Utorak, 24.03.2009.

22:38

Gurović: "Sutra bih došao u Zvezdu"

Košarkaš turskog Galatasaraja Milan Gurović kaže za "Novosti" da bi voleo da igračku karijeru završi u Crvenoj zvezdi.

Izvor: B92

Guroviæ: "Sutra bih došao u Zvezdu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

evropska zvezda

pre 15 godina

Kaže Gurović "Voleo bih da i Zvezda jednog dana može da se nosi sa evroligaškim velikanima" , a Dejan Savićević 21.05.2005 godine "Navijači zvezde žele titulu i Ligu Šampiona.Eh hteo bih i ja da znam da letim pa ne mogu"!SVE OPTIMISTI

george from the jungle

pre 15 godina

Otkud vam ideja da je vredjanje suparnickih igraca pocelo sa vredjanjem ovog prekaljenog glumca, koji ne moze da pomogne timu luzera svojom igrom pa mora da laprda na sav glas? Pesica necu ni da pominjem.
Treba li da vas podsecam da vec 10 godina vredjate njegovo visocanstvo Duleta Vujosevica na svakoj utakmici?
Kako ste vredjali legendu Milosa Vujanica?
Sta je sa Bogdanovicem?
Harisu Brkicu ste pevali ''Harise turcine, nasisaj se ...'' a sada ste doziveli prosvetljenje pa se klanjate Elmedinu!

Vec jednom sam rekao, Gurovic ne mora da prizna ono sto svi vi **gani vec znate: dok mi haramo Evropom, vi ste samo nemi posmatraci toga. Niste cak ni statisti!

joi montenegro

pre 15 godina

To je onaj sto se takmici u pljuvanju u dalj,a voli bogami i prostrani gepek u autu,u zivotu nisam vidio nevaspitanijeg covjeka. Mada bio je nekad dobar igrac.

keruzi

pre 15 godina

U zemlji Srbiji postoje razne nelogičnosti, pa tako i u sportu.Ako uzmemo primer Gurovića kao nesporno dobrog igrača ali nabijenog emocijama koje su direktan proizvod neuspešne epizode u našem najboljem i vrhunskom klubu PARTIZANU,pa zatim dokazivanje u manjem klubu ,a pri tom tobož kao velikom fanu istog, uz put zaboravljajući da je bio najveći grobar, "za mene postoji samo PARTIZAN i niko više ",pevanje himne PARTIZANA u emisijama na tv,setimo se i evro lige gde ga je DULE forsirao posle povrede kada ga niko nije hteo i na kraju proradi onaj gen poturica gde po svaku cenu želi da bivši klub gde nije uspeo i pored volje istog proba da predstavi u najgorem svetlu pa čak i omalovažava svestan svoje nemoći, a da bi se dokazao u novom gde mu je zapravo i bilo mesto .Igrač koji nema kvalitet završi u malom klubu to je normalno kao njegov primer, ali mi nije jasno zašto blatiš klub koji ti pruži ruku, a ti ne iskoristiš to ,nego praviš od sebe maskotu manjem klubu koji nema nikakav značaj u svetu košarke.Umesto da budeš zahvalan, ti još vređaš.Zato ganeri vodite vašeg ljubimca gubitnika sa sobom u još dugo gubitničko vreme koje vam tek predstoji.Malo opširnije, ali nedovoljno za takav sociološki primer kao što je prethodno navedeni "delija" a pređašnji "grobar" do koske.

kompleksas vise vrednosti

pre 15 godina

dodji gurke,sve ti je oprosteno...zelimo opet onaj derbi kada smo se ludo zabavljali,ovi tvoji naslednici nisu uopste zanimljivi...**ganska je tuga pregolema,gurke dodje,ode,pa opet dodje i ode,a titule nema...

george from the jungle

pre 15 godina

Nisam navijac KKSS, ali trebalo bi da postujemo to sto se covek uzdigao iznad svojih navijackih strasti i rekao nesto dobro o Partizanu. Mislim da je on dovoljno pametan da zna da ce ga svaki iskreni grobar ponovo vredjati gde god stigne, ali to je on sam izabrao.
Sto se tice njega i Koromana, ja nemam potrebe za takvim igracima u Partizanu. Kod nas ima igraca koji svoju ljubav prema klubu iskazuju odnosom prema igri i treneru, a ne busanjem u grudi. Da mi je do takvih pratio bih politiku.

vesko

pre 15 godina

Pricajte vi sta hocete ali ja vise volim da Gurovic sutira negoli Bakic ili Kovac ili Keselj. Vise volim da gledam nekog ko grijesi ali ima m... da pokusa, nego djevojcice koje kada se lomi rezultat ne smiju sutnuti na kos. Sjetite se koliko smo utakmica izgubili u poslednjoj cetvrtini, a da smo bili u prednosti svo vrijeme. Mislim da je svima jasno zasto je to tako, oni zatvore Marinovica, a ostali jedva obruc mogu da pogode.(cast Robertsu Stimcu i Kikanovicu). Nama treba jos jedan plej, (a ne ovo sto smo doveli iz Grcke i cije ime ne zelim ni da pomenem) jos jedan centar i Gurovic naravno. Samo da Pesic ostane, mislim da ce ovi grobari,cijih komentara,gle cuda, ponovo ima vise nego nasih morati da se vrate u svoje rupe i da se malo spuste na zemlju. Zvezda mi je sve, Zvezda zivot je, srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te....

PFC

pre 15 godina

A da i ja sam cuo da dolaze Brendon Roy,Dwane Wade,Navarro i jos po neki...Hahahaha da nisi ti onaj lik sto je letos reko kad je doso Zeman kako se spremaju velike bombe kako ce Zvezda imati jedan od najmocnijih timova,kako je razgovarao licno sa Bunjevcevicem,a imao nick "samo vas gledamo i tajno radimo"? Pa u pravu si ti mozda i hoce,ali znas kad SLEDECE SEZONE!

i komsinica se nada

pre 15 godina

mozete vi svi da pricate sta hocete i da ga pljujete koliko samo hocete, ali niste vi ubili amerikance sa 3 trojke u 3 napada, nego GUROVIC MILAN.

Babin_zub

pre 15 godina

Ja razumem grobare,jer otici iz jednog gradskog rivala u drugi,a pri tom biti extra igrach,ostavlja veliki rez na srcu navijaca iz kog kluba se odlazi.
Ali mogli bi imati bar trunku postovanja prema onome sto je cinio pod kosevima dok je igrao za vas.Licno,kada bi se sad vratio u Partizan,pa cak i kada bi se desilo cudo pa potpisao za Cibonu,ja bih ustao i aplaudirao mu,jer taj covek je pre svega zaduzio ovu reprezentaciju,a svaki dres koji je nosio natapao je litrima znoja a u svoj konto upisivao mnostvo koseva.

ma ne

pre 15 godina

Hm ... ako bude igrao kao sto igra u Galati, nebi preporucio Zvezdi da dolazi ... bez njega su bolji :D Osim radi ovih pesmica sto je kolega gore naveo ... hahaha

GROBAR

pre 15 godina

10 god cekaju na titulu.. auu jbt kako ovo surovo zvuci! pa prodje vam cela mladost u iscekivanju haha

nekom je zivot majka, nekom maceha

mazhestik

pre 15 godina

voleo bih vise od svega da se vratis, iako sam Grobar..pa da dodje i taj nazovi "derbi" da otpevamo par kreativnih pesmica i da opet osetis kako stoka nabija..pa svaki Grobar bi to vise voleo nego leba da jede..

KiNg of sNaKe

pre 15 godina

Vrati se ako zelish da pomognesh timu i da igrash kao sastavni deo a ne kao individualac! Tvoje iskustvo i zelja su uvek pozeljni ali bez Sakote da postavlja igru!
Nadamo se dobrome!!!

Esp

pre 15 godina

Gurović: "Sutra bih došao u Zvezdu"

Duhovit je Gurovic, nema sta.
Interesantno je kako nasi asovi, koji jedva cekaju da odu u inostranstvo, tamo nauce i neformalno glagolsko vreme, " specijalno buduce vreme ". Pa cesto zbog gresaka novinara u naslovu, ostanu nekako nedoreceni.
Inace " specijalno buduce vreme" je MALO SUTRA, MALO MORGEN ...
Tako da apelujem na novinare, da sledeci put obrate malo vise paznje i da ne izostavljaju to " Malo ", jer zbog toga mi ih je i nekako zao. Kao ona prica " Lesi se vraca kuci", ali nikako da se vrati.

Masiv

pre 15 godina

I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO
(Sin Severa, 24. mart 2009 23:16)

I onda je mrmot zavio cokoladu!

dodji nam sto pre...

pre 15 godina

I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO
(Sin Severa, 24. mart 2009 23:16) hahahahahahhah,vi da budete dream team pa vi ste jedna raspadnuta banda,propala institucija kojoj nema spasa,Pesic vam ide na kraju sezone sigurno,a na koja pojacanja mislis stvarno ne znam,jer nijedan iole normalan i zglavan igrac nece doci kod vas da propadne,osim ako je povredjen... A sto se tice Gurovica dodji ti sto pre u tvoju zvezdanicu,steta sto nemozes sutra,jedva cekamo susret sa tobom,propao si igrac koji nikom netreba-pravi igrac za KK Sledeca Sezona... Samo sledeci put kad budemo igrali ponesi maramice da obrises suze... Obrisi suze mala moja,nek osmeh lice ti krasi...

sasha

pre 15 godina

Ne daj boze da se vrati. Pa da opet bude Gurovic 30+ poena, Zvezda 60 a protivnik 80+. Ako je toliko dobar zasto je Prokom propao sa njim. A volim i ja Zvezdu ali se ne hvalim time.

Donnie Brasco

pre 15 godina

Ajde cuti vise, bilo je mnogo lepo dok se nisi javljao. Taman kad je nasoj kosarci krenulo i kad smo uspeli da se ratosiljamo Slavnica,Milicica,i njega a ono,on se javlja. Katasrofa. Samo jos ti trebas Zvezdi...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Gurovic je ovim pokazao da je gospodin i ljudina, na drugoj strani imamo "najbolje navijace Evrolige" kojih se ja stidim, koji su mu vredjali porodicu na najprimitivniji nacin na svakom derbiju !
Vrati se Milane u svoju kucu, uvek si dobrodosao..

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

pre 15 godina

Врати се Милане делијо!
Водио те је Кари на два првенства зна твоје квалитете, још кад би с тобом и Делије дошле па да "Свуда грми около..."

д.н.с.

pre 15 godina

Само ти немој да нас хвалиш.Што се тиче "живота и ситница" сећаш ли се графита у ул.Париске комуне-ГУРА ПАРТИЗАН.Знам није ти лако-мораш да се доказујеш.То ти је, пошто волиш историју-као што су они камењари у западној херцеговини сада највећи могући хрвати а уствари су до пре 150 година били све Срби.И отуда то твоје ненормално понашење,шатро напаљивање до бесконачности,та спремност на погибију ако треба...А у дубини душе остала је тешка празнина али шта ћеш тако је како је -јер ситница је звезда..о Боже пардон -ЗвЕЗда је живот остало су ситнице

pogrebnik from nis

pre 15 godina

@I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO
(Sin Severa, 24. mart 2009 23:16)


JEL PRICAS O SLEDECOJ SEZONI RODJACE?

KKP Knjazevac

pre 15 godina

Cenim Gurovica kao igraca, ali ne kao osobu. On je fudbalski Koroman. Ne moze da se kontrolise. To sto voli Zvezdu i javno to iskazuje takodje cenim, ko sto ja volim Partizan. I ja ne verujem da je ovo izjavio za Partizan, Duleta i Grobare, ali svaka cast!

aleksandar

pre 15 godina

Kada je odlazio iz Zvezde,rekao je da ce se vratiti kao direktor ili funkcioner.Dok je igrao za Partizan izdavao se kao veliki grobar.Dovoljno je samo pogledati tv lica kao sav normalan svet gde prica kako nikad nece zaboraviti skandiranje grobara i podrsku koju su mu pruzili u teskim trenucima (sukob zbog tetovaze),kako je se najezio...Igracki nije ostavio Partizanu ni trun.Kada je dosao kasnije u Zvezdu doziveo je prosvetljenje i shvatio da je najveci delija na svetu.Za Zvezdu je odigrao dobro,mada bez nekih rezultata,tim je igrao za njega,simpatije Delija je osvojio borbenoscu,pravio je ekscese sa grobarima (izjave,uletanje u publiku) sto jednom igracu u poznim godinama nikako ne prilici.Bio je placen kao ostatak petorke zajedno,ali mu to nije bilo dovoljno,pa je odlucio da potpise jos jedan veci ugovor,odem i ostavi svoj voljeni klub na cedilu.Letos kada je klub bio na rubu gasenja nije se nudio da pomogne kao npr. Maljkovic .U medjuvremenu klub je stao na noge,znatno popravio rezultate,stvora se mlad tim za duze staze,a njegova karijera stagnira,igra takmicenje nizeg nivoa od CZ,penzija je pred vratima,a on bi da se vrati da zauzme mesto nekom mladom,ZA DOBRE PARE I naravno da bi ostao u Zvezdi posle kao funkcioner ili direktor kako je izjavio.

No way Pedro

pre 15 godina

Na Zvezdinu sreću, Pešić je pametan čovek pa ti neće dozvoliti ni da prismrdiš klubu i ponovo ga ukopaš kao prethodne dve sezone. Tada se nije igrala košarka, tada se igrao Gurović sa Zvezdom...

MIRYU

pre 15 godina

"Svaka čast Duletu Vujoševiću i 'grobarima'. Velika je stvar boriti se ravnopravno sa ekipama kao što su Panatinaikos i CSKA, koje imaju 20 puta veće budžete. Voleo bih da i Zvezda jednog dana može da se nosi sa evroligaškim velikanima"

Ma, sta dodati?!?!

SrbIN

pre 15 godina

E jesteZvezdaš do daske, ali mislim da polako posustaje! Mada nikad se ne zna... Jedan, dva i eto ga ponovo ovde. Samo da ga Pešić usmeri kako treba kao 2002.!

Nikola

pre 15 godina

Mislim da bi najvece Zvezdino pojacanje trebalo da budu Delije.Sto se tice Gurovica nisam siguran koliko bi se uklopio u Pesiceve planove,ali na kraju bi bilo dobro da dodje makar kao funkcioner.

GrobaR

pre 15 godina

Ovo poslednje Gurke izjavio ,NEMA SANSE
pa sto to nisi izjavio dok si bio u zvezdi nego smo morali sve ono da dozivljavamo one kese sa mokracom, pljuvanja sudija, lazi o gepekovanjima, tuce navijaca i policije...E Svasta, covek unistio instituciju derbija,napravio od toga rat , pobegao za veci kes,a sad prosipa pamet kao Dule ovo ono,kao Partizan hit Evrolige ,to mi i sami znamo, nego reci lepo ko ti je tada naredio da lazes i obmanjujes svoje navijace

BojanM

pre 15 godina

Slobodno Guroviću dođi,biće lakše svim klubovima da deru Zvezdu,a naročito Partizanu!Ne dao Bog tvoju narav nikom,od tebe samo šteta,nikakve koristi!

roman empire

pre 15 godina

To je ono sto fali zvezdinim kosarkasima a ima Gurovic veliku energiju i volju za pobedom,sve je lepo rekao u ovom intervjuu tako da bi samo da ponovim jednu njegovu recenicu "Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice".

Goran_Zr

pre 15 godina

Ne mogu da verujem... Gurovic je nesto izjavio a da pritom nije pljuvao po Partizanu iz sve snage. Ove godine ce nas iznenaditi sneg u Maju, a na leto ce dobro roditi pomorandze u juznoj Srbiji...

Sloba

pre 15 godina

Ne mogu da verujem... Gurovic je nesto izjavio a da pritom nije pljuvao po Partizanu iz sve snage. Ove godine ce nas iznenaditi sneg u Maju, a na leto ce dobro roditi pomorandze u juznoj Srbiji...
(Goran_Zr, 24. mart 2009 23:26)

Malo si pogresio druze, to je Vujosevic pre neki dan nesto izjavio, a da nije pljuvao po Zvezdi iz sve snage. Ups, ili mozda ipak nije?

Sto se tice Gurovica, neka ga gde je. Na kosarkaskom znanju svaka cast, ali bolje da je tim letargican nego ekscesan i polulud.

G

pre 15 godina

Milan legendo, znas uvek da si dobrodosao u Zvezdu.
Ti si odlucivao Svetska prvenstva, a Igor Rakocevic Evroligu...
Vi ste pravi igraci i ponosi kosarkaske Srbije, a ne kvazi igraci i izgubljeni asovi, kao i taj tvoj saigrac...

Samo mogu da kazem da je evidentno da je ovaj razgovor, koji su vodile crno-bele novosti izmisljen...

A naravno svi znamo koji deo...

Jel stvarno oni misle da ce on onako nesto da kaze o nekome ko ima komplekse od njega...

Uvek je govorio bas me briga i tako je sigurno i sada, a vi izmisljajte i mastajte na svoju ruku...

Ти си Звездин четник Миланееее!!

pre 15 godina

Милан је цар!
Увек ћу се сећати, 4 ујутро, Гуровић даје 3 тројке у три напада против Амера и диже нас из мртвих... Бррр.

kovach

pre 15 godina

gurovic cestitao vujosevicu???ajde to da vidim, da mi neko okaci link da to cujem...kako je on to izgovorio...
samo jos jedna laz...

...sve tvoje drugove s tribine severne....

bamboocha

pre 15 godina

Iako volis previse da soliras, uvek si sa svim srcem igrao u svakoj utakmici i uvek ces ostati u secanju najvernijih delija. Zvezdi bi trebao jedan iskusniji igrac, da smiri ekipu na terenu, u zavrsnim trenucima utakmica, kad svi osete nervozu i strah od eventualnog poraza.

Rocco Siffredi

pre 15 godina

Kad je ovaj lik igrao za zvezdu jedva sam cekao derbi da mu pjevam pjesmicu. Koliko je usla ljudima u usi tek sam shvatio jedne kisne veceri poslije koncerta Pepersa u Indjiji kada sam se jedva pored 3 miliona dusa uglavio u voz za NS, i onako pritisnut sa svih strana, pokisao, potisten, jedva stojeci na nogama cujem kako iz pozadine stize pjesma "****o Milaneee, ****mo ti svee, sve tvoje drugove, s'tribine severne..." i pocinje da tresti vagon. Eh....
Jedino sto mogu reci jeste: Milane vrati nam se i unesi malo drazi!!!

darkooo

pre 15 godina

Bravo Milane care,vrati se ti nama i kao navijac pa da podignes malo ove mlade momke koji ne znaju sta je zelja ,strast za klub koji igraju.....

grobar

pre 15 godina

I mi grobari zeljno iscekujemo tvoj povratak medju crveno-bele, cak bi vise voleo da se pre ti vratis u Zvezdu nego Miloje u Partizan. Mi grobari te toliko volimo da ti cak i pesmice pevamo, i da znas da i dalje pijemo mleko

Sin Severa

pre 15 godina

I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO

grobar

pre 15 godina

I mi grobari zeljno iscekujemo tvoj povratak medju crveno-bele, cak bi vise voleo da se pre ti vratis u Zvezdu nego Miloje u Partizan. Mi grobari te toliko volimo da ti cak i pesmice pevamo, i da znas da i dalje pijemo mleko

Sin Severa

pre 15 godina

I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO

pogrebnik from nis

pre 15 godina

@I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO
(Sin Severa, 24. mart 2009 23:16)


JEL PRICAS O SLEDECOJ SEZONI RODJACE?

GrobaR

pre 15 godina

Ovo poslednje Gurke izjavio ,NEMA SANSE
pa sto to nisi izjavio dok si bio u zvezdi nego smo morali sve ono da dozivljavamo one kese sa mokracom, pljuvanja sudija, lazi o gepekovanjima, tuce navijaca i policije...E Svasta, covek unistio instituciju derbija,napravio od toga rat , pobegao za veci kes,a sad prosipa pamet kao Dule ovo ono,kao Partizan hit Evrolige ,to mi i sami znamo, nego reci lepo ko ti je tada naredio da lazes i obmanjujes svoje navijace

Ти си Звездин четник Миланееее!!

pre 15 godina

Милан је цар!
Увек ћу се сећати, 4 ујутро, Гуровић даје 3 тројке у три напада против Амера и диже нас из мртвих... Бррр.

Goran_Zr

pre 15 godina

Ne mogu da verujem... Gurovic je nesto izjavio a da pritom nije pljuvao po Partizanu iz sve snage. Ove godine ce nas iznenaditi sneg u Maju, a na leto ce dobro roditi pomorandze u juznoj Srbiji...

BojanM

pre 15 godina

Slobodno Guroviću dođi,biće lakše svim klubovima da deru Zvezdu,a naročito Partizanu!Ne dao Bog tvoju narav nikom,od tebe samo šteta,nikakve koristi!

bamboocha

pre 15 godina

Iako volis previse da soliras, uvek si sa svim srcem igrao u svakoj utakmici i uvek ces ostati u secanju najvernijih delija. Zvezdi bi trebao jedan iskusniji igrac, da smiri ekipu na terenu, u zavrsnim trenucima utakmica, kad svi osete nervozu i strah od eventualnog poraza.

darkooo

pre 15 godina

Bravo Milane care,vrati se ti nama i kao navijac pa da podignes malo ove mlade momke koji ne znaju sta je zelja ,strast za klub koji igraju.....

Nikola

pre 15 godina

Mislim da bi najvece Zvezdino pojacanje trebalo da budu Delije.Sto se tice Gurovica nisam siguran koliko bi se uklopio u Pesiceve planove,ali na kraju bi bilo dobro da dodje makar kao funkcioner.

kovach

pre 15 godina

gurovic cestitao vujosevicu???ajde to da vidim, da mi neko okaci link da to cujem...kako je on to izgovorio...
samo jos jedna laz...

...sve tvoje drugove s tribine severne....

Rocco Siffredi

pre 15 godina

Kad je ovaj lik igrao za zvezdu jedva sam cekao derbi da mu pjevam pjesmicu. Koliko je usla ljudima u usi tek sam shvatio jedne kisne veceri poslije koncerta Pepersa u Indjiji kada sam se jedva pored 3 miliona dusa uglavio u voz za NS, i onako pritisnut sa svih strana, pokisao, potisten, jedva stojeci na nogama cujem kako iz pozadine stize pjesma "****o Milaneee, ****mo ti svee, sve tvoje drugove, s'tribine severne..." i pocinje da tresti vagon. Eh....
Jedino sto mogu reci jeste: Milane vrati nam se i unesi malo drazi!!!

dodji nam sto pre...

pre 15 godina

I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO
(Sin Severa, 24. mart 2009 23:16) hahahahahahhah,vi da budete dream team pa vi ste jedna raspadnuta banda,propala institucija kojoj nema spasa,Pesic vam ide na kraju sezone sigurno,a na koja pojacanja mislis stvarno ne znam,jer nijedan iole normalan i zglavan igrac nece doci kod vas da propadne,osim ako je povredjen... A sto se tice Gurovica dodji ti sto pre u tvoju zvezdanicu,steta sto nemozes sutra,jedva cekamo susret sa tobom,propao si igrac koji nikom netreba-pravi igrac za KK Sledeca Sezona... Samo sledeci put kad budemo igrali ponesi maramice da obrises suze... Obrisi suze mala moja,nek osmeh lice ti krasi...

aleksandar

pre 15 godina

Kada je odlazio iz Zvezde,rekao je da ce se vratiti kao direktor ili funkcioner.Dok je igrao za Partizan izdavao se kao veliki grobar.Dovoljno je samo pogledati tv lica kao sav normalan svet gde prica kako nikad nece zaboraviti skandiranje grobara i podrsku koju su mu pruzili u teskim trenucima (sukob zbog tetovaze),kako je se najezio...Igracki nije ostavio Partizanu ni trun.Kada je dosao kasnije u Zvezdu doziveo je prosvetljenje i shvatio da je najveci delija na svetu.Za Zvezdu je odigrao dobro,mada bez nekih rezultata,tim je igrao za njega,simpatije Delija je osvojio borbenoscu,pravio je ekscese sa grobarima (izjave,uletanje u publiku) sto jednom igracu u poznim godinama nikako ne prilici.Bio je placen kao ostatak petorke zajedno,ali mu to nije bilo dovoljno,pa je odlucio da potpise jos jedan veci ugovor,odem i ostavi svoj voljeni klub na cedilu.Letos kada je klub bio na rubu gasenja nije se nudio da pomogne kao npr. Maljkovic .U medjuvremenu klub je stao na noge,znatno popravio rezultate,stvora se mlad tim za duze staze,a njegova karijera stagnira,igra takmicenje nizeg nivoa od CZ,penzija je pred vratima,a on bi da se vrati da zauzme mesto nekom mladom,ZA DOBRE PARE I naravno da bi ostao u Zvezdi posle kao funkcioner ili direktor kako je izjavio.

roman empire

pre 15 godina

To je ono sto fali zvezdinim kosarkasima a ima Gurovic veliku energiju i volju za pobedom,sve je lepo rekao u ovom intervjuu tako da bi samo da ponovim jednu njegovu recenicu "Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice".

д.н.с.

pre 15 godina

Само ти немој да нас хвалиш.Што се тиче "живота и ситница" сећаш ли се графита у ул.Париске комуне-ГУРА ПАРТИЗАН.Знам није ти лако-мораш да се доказујеш.То ти је, пошто волиш историју-као што су они камењари у западној херцеговини сада највећи могући хрвати а уствари су до пре 150 година били све Срби.И отуда то твоје ненормално понашење,шатро напаљивање до бесконачности,та спремност на погибију ако треба...А у дубини душе остала је тешка празнина али шта ћеш тако је како је -јер ситница је звезда..о Боже пардон -ЗвЕЗда је живот остало су ситнице

MIRYU

pre 15 godina

"Svaka čast Duletu Vujoševiću i 'grobarima'. Velika je stvar boriti se ravnopravno sa ekipama kao što su Panatinaikos i CSKA, koje imaju 20 puta veće budžete. Voleo bih da i Zvezda jednog dana može da se nosi sa evroligaškim velikanima"

Ma, sta dodati?!?!

keruzi

pre 15 godina

U zemlji Srbiji postoje razne nelogičnosti, pa tako i u sportu.Ako uzmemo primer Gurovića kao nesporno dobrog igrača ali nabijenog emocijama koje su direktan proizvod neuspešne epizode u našem najboljem i vrhunskom klubu PARTIZANU,pa zatim dokazivanje u manjem klubu ,a pri tom tobož kao velikom fanu istog, uz put zaboravljajući da je bio najveći grobar, "za mene postoji samo PARTIZAN i niko više ",pevanje himne PARTIZANA u emisijama na tv,setimo se i evro lige gde ga je DULE forsirao posle povrede kada ga niko nije hteo i na kraju proradi onaj gen poturica gde po svaku cenu želi da bivši klub gde nije uspeo i pored volje istog proba da predstavi u najgorem svetlu pa čak i omalovažava svestan svoje nemoći, a da bi se dokazao u novom gde mu je zapravo i bilo mesto .Igrač koji nema kvalitet završi u malom klubu to je normalno kao njegov primer, ali mi nije jasno zašto blatiš klub koji ti pruži ruku, a ti ne iskoristiš to ,nego praviš od sebe maskotu manjem klubu koji nema nikakav značaj u svetu košarke.Umesto da budeš zahvalan, ti još vređaš.Zato ganeri vodite vašeg ljubimca gubitnika sa sobom u još dugo gubitničko vreme koje vam tek predstoji.Malo opširnije, ali nedovoljno za takav sociološki primer kao što je prethodno navedeni "delija" a pređašnji "grobar" do koske.

george from the jungle

pre 15 godina

Otkud vam ideja da je vredjanje suparnickih igraca pocelo sa vredjanjem ovog prekaljenog glumca, koji ne moze da pomogne timu luzera svojom igrom pa mora da laprda na sav glas? Pesica necu ni da pominjem.
Treba li da vas podsecam da vec 10 godina vredjate njegovo visocanstvo Duleta Vujosevica na svakoj utakmici?
Kako ste vredjali legendu Milosa Vujanica?
Sta je sa Bogdanovicem?
Harisu Brkicu ste pevali ''Harise turcine, nasisaj se ...'' a sada ste doziveli prosvetljenje pa se klanjate Elmedinu!

Vec jednom sam rekao, Gurovic ne mora da prizna ono sto svi vi **gani vec znate: dok mi haramo Evropom, vi ste samo nemi posmatraci toga. Niste cak ni statisti!

Masiv

pre 15 godina

I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO
(Sin Severa, 24. mart 2009 23:16)

I onda je mrmot zavio cokoladu!

mazhestik

pre 15 godina

voleo bih vise od svega da se vratis, iako sam Grobar..pa da dodje i taj nazovi "derbi" da otpevamo par kreativnih pesmica i da opet osetis kako stoka nabija..pa svaki Grobar bi to vise voleo nego leba da jede..

G

pre 15 godina

Milan legendo, znas uvek da si dobrodosao u Zvezdu.
Ti si odlucivao Svetska prvenstva, a Igor Rakocevic Evroligu...
Vi ste pravi igraci i ponosi kosarkaske Srbije, a ne kvazi igraci i izgubljeni asovi, kao i taj tvoj saigrac...

Samo mogu da kazem da je evidentno da je ovaj razgovor, koji su vodile crno-bele novosti izmisljen...

A naravno svi znamo koji deo...

Jel stvarno oni misle da ce on onako nesto da kaze o nekome ko ima komplekse od njega...

Uvek je govorio bas me briga i tako je sigurno i sada, a vi izmisljajte i mastajte na svoju ruku...

GROBAR

pre 15 godina

10 god cekaju na titulu.. auu jbt kako ovo surovo zvuci! pa prodje vam cela mladost u iscekivanju haha

nekom je zivot majka, nekom maceha

No way Pedro

pre 15 godina

Na Zvezdinu sreću, Pešić je pametan čovek pa ti neće dozvoliti ni da prismrdiš klubu i ponovo ga ukopaš kao prethodne dve sezone. Tada se nije igrala košarka, tada se igrao Gurović sa Zvezdom...

Sloba

pre 15 godina

Ne mogu da verujem... Gurovic je nesto izjavio a da pritom nije pljuvao po Partizanu iz sve snage. Ove godine ce nas iznenaditi sneg u Maju, a na leto ce dobro roditi pomorandze u juznoj Srbiji...
(Goran_Zr, 24. mart 2009 23:26)

Malo si pogresio druze, to je Vujosevic pre neki dan nesto izjavio, a da nije pljuvao po Zvezdi iz sve snage. Ups, ili mozda ipak nije?

Sto se tice Gurovica, neka ga gde je. Na kosarkaskom znanju svaka cast, ali bolje da je tim letargican nego ekscesan i polulud.

sasha

pre 15 godina

Ne daj boze da se vrati. Pa da opet bude Gurovic 30+ poena, Zvezda 60 a protivnik 80+. Ako je toliko dobar zasto je Prokom propao sa njim. A volim i ja Zvezdu ali se ne hvalim time.

kompleksas vise vrednosti

pre 15 godina

dodji gurke,sve ti je oprosteno...zelimo opet onaj derbi kada smo se ludo zabavljali,ovi tvoji naslednici nisu uopste zanimljivi...**ganska je tuga pregolema,gurke dodje,ode,pa opet dodje i ode,a titule nema...

Rocky Balboa

pre 15 godina

Gurovic je ovim pokazao da je gospodin i ljudina, na drugoj strani imamo "najbolje navijace Evrolige" kojih se ja stidim, koji su mu vredjali porodicu na najprimitivniji nacin na svakom derbiju !
Vrati se Milane u svoju kucu, uvek si dobrodosao..

Donnie Brasco

pre 15 godina

Ajde cuti vise, bilo je mnogo lepo dok se nisi javljao. Taman kad je nasoj kosarci krenulo i kad smo uspeli da se ratosiljamo Slavnica,Milicica,i njega a ono,on se javlja. Katasrofa. Samo jos ti trebas Zvezdi...

KKP Knjazevac

pre 15 godina

Cenim Gurovica kao igraca, ali ne kao osobu. On je fudbalski Koroman. Ne moze da se kontrolise. To sto voli Zvezdu i javno to iskazuje takodje cenim, ko sto ja volim Partizan. I ja ne verujem da je ovo izjavio za Partizan, Duleta i Grobare, ali svaka cast!

Babin_zub

pre 15 godina

Ja razumem grobare,jer otici iz jednog gradskog rivala u drugi,a pri tom biti extra igrach,ostavlja veliki rez na srcu navijaca iz kog kluba se odlazi.
Ali mogli bi imati bar trunku postovanja prema onome sto je cinio pod kosevima dok je igrao za vas.Licno,kada bi se sad vratio u Partizan,pa cak i kada bi se desilo cudo pa potpisao za Cibonu,ja bih ustao i aplaudirao mu,jer taj covek je pre svega zaduzio ovu reprezentaciju,a svaki dres koji je nosio natapao je litrima znoja a u svoj konto upisivao mnostvo koseva.

george from the jungle

pre 15 godina

Nisam navijac KKSS, ali trebalo bi da postujemo to sto se covek uzdigao iznad svojih navijackih strasti i rekao nesto dobro o Partizanu. Mislim da je on dovoljno pametan da zna da ce ga svaki iskreni grobar ponovo vredjati gde god stigne, ali to je on sam izabrao.
Sto se tice njega i Koromana, ja nemam potrebe za takvim igracima u Partizanu. Kod nas ima igraca koji svoju ljubav prema klubu iskazuju odnosom prema igri i treneru, a ne busanjem u grudi. Da mi je do takvih pratio bih politiku.

i komsinica se nada

pre 15 godina

mozete vi svi da pricate sta hocete i da ga pljujete koliko samo hocete, ali niste vi ubili amerikance sa 3 trojke u 3 napada, nego GUROVIC MILAN.

PFC

pre 15 godina

A da i ja sam cuo da dolaze Brendon Roy,Dwane Wade,Navarro i jos po neki...Hahahaha da nisi ti onaj lik sto je letos reko kad je doso Zeman kako se spremaju velike bombe kako ce Zvezda imati jedan od najmocnijih timova,kako je razgovarao licno sa Bunjevcevicem,a imao nick "samo vas gledamo i tajno radimo"? Pa u pravu si ti mozda i hoce,ali znas kad SLEDECE SEZONE!

SrbIN

pre 15 godina

E jesteZvezdaš do daske, ali mislim da polako posustaje! Mada nikad se ne zna... Jedan, dva i eto ga ponovo ovde. Samo da ga Pešić usmeri kako treba kao 2002.!

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

pre 15 godina

Врати се Милане делијо!
Водио те је Кари на два првенства зна твоје квалитете, још кад би с тобом и Делије дошле па да "Свуда грми около..."

KiNg of sNaKe

pre 15 godina

Vrati se ako zelish da pomognesh timu i da igrash kao sastavni deo a ne kao individualac! Tvoje iskustvo i zelja su uvek pozeljni ali bez Sakote da postavlja igru!
Nadamo se dobrome!!!

Esp

pre 15 godina

Gurović: "Sutra bih došao u Zvezdu"

Duhovit je Gurovic, nema sta.
Interesantno je kako nasi asovi, koji jedva cekaju da odu u inostranstvo, tamo nauce i neformalno glagolsko vreme, " specijalno buduce vreme ". Pa cesto zbog gresaka novinara u naslovu, ostanu nekako nedoreceni.
Inace " specijalno buduce vreme" je MALO SUTRA, MALO MORGEN ...
Tako da apelujem na novinare, da sledeci put obrate malo vise paznje i da ne izostavljaju to " Malo ", jer zbog toga mi ih je i nekako zao. Kao ona prica " Lesi se vraca kuci", ali nikako da se vrati.

vesko

pre 15 godina

Pricajte vi sta hocete ali ja vise volim da Gurovic sutira negoli Bakic ili Kovac ili Keselj. Vise volim da gledam nekog ko grijesi ali ima m... da pokusa, nego djevojcice koje kada se lomi rezultat ne smiju sutnuti na kos. Sjetite se koliko smo utakmica izgubili u poslednjoj cetvrtini, a da smo bili u prednosti svo vrijeme. Mislim da je svima jasno zasto je to tako, oni zatvore Marinovica, a ostali jedva obruc mogu da pogode.(cast Robertsu Stimcu i Kikanovicu). Nama treba jos jedan plej, (a ne ovo sto smo doveli iz Grcke i cije ime ne zelim ni da pomenem) jos jedan centar i Gurovic naravno. Samo da Pesic ostane, mislim da ce ovi grobari,cijih komentara,gle cuda, ponovo ima vise nego nasih morati da se vrate u svoje rupe i da se malo spuste na zemlju. Zvezda mi je sve, Zvezda zivot je, srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te....

joi montenegro

pre 15 godina

To je onaj sto se takmici u pljuvanju u dalj,a voli bogami i prostrani gepek u autu,u zivotu nisam vidio nevaspitanijeg covjeka. Mada bio je nekad dobar igrac.

ma ne

pre 15 godina

Hm ... ako bude igrao kao sto igra u Galati, nebi preporucio Zvezdi da dolazi ... bez njega su bolji :D Osim radi ovih pesmica sto je kolega gore naveo ... hahaha

evropska zvezda

pre 15 godina

Kaže Gurović "Voleo bih da i Zvezda jednog dana može da se nosi sa evroligaškim velikanima" , a Dejan Savićević 21.05.2005 godine "Navijači zvezde žele titulu i Ligu Šampiona.Eh hteo bih i ja da znam da letim pa ne mogu"!SVE OPTIMISTI

Sin Severa

pre 15 godina

I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO

grobar

pre 15 godina

I mi grobari zeljno iscekujemo tvoj povratak medju crveno-bele, cak bi vise voleo da se pre ti vratis u Zvezdu nego Miloje u Partizan. Mi grobari te toliko volimo da ti cak i pesmice pevamo, i da znas da i dalje pijemo mleko

G

pre 15 godina

Milan legendo, znas uvek da si dobrodosao u Zvezdu.
Ti si odlucivao Svetska prvenstva, a Igor Rakocevic Evroligu...
Vi ste pravi igraci i ponosi kosarkaske Srbije, a ne kvazi igraci i izgubljeni asovi, kao i taj tvoj saigrac...

Samo mogu da kazem da je evidentno da je ovaj razgovor, koji su vodile crno-bele novosti izmisljen...

A naravno svi znamo koji deo...

Jel stvarno oni misle da ce on onako nesto da kaze o nekome ko ima komplekse od njega...

Uvek je govorio bas me briga i tako je sigurno i sada, a vi izmisljajte i mastajte na svoju ruku...

BojanM

pre 15 godina

Slobodno Guroviću dođi,biće lakše svim klubovima da deru Zvezdu,a naročito Partizanu!Ne dao Bog tvoju narav nikom,od tebe samo šteta,nikakve koristi!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Gurovic je ovim pokazao da je gospodin i ljudina, na drugoj strani imamo "najbolje navijace Evrolige" kojih se ja stidim, koji su mu vredjali porodicu na najprimitivniji nacin na svakom derbiju !
Vrati se Milane u svoju kucu, uvek si dobrodosao..

GrobaR

pre 15 godina

Ovo poslednje Gurke izjavio ,NEMA SANSE
pa sto to nisi izjavio dok si bio u zvezdi nego smo morali sve ono da dozivljavamo one kese sa mokracom, pljuvanja sudija, lazi o gepekovanjima, tuce navijaca i policije...E Svasta, covek unistio instituciju derbija,napravio od toga rat , pobegao za veci kes,a sad prosipa pamet kao Dule ovo ono,kao Partizan hit Evrolige ,to mi i sami znamo, nego reci lepo ko ti je tada naredio da lazes i obmanjujes svoje navijace

dodji nam sto pre...

pre 15 godina

I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO
(Sin Severa, 24. mart 2009 23:16) hahahahahahhah,vi da budete dream team pa vi ste jedna raspadnuta banda,propala institucija kojoj nema spasa,Pesic vam ide na kraju sezone sigurno,a na koja pojacanja mislis stvarno ne znam,jer nijedan iole normalan i zglavan igrac nece doci kod vas da propadne,osim ako je povredjen... A sto se tice Gurovica dodji ti sto pre u tvoju zvezdanicu,steta sto nemozes sutra,jedva cekamo susret sa tobom,propao si igrac koji nikom netreba-pravi igrac za KK Sledeca Sezona... Samo sledeci put kad budemo igrali ponesi maramice da obrises suze... Obrisi suze mala moja,nek osmeh lice ti krasi...

pogrebnik from nis

pre 15 godina

@I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO
(Sin Severa, 24. mart 2009 23:16)


JEL PRICAS O SLEDECOJ SEZONI RODJACE?

roman empire

pre 15 godina

To je ono sto fali zvezdinim kosarkasima a ima Gurovic veliku energiju i volju za pobedom,sve je lepo rekao u ovom intervjuu tako da bi samo da ponovim jednu njegovu recenicu "Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice".

Rocco Siffredi

pre 15 godina

Kad je ovaj lik igrao za zvezdu jedva sam cekao derbi da mu pjevam pjesmicu. Koliko je usla ljudima u usi tek sam shvatio jedne kisne veceri poslije koncerta Pepersa u Indjiji kada sam se jedva pored 3 miliona dusa uglavio u voz za NS, i onako pritisnut sa svih strana, pokisao, potisten, jedva stojeci na nogama cujem kako iz pozadine stize pjesma "****o Milaneee, ****mo ti svee, sve tvoje drugove, s'tribine severne..." i pocinje da tresti vagon. Eh....
Jedino sto mogu reci jeste: Milane vrati nam se i unesi malo drazi!!!

Babin_zub

pre 15 godina

Ja razumem grobare,jer otici iz jednog gradskog rivala u drugi,a pri tom biti extra igrach,ostavlja veliki rez na srcu navijaca iz kog kluba se odlazi.
Ali mogli bi imati bar trunku postovanja prema onome sto je cinio pod kosevima dok je igrao za vas.Licno,kada bi se sad vratio u Partizan,pa cak i kada bi se desilo cudo pa potpisao za Cibonu,ja bih ustao i aplaudirao mu,jer taj covek je pre svega zaduzio ovu reprezentaciju,a svaki dres koji je nosio natapao je litrima znoja a u svoj konto upisivao mnostvo koseva.

darkooo

pre 15 godina

Bravo Milane care,vrati se ti nama i kao navijac pa da podignes malo ove mlade momke koji ne znaju sta je zelja ,strast za klub koji igraju.....

bamboocha

pre 15 godina

Iako volis previse da soliras, uvek si sa svim srcem igrao u svakoj utakmici i uvek ces ostati u secanju najvernijih delija. Zvezdi bi trebao jedan iskusniji igrac, da smiri ekipu na terenu, u zavrsnim trenucima utakmica, kad svi osete nervozu i strah od eventualnog poraza.

Goran_Zr

pre 15 godina

Ne mogu da verujem... Gurovic je nesto izjavio a da pritom nije pljuvao po Partizanu iz sve snage. Ove godine ce nas iznenaditi sneg u Maju, a na leto ce dobro roditi pomorandze u juznoj Srbiji...

Ти си Звездин четник Миланееее!!

pre 15 godina

Милан је цар!
Увек ћу се сећати, 4 ујутро, Гуровић даје 3 тројке у три напада против Амера и диже нас из мртвих... Бррр.

kovach

pre 15 godina

gurovic cestitao vujosevicu???ajde to da vidim, da mi neko okaci link da to cujem...kako je on to izgovorio...
samo jos jedna laz...

...sve tvoje drugove s tribine severne....

mazhestik

pre 15 godina

voleo bih vise od svega da se vratis, iako sam Grobar..pa da dodje i taj nazovi "derbi" da otpevamo par kreativnih pesmica i da opet osetis kako stoka nabija..pa svaki Grobar bi to vise voleo nego leba da jede..

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

pre 15 godina

Врати се Милане делијо!
Водио те је Кари на два првенства зна твоје квалитете, још кад би с тобом и Делије дошле па да "Свуда грми около..."

Nikola

pre 15 godina

Mislim da bi najvece Zvezdino pojacanje trebalo da budu Delije.Sto se tice Gurovica nisam siguran koliko bi se uklopio u Pesiceve planove,ali na kraju bi bilo dobro da dodje makar kao funkcioner.

Masiv

pre 15 godina

I nema veze što Zvezda nema veze
i nema veze što sam pijan ja
i nema veze što ponovo smo drugi
jer život svoj za Zvezdu daću ja.

Milane znamo svi da ces doci u junu, znamo i imena ostalih igraca koji dolaze. Prica se o tome ( tamo gde treba da se prica vec 2 meseca i sve je vec dogovoreno! ). Znamo i generalnog sponzora koji dolazi.... a sto je najbitnije po svemu sudeci i po nekim naznakama VRATICE SE I DELIJE ! bicemo mnogo mocan tim !!! Ne zelim nista vise da otkrivam, mnogi ce biti iznenadjeni  bice to DREAM TEAM ! volimo te ZVEZDO
(Sin Severa, 24. mart 2009 23:16)

I onda je mrmot zavio cokoladu!

MIRYU

pre 15 godina

"Svaka čast Duletu Vujoševiću i 'grobarima'. Velika je stvar boriti se ravnopravno sa ekipama kao što su Panatinaikos i CSKA, koje imaju 20 puta veće budžete. Voleo bih da i Zvezda jednog dana može da se nosi sa evroligaškim velikanima"

Ma, sta dodati?!?!

д.н.с.

pre 15 godina

Само ти немој да нас хвалиш.Што се тиче "живота и ситница" сећаш ли се графита у ул.Париске комуне-ГУРА ПАРТИЗАН.Знам није ти лако-мораш да се доказујеш.То ти је, пошто волиш историју-као што су они камењари у западној херцеговини сада највећи могући хрвати а уствари су до пре 150 година били све Срби.И отуда то твоје ненормално понашење,шатро напаљивање до бесконачности,та спремност на погибију ако треба...А у дубини душе остала је тешка празнина али шта ћеш тако је како је -јер ситница је звезда..о Боже пардон -ЗвЕЗда је живот остало су ситнице

vesko

pre 15 godina

Pricajte vi sta hocete ali ja vise volim da Gurovic sutira negoli Bakic ili Kovac ili Keselj. Vise volim da gledam nekog ko grijesi ali ima m... da pokusa, nego djevojcice koje kada se lomi rezultat ne smiju sutnuti na kos. Sjetite se koliko smo utakmica izgubili u poslednjoj cetvrtini, a da smo bili u prednosti svo vrijeme. Mislim da je svima jasno zasto je to tako, oni zatvore Marinovica, a ostali jedva obruc mogu da pogode.(cast Robertsu Stimcu i Kikanovicu). Nama treba jos jedan plej, (a ne ovo sto smo doveli iz Grcke i cije ime ne zelim ni da pomenem) jos jedan centar i Gurovic naravno. Samo da Pesic ostane, mislim da ce ovi grobari,cijih komentara,gle cuda, ponovo ima vise nego nasih morati da se vrate u svoje rupe i da se malo spuste na zemlju. Zvezda mi je sve, Zvezda zivot je, srce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te....

No way Pedro

pre 15 godina

Na Zvezdinu sreću, Pešić je pametan čovek pa ti neće dozvoliti ni da prismrdiš klubu i ponovo ga ukopaš kao prethodne dve sezone. Tada se nije igrala košarka, tada se igrao Gurović sa Zvezdom...

Sloba

pre 15 godina

Ne mogu da verujem... Gurovic je nesto izjavio a da pritom nije pljuvao po Partizanu iz sve snage. Ove godine ce nas iznenaditi sneg u Maju, a na leto ce dobro roditi pomorandze u juznoj Srbiji...
(Goran_Zr, 24. mart 2009 23:26)

Malo si pogresio druze, to je Vujosevic pre neki dan nesto izjavio, a da nije pljuvao po Zvezdi iz sve snage. Ups, ili mozda ipak nije?

Sto se tice Gurovica, neka ga gde je. Na kosarkaskom znanju svaka cast, ali bolje da je tim letargican nego ekscesan i polulud.

keruzi

pre 15 godina

U zemlji Srbiji postoje razne nelogičnosti, pa tako i u sportu.Ako uzmemo primer Gurovića kao nesporno dobrog igrača ali nabijenog emocijama koje su direktan proizvod neuspešne epizode u našem najboljem i vrhunskom klubu PARTIZANU,pa zatim dokazivanje u manjem klubu ,a pri tom tobož kao velikom fanu istog, uz put zaboravljajući da je bio najveći grobar, "za mene postoji samo PARTIZAN i niko više ",pevanje himne PARTIZANA u emisijama na tv,setimo se i evro lige gde ga je DULE forsirao posle povrede kada ga niko nije hteo i na kraju proradi onaj gen poturica gde po svaku cenu želi da bivši klub gde nije uspeo i pored volje istog proba da predstavi u najgorem svetlu pa čak i omalovažava svestan svoje nemoći, a da bi se dokazao u novom gde mu je zapravo i bilo mesto .Igrač koji nema kvalitet završi u malom klubu to je normalno kao njegov primer, ali mi nije jasno zašto blatiš klub koji ti pruži ruku, a ti ne iskoristiš to ,nego praviš od sebe maskotu manjem klubu koji nema nikakav značaj u svetu košarke.Umesto da budeš zahvalan, ti još vređaš.Zato ganeri vodite vašeg ljubimca gubitnika sa sobom u još dugo gubitničko vreme koje vam tek predstoji.Malo opširnije, ali nedovoljno za takav sociološki primer kao što je prethodno navedeni "delija" a pređašnji "grobar" do koske.

Donnie Brasco

pre 15 godina

Ajde cuti vise, bilo je mnogo lepo dok se nisi javljao. Taman kad je nasoj kosarci krenulo i kad smo uspeli da se ratosiljamo Slavnica,Milicica,i njega a ono,on se javlja. Katasrofa. Samo jos ti trebas Zvezdi...

aleksandar

pre 15 godina

Kada je odlazio iz Zvezde,rekao je da ce se vratiti kao direktor ili funkcioner.Dok je igrao za Partizan izdavao se kao veliki grobar.Dovoljno je samo pogledati tv lica kao sav normalan svet gde prica kako nikad nece zaboraviti skandiranje grobara i podrsku koju su mu pruzili u teskim trenucima (sukob zbog tetovaze),kako je se najezio...Igracki nije ostavio Partizanu ni trun.Kada je dosao kasnije u Zvezdu doziveo je prosvetljenje i shvatio da je najveci delija na svetu.Za Zvezdu je odigrao dobro,mada bez nekih rezultata,tim je igrao za njega,simpatije Delija je osvojio borbenoscu,pravio je ekscese sa grobarima (izjave,uletanje u publiku) sto jednom igracu u poznim godinama nikako ne prilici.Bio je placen kao ostatak petorke zajedno,ali mu to nije bilo dovoljno,pa je odlucio da potpise jos jedan veci ugovor,odem i ostavi svoj voljeni klub na cedilu.Letos kada je klub bio na rubu gasenja nije se nudio da pomogne kao npr. Maljkovic .U medjuvremenu klub je stao na noge,znatno popravio rezultate,stvora se mlad tim za duze staze,a njegova karijera stagnira,igra takmicenje nizeg nivoa od CZ,penzija je pred vratima,a on bi da se vrati da zauzme mesto nekom mladom,ZA DOBRE PARE I naravno da bi ostao u Zvezdi posle kao funkcioner ili direktor kako je izjavio.

GROBAR

pre 15 godina

10 god cekaju na titulu.. auu jbt kako ovo surovo zvuci! pa prodje vam cela mladost u iscekivanju haha

nekom je zivot majka, nekom maceha

PFC

pre 15 godina

A da i ja sam cuo da dolaze Brendon Roy,Dwane Wade,Navarro i jos po neki...Hahahaha da nisi ti onaj lik sto je letos reko kad je doso Zeman kako se spremaju velike bombe kako ce Zvezda imati jedan od najmocnijih timova,kako je razgovarao licno sa Bunjevcevicem,a imao nick "samo vas gledamo i tajno radimo"? Pa u pravu si ti mozda i hoce,ali znas kad SLEDECE SEZONE!

sasha

pre 15 godina

Ne daj boze da se vrati. Pa da opet bude Gurovic 30+ poena, Zvezda 60 a protivnik 80+. Ako je toliko dobar zasto je Prokom propao sa njim. A volim i ja Zvezdu ali se ne hvalim time.

ma ne

pre 15 godina

Hm ... ako bude igrao kao sto igra u Galati, nebi preporucio Zvezdi da dolazi ... bez njega su bolji :D Osim radi ovih pesmica sto je kolega gore naveo ... hahaha

george from the jungle

pre 15 godina

Nisam navijac KKSS, ali trebalo bi da postujemo to sto se covek uzdigao iznad svojih navijackih strasti i rekao nesto dobro o Partizanu. Mislim da je on dovoljno pametan da zna da ce ga svaki iskreni grobar ponovo vredjati gde god stigne, ali to je on sam izabrao.
Sto se tice njega i Koromana, ja nemam potrebe za takvim igracima u Partizanu. Kod nas ima igraca koji svoju ljubav prema klubu iskazuju odnosom prema igri i treneru, a ne busanjem u grudi. Da mi je do takvih pratio bih politiku.

i komsinica se nada

pre 15 godina

mozete vi svi da pricate sta hocete i da ga pljujete koliko samo hocete, ali niste vi ubili amerikance sa 3 trojke u 3 napada, nego GUROVIC MILAN.

SrbIN

pre 15 godina

E jesteZvezdaš do daske, ali mislim da polako posustaje! Mada nikad se ne zna... Jedan, dva i eto ga ponovo ovde. Samo da ga Pešić usmeri kako treba kao 2002.!

Esp

pre 15 godina

Gurović: "Sutra bih došao u Zvezdu"

Duhovit je Gurovic, nema sta.
Interesantno je kako nasi asovi, koji jedva cekaju da odu u inostranstvo, tamo nauce i neformalno glagolsko vreme, " specijalno buduce vreme ". Pa cesto zbog gresaka novinara u naslovu, ostanu nekako nedoreceni.
Inace " specijalno buduce vreme" je MALO SUTRA, MALO MORGEN ...
Tako da apelujem na novinare, da sledeci put obrate malo vise paznje i da ne izostavljaju to " Malo ", jer zbog toga mi ih je i nekako zao. Kao ona prica " Lesi se vraca kuci", ali nikako da se vrati.

kompleksas vise vrednosti

pre 15 godina

dodji gurke,sve ti je oprosteno...zelimo opet onaj derbi kada smo se ludo zabavljali,ovi tvoji naslednici nisu uopste zanimljivi...**ganska je tuga pregolema,gurke dodje,ode,pa opet dodje i ode,a titule nema...

george from the jungle

pre 15 godina

Otkud vam ideja da je vredjanje suparnickih igraca pocelo sa vredjanjem ovog prekaljenog glumca, koji ne moze da pomogne timu luzera svojom igrom pa mora da laprda na sav glas? Pesica necu ni da pominjem.
Treba li da vas podsecam da vec 10 godina vredjate njegovo visocanstvo Duleta Vujosevica na svakoj utakmici?
Kako ste vredjali legendu Milosa Vujanica?
Sta je sa Bogdanovicem?
Harisu Brkicu ste pevali ''Harise turcine, nasisaj se ...'' a sada ste doziveli prosvetljenje pa se klanjate Elmedinu!

Vec jednom sam rekao, Gurovic ne mora da prizna ono sto svi vi **gani vec znate: dok mi haramo Evropom, vi ste samo nemi posmatraci toga. Niste cak ni statisti!

KKP Knjazevac

pre 15 godina

Cenim Gurovica kao igraca, ali ne kao osobu. On je fudbalski Koroman. Ne moze da se kontrolise. To sto voli Zvezdu i javno to iskazuje takodje cenim, ko sto ja volim Partizan. I ja ne verujem da je ovo izjavio za Partizan, Duleta i Grobare, ali svaka cast!

KiNg of sNaKe

pre 15 godina

Vrati se ako zelish da pomognesh timu i da igrash kao sastavni deo a ne kao individualac! Tvoje iskustvo i zelja su uvek pozeljni ali bez Sakote da postavlja igru!
Nadamo se dobrome!!!

evropska zvezda

pre 15 godina

Kaže Gurović "Voleo bih da i Zvezda jednog dana može da se nosi sa evroligaškim velikanima" , a Dejan Savićević 21.05.2005 godine "Navijači zvezde žele titulu i Ligu Šampiona.Eh hteo bih i ja da znam da letim pa ne mogu"!SVE OPTIMISTI

joi montenegro

pre 15 godina

To je onaj sto se takmici u pljuvanju u dalj,a voli bogami i prostrani gepek u autu,u zivotu nisam vidio nevaspitanijeg covjeka. Mada bio je nekad dobar igrac.