F1 na Sakiru: Ko je kralj pustinje?

Fetel i Red Bul RB5 bili su briljantni, Mark Veber odličan i rezultat iz Šangaja je prvi, pa još dvostruki trijumf za tim koji je nasledio Stjuart i Jaguar. Većoj ekipi Ditriha Matešica bio je to 75. F1 start, samo je Džordan na pobednički šampanjac čekao duže, do 127. gran prija. Za momka koji je doneo dva slavlja magnatu energetskih pića nastup u Kini bio je 25. u relativno kratkoj karijeri u eliti, s tim što njegova pojava na najvišem stepeniku podijuma još od Monce ’08. nikog ne sme da iznenadi. ’Hepenhajmer’ je apsolutno šampionski materijal i nije pitanje da li će se, već kada će se i gde zakititi prvim naslovom.

Pošaljite komentar
 1. @SQI
  Procitaj malo Alonsovu biografiju pre nego sto sednes za tastaturu.Bio je svojevremeno najmladji osvajac pol-pozicije i pobednik GP trke.Uspeh je postigao u eri Sumahera,u renou iz 2003godine(prva godina posle povratka ovog tima u F1).
  Uostalom zasto bih te ja poducavao,procitaj malo i sam.
  (Timer, 5. maj 2009 14:19)

  # Link komentara

 2. Fetel je dobar ali samo je jedan Michael Sumaher.
  (capa, 25. april 2009 15:32)

  # Link komentara

 3. Jos jednom svaka cast na tekstu...Covek je umetnik!
  (Nikolica, 25. april 2009 10:44)

  # Link komentara

 4. Za Fetela sam prvi put čuo još dok je samo testirao, zapamtio sam ga zato što je na njemu bio najbrži, i zato što je Mihael Šumaher imao same lepe reči za njega. Još od tada sam bio ubeđen da će on biti pravi naslednik Nemca, što je i potvrdio onom neverovatnom pobedom u Monci, i sada u Kini. Te dve pobede su po meni daleko najveća čuda koja su se desila u F1 od odlaska Šumahera. Iskreno, sumnjam da Ferari želi njega i Alonsa zajedno u ekipi. Alonsov ego ne dozvoljava da bude u ekipi sa drugim velikim vozačem, a dodatni problem za njega je što je Fetel očigledno brži. Fernando je kao Žak Vilnev - dok je bolid bio daleko najbolji, bilo je i titula. Sada ga je mučno i gledati, a sve gluposti koje je napravio u Šangaju je teško pobrajati.
  (SQI, 25. april 2009 09:45)

  # Link komentara