Subota, 06.06.2009.

11:17

Pešić ostaje u Zvezdi

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić potpisaće novi ugovor sa 'crveno-belima' sledeće nedelje.

Izvor: B92

Pešiæ ostaje u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Dule Vujosevic

pre 14 godina

Sta mene briga sto Pesic ostaje u Zvezdi,kad mi ne moze nista,jer sam najbolji i osvojicemo jos xy titula za redom,a oni nek pricaju sa Bertomeuom ko ce u EL.

darkoni

pre 14 godina

E, vidiš , dečko, a meni je muka od vaših glupih komentara, vezanih za naš klub. Drži se svojih partizana i nas ostavite više na miru. Imate svoje forume, pa se do mile volje naslađujte sa svojih 8 titula za redom, koje ste isključivo zahvaljujući sudijama osvojili. I ne zaboravite da su to bile sušne godine za našu reprezentaciju. Šta mislite, zašto ? Zato što ste vi morali da budete prvaci, po cenu opšte propasti u srpskoj košarci. Mislite o tome, ako imate čime !
(Zoran, 6. jun 2009 14:15)


ti bas imas ozbiljnih problema u ako stvarno mislis kao sto si napisao, meni je vas iskreno zao jer sam siguran da ti nisi jedini

metallica

pre 14 godina

Polako bre ljudi.Vidim ima puno euforije oko Pesicevog ostanka.Jutrosnji "sport i sportski zurnal" prenose njegovu izjavu datu novinarima u Trevizu da jos nista nije sigurno.
Pesic je poznat kao covek koji zna sta hoce.Po meni on 500 puta meri a jednom sece.Medjutim,nema bas puno opravdanja za ovo sto trenutno cini.Mislim da bi zaista bilo iskreno sa njegove strane da prelomi.Ostajem da bih zavrsio zapoceto ili idem zato sto imam mnogo boljih ponuda sa timovima koji igraju evroligu.
Nesumnjivo da bi njegov ostanak znacio mnogo.Zvezda sa njim uz odredjene korekcije u timu mozda moze da napadne i sam euro-kup.Za NLB ligu,domace prvenstvo i kup mozemo da racunamo da bi suprotni tabor sledece sezone imao u nama dostojnog rivala.
Da zakljucim.Sledeca sezona bi mogla da bude prekretnica za KK.Ukoliko Pesic ostane mislim da bi potpisao ugovor na dve ili tri godine sto bi odredilo dobar pravac za dalji rad i postavljanje kluba na zdrave noge.Onda bi mozda mogli da eventualno ocekujemo i ulazak u euro-ligu.Ali ako ne ostane onda...NADAM SE DA GOSPODA VUCICEVIC I DRAKULIC ZNAJU STA RADE.

misa tumbas

pre 14 godina

sledece sezone titula
(Milosh, 6. jun 2009 11:31)

Zauvek ce biti ona KK sledeca sezona :)
(Berserk, 6. jun 2009 13:31)

Добра фора!
Оставиш прво коментар да сви мисле да навијаш за Звезду, чекаш једно сат времена да га објаве и онда се јављаш као глодар и наслађујеш се, не знам дал је смешно или жалосно...
(Милош КГ, 6. jun 2009 14:50)

kragijevacki milose, da li ti zaista mislis da smo mi grobari izmislili krilaticu SLEDECA SEZONA?


pa vi te 2 reci mantrate preteci poslednju deceniju. to sto vas svako, ko iole prati kosarku, naziva kkss mnogo govori o vama.




NUSKNVP

PARTY'ZANat

pre 14 godina

taman se Dule malo zasitio borbe a vi ga dodatno motivishete...
Dokazano je da DV nije imao dostojnog protivnika medju trenerima na "jadranu" vec godinama, ali ce sad imati josh jachi motiv a Peshic drugu priliku da ga pobedi
konachno pobedi :)

Kontinuitet
Kvalitet
Pobeda

KKPartizan008...

chb

pre 14 godina

Svaka cast za Zvezdu, ali samo koliko je vas reklo pre svake sezone da ce Zvezda da osvoji titulu...imam drugove koji pred pocetak svake sezone govore 'glodari, gotovi ste, uzimamo titulu', pa nista...svaka cast, ali mislim da je Partizan i dalje jaci...i da je prica potplacivanju smesna...pozdrav

105 pa opet...

pre 14 godina

Lepa vest...
i partizan ce zbog jache zvezde bolje da igra...

Sad zvezdashi imaju chemu da se nadaju...
u sledecoj sezoni...

Nikola

pre 14 godina

Kao nekome ko voli Zvezdu, Zvezdin kosarkaski tim pre svega mi je laknulo. :) Nadajmo se novim podvizima jer Pesic poseduje prave vrednosti.

djole_vs

pre 14 godina

Treba dovesti u HF Marinovica, Keselja i Tadiju. Jeste da se ne bi naigrali pored Marjanovica, Macvana i Markovica ali barem bi imali sampionsku klupu.

tata brada

pre 14 godina

Pitam se samo od kojih mucenih radnika kojih upropascenih preduzeca idu pare u ovu rupu bez dna kkss
(sima strahota, 6. jun 2009 11:40)

A nisi se Simice nikad pitao koliko je para od naroda i na stetu mnogih preduzeća išlo preko vojske u kk Partizan.
Znaš ti dobro koji je klub imao uvek najviše pristalica,čak i bivšoj Jugi,tako da i kada nbema para nađe se neki simpatizer koji bi uložio :-)
Kad se budemo malo stabilizovali u struci i sa pravim ljudima u klubu videćeš zašto nas bije reputacija omiljnog narodnog kluba!!!!Koji ti je vrag burazeru!!!!!!!!

Marijus

pre 14 godina

Odgovor za sve koji pitaju zasto "vodje" bojkotuju:

1. Zato sto im ne daju nista dzabe kao u fudbalskom klubu
2. Zato sto ne vode glavnu rec
3. Zato sto su hteli Covica
4. Zato sto je Kikanovic musliman a ja ih pitam koliko muslimana ima u fudbalskom timu proteklih godina???

Pitanje za njih sve:

1. Kako vas nije sramota ovi momci su izginuli za Zvezdu a vas boli uvo vise vam se svidjaju one balerine fudbaleri
2. Da li ce vas idol i dalje biti Kleo koga ne podnosim jos od prvog dana los igrac i jos gori covek???
3. Sta treba da uradi Kikanovic da shvatite da decko srcem igra za Zvezdu
4. Koliko para kosta vase navijanje?
5. Da li imate obraz?
6. Kako vas nije sramota?

Pozdrav svim ljubiteljima dobre volje voleo bih da svi koji misle da sam upravu preporuce bez obzira za koga navijaju zelim da neki vide koliko ljudi misle za njih da su glupi.

marko

pre 14 godina

znaci ako fk zvezda ne uzme boatenga onda treba kolektivno da se upucaju u glavu... mislim, covek hoce da ti igra besplatno i da doprinos a oni nista... srpska posla, nema sta...

Stera

pre 14 godina

Iako sam odllučio da više nešaljem komentare zbog nešprincipjelne selkecije, ovo moram: Definitivno došao je kraj crno-bele dominacije. KRAJ! Počinje crveno-bela era!

Vujadin

pre 14 godina

Dobra vest za Srpsku kosarku na prvom mestu, dobra vest za Zvezdu, dobra vest i za Partizan.

Inace Zvezda u zadnjih 8 godina i nije bila toliko losa, jedino sto su ambicije bile vece od ocekivanja pa se postignuti rezultati dozivljavaju kao neuspeh.
Zvezda, Hemofarm i FMP su dobro namucili Cibonu u NLB ligi, pitanje je kako bi se Partizan proveo da toga nije bilo.
Ako je za utehu, zadnjih 10 godina je Srpska klupska kosarka dominantna na balkanu, za razliku od SFRJ gde su ipak Hrvati dominirali.

Kralj šljake

pre 14 godina

to da li je Zvezda osvojila 10 prvenstava za redom "na šljaci" je potpuno sporedno. Jer, na "šljaci" ste igrali i vi. Pa...? Ispred vas su, samo u Beogradu, bili još i OKK i Radnički!
A ta liga je imala i jedan Zadar, Lokomotivu (ZG), Olimpiju...

nikola

pre 14 godina

groblje PRPAAA. Vas ogromni budzet,kreditiran iz MARFIN BANKE, iskoristice te da zadrzite svog najboljeg igraca prethodnih sezona Belosevica. Kupite mu novi auto.

red star

pre 14 godina

@Pitam se JA

Mozes ti da se pitas koliko hoces. A kazi ti meni sa kojim timom cete da igrate sledec sezone. sa kojim param cete da kupujete igrace. Mislis li ti da ce grad da oprosti dugza Pionir i Aren a vi cete tobos neke pare da nabavite da bi kupili zamenu za celu petorku. Alo decko shvati nema vise otimanja igraca.Ode se kod roditelja i onda se ubedjuje cela familija da je perspektiva njihovog deteta u Partizanu. zaboravite na to. Idite u MNE i Republiku Srpsku mozda tamo nadjete nekog za vas. To sto ste osvojili osvojili ste. Mladje katogorije kod vas ne postoje.A o dugovima i sponzorima malo dublje razmislite.Grad nista ne oprasta.Jedino ako Ivica Dacic ne naredi

Nikola

pre 14 godina

A sad lepo sesti i na miru videti koje igrace ostaviti a koje dovesti sto naravno dosta zavisi i od finansija.Veoma je bitno i da uprava konacno nadje zajednicki jezik sa Delijama.
Tim za narednu sezonu bi mozda trebao da izgleda ovako:Marinovic,Bjelica,Keselj,Stimac,Kikanovic,Nedovic,Bjelica,Roberts,Bakic(mozda)+Stefan Markovic,Mile Ilic,Micov,Teodosic(tesko),Aleksandrov(ako je zdrav) i eventualno jos 1 pojacanje.Pesic je pominjao da bi mozda ostao i Ovens.Sigurno je da je ostanak Pesica najvaznija stvar,i da on zna njabolje sta je u ovom trenutku dobro za Zvezdu.VOLECU TE UVEK ZVEZDO MA GDE BILA TI!!!

Милош КГ

pre 14 godina

sledece sezone titula
(Milosh, 6. jun 2009 11:31)

Zauvek ce biti ona KK sledeca sezona :)
(Berserk, 6. jun 2009 13:31)

Добра фора!
Оставиш прво коментар да сви мисле да навијаш за Звезду, чекаш једно сат времена да га објаве и онда се јављаш као глодар и наслађујеш се, не знам дал је смешно или жалосно...
Ипак је вама Звезда на првом месту, из дана у дан , из утакмице у утакмицу то показујете, како вашим навијањем тако и вашим постовима на разним форумима!

Волети Црвену Звезду је нешто посебно!

Maverick PFC

pre 14 godina

Pesic je jedan od najboljih trenera u Evropi ali nije madjionicar sve delije treba da budu svesne toga i zato nemojte molim vas da pisete kako se vraca draz nekadasnjeg derbija...
Veci je derbi sa Hemofarmom nego sa Zvezdom, nema vama ozbiljne kosarke bar jos 3 do 4 godine i to samo ako zadrzite Pesica,,,
Budite realni nasa dominacija i superiornost u odnosu na sve klubove nije nametnuta preko noci, nije Duletu sinulo e ajde sada da razvaljujemo sve nase klubove i da bidemo najjaci jer zadnju deceniju a i trenutno to jesmo...
Samo polako i da derbi opet bude derbi i ne letite visoko, jer ko visoko leti razbije se kada padne...

fv-sweden

pre 14 godina

odlicna vijest! samo neka pojacanja, i ima ih dosta. Joksimovic, Vukosavljevic, Micov, Cvetkovic, Vasic, Savanovic, Bojan Popovic, Ilic, Radivojevic,,ne vjerujem da bi trebalo platiti sa neki transferi pa bolje na pozajmicu dovesti Teodosic, Erceg, Samardziski plus neki amer i to je to!!

predrag

pre 14 godina

covek je prvak evrope...sveta... klupski....reprezentativni...trba li ista dodavati...nemojte molim vas...definitivno je dobra stvar...za srpsku kosarku...da li ce biti tiula ili ne manje je vazno... vazno je da je tu i da radi sa decom...i da se hoce jos koji trofejni trener vratiti u Srbiju...gde bi nam kraj bio...hemofarm na tebe je red...

Zoran

pre 14 godina

Epa smejem se ovim takozvanim zvezdašima, već 9 godina slušamo posle završenog prvenstva ono čuveno "E VIDEĆETE SLEDEĆE SEZONE" i nikad im ne dosadi, ha, ha, ha.
(boss, 6. jun 2009 12:42)

E, vidiš , dečko, a meni je muka od vaših glupih komentara, vezanih za naš klub. Drži se svojih partizana i nas ostavite više na miru. Imate svoje forume, pa se do mile volje naslađujte sa svojih 8 titula za redom, koje ste isključivo zahvaljujući sudijama osvojili. I ne zaboravite da su to bile sušne godine za našu reprezentaciju. Šta mislite, zašto ? Zato što ste vi morali da budete prvaci, po cenu opšte propasti u srpskoj košarci. Mislite o tome, ako imate čime !

Momcilo

pre 14 godina

Grobar sam ali mi je drago sto je gospodin Pesic ostao. Bio sam u finalu play-off-a i niti jedanput nisam skandirao pogrdne parole protiv njega. Postujem coveka za sve sto je uradio za nasu kosarku. I jedno pitanje ako neko zna da mi odgovori: Zbog cega su one nesrecne 'delije' bojkotovale cele sezone zvezdu koja je prvi put u poslednjih 10 god pokazala nesto sto vredi?

mali radojica

pre 14 godina

osam sezona im skacemo po grbaci i oni i dalje flesuju svake godine ponovo...sta reci rizzzpekt...a i da osvojite titulu sta bi vi sa njom...ali iskreno...posto el necete igrati jos i ha haaaj..mozete mozda da cepate smehotresnu olimpijadu...

Marko #12 Le

pre 14 godina

BRAVO KARIII!!!!!Ukini grobarima pesmu titula,titula...A mi ima da pevamo-Jos jedna pobeda i titula...Bravo zemljace!!SVETISLAV PESIC-ZVEZDIN GENERAL

pitam se JA

pre 14 godina

Hahahaha kako su smesni ovi zvezdashi, kao "Prpa grobari a, tresu vam se gace" a mi tu prichu slushamo evo vec...8 godina (malo sam se zabrojao, ko ce da pamti sve te godine dominacije)

Evo i ja cu malo da vam dam podstrek - TOOOOO DELIJEEE, KONACNO IMATE TIM, KONACNO IMATE TRENERA, NADAJMO SE DA JE TA CUVENA SLEDECA SEZONA KONACHNO VASA I DA CETE OSVOJITI TITULU !!!!!!

Samo zna se scenario na kraju sezone - sudije nja nja Belosevic, Juras nja nja

U ime svih grobara zahvaljujem se sudijama sto nam pomazu u domacoj i NLB ligi A POGOTOVU SE ZAHVALJUJEM SUDIJAMA NA POMOCI U EVROLIGI!

Zar niste culi? Partizan ima 40 miliona evra ali to prikrivaju jer te pare koristimo da podmicujemo sudije u Evropi zato smo i tako uspesni!

Dokle vise delije da trazite izgovore?

deki-mpek

pre 14 godina

Lepsa vest za zvezdine navijace ne postoji. tesko je bilo za jednu godinu napraviti cudo, ali radi i znanje profesora Pesica moraju doneti rezultat. Sve pohvale Slobi Vucicevicu, Drakulicu, Opaci i ostalima

red star

pre 14 godina

@svima strahota

Evo ga jedan od onih koji brinu o radnicima. Pa ti radnici nikada bolje nisu ziveli. Mislim na Sevojno (Zoki Drakulic) Pekarska industrija Beograda (Zoki Drakulic), JRB (Zoki Drakulic), Soko Stark (Slobodan Vucicevic), Grand kafa (Slobodan Vucicevic) Kolinska Ljubljana ( Slobodan Vucicevic i jos par srpskih biznismena. Ajde Topalovici navedite vase. Nema ih. I sada ce nacitani opet da kuka kako drzava i grad ne cine nista za 'Veliki" evropski klub koji je osmi u Evropi. Doci ce zima i u Pioniru ce da iskljuce grejanje zbog duga Partizana a onda ce trk nacitani kod Djilasa da kuka i moli. Pa ce trk u Marfi banku koja vas je blokirala da trci za jos po koji kredit da kupite igrace i tako redom

GROBARI-NISH

pre 14 godina

ostaje na osam uzastopnih tako da rekord ostaje u nasim vitrinama (deset za redom)
(au bre..., 6. jun 2009 12:21)

da,da,samo sto ste ih vi osvojili na sljaci

au bre...

pre 14 godina

a pazi ove grobare - prvo pitaju odakle zvezdi pare a onda kazu da ce ponovo da nas dobiju, pa iskulirajte bre ako ste sigurni da cete nas dobiti (ili se malo plasite), sta vas briga odakle zvezdi pare, zvezda ce uvek imati u to budite sigurni. mislim da naredne sezone ni sudije nece zaustaviti karija, partizan ostaje na osam uzastopnih tako da rekord ostaje u nasim vitrinama (deset za redom)

c(-:0

pre 14 godina

Odlicna vest! Napokon se pokusava ostvariti neki kontinuitet u radu, bez menjanja pola ekipe i trenera na kraju sezone. Nadam se da ce to konacno dovesti do rezultata. Rezultate ne ocekujem preko noci, kao i vecina realnih navijaca, ali odredjeni napredak ocekujem sigurno :)
P.S. Nekako sam znao da ce se javiti veliki broj navijaca partizana da komentarise ovu vest... Nije mi jasno zashto redovno citaju vesti vezane za Zvezdu a navijaju za Partizan. Za razliku od njih ja cak i ne citam vesti o Prtizanu... Mislite o tome :)

zvezdas

pre 14 godina

opet se glodari javljaju na Zvezdine vesti....gledajte svoje dvoriste!
Izgleda je prpa u njihovim redovima...mada ne bi me cudilo da opet krene samaranje sudija vec preko leta,jbg vezbali su to prethodnih godina.....

markos1325

pre 14 godina

@zvezdas

jedini koji rade nešto sudijama ste vi sa lupanjem njihovih kola...podsecate me na one jadne izgovore fudbalera Partizana sa visokom travom na Marakani, što samo govori o vašoj nesposobnost da priznate da ste lošiji ili vašim takvo voljenom rečju kompleksima koji vam je začinio KK Partizan. Nemojte da se ložite na ta vaša baljezganije, inače će te uvek ostati KK Sledeća sezona, jer su vam bitnije sudije od sistema koji vlada u vašem klubu...
Drago mi je što je ostao Kari pre svega, za našu košarku nadam se da će pored dobrih rezultata repke, ovo biti nadam se uz malo bolji Hemofarm ponovo sledeća godina vladavine naših klubova u NLB i boljih rezultata u Evropi i da ne gledam više ove tenisere ispred zgrade koji zauzimaju košarkaše terene...
Kari je veliki trener i to je pokazao sa veoma dobrim talentovanim igračima iz Zvedzde ove sezone, Tadija vam ode, ali možda je to dobro za obe strane jer očigledno vaši terapeuti i kondicioni treneri nisu se nešto proslavili, ali eto vraća se Aleksandrov koji je po meni mnogo perspektivniji (i dalje) igrač nego Tadija.
Takođe manite se tih priča "brinite vašu brigu" jer koliko Grobari gledaju vaše vesti toliko i vi naše. Tako da su ta prepucavanja jednaka IQ Endija Vorhola...
Nadam se da će Grobari sledeće sezone, i uopšteno svi navijači imati više poštvanja, nego što su Grobari imali prema Kariju, ljudima koji su doneli dobra našoj košarci i da ne ispadaju stoke, jer košarka kada ne bude prvi sport...
Pozdrav.

kimi

pre 14 godina

Po meni najzasluzniji covek za sve sto je CZV, napravila prosle godine. JESAM VELIKI GROBAR ali nisam od onih kojih ima na obe strane da komsiji crkne krava, CESTITKE KOMSIJE, jer mislim da ste zadrzali velikog strucnjaka!I zelim Vam da budete ispred svih ali POSLE NAS!Pozz

boss

pre 14 godina

Epa smejem se ovim takozvanim zvezdašima, već 9 godina slušamo posle završenog prvenstva ono čuveno "E VIDEĆETE SLEDEĆE SEZONE" i nikad im ne dosadi, ha, ha, ha.

red&white girl

pre 14 godina

alo Topalovici ajd sad se radujte a ne kao pre neki dan kada se nije znalo da li ce Kari da ostane. I gdesu sada svi oni Topalovici koji su ironicni bili kada je jedan anonimus odneo koseve za malog Kalemegdana i koji su govorili da je Zvezda u dubiozi. tada sam pisao da zvezda nije u dubiozi i da ne duguje nikom nista i da je Partizan u dubiozi jer nije plati Pionir, grejanje, igrace, trenera, Arenu za dve utakmice i polomljene stolice i da nema sponzore i finansijere. Zvezda ima jake finansijere koji su obezbedili budzet za sledecu sezonu. A da li ste ga vi obezbedili.Sumljam.Ajd sad svi na omentar

Dr Dule

pre 14 godina

KK Sledeca sezona hahahaha,pa dokle vise,vi ste ozbiljni mazohisti.Samo ne znam ko placa sve te bezuspesne pokusaje iz godine u godinu.Mozda teze nego prethodnih godina ali Partizan ce opet da bude sampion!
Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

kkp

pre 14 godina

Jos vam samo fale Brajant i Novicki pa da probate da nam pridjete...ali lepo vas je videti srecne ....xaxaxa...Svetislave,Svetislave dodji nam do klupe,da ti Dule,da ti Dule.....

no name

pre 14 godina

Lepa vest za nas, e sada treba ocekivati jos dobra pojacanja i preko uleba doci do EVROLIGE, a sto se tice nlb, kup i prvenstvo sve osvojiti. Ocekujem da zbog ostanka Pesica u Zvezdi dodju : Micov, Marjanovic, Markovic, Ilic ( koji je vec prakticno u Zvezdi). Sa svima potpisati trogodisnje ugovore jer prilikom odlaska u drugi klub Zvezdi bi pripalo lepo obestecenje. A lepo ce svi napredovati uz trenerskog maga kakav je Pesic. Zahvaliti se igracima : Kovacu, Milosevicu, Tadija odlazi, mozda Bakic.
P.s. Cuo sam da je Aleksandrov poceo da trenira sa kosarkasima Zvezde i da je pitanje dana kada ce i on potpisati ugovor, taman on na mestu Tadije a Roberts na mestu Milana Milosevica.

Zoki Poki

pre 14 godina

А играли су и у финалу купа Радивоја Кораћа.
Тек да се зна, бато.
А следеће сезоне, зна се...
Следећа сезона.

FRESHHIIII

pre 14 godina

Ma halo dali ste normalni.Vi sa vasem navijanjem i vecitim prepucavanjem Partizan ,Zvezda,Partizan,Zvezda...SMESNO A JOS VISE TUZNO. Budite srecni sta je covek spreman da uradi za srpsku kosarku.Vidid se da je trener koji trazi izazov.mogao je u jedan od najvecih klubova ali nije otisao.Ako zvezda uspe kvalifikaciju za EL super onda idu 2 srpska tima u EL.Super za SRPSKU KOSARKU!

sima strahota

pre 14 godina

pa kako ne bi produzili. Zvezda sjajnim rezultatima u zadnjih 15 godina je stvorila finansijsku stabilnost pa svake godine mlati parama i trosi vise nego bilo koji klub u srbiji

Pitam se samo od kojih mucenih radnika kojih upropascenih preduzeca idu pare u ovu rupu bez dna kkss

Vuk

pre 14 godina

TOOOOOOOO!!!

konacno neka dobra vest u crveno-belom taboru!
imacemo koga da gledamo sledece sezone posto fudbalski tim necemo ni imati!


samo da to shvati i ova grupa luzera sa severa!

igrajte http://portikla.mybrute.com ali i kosarku

pre 14 godina

Nema sta, prava stvar za zvezdu. Bice mnogo dobrih borbi sa Duletovim momcima ove sezone i verovatno ugrozavanja Partizanove nove titule. Obzirom da Partizan ima trogodisnji ugovor, moguce je da ce zrtvovati sezone radi spremanja podmadjenog tima za predstojece, ali to nikako nije opravdanje! Gledacemo sigurno mnogo bolje utakmice nego do sada, a pretpostavljam i neuporedivo neizvesnije, tako da ce se najzad vratiti draz derbija na kome se nece unapred znati pobednik. U zvezdi su se izgleda najzad opametili, ostaje nam da vidimo moze li veci budzet od Partizana da donese nesto. Naravno, iskreno se nadam novoj tituli za Partizan!
Pzdrav

pritisak

pre 14 godina

Znaci ostaje Pesic, ostaje skoro ceo tim na okupu, stekli su iskustvo. Pitam se sta ce sad biti alibi ako ne osvoje neki trofej ili Pesic jos ne razmislja o trofejima???

da_ne

pre 14 godina

hehehehe
ponadalo se groblje da ce mo ponovo ispocetka.
dovedite nam Bobana Marjanovica i Mileta Ilica, uz ostanak Robertsa........
opet hehehehe

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

Mnogo sam ljut zbog cinjenice da uprava fudbalskog kluba CZ,ne zeli da da priliku Joshui Boatengu,koji je spreman da igra za dzabe u CZ...
novine:
http://www.danas.rs/vesti/sport/fudbal/nisam_lud_sto_zelim_da_igram_u_srbiji.74.html?news_id=163038
http://www.pravda.rs/sport/9543/zanima-me-zvezda-novats-ne
video:
http://www.youtube.com/watch?v=q-9mvDgoTDQ
http://www.youtube.com/watch?v=3PZZo4HpCCY
http://www.youtube.com/watch?v=_EPixGLHuhw&feature=fvw

delija sombor

pre 14 godina

uz naravno ostanak pesica mislim da treba dovesti marjanovica i markovica iz hemofarma,micova ili radivojevica,teodosic i erceg ce na pozajmicu i to je dobra prilika da se dovede jedan od ova dva igraca,sto se tice sadasnjeg igrackog kadra mislim da se bakicu i milosevicu treba zahvaliti na saradnji jer njih dvojica ne mogu da nose zvezdin dres ako klub hoce da ima sampionske ambicije,ostale igrace obavezno zadrzati pogotovo ovensa i robertsa jer su se dokazali kao pravi igraci i kao veliki profesionalci

matejasale

pre 14 godina

bice opet:SVETISLAVE SVETISLAVE DODJI NAM DO KLUPE DA TI DULE DA TI DULE........kk SLEDECA SEZONA.Zasto neudje poreska policija u klub pa da vidi odakle pare za kupovinu toliko igraca a nigde(hvala bogu)rezultata,ili ce Stimac i Marinovic da kukaju kako nemaju leba da jedu sledece sezone.

sima strahota

pre 14 godina

pa kako ne bi produzili. Zvezda sjajnim rezultatima u zadnjih 15 godina je stvorila finansijsku stabilnost pa svake godine mlati parama i trosi vise nego bilo koji klub u srbiji

Pitam se samo od kojih mucenih radnika kojih upropascenih preduzeca idu pare u ovu rupu bez dna kkss

Marijus

pre 14 godina

Odgovor za sve koji pitaju zasto "vodje" bojkotuju:

1. Zato sto im ne daju nista dzabe kao u fudbalskom klubu
2. Zato sto ne vode glavnu rec
3. Zato sto su hteli Covica
4. Zato sto je Kikanovic musliman a ja ih pitam koliko muslimana ima u fudbalskom timu proteklih godina???

Pitanje za njih sve:

1. Kako vas nije sramota ovi momci su izginuli za Zvezdu a vas boli uvo vise vam se svidjaju one balerine fudbaleri
2. Da li ce vas idol i dalje biti Kleo koga ne podnosim jos od prvog dana los igrac i jos gori covek???
3. Sta treba da uradi Kikanovic da shvatite da decko srcem igra za Zvezdu
4. Koliko para kosta vase navijanje?
5. Da li imate obraz?
6. Kako vas nije sramota?

Pozdrav svim ljubiteljima dobre volje voleo bih da svi koji misle da sam upravu preporuce bez obzira za koga navijaju zelim da neki vide koliko ljudi misle za njih da su glupi.

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

Mnogo sam ljut zbog cinjenice da uprava fudbalskog kluba CZ,ne zeli da da priliku Joshui Boatengu,koji je spreman da igra za dzabe u CZ...
novine:
http://www.danas.rs/vesti/sport/fudbal/nisam_lud_sto_zelim_da_igram_u_srbiji.74.html?news_id=163038
http://www.pravda.rs/sport/9543/zanima-me-zvezda-novats-ne
video:
http://www.youtube.com/watch?v=q-9mvDgoTDQ
http://www.youtube.com/watch?v=3PZZo4HpCCY
http://www.youtube.com/watch?v=_EPixGLHuhw&feature=fvw

matejasale

pre 14 godina

bice opet:SVETISLAVE SVETISLAVE DODJI NAM DO KLUPE DA TI DULE DA TI DULE........kk SLEDECA SEZONA.Zasto neudje poreska policija u klub pa da vidi odakle pare za kupovinu toliko igraca a nigde(hvala bogu)rezultata,ili ce Stimac i Marinovic da kukaju kako nemaju leba da jedu sledece sezone.

igrajte http://portikla.mybrute.com ali i kosarku

pre 14 godina

Nema sta, prava stvar za zvezdu. Bice mnogo dobrih borbi sa Duletovim momcima ove sezone i verovatno ugrozavanja Partizanove nove titule. Obzirom da Partizan ima trogodisnji ugovor, moguce je da ce zrtvovati sezone radi spremanja podmadjenog tima za predstojece, ali to nikako nije opravdanje! Gledacemo sigurno mnogo bolje utakmice nego do sada, a pretpostavljam i neuporedivo neizvesnije, tako da ce se najzad vratiti draz derbija na kome se nece unapred znati pobednik. U zvezdi su se izgleda najzad opametili, ostaje nam da vidimo moze li veci budzet od Partizana da donese nesto. Naravno, iskreno se nadam novoj tituli za Partizan!
Pzdrav

kimi

pre 14 godina

Po meni najzasluzniji covek za sve sto je CZV, napravila prosle godine. JESAM VELIKI GROBAR ali nisam od onih kojih ima na obe strane da komsiji crkne krava, CESTITKE KOMSIJE, jer mislim da ste zadrzali velikog strucnjaka!I zelim Vam da budete ispred svih ali POSLE NAS!Pozz

Zoran

pre 14 godina

Epa smejem se ovim takozvanim zvezdašima, već 9 godina slušamo posle završenog prvenstva ono čuveno "E VIDEĆETE SLEDEĆE SEZONE" i nikad im ne dosadi, ha, ha, ha.
(boss, 6. jun 2009 12:42)

E, vidiš , dečko, a meni je muka od vaših glupih komentara, vezanih za naš klub. Drži se svojih partizana i nas ostavite više na miru. Imate svoje forume, pa se do mile volje naslađujte sa svojih 8 titula za redom, koje ste isključivo zahvaljujući sudijama osvojili. I ne zaboravite da su to bile sušne godine za našu reprezentaciju. Šta mislite, zašto ? Zato što ste vi morali da budete prvaci, po cenu opšte propasti u srpskoj košarci. Mislite o tome, ako imate čime !

pitam se JA

pre 14 godina

Hahahaha kako su smesni ovi zvezdashi, kao "Prpa grobari a, tresu vam se gace" a mi tu prichu slushamo evo vec...8 godina (malo sam se zabrojao, ko ce da pamti sve te godine dominacije)

Evo i ja cu malo da vam dam podstrek - TOOOOO DELIJEEE, KONACNO IMATE TIM, KONACNO IMATE TRENERA, NADAJMO SE DA JE TA CUVENA SLEDECA SEZONA KONACHNO VASA I DA CETE OSVOJITI TITULU !!!!!!

Samo zna se scenario na kraju sezone - sudije nja nja Belosevic, Juras nja nja

U ime svih grobara zahvaljujem se sudijama sto nam pomazu u domacoj i NLB ligi A POGOTOVU SE ZAHVALJUJEM SUDIJAMA NA POMOCI U EVROLIGI!

Zar niste culi? Partizan ima 40 miliona evra ali to prikrivaju jer te pare koristimo da podmicujemo sudije u Evropi zato smo i tako uspesni!

Dokle vise delije da trazite izgovore?

da_ne

pre 14 godina

hehehehe
ponadalo se groblje da ce mo ponovo ispocetka.
dovedite nam Bobana Marjanovica i Mileta Ilica, uz ostanak Robertsa........
opet hehehehe

zvezdas

pre 14 godina

opet se glodari javljaju na Zvezdine vesti....gledajte svoje dvoriste!
Izgleda je prpa u njihovim redovima...mada ne bi me cudilo da opet krene samaranje sudija vec preko leta,jbg vezbali su to prethodnih godina.....

delija sombor

pre 14 godina

uz naravno ostanak pesica mislim da treba dovesti marjanovica i markovica iz hemofarma,micova ili radivojevica,teodosic i erceg ce na pozajmicu i to je dobra prilika da se dovede jedan od ova dva igraca,sto se tice sadasnjeg igrackog kadra mislim da se bakicu i milosevicu treba zahvaliti na saradnji jer njih dvojica ne mogu da nose zvezdin dres ako klub hoce da ima sampionske ambicije,ostale igrace obavezno zadrzati pogotovo ovensa i robertsa jer su se dokazali kao pravi igraci i kao veliki profesionalci

au bre...

pre 14 godina

a pazi ove grobare - prvo pitaju odakle zvezdi pare a onda kazu da ce ponovo da nas dobiju, pa iskulirajte bre ako ste sigurni da cete nas dobiti (ili se malo plasite), sta vas briga odakle zvezdi pare, zvezda ce uvek imati u to budite sigurni. mislim da naredne sezone ni sudije nece zaustaviti karija, partizan ostaje na osam uzastopnih tako da rekord ostaje u nasim vitrinama (deset za redom)

GROBARI-NISH

pre 14 godina

ostaje na osam uzastopnih tako da rekord ostaje u nasim vitrinama (deset za redom)
(au bre..., 6. jun 2009 12:21)

da,da,samo sto ste ih vi osvojili na sljaci

boss

pre 14 godina

Epa smejem se ovim takozvanim zvezdašima, već 9 godina slušamo posle završenog prvenstva ono čuveno "E VIDEĆETE SLEDEĆE SEZONE" i nikad im ne dosadi, ha, ha, ha.

no name

pre 14 godina

Lepa vest za nas, e sada treba ocekivati jos dobra pojacanja i preko uleba doci do EVROLIGE, a sto se tice nlb, kup i prvenstvo sve osvojiti. Ocekujem da zbog ostanka Pesica u Zvezdi dodju : Micov, Marjanovic, Markovic, Ilic ( koji je vec prakticno u Zvezdi). Sa svima potpisati trogodisnje ugovore jer prilikom odlaska u drugi klub Zvezdi bi pripalo lepo obestecenje. A lepo ce svi napredovati uz trenerskog maga kakav je Pesic. Zahvaliti se igracima : Kovacu, Milosevicu, Tadija odlazi, mozda Bakic.
P.s. Cuo sam da je Aleksandrov poceo da trenira sa kosarkasima Zvezde i da je pitanje dana kada ce i on potpisati ugovor, taman on na mestu Tadije a Roberts na mestu Milana Milosevica.

Zoki Poki

pre 14 godina

А играли су и у финалу купа Радивоја Кораћа.
Тек да се зна, бато.
А следеће сезоне, зна се...
Следећа сезона.

kkp

pre 14 godina

Jos vam samo fale Brajant i Novicki pa da probate da nam pridjete...ali lepo vas je videti srecne ....xaxaxa...Svetislave,Svetislave dodji nam do klupe,da ti Dule,da ti Dule.....

red star

pre 14 godina

@svima strahota

Evo ga jedan od onih koji brinu o radnicima. Pa ti radnici nikada bolje nisu ziveli. Mislim na Sevojno (Zoki Drakulic) Pekarska industrija Beograda (Zoki Drakulic), JRB (Zoki Drakulic), Soko Stark (Slobodan Vucicevic), Grand kafa (Slobodan Vucicevic) Kolinska Ljubljana ( Slobodan Vucicevic i jos par srpskih biznismena. Ajde Topalovici navedite vase. Nema ih. I sada ce nacitani opet da kuka kako drzava i grad ne cine nista za 'Veliki" evropski klub koji je osmi u Evropi. Doci ce zima i u Pioniru ce da iskljuce grejanje zbog duga Partizana a onda ce trk nacitani kod Djilasa da kuka i moli. Pa ce trk u Marfi banku koja vas je blokirala da trci za jos po koji kredit da kupite igrace i tako redom

Vuk

pre 14 godina

TOOOOOOOO!!!

konacno neka dobra vest u crveno-belom taboru!
imacemo koga da gledamo sledece sezone posto fudbalski tim necemo ni imati!


samo da to shvati i ova grupa luzera sa severa!

pritisak

pre 14 godina

Znaci ostaje Pesic, ostaje skoro ceo tim na okupu, stekli su iskustvo. Pitam se sta ce sad biti alibi ako ne osvoje neki trofej ili Pesic jos ne razmislja o trofejima???

Dr Dule

pre 14 godina

KK Sledeca sezona hahahaha,pa dokle vise,vi ste ozbiljni mazohisti.Samo ne znam ko placa sve te bezuspesne pokusaje iz godine u godinu.Mozda teze nego prethodnih godina ali Partizan ce opet da bude sampion!
Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

markos1325

pre 14 godina

@zvezdas

jedini koji rade nešto sudijama ste vi sa lupanjem njihovih kola...podsecate me na one jadne izgovore fudbalera Partizana sa visokom travom na Marakani, što samo govori o vašoj nesposobnost da priznate da ste lošiji ili vašim takvo voljenom rečju kompleksima koji vam je začinio KK Partizan. Nemojte da se ložite na ta vaša baljezganije, inače će te uvek ostati KK Sledeća sezona, jer su vam bitnije sudije od sistema koji vlada u vašem klubu...
Drago mi je što je ostao Kari pre svega, za našu košarku nadam se da će pored dobrih rezultata repke, ovo biti nadam se uz malo bolji Hemofarm ponovo sledeća godina vladavine naših klubova u NLB i boljih rezultata u Evropi i da ne gledam više ove tenisere ispred zgrade koji zauzimaju košarkaše terene...
Kari je veliki trener i to je pokazao sa veoma dobrim talentovanim igračima iz Zvedzde ove sezone, Tadija vam ode, ali možda je to dobro za obe strane jer očigledno vaši terapeuti i kondicioni treneri nisu se nešto proslavili, ali eto vraća se Aleksandrov koji je po meni mnogo perspektivniji (i dalje) igrač nego Tadija.
Takođe manite se tih priča "brinite vašu brigu" jer koliko Grobari gledaju vaše vesti toliko i vi naše. Tako da su ta prepucavanja jednaka IQ Endija Vorhola...
Nadam se da će Grobari sledeće sezone, i uopšteno svi navijači imati više poštvanja, nego što su Grobari imali prema Kariju, ljudima koji su doneli dobra našoj košarci i da ne ispadaju stoke, jer košarka kada ne bude prvi sport...
Pozdrav.

Momcilo

pre 14 godina

Grobar sam ali mi je drago sto je gospodin Pesic ostao. Bio sam u finalu play-off-a i niti jedanput nisam skandirao pogrdne parole protiv njega. Postujem coveka za sve sto je uradio za nasu kosarku. I jedno pitanje ako neko zna da mi odgovori: Zbog cega su one nesrecne 'delije' bojkotovale cele sezone zvezdu koja je prvi put u poslednjih 10 god pokazala nesto sto vredi?

Kralj šljake

pre 14 godina

to da li je Zvezda osvojila 10 prvenstava za redom "na šljaci" je potpuno sporedno. Jer, na "šljaci" ste igrali i vi. Pa...? Ispred vas su, samo u Beogradu, bili još i OKK i Radnički!
A ta liga je imala i jedan Zadar, Lokomotivu (ZG), Olimpiju...

c(-:0

pre 14 godina

Odlicna vest! Napokon se pokusava ostvariti neki kontinuitet u radu, bez menjanja pola ekipe i trenera na kraju sezone. Nadam se da ce to konacno dovesti do rezultata. Rezultate ne ocekujem preko noci, kao i vecina realnih navijaca, ali odredjeni napredak ocekujem sigurno :)
P.S. Nekako sam znao da ce se javiti veliki broj navijaca partizana da komentarise ovu vest... Nije mi jasno zashto redovno citaju vesti vezane za Zvezdu a navijaju za Partizan. Za razliku od njih ja cak i ne citam vesti o Prtizanu... Mislite o tome :)

deki-mpek

pre 14 godina

Lepsa vest za zvezdine navijace ne postoji. tesko je bilo za jednu godinu napraviti cudo, ali radi i znanje profesora Pesica moraju doneti rezultat. Sve pohvale Slobi Vucicevicu, Drakulicu, Opaci i ostalima

Милош КГ

pre 14 godina

sledece sezone titula
(Milosh, 6. jun 2009 11:31)

Zauvek ce biti ona KK sledeca sezona :)
(Berserk, 6. jun 2009 13:31)

Добра фора!
Оставиш прво коментар да сви мисле да навијаш за Звезду, чекаш једно сат времена да га објаве и онда се јављаш као глодар и наслађујеш се, не знам дал је смешно или жалосно...
Ипак је вама Звезда на првом месту, из дана у дан , из утакмице у утакмицу то показујете, како вашим навијањем тако и вашим постовима на разним форумима!

Волети Црвену Звезду је нешто посебно!

nikola

pre 14 godina

groblje PRPAAA. Vas ogromni budzet,kreditiran iz MARFIN BANKE, iskoristice te da zadrzite svog najboljeg igraca prethodnih sezona Belosevica. Kupite mu novi auto.

mali radojica

pre 14 godina

osam sezona im skacemo po grbaci i oni i dalje flesuju svake godine ponovo...sta reci rizzzpekt...a i da osvojite titulu sta bi vi sa njom...ali iskreno...posto el necete igrati jos i ha haaaj..mozete mozda da cepate smehotresnu olimpijadu...

FRESHHIIII

pre 14 godina

Ma halo dali ste normalni.Vi sa vasem navijanjem i vecitim prepucavanjem Partizan ,Zvezda,Partizan,Zvezda...SMESNO A JOS VISE TUZNO. Budite srecni sta je covek spreman da uradi za srpsku kosarku.Vidid se da je trener koji trazi izazov.mogao je u jedan od najvecih klubova ali nije otisao.Ako zvezda uspe kvalifikaciju za EL super onda idu 2 srpska tima u EL.Super za SRPSKU KOSARKU!

red star

pre 14 godina

@Pitam se JA

Mozes ti da se pitas koliko hoces. A kazi ti meni sa kojim timom cete da igrate sledec sezone. sa kojim param cete da kupujete igrace. Mislis li ti da ce grad da oprosti dugza Pionir i Aren a vi cete tobos neke pare da nabavite da bi kupili zamenu za celu petorku. Alo decko shvati nema vise otimanja igraca.Ode se kod roditelja i onda se ubedjuje cela familija da je perspektiva njihovog deteta u Partizanu. zaboravite na to. Idite u MNE i Republiku Srpsku mozda tamo nadjete nekog za vas. To sto ste osvojili osvojili ste. Mladje katogorije kod vas ne postoje.A o dugovima i sponzorima malo dublje razmislite.Grad nista ne oprasta.Jedino ako Ivica Dacic ne naredi

red&white girl

pre 14 godina

alo Topalovici ajd sad se radujte a ne kao pre neki dan kada se nije znalo da li ce Kari da ostane. I gdesu sada svi oni Topalovici koji su ironicni bili kada je jedan anonimus odneo koseve za malog Kalemegdana i koji su govorili da je Zvezda u dubiozi. tada sam pisao da zvezda nije u dubiozi i da ne duguje nikom nista i da je Partizan u dubiozi jer nije plati Pionir, grejanje, igrace, trenera, Arenu za dve utakmice i polomljene stolice i da nema sponzore i finansijere. Zvezda ima jake finansijere koji su obezbedili budzet za sledecu sezonu. A da li ste ga vi obezbedili.Sumljam.Ajd sad svi na omentar

Nikola

pre 14 godina

A sad lepo sesti i na miru videti koje igrace ostaviti a koje dovesti sto naravno dosta zavisi i od finansija.Veoma je bitno i da uprava konacno nadje zajednicki jezik sa Delijama.
Tim za narednu sezonu bi mozda trebao da izgleda ovako:Marinovic,Bjelica,Keselj,Stimac,Kikanovic,Nedovic,Bjelica,Roberts,Bakic(mozda)+Stefan Markovic,Mile Ilic,Micov,Teodosic(tesko),Aleksandrov(ako je zdrav) i eventualno jos 1 pojacanje.Pesic je pominjao da bi mozda ostao i Ovens.Sigurno je da je ostanak Pesica najvaznija stvar,i da on zna njabolje sta je u ovom trenutku dobro za Zvezdu.VOLECU TE UVEK ZVEZDO MA GDE BILA TI!!!

Marko #12 Le

pre 14 godina

BRAVO KARIII!!!!!Ukini grobarima pesmu titula,titula...A mi ima da pevamo-Jos jedna pobeda i titula...Bravo zemljace!!SVETISLAV PESIC-ZVEZDIN GENERAL

tata brada

pre 14 godina

Pitam se samo od kojih mucenih radnika kojih upropascenih preduzeca idu pare u ovu rupu bez dna kkss
(sima strahota, 6. jun 2009 11:40)

A nisi se Simice nikad pitao koliko je para od naroda i na stetu mnogih preduzeća išlo preko vojske u kk Partizan.
Znaš ti dobro koji je klub imao uvek najviše pristalica,čak i bivšoj Jugi,tako da i kada nbema para nađe se neki simpatizer koji bi uložio :-)
Kad se budemo malo stabilizovali u struci i sa pravim ljudima u klubu videćeš zašto nas bije reputacija omiljnog narodnog kluba!!!!Koji ti je vrag burazeru!!!!!!!!

Maverick PFC

pre 14 godina

Pesic je jedan od najboljih trenera u Evropi ali nije madjionicar sve delije treba da budu svesne toga i zato nemojte molim vas da pisete kako se vraca draz nekadasnjeg derbija...
Veci je derbi sa Hemofarmom nego sa Zvezdom, nema vama ozbiljne kosarke bar jos 3 do 4 godine i to samo ako zadrzite Pesica,,,
Budite realni nasa dominacija i superiornost u odnosu na sve klubove nije nametnuta preko noci, nije Duletu sinulo e ajde sada da razvaljujemo sve nase klubove i da bidemo najjaci jer zadnju deceniju a i trenutno to jesmo...
Samo polako i da derbi opet bude derbi i ne letite visoko, jer ko visoko leti razbije se kada padne...

Stera

pre 14 godina

Iako sam odllučio da više nešaljem komentare zbog nešprincipjelne selkecije, ovo moram: Definitivno došao je kraj crno-bele dominacije. KRAJ! Počinje crveno-bela era!

Vujadin

pre 14 godina

Dobra vest za Srpsku kosarku na prvom mestu, dobra vest za Zvezdu, dobra vest i za Partizan.

Inace Zvezda u zadnjih 8 godina i nije bila toliko losa, jedino sto su ambicije bile vece od ocekivanja pa se postignuti rezultati dozivljavaju kao neuspeh.
Zvezda, Hemofarm i FMP su dobro namucili Cibonu u NLB ligi, pitanje je kako bi se Partizan proveo da toga nije bilo.
Ako je za utehu, zadnjih 10 godina je Srpska klupska kosarka dominantna na balkanu, za razliku od SFRJ gde su ipak Hrvati dominirali.

misa tumbas

pre 14 godina

sledece sezone titula
(Milosh, 6. jun 2009 11:31)

Zauvek ce biti ona KK sledeca sezona :)
(Berserk, 6. jun 2009 13:31)

Добра фора!
Оставиш прво коментар да сви мисле да навијаш за Звезду, чекаш једно сат времена да га објаве и онда се јављаш као глодар и наслађујеш се, не знам дал је смешно или жалосно...
(Милош КГ, 6. jun 2009 14:50)

kragijevacki milose, da li ti zaista mislis da smo mi grobari izmislili krilaticu SLEDECA SEZONA?


pa vi te 2 reci mantrate preteci poslednju deceniju. to sto vas svako, ko iole prati kosarku, naziva kkss mnogo govori o vama.




NUSKNVP

djole_vs

pre 14 godina

Treba dovesti u HF Marinovica, Keselja i Tadiju. Jeste da se ne bi naigrali pored Marjanovica, Macvana i Markovica ali barem bi imali sampionsku klupu.

fv-sweden

pre 14 godina

odlicna vijest! samo neka pojacanja, i ima ih dosta. Joksimovic, Vukosavljevic, Micov, Cvetkovic, Vasic, Savanovic, Bojan Popovic, Ilic, Radivojevic,,ne vjerujem da bi trebalo platiti sa neki transferi pa bolje na pozajmicu dovesti Teodosic, Erceg, Samardziski plus neki amer i to je to!!

105 pa opet...

pre 14 godina

Lepa vest...
i partizan ce zbog jache zvezde bolje da igra...

Sad zvezdashi imaju chemu da se nadaju...
u sledecoj sezoni...

PARTY'ZANat

pre 14 godina

taman se Dule malo zasitio borbe a vi ga dodatno motivishete...
Dokazano je da DV nije imao dostojnog protivnika medju trenerima na "jadranu" vec godinama, ali ce sad imati josh jachi motiv a Peshic drugu priliku da ga pobedi
konachno pobedi :)

Kontinuitet
Kvalitet
Pobeda

KKPartizan008...

predrag

pre 14 godina

covek je prvak evrope...sveta... klupski....reprezentativni...trba li ista dodavati...nemojte molim vas...definitivno je dobra stvar...za srpsku kosarku...da li ce biti tiula ili ne manje je vazno... vazno je da je tu i da radi sa decom...i da se hoce jos koji trofejni trener vratiti u Srbiju...gde bi nam kraj bio...hemofarm na tebe je red...

darkoni

pre 14 godina

E, vidiš , dečko, a meni je muka od vaših glupih komentara, vezanih za naš klub. Drži se svojih partizana i nas ostavite više na miru. Imate svoje forume, pa se do mile volje naslađujte sa svojih 8 titula za redom, koje ste isključivo zahvaljujući sudijama osvojili. I ne zaboravite da su to bile sušne godine za našu reprezentaciju. Šta mislite, zašto ? Zato što ste vi morali da budete prvaci, po cenu opšte propasti u srpskoj košarci. Mislite o tome, ako imate čime !
(Zoran, 6. jun 2009 14:15)


ti bas imas ozbiljnih problema u ako stvarno mislis kao sto si napisao, meni je vas iskreno zao jer sam siguran da ti nisi jedini

metallica

pre 14 godina

Polako bre ljudi.Vidim ima puno euforije oko Pesicevog ostanka.Jutrosnji "sport i sportski zurnal" prenose njegovu izjavu datu novinarima u Trevizu da jos nista nije sigurno.
Pesic je poznat kao covek koji zna sta hoce.Po meni on 500 puta meri a jednom sece.Medjutim,nema bas puno opravdanja za ovo sto trenutno cini.Mislim da bi zaista bilo iskreno sa njegove strane da prelomi.Ostajem da bih zavrsio zapoceto ili idem zato sto imam mnogo boljih ponuda sa timovima koji igraju evroligu.
Nesumnjivo da bi njegov ostanak znacio mnogo.Zvezda sa njim uz odredjene korekcije u timu mozda moze da napadne i sam euro-kup.Za NLB ligu,domace prvenstvo i kup mozemo da racunamo da bi suprotni tabor sledece sezone imao u nama dostojnog rivala.
Da zakljucim.Sledeca sezona bi mogla da bude prekretnica za KK.Ukoliko Pesic ostane mislim da bi potpisao ugovor na dve ili tri godine sto bi odredilo dobar pravac za dalji rad i postavljanje kluba na zdrave noge.Onda bi mozda mogli da eventualno ocekujemo i ulazak u euro-ligu.Ali ako ne ostane onda...NADAM SE DA GOSPODA VUCICEVIC I DRAKULIC ZNAJU STA RADE.

marko

pre 14 godina

znaci ako fk zvezda ne uzme boatenga onda treba kolektivno da se upucaju u glavu... mislim, covek hoce da ti igra besplatno i da doprinos a oni nista... srpska posla, nema sta...

Nikola

pre 14 godina

Kao nekome ko voli Zvezdu, Zvezdin kosarkaski tim pre svega mi je laknulo. :) Nadajmo se novim podvizima jer Pesic poseduje prave vrednosti.

chb

pre 14 godina

Svaka cast za Zvezdu, ali samo koliko je vas reklo pre svake sezone da ce Zvezda da osvoji titulu...imam drugove koji pred pocetak svake sezone govore 'glodari, gotovi ste, uzimamo titulu', pa nista...svaka cast, ali mislim da je Partizan i dalje jaci...i da je prica potplacivanju smesna...pozdrav

Dule Vujosevic

pre 14 godina

Sta mene briga sto Pesic ostaje u Zvezdi,kad mi ne moze nista,jer sam najbolji i osvojicemo jos xy titula za redom,a oni nek pricaju sa Bertomeuom ko ce u EL.

sima strahota

pre 14 godina

pa kako ne bi produzili. Zvezda sjajnim rezultatima u zadnjih 15 godina je stvorila finansijsku stabilnost pa svake godine mlati parama i trosi vise nego bilo koji klub u srbiji

Pitam se samo od kojih mucenih radnika kojih upropascenih preduzeca idu pare u ovu rupu bez dna kkss

matejasale

pre 14 godina

bice opet:SVETISLAVE SVETISLAVE DODJI NAM DO KLUPE DA TI DULE DA TI DULE........kk SLEDECA SEZONA.Zasto neudje poreska policija u klub pa da vidi odakle pare za kupovinu toliko igraca a nigde(hvala bogu)rezultata,ili ce Stimac i Marinovic da kukaju kako nemaju leba da jedu sledece sezone.

igrajte http://portikla.mybrute.com ali i kosarku

pre 14 godina

Nema sta, prava stvar za zvezdu. Bice mnogo dobrih borbi sa Duletovim momcima ove sezone i verovatno ugrozavanja Partizanove nove titule. Obzirom da Partizan ima trogodisnji ugovor, moguce je da ce zrtvovati sezone radi spremanja podmadjenog tima za predstojece, ali to nikako nije opravdanje! Gledacemo sigurno mnogo bolje utakmice nego do sada, a pretpostavljam i neuporedivo neizvesnije, tako da ce se najzad vratiti draz derbija na kome se nece unapred znati pobednik. U zvezdi su se izgleda najzad opametili, ostaje nam da vidimo moze li veci budzet od Partizana da donese nesto. Naravno, iskreno se nadam novoj tituli za Partizan!
Pzdrav

delija sombor

pre 14 godina

uz naravno ostanak pesica mislim da treba dovesti marjanovica i markovica iz hemofarma,micova ili radivojevica,teodosic i erceg ce na pozajmicu i to je dobra prilika da se dovede jedan od ova dva igraca,sto se tice sadasnjeg igrackog kadra mislim da se bakicu i milosevicu treba zahvaliti na saradnji jer njih dvojica ne mogu da nose zvezdin dres ako klub hoce da ima sampionske ambicije,ostale igrace obavezno zadrzati pogotovo ovensa i robertsa jer su se dokazali kao pravi igraci i kao veliki profesionalci

Zvezda_u_srcu

pre 14 godina

Mnogo sam ljut zbog cinjenice da uprava fudbalskog kluba CZ,ne zeli da da priliku Joshui Boatengu,koji je spreman da igra za dzabe u CZ...
novine:
http://www.danas.rs/vesti/sport/fudbal/nisam_lud_sto_zelim_da_igram_u_srbiji.74.html?news_id=163038
http://www.pravda.rs/sport/9543/zanima-me-zvezda-novats-ne
video:
http://www.youtube.com/watch?v=q-9mvDgoTDQ
http://www.youtube.com/watch?v=3PZZo4HpCCY
http://www.youtube.com/watch?v=_EPixGLHuhw&feature=fvw

Zoran

pre 14 godina

Epa smejem se ovim takozvanim zvezdašima, već 9 godina slušamo posle završenog prvenstva ono čuveno "E VIDEĆETE SLEDEĆE SEZONE" i nikad im ne dosadi, ha, ha, ha.
(boss, 6. jun 2009 12:42)

E, vidiš , dečko, a meni je muka od vaših glupih komentara, vezanih za naš klub. Drži se svojih partizana i nas ostavite više na miru. Imate svoje forume, pa se do mile volje naslađujte sa svojih 8 titula za redom, koje ste isključivo zahvaljujući sudijama osvojili. I ne zaboravite da su to bile sušne godine za našu reprezentaciju. Šta mislite, zašto ? Zato što ste vi morali da budete prvaci, po cenu opšte propasti u srpskoj košarci. Mislite o tome, ako imate čime !

pritisak

pre 14 godina

Znaci ostaje Pesic, ostaje skoro ceo tim na okupu, stekli su iskustvo. Pitam se sta ce sad biti alibi ako ne osvoje neki trofej ili Pesic jos ne razmislja o trofejima???

zvezdas

pre 14 godina

opet se glodari javljaju na Zvezdine vesti....gledajte svoje dvoriste!
Izgleda je prpa u njihovim redovima...mada ne bi me cudilo da opet krene samaranje sudija vec preko leta,jbg vezbali su to prethodnih godina.....

pitam se JA

pre 14 godina

Hahahaha kako su smesni ovi zvezdashi, kao "Prpa grobari a, tresu vam se gace" a mi tu prichu slushamo evo vec...8 godina (malo sam se zabrojao, ko ce da pamti sve te godine dominacije)

Evo i ja cu malo da vam dam podstrek - TOOOOO DELIJEEE, KONACNO IMATE TIM, KONACNO IMATE TRENERA, NADAJMO SE DA JE TA CUVENA SLEDECA SEZONA KONACHNO VASA I DA CETE OSVOJITI TITULU !!!!!!

Samo zna se scenario na kraju sezone - sudije nja nja Belosevic, Juras nja nja

U ime svih grobara zahvaljujem se sudijama sto nam pomazu u domacoj i NLB ligi A POGOTOVU SE ZAHVALJUJEM SUDIJAMA NA POMOCI U EVROLIGI!

Zar niste culi? Partizan ima 40 miliona evra ali to prikrivaju jer te pare koristimo da podmicujemo sudije u Evropi zato smo i tako uspesni!

Dokle vise delije da trazite izgovore?

red&white girl

pre 14 godina

alo Topalovici ajd sad se radujte a ne kao pre neki dan kada se nije znalo da li ce Kari da ostane. I gdesu sada svi oni Topalovici koji su ironicni bili kada je jedan anonimus odneo koseve za malog Kalemegdana i koji su govorili da je Zvezda u dubiozi. tada sam pisao da zvezda nije u dubiozi i da ne duguje nikom nista i da je Partizan u dubiozi jer nije plati Pionir, grejanje, igrace, trenera, Arenu za dve utakmice i polomljene stolice i da nema sponzore i finansijere. Zvezda ima jake finansijere koji su obezbedili budzet za sledecu sezonu. A da li ste ga vi obezbedili.Sumljam.Ajd sad svi na omentar

red star

pre 14 godina

@svima strahota

Evo ga jedan od onih koji brinu o radnicima. Pa ti radnici nikada bolje nisu ziveli. Mislim na Sevojno (Zoki Drakulic) Pekarska industrija Beograda (Zoki Drakulic), JRB (Zoki Drakulic), Soko Stark (Slobodan Vucicevic), Grand kafa (Slobodan Vucicevic) Kolinska Ljubljana ( Slobodan Vucicevic i jos par srpskih biznismena. Ajde Topalovici navedite vase. Nema ih. I sada ce nacitani opet da kuka kako drzava i grad ne cine nista za 'Veliki" evropski klub koji je osmi u Evropi. Doci ce zima i u Pioniru ce da iskljuce grejanje zbog duga Partizana a onda ce trk nacitani kod Djilasa da kuka i moli. Pa ce trk u Marfi banku koja vas je blokirala da trci za jos po koji kredit da kupite igrace i tako redom

au bre...

pre 14 godina

a pazi ove grobare - prvo pitaju odakle zvezdi pare a onda kazu da ce ponovo da nas dobiju, pa iskulirajte bre ako ste sigurni da cete nas dobiti (ili se malo plasite), sta vas briga odakle zvezdi pare, zvezda ce uvek imati u to budite sigurni. mislim da naredne sezone ni sudije nece zaustaviti karija, partizan ostaje na osam uzastopnih tako da rekord ostaje u nasim vitrinama (deset za redom)

kkp

pre 14 godina

Jos vam samo fale Brajant i Novicki pa da probate da nam pridjete...ali lepo vas je videti srecne ....xaxaxa...Svetislave,Svetislave dodji nam do klupe,da ti Dule,da ti Dule.....

Dr Dule

pre 14 godina

KK Sledeca sezona hahahaha,pa dokle vise,vi ste ozbiljni mazohisti.Samo ne znam ko placa sve te bezuspesne pokusaje iz godine u godinu.Mozda teze nego prethodnih godina ali Partizan ce opet da bude sampion!
Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Maverick PFC

pre 14 godina

Pesic je jedan od najboljih trenera u Evropi ali nije madjionicar sve delije treba da budu svesne toga i zato nemojte molim vas da pisete kako se vraca draz nekadasnjeg derbija...
Veci je derbi sa Hemofarmom nego sa Zvezdom, nema vama ozbiljne kosarke bar jos 3 do 4 godine i to samo ako zadrzite Pesica,,,
Budite realni nasa dominacija i superiornost u odnosu na sve klubove nije nametnuta preko noci, nije Duletu sinulo e ajde sada da razvaljujemo sve nase klubove i da bidemo najjaci jer zadnju deceniju a i trenutno to jesmo...
Samo polako i da derbi opet bude derbi i ne letite visoko, jer ko visoko leti razbije se kada padne...

markos1325

pre 14 godina

@zvezdas

jedini koji rade nešto sudijama ste vi sa lupanjem njihovih kola...podsecate me na one jadne izgovore fudbalera Partizana sa visokom travom na Marakani, što samo govori o vašoj nesposobnost da priznate da ste lošiji ili vašim takvo voljenom rečju kompleksima koji vam je začinio KK Partizan. Nemojte da se ložite na ta vaša baljezganije, inače će te uvek ostati KK Sledeća sezona, jer su vam bitnije sudije od sistema koji vlada u vašem klubu...
Drago mi je što je ostao Kari pre svega, za našu košarku nadam se da će pored dobrih rezultata repke, ovo biti nadam se uz malo bolji Hemofarm ponovo sledeća godina vladavine naših klubova u NLB i boljih rezultata u Evropi i da ne gledam više ove tenisere ispred zgrade koji zauzimaju košarkaše terene...
Kari je veliki trener i to je pokazao sa veoma dobrim talentovanim igračima iz Zvedzde ove sezone, Tadija vam ode, ali možda je to dobro za obe strane jer očigledno vaši terapeuti i kondicioni treneri nisu se nešto proslavili, ali eto vraća se Aleksandrov koji je po meni mnogo perspektivniji (i dalje) igrač nego Tadija.
Takođe manite se tih priča "brinite vašu brigu" jer koliko Grobari gledaju vaše vesti toliko i vi naše. Tako da su ta prepucavanja jednaka IQ Endija Vorhola...
Nadam se da će Grobari sledeće sezone, i uopšteno svi navijači imati više poštvanja, nego što su Grobari imali prema Kariju, ljudima koji su doneli dobra našoj košarci i da ne ispadaju stoke, jer košarka kada ne bude prvi sport...
Pozdrav.

da_ne

pre 14 godina

hehehehe
ponadalo se groblje da ce mo ponovo ispocetka.
dovedite nam Bobana Marjanovica i Mileta Ilica, uz ostanak Robertsa........
opet hehehehe

GROBARI-NISH

pre 14 godina

ostaje na osam uzastopnih tako da rekord ostaje u nasim vitrinama (deset za redom)
(au bre..., 6. jun 2009 12:21)

da,da,samo sto ste ih vi osvojili na sljaci

red star

pre 14 godina

@Pitam se JA

Mozes ti da se pitas koliko hoces. A kazi ti meni sa kojim timom cete da igrate sledec sezone. sa kojim param cete da kupujete igrace. Mislis li ti da ce grad da oprosti dugza Pionir i Aren a vi cete tobos neke pare da nabavite da bi kupili zamenu za celu petorku. Alo decko shvati nema vise otimanja igraca.Ode se kod roditelja i onda se ubedjuje cela familija da je perspektiva njihovog deteta u Partizanu. zaboravite na to. Idite u MNE i Republiku Srpsku mozda tamo nadjete nekog za vas. To sto ste osvojili osvojili ste. Mladje katogorije kod vas ne postoje.A o dugovima i sponzorima malo dublje razmislite.Grad nista ne oprasta.Jedino ako Ivica Dacic ne naredi

boss

pre 14 godina

Epa smejem se ovim takozvanim zvezdašima, već 9 godina slušamo posle završenog prvenstva ono čuveno "E VIDEĆETE SLEDEĆE SEZONE" i nikad im ne dosadi, ha, ha, ha.

Kralj šljake

pre 14 godina

to da li je Zvezda osvojila 10 prvenstava za redom "na šljaci" je potpuno sporedno. Jer, na "šljaci" ste igrali i vi. Pa...? Ispred vas su, samo u Beogradu, bili još i OKK i Radnički!
A ta liga je imala i jedan Zadar, Lokomotivu (ZG), Olimpiju...

Милош КГ

pre 14 godina

sledece sezone titula
(Milosh, 6. jun 2009 11:31)

Zauvek ce biti ona KK sledeca sezona :)
(Berserk, 6. jun 2009 13:31)

Добра фора!
Оставиш прво коментар да сви мисле да навијаш за Звезду, чекаш једно сат времена да га објаве и онда се јављаш као глодар и наслађујеш се, не знам дал је смешно или жалосно...
Ипак је вама Звезда на првом месту, из дана у дан , из утакмице у утакмицу то показујете, како вашим навијањем тако и вашим постовима на разним форумима!

Волети Црвену Звезду је нешто посебно!

Zoki Poki

pre 14 godina

А играли су и у финалу купа Радивоја Кораћа.
Тек да се зна, бато.
А следеће сезоне, зна се...
Следећа сезона.

c(-:0

pre 14 godina

Odlicna vest! Napokon se pokusava ostvariti neki kontinuitet u radu, bez menjanja pola ekipe i trenera na kraju sezone. Nadam se da ce to konacno dovesti do rezultata. Rezultate ne ocekujem preko noci, kao i vecina realnih navijaca, ali odredjeni napredak ocekujem sigurno :)
P.S. Nekako sam znao da ce se javiti veliki broj navijaca partizana da komentarise ovu vest... Nije mi jasno zashto redovno citaju vesti vezane za Zvezdu a navijaju za Partizan. Za razliku od njih ja cak i ne citam vesti o Prtizanu... Mislite o tome :)

Marko #12 Le

pre 14 godina

BRAVO KARIII!!!!!Ukini grobarima pesmu titula,titula...A mi ima da pevamo-Jos jedna pobeda i titula...Bravo zemljace!!SVETISLAV PESIC-ZVEZDIN GENERAL

nikola

pre 14 godina

groblje PRPAAA. Vas ogromni budzet,kreditiran iz MARFIN BANKE, iskoristice te da zadrzite svog najboljeg igraca prethodnih sezona Belosevica. Kupite mu novi auto.

mali radojica

pre 14 godina

osam sezona im skacemo po grbaci i oni i dalje flesuju svake godine ponovo...sta reci rizzzpekt...a i da osvojite titulu sta bi vi sa njom...ali iskreno...posto el necete igrati jos i ha haaaj..mozete mozda da cepate smehotresnu olimpijadu...

Vuk

pre 14 godina

TOOOOOOOO!!!

konacno neka dobra vest u crveno-belom taboru!
imacemo koga da gledamo sledece sezone posto fudbalski tim necemo ni imati!


samo da to shvati i ova grupa luzera sa severa!

djole_vs

pre 14 godina

Treba dovesti u HF Marinovica, Keselja i Tadiju. Jeste da se ne bi naigrali pored Marjanovica, Macvana i Markovica ali barem bi imali sampionsku klupu.

no name

pre 14 godina

Lepa vest za nas, e sada treba ocekivati jos dobra pojacanja i preko uleba doci do EVROLIGE, a sto se tice nlb, kup i prvenstvo sve osvojiti. Ocekujem da zbog ostanka Pesica u Zvezdi dodju : Micov, Marjanovic, Markovic, Ilic ( koji je vec prakticno u Zvezdi). Sa svima potpisati trogodisnje ugovore jer prilikom odlaska u drugi klub Zvezdi bi pripalo lepo obestecenje. A lepo ce svi napredovati uz trenerskog maga kakav je Pesic. Zahvaliti se igracima : Kovacu, Milosevicu, Tadija odlazi, mozda Bakic.
P.s. Cuo sam da je Aleksandrov poceo da trenira sa kosarkasima Zvezde i da je pitanje dana kada ce i on potpisati ugovor, taman on na mestu Tadije a Roberts na mestu Milana Milosevica.

Stera

pre 14 godina

Iako sam odllučio da više nešaljem komentare zbog nešprincipjelne selkecije, ovo moram: Definitivno došao je kraj crno-bele dominacije. KRAJ! Počinje crveno-bela era!

tata brada

pre 14 godina

Pitam se samo od kojih mucenih radnika kojih upropascenih preduzeca idu pare u ovu rupu bez dna kkss
(sima strahota, 6. jun 2009 11:40)

A nisi se Simice nikad pitao koliko je para od naroda i na stetu mnogih preduzeća išlo preko vojske u kk Partizan.
Znaš ti dobro koji je klub imao uvek najviše pristalica,čak i bivšoj Jugi,tako da i kada nbema para nađe se neki simpatizer koji bi uložio :-)
Kad se budemo malo stabilizovali u struci i sa pravim ljudima u klubu videćeš zašto nas bije reputacija omiljnog narodnog kluba!!!!Koji ti je vrag burazeru!!!!!!!!

kimi

pre 14 godina

Po meni najzasluzniji covek za sve sto je CZV, napravila prosle godine. JESAM VELIKI GROBAR ali nisam od onih kojih ima na obe strane da komsiji crkne krava, CESTITKE KOMSIJE, jer mislim da ste zadrzali velikog strucnjaka!I zelim Vam da budete ispred svih ali POSLE NAS!Pozz

deki-mpek

pre 14 godina

Lepsa vest za zvezdine navijace ne postoji. tesko je bilo za jednu godinu napraviti cudo, ali radi i znanje profesora Pesica moraju doneti rezultat. Sve pohvale Slobi Vucicevicu, Drakulicu, Opaci i ostalima

Dule Vujosevic

pre 14 godina

Sta mene briga sto Pesic ostaje u Zvezdi,kad mi ne moze nista,jer sam najbolji i osvojicemo jos xy titula za redom,a oni nek pricaju sa Bertomeuom ko ce u EL.

predrag

pre 14 godina

covek je prvak evrope...sveta... klupski....reprezentativni...trba li ista dodavati...nemojte molim vas...definitivno je dobra stvar...za srpsku kosarku...da li ce biti tiula ili ne manje je vazno... vazno je da je tu i da radi sa decom...i da se hoce jos koji trofejni trener vratiti u Srbiju...gde bi nam kraj bio...hemofarm na tebe je red...

fv-sweden

pre 14 godina

odlicna vijest! samo neka pojacanja, i ima ih dosta. Joksimovic, Vukosavljevic, Micov, Cvetkovic, Vasic, Savanovic, Bojan Popovic, Ilic, Radivojevic,,ne vjerujem da bi trebalo platiti sa neki transferi pa bolje na pozajmicu dovesti Teodosic, Erceg, Samardziski plus neki amer i to je to!!

FRESHHIIII

pre 14 godina

Ma halo dali ste normalni.Vi sa vasem navijanjem i vecitim prepucavanjem Partizan ,Zvezda,Partizan,Zvezda...SMESNO A JOS VISE TUZNO. Budite srecni sta je covek spreman da uradi za srpsku kosarku.Vidid se da je trener koji trazi izazov.mogao je u jedan od najvecih klubova ali nije otisao.Ako zvezda uspe kvalifikaciju za EL super onda idu 2 srpska tima u EL.Super za SRPSKU KOSARKU!

Nikola

pre 14 godina

A sad lepo sesti i na miru videti koje igrace ostaviti a koje dovesti sto naravno dosta zavisi i od finansija.Veoma je bitno i da uprava konacno nadje zajednicki jezik sa Delijama.
Tim za narednu sezonu bi mozda trebao da izgleda ovako:Marinovic,Bjelica,Keselj,Stimac,Kikanovic,Nedovic,Bjelica,Roberts,Bakic(mozda)+Stefan Markovic,Mile Ilic,Micov,Teodosic(tesko),Aleksandrov(ako je zdrav) i eventualno jos 1 pojacanje.Pesic je pominjao da bi mozda ostao i Ovens.Sigurno je da je ostanak Pesica najvaznija stvar,i da on zna njabolje sta je u ovom trenutku dobro za Zvezdu.VOLECU TE UVEK ZVEZDO MA GDE BILA TI!!!

Momcilo

pre 14 godina

Grobar sam ali mi je drago sto je gospodin Pesic ostao. Bio sam u finalu play-off-a i niti jedanput nisam skandirao pogrdne parole protiv njega. Postujem coveka za sve sto je uradio za nasu kosarku. I jedno pitanje ako neko zna da mi odgovori: Zbog cega su one nesrecne 'delije' bojkotovale cele sezone zvezdu koja je prvi put u poslednjih 10 god pokazala nesto sto vredi?

Nikola

pre 14 godina

Kao nekome ko voli Zvezdu, Zvezdin kosarkaski tim pre svega mi je laknulo. :) Nadajmo se novim podvizima jer Pesic poseduje prave vrednosti.

misa tumbas

pre 14 godina

sledece sezone titula
(Milosh, 6. jun 2009 11:31)

Zauvek ce biti ona KK sledeca sezona :)
(Berserk, 6. jun 2009 13:31)

Добра фора!
Оставиш прво коментар да сви мисле да навијаш за Звезду, чекаш једно сат времена да га објаве и онда се јављаш као глодар и наслађујеш се, не знам дал је смешно или жалосно...
(Милош КГ, 6. jun 2009 14:50)

kragijevacki milose, da li ti zaista mislis da smo mi grobari izmislili krilaticu SLEDECA SEZONA?


pa vi te 2 reci mantrate preteci poslednju deceniju. to sto vas svako, ko iole prati kosarku, naziva kkss mnogo govori o vama.




NUSKNVP

marko

pre 14 godina

znaci ako fk zvezda ne uzme boatenga onda treba kolektivno da se upucaju u glavu... mislim, covek hoce da ti igra besplatno i da doprinos a oni nista... srpska posla, nema sta...

Marijus

pre 14 godina

Odgovor za sve koji pitaju zasto "vodje" bojkotuju:

1. Zato sto im ne daju nista dzabe kao u fudbalskom klubu
2. Zato sto ne vode glavnu rec
3. Zato sto su hteli Covica
4. Zato sto je Kikanovic musliman a ja ih pitam koliko muslimana ima u fudbalskom timu proteklih godina???

Pitanje za njih sve:

1. Kako vas nije sramota ovi momci su izginuli za Zvezdu a vas boli uvo vise vam se svidjaju one balerine fudbaleri
2. Da li ce vas idol i dalje biti Kleo koga ne podnosim jos od prvog dana los igrac i jos gori covek???
3. Sta treba da uradi Kikanovic da shvatite da decko srcem igra za Zvezdu
4. Koliko para kosta vase navijanje?
5. Da li imate obraz?
6. Kako vas nije sramota?

Pozdrav svim ljubiteljima dobre volje voleo bih da svi koji misle da sam upravu preporuce bez obzira za koga navijaju zelim da neki vide koliko ljudi misle za njih da su glupi.

Vujadin

pre 14 godina

Dobra vest za Srpsku kosarku na prvom mestu, dobra vest za Zvezdu, dobra vest i za Partizan.

Inace Zvezda u zadnjih 8 godina i nije bila toliko losa, jedino sto su ambicije bile vece od ocekivanja pa se postignuti rezultati dozivljavaju kao neuspeh.
Zvezda, Hemofarm i FMP su dobro namucili Cibonu u NLB ligi, pitanje je kako bi se Partizan proveo da toga nije bilo.
Ako je za utehu, zadnjih 10 godina je Srpska klupska kosarka dominantna na balkanu, za razliku od SFRJ gde su ipak Hrvati dominirali.

PARTY'ZANat

pre 14 godina

taman se Dule malo zasitio borbe a vi ga dodatno motivishete...
Dokazano je da DV nije imao dostojnog protivnika medju trenerima na "jadranu" vec godinama, ali ce sad imati josh jachi motiv a Peshic drugu priliku da ga pobedi
konachno pobedi :)

Kontinuitet
Kvalitet
Pobeda

KKPartizan008...

chb

pre 14 godina

Svaka cast za Zvezdu, ali samo koliko je vas reklo pre svake sezone da ce Zvezda da osvoji titulu...imam drugove koji pred pocetak svake sezone govore 'glodari, gotovi ste, uzimamo titulu', pa nista...svaka cast, ali mislim da je Partizan i dalje jaci...i da je prica potplacivanju smesna...pozdrav

darkoni

pre 14 godina

E, vidiš , dečko, a meni je muka od vaših glupih komentara, vezanih za naš klub. Drži se svojih partizana i nas ostavite više na miru. Imate svoje forume, pa se do mile volje naslađujte sa svojih 8 titula za redom, koje ste isključivo zahvaljujući sudijama osvojili. I ne zaboravite da su to bile sušne godine za našu reprezentaciju. Šta mislite, zašto ? Zato što ste vi morali da budete prvaci, po cenu opšte propasti u srpskoj košarci. Mislite o tome, ako imate čime !
(Zoran, 6. jun 2009 14:15)


ti bas imas ozbiljnih problema u ako stvarno mislis kao sto si napisao, meni je vas iskreno zao jer sam siguran da ti nisi jedini

105 pa opet...

pre 14 godina

Lepa vest...
i partizan ce zbog jache zvezde bolje da igra...

Sad zvezdashi imaju chemu da se nadaju...
u sledecoj sezoni...

metallica

pre 14 godina

Polako bre ljudi.Vidim ima puno euforije oko Pesicevog ostanka.Jutrosnji "sport i sportski zurnal" prenose njegovu izjavu datu novinarima u Trevizu da jos nista nije sigurno.
Pesic je poznat kao covek koji zna sta hoce.Po meni on 500 puta meri a jednom sece.Medjutim,nema bas puno opravdanja za ovo sto trenutno cini.Mislim da bi zaista bilo iskreno sa njegove strane da prelomi.Ostajem da bih zavrsio zapoceto ili idem zato sto imam mnogo boljih ponuda sa timovima koji igraju evroligu.
Nesumnjivo da bi njegov ostanak znacio mnogo.Zvezda sa njim uz odredjene korekcije u timu mozda moze da napadne i sam euro-kup.Za NLB ligu,domace prvenstvo i kup mozemo da racunamo da bi suprotni tabor sledece sezone imao u nama dostojnog rivala.
Da zakljucim.Sledeca sezona bi mogla da bude prekretnica za KK.Ukoliko Pesic ostane mislim da bi potpisao ugovor na dve ili tri godine sto bi odredilo dobar pravac za dalji rad i postavljanje kluba na zdrave noge.Onda bi mozda mogli da eventualno ocekujemo i ulazak u euro-ligu.Ali ako ne ostane onda...NADAM SE DA GOSPODA VUCICEVIC I DRAKULIC ZNAJU STA RADE.