Ponedeljak, 15.06.2009.

13:12

Milijaš predstavljen u Vulvsima

Novi premijerligaš Vulverhempton Vonderersa predstavio je svoje <a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&amp;mm=06&amp;dd=14&amp;nav_id=365998" class="text-link" target= "_blank">novo pojačanje, srpskog reprezentativca Nenada Milijaša</a>.

Izvor: B92

Milijaš predstavljen u Vulvsima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

boom92

pre 14 godina

da, da, sa Milijasem ce Wolverhampton sigurno
biti nezgodan tim! hahahaha!
pa koga vi zasmejavate??
pa decko nema veze sa fudbalom!
njegovim odlaskom nasa liga, a nadam se i reprezentacija, dobila je na kvalitetu i lepoti u igri..

Novica

pre 14 godina

malo na kaljenje, pa nazad u Zvezdu. Gurali su ga u reprezentaciju da se proda, ali ce zavrsiti u Kini, Turskoj...
(frenky, 15. jun 2009 13:46)

Ma sta ti hoces da kazes ? Da Milijas lose igra u reprezentaciji ? Ne ne zasluzuje mesto u prvih 11 ? Ma idi breee..

ljubasa

pre 14 godina

Milijas je car i nadam se da ce uspeti u Engleskoj. A sto se sada vise komentarise oko Milijasa nego oko Tosica, zato sto je tosic otisao u klub gde ce redovno igrati kroz 2-4 god a Milijas ce vec od ove sezone odigrati fenomenalno.A nas Srpski KAKA(Ljajic)bi trebao dobro da razmisli koju ce ulogu da ima u Mancesteru.Mozda dogura i do vodonose mozda mozda nikad se nezna

wlado

pre 14 godina

jesam grobar, al sto bi neko kao kapiten bivseg svetskog i evropskog rpvaka, presao u engleski tim jacine naseg...javora?

zvezda je institucija za ove pilicare, sto bi rekli s konja na magarca

Marko

pre 14 godina

Jedan od najboljih igraca nase lige,pravi potez sto se odmah nije zaleteo mancester,real,barsa,pa posle ga nece biti ni u Kini!Zasluzio je i reprezentaciju i ligu kao sto je engleska!Zalaze se i trudi i sigurno ce uspeti

grobar

pre 14 godina

Meni je ovo sumnjivo..Mislim da je zlezda uzela preko 10 miliona cim se ovi plase da kazu za koliko su ga kupili..Ali dobro nekom su 7 miliona dobro dosli jer svi misle da je prodat za 3.......hahahahahahahahahahahPARTIZAN SAMPION

rakic

pre 14 godina

too srbine ako niste pirmetili igrace sa slovom Š na dresu jos nije javno prestavljen tako da nije dobio broj ali ce uskoro se okititi nekim brojem koji ce proslaviti u Vulvsima koji su uy Chelsea top prioritet da ce bog da nas srba bude jos u premiershipu sad njegovim stayama tj stayama premiershipa zigic i pantelic to ce biti strasno 5 srba u premier ligi

Hertzo

pre 14 godina

@Grobar Ni
Svaka cast majstore za komentar.Ljudi,uozbiljite se,znam da je zvezda u krizi i da joj je svaka,pa i medijska promocija dobrodosla,ali vi ga preteraste.Sto neko rece zivo me interesuje kako ce eventualni transfer Obradovica u sigurno neki jaci i poznatiji klub biti ispracen.Verovatno samo konstatacija.Razumem ja emocije nekog novinara,ali ovo pomalo prelazi granice dobrog ukusa.Milijas je posten momak,ja to kao Grobar kazem,ali je i prosecan fudbaler i stvarno ne vidim razloga za ovoliku prasinu kao da u najmanju ruku prelazi u Barsu

Aca_USA

pre 14 godina

Koji je od nasih igraca otisao odmah u "veliki klub" i napravio karijeru ? Suprotnih primera na pretek:
Vidic, Stankovic, Jugovic, Mihajlovic, Mijatovic...za razliku od (Pizona, Ognjenovica, Ramba, Cirica...). Tosicu kao i Milijasu zelim od sveg srca da uspeju i da pre svega stalno igraju a ne da greju klupe.

ivica vranje

pre 14 godina

Navijam za Vulvse jos od 2000. i jedina mi je zelja bila da u timu zaigra Srbin!...zelja se ostvarila! pun pogodak za Nenada!

gurovic

pre 14 godina

(professssor, 15. jun 2009 17:00)
neko je i glavni u tom manchesteru a neko je samo na papiru tamo :P
nek mu je sa srecom ide u najjacoj ligi na svetu

Svarce Neger

pre 14 godina

Postigao 16 golova od toga 8 sa penala (dok je chuveni PENALTIZAN izveo samo 2)

Hvala bogu da je otiso u taj raspali klub, valjda vise necemo morati da ga gledamo u reprezentaciji (i kad postigne gol sa penala da ga dizete u nebesa a ostatak utakmice odigra katastrofa). Kacar je za njega izmislio fudbal!
(pfc, 15. jun 2009 13:51)

Sve si u pravu tebra!
I ja mislim da je bolje da budes rezerva u rezervnom timu MU nego da igras u RASPALOM prvom timu Vulvsa.
A cuveni PENALTIZAN datire iz prethodnih godina, sada ste GOLPONISTENIZAN.
Sto se tice Nenadovog igranja za reprezentaciju, obratite se Radomiru Anticu. Covek grobar a onoliko forsira Zvezdine igrace, stvarno nema smisla.
Nenadu, mnogo srece i zdravlja u daljoj karijeri. Zasluzio je i on da omasti malo brkove preko.

fidelio

pre 14 godina

lezace njemu engleski fudbal i dogodine eto njega u nekom super timu,dobro je to sto nasi igraci sve vise odlaze na ostrvo,tamo ce se izbrusiti u prave dijamante za repku:)

grobar kengur

pre 14 godina

kolko znam svi iole normalni igraci se predstavljaju na nekoj konferenciji za novinare u nekoj sali itd...ovaj na neku livadu sta li je...?

delija

pre 14 godina

Srecno kapitene nas!!!
Bas mi je drago sto si otisao u kolevku fudbala Englesku i zivot tamo uopste..
Jedan od retkih kojima novac nije najvazniji, nego sredina u kojoj ce dalje moci da se razvija

BL

pre 14 godina

Za razliku od proslog puta kada su usli u PL, pa odmah ispali, nema sumnje da ce Wolverhampton biti mnogo jaci i nezgodniji ove sezone.

Dok su te sezone zavisili od "raspalih" veterana P.Ince-a, Irwin-a i ostalih likova, ova sadasnja ekipa ima zaista OGROMAN potencijal sa igracima kao sto su Ebanks-Blake, Michael Kightly, itd...Igraci koji imaju oko 23 god. i igraci koji su u punoj snazi i mentalnoj i fizickoj i koji ce sigurno ostaviti srce na terenu.

Potencijal su dokazali samim tim sto su u tek zavrsenoj sezoni iza sebe ostavili zaista odlicnu ekipu(Birmingham City) koja je sastavljena od dokazanih premijerligaskih igraca(Marcus Bent, Lee Carsley, James McFadden, Maik Taylor, Stephen Carr, Franck Queudrue, Sebastian Larsson, Damien Johnson,...), tako da uopste ne sumnjam da ce izboriti opstanak, jer u najgorem slucaju bolji su i od Burnley-a i od Stoke-a i od Hulla-a i od Wigan-a(koji ce gotovo izvesno biti slabiji naredne sezone) i nista nisu losiji od par drugih ekipa, a uz malo srece bi mogli zavrsiti dosta visoko na tabeli.

Malo je reci da ce se Milijas uklopiti i odlicno saradjivati sa Kightly-em i Ebanks-Blake-om, koji su profil igraca koji potpuno odgovaraju Milijasu i njegovom nacinu igre.

Dacha

pre 14 godina

(goran_pfc@hotmail.com, 15. jun 2009 13:44)

Dobro brate znas li ti gde se nalazis?!
Predlazem administratorima B92 da naprave posebnu stranicu posvecenu glupim komentarima, pa da tamo postavljaju one koji nisu a propo teme iz glavne vesti.
Zbog ovakvih, i slicnih komentara, svakodnevno uzimam terapiju protiv mucnine (ili narodski receno GADJENJA).

smorakis

pre 14 godina

Ne mogu a da ne primetim koliko se o ovom glupom transferu prica po medijima!
Vise nego o rekordnom prelasku Ronalda u Real!
Milijas ide u Englesku, Milijas hoce Vulvse, Milijas potpisao, Milijas predstavljen, Milijas jede sutlijas...

Ajde bas da vidim kad jos neko od nasih ode kako ce izvestavati (a najblizi je Obradovic)! Zivo me interesuje...

CAR NL

pre 14 godina

Ja ipak mislim da ce za par meseci u Britnskoj stampi biti naslov,najveci promasaj u isoriji premijer lige,kao sto je blo sa vasim proslim kapitenom u Lensu.

Grobar Ni

pre 14 godina

Ima li na ovom sajtu neka vaznija vest iz fudbala osim vesti da je kapiten propalog kluba, „naseg najveceg kluba na svetu“ nasao uhljebljenje u sada vec „drugom nasem najvecem klubu na svetu“ Vulverheptonu? Zaista ste preterali. Na sajtu stoje 4 naslova o „transferu veka“ ovog „vrlog“ reprezentativca, sto je smesno. Kao da vodite dnevnik o njegovom kretanju po Engleskoj, pa da ne ispustite neki detalj? Sramota. Zar ovakav tretman jednog osrednjeg transfera osrednjeg fudbalera ne pokazuje ono sto se na ovim prostorima vec odavno zna, a zeli se zataskati, da su klub u raspadu i njegovi fudbaleri oduvek bili medijski protezirani do mere da to cak, kao sto je slucaj sada, postaje i degutantno. Jaci transferi i prelasci u jace klubove nego sto je ovaj dojucerasnji drugoligas nisu imali tretman ni nalik ovom, ali se mora priznati da su ti tretmani bili daleko profesionalniji od ovog. Kada se u novinarstvu umesaju emocije, ili nesto drugo, kao sto je to ovde prisutno, onda od profesionalnosti i realnosti u informisanju nema nista, cime se korisnici takvih informacija dovode u zabludu. Primer za to je nacin informisanja u Srbiji u zadnjoj deceniji proslog veka. Ne padajte na taj nivo, jer se zna da ste jos tada bili ispred svih po profesionalnosti u izvestavanju.

zokidolovac

pre 14 godina

......videli smo dokumenta!
hahahahahaha, zna se ko su najbolji trgovci.....Sta li ste im to pokazali?!?! I sta kazu englezi? Uzbudjeni? Tek ce srce da im lupa kad vide sta pokazuje stoperica na 100m.....

pfc

pre 14 godina

Postigao 16 golova od toga 8 sa penala (dok je chuveni PENALTIZAN izveo samo 2)

Hvala bogu da je otiso u taj raspali klub, valjda vise necemo morati da ga gledamo u reprezentaciji (i kad postigne gol sa penala da ga dizete u nebesa a ostatak utakmice odigra katastrofa). Kacar je za njega izmislio fudbal!

SuperMuz

pre 14 godina

Samo napred Miki,zasluzio si svojim postenjem i zalaganjem "mesto pod Suncem". Nadam se da ces opravdati poverenje ljudi iz tvog novog kluba i da ces na pravi nacin biti ambasador nase zemlje. Puno srece i uspeha u novom klubu!

_Radoslav_

pre 14 godina

Auuuuuuuuu.....majko moja,koliko me smara ovo,PA KAD JE TOSIC PRESAO U MANCESTER NISTE OVOLIKO PISALI a ne Milijas u neki Vulverhenton....svaka njemu cast ovo ono,ali dosta vise o tom prelazku!!!!!!!!

Ivan Liverpool

pre 14 godina

Treba samo reci da je nas Nenad u stampi na ostrvu predstavljen kao jedan od najboljih vezista u Evropi. Lepo je da se o jos jednom nasem igracu pise na ovaj nacin posle svega sto je vec receno za Vidica, Ivanovica i druge talentovane momke. Jos jednom mnogo srece Nenade zelim ti mnogo lepih golova i puno uspeha sa tvojim novim timom za pocetak da stignete do recimo finala FA ili Liga kupa. Neka te sreca prati i bude na tvojoj strani. Zasluzio si.

vlada

pre 14 godina

pa dobro, ovo je ekipa u kojoj ce imati solidnu minutazu i gde ce imati prostora da pokaze sta zna... Sasvim prosecna ekipa za koju navijamo da ostane u PL :D

duka

pre 14 godina

Eh sad sam tek siguran da je konačno otišao.Samo da se to desilo ranije.Kapiten za cenu prosečnog beka ili halfa.Dve godine uništavanja,dve godine "fantastičnih" asistencija,dve godine šutiranja na gol iz svih mogućih pozicija,dve godine nepresečenih pasova i dve godine Partizanove dominacija.Nek je što dalje od naše kuće.I reprezentacija je na putu da uzme njegov model shvatanja igre.Vidić ga je protiv Austrije 5-6 puta terao od sebe jer se ovaj vraćao da uzme loptu.Zato nam je i igra bila kao u Zvezdi.Bunar na Žigu koji naravano,ne igra.Ko li je sledeći ljubimac novinara?

vlada

pre 14 godina

pa dobro, ovo je ekipa u kojoj ce imati solidnu minutazu i gde ce imati prostora da pokaze sta zna... Sasvim prosecna ekipa za koju navijamo da ostane u PL :D

_Radoslav_

pre 14 godina

Auuuuuuuuu.....majko moja,koliko me smara ovo,PA KAD JE TOSIC PRESAO U MANCESTER NISTE OVOLIKO PISALI a ne Milijas u neki Vulverhenton....svaka njemu cast ovo ono,ali dosta vise o tom prelazku!!!!!!!!

Dacha

pre 14 godina

(goran_pfc@hotmail.com, 15. jun 2009 13:44)

Dobro brate znas li ti gde se nalazis?!
Predlazem administratorima B92 da naprave posebnu stranicu posvecenu glupim komentarima, pa da tamo postavljaju one koji nisu a propo teme iz glavne vesti.
Zbog ovakvih, i slicnih komentara, svakodnevno uzimam terapiju protiv mucnine (ili narodski receno GADJENJA).

pfc

pre 14 godina

Postigao 16 golova od toga 8 sa penala (dok je chuveni PENALTIZAN izveo samo 2)

Hvala bogu da je otiso u taj raspali klub, valjda vise necemo morati da ga gledamo u reprezentaciji (i kad postigne gol sa penala da ga dizete u nebesa a ostatak utakmice odigra katastrofa). Kacar je za njega izmislio fudbal!

BL

pre 14 godina

Za razliku od proslog puta kada su usli u PL, pa odmah ispali, nema sumnje da ce Wolverhampton biti mnogo jaci i nezgodniji ove sezone.

Dok su te sezone zavisili od "raspalih" veterana P.Ince-a, Irwin-a i ostalih likova, ova sadasnja ekipa ima zaista OGROMAN potencijal sa igracima kao sto su Ebanks-Blake, Michael Kightly, itd...Igraci koji imaju oko 23 god. i igraci koji su u punoj snazi i mentalnoj i fizickoj i koji ce sigurno ostaviti srce na terenu.

Potencijal su dokazali samim tim sto su u tek zavrsenoj sezoni iza sebe ostavili zaista odlicnu ekipu(Birmingham City) koja je sastavljena od dokazanih premijerligaskih igraca(Marcus Bent, Lee Carsley, James McFadden, Maik Taylor, Stephen Carr, Franck Queudrue, Sebastian Larsson, Damien Johnson,...), tako da uopste ne sumnjam da ce izboriti opstanak, jer u najgorem slucaju bolji su i od Burnley-a i od Stoke-a i od Hulla-a i od Wigan-a(koji ce gotovo izvesno biti slabiji naredne sezone) i nista nisu losiji od par drugih ekipa, a uz malo srece bi mogli zavrsiti dosta visoko na tabeli.

Malo je reci da ce se Milijas uklopiti i odlicno saradjivati sa Kightly-em i Ebanks-Blake-om, koji su profil igraca koji potpuno odgovaraju Milijasu i njegovom nacinu igre.

Ivan Liverpool

pre 14 godina

Treba samo reci da je nas Nenad u stampi na ostrvu predstavljen kao jedan od najboljih vezista u Evropi. Lepo je da se o jos jednom nasem igracu pise na ovaj nacin posle svega sto je vec receno za Vidica, Ivanovica i druge talentovane momke. Jos jednom mnogo srece Nenade zelim ti mnogo lepih golova i puno uspeha sa tvojim novim timom za pocetak da stignete do recimo finala FA ili Liga kupa. Neka te sreca prati i bude na tvojoj strani. Zasluzio si.

Svarce Neger

pre 14 godina

Postigao 16 golova od toga 8 sa penala (dok je chuveni PENALTIZAN izveo samo 2)

Hvala bogu da je otiso u taj raspali klub, valjda vise necemo morati da ga gledamo u reprezentaciji (i kad postigne gol sa penala da ga dizete u nebesa a ostatak utakmice odigra katastrofa). Kacar je za njega izmislio fudbal!
(pfc, 15. jun 2009 13:51)

Sve si u pravu tebra!
I ja mislim da je bolje da budes rezerva u rezervnom timu MU nego da igras u RASPALOM prvom timu Vulvsa.
A cuveni PENALTIZAN datire iz prethodnih godina, sada ste GOLPONISTENIZAN.
Sto se tice Nenadovog igranja za reprezentaciju, obratite se Radomiru Anticu. Covek grobar a onoliko forsira Zvezdine igrace, stvarno nema smisla.
Nenadu, mnogo srece i zdravlja u daljoj karijeri. Zasluzio je i on da omasti malo brkove preko.

smorakis

pre 14 godina

Ne mogu a da ne primetim koliko se o ovom glupom transferu prica po medijima!
Vise nego o rekordnom prelasku Ronalda u Real!
Milijas ide u Englesku, Milijas hoce Vulvse, Milijas potpisao, Milijas predstavljen, Milijas jede sutlijas...

Ajde bas da vidim kad jos neko od nasih ode kako ce izvestavati (a najblizi je Obradovic)! Zivo me interesuje...

SuperMuz

pre 14 godina

Samo napred Miki,zasluzio si svojim postenjem i zalaganjem "mesto pod Suncem". Nadam se da ces opravdati poverenje ljudi iz tvog novog kluba i da ces na pravi nacin biti ambasador nase zemlje. Puno srece i uspeha u novom klubu!

Grobar Ni

pre 14 godina

Ima li na ovom sajtu neka vaznija vest iz fudbala osim vesti da je kapiten propalog kluba, „naseg najveceg kluba na svetu“ nasao uhljebljenje u sada vec „drugom nasem najvecem klubu na svetu“ Vulverheptonu? Zaista ste preterali. Na sajtu stoje 4 naslova o „transferu veka“ ovog „vrlog“ reprezentativca, sto je smesno. Kao da vodite dnevnik o njegovom kretanju po Engleskoj, pa da ne ispustite neki detalj? Sramota. Zar ovakav tretman jednog osrednjeg transfera osrednjeg fudbalera ne pokazuje ono sto se na ovim prostorima vec odavno zna, a zeli se zataskati, da su klub u raspadu i njegovi fudbaleri oduvek bili medijski protezirani do mere da to cak, kao sto je slucaj sada, postaje i degutantno. Jaci transferi i prelasci u jace klubove nego sto je ovaj dojucerasnji drugoligas nisu imali tretman ni nalik ovom, ali se mora priznati da su ti tretmani bili daleko profesionalniji od ovog. Kada se u novinarstvu umesaju emocije, ili nesto drugo, kao sto je to ovde prisutno, onda od profesionalnosti i realnosti u informisanju nema nista, cime se korisnici takvih informacija dovode u zabludu. Primer za to je nacin informisanja u Srbiji u zadnjoj deceniji proslog veka. Ne padajte na taj nivo, jer se zna da ste jos tada bili ispred svih po profesionalnosti u izvestavanju.

gurovic

pre 14 godina

(professssor, 15. jun 2009 17:00)
neko je i glavni u tom manchesteru a neko je samo na papiru tamo :P
nek mu je sa srecom ide u najjacoj ligi na svetu

duka

pre 14 godina

Eh sad sam tek siguran da je konačno otišao.Samo da se to desilo ranije.Kapiten za cenu prosečnog beka ili halfa.Dve godine uništavanja,dve godine "fantastičnih" asistencija,dve godine šutiranja na gol iz svih mogućih pozicija,dve godine nepresečenih pasova i dve godine Partizanove dominacija.Nek je što dalje od naše kuće.I reprezentacija je na putu da uzme njegov model shvatanja igre.Vidić ga je protiv Austrije 5-6 puta terao od sebe jer se ovaj vraćao da uzme loptu.Zato nam je i igra bila kao u Zvezdi.Bunar na Žigu koji naravano,ne igra.Ko li je sledeći ljubimac novinara?

delija

pre 14 godina

Srecno kapitene nas!!!
Bas mi je drago sto si otisao u kolevku fudbala Englesku i zivot tamo uopste..
Jedan od retkih kojima novac nije najvazniji, nego sredina u kojoj ce dalje moci da se razvija

zokidolovac

pre 14 godina

......videli smo dokumenta!
hahahahahaha, zna se ko su najbolji trgovci.....Sta li ste im to pokazali?!?! I sta kazu englezi? Uzbudjeni? Tek ce srce da im lupa kad vide sta pokazuje stoperica na 100m.....

grobar kengur

pre 14 godina

kolko znam svi iole normalni igraci se predstavljaju na nekoj konferenciji za novinare u nekoj sali itd...ovaj na neku livadu sta li je...?

fidelio

pre 14 godina

lezace njemu engleski fudbal i dogodine eto njega u nekom super timu,dobro je to sto nasi igraci sve vise odlaze na ostrvo,tamo ce se izbrusiti u prave dijamante za repku:)

CAR NL

pre 14 godina

Ja ipak mislim da ce za par meseci u Britnskoj stampi biti naslov,najveci promasaj u isoriji premijer lige,kao sto je blo sa vasim proslim kapitenom u Lensu.

ivica vranje

pre 14 godina

Navijam za Vulvse jos od 2000. i jedina mi je zelja bila da u timu zaigra Srbin!...zelja se ostvarila! pun pogodak za Nenada!

Hertzo

pre 14 godina

@Grobar Ni
Svaka cast majstore za komentar.Ljudi,uozbiljite se,znam da je zvezda u krizi i da joj je svaka,pa i medijska promocija dobrodosla,ali vi ga preteraste.Sto neko rece zivo me interesuje kako ce eventualni transfer Obradovica u sigurno neki jaci i poznatiji klub biti ispracen.Verovatno samo konstatacija.Razumem ja emocije nekog novinara,ali ovo pomalo prelazi granice dobrog ukusa.Milijas je posten momak,ja to kao Grobar kazem,ali je i prosecan fudbaler i stvarno ne vidim razloga za ovoliku prasinu kao da u najmanju ruku prelazi u Barsu

Aca_USA

pre 14 godina

Koji je od nasih igraca otisao odmah u "veliki klub" i napravio karijeru ? Suprotnih primera na pretek:
Vidic, Stankovic, Jugovic, Mihajlovic, Mijatovic...za razliku od (Pizona, Ognjenovica, Ramba, Cirica...). Tosicu kao i Milijasu zelim od sveg srca da uspeju i da pre svega stalno igraju a ne da greju klupe.

rakic

pre 14 godina

too srbine ako niste pirmetili igrace sa slovom Š na dresu jos nije javno prestavljen tako da nije dobio broj ali ce uskoro se okititi nekim brojem koji ce proslaviti u Vulvsima koji su uy Chelsea top prioritet da ce bog da nas srba bude jos u premiershipu sad njegovim stayama tj stayama premiershipa zigic i pantelic to ce biti strasno 5 srba u premier ligi

grobar

pre 14 godina

Meni je ovo sumnjivo..Mislim da je zlezda uzela preko 10 miliona cim se ovi plase da kazu za koliko su ga kupili..Ali dobro nekom su 7 miliona dobro dosli jer svi misle da je prodat za 3.......hahahahahahahahahahahPARTIZAN SAMPION

Marko

pre 14 godina

Jedan od najboljih igraca nase lige,pravi potez sto se odmah nije zaleteo mancester,real,barsa,pa posle ga nece biti ni u Kini!Zasluzio je i reprezentaciju i ligu kao sto je engleska!Zalaze se i trudi i sigurno ce uspeti

boom92

pre 14 godina

da, da, sa Milijasem ce Wolverhampton sigurno
biti nezgodan tim! hahahaha!
pa koga vi zasmejavate??
pa decko nema veze sa fudbalom!
njegovim odlaskom nasa liga, a nadam se i reprezentacija, dobila je na kvalitetu i lepoti u igri..

wlado

pre 14 godina

jesam grobar, al sto bi neko kao kapiten bivseg svetskog i evropskog rpvaka, presao u engleski tim jacine naseg...javora?

zvezda je institucija za ove pilicare, sto bi rekli s konja na magarca

ljubasa

pre 14 godina

Milijas je car i nadam se da ce uspeti u Engleskoj. A sto se sada vise komentarise oko Milijasa nego oko Tosica, zato sto je tosic otisao u klub gde ce redovno igrati kroz 2-4 god a Milijas ce vec od ove sezone odigrati fenomenalno.A nas Srpski KAKA(Ljajic)bi trebao dobro da razmisli koju ce ulogu da ima u Mancesteru.Mozda dogura i do vodonose mozda mozda nikad se nezna

Novica

pre 14 godina

malo na kaljenje, pa nazad u Zvezdu. Gurali su ga u reprezentaciju da se proda, ali ce zavrsiti u Kini, Turskoj...
(frenky, 15. jun 2009 13:46)

Ma sta ti hoces da kazes ? Da Milijas lose igra u reprezentaciji ? Ne ne zasluzuje mesto u prvih 11 ? Ma idi breee..

_Radoslav_

pre 14 godina

Auuuuuuuuu.....majko moja,koliko me smara ovo,PA KAD JE TOSIC PRESAO U MANCESTER NISTE OVOLIKO PISALI a ne Milijas u neki Vulverhenton....svaka njemu cast ovo ono,ali dosta vise o tom prelazku!!!!!!!!

pfc

pre 14 godina

Postigao 16 golova od toga 8 sa penala (dok je chuveni PENALTIZAN izveo samo 2)

Hvala bogu da je otiso u taj raspali klub, valjda vise necemo morati da ga gledamo u reprezentaciji (i kad postigne gol sa penala da ga dizete u nebesa a ostatak utakmice odigra katastrofa). Kacar je za njega izmislio fudbal!

duka

pre 14 godina

Eh sad sam tek siguran da je konačno otišao.Samo da se to desilo ranije.Kapiten za cenu prosečnog beka ili halfa.Dve godine uništavanja,dve godine "fantastičnih" asistencija,dve godine šutiranja na gol iz svih mogućih pozicija,dve godine nepresečenih pasova i dve godine Partizanove dominacija.Nek je što dalje od naše kuće.I reprezentacija je na putu da uzme njegov model shvatanja igre.Vidić ga je protiv Austrije 5-6 puta terao od sebe jer se ovaj vraćao da uzme loptu.Zato nam je i igra bila kao u Zvezdi.Bunar na Žigu koji naravano,ne igra.Ko li je sledeći ljubimac novinara?

Grobar Ni

pre 14 godina

Ima li na ovom sajtu neka vaznija vest iz fudbala osim vesti da je kapiten propalog kluba, „naseg najveceg kluba na svetu“ nasao uhljebljenje u sada vec „drugom nasem najvecem klubu na svetu“ Vulverheptonu? Zaista ste preterali. Na sajtu stoje 4 naslova o „transferu veka“ ovog „vrlog“ reprezentativca, sto je smesno. Kao da vodite dnevnik o njegovom kretanju po Engleskoj, pa da ne ispustite neki detalj? Sramota. Zar ovakav tretman jednog osrednjeg transfera osrednjeg fudbalera ne pokazuje ono sto se na ovim prostorima vec odavno zna, a zeli se zataskati, da su klub u raspadu i njegovi fudbaleri oduvek bili medijski protezirani do mere da to cak, kao sto je slucaj sada, postaje i degutantno. Jaci transferi i prelasci u jace klubove nego sto je ovaj dojucerasnji drugoligas nisu imali tretman ni nalik ovom, ali se mora priznati da su ti tretmani bili daleko profesionalniji od ovog. Kada se u novinarstvu umesaju emocije, ili nesto drugo, kao sto je to ovde prisutno, onda od profesionalnosti i realnosti u informisanju nema nista, cime se korisnici takvih informacija dovode u zabludu. Primer za to je nacin informisanja u Srbiji u zadnjoj deceniji proslog veka. Ne padajte na taj nivo, jer se zna da ste jos tada bili ispred svih po profesionalnosti u izvestavanju.

CAR NL

pre 14 godina

Ja ipak mislim da ce za par meseci u Britnskoj stampi biti naslov,najveci promasaj u isoriji premijer lige,kao sto je blo sa vasim proslim kapitenom u Lensu.

smorakis

pre 14 godina

Ne mogu a da ne primetim koliko se o ovom glupom transferu prica po medijima!
Vise nego o rekordnom prelasku Ronalda u Real!
Milijas ide u Englesku, Milijas hoce Vulvse, Milijas potpisao, Milijas predstavljen, Milijas jede sutlijas...

Ajde bas da vidim kad jos neko od nasih ode kako ce izvestavati (a najblizi je Obradovic)! Zivo me interesuje...

zokidolovac

pre 14 godina

......videli smo dokumenta!
hahahahahaha, zna se ko su najbolji trgovci.....Sta li ste im to pokazali?!?! I sta kazu englezi? Uzbudjeni? Tek ce srce da im lupa kad vide sta pokazuje stoperica na 100m.....

grobar kengur

pre 14 godina

kolko znam svi iole normalni igraci se predstavljaju na nekoj konferenciji za novinare u nekoj sali itd...ovaj na neku livadu sta li je...?

grobar

pre 14 godina

Meni je ovo sumnjivo..Mislim da je zlezda uzela preko 10 miliona cim se ovi plase da kazu za koliko su ga kupili..Ali dobro nekom su 7 miliona dobro dosli jer svi misle da je prodat za 3.......hahahahahahahahahahahPARTIZAN SAMPION

Hertzo

pre 14 godina

@Grobar Ni
Svaka cast majstore za komentar.Ljudi,uozbiljite se,znam da je zvezda u krizi i da joj je svaka,pa i medijska promocija dobrodosla,ali vi ga preteraste.Sto neko rece zivo me interesuje kako ce eventualni transfer Obradovica u sigurno neki jaci i poznatiji klub biti ispracen.Verovatno samo konstatacija.Razumem ja emocije nekog novinara,ali ovo pomalo prelazi granice dobrog ukusa.Milijas je posten momak,ja to kao Grobar kazem,ali je i prosecan fudbaler i stvarno ne vidim razloga za ovoliku prasinu kao da u najmanju ruku prelazi u Barsu

Svarce Neger

pre 14 godina

Postigao 16 golova od toga 8 sa penala (dok je chuveni PENALTIZAN izveo samo 2)

Hvala bogu da je otiso u taj raspali klub, valjda vise necemo morati da ga gledamo u reprezentaciji (i kad postigne gol sa penala da ga dizete u nebesa a ostatak utakmice odigra katastrofa). Kacar je za njega izmislio fudbal!
(pfc, 15. jun 2009 13:51)

Sve si u pravu tebra!
I ja mislim da je bolje da budes rezerva u rezervnom timu MU nego da igras u RASPALOM prvom timu Vulvsa.
A cuveni PENALTIZAN datire iz prethodnih godina, sada ste GOLPONISTENIZAN.
Sto se tice Nenadovog igranja za reprezentaciju, obratite se Radomiru Anticu. Covek grobar a onoliko forsira Zvezdine igrace, stvarno nema smisla.
Nenadu, mnogo srece i zdravlja u daljoj karijeri. Zasluzio je i on da omasti malo brkove preko.

Dacha

pre 14 godina

(goran_pfc@hotmail.com, 15. jun 2009 13:44)

Dobro brate znas li ti gde se nalazis?!
Predlazem administratorima B92 da naprave posebnu stranicu posvecenu glupim komentarima, pa da tamo postavljaju one koji nisu a propo teme iz glavne vesti.
Zbog ovakvih, i slicnih komentara, svakodnevno uzimam terapiju protiv mucnine (ili narodski receno GADJENJA).

vlada

pre 14 godina

pa dobro, ovo je ekipa u kojoj ce imati solidnu minutazu i gde ce imati prostora da pokaze sta zna... Sasvim prosecna ekipa za koju navijamo da ostane u PL :D

Ivan Liverpool

pre 14 godina

Treba samo reci da je nas Nenad u stampi na ostrvu predstavljen kao jedan od najboljih vezista u Evropi. Lepo je da se o jos jednom nasem igracu pise na ovaj nacin posle svega sto je vec receno za Vidica, Ivanovica i druge talentovane momke. Jos jednom mnogo srece Nenade zelim ti mnogo lepih golova i puno uspeha sa tvojim novim timom za pocetak da stignete do recimo finala FA ili Liga kupa. Neka te sreca prati i bude na tvojoj strani. Zasluzio si.

fidelio

pre 14 godina

lezace njemu engleski fudbal i dogodine eto njega u nekom super timu,dobro je to sto nasi igraci sve vise odlaze na ostrvo,tamo ce se izbrusiti u prave dijamante za repku:)

SuperMuz

pre 14 godina

Samo napred Miki,zasluzio si svojim postenjem i zalaganjem "mesto pod Suncem". Nadam se da ces opravdati poverenje ljudi iz tvog novog kluba i da ces na pravi nacin biti ambasador nase zemlje. Puno srece i uspeha u novom klubu!

delija

pre 14 godina

Srecno kapitene nas!!!
Bas mi je drago sto si otisao u kolevku fudbala Englesku i zivot tamo uopste..
Jedan od retkih kojima novac nije najvazniji, nego sredina u kojoj ce dalje moci da se razvija

gurovic

pre 14 godina

(professssor, 15. jun 2009 17:00)
neko je i glavni u tom manchesteru a neko je samo na papiru tamo :P
nek mu je sa srecom ide u najjacoj ligi na svetu

BL

pre 14 godina

Za razliku od proslog puta kada su usli u PL, pa odmah ispali, nema sumnje da ce Wolverhampton biti mnogo jaci i nezgodniji ove sezone.

Dok su te sezone zavisili od "raspalih" veterana P.Ince-a, Irwin-a i ostalih likova, ova sadasnja ekipa ima zaista OGROMAN potencijal sa igracima kao sto su Ebanks-Blake, Michael Kightly, itd...Igraci koji imaju oko 23 god. i igraci koji su u punoj snazi i mentalnoj i fizickoj i koji ce sigurno ostaviti srce na terenu.

Potencijal su dokazali samim tim sto su u tek zavrsenoj sezoni iza sebe ostavili zaista odlicnu ekipu(Birmingham City) koja je sastavljena od dokazanih premijerligaskih igraca(Marcus Bent, Lee Carsley, James McFadden, Maik Taylor, Stephen Carr, Franck Queudrue, Sebastian Larsson, Damien Johnson,...), tako da uopste ne sumnjam da ce izboriti opstanak, jer u najgorem slucaju bolji su i od Burnley-a i od Stoke-a i od Hulla-a i od Wigan-a(koji ce gotovo izvesno biti slabiji naredne sezone) i nista nisu losiji od par drugih ekipa, a uz malo srece bi mogli zavrsiti dosta visoko na tabeli.

Malo je reci da ce se Milijas uklopiti i odlicno saradjivati sa Kightly-em i Ebanks-Blake-om, koji su profil igraca koji potpuno odgovaraju Milijasu i njegovom nacinu igre.

ivica vranje

pre 14 godina

Navijam za Vulvse jos od 2000. i jedina mi je zelja bila da u timu zaigra Srbin!...zelja se ostvarila! pun pogodak za Nenada!

wlado

pre 14 godina

jesam grobar, al sto bi neko kao kapiten bivseg svetskog i evropskog rpvaka, presao u engleski tim jacine naseg...javora?

zvezda je institucija za ove pilicare, sto bi rekli s konja na magarca

Novica

pre 14 godina

malo na kaljenje, pa nazad u Zvezdu. Gurali su ga u reprezentaciju da se proda, ali ce zavrsiti u Kini, Turskoj...
(frenky, 15. jun 2009 13:46)

Ma sta ti hoces da kazes ? Da Milijas lose igra u reprezentaciji ? Ne ne zasluzuje mesto u prvih 11 ? Ma idi breee..

Aca_USA

pre 14 godina

Koji je od nasih igraca otisao odmah u "veliki klub" i napravio karijeru ? Suprotnih primera na pretek:
Vidic, Stankovic, Jugovic, Mihajlovic, Mijatovic...za razliku od (Pizona, Ognjenovica, Ramba, Cirica...). Tosicu kao i Milijasu zelim od sveg srca da uspeju i da pre svega stalno igraju a ne da greju klupe.

rakic

pre 14 godina

too srbine ako niste pirmetili igrace sa slovom Š na dresu jos nije javno prestavljen tako da nije dobio broj ali ce uskoro se okititi nekim brojem koji ce proslaviti u Vulvsima koji su uy Chelsea top prioritet da ce bog da nas srba bude jos u premiershipu sad njegovim stayama tj stayama premiershipa zigic i pantelic to ce biti strasno 5 srba u premier ligi

Marko

pre 14 godina

Jedan od najboljih igraca nase lige,pravi potez sto se odmah nije zaleteo mancester,real,barsa,pa posle ga nece biti ni u Kini!Zasluzio je i reprezentaciju i ligu kao sto je engleska!Zalaze se i trudi i sigurno ce uspeti

ljubasa

pre 14 godina

Milijas je car i nadam se da ce uspeti u Engleskoj. A sto se sada vise komentarise oko Milijasa nego oko Tosica, zato sto je tosic otisao u klub gde ce redovno igrati kroz 2-4 god a Milijas ce vec od ove sezone odigrati fenomenalno.A nas Srpski KAKA(Ljajic)bi trebao dobro da razmisli koju ce ulogu da ima u Mancesteru.Mozda dogura i do vodonose mozda mozda nikad se nezna

boom92

pre 14 godina

da, da, sa Milijasem ce Wolverhampton sigurno
biti nezgodan tim! hahahaha!
pa koga vi zasmejavate??
pa decko nema veze sa fudbalom!
njegovim odlaskom nasa liga, a nadam se i reprezentacija, dobila je na kvalitetu i lepoti u igri..