Subota, 13.06.2009.

12:02

Milijaš u subotu u Engleskoj

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš u subotu putuje u Vulverhempton gde će potpisati ugovor sa novim premijerligašima, Vulvsima.

Izvor: B92

Milijaš u subotu u Engleskoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Stex

pre 14 godina

Sima

Samo da te obavestim,Tosic nije potpisao za Mancester Junajdet,nego za Mancester Junajted.Pre nego sto nekoga ispravis,pogledaj svoje greske!

MilanForza

pre 14 godina

Moze ovde da prica ko sta hoce,a posebno grobari (Koblenc,Minhen1860 i ostala cvajta,kluba Espanjola, klupa Junajteda B,Salcburg kapiten, i tako radom...sve su to izdanci druge omladinske skole u Evropi. Gde bi isli da su treci,ne smem ni da pomislim)
Za Milijasa je bolje bilo da je otisao u Nemacku,ali boze moj.
Klub nije nista posebno,ali covek ce tamo zaradjivati NEVEROVATNIH milion evra po sezoni!!! Posle godinu dana moze komotno u panziju. Osetice engleski ambijent,nacin rada,igranje pre 50-60 000 ljudi svakog vikenda,igranje protiv najvecih i najboljih,pa ako iz svega toga nesto ne nauci i ne postane malo bolji...onda i nije bio za bolje.
Nenade,zelim ti svu srecu u Engleskoj i zelim ti bar dve sjajne sezone u Premijer ligi...posle je sve lakse.
Hvala ti do neba za onaj gol protiv Bajerna,iako smo izgubili.

darko

pre 14 godina

Ma daj kakav Milijaš ima mnogo boljih igrača ispred PC koji ne samo da su bolji igrači od Milijaša nego su i bolji treneri od Antića...Bolest!!!

Chana

pre 14 godina

MILIJAŠU ŽELIM PUNO SREĆE GDE GOD U BUDUĆNOSTI IGRAO...
NE SUMNJAM DA ĆE IMATI USPEŠNU KARIJERU U ENGLESKOJ JER ZNA DA IGRA FUDBAL, PAMETAN JE MOMAK I IMA ŠUT KOJI ĆE MU PROKRČITI PUT DO NEKOG JAČEG PREMIJER-LIGAŠA...

INFO za ljubitelje DOBROG FUDBALA:
Danas, 13. juna 2009. godine, u 21:00 sat, na SOS kanalu, emisija "SEĆANJA" biće posvećena dvadesetogodišnjici druge titule FK "Vojvodine"!!!
Drugi deo treba da bude emitovan za 7 dana...
Nadam se da će ovaj mali korak nekolicine entuzijasta (Sive Eminencije, što znam) - navijača Vojvodine, koji su pripremili materijal koji će biti korišćen u emisiji, kao i SOS-kanala, konačno probuditi i nekoga u marketingu FK "Vojvodina" da shvati da za promociju i marketing treba: nešto novca, puno rada i još više LJUBAVI prema Svom klubu...
Ovim putem se zahvaljujem u ime brojnih Vošinih navijača Nebojši Petroviću, najboljem novinaru SOS kanala - na saradnji sa našim entuzijastima, kao i na ispunjenom obećanju o emitovanju ove emisije...
Hvala i moderatoru što je odobrio ovu poruku u interesu svih pravih ljubitelja sporta!!!
VOJVODINAŠ

Nelson Muntz

pre 14 godina

Милијашеви играчки квалитети далеко су од врхунских, али за овакву лигу и Звезду био је више него добар. Његов одлазак ће се сигурно осетити на и онако ојађеној Звезди. По мојим сазнањима, Звезда ће од овог трансфера инкасирати 2 милиона евра за обештаћење што је пристојна сума. Друга је ствар што то неће бити довољно ни за 2 месеца нормалног функционисања клуба.
Оно што овом приликом обавезно треба истаћи је да је Милијаш ретко добар и поштен момак. Права је срећа да смо у овако очајној сезони имали таквог човека за капитена. Један је од ретких који је не само поштено играо без плате, већ и више пута истакао да би му била част да за Звезду игра и џабе. Чекао је чак до 27 године да оде у иностранство.
Из свега овога да се закључити да је Милијаш у потпуности заслужио да реши своје егзистенцијалне проблеме преласком у неки озбиљан клуб, лигу и државу. Разумем коментаторе који жале за Милијашем, али овај момак је заслужио да оде, чак и кад би Звезда могла да му понуди далеко повољнији уговор. Не преостаје нам ништа друго него да му пожелимо пуно среће у наставку каријере.
Срећно Мики!!!

milos

pre 14 godina

ti sto rece nas mali klub...hihi kompleksi opet se javljaju a?
taj mali klub je dao malog igraca koji je postao standrdan reprezentativac i koji nam je doneo pobedu protiv austrije i ti si se GARANT RADOVAO GOLU a sad tu nesto meljes
(johnnypop, 13. jun 2009 16:03)


Ubedljivo dva najjaca komentara! :))))

Kapitenu srecno ti bilo na ostrvu!!!

Vlada016

pre 14 godina

tosic je prvotimac rezervi mancester junajteda, igra sve utakmice, sto je normalna procedura kada mlad igrac dodje u klub.
(@miskokv, 13. jun 2009 15:27)

Nesto se ne secam da je ta "normalna procedura" vazila za Ronalda, Runija, Nanija i ostale mlade igrace koji su dovedeni u Manchester.
I grobari, ostavite vise Zvezdu na miru, imate vas "veliki" klub!

spacebox

pre 14 godina

@dragan alo decko,Mlijas mlad igrac??? Ukoliko se ne varam decko ima 27 godina..(nnnn, 13. jun 2009 13:10)

Ima 26 godina i moze se reci da je mlad.
(Glisa, 13. jun 2009 13:51)


Mlad je duhom :)

atza87

pre 14 godina

Grobari ne javljajte se,vi ste za tosica od 7 miliona uzeli 3,5 jer 50 % ide banatu,takodje je isto tako bilo i sa Jovetice a njegova polovina je otisla menadzerima,tako je i sa Ljajicem ali za njega ce poceti da dobijate pare tek kada ode u MU a to je 1.1.2010.. hahaha,niste ni vi puni love

zvezda zauvek

pre 14 godina

Dragan je decko u pravu. Samo treba videti kako igraju Bosko Jankovic, Zigic, Vidic itd. pa nesto reci. Sad bi oni imali Kao Milijas, 26-27 godina, i bili bi u najacoj snazi, a Zvezda u Ligi sampiona. Prokockali smo jednu sampionsku ekipu. Hoce li se vratiti takva generacija jos jednom i ima li covek u Zvezdi koji ce znati da iskoristi takve talente na najbolji moguci nacin, a ne da ih ovako proda posto-po to?

cigo

pre 14 godina

Neko prodaje igrace Vulverhemptonu, a neko Manchesteru ;)

mislite o tome...
(djole, 13. jun 2009 13:57)


neko cisti kopacke vidicu tevezu gigsu i ostalina i sakupla lopte dok su treninzi a nego igra u prvom sastavu...

Igor

pre 14 godina

Dobar izbor,imace priliku da igra. Cena realna,nije on vise mlad i potencijalan,dostigao je vrhunac svoje igre,sad samo treba da se naplati!!

ivan1

pre 14 godina

I posle vam Tole na valja!Pa on RADI ZA VAS! Milijas igra 2 tekme uzastopno u repki i eto konacno se prodao u neke Vulvsevesesse..sorry, ne znam kako se zovu!
(kimi, 13. jun 2009 13:07)

Posto ti je "sorry" za to sto neznas kako se zovu, nikako ne razumem sta onda ti ovde komentarises ! Valjda covek treba malo da se razume u fudbal da bi ovde ostavljao komentare !
e, da, ima i druge teme idi tamo !

danko

pre 14 godina

Neka mu je srecan put,nadam se da ce uspeti.Zasluzio je.Samo pitam se ko ce iskontrolisati gde ce biti potrosene pare.Ovi novi u upravi bas i ne ulivaju poverenje,prvo pljuju po stancima u Zvezdi zajedno sa nekim medijima,kasnije hoce da ih zadrze,a Partizan pametno ceka i uzima ono sto je dobro,mislim na Klea,nadam se da nece uzeti i Oumarua.Da,i sta je sa Dujkovicem,jedinim pravim strucnjakom???Ne odlazi se preko noci za dzabe.

johnnypop

pre 14 godina

ti sto rece nas mali klub...hihi kompleksi opet se javljaju a?
taj mali klub je dao malog igraca koji je postao standrdan reprezentativac i koji nam je doneo pobedu protiv austrije i ti si se GARANT RADOVAO GOLU a sad tu nesto meljes

karadjordje

pre 14 godina

Alo grobari sto u opste ulazite ovde i ostavljate komentare!!!!Niste se bunili dok vas je iz cabra vadio Nenad Popovic član dssa i tadasnji ministar iz vlade, tada se niste javljali da vam drzava pomaze a sada tu nesto izmisljate!!!!
Pricate kako smo doveli bivseg sudiju u upravni odbor a vi ste doveli predsednika saveza koji vam osvoji 2 titule i uveo spartak posto vam je banat ispao pa da ima ko da vam da bodove
CUTITE BRE VISE

Boss

pre 14 godina

U ovakvoj situaciji to je bila neminovnost. . . realno je da je to mala para za takvog igraca, ali slazem se sa predhodnicima. . . milijas je sam birao novu sredinu. . . zasto bi igrao u kataru, japanu, holandiji kada je u najboljim igrackim godinama. . . Sasvim sigurno ce biti prvotimac, a sto se tice Tosica sada mu se upraznilo mesto odlaskom C.Ronalda :D Dobice i broj 7 :D

Brank

pre 14 godina

Drago mi je zbog njega. Voleo bih da se probije u Engleskoj i da za koju godinu, kao Vidic, zaigra u nekom ozbiljnijem klubu gde ce imati znacajnu minutazu.

@miskokv

pre 14 godina

ne vidis jer si slep ili ne umes da nadjes.

tosic je prvotimac rezervi mancester junajteda, igra sve utakmice, sto je normalna procedura kada mlad igrac dodje u klub.

a ti se misko vise ne blamiraj.

Miskokv

pre 14 godina

Koliki je renome naseg kluba pokazuju i sami grobari svojim stalnim komentarima na sve gde se pominje CRVENA ZVEZDA.Milijas ce bar igrati u najacoj ligi na svetu sa najvecim klubovima,nesto ne vidim Z.Tosica ni na rezervnoj klupi rezervnog tipa M.Junajteda.Poredjenja radi sam to naveo da malo razmislite pre nego pocnete da valjate gluposti!

justinijan

pre 14 godina

Dali ovaj Stojadinovic stvarno misli da svojim igracima moze da nabije cenu ovim naivnim pricama: te el-Naser mu daje 8 mil. evra platu, a on kao nece; te kao zove ga Ajaks, a on nece...

fg

pre 14 godina

Gde su sad komsije koje su juce crkavale od smeha kako Diara vredi 3 miliona a milijas 3 puta vise!

Jel postoji neki drugi menadzer u Srbiji sem Zorana Stojadinovica?!?

kimi

pre 14 godina

I posle vam Tole na valja!Pa on RADI ZA VAS! Milijas igra 2 tekme uzastopno u repki i eto konacno se prodao u neke Vulvsevesesse..sorry, ne znam kako se zovu!

nnnn

pre 14 godina

@dragan alo decko,Mlijas mlad igrac??? Ukoliko se ne varam decko ima 27 godina..I zasluzio je da ode,da igra u jacoj ligi i da uzme neke pare..SRECNO I MILIJASU I SVIM SRBIMA KOJI SU NAZALOST PRIMORANI DA ODU IZ NASEG FUDBALA!!!!!!!!!!!:(

Sad ili nikad

pre 14 godina

E nek se i to završilo.

Nadam se da će uprava prodati i Koromana, Tuturića, Blažića... jer svima je jasno da se završava era koja je počela još od čuvene rasprodaje kompletnog tima za vreme Piksija. U novu sezonu krenuti sa mladom ekipom, vratiti mlade igrače sa pozajmica i uz njih Isah, Oumaru, i nastaviti tamo gde je još Džaja stao pre 4 godine kad su u Zvezdi igrali mladi i perspektivni igrači.

Sad više igra ne mora da se svodi da "prodamo kapitena", sad treba očekivati da se iskažu mladi.

Hajde upravo, radite malo u korist Crvene zvezde :)

P.S. Možete da mi objavite komentar, jer mislim da ima i te kako veze sa konačim odlaskom kapitena Milijaša.

Si'T'jwa

pre 14 godina

hehehe, Vulverhempton :)))))
jeste ga vi izmislili?
sjaaajan klub, velike pare...nema sta, u skladu sa renomeom vaseg malog kluba, hehehehehehe...
(mladja, 13. jun 2009 12:45)

Pa valjda je bolje otici tamo i biti jedan od najboljih i igrati u klubu koji igra PL, nego otici u Aston Villu i grejati klupu, kao vas veliki Zoran Tosic...ah, oprosti, pogresih...on greje tribine...

Glisa

pre 14 godina

@dragan alo decko,Mlijas mlad igrac??? Ukoliko se ne varam decko ima 27 godina..(nnnn, 13. jun 2009 13:10)

Ima 26 godina i moze se reci da je mlad.

Miki Zemun

pre 14 godina

Jaoj brate mili ajde idi vise iz Zvezde, potpisi taj ugovor sa njima skinuces mi kamen sa srca i ucinices veliku uslugu Partizanu. Jos samo da im odu Koroman i Parker i nova titula ce se slaviti! PARTIZAN!

alooo

pre 14 godina

mali klub??? najaca liga na svijetu, utakmice protiv man u, arsenala, liverpula... sta tu ne valja? ako tu izbori mjesto u prvom timu, moze igrati u bilo kojem klubu u evropi.
Zvezda nije napravila bolji transfer, jos od Zigica, a definitivno je medju 10 transfera od 2000 na ovamo.
ljudi spustite se na zemlju iz ovakve kukuruz lige ne mozes u real, wulvsi su maximum.

code47

pre 14 godina

HVALA TI KAPITENU!!!

Dugo nismo imali ovakvog KAPITENA niti ce mo imati uskoro...
S`obzirom da nemamo nikakve, ove pare ce lepo doci...

englez

pre 14 godina

Vulverhempton je jako blizu Birminghema a tamo ima dosta srba i srpska crkva(zivio sam tamo 5 god) i mislim da ce mu oni mnogo pomoći da se tamo oseca kao kod kuce, nek uživa u fudbalu i biće sve OK...

predrag

pre 14 godina

ilion i pedeset hiljada funti godisnje...ja bi pristao na platu od pedeset hiljda funti za deset godina!...srecno majstore...samo ziv i zdrav da budes,uspeces sigurno...

Marko_011

pre 14 godina

Prodat za male pare u mali klub kao reprezentativac Srbije, koja je i ispred jedne Francuske u grupi.Lose odradjen posao, ali su mnogi cekali da uzmu za male pare, znajuci za krizu u CZV.

mladja

pre 14 godina

hehehe, Vulverhempton :)))))
jeste ga vi izmislili?
sjaaajan klub, velike pare...nema sta, u skladu sa renomeom vaseg malog kluba, hehehehehehe...

Vule

pre 14 godina

Zao mi je sto je Milijas otisao iz Zvezde, ali treba biti rtealan i priznati da je to tako moralo da bude. Uostalom, to je jedini igrac u poslednjih neznam ni koliko godina koji nije otisao iz Zvezde cim je dobio prvu ponudu, svi jure za pare, a on je cak i produzio ugovor kako bi Zvezda nesto na njemu zaradila. Decko je stvarno veliki covek, ljudina, ali jos bolji fudbaler. Neprica mnogo van terena, nepravi skandale, ali na terenu sve kaze. Mogu ljudi svasta da pricaju, da netreba da iugra za reprezentaciju itd, ali ipak mislim da ima mnogo vise onih koji misle da on zasluzuje da igra u reprezentaciji.
Hvala ti Nenade za sve sto si ucinio za Zvezdu!!! Srecno u Engleskoj!!! Siguran sam da ces uspeti

Dragan

pre 14 godina

Ode i Milijas, to vodi ka propasti Zvezde. Zvezda da poslednjih 4-5 godina nije prodavala ovoliko mladih igraca(koji su vec velike zvezde i poznati igraci)bila bi medju najboljim ekipama Evrope,a gde smo sad?-NIGDE. Sta smo uradili u Evropi?-NISTA

Milan

pre 14 godina

Ovo je pametan potez. Posto je mali klub verovatno ce igrati u prvom timu, ali u najjacoj ligi, tako da ce reprezentacija profitirati sa jos jednim igracem koji redovno igra jake utakmice.

Vule

pre 14 godina

Zao mi je sto je Milijas otisao iz Zvezde, ali treba biti rtealan i priznati da je to tako moralo da bude. Uostalom, to je jedini igrac u poslednjih neznam ni koliko godina koji nije otisao iz Zvezde cim je dobio prvu ponudu, svi jure za pare, a on je cak i produzio ugovor kako bi Zvezda nesto na njemu zaradila. Decko je stvarno veliki covek, ljudina, ali jos bolji fudbaler. Neprica mnogo van terena, nepravi skandale, ali na terenu sve kaze. Mogu ljudi svasta da pricaju, da netreba da iugra za reprezentaciju itd, ali ipak mislim da ima mnogo vise onih koji misle da on zasluzuje da igra u reprezentaciji.
Hvala ti Nenade za sve sto si ucinio za Zvezdu!!! Srecno u Engleskoj!!! Siguran sam da ces uspeti

Milan

pre 14 godina

Ovo je pametan potez. Posto je mali klub verovatno ce igrati u prvom timu, ali u najjacoj ligi, tako da ce reprezentacija profitirati sa jos jednim igracem koji redovno igra jake utakmice.

Dragan

pre 14 godina

Ode i Milijas, to vodi ka propasti Zvezde. Zvezda da poslednjih 4-5 godina nije prodavala ovoliko mladih igraca(koji su vec velike zvezde i poznati igraci)bila bi medju najboljim ekipama Evrope,a gde smo sad?-NIGDE. Sta smo uradili u Evropi?-NISTA

nnnn

pre 14 godina

@dragan alo decko,Mlijas mlad igrac??? Ukoliko se ne varam decko ima 27 godina..I zasluzio je da ode,da igra u jacoj ligi i da uzme neke pare..SRECNO I MILIJASU I SVIM SRBIMA KOJI SU NAZALOST PRIMORANI DA ODU IZ NASEG FUDBALA!!!!!!!!!!!:(

mladja

pre 14 godina

hehehe, Vulverhempton :)))))
jeste ga vi izmislili?
sjaaajan klub, velike pare...nema sta, u skladu sa renomeom vaseg malog kluba, hehehehehehe...

Marko_011

pre 14 godina

Prodat za male pare u mali klub kao reprezentativac Srbije, koja je i ispred jedne Francuske u grupi.Lose odradjen posao, ali su mnogi cekali da uzmu za male pare, znajuci za krizu u CZV.

Si'T'jwa

pre 14 godina

hehehe, Vulverhempton :)))))
jeste ga vi izmislili?
sjaaajan klub, velike pare...nema sta, u skladu sa renomeom vaseg malog kluba, hehehehehehe...
(mladja, 13. jun 2009 12:45)

Pa valjda je bolje otici tamo i biti jedan od najboljih i igrati u klubu koji igra PL, nego otici u Aston Villu i grejati klupu, kao vas veliki Zoran Tosic...ah, oprosti, pogresih...on greje tribine...

kimi

pre 14 godina

I posle vam Tole na valja!Pa on RADI ZA VAS! Milijas igra 2 tekme uzastopno u repki i eto konacno se prodao u neke Vulvsevesesse..sorry, ne znam kako se zovu!

englez

pre 14 godina

Vulverhempton je jako blizu Birminghema a tamo ima dosta srba i srpska crkva(zivio sam tamo 5 god) i mislim da ce mu oni mnogo pomoći da se tamo oseca kao kod kuce, nek uživa u fudbalu i biće sve OK...

fg

pre 14 godina

Gde su sad komsije koje su juce crkavale od smeha kako Diara vredi 3 miliona a milijas 3 puta vise!

Jel postoji neki drugi menadzer u Srbiji sem Zorana Stojadinovica?!?

code47

pre 14 godina

HVALA TI KAPITENU!!!

Dugo nismo imali ovakvog KAPITENA niti ce mo imati uskoro...
S`obzirom da nemamo nikakve, ove pare ce lepo doci...

alooo

pre 14 godina

mali klub??? najaca liga na svijetu, utakmice protiv man u, arsenala, liverpula... sta tu ne valja? ako tu izbori mjesto u prvom timu, moze igrati u bilo kojem klubu u evropi.
Zvezda nije napravila bolji transfer, jos od Zigica, a definitivno je medju 10 transfera od 2000 na ovamo.
ljudi spustite se na zemlju iz ovakve kukuruz lige ne mozes u real, wulvsi su maximum.

cigo

pre 14 godina

Neko prodaje igrace Vulverhemptonu, a neko Manchesteru ;)

mislite o tome...
(djole, 13. jun 2009 13:57)


neko cisti kopacke vidicu tevezu gigsu i ostalina i sakupla lopte dok su treninzi a nego igra u prvom sastavu...

predrag

pre 14 godina

ilion i pedeset hiljada funti godisnje...ja bi pristao na platu od pedeset hiljda funti za deset godina!...srecno majstore...samo ziv i zdrav da budes,uspeces sigurno...

Sad ili nikad

pre 14 godina

E nek se i to završilo.

Nadam se da će uprava prodati i Koromana, Tuturića, Blažića... jer svima je jasno da se završava era koja je počela još od čuvene rasprodaje kompletnog tima za vreme Piksija. U novu sezonu krenuti sa mladom ekipom, vratiti mlade igrače sa pozajmica i uz njih Isah, Oumaru, i nastaviti tamo gde je još Džaja stao pre 4 godine kad su u Zvezdi igrali mladi i perspektivni igrači.

Sad više igra ne mora da se svodi da "prodamo kapitena", sad treba očekivati da se iskažu mladi.

Hajde upravo, radite malo u korist Crvene zvezde :)

P.S. Možete da mi objavite komentar, jer mislim da ima i te kako veze sa konačim odlaskom kapitena Milijaša.

@miskokv

pre 14 godina

ne vidis jer si slep ili ne umes da nadjes.

tosic je prvotimac rezervi mancester junajteda, igra sve utakmice, sto je normalna procedura kada mlad igrac dodje u klub.

a ti se misko vise ne blamiraj.

Miki Zemun

pre 14 godina

Jaoj brate mili ajde idi vise iz Zvezde, potpisi taj ugovor sa njima skinuces mi kamen sa srca i ucinices veliku uslugu Partizanu. Jos samo da im odu Koroman i Parker i nova titula ce se slaviti! PARTIZAN!

Miskokv

pre 14 godina

Koliki je renome naseg kluba pokazuju i sami grobari svojim stalnim komentarima na sve gde se pominje CRVENA ZVEZDA.Milijas ce bar igrati u najacoj ligi na svetu sa najvecim klubovima,nesto ne vidim Z.Tosica ni na rezervnoj klupi rezervnog tipa M.Junajteda.Poredjenja radi sam to naveo da malo razmislite pre nego pocnete da valjate gluposti!

Glisa

pre 14 godina

@dragan alo decko,Mlijas mlad igrac??? Ukoliko se ne varam decko ima 27 godina..(nnnn, 13. jun 2009 13:10)

Ima 26 godina i moze se reci da je mlad.

karadjordje

pre 14 godina

Alo grobari sto u opste ulazite ovde i ostavljate komentare!!!!Niste se bunili dok vas je iz cabra vadio Nenad Popovic član dssa i tadasnji ministar iz vlade, tada se niste javljali da vam drzava pomaze a sada tu nesto izmisljate!!!!
Pricate kako smo doveli bivseg sudiju u upravni odbor a vi ste doveli predsednika saveza koji vam osvoji 2 titule i uveo spartak posto vam je banat ispao pa da ima ko da vam da bodove
CUTITE BRE VISE

Nelson Muntz

pre 14 godina

Милијашеви играчки квалитети далеко су од врхунских, али за овакву лигу и Звезду био је више него добар. Његов одлазак ће се сигурно осетити на и онако ојађеној Звезди. По мојим сазнањима, Звезда ће од овог трансфера инкасирати 2 милиона евра за обештаћење што је пристојна сума. Друга је ствар што то неће бити довољно ни за 2 месеца нормалног функционисања клуба.
Оно што овом приликом обавезно треба истаћи је да је Милијаш ретко добар и поштен момак. Права је срећа да смо у овако очајној сезони имали таквог човека за капитена. Један је од ретких који је не само поштено играо без плате, већ и више пута истакао да би му била част да за Звезду игра и џабе. Чекао је чак до 27 године да оде у иностранство.
Из свега овога да се закључити да је Милијаш у потпуности заслужио да реши своје егзистенцијалне проблеме преласком у неки озбиљан клуб, лигу и државу. Разумем коментаторе који жале за Милијашем, али овај момак је заслужио да оде, чак и кад би Звезда могла да му понуди далеко повољнији уговор. Не преостаје нам ништа друго него да му пожелимо пуно среће у наставку каријере.
Срећно Мики!!!

johnnypop

pre 14 godina

ti sto rece nas mali klub...hihi kompleksi opet se javljaju a?
taj mali klub je dao malog igraca koji je postao standrdan reprezentativac i koji nam je doneo pobedu protiv austrije i ti si se GARANT RADOVAO GOLU a sad tu nesto meljes

ivan1

pre 14 godina

I posle vam Tole na valja!Pa on RADI ZA VAS! Milijas igra 2 tekme uzastopno u repki i eto konacno se prodao u neke Vulvsevesesse..sorry, ne znam kako se zovu!
(kimi, 13. jun 2009 13:07)

Posto ti je "sorry" za to sto neznas kako se zovu, nikako ne razumem sta onda ti ovde komentarises ! Valjda covek treba malo da se razume u fudbal da bi ovde ostavljao komentare !
e, da, ima i druge teme idi tamo !

Brank

pre 14 godina

Drago mi je zbog njega. Voleo bih da se probije u Engleskoj i da za koju godinu, kao Vidic, zaigra u nekom ozbiljnijem klubu gde ce imati znacajnu minutazu.

atza87

pre 14 godina

Grobari ne javljajte se,vi ste za tosica od 7 miliona uzeli 3,5 jer 50 % ide banatu,takodje je isto tako bilo i sa Jovetice a njegova polovina je otisla menadzerima,tako je i sa Ljajicem ali za njega ce poceti da dobijate pare tek kada ode u MU a to je 1.1.2010.. hahaha,niste ni vi puni love

Vlada016

pre 14 godina

tosic je prvotimac rezervi mancester junajteda, igra sve utakmice, sto je normalna procedura kada mlad igrac dodje u klub.
(@miskokv, 13. jun 2009 15:27)

Nesto se ne secam da je ta "normalna procedura" vazila za Ronalda, Runija, Nanija i ostale mlade igrace koji su dovedeni u Manchester.
I grobari, ostavite vise Zvezdu na miru, imate vas "veliki" klub!

justinijan

pre 14 godina

Dali ovaj Stojadinovic stvarno misli da svojim igracima moze da nabije cenu ovim naivnim pricama: te el-Naser mu daje 8 mil. evra platu, a on kao nece; te kao zove ga Ajaks, a on nece...

zvezda zauvek

pre 14 godina

Dragan je decko u pravu. Samo treba videti kako igraju Bosko Jankovic, Zigic, Vidic itd. pa nesto reci. Sad bi oni imali Kao Milijas, 26-27 godina, i bili bi u najacoj snazi, a Zvezda u Ligi sampiona. Prokockali smo jednu sampionsku ekipu. Hoce li se vratiti takva generacija jos jednom i ima li covek u Zvezdi koji ce znati da iskoristi takve talente na najbolji moguci nacin, a ne da ih ovako proda posto-po to?

MilanForza

pre 14 godina

Moze ovde da prica ko sta hoce,a posebno grobari (Koblenc,Minhen1860 i ostala cvajta,kluba Espanjola, klupa Junajteda B,Salcburg kapiten, i tako radom...sve su to izdanci druge omladinske skole u Evropi. Gde bi isli da su treci,ne smem ni da pomislim)
Za Milijasa je bolje bilo da je otisao u Nemacku,ali boze moj.
Klub nije nista posebno,ali covek ce tamo zaradjivati NEVEROVATNIH milion evra po sezoni!!! Posle godinu dana moze komotno u panziju. Osetice engleski ambijent,nacin rada,igranje pre 50-60 000 ljudi svakog vikenda,igranje protiv najvecih i najboljih,pa ako iz svega toga nesto ne nauci i ne postane malo bolji...onda i nije bio za bolje.
Nenade,zelim ti svu srecu u Engleskoj i zelim ti bar dve sjajne sezone u Premijer ligi...posle je sve lakse.
Hvala ti do neba za onaj gol protiv Bajerna,iako smo izgubili.

Boss

pre 14 godina

U ovakvoj situaciji to je bila neminovnost. . . realno je da je to mala para za takvog igraca, ali slazem se sa predhodnicima. . . milijas je sam birao novu sredinu. . . zasto bi igrao u kataru, japanu, holandiji kada je u najboljim igrackim godinama. . . Sasvim sigurno ce biti prvotimac, a sto se tice Tosica sada mu se upraznilo mesto odlaskom C.Ronalda :D Dobice i broj 7 :D

milos

pre 14 godina

ti sto rece nas mali klub...hihi kompleksi opet se javljaju a?
taj mali klub je dao malog igraca koji je postao standrdan reprezentativac i koji nam je doneo pobedu protiv austrije i ti si se GARANT RADOVAO GOLU a sad tu nesto meljes
(johnnypop, 13. jun 2009 16:03)


Ubedljivo dva najjaca komentara! :))))

Kapitenu srecno ti bilo na ostrvu!!!

spacebox

pre 14 godina

@dragan alo decko,Mlijas mlad igrac??? Ukoliko se ne varam decko ima 27 godina..(nnnn, 13. jun 2009 13:10)

Ima 26 godina i moze se reci da je mlad.
(Glisa, 13. jun 2009 13:51)


Mlad je duhom :)

darko

pre 14 godina

Ma daj kakav Milijaš ima mnogo boljih igrača ispred PC koji ne samo da su bolji igrači od Milijaša nego su i bolji treneri od Antića...Bolest!!!

Chana

pre 14 godina

MILIJAŠU ŽELIM PUNO SREĆE GDE GOD U BUDUĆNOSTI IGRAO...
NE SUMNJAM DA ĆE IMATI USPEŠNU KARIJERU U ENGLESKOJ JER ZNA DA IGRA FUDBAL, PAMETAN JE MOMAK I IMA ŠUT KOJI ĆE MU PROKRČITI PUT DO NEKOG JAČEG PREMIJER-LIGAŠA...

INFO za ljubitelje DOBROG FUDBALA:
Danas, 13. juna 2009. godine, u 21:00 sat, na SOS kanalu, emisija "SEĆANJA" biće posvećena dvadesetogodišnjici druge titule FK "Vojvodine"!!!
Drugi deo treba da bude emitovan za 7 dana...
Nadam se da će ovaj mali korak nekolicine entuzijasta (Sive Eminencije, što znam) - navijača Vojvodine, koji su pripremili materijal koji će biti korišćen u emisiji, kao i SOS-kanala, konačno probuditi i nekoga u marketingu FK "Vojvodina" da shvati da za promociju i marketing treba: nešto novca, puno rada i još više LJUBAVI prema Svom klubu...
Ovim putem se zahvaljujem u ime brojnih Vošinih navijača Nebojši Petroviću, najboljem novinaru SOS kanala - na saradnji sa našim entuzijastima, kao i na ispunjenom obećanju o emitovanju ove emisije...
Hvala i moderatoru što je odobrio ovu poruku u interesu svih pravih ljubitelja sporta!!!
VOJVODINAŠ

danko

pre 14 godina

Neka mu je srecan put,nadam se da ce uspeti.Zasluzio je.Samo pitam se ko ce iskontrolisati gde ce biti potrosene pare.Ovi novi u upravi bas i ne ulivaju poverenje,prvo pljuju po stancima u Zvezdi zajedno sa nekim medijima,kasnije hoce da ih zadrze,a Partizan pametno ceka i uzima ono sto je dobro,mislim na Klea,nadam se da nece uzeti i Oumarua.Da,i sta je sa Dujkovicem,jedinim pravim strucnjakom???Ne odlazi se preko noci za dzabe.

Igor

pre 14 godina

Dobar izbor,imace priliku da igra. Cena realna,nije on vise mlad i potencijalan,dostigao je vrhunac svoje igre,sad samo treba da se naplati!!

Stex

pre 14 godina

Sima

Samo da te obavestim,Tosic nije potpisao za Mancester Junajdet,nego za Mancester Junajted.Pre nego sto nekoga ispravis,pogledaj svoje greske!

mladja

pre 14 godina

hehehe, Vulverhempton :)))))
jeste ga vi izmislili?
sjaaajan klub, velike pare...nema sta, u skladu sa renomeom vaseg malog kluba, hehehehehehe...

Dragan

pre 14 godina

Ode i Milijas, to vodi ka propasti Zvezde. Zvezda da poslednjih 4-5 godina nije prodavala ovoliko mladih igraca(koji su vec velike zvezde i poznati igraci)bila bi medju najboljim ekipama Evrope,a gde smo sad?-NIGDE. Sta smo uradili u Evropi?-NISTA

kimi

pre 14 godina

I posle vam Tole na valja!Pa on RADI ZA VAS! Milijas igra 2 tekme uzastopno u repki i eto konacno se prodao u neke Vulvsevesesse..sorry, ne znam kako se zovu!

Miki Zemun

pre 14 godina

Jaoj brate mili ajde idi vise iz Zvezde, potpisi taj ugovor sa njima skinuces mi kamen sa srca i ucinices veliku uslugu Partizanu. Jos samo da im odu Koroman i Parker i nova titula ce se slaviti! PARTIZAN!

Si'T'jwa

pre 14 godina

hehehe, Vulverhempton :)))))
jeste ga vi izmislili?
sjaaajan klub, velike pare...nema sta, u skladu sa renomeom vaseg malog kluba, hehehehehehe...
(mladja, 13. jun 2009 12:45)

Pa valjda je bolje otici tamo i biti jedan od najboljih i igrati u klubu koji igra PL, nego otici u Aston Villu i grejati klupu, kao vas veliki Zoran Tosic...ah, oprosti, pogresih...on greje tribine...

@miskokv

pre 14 godina

ne vidis jer si slep ili ne umes da nadjes.

tosic je prvotimac rezervi mancester junajteda, igra sve utakmice, sto je normalna procedura kada mlad igrac dodje u klub.

a ti se misko vise ne blamiraj.

Glisa

pre 14 godina

@dragan alo decko,Mlijas mlad igrac??? Ukoliko se ne varam decko ima 27 godina..(nnnn, 13. jun 2009 13:10)

Ima 26 godina i moze se reci da je mlad.

Miskokv

pre 14 godina

Koliki je renome naseg kluba pokazuju i sami grobari svojim stalnim komentarima na sve gde se pominje CRVENA ZVEZDA.Milijas ce bar igrati u najacoj ligi na svetu sa najvecim klubovima,nesto ne vidim Z.Tosica ni na rezervnoj klupi rezervnog tipa M.Junajteda.Poredjenja radi sam to naveo da malo razmislite pre nego pocnete da valjate gluposti!

Marko_011

pre 14 godina

Prodat za male pare u mali klub kao reprezentativac Srbije, koja je i ispred jedne Francuske u grupi.Lose odradjen posao, ali su mnogi cekali da uzmu za male pare, znajuci za krizu u CZV.

Vule

pre 14 godina

Zao mi je sto je Milijas otisao iz Zvezde, ali treba biti rtealan i priznati da je to tako moralo da bude. Uostalom, to je jedini igrac u poslednjih neznam ni koliko godina koji nije otisao iz Zvezde cim je dobio prvu ponudu, svi jure za pare, a on je cak i produzio ugovor kako bi Zvezda nesto na njemu zaradila. Decko je stvarno veliki covek, ljudina, ali jos bolji fudbaler. Neprica mnogo van terena, nepravi skandale, ali na terenu sve kaze. Mogu ljudi svasta da pricaju, da netreba da iugra za reprezentaciju itd, ali ipak mislim da ima mnogo vise onih koji misle da on zasluzuje da igra u reprezentaciji.
Hvala ti Nenade za sve sto si ucinio za Zvezdu!!! Srecno u Engleskoj!!! Siguran sam da ces uspeti

Milan

pre 14 godina

Ovo je pametan potez. Posto je mali klub verovatno ce igrati u prvom timu, ali u najjacoj ligi, tako da ce reprezentacija profitirati sa jos jednim igracem koji redovno igra jake utakmice.

nnnn

pre 14 godina

@dragan alo decko,Mlijas mlad igrac??? Ukoliko se ne varam decko ima 27 godina..I zasluzio je da ode,da igra u jacoj ligi i da uzme neke pare..SRECNO I MILIJASU I SVIM SRBIMA KOJI SU NAZALOST PRIMORANI DA ODU IZ NASEG FUDBALA!!!!!!!!!!!:(

code47

pre 14 godina

HVALA TI KAPITENU!!!

Dugo nismo imali ovakvog KAPITENA niti ce mo imati uskoro...
S`obzirom da nemamo nikakve, ove pare ce lepo doci...

englez

pre 14 godina

Vulverhempton je jako blizu Birminghema a tamo ima dosta srba i srpska crkva(zivio sam tamo 5 god) i mislim da ce mu oni mnogo pomoći da se tamo oseca kao kod kuce, nek uživa u fudbalu i biće sve OK...

karadjordje

pre 14 godina

Alo grobari sto u opste ulazite ovde i ostavljate komentare!!!!Niste se bunili dok vas je iz cabra vadio Nenad Popovic član dssa i tadasnji ministar iz vlade, tada se niste javljali da vam drzava pomaze a sada tu nesto izmisljate!!!!
Pricate kako smo doveli bivseg sudiju u upravni odbor a vi ste doveli predsednika saveza koji vam osvoji 2 titule i uveo spartak posto vam je banat ispao pa da ima ko da vam da bodove
CUTITE BRE VISE

ivan1

pre 14 godina

I posle vam Tole na valja!Pa on RADI ZA VAS! Milijas igra 2 tekme uzastopno u repki i eto konacno se prodao u neke Vulvsevesesse..sorry, ne znam kako se zovu!
(kimi, 13. jun 2009 13:07)

Posto ti je "sorry" za to sto neznas kako se zovu, nikako ne razumem sta onda ti ovde komentarises ! Valjda covek treba malo da se razume u fudbal da bi ovde ostavljao komentare !
e, da, ima i druge teme idi tamo !

Sad ili nikad

pre 14 godina

E nek se i to završilo.

Nadam se da će uprava prodati i Koromana, Tuturića, Blažića... jer svima je jasno da se završava era koja je počela još od čuvene rasprodaje kompletnog tima za vreme Piksija. U novu sezonu krenuti sa mladom ekipom, vratiti mlade igrače sa pozajmica i uz njih Isah, Oumaru, i nastaviti tamo gde je još Džaja stao pre 4 godine kad su u Zvezdi igrali mladi i perspektivni igrači.

Sad više igra ne mora da se svodi da "prodamo kapitena", sad treba očekivati da se iskažu mladi.

Hajde upravo, radite malo u korist Crvene zvezde :)

P.S. Možete da mi objavite komentar, jer mislim da ima i te kako veze sa konačim odlaskom kapitena Milijaša.

justinijan

pre 14 godina

Dali ovaj Stojadinovic stvarno misli da svojim igracima moze da nabije cenu ovim naivnim pricama: te el-Naser mu daje 8 mil. evra platu, a on kao nece; te kao zove ga Ajaks, a on nece...

atza87

pre 14 godina

Grobari ne javljajte se,vi ste za tosica od 7 miliona uzeli 3,5 jer 50 % ide banatu,takodje je isto tako bilo i sa Jovetice a njegova polovina je otisla menadzerima,tako je i sa Ljajicem ali za njega ce poceti da dobijate pare tek kada ode u MU a to je 1.1.2010.. hahaha,niste ni vi puni love

Stex

pre 14 godina

Sima

Samo da te obavestim,Tosic nije potpisao za Mancester Junajdet,nego za Mancester Junajted.Pre nego sto nekoga ispravis,pogledaj svoje greske!

predrag

pre 14 godina

ilion i pedeset hiljada funti godisnje...ja bi pristao na platu od pedeset hiljda funti za deset godina!...srecno majstore...samo ziv i zdrav da budes,uspeces sigurno...

alooo

pre 14 godina

mali klub??? najaca liga na svijetu, utakmice protiv man u, arsenala, liverpula... sta tu ne valja? ako tu izbori mjesto u prvom timu, moze igrati u bilo kojem klubu u evropi.
Zvezda nije napravila bolji transfer, jos od Zigica, a definitivno je medju 10 transfera od 2000 na ovamo.
ljudi spustite se na zemlju iz ovakve kukuruz lige ne mozes u real, wulvsi su maximum.

fg

pre 14 godina

Gde su sad komsije koje su juce crkavale od smeha kako Diara vredi 3 miliona a milijas 3 puta vise!

Jel postoji neki drugi menadzer u Srbiji sem Zorana Stojadinovica?!?

Chana

pre 14 godina

MILIJAŠU ŽELIM PUNO SREĆE GDE GOD U BUDUĆNOSTI IGRAO...
NE SUMNJAM DA ĆE IMATI USPEŠNU KARIJERU U ENGLESKOJ JER ZNA DA IGRA FUDBAL, PAMETAN JE MOMAK I IMA ŠUT KOJI ĆE MU PROKRČITI PUT DO NEKOG JAČEG PREMIJER-LIGAŠA...

INFO za ljubitelje DOBROG FUDBALA:
Danas, 13. juna 2009. godine, u 21:00 sat, na SOS kanalu, emisija "SEĆANJA" biće posvećena dvadesetogodišnjici druge titule FK "Vojvodine"!!!
Drugi deo treba da bude emitovan za 7 dana...
Nadam se da će ovaj mali korak nekolicine entuzijasta (Sive Eminencije, što znam) - navijača Vojvodine, koji su pripremili materijal koji će biti korišćen u emisiji, kao i SOS-kanala, konačno probuditi i nekoga u marketingu FK "Vojvodina" da shvati da za promociju i marketing treba: nešto novca, puno rada i još više LJUBAVI prema Svom klubu...
Ovim putem se zahvaljujem u ime brojnih Vošinih navijača Nebojši Petroviću, najboljem novinaru SOS kanala - na saradnji sa našim entuzijastima, kao i na ispunjenom obećanju o emitovanju ove emisije...
Hvala i moderatoru što je odobrio ovu poruku u interesu svih pravih ljubitelja sporta!!!
VOJVODINAŠ

cigo

pre 14 godina

Neko prodaje igrace Vulverhemptonu, a neko Manchesteru ;)

mislite o tome...
(djole, 13. jun 2009 13:57)


neko cisti kopacke vidicu tevezu gigsu i ostalina i sakupla lopte dok su treninzi a nego igra u prvom sastavu...

Brank

pre 14 godina

Drago mi je zbog njega. Voleo bih da se probije u Engleskoj i da za koju godinu, kao Vidic, zaigra u nekom ozbiljnijem klubu gde ce imati znacajnu minutazu.

johnnypop

pre 14 godina

ti sto rece nas mali klub...hihi kompleksi opet se javljaju a?
taj mali klub je dao malog igraca koji je postao standrdan reprezentativac i koji nam je doneo pobedu protiv austrije i ti si se GARANT RADOVAO GOLU a sad tu nesto meljes

Vlada016

pre 14 godina

tosic je prvotimac rezervi mancester junajteda, igra sve utakmice, sto je normalna procedura kada mlad igrac dodje u klub.
(@miskokv, 13. jun 2009 15:27)

Nesto se ne secam da je ta "normalna procedura" vazila za Ronalda, Runija, Nanija i ostale mlade igrace koji su dovedeni u Manchester.
I grobari, ostavite vise Zvezdu na miru, imate vas "veliki" klub!

darko

pre 14 godina

Ma daj kakav Milijaš ima mnogo boljih igrača ispred PC koji ne samo da su bolji igrači od Milijaša nego su i bolji treneri od Antića...Bolest!!!

milos

pre 14 godina

ti sto rece nas mali klub...hihi kompleksi opet se javljaju a?
taj mali klub je dao malog igraca koji je postao standrdan reprezentativac i koji nam je doneo pobedu protiv austrije i ti si se GARANT RADOVAO GOLU a sad tu nesto meljes
(johnnypop, 13. jun 2009 16:03)


Ubedljivo dva najjaca komentara! :))))

Kapitenu srecno ti bilo na ostrvu!!!

zvezda zauvek

pre 14 godina

Dragan je decko u pravu. Samo treba videti kako igraju Bosko Jankovic, Zigic, Vidic itd. pa nesto reci. Sad bi oni imali Kao Milijas, 26-27 godina, i bili bi u najacoj snazi, a Zvezda u Ligi sampiona. Prokockali smo jednu sampionsku ekipu. Hoce li se vratiti takva generacija jos jednom i ima li covek u Zvezdi koji ce znati da iskoristi takve talente na najbolji moguci nacin, a ne da ih ovako proda posto-po to?

Nelson Muntz

pre 14 godina

Милијашеви играчки квалитети далеко су од врхунских, али за овакву лигу и Звезду био је више него добар. Његов одлазак ће се сигурно осетити на и онако ојађеној Звезди. По мојим сазнањима, Звезда ће од овог трансфера инкасирати 2 милиона евра за обештаћење што је пристојна сума. Друга је ствар што то неће бити довољно ни за 2 месеца нормалног функционисања клуба.
Оно што овом приликом обавезно треба истаћи је да је Милијаш ретко добар и поштен момак. Права је срећа да смо у овако очајној сезони имали таквог човека за капитена. Један је од ретких који је не само поштено играо без плате, већ и више пута истакао да би му била част да за Звезду игра и џабе. Чекао је чак до 27 године да оде у иностранство.
Из свега овога да се закључити да је Милијаш у потпуности заслужио да реши своје егзистенцијалне проблеме преласком у неки озбиљан клуб, лигу и државу. Разумем коментаторе који жале за Милијашем, али овај момак је заслужио да оде, чак и кад би Звезда могла да му понуди далеко повољнији уговор. Не преостаје нам ништа друго него да му пожелимо пуно среће у наставку каријере.
Срећно Мики!!!

MilanForza

pre 14 godina

Moze ovde da prica ko sta hoce,a posebno grobari (Koblenc,Minhen1860 i ostala cvajta,kluba Espanjola, klupa Junajteda B,Salcburg kapiten, i tako radom...sve su to izdanci druge omladinske skole u Evropi. Gde bi isli da su treci,ne smem ni da pomislim)
Za Milijasa je bolje bilo da je otisao u Nemacku,ali boze moj.
Klub nije nista posebno,ali covek ce tamo zaradjivati NEVEROVATNIH milion evra po sezoni!!! Posle godinu dana moze komotno u panziju. Osetice engleski ambijent,nacin rada,igranje pre 50-60 000 ljudi svakog vikenda,igranje protiv najvecih i najboljih,pa ako iz svega toga nesto ne nauci i ne postane malo bolji...onda i nije bio za bolje.
Nenade,zelim ti svu srecu u Engleskoj i zelim ti bar dve sjajne sezone u Premijer ligi...posle je sve lakse.
Hvala ti do neba za onaj gol protiv Bajerna,iako smo izgubili.

danko

pre 14 godina

Neka mu je srecan put,nadam se da ce uspeti.Zasluzio je.Samo pitam se ko ce iskontrolisati gde ce biti potrosene pare.Ovi novi u upravi bas i ne ulivaju poverenje,prvo pljuju po stancima u Zvezdi zajedno sa nekim medijima,kasnije hoce da ih zadrze,a Partizan pametno ceka i uzima ono sto je dobro,mislim na Klea,nadam se da nece uzeti i Oumarua.Da,i sta je sa Dujkovicem,jedinim pravim strucnjakom???Ne odlazi se preko noci za dzabe.

Boss

pre 14 godina

U ovakvoj situaciji to je bila neminovnost. . . realno je da je to mala para za takvog igraca, ali slazem se sa predhodnicima. . . milijas je sam birao novu sredinu. . . zasto bi igrao u kataru, japanu, holandiji kada je u najboljim igrackim godinama. . . Sasvim sigurno ce biti prvotimac, a sto se tice Tosica sada mu se upraznilo mesto odlaskom C.Ronalda :D Dobice i broj 7 :D

Igor

pre 14 godina

Dobar izbor,imace priliku da igra. Cena realna,nije on vise mlad i potencijalan,dostigao je vrhunac svoje igre,sad samo treba da se naplati!!

spacebox

pre 14 godina

@dragan alo decko,Mlijas mlad igrac??? Ukoliko se ne varam decko ima 27 godina..(nnnn, 13. jun 2009 13:10)

Ima 26 godina i moze se reci da je mlad.
(Glisa, 13. jun 2009 13:51)


Mlad je duhom :)