Ponedeljak, 16.03.2009.

18:58

Antić: "Moje ambicije idu dalje od plasmana na Mundijal"

Izvor: Ivan Lonèareviæ

Antiæ: "Moje ambicije idu dalje od plasmana na Mundijal" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

grga9

pre 14 godina

Antic je ubedljivo najbolji selektor koji je ikad vodio nasu reprezentaciju...mislim da sa reprezentacijom moze mnogo vise od samog plasmana na mundijal!

skandynavac

pre 15 godina

Nisam siguran da je Srbija vec u Africi na WM ..? treba bar nerjeseno sa Francuzima..u suprotnom baraz!
a u barazu nikad se nezna..mogu da budu kako stvari stoje opasne ekipe..Rusija,Bosna,Portugal..Hrvatska..Izrael.Skotska,Cesi
Tesko da se moze plasirati bez napadaca na svj,prvenstvo.odbrana je OK.

bagi arapin

pre 15 godina

BRAVO ĐENERALE ANTIĆU bravo junaci!!!! nije pohvalno posle utakmice popovati ali ko svi srbi .Vremena ima na pretek da se sve na tenane izanalizira ,dođosmo donekle ,kako ovo dokrajčiti maestralno?Odgovor na ovo pitanje sigurno u svojoj viziji ima naš GENERAL ANTIĆ. Počeše nam sada i švabe da prete,ali ako smo tako bili lucidni u Austriji sigurno na svom pragu nećemo dati mesta za kalkulacije.Nebih se složio sa dosta nevernih TOMA koji sa nevericom ovo SRPSKO PROLEĆE u fudbalu komentarišu " pa videćemo posle pa ovako pa onako" GOSPODO NEVERNE TOME ako vama treba još da progledate žao nam je .Mićemo se napokon opustiti i uživati u fudbalu.Pa valjda se on zato i igra?Uspesi !!!! Nešto sasvim normalno , kad se uzme u obzir kakav je strateg ĐENERAL ANTIĆ!!!!! NAPRED JUNACI NAPRED ĐENERALE !!!!!!!!

Nikola

pre 15 godina

Ajde da pricamo malo iskreno!!!
Znam da ovde vecina od vas ne voli da prica o HRVATIMA ali sta su oni uradili sa njihovom reprezentacijom,cetvt-finale EVROPSKOG PRVENSTVA!!! A imaju li oni neku bas jaku zvezdu??? Nemaju !!! Ali imaju dobru organizaciju i njihov cilj!!!Ja smatram da mi imamo bolji tim od njih i poredeci nas sa njima mislim da mozemo da prodjemo grupe pa cak mozda i dalje!!!

Kevin Keegan

pre 15 godina

Bolje biti optimista nego mrgud. Dosta mi je bilo mrgodjena na samu pomisao o reprezentaciji.

Rastereceni i motivisani igraci puni optimizma pruzaju ponekad i vise nego sto realno "znaju".

Pitajte Otta Rehagela i Grke. Oni su imali Dellasa, Zagorakisa, Basinasa i Charisteasa, a mi imamo Vidica, Krasica, Sulejmanija, Kacara, Jovanovica...

Optimizam je neophodan!!!

Bozo Ristic

pre 15 godina

ANTICU sa ovih 18 sigurno dobijamu svaku.Prva postava:STOJKOVIC,VIDIC,SUBOTIC,IVANOVIC,KOLAROV,STANKOVIC,KACAR,JOVANOVIC,KRASIC,ZIGIC,PANTELIC.A rezerve;DISLJENKOVIC,LUKOVIC,D.TOSIC,KUZMANOVIC,Z.TOSIC,JANKOVIC,LAZOVIC. NAPRIJED SRBIJA.

Aca_USA

pre 15 godina

Apelujem na navijace da se ujedine i ne prepucavaju oko sastava reprezentacije.
Antic je doneo pozitivnu atmosferu i svi treba da stanemo iza njega i tima koji ON odabere.
Svaka pobeda je uspeh jer mi nikada nismo imali uspeh u fudbalu. U zadnjih 60 godina osvojili smo jedan evropski kup i igrali dva evropska finala ('66 i '79). Malo da bi se busali u grudi.

Srbin iz Rumunije

pre 15 godina

Dobro dosli braco Srbi u prijateljsku nam Rumuniju!!! Samo hrabro uz podrsku nas vernih navijaca do pobede!!!

Rumunima zelim sve najbolje i da se kvalifikuju na SP kao najbolja drugoplasirana ekipa...

SRBIJA!!!

p.s.
Baco Toorchine...

Fuzbal

pre 15 godina

Rumunija ce protiv Srbije nastupiti oslabljena jer se povredio Kristijan Kivu,to je najnovija informacija.Odsustvovace sa terena najmanje mesec dana i sigirno nece igrati protiv Srbije.Inace on je kapiten Rumunije tako da je to dobra vest za nas.

Imigrant

pre 15 godina

@stevan
I ja sam u Kanadi. Televiziju M sada mozes naci na ovom linku.
http://www.uzivotv.com/index.php
Kad se otvori stranica, idi na levoj strani na link: "Strani TV kanali". Onda ces imati i TV M. Klikni i... gotovo.
Ja tako pratim i kosarku (Partizan) i tenis. Besplatno je, a slika je izvanredna.

Shpanac

pre 15 godina

Kaze se valjda "Imamo velike ambicije"! Antic je naj resenje za Srbiju ali manje shepurenja sa njegove strane. Valjda i igraci imaju "neke" zasluge?!

NovoSadista

pre 15 godina

Veruj Antara, i nase ambicije i nade su velike.Necemo da se zalecemo ali sve sto se desava sa i oko reprezentacije je nesto potpuno novo.Nikada u istoriji naseg fudbala nije bilo tako pozitivne atmosfere u ekipi,u savezu...Nikada nismo imali ekipu koja nema nijednu zvezdu evropskog i svetskog formata a koja je opet jaka na svim pozicijama.Neznam sta ce od svega ispasti ali ovo su cinjenice.Zato se stvarno potajno nadamo velikom rezultatu.Ali polako...

sone+++

pre 15 godina

Nerviraju me neki likovi koji jedva cekaju da izgubi reprezentacuja,covjek je mislio da mogu vise, a to znaci prolazak grupne faze na Svetskom prvenstvu...

Miki

pre 15 godina

Bio sam medju prvima koji su pljuvali po Anticu kada se prihvatio selektorskog poziva jer sam mislio da nema kvalitet za takav posao.
I pogresio sam.
Rezultati govore najrecitije.
Imamo odlicnu priliku da sa pobedama nad Francuzima,Austrijancima i Rumunima kod kuce i bar bodom u Konstanci zavrsimo pricu.
E sad, to je uvek lakse reci.

sale

pre 15 godina

OVako su isle tekme pod vodjstvom Antica:
Far.Ostrva- Uspostavljali smo ravnotezu i dominirali, stvarali sanse i samo 2 gola smo dali...
FRANCUSKA- Utakmicu smo lepo poceli, hteli smo da im dokazemo da nismo macji kasalj, i uz par dobrih izbacivanja Kacara, superiorno neiskoriscenu gol sansu Pantelica, i naravno Jankovicev prevarantski potez sa Clichyem smo dobro zavrsili poluvreme... Onda je krenula Kokosja ofanziva i tu je Krstajic presudio... Prvo ga je Gouvu zeznuo kad je dodao Anriju kod vodeceg gola, a zatim se spetljao sa Vidicem sto je Anelka iskoristio... Zatim je Gourcuff imao par 100% gol sansi koje nije iskoristio... i tu je SRBIJA krenula u totalnu ofanzivu, a tu se Ziga spetljao jer nije primio loptu pred golom kako treba... I prc milojka udenuo ga je Ivanovic od zemlju pod precku!!!! i to je bilo to, 2-1...
Litvanija- Tu smo krenuli pametno i ofanzivno i vec se videlo da se ekipa ukomponovala... 3-0
Austrija- tu smo u prvom napadu pokazali ozbiljnu nameru da pobedimo... Ma u svim segmentima smo ih unistili!!!! zasluzeno smo dobili 3-1

A Protiv rumunije--- bice isto kao Temisvar-Partizan... Rumuni ce povesti preko Mutua, Milijas ce izjednaciti iz slobodnjaka, a u drugom pol. ce Krasic sjajno proci po desnoj strani, predriblati Raca i asistirati do Jovanovica koji ce prvo baciti Chivua po burek, a zatim zatresti mrezu za 1-2.. Toliko od mene, ako ocete preporucite, ako necete ne morate...Pozz

Cezar

pre 15 godina

@
Opet trcimo pred rudu!Prvo treba da se plasirano na Svetsko pa onda da pricamo sta dalje.Uvek smo se opekli kad god smo najavljivali extra rezultat!Tako da idemo jedno po jedno!Ali ipak se nadam... :)
(Mjolnir, 16. mart 2009 20:23)

I onda Rumuni pobedise sa jedan nula... a mi bili bolji ihaaaaa.
(Rumko, 16. mart 2009 21:57)

Zao mi je ali cemo sad da krenemo da gubimo...
(ccc, 16. mart 2009 19:57)


Dokle bre vise ove svrake, vrane, gavrani I zalosne sove? Naravno da hocemo vise od plasmana na Svetsko! Hocemo da ga osvojimo i tome se nadamo! I ma koliko to bilo nerealno tako treba razmisljati I treba pretiti svima i ici na pobedu na svakoj utakmici! Pa zato se i igra I zato I navijamo! A vama ako se ne svidja idite zatvorite se u spajiz i likujte kad god izgubimo! Ja cu se uvek nadati pobedi protiv bilo koga! Gledacu sledecu tekmu sa par ortaka Rumuna, I vec sam im rekao da nemaju cemu da se nadaju I da cu im guzu pomeriti cim budemo poveli! I u to uopste ne sumnjam!!!!! Napred Srbija!

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

Ima jos dosta da se igra u kvalifikacijama,al ne bismo trebali da sumnjamo u ovu reprezentaciju jer je dosta trulog korenja izbaceno. Ova 23 mladica nas ce uciniti ponosnim u Juznoj Africi.
Golmani: Stojkovic,Disljenkovic I Isailovic
Odbrana: Vidic, Dragutinovic, Subotic, Lukovic, Ivanovic, Rukavina, Kolarov I Obradovic
Vezni: Kacar, Stankovic, Milijas, Kuzmanovic, Jankovic, Krasic, Jovanovic, Tosic, Sulejmani
Napad: Zigic, Pantelic, Lazovic

cuprija

pre 15 godina

moram da kazem da Dule Vujosevic treba da se ugleda na Radomira Antica...jeste dule legenda....ali anta je rekao da su ga dosadasnji rezultati i ponasanje igraca dovelo do optimizma i sada pucaju visoko ! tako i treba......a ne da dule non stop pominje kako je nama samo ulazak u top 16 veliki uspeh....da je sve ovo ne realan uspeh......ma DULE BRATE AKO TE DOSADASNJI REZULTATI NISU DOVELI DO OPTIMIZMA DA SE PUCA NA FINAL4 PA I NA TITULU....OVE SEZONE PONAVLJAMO DOBRE IGRE OD PROSLE ....CAK SMO I BOLJI....STO NISTE DOVELI JOS JEDNOG PLEJMEJKERA PA DA CILJAMO I TITULU!!!!!!!

zoran

pre 15 godina

Anticu manje price (i olakih obecanja) a vise rada i mozda ti se ambicija ispuni. Istini za volju, igracki talenat koji sad imamo nije ni blizu onome sto je bivsa Jugoslavija nekad nudila. A FSS je mnogo gore mesto nego ikada pre...

Pa IPAK, sve najbolje ovoj grupi mladica!

QUO

pre 15 godina

Ne razumem cemu euforija oko Anticeve reprenzetacije. Ta ekipa nije "nista" uradila, Francuzi su nas oprali, videcemo za Rumune. To ce biti veliki test.
Koliko se secam, i oko Petkove reprenzetacije se digla euforija, ali tek na kraju kvalifikacija. Pad ne bih da spominjem.

Veljko

pre 15 godina

Svaka cast gospodine Anticu,tako treba,hrabro i bez kalkulisanja.Igrace imamo,to je svakom ko prati fudbal jasno,samo nam je ovakav selektor falio.

stevan

pre 15 godina

Molim nekoga od navijaca da mi ponovi link na koji mogu gledati utakmicu sa Rumunijom preko inerneta. Prosli put sam gledao nas tim preko Televizije M iz Toronta, ali mi taj link vise ne radi. Svima pozdrav, i nadajmo se lepom fudbalu, Srbin iz Kanade.

Uros

pre 15 godina

Koliko ja citam, nigde covek nije rekao da cemo biti prvaci ni da cemo biti u polu-finalu.. kulturno je izjavio da smatra da plasman ne treba da nam bude jedini cilj. Napred Srbija!

no

pre 15 godina

Gde su oni sto su hteli Djukica?

Evo tu sam :-).
Stvarno mi je bilo zao sto je otisao. Al' sada ga ne bih nazad ni slucajno!
A ti Anticu nateraj ove nase da igraju kao protiv Austrije svaki mec i bices moj idol do kraja zivota...

nishlija

pre 15 godina

Apelujem na Nishlije (i juznjake) koji imaju finansijske mogucnosti odu na utakmicu. Na ulazima u neke kladionice sam video da se organizuje odlazak u Konstancu za 70e. U cenu je uracunat prevoz, viza, zdravstveno...Raspitajte se ako vas zanima, lepo bi bilo da nas ima tamo u sto vecem broju.

Ja na zalost nemam pasos, a ni para :(

banjalukaSRB

pre 15 godina

bez obzira na bilo koji sportski dogadjaj na svijetu, uvijek fudbalska utakmica reprezentacije srbije predstavlja nevjerovatan osjecaj.

Coss

pre 15 godina

Iskreno,nikad nisam verovao da jedan covek moze da donese velike i momentalne promene na bolje bilo gde,ali Antic je uradio nesto neverovatno.bili smo u totalnom autu i on je uspeo bukvalno istog momenta kad je preuzeo funkciju selektora da unese mnogo novina i stvari koje su pozitivne.stvarno svaka cast!mislim da optimizam koji Antic siri nije neosnovan jer covek definitivno zna sta radi i prica.

rade

pre 15 godina

Napred generale Anticu,napred "orlovi" u KOnstanci da napravimo povoljan rezultat koji ce nas pribliziti SP,pa ako Bog da u septembru da srusimo Francuze red bi bio da se pobedi neka reprezentacija iz "krema" svetskog fudbala" E VIVA SERBIA !!!

Mjolnir

pre 15 godina

Opet trcimo pred rudu!Prvo treba da se plasirano na Svetsko pa onda da pricamo sta dalje.Uvek smo se opekli kad god smo najavljivali extra rezultat!Tako da idemo jedno po jedno!Ali ipak se nadam... :)

realno...

pre 15 godina

posle ko zna koliko godina prosto uzivam gledajuci fudbalsku reprezentaciju...
zasluga je velikim delom trenera a i igraca koji daju maksimum za ovu drzavu i za sebe! srecno i hrabro u narednim utakmicama uz vas smo!!!

Koki

pre 15 godina

Pazi da ti se ambicije ne odbiju o glavu i padnu u blato. Zar treba pričati da su nam ambicije npr. polufinale Svetskog prvenstva kad su kvalifikacije za isto tek počele...?
Korak po korak Radomire, ne valja mešati snove sa realnošću

no

pre 15 godina

Gde su oni sto su hteli Djukica?

Evo tu sam :-).
Stvarno mi je bilo zao sto je otisao. Al' sada ga ne bih nazad ni slucajno!
A ti Anticu nateraj ove nase da igraju kao protiv Austrije svaki mec i bices moj idol do kraja zivota...

Coss

pre 15 godina

Iskreno,nikad nisam verovao da jedan covek moze da donese velike i momentalne promene na bolje bilo gde,ali Antic je uradio nesto neverovatno.bili smo u totalnom autu i on je uspeo bukvalno istog momenta kad je preuzeo funkciju selektora da unese mnogo novina i stvari koje su pozitivne.stvarno svaka cast!mislim da optimizam koji Antic siri nije neosnovan jer covek definitivno zna sta radi i prica.

nishlija

pre 15 godina

Apelujem na Nishlije (i juznjake) koji imaju finansijske mogucnosti odu na utakmicu. Na ulazima u neke kladionice sam video da se organizuje odlazak u Konstancu za 70e. U cenu je uracunat prevoz, viza, zdravstveno...Raspitajte se ako vas zanima, lepo bi bilo da nas ima tamo u sto vecem broju.

Ja na zalost nemam pasos, a ni para :(

rade

pre 15 godina

Napred generale Anticu,napred "orlovi" u KOnstanci da napravimo povoljan rezultat koji ce nas pribliziti SP,pa ako Bog da u septembru da srusimo Francuze red bi bio da se pobedi neka reprezentacija iz "krema" svetskog fudbala" E VIVA SERBIA !!!

realno...

pre 15 godina

posle ko zna koliko godina prosto uzivam gledajuci fudbalsku reprezentaciju...
zasluga je velikim delom trenera a i igraca koji daju maksimum za ovu drzavu i za sebe! srecno i hrabro u narednim utakmicama uz vas smo!!!

Cezar

pre 15 godina

@
Opet trcimo pred rudu!Prvo treba da se plasirano na Svetsko pa onda da pricamo sta dalje.Uvek smo se opekli kad god smo najavljivali extra rezultat!Tako da idemo jedno po jedno!Ali ipak se nadam... :)
(Mjolnir, 16. mart 2009 20:23)

I onda Rumuni pobedise sa jedan nula... a mi bili bolji ihaaaaa.
(Rumko, 16. mart 2009 21:57)

Zao mi je ali cemo sad da krenemo da gubimo...
(ccc, 16. mart 2009 19:57)


Dokle bre vise ove svrake, vrane, gavrani I zalosne sove? Naravno da hocemo vise od plasmana na Svetsko! Hocemo da ga osvojimo i tome se nadamo! I ma koliko to bilo nerealno tako treba razmisljati I treba pretiti svima i ici na pobedu na svakoj utakmici! Pa zato se i igra I zato I navijamo! A vama ako se ne svidja idite zatvorite se u spajiz i likujte kad god izgubimo! Ja cu se uvek nadati pobedi protiv bilo koga! Gledacu sledecu tekmu sa par ortaka Rumuna, I vec sam im rekao da nemaju cemu da se nadaju I da cu im guzu pomeriti cim budemo poveli! I u to uopste ne sumnjam!!!!! Napred Srbija!

sale

pre 15 godina

OVako su isle tekme pod vodjstvom Antica:
Far.Ostrva- Uspostavljali smo ravnotezu i dominirali, stvarali sanse i samo 2 gola smo dali...
FRANCUSKA- Utakmicu smo lepo poceli, hteli smo da im dokazemo da nismo macji kasalj, i uz par dobrih izbacivanja Kacara, superiorno neiskoriscenu gol sansu Pantelica, i naravno Jankovicev prevarantski potez sa Clichyem smo dobro zavrsili poluvreme... Onda je krenula Kokosja ofanziva i tu je Krstajic presudio... Prvo ga je Gouvu zeznuo kad je dodao Anriju kod vodeceg gola, a zatim se spetljao sa Vidicem sto je Anelka iskoristio... Zatim je Gourcuff imao par 100% gol sansi koje nije iskoristio... i tu je SRBIJA krenula u totalnu ofanzivu, a tu se Ziga spetljao jer nije primio loptu pred golom kako treba... I prc milojka udenuo ga je Ivanovic od zemlju pod precku!!!! i to je bilo to, 2-1...
Litvanija- Tu smo krenuli pametno i ofanzivno i vec se videlo da se ekipa ukomponovala... 3-0
Austrija- tu smo u prvom napadu pokazali ozbiljnu nameru da pobedimo... Ma u svim segmentima smo ih unistili!!!! zasluzeno smo dobili 3-1

A Protiv rumunije--- bice isto kao Temisvar-Partizan... Rumuni ce povesti preko Mutua, Milijas ce izjednaciti iz slobodnjaka, a u drugom pol. ce Krasic sjajno proci po desnoj strani, predriblati Raca i asistirati do Jovanovica koji ce prvo baciti Chivua po burek, a zatim zatresti mrezu za 1-2.. Toliko od mene, ako ocete preporucite, ako necete ne morate...Pozz

Uros

pre 15 godina

Koliko ja citam, nigde covek nije rekao da cemo biti prvaci ni da cemo biti u polu-finalu.. kulturno je izjavio da smatra da plasman ne treba da nam bude jedini cilj. Napred Srbija!

banjalukaSRB

pre 15 godina

bez obzira na bilo koji sportski dogadjaj na svijetu, uvijek fudbalska utakmica reprezentacije srbije predstavlja nevjerovatan osjecaj.

Koki

pre 15 godina

Pazi da ti se ambicije ne odbiju o glavu i padnu u blato. Zar treba pričati da su nam ambicije npr. polufinale Svetskog prvenstva kad su kvalifikacije za isto tek počele...?
Korak po korak Radomire, ne valja mešati snove sa realnošću

Mjolnir

pre 15 godina

Opet trcimo pred rudu!Prvo treba da se plasirano na Svetsko pa onda da pricamo sta dalje.Uvek smo se opekli kad god smo najavljivali extra rezultat!Tako da idemo jedno po jedno!Ali ipak se nadam... :)

Miki

pre 15 godina

Bio sam medju prvima koji su pljuvali po Anticu kada se prihvatio selektorskog poziva jer sam mislio da nema kvalitet za takav posao.
I pogresio sam.
Rezultati govore najrecitije.
Imamo odlicnu priliku da sa pobedama nad Francuzima,Austrijancima i Rumunima kod kuce i bar bodom u Konstanci zavrsimo pricu.
E sad, to je uvek lakse reci.

sone+++

pre 15 godina

Nerviraju me neki likovi koji jedva cekaju da izgubi reprezentacuja,covjek je mislio da mogu vise, a to znaci prolazak grupne faze na Svetskom prvenstvu...

Veljko

pre 15 godina

Svaka cast gospodine Anticu,tako treba,hrabro i bez kalkulisanja.Igrace imamo,to je svakom ko prati fudbal jasno,samo nam je ovakav selektor falio.

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

Ima jos dosta da se igra u kvalifikacijama,al ne bismo trebali da sumnjamo u ovu reprezentaciju jer je dosta trulog korenja izbaceno. Ova 23 mladica nas ce uciniti ponosnim u Juznoj Africi.
Golmani: Stojkovic,Disljenkovic I Isailovic
Odbrana: Vidic, Dragutinovic, Subotic, Lukovic, Ivanovic, Rukavina, Kolarov I Obradovic
Vezni: Kacar, Stankovic, Milijas, Kuzmanovic, Jankovic, Krasic, Jovanovic, Tosic, Sulejmani
Napad: Zigic, Pantelic, Lazovic

Srbin iz Rumunije

pre 15 godina

Dobro dosli braco Srbi u prijateljsku nam Rumuniju!!! Samo hrabro uz podrsku nas vernih navijaca do pobede!!!

Rumunima zelim sve najbolje i da se kvalifikuju na SP kao najbolja drugoplasirana ekipa...

SRBIJA!!!

p.s.
Baco Toorchine...

zoran

pre 15 godina

Anticu manje price (i olakih obecanja) a vise rada i mozda ti se ambicija ispuni. Istini za volju, igracki talenat koji sad imamo nije ni blizu onome sto je bivsa Jugoslavija nekad nudila. A FSS je mnogo gore mesto nego ikada pre...

Pa IPAK, sve najbolje ovoj grupi mladica!

NovoSadista

pre 15 godina

Veruj Antara, i nase ambicije i nade su velike.Necemo da se zalecemo ali sve sto se desava sa i oko reprezentacije je nesto potpuno novo.Nikada u istoriji naseg fudbala nije bilo tako pozitivne atmosfere u ekipi,u savezu...Nikada nismo imali ekipu koja nema nijednu zvezdu evropskog i svetskog formata a koja je opet jaka na svim pozicijama.Neznam sta ce od svega ispasti ali ovo su cinjenice.Zato se stvarno potajno nadamo velikom rezultatu.Ali polako...

stevan

pre 15 godina

Molim nekoga od navijaca da mi ponovi link na koji mogu gledati utakmicu sa Rumunijom preko inerneta. Prosli put sam gledao nas tim preko Televizije M iz Toronta, ali mi taj link vise ne radi. Svima pozdrav, i nadajmo se lepom fudbalu, Srbin iz Kanade.

cuprija

pre 15 godina

moram da kazem da Dule Vujosevic treba da se ugleda na Radomira Antica...jeste dule legenda....ali anta je rekao da su ga dosadasnji rezultati i ponasanje igraca dovelo do optimizma i sada pucaju visoko ! tako i treba......a ne da dule non stop pominje kako je nama samo ulazak u top 16 veliki uspeh....da je sve ovo ne realan uspeh......ma DULE BRATE AKO TE DOSADASNJI REZULTATI NISU DOVELI DO OPTIMIZMA DA SE PUCA NA FINAL4 PA I NA TITULU....OVE SEZONE PONAVLJAMO DOBRE IGRE OD PROSLE ....CAK SMO I BOLJI....STO NISTE DOVELI JOS JEDNOG PLEJMEJKERA PA DA CILJAMO I TITULU!!!!!!!

QUO

pre 15 godina

Ne razumem cemu euforija oko Anticeve reprenzetacije. Ta ekipa nije "nista" uradila, Francuzi su nas oprali, videcemo za Rumune. To ce biti veliki test.
Koliko se secam, i oko Petkove reprenzetacije se digla euforija, ali tek na kraju kvalifikacija. Pad ne bih da spominjem.

Nikola

pre 15 godina

Ajde da pricamo malo iskreno!!!
Znam da ovde vecina od vas ne voli da prica o HRVATIMA ali sta su oni uradili sa njihovom reprezentacijom,cetvt-finale EVROPSKOG PRVENSTVA!!! A imaju li oni neku bas jaku zvezdu??? Nemaju !!! Ali imaju dobru organizaciju i njihov cilj!!!Ja smatram da mi imamo bolji tim od njih i poredeci nas sa njima mislim da mozemo da prodjemo grupe pa cak mozda i dalje!!!

Aca_USA

pre 15 godina

Apelujem na navijace da se ujedine i ne prepucavaju oko sastava reprezentacije.
Antic je doneo pozitivnu atmosferu i svi treba da stanemo iza njega i tima koji ON odabere.
Svaka pobeda je uspeh jer mi nikada nismo imali uspeh u fudbalu. U zadnjih 60 godina osvojili smo jedan evropski kup i igrali dva evropska finala ('66 i '79). Malo da bi se busali u grudi.

bagi arapin

pre 15 godina

BRAVO ĐENERALE ANTIĆU bravo junaci!!!! nije pohvalno posle utakmice popovati ali ko svi srbi .Vremena ima na pretek da se sve na tenane izanalizira ,dođosmo donekle ,kako ovo dokrajčiti maestralno?Odgovor na ovo pitanje sigurno u svojoj viziji ima naš GENERAL ANTIĆ. Počeše nam sada i švabe da prete,ali ako smo tako bili lucidni u Austriji sigurno na svom pragu nećemo dati mesta za kalkulacije.Nebih se složio sa dosta nevernih TOMA koji sa nevericom ovo SRPSKO PROLEĆE u fudbalu komentarišu " pa videćemo posle pa ovako pa onako" GOSPODO NEVERNE TOME ako vama treba još da progledate žao nam je .Mićemo se napokon opustiti i uživati u fudbalu.Pa valjda se on zato i igra?Uspesi !!!! Nešto sasvim normalno , kad se uzme u obzir kakav je strateg ĐENERAL ANTIĆ!!!!! NAPRED JUNACI NAPRED ĐENERALE !!!!!!!!

Kevin Keegan

pre 15 godina

Bolje biti optimista nego mrgud. Dosta mi je bilo mrgodjena na samu pomisao o reprezentaciji.

Rastereceni i motivisani igraci puni optimizma pruzaju ponekad i vise nego sto realno "znaju".

Pitajte Otta Rehagela i Grke. Oni su imali Dellasa, Zagorakisa, Basinasa i Charisteasa, a mi imamo Vidica, Krasica, Sulejmanija, Kacara, Jovanovica...

Optimizam je neophodan!!!

Imigrant

pre 15 godina

@stevan
I ja sam u Kanadi. Televiziju M sada mozes naci na ovom linku.
http://www.uzivotv.com/index.php
Kad se otvori stranica, idi na levoj strani na link: "Strani TV kanali". Onda ces imati i TV M. Klikni i... gotovo.
Ja tako pratim i kosarku (Partizan) i tenis. Besplatno je, a slika je izvanredna.

Shpanac

pre 15 godina

Kaze se valjda "Imamo velike ambicije"! Antic je naj resenje za Srbiju ali manje shepurenja sa njegove strane. Valjda i igraci imaju "neke" zasluge?!

Fuzbal

pre 15 godina

Rumunija ce protiv Srbije nastupiti oslabljena jer se povredio Kristijan Kivu,to je najnovija informacija.Odsustvovace sa terena najmanje mesec dana i sigirno nece igrati protiv Srbije.Inace on je kapiten Rumunije tako da je to dobra vest za nas.

Bozo Ristic

pre 15 godina

ANTICU sa ovih 18 sigurno dobijamu svaku.Prva postava:STOJKOVIC,VIDIC,SUBOTIC,IVANOVIC,KOLAROV,STANKOVIC,KACAR,JOVANOVIC,KRASIC,ZIGIC,PANTELIC.A rezerve;DISLJENKOVIC,LUKOVIC,D.TOSIC,KUZMANOVIC,Z.TOSIC,JANKOVIC,LAZOVIC. NAPRIJED SRBIJA.

skandynavac

pre 15 godina

Nisam siguran da je Srbija vec u Africi na WM ..? treba bar nerjeseno sa Francuzima..u suprotnom baraz!
a u barazu nikad se nezna..mogu da budu kako stvari stoje opasne ekipe..Rusija,Bosna,Portugal..Hrvatska..Izrael.Skotska,Cesi
Tesko da se moze plasirati bez napadaca na svj,prvenstvo.odbrana je OK.

grga9

pre 14 godina

Antic je ubedljivo najbolji selektor koji je ikad vodio nasu reprezentaciju...mislim da sa reprezentacijom moze mnogo vise od samog plasmana na mundijal!

Koki

pre 15 godina

Pazi da ti se ambicije ne odbiju o glavu i padnu u blato. Zar treba pričati da su nam ambicije npr. polufinale Svetskog prvenstva kad su kvalifikacije za isto tek počele...?
Korak po korak Radomire, ne valja mešati snove sa realnošću

QUO

pre 15 godina

Ne razumem cemu euforija oko Anticeve reprenzetacije. Ta ekipa nije "nista" uradila, Francuzi su nas oprali, videcemo za Rumune. To ce biti veliki test.
Koliko se secam, i oko Petkove reprenzetacije se digla euforija, ali tek na kraju kvalifikacija. Pad ne bih da spominjem.

cuprija

pre 15 godina

moram da kazem da Dule Vujosevic treba da se ugleda na Radomira Antica...jeste dule legenda....ali anta je rekao da su ga dosadasnji rezultati i ponasanje igraca dovelo do optimizma i sada pucaju visoko ! tako i treba......a ne da dule non stop pominje kako je nama samo ulazak u top 16 veliki uspeh....da je sve ovo ne realan uspeh......ma DULE BRATE AKO TE DOSADASNJI REZULTATI NISU DOVELI DO OPTIMIZMA DA SE PUCA NA FINAL4 PA I NA TITULU....OVE SEZONE PONAVLJAMO DOBRE IGRE OD PROSLE ....CAK SMO I BOLJI....STO NISTE DOVELI JOS JEDNOG PLEJMEJKERA PA DA CILJAMO I TITULU!!!!!!!

Mjolnir

pre 15 godina

Opet trcimo pred rudu!Prvo treba da se plasirano na Svetsko pa onda da pricamo sta dalje.Uvek smo se opekli kad god smo najavljivali extra rezultat!Tako da idemo jedno po jedno!Ali ipak se nadam... :)

Shpanac

pre 15 godina

Kaze se valjda "Imamo velike ambicije"! Antic je naj resenje za Srbiju ali manje shepurenja sa njegove strane. Valjda i igraci imaju "neke" zasluge?!

Bozo Ristic

pre 15 godina

ANTICU sa ovih 18 sigurno dobijamu svaku.Prva postava:STOJKOVIC,VIDIC,SUBOTIC,IVANOVIC,KOLAROV,STANKOVIC,KACAR,JOVANOVIC,KRASIC,ZIGIC,PANTELIC.A rezerve;DISLJENKOVIC,LUKOVIC,D.TOSIC,KUZMANOVIC,Z.TOSIC,JANKOVIC,LAZOVIC. NAPRIJED SRBIJA.

zoran

pre 15 godina

Anticu manje price (i olakih obecanja) a vise rada i mozda ti se ambicija ispuni. Istini za volju, igracki talenat koji sad imamo nije ni blizu onome sto je bivsa Jugoslavija nekad nudila. A FSS je mnogo gore mesto nego ikada pre...

Pa IPAK, sve najbolje ovoj grupi mladica!

sale

pre 15 godina

OVako su isle tekme pod vodjstvom Antica:
Far.Ostrva- Uspostavljali smo ravnotezu i dominirali, stvarali sanse i samo 2 gola smo dali...
FRANCUSKA- Utakmicu smo lepo poceli, hteli smo da im dokazemo da nismo macji kasalj, i uz par dobrih izbacivanja Kacara, superiorno neiskoriscenu gol sansu Pantelica, i naravno Jankovicev prevarantski potez sa Clichyem smo dobro zavrsili poluvreme... Onda je krenula Kokosja ofanziva i tu je Krstajic presudio... Prvo ga je Gouvu zeznuo kad je dodao Anriju kod vodeceg gola, a zatim se spetljao sa Vidicem sto je Anelka iskoristio... Zatim je Gourcuff imao par 100% gol sansi koje nije iskoristio... i tu je SRBIJA krenula u totalnu ofanzivu, a tu se Ziga spetljao jer nije primio loptu pred golom kako treba... I prc milojka udenuo ga je Ivanovic od zemlju pod precku!!!! i to je bilo to, 2-1...
Litvanija- Tu smo krenuli pametno i ofanzivno i vec se videlo da se ekipa ukomponovala... 3-0
Austrija- tu smo u prvom napadu pokazali ozbiljnu nameru da pobedimo... Ma u svim segmentima smo ih unistili!!!! zasluzeno smo dobili 3-1

A Protiv rumunije--- bice isto kao Temisvar-Partizan... Rumuni ce povesti preko Mutua, Milijas ce izjednaciti iz slobodnjaka, a u drugom pol. ce Krasic sjajno proci po desnoj strani, predriblati Raca i asistirati do Jovanovica koji ce prvo baciti Chivua po burek, a zatim zatresti mrezu za 1-2.. Toliko od mene, ako ocete preporucite, ako necete ne morate...Pozz

skandynavac

pre 15 godina

Nisam siguran da je Srbija vec u Africi na WM ..? treba bar nerjeseno sa Francuzima..u suprotnom baraz!
a u barazu nikad se nezna..mogu da budu kako stvari stoje opasne ekipe..Rusija,Bosna,Portugal..Hrvatska..Izrael.Skotska,Cesi
Tesko da se moze plasirati bez napadaca na svj,prvenstvo.odbrana je OK.

no

pre 15 godina

Gde su oni sto su hteli Djukica?

Evo tu sam :-).
Stvarno mi je bilo zao sto je otisao. Al' sada ga ne bih nazad ni slucajno!
A ti Anticu nateraj ove nase da igraju kao protiv Austrije svaki mec i bices moj idol do kraja zivota...

rade

pre 15 godina

Napred generale Anticu,napred "orlovi" u KOnstanci da napravimo povoljan rezultat koji ce nas pribliziti SP,pa ako Bog da u septembru da srusimo Francuze red bi bio da se pobedi neka reprezentacija iz "krema" svetskog fudbala" E VIVA SERBIA !!!

nishlija

pre 15 godina

Apelujem na Nishlije (i juznjake) koji imaju finansijske mogucnosti odu na utakmicu. Na ulazima u neke kladionice sam video da se organizuje odlazak u Konstancu za 70e. U cenu je uracunat prevoz, viza, zdravstveno...Raspitajte se ako vas zanima, lepo bi bilo da nas ima tamo u sto vecem broju.

Ja na zalost nemam pasos, a ni para :(

Coss

pre 15 godina

Iskreno,nikad nisam verovao da jedan covek moze da donese velike i momentalne promene na bolje bilo gde,ali Antic je uradio nesto neverovatno.bili smo u totalnom autu i on je uspeo bukvalno istog momenta kad je preuzeo funkciju selektora da unese mnogo novina i stvari koje su pozitivne.stvarno svaka cast!mislim da optimizam koji Antic siri nije neosnovan jer covek definitivno zna sta radi i prica.

Jedan je ILIC Kapiten!!!

pre 15 godina

Ima jos dosta da se igra u kvalifikacijama,al ne bismo trebali da sumnjamo u ovu reprezentaciju jer je dosta trulog korenja izbaceno. Ova 23 mladica nas ce uciniti ponosnim u Juznoj Africi.
Golmani: Stojkovic,Disljenkovic I Isailovic
Odbrana: Vidic, Dragutinovic, Subotic, Lukovic, Ivanovic, Rukavina, Kolarov I Obradovic
Vezni: Kacar, Stankovic, Milijas, Kuzmanovic, Jankovic, Krasic, Jovanovic, Tosic, Sulejmani
Napad: Zigic, Pantelic, Lazovic

Fuzbal

pre 15 godina

Rumunija ce protiv Srbije nastupiti oslabljena jer se povredio Kristijan Kivu,to je najnovija informacija.Odsustvovace sa terena najmanje mesec dana i sigirno nece igrati protiv Srbije.Inace on je kapiten Rumunije tako da je to dobra vest za nas.

NovoSadista

pre 15 godina

Veruj Antara, i nase ambicije i nade su velike.Necemo da se zalecemo ali sve sto se desava sa i oko reprezentacije je nesto potpuno novo.Nikada u istoriji naseg fudbala nije bilo tako pozitivne atmosfere u ekipi,u savezu...Nikada nismo imali ekipu koja nema nijednu zvezdu evropskog i svetskog formata a koja je opet jaka na svim pozicijama.Neznam sta ce od svega ispasti ali ovo su cinjenice.Zato se stvarno potajno nadamo velikom rezultatu.Ali polako...

realno...

pre 15 godina

posle ko zna koliko godina prosto uzivam gledajuci fudbalsku reprezentaciju...
zasluga je velikim delom trenera a i igraca koji daju maksimum za ovu drzavu i za sebe! srecno i hrabro u narednim utakmicama uz vas smo!!!

Cezar

pre 15 godina

@
Opet trcimo pred rudu!Prvo treba da se plasirano na Svetsko pa onda da pricamo sta dalje.Uvek smo se opekli kad god smo najavljivali extra rezultat!Tako da idemo jedno po jedno!Ali ipak se nadam... :)
(Mjolnir, 16. mart 2009 20:23)

I onda Rumuni pobedise sa jedan nula... a mi bili bolji ihaaaaa.
(Rumko, 16. mart 2009 21:57)

Zao mi je ali cemo sad da krenemo da gubimo...
(ccc, 16. mart 2009 19:57)


Dokle bre vise ove svrake, vrane, gavrani I zalosne sove? Naravno da hocemo vise od plasmana na Svetsko! Hocemo da ga osvojimo i tome se nadamo! I ma koliko to bilo nerealno tako treba razmisljati I treba pretiti svima i ici na pobedu na svakoj utakmici! Pa zato se i igra I zato I navijamo! A vama ako se ne svidja idite zatvorite se u spajiz i likujte kad god izgubimo! Ja cu se uvek nadati pobedi protiv bilo koga! Gledacu sledecu tekmu sa par ortaka Rumuna, I vec sam im rekao da nemaju cemu da se nadaju I da cu im guzu pomeriti cim budemo poveli! I u to uopste ne sumnjam!!!!! Napred Srbija!

Aca_USA

pre 15 godina

Apelujem na navijace da se ujedine i ne prepucavaju oko sastava reprezentacije.
Antic je doneo pozitivnu atmosferu i svi treba da stanemo iza njega i tima koji ON odabere.
Svaka pobeda je uspeh jer mi nikada nismo imali uspeh u fudbalu. U zadnjih 60 godina osvojili smo jedan evropski kup i igrali dva evropska finala ('66 i '79). Malo da bi se busali u grudi.

Miki

pre 15 godina

Bio sam medju prvima koji su pljuvali po Anticu kada se prihvatio selektorskog poziva jer sam mislio da nema kvalitet za takav posao.
I pogresio sam.
Rezultati govore najrecitije.
Imamo odlicnu priliku da sa pobedama nad Francuzima,Austrijancima i Rumunima kod kuce i bar bodom u Konstanci zavrsimo pricu.
E sad, to je uvek lakse reci.

banjalukaSRB

pre 15 godina

bez obzira na bilo koji sportski dogadjaj na svijetu, uvijek fudbalska utakmica reprezentacije srbije predstavlja nevjerovatan osjecaj.

Uros

pre 15 godina

Koliko ja citam, nigde covek nije rekao da cemo biti prvaci ni da cemo biti u polu-finalu.. kulturno je izjavio da smatra da plasman ne treba da nam bude jedini cilj. Napred Srbija!

Veljko

pre 15 godina

Svaka cast gospodine Anticu,tako treba,hrabro i bez kalkulisanja.Igrace imamo,to je svakom ko prati fudbal jasno,samo nam je ovakav selektor falio.

stevan

pre 15 godina

Molim nekoga od navijaca da mi ponovi link na koji mogu gledati utakmicu sa Rumunijom preko inerneta. Prosli put sam gledao nas tim preko Televizije M iz Toronta, ali mi taj link vise ne radi. Svima pozdrav, i nadajmo se lepom fudbalu, Srbin iz Kanade.

sone+++

pre 15 godina

Nerviraju me neki likovi koji jedva cekaju da izgubi reprezentacuja,covjek je mislio da mogu vise, a to znaci prolazak grupne faze na Svetskom prvenstvu...

Imigrant

pre 15 godina

@stevan
I ja sam u Kanadi. Televiziju M sada mozes naci na ovom linku.
http://www.uzivotv.com/index.php
Kad se otvori stranica, idi na levoj strani na link: "Strani TV kanali". Onda ces imati i TV M. Klikni i... gotovo.
Ja tako pratim i kosarku (Partizan) i tenis. Besplatno je, a slika je izvanredna.

Srbin iz Rumunije

pre 15 godina

Dobro dosli braco Srbi u prijateljsku nam Rumuniju!!! Samo hrabro uz podrsku nas vernih navijaca do pobede!!!

Rumunima zelim sve najbolje i da se kvalifikuju na SP kao najbolja drugoplasirana ekipa...

SRBIJA!!!

p.s.
Baco Toorchine...

Kevin Keegan

pre 15 godina

Bolje biti optimista nego mrgud. Dosta mi je bilo mrgodjena na samu pomisao o reprezentaciji.

Rastereceni i motivisani igraci puni optimizma pruzaju ponekad i vise nego sto realno "znaju".

Pitajte Otta Rehagela i Grke. Oni su imali Dellasa, Zagorakisa, Basinasa i Charisteasa, a mi imamo Vidica, Krasica, Sulejmanija, Kacara, Jovanovica...

Optimizam je neophodan!!!

Nikola

pre 15 godina

Ajde da pricamo malo iskreno!!!
Znam da ovde vecina od vas ne voli da prica o HRVATIMA ali sta su oni uradili sa njihovom reprezentacijom,cetvt-finale EVROPSKOG PRVENSTVA!!! A imaju li oni neku bas jaku zvezdu??? Nemaju !!! Ali imaju dobru organizaciju i njihov cilj!!!Ja smatram da mi imamo bolji tim od njih i poredeci nas sa njima mislim da mozemo da prodjemo grupe pa cak mozda i dalje!!!

bagi arapin

pre 15 godina

BRAVO ĐENERALE ANTIĆU bravo junaci!!!! nije pohvalno posle utakmice popovati ali ko svi srbi .Vremena ima na pretek da se sve na tenane izanalizira ,dođosmo donekle ,kako ovo dokrajčiti maestralno?Odgovor na ovo pitanje sigurno u svojoj viziji ima naš GENERAL ANTIĆ. Počeše nam sada i švabe da prete,ali ako smo tako bili lucidni u Austriji sigurno na svom pragu nećemo dati mesta za kalkulacije.Nebih se složio sa dosta nevernih TOMA koji sa nevericom ovo SRPSKO PROLEĆE u fudbalu komentarišu " pa videćemo posle pa ovako pa onako" GOSPODO NEVERNE TOME ako vama treba još da progledate žao nam je .Mićemo se napokon opustiti i uživati u fudbalu.Pa valjda se on zato i igra?Uspesi !!!! Nešto sasvim normalno , kad se uzme u obzir kakav je strateg ĐENERAL ANTIĆ!!!!! NAPRED JUNACI NAPRED ĐENERALE !!!!!!!!

grga9

pre 14 godina

Antic je ubedljivo najbolji selektor koji je ikad vodio nasu reprezentaciju...mislim da sa reprezentacijom moze mnogo vise od samog plasmana na mundijal!