavaravamo mozda nisu u formi ali su nasi i svi navijamo za njih i nerviramo se kad izgube ali i obradujemo kad pobede.Pa svima nam je laknulo danas kad je Jelena prosla u drugo kolo a i sinoc kad je Nole pobedio!!!Dokle odu nek odu,nasi su.Mi bolje nemamo!!!Ja sam Srpkinja i navijam za SRPSKE igrace ma koliko bili dobri ili losi!!!

protiv badmingtona!

pre 14 godina

Da se razumemo, kako je prosla - to nije jasno ni Jeleni. Sto se nje tice, ona bi vec bila AUT, samo da limitirana Nemica nije prakticno predala dobijen drugi set. Ali, vec u drugom kolu usledice kraj. Zasto? Zato sto Jelena igra kao veteran. Bez snage u udarcima i telu, bez bekhenda koji je nestao, bez ZELJE za pobedom. Igra isljucivo iz jednog jedinog razloga: da odradi novac koji je potpisala sa psonzorima. Setite se da je brzo morala da demantuje svoju izjavu da zeli da se odmori od tenisa. Mora da su je opomenuli menadzeri. Jelena nstavlja da igra badmington umesto tenisa. Na momente to izgleda komicno. Detalj meca je kada Nemica pada posto se okliznula, a Jelena u tom monetu udara lopticu sa polovine terena. Nemica ustaje prilazi do lopte i zamalo osvaja poen. Komentar je nepotreban. Prvo ili drugo kolo? U cemu je razlika.

I u dobru i u zlu, sve za moju Jelenu!

pre 14 godina

Volim i postujem Jelenu vise od svega zato i imam pravo da kazem da ovo nije bilo kako treba!
Sviznamo da ona moze i mora mnogo bolje!
Kada bi veovala u sebe bar onoliko koliko je publiku u nju!
Zelim joj svu srecu i uvek verujem u nju i bolje dane, meceve i onu staru dobru formu kada je mogla dobiti skoro svakog!


Predivan osmeh za kraj i jos lepse radovanje sa tribina!

fun of the world

pre 14 godina

Slabo. Ocajno. Protiv igracice koja nista ne predstavlja u tenisu ocajna igra. Opet slabo kretanje koje prouzrukuju i greske.A oprema to je tek prica za sebe. Nosi patike kineske koje se prave u Vijetnamu za pola dolara par. Celo stopalo u zuljevima. Ni kineskinje ne nose njihovu opremu ali JJ zbog para prihvati da igra u kineskoj opremi. Bolje da je na buvljaku kod nas kupila kvalitetnije patike

navijam ali nisam slep

pre 14 godina

Odnos winner-a 31:10 za protivnicu. Da nije nasa uvek bih navijao protiv. Ovako, eto drago mi je, ali ne kako bi bilo da igra pravu igru.

emir

pre 14 godina

E super,sada jos samo preostaje Ana.Neka nam je dosla dobra vjest u vezi Jelene.Pozitivna joj je stvar st je dobro servirala u igri i sto se uspjesno vratila u drugom setu.To pokazuje da je malo ojacala psihicki,ali i dalje nema tu motivaciju koju je ranije pokazivala sjajnim trcanjem,a sada nema ni t od tog trcanja.Umorna je od tenisa vidi se na njoj,ali neka ona nama samo prode jos koje kolo i bice bokje

Милош

pre 14 godina

Игра није блистала, али је најважнији пролазак у друго коло. Надамо се бољој игри у наставку... Јелена само храбро!!!

sseqlic

pre 14 godina

Dobro je. Racuna se pobeda, ostalo nije toliko bitno.
Samo koncentrisano i disciplinovano do kraja. Oglusiti se od raznih komentara kojekakvih strucnjaka i igrati svoju igru. Kao prica o gluvoj zabi, kojoj su svi pricali kako ne moze da uspe i kako se ne moze popeti na toranj, kako to niko do sada nije uspeo i sl, a ipak zaba se popela jer je bila gluva i nije cula sta su joj sugerisali i komentarisali.
Samo napred JJ uz tebe je cela nacija!!

Milan

pre 14 godina

Kad su ovakvi komentari na Jeleninu pobedu mogu da zamislim sta bi bilo da je izgubila...SAMO NAPRED JELENA!!!!NE OPTERECUJ SE REZULTATOM!!!!

Sonja

pre 14 godina

@Nemam reci

Svako ima pravo na svoje misljenje!!!I ja mislim da Jelena ima kvalitet da bude prva na svetu (opet) i da osvoji Gren Slem.A potpuno je druga stvar sto ona trenutno nije u najboljoj formi.Uostalom da nema kvalitet nebi bila u samom svetskom vrhu jer se tamo ne stize na lepe oci...A ako ti se nesvidja njena igra i "kvalitet" promeni kanal i gledaj nesto drugo.Dokicku na primer.Verovatno mislis da ona ima talenat....

nenad

pre 14 godina

Neverovatne su amplitude u Jeleninoj igri. Kako je moguce da u poslu kojim se bavi i gde ima kvalitet za najbolju na svetu nema koncentracije da igra ceo mec na istom nivou. Kad se setim ona tri turnira na kraju prosle godine...Sta tu ne stima? Da li ona, da li treneri, da li joj se vise ne igra?

Wogy

pre 14 godina

Prvo,velike cestitke za Anu i Jelenu za ulazak u drugo kolo. Drugo, bar 90% negativnih komentara za nase Teniserke...zasto ne pogledate i rezultate ostalih Teniserki iz raznih zemalja koje su nosioci grupa pa ce te videti da rezultati Ane i Jelene nisu uopste losi, kao ni sama igra...ovo je samo prvo kolo koje je uvek najteze ne samo za nase nego tradicionalno za sve Teniserke.Ruskinja D.Safina nije bas odusevila,Dankinja C.Wozniacki jedva prosla u 3 seta,Francuskinja A.Mauresmo jedva u 3 seta,njena zemljakinja A.Cornet ispala,Spankinja A.Garrigues u 3 seta,Kineskinja N.Li u 3 seta,Italijanka F.Pennetta u 3 setaPoljakinja A.Radwanska jedva u 2 seta,K.Kanepi iz Estonije ispala,Australijanka S.Stosur u 3 seta,Ruskinja S.Kuznetsova jedva u 2 seta a njena zemljakimja A.Chakvetadze ispala u 3 seta kao i Amerikanka S.Bammer takodje u 3 seta.Kao sto vidite nisu NASE TENISERKE zasluzile ovakve ne osnovane kritike i zato MOLIM VAS podrzite sve nase i budite uz njih na kraju ne moze UVEK da se pobedjuje i igra odlicno kako vecina komentara zahteva i zeli.

Vajz

pre 14 godina

Nisam pljuvač, volim kada naši pobede, ne kukam kada izgube... To što su oni dostigli, mi nećemo NIKAD, tako da je svako pljuvanje odraz sopstvenog neuspeha.
ALI.... Kada čitam vest o Jeleni Janković i stignem do reči POVREDA, prestanem i dalje ne mogu da čitam.

Nemam reči

pre 14 godina

@Nenad
Jelena ima kvalitet za najbolju na svetu? Ako možeš tako nešto da napišeš, ja bih te dao orden za hrabrost. Šta li je ta tebe njen kvalitet, i još najbolji na svetu?

Sone

pre 14 godina

Molim sve vas koji mislite da je Jelena Jankovic veliki igrac, da nas ostale, koji tako ne mislimo, vise ne nazivate pljuvacima! Ja ovdje nikog ne pljujem, ja samo iznosim svoje misljenje i nista drugo. To je moje pravo koje nema nikakve veze sa tim da li ja nekog volim ili mrzim (a Jelenu, kao i sve Srbe, naravno volim). E sad, moje misljenje je da je ona bila prosjecna igracica, a da je sad ispod prosjeka. Neko navede jedan momenat koji sve govori o njenoj igri i pristupu igri. Ova Njemica je imala 31 viner a Jelena samo 10! Ej, 10 vinera u mecu koji je dobila?! Klasizni ziceras i balondzija. Jednim solidnim udarcem (bekend), koji joj je koliko toliko radio u proslosti je nesto i napravila do sada, a od sada, kao definitivno procitana igracica, moze da se progura nekako samo dok ne dodje na igracicu iz prvih 20. I tu je kraj. Najdosadnija teniserka za gledanje u cijeloj WTA! Molim i ove sto tenis prate religiozno da navedu posljednji turnir na kom se Jankoviceva nije zalila na povredu ili uzela tajm-aut. Ajte molim vas vise, vi i vasa JJ. Eto ja tol'ko, a vi sad udrite po minusu i sanjajte dok ne ispadne (a to ce biti do kraja ove nedelje).

prezadovoljan

pre 14 godina

Ja samo da pohvalim B92 za zaista ozbiljan pristup kad je u pitanju ovaj dogadjaj. Ja sam prosto odusevljen da je tako profesionalno odradjeno sve

POZDRAV

још горе

pre 14 godina

(Sone, 23. jun 2009 19:52)

То што си ти је још горе од пљувача, ти си онај лик што је играо најбољи баскет, фудбал, тенис или шта већ испред зграде, а неки други који нису имали појма су постали неко. Наравно ти их никада ниси могао победити, нити било ког другог, па ни себе. Резултати све говоре, ако ти се гледа неки спорт у коме се оцењује лепота гледај уметничко клизање, плес или шта већ. У спорту се рачунају само победе, а ствар тактике и умећа је да до ње дођеш, којим средсвима није битно док год је у спортском духу.
Живели Јелена, Ана, Новак, Виктор, Ненад, Јанко и сви остали спортисти који са поносом представљају Србију, и поносан сам на њих!

nemanja

pre 14 godina

Owa jelena nema pojma.....za koji sat cete da widite kako se igra dobar tenis....GO ANA!!!!! woleo bi da dodje do duela ane i jelene pa da je ana samelje:)))

Branbila

pre 14 godina

Jelena Jankovic + Novak Djokovic = Dosada i patnja. Covjek gledajuci njih dvoje se vise umori nego da je kopao.

Daleko je sunce i ove godine.

Igysa

pre 14 godina

prvo kolo je uvek najteze, trebe da podrzimo nase devojke, ne samo sto su nase nego i sto su bile na prvom mestu... ako neko misli da nisu dovoljno kvalitetne iako su bile na prvom mestu i da je to lako, taj stavrno nema pojma i nikad nije ozbiljnije gledao tenis.. njih dve nisu ni matore ni zaboravile da igraju tenis i ja sam siguran da ce se vratiti kad tad u pravom svetlu.. potrebna je motivacija i pravi treneri da ih poguraju iz apatije. Jelena je redak "mozak" na terenu i mislim da joj poigrackoj inteligenciji nema ravne medju aktuelnim igracicam.. a to sto ne igra sa flat udarcima kao Ana ... jednostavno nisu iste igracice.. i meni se i svidja sto ana igra snazno i ofanzivno, ali takticki nije dobra kao Jelena, mada odusevi me nekim potezima.. naravno volim obe i nemam razloga da ih mrzim a pogotovo ne a budem zajednjiv kad nekome ne ide dobro.. srpska posla !! ako ste navijaci podrzite ih.. ako niste cutite, a konstruktivna ktitika je naravno uvek dobro dosla.

nemanja

pre 14 godina

Owa jelena nema pojma.....za koji sat cete da widite kako se igra dobar tenis....GO ANA!!!!! woleo bi da dodje do duela ane i jelene pa da je ana samelje:)))

gotove su.....

pre 14 godina

@Prelepa haljinica!
ma najvaznije da se tebi svidela haljinica, to sto je Jelena igrala ocajno...pih..jos ovde prosipas pamet...svasta...

Observer

pre 14 godina

Uvek je dobro pobediti, ali valjda je važna i igra. Ovo što je Jelena danas odigrala nije tenis kakav se danas igra. Ovo su poslednji trzaji jedne defanzivne, umorne i izraubovane teniserke, koju su samo obaveze iz ugovora naterale da demantuje odluku o povlačenju. Ona je primila dosta novca i raskidom ugpovora morala bi mnogo para da vrati. Kome to nije jasno, ne vredi mu pričati. Zašto nosi kineske "anta" patike? Zato što mora. Turnir nastavlja sa ranama na desnom stopalu. I, dokle će izdržati? Ana je mogla i da izgubi, ali je bar igrala lavovski, udarala iz sve snage, u odlučnim momentima, kad se činilo da će pasti, pokazala je visoku klasu. Tri poslednja gema odigrala je kao velika teniserka. Niste to primetili?

fun of the world

pre 14 godina

@Mika

Jeste prave se ali Federer nosi Nike i sigurno nisu iz Vijetnama ili Kine.A JJ uzela kinesku marku i zato joj tabani u zavojima i dobija zuljeve.

Amerofil

pre 14 godina

Amerika se vraca po svoje.Napred sestre Viliams,napred Roddick.USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA.

Amerofil

pre 14 godina

Amerika se vraca po svoje.Napred sestre Viliams,napred Roddick.USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA USA.

nemanja

pre 14 godina

Owa jelena nema pojma.....za koji sat cete da widite kako se igra dobar tenis....GO ANA!!!!! woleo bi da dodje do duela ane i jelene pa da je ana samelje:)))

protiv badmingtona!

pre 14 godina

Da se razumemo, kako je prosla - to nije jasno ni Jeleni. Sto se nje tice, ona bi vec bila AUT, samo da limitirana Nemica nije prakticno predala dobijen drugi set. Ali, vec u drugom kolu usledice kraj. Zasto? Zato sto Jelena igra kao veteran. Bez snage u udarcima i telu, bez bekhenda koji je nestao, bez ZELJE za pobedom. Igra isljucivo iz jednog jedinog razloga: da odradi novac koji je potpisala sa psonzorima. Setite se da je brzo morala da demantuje svoju izjavu da zeli da se odmori od tenisa. Mora da su je opomenuli menadzeri. Jelena nstavlja da igra badmington umesto tenisa. Na momente to izgleda komicno. Detalj meca je kada Nemica pada posto se okliznula, a Jelena u tom monetu udara lopticu sa polovine terena. Nemica ustaje prilazi do lopte i zamalo osvaja poen. Komentar je nepotreban. Prvo ili drugo kolo? U cemu je razlika.

nemanja

pre 14 godina

Owa jelena nema pojma.....za koji sat cete da widite kako se igra dobar tenis....GO ANA!!!!! woleo bi da dodje do duela ane i jelene pa da je ana samelje:)))

Branbila

pre 14 godina

Jelena Jankovic + Novak Djokovic = Dosada i patnja. Covjek gledajuci njih dvoje se vise umori nego da je kopao.

Daleko je sunce i ove godine.

Sone

pre 14 godina

Molim sve vas koji mislite da je Jelena Jankovic veliki igrac, da nas ostale, koji tako ne mislimo, vise ne nazivate pljuvacima! Ja ovdje nikog ne pljujem, ja samo iznosim svoje misljenje i nista drugo. To je moje pravo koje nema nikakve veze sa tim da li ja nekog volim ili mrzim (a Jelenu, kao i sve Srbe, naravno volim). E sad, moje misljenje je da je ona bila prosjecna igracica, a da je sad ispod prosjeka. Neko navede jedan momenat koji sve govori o njenoj igri i pristupu igri. Ova Njemica je imala 31 viner a Jelena samo 10! Ej, 10 vinera u mecu koji je dobila?! Klasizni ziceras i balondzija. Jednim solidnim udarcem (bekend), koji joj je koliko toliko radio u proslosti je nesto i napravila do sada, a od sada, kao definitivno procitana igracica, moze da se progura nekako samo dok ne dodje na igracicu iz prvih 20. I tu je kraj. Najdosadnija teniserka za gledanje u cijeloj WTA! Molim i ove sto tenis prate religiozno da navedu posljednji turnir na kom se Jankoviceva nije zalila na povredu ili uzela tajm-aut. Ajte molim vas vise, vi i vasa JJ. Eto ja tol'ko, a vi sad udrite po minusu i sanjajte dok ne ispadne (a to ce biti do kraja ove nedelje).

Nemam reči

pre 14 godina

@Nenad
Jelena ima kvalitet za najbolju na svetu? Ako možeš tako nešto da napišeš, ja bih te dao orden za hrabrost. Šta li je ta tebe njen kvalitet, i još najbolji na svetu?

fun of the world

pre 14 godina

Slabo. Ocajno. Protiv igracice koja nista ne predstavlja u tenisu ocajna igra. Opet slabo kretanje koje prouzrukuju i greske.A oprema to je tek prica za sebe. Nosi patike kineske koje se prave u Vijetnamu za pola dolara par. Celo stopalo u zuljevima. Ni kineskinje ne nose njihovu opremu ali JJ zbog para prihvati da igra u kineskoj opremi. Bolje da je na buvljaku kod nas kupila kvalitetnije patike

prezadovoljan

pre 14 godina

Ja samo da pohvalim B92 za zaista ozbiljan pristup kad je u pitanju ovaj dogadjaj. Ja sam prosto odusevljen da je tako profesionalno odradjeno sve

POZDRAV

marko

pre 14 godina

Totalno los odabir meceva na B92.Sada prikazuju odlozen snimak Dokiceve umesto da puste Del Potra,a i emisije nisu neke,sreca pa postoji internet i kablovska.

navijam ali nisam slep

pre 14 godina

Odnos winner-a 31:10 za protivnicu. Da nije nasa uvek bih navijao protiv. Ovako, eto drago mi je, ali ne kako bi bilo da igra pravu igru.

fun of the world

pre 14 godina

@Mika

Jeste prave se ali Federer nosi Nike i sigurno nisu iz Vijetnama ili Kine.A JJ uzela kinesku marku i zato joj tabani u zavojima i dobija zuljeve.

Vajz

pre 14 godina

Nisam pljuvač, volim kada naši pobede, ne kukam kada izgube... To što su oni dostigli, mi nećemo NIKAD, tako da je svako pljuvanje odraz sopstvenog neuspeha.
ALI.... Kada čitam vest o Jeleni Janković i stignem do reči POVREDA, prestanem i dalje ne mogu da čitam.

olja

pre 14 godina

Samo mi nesto nije jasno.Vec duzi vremenski period slusam kako Jelena ne igra dobro,kako bruka i sebe i nas a opet ti koji je najvise pljuju prvi ostave komentar na ovakvoj stranici.Ako vam se ne svidja kako Jelena igra nemojte da je gledate,promenite kanal ili gledajte nekog ko vam se svidja (ako taj neko postoji jer nekima ni Nadal ni Federer pa ni Sampras neumeju da igraju tenis).Siroko vam polje.A da, postoji i ona druga grupa koja kaze da ne gleda Jelenine i Anine meceve a opet cim se zavrse mecevi nasih devojaka napisu detaljnu analizu meceva koju cak ni Ana ni Jelena nebi umele da daju!!!Verovatno im se javilo u snu posto meceve gledali nisu,tako bar oni kazu.Dajte ljudi nemojte da se zavaravamo mozda nisu u formi ali su nasi i svi navijamo za njih i nerviramo se kad izgube ali i obradujemo kad pobede.Pa svima nam je laknulo danas kad je Jelena prosla u drugo kolo a i sinoc kad je Nole pobedio!!!Dokle odu nek odu,nasi su.Mi bolje nemamo!!!Ja sam Srpkinja i navijam za SRPSKE igrace ma koliko bili dobri ili losi!!!

gotove su.....

pre 14 godina

@Prelepa haljinica!
ma najvaznije da se tebi svidela haljinica, to sto je Jelena igrala ocajno...pih..jos ovde prosipas pamet...svasta...

Observer

pre 14 godina

Uvek je dobro pobediti, ali valjda je važna i igra. Ovo što je Jelena danas odigrala nije tenis kakav se danas igra. Ovo su poslednji trzaji jedne defanzivne, umorne i izraubovane teniserke, koju su samo obaveze iz ugovora naterale da demantuje odluku o povlačenju. Ona je primila dosta novca i raskidom ugpovora morala bi mnogo para da vrati. Kome to nije jasno, ne vredi mu pričati. Zašto nosi kineske "anta" patike? Zato što mora. Turnir nastavlja sa ranama na desnom stopalu. I, dokle će izdržati? Ana je mogla i da izgubi, ali je bar igrala lavovski, udarala iz sve snage, u odlučnim momentima, kad se činilo da će pasti, pokazala je visoku klasu. Tri poslednja gema odigrala je kao velika teniserka. Niste to primetili?

nenad

pre 14 godina

Neverovatne su amplitude u Jeleninoj igri. Kako je moguce da u poslu kojim se bavi i gde ima kvalitet za najbolju na svetu nema koncentracije da igra ceo mec na istom nivou. Kad se setim ona tri turnira na kraju prosle godine...Sta tu ne stima? Da li ona, da li treneri, da li joj se vise ne igra?

sseqlic

pre 14 godina

Dobro je. Racuna se pobeda, ostalo nije toliko bitno.
Samo koncentrisano i disciplinovano do kraja. Oglusiti se od raznih komentara kojekakvih strucnjaka i igrati svoju igru. Kao prica o gluvoj zabi, kojoj su svi pricali kako ne moze da uspe i kako se ne moze popeti na toranj, kako to niko do sada nije uspeo i sl, a ipak zaba se popela jer je bila gluva i nije cula sta su joj sugerisali i komentarisali.
Samo napred JJ uz tebe je cela nacija!!

I u dobru i u zlu, sve za moju Jelenu!

pre 14 godina

Volim i postujem Jelenu vise od svega zato i imam pravo da kazem da ovo nije bilo kako treba!
Sviznamo da ona moze i mora mnogo bolje!
Kada bi veovala u sebe bar onoliko koliko je publiku u nju!
Zelim joj svu srecu i uvek verujem u nju i bolje dane, meceve i onu staru dobru formu kada je mogla dobiti skoro svakog!


Predivan osmeh za kraj i jos lepse radovanje sa tribina!

Sonja

pre 14 godina

@Nemam reci

Svako ima pravo na svoje misljenje!!!I ja mislim da Jelena ima kvalitet da bude prva na svetu (opet) i da osvoji Gren Slem.A potpuno je druga stvar sto ona trenutno nije u najboljoj formi.Uostalom da nema kvalitet nebi bila u samom svetskom vrhu jer se tamo ne stize na lepe oci...A ako ti se nesvidja njena igra i "kvalitet" promeni kanal i gledaj nesto drugo.Dokicku na primer.Verovatno mislis da ona ima talenat....

emir

pre 14 godina

E super,sada jos samo preostaje Ana.Neka nam je dosla dobra vjest u vezi Jelene.Pozitivna joj je stvar st je dobro servirala u igri i sto se uspjesno vratila u drugom setu.To pokazuje da je malo ojacala psihicki,ali i dalje nema tu motivaciju koju je ranije pokazivala sjajnim trcanjem,a sada nema ni t od tog trcanja.Umorna je od tenisa vidi se na njoj,ali neka ona nama samo prode jos koje kolo i bice bokje

Милош

pre 14 godina

Игра није блистала, али је најважнији пролазак у друго коло. Надамо се бољој игри у наставку... Јелена само храбро!!!

Wogy

pre 14 godina

Prvo,velike cestitke za Anu i Jelenu za ulazak u drugo kolo. Drugo, bar 90% negativnih komentara za nase Teniserke...zasto ne pogledate i rezultate ostalih Teniserki iz raznih zemalja koje su nosioci grupa pa ce te videti da rezultati Ane i Jelene nisu uopste losi, kao ni sama igra...ovo je samo prvo kolo koje je uvek najteze ne samo za nase nego tradicionalno za sve Teniserke.Ruskinja D.Safina nije bas odusevila,Dankinja C.Wozniacki jedva prosla u 3 seta,Francuskinja A.Mauresmo jedva u 3 seta,njena zemljakinja A.Cornet ispala,Spankinja A.Garrigues u 3 seta,Kineskinja N.Li u 3 seta,Italijanka F.Pennetta u 3 setaPoljakinja A.Radwanska jedva u 2 seta,K.Kanepi iz Estonije ispala,Australijanka S.Stosur u 3 seta,Ruskinja S.Kuznetsova jedva u 2 seta a njena zemljakimja A.Chakvetadze ispala u 3 seta kao i Amerikanka S.Bammer takodje u 3 seta.Kao sto vidite nisu NASE TENISERKE zasluzile ovakve ne osnovane kritike i zato MOLIM VAS podrzite sve nase i budite uz njih na kraju ne moze UVEK da se pobedjuje i igra odlicno kako vecina komentara zahteva i zeli.

Igysa

pre 14 godina

prvo kolo je uvek najteze, trebe da podrzimo nase devojke, ne samo sto su nase nego i sto su bile na prvom mestu... ako neko misli da nisu dovoljno kvalitetne iako su bile na prvom mestu i da je to lako, taj stavrno nema pojma i nikad nije ozbiljnije gledao tenis.. njih dve nisu ni matore ni zaboravile da igraju tenis i ja sam siguran da ce se vratiti kad tad u pravom svetlu.. potrebna je motivacija i pravi treneri da ih poguraju iz apatije. Jelena je redak "mozak" na terenu i mislim da joj poigrackoj inteligenciji nema ravne medju aktuelnim igracicam.. a to sto ne igra sa flat udarcima kao Ana ... jednostavno nisu iste igracice.. i meni se i svidja sto ana igra snazno i ofanzivno, ali takticki nije dobra kao Jelena, mada odusevi me nekim potezima.. naravno volim obe i nemam razloga da ih mrzim a pogotovo ne a budem zajednjiv kad nekome ne ide dobro.. srpska posla !! ako ste navijaci podrzite ih.. ako niste cutite, a konstruktivna ktitika je naravno uvek dobro dosla.

још горе

pre 14 godina

(Sone, 23. jun 2009 19:52)

То што си ти је још горе од пљувача, ти си онај лик што је играо најбољи баскет, фудбал, тенис или шта већ испред зграде, а неки други који нису имали појма су постали неко. Наравно ти их никада ниси могао победити, нити било ког другог, па ни себе. Резултати све говоре, ако ти се гледа неки спорт у коме се оцењује лепота гледај уметничко клизање, плес или шта већ. У спорту се рачунају само победе, а ствар тактике и умећа је да до ње дођеш, којим средсвима није битно док год је у спортском духу.
Живели Јелена, Ана, Новак, Виктор, Ненад, Јанко и сви остали спортисти који са поносом представљају Србију, и поносан сам на њих!

Milan

pre 14 godina

Kad su ovakvi komentari na Jeleninu pobedu mogu da zamislim sta bi bilo da je izgubila...SAMO NAPRED JELENA!!!!NE OPTERECUJ SE REZULTATOM!!!!