1. Atomski rukomet.
  (Pop, 25. maj 2009 10:33)
 2. Rekao sam ja da će tako biti. A Zagreb je prošao bolje, zadržao je Kiel na 31 gol, izgubio sa 4 razlike. Zagreb je drugi u Europi. Ajmo svi ne preporučiti ovaj komentar.
  (IVAN, 25. maj 2009 19:54)
 3. Boze,kako je tuzno ovo bilo gledati posle strasnog meca Partizan-Zvezda,a evo i zasto:
  -Utakmica je trajala samo 1h i 20min,za razliku od derbija gde smo imali priliku da vidimo 1h i 45min vrhunskog rukometa!
  -nigde brisanja parketa svakog minuta,tako da se prosecan ljubitelj rukometa zbuni u onolikoj brzini,ne zna niko polako da odigra,a polako je uvek bilo "iskusno"...znate ono matorsko-polako,iskusno,odigraj,gde srljas i to...
  -primecujem da su ove "zvezde' iz kila i ciudada skroz neiskusne,niko da padne da se prakine ta jurnjava,mislim da bi im jedan Uske umesto Kima Andersona itekako dobrodosao,barem za poslednjih 15-20minuta "kad se lomi"
  -takodje,nema ni naseg,tradicionalnog,prepoznatljivog sporog napada,a mi smo tako i s tim napadom pre 20-30godina harali Evropom i svetom.Evropo,to si zaboravila?Samo,eto,da se nama "potrefi generacija",kao Hrvatima,pa da vidis kako se igra i sta je prepoznatljiva YU skola,kakvi crni brzi centar,kakva kontra,kakva crna krila koja iz ukrstanja pale sa beka,kakve "kokice"(na posletku),pa mi smo madalje i evropske titule osvajali bez toga,ko nam sta moze?
  EEEEeeeeee TUGO PREGOLEMA!!!!!!
  (pistol, 25. maj 2009 21:15)
 4. Drugu utakmicu sude iste sudije koje su sudile PARTIZAN - CRVENA ZVEZDA. Kako je Kil crno beli izgleda da su mu sanse vece. Vole ljudi crno belo a i jednom se oprasta od sudjenja.
  (glavonjic, 25. maj 2009 21:20)
 5. Mogu da sude hiljadu i jednu utakmicu,C.Zvezdu su u nedelju pokrali. Poznati su i neki drugi koji su sudili razna finala pa se kasnije pokazalo ko su i sta su.Upravo u toku su istrage koje vodi EHF oko nekih sudija.
  (nemanja, 27. maj 2009 15:38)