Subota, 28.03.2009.

17:34

Troicki izbacio Nalbandijana

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u 3. kolo turnira u Majamiju, pobedom nad Davidom Nalbandijanom, sa 2:0, po setovima 6:1, 6:3.

Izvor: B92

Troicki izbacio Nalbandijana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Georgije

pre 15 godina

Odlicna igra, potpuno zasluzena pobeda Viktora i revans Davidu! U sledecem kolu ima lepu sansu protiv Bjorna Paua, i sansu za jos bolji plasman! Ako prodje, ceka ga verovatno Marej. Ne bih se slozio da je Andy apsolutni favorit, jer je vec "puk'o" set protiv Monaka, i nije impresionirao, tako da je sve moguce! Jos da Janko dobije Del Potra, i eto nasih u zavrsnici! Pravi srpski teniski "bum"!

veca

pre 15 godina

Glasala sam za komentar br 91, ali moram i na ovaj nacin da se javim. Mi bodrimo samo kad je neko u usponu, a kad je 2 godine treci na svetu pored Rafe i Fedija mi ga pljujemo i stalno proricemo pad na cetvrto ili 10 mesto. Zasto je lose biti u prvih 10. Ocigledno se u Srba ne oprasta samo uspeh. Hvala svim nasim teniserima posebno Noletu sto je doveo ATP turnir u Beograd, a da menja oca ne moze, nije ga on ni birao.

Ajdeeeee!

pre 15 godina

Bravo Viktore majstore. U sledećem kolu ne bi trebalo da bude problema, a onda Mari... Ko zna, čuda se dešavaju. Hrabro napred!

@The Navijac

".... Nalbandijan slavio ... i poveo sa 2:0 u međusobnim susretima."

revanširao se a vodi 2:0???

hahahahahaha

Treba ipak razmisliti o onome što se pročita!? :-)

Mila@n

pre 15 godina

Viktore, požuri molim te malo jer nas nervira sporo napredovanje na listi. Mnogo se zezaš. Jednostavno nam trebaš među prvih 5 ili 10 kako bi mogli da te pljujemo kao netalentovanog tenisera koji nikada neće biti veliki igrač.

Ljiljana

pre 15 godina

Sledeci protivnik je nemac Fau, jer se Gaske vec povukao u prvom kolu, a Montanjes se povredio u drugom i predao mec....:))) Cisto da se zna da Troicki ima velike sanse i u trecem kolu!!!

ja

pre 15 godina

Sta mu bi - pa ga ovako razvali?
:))
Bravo za ovu pobedu. Pametno je iskoristio los dan koji je David imao.
Argentinac je zaista neobican igrac. Civek nikada ne zna sta ce uraditi. Imao je mnogo pobeda protiv Federera i Nadala. Secam se 2002. kada se prvi put pojavio na jednom turniru na travi - Wimbldonu, odmah je usao u finale.
Pa opet na toj istoj travi je prosle godine doziveo verovatno svoj najtezi poraz u karijeri - protiv Djokovica u Kvinsu (6:0 6:1).
Dakle za njega jednostavno ne vaze nikakva pravila i svaki mech je prica za sebe.

U svakom slucaju posto je Gasket odustao, Viktor bi trebalo da ima mnogo laksi posao protiv ovog nemca (80. na listi) u sledecem kolu.
Na zalost iako je ove godine napravio jednu pobedu vise u odnosu na proslu, zbog novog sistema bodovanja, tek je zaradio 45 bodova, a od prosle godine ima 50.
Ulaskom u osminu finala bi zaradio 50 bodova, cime bi se popravio za 3-4 pozicije na listi.
Na zalost u osmini finala ga ceka Marej i ne verujem da Viktor ima neke sanse u mechu protiv njega. Ipak nece biti sramota ako izgubi od buduceg broja 1 u muskom tenisu.

U aprilu Viktor gubi 160 bodova sa 2 celendzera iz prosle godine, tako da ce mu u Monte Karlu trebati zaista dobar rezultat kako bi donekle zadrzao ovu poziciju na listi.
Trebalo bi mu bar cetvrtfinale u Monte Karlu da nadoknadi te bodove. Mislim da ce rezultat u Monte Karlu puno zavisiti od zreba koji tamo bude imao.
Srecno

ArizonaOrtodox

pre 15 godina

Kakav revans za proslonedeljni poraz, vau...svaka cast. Uz jos malo pomaka u igri, Mr.T ce uskoro moci da bude medju prvih 10, uz dobru sezonu, nadam se..

Damir NS

pre 15 godina

Viktor je favorit u sledećem kolu jer igra protiv 80 - tog igrača sa liste a to je Bjorn Phau iz Nemačke. Dakle, nije u pitanju ni Gaske ni Montanjes. Šta se desilo? Meč Gaske - Montanjes nije ni odigran jer je Gaske predao pre početka meča pa je uskočio Phau. Njegovoj sreći tu nije bio kraj jer mu se Montanjes predao pri rezultatu 6:2, 2:0 za Phau-a. Lapa šansa za Viktora da ostvari još bolji rezultat.

zoran milosevic

pre 15 godina

Mozda neko ovde misli da je David ranjeni orao ali tu gresite. Teniser koji je onoliko puta zgazio federea na vrhuncu i izgubio dobijen mec sa rafom prosle nedelje je cudo. Ovako ga lako dobiti znaci da je Viktor nasao svoju igru. Treba mu ozbiljan trener i onda ima sanse za top 10. Ima sve predispozicije sem sto kasni na loptu a to se videlo na Gemaxu jako dobro jel je podloga brza. Ajdeee Viki.

Vesna

pre 15 godina

Bravo majstore.Samo tako nastavi.Gledacemo te.Sada si im valjda pokazao da treba da igras na glavnom terenu,pokrivenom kamerama.Samo napred.

nikol dž. femija

pre 15 godina

SVE ČESTITKE.Da li je bilo prenosa? Čitam ,i po komentarima Viktor je bio ubedljiv i zasluženo pobedio.

Nalabandijan je frajer ipo i teniser ipo, ali od njega se i moglo očekivati da izgubi na ovom turniru ranije, jer je na prethodnom odigrao dobro.Čovek je kampanjac.

Mislim da će Viktor u sledećem kolu, objektivno, imati lakšeg protivnika od Davida.Gaske,ako bude,nije bolji od Troickog.

BRAVO VIKTORE !!!

Mihailo Radan

pre 15 godina

Cestitam na pobedi iz Kanade, Toronto.
Sledeca prepreka je jos laksa.
Zelim da pobedite i sledeci mech pa posle sta se desi.

Borbena

pre 15 godina

Bravoooo!!!!! Volela bih da se svi navijaci ujedine i konstantno bodre nase velicanstvene tenisere! Mimo toga sta je subjektivno misljenje o necijem ponasanju, tenis je zanimljiviji da ga pratimo u Srbiji samom cinjenicom da svi nasi teniseri pruzaju toliko dozivljaja i velicanstvenih partija!

Srecno Viktore, da opet i opet pobedis! :)))

Jesam li usao medju prvih 80?

pre 15 godina

Da ne bude samo da kliknem na preporuke komentara nego evo i ja da kazem Bravo Viktore. Mnogo talentovan i fin decko ovaj nas Viktor.

Gogo

pre 15 godina

Mozda je naslov mogao da bude odvazniji kao na primer : "Viktor pregazio Nalbandijana" ili "Viktor "Traktor" Toicki u trecem kolu." Stavrno ga je rastavio na sastavne delove. Nije mozda Viktor tako talentovan kao Novak i u jednom od komentara koji nije bio objavljen nedavno sam kazao da je Viktorovo mesto, po mom misljenju, negde izmedju 20-og i 30-og mesta na svetu kao nekada Boba Zivojinovic. Medjutim, danas je naleteo na "umornog lava" koji polako pocinje da se spusta nizbrdicom sa koje nema povratka (sto mi je dalo za pravo da predvidim Viktorovu pobedu u Indijani, ali avaj grdno se prevarih iako Viktor ni tada ni malo nije bio bez sanse). Povrh toga taj umorni lav je jos uvek osamucen (tokom celog meca mi je licio na nekog depresivnog samoubicu u pokusaju koga su pre petanest minuta izvukli iz Dunava)porazom protiv Rafaela a Viktor je bio agresivan kao osica od pocetka do kraja. I bi danas cudo!!! Mada sam ga ja iskreno i te kako ocekivao. I mislim da i te kako ima sanse protiv Gaskea, cak se usudjujem da kazem da je izraziti favorit u tom mecu. Sve je tu pitanje samopouzdanja...A Gaske tone ima vec godinu i po a Viki se penje!

The Navijac

pre 15 godina

"Troicki se tako revanširao Argentincu za prošlonedeljni poraz u 3. kolu turnira u Indijan Velsu, kada je Nalbandijan slavio sa 6:4, 6:2 i poveo sa 2:0 u međusobnim susretima."

revanširao se a vodi 2:0???

hahahahahaha

Aca Znalac

pre 15 godina

Troicki je pobedio coveka koji je pre par dana u Indijan Velsu izgubio dobijenu partiju protiv Nadala.
Svaka ti cast Viktore i nije daleko dan kada ces da osvojis svoj prvi masters i udjes medju 10 velicanstvenih.

Nikola

pre 15 godina

Troicki ne prestaje da nas iznenadjuje. Ajmo Viktore, do Roland Garrosa da budes medju nosiocima, a do kraja godine top 20! Svaka cast majstore!

Milan

pre 15 godina

Neverovatno kakvih sve negativnih komentara ima.Pa naravno da je turnir velika stvar za Srbiju.Neka porodica Djokovic zaradi,nemam nista protiv.Zasluzili su ljudi jer su doveli prvi ATP turnir i to u ovoj krizi.
500 dinara je mnogo?? Pa jedan sendvic kosta 250!!

v.s

pre 15 godina

Ovo moze biti prekretica u njegovoj karijeri i vetar u ledja za top 30!!!
To bi zaista bilo fenomenalno jer znaci da bi imao laksi zreb na predstojecim RS!!!
Puno puno srece, budi hrabar i uporan!!!

Петар Србин

pre 15 godina

Помаже Бог свима! Браво Викторе момчино српска,вероватно са руским коренима! Има ли боље комбинације од ове! Браво Викторе, Русу српске крви! Браво мајсторе! Тако се игра! И мушки и главом! Викторе, да Бог да, да ти овај турнир буде по имену које ти значи победа! Победниче, само настави овако и против Гаскеа! Обрадовао си хиљаде Срба широм света! Нека те Бог чува и Анђели прате!

pirke

pre 15 godina

Viktorov Skalp Nalbandijanu...

Milo za drago....

Ako je tada, 18. marta u Kaliforniji dobio lekciju od 15. igrača sveta, onda je deset dana kasnije, na Floridi, istom igraču OBJASNIJO NEKE STVARI...


Hahahahah

Draganche

pre 15 godina

Nalbandian je igrao uzasno strasno!Naravno time se ne umanjuje Viktorova pobeda,odigrao je odlicno.Cestitke!ALI Nalbandian danas nije bio nikakav protivnik,da sacekamo...

Srpska Crna Gora

pre 15 godina

Bravo Kralju svaka cast!!! Samo da imas ko da te financira kao Noleta sto su gurali bio bi ti brzo u top 10!!! Nastavi tako!!!

Viktor Tunic

pre 15 godina

To, care, treba nam 2 igraca u top 10 (minimum), ajde, care, povuci i Tipsarevica. Zamislite ljudi, 2 tenisera u top 10 iz Srbije kao i u zenskoj konkurenciji!

rastko

pre 15 godina

Odlicno je igrao, uostalom u zadnje vreme igra stvarno dobro. S obzirom na njegove rzultate, kao i to da 3-4 iz prvih 20 nece igrati u Monte Karlu, eto njega medju nosiocima a onda je sve lakse...Srecno...

Srbin iz Dijaspore

pre 15 godina

Kapa dole, Viktore! Jos jedan skalp VELIKIH! Koncentrisi se samo na sebe i svoju igru i videces da ces jos napredovati. Nisi ni svestan koliko mozes!
Srecno nadalje!

Komentar

pre 15 godina

Bravo Viktore!! Ovo je fenomenalna pobeda, vrlo bitna, samo tako napred! Ni naredni protivnik nije nesavladiv!
Nadam se da ce Janku ova Viktorova pobeda biti podstrek i da ce i on uspesno savladati svoju prepreku.
AJDE!

Bgboy

pre 15 godina

Svaka cast Viktore! Ja sam na pocetku godine tipovao na tebe da ces do kraja godine uci medju prvih 20 na svetu. Sada mislim da to mozes i ranije da ostvaris, samo tako nastavi. napred majstore!

MM

pre 15 godina

Bravo Viktore! Nisam mogao da verujem!
Trebali ste ovu vest da stavite kao glavnu, isto sto ste uraduli kad je juce Nole prosao u trece kolo. Ovo je ipak veca vest.

ljubomir

pre 15 godina

bravo za viktora. kladionice su bas omasile... cekamo sa nestrpljenjem bacin komentar i unapred se radujemo mogucem sustertu s marejem u osmini finala.

mihajlo

pre 15 godina

To Viktore!!!!
Ocekujem 100 komentara..

Nedao bog da Troniku proradi servis, ako proradi evo rezultata!!!

Ala ga izlupao, ko je gledao zna o cemu pricam....Hahaha

BRAVO KRALJU

pre 15 godina

Ceo dan cekam ovaj mec, i stvarno sam imao osecaj da ces ga pobediti! izvukao si korist od poraza od nalbandijana prosle nedelje! SVAKA CAST, i srecno u nastavku turnira!!!

Ženevljanin

pre 15 godina

Odavno se nisam ovako obradovao! Troicki je od samog početka bio dominantan, ali - Nalbandijan je veliki šampion - nisam mogao do poslednjeg poena da budem siguran u Viktorovu pobedu. Na kraju, pobedio... i to tako da je Davidu je dao samo četiri gema. Istina, Argentinac nije bio ni senka onog igrača koji je umeo da pobedi na istom turniru trojicu najboljih na svetu (užasan % prvog servisa), ali u tenisu se često stvari odvijaju interaktivno: što jedan igrač igra bolje - drugi igra lošije. A za Viktora je posebno važno da je odlučujuće poene igrao sigurno; bez toga nema šampiona. Ući će prvi put u prvih 40, čak i ako izgubi sledeći meč. Nadam se da neće...ovo mu je šansa karijere da se vine u sam vrh, elitu.

Maja

pre 15 godina

JAOOOOO SUPERRRR!!!Bas mi je zao sto nisam gledala mec, videla sam na tv-u kad je izlazio sa terena...bas si ga pocistio!svaka cast....nadam se da cu gledatiu mec 1/8 finala i da ce ubedljivije nego sad oduvati Endija...jedva cekam

mihajlo

pre 15 godina

To Viktore!!!!
Ocekujem 100 komentara..

Nedao bog da Troniku proradi servis, ako proradi evo rezultata!!!

Ala ga izlupao, ko je gledao zna o cemu pricam....Hahaha

Ženevljanin

pre 15 godina

Odavno se nisam ovako obradovao! Troicki je od samog početka bio dominantan, ali - Nalbandijan je veliki šampion - nisam mogao do poslednjeg poena da budem siguran u Viktorovu pobedu. Na kraju, pobedio... i to tako da je Davidu je dao samo četiri gema. Istina, Argentinac nije bio ni senka onog igrača koji je umeo da pobedi na istom turniru trojicu najboljih na svetu (užasan % prvog servisa), ali u tenisu se često stvari odvijaju interaktivno: što jedan igrač igra bolje - drugi igra lošije. A za Viktora je posebno važno da je odlučujuće poene igrao sigurno; bez toga nema šampiona. Ući će prvi put u prvih 40, čak i ako izgubi sledeći meč. Nadam se da neće...ovo mu je šansa karijere da se vine u sam vrh, elitu.

Maja

pre 15 godina

JAOOOOO SUPERRRR!!!Bas mi je zao sto nisam gledala mec, videla sam na tv-u kad je izlazio sa terena...bas si ga pocistio!svaka cast....nadam se da cu gledatiu mec 1/8 finala i da ce ubedljivije nego sad oduvati Endija...jedva cekam

Петар Србин

pre 15 godina

Помаже Бог свима! Браво Викторе момчино српска,вероватно са руским коренима! Има ли боље комбинације од ове! Браво Викторе, Русу српске крви! Браво мајсторе! Тако се игра! И мушки и главом! Викторе, да Бог да, да ти овај турнир буде по имену које ти значи победа! Победниче, само настави овако и против Гаскеа! Обрадовао си хиљаде Срба широм света! Нека те Бог чува и Анђели прате!

Milan

pre 15 godina

Neverovatno kakvih sve negativnih komentara ima.Pa naravno da je turnir velika stvar za Srbiju.Neka porodica Djokovic zaradi,nemam nista protiv.Zasluzili su ljudi jer su doveli prvi ATP turnir i to u ovoj krizi.
500 dinara je mnogo?? Pa jedan sendvic kosta 250!!

MM

pre 15 godina

Bravo Viktore! Nisam mogao da verujem!
Trebali ste ovu vest da stavite kao glavnu, isto sto ste uraduli kad je juce Nole prosao u trece kolo. Ovo je ipak veca vest.

BRAVO KRALJU

pre 15 godina

Ceo dan cekam ovaj mec, i stvarno sam imao osecaj da ces ga pobediti! izvukao si korist od poraza od nalbandijana prosle nedelje! SVAKA CAST, i srecno u nastavku turnira!!!

Nikola

pre 15 godina

Troicki ne prestaje da nas iznenadjuje. Ajmo Viktore, do Roland Garrosa da budes medju nosiocima, a do kraja godine top 20! Svaka cast majstore!

pirke

pre 15 godina

Viktorov Skalp Nalbandijanu...

Milo za drago....

Ako je tada, 18. marta u Kaliforniji dobio lekciju od 15. igrača sveta, onda je deset dana kasnije, na Floridi, istom igraču OBJASNIJO NEKE STVARI...


Hahahahah

Bgboy

pre 15 godina

Svaka cast Viktore! Ja sam na pocetku godine tipovao na tebe da ces do kraja godine uci medju prvih 20 na svetu. Sada mislim da to mozes i ranije da ostvaris, samo tako nastavi. napred majstore!

ljubomir

pre 15 godina

bravo za viktora. kladionice su bas omasile... cekamo sa nestrpljenjem bacin komentar i unapred se radujemo mogucem sustertu s marejem u osmini finala.

Viktor Tunic

pre 15 godina

To, care, treba nam 2 igraca u top 10 (minimum), ajde, care, povuci i Tipsarevica. Zamislite ljudi, 2 tenisera u top 10 iz Srbije kao i u zenskoj konkurenciji!

Srbin iz Dijaspore

pre 15 godina

Kapa dole, Viktore! Jos jedan skalp VELIKIH! Koncentrisi se samo na sebe i svoju igru i videces da ces jos napredovati. Nisi ni svestan koliko mozes!
Srecno nadalje!

v.s

pre 15 godina

Ovo moze biti prekretica u njegovoj karijeri i vetar u ledja za top 30!!!
To bi zaista bilo fenomenalno jer znaci da bi imao laksi zreb na predstojecim RS!!!
Puno puno srece, budi hrabar i uporan!!!

Srpska Crna Gora

pre 15 godina

Bravo Kralju svaka cast!!! Samo da imas ko da te financira kao Noleta sto su gurali bio bi ti brzo u top 10!!! Nastavi tako!!!

Mila@n

pre 15 godina

Viktore, požuri molim te malo jer nas nervira sporo napredovanje na listi. Mnogo se zezaš. Jednostavno nam trebaš među prvih 5 ili 10 kako bi mogli da te pljujemo kao netalentovanog tenisera koji nikada neće biti veliki igrač.

Aca Znalac

pre 15 godina

Troicki je pobedio coveka koji je pre par dana u Indijan Velsu izgubio dobijenu partiju protiv Nadala.
Svaka ti cast Viktore i nije daleko dan kada ces da osvojis svoj prvi masters i udjes medju 10 velicanstvenih.

Damir NS

pre 15 godina

Viktor je favorit u sledećem kolu jer igra protiv 80 - tog igrača sa liste a to je Bjorn Phau iz Nemačke. Dakle, nije u pitanju ni Gaske ni Montanjes. Šta se desilo? Meč Gaske - Montanjes nije ni odigran jer je Gaske predao pre početka meča pa je uskočio Phau. Njegovoj sreći tu nije bio kraj jer mu se Montanjes predao pri rezultatu 6:2, 2:0 za Phau-a. Lapa šansa za Viktora da ostvari još bolji rezultat.

Komentar

pre 15 godina

Bravo Viktore!! Ovo je fenomenalna pobeda, vrlo bitna, samo tako napred! Ni naredni protivnik nije nesavladiv!
Nadam se da ce Janku ova Viktorova pobeda biti podstrek i da ce i on uspesno savladati svoju prepreku.
AJDE!

rastko

pre 15 godina

Odlicno je igrao, uostalom u zadnje vreme igra stvarno dobro. S obzirom na njegove rzultate, kao i to da 3-4 iz prvih 20 nece igrati u Monte Karlu, eto njega medju nosiocima a onda je sve lakse...Srecno...

Jesam li usao medju prvih 80?

pre 15 godina

Da ne bude samo da kliknem na preporuke komentara nego evo i ja da kazem Bravo Viktore. Mnogo talentovan i fin decko ovaj nas Viktor.

zoran milosevic

pre 15 godina

Mozda neko ovde misli da je David ranjeni orao ali tu gresite. Teniser koji je onoliko puta zgazio federea na vrhuncu i izgubio dobijen mec sa rafom prosle nedelje je cudo. Ovako ga lako dobiti znaci da je Viktor nasao svoju igru. Treba mu ozbiljan trener i onda ima sanse za top 10. Ima sve predispozicije sem sto kasni na loptu a to se videlo na Gemaxu jako dobro jel je podloga brza. Ajdeee Viki.

Draganche

pre 15 godina

Nalbandian je igrao uzasno strasno!Naravno time se ne umanjuje Viktorova pobeda,odigrao je odlicno.Cestitke!ALI Nalbandian danas nije bio nikakav protivnik,da sacekamo...

Gogo

pre 15 godina

Mozda je naslov mogao da bude odvazniji kao na primer : "Viktor pregazio Nalbandijana" ili "Viktor "Traktor" Toicki u trecem kolu." Stavrno ga je rastavio na sastavne delove. Nije mozda Viktor tako talentovan kao Novak i u jednom od komentara koji nije bio objavljen nedavno sam kazao da je Viktorovo mesto, po mom misljenju, negde izmedju 20-og i 30-og mesta na svetu kao nekada Boba Zivojinovic. Medjutim, danas je naleteo na "umornog lava" koji polako pocinje da se spusta nizbrdicom sa koje nema povratka (sto mi je dalo za pravo da predvidim Viktorovu pobedu u Indijani, ali avaj grdno se prevarih iako Viktor ni tada ni malo nije bio bez sanse). Povrh toga taj umorni lav je jos uvek osamucen (tokom celog meca mi je licio na nekog depresivnog samoubicu u pokusaju koga su pre petanest minuta izvukli iz Dunava)porazom protiv Rafaela a Viktor je bio agresivan kao osica od pocetka do kraja. I bi danas cudo!!! Mada sam ga ja iskreno i te kako ocekivao. I mislim da i te kako ima sanse protiv Gaskea, cak se usudjujem da kazem da je izraziti favorit u tom mecu. Sve je tu pitanje samopouzdanja...A Gaske tone ima vec godinu i po a Viki se penje!

ja

pre 15 godina

Sta mu bi - pa ga ovako razvali?
:))
Bravo za ovu pobedu. Pametno je iskoristio los dan koji je David imao.
Argentinac je zaista neobican igrac. Civek nikada ne zna sta ce uraditi. Imao je mnogo pobeda protiv Federera i Nadala. Secam se 2002. kada se prvi put pojavio na jednom turniru na travi - Wimbldonu, odmah je usao u finale.
Pa opet na toj istoj travi je prosle godine doziveo verovatno svoj najtezi poraz u karijeri - protiv Djokovica u Kvinsu (6:0 6:1).
Dakle za njega jednostavno ne vaze nikakva pravila i svaki mech je prica za sebe.

U svakom slucaju posto je Gasket odustao, Viktor bi trebalo da ima mnogo laksi posao protiv ovog nemca (80. na listi) u sledecem kolu.
Na zalost iako je ove godine napravio jednu pobedu vise u odnosu na proslu, zbog novog sistema bodovanja, tek je zaradio 45 bodova, a od prosle godine ima 50.
Ulaskom u osminu finala bi zaradio 50 bodova, cime bi se popravio za 3-4 pozicije na listi.
Na zalost u osmini finala ga ceka Marej i ne verujem da Viktor ima neke sanse u mechu protiv njega. Ipak nece biti sramota ako izgubi od buduceg broja 1 u muskom tenisu.

U aprilu Viktor gubi 160 bodova sa 2 celendzera iz prosle godine, tako da ce mu u Monte Karlu trebati zaista dobar rezultat kako bi donekle zadrzao ovu poziciju na listi.
Trebalo bi mu bar cetvrtfinale u Monte Karlu da nadoknadi te bodove. Mislim da ce rezultat u Monte Karlu puno zavisiti od zreba koji tamo bude imao.
Srecno

Ljiljana

pre 15 godina

Sledeci protivnik je nemac Fau, jer se Gaske vec povukao u prvom kolu, a Montanjes se povredio u drugom i predao mec....:))) Cisto da se zna da Troicki ima velike sanse i u trecem kolu!!!

nikol dž. femija

pre 15 godina

SVE ČESTITKE.Da li je bilo prenosa? Čitam ,i po komentarima Viktor je bio ubedljiv i zasluženo pobedio.

Nalabandijan je frajer ipo i teniser ipo, ali od njega se i moglo očekivati da izgubi na ovom turniru ranije, jer je na prethodnom odigrao dobro.Čovek je kampanjac.

Mislim da će Viktor u sledećem kolu, objektivno, imati lakšeg protivnika od Davida.Gaske,ako bude,nije bolji od Troickog.

BRAVO VIKTORE !!!

Mihailo Radan

pre 15 godina

Cestitam na pobedi iz Kanade, Toronto.
Sledeca prepreka je jos laksa.
Zelim da pobedite i sledeci mech pa posle sta se desi.

The Navijac

pre 15 godina

"Troicki se tako revanširao Argentincu za prošlonedeljni poraz u 3. kolu turnira u Indijan Velsu, kada je Nalbandijan slavio sa 6:4, 6:2 i poveo sa 2:0 u međusobnim susretima."

revanširao se a vodi 2:0???

hahahahahaha

Borbena

pre 15 godina

Bravoooo!!!!! Volela bih da se svi navijaci ujedine i konstantno bodre nase velicanstvene tenisere! Mimo toga sta je subjektivno misljenje o necijem ponasanju, tenis je zanimljiviji da ga pratimo u Srbiji samom cinjenicom da svi nasi teniseri pruzaju toliko dozivljaja i velicanstvenih partija!

Srecno Viktore, da opet i opet pobedis! :)))

ArizonaOrtodox

pre 15 godina

Kakav revans za proslonedeljni poraz, vau...svaka cast. Uz jos malo pomaka u igri, Mr.T ce uskoro moci da bude medju prvih 10, uz dobru sezonu, nadam se..

Vesna

pre 15 godina

Bravo majstore.Samo tako nastavi.Gledacemo te.Sada si im valjda pokazao da treba da igras na glavnom terenu,pokrivenom kamerama.Samo napred.

veca

pre 15 godina

Glasala sam za komentar br 91, ali moram i na ovaj nacin da se javim. Mi bodrimo samo kad je neko u usponu, a kad je 2 godine treci na svetu pored Rafe i Fedija mi ga pljujemo i stalno proricemo pad na cetvrto ili 10 mesto. Zasto je lose biti u prvih 10. Ocigledno se u Srba ne oprasta samo uspeh. Hvala svim nasim teniserima posebno Noletu sto je doveo ATP turnir u Beograd, a da menja oca ne moze, nije ga on ni birao.

Georgije

pre 15 godina

Odlicna igra, potpuno zasluzena pobeda Viktora i revans Davidu! U sledecem kolu ima lepu sansu protiv Bjorna Paua, i sansu za jos bolji plasman! Ako prodje, ceka ga verovatno Marej. Ne bih se slozio da je Andy apsolutni favorit, jer je vec "puk'o" set protiv Monaka, i nije impresionirao, tako da je sve moguce! Jos da Janko dobije Del Potra, i eto nasih u zavrsnici! Pravi srpski teniski "bum"!

Ajdeeeee!

pre 15 godina

Bravo Viktore majstore. U sledećem kolu ne bi trebalo da bude problema, a onda Mari... Ko zna, čuda se dešavaju. Hrabro napred!

@The Navijac

".... Nalbandijan slavio ... i poveo sa 2:0 u međusobnim susretima."

revanširao se a vodi 2:0???

hahahahahaha

Treba ipak razmisliti o onome što se pročita!? :-)

Петар Србин

pre 15 godina

Помаже Бог свима! Браво Викторе момчино српска,вероватно са руским коренима! Има ли боље комбинације од ове! Браво Викторе, Русу српске крви! Браво мајсторе! Тако се игра! И мушки и главом! Викторе, да Бог да, да ти овај турнир буде по имену које ти значи победа! Победниче, само настави овако и против Гаскеа! Обрадовао си хиљаде Срба широм света! Нека те Бог чува и Анђели прате!

Draganche

pre 15 godina

Nalbandian je igrao uzasno strasno!Naravno time se ne umanjuje Viktorova pobeda,odigrao je odlicno.Cestitke!ALI Nalbandian danas nije bio nikakav protivnik,da sacekamo...

Srpska Crna Gora

pre 15 godina

Bravo Kralju svaka cast!!! Samo da imas ko da te financira kao Noleta sto su gurali bio bi ti brzo u top 10!!! Nastavi tako!!!

The Navijac

pre 15 godina

"Troicki se tako revanširao Argentincu za prošlonedeljni poraz u 3. kolu turnira u Indijan Velsu, kada je Nalbandijan slavio sa 6:4, 6:2 i poveo sa 2:0 u međusobnim susretima."

revanširao se a vodi 2:0???

hahahahahaha

mihajlo

pre 15 godina

To Viktore!!!!
Ocekujem 100 komentara..

Nedao bog da Troniku proradi servis, ako proradi evo rezultata!!!

Ala ga izlupao, ko je gledao zna o cemu pricam....Hahaha

ja

pre 15 godina

Sta mu bi - pa ga ovako razvali?
:))
Bravo za ovu pobedu. Pametno je iskoristio los dan koji je David imao.
Argentinac je zaista neobican igrac. Civek nikada ne zna sta ce uraditi. Imao je mnogo pobeda protiv Federera i Nadala. Secam se 2002. kada se prvi put pojavio na jednom turniru na travi - Wimbldonu, odmah je usao u finale.
Pa opet na toj istoj travi je prosle godine doziveo verovatno svoj najtezi poraz u karijeri - protiv Djokovica u Kvinsu (6:0 6:1).
Dakle za njega jednostavno ne vaze nikakva pravila i svaki mech je prica za sebe.

U svakom slucaju posto je Gasket odustao, Viktor bi trebalo da ima mnogo laksi posao protiv ovog nemca (80. na listi) u sledecem kolu.
Na zalost iako je ove godine napravio jednu pobedu vise u odnosu na proslu, zbog novog sistema bodovanja, tek je zaradio 45 bodova, a od prosle godine ima 50.
Ulaskom u osminu finala bi zaradio 50 bodova, cime bi se popravio za 3-4 pozicije na listi.
Na zalost u osmini finala ga ceka Marej i ne verujem da Viktor ima neke sanse u mechu protiv njega. Ipak nece biti sramota ako izgubi od buduceg broja 1 u muskom tenisu.

U aprilu Viktor gubi 160 bodova sa 2 celendzera iz prosle godine, tako da ce mu u Monte Karlu trebati zaista dobar rezultat kako bi donekle zadrzao ovu poziciju na listi.
Trebalo bi mu bar cetvrtfinale u Monte Karlu da nadoknadi te bodove. Mislim da ce rezultat u Monte Karlu puno zavisiti od zreba koji tamo bude imao.
Srecno

Ženevljanin

pre 15 godina

Odavno se nisam ovako obradovao! Troicki je od samog početka bio dominantan, ali - Nalbandijan je veliki šampion - nisam mogao do poslednjeg poena da budem siguran u Viktorovu pobedu. Na kraju, pobedio... i to tako da je Davidu je dao samo četiri gema. Istina, Argentinac nije bio ni senka onog igrača koji je umeo da pobedi na istom turniru trojicu najboljih na svetu (užasan % prvog servisa), ali u tenisu se često stvari odvijaju interaktivno: što jedan igrač igra bolje - drugi igra lošije. A za Viktora je posebno važno da je odlučujuće poene igrao sigurno; bez toga nema šampiona. Ući će prvi put u prvih 40, čak i ako izgubi sledeći meč. Nadam se da neće...ovo mu je šansa karijere da se vine u sam vrh, elitu.

pirke

pre 15 godina

Viktorov Skalp Nalbandijanu...

Milo za drago....

Ako je tada, 18. marta u Kaliforniji dobio lekciju od 15. igrača sveta, onda je deset dana kasnije, na Floridi, istom igraču OBJASNIJO NEKE STVARI...


Hahahahah

Milan

pre 15 godina

Neverovatno kakvih sve negativnih komentara ima.Pa naravno da je turnir velika stvar za Srbiju.Neka porodica Djokovic zaradi,nemam nista protiv.Zasluzili su ljudi jer su doveli prvi ATP turnir i to u ovoj krizi.
500 dinara je mnogo?? Pa jedan sendvic kosta 250!!

BRAVO KRALJU

pre 15 godina

Ceo dan cekam ovaj mec, i stvarno sam imao osecaj da ces ga pobediti! izvukao si korist od poraza od nalbandijana prosle nedelje! SVAKA CAST, i srecno u nastavku turnira!!!

Nikola

pre 15 godina

Troicki ne prestaje da nas iznenadjuje. Ajmo Viktore, do Roland Garrosa da budes medju nosiocima, a do kraja godine top 20! Svaka cast majstore!

Jesam li usao medju prvih 80?

pre 15 godina

Da ne bude samo da kliknem na preporuke komentara nego evo i ja da kazem Bravo Viktore. Mnogo talentovan i fin decko ovaj nas Viktor.

Maja

pre 15 godina

JAOOOOO SUPERRRR!!!Bas mi je zao sto nisam gledala mec, videla sam na tv-u kad je izlazio sa terena...bas si ga pocistio!svaka cast....nadam se da cu gledatiu mec 1/8 finala i da ce ubedljivije nego sad oduvati Endija...jedva cekam

Aca Znalac

pre 15 godina

Troicki je pobedio coveka koji je pre par dana u Indijan Velsu izgubio dobijenu partiju protiv Nadala.
Svaka ti cast Viktore i nije daleko dan kada ces da osvojis svoj prvi masters i udjes medju 10 velicanstvenih.

Viktor Tunic

pre 15 godina

To, care, treba nam 2 igraca u top 10 (minimum), ajde, care, povuci i Tipsarevica. Zamislite ljudi, 2 tenisera u top 10 iz Srbije kao i u zenskoj konkurenciji!

nikol dž. femija

pre 15 godina

SVE ČESTITKE.Da li je bilo prenosa? Čitam ,i po komentarima Viktor je bio ubedljiv i zasluženo pobedio.

Nalabandijan je frajer ipo i teniser ipo, ali od njega se i moglo očekivati da izgubi na ovom turniru ranije, jer je na prethodnom odigrao dobro.Čovek je kampanjac.

Mislim da će Viktor u sledećem kolu, objektivno, imati lakšeg protivnika od Davida.Gaske,ako bude,nije bolji od Troickog.

BRAVO VIKTORE !!!

Mila@n

pre 15 godina

Viktore, požuri molim te malo jer nas nervira sporo napredovanje na listi. Mnogo se zezaš. Jednostavno nam trebaš među prvih 5 ili 10 kako bi mogli da te pljujemo kao netalentovanog tenisera koji nikada neće biti veliki igrač.

veca

pre 15 godina

Glasala sam za komentar br 91, ali moram i na ovaj nacin da se javim. Mi bodrimo samo kad je neko u usponu, a kad je 2 godine treci na svetu pored Rafe i Fedija mi ga pljujemo i stalno proricemo pad na cetvrto ili 10 mesto. Zasto je lose biti u prvih 10. Ocigledno se u Srba ne oprasta samo uspeh. Hvala svim nasim teniserima posebno Noletu sto je doveo ATP turnir u Beograd, a da menja oca ne moze, nije ga on ni birao.

MM

pre 15 godina

Bravo Viktore! Nisam mogao da verujem!
Trebali ste ovu vest da stavite kao glavnu, isto sto ste uraduli kad je juce Nole prosao u trece kolo. Ovo je ipak veca vest.

ljubomir

pre 15 godina

bravo za viktora. kladionice su bas omasile... cekamo sa nestrpljenjem bacin komentar i unapred se radujemo mogucem sustertu s marejem u osmini finala.

Bgboy

pre 15 godina

Svaka cast Viktore! Ja sam na pocetku godine tipovao na tebe da ces do kraja godine uci medju prvih 20 na svetu. Sada mislim da to mozes i ranije da ostvaris, samo tako nastavi. napred majstore!

Srbin iz Dijaspore

pre 15 godina

Kapa dole, Viktore! Jos jedan skalp VELIKIH! Koncentrisi se samo na sebe i svoju igru i videces da ces jos napredovati. Nisi ni svestan koliko mozes!
Srecno nadalje!

Komentar

pre 15 godina

Bravo Viktore!! Ovo je fenomenalna pobeda, vrlo bitna, samo tako napred! Ni naredni protivnik nije nesavladiv!
Nadam se da ce Janku ova Viktorova pobeda biti podstrek i da ce i on uspesno savladati svoju prepreku.
AJDE!

v.s

pre 15 godina

Ovo moze biti prekretica u njegovoj karijeri i vetar u ledja za top 30!!!
To bi zaista bilo fenomenalno jer znaci da bi imao laksi zreb na predstojecim RS!!!
Puno puno srece, budi hrabar i uporan!!!

rastko

pre 15 godina

Odlicno je igrao, uostalom u zadnje vreme igra stvarno dobro. S obzirom na njegove rzultate, kao i to da 3-4 iz prvih 20 nece igrati u Monte Karlu, eto njega medju nosiocima a onda je sve lakse...Srecno...

Borbena

pre 15 godina

Bravoooo!!!!! Volela bih da se svi navijaci ujedine i konstantno bodre nase velicanstvene tenisere! Mimo toga sta je subjektivno misljenje o necijem ponasanju, tenis je zanimljiviji da ga pratimo u Srbiji samom cinjenicom da svi nasi teniseri pruzaju toliko dozivljaja i velicanstvenih partija!

Srecno Viktore, da opet i opet pobedis! :)))

Gogo

pre 15 godina

Mozda je naslov mogao da bude odvazniji kao na primer : "Viktor pregazio Nalbandijana" ili "Viktor "Traktor" Toicki u trecem kolu." Stavrno ga je rastavio na sastavne delove. Nije mozda Viktor tako talentovan kao Novak i u jednom od komentara koji nije bio objavljen nedavno sam kazao da je Viktorovo mesto, po mom misljenju, negde izmedju 20-og i 30-og mesta na svetu kao nekada Boba Zivojinovic. Medjutim, danas je naleteo na "umornog lava" koji polako pocinje da se spusta nizbrdicom sa koje nema povratka (sto mi je dalo za pravo da predvidim Viktorovu pobedu u Indijani, ali avaj grdno se prevarih iako Viktor ni tada ni malo nije bio bez sanse). Povrh toga taj umorni lav je jos uvek osamucen (tokom celog meca mi je licio na nekog depresivnog samoubicu u pokusaju koga su pre petanest minuta izvukli iz Dunava)porazom protiv Rafaela a Viktor je bio agresivan kao osica od pocetka do kraja. I bi danas cudo!!! Mada sam ga ja iskreno i te kako ocekivao. I mislim da i te kako ima sanse protiv Gaskea, cak se usudjujem da kazem da je izraziti favorit u tom mecu. Sve je tu pitanje samopouzdanja...A Gaske tone ima vec godinu i po a Viki se penje!

Mihailo Radan

pre 15 godina

Cestitam na pobedi iz Kanade, Toronto.
Sledeca prepreka je jos laksa.
Zelim da pobedite i sledeci mech pa posle sta se desi.

Vesna

pre 15 godina

Bravo majstore.Samo tako nastavi.Gledacemo te.Sada si im valjda pokazao da treba da igras na glavnom terenu,pokrivenom kamerama.Samo napred.

zoran milosevic

pre 15 godina

Mozda neko ovde misli da je David ranjeni orao ali tu gresite. Teniser koji je onoliko puta zgazio federea na vrhuncu i izgubio dobijen mec sa rafom prosle nedelje je cudo. Ovako ga lako dobiti znaci da je Viktor nasao svoju igru. Treba mu ozbiljan trener i onda ima sanse za top 10. Ima sve predispozicije sem sto kasni na loptu a to se videlo na Gemaxu jako dobro jel je podloga brza. Ajdeee Viki.

ArizonaOrtodox

pre 15 godina

Kakav revans za proslonedeljni poraz, vau...svaka cast. Uz jos malo pomaka u igri, Mr.T ce uskoro moci da bude medju prvih 10, uz dobru sezonu, nadam se..

Damir NS

pre 15 godina

Viktor je favorit u sledećem kolu jer igra protiv 80 - tog igrača sa liste a to je Bjorn Phau iz Nemačke. Dakle, nije u pitanju ni Gaske ni Montanjes. Šta se desilo? Meč Gaske - Montanjes nije ni odigran jer je Gaske predao pre početka meča pa je uskočio Phau. Njegovoj sreći tu nije bio kraj jer mu se Montanjes predao pri rezultatu 6:2, 2:0 za Phau-a. Lapa šansa za Viktora da ostvari još bolji rezultat.

Ljiljana

pre 15 godina

Sledeci protivnik je nemac Fau, jer se Gaske vec povukao u prvom kolu, a Montanjes se povredio u drugom i predao mec....:))) Cisto da se zna da Troicki ima velike sanse i u trecem kolu!!!

Ajdeeeee!

pre 15 godina

Bravo Viktore majstore. U sledećem kolu ne bi trebalo da bude problema, a onda Mari... Ko zna, čuda se dešavaju. Hrabro napred!

@The Navijac

".... Nalbandijan slavio ... i poveo sa 2:0 u međusobnim susretima."

revanširao se a vodi 2:0???

hahahahahaha

Treba ipak razmisliti o onome što se pročita!? :-)

Georgije

pre 15 godina

Odlicna igra, potpuno zasluzena pobeda Viktora i revans Davidu! U sledecem kolu ima lepu sansu protiv Bjorna Paua, i sansu za jos bolji plasman! Ako prodje, ceka ga verovatno Marej. Ne bih se slozio da je Andy apsolutni favorit, jer je vec "puk'o" set protiv Monaka, i nije impresionirao, tako da je sve moguce! Jos da Janko dobije Del Potra, i eto nasih u zavrsnici! Pravi srpski teniski "bum"!