Subota, 14.03.2009.

15:47

PL: Liverpul deklasirao Junajted!

Fudbaleri Liverpula pobedili su Mančester Junajted na Old Trafordu rezultatom 4:1 u 29. kolu Premijer lige i tako su se vratili u trku za titulu.

Izvor: B92

PL: Liverpul deklasirao Junajted! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

316 Komentari

Sortiraj po:

CHELSEAFAN

pre 15 godina

joj sto mrzim onu "CRISTIANO RONALDO girl fan" bolje negde da se nadju pa da zajedno placu za titulom hvala LIVERPOOL-u STO JE OLAKSAO NJIMA I CELZIU POSAO DA JOS UBEDLJIVIJE STIGNU DO TITULE

Zlatko

pre 15 godina

Znam da ovo niko nece procitati ali ipak zelim da kazem svoje misljenje.
1. Citao sam do 70. komentara. Ne bih se slozio sa vama da je Vidic toliko katastrofalno odigrao koliko svi tvrdite. Jeste da je pogresio kod prvog gola, ali i bio je sam. Ako pogledate usporeni snimak i njegov pokret glavom stice se utisak da je mislio da je Rio iza njega.
2. Sta bi bilo kad bi bilo? 20 minuta u drugom igrale su se viktorije na polovini Liverpula. I bilo je za ocekivati kad im u tom periodu nisu dali gol, da tesko stignu prednost.
3. Ono jeste prekrsaj ali ne za crveni karton. A gol iz te situacije ide golmanu na dusu. Prvo je lose postavio zid, a onda nije ni pokusao da stigne loptu. Nakon toga je sve bilo jasno.
Ali dobro, ima jos dosta dokraja a MU ima 4 boda vise i utakmicu manje. Liverpulu ova pobeda nece nista znaciti ako u naredna 2-3 kola negde kiksnu i MU se jos malo odlepi.

banat

pre 15 godina

ajmo braco srbi da se ujedinimo pa da svi zajedno ispljujemo naseg najboljeg igraca koga smo do sada cenili zato sto je odigrao cak 1 utakmicu lose, i da pokazemo svetu da nas pravi mentalitet... i posle se zalite da nam je drzava u rasulu, kukala nam majka svima...

Nemanja jedan jedini

pre 15 godina

Zanimljivo kako bas na ovoj strani i to bas danas 30 % komentara dolazi od zapadnih purgera. A moji srbi koji pljuju Nemanju nek se pokriju usima....sramota kakav smo narod.

Gerard

pre 15 godina

Ko voli i prati Liverpool zna da su godinama unazad tim koji najbolje tempira formu. setimo se godine kada su osvojili Ligu sampiona. Svake godine navijam da ponovo to urade. Mislim da bi to mogla biti ova godina. Liverpool je ipak najveci evropski klub.

Objektivan

pre 15 godina

Nesto se ne secam koliko je ono golova da Torres u utakmici Spanija - SCG, na stadionu Vicente Calderon??? Nesto se ne secam ni koliko je sansi imao, jednu, nijednu,koliko??? Nesto me slabo pamcenje sluzi... Ko je ono jedini trpao iskusne spance u dzep kao malu decu???

Gagi

pre 15 godina

@Hahaahah, ja mislim da Vidic duuugo nece videti prvi tim posle ovoga! Ferguson je poludeo od besa! Steta sto nasa reprezentacija nema bolje halfoe pa ovakav kikser poput Vidica drzi odbranu.



Jadan si ako stvarno tako mislis....

Luka 'duni vetre' Modrić

pre 15 godina

@ Srbin iz Bosne

slažem se s tobom i mene je to zasmetalo ali ono što me najviše smeta kod navedenog komentatora je totalna netalentiranost za taj posao. Čovjek apsolutno nije ni za milimetar napredovao a već godinama radi taj posao. Ma šta napredovao, čak je i nazadovao. Što se tiče Vidić-Modrić i sličnih prepucavanja meni su ona baš simpatična ali samo dok sve ne prijeđe u vrijeđanje i omalovažavanje. Treba znat prihvatit zezanciju i na svoj račun; evo npr. onaj komentar sa Čavićem mi je smiješan i ne vidim u njemu zlobe. I vaše duhovite komentare na račun Hrvata ću uvijek rado preporučit :)

Pozdrav svima

El Croata

pre 15 godina

..vidic jede zivu djecu kad igra....torres onda bice nije "zivo dete":)))haha...a ne stvarno...postujem vidica,al je kraj torresa stvarno izgledao smijesan..u najmanju ruku! Kazu svi igraci mogu imati los dan,al neki si ne bi smjeli dozvoliti neke pocetnicke pogreske,trebali bi zadrzati neki nivo i kada taj dan dodje a ne se onako prosuti do kraja..kad se vec vole nazivati "najboljim"!

hrvatina

pre 15 godina

nemanja je igračina i svi koji pljujete po tom momku može vas bit sram niste se pomakli sa te stolice i samo komentirate i pljujete po igraču koji je među 3 najbolja na svijetu puyol i terry i vidić najbolja 3 braniča na svijetu voli bi ga imat u hr repki to vam dovoljno govori jer sam hrvat neopterećen nacionalnostima a jučer se dogodio loš dan koji ne smije zasjenit sve ono što je napravio dobro prije nemanji sretno nek i dalje igra odlično a još sam i fan liverpoola tako da vjerujem da će liverpool bit prvak nakon dugo godina posta pozz iz hrvatske

bajs

pre 15 godina

vidić je zaslužio crveni karton zato jer je faulirao igrača koji bi u slučaju prolaza bio jedan na jedan sa golmanom, dakle izgledna šansa za gol. to je po svim pravilima automatski crveni. nema nikakve veze šta nemanja nije bio zadnji po ofsajd liniji

chuck Norris

pre 15 godina

Pod A:
Idiotski je reci da je odbrana Man Utd losa, jer su primili ubedljivo namjamnje golova...na celom kontinentu!
POd B:
Vi sto se svadjate oko Man Utd-a i Liverpoola stvarno niste normalni, pa niste iz leedsa, nego iz Srbije, ajde da se glozite oko Partizana i Zvezde, pa i da razumem.Lozane...
Pod C:
OK, Vidic je odigrao djubre utakmicu...pa? A to sto je odigrao 7584 izvanredne, to nista...stvarno mi Srbi nismo normalni, odmah pljujemo posvojima, umesto da im spomenik dignemo! Alo, decko je jedan od najboljih igraca Man Utd-a! Ej, man Utd-a!Pa ni Englezi ga sad ne prozivaju.
A i gde je Steve G bio prosle godine u polufinalu LS?
Ili Tores tu i ostatak utakmica u ovom takmicenju, sem do pre 3 dana?

pedja

pre 15 godina

Ne treba likovati,a isto tako i optuzivati Nemanju...realnost je jedna da United u fudbalskim penzionerima mora da trazi nekog novog Gigs-a,Paul-a.....C.Ronaldo je pokazao da da je spreman za Real.Tako da u poredjenju sa Alonsom(25) Masceranom(24) Gerardom(28) i trenutno najboljim napadacem sveta Torres-om(24),ovi momci su pokazali gde lezi buducnost modernog fudbala.Uz nesto tezi raspored United-a,titula je neizvesna,Nemanja bez sumlje jedan od najbojih def. sveta iz ovoga samo treba pouku da izvuce i to ce ga naciniti jos vecim,a i obija mu se o glavu ona igra oko transfera sa l`pool-om,izigrao l`pool i potpisao za United.Forma u pravo vreme,mozda bas sada treba pokazati L`pool ima snagu za C`ship i ligu chapmion-a,jos jedno zasto treba bodriti taj klub,jer svi do jednog u klubu,igraju za ime tog istog kluba...
thank you L`POOL make it hapend....FIELDS OF ANFIELD ROUTH.....

nenad73

pre 15 godina

Citajuci ove komentare stekao sam jedinstven utisak da svi krajnje navijacki komentarisu utakmicu izmedju Mancestera i Liverpula.Istina je kao i uvek negde na pola puta, dakle niti je Vidic kriv za poraz niti je to bio samo los dan.Iskreno smatram da je Benitez konacno nadmudrio Fergusona a da je Fergi pomalo opijen slavom prevideo nekoliko cinjenica.Naime Vidic nije ni trebao da cuva Toresa jer je evidentno sporiji i ne odgovara mu takav igrac, potom Ferdinand je kriv za drugi gol koliko i Vidic za prvi tako da je ukupna smusenost odbrane Mancestera dovela i do dekoncentracije u napadu i poraz je bio neminovan.Poredjenja tipa Vidic ili Tores, Modric ili Vidis su besmislena i podsetila su me na poredjenja kada smo se kao deca pitali ko je jaci Tarzan ili Konan :) premijer ide dalje i Mancester je veliki favorit ali takodje je pokazao da je jako ranjiv i mnogi ce sada sa vise samopouzdanja pokusati da im uzmu bodove.

nikola

pre 15 godina

Ova utakmica je najbolji pokazatelj ko je najzasluzniji za uspehe Mancestera ove sezone. Slicno kao Teri u vreme Murinja. Posle njegovih gresaka, igra Celzija se po pravilu raspadala.

Neko je spomenuo da Vidic vise nece videti prvi tim nakon ovoga (posto smotani Evans i "devojka za sve" Geri Nevil cekaju kao zapete puske). Evo sta Fergi kaze na to:
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6628932

Naravno ne sumnjam da oni koji sve to tvrde imaju razloga za to (izvanredno poznavanje fudbalske igre, licno poznanstvo sa Fergijem, brutalno visok nivo iskompleksiranosti, ili vec nesto drugo...).

lax

pre 15 godina

ma kakv l'pool, nema on nikakvu igru. Zapravo to je tim sa najruznijom igrom na ostrvu. pa zar nije oba gola dao nakon greski suparnika. Pricati kako je rafa car, tores ovo ono je samo dokaz da nemate pojma o fudbalu. A vidic jeste zeznuo al i on ima pravo da ima los dan, zar ga ceo tim junajteda nije imao. pocev od ronalda i runija u napadu pa sve do vidica i evre u odbrani. A liverpul svojom najruznijom igrom na ostrvu moze jedino meridijan ligu da osvoji ako mu Milijas i Koroman dozvole :D

croata

pre 15 godina

ja sam hrvat ali moram biti objektivni i reći da je Nemanja jedan od najboljih stopera svijeta i najzaslužniji je što je machester united glavni kandidat za naslov.Da smo mi imali stopera poput Nemanje ne bi primili gol od turaka u zadnjoj sekundi utakmice. glupo je pljuvati po igraču na temelju jedne utakmice, treba se gledati učinak u cijeloj sezoni koju je nemanja odradio na vrhunskom nivou.pozdrav iz Hrvatske

wellycfc

pre 15 godina

Eto vam vas Vidis..porede ga sa najbiljim igracima sveta..i sad recite iskreno da li ovake greske smeju da se dopuste igracu koji vazi za " jednog od najboljih defanzivaca Evrope" ... Smesan je lik..John Terry je mama za njega..Ne kazem svaka mu cast, bori se i sve ali jednostavno nije dorastao da cuva Torrsa..Mozete reci sta hocete..penal je bio jer da ga nije Vidic srusio,Gerrard bi imao situaciju 1n1 sa golmanom , sto prouzrokuje gol..Nema veze sto nije bio poslednji igrac odbrane.Oborio ga je kao da je ovo rvanje a ne fudbal em ga je ore toga vec zaobisao Gerrard..Zao mi je ali tako je :)) Chelsea FTW ! :)

Mladen

pre 15 godina

A niko da pomene da je Babel bio u ofsajdu kod zadnjeg gola, samo nemojte reci da nije uticao na igru jer je isao je na loptu i samim tim navukao jednog igraca Mancestera na sebe.

FICA

pre 15 godina

MAN UTD kad osvaja ligu sampiona uvek na srecu osvoji, zadnja dva puta se videlo- 99 bajern u finalu u zadnjim trenucima, pre toga se izvlacili sve do finala, prosle godine na penale protiv CELZIJA, Barsu pobedili u polufinalu zahvaljujuci Rajkardu, cele godine igra mu Krkic pre Anrija, Mesi bio povredjen, a ove godine nema nista ni od finala, videli smo ih pre dve godine kad ih je Milan 3-0 pobedio, i Liverpul je imao srece zadnji put kad je osvojio , ali i oni zadnje dve godine nisu imali srece u polufinalu i finalu.
LIVERPUL JE BOLJI OD MANCESTERA, UVEK BILO I TAKO CE BITI, imaju GERARDA I KARAGERA svoje igrace, a ne MANCESTER koji kupuje.

@nfield

pre 15 godina

Mislim da i Vidica i Fergusona i Macester i celu Srbiju boli uvo sto je Vidic odigrao lose...
PA STA!?!?
Osvojice Premier ligu, mi cemo se plasirati na SP, Vida ce biti OPET u idealnom timu Premier lige, a mozda i dobije totulu najboljeg igraca Premier lige.

A tuzno je da neki ljudi napadaju coveka kao sto je Vidic!!! Covek je jedan od najboljih igraca sveta trenutno i to NIKO ne moze da ospori!

Vido samo napred! Napred Srbija!
(al1, 14. mart 2009 19:01)


Za najboljeg igraca sveta je proglasen Cristiano Ronaldo lepi moj...Vidic je samo u tvojoj glavi...de ste digli coveka toliko,pa nikada on nece prici Carageru,Hipiji,Teriju...ko visoko leti nisko pada,to se pokazalo i veceras...profesionalci ne grese na taj nacion kao ojn veceras...stavio ga Torres u dzep... :)

nenad1965

pre 15 godina

Samo da se Vidic vrati !!!
Mozda najbolji Zvezdin half Marko Elsner,briljantan igrac "pukao" je na utakmici Yugoslavija - Engleska 0 : 5 i nikada se vise nije vratio. Napred Nemanja, svakome dodje los dan ali samo veliki to brzo prevazidju.

dusan velaja

pre 15 godina

Svi koji napadaju vidica za losu igru danas su u pravu, ali se iz velikog broja komentara vidi da se radi o isfrustriranim osoboma jer ne umeju da realno sagledaju cinjenice.Vidic je pre svega glavni kandidat za igraca sezone u premier ligi ove godine, Ferguson ga hvali cak i danas posle ovakve utakmice i kaze da je bio konstantan tokom cele sezone i da su ovakve greske normalne za igraca koji celu sezonu igra na visokom nivou.Ne znam zasto pojednci jedva cekaju tudji neuspeh kao da time lece i potiru sopstvene neuspehe.Kako neko moze da uzdize liverpool koji nije osvojio titulu toliko dugo, a sramota je sta se radi sa vidicem nasim najvecim igracem.

shoegazer

pre 15 godina

U istim takvim sivim dresovima, tim istim travnjakom, godine 1990. prosli su Digger & Co.. Red je da se preslusa cd - The Twelfth Man From "The Albert".

boxi

pre 15 godina

Hocete li novopeceni navijaci Man.Uniteda i posle ove danasnje utakmice moci reci Vidic najbolji na svetu,Vidic ovo,Vidic ono,ma hocete vjerovatno zato sto znate o fudbalu kao moja bakica.
Da se Hejsel nije desio dali vi mislite da bih Man. uopste imao ovolike titule u ligi zadnjih godina.
I da nije ove pobjede danas bilo trebaju jos dosta ali bas dosta uciti od Liverpula,uciti kako se postaje Liverpul,Milan,Real.
Navijanje i navijace nije vredno pominjati jer porediti Cop i Teatar Spavanja........

deda

pre 15 godina

Znamo da je za Srbe fudbal odavno postao individualni sport. Stoga mozemo remizirat. Danas je Torres deklasirao Vidica i pokazao mu da NE pripada u svjetsku elitu kako se to istocne komsije zavaravaju. Ipak je momak tek na 36. mjestu fifine ljestvice, dok je Luka 7. igrac svijeta. Ogromna razlika u kvaliteti za omalenog Hrvata!

Objektivan

pre 15 godina

Samo potpuni amateri mogu da tvrde kako je Liverpul los klub, a jos veci amateri mogu da tvrde da je Nemanja los fudbaler. A ako cete nasem najboljem fudbaleru na osnovu jednog loseg dana da ponistavate sve ono dobro sto je ucinio za reprezentaciju i za Mancester onda zaista vise nemam reci ni bilo kakav kometar na takvo idiotsko razmisljanje.

$@$@

pre 15 godina

Vidic je napravio nekoliko gresaka koje je liverpool znao da iskoristi.To sto su oni danas pobedili ne znace nista jer man utd ima 4 boda vise i jedan mec manje.Titula ce ostati na lod trafordu.
Glory glory Man Utd

Dragan

pre 15 godina

Vidić je dve godine za redom u idealnom timu sveta! A, vi, pljuvači, možete samo da mu zavidite na onome što nikada nećete doživeti! Jadni ste!
NAPRED NEMANJA SRBINE

ccccc

pre 15 godina

Ne verujem sta citam!!!
Srbi se dele Liverpulove i Mancesterove najvatrenije navijace? I jos se svadjaju oko toga ovde? Jos kao gomila njih se svadja Inter-Milan-Juve? Koji ste vi bolesnici...?

Goran Gajic

pre 15 godina

E moj Vidicu...Vidicev je faul bio za crveni karton, pa on je vuka Stivija sa obe ruke krvnicki, a tek onaj kiks kod prvog gola katastrofa!Bas mi je zao Nemanje, ali nema veze moralo je i to da se desi jednom.Mancester je danas bas ocajno odigrao i poveli su iz penala pomalo srecno.Mislim da nece izgubiti titulu ali im je ovaj poraz dosao kao opomena na vreme!A Liverpul je sve teske meceve odigrao dobro a kiksao je protiv ekipa koje ce ispasti iz lige, steta za njih!Sve u svemu iako navijam za Mancester, Liverpul je danas odigrao fantasticno mada da Nemanja nije napravio onaj kiks kod gola pitanje je da li bi dobili.Dobar fudbal!

pero

pre 15 godina

Nisu mi jasne ove izjave tipa "odvalili SMO ih" ili sljedeci put MI dobijamo, popracene sa engleskim upadicama. Hej, momci, stanite malo, odkud to mi u citavoj prici, ili izrazi till; the fat lady sing, hej sta se lozite...

a

pre 15 godina

Svidjalo se nekim to ili ne, ali Vidic je najbolji stoper danasnjice bez konkurencije, i to oni vrlo dobro znaju u dubini duse i to ih jede!!!
Boze moj svako gresi, ipak je i Nemanja samo covek, a da njega nije bilo pitanje je gde bi ove sezone bio Mancester u prvenstvu i ligi sampiona!!!

zoran

pre 15 godina

Posle utakmice sa Interom napisem da su Ferdinand i Vidic rupe u odbrani a ljudi ovde me iskritikovase.

Sta kazete posle danasnjeg samaranja? Dzerard ih uhvatio za usi pa kao djake prvake.
Drago mi je zbog "pametnog" Runija i njegovih "intelektualnih" Izjava..dobi ga danas, sto bi nasi rekli, po njonji....smeh..

Milosh

pre 15 godina

hahaha veceg bolesnika nisam vidio, mislim na milosha naravno
boli covjeka sto je vidic katastrofalno kiksao ali ovolko biti bolesatn e to je za ginisa.


Da li se ovaj komentar na mene odnosi?Molim te,bidi ljubazan pa mi kopiraj tvoj komentar i sta sam ja odgovorio.Ne boli mene sto je on "kiksao" koliko me boli sto je nepravedno dobio crveni karton i to sto vi velicate Modrica,za koga nikad nisam rekao da je los igrac,samo sam rekao da nije za Totenhem i da nije toliko dobar koliko vi smarate da jeste.I za razliku od vas,Srbi me pljuju po Modricu kao vi po Vidicu!Draze ti izgleda da pljujes po Srbima nego 'leba da jedes,a?!?Ajde sada,realno,batali rasnu osnovu,to sto si Hrvat meni apsolutno ne smeta,samo reci iskreno - koliko Srba ostavlja komentare na Indexu i koliko je Hrvata nekada pohvalilo Vidica ili bilo kojeg drugog srpskog igraca?!?Da li si video koliko je Srba pohvalilo Corluku kada je ovaj pohvalio Vidica!?!Ne zato sto je Srbin,nego zato sto on to zaista jeste,TVRDIM da je VIDIC najbolji odbrambeni igrac ne svetu!Ako mi ne verujes,onda cu reci da je po meni,Buffon najbolji golman na svetu....a ti sada tvrdi da sam rekao ovo za Vidica samo jer smo i on i ja Srbi....a zasto bi mi onda Buffon bio omiljeni golman,sta ja imam od Italijana???Zakljucak - ne kazem da je Vidic najbolji jer je Srbin nego zato sto jeste!A ti sa svojim kompleksima smaraj nekog drugog i ponasaj se tako bezobrazno!Uostalom,rekao sam vec,ovi sa B92 ne trebaju da objavljuju komentare zasnovane na nacionalnoj mrznji....Mada,oni verovatno i ne citaju pola ovog,samo objave....E,objavite sada i ovaj komentar,i neka mi neki Srbin kaze da sada nisam u pravu....a nece reci,smarace me Hrvati....ali OK,razumem vas,dok je sveta i veka,mrzecete Srbe,verovatno i mene sada mrzis....sta ti mogu ako me mrzis,tvoja stvar,mene bas briga,ja samo branim nekog ko je ljudina u odnosu na tebe!Smorih se pisajuci....ali moram kada me neko tako iznervira!

Stefan

pre 15 godina

Iako Liverpool ne osvoji premijer ligu pokazao je dva puta je da bolji od mancestera i ako bude trebalo pokazace jos dva puta u ligi sampiona . . .

Srbin iz Bosne

pre 15 godina

Da li je neko gledao utakmicu na RTL-u?Sta reci za tzv. ,,komentatora,, koji je jedva docekao Vidiceve greske i na sav glas ga kritikovao i likovao.Zalosno je to sto se radujemo greskama onih koji nisu nase nacionalnosti.Znam da je tesko poslije ostati normalan,ja sam danas planuo i ugasio TV,ali mrznja nicemu ne vodi.Tog ,,komentatora,, mogu samo da sazaljevam i naravno da vise ne posmatram krajnje neprofesionalne prenose utakmica na doticnoj televiziji.

Stefan

pre 15 godina

Alo bre zemljaci jel imati vi neke veze sa fudbalom,msm,jel ste ga igrali uopste nekad....???Pa moraju ljudi nekad i da izgube,ne mogu stalno da pobedjuju...A sto se tice Vidica,on je vidje u prvih 11 u sledecem kolu LS...Decko igra bez greske celu sezonu,mora i on nekad da pogresi...Koliko je puta samo Ferdinand kiksnuo pa sta..Desava se i najboljima...

Srb IN

pre 15 godina

hahahahaha sta se bre vi gubite?koji ste bre vi navijaci MU I Liverpula???Pa vi niste ni videli ni e od Engleske...cobani smesni ste!!!

@nfield

pre 15 godina

Jos jednom Liverpool pokazuje ko je jos uvek najkvalitetniji i najtrofejniji Engleski klub i u prvenstvu i u LS!!! Sve ostale optuzbe da Vidic nije zasluzio karton,pa navodno los dan MUTD,pa nema veze uzecemo titulu ipakvam nista ne znace...jednostavno vam je OCITANA LEKCIJA!

goksi

pre 15 godina

Da se primetititi da su danas grogarcici najsrecniji sto je Vidic kiksnuo sto samo govori o njima kakvi su.Sto se tice Liverpula jeste on najveci Engleski klub ali ove godine ce tesko do titule jer itekako dobro znaju da zeznu protiv slabijih.Siguran sam da ce Vidic posle ove utakmice izaci jos jaci i dugo nece ga nadmudre kao danas bez obzira koliko se neki jadnici u Srbiji radovali tzv. navijaci Liverpula a crvenu boju ne vole da vide ni na ulici!!!

milos

pre 15 godina

pa vi Hrvati niste normalni!!!pa kakvi su vam ono naslovi na indexu?!?!?!...nije ni cudo sto nas toliko mrzite kad vas mediji hrane ismevanjem i mrznjom Srba...NEMANJA VIDIC je trenutno najozbiljniji kandidat za najboljeg igraca sezone u premijer ligi!protiv intera mu je 70 000 ljudi pevalo pesmu posvecenju samo njemu...to se moze desiti samo jednom ''Hvatu'' da Silvi...

Marko

pre 15 godina

Hrvati i Grobari United. Svi ste zajedno danas gledali Vidica. Kako su igrali Kezman i Modric? Ja ih nisam video danas na 50% satelitskih kanala i na bar po jednom nacionalnom u regionu. Verovatno sto igraju (ili ne igraju uopste) za dve klase ispod Vidicevog kluba. Samo likujte... Retko imate priliku.

PREKO PLOTA

pre 15 godina

Vidic je strava.Toliko su nasa braca HRVATI srecni zbog njegove lose partije da su izasli na ulice, masu krpicama,salju podrugljive komentare.Stvar ih je posebno razveselila. Prica se o nacionalnom prazniku.Bas su interesantni.

Frane

pre 15 godina

voljeli ga ili ne jer je Srbin, Vidic JE najbolji obrambeni u Premiershipu. Covjek nije skrivio gol vec skoro 2 sezone, zabio je puno glavom, i najzasluzniji je sto toliko puno tekmi MAN U nije primio gol. svatko ima pravo na los dan, a tu je i zakon velikih brojeva. ne mozes sve tekme dobit i ne mozes svaku tekmu odigrati fenomenalno, NITKO NIKAD NIJE NI MOGAO. sa stoperima je uvijek ista prica.velicanje a kad zeznes jedan gol svi te pljuju, uzmite u obzir napadace-Drogba fula 6 zicera i onda zabije volejcinu i odjednom je najbolji napadac na svijetu-e nije!svaka cast lpoolu iako su najljuci neprijatelji-znali su iskoristiti los dan manchestera. ferguson ce sada valjda vidjeti da mu Anderson i O'Shea ne mogu igrati ni kod Solskjaera u rezervama. Pozdrav iz hrvatske

mitra

pre 15 godina

Da, Vidić je jedini i isključivi krivac za poraz.. pa fudbal ne igra 1 već 11 igrača..a nije mi jasno kako naši ljudi mogu da napadaju Vidića ali i Tošića, Kežmana, Stankovića.. Svi su oni naši, kada igra reprezentacija ja navijam za sve srbe i podjednako se radujem golovima Žigića i Sulejmanija.. A Vidić je bio najbolji igrač finala LŠ, ovaj meč sa Liverpulom nije bitan jer će MJ biti šampion!

jaa

pre 15 godina

Vidic jeste kriv za ovaj poraz, ali kao sto rece neko, nije on jedini na terenu.
Jbg, nije Vidic "kriv" sto je srbin. Realno gledano, cim srpska reprezentacija misli da je favorit i da ce pobediti, obicno se desi upravo suprotno, tj poraz, ali cesto kada misli da je protivnik favorit, onda zna da iznenadi i bude jaca ili izjednaci se sa protivnikom. E to je Vidic pomislio, gotovo je vec su me proglasili najboljim igracem mancestera i premjer lige, ALI nije sve gotovo, pa se kao rezultat toga desilo ovo. Vidic jeste jedan od najboljih u premjer ligi a verovatno i u svetu. Ponos Srbije, i treba da se ponosite sto je uradio, bilo navijali za MU ili Liverpool, Zvezdu ili Partizan.
Svaka cast Liverpoolu za igru, i dokazao da ima snage za titulu, ali man je ima dosta veliku prednost. Ostaje samo da se vidi sta ce se desiti.

I zato je JEDAN NEMANJA VIDIC....

pre 15 godina

Ovo je prva i jedina slika i prilika da se SVI,ali SVI uvere sta znaci NEMANJA VIDIC Mancesteru!!!Ovo je dokaz da je Mancester ono sto jeste,ajvise zahvaljujuci Vidicu!!!! Danas je odigrao lose,najlosije od kada je stigao u Mancester,a samim tim Manceste nije licio na tim.Kada Vidic igra kao sto i igra vec tri godine,Mancester je sampion i Engleske i Evrope i Sveta i opet hara Evropom,a ovo je Mancester bez Vidica!!! I kako se kaze:DESAVA SE I NAJVECIM I NAJBOLJIM,A VIDIC TO SIGURNO JESTE!! Jedina razlika je u tome sto je Mancester NAJVECI i NAJJACI sa Vidicem,a bez njega je......Sve smo danas videli!!! Vidic ovako losu igru ne moze ponoviti sve i da hoce,a iz svega ovog jedina dobra stvar jeste u tome sto ce svi shvatiti,mada se to vec odavno zna da je Mancester sa Nemanjom VRH,a bez njega NULA!!!!!

Milosh

pre 15 godina

Sad mi je jasno kako vam Argentina i Holandija uvale
po šest komada!!!
(Gol razlika, 14. mart 2009 18:05)


Sta pametujes,vidi se DA NEMAS POOOOOOOJMA O FUDBALU!Vidic nije igrao ni protiv Holandije ni protiv Argentine!

Si'T'jwa

pre 15 godina

Ljudi,,,pa jel ne izwaljujete da su nasi dragi 'susjedi' cekali 3 godine da NAS NEMANJA kiksne...pa pustite ih...kompkleksi se ne lece...samo se prikriwaju...

Owen.M

pre 15 godina

ne mogu da verujem stvarno da se neki ovde nasladjuju losom igrom Vidica, znaci stvarno jadno i pateticno, ne vredi komentarisati...
elem, cela ekipa MU je podbacila, po meni najvise sredina terena, Vidicu svakako ide na dusu onaj Toresov gol (desava se i najboljima (:) Ovde je Rafa pokazao da stvarno zna da igra velike utakmice, po meni je taktika presudila...jer MU jeste igrao lose ali zbog toga sto je Lpool uspeo da im pokvari igru, znaci nijedna kreativna i uigrana akcija, Lukas i Mascerano odradili posao vrhunski, a mozda i najbolji potez po meni je ubacivanje Hipije na srednjaka, enormno je podigao samopouzdanje odbrane lpoola

Nemanja

pre 15 godina

ceo dan se lepo osecam zbog utakmice...vidic je direktni krivac za 2 gola i za onaj cetvrti takodje krivac zato sto je cinio manjak...pa sad recite ko je i sta je...
medjutim ne volim da cujem ovde hrvate kako pljuju po njemu...ili neka budu realni ili neka ne komentarisu...
e sad....nije ni vidic ni ferdinand ono sto svi misle,nego timovi jednostavno protiv mancestera idu da se brane,pa je utoliko posao vidica i ferdinanda laksi...i zbog toga ovo nije bio los dan za mancester,ako ostali timovi skontaju to onda ce im svaki drugi dan biti "los"..!!
ne znam...bilo bi dobro da mancester proda ronalda onim jadnicima u realu za jedno 100 milki pa da kupe npr kuyta(ne daj Boze:)) za nekih 30,njima to nece biti mnogo...mozda bi nesto uradili protiv liverpoola:D napred LFC,uz vas ZAUVEK!!!!!

Si'T'jwa

pre 15 godina

Mislim da se sad najvise videlo zasto jedan defanzivac ne moze biti najbolji igrac na svetu, jer je svaka greska ima vecu tezinu nego neki nekomletan pas ili neka promasena sansa i penal. Za mene je Nemanja trenutno ne jedan od najboljih,vec NAJBOLJI odbrambeni igrac na svetu,a Boze moj, ko radi taj i gresi a on ce sigurno nastaviti da radi i bice jos bolji!
P.S Nemanja imao los dan=Mancester imao los dan! Mislite o tome;)
(toliko, 14. mart 2009 16:06)

Care...tako je,,,

jedan je SRBIN NAMANJA

Nemanja

pre 15 godina

ceo dan se lepo osecam zbog utakmice...vidic je direktni krivac za 2 gola i za onaj cetvrti takodje krivac zato sto je cinio manjak...pa sad recite ko je i sta je...
medjutim ne volim da cujem ovde hrvate kako pljuju po njemu...ili neka budu realni ili neka ne komentarisu...
e sad....nije ni vidic ni ferdinand ono sto svi misle,nego timovi jednostavno protiv mancestera idu da se brane,pa je utoliko posao vidica i ferdinanda laksi...i zbog toga ovo nije bio los dan za mancester,ako ostali timovi skontaju to onda ce im svaki drugi dan biti "los"..!!
ne znam...bilo bi dobro da mancester proda ronalda onim jadnicima u realu za jedno 100 milki pa da kupe npr kuyta(ne daj Boze:)) za nekih 30,njima to nece biti mnogo...mozda bi nesto uradili protiv liverpoola:D napred LFC,uz vas ZAUVEK!!!!!

BBB ZAGREB

pre 15 godina

Vidiću nema veze, bio je to samo loš dan i ništa drugo.... United živi vječno i opet će biti prvak a Liverpool još 20 godina neće osvojitit titulu. Za to je ok da se i njihovi navijači malo vesele. Odavno su zaboravili kad su zadnji put bili prvaci... Kad je željezna Lady vladala....

sima88

pre 15 godina

E,stvarno je sramota pljuvati Vidica toliko!!!Pa da nije njega,United ne bi sada bio u sansi da osvoji 5 trofeja!Nemanja je ubedljivo najbolji igrac Uniteda ove sezone,i smesno je prozivati ga sada toliko a koliko je samo puta ispravljao kikseve Ria i ostalih....Nije samo on odigrao lose danas vec ceo tim Uniteda a ponajvise odbrana.To je i sam FErgi rekao i odbio da sada okrivi Nemanju jer je uvek davao sve od sebe na utakmicama.Liverpul je zasluzeno pobedio,tako da navijaci L'pula mogu malo da izadju iz rupa i raduju se,ali zna se ko je gazda u Evropi i Engleskoj!!!!Nadam se samo da ce se sresti u finalu CL da im United naplati sve sa kamatom.

TH 1911 1950 Zrenjanin

pre 15 godina

Ajd 'deda' nemoj lupati gluposti!!!

Ja sam Hrvat ali po meni je Nemanja medju 3 najbolja stopera svijeta,i to ne samo ove sezone vec je u vrhu otkad je sletio na Otok iz Rusje.
Nije li upravo nas Corluka izjavio da Vidic igra odlicno i da je imresioniran njegovim nastupima za Manchester???
Nesta slicno je izjavio i hrvatski izbornik Slaven Bilic.
A valjda Corluka i Bilic znaju bolje od tebe!!!

I jos nesto.
Nije li Ronaldo danas odigrao katasrofalnu utakmicu??
Po mnogima najbolji nogometas svijeta Ronaldo(iako ja mislim da je Messi za njega nogometni Bog) je bio ocajan!!
Znaci nitko nemoze briljirati u svakoj utakmici koju igra...

Ali uostalom zasto ja tebi uopce odgovaram kad si vec ovdje uz 'makevelia' i 'malog scepana' poznat kao najiskomleksiraniji lik..

Hajduk zivi vjecno!!!!
Nemanja legendo!!!

PureBG

pre 15 godina

Za one koji pljuju po Vidicu...

Pogledajte malo pazljivije sledece utakmice u kojima igra Vidic. Videcete da on pokriva Ferdinanda i ispravlja njegove greske (ma koliko one bile retke) ali Ferdinand ne pokriva Vidica. Ferdinand je napravio vise gresaka od Vidica ali one nisu kostale primljenog gola je je Vidic pokrio i ispravio Ferdinandove greske. Vidic je medju najboljim (ako ne i najbolji) defanzivac na svetu ali sam, bez podrske saigraca, ne moze da zadrzi tandem Gerrard-Torres. To sam ne moze niko. Zato je Liverpool i pokusavao preko njega jer je znao da Ferdinand nece pokrivati Vidica i ako prodju njega imaju sansu a ako prodju Ferdinanda i dalje im ostaje Vidic...
Sto se tice same utakmice opet se videlo da ko god pokusa da napadne Liverpool lose ce proci. Liverpool ne na da igra kad potivnik igra za 9-10 igraca iza lopte. Fali im kreativac koji ce uspeti da probije bunker. Gerrard jeste fantastican igrac ali, ruku na srce, nije preterano kreativan. Narocito ako lose krene pa pocne da sili.
Mozda je ova sezona izgubljena ali i ManU-re je cekao titulu 27 godina... Ferguson sa njima 7 godina...

Alexa

pre 15 godina

Svi koji ovako pljuju Nemanju nemaju pojma o čemu pričaju i Nemanja će zasigurno biti najbolji štoper Evrope ove godine a bogami i narednih. Što se tiče utakmice svaka čast Liverpoolu, ali je daleko igra iverpoola od igre MANUTD-a. Danas je MANUTD bio katastrofalno loš dan, Nemanji pogotovo. To se videlo još iz susreta sa Interom, jer da je MANUTD igrao kako zna i kako je igrao cele ove sezone rezultat bi sa Liverpoolom bio mnoooooogo drugačiji i Rafa bi pognute glave otišao sa Old Traforda. Elem, svi imaju svoj loš dan i dan kada im sve ide od ruke, takvi su danas bili ManUtd i Liverpool. Molim "stručnjake" da nepljuju ljude kojima neće biti ni crno ispod nokta a pogotovo ne Nemanju Vidića koji je oličenje jednog pravog defanzivca i pravog fudbalera koji istim žarom igra i za grb svog tima i svoje zemlje. Samo napred MANUTD do odbrane titule Premier Lige, Lige šampiona i do 5 titula u ednoj sezoni !!!!! Napred MAN UTD

DaX

pre 15 godina

Iako sam vatreni navijac Man Utd,potpuno zasluzena pobeda naseg najveceg rivala!
Losa igra odbrane,izuzev Ferdinanda,Evra i O Sej vrlo losi...Vidic takodje...sad se i vidi zasto Berbatov ima prednost u odnosu na Teveza...nego,bice bolje,jos uvek kontrolisemo situaciju,bitno je samo da se sto pre vratimo pobedama!Cestitke Liverpulu,zasluzili su pobedu,njihov trijumf je cist kao suza,jedino mislim da Vidic nije morao da dobije crveni,zuti bi bio adekvatna kazna,ostalo je sve OK!
Bice bolje,mada ovaj poraz boli!Ceo dan mi odzvanja u usima You'll never walk alone,nadam se da ce prestati do sutra...Pozdrav navijacima Man Utd,bice bolje!
Glory!

Andrej77

pre 15 godina

Ajde bre indijanci jedni.. jedna losa utakmica i nije vise dobar. Zato ga valjda i biraju treneri i igraci u najbolju postavu konstantno.. ali ne, vase misljenje je vaznije. I ne mogu da razumem kako neko iz Srbije ili Hr, moze da navija za ManU ili Liverpool, ja gotivim ManU zbog Vidica, da ne igra tamo ne bi me zanimalo nista vise od dobrog fudbala. Imaju Englezi za vas takve ime : GLORYWHORES !

al1

pre 15 godina

Mislim da i Vidica i Fergusona i Macester i celu Srbiju boli uvo sto je Vidic odigrao lose...
PA STA!?!?
Osvojice Premier ligu, mi cemo se plasirati na SP, Vida ce biti OPET u idealnom timu Premier lige, a mozda i dobije totulu najboljeg igraca Premier lige.

A tuzno je da neki ljudi napadaju coveka kao sto je Vidic!!! Covek je jedan od najboljih igraca sveta trenutno i to NIKO ne moze da ospori!

Vido samo napred! Napred Srbija!

gugi

pre 15 godina

Ma ljudi polako, pa nemanja je protiv dva najbolja napadača na svetu-ibro i ninjo napravio 3-4 greške, pa nema tog igračakoji bi mogao bez greške njih zatvoriti, a svakom se može desiti loš dan, on je jedan od najboljih defanzivaca na svetu, možda ne baš najbolji ali u top 5 sigurno, zato je glupo da ga zbog jedne greške svi pljujete, a pobeda liverpula čista kao suza, bili duplo bolji u svim segmentima igre, mufc bez 2 igrača c ronalda i vidića nije ni mogao više

zak

pre 15 godina

subotic 4 komada, vidic 4 komada ,ako nam je ovo stub odbrane po.... smo ga zestoko,,za subotica je vidic ipak izmislio fudbal,,ovo je bio los dan,,nadam se,,

J.R.

pre 15 godina

Pobeda je naslađa kada se pobedi veliki klub... i to još na njihovom terenu. Svaka čast Liverpoolu!
Nadam se zanimljivom nastavku prvenstva.
Y N W A !
P.S. Torres + Gerrard = Dream Team :)

Момо

pre 15 godina

Не знам зашто исмејавати Видића, кад свако имао право на лош дан. Он је данас стварно био слаб, али то ништа не значи, јер и даље остаје један од најбољих одбрамбених играча у Европи. Она грешка код првог гола му је разбила концентрацију и самопоуздање. Црвени картон није заслужио, али шта је ту је. Ливерпул је био бољи, разбио је Манчестер, али ће већ колико сутра изгубити бодове од неких Индијанаца, па ће титула остати у Манчестеру.

mara

pre 15 godina

I Man. je imao jedan los dan pa boze moj. Bolje sada nego kasnije. Ali ne brinite oni ce se brzo vratiti u formu i pocenje da osvajaju titule judnu za drugom a svima ostalima pa neka crknu od zavisti.

d

pre 15 godina

hahaha veceg bolesnika nisam vidio, mislim na milosha naravno
boli covjeka sto je vidic katastrofalno kiksao ali ovolko biti bolesatn e to je za ginisa.

LIVERPOOL FC.

pre 15 godina

Hvala Vidicu danas smo imali 12.-og igraca ne te terenu to brate Srbine,a da je jos i Xabi Alonso bio tu Manchesteru ne bi guinula petarda.YNWA

Vasovic Ivan

pre 15 godina

aaaaaaaaaallllllloooooooooo indijanci okanite se Vidica naseg najboljeg igraca,sa kojim treba da se ponosimo a ne da ga pljujemo zbog liverpula i mancestera,stvarno ste smesni!!!!!!!!!!!!!!

KOKO

pre 15 godina

Volim Manchester i volim Vidica ali neka, ovo je dobro da ne pomisle da su nepobedivi. Ovo su dve greske Vidica koje je Liverpul odmah kaznio. Volim Manchester normalno zbog Vidica, i posle ovakve utakmice mislim da su odlicni.

novisad

pre 15 godina

ne ne i ne.
ne omgu da skapiram

pa jel moguce da ste ljudi chekali 3 godine da Nemanja odigra loshu partiju, verovatno najloshiju od kako je u Manchesteru, pa da pochnete kako je losh, kako nema pojma, a sa da chitam sam prestao kad sam prochitao kom nekog jadnika kako ga treba prodati Milanu, i da ce ga Evans zameniti .aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako ste smeshniiiiiiiiiiiiiiiiii

Kain

pre 15 godina

@CRISTIANO RONALDO girl fan

O kakvim poslednjim igracima ti pricas, pa to pravilo vise ne postoji!!!!
Crveni kao kuca, da Vidic nije faulirao Stivena, ovaj bi izasao pred Edvina sam.
Los dan za Nemanju i poraz MU, to govori o tome koje najbitniji igrac MU.

Milosh

pre 15 godina

vidic je demonstrirao najgoru igru obrambenog igraca u povijesti nogometa!!
(moze, 14. mart 2009 16:18)


Kako si ti sada lupio pa ostao ziv......necu da se spustam na tvoj nivo i da pametujem,samo cu reci - zabi glavu u pesak,cuti,bices pametniji!

abv

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete Vidica posle jedne lose utakmice? Covek drzi zadnju liniju Uniteda cele sezone, uz to je i postigao nekoliko veoma BITNIH golova. Pricajte sta hocete ali on je i posle ovoga danas trenutno NAJBOLJI svetski stoper. Pogledajte samo koliko puta su samo ove sezone kiksirali Terry, Puyol, Pepe, Carragher, Samuel, Mexes, Maldini, Lucio i svi drugi i onda mi recite ko je bolji od Vidica. Niko. Jeste danas kiksirao ali ga nisu vozili ko majmuna ko sto se ovde pise. I najbolji grese, morao je i Mancester kad tad da izgubi. A vi Hrvati se ne javljajte, setite se samo kako je vas Charlie komandovao odbranom prosle sezone u porazima od Midlsbroa 8-1 i 6-0 od Celsija.

Flynn

pre 15 godina

Crveni karton nije mogao biti nikako kad nije bio zadnji igrac odbrane. Vidic nije nista losije odigrao od recimo Ronalda koji je driblao sam sebe i uzimali su mu loptu "zivu". Ali tako je to u fudbalu,kod uspeha se pamte napadaci i ofanzivni veznjaci a kod neuspeha odbrana i golman.

B!

pre 15 godina

@Nemanja do danas kralj, a od danas će mu trebati 10,15 vrhunskih predstava , da bi se oprao o ovoga danas, ako mu i to oproste!
(liverpool, 14. mart 2009 16:10)


ocigledno nisi cuo da su aplauzom ispratili vidica sa terena navijaci MU...to pokazuje da bez obzira na sta oni ga vole.

PG

pre 15 godina

jeee…ee .....to je liverpul....torres......bas me interesuje sta ce sad da pisu....ovi sto navijaju za man u........YOU NEWER WALK ALONE.....
(el nino 9, 14. mart 2009 16:54) pise se NEVER... samo neka si zdravo

m

pre 15 godina

Vidić napravi dve greške i odmah ga svi napadaju, a celu sezonu je odigrao skoro savršeno!Pa Rio pravi greške svaku drugu utakmicu, o Evansu i da ne govorim... Posle greške kod prvog gola ceo stadion peva pesmu Vidiću... Mislite o tome!

GIANNI-MAN UTD

pre 15 godina

Prvo da kazem da sam navijac Man Utd-a od kad znam za sebe i to ne neko koji samo navija za United vec i neko ko je bezbroj puta gledao Man Utd uzivo i clan kluba navijaca.

Liverpool-u svaka cast na partiji i na pobedi,mora se priznati da su zasluzeno slavili.Ali kako?!

Liverpool je postigao cetiri gola a nije stvorio nijednu sansu,svaki od cetiri gola su bile greske kompletne odbrane United-a(i naravno moment inspiracije Fabia Aurelia).

Sto se tice Vidica decko igra u kontinuitetu odlicno cele sezone,normalno je da i on moze da kiksne.I to ce se brzo zaboraviti.O'Shea takodje katastrofa,Ferdinand i Evra su nesto malo i igrali u odbrani ali to je sve.

Sada malo o sudjenju.Jos jednom je Alan Wiley pokazao da nije sudija za velike meceve,jos jednom se videlo da moze lako da podpadne pod uticaj jacih timova sto se danas tri puta pokazalo.Prvo penal za United(jos jednom kazem da sam navijac United-a) ali onaj penal sigurno ne bi duvnuo za Sunderland ili Stoke ili neki drugi slabiji tim.Posle je usledio penal za Liverpool(penal je postojao ali da nije svirao onaj za United ne bi ni ovaj za Liverpool).Onda crveni za Vidica(Ferdinand je definitivno bio zadnji igrac odbrane)Vidicu je to bio prvi ostriji start i mozda je mogao da dodeli i zuti,ali pritrce pet igraca Liverpool-a i ovaj se skameni i izvuce crveni.

Ovim nikako ne zelim da umanjim pobedu Liverpool-a koji je zasluzeno trijumfovao,iskoristio svoje sanse i postigao golove,jedino mi nije jasno kako su to uspeli bez Gerrard-a koji se nije video cele utakmice.

Ali ovo se moralo desiti United-u pa bolje sad nego nesto kasnije u prvenstvu,trka jos traje a United je i dalje dobrih cetiri konjskih duzina ispred svih uz utakmicu manje.

Sto bi stari vuk Sir Alex rekao,da mi neko nudi 4 boda prednosti 10 kola pre kraja Premiership-a sa zadovoljstvom cu prihvatiti.

Ostanimo veliki i u porazu i stisnimo ruku boljem(danas) a to je svakako bio Liverpool.

GIANNI-MAN UTD!!!
UNITED FOREVER

Srba

pre 15 godina

najveci utisak posle citanja ove vesti sa sajta,pošto nazalost nisam pratio(inače navijam za liverpul u pl)je kolko ste jadni svi vi što pljujete Vidića.On će još minimum 5 godina igrati u man utd ili Milanu,biti poznat,proglašavan u najbolje timove sezone,zarađivati ogromne pare,a vi će te isto to vreme samo čekati njegove kikseve,da iskomentarišete to na internetu,šta bi sad trebalo Kanavaro i Pepe da se penzionišu...

Milosh

pre 15 godina

Danas je Vidic potvrdo zasto je najbolji fudbaler na svijetu. Izravan krivac za 2 gola Liverpoola i direktni crveni karton. Vec drugu utakmicu za redom obrana MU izgleda vise nego smjesna, prvo prije par dana protiv Intera i danas ova protiv Liverpoola. Uz sve to Torres je potvrdio sve ono sto se otprije zna, Vidic je iznad prosjecan stoper ali daleko od neke svjetske klase. A Srbi govore da je najbolji fudbaler na svetu, ma jeste, danas je potvrdio, svaka cast.
(deda, 14. mart 2009 16:21)


Ajde ako si toliko pametan,ajde molim te,prosvetli nas SRBE svojom genijalnoscu pa reci,ako nije Vidic,da nije mozda vas Luka Modric najbolji na svetu?!?!?!Hahahaha,aj odgovori mi molim te!

pekapele

pre 15 godina

Napred Nemanja, ti si odlican igrac,nemoj da citas gluposti sto neki pisu da nemas pojma.Kako vas nije sramota,on je najbolji defanzivac na svetu,mozete da se sladite sada ali VRATICE SE ON!

Jova

pre 15 godina

E kad procitam komentar famoznog dede menije pun dan. Toliko smesnih komentara od tog coveka je zaista neverovatno. Nastavi tako imas buducnost u baljezganju. Realno on nije kriv za potop Mancestera vec Tevez i Ronaldo, koji su toliko bili bezopasni da je to neverovati. Mislim svako ima pravo na los dan pa nije Vidic vanzemaljac, sta je mogao covek da uradi u prvoj i 3 situaciji vrlo malo. Vidic je odlican odbrambeni igra ali nije on sam na terenu ima jos 10 suigraca.

!!!!!!!!!!!

pre 15 godina

United ovako jeftino prima golove i ovako lose igra jednom u godini,a Liverpulovi snovi o tituli ce ipak ostati samo snovi!Nije Liverpul dobar nego je United danas bio katastrofalan...

Sale 46

pre 15 godina

Stvarno tezak poraz Junajteda, najlosija partija u sezoni celog tima, a pogotovu naseg Nemanje. Kao navijac ManUtd, moram da priznam da ih je Liverpul potpuno nadigrao i zasluzeno pobedio. Medjutim, ovaj poraz moze da se pogleda i sa druge strane; dosao je u najmanje losem trenutku po ManUtd, nakon eliminacije opasne ekipe, sampiona Italije, koja zna da jako dobro odigra na rezultat. Jeste da je bio katastrofalan poraz, i to na domacem terenu, ali mnogo je bolje izgubiti u situaciji kada imas +7 i utakmicu manje, nego pred kraj sezone, kada je ne svaki bod, vec svaki gol bitan. Opustanje je moralo da dodje, a bolje sad nego u cetvrt ili polufinalu lige sampiona. Titula se ne osvaja u derbijima vec sa tzv.malim ekipama, i zato ce ManUtd osvojiti titulu, jer oni naredjaju 7,8, 10 pobeda, pa jednom izgube; bolje je 2 puta pobediti pa jednom izgubiti, nego igrati 3 utakmice nereseno. Ferguson je veliki strucnjak, ocitace im dobru lekciju, i vrlo brzo ce im ohladiti glave. Glavu gore momci, ostavite ovo iza sebe, i nastavite da gazite Englesku i Evropu!

gamp

pre 15 godina

sad mi dode da pohračkam vidica zbog ovih koji nakon svake utakmice mufc-a govore kako je on najbolji igrac na svijetu,sto nije istina.ali je najbolji stoper na svijetu,pa cu samo komentirati da i najbolji grijese

Kristian

pre 15 godina

Iako sam Okoreli Navijach Mancestera,i Mrzim Liverpul,Moram da vam chestitam,Svaka Chast Momci,odigrali ste sjajno,no dobro okrecemo se sad bodovima i realnoshcu,mislim da je prevelika prednost mancestera da bi je tek tako ispustili,kasno ste krenuli,Osvajamo titulu 90%...GLORY !!!

Nemanja

pre 15 godina

Vidic jednom u 100 utakmica odigra lose,i svi protiv njega! stvarno sramota!! liverpul nikad nece imati igraca kao on,neka se zadovolje sa onim Skrtelom! liverpul je bio bolji,nema sto.. ali mancester ipak osvaja... O'sea.... samo neka je zdravo... samo da se vrati Rafael

Grucho

pre 15 godina

Kompleksi ovo, kompleksi ono...
Nisam pobornik takvih prepucavanja, ali ovo definitivno ima veze sa kompleksima. Covek odigra losu utakmicu posle dve godine i odmah NJA NJA NJA...

paki

pre 15 godina

vidic ne zasluzuje nikako biti u najboljoj postavi na kraju sezone,,tocno se vidi da je prosjecan igrac i da nije za man utd,,stvarno ne zasluzuje nikakvu nagradu!!

m4rk0_

pre 15 godina

Ajde mogu da razumem hrvate sto su srecni sto su docekali taj dan da Vidic kiksne pa se sad raduju kao da je Hrvatska usla u Evropsku uniju i lece komplekse, al ne mogu da razumem sto su SRBI srecni sto je SRBIN bio tragicar nekog meca. Takodje, ne mogu da razumem komentare tipa ovog ady-ibrahimovic. PA ZAR NIJE VIDIC VELIKI IGRAC ? Daj mi jedan argument zasto Vida nije veliki igrac. Samo jedan argument a da to nije danasnji los dan protiv Liverpula. Vidic se dokazao stotine puta. Jedan od najzasluzniji sto se MU nalazi ovde gde jeste, na mestu branioca sampiona Premijer lige i Lige sampiona. Kada jednom hrvatskom igracu bude pevao ceo Old Traford kao Vidicu, onda mi se javite. Do tada odleprsajte poput leptirica sarenica.

marko

pre 15 godina

Da li je moguce da postoje ljudi koji zive u Srbiji i nazivaju sebe Srbima kojima je drazi Liverpul i ismevaju Vidica koji je danas nesto slabije odigrao. Ne mogu da verujem da neko moze pre da navija za neki tamo klub koji nema veze sa nama ama bas nikakave a sa druge strane da potcenjuje VELIKOG SRBINA. Zapitajte se da li ste normalni pa onda ostavljajte komentare.

POZDRAV za sve SRBE....

Stevan

pre 15 godina

@deda
Mnogo se puta nasmejem tvojim pateticnim komentarima puni mrznje i pakosti, mada bi se reklo vise da rade kompleksi. Vidic na tvoju zalost jeste SVETSKA KLASA, a boze moj svako gresi. Kanavaro je bio najbolji igrac ervope koliko se secam, iako to nije po nicem zasluzio i pravio je mnogo gresaka, ali kad si italijan, francuz, nemac ili brazilac onda se neke stvari preskacu. I sami se secamo kako je Mijatovic igrao onaj period 1997/98 kad je dao tonu golova za "plave" pa se morao zadovoljiti drugim mestom. Jedan Zamer je imao cast da bude najbolji igrac evrope (kao igrac odbrane) i svima je jasno da se drugacije tretiraju igraci sa istoka Evrope i ovi sa zapada. Mark Bosnich koji je komentator FOX sporta (australska televizija) je izjavio da je fasciniran igrom Nemanje Vidica bez obzira na ovaj kiks danas i da je ubedljivo igrac godine u premier ligi, sto je potvrdio i drugi kompentator. Ovaj covek je vec drugu godinu za redom izabran u najbolji tim na svetu od eksperata, samo se ovi pateticni eksperti iz "lijepe njihove" bune non-stop kako nema njihovih igraca medju izabranom elitom, iako njihovi sami igraci skidaju kapu takvom majstoru kao sto je Vidic. Sigurno je neka zavera u pitanju opet> Uzmite sledeci put one tablete sto vam je doktor preporucio mozda vam bude lakse!!!

jo

pre 15 godina

Tandem snova Nemanja Vidić I Luka Modrić al ovaj Vidić je prejak možeš ti igrat kako hoćeš al ako u najvećem derbiju zeznes uvijek će te po tom pamtit al čak mi ga je malo i žao ipak je vrhunski igrač

Slaninar Republikanac

pre 15 godina

Potpuno nebitan poraz. Titulu osvaja Man Utd i tu nema dileme.
Bio je potreban ovaj poraz i sigurno ce se iz njega izvuci pouke. Nemanja ce malo da se spusti na zemlju kao i svi komentatori koji su ga proglasavali kandidatom za najboljeg igraca sveta u 2009.-oj. To su cinili pocetkom marta tekuce godine?! Svasta. Sigurno su doprineli tome da mu voda udje u usi. Ubedjen sam kada bi se sastali u nekoj vaznoj tekmi da bi Man Utd okantao Benitezove momke. Trofeji ostaju u Manchesteru a Liverpoolovi igraci ce moci unucima da pricaju kako su jednom pobedili sa 4:1 Man Utd u polurevijalnoj utakmici.Jel moze neko normalan da pomisli da Ferguson nece posle ovoga da sve vrati na svoje mesto. Jedan poraz, moš misliti.

stevica

pre 15 godina

Bas mi je zao onog sto se potpisuje kao glory i kaze da kao "navijacu" FAcestera ne pada tesko ovaj poraz.

-Decko, smesan si! Ti da si pravi navijac ti ne bi mogao veceras da spavas a ti jos pokusavas da ispadnes duhovit.

Razumem ja one koji kaze da je dzabe 2 pobede kad necemo osvojiti titulu ali mislim da pravim navijacima pada daleko teze gubitak obe utakmice u sezoni od najveceg rivala (ova druga je bila ponizenje) nego gubitak titule.

Jos nesto, Benitezu svaka cast kako je postavio taktiku na prethodna dva meca ali sam siguran da vec od sledeceg kola pocinjemo tekmu sa 6-3-1 ali treba imati vere u Stevu i Nanda.

al

pre 15 godina

Tuzno je da na nasem domacem sajtu napadate Vidica, na tako ruzan nacin.
Da razjasnimo stvari, Nemanja Vidic je trenutno najbolji odbrambeni igrac sveta, i tu nema sumnje. To je dokazao mnogo puta.
1. Vec dve sezone je u idealnom timu najjace lige na svetu
2. ManUtd primi gol tek s vremena na vreme
3. kandidovan za najboljeg igraca najjace lige na svetu ( i to medju favoritima za dobijanje iste titule)
4. Za njega je toliko zainteresovan Milan (koji tradicionalno, vec decenijama ima jednu od najboljih odbrana na svetu)
5. Jedan od kljucnih igraca na teskim utakmicama (to je pokazao i pre nekoliko dana protiv Intera, gde je bio najbolji Mancesterov igrac)
6. Omiljen medju navijacima Mancestera!
7. Usput, i sam Alek Ferguson je posle utakmice stao u zastitu Nemanje, jer i on sam zna kakvog ZLATNOG igraca ima u timu (koga je, za razliku od mnogih drugih "promasaja" platio malo).

E sad, i Nemanja je covek i on moze da pogresi. Ali bitno je da je pogresio kada NIJE TOLIKO bitna utakmica, jer ManUtd i posle ovog poraza ima +4 i utakmicu manje, favorit je za osvajanje Lige sampiona, i td.

Tuzno je da neki od vas, omalovazavaju Vidica, i spominju da ne treba da se bavi fudbalom, da treba da igra nekakav Evans (pa ja mislim da 90% ljudi nikada nije ni culo za tog Evansa)...

Zelim sve najbolje Vidicu i njegovom Mancesteru, i zelim mu da dobije titulu naj igraca Premier lige, i jos mnogo uspeha u daljoj karijeri, a posebno u reprezentaciji Srbije!

P.S. Molim Vas objavite ovaj komentar

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Partizan-Cukaricki 2:0

Tako je momci !!!!

Ko je kriv za remi simbola komunizma ? Tole,Duvanska Industrija Nis,Dnevnik RTS-a ili su teroristi usli i gepekovali nogometashe OFK-a !?

Pitanje je sad !

-8,-9 TITULA,TITULA,SLAVICE SE TITULA !!!

Nikola Bg

pre 15 godina

Opet se pokazalo da je Vidic los kad se igra po zemlji.
Svaka mu cast, ali ne bih bio siguran da je najbolji defanzivac na svetu…mada se MU svesrdno trudi da mu napravi reklamu.
Mislim da je Branislav IVANOVIC i bolji stoper i kompletniji igrac vec sad(ali Vidic se afirmisao,igra u jacem klubu, ima bolje saigrace)…a tek ce se videti u skorijoj buducnosti.

Red Veteran

pre 15 godina

Liverpupovci, cestitam, ali znajte da jedna lasta ne cini prolece!
Imali ste puno srece zato sto je legenda Vidic preumoran i samo njegovom zaslugom ste pobedili. I najbolji ponekad imaju los dan.
Vida, glavu gore, Srbija se tobom ponosi!!

dagat

pre 15 godina

stvarno nisam znao da ima toliko ljubomorni na mancester i pogotovo na nemanju vidica!
onaj ko kaze da je vidic rupa, taj nema pojma sta se tice fudbala ili je samo ljubomoran(neki grobari,skoro svi hrvati)!
sta se tice hrvata: uporedite vaseg mdorica sa vidicem pa se onda malo postidite.
sta se tice kriticara sa nasih prostora: niste nista bolji od izdajice bajazita!
svaki odbrambeni igrac u historiji je nekad skrivio gol u svojoj karijeri, pa ljudi su to a ne roboti!
nista to novo nije

molloh

pre 15 godina

Nemogu da verujum,da Srbi pljuju po našem najboljem odbranmbenom igraču ikada,ovo je strašno. Pa vi ste više primili golovo,od vašeg omiljenjog Karagera,nego od protivnika,ovo pabeda vam uliva samo lažne nade,jer titula ostaje gde joj je i mesto,znate onaj perah,što vam već 20 godina ne skuplja prašinu u vetrini,ako vaj udarila nostalgija pogledaj te slike na sajtu manchestera.

doca

pre 15 godina

Svi koji su mislili da je Vidic dosao sa druge planete i da je najbolji stoper na svijetu nazalost nisu bili u pravu! Ocajna partija citavog tima. Samo mi je zao sto im Liverpul nije dao jos koji gol kad SAF danas drzi Skolsa i Gigsa na klupi do 75 min. Anderson, Park i O Sej jednostavno nisu igraci za ovako vazan mec! Totalno razocarenje od SAF-a!

FeboZg

pre 15 godina

U finalu protiv Bayerna su se zguzili...u finalu protiv Chelsea su se zguzili...prošli na penale...protiv Intera su se zguzili...e pa nema više guženja Mufovci....Nenanja???Što reći...pliva bolje nego Milorad Čavić..moderatora molim da objavi moj komentar konačno..duhovit je zar ne??

Bojan

pre 15 godina

Potvrdilo se ono sto svi koji makar malo prate fudbal odavno znaju:Ferguson je sasvim osrednji takticar koji ima najbolji igracki kadar na svijetu i koji svojim kvalitetom nadomjescuju njegove takticke propuste.Ima bezrezervnu podrsku vlasnika i neogranicen budzet za dovodjenje igraca..A Rafa je pokazao upravo suprotno:Sa ogranicenim igrackim kadrom(Osim Toresa i Gerrarda nemaju ni jednog igraca vrhunske klase),uprkos vlasnicima koji zele da ga otjeraju iz kluba,svakodnevnim pricama da ce dobiti otkaz i sa ogranicenim finansijama on iz godine u godinu uvjek uspijeva da izgura svoju strategiju(Za koju je i Tores jednom rekao da je suludo teska za ispuniti).Ali pocnimo redom.
1.Komentator na RTS-u:Ne pamtim onakvu pristrasnost u komentarisanju odavno.Onaj kao da mu je Ferguson brat rodjeni.
2.Mancesteru je poklonjen penal.Reina je skupio ruke jer je znao da bi se penal mogao desiti ali je Park dobro odglumio.
3.Mancester je(Do iskljucenja Vidica)igrao odlican presing i limitirao Liverpul,ali je i Liverpul bio sjajan u defanzivi.Naravno,Benitez je to sjajno postavio a igraci takodje sjajno ispunili.Ferguson je,kao da mu je prva sezona na klupi uveo svu trojicu izmjena odjednom(Protiv tima koji je doktorirao odbranu i kontre)i,nakon sto je Nemanja iskljucen,dobio po usima.
4.Solarijum boy(C. Ronaldo) se nije vidio,osim prilikom nepostojeceg penala i onih pateticnih pokusaja da sa 35 metara iz slobodnjaka da go Reini.Gerrard jos jednom doktorski(osim onog suta pred kraj),Torres odlican,Skrtel i Karager perfektni.U Mancesteru Rooney i Carrick sjajni.
5.Sramota da je Liverpool posle svega prikazanog iza Mancestera na tabeli.Kad bi ostali timovi protiv Mancestera igrali onako pozrtvovano (I sa 11 igraca u odbrani)kao protiv Liverpula druga bi prica bila.Jos zalosnije je sto je i Celzi u trci za titulu-nijesu dobili niti jednu veliku utakmicu,nego bodove uzimaju protiv ekipa od koljih su bolji za tri klase(Igracki).
6.Mancester ce uzeti titulu.Samo je Rafa i Liverpul u stanju da pobijedi igracki kvalitet Mancestera,ostatak lige nije.
Eto tako.ruke me zaboljese od kucanja.Uvijek kad napisem ovoliko B92 ne objavi.Nadam se da oce ovaj put(nema nikakvih uvreda i govora mrznje koliko se meni cini.
PS Slacu dok ne objavite!!!

stevie_g

pre 15 godina

sta reci liverpul igra kako zna samo protiv jakih timova, sa slabijim ekipama se ako tako moze da se kaze "ne trudi dovoljno".... ali ipak GO LFC YNWA...... LFC u srcu.....

Sudija

pre 15 godina

Naravno da je crveni karton opravdan. Dzerard je imao samo gol ispred sebe, a Vidic ga je oborio rvackim zahvatom sa ledja. Nema nikakve veze da li je bio poslednji igrac ili ne.

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Ne pamtim lošije izdanje Manchester United-a u zadnjih 10-ak godina i ovaj poraz je svakako jedan od najtežih u tom periodu. Navijačima Liverpool-a čestitam na pobedi, jer je njihov tim taktički odigrao utakmicu bez greške, dok je United danas bio bezidejan i neprepoznatljiv.
Jedina dobra stvar je što Manchester i dalje ima pristojnu bodovnu prednost i što Ferguson sigurno zna šta mu je činiti, tako da će ovo danas biti veliko otrežnjenje pred finiš sezone.
Danas su najgori bili oni od kojih se to najmanje očekivalo - Vidić i Evra i na njihovu dušu idu 3 od 4 primljena gola. Upravo činjenica da je Nemanja direktan krivac za 1. i 3. gol, teže mi pada od ovog ubedljivog poraza, jer će naši "susjedi" sada imati čemu da se raduju i da likuju...
Ipak svakom od nas se u životu desi loš dan, a ako je neko, svojim zalaganjem i požrtvovanošću zaslužio pravo na grešku, onda je to Nemanja Vidić. Njemu se stoga i mogu i moraju oprostiti današnji kiksevi i nijedan navijač ManU-a mu nema pravo bilo šta prigovoriti.
Zato Nemanja glavu gore i neka te ovaj poraz samo ohrabri i osmeli da u nastavku budeš još bolji, pa na kraju pored pehara šampiona EPL-e, uzmeš i onaj za najboljeg igrača sezone.

Phil Neal

pre 15 godina

Da se zna ko je stariji.
Oba penala, stroga ali su postojali. Kod Liverpoola, čak i onaj sa dve Leive nije mnogo smetao.
Mančester ipak neće ispustiti ogromnu bodovnu prednost koju ima u prvenstvu. Sad mi je tek krivo što su crveni proćerdali desetak puta po dva boda igrajući nerešeno.
Vidić? Tako je to u životu, moraš malo da se prizemljiš posle silnih ovacija. I Mančesteru je sve u svemu ovo idealan predah da uđe u strašan finiš.
A Liverpoolu ostaje Liga šampiona i da iz prikrajka vreba priliku u prvenstvu.

Djomla

pre 15 godina

Svaka cast liverpulu,naravno pored fergusona,vengera,murinja......ipak je jedan i rafa benitez. Niko nije ocekivao da ce van der sar primiti 4 komada...ali lopta je okrugla,sto je liverpul danas i dokazao.. mancester osvaja premier ligu. Nemanja ce podici jos jedan trofej..

Milosh

pre 15 godina

vidic nije za manchester svaki vaznu utakmicu najgori igrac,vrijeme je da ga ferguson zamjeni sa evansom!!
(kako te, 14. mart 2009 16:44)


Ajde sada ti meni reci da li si ti normalan!?

baxus

pre 15 godina

ne mogu da verujem da ljudi pisu kako je odbrana mancestera losa i kako ih je vadila sredina i napad...
jesu li berbatov, runi i pogotovo ronaldo izborili 14 uzastopnih utakmica bez primljenog gola? ili vidic, ferdinand, evans, evra, o'sej?

takodje, nije mi jasno da neko moze za SAF-a da napise da je los takticar i trener... covek je osvojio vise trofeja nego 90% klubova na planeti, stvorio je jednu generaciju vrhunskih fudbalera (bekama, skolsa, bracu nevil, gigsa)
jednostavno, benitez je danas bio bolji i gotovo... videcemo sta ce biti sledeci put...

sto se tice komentara tipa "dobar VAM ovaj vidic" mogu samo da kazem da je i vise nego dobar, narocito u poredjenju sa VASIMA...

da ne bude zabune, fan (ne navijac) sam liverpula jos od dana roja evansa, mekmanamana, faulera, kolimora, rednapa, leonardsena, bjornebija, dzejmsa, mekatira, kad je osvajanje koka-kola kupa znacilo uspesnu sezonu...

mancester junajted ne volim, ali ga postujem...

p.s. dosta vise sa YNWA, dojadilo je i bogu i narodu!

prolaznik

pre 15 godina

gde su ovi sto slave vidica?
da me pogresno ne razumete, decko je odlican igrac, ali kada krenete da izjavljujete da je najbolji fudbaler sveta, prija ovakva tisina od komentara...

Milosh

pre 15 godina

A mnogo Vam je dobar ovaj NEMANJA!!!!
(najjaci stoper PL-a, 14. mart 2009 16:51)


MOLIM????!!!???Da nije mozda tvoj Modric bolji,a???Idi leci se!

kapi

pre 15 godina

Gerrard+Torres=Magicni duo!

steta samo sto u zadnjih 29 ligaskih utakmica njih dvojica su zajedno bili na terenu na samo 9... sledece sezone ce ih valjda povrede zaobici...

Stidite se!

pre 15 godina

Evo, jedna loša utakmica Vidića i krenula je hajka. Sad je najgori u važnim utakmicama (!!!), kikser koji ne zaslužuje reprezentaciju (!!!!!). Kakve je gluposti pravio Ferdinand u nekim skorašnjim mečevima, pa šta mu ko kaže? Majko mila... gledate li vi fudbal uopšte?

Nemanja - srpski Bog

pre 15 godina

A komsije kao da su cekale ovakav epilog, da bi jednom mogli da rasule paljbu po Nemanji. Naime "Nemanja darovao pobedu Redsima i vratio zanimljivost prvenstvu..".

Kompleksi!!!

U`vatite se za svog Modrica sto ne moze gola u Totenhemu, a o`ladite sa pricom o "susjedu"..

Dragan

pre 15 godina

Povlachim sve shto sam rekao u vezi sudija,jer ovo je stvarno prevazishlk sva moja ocekivanja,setio sam se Arsenala one sezone kad ih je dvaput pobedio i vodjen tom cijenicom odigram singl na Liverpool da daje dva gola(4,2 divota)onaj sto kuca tikete me gleda ko da nisam normalan.Kad ono demoliranje tako da Stivi kad bi one kataloncice ovako il bar slicno protiv svoje volje bi zapevao You Never Walk Alone i zamisljao Bojicevo lice u tom trenutku...................................

Milosh

pre 15 godina

Kako je smesan ovaj Manchester nisam ga mogao prepoznati kao da sam gledao Wotford vs Lpool xaxaaxxaxa mnogo ste smesni,titula je nasa LIVERPOOL F.C. FOREVER !!!
(YNWA, 14. mart 2009 16:51)

DREAM ON!

goran

pre 15 godina

Ko radi taj i greši.A Nemanja je danas baš izgrešio.Ali ne može jedna loša utakmica da izbriše ono što je Vidić postigao u Mančesteru,ne ide to tako kod engleza.Kod nas možda ide,kod engleza nikako.Njega su navijači Mančestera već sada proglasili za "živu legendu" i najvećeg kandidata za igrača sezone.Uostalom pročešljajte malo njihove forume i sami se uverite.

Milosh

pre 15 godina

Hahaahah, ja mislim da Vidic duuugo nece videti prvi tim posle ovoga! Ferguson je poludeo od besa! Steta sto nasa reprezentacija nema bolje halfoe pa ovakav kikser poput Vidica drzi odbranu.
(uuuuuuuuaaaaaa, 14. mart 2009 16:04)


Ti mislim nisi Srbin!Ti si hrvat pa pametujes nesto!Nijedan Srbin nece pricati lose o Vidicu,osim i iskljucivo osim,ako nije okoreli Partizanovac pa vise voli da neki bivsi Zvezdas napravi gresku pa da pametuje nego 'leba da jedes!

pablo

pre 15 godina

Evidentna kriza M.U. kao sto se vidjelo protiv Intera.Ljudski je gresiti i imati los dan pa svakome se to desi,a vi kompleksasi konacno docekaste losu partiju Nemanje Vidica i zato uzivajte u ovom trenutku jer ko zna kada ce vam se ponovo pruziti prilika.

Neka

pre 15 godina

Liverpulovu skolu fudbala je tesko nauciti , pratiti pogotovo kopirati.
Ekipe tipa manchestera, Reala, Milana siluju igru, i najvaznije nemaju igru u glavi, kao sto to imaju Liverpul, Barselona, Lion...
Pomenute ekipe samo sudije mogu omesti u igri tolerisanjem prigovaranja, seckanjem igre, dosudjivanjem nepostojecih faulova.
Kada budete videli da bilo koji fudbaler Liverpula igra laktovima, uklizava sa obe noge, gestikulira sudiji, "dzara" laktovima po bubrezima protivnika, javite mi.
A svi koji ih se secaju do Hejsela znaju da je njihovo skoro 10-godisnje iskljucenje iz evrope unazadilo fudbal.

Vlada_NBGd

pre 15 godina

Mancester je trenutno bolji klub, ali Liverpul ima jaci tim, bez dileme!!!

A sto se Vidica tice, njemu niko nece smeti ni rec da kaze...Tores ga je danas "razneo"...Vida je samo najbolji, ne i savrsen.

Za groblje i susjede - je l' su Modric i Kezman (sunarodnici, dakle) ulazili u igru na Old Trafordu il' se i dalje bore za opstanak, neko u ligi, neko na klupi klubova koji cesce vidjaju Halejevu kometu nego trofej?

I da, je l' istina da je Tosic trenirao na pomocnom za vreme utakmice?

Aleksandar

pre 15 godina

Svaka cast ekipi Liverpula, igraju sve bolje i bolje a ovaj poraz Mancestera ne treba smatrati necim iznenadjujucim jer su se dugo i drzali. Posle toliko vremena pad je morao da se desi, sto ce im, verujem, dobro doci da se saberu malo i skupe motiva za nastavak, a i za Nemanju samog da ostane na nogama jer svakog igraca ponese slava i hvale... A sve ovo ce i nama gledaocima doprineti da zavrsnicu prvenstva ispratimo sa vecom neizvesnoscu...

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

nikad liverpul nece biti prvak.dzaba dzerardu 1 titula LS kad mu je to jedini od vecih trofeja koje je osvojio.nikad on nece moci da se pohvalititulama i trofejim kao sto moze RYAN GIGGS.mozete slobodno da zaboravite na PL.videcemo ko ce se radovati na kraju prvenstva.da napravimo rezime:dzerard ima 1 titulu LS i to je sve a GIGGS ima 10 titula PL,2 titule LS,4 titule FA kupa,3 titule liga kupa.vidimo se u ligi sampiona.pozz za DJAVOLE od istinskog navijaca,vilim vas naj vise na svetu znajte to!!!

jaa

pre 15 godina

Eto pisao sam pre neki dan o vidicu koliko je poceo da dosadjuje u svakom tekstu,sad ce valjda ljudi shvatiti da nije ni on nista spec,jednostavno je imao dobar period i to je sve....

rizga

pre 15 godina

Interesantno kako uvijek kad Liverpool dobije onda je to zato jer su ovi drugi,eto nešto bili loši. 4 komada pored Old Toileta,Liverpool boys are in town.

jaa

pre 15 godina

Yeeeaaaaaa!!!!
Hahahaha kako su ih rasturili, svaka cast, gde vam je sada vas Ferdinand i Ronaldo. A jel Vidic nije zasluzio crveni? Malo sutra, a cak i da nije dobio crveni mancester bi ipak izgubio, tako da to da li je zasluzeno, sada vec nije bitno.
Jedan je Steven Gerrard!
Jedan je Fernando Torres!
LIVERPOOL
YNWA!!!!!!!!!!

public enemy

pre 15 godina

BAS SE NEKAKO LEPO OSECAM POSLE TEKME. svakom odbrambenom igracu dodje los dan pa i vidicu. Drago mi je sto je taj dan bio bas protiv liverpoola.

Jowana

pre 15 godina

Sta reci?... I najbolji nekad prave VELIKE greske!.... ali koliko god da volim/o Manchester ovo danas…..1-4?
Ronaldo.... nista konkretno nije uradio danas! Prilikom izvodjenja slobodnIH da prebaci zivi zid, mozda bi i dao gol?!
Vidic.... samo nek’ je zdravo, on ako jednom u 2 mjeseca ne dobije crveni karton, kao da nista nije uradio!
V. d. Sar kao da je rijesio da nadoknadi onih 4 mjeseca sto nije primio gol!
U svakom slucaju danasnjom igrom Man Utd nije zasluzio ovakav rezultat!!! Znam da ovo nece nista uticati na osvajanje titule PL, ali ipak........ A i morao je Benitez jednom dobiti Man Utd na Old Trfordu!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

mrdja

pre 15 godina

Svi koji napadaju Vidica nisu Srbi...nisu ljudi...
Zasto?? Zato sto su isti ti pisali da je najbolji kad je drzao odbranu Mancestera na 13 utakmica na kojoj nisu primili gol...
Treba da se stidite, ja prvi obozavam Liverpool, ali sam pre svega Srbin...

Dejan

pre 15 godina

MU je primjer kako mozes osvojiti PS, a biti redovita musterija boljim klubovima - samo nemoj gubiti bodove protiv indijanskih klubova.

onaj

pre 15 godina

Polako liverpulovci. Gde ste se zaleteli? Jedna pobeda nad Utd u gostima u 160 godina, pa sad titula je vasa itd. Tako ste pricali i jesenas, pa ste se fino pokazali do marta. Svaka cast za ovu pobedu, glavni krivac jeste Vidic, ali on i dalje ostaje najveci. Pustite sad ono jedan je Stivi G, dokazao je u vise navrata kakav je folirant. I govorite da je on najbolji, a covjek uzeo jednu jaku titulu - ligu sampiona, uefa ne racunam, to je za osrednje timove.
A sto se tice konstatacije da je Utd imao srece u odbrani zadnjih 15ak utakmica, nemate pojma. Desilo se sad da pobjedite, zato uzivajte jer vise necete... pobjediti Man U, a pogotovo necete osvojiti titulu. Pozdrav racionalnim ljudima.

Ivan

pre 15 godina

Evo, ovako!
Za pocetak da kazem da sam VELIKI NAVIJAC MANCHESTERA !

Ova utakmica danas je bila nesumnjivo ispod proseka Manchestera, ali ne u smislu igre vec je odbrana imala kako se to kaze los (katastrofalan) dan ! Jeste, sada ce da kaze neko "hahaha 4 komada na old trafordu, kakav je to evropski i svetski prvak, hahaha kakav los dan, razbucao ih liverpool itd... "
Ukratko ! - penal za manchester 1-0,
KIKS Vidica 1-1, po istom kriterijumu KIKS Evre i penal 1-2, ponovo KIKS Vidica + crveni karton 1-3, i na kraju krajeva KIKS Johna'oShea i 1-4 ! Zaboravih izmedju 1-3 i 1-4 bio je i KIKS Evre i moglo je jos tada da bude 1-4 !
Ako realno sagledate stvari, videcete da su sva 4 gola u mrezi MAN.UTD bile DIREKTNE greske odbrambenih igraca ! Na moju veliku zalost Liverpool je iskoristio apsolutno svaki poklon koji je dobio (jedan kiks gore pomenut nisu iskoristili za 1-5) i na kraju utakmice zasluzeno i vise od toga slavili ! Realno sagledavajuci stvari (ako gresim neka me neko ispravi) nijedan gol koji su postigli momci iz Liverpoola nisu postigli iz akcija, ali time ne omalovazavam njihovu pobedu - vec suprotno, vec sam rekao POBEDA JE CISTA KAO SUZA !
Manchester je u napadu bio samo solidan, vezni red za nijansu ispod, ali greske svih odbrambenih igraca ih je kostao toga da prime 4 gola !
Nemanja vidic nije robot da igra bez greske, kao i bilo koji drugi igrac, jednostavno danas mu se desilo to sto se desilo i to je to ! GLAVU GORE I IDEMO DALJE !
Bice prilike verovatno ove godine za revans Liverpoolu !

GLORY GLORY MAN.UTD !!!!

p.s. Mi smo veliki i u porazu isto onoliko koliko smo veliki i u pobedi, da nismo takvi ser Alex Ferguson ne bi bio trener 22 godine !

d

pre 15 godina

haha najbolji obrambeni na svijetu,kakav vic.
lijepo sam ja govorio,samo slucajno ibrahimovic nije iskoristio svoje sanse na ovoj razni ce vec slijedeci iskoristit

gogo

pre 15 godina

Zanimljivo,Vidic je odigrao "JEDINU" losu utakmicu u ovoj sezoni,i pljuvaci su to jedva docekali.Kompleksi su cudo! Za grobare i hrvate poruka-NIKADA NISTE, NITI CETE, IMATI IGRACA KAO STO JE NEMANJA VIDIC!!!! Vratice se Nemanja u velikom stilu,verovatno ce biti proglasen za najboljeg igraca Premijer lige,opet biti uvrsten u Uefinih 11,osvojice prvenstvo Engleske,mozda Ligu sampiona i FA-cup,a vi ce te biti to sto ste uvek bili-polusvet i malogradjani puni kompleksa!!!

Danko

pre 15 godina

Pa ako je Evra napravio taj jedanesterac koji je doveo Liverpool u vodjstvo Vidic nije najveci krivac.

Sudije su danas ostetile Manchester za penal i crveni karton koji nije postojao tako da Manchester nije mogao da uradi vise

Milosh

pre 15 godina

Sada je potvrdjeno da Mancester ima losu odbranu, jedino sto ga je drzalo na dosadasnjim utakmicama je jaka sredina i napad, ali ovaj put i oni su zakazali... Jedini faktor koji je Mancester branio od primljenih golova je SRECA, tako da... Spustite se na zemlju!!!!!! Liverpul je pokazao ko je glavni!!! Forza Inter
(Io sono Interista, 14. mart 2009 16:52)

Cuj ti sebe.Manchester ima najbolju odbranu na svetu!Gde si bio kada je Inter oduvan s Old Traforda,onda si cutao!?!E pa,cuti i dalje,pa ako osvojite titulu,ja cu vam cestitati!

Liverpool Fc

pre 15 godina

što je sad srbi nemanja zafrknuo utakmicu torres ga izvozao samo tako hahhahahahahahaha malo se zafrkavam nemanja je odličan igrač i svaka mu čast a dogodi se svakom igraču da odigra lošije neku tekmu a na njegovu žalost i na žalost većine vas liverpool ove godine uzima premiership pozz iz hrvatske

Sasha LFC

pre 15 godina

E da je neke srece pa da 20. marta izvucemo u LS Mancestera. To bi bila "laganica". Nego nismo mi te srece. Garant ce nam pasti neko jaci.

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!

Mita Trta

pre 15 godina

@dacho
Bravo,majstore!Da neko potrefi sustinu!To se i ja pitam,gde je taj Ronaldo,zvanicno "najbolji na svetu"?Kakav marketinski trik,kakav izvikan i precenjen igrac,tipican predstavnik nafuranog fudbalera(u stopu ga prati Ibrahimovic),umisljen da je najbolji i najlepsi na svetu,a ne moze da predje igraca 1 na 1.Pa gde su ti driblinzi,finte,shtikle,gde je ta brzina,tehnika...?Pa Mesi na svakoj utakmici u par navrata nanize po 3-4 igraca,uvek konkretan,direktno usmeren na gol protivnika,a ovaj pevac ima izolaciju po strani,i umesto da iskoristi makar tu brzinu,on ceka da pridju jos jedan ili dva protivnicka igraca,onda naravno ne zna sta ce s loptom pa se zabija u njih,onda teatralno pada,zestoko protestvuje kod sudije,a ni f od faula,pa se ironicno smeje i odmahuje rukom.Koliko sam se puta pitao gledajuci ga ove sezone:"Boze,pa da li bar nesto zna na osnovu cega bi se moglo reci da je najbolji?,ali potvrdan odgovor nisam dobio."Dace on neki gol iz penala,slobodnjaka,mozda ponekad i glavom iz prekida jer je visok,pa ce onda njegovi obozavaoci tvrditi kako je on najkompletniji igrac,jer toboze za razliku od Mesija daje golove s obe noge i glavom,kako bolje izvodi prekide i ima jaci sut...nidje veze,ne gleda se najbolji fudbaler po tome sto je kompletan(inace taj pridev je mnogo bitniji u individualnim sportovima i npr kosarci od kolektivnih nego u fudbalu),vec kako dominira svojim vestinama,prodornoscu,neuhvatljivoscu,nepredvidljivoscu,svojim pregledom igre,svojom sposobnoscu da resi mec(koliko je samo puta Mesi ove sezone preokrenuo u Barsinu korist).C Ronaldo nema ama bas nista od toga.On cak nije ni vodja i najbolji igrac svog tima,vec su to pojedinacno Runi i Vidic(koji je danas odigrao najlosiji mec sezone,ali ne bih sad o tome).Ubedjen sam,ali ubedjen da je Yaya Toure bolji igrac od Ronalda(ko pazljivije prati Barsu ove sezone znace o cemu pricam),a kamoli Inijesta i Mesi

Milosh

pre 15 godina

vadi van fergi tog vidica,gori je od materazzia, imas evansa koji je za vidica izmislio fudbal.

Vidi se da je tvoj komentar zasnovan na rasnoj osnovi!Idi pokri se usima!Da nije mozda vas Corluka bolji od Vidica?!?!Hahahaha,smesan si!

Ivan nis

pre 15 godina

@ bili
Pa ti si covece zalutao u svetu sporta, a ne fudbala. Tragicno je da covek moze ostati ziv posle ovakvog nipodastavanja jednog od najboljih halfova na svetu. Pa zar covek nema prava na gresku. Jedan od najtragicnijih komenatara koje sam ovde video. Sto se utakmice tice, iskreno ocekivao sam pobedu najomiljenijeg i najvoljenijeg mi kluba, FC Liverpool. Svaka serija ima kraj pa i ova MU. Verovatno ce osvojiti titulu, ali je Liverpool dokazao da njemu nisu problem velike utakmice, vec one "manje". Rafi kapa dole.

đavolji klub

pre 15 godina

Kako mi je drago... :)))))
TOLIKO O 'NAJBOLJEM TIMU SVETA'. Samo me čudi ovaj Liverpool pa ZAŠTO češće tako ne igrate???

što se tiče Vidića čovjek je jedan od najboljih svjetskih stopera bio i ostat će i ne pada mi na pamet da se naslađujem njegovoj lošoj igri ali će to nažalost neki moji sunarodnjaci činit. Žao mi je zbog toga ali budimo realni, i vi ste baš takvi da takve stvari jedva dočekate kod hrvatskih igrača. A I JEDNIMA I DRUGIMA JE 'OPRAVDANJE' - 'VI STE PRVI POČELI'.

dolina bogova

pre 15 godina

ponovo je liverpool igrao "smoran"fudbal dok MU igrao lepršavo i dobio po guzi...kući 2:1 u gostima 4:1
to je 6:2
znači Rafa se zatvorio u obje tekme,ha-ha ha-ha

realan

pre 15 godina

kao melem na ranu..ipak dok je Benitez tu nemamo sansu za titulu..Nemanja sto nam nisi najavio,pa da uzmemo neku kintu na kladionici :)

realno

pre 15 godina

nemanja,nemanja.dokaz kako jedan igrac moze da izgubi mec.najlosija njegova predstava koju sam dosada gledao.mislim da treba peticija za skidanje gojka sa prenosa meceva.totalno neznanje,ajde ako to ne moze da nauci.valjda nije slep da ne vidi ko ima loptu u posedu ko je na terenu ,a ko na klupi

medicinar

pre 15 godina

are you real in disguise? liverpoolfc je fakat najjaci tim na svetu a stevie g. u svakom slucaju prejak za ekipe kalibra uniteda. kapa do zemlje gospodinu benitezu, i poruka malom sir alexu da bi mogao uzimati casove taktike kod velikog spanskog stratega.

Nebojsa

pre 15 godina

Vidic, nazalost, katastrofalan - Tores i Dzerard su ga unistili. Ovom utakmicom izgubio svaku sansu da ga izaberu za igraca sezone. Dzerard, Tores, Maskerano i Rafa Benitez - doktori. Ako nista drugo, barem ce biti lepse prvenstvo do kraja.

DuNjA

pre 15 godina

ne volim ni jedne ni druge (tj. ne volim ni jedan engleski klub osim totenhema i celzija...)...ALI posto mancester.u. jako MRZIM... VEOMA MI JE DRAGO ZBOG LIVERPULA!!! I VOLELA BIH DA ONI OSVOJE PL...kad vec drugi ne mogu!!! pozzzz

GOdot

pre 15 godina

A ti mozes da mrzis onih 10 titula koje je United osvojio u prvenstvu od kada ste vi zadnji put bili prvaci!
I ja mrzim Liverpul,toliko da ne mogu ocima da ga vidim i cekam vikend kada ce Ujedinjena Masina da zgazi te Gnomove,sto bi ti rekao!
(DaX, 13. mart 2009 13:21)
I tako.....čekaš

toliko

pre 15 godina

Mislim da se sad najvise videlo zasto jedan defanzivac ne moze biti najbolji igrac na svetu, jer je svaka greska ima vecu tezinu nego neki nekomletan pas ili neka promasena sansa i penal. Za mene je Nemanja trenutno ne jedan od najboljih,vec NAJBOLJI odbrambeni igrac na svetu,a Boze moj, ko radi taj i gresi a on ce sigurno nastaviti da radi i bice jos bolji!
P.S Nemanja imao los dan=Mancester imao los dan! Mislite o tome;)

YNWA

pre 15 godina

Kako je smesan ovaj Manchester nisam ga mogao prepoznati kao da sam gledao Wotford vs Lpool xaxaaxxaxa mnogo ste smesni,titula je nasa LIVERPOOL F.C. FOREVER !!!

Miki

pre 15 godina

L'pool je dokazao da je trenutno najbolji i najklompetniji tim na Ostrvu. Nece biti prvak samo zbog idiotskih gresaka tandema Gillett-Parry...

The Navijac

pre 15 godina

JEEEEEEEEEEEEE!!!
Ovakvo razbijanje ManU-a ne pamtim jos od 5:0 u Newcastleu pre 10+ godina (Ginola je jos igrao).

Na zalost, gdin Benitez ne zna da igra protiv bunkera i nikad nece da osvoji Premier Ligu. Ne pobediti Stoke (2x), Gulham, Hull, ... pa onda onaj poklon od 2:1 na White Heart Lane-u... da ne spominjem M'boro.

LFC-YNWA

pre 15 godina

srecni daju gol, veliki uzimaju bod, veliki i srecni i 3, a LIVERPUL (NAJVECI) rasturaju mancester junajted na old trafordu... i jos plus nasred old traforda se cuje YOU'LL NEVER WALK ALONE...

dacho

pre 15 godina

Ubedljivo najlošiji pojedinac ovog susreta je maneken Ronaldo! Totalno nezainteresovan,sebičan, neaktivan i izgubio je "milion" lopti. Fergi prodavaj to!!!

B!

pre 15 godina

ajde rvati pocnite....prezirem i mu i liverpul ali vidic je kralj nad kraljevima:

http://www.youtube.com/watch?v=LpMO530xmQY&feature=related

petar

pre 15 godina

desava se i najboljima. ovo je dobro za vidica, ciji sam veliki postovalac, da se malo spusti na zemlju a ne da onako reaguje sa toresom na ledjima. dakle, mislim da ce mu ova greska pomoci da u narednim utakmicama opet bude najbolji i za nijansu oprezniji u slicnim situacijama. pozdrav.......

SSSS

pre 15 godina

Sad nema nista od nagrade Vidicu za najboljeg igraca PL! Ali ova nasa braca sa Indexa...strasni su! Jednu utakmicu odigrao lose,a oni stavili naslov kao da je izgubljena titula...a Man Utd 4 boda prednosti i utakmicu manje! Sto nisu stavili naslov "Vidic izbacio Inter!"?!

milosh-nish

pre 15 godina

sve dobro sto je Vidic uradio tokom citave sezone unistio je na ovoj utakmici,sada vec gubi svaku sansu za igrace godine u premijer ligi ili eventualno Evropi sa ovakvim ucinkom,nadam se da mu samopouzdanje nece drasticno pasti,steta...bukvalno je on Liverpulu doneo pobedu

Ciki8

pre 15 godina

Jbg,losa igra M.U. i najbolja partija Livrpula u Premijer ligi,zasluzeno...
Zao mi je Vidica ali je i dalje najbolji!!!
Titula je i dalje u Mancesteru.

Mihajlo84

pre 15 godina

Dobro, sta je tu je sad... nema nazad... slab dan cele ekipe, ne samo naseg Nemanje... ovako nesto se desava, pa nisu ni oni vanzemaljci... Mancester je izgubio mec na sredini terena, gde su bili neefikasni Kerik i Anderson( koji jos jednom dokazuje da nije prava zamena za Skolsa ), plus naravno zbog katastrofalnih gresaka u odbrani... Ali ako neko ima dovoljno iskustva, onda je to stari SAF koji zna kako se prevazilaze ovi kiksevi... zbog ovoga ce samo titula sampiona premijer lige biti sladja i nista vise...

Vanja LFC

pre 15 godina

Reina je poklonio Machesteru penal....

Sudija je lagano forsirao Man Utd...u stvari malo vise. 50-50 situacije su sve isle domacinu (sto i ne iznenadjuje), ali tri puta na 25 metera od gola u 1.poluvremenu ne svira faul. Cak jednom pusta prednost (a lopta ide nazad) i kad je Lukas izbacio loptu u aut (Mascherano ostao da lezi) sudija pokazuje zuti Ferninandu....tu se ne svira prednost
Bilo je jos primera, ali ipak je to Man Utd...njima se mora sve suditi (pogotovo prvih 15.minuta drugog dela).
Takodje jos jedna situacija. Iz drugog dela, na sredini jeste bio faul nad Carrickom, cini mi se, ali sudija pusta prednost, lopta dolazi do igraca Manchestera, ovaj je gubi, i Liverpool ima situaciju 2 na 1....i sta se dogadje...sudija svira faul (posle 5 sekundi!!!)...
To su te stvari koje Manchester dobija na poklon vec nekoliko sezona u nazad....

Elem...

Jadni Vidic...Bacio je senku na dosta onoga sto je uradio tokom ove sezone, Gerrard i Torres su ga propisno izmaltretirali, te je ispravno iskljucen.

Ronaldo je pokazao da kad mora da se vraca nazad nije na nivou.

Jos jednom se videlo da su Torres i Gerrard fenomenalni zajedno...steta da im je ovo tek deseta utakmica zajedno ove sezone....i tu je problem Liverpool-a. Bez njih dvojice.....tesko.

Odvalili smo ih u sred Manchestera....

"Sky Sport" je odjavio prenos sa pesmom MAGNIFICENT.

It ain't over 'til the fat lady sings

bili

pre 15 godina

Toooo Liverpul!!!!!
Rafa je majstor, skontao je car da na Vidica treba forsirati po travi igru jedan na jedan, jer je spor u stratu i pogodio. Vidic je direktan krivac za prvi i treci gol, a indirektno i za cetrvti jer je sklon glupostimai crvenim kartonima. A onda je Liverpul poderao Junajted. Uzgred, Mancester ima Evansa, decko je talentovan i bice bolji od razvikanog Vidica. Ako je tacno da Milan hoce Vidica nek ga prodaju i za te pare uzmu jos jedonog pristojnog spica. A Evans ce bez problema da zameni Vidica. Pa protiv Intera je igrao ko iskusan. I jos nesto, ako je Vidic najbolji half na svetu, sta je onda jedan Sami Hipija! Hahahahaa...

333

pre 15 godina

Nije trebalo u prvu postavu da idu Anderson i Tevez,trebao je da pocne utakmicu sa istim sastavom kao protiv Inter.Mislim da bi bilo bolje da je Berbatov zamenio Teveza,jer onoliko promasaja na jednoj utakmici...Iako sam navijac Manchestera,bez obzira na sve,Liverpul je zasluzeno pobeio!

deda

pre 15 godina

Danas je Vidic potvrdo zasto je najbolji fudbaler na svijetu. Izravan krivac za 2 gola Liverpoola i direktni crveni karton. Vec drugu utakmicu za redom obrana MU izgleda vise nego smjesna, prvo prije par dana protiv Intera i danas ova protiv Liverpoola. Uz sve to Torres je potvrdio sve ono sto se otprije zna, Vidic je iznad prosjecan stoper ali daleko od neke svjetske klase. A Srbi govore da je najbolji fudbaler na svetu, ma jeste, danas je potvrdio, svaka cast.

FB

pre 15 godina

Ma Vidic je gresio, ali je najgori na terenu bio C Ronaldo. Decko je stvarno za lecenje. Ni jednom nije prosao ni po levoj ni po desnoj strani. Gomila izgubljenih lopti...
Liverpul je odvratan ali imaju tri dobra igraca, a imali su i dosta srece.

Cestitke Liverpulu.
Fergi prodaj C Ronalda i neka i MU i njemu bude lepo.

glory

pre 15 godina

Kao navijaca Manchestera mnogo me pogodio ovaj poraz....malo sutra!
Liverpul nece jos 20god. osvojiti titulu! Titula ostaje na Old Trafordu i tu nema vise sta da se prica!

p.s. interesantan je naslov na indexu! Jedva su cekali....

xyz

pre 15 godina

Bez obzira na sve treba biti objektivan i priznati da je Vidic odigrao najgoru utakmicu u Premijer Ligi engleske, ako ne i najgoru u karijeri. Jedina sreca jeste sto cak ni ovaj poraz nece puno uticati na Manchester u pohodu na titulu!

Alexander Serbsky

pre 15 godina

Odavno ovakvu lekciju nije dobio Mančester. Koliko god to izgledalo loše pa gotovo i ponižavajuće to može samo koristiti Mančesteru. Već u utakmici s Interom taj tim je pokazao slabosti naročito u obrani gdje je Liverpul danas imao piknik. Ako Mančester ove slabosti i greške uvidi i poradi na njima ovo mu se više neće dogadjati.

baba

pre 15 godina

Nemanja nije bio poslednji covek odbrane, ali je zasluzeno dobio crveni karton...
Ferdinand koji je u liniji bio iza duela Dzerarda i Vidica nije apsolutno mogao da utice na igru, tako da smo imali nesto slicno pasivnom ofsajdu samo u obrnutom znacenju.
Liverpul je nakon Reala deklasirao i Junajted, uspeo da ostane u kakvoj-takvoj trci za titulu u Engleskoj i istakao se kao vrlo ozbiljan kandidat za evropsku titulu.
Takodje svima onima koji su nipodastavali ovaj tim dokazali su koliko vrede i u 4 dana dali 8 golova takvim ekipama.
Mislim da kriticari ovog tima, Rafe, Dzerarda, Toresa mogu samo sebi da priznaju kolio nisu bili u pravu...

molloh

pre 15 godina

Svaka čast liverpulu i čestitke njihovim navijačima,ali znajte i ovo,ova pobeda vam daje samo lažnu nadu,jer titula ostaje gde joj je i mesto,na TRAFORDU. MANCHESTER ĆE ŽIVETI VEČNO

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Pa dobro moze i Vidic jednom u godinu dana lose da odigra!
Jedino bi morao da izbegava crvene kartone, ipak je ManU drugi tim bez njega.

andy

pre 15 godina

Bilo je krajnje vreme da im se vrati svaka sudiska odluka koja ih je stitila,svaki smesni penal koji im je sudjen, klizanje Terija u Ligi Sampiona, sve one nezasluzene pobede su se danas vratile...a, da jedan je NEMANJA HVALA MU...

desto

pre 15 godina

vidic je sve samo ne obrambeni igrac,prosjecan igrac koji ima srece sto igra sa rooneyem,ronaldom,giggsom itd samo sto ga ovi ne mogu vadit svaku utakmicu.

Milosh

pre 15 godina

Cestitke Liverpulu,zasluzena pobeda.....Jedna greska Vidica je demoralisala ceo tim,mada,po meni,ne moze se samo Vidic okriviti,onakva duga lopta,skoro iz sesnaesterca Liverpula prema Toresu,a na polovoni Manchestera nikog,nije to samo Vidiceva greska.....Ipak,krivo mi je,do sada je Vidic UVEK igrao perfektno,ali i najboljima se desavaju greske....ALI,crveni karton za onako nesto....pa sudiju treba suspendovati breeeeee!Ipak,ako se pobedi Portsmut,Manchester i dalje ima veeeeeelike sanse za po trecu put uzastopno osvoji titulu,i iskreno se nadam da ce u tome uspeti,a da ce u cetvrt finalu LS izvuci Liverpul i revansirati se za dva poraza u PL ove sezone,to bi bilo fenomenalno za moral igraca i samopouzdanje....Cestitke Liverpulu,ali verujem da Manchester ima jos mnogo snage za osvajanje trofeja u PL i LS....Vidicu,i dalje si najbolji igrac na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Io sono Interista

pre 15 godina

Sada je potvrdjeno da Mancester ima losu odbranu, jedino sto ga je drzalo na dosadasnjim utakmicama je jaka sredina i napad, ali ovaj put i oni su zakazali... Jedini faktor koji je Mancester branio od primljenih golova je SRECA, tako da... Spustite se na zemlju!!!!!! Liverpul je pokazao ko je glavni!!! Forza Inter

scouse and proud!

pre 15 godina

Mislim shta reci!! LIVERPOOL!!
al dossena je najbolji, celu sezonu ne moze utakmicu dobro da odigra, onda u pet dana da po go manchesteru i realu. (:

sk

pre 15 godina

Ajde galamite malo manchesterovci da vas cujem... Dosta vas pratila srece, ovo je samo pocetak onog sto ce da vam se vraca sa kamatom... Hahahaha

Maksa

pre 15 godina

Zao mi je sto je Vidic ovako odigrao, ali mi je drago sto je veliki Liverpul konacno dobio ovaj napumpani Mancester. Bilo je grajnje vreme za to, a sad po titulu i LS!!! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Paspalj

pre 15 godina

Grobar sam, ali me je jako iznervirao senzacionalan naslov na hrvatskom indexu 'Liverpool slavi Vidica...' Uvek ce hrvati da imaju veliki kompleks od Srbije.
Samo jedno imam da im poruchim: Grobar Sale NAJVECI Djordjevic u poslednjoj sekundi.

A Nemanji svaka chast. Ne samo da je nash nabolji fudbaler, nego je i jedan od najboljih na svetu...Samo je imao losh dan.

Србија!CY

pre 15 godina

Па морао је и Видић једном да погреши, сигурно да је главни кривац за пораз али и најзаслужнији што је Ман. ту где јесте ове сезоне. Немања главу горе и брзо се опорави после овога, па јуриш на 5 трофеја ове сезоне...

Bozo Ristic

pre 15 godina

Iako su izgubili Manchester United ce osvojiti prvenstvo i ne samo to nego i ligu sampiona. Sto se tice Vidica nemoze ni on citavo sezonu odigrati bez greske,zato mu se moze a mora oprostiti ovu utakmicu. Jel mozda da nema njega nebi bilo iznenadjenje sto su ovu utakmicu izgubili.

nebitno

pre 15 godina

poceo benitez da napada,sada je igrao samo sa tri klasicna stopera:-)ovo samo pokazuje koliki su kapaciteti liverpoola koji ih jos na koristi dovoljno,ali zasluzili su titulu

Milan

pre 15 godina

Pogresna taktika Fergusona od pocetka. Pokusao je nesto da promeni trostrukom izmenom ali nije ocekivao crveni karton Vidica. Liverool je odigrao jednu od najboljih utakmica u gostima u sezoni.

Nikola

pre 15 godina

jel to taj LIVERPOOL koji igra mrtvi fudbal???
jel njih vodi onaj trener sto igra stalno bunker??

kako ih nije sramota da daju po cetiri gola junajtedu i kraljevima??

hahahah

LIVERPOOL je REALno otkinuo Junajted...

YOU'LL NEVER WALK ALONE

uuuuuuuuaaaaaa

pre 15 godina

Hahaahah, ja mislim da Vidic duuugo nece videti prvi tim posle ovoga! Ferguson je poludeo od besa! Steta sto nasa reprezentacija nema bolje halfoe pa ovakav kikser poput Vidica drzi odbranu.

Milan

pre 15 godina

Ovo na kraju je dobro "Liverpul je drugi put u sezoni dobio Junajteda"
Da,ali ce zato glatko kod kuce da izgubi od npr. Hala,Blekburna,Stouka ili Portsmuta.:)
Ne osvaja se titula sa dve pobede nad Junajtedom.

duhsasekirom

pre 15 godina

Jedan od najsrecnijih dana u mom u zivotu.Sta god da se desi u borbi za titulu ovakva utakmica se ne zaboravlja.Najvelicanstvenijaskupina ljudi na svetu,svi pod jednim imenom-LIVERPOOL FC.

Zvezdan

pre 15 godina

Rayvalili su ih sa stilom,zatvorili Ronalda i ostavili sirovom Runiju i Parku da kreiraju igru.Potpuno zaslužena pobeda,možda najgora partija Vidića u karijeri,poptuno odsustvo sa terena i koncepcije igre,Runi je trebao prvi napolje,svaka čast njegovoj srčanosti i požrtvovanju ali ne može se stalno glavom kroz zid.Liverpulova odbrana je pokazala kako se čuva C. Ronaldo,izbaciti ga do same aut linije a zatim sledi udvajanje,čini mi se da ga je u jednom delu utakmice čak i Riera zatvarao.Sve u svemu,Benitez potpuno nadmašio Fergusona!

Benitez

pre 15 godina

Vidiceva "nocna mora"...
Tores, Dzerard, Liverpul... nisam navijac za oba kluba,
ali svaka cast Benitez! Ko je gledao kako je danas bio driblan
veliki Nemanja Vidic!? I na kraju jos crveni... zasluzeno.

jova

pre 15 godina

Svaka cast Liverpulu. Jesu razbili Man Utd i to BAS razbili. Ipak i pored svega ja ih i dalje mrzim iz dna duse. No to ne menja stanje stvari da su ih ukantali. Ali bez obrzira BAS IH MRZIM!!! Bljak:P

VIDARA GLAVU GORE! UZ TEBE SMO LEGENDO!

bojan-lukavica

pre 15 godina

Vidic jeste kriv za dva gola, ali najgori igrac je ubjedljivo Džon Ošej... pa jeste li vidjeli kakve je povratne lopte slao zadnjem igracu odbrane (Vidic),,, ali generalno losa igra celog Mancestera. Liverpul samo tako i moze da nas dobije, kad mi igramo najgoru, a oni najbolju utakmicu sezone.

el nino 9

pre 15 godina

jeeeeeeeeeeeeeeeee.....to je liverpul....torres......bas me interesuje sta ce sad da pisu....ovi sto navijaju za man u........YOU NEWER WALK ALONE.....

Djuradj

pre 15 godina

Oh...I am a Liverpudlian
I come from the Spion Kop
I like to sing, I like to shout
I get thrown out quite a lot

We support the team that's dressed in red
A team that we all know
A team that we call Liverpool
And to glory we will go!!!!!

ady-ibrahimovic

pre 15 godina

auuuuuuuuu, je li ovo onaj Vidic naj bolji igrac po vasem misljenju ???! Vidic veliki igrac hahahahahahaha..
Ovako ste trebali i protiv Intera da prodjete, ali ste imali srecu zao mi je to se danas zavrsilo, POTOPPPPPPPP LIVERPULAAAAAAAA!! Ronaldu su danas odrzali lekciju, a Vidica je stavio Tores u levi dzep,a Ferdinanda u desni :D

Fiki LFC

pre 15 godina

Brlja Nemanja po dzepovima:
vadi Drogbu: "ne ti..."
vadi Anelku: "hmmm... ne"
vadi Ibragu: "e ovako se daje gol"
u subotu vadi i Toresa...
(Fiki LFC, 11. mart 2009 23:54)

LIVERPUL LIVERPUL LIVERPUL! Kako sam mogao da sumnjam... :D

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Posle 7 godina pobedio Liverpool...Ja ne mogu da verujem kako ovaj sudija sudi...Katastrofa...
..Strashno ...Onaj Vidicev faul nije bio za crveni to
svako ko prati fudbal zna Nemanja nije bio poslednji igrac odbrane i ono ne moze biti crveni karton...
Moze sudija da krade koliko hoce titula ce doci na Old Traford...Imamo sada 4 boda prednosti ali
i utakmicu manje...Tako da mogu svi Liverpoolovi navijaci da racunaju 7...Ovo je bio samo jedan losh dan
i verovatno umor Manchesterovih fudbalera
JEDAN JE NEMANJA VIDIC...I LOVE CRISTIANO RONALDO amd MANCHESTER UNITED

Nikola

pre 15 godina

jel to taj LIVERPUL koji igra mrtvi fudbal?? po cetiri gola realu i mancesteru??? bravo za njih.. uvek cu ih voleti!!!

..YOU'LL NEVER WALK ALONE..

bobazz

pre 15 godina

Bravo sampioni, bravo majstori! Zbog ovakve igre u najjacim utakmicama potpuno sam siguran da Liverpool uzima Ligu Sampiona ove sezone, jer ipak u Premijeru, cika Fergi se pita nesto vise nego igraci na terenu!!! Pozdrav za sve navijace Liverpoola!

Delije Pancevo

pre 15 godina

Koje ponizennjeeeee juuuuu!!!!!
Dosta vas sralo... Liverpool ove sezone nema nijedan poraz od velike cetvorke( mada mi nije jasno sto celsi smatraju velikim klubom ali aj dobro)
Ja juce rekao ortacima bice 0:3 svi mi se smejali :)

Nikola

pre 15 godina

jel to taj LIVERPUL koji igra mrtvi fudbal?? po cetiri gola realu i mancesteru??? bravo za njih.. uvek cu ih voleti!!!

..YOU'LL NEVER WALK ALONE..

baba

pre 15 godina

Nemanja nije bio poslednji covek odbrane, ali je zasluzeno dobio crveni karton...
Ferdinand koji je u liniji bio iza duela Dzerarda i Vidica nije apsolutno mogao da utice na igru, tako da smo imali nesto slicno pasivnom ofsajdu samo u obrnutom znacenju.
Liverpul je nakon Reala deklasirao i Junajted, uspeo da ostane u kakvoj-takvoj trci za titulu u Engleskoj i istakao se kao vrlo ozbiljan kandidat za evropsku titulu.
Takodje svima onima koji su nipodastavali ovaj tim dokazali su koliko vrede i u 4 dana dali 8 golova takvim ekipama.
Mislim da kriticari ovog tima, Rafe, Dzerarda, Toresa mogu samo sebi da priznaju kolio nisu bili u pravu...

petar

pre 15 godina

desava se i najboljima. ovo je dobro za vidica, ciji sam veliki postovalac, da se malo spusti na zemlju a ne da onako reaguje sa toresom na ledjima. dakle, mislim da ce mu ova greska pomoci da u narednim utakmicama opet bude najbolji i za nijansu oprezniji u slicnim situacijama. pozdrav.......

toliko

pre 15 godina

Mislim da se sad najvise videlo zasto jedan defanzivac ne moze biti najbolji igrac na svetu, jer je svaka greska ima vecu tezinu nego neki nekomletan pas ili neka promasena sansa i penal. Za mene je Nemanja trenutno ne jedan od najboljih,vec NAJBOLJI odbrambeni igrac na svetu,a Boze moj, ko radi taj i gresi a on ce sigurno nastaviti da radi i bice jos bolji!
P.S Nemanja imao los dan=Mancester imao los dan! Mislite o tome;)

Србија!CY

pre 15 godina

Па морао је и Видић једном да погреши, сигурно да је главни кривац за пораз али и најзаслужнији што је Ман. ту где јесте ове сезоне. Немања главу горе и брзо се опорави после овога, па јуриш на 5 трофеја ове сезоне...

ady-ibrahimovic

pre 15 godina

auuuuuuuuu, je li ovo onaj Vidic naj bolji igrac po vasem misljenju ???! Vidic veliki igrac hahahahahahaha..
Ovako ste trebali i protiv Intera da prodjete, ali ste imali srecu zao mi je to se danas zavrsilo, POTOPPPPPPPP LIVERPULAAAAAAAA!! Ronaldu su danas odrzali lekciju, a Vidica je stavio Tores u levi dzep,a Ferdinanda u desni :D

Ciki8

pre 15 godina

Jbg,losa igra M.U. i najbolja partija Livrpula u Premijer ligi,zasluzeno...
Zao mi je Vidica ali je i dalje najbolji!!!
Titula je i dalje u Mancesteru.

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Posle 7 godina pobedio Liverpool...Ja ne mogu da verujem kako ovaj sudija sudi...Katastrofa...
..Strashno ...Onaj Vidicev faul nije bio za crveni to
svako ko prati fudbal zna Nemanja nije bio poslednji igrac odbrane i ono ne moze biti crveni karton...
Moze sudija da krade koliko hoce titula ce doci na Old Traford...Imamo sada 4 boda prednosti ali
i utakmicu manje...Tako da mogu svi Liverpoolovi navijaci da racunaju 7...Ovo je bio samo jedan losh dan
i verovatno umor Manchesterovih fudbalera
JEDAN JE NEMANJA VIDIC...I LOVE CRISTIANO RONALDO amd MANCHESTER UNITED

Delije Pancevo

pre 15 godina

Koje ponizennjeeeee juuuuu!!!!!
Dosta vas sralo... Liverpool ove sezone nema nijedan poraz od velike cetvorke( mada mi nije jasno sto celsi smatraju velikim klubom ali aj dobro)
Ja juce rekao ortacima bice 0:3 svi mi se smejali :)

Djuradj

pre 15 godina

Oh...I am a Liverpudlian
I come from the Spion Kop
I like to sing, I like to shout
I get thrown out quite a lot

We support the team that's dressed in red
A team that we all know
A team that we call Liverpool
And to glory we will go!!!!!

dacho

pre 15 godina

Ubedljivo najlošiji pojedinac ovog susreta je maneken Ronaldo! Totalno nezainteresovan,sebičan, neaktivan i izgubio je "milion" lopti. Fergi prodavaj to!!!

đavolji klub

pre 15 godina

Kako mi je drago... :)))))
TOLIKO O 'NAJBOLJEM TIMU SVETA'. Samo me čudi ovaj Liverpool pa ZAŠTO češće tako ne igrate???

što se tiče Vidića čovjek je jedan od najboljih svjetskih stopera bio i ostat će i ne pada mi na pamet da se naslađujem njegovoj lošoj igri ali će to nažalost neki moji sunarodnjaci činit. Žao mi je zbog toga ali budimo realni, i vi ste baš takvi da takve stvari jedva dočekate kod hrvatskih igrača. A I JEDNIMA I DRUGIMA JE 'OPRAVDANJE' - 'VI STE PRVI POČELI'.

Fiki LFC

pre 15 godina

Brlja Nemanja po dzepovima:
vadi Drogbu: "ne ti..."
vadi Anelku: "hmmm... ne"
vadi Ibragu: "e ovako se daje gol"
u subotu vadi i Toresa...
(Fiki LFC, 11. mart 2009 23:54)

LIVERPUL LIVERPUL LIVERPUL! Kako sam mogao da sumnjam... :D

Milan

pre 15 godina

Ovo na kraju je dobro "Liverpul je drugi put u sezoni dobio Junajteda"
Da,ali ce zato glatko kod kuce da izgubi od npr. Hala,Blekburna,Stouka ili Portsmuta.:)
Ne osvaja se titula sa dve pobede nad Junajtedom.

bobazz

pre 15 godina

Bravo sampioni, bravo majstori! Zbog ovakve igre u najjacim utakmicama potpuno sam siguran da Liverpool uzima Ligu Sampiona ove sezone, jer ipak u Premijeru, cika Fergi se pita nesto vise nego igraci na terenu!!! Pozdrav za sve navijace Liverpoola!

bili

pre 15 godina

Toooo Liverpul!!!!!
Rafa je majstor, skontao je car da na Vidica treba forsirati po travi igru jedan na jedan, jer je spor u stratu i pogodio. Vidic je direktan krivac za prvi i treci gol, a indirektno i za cetrvti jer je sklon glupostimai crvenim kartonima. A onda je Liverpul poderao Junajted. Uzgred, Mancester ima Evansa, decko je talentovan i bice bolji od razvikanog Vidica. Ako je tacno da Milan hoce Vidica nek ga prodaju i za te pare uzmu jos jedonog pristojnog spica. A Evans ce bez problema da zameni Vidica. Pa protiv Intera je igrao ko iskusan. I jos nesto, ako je Vidic najbolji half na svetu, sta je onda jedan Sami Hipija! Hahahahaa...

Miki

pre 15 godina

L'pool je dokazao da je trenutno najbolji i najklompetniji tim na Ostrvu. Nece biti prvak samo zbog idiotskih gresaka tandema Gillett-Parry...

Paspalj

pre 15 godina

Grobar sam, ali me je jako iznervirao senzacionalan naslov na hrvatskom indexu 'Liverpool slavi Vidica...' Uvek ce hrvati da imaju veliki kompleks od Srbije.
Samo jedno imam da im poruchim: Grobar Sale NAJVECI Djordjevic u poslednjoj sekundi.

A Nemanji svaka chast. Ne samo da je nash nabolji fudbaler, nego je i jedan od najboljih na svetu...Samo je imao losh dan.

LFC-YNWA

pre 15 godina

srecni daju gol, veliki uzimaju bod, veliki i srecni i 3, a LIVERPUL (NAJVECI) rasturaju mancester junajted na old trafordu... i jos plus nasred old traforda se cuje YOU'LL NEVER WALK ALONE...

sk

pre 15 godina

Ajde galamite malo manchesterovci da vas cujem... Dosta vas pratila srece, ovo je samo pocetak onog sto ce da vam se vraca sa kamatom... Hahahaha

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Pa dobro moze i Vidic jednom u godinu dana lose da odigra!
Jedino bi morao da izbegava crvene kartone, ipak je ManU drugi tim bez njega.

andy

pre 15 godina

Bilo je krajnje vreme da im se vrati svaka sudiska odluka koja ih je stitila,svaki smesni penal koji im je sudjen, klizanje Terija u Ligi Sampiona, sve one nezasluzene pobede su se danas vratile...a, da jedan je NEMANJA HVALA MU...

GOdot

pre 15 godina

A ti mozes da mrzis onih 10 titula koje je United osvojio u prvenstvu od kada ste vi zadnji put bili prvaci!
I ja mrzim Liverpul,toliko da ne mogu ocima da ga vidim i cekam vikend kada ce Ujedinjena Masina da zgazi te Gnomove,sto bi ti rekao!
(DaX, 13. mart 2009 13:21)
I tako.....čekaš

Milosh

pre 15 godina

Cestitke Liverpulu,zasluzena pobeda.....Jedna greska Vidica je demoralisala ceo tim,mada,po meni,ne moze se samo Vidic okriviti,onakva duga lopta,skoro iz sesnaesterca Liverpula prema Toresu,a na polovoni Manchestera nikog,nije to samo Vidiceva greska.....Ipak,krivo mi je,do sada je Vidic UVEK igrao perfektno,ali i najboljima se desavaju greske....ALI,crveni karton za onako nesto....pa sudiju treba suspendovati breeeeee!Ipak,ako se pobedi Portsmut,Manchester i dalje ima veeeeeelike sanse za po trecu put uzastopno osvoji titulu,i iskreno se nadam da ce u tome uspeti,a da ce u cetvrt finalu LS izvuci Liverpul i revansirati se za dva poraza u PL ove sezone,to bi bilo fenomenalno za moral igraca i samopouzdanje....Cestitke Liverpulu,ali verujem da Manchester ima jos mnogo snage za osvajanje trofeja u PL i LS....Vidicu,i dalje si najbolji igrac na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TH 1911 1950 Zrenjanin

pre 15 godina

Ajd 'deda' nemoj lupati gluposti!!!

Ja sam Hrvat ali po meni je Nemanja medju 3 najbolja stopera svijeta,i to ne samo ove sezone vec je u vrhu otkad je sletio na Otok iz Rusje.
Nije li upravo nas Corluka izjavio da Vidic igra odlicno i da je imresioniran njegovim nastupima za Manchester???
Nesta slicno je izjavio i hrvatski izbornik Slaven Bilic.
A valjda Corluka i Bilic znaju bolje od tebe!!!

I jos nesto.
Nije li Ronaldo danas odigrao katasrofalnu utakmicu??
Po mnogima najbolji nogometas svijeta Ronaldo(iako ja mislim da je Messi za njega nogometni Bog) je bio ocajan!!
Znaci nitko nemoze briljirati u svakoj utakmici koju igra...

Ali uostalom zasto ja tebi uopce odgovaram kad si vec ovdje uz 'makevelia' i 'malog scepana' poznat kao najiskomleksiraniji lik..

Hajduk zivi vjecno!!!!
Nemanja legendo!!!

The Navijac

pre 15 godina

JEEEEEEEEEEEEE!!!
Ovakvo razbijanje ManU-a ne pamtim jos od 5:0 u Newcastleu pre 10+ godina (Ginola je jos igrao).

Na zalost, gdin Benitez ne zna da igra protiv bunkera i nikad nece da osvoji Premier Ligu. Ne pobediti Stoke (2x), Gulham, Hull, ... pa onda onaj poklon od 2:1 na White Heart Lane-u... da ne spominjem M'boro.

Frane

pre 15 godina

voljeli ga ili ne jer je Srbin, Vidic JE najbolji obrambeni u Premiershipu. Covjek nije skrivio gol vec skoro 2 sezone, zabio je puno glavom, i najzasluzniji je sto toliko puno tekmi MAN U nije primio gol. svatko ima pravo na los dan, a tu je i zakon velikih brojeva. ne mozes sve tekme dobit i ne mozes svaku tekmu odigrati fenomenalno, NITKO NIKAD NIJE NI MOGAO. sa stoperima je uvijek ista prica.velicanje a kad zeznes jedan gol svi te pljuju, uzmite u obzir napadace-Drogba fula 6 zicera i onda zabije volejcinu i odjednom je najbolji napadac na svijetu-e nije!svaka cast lpoolu iako su najljuci neprijatelji-znali su iskoristiti los dan manchestera. ferguson ce sada valjda vidjeti da mu Anderson i O'Shea ne mogu igrati ni kod Solskjaera u rezervama. Pozdrav iz hrvatske

duhsasekirom

pre 15 godina

Jedan od najsrecnijih dana u mom u zivotu.Sta god da se desi u borbi za titulu ovakva utakmica se ne zaboravlja.Najvelicanstvenijaskupina ljudi na svetu,svi pod jednim imenom-LIVERPOOL FC.

Vanja LFC

pre 15 godina

Reina je poklonio Machesteru penal....

Sudija je lagano forsirao Man Utd...u stvari malo vise. 50-50 situacije su sve isle domacinu (sto i ne iznenadjuje), ali tri puta na 25 metera od gola u 1.poluvremenu ne svira faul. Cak jednom pusta prednost (a lopta ide nazad) i kad je Lukas izbacio loptu u aut (Mascherano ostao da lezi) sudija pokazuje zuti Ferninandu....tu se ne svira prednost
Bilo je jos primera, ali ipak je to Man Utd...njima se mora sve suditi (pogotovo prvih 15.minuta drugog dela).
Takodje jos jedna situacija. Iz drugog dela, na sredini jeste bio faul nad Carrickom, cini mi se, ali sudija pusta prednost, lopta dolazi do igraca Manchestera, ovaj je gubi, i Liverpool ima situaciju 2 na 1....i sta se dogadje...sudija svira faul (posle 5 sekundi!!!)...
To su te stvari koje Manchester dobija na poklon vec nekoliko sezona u nazad....

Elem...

Jadni Vidic...Bacio je senku na dosta onoga sto je uradio tokom ove sezone, Gerrard i Torres su ga propisno izmaltretirali, te je ispravno iskljucen.

Ronaldo je pokazao da kad mora da se vraca nazad nije na nivou.

Jos jednom se videlo da su Torres i Gerrard fenomenalni zajedno...steta da im je ovo tek deseta utakmica zajedno ove sezone....i tu je problem Liverpool-a. Bez njih dvojice.....tesko.

Odvalili smo ih u sred Manchestera....

"Sky Sport" je odjavio prenos sa pesmom MAGNIFICENT.

It ain't over 'til the fat lady sings

public enemy

pre 15 godina

BAS SE NEKAKO LEPO OSECAM POSLE TEKME. svakom odbrambenom igracu dodje los dan pa i vidicu. Drago mi je sto je taj dan bio bas protiv liverpoola.

scouse and proud!

pre 15 godina

Mislim shta reci!! LIVERPOOL!!
al dossena je najbolji, celu sezonu ne moze utakmicu dobro da odigra, onda u pet dana da po go manchesteru i realu. (:

Benitez

pre 15 godina

Vidiceva "nocna mora"...
Tores, Dzerard, Liverpul... nisam navijac za oba kluba,
ali svaka cast Benitez! Ko je gledao kako je danas bio driblan
veliki Nemanja Vidic!? I na kraju jos crveni... zasluzeno.

al

pre 15 godina

Tuzno je da na nasem domacem sajtu napadate Vidica, na tako ruzan nacin.
Da razjasnimo stvari, Nemanja Vidic je trenutno najbolji odbrambeni igrac sveta, i tu nema sumnje. To je dokazao mnogo puta.
1. Vec dve sezone je u idealnom timu najjace lige na svetu
2. ManUtd primi gol tek s vremena na vreme
3. kandidovan za najboljeg igraca najjace lige na svetu ( i to medju favoritima za dobijanje iste titule)
4. Za njega je toliko zainteresovan Milan (koji tradicionalno, vec decenijama ima jednu od najboljih odbrana na svetu)
5. Jedan od kljucnih igraca na teskim utakmicama (to je pokazao i pre nekoliko dana protiv Intera, gde je bio najbolji Mancesterov igrac)
6. Omiljen medju navijacima Mancestera!
7. Usput, i sam Alek Ferguson je posle utakmice stao u zastitu Nemanje, jer i on sam zna kakvog ZLATNOG igraca ima u timu (koga je, za razliku od mnogih drugih "promasaja" platio malo).

E sad, i Nemanja je covek i on moze da pogresi. Ali bitno je da je pogresio kada NIJE TOLIKO bitna utakmica, jer ManUtd i posle ovog poraza ima +4 i utakmicu manje, favorit je za osvajanje Lige sampiona, i td.

Tuzno je da neki od vas, omalovazavaju Vidica, i spominju da ne treba da se bavi fudbalom, da treba da igra nekakav Evans (pa ja mislim da 90% ljudi nikada nije ni culo za tog Evansa)...

Zelim sve najbolje Vidicu i njegovom Mancesteru, i zelim mu da dobije titulu naj igraca Premier lige, i jos mnogo uspeha u daljoj karijeri, a posebno u reprezentaciji Srbije!

P.S. Molim Vas objavite ovaj komentar

Nikola

pre 15 godina

jel to taj LIVERPOOL koji igra mrtvi fudbal???
jel njih vodi onaj trener sto igra stalno bunker??

kako ih nije sramota da daju po cetiri gola junajtedu i kraljevima??

hahahah

LIVERPOOL je REALno otkinuo Junajted...

YOU'LL NEVER WALK ALONE

333

pre 15 godina

Nije trebalo u prvu postavu da idu Anderson i Tevez,trebao je da pocne utakmicu sa istim sastavom kao protiv Inter.Mislim da bi bilo bolje da je Berbatov zamenio Teveza,jer onoliko promasaja na jednoj utakmici...Iako sam navijac Manchestera,bez obzira na sve,Liverpul je zasluzeno pobeio!

medicinar

pre 15 godina

are you real in disguise? liverpoolfc je fakat najjaci tim na svetu a stevie g. u svakom slucaju prejak za ekipe kalibra uniteda. kapa do zemlje gospodinu benitezu, i poruka malom sir alexu da bi mogao uzimati casove taktike kod velikog spanskog stratega.

FB

pre 15 godina

Ma Vidic je gresio, ali je najgori na terenu bio C Ronaldo. Decko je stvarno za lecenje. Ni jednom nije prosao ni po levoj ni po desnoj strani. Gomila izgubljenih lopti...
Liverpul je odvratan ali imaju tri dobra igraca, a imali su i dosta srece.

Cestitke Liverpulu.
Fergi prodaj C Ronalda i neka i MU i njemu bude lepo.

Ivan

pre 15 godina

Evo, ovako!
Za pocetak da kazem da sam VELIKI NAVIJAC MANCHESTERA !

Ova utakmica danas je bila nesumnjivo ispod proseka Manchestera, ali ne u smislu igre vec je odbrana imala kako se to kaze los (katastrofalan) dan ! Jeste, sada ce da kaze neko "hahaha 4 komada na old trafordu, kakav je to evropski i svetski prvak, hahaha kakav los dan, razbucao ih liverpool itd... "
Ukratko ! - penal za manchester 1-0,
KIKS Vidica 1-1, po istom kriterijumu KIKS Evre i penal 1-2, ponovo KIKS Vidica + crveni karton 1-3, i na kraju krajeva KIKS Johna'oShea i 1-4 ! Zaboravih izmedju 1-3 i 1-4 bio je i KIKS Evre i moglo je jos tada da bude 1-4 !
Ako realno sagledate stvari, videcete da su sva 4 gola u mrezi MAN.UTD bile DIREKTNE greske odbrambenih igraca ! Na moju veliku zalost Liverpool je iskoristio apsolutno svaki poklon koji je dobio (jedan kiks gore pomenut nisu iskoristili za 1-5) i na kraju utakmice zasluzeno i vise od toga slavili ! Realno sagledavajuci stvari (ako gresim neka me neko ispravi) nijedan gol koji su postigli momci iz Liverpoola nisu postigli iz akcija, ali time ne omalovazavam njihovu pobedu - vec suprotno, vec sam rekao POBEDA JE CISTA KAO SUZA !
Manchester je u napadu bio samo solidan, vezni red za nijansu ispod, ali greske svih odbrambenih igraca ih je kostao toga da prime 4 gola !
Nemanja vidic nije robot da igra bez greske, kao i bilo koji drugi igrac, jednostavno danas mu se desilo to sto se desilo i to je to ! GLAVU GORE I IDEMO DALJE !
Bice prilike verovatno ove godine za revans Liverpoolu !

GLORY GLORY MAN.UTD !!!!

p.s. Mi smo veliki i u porazu isto onoliko koliko smo veliki i u pobedi, da nismo takvi ser Alex Ferguson ne bi bio trener 22 godine !

Stevan

pre 15 godina

@deda
Mnogo se puta nasmejem tvojim pateticnim komentarima puni mrznje i pakosti, mada bi se reklo vise da rade kompleksi. Vidic na tvoju zalost jeste SVETSKA KLASA, a boze moj svako gresi. Kanavaro je bio najbolji igrac ervope koliko se secam, iako to nije po nicem zasluzio i pravio je mnogo gresaka, ali kad si italijan, francuz, nemac ili brazilac onda se neke stvari preskacu. I sami se secamo kako je Mijatovic igrao onaj period 1997/98 kad je dao tonu golova za "plave" pa se morao zadovoljiti drugim mestom. Jedan Zamer je imao cast da bude najbolji igrac evrope (kao igrac odbrane) i svima je jasno da se drugacije tretiraju igraci sa istoka Evrope i ovi sa zapada. Mark Bosnich koji je komentator FOX sporta (australska televizija) je izjavio da je fasciniran igrom Nemanje Vidica bez obzira na ovaj kiks danas i da je ubedljivo igrac godine u premier ligi, sto je potvrdio i drugi kompentator. Ovaj covek je vec drugu godinu za redom izabran u najbolji tim na svetu od eksperata, samo se ovi pateticni eksperti iz "lijepe njihove" bune non-stop kako nema njihovih igraca medju izabranom elitom, iako njihovi sami igraci skidaju kapu takvom majstoru kao sto je Vidic. Sigurno je neka zavera u pitanju opet> Uzmite sledeci put one tablete sto vam je doktor preporucio mozda vam bude lakse!!!

dolina bogova

pre 15 godina

ponovo je liverpool igrao "smoran"fudbal dok MU igrao lepršavo i dobio po guzi...kući 2:1 u gostima 4:1
to je 6:2
znači Rafa se zatvorio u obje tekme,ha-ha ha-ha

milosh-nish

pre 15 godina

sve dobro sto je Vidic uradio tokom citave sezone unistio je na ovoj utakmici,sada vec gubi svaku sansu za igrace godine u premijer ligi ili eventualno Evropi sa ovakvim ucinkom,nadam se da mu samopouzdanje nece drasticno pasti,steta...bukvalno je on Liverpulu doneo pobedu

deda

pre 15 godina

Danas je Vidic potvrdo zasto je najbolji fudbaler na svijetu. Izravan krivac za 2 gola Liverpoola i direktni crveni karton. Vec drugu utakmicu za redom obrana MU izgleda vise nego smjesna, prvo prije par dana protiv Intera i danas ova protiv Liverpoola. Uz sve to Torres je potvrdio sve ono sto se otprije zna, Vidic je iznad prosjecan stoper ali daleko od neke svjetske klase. A Srbi govore da je najbolji fudbaler na svetu, ma jeste, danas je potvrdio, svaka cast.

Srbin iz Bosne

pre 15 godina

Da li je neko gledao utakmicu na RTL-u?Sta reci za tzv. ,,komentatora,, koji je jedva docekao Vidiceve greske i na sav glas ga kritikovao i likovao.Zalosno je to sto se radujemo greskama onih koji nisu nase nacionalnosti.Znam da je tesko poslije ostati normalan,ja sam danas planuo i ugasio TV,ali mrznja nicemu ne vodi.Tog ,,komentatora,, mogu samo da sazaljevam i naravno da vise ne posmatram krajnje neprofesionalne prenose utakmica na doticnoj televiziji.

Bozo Ristic

pre 15 godina

Iako su izgubili Manchester United ce osvojiti prvenstvo i ne samo to nego i ligu sampiona. Sto se tice Vidica nemoze ni on citavo sezonu odigrati bez greske,zato mu se moze a mora oprostiti ovu utakmicu. Jel mozda da nema njega nebi bilo iznenadjenje sto su ovu utakmicu izgubili.

croata

pre 15 godina

ja sam hrvat ali moram biti objektivni i reći da je Nemanja jedan od najboljih stopera svijeta i najzaslužniji je što je machester united glavni kandidat za naslov.Da smo mi imali stopera poput Nemanje ne bi primili gol od turaka u zadnjoj sekundi utakmice. glupo je pljuvati po igraču na temelju jedne utakmice, treba se gledati učinak u cijeloj sezoni koju je nemanja odradio na vrhunskom nivou.pozdrav iz Hrvatske

Maksa

pre 15 godina

Zao mi je sto je Vidic ovako odigrao, ali mi je drago sto je veliki Liverpul konacno dobio ovaj napumpani Mancester. Bilo je grajnje vreme za to, a sad po titulu i LS!!! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Milosh

pre 15 godina

vidic nije za manchester svaki vaznu utakmicu najgori igrac,vrijeme je da ga ferguson zamjeni sa evansom!!
(kako te, 14. mart 2009 16:44)


Ajde sada ti meni reci da li si ti normalan!?

al1

pre 15 godina

Mislim da i Vidica i Fergusona i Macester i celu Srbiju boli uvo sto je Vidic odigrao lose...
PA STA!?!?
Osvojice Premier ligu, mi cemo se plasirati na SP, Vida ce biti OPET u idealnom timu Premier lige, a mozda i dobije totulu najboljeg igraca Premier lige.

A tuzno je da neki ljudi napadaju coveka kao sto je Vidic!!! Covek je jedan od najboljih igraca sveta trenutno i to NIKO ne moze da ospori!

Vido samo napred! Napred Srbija!

YNWA

pre 15 godina

Kako je smesan ovaj Manchester nisam ga mogao prepoznati kao da sam gledao Wotford vs Lpool xaxaaxxaxa mnogo ste smesni,titula je nasa LIVERPOOL F.C. FOREVER !!!

GIANNI-MAN UTD

pre 15 godina

Prvo da kazem da sam navijac Man Utd-a od kad znam za sebe i to ne neko koji samo navija za United vec i neko ko je bezbroj puta gledao Man Utd uzivo i clan kluba navijaca.

Liverpool-u svaka cast na partiji i na pobedi,mora se priznati da su zasluzeno slavili.Ali kako?!

Liverpool je postigao cetiri gola a nije stvorio nijednu sansu,svaki od cetiri gola su bile greske kompletne odbrane United-a(i naravno moment inspiracije Fabia Aurelia).

Sto se tice Vidica decko igra u kontinuitetu odlicno cele sezone,normalno je da i on moze da kiksne.I to ce se brzo zaboraviti.O'Shea takodje katastrofa,Ferdinand i Evra su nesto malo i igrali u odbrani ali to je sve.

Sada malo o sudjenju.Jos jednom je Alan Wiley pokazao da nije sudija za velike meceve,jos jednom se videlo da moze lako da podpadne pod uticaj jacih timova sto se danas tri puta pokazalo.Prvo penal za United(jos jednom kazem da sam navijac United-a) ali onaj penal sigurno ne bi duvnuo za Sunderland ili Stoke ili neki drugi slabiji tim.Posle je usledio penal za Liverpool(penal je postojao ali da nije svirao onaj za United ne bi ni ovaj za Liverpool).Onda crveni za Vidica(Ferdinand je definitivno bio zadnji igrac odbrane)Vidicu je to bio prvi ostriji start i mozda je mogao da dodeli i zuti,ali pritrce pet igraca Liverpool-a i ovaj se skameni i izvuce crveni.

Ovim nikako ne zelim da umanjim pobedu Liverpool-a koji je zasluzeno trijumfovao,iskoristio svoje sanse i postigao golove,jedino mi nije jasno kako su to uspeli bez Gerrard-a koji se nije video cele utakmice.

Ali ovo se moralo desiti United-u pa bolje sad nego nesto kasnije u prvenstvu,trka jos traje a United je i dalje dobrih cetiri konjskih duzina ispred svih uz utakmicu manje.

Sto bi stari vuk Sir Alex rekao,da mi neko nudi 4 boda prednosti 10 kola pre kraja Premiership-a sa zadovoljstvom cu prihvatiti.

Ostanimo veliki i u porazu i stisnimo ruku boljem(danas) a to je svakako bio Liverpool.

GIANNI-MAN UTD!!!
UNITED FOREVER

milos

pre 15 godina

pa vi Hrvati niste normalni!!!pa kakvi su vam ono naslovi na indexu?!?!?!...nije ni cudo sto nas toliko mrzite kad vas mediji hrane ismevanjem i mrznjom Srba...NEMANJA VIDIC je trenutno najozbiljniji kandidat za najboljeg igraca sezone u premijer ligi!protiv intera mu je 70 000 ljudi pevalo pesmu posvecenju samo njemu...to se moze desiti samo jednom ''Hvatu'' da Silvi...

glory

pre 15 godina

Kao navijaca Manchestera mnogo me pogodio ovaj poraz....malo sutra!
Liverpul nece jos 20god. osvojiti titulu! Titula ostaje na Old Trafordu i tu nema vise sta da se prica!

p.s. interesantan je naslov na indexu! Jedva su cekali....

Io sono Interista

pre 15 godina

Sada je potvrdjeno da Mancester ima losu odbranu, jedino sto ga je drzalo na dosadasnjim utakmicama je jaka sredina i napad, ali ovaj put i oni su zakazali... Jedini faktor koji je Mancester branio od primljenih golova je SRECA, tako da... Spustite se na zemlju!!!!!! Liverpul je pokazao ko je glavni!!! Forza Inter

el nino 9

pre 15 godina

jeeeeeeeeeeeeeeeee.....to je liverpul....torres......bas me interesuje sta ce sad da pisu....ovi sto navijaju za man u........YOU NEWER WALK ALONE.....

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Ne pamtim lošije izdanje Manchester United-a u zadnjih 10-ak godina i ovaj poraz je svakako jedan od najtežih u tom periodu. Navijačima Liverpool-a čestitam na pobedi, jer je njihov tim taktički odigrao utakmicu bez greške, dok je United danas bio bezidejan i neprepoznatljiv.
Jedina dobra stvar je što Manchester i dalje ima pristojnu bodovnu prednost i što Ferguson sigurno zna šta mu je činiti, tako da će ovo danas biti veliko otrežnjenje pred finiš sezone.
Danas su najgori bili oni od kojih se to najmanje očekivalo - Vidić i Evra i na njihovu dušu idu 3 od 4 primljena gola. Upravo činjenica da je Nemanja direktan krivac za 1. i 3. gol, teže mi pada od ovog ubedljivog poraza, jer će naši "susjedi" sada imati čemu da se raduju i da likuju...
Ipak svakom od nas se u životu desi loš dan, a ako je neko, svojim zalaganjem i požrtvovanošću zaslužio pravo na grešku, onda je to Nemanja Vidić. Njemu se stoga i mogu i moraju oprostiti današnji kiksevi i nijedan navijač ManU-a mu nema pravo bilo šta prigovoriti.
Zato Nemanja glavu gore i neka te ovaj poraz samo ohrabri i osmeli da u nastavku budeš još bolji, pa na kraju pored pehara šampiona EPL-e, uzmeš i onaj za najboljeg igrača sezone.

uuuuuuuuaaaaaa

pre 15 godina

Hahaahah, ja mislim da Vidic duuugo nece videti prvi tim posle ovoga! Ferguson je poludeo od besa! Steta sto nasa reprezentacija nema bolje halfoe pa ovakav kikser poput Vidica drzi odbranu.

mrdja

pre 15 godina

Svi koji napadaju Vidica nisu Srbi...nisu ljudi...
Zasto?? Zato sto su isti ti pisali da je najbolji kad je drzao odbranu Mancestera na 13 utakmica na kojoj nisu primili gol...
Treba da se stidite, ja prvi obozavam Liverpool, ali sam pre svega Srbin...

Bojan

pre 15 godina

Potvrdilo se ono sto svi koji makar malo prate fudbal odavno znaju:Ferguson je sasvim osrednji takticar koji ima najbolji igracki kadar na svijetu i koji svojim kvalitetom nadomjescuju njegove takticke propuste.Ima bezrezervnu podrsku vlasnika i neogranicen budzet za dovodjenje igraca..A Rafa je pokazao upravo suprotno:Sa ogranicenim igrackim kadrom(Osim Toresa i Gerrarda nemaju ni jednog igraca vrhunske klase),uprkos vlasnicima koji zele da ga otjeraju iz kluba,svakodnevnim pricama da ce dobiti otkaz i sa ogranicenim finansijama on iz godine u godinu uvjek uspijeva da izgura svoju strategiju(Za koju je i Tores jednom rekao da je suludo teska za ispuniti).Ali pocnimo redom.
1.Komentator na RTS-u:Ne pamtim onakvu pristrasnost u komentarisanju odavno.Onaj kao da mu je Ferguson brat rodjeni.
2.Mancesteru je poklonjen penal.Reina je skupio ruke jer je znao da bi se penal mogao desiti ali je Park dobro odglumio.
3.Mancester je(Do iskljucenja Vidica)igrao odlican presing i limitirao Liverpul,ali je i Liverpul bio sjajan u defanzivi.Naravno,Benitez je to sjajno postavio a igraci takodje sjajno ispunili.Ferguson je,kao da mu je prva sezona na klupi uveo svu trojicu izmjena odjednom(Protiv tima koji je doktorirao odbranu i kontre)i,nakon sto je Nemanja iskljucen,dobio po usima.
4.Solarijum boy(C. Ronaldo) se nije vidio,osim prilikom nepostojeceg penala i onih pateticnih pokusaja da sa 35 metara iz slobodnjaka da go Reini.Gerrard jos jednom doktorski(osim onog suta pred kraj),Torres odlican,Skrtel i Karager perfektni.U Mancesteru Rooney i Carrick sjajni.
5.Sramota da je Liverpool posle svega prikazanog iza Mancestera na tabeli.Kad bi ostali timovi protiv Mancestera igrali onako pozrtvovano (I sa 11 igraca u odbrani)kao protiv Liverpula druga bi prica bila.Jos zalosnije je sto je i Celzi u trci za titulu-nijesu dobili niti jednu veliku utakmicu,nego bodove uzimaju protiv ekipa od koljih su bolji za tri klase(Igracki).
6.Mancester ce uzeti titulu.Samo je Rafa i Liverpul u stanju da pobijedi igracki kvalitet Mancestera,ostatak lige nije.
Eto tako.ruke me zaboljese od kucanja.Uvijek kad napisem ovoliko B92 ne objavi.Nadam se da oce ovaj put(nema nikakvih uvreda i govora mrznje koliko se meni cini.
PS Slacu dok ne objavite!!!

B!

pre 15 godina

@Nemanja do danas kralj, a od danas će mu trebati 10,15 vrhunskih predstava , da bi se oprao o ovoga danas, ako mu i to oproste!
(liverpool, 14. mart 2009 16:10)


ocigledno nisi cuo da su aplauzom ispratili vidica sa terena navijaci MU...to pokazuje da bez obzira na sta oni ga vole.

B!

pre 15 godina

ajde rvati pocnite....prezirem i mu i liverpul ali vidic je kralj nad kraljevima:

http://www.youtube.com/watch?v=LpMO530xmQY&feature=related

Nebojsa

pre 15 godina

Vidic, nazalost, katastrofalan - Tores i Dzerard su ga unistili. Ovom utakmicom izgubio svaku sansu da ga izaberu za igraca sezone. Dzerard, Tores, Maskerano i Rafa Benitez - doktori. Ako nista drugo, barem ce biti lepse prvenstvo do kraja.

Alexander Serbsky

pre 15 godina

Odavno ovakvu lekciju nije dobio Mančester. Koliko god to izgledalo loše pa gotovo i ponižavajuće to može samo koristiti Mančesteru. Već u utakmici s Interom taj tim je pokazao slabosti naročito u obrani gdje je Liverpul danas imao piknik. Ako Mančester ove slabosti i greške uvidi i poradi na njima ovo mu se više neće dogadjati.

Slaninar Republikanac

pre 15 godina

Potpuno nebitan poraz. Titulu osvaja Man Utd i tu nema dileme.
Bio je potreban ovaj poraz i sigurno ce se iz njega izvuci pouke. Nemanja ce malo da se spusti na zemlju kao i svi komentatori koji su ga proglasavali kandidatom za najboljeg igraca sveta u 2009.-oj. To su cinili pocetkom marta tekuce godine?! Svasta. Sigurno su doprineli tome da mu voda udje u usi. Ubedjen sam kada bi se sastali u nekoj vaznoj tekmi da bi Man Utd okantao Benitezove momke. Trofeji ostaju u Manchesteru a Liverpoolovi igraci ce moci unucima da pricaju kako su jednom pobedili sa 4:1 Man Utd u polurevijalnoj utakmici.Jel moze neko normalan da pomisli da Ferguson nece posle ovoga da sve vrati na svoje mesto. Jedan poraz, moš misliti.

PREKO PLOTA

pre 15 godina

Vidic je strava.Toliko su nasa braca HRVATI srecni zbog njegove lose partije da su izasli na ulice, masu krpicama,salju podrugljive komentare.Stvar ih je posebno razveselila. Prica se o nacionalnom prazniku.Bas su interesantni.

Sudija

pre 15 godina

Naravno da je crveni karton opravdan. Dzerard je imao samo gol ispred sebe, a Vidic ga je oborio rvackim zahvatom sa ledja. Nema nikakve veze da li je bio poslednji igrac ili ne.

Milosh

pre 15 godina

Hahaahah, ja mislim da Vidic duuugo nece videti prvi tim posle ovoga! Ferguson je poludeo od besa! Steta sto nasa reprezentacija nema bolje halfoe pa ovakav kikser poput Vidica drzi odbranu.
(uuuuuuuuaaaaaa, 14. mart 2009 16:04)


Ti mislim nisi Srbin!Ti si hrvat pa pametujes nesto!Nijedan Srbin nece pricati lose o Vidicu,osim i iskljucivo osim,ako nije okoreli Partizanovac pa vise voli da neki bivsi Zvezdas napravi gresku pa da pametuje nego 'leba da jedes!

marko

pre 15 godina

Da li je moguce da postoje ljudi koji zive u Srbiji i nazivaju sebe Srbima kojima je drazi Liverpul i ismevaju Vidica koji je danas nesto slabije odigrao. Ne mogu da verujem da neko moze pre da navija za neki tamo klub koji nema veze sa nama ama bas nikakave a sa druge strane da potcenjuje VELIKOG SRBINA. Zapitajte se da li ste normalni pa onda ostavljajte komentare.

POZDRAV za sve SRBE....

abv

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete Vidica posle jedne lose utakmice? Covek drzi zadnju liniju Uniteda cele sezone, uz to je i postigao nekoliko veoma BITNIH golova. Pricajte sta hocete ali on je i posle ovoga danas trenutno NAJBOLJI svetski stoper. Pogledajte samo koliko puta su samo ove sezone kiksirali Terry, Puyol, Pepe, Carragher, Samuel, Mexes, Maldini, Lucio i svi drugi i onda mi recite ko je bolji od Vidica. Niko. Jeste danas kiksirao ali ga nisu vozili ko majmuna ko sto se ovde pise. I najbolji grese, morao je i Mancester kad tad da izgubi. A vi Hrvati se ne javljajte, setite se samo kako je vas Charlie komandovao odbranom prosle sezone u porazima od Midlsbroa 8-1 i 6-0 od Celsija.

dagat

pre 15 godina

stvarno nisam znao da ima toliko ljubomorni na mancester i pogotovo na nemanju vidica!
onaj ko kaze da je vidic rupa, taj nema pojma sta se tice fudbala ili je samo ljubomoran(neki grobari,skoro svi hrvati)!
sta se tice hrvata: uporedite vaseg mdorica sa vidicem pa se onda malo postidite.
sta se tice kriticara sa nasih prostora: niste nista bolji od izdajice bajazita!
svaki odbrambeni igrac u historiji je nekad skrivio gol u svojoj karijeri, pa ljudi su to a ne roboti!
nista to novo nije

SSSS

pre 15 godina

Sad nema nista od nagrade Vidicu za najboljeg igraca PL! Ali ova nasa braca sa Indexa...strasni su! Jednu utakmicu odigrao lose,a oni stavili naslov kao da je izgubljena titula...a Man Utd 4 boda prednosti i utakmicu manje! Sto nisu stavili naslov "Vidic izbacio Inter!"?!

Milosh

pre 15 godina

Sad mi je jasno kako vam Argentina i Holandija uvale
po šest komada!!!
(Gol razlika, 14. mart 2009 18:05)


Sta pametujes,vidi se DA NEMAS POOOOOOOJMA O FUDBALU!Vidic nije igrao ni protiv Holandije ni protiv Argentine!

Zvezdan

pre 15 godina

Rayvalili su ih sa stilom,zatvorili Ronalda i ostavili sirovom Runiju i Parku da kreiraju igru.Potpuno zaslužena pobeda,možda najgora partija Vidića u karijeri,poptuno odsustvo sa terena i koncepcije igre,Runi je trebao prvi napolje,svaka čast njegovoj srčanosti i požrtvovanju ali ne može se stalno glavom kroz zid.Liverpulova odbrana je pokazala kako se čuva C. Ronaldo,izbaciti ga do same aut linije a zatim sledi udvajanje,čini mi se da ga je u jednom delu utakmice čak i Riera zatvarao.Sve u svemu,Benitez potpuno nadmašio Fergusona!

Neka

pre 15 godina

Liverpulovu skolu fudbala je tesko nauciti , pratiti pogotovo kopirati.
Ekipe tipa manchestera, Reala, Milana siluju igru, i najvaznije nemaju igru u glavi, kao sto to imaju Liverpul, Barselona, Lion...
Pomenute ekipe samo sudije mogu omesti u igri tolerisanjem prigovaranja, seckanjem igre, dosudjivanjem nepostojecih faulova.
Kada budete videli da bilo koji fudbaler Liverpula igra laktovima, uklizava sa obe noge, gestikulira sudiji, "dzara" laktovima po bubrezima protivnika, javite mi.
A svi koji ih se secaju do Hejsela znaju da je njihovo skoro 10-godisnje iskljucenje iz evrope unazadilo fudbal.

kapi

pre 15 godina

Gerrard+Torres=Magicni duo!

steta samo sto u zadnjih 29 ligaskih utakmica njih dvojica su zajedno bili na terenu na samo 9... sledece sezone ce ih valjda povrede zaobici...

gogo

pre 15 godina

Zanimljivo,Vidic je odigrao "JEDINU" losu utakmicu u ovoj sezoni,i pljuvaci su to jedva docekali.Kompleksi su cudo! Za grobare i hrvate poruka-NIKADA NISTE, NITI CETE, IMATI IGRACA KAO STO JE NEMANJA VIDIC!!!! Vratice se Nemanja u velikom stilu,verovatno ce biti proglasen za najboljeg igraca Premijer lige,opet biti uvrsten u Uefinih 11,osvojice prvenstvo Engleske,mozda Ligu sampiona i FA-cup,a vi ce te biti to sto ste uvek bili-polusvet i malogradjani puni kompleksa!!!

Nemanja - srpski Bog

pre 15 godina

A komsije kao da su cekale ovakav epilog, da bi jednom mogli da rasule paljbu po Nemanji. Naime "Nemanja darovao pobedu Redsima i vratio zanimljivost prvenstvu..".

Kompleksi!!!

U`vatite se za svog Modrica sto ne moze gola u Totenhemu, a o`ladite sa pricom o "susjedu"..

Srba

pre 15 godina

najveci utisak posle citanja ove vesti sa sajta,pošto nazalost nisam pratio(inače navijam za liverpul u pl)je kolko ste jadni svi vi što pljujete Vidića.On će još minimum 5 godina igrati u man utd ili Milanu,biti poznat,proglašavan u najbolje timove sezone,zarađivati ogromne pare,a vi će te isto to vreme samo čekati njegove kikseve,da iskomentarišete to na internetu,šta bi sad trebalo Kanavaro i Pepe da se penzionišu...

I zato je JEDAN NEMANJA VIDIC....

pre 15 godina

Ovo je prva i jedina slika i prilika da se SVI,ali SVI uvere sta znaci NEMANJA VIDIC Mancesteru!!!Ovo je dokaz da je Mancester ono sto jeste,ajvise zahvaljujuci Vidicu!!!! Danas je odigrao lose,najlosije od kada je stigao u Mancester,a samim tim Manceste nije licio na tim.Kada Vidic igra kao sto i igra vec tri godine,Mancester je sampion i Engleske i Evrope i Sveta i opet hara Evropom,a ovo je Mancester bez Vidica!!! I kako se kaze:DESAVA SE I NAJVECIM I NAJBOLJIM,A VIDIC TO SIGURNO JESTE!! Jedina razlika je u tome sto je Mancester NAJVECI i NAJJACI sa Vidicem,a bez njega je......Sve smo danas videli!!! Vidic ovako losu igru ne moze ponoviti sve i da hoce,a iz svega ovog jedina dobra stvar jeste u tome sto ce svi shvatiti,mada se to vec odavno zna da je Mancester sa Nemanjom VRH,a bez njega NULA!!!!!

Liverpool Fc

pre 15 godina

što je sad srbi nemanja zafrknuo utakmicu torres ga izvozao samo tako hahhahahahahahaha malo se zafrkavam nemanja je odličan igrač i svaka mu čast a dogodi se svakom igraču da odigra lošije neku tekmu a na njegovu žalost i na žalost većine vas liverpool ove godine uzima premiership pozz iz hrvatske

baxus

pre 15 godina

ne mogu da verujem da ljudi pisu kako je odbrana mancestera losa i kako ih je vadila sredina i napad...
jesu li berbatov, runi i pogotovo ronaldo izborili 14 uzastopnih utakmica bez primljenog gola? ili vidic, ferdinand, evans, evra, o'sej?

takodje, nije mi jasno da neko moze za SAF-a da napise da je los takticar i trener... covek je osvojio vise trofeja nego 90% klubova na planeti, stvorio je jednu generaciju vrhunskih fudbalera (bekama, skolsa, bracu nevil, gigsa)
jednostavno, benitez je danas bio bolji i gotovo... videcemo sta ce biti sledeci put...

sto se tice komentara tipa "dobar VAM ovaj vidic" mogu samo da kazem da je i vise nego dobar, narocito u poredjenju sa VASIMA...

da ne bude zabune, fan (ne navijac) sam liverpula jos od dana roja evansa, mekmanamana, faulera, kolimora, rednapa, leonardsena, bjornebija, dzejmsa, mekatira, kad je osvajanje koka-kola kupa znacilo uspesnu sezonu...

mancester junajted ne volim, ali ga postujem...

p.s. dosta vise sa YNWA, dojadilo je i bogu i narodu!

bojan-lukavica

pre 15 godina

Vidic jeste kriv za dva gola, ali najgori igrac je ubjedljivo Džon Ošej... pa jeste li vidjeli kakve je povratne lopte slao zadnjem igracu odbrane (Vidic),,, ali generalno losa igra celog Mancestera. Liverpul samo tako i moze da nas dobije, kad mi igramo najgoru, a oni najbolju utakmicu sezone.

goran

pre 15 godina

Ko radi taj i greši.A Nemanja je danas baš izgrešio.Ali ne može jedna loša utakmica da izbriše ono što je Vidić postigao u Mančesteru,ne ide to tako kod engleza.Kod nas možda ide,kod engleza nikako.Njega su navijači Mančestera već sada proglasili za "živu legendu" i najvećeg kandidata za igrača sezone.Uostalom pročešljajte malo njihove forume i sami se uverite.

Mita Trta

pre 15 godina

@dacho
Bravo,majstore!Da neko potrefi sustinu!To se i ja pitam,gde je taj Ronaldo,zvanicno "najbolji na svetu"?Kakav marketinski trik,kakav izvikan i precenjen igrac,tipican predstavnik nafuranog fudbalera(u stopu ga prati Ibrahimovic),umisljen da je najbolji i najlepsi na svetu,a ne moze da predje igraca 1 na 1.Pa gde su ti driblinzi,finte,shtikle,gde je ta brzina,tehnika...?Pa Mesi na svakoj utakmici u par navrata nanize po 3-4 igraca,uvek konkretan,direktno usmeren na gol protivnika,a ovaj pevac ima izolaciju po strani,i umesto da iskoristi makar tu brzinu,on ceka da pridju jos jedan ili dva protivnicka igraca,onda naravno ne zna sta ce s loptom pa se zabija u njih,onda teatralno pada,zestoko protestvuje kod sudije,a ni f od faula,pa se ironicno smeje i odmahuje rukom.Koliko sam se puta pitao gledajuci ga ove sezone:"Boze,pa da li bar nesto zna na osnovu cega bi se moglo reci da je najbolji?,ali potvrdan odgovor nisam dobio."Dace on neki gol iz penala,slobodnjaka,mozda ponekad i glavom iz prekida jer je visok,pa ce onda njegovi obozavaoci tvrditi kako je on najkompletniji igrac,jer toboze za razliku od Mesija daje golove s obe noge i glavom,kako bolje izvodi prekide i ima jaci sut...nidje veze,ne gleda se najbolji fudbaler po tome sto je kompletan(inace taj pridev je mnogo bitniji u individualnim sportovima i npr kosarci od kolektivnih nego u fudbalu),vec kako dominira svojim vestinama,prodornoscu,neuhvatljivoscu,nepredvidljivoscu,svojim pregledom igre,svojom sposobnoscu da resi mec(koliko je samo puta Mesi ove sezone preokrenuo u Barsinu korist).C Ronaldo nema ama bas nista od toga.On cak nije ni vodja i najbolji igrac svog tima,vec su to pojedinacno Runi i Vidic(koji je danas odigrao najlosiji mec sezone,ali ne bih sad o tome).Ubedjen sam,ali ubedjen da je Yaya Toure bolji igrac od Ronalda(ko pazljivije prati Barsu ove sezone znace o cemu pricam),a kamoli Inijesta i Mesi

novisad

pre 15 godina

ne ne i ne.
ne omgu da skapiram

pa jel moguce da ste ljudi chekali 3 godine da Nemanja odigra loshu partiju, verovatno najloshiju od kako je u Manchesteru, pa da pochnete kako je losh, kako nema pojma, a sa da chitam sam prestao kad sam prochitao kom nekog jadnika kako ga treba prodati Milanu, i da ce ga Evans zameniti .aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako ste smeshniiiiiiiiiiiiiiiiii

Grucho

pre 15 godina

Kompleksi ovo, kompleksi ono...
Nisam pobornik takvih prepucavanja, ali ovo definitivno ima veze sa kompleksima. Covek odigra losu utakmicu posle dve godine i odmah NJA NJA NJA...

Si'T'jwa

pre 15 godina

Ljudi,,,pa jel ne izwaljujete da su nasi dragi 'susjedi' cekali 3 godine da NAS NEMANJA kiksne...pa pustite ih...kompkleksi se ne lece...samo se prikriwaju...

realno

pre 15 godina

nemanja,nemanja.dokaz kako jedan igrac moze da izgubi mec.najlosija njegova predstava koju sam dosada gledao.mislim da treba peticija za skidanje gojka sa prenosa meceva.totalno neznanje,ajde ako to ne moze da nauci.valjda nije slep da ne vidi ko ima loptu u posedu ko je na terenu ,a ko na klupi

Milosh

pre 15 godina

A mnogo Vam je dobar ovaj NEMANJA!!!!
(najjaci stoper PL-a, 14. mart 2009 16:51)


MOLIM????!!!???Da nije mozda tvoj Modric bolji,a???Idi leci se!

molloh

pre 15 godina

Nemogu da verujum,da Srbi pljuju po našem najboljem odbranmbenom igraču ikada,ovo je strašno. Pa vi ste više primili golovo,od vašeg omiljenjog Karagera,nego od protivnika,ovo pabeda vam uliva samo lažne nade,jer titula ostaje gde joj je i mesto,znate onaj perah,što vam već 20 godina ne skuplja prašinu u vetrini,ako vaj udarila nostalgija pogledaj te slike na sajtu manchestera.

Vlada_NBGd

pre 15 godina

Mancester je trenutno bolji klub, ali Liverpul ima jaci tim, bez dileme!!!

A sto se Vidica tice, njemu niko nece smeti ni rec da kaze...Tores ga je danas "razneo"...Vida je samo najbolji, ne i savrsen.

Za groblje i susjede - je l' su Modric i Kezman (sunarodnici, dakle) ulazili u igru na Old Trafordu il' se i dalje bore za opstanak, neko u ligi, neko na klupi klubova koji cesce vidjaju Halejevu kometu nego trofej?

I da, je l' istina da je Tosic trenirao na pomocnom za vreme utakmice?

Srb IN

pre 15 godina

hahahahaha sta se bre vi gubite?koji ste bre vi navijaci MU I Liverpula???Pa vi niste ni videli ni e od Engleske...cobani smesni ste!!!

Stefan

pre 15 godina

Iako Liverpool ne osvoji premijer ligu pokazao je dva puta je da bolji od mancestera i ako bude trebalo pokazace jos dva puta u ligi sampiona . . .

ccccc

pre 15 godina

Ne verujem sta citam!!!
Srbi se dele Liverpulove i Mancesterove najvatrenije navijace? I jos se svadjaju oko toga ovde? Jos kao gomila njih se svadja Inter-Milan-Juve? Koji ste vi bolesnici...?

Milosh

pre 15 godina

Sada je potvrdjeno da Mancester ima losu odbranu, jedino sto ga je drzalo na dosadasnjim utakmicama je jaka sredina i napad, ali ovaj put i oni su zakazali... Jedini faktor koji je Mancester branio od primljenih golova je SRECA, tako da... Spustite se na zemlju!!!!!! Liverpul je pokazao ko je glavni!!! Forza Inter
(Io sono Interista, 14. mart 2009 16:52)

Cuj ti sebe.Manchester ima najbolju odbranu na svetu!Gde si bio kada je Inter oduvan s Old Traforda,onda si cutao!?!E pa,cuti i dalje,pa ako osvojite titulu,ja cu vam cestitati!

rizga

pre 15 godina

Interesantno kako uvijek kad Liverpool dobije onda je to zato jer su ovi drugi,eto nešto bili loši. 4 komada pored Old Toileta,Liverpool boys are in town.

Stidite se!

pre 15 godina

Evo, jedna loša utakmica Vidića i krenula je hajka. Sad je najgori u važnim utakmicama (!!!), kikser koji ne zaslužuje reprezentaciju (!!!!!). Kakve je gluposti pravio Ferdinand u nekim skorašnjim mečevima, pa šta mu ko kaže? Majko mila... gledate li vi fudbal uopšte?

gamp

pre 15 godina

sad mi dode da pohračkam vidica zbog ovih koji nakon svake utakmice mufc-a govore kako je on najbolji igrac na svijetu,sto nije istina.ali je najbolji stoper na svijetu,pa cu samo komentirati da i najbolji grijese

m

pre 15 godina

Vidić napravi dve greške i odmah ga svi napadaju, a celu sezonu je odigrao skoro savršeno!Pa Rio pravi greške svaku drugu utakmicu, o Evansu i da ne govorim... Posle greške kod prvog gola ceo stadion peva pesmu Vidiću... Mislite o tome!

J.R.

pre 15 godina

Pobeda je naslađa kada se pobedi veliki klub... i to još na njihovom terenu. Svaka čast Liverpoolu!
Nadam se zanimljivom nastavku prvenstva.
Y N W A !
P.S. Torres + Gerrard = Dream Team :)

Si'T'jwa

pre 15 godina

Mislim da se sad najvise videlo zasto jedan defanzivac ne moze biti najbolji igrac na svetu, jer je svaka greska ima vecu tezinu nego neki nekomletan pas ili neka promasena sansa i penal. Za mene je Nemanja trenutno ne jedan od najboljih,vec NAJBOLJI odbrambeni igrac na svetu,a Boze moj, ko radi taj i gresi a on ce sigurno nastaviti da radi i bice jos bolji!
P.S Nemanja imao los dan=Mancester imao los dan! Mislite o tome;)
(toliko, 14. mart 2009 16:06)

Care...tako je,,,

jedan je SRBIN NAMANJA

Objektivan

pre 15 godina

Samo potpuni amateri mogu da tvrde kako je Liverpul los klub, a jos veci amateri mogu da tvrde da je Nemanja los fudbaler. A ako cete nasem najboljem fudbaleru na osnovu jednog loseg dana da ponistavate sve ono dobro sto je ucinio za reprezentaciju i za Mancester onda zaista vise nemam reci ni bilo kakav kometar na takvo idiotsko razmisljanje.

FICA

pre 15 godina

MAN UTD kad osvaja ligu sampiona uvek na srecu osvoji, zadnja dva puta se videlo- 99 bajern u finalu u zadnjim trenucima, pre toga se izvlacili sve do finala, prosle godine na penale protiv CELZIJA, Barsu pobedili u polufinalu zahvaljujuci Rajkardu, cele godine igra mu Krkic pre Anrija, Mesi bio povredjen, a ove godine nema nista ni od finala, videli smo ih pre dve godine kad ih je Milan 3-0 pobedio, i Liverpul je imao srece zadnji put kad je osvojio , ali i oni zadnje dve godine nisu imali srece u polufinalu i finalu.
LIVERPUL JE BOLJI OD MANCESTERA, UVEK BILO I TAKO CE BITI, imaju GERARDA I KARAGERA svoje igrace, a ne MANCESTER koji kupuje.

molloh

pre 15 godina

Svaka čast liverpulu i čestitke njihovim navijačima,ali znajte i ovo,ova pobeda vam daje samo lažnu nadu,jer titula ostaje gde joj je i mesto,na TRAFORDU. MANCHESTER ĆE ŽIVETI VEČNO

Ivan nis

pre 15 godina

@ bili
Pa ti si covece zalutao u svetu sporta, a ne fudbala. Tragicno je da covek moze ostati ziv posle ovakvog nipodastavanja jednog od najboljih halfova na svetu. Pa zar covek nema prava na gresku. Jedan od najtragicnijih komenatara koje sam ovde video. Sto se utakmice tice, iskreno ocekivao sam pobedu najomiljenijeg i najvoljenijeg mi kluba, FC Liverpool. Svaka serija ima kraj pa i ova MU. Verovatno ce osvojiti titulu, ali je Liverpool dokazao da njemu nisu problem velike utakmice, vec one "manje". Rafi kapa dole.

Red Veteran

pre 15 godina

Liverpupovci, cestitam, ali znajte da jedna lasta ne cini prolece!
Imali ste puno srece zato sto je legenda Vidic preumoran i samo njegovom zaslugom ste pobedili. I najbolji ponekad imaju los dan.
Vida, glavu gore, Srbija se tobom ponosi!!

Sale 46

pre 15 godina

Stvarno tezak poraz Junajteda, najlosija partija u sezoni celog tima, a pogotovu naseg Nemanje. Kao navijac ManUtd, moram da priznam da ih je Liverpul potpuno nadigrao i zasluzeno pobedio. Medjutim, ovaj poraz moze da se pogleda i sa druge strane; dosao je u najmanje losem trenutku po ManUtd, nakon eliminacije opasne ekipe, sampiona Italije, koja zna da jako dobro odigra na rezultat. Jeste da je bio katastrofalan poraz, i to na domacem terenu, ali mnogo je bolje izgubiti u situaciji kada imas +7 i utakmicu manje, nego pred kraj sezone, kada je ne svaki bod, vec svaki gol bitan. Opustanje je moralo da dodje, a bolje sad nego u cetvrt ili polufinalu lige sampiona. Titula se ne osvaja u derbijima vec sa tzv.malim ekipama, i zato ce ManUtd osvojiti titulu, jer oni naredjaju 7,8, 10 pobeda, pa jednom izgube; bolje je 2 puta pobediti pa jednom izgubiti, nego igrati 3 utakmice nereseno. Ferguson je veliki strucnjak, ocitace im dobru lekciju, i vrlo brzo ce im ohladiti glave. Glavu gore momci, ostavite ovo iza sebe, i nastavite da gazite Englesku i Evropu!

Момо

pre 15 godina

Не знам зашто исмејавати Видића, кад свако имао право на лош дан. Он је данас стварно био слаб, али то ништа не значи, јер и даље остаје један од најбољих одбрамбених играча у Европи. Она грешка код првог гола му је разбила концентрацију и самопоуздање. Црвени картон није заслужио, али шта је ту је. Ливерпул је био бољи, разбио је Манчестер, али ће већ колико сутра изгубити бодове од неких Индијанаца, па ће титула остати у Манчестеру.

PureBG

pre 15 godina

Za one koji pljuju po Vidicu...

Pogledajte malo pazljivije sledece utakmice u kojima igra Vidic. Videcete da on pokriva Ferdinanda i ispravlja njegove greske (ma koliko one bile retke) ali Ferdinand ne pokriva Vidica. Ferdinand je napravio vise gresaka od Vidica ali one nisu kostale primljenog gola je je Vidic pokrio i ispravio Ferdinandove greske. Vidic je medju najboljim (ako ne i najbolji) defanzivac na svetu ali sam, bez podrske saigraca, ne moze da zadrzi tandem Gerrard-Torres. To sam ne moze niko. Zato je Liverpool i pokusavao preko njega jer je znao da Ferdinand nece pokrivati Vidica i ako prodju njega imaju sansu a ako prodju Ferdinanda i dalje im ostaje Vidic...
Sto se tice same utakmice opet se videlo da ko god pokusa da napadne Liverpool lose ce proci. Liverpool ne na da igra kad potivnik igra za 9-10 igraca iza lopte. Fali im kreativac koji ce uspeti da probije bunker. Gerrard jeste fantastican igrac ali, ruku na srce, nije preterano kreativan. Narocito ako lose krene pa pocne da sili.
Mozda je ova sezona izgubljena ali i ManU-re je cekao titulu 27 godina... Ferguson sa njima 7 godina...

DuNjA

pre 15 godina

ne volim ni jedne ni druge (tj. ne volim ni jedan engleski klub osim totenhema i celzija...)...ALI posto mancester.u. jako MRZIM... VEOMA MI JE DRAGO ZBOG LIVERPULA!!! I VOLELA BIH DA ONI OSVOJE PL...kad vec drugi ne mogu!!! pozzzz

Dejan

pre 15 godina

MU je primjer kako mozes osvojiti PS, a biti redovita musterija boljim klubovima - samo nemoj gubiti bodove protiv indijanskih klubova.

FeboZg

pre 15 godina

U finalu protiv Bayerna su se zguzili...u finalu protiv Chelsea su se zguzili...prošli na penale...protiv Intera su se zguzili...e pa nema više guženja Mufovci....Nenanja???Što reći...pliva bolje nego Milorad Čavić..moderatora molim da objavi moj komentar konačno..duhovit je zar ne??

m4rk0_

pre 15 godina

Ajde mogu da razumem hrvate sto su srecni sto su docekali taj dan da Vidic kiksne pa se sad raduju kao da je Hrvatska usla u Evropsku uniju i lece komplekse, al ne mogu da razumem sto su SRBI srecni sto je SRBIN bio tragicar nekog meca. Takodje, ne mogu da razumem komentare tipa ovog ady-ibrahimovic. PA ZAR NIJE VIDIC VELIKI IGRAC ? Daj mi jedan argument zasto Vida nije veliki igrac. Samo jedan argument a da to nije danasnji los dan protiv Liverpula. Vidic se dokazao stotine puta. Jedan od najzasluzniji sto se MU nalazi ovde gde jeste, na mestu branioca sampiona Premijer lige i Lige sampiona. Kada jednom hrvatskom igracu bude pevao ceo Old Traford kao Vidicu, onda mi se javite. Do tada odleprsajte poput leptirica sarenica.

Andrej77

pre 15 godina

Ajde bre indijanci jedni.. jedna losa utakmica i nije vise dobar. Zato ga valjda i biraju treneri i igraci u najbolju postavu konstantno.. ali ne, vase misljenje je vaznije. I ne mogu da razumem kako neko iz Srbije ili Hr, moze da navija za ManU ili Liverpool, ja gotivim ManU zbog Vidica, da ne igra tamo ne bi me zanimalo nista vise od dobrog fudbala. Imaju Englezi za vas takve ime : GLORYWHORES !

nebitno

pre 15 godina

poceo benitez da napada,sada je igrao samo sa tri klasicna stopera:-)ovo samo pokazuje koliki su kapaciteti liverpoola koji ih jos na koristi dovoljno,ali zasluzili su titulu

Milosh

pre 15 godina

Danas je Vidic potvrdo zasto je najbolji fudbaler na svijetu. Izravan krivac za 2 gola Liverpoola i direktni crveni karton. Vec drugu utakmicu za redom obrana MU izgleda vise nego smjesna, prvo prije par dana protiv Intera i danas ova protiv Liverpoola. Uz sve to Torres je potvrdio sve ono sto se otprije zna, Vidic je iznad prosjecan stoper ali daleko od neke svjetske klase. A Srbi govore da je najbolji fudbaler na svetu, ma jeste, danas je potvrdio, svaka cast.
(deda, 14. mart 2009 16:21)


Ajde ako si toliko pametan,ajde molim te,prosvetli nas SRBE svojom genijalnoscu pa reci,ako nije Vidic,da nije mozda vas Luka Modric najbolji na svetu?!?!?!Hahahaha,aj odgovori mi molim te!

!!!!!!!!!!!

pre 15 godina

United ovako jeftino prima golove i ovako lose igra jednom u godini,a Liverpulovi snovi o tituli ce ipak ostati samo snovi!Nije Liverpul dobar nego je United danas bio katastrofalan...

mitra

pre 15 godina

Da, Vidić je jedini i isključivi krivac za poraz.. pa fudbal ne igra 1 već 11 igrača..a nije mi jasno kako naši ljudi mogu da napadaju Vidića ali i Tošića, Kežmana, Stankovića.. Svi su oni naši, kada igra reprezentacija ja navijam za sve srbe i podjednako se radujem golovima Žigića i Sulejmanija.. A Vidić je bio najbolji igrač finala LŠ, ovaj meč sa Liverpulom nije bitan jer će MJ biti šampion!

goksi

pre 15 godina

Da se primetititi da su danas grogarcici najsrecniji sto je Vidic kiksnuo sto samo govori o njima kakvi su.Sto se tice Liverpula jeste on najveci Engleski klub ali ove godine ce tesko do titule jer itekako dobro znaju da zeznu protiv slabijih.Siguran sam da ce Vidic posle ove utakmice izaci jos jaci i dugo nece ga nadmudre kao danas bez obzira koliko se neki jadnici u Srbiji radovali tzv. navijaci Liverpula a crvenu boju ne vole da vide ni na ulici!!!

dusan velaja

pre 15 godina

Svi koji napadaju vidica za losu igru danas su u pravu, ali se iz velikog broja komentara vidi da se radi o isfrustriranim osoboma jer ne umeju da realno sagledaju cinjenice.Vidic je pre svega glavni kandidat za igraca sezone u premier ligi ove godine, Ferguson ga hvali cak i danas posle ovakve utakmice i kaze da je bio konstantan tokom cele sezone i da su ovakve greske normalne za igraca koji celu sezonu igra na visokom nivou.Ne znam zasto pojednci jedva cekaju tudji neuspeh kao da time lece i potiru sopstvene neuspehe.Kako neko moze da uzdize liverpool koji nije osvojio titulu toliko dugo, a sramota je sta se radi sa vidicem nasim najvecim igracem.

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

nikad liverpul nece biti prvak.dzaba dzerardu 1 titula LS kad mu je to jedini od vecih trofeja koje je osvojio.nikad on nece moci da se pohvalititulama i trofejim kao sto moze RYAN GIGGS.mozete slobodno da zaboravite na PL.videcemo ko ce se radovati na kraju prvenstva.da napravimo rezime:dzerard ima 1 titulu LS i to je sve a GIGGS ima 10 titula PL,2 titule LS,4 titule FA kupa,3 titule liga kupa.vidimo se u ligi sampiona.pozz za DJAVOLE od istinskog navijaca,vilim vas naj vise na svetu znajte to!!!

prolaznik

pre 15 godina

gde su ovi sto slave vidica?
da me pogresno ne razumete, decko je odlican igrac, ali kada krenete da izjavljujete da je najbolji fudbaler sveta, prija ovakva tisina od komentara...

doca

pre 15 godina

Svi koji su mislili da je Vidic dosao sa druge planete i da je najbolji stoper na svijetu nazalost nisu bili u pravu! Ocajna partija citavog tima. Samo mi je zao sto im Liverpul nije dao jos koji gol kad SAF danas drzi Skolsa i Gigsa na klupi do 75 min. Anderson, Park i O Sej jednostavno nisu igraci za ovako vazan mec! Totalno razocarenje od SAF-a!

onaj

pre 15 godina

Polako liverpulovci. Gde ste se zaleteli? Jedna pobeda nad Utd u gostima u 160 godina, pa sad titula je vasa itd. Tako ste pricali i jesenas, pa ste se fino pokazali do marta. Svaka cast za ovu pobedu, glavni krivac jeste Vidic, ali on i dalje ostaje najveci. Pustite sad ono jedan je Stivi G, dokazao je u vise navrata kakav je folirant. I govorite da je on najbolji, a covjek uzeo jednu jaku titulu - ligu sampiona, uefa ne racunam, to je za osrednje timove.
A sto se tice konstatacije da je Utd imao srece u odbrani zadnjih 15ak utakmica, nemate pojma. Desilo se sad da pobjedite, zato uzivajte jer vise necete... pobjediti Man U, a pogotovo necete osvojiti titulu. Pozdrav racionalnim ljudima.

Sasha LFC

pre 15 godina

E da je neke srece pa da 20. marta izvucemo u LS Mancestera. To bi bila "laganica". Nego nismo mi te srece. Garant ce nam pasti neko jaci.

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!

Djomla

pre 15 godina

Svaka cast liverpulu,naravno pored fergusona,vengera,murinja......ipak je jedan i rafa benitez. Niko nije ocekivao da ce van der sar primiti 4 komada...ali lopta je okrugla,sto je liverpul danas i dokazao.. mancester osvaja premier ligu. Nemanja ce podici jos jedan trofej..

PG

pre 15 godina

jeee…ee .....to je liverpul....torres......bas me interesuje sta ce sad da pisu....ovi sto navijaju za man u........YOU NEWER WALK ALONE.....
(el nino 9, 14. mart 2009 16:54) pise se NEVER... samo neka si zdravo

Kain

pre 15 godina

@CRISTIANO RONALDO girl fan

O kakvim poslednjim igracima ti pricas, pa to pravilo vise ne postoji!!!!
Crveni kao kuca, da Vidic nije faulirao Stivena, ovaj bi izasao pred Edvina sam.
Los dan za Nemanju i poraz MU, to govori o tome koje najbitniji igrac MU.

Owen.M

pre 15 godina

ne mogu da verujem stvarno da se neki ovde nasladjuju losom igrom Vidica, znaci stvarno jadno i pateticno, ne vredi komentarisati...
elem, cela ekipa MU je podbacila, po meni najvise sredina terena, Vidicu svakako ide na dusu onaj Toresov gol (desava se i najboljima (:) Ovde je Rafa pokazao da stvarno zna da igra velike utakmice, po meni je taktika presudila...jer MU jeste igrao lose ali zbog toga sto je Lpool uspeo da im pokvari igru, znaci nijedna kreativna i uigrana akcija, Lukas i Mascerano odradili posao vrhunski, a mozda i najbolji potez po meni je ubacivanje Hipije na srednjaka, enormno je podigao samopouzdanje odbrane lpoola

Stefan

pre 15 godina

Alo bre zemljaci jel imati vi neke veze sa fudbalom,msm,jel ste ga igrali uopste nekad....???Pa moraju ljudi nekad i da izgube,ne mogu stalno da pobedjuju...A sto se tice Vidica,on je vidje u prvih 11 u sledecem kolu LS...Decko igra bez greske celu sezonu,mora i on nekad da pogresi...Koliko je puta samo Ferdinand kiksnuo pa sta..Desava se i najboljima...

boxi

pre 15 godina

Hocete li novopeceni navijaci Man.Uniteda i posle ove danasnje utakmice moci reci Vidic najbolji na svetu,Vidic ovo,Vidic ono,ma hocete vjerovatno zato sto znate o fudbalu kao moja bakica.
Da se Hejsel nije desio dali vi mislite da bih Man. uopste imao ovolike titule u ligi zadnjih godina.
I da nije ove pobjede danas bilo trebaju jos dosta ali bas dosta uciti od Liverpula,uciti kako se postaje Liverpul,Milan,Real.
Navijanje i navijace nije vredno pominjati jer porediti Cop i Teatar Spavanja........

nenad73

pre 15 godina

Citajuci ove komentare stekao sam jedinstven utisak da svi krajnje navijacki komentarisu utakmicu izmedju Mancestera i Liverpula.Istina je kao i uvek negde na pola puta, dakle niti je Vidic kriv za poraz niti je to bio samo los dan.Iskreno smatram da je Benitez konacno nadmudrio Fergusona a da je Fergi pomalo opijen slavom prevideo nekoliko cinjenica.Naime Vidic nije ni trebao da cuva Toresa jer je evidentno sporiji i ne odgovara mu takav igrac, potom Ferdinand je kriv za drugi gol koliko i Vidic za prvi tako da je ukupna smusenost odbrane Mancestera dovela i do dekoncentracije u napadu i poraz je bio neminovan.Poredjenja tipa Vidic ili Tores, Modric ili Vidis su besmislena i podsetila su me na poredjenja kada smo se kao deca pitali ko je jaci Tarzan ili Konan :) premijer ide dalje i Mancester je veliki favorit ali takodje je pokazao da je jako ranjiv i mnogi ce sada sa vise samopouzdanja pokusati da im uzmu bodove.

realan

pre 15 godina

kao melem na ranu..ipak dok je Benitez tu nemamo sansu za titulu..Nemanja sto nam nisi najavio,pa da uzmemo neku kintu na kladionici :)

Milan

pre 15 godina

Pogresna taktika Fergusona od pocetka. Pokusao je nesto da promeni trostrukom izmenom ali nije ocekivao crveni karton Vidica. Liverool je odigrao jednu od najboljih utakmica u gostima u sezoni.

desto

pre 15 godina

vidic je sve samo ne obrambeni igrac,prosjecan igrac koji ima srece sto igra sa rooneyem,ronaldom,giggsom itd samo sto ga ovi ne mogu vadit svaku utakmicu.

Milosh

pre 15 godina

vadi van fergi tog vidica,gori je od materazzia, imas evansa koji je za vidica izmislio fudbal.

Vidi se da je tvoj komentar zasnovan na rasnoj osnovi!Idi pokri se usima!Da nije mozda vas Corluka bolji od Vidica?!?!Hahahaha,smesan si!

jaa

pre 15 godina

Yeeeaaaaaa!!!!
Hahahaha kako su ih rasturili, svaka cast, gde vam je sada vas Ferdinand i Ronaldo. A jel Vidic nije zasluzio crveni? Malo sutra, a cak i da nije dobio crveni mancester bi ipak izgubio, tako da to da li je zasluzeno, sada vec nije bitno.
Jedan je Steven Gerrard!
Jedan je Fernando Torres!
LIVERPOOL
YNWA!!!!!!!!!!

Flynn

pre 15 godina

Crveni karton nije mogao biti nikako kad nije bio zadnji igrac odbrane. Vidic nije nista losije odigrao od recimo Ronalda koji je driblao sam sebe i uzimali su mu loptu "zivu". Ali tako je to u fudbalu,kod uspeha se pamte napadaci i ofanzivni veznjaci a kod neuspeha odbrana i golman.

Milosh

pre 15 godina

vidic je demonstrirao najgoru igru obrambenog igraca u povijesti nogometa!!
(moze, 14. mart 2009 16:18)


Kako si ti sada lupio pa ostao ziv......necu da se spustam na tvoj nivo i da pametujem,samo cu reci - zabi glavu u pesak,cuti,bices pametniji!

Nemanja

pre 15 godina

Vidic jednom u 100 utakmica odigra lose,i svi protiv njega! stvarno sramota!! liverpul nikad nece imati igraca kao on,neka se zadovolje sa onim Skrtelom! liverpul je bio bolji,nema sto.. ali mancester ipak osvaja... O'sea.... samo neka je zdravo... samo da se vrati Rafael

Nikola Bg

pre 15 godina

Opet se pokazalo da je Vidic los kad se igra po zemlji.
Svaka mu cast, ali ne bih bio siguran da je najbolji defanzivac na svetu…mada se MU svesrdno trudi da mu napravi reklamu.
Mislim da je Branislav IVANOVIC i bolji stoper i kompletniji igrac vec sad(ali Vidic se afirmisao,igra u jacem klubu, ima bolje saigrace)…a tek ce se videti u skorijoj buducnosti.

DaX

pre 15 godina

Iako sam vatreni navijac Man Utd,potpuno zasluzena pobeda naseg najveceg rivala!
Losa igra odbrane,izuzev Ferdinanda,Evra i O Sej vrlo losi...Vidic takodje...sad se i vidi zasto Berbatov ima prednost u odnosu na Teveza...nego,bice bolje,jos uvek kontrolisemo situaciju,bitno je samo da se sto pre vratimo pobedama!Cestitke Liverpulu,zasluzili su pobedu,njihov trijumf je cist kao suza,jedino mislim da Vidic nije morao da dobije crveni,zuti bi bio adekvatna kazna,ostalo je sve OK!
Bice bolje,mada ovaj poraz boli!Ceo dan mi odzvanja u usima You'll never walk alone,nadam se da ce prestati do sutra...Pozdrav navijacima Man Utd,bice bolje!
Glory!

Marko

pre 15 godina

Hrvati i Grobari United. Svi ste zajedno danas gledali Vidica. Kako su igrali Kezman i Modric? Ja ih nisam video danas na 50% satelitskih kanala i na bar po jednom nacionalnom u regionu. Verovatno sto igraju (ili ne igraju uopste) za dve klase ispod Vidicevog kluba. Samo likujte... Retko imate priliku.

Dragan

pre 15 godina

Povlachim sve shto sam rekao u vezi sudija,jer ovo je stvarno prevazishlk sva moja ocekivanja,setio sam se Arsenala one sezone kad ih je dvaput pobedio i vodjen tom cijenicom odigram singl na Liverpool da daje dva gola(4,2 divota)onaj sto kuca tikete me gleda ko da nisam normalan.Kad ono demoliranje tako da Stivi kad bi one kataloncice ovako il bar slicno protiv svoje volje bi zapevao You Never Walk Alone i zamisljao Bojicevo lice u tom trenutku...................................

stevie_g

pre 15 godina

sta reci liverpul igra kako zna samo protiv jakih timova, sa slabijim ekipama se ako tako moze da se kaze "ne trudi dovoljno".... ali ipak GO LFC YNWA...... LFC u srcu.....

Phil Neal

pre 15 godina

Da se zna ko je stariji.
Oba penala, stroga ali su postojali. Kod Liverpoola, čak i onaj sa dve Leive nije mnogo smetao.
Mančester ipak neće ispustiti ogromnu bodovnu prednost koju ima u prvenstvu. Sad mi je tek krivo što su crveni proćerdali desetak puta po dva boda igrajući nerešeno.
Vidić? Tako je to u životu, moraš malo da se prizemljiš posle silnih ovacija. I Mančesteru je sve u svemu ovo idealan predah da uđe u strašan finiš.
A Liverpoolu ostaje Liga šampiona i da iz prikrajka vreba priliku u prvenstvu.

stevica

pre 15 godina

Bas mi je zao onog sto se potpisuje kao glory i kaze da kao "navijacu" FAcestera ne pada tesko ovaj poraz.

-Decko, smesan si! Ti da si pravi navijac ti ne bi mogao veceras da spavas a ti jos pokusavas da ispadnes duhovit.

Razumem ja one koji kaze da je dzabe 2 pobede kad necemo osvojiti titulu ali mislim da pravim navijacima pada daleko teze gubitak obe utakmice u sezoni od najveceg rivala (ova druga je bila ponizenje) nego gubitak titule.

Jos nesto, Benitezu svaka cast kako je postavio taktiku na prethodna dva meca ali sam siguran da vec od sledeceg kola pocinjemo tekmu sa 6-3-1 ali treba imati vere u Stevu i Nanda.

BBB ZAGREB

pre 15 godina

Vidiću nema veze, bio je to samo loš dan i ništa drugo.... United živi vječno i opet će biti prvak a Liverpool još 20 godina neće osvojitit titulu. Za to je ok da se i njihovi navijači malo vesele. Odavno su zaboravili kad su zadnji put bili prvaci... Kad je željezna Lady vladala....

zoran

pre 15 godina

Posle utakmice sa Interom napisem da su Ferdinand i Vidic rupe u odbrani a ljudi ovde me iskritikovase.

Sta kazete posle danasnjeg samaranja? Dzerard ih uhvatio za usi pa kao djake prvake.
Drago mi je zbog "pametnog" Runija i njegovih "intelektualnih" Izjava..dobi ga danas, sto bi nasi rekli, po njonji....smeh..

shoegazer

pre 15 godina

U istim takvim sivim dresovima, tim istim travnjakom, godine 1990. prosli su Digger & Co.. Red je da se preslusa cd - The Twelfth Man From "The Albert".

Mladen

pre 15 godina

A niko da pomene da je Babel bio u ofsajdu kod zadnjeg gola, samo nemojte reci da nije uticao na igru jer je isao je na loptu i samim tim navukao jednog igraca Mancestera na sebe.

nikola

pre 15 godina

Ova utakmica je najbolji pokazatelj ko je najzasluzniji za uspehe Mancestera ove sezone. Slicno kao Teri u vreme Murinja. Posle njegovih gresaka, igra Celzija se po pravilu raspadala.

Neko je spomenuo da Vidic vise nece videti prvi tim nakon ovoga (posto smotani Evans i "devojka za sve" Geri Nevil cekaju kao zapete puske). Evo sta Fergi kaze na to:
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6628932

Naravno ne sumnjam da oni koji sve to tvrde imaju razloga za to (izvanredno poznavanje fudbalske igre, licno poznanstvo sa Fergijem, brutalno visok nivo iskompleksiranosti, ili vec nesto drugo...).

hrvatina

pre 15 godina

nemanja je igračina i svi koji pljujete po tom momku može vas bit sram niste se pomakli sa te stolice i samo komentirate i pljujete po igraču koji je među 3 najbolja na svijetu puyol i terry i vidić najbolja 3 braniča na svijetu voli bi ga imat u hr repki to vam dovoljno govori jer sam hrvat neopterećen nacionalnostima a jučer se dogodio loš dan koji ne smije zasjenit sve ono što je napravio dobro prije nemanji sretno nek i dalje igra odlično a još sam i fan liverpoola tako da vjerujem da će liverpool bit prvak nakon dugo godina posta pozz iz hrvatske

d

pre 15 godina

haha najbolji obrambeni na svijetu,kakav vic.
lijepo sam ja govorio,samo slucajno ibrahimovic nije iskoristio svoje sanse na ovoj razni ce vec slijedeci iskoristit

pekapele

pre 15 godina

Napred Nemanja, ti si odlican igrac,nemoj da citas gluposti sto neki pisu da nemas pojma.Kako vas nije sramota,on je najbolji defanzivac na svetu,mozete da se sladite sada ali VRATICE SE ON!

LIVERPOOL FC.

pre 15 godina

Hvala Vidicu danas smo imali 12.-og igraca ne te terenu to brate Srbine,a da je jos i Xabi Alonso bio tu Manchesteru ne bi guinula petarda.YNWA

Jova

pre 15 godina

E kad procitam komentar famoznog dede menije pun dan. Toliko smesnih komentara od tog coveka je zaista neverovatno. Nastavi tako imas buducnost u baljezganju. Realno on nije kriv za potop Mancestera vec Tevez i Ronaldo, koji su toliko bili bezopasni da je to neverovati. Mislim svako ima pravo na los dan pa nije Vidic vanzemaljac, sta je mogao covek da uradi u prvoj i 3 situaciji vrlo malo. Vidic je odlican odbrambeni igra ali nije on sam na terenu ima jos 10 suigraca.

Alexa

pre 15 godina

Svi koji ovako pljuju Nemanju nemaju pojma o čemu pričaju i Nemanja će zasigurno biti najbolji štoper Evrope ove godine a bogami i narednih. Što se tiče utakmice svaka čast Liverpoolu, ali je daleko igra iverpoola od igre MANUTD-a. Danas je MANUTD bio katastrofalno loš dan, Nemanji pogotovo. To se videlo još iz susreta sa Interom, jer da je MANUTD igrao kako zna i kako je igrao cele ove sezone rezultat bi sa Liverpoolom bio mnoooooogo drugačiji i Rafa bi pognute glave otišao sa Old Traforda. Elem, svi imaju svoj loš dan i dan kada im sve ide od ruke, takvi su danas bili ManUtd i Liverpool. Molim "stručnjake" da nepljuju ljude kojima neće biti ni crno ispod nokta a pogotovo ne Nemanju Vidića koji je oličenje jednog pravog defanzivca i pravog fudbalera koji istim žarom igra i za grb svog tima i svoje zemlje. Samo napred MANUTD do odbrane titule Premier Lige, Lige šampiona i do 5 titula u ednoj sezoni !!!!! Napred MAN UTD

sima88

pre 15 godina

E,stvarno je sramota pljuvati Vidica toliko!!!Pa da nije njega,United ne bi sada bio u sansi da osvoji 5 trofeja!Nemanja je ubedljivo najbolji igrac Uniteda ove sezone,i smesno je prozivati ga sada toliko a koliko je samo puta ispravljao kikseve Ria i ostalih....Nije samo on odigrao lose danas vec ceo tim Uniteda a ponajvise odbrana.To je i sam FErgi rekao i odbio da sada okrivi Nemanju jer je uvek davao sve od sebe na utakmicama.Liverpul je zasluzeno pobedio,tako da navijaci L'pula mogu malo da izadju iz rupa i raduju se,ali zna se ko je gazda u Evropi i Engleskoj!!!!Nadam se samo da ce se sresti u finalu CL da im United naplati sve sa kamatom.

@nfield

pre 15 godina

Jos jednom Liverpool pokazuje ko je jos uvek najkvalitetniji i najtrofejniji Engleski klub i u prvenstvu i u LS!!! Sve ostale optuzbe da Vidic nije zasluzio karton,pa navodno los dan MUTD,pa nema veze uzecemo titulu ipakvam nista ne znace...jednostavno vam je OCITANA LEKCIJA!

pero

pre 15 godina

Nisu mi jasne ove izjave tipa "odvalili SMO ih" ili sljedeci put MI dobijamo, popracene sa engleskim upadicama. Hej, momci, stanite malo, odkud to mi u citavoj prici, ili izrazi till; the fat lady sing, hej sta se lozite...

$@$@

pre 15 godina

Vidic je napravio nekoliko gresaka koje je liverpool znao da iskoristi.To sto su oni danas pobedili ne znace nista jer man utd ima 4 boda vise i jedan mec manje.Titula ce ostati na lod trafordu.
Glory glory Man Utd

deda

pre 15 godina

Znamo da je za Srbe fudbal odavno postao individualni sport. Stoga mozemo remizirat. Danas je Torres deklasirao Vidica i pokazao mu da NE pripada u svjetsku elitu kako se to istocne komsije zavaravaju. Ipak je momak tek na 36. mjestu fifine ljestvice, dok je Luka 7. igrac svijeta. Ogromna razlika u kvaliteti za omalenog Hrvata!

@nfield

pre 15 godina

Mislim da i Vidica i Fergusona i Macester i celu Srbiju boli uvo sto je Vidic odigrao lose...
PA STA!?!?
Osvojice Premier ligu, mi cemo se plasirati na SP, Vida ce biti OPET u idealnom timu Premier lige, a mozda i dobije totulu najboljeg igraca Premier lige.

A tuzno je da neki ljudi napadaju coveka kao sto je Vidic!!! Covek je jedan od najboljih igraca sveta trenutno i to NIKO ne moze da ospori!

Vido samo napred! Napred Srbija!
(al1, 14. mart 2009 19:01)


Za najboljeg igraca sveta je proglasen Cristiano Ronaldo lepi moj...Vidic je samo u tvojoj glavi...de ste digli coveka toliko,pa nikada on nece prici Carageru,Hipiji,Teriju...ko visoko leti nisko pada,to se pokazalo i veceras...profesionalci ne grese na taj nacion kao ojn veceras...stavio ga Torres u dzep... :)

chuck Norris

pre 15 godina

Pod A:
Idiotski je reci da je odbrana Man Utd losa, jer su primili ubedljivo namjamnje golova...na celom kontinentu!
POd B:
Vi sto se svadjate oko Man Utd-a i Liverpoola stvarno niste normalni, pa niste iz leedsa, nego iz Srbije, ajde da se glozite oko Partizana i Zvezde, pa i da razumem.Lozane...
Pod C:
OK, Vidic je odigrao djubre utakmicu...pa? A to sto je odigrao 7584 izvanredne, to nista...stvarno mi Srbi nismo normalni, odmah pljujemo posvojima, umesto da im spomenik dignemo! Alo, decko je jedan od najboljih igraca Man Utd-a! Ej, man Utd-a!Pa ni Englezi ga sad ne prozivaju.
A i gde je Steve G bio prosle godine u polufinalu LS?
Ili Tores tu i ostatak utakmica u ovom takmicenju, sem do pre 3 dana?

El Croata

pre 15 godina

..vidic jede zivu djecu kad igra....torres onda bice nije "zivo dete":)))haha...a ne stvarno...postujem vidica,al je kraj torresa stvarno izgledao smijesan..u najmanju ruku! Kazu svi igraci mogu imati los dan,al neki si ne bi smjeli dozvoliti neke pocetnicke pogreske,trebali bi zadrzati neki nivo i kada taj dan dodje a ne se onako prosuti do kraja..kad se vec vole nazivati "najboljim"!

Luka 'duni vetre' Modrić

pre 15 godina

@ Srbin iz Bosne

slažem se s tobom i mene je to zasmetalo ali ono što me najviše smeta kod navedenog komentatora je totalna netalentiranost za taj posao. Čovjek apsolutno nije ni za milimetar napredovao a već godinama radi taj posao. Ma šta napredovao, čak je i nazadovao. Što se tiče Vidić-Modrić i sličnih prepucavanja meni su ona baš simpatična ali samo dok sve ne prijeđe u vrijeđanje i omalovažavanje. Treba znat prihvatit zezanciju i na svoj račun; evo npr. onaj komentar sa Čavićem mi je smiješan i ne vidim u njemu zlobe. I vaše duhovite komentare na račun Hrvata ću uvijek rado preporučit :)

Pozdrav svima

Milosh

pre 15 godina

Kako je smesan ovaj Manchester nisam ga mogao prepoznati kao da sam gledao Wotford vs Lpool xaxaaxxaxa mnogo ste smesni,titula je nasa LIVERPOOL F.C. FOREVER !!!
(YNWA, 14. mart 2009 16:51)

DREAM ON!

Vasovic Ivan

pre 15 godina

aaaaaaaaaallllllloooooooooo indijanci okanite se Vidica naseg najboljeg igraca,sa kojim treba da se ponosimo a ne da ga pljujemo zbog liverpula i mancestera,stvarno ste smesni!!!!!!!!!!!!!!

Kristian

pre 15 godina

Iako sam Okoreli Navijach Mancestera,i Mrzim Liverpul,Moram da vam chestitam,Svaka Chast Momci,odigrali ste sjajno,no dobro okrecemo se sad bodovima i realnoshcu,mislim da je prevelika prednost mancestera da bi je tek tako ispustili,kasno ste krenuli,Osvajamo titulu 90%...GLORY !!!

Nemanja

pre 15 godina

ceo dan se lepo osecam zbog utakmice...vidic je direktni krivac za 2 gola i za onaj cetvrti takodje krivac zato sto je cinio manjak...pa sad recite ko je i sta je...
medjutim ne volim da cujem ovde hrvate kako pljuju po njemu...ili neka budu realni ili neka ne komentarisu...
e sad....nije ni vidic ni ferdinand ono sto svi misle,nego timovi jednostavno protiv mancestera idu da se brane,pa je utoliko posao vidica i ferdinanda laksi...i zbog toga ovo nije bio los dan za mancester,ako ostali timovi skontaju to onda ce im svaki drugi dan biti "los"..!!
ne znam...bilo bi dobro da mancester proda ronalda onim jadnicima u realu za jedno 100 milki pa da kupe npr kuyta(ne daj Boze:)) za nekih 30,njima to nece biti mnogo...mozda bi nesto uradili protiv liverpoola:D napred LFC,uz vas ZAUVEK!!!!!

Dragan

pre 15 godina

Vidić je dve godine za redom u idealnom timu sveta! A, vi, pljuvači, možete samo da mu zavidite na onome što nikada nećete doživeti! Jadni ste!
NAPRED NEMANJA SRBINE

bajs

pre 15 godina

vidić je zaslužio crveni karton zato jer je faulirao igrača koji bi u slučaju prolaza bio jedan na jedan sa golmanom, dakle izgledna šansa za gol. to je po svim pravilima automatski crveni. nema nikakve veze šta nemanja nije bio zadnji po ofsajd liniji

Mihajlo84

pre 15 godina

Dobro, sta je tu je sad... nema nazad... slab dan cele ekipe, ne samo naseg Nemanje... ovako nesto se desava, pa nisu ni oni vanzemaljci... Mancester je izgubio mec na sredini terena, gde su bili neefikasni Kerik i Anderson( koji jos jednom dokazuje da nije prava zamena za Skolsa ), plus naravno zbog katastrofalnih gresaka u odbrani... Ali ako neko ima dovoljno iskustva, onda je to stari SAF koji zna kako se prevazilaze ovi kiksevi... zbog ovoga ce samo titula sampiona premijer lige biti sladja i nista vise...

jaa

pre 15 godina

Eto pisao sam pre neki dan o vidicu koliko je poceo da dosadjuje u svakom tekstu,sad ce valjda ljudi shvatiti da nije ni on nista spec,jednostavno je imao dobar period i to je sve....

pablo

pre 15 godina

Evidentna kriza M.U. kao sto se vidjelo protiv Intera.Ljudski je gresiti i imati los dan pa svakome se to desi,a vi kompleksasi konacno docekaste losu partiju Nemanje Vidica i zato uzivajte u ovom trenutku jer ko zna kada ce vam se ponovo pruziti prilika.

KOKO

pre 15 godina

Volim Manchester i volim Vidica ali neka, ovo je dobro da ne pomisle da su nepobedivi. Ovo su dve greske Vidica koje je Liverpul odmah kaznio. Volim Manchester normalno zbog Vidica, i posle ovakve utakmice mislim da su odlicni.

jaa

pre 15 godina

Vidic jeste kriv za ovaj poraz, ali kao sto rece neko, nije on jedini na terenu.
Jbg, nije Vidic "kriv" sto je srbin. Realno gledano, cim srpska reprezentacija misli da je favorit i da ce pobediti, obicno se desi upravo suprotno, tj poraz, ali cesto kada misli da je protivnik favorit, onda zna da iznenadi i bude jaca ili izjednaci se sa protivnikom. E to je Vidic pomislio, gotovo je vec su me proglasili najboljim igracem mancestera i premjer lige, ALI nije sve gotovo, pa se kao rezultat toga desilo ovo. Vidic jeste jedan od najboljih u premjer ligi a verovatno i u svetu. Ponos Srbije, i treba da se ponosite sto je uradio, bilo navijali za MU ili Liverpool, Zvezdu ili Partizan.
Svaka cast Liverpoolu za igru, i dokazao da ima snage za titulu, ali man je ima dosta veliku prednost. Ostaje samo da se vidi sta ce se desiti.

a

pre 15 godina

Svidjalo se nekim to ili ne, ali Vidic je najbolji stoper danasnjice bez konkurencije, i to oni vrlo dobro znaju u dubini duse i to ih jede!!!
Boze moj svako gresi, ipak je i Nemanja samo covek, a da njega nije bilo pitanje je gde bi ove sezone bio Mancester u prvenstvu i ligi sampiona!!!

Goran Gajic

pre 15 godina

E moj Vidicu...Vidicev je faul bio za crveni karton, pa on je vuka Stivija sa obe ruke krvnicki, a tek onaj kiks kod prvog gola katastrofa!Bas mi je zao Nemanje, ali nema veze moralo je i to da se desi jednom.Mancester je danas bas ocajno odigrao i poveli su iz penala pomalo srecno.Mislim da nece izgubiti titulu ali im je ovaj poraz dosao kao opomena na vreme!A Liverpul je sve teske meceve odigrao dobro a kiksao je protiv ekipa koje ce ispasti iz lige, steta za njih!Sve u svemu iako navijam za Mancester, Liverpul je danas odigrao fantasticno mada da Nemanja nije napravio onaj kiks kod gola pitanje je da li bi dobili.Dobar fudbal!

lax

pre 15 godina

ma kakv l'pool, nema on nikakvu igru. Zapravo to je tim sa najruznijom igrom na ostrvu. pa zar nije oba gola dao nakon greski suparnika. Pricati kako je rafa car, tores ovo ono je samo dokaz da nemate pojma o fudbalu. A vidic jeste zeznuo al i on ima pravo da ima los dan, zar ga ceo tim junajteda nije imao. pocev od ronalda i runija u napadu pa sve do vidica i evre u odbrani. A liverpul svojom najruznijom igrom na ostrvu moze jedino meridijan ligu da osvoji ako mu Milijas i Koroman dozvole :D

xyz

pre 15 godina

Bez obzira na sve treba biti objektivan i priznati da je Vidic odigrao najgoru utakmicu u Premijer Ligi engleske, ako ne i najgoru u karijeri. Jedina sreca jeste sto cak ni ovaj poraz nece puno uticati na Manchester u pohodu na titulu!

Aleksandar

pre 15 godina

Svaka cast ekipi Liverpula, igraju sve bolje i bolje a ovaj poraz Mancestera ne treba smatrati necim iznenadjujucim jer su se dugo i drzali. Posle toliko vremena pad je morao da se desi, sto ce im, verujem, dobro doci da se saberu malo i skupe motiva za nastavak, a i za Nemanju samog da ostane na nogama jer svakog igraca ponese slava i hvale... A sve ovo ce i nama gledaocima doprineti da zavrsnicu prvenstva ispratimo sa vecom neizvesnoscu...

paki

pre 15 godina

vidic ne zasluzuje nikako biti u najboljoj postavi na kraju sezone,,tocno se vidi da je prosjecan igrac i da nije za man utd,,stvarno ne zasluzuje nikakvu nagradu!!

jo

pre 15 godina

Tandem snova Nemanja Vidić I Luka Modrić al ovaj Vidić je prejak možeš ti igrat kako hoćeš al ako u najvećem derbiju zeznes uvijek će te po tom pamtit al čak mi ga je malo i žao ipak je vrhunski igrač

mara

pre 15 godina

I Man. je imao jedan los dan pa boze moj. Bolje sada nego kasnije. Ali ne brinite oni ce se brzo vratiti u formu i pocenje da osvajaju titule judnu za drugom a svima ostalima pa neka crknu od zavisti.

nenad1965

pre 15 godina

Samo da se Vidic vrati !!!
Mozda najbolji Zvezdin half Marko Elsner,briljantan igrac "pukao" je na utakmici Yugoslavija - Engleska 0 : 5 i nikada se vise nije vratio. Napred Nemanja, svakome dodje los dan ali samo veliki to brzo prevazidju.

pedja

pre 15 godina

Ne treba likovati,a isto tako i optuzivati Nemanju...realnost je jedna da United u fudbalskim penzionerima mora da trazi nekog novog Gigs-a,Paul-a.....C.Ronaldo je pokazao da da je spreman za Real.Tako da u poredjenju sa Alonsom(25) Masceranom(24) Gerardom(28) i trenutno najboljim napadacem sveta Torres-om(24),ovi momci su pokazali gde lezi buducnost modernog fudbala.Uz nesto tezi raspored United-a,titula je neizvesna,Nemanja bez sumlje jedan od najbojih def. sveta iz ovoga samo treba pouku da izvuce i to ce ga naciniti jos vecim,a i obija mu se o glavu ona igra oko transfera sa l`pool-om,izigrao l`pool i potpisao za United.Forma u pravo vreme,mozda bas sada treba pokazati L`pool ima snagu za C`ship i ligu chapmion-a,jos jedno zasto treba bodriti taj klub,jer svi do jednog u klubu,igraju za ime tog istog kluba...
thank you L`POOL make it hapend....FIELDS OF ANFIELD ROUTH.....

Gagi

pre 15 godina

@Hahaahah, ja mislim da Vidic duuugo nece videti prvi tim posle ovoga! Ferguson je poludeo od besa! Steta sto nasa reprezentacija nema bolje halfoe pa ovakav kikser poput Vidica drzi odbranu.



Jadan si ako stvarno tako mislis....

Gerard

pre 15 godina

Ko voli i prati Liverpool zna da su godinama unazad tim koji najbolje tempira formu. setimo se godine kada su osvojili Ligu sampiona. Svake godine navijam da ponovo to urade. Mislim da bi to mogla biti ova godina. Liverpool je ipak najveci evropski klub.

Zlatko

pre 15 godina

Znam da ovo niko nece procitati ali ipak zelim da kazem svoje misljenje.
1. Citao sam do 70. komentara. Ne bih se slozio sa vama da je Vidic toliko katastrofalno odigrao koliko svi tvrdite. Jeste da je pogresio kod prvog gola, ali i bio je sam. Ako pogledate usporeni snimak i njegov pokret glavom stice se utisak da je mislio da je Rio iza njega.
2. Sta bi bilo kad bi bilo? 20 minuta u drugom igrale su se viktorije na polovini Liverpula. I bilo je za ocekivati kad im u tom periodu nisu dali gol, da tesko stignu prednost.
3. Ono jeste prekrsaj ali ne za crveni karton. A gol iz te situacije ide golmanu na dusu. Prvo je lose postavio zid, a onda nije ni pokusao da stigne loptu. Nakon toga je sve bilo jasno.
Ali dobro, ima jos dosta dokraja a MU ima 4 boda vise i utakmicu manje. Liverpulu ova pobeda nece nista znaciti ako u naredna 2-3 kola negde kiksnu i MU se jos malo odlepi.

CHELSEAFAN

pre 15 godina

joj sto mrzim onu "CRISTIANO RONALDO girl fan" bolje negde da se nadju pa da zajedno placu za titulom hvala LIVERPOOL-u STO JE OLAKSAO NJIMA I CELZIU POSAO DA JOS UBEDLJIVIJE STIGNU DO TITULE

jova

pre 15 godina

Svaka cast Liverpulu. Jesu razbili Man Utd i to BAS razbili. Ipak i pored svega ja ih i dalje mrzim iz dna duse. No to ne menja stanje stvari da su ih ukantali. Ali bez obrzira BAS IH MRZIM!!! Bljak:P

VIDARA GLAVU GORE! UZ TEBE SMO LEGENDO!

Jowana

pre 15 godina

Sta reci?... I najbolji nekad prave VELIKE greske!.... ali koliko god da volim/o Manchester ovo danas…..1-4?
Ronaldo.... nista konkretno nije uradio danas! Prilikom izvodjenja slobodnIH da prebaci zivi zid, mozda bi i dao gol?!
Vidic.... samo nek’ je zdravo, on ako jednom u 2 mjeseca ne dobije crveni karton, kao da nista nije uradio!
V. d. Sar kao da je rijesio da nadoknadi onih 4 mjeseca sto nije primio gol!
U svakom slucaju danasnjom igrom Man Utd nije zasluzio ovakav rezultat!!! Znam da ovo nece nista uticati na osvajanje titule PL, ali ipak........ A i morao je Benitez jednom dobiti Man Utd na Old Trfordu!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

Danko

pre 15 godina

Pa ako je Evra napravio taj jedanesterac koji je doveo Liverpool u vodjstvo Vidic nije najveci krivac.

Sudije su danas ostetile Manchester za penal i crveni karton koji nije postojao tako da Manchester nije mogao da uradi vise

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Partizan-Cukaricki 2:0

Tako je momci !!!!

Ko je kriv za remi simbola komunizma ? Tole,Duvanska Industrija Nis,Dnevnik RTS-a ili su teroristi usli i gepekovali nogometashe OFK-a !?

Pitanje je sad !

-8,-9 TITULA,TITULA,SLAVICE SE TITULA !!!

d

pre 15 godina

hahaha veceg bolesnika nisam vidio, mislim na milosha naravno
boli covjeka sto je vidic katastrofalno kiksao ali ovolko biti bolesatn e to je za ginisa.

wellycfc

pre 15 godina

Eto vam vas Vidis..porede ga sa najbiljim igracima sveta..i sad recite iskreno da li ovake greske smeju da se dopuste igracu koji vazi za " jednog od najboljih defanzivaca Evrope" ... Smesan je lik..John Terry je mama za njega..Ne kazem svaka mu cast, bori se i sve ali jednostavno nije dorastao da cuva Torrsa..Mozete reci sta hocete..penal je bio jer da ga nije Vidic srusio,Gerrard bi imao situaciju 1n1 sa golmanom , sto prouzrokuje gol..Nema veze sto nije bio poslednji igrac odbrane.Oborio ga je kao da je ovo rvanje a ne fudbal em ga je ore toga vec zaobisao Gerrard..Zao mi je ali tako je :)) Chelsea FTW ! :)

banat

pre 15 godina

ajmo braco srbi da se ujedinimo pa da svi zajedno ispljujemo naseg najboljeg igraca koga smo do sada cenili zato sto je odigrao cak 1 utakmicu lose, i da pokazemo svetu da nas pravi mentalitet... i posle se zalite da nam je drzava u rasulu, kukala nam majka svima...

gugi

pre 15 godina

Ma ljudi polako, pa nemanja je protiv dva najbolja napadača na svetu-ibro i ninjo napravio 3-4 greške, pa nema tog igračakoji bi mogao bez greške njih zatvoriti, a svakom se može desiti loš dan, on je jedan od najboljih defanzivaca na svetu, možda ne baš najbolji ali u top 5 sigurno, zato je glupo da ga zbog jedne greške svi pljujete, a pobeda liverpula čista kao suza, bili duplo bolji u svim segmentima igre, mufc bez 2 igrača c ronalda i vidića nije ni mogao više

Nemanja

pre 15 godina

ceo dan se lepo osecam zbog utakmice...vidic je direktni krivac za 2 gola i za onaj cetvrti takodje krivac zato sto je cinio manjak...pa sad recite ko je i sta je...
medjutim ne volim da cujem ovde hrvate kako pljuju po njemu...ili neka budu realni ili neka ne komentarisu...
e sad....nije ni vidic ni ferdinand ono sto svi misle,nego timovi jednostavno protiv mancestera idu da se brane,pa je utoliko posao vidica i ferdinanda laksi...i zbog toga ovo nije bio los dan za mancester,ako ostali timovi skontaju to onda ce im svaki drugi dan biti "los"..!!
ne znam...bilo bi dobro da mancester proda ronalda onim jadnicima u realu za jedno 100 milki pa da kupe npr kuyta(ne daj Boze:)) za nekih 30,njima to nece biti mnogo...mozda bi nesto uradili protiv liverpoola:D napred LFC,uz vas ZAUVEK!!!!!

Objektivan

pre 15 godina

Nesto se ne secam koliko je ono golova da Torres u utakmici Spanija - SCG, na stadionu Vicente Calderon??? Nesto se ne secam ni koliko je sansi imao, jednu, nijednu,koliko??? Nesto me slabo pamcenje sluzi... Ko je ono jedini trpao iskusne spance u dzep kao malu decu???

Nemanja jedan jedini

pre 15 godina

Zanimljivo kako bas na ovoj strani i to bas danas 30 % komentara dolazi od zapadnih purgera. A moji srbi koji pljuju Nemanju nek se pokriju usima....sramota kakav smo narod.

zak

pre 15 godina

subotic 4 komada, vidic 4 komada ,ako nam je ovo stub odbrane po.... smo ga zestoko,,za subotica je vidic ipak izmislio fudbal,,ovo je bio los dan,,nadam se,,

Milosh

pre 15 godina

hahaha veceg bolesnika nisam vidio, mislim na milosha naravno
boli covjeka sto je vidic katastrofalno kiksao ali ovolko biti bolesatn e to je za ginisa.


Da li se ovaj komentar na mene odnosi?Molim te,bidi ljubazan pa mi kopiraj tvoj komentar i sta sam ja odgovorio.Ne boli mene sto je on "kiksao" koliko me boli sto je nepravedno dobio crveni karton i to sto vi velicate Modrica,za koga nikad nisam rekao da je los igrac,samo sam rekao da nije za Totenhem i da nije toliko dobar koliko vi smarate da jeste.I za razliku od vas,Srbi me pljuju po Modricu kao vi po Vidicu!Draze ti izgleda da pljujes po Srbima nego 'leba da jedes,a?!?Ajde sada,realno,batali rasnu osnovu,to sto si Hrvat meni apsolutno ne smeta,samo reci iskreno - koliko Srba ostavlja komentare na Indexu i koliko je Hrvata nekada pohvalilo Vidica ili bilo kojeg drugog srpskog igraca?!?Da li si video koliko je Srba pohvalilo Corluku kada je ovaj pohvalio Vidica!?!Ne zato sto je Srbin,nego zato sto on to zaista jeste,TVRDIM da je VIDIC najbolji odbrambeni igrac ne svetu!Ako mi ne verujes,onda cu reci da je po meni,Buffon najbolji golman na svetu....a ti sada tvrdi da sam rekao ovo za Vidica samo jer smo i on i ja Srbi....a zasto bi mi onda Buffon bio omiljeni golman,sta ja imam od Italijana???Zakljucak - ne kazem da je Vidic najbolji jer je Srbin nego zato sto jeste!A ti sa svojim kompleksima smaraj nekog drugog i ponasaj se tako bezobrazno!Uostalom,rekao sam vec,ovi sa B92 ne trebaju da objavljuju komentare zasnovane na nacionalnoj mrznji....Mada,oni verovatno i ne citaju pola ovog,samo objave....E,objavite sada i ovaj komentar,i neka mi neki Srbin kaze da sada nisam u pravu....a nece reci,smarace me Hrvati....ali OK,razumem vas,dok je sveta i veka,mrzecete Srbe,verovatno i mene sada mrzis....sta ti mogu ako me mrzis,tvoja stvar,mene bas briga,ja samo branim nekog ko je ljudina u odnosu na tebe!Smorih se pisajuci....ali moram kada me neko tako iznervira!

CRISTIANO RONALDO girl fan

pre 15 godina

Posle 7 godina pobedio Liverpool...Ja ne mogu da verujem kako ovaj sudija sudi...Katastrofa...
..Strashno ...Onaj Vidicev faul nije bio za crveni to
svako ko prati fudbal zna Nemanja nije bio poslednji igrac odbrane i ono ne moze biti crveni karton...
Moze sudija da krade koliko hoce titula ce doci na Old Traford...Imamo sada 4 boda prednosti ali
i utakmicu manje...Tako da mogu svi Liverpoolovi navijaci da racunaju 7...Ovo je bio samo jedan losh dan
i verovatno umor Manchesterovih fudbalera
JEDAN JE NEMANJA VIDIC...I LOVE CRISTIANO RONALDO amd MANCHESTER UNITED

ady-ibrahimovic

pre 15 godina

auuuuuuuuu, je li ovo onaj Vidic naj bolji igrac po vasem misljenju ???! Vidic veliki igrac hahahahahahaha..
Ovako ste trebali i protiv Intera da prodjete, ali ste imali srecu zao mi je to se danas zavrsilo, POTOPPPPPPPP LIVERPULAAAAAAAA!! Ronaldu su danas odrzali lekciju, a Vidica je stavio Tores u levi dzep,a Ferdinanda u desni :D

bili

pre 15 godina

Toooo Liverpul!!!!!
Rafa je majstor, skontao je car da na Vidica treba forsirati po travi igru jedan na jedan, jer je spor u stratu i pogodio. Vidic je direktan krivac za prvi i treci gol, a indirektno i za cetrvti jer je sklon glupostimai crvenim kartonima. A onda je Liverpul poderao Junajted. Uzgred, Mancester ima Evansa, decko je talentovan i bice bolji od razvikanog Vidica. Ako je tacno da Milan hoce Vidica nek ga prodaju i za te pare uzmu jos jedonog pristojnog spica. A Evans ce bez problema da zameni Vidica. Pa protiv Intera je igrao ko iskusan. I jos nesto, ako je Vidic najbolji half na svetu, sta je onda jedan Sami Hipija! Hahahahaa...

uuuuuuuuaaaaaa

pre 15 godina

Hahaahah, ja mislim da Vidic duuugo nece videti prvi tim posle ovoga! Ferguson je poludeo od besa! Steta sto nasa reprezentacija nema bolje halfoe pa ovakav kikser poput Vidica drzi odbranu.

Nikola

pre 15 godina

jel to taj LIVERPUL koji igra mrtvi fudbal?? po cetiri gola realu i mancesteru??? bravo za njih.. uvek cu ih voleti!!!

..YOU'LL NEVER WALK ALONE..

Io sono Interista

pre 15 godina

Sada je potvrdjeno da Mancester ima losu odbranu, jedino sto ga je drzalo na dosadasnjim utakmicama je jaka sredina i napad, ali ovaj put i oni su zakazali... Jedini faktor koji je Mancester branio od primljenih golova je SRECA, tako da... Spustite se na zemlju!!!!!! Liverpul je pokazao ko je glavni!!! Forza Inter

deda

pre 15 godina

Danas je Vidic potvrdo zasto je najbolji fudbaler na svijetu. Izravan krivac za 2 gola Liverpoola i direktni crveni karton. Vec drugu utakmicu za redom obrana MU izgleda vise nego smjesna, prvo prije par dana protiv Intera i danas ova protiv Liverpoola. Uz sve to Torres je potvrdio sve ono sto se otprije zna, Vidic je iznad prosjecan stoper ali daleko od neke svjetske klase. A Srbi govore da je najbolji fudbaler na svetu, ma jeste, danas je potvrdio, svaka cast.

Djuradj

pre 15 godina

Oh...I am a Liverpudlian
I come from the Spion Kop
I like to sing, I like to shout
I get thrown out quite a lot

We support the team that's dressed in red
A team that we all know
A team that we call Liverpool
And to glory we will go!!!!!

sk

pre 15 godina

Ajde galamite malo manchesterovci da vas cujem... Dosta vas pratila srece, ovo je samo pocetak onog sto ce da vam se vraca sa kamatom... Hahahaha

Ciki8

pre 15 godina

Jbg,losa igra M.U. i najbolja partija Livrpula u Premijer ligi,zasluzeno...
Zao mi je Vidica ali je i dalje najbolji!!!
Titula je i dalje u Mancesteru.

milosh-nish

pre 15 godina

sve dobro sto je Vidic uradio tokom citave sezone unistio je na ovoj utakmici,sada vec gubi svaku sansu za igrace godine u premijer ligi ili eventualno Evropi sa ovakvim ucinkom,nadam se da mu samopouzdanje nece drasticno pasti,steta...bukvalno je on Liverpulu doneo pobedu

medicinar

pre 15 godina

are you real in disguise? liverpoolfc je fakat najjaci tim na svetu a stevie g. u svakom slucaju prejak za ekipe kalibra uniteda. kapa do zemlje gospodinu benitezu, i poruka malom sir alexu da bi mogao uzimati casove taktike kod velikog spanskog stratega.

Delije Pancevo

pre 15 godina

Koje ponizennjeeeee juuuuu!!!!!
Dosta vas sralo... Liverpool ove sezone nema nijedan poraz od velike cetvorke( mada mi nije jasno sto celsi smatraju velikim klubom ali aj dobro)
Ja juce rekao ortacima bice 0:3 svi mi se smejali :)

desto

pre 15 godina

vidic je sve samo ne obrambeni igrac,prosjecan igrac koji ima srece sto igra sa rooneyem,ronaldom,giggsom itd samo sto ga ovi ne mogu vadit svaku utakmicu.

bobazz

pre 15 godina

Bravo sampioni, bravo majstori! Zbog ovakve igre u najjacim utakmicama potpuno sam siguran da Liverpool uzima Ligu Sampiona ove sezone, jer ipak u Premijeru, cika Fergi se pita nesto vise nego igraci na terenu!!! Pozdrav za sve navijace Liverpoola!

baba

pre 15 godina

Nemanja nije bio poslednji covek odbrane, ali je zasluzeno dobio crveni karton...
Ferdinand koji je u liniji bio iza duela Dzerarda i Vidica nije apsolutno mogao da utice na igru, tako da smo imali nesto slicno pasivnom ofsajdu samo u obrnutom znacenju.
Liverpul je nakon Reala deklasirao i Junajted, uspeo da ostane u kakvoj-takvoj trci za titulu u Engleskoj i istakao se kao vrlo ozbiljan kandidat za evropsku titulu.
Takodje svima onima koji su nipodastavali ovaj tim dokazali su koliko vrede i u 4 dana dali 8 golova takvim ekipama.
Mislim da kriticari ovog tima, Rafe, Dzerarda, Toresa mogu samo sebi da priznaju kolio nisu bili u pravu...

Fiki LFC

pre 15 godina

Brlja Nemanja po dzepovima:
vadi Drogbu: "ne ti..."
vadi Anelku: "hmmm... ne"
vadi Ibragu: "e ovako se daje gol"
u subotu vadi i Toresa...
(Fiki LFC, 11. mart 2009 23:54)

LIVERPUL LIVERPUL LIVERPUL! Kako sam mogao da sumnjam... :D

Milosh

pre 15 godina

Cestitke Liverpulu,zasluzena pobeda.....Jedna greska Vidica je demoralisala ceo tim,mada,po meni,ne moze se samo Vidic okriviti,onakva duga lopta,skoro iz sesnaesterca Liverpula prema Toresu,a na polovoni Manchestera nikog,nije to samo Vidiceva greska.....Ipak,krivo mi je,do sada je Vidic UVEK igrao perfektno,ali i najboljima se desavaju greske....ALI,crveni karton za onako nesto....pa sudiju treba suspendovati breeeeee!Ipak,ako se pobedi Portsmut,Manchester i dalje ima veeeeeelike sanse za po trecu put uzastopno osvoji titulu,i iskreno se nadam da ce u tome uspeti,a da ce u cetvrt finalu LS izvuci Liverpul i revansirati se za dva poraza u PL ove sezone,to bi bilo fenomenalno za moral igraca i samopouzdanje....Cestitke Liverpulu,ali verujem da Manchester ima jos mnogo snage za osvajanje trofeja u PL i LS....Vidicu,i dalje si najbolji igrac na svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FeboZg

pre 15 godina

U finalu protiv Bayerna su se zguzili...u finalu protiv Chelsea su se zguzili...prošli na penale...protiv Intera su se zguzili...e pa nema više guženja Mufovci....Nenanja???Što reći...pliva bolje nego Milorad Čavić..moderatora molim da objavi moj komentar konačno..duhovit je zar ne??

toliko

pre 15 godina

Mislim da se sad najvise videlo zasto jedan defanzivac ne moze biti najbolji igrac na svetu, jer je svaka greska ima vecu tezinu nego neki nekomletan pas ili neka promasena sansa i penal. Za mene je Nemanja trenutno ne jedan od najboljih,vec NAJBOLJI odbrambeni igrac na svetu,a Boze moj, ko radi taj i gresi a on ce sigurno nastaviti da radi i bice jos bolji!
P.S Nemanja imao los dan=Mancester imao los dan! Mislite o tome;)

LFC-YNWA

pre 15 godina

srecni daju gol, veliki uzimaju bod, veliki i srecni i 3, a LIVERPUL (NAJVECI) rasturaju mancester junajted na old trafordu... i jos plus nasred old traforda se cuje YOU'LL NEVER WALK ALONE...

glory

pre 15 godina

Kao navijaca Manchestera mnogo me pogodio ovaj poraz....malo sutra!
Liverpul nece jos 20god. osvojiti titulu! Titula ostaje na Old Trafordu i tu nema vise sta da se prica!

p.s. interesantan je naslov na indexu! Jedva su cekali....

YNWA

pre 15 godina

Kako je smesan ovaj Manchester nisam ga mogao prepoznati kao da sam gledao Wotford vs Lpool xaxaaxxaxa mnogo ste smesni,titula je nasa LIVERPOOL F.C. FOREVER !!!

Bozo Ristic

pre 15 godina

Iako su izgubili Manchester United ce osvojiti prvenstvo i ne samo to nego i ligu sampiona. Sto se tice Vidica nemoze ni on citavo sezonu odigrati bez greske,zato mu se moze a mora oprostiti ovu utakmicu. Jel mozda da nema njega nebi bilo iznenadjenje sto su ovu utakmicu izgubili.

B!

pre 15 godina

ajde rvati pocnite....prezirem i mu i liverpul ali vidic je kralj nad kraljevima:

http://www.youtube.com/watch?v=LpMO530xmQY&feature=related

dacho

pre 15 godina

Ubedljivo najlošiji pojedinac ovog susreta je maneken Ronaldo! Totalno nezainteresovan,sebičan, neaktivan i izgubio je "milion" lopti. Fergi prodavaj to!!!

Miki

pre 15 godina

L'pool je dokazao da je trenutno najbolji i najklompetniji tim na Ostrvu. Nece biti prvak samo zbog idiotskih gresaka tandema Gillett-Parry...

petar

pre 15 godina

desava se i najboljima. ovo je dobro za vidica, ciji sam veliki postovalac, da se malo spusti na zemlju a ne da onako reaguje sa toresom na ledjima. dakle, mislim da ce mu ova greska pomoci da u narednim utakmicama opet bude najbolji i za nijansu oprezniji u slicnim situacijama. pozdrav.......

Nikola Bg

pre 15 godina

Opet se pokazalo da je Vidic los kad se igra po zemlji.
Svaka mu cast, ali ne bih bio siguran da je najbolji defanzivac na svetu…mada se MU svesrdno trudi da mu napravi reklamu.
Mislim da je Branislav IVANOVIC i bolji stoper i kompletniji igrac vec sad(ali Vidic se afirmisao,igra u jacem klubu, ima bolje saigrace)…a tek ce se videti u skorijoj buducnosti.

deda

pre 15 godina

Znamo da je za Srbe fudbal odavno postao individualni sport. Stoga mozemo remizirat. Danas je Torres deklasirao Vidica i pokazao mu da NE pripada u svjetsku elitu kako se to istocne komsije zavaravaju. Ipak je momak tek na 36. mjestu fifine ljestvice, dok je Luka 7. igrac svijeta. Ogromna razlika u kvaliteti za omalenog Hrvata!

FB

pre 15 godina

Ma Vidic je gresio, ali je najgori na terenu bio C Ronaldo. Decko je stvarno za lecenje. Ni jednom nije prosao ni po levoj ni po desnoj strani. Gomila izgubljenih lopti...
Liverpul je odvratan ali imaju tri dobra igraca, a imali su i dosta srece.

Cestitke Liverpulu.
Fergi prodaj C Ronalda i neka i MU i njemu bude lepo.

Milan

pre 15 godina

Ovo na kraju je dobro "Liverpul je drugi put u sezoni dobio Junajteda"
Da,ali ce zato glatko kod kuce da izgubi od npr. Hala,Blekburna,Stouka ili Portsmuta.:)
Ne osvaja se titula sa dve pobede nad Junajtedom.

ja VOLIM MNACHESTER UNITED

pre 15 godina

nikad liverpul nece biti prvak.dzaba dzerardu 1 titula LS kad mu je to jedini od vecih trofeja koje je osvojio.nikad on nece moci da se pohvalititulama i trofejim kao sto moze RYAN GIGGS.mozete slobodno da zaboravite na PL.videcemo ko ce se radovati na kraju prvenstva.da napravimo rezime:dzerard ima 1 titulu LS i to je sve a GIGGS ima 10 titula PL,2 titule LS,4 titule FA kupa,3 titule liga kupa.vidimo se u ligi sampiona.pozz za DJAVOLE od istinskog navijaca,vilim vas naj vise na svetu znajte to!!!

marko

pre 15 godina

Da li je moguce da postoje ljudi koji zive u Srbiji i nazivaju sebe Srbima kojima je drazi Liverpul i ismevaju Vidica koji je danas nesto slabije odigrao. Ne mogu da verujem da neko moze pre da navija za neki tamo klub koji nema veze sa nama ama bas nikakave a sa druge strane da potcenjuje VELIKOG SRBINA. Zapitajte se da li ste normalni pa onda ostavljajte komentare.

POZDRAV za sve SRBE....

bojan-lukavica

pre 15 godina

Vidic jeste kriv za dva gola, ali najgori igrac je ubjedljivo Džon Ošej... pa jeste li vidjeli kakve je povratne lopte slao zadnjem igracu odbrane (Vidic),,, ali generalno losa igra celog Mancestera. Liverpul samo tako i moze da nas dobije, kad mi igramo najgoru, a oni najbolju utakmicu sezone.

Paspalj

pre 15 godina

Grobar sam, ali me je jako iznervirao senzacionalan naslov na hrvatskom indexu 'Liverpool slavi Vidica...' Uvek ce hrvati da imaju veliki kompleks od Srbije.
Samo jedno imam da im poruchim: Grobar Sale NAJVECI Djordjevic u poslednjoj sekundi.

A Nemanji svaka chast. Ne samo da je nash nabolji fudbaler, nego je i jedan od najboljih na svetu...Samo je imao losh dan.

el nino 9

pre 15 godina

jeeeeeeeeeeeeeeeee.....to je liverpul....torres......bas me interesuje sta ce sad da pisu....ovi sto navijaju za man u........YOU NEWER WALK ALONE.....

jaa

pre 15 godina

Eto pisao sam pre neki dan o vidicu koliko je poceo da dosadjuje u svakom tekstu,sad ce valjda ljudi shvatiti da nije ni on nista spec,jednostavno je imao dobar period i to je sve....

zoran

pre 15 godina

Posle utakmice sa Interom napisem da su Ferdinand i Vidic rupe u odbrani a ljudi ovde me iskritikovase.

Sta kazete posle danasnjeg samaranja? Dzerard ih uhvatio za usi pa kao djake prvake.
Drago mi je zbog "pametnog" Runija i njegovih "intelektualnih" Izjava..dobi ga danas, sto bi nasi rekli, po njonji....smeh..

Србија!CY

pre 15 godina

Па морао је и Видић једном да погреши, сигурно да је главни кривац за пораз али и најзаслужнији што је Ман. ту где јесте ове сезоне. Немања главу горе и брзо се опорави после овога, па јуриш на 5 трофеја ове сезоне...

Sasha LFC

pre 15 godina

E da je neke srece pa da 20. marta izvucemo u LS Mancestera. To bi bila "laganica". Nego nismo mi te srece. Garant ce nam pasti neko jaci.

GO LIVERPOOL!!! YNWA!!!

Danko

pre 15 godina

Pa ako je Evra napravio taj jedanesterac koji je doveo Liverpool u vodjstvo Vidic nije najveci krivac.

Sudije su danas ostetile Manchester za penal i crveni karton koji nije postojao tako da Manchester nije mogao da uradi vise

Srb IN

pre 15 godina

hahahahaha sta se bre vi gubite?koji ste bre vi navijaci MU I Liverpula???Pa vi niste ni videli ni e od Engleske...cobani smesni ste!!!

wellycfc

pre 15 godina

Eto vam vas Vidis..porede ga sa najbiljim igracima sveta..i sad recite iskreno da li ovake greske smeju da se dopuste igracu koji vazi za " jednog od najboljih defanzivaca Evrope" ... Smesan je lik..John Terry je mama za njega..Ne kazem svaka mu cast, bori se i sve ali jednostavno nije dorastao da cuva Torrsa..Mozete reci sta hocete..penal je bio jer da ga nije Vidic srusio,Gerrard bi imao situaciju 1n1 sa golmanom , sto prouzrokuje gol..Nema veze sto nije bio poslednji igrac odbrane.Oborio ga je kao da je ovo rvanje a ne fudbal em ga je ore toga vec zaobisao Gerrard..Zao mi je ali tako je :)) Chelsea FTW ! :)

jova

pre 15 godina

Svaka cast Liverpulu. Jesu razbili Man Utd i to BAS razbili. Ipak i pored svega ja ih i dalje mrzim iz dna duse. No to ne menja stanje stvari da su ih ukantali. Ali bez obrzira BAS IH MRZIM!!! Bljak:P

VIDARA GLAVU GORE! UZ TEBE SMO LEGENDO!

ccccc

pre 15 godina

Ne verujem sta citam!!!
Srbi se dele Liverpulove i Mancesterove najvatrenije navijace? I jos se svadjaju oko toga ovde? Jos kao gomila njih se svadja Inter-Milan-Juve? Koji ste vi bolesnici...?

lax

pre 15 godina

ma kakv l'pool, nema on nikakvu igru. Zapravo to je tim sa najruznijom igrom na ostrvu. pa zar nije oba gola dao nakon greski suparnika. Pricati kako je rafa car, tores ovo ono je samo dokaz da nemate pojma o fudbalu. A vidic jeste zeznuo al i on ima pravo da ima los dan, zar ga ceo tim junajteda nije imao. pocev od ronalda i runija u napadu pa sve do vidica i evre u odbrani. A liverpul svojom najruznijom igrom na ostrvu moze jedino meridijan ligu da osvoji ako mu Milijas i Koroman dozvole :D

andy

pre 15 godina

Bilo je krajnje vreme da im se vrati svaka sudiska odluka koja ih je stitila,svaki smesni penal koji im je sudjen, klizanje Terija u Ligi Sampiona, sve one nezasluzene pobede su se danas vratile...a, da jedan je NEMANJA HVALA MU...

đavolji klub

pre 15 godina

Kako mi je drago... :)))))
TOLIKO O 'NAJBOLJEM TIMU SVETA'. Samo me čudi ovaj Liverpool pa ZAŠTO češće tako ne igrate???

što se tiče Vidića čovjek je jedan od najboljih svjetskih stopera bio i ostat će i ne pada mi na pamet da se naslađujem njegovoj lošoj igri ali će to nažalost neki moji sunarodnjaci činit. Žao mi je zbog toga ali budimo realni, i vi ste baš takvi da takve stvari jedva dočekate kod hrvatskih igrača. A I JEDNIMA I DRUGIMA JE 'OPRAVDANJE' - 'VI STE PRVI POČELI'.

molloh

pre 15 godina

Svaka čast liverpulu i čestitke njihovim navijačima,ali znajte i ovo,ova pobeda vam daje samo lažnu nadu,jer titula ostaje gde joj je i mesto,na TRAFORDU. MANCHESTER ĆE ŽIVETI VEČNO

Benitez

pre 15 godina

Vidiceva "nocna mora"...
Tores, Dzerard, Liverpul... nisam navijac za oba kluba,
ali svaka cast Benitez! Ko je gledao kako je danas bio driblan
veliki Nemanja Vidic!? I na kraju jos crveni... zasluzeno.

onaj

pre 15 godina

Polako liverpulovci. Gde ste se zaleteli? Jedna pobeda nad Utd u gostima u 160 godina, pa sad titula je vasa itd. Tako ste pricali i jesenas, pa ste se fino pokazali do marta. Svaka cast za ovu pobedu, glavni krivac jeste Vidic, ali on i dalje ostaje najveci. Pustite sad ono jedan je Stivi G, dokazao je u vise navrata kakav je folirant. I govorite da je on najbolji, a covjek uzeo jednu jaku titulu - ligu sampiona, uefa ne racunam, to je za osrednje timove.
A sto se tice konstatacije da je Utd imao srece u odbrani zadnjih 15ak utakmica, nemate pojma. Desilo se sad da pobjedite, zato uzivajte jer vise necete... pobjediti Man U, a pogotovo necete osvojiti titulu. Pozdrav racionalnim ljudima.

zak

pre 15 godina

subotic 4 komada, vidic 4 komada ,ako nam je ovo stub odbrane po.... smo ga zestoko,,za subotica je vidic ipak izmislio fudbal,,ovo je bio los dan,,nadam se,,

@nfield

pre 15 godina

Mislim da i Vidica i Fergusona i Macester i celu Srbiju boli uvo sto je Vidic odigrao lose...
PA STA!?!?
Osvojice Premier ligu, mi cemo se plasirati na SP, Vida ce biti OPET u idealnom timu Premier lige, a mozda i dobije totulu najboljeg igraca Premier lige.

A tuzno je da neki ljudi napadaju coveka kao sto je Vidic!!! Covek je jedan od najboljih igraca sveta trenutno i to NIKO ne moze da ospori!

Vido samo napred! Napred Srbija!
(al1, 14. mart 2009 19:01)


Za najboljeg igraca sveta je proglasen Cristiano Ronaldo lepi moj...Vidic je samo u tvojoj glavi...de ste digli coveka toliko,pa nikada on nece prici Carageru,Hipiji,Teriju...ko visoko leti nisko pada,to se pokazalo i veceras...profesionalci ne grese na taj nacion kao ojn veceras...stavio ga Torres u dzep... :)

d

pre 15 godina

haha najbolji obrambeni na svijetu,kakav vic.
lijepo sam ja govorio,samo slucajno ibrahimovic nije iskoristio svoje sanse na ovoj razni ce vec slijedeci iskoristit

paki

pre 15 godina

vidic ne zasluzuje nikako biti u najboljoj postavi na kraju sezone,,tocno se vidi da je prosjecan igrac i da nije za man utd,,stvarno ne zasluzuje nikakvu nagradu!!

duhsasekirom

pre 15 godina

Jedan od najsrecnijih dana u mom u zivotu.Sta god da se desi u borbi za titulu ovakva utakmica se ne zaboravlja.Najvelicanstvenijaskupina ljudi na svetu,svi pod jednim imenom-LIVERPOOL FC.

Vanja LFC

pre 15 godina

Reina je poklonio Machesteru penal....

Sudija je lagano forsirao Man Utd...u stvari malo vise. 50-50 situacije su sve isle domacinu (sto i ne iznenadjuje), ali tri puta na 25 metera od gola u 1.poluvremenu ne svira faul. Cak jednom pusta prednost (a lopta ide nazad) i kad je Lukas izbacio loptu u aut (Mascherano ostao da lezi) sudija pokazuje zuti Ferninandu....tu se ne svira prednost
Bilo je jos primera, ali ipak je to Man Utd...njima se mora sve suditi (pogotovo prvih 15.minuta drugog dela).
Takodje jos jedna situacija. Iz drugog dela, na sredini jeste bio faul nad Carrickom, cini mi se, ali sudija pusta prednost, lopta dolazi do igraca Manchestera, ovaj je gubi, i Liverpool ima situaciju 2 na 1....i sta se dogadje...sudija svira faul (posle 5 sekundi!!!)...
To su te stvari koje Manchester dobija na poklon vec nekoliko sezona u nazad....

Elem...

Jadni Vidic...Bacio je senku na dosta onoga sto je uradio tokom ove sezone, Gerrard i Torres su ga propisno izmaltretirali, te je ispravno iskljucen.

Ronaldo je pokazao da kad mora da se vraca nazad nije na nivou.

Jos jednom se videlo da su Torres i Gerrard fenomenalni zajedno...steta da im je ovo tek deseta utakmica zajedno ove sezone....i tu je problem Liverpool-a. Bez njih dvojice.....tesko.

Odvalili smo ih u sred Manchestera....

"Sky Sport" je odjavio prenos sa pesmom MAGNIFICENT.

It ain't over 'til the fat lady sings

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Pa dobro moze i Vidic jednom u godinu dana lose da odigra!
Jedino bi morao da izbegava crvene kartone, ipak je ManU drugi tim bez njega.

Mita Trta

pre 15 godina

@dacho
Bravo,majstore!Da neko potrefi sustinu!To se i ja pitam,gde je taj Ronaldo,zvanicno "najbolji na svetu"?Kakav marketinski trik,kakav izvikan i precenjen igrac,tipican predstavnik nafuranog fudbalera(u stopu ga prati Ibrahimovic),umisljen da je najbolji i najlepsi na svetu,a ne moze da predje igraca 1 na 1.Pa gde su ti driblinzi,finte,shtikle,gde je ta brzina,tehnika...?Pa Mesi na svakoj utakmici u par navrata nanize po 3-4 igraca,uvek konkretan,direktno usmeren na gol protivnika,a ovaj pevac ima izolaciju po strani,i umesto da iskoristi makar tu brzinu,on ceka da pridju jos jedan ili dva protivnicka igraca,onda naravno ne zna sta ce s loptom pa se zabija u njih,onda teatralno pada,zestoko protestvuje kod sudije,a ni f od faula,pa se ironicno smeje i odmahuje rukom.Koliko sam se puta pitao gledajuci ga ove sezone:"Boze,pa da li bar nesto zna na osnovu cega bi se moglo reci da je najbolji?,ali potvrdan odgovor nisam dobio."Dace on neki gol iz penala,slobodnjaka,mozda ponekad i glavom iz prekida jer je visok,pa ce onda njegovi obozavaoci tvrditi kako je on najkompletniji igrac,jer toboze za razliku od Mesija daje golove s obe noge i glavom,kako bolje izvodi prekide i ima jaci sut...nidje veze,ne gleda se najbolji fudbaler po tome sto je kompletan(inace taj pridev je mnogo bitniji u individualnim sportovima i npr kosarci od kolektivnih nego u fudbalu),vec kako dominira svojim vestinama,prodornoscu,neuhvatljivoscu,nepredvidljivoscu,svojim pregledom igre,svojom sposobnoscu da resi mec(koliko je samo puta Mesi ove sezone preokrenuo u Barsinu korist).C Ronaldo nema ama bas nista od toga.On cak nije ni vodja i najbolji igrac svog tima,vec su to pojedinacno Runi i Vidic(koji je danas odigrao najlosiji mec sezone,ali ne bih sad o tome).Ubedjen sam,ali ubedjen da je Yaya Toure bolji igrac od Ronalda(ko pazljivije prati Barsu ove sezone znace o cemu pricam),a kamoli Inijesta i Mesi

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Partizan-Cukaricki 2:0

Tako je momci !!!!

Ko je kriv za remi simbola komunizma ? Tole,Duvanska Industrija Nis,Dnevnik RTS-a ili su teroristi usli i gepekovali nogometashe OFK-a !?

Pitanje je sad !

-8,-9 TITULA,TITULA,SLAVICE SE TITULA !!!

Mladen

pre 15 godina

A niko da pomene da je Babel bio u ofsajdu kod zadnjeg gola, samo nemojte reci da nije uticao na igru jer je isao je na loptu i samim tim navukao jednog igraca Mancestera na sebe.

The Navijac

pre 15 godina

JEEEEEEEEEEEEE!!!
Ovakvo razbijanje ManU-a ne pamtim jos od 5:0 u Newcastleu pre 10+ godina (Ginola je jos igrao).

Na zalost, gdin Benitez ne zna da igra protiv bunkera i nikad nece da osvoji Premier Ligu. Ne pobediti Stoke (2x), Gulham, Hull, ... pa onda onaj poklon od 2:1 na White Heart Lane-u... da ne spominjem M'boro.

public enemy

pre 15 godina

BAS SE NEKAKO LEPO OSECAM POSLE TEKME. svakom odbrambenom igracu dodje los dan pa i vidicu. Drago mi je sto je taj dan bio bas protiv liverpoola.

Bojan

pre 15 godina

Potvrdilo se ono sto svi koji makar malo prate fudbal odavno znaju:Ferguson je sasvim osrednji takticar koji ima najbolji igracki kadar na svijetu i koji svojim kvalitetom nadomjescuju njegove takticke propuste.Ima bezrezervnu podrsku vlasnika i neogranicen budzet za dovodjenje igraca..A Rafa je pokazao upravo suprotno:Sa ogranicenim igrackim kadrom(Osim Toresa i Gerrarda nemaju ni jednog igraca vrhunske klase),uprkos vlasnicima koji zele da ga otjeraju iz kluba,svakodnevnim pricama da ce dobiti otkaz i sa ogranicenim finansijama on iz godine u godinu uvjek uspijeva da izgura svoju strategiju(Za koju je i Tores jednom rekao da je suludo teska za ispuniti).Ali pocnimo redom.
1.Komentator na RTS-u:Ne pamtim onakvu pristrasnost u komentarisanju odavno.Onaj kao da mu je Ferguson brat rodjeni.
2.Mancesteru je poklonjen penal.Reina je skupio ruke jer je znao da bi se penal mogao desiti ali je Park dobro odglumio.
3.Mancester je(Do iskljucenja Vidica)igrao odlican presing i limitirao Liverpul,ali je i Liverpul bio sjajan u defanzivi.Naravno,Benitez je to sjajno postavio a igraci takodje sjajno ispunili.Ferguson je,kao da mu je prva sezona na klupi uveo svu trojicu izmjena odjednom(Protiv tima koji je doktorirao odbranu i kontre)i,nakon sto je Nemanja iskljucen,dobio po usima.
4.Solarijum boy(C. Ronaldo) se nije vidio,osim prilikom nepostojeceg penala i onih pateticnih pokusaja da sa 35 metara iz slobodnjaka da go Reini.Gerrard jos jednom doktorski(osim onog suta pred kraj),Torres odlican,Skrtel i Karager perfektni.U Mancesteru Rooney i Carrick sjajni.
5.Sramota da je Liverpool posle svega prikazanog iza Mancestera na tabeli.Kad bi ostali timovi protiv Mancestera igrali onako pozrtvovano (I sa 11 igraca u odbrani)kao protiv Liverpula druga bi prica bila.Jos zalosnije je sto je i Celzi u trci za titulu-nijesu dobili niti jednu veliku utakmicu,nego bodove uzimaju protiv ekipa od koljih su bolji za tri klase(Igracki).
6.Mancester ce uzeti titulu.Samo je Rafa i Liverpul u stanju da pobijedi igracki kvalitet Mancestera,ostatak lige nije.
Eto tako.ruke me zaboljese od kucanja.Uvijek kad napisem ovoliko B92 ne objavi.Nadam se da oce ovaj put(nema nikakvih uvreda i govora mrznje koliko se meni cini.
PS Slacu dok ne objavite!!!

Milosh

pre 15 godina

Danas je Vidic potvrdo zasto je najbolji fudbaler na svijetu. Izravan krivac za 2 gola Liverpoola i direktni crveni karton. Vec drugu utakmicu za redom obrana MU izgleda vise nego smjesna, prvo prije par dana protiv Intera i danas ova protiv Liverpoola. Uz sve to Torres je potvrdio sve ono sto se otprije zna, Vidic je iznad prosjecan stoper ali daleko od neke svjetske klase. A Srbi govore da je najbolji fudbaler na svetu, ma jeste, danas je potvrdio, svaka cast.
(deda, 14. mart 2009 16:21)


Ajde ako si toliko pametan,ajde molim te,prosvetli nas SRBE svojom genijalnoscu pa reci,ako nije Vidic,da nije mozda vas Luka Modric najbolji na svetu?!?!?!Hahahaha,aj odgovori mi molim te!

boxi

pre 15 godina

Hocete li novopeceni navijaci Man.Uniteda i posle ove danasnje utakmice moci reci Vidic najbolji na svetu,Vidic ovo,Vidic ono,ma hocete vjerovatno zato sto znate o fudbalu kao moja bakica.
Da se Hejsel nije desio dali vi mislite da bih Man. uopste imao ovolike titule u ligi zadnjih godina.
I da nije ove pobjede danas bilo trebaju jos dosta ali bas dosta uciti od Liverpula,uciti kako se postaje Liverpul,Milan,Real.
Navijanje i navijace nije vredno pominjati jer porediti Cop i Teatar Spavanja........

SSSS

pre 15 godina

Sad nema nista od nagrade Vidicu za najboljeg igraca PL! Ali ova nasa braca sa Indexa...strasni su! Jednu utakmicu odigrao lose,a oni stavili naslov kao da je izgubljena titula...a Man Utd 4 boda prednosti i utakmicu manje! Sto nisu stavili naslov "Vidic izbacio Inter!"?!

Alexander Serbsky

pre 15 godina

Odavno ovakvu lekciju nije dobio Mančester. Koliko god to izgledalo loše pa gotovo i ponižavajuće to može samo koristiti Mančesteru. Već u utakmici s Interom taj tim je pokazao slabosti naročito u obrani gdje je Liverpul danas imao piknik. Ako Mančester ove slabosti i greške uvidi i poradi na njima ovo mu se više neće dogadjati.

Milosh

pre 15 godina

Kako je smesan ovaj Manchester nisam ga mogao prepoznati kao da sam gledao Wotford vs Lpool xaxaaxxaxa mnogo ste smesni,titula je nasa LIVERPOOL F.C. FOREVER !!!
(YNWA, 14. mart 2009 16:51)

DREAM ON!

baxus

pre 15 godina

ne mogu da verujem da ljudi pisu kako je odbrana mancestera losa i kako ih je vadila sredina i napad...
jesu li berbatov, runi i pogotovo ronaldo izborili 14 uzastopnih utakmica bez primljenog gola? ili vidic, ferdinand, evans, evra, o'sej?

takodje, nije mi jasno da neko moze za SAF-a da napise da je los takticar i trener... covek je osvojio vise trofeja nego 90% klubova na planeti, stvorio je jednu generaciju vrhunskih fudbalera (bekama, skolsa, bracu nevil, gigsa)
jednostavno, benitez je danas bio bolji i gotovo... videcemo sta ce biti sledeci put...

sto se tice komentara tipa "dobar VAM ovaj vidic" mogu samo da kazem da je i vise nego dobar, narocito u poredjenju sa VASIMA...

da ne bude zabune, fan (ne navijac) sam liverpula jos od dana roja evansa, mekmanamana, faulera, kolimora, rednapa, leonardsena, bjornebija, dzejmsa, mekatira, kad je osvajanje koka-kola kupa znacilo uspesnu sezonu...

mancester junajted ne volim, ali ga postujem...

p.s. dosta vise sa YNWA, dojadilo je i bogu i narodu!

GIANNI-MAN UTD

pre 15 godina

Prvo da kazem da sam navijac Man Utd-a od kad znam za sebe i to ne neko koji samo navija za United vec i neko ko je bezbroj puta gledao Man Utd uzivo i clan kluba navijaca.

Liverpool-u svaka cast na partiji i na pobedi,mora se priznati da su zasluzeno slavili.Ali kako?!

Liverpool je postigao cetiri gola a nije stvorio nijednu sansu,svaki od cetiri gola su bile greske kompletne odbrane United-a(i naravno moment inspiracije Fabia Aurelia).

Sto se tice Vidica decko igra u kontinuitetu odlicno cele sezone,normalno je da i on moze da kiksne.I to ce se brzo zaboraviti.O'Shea takodje katastrofa,Ferdinand i Evra su nesto malo i igrali u odbrani ali to je sve.

Sada malo o sudjenju.Jos jednom je Alan Wiley pokazao da nije sudija za velike meceve,jos jednom se videlo da moze lako da podpadne pod uticaj jacih timova sto se danas tri puta pokazalo.Prvo penal za United(jos jednom kazem da sam navijac United-a) ali onaj penal sigurno ne bi duvnuo za Sunderland ili Stoke ili neki drugi slabiji tim.Posle je usledio penal za Liverpool(penal je postojao ali da nije svirao onaj za United ne bi ni ovaj za Liverpool).Onda crveni za Vidica(Ferdinand je definitivno bio zadnji igrac odbrane)Vidicu je to bio prvi ostriji start i mozda je mogao da dodeli i zuti,ali pritrce pet igraca Liverpool-a i ovaj se skameni i izvuce crveni.

Ovim nikako ne zelim da umanjim pobedu Liverpool-a koji je zasluzeno trijumfovao,iskoristio svoje sanse i postigao golove,jedino mi nije jasno kako su to uspeli bez Gerrard-a koji se nije video cele utakmice.

Ali ovo se moralo desiti United-u pa bolje sad nego nesto kasnije u prvenstvu,trka jos traje a United je i dalje dobrih cetiri konjskih duzina ispred svih uz utakmicu manje.

Sto bi stari vuk Sir Alex rekao,da mi neko nudi 4 boda prednosti 10 kola pre kraja Premiership-a sa zadovoljstvom cu prihvatiti.

Ostanimo veliki i u porazu i stisnimo ruku boljem(danas) a to je svakako bio Liverpool.

GIANNI-MAN UTD!!!
UNITED FOREVER

d

pre 15 godina

hahaha veceg bolesnika nisam vidio, mislim na milosha naravno
boli covjeka sto je vidic katastrofalno kiksao ali ovolko biti bolesatn e to je za ginisa.

FICA

pre 15 godina

MAN UTD kad osvaja ligu sampiona uvek na srecu osvoji, zadnja dva puta se videlo- 99 bajern u finalu u zadnjim trenucima, pre toga se izvlacili sve do finala, prosle godine na penale protiv CELZIJA, Barsu pobedili u polufinalu zahvaljujuci Rajkardu, cele godine igra mu Krkic pre Anrija, Mesi bio povredjen, a ove godine nema nista ni od finala, videli smo ih pre dve godine kad ih je Milan 3-0 pobedio, i Liverpul je imao srece zadnji put kad je osvojio , ali i oni zadnje dve godine nisu imali srece u polufinalu i finalu.
LIVERPUL JE BOLJI OD MANCESTERA, UVEK BILO I TAKO CE BITI, imaju GERARDA I KARAGERA svoje igrace, a ne MANCESTER koji kupuje.

Objektivan

pre 15 godina

Nesto se ne secam koliko je ono golova da Torres u utakmici Spanija - SCG, na stadionu Vicente Calderon??? Nesto se ne secam ni koliko je sansi imao, jednu, nijednu,koliko??? Nesto me slabo pamcenje sluzi... Ko je ono jedini trpao iskusne spance u dzep kao malu decu???

Nebojsa

pre 15 godina

Vidic, nazalost, katastrofalan - Tores i Dzerard su ga unistili. Ovom utakmicom izgubio svaku sansu da ga izaberu za igraca sezone. Dzerard, Tores, Maskerano i Rafa Benitez - doktori. Ako nista drugo, barem ce biti lepse prvenstvo do kraja.

Neka

pre 15 godina

Liverpulovu skolu fudbala je tesko nauciti , pratiti pogotovo kopirati.
Ekipe tipa manchestera, Reala, Milana siluju igru, i najvaznije nemaju igru u glavi, kao sto to imaju Liverpul, Barselona, Lion...
Pomenute ekipe samo sudije mogu omesti u igri tolerisanjem prigovaranja, seckanjem igre, dosudjivanjem nepostojecih faulova.
Kada budete videli da bilo koji fudbaler Liverpula igra laktovima, uklizava sa obe noge, gestikulira sudiji, "dzara" laktovima po bubrezima protivnika, javite mi.
A svi koji ih se secaju do Hejsela znaju da je njihovo skoro 10-godisnje iskljucenje iz evrope unazadilo fudbal.

Milosh

pre 15 godina

vadi van fergi tog vidica,gori je od materazzia, imas evansa koji je za vidica izmislio fudbal.

Vidi se da je tvoj komentar zasnovan na rasnoj osnovi!Idi pokri se usima!Da nije mozda vas Corluka bolji od Vidica?!?!Hahahaha,smesan si!

Ivan

pre 15 godina

Evo, ovako!
Za pocetak da kazem da sam VELIKI NAVIJAC MANCHESTERA !

Ova utakmica danas je bila nesumnjivo ispod proseka Manchestera, ali ne u smislu igre vec je odbrana imala kako se to kaze los (katastrofalan) dan ! Jeste, sada ce da kaze neko "hahaha 4 komada na old trafordu, kakav je to evropski i svetski prvak, hahaha kakav los dan, razbucao ih liverpool itd... "
Ukratko ! - penal za manchester 1-0,
KIKS Vidica 1-1, po istom kriterijumu KIKS Evre i penal 1-2, ponovo KIKS Vidica + crveni karton 1-3, i na kraju krajeva KIKS Johna'oShea i 1-4 ! Zaboravih izmedju 1-3 i 1-4 bio je i KIKS Evre i moglo je jos tada da bude 1-4 !
Ako realno sagledate stvari, videcete da su sva 4 gola u mrezi MAN.UTD bile DIREKTNE greske odbrambenih igraca ! Na moju veliku zalost Liverpool je iskoristio apsolutno svaki poklon koji je dobio (jedan kiks gore pomenut nisu iskoristili za 1-5) i na kraju utakmice zasluzeno i vise od toga slavili ! Realno sagledavajuci stvari (ako gresim neka me neko ispravi) nijedan gol koji su postigli momci iz Liverpoola nisu postigli iz akcija, ali time ne omalovazavam njihovu pobedu - vec suprotno, vec sam rekao POBEDA JE CISTA KAO SUZA !
Manchester je u napadu bio samo solidan, vezni red za nijansu ispod, ali greske svih odbrambenih igraca ih je kostao toga da prime 4 gola !
Nemanja vidic nije robot da igra bez greske, kao i bilo koji drugi igrac, jednostavno danas mu se desilo to sto se desilo i to je to ! GLAVU GORE I IDEMO DALJE !
Bice prilike verovatno ove godine za revans Liverpoolu !

GLORY GLORY MAN.UTD !!!!

p.s. Mi smo veliki i u porazu isto onoliko koliko smo veliki i u pobedi, da nismo takvi ser Alex Ferguson ne bi bio trener 22 godine !

mrdja

pre 15 godina

Svi koji napadaju Vidica nisu Srbi...nisu ljudi...
Zasto?? Zato sto su isti ti pisali da je najbolji kad je drzao odbranu Mancestera na 13 utakmica na kojoj nisu primili gol...
Treba da se stidite, ja prvi obozavam Liverpool, ali sam pre svega Srbin...

BBB ZAGREB

pre 15 godina

Vidiću nema veze, bio je to samo loš dan i ništa drugo.... United živi vječno i opet će biti prvak a Liverpool još 20 godina neće osvojitit titulu. Za to je ok da se i njihovi navijači malo vesele. Odavno su zaboravili kad su zadnji put bili prvaci... Kad je željezna Lady vladala....

chuck Norris

pre 15 godina

Pod A:
Idiotski je reci da je odbrana Man Utd losa, jer su primili ubedljivo namjamnje golova...na celom kontinentu!
POd B:
Vi sto se svadjate oko Man Utd-a i Liverpoola stvarno niste normalni, pa niste iz leedsa, nego iz Srbije, ajde da se glozite oko Partizana i Zvezde, pa i da razumem.Lozane...
Pod C:
OK, Vidic je odigrao djubre utakmicu...pa? A to sto je odigrao 7584 izvanredne, to nista...stvarno mi Srbi nismo normalni, odmah pljujemo posvojima, umesto da im spomenik dignemo! Alo, decko je jedan od najboljih igraca Man Utd-a! Ej, man Utd-a!Pa ni Englezi ga sad ne prozivaju.
A i gde je Steve G bio prosle godine u polufinalu LS?
Ili Tores tu i ostatak utakmica u ovom takmicenju, sem do pre 3 dana?

DuNjA

pre 15 godina

ne volim ni jedne ni druge (tj. ne volim ni jedan engleski klub osim totenhema i celzija...)...ALI posto mancester.u. jako MRZIM... VEOMA MI JE DRAGO ZBOG LIVERPULA!!! I VOLELA BIH DA ONI OSVOJE PL...kad vec drugi ne mogu!!! pozzzz

Milosh

pre 15 godina

vidic je demonstrirao najgoru igru obrambenog igraca u povijesti nogometa!!
(moze, 14. mart 2009 16:18)


Kako si ti sada lupio pa ostao ziv......necu da se spustam na tvoj nivo i da pametujem,samo cu reci - zabi glavu u pesak,cuti,bices pametniji!

stevica

pre 15 godina

Bas mi je zao onog sto se potpisuje kao glory i kaze da kao "navijacu" FAcestera ne pada tesko ovaj poraz.

-Decko, smesan si! Ti da si pravi navijac ti ne bi mogao veceras da spavas a ti jos pokusavas da ispadnes duhovit.

Razumem ja one koji kaze da je dzabe 2 pobede kad necemo osvojiti titulu ali mislim da pravim navijacima pada daleko teze gubitak obe utakmice u sezoni od najveceg rivala (ova druga je bila ponizenje) nego gubitak titule.

Jos nesto, Benitezu svaka cast kako je postavio taktiku na prethodna dva meca ali sam siguran da vec od sledeceg kola pocinjemo tekmu sa 6-3-1 ali treba imati vere u Stevu i Nanda.

LIVERPOOL FC.

pre 15 godina

Hvala Vidicu danas smo imali 12.-og igraca ne te terenu to brate Srbine,a da je jos i Xabi Alonso bio tu Manchesteru ne bi guinula petarda.YNWA

al1

pre 15 godina

Mislim da i Vidica i Fergusona i Macester i celu Srbiju boli uvo sto je Vidic odigrao lose...
PA STA!?!?
Osvojice Premier ligu, mi cemo se plasirati na SP, Vida ce biti OPET u idealnom timu Premier lige, a mozda i dobije totulu najboljeg igraca Premier lige.

A tuzno je da neki ljudi napadaju coveka kao sto je Vidic!!! Covek je jedan od najboljih igraca sveta trenutno i to NIKO ne moze da ospori!

Vido samo napred! Napred Srbija!

goksi

pre 15 godina

Da se primetititi da su danas grogarcici najsrecniji sto je Vidic kiksnuo sto samo govori o njima kakvi su.Sto se tice Liverpula jeste on najveci Engleski klub ali ove godine ce tesko do titule jer itekako dobro znaju da zeznu protiv slabijih.Siguran sam da ce Vidic posle ove utakmice izaci jos jaci i dugo nece ga nadmudre kao danas bez obzira koliko se neki jadnici u Srbiji radovali tzv. navijaci Liverpula a crvenu boju ne vole da vide ni na ulici!!!

Stefan

pre 15 godina

Iako Liverpool ne osvoji premijer ligu pokazao je dva puta je da bolji od mancestera i ako bude trebalo pokazace jos dva puta u ligi sampiona . . .

pedja

pre 15 godina

Ne treba likovati,a isto tako i optuzivati Nemanju...realnost je jedna da United u fudbalskim penzionerima mora da trazi nekog novog Gigs-a,Paul-a.....C.Ronaldo je pokazao da da je spreman za Real.Tako da u poredjenju sa Alonsom(25) Masceranom(24) Gerardom(28) i trenutno najboljim napadacem sveta Torres-om(24),ovi momci su pokazali gde lezi buducnost modernog fudbala.Uz nesto tezi raspored United-a,titula je neizvesna,Nemanja bez sumlje jedan od najbojih def. sveta iz ovoga samo treba pouku da izvuce i to ce ga naciniti jos vecim,a i obija mu se o glavu ona igra oko transfera sa l`pool-om,izigrao l`pool i potpisao za United.Forma u pravo vreme,mozda bas sada treba pokazati L`pool ima snagu za C`ship i ligu chapmion-a,jos jedno zasto treba bodriti taj klub,jer svi do jednog u klubu,igraju za ime tog istog kluba...
thank you L`POOL make it hapend....FIELDS OF ANFIELD ROUTH.....

Zlatko

pre 15 godina

Znam da ovo niko nece procitati ali ipak zelim da kazem svoje misljenje.
1. Citao sam do 70. komentara. Ne bih se slozio sa vama da je Vidic toliko katastrofalno odigrao koliko svi tvrdite. Jeste da je pogresio kod prvog gola, ali i bio je sam. Ako pogledate usporeni snimak i njegov pokret glavom stice se utisak da je mislio da je Rio iza njega.
2. Sta bi bilo kad bi bilo? 20 minuta u drugom igrale su se viktorije na polovini Liverpula. I bilo je za ocekivati kad im u tom periodu nisu dali gol, da tesko stignu prednost.
3. Ono jeste prekrsaj ali ne za crveni karton. A gol iz te situacije ide golmanu na dusu. Prvo je lose postavio zid, a onda nije ni pokusao da stigne loptu. Nakon toga je sve bilo jasno.
Ali dobro, ima jos dosta dokraja a MU ima 4 boda vise i utakmicu manje. Liverpulu ova pobeda nece nista znaciti ako u naredna 2-3 kola negde kiksnu i MU se jos malo odlepi.

Maksa

pre 15 godina

Zao mi je sto je Vidic ovako odigrao, ali mi je drago sto je veliki Liverpul konacno dobio ovaj napumpani Mancester. Bilo je grajnje vreme za to, a sad po titulu i LS!!! YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Milosh

pre 15 godina

A mnogo Vam je dobar ovaj NEMANJA!!!!
(najjaci stoper PL-a, 14. mart 2009 16:51)


MOLIM????!!!???Da nije mozda tvoj Modric bolji,a???Idi leci se!

molloh

pre 15 godina

Nemogu da verujum,da Srbi pljuju po našem najboljem odbranmbenom igraču ikada,ovo je strašno. Pa vi ste više primili golovo,od vašeg omiljenjog Karagera,nego od protivnika,ovo pabeda vam uliva samo lažne nade,jer titula ostaje gde joj je i mesto,znate onaj perah,što vam već 20 godina ne skuplja prašinu u vetrini,ako vaj udarila nostalgija pogledaj te slike na sajtu manchestera.

jo

pre 15 godina

Tandem snova Nemanja Vidić I Luka Modrić al ovaj Vidić je prejak možeš ti igrat kako hoćeš al ako u najvećem derbiju zeznes uvijek će te po tom pamtit al čak mi ga je malo i žao ipak je vrhunski igrač

Slaninar Republikanac

pre 15 godina

Potpuno nebitan poraz. Titulu osvaja Man Utd i tu nema dileme.
Bio je potreban ovaj poraz i sigurno ce se iz njega izvuci pouke. Nemanja ce malo da se spusti na zemlju kao i svi komentatori koji su ga proglasavali kandidatom za najboljeg igraca sveta u 2009.-oj. To su cinili pocetkom marta tekuce godine?! Svasta. Sigurno su doprineli tome da mu voda udje u usi. Ubedjen sam kada bi se sastali u nekoj vaznoj tekmi da bi Man Utd okantao Benitezove momke. Trofeji ostaju u Manchesteru a Liverpoolovi igraci ce moci unucima da pricaju kako su jednom pobedili sa 4:1 Man Utd u polurevijalnoj utakmici.Jel moze neko normalan da pomisli da Ferguson nece posle ovoga da sve vrati na svoje mesto. Jedan poraz, moš misliti.

Andrej77

pre 15 godina

Ajde bre indijanci jedni.. jedna losa utakmica i nije vise dobar. Zato ga valjda i biraju treneri i igraci u najbolju postavu konstantno.. ali ne, vase misljenje je vaznije. I ne mogu da razumem kako neko iz Srbije ili Hr, moze da navija za ManU ili Liverpool, ja gotivim ManU zbog Vidica, da ne igra tamo ne bi me zanimalo nista vise od dobrog fudbala. Imaju Englezi za vas takve ime : GLORYWHORES !

Milosh

pre 15 godina

Sad mi je jasno kako vam Argentina i Holandija uvale
po šest komada!!!
(Gol razlika, 14. mart 2009 18:05)


Sta pametujes,vidi se DA NEMAS POOOOOOOJMA O FUDBALU!Vidic nije igrao ni protiv Holandije ni protiv Argentine!

$@$@

pre 15 godina

Vidic je napravio nekoliko gresaka koje je liverpool znao da iskoristi.To sto su oni danas pobedili ne znace nista jer man utd ima 4 boda vise i jedan mec manje.Titula ce ostati na lod trafordu.
Glory glory Man Utd

Mihajlo84

pre 15 godina

Dobro, sta je tu je sad... nema nazad... slab dan cele ekipe, ne samo naseg Nemanje... ovako nesto se desava, pa nisu ni oni vanzemaljci... Mancester je izgubio mec na sredini terena, gde su bili neefikasni Kerik i Anderson( koji jos jednom dokazuje da nije prava zamena za Skolsa ), plus naravno zbog katastrofalnih gresaka u odbrani... Ali ako neko ima dovoljno iskustva, onda je to stari SAF koji zna kako se prevazilaze ovi kiksevi... zbog ovoga ce samo titula sampiona premijer lige biti sladja i nista vise...

Liverpool Fc

pre 15 godina

što je sad srbi nemanja zafrknuo utakmicu torres ga izvozao samo tako hahhahahahahahaha malo se zafrkavam nemanja je odličan igrač i svaka mu čast a dogodi se svakom igraču da odigra lošije neku tekmu a na njegovu žalost i na žalost većine vas liverpool ove godine uzima premiership pozz iz hrvatske

prolaznik

pre 15 godina

gde su ovi sto slave vidica?
da me pogresno ne razumete, decko je odlican igrac, ali kada krenete da izjavljujete da je najbolji fudbaler sveta, prija ovakva tisina od komentara...

Milosh

pre 15 godina

vidic nije za manchester svaki vaznu utakmicu najgori igrac,vrijeme je da ga ferguson zamjeni sa evansom!!
(kako te, 14. mart 2009 16:44)


Ajde sada ti meni reci da li si ti normalan!?

Djomla

pre 15 godina

Svaka cast liverpulu,naravno pored fergusona,vengera,murinja......ipak je jedan i rafa benitez. Niko nije ocekivao da ce van der sar primiti 4 komada...ali lopta je okrugla,sto je liverpul danas i dokazao.. mancester osvaja premier ligu. Nemanja ce podici jos jedan trofej..

Nemanja - srpski Bog

pre 15 godina

A komsije kao da su cekale ovakav epilog, da bi jednom mogli da rasule paljbu po Nemanji. Naime "Nemanja darovao pobedu Redsima i vratio zanimljivost prvenstvu..".

Kompleksi!!!

U`vatite se za svog Modrica sto ne moze gola u Totenhemu, a o`ladite sa pricom o "susjedu"..

Vlada_NBGd

pre 15 godina

Mancester je trenutno bolji klub, ali Liverpul ima jaci tim, bez dileme!!!

A sto se Vidica tice, njemu niko nece smeti ni rec da kaze...Tores ga je danas "razneo"...Vida je samo najbolji, ne i savrsen.

Za groblje i susjede - je l' su Modric i Kezman (sunarodnici, dakle) ulazili u igru na Old Trafordu il' se i dalje bore za opstanak, neko u ligi, neko na klupi klubova koji cesce vidjaju Halejevu kometu nego trofej?

I da, je l' istina da je Tosic trenirao na pomocnom za vreme utakmice?

mara

pre 15 godina

I Man. je imao jedan los dan pa boze moj. Bolje sada nego kasnije. Ali ne brinite oni ce se brzo vratiti u formu i pocenje da osvajaju titule judnu za drugom a svima ostalima pa neka crknu od zavisti.

J.R.

pre 15 godina

Pobeda je naslađa kada se pobedi veliki klub... i to još na njihovom terenu. Svaka čast Liverpoolu!
Nadam se zanimljivom nastavku prvenstva.
Y N W A !
P.S. Torres + Gerrard = Dream Team :)

Frane

pre 15 godina

voljeli ga ili ne jer je Srbin, Vidic JE najbolji obrambeni u Premiershipu. Covjek nije skrivio gol vec skoro 2 sezone, zabio je puno glavom, i najzasluzniji je sto toliko puno tekmi MAN U nije primio gol. svatko ima pravo na los dan, a tu je i zakon velikih brojeva. ne mozes sve tekme dobit i ne mozes svaku tekmu odigrati fenomenalno, NITKO NIKAD NIJE NI MOGAO. sa stoperima je uvijek ista prica.velicanje a kad zeznes jedan gol svi te pljuju, uzmite u obzir napadace-Drogba fula 6 zicera i onda zabije volejcinu i odjednom je najbolji napadac na svijetu-e nije!svaka cast lpoolu iako su najljuci neprijatelji-znali su iskoristiti los dan manchestera. ferguson ce sada valjda vidjeti da mu Anderson i O'Shea ne mogu igrati ni kod Solskjaera u rezervama. Pozdrav iz hrvatske

Nemanja

pre 15 godina

ceo dan se lepo osecam zbog utakmice...vidic je direktni krivac za 2 gola i za onaj cetvrti takodje krivac zato sto je cinio manjak...pa sad recite ko je i sta je...
medjutim ne volim da cujem ovde hrvate kako pljuju po njemu...ili neka budu realni ili neka ne komentarisu...
e sad....nije ni vidic ni ferdinand ono sto svi misle,nego timovi jednostavno protiv mancestera idu da se brane,pa je utoliko posao vidica i ferdinanda laksi...i zbog toga ovo nije bio los dan za mancester,ako ostali timovi skontaju to onda ce im svaki drugi dan biti "los"..!!
ne znam...bilo bi dobro da mancester proda ronalda onim jadnicima u realu za jedno 100 milki pa da kupe npr kuyta(ne daj Boze:)) za nekih 30,njima to nece biti mnogo...mozda bi nesto uradili protiv liverpoola:D napred LFC,uz vas ZAUVEK!!!!!

Nemanja

pre 15 godina

ceo dan se lepo osecam zbog utakmice...vidic je direktni krivac za 2 gola i za onaj cetvrti takodje krivac zato sto je cinio manjak...pa sad recite ko je i sta je...
medjutim ne volim da cujem ovde hrvate kako pljuju po njemu...ili neka budu realni ili neka ne komentarisu...
e sad....nije ni vidic ni ferdinand ono sto svi misle,nego timovi jednostavno protiv mancestera idu da se brane,pa je utoliko posao vidica i ferdinanda laksi...i zbog toga ovo nije bio los dan za mancester,ako ostali timovi skontaju to onda ce im svaki drugi dan biti "los"..!!
ne znam...bilo bi dobro da mancester proda ronalda onim jadnicima u realu za jedno 100 milki pa da kupe npr kuyta(ne daj Boze:)) za nekih 30,njima to nece biti mnogo...mozda bi nesto uradili protiv liverpoola:D napred LFC,uz vas ZAUVEK!!!!!

@nfield

pre 15 godina

Jos jednom Liverpool pokazuje ko je jos uvek najkvalitetniji i najtrofejniji Engleski klub i u prvenstvu i u LS!!! Sve ostale optuzbe da Vidic nije zasluzio karton,pa navodno los dan MUTD,pa nema veze uzecemo titulu ipakvam nista ne znace...jednostavno vam je OCITANA LEKCIJA!

CHELSEAFAN

pre 15 godina

joj sto mrzim onu "CRISTIANO RONALDO girl fan" bolje negde da se nadju pa da zajedno placu za titulom hvala LIVERPOOL-u STO JE OLAKSAO NJIMA I CELZIU POSAO DA JOS UBEDLJIVIJE STIGNU DO TITULE

Sudija

pre 15 godina

Naravno da je crveni karton opravdan. Dzerard je imao samo gol ispred sebe, a Vidic ga je oborio rvackim zahvatom sa ledja. Nema nikakve veze da li je bio poslednji igrac ili ne.

Jowana

pre 15 godina

Sta reci?... I najbolji nekad prave VELIKE greske!.... ali koliko god da volim/o Manchester ovo danas…..1-4?
Ronaldo.... nista konkretno nije uradio danas! Prilikom izvodjenja slobodnIH da prebaci zivi zid, mozda bi i dao gol?!
Vidic.... samo nek’ je zdravo, on ako jednom u 2 mjeseca ne dobije crveni karton, kao da nista nije uradio!
V. d. Sar kao da je rijesio da nadoknadi onih 4 mjeseca sto nije primio gol!
U svakom slucaju danasnjom igrom Man Utd nije zasluzio ovakav rezultat!!! Znam da ovo nece nista uticati na osvajanje titule PL, ali ipak........ A i morao je Benitez jednom dobiti Man Utd na Old Trfordu!!!
Pozzz za sve CRVENE DjAVOLE!!!

jaa

pre 15 godina

Yeeeaaaaaa!!!!
Hahahaha kako su ih rasturili, svaka cast, gde vam je sada vas Ferdinand i Ronaldo. A jel Vidic nije zasluzio crveni? Malo sutra, a cak i da nije dobio crveni mancester bi ipak izgubio, tako da to da li je zasluzeno, sada vec nije bitno.
Jedan je Steven Gerrard!
Jedan je Fernando Torres!
LIVERPOOL
YNWA!!!!!!!!!!

Milosh

pre 15 godina

Hahaahah, ja mislim da Vidic duuugo nece videti prvi tim posle ovoga! Ferguson je poludeo od besa! Steta sto nasa reprezentacija nema bolje halfoe pa ovakav kikser poput Vidica drzi odbranu.
(uuuuuuuuaaaaaa, 14. mart 2009 16:04)


Ti mislim nisi Srbin!Ti si hrvat pa pametujes nesto!Nijedan Srbin nece pricati lose o Vidicu,osim i iskljucivo osim,ako nije okoreli Partizanovac pa vise voli da neki bivsi Zvezdas napravi gresku pa da pametuje nego 'leba da jedes!

Vasovic Ivan

pre 15 godina

aaaaaaaaaallllllloooooooooo indijanci okanite se Vidica naseg najboljeg igraca,sa kojim treba da se ponosimo a ne da ga pljujemo zbog liverpula i mancestera,stvarno ste smesni!!!!!!!!!!!!!!

Nemanja

pre 15 godina

Vidic jednom u 100 utakmica odigra lose,i svi protiv njega! stvarno sramota!! liverpul nikad nece imati igraca kao on,neka se zadovolje sa onim Skrtelom! liverpul je bio bolji,nema sto.. ali mancester ipak osvaja... O'sea.... samo neka je zdravo... samo da se vrati Rafael

Red Veteran

pre 15 godina

Liverpupovci, cestitam, ali znajte da jedna lasta ne cini prolece!
Imali ste puno srece zato sto je legenda Vidic preumoran i samo njegovom zaslugom ste pobedili. I najbolji ponekad imaju los dan.
Vida, glavu gore, Srbija se tobom ponosi!!

Kain

pre 15 godina

@CRISTIANO RONALDO girl fan

O kakvim poslednjim igracima ti pricas, pa to pravilo vise ne postoji!!!!
Crveni kao kuca, da Vidic nije faulirao Stivena, ovaj bi izasao pred Edvina sam.
Los dan za Nemanju i poraz MU, to govori o tome koje najbitniji igrac MU.

Момо

pre 15 godina

Не знам зашто исмејавати Видића, кад свако имао право на лош дан. Он је данас стварно био слаб, али то ништа не значи, јер и даље остаје један од најбољих одбрамбених играча у Европи. Она грешка код првог гола му је разбила концентрацију и самопоуздање. Црвени картон није заслужио, али шта је ту је. Ливерпул је био бољи, разбио је Манчестер, али ће већ колико сутра изгубити бодове од неких Индијанаца, па ће титула остати у Манчестеру.

Alexa

pre 15 godina

Svi koji ovako pljuju Nemanju nemaju pojma o čemu pričaju i Nemanja će zasigurno biti najbolji štoper Evrope ove godine a bogami i narednih. Što se tiče utakmice svaka čast Liverpoolu, ali je daleko igra iverpoola od igre MANUTD-a. Danas je MANUTD bio katastrofalno loš dan, Nemanji pogotovo. To se videlo još iz susreta sa Interom, jer da je MANUTD igrao kako zna i kako je igrao cele ove sezone rezultat bi sa Liverpoolom bio mnoooooogo drugačiji i Rafa bi pognute glave otišao sa Old Traforda. Elem, svi imaju svoj loš dan i dan kada im sve ide od ruke, takvi su danas bili ManUtd i Liverpool. Molim "stručnjake" da nepljuju ljude kojima neće biti ni crno ispod nokta a pogotovo ne Nemanju Vidića koji je oličenje jednog pravog defanzivca i pravog fudbalera koji istim žarom igra i za grb svog tima i svoje zemlje. Samo napred MANUTD do odbrane titule Premier Lige, Lige šampiona i do 5 titula u ednoj sezoni !!!!! Napred MAN UTD

pero

pre 15 godina

Nisu mi jasne ove izjave tipa "odvalili SMO ih" ili sljedeci put MI dobijamo, popracene sa engleskim upadicama. Hej, momci, stanite malo, odkud to mi u citavoj prici, ili izrazi till; the fat lady sing, hej sta se lozite...

Gerard

pre 15 godina

Ko voli i prati Liverpool zna da su godinama unazad tim koji najbolje tempira formu. setimo se godine kada su osvojili Ligu sampiona. Svake godine navijam da ponovo to urade. Mislim da bi to mogla biti ova godina. Liverpool je ipak najveci evropski klub.

scouse and proud!

pre 15 godina

Mislim shta reci!! LIVERPOOL!!
al dossena je najbolji, celu sezonu ne moze utakmicu dobro da odigra, onda u pet dana da po go manchesteru i realu. (:

realan

pre 15 godina

kao melem na ranu..ipak dok je Benitez tu nemamo sansu za titulu..Nemanja sto nam nisi najavio,pa da uzmemo neku kintu na kladionici :)

GOdot

pre 15 godina

A ti mozes da mrzis onih 10 titula koje je United osvojio u prvenstvu od kada ste vi zadnji put bili prvaci!
I ja mrzim Liverpul,toliko da ne mogu ocima da ga vidim i cekam vikend kada ce Ujedinjena Masina da zgazi te Gnomove,sto bi ti rekao!
(DaX, 13. mart 2009 13:21)
I tako.....čekaš

xyz

pre 15 godina

Bez obzira na sve treba biti objektivan i priznati da je Vidic odigrao najgoru utakmicu u Premijer Ligi engleske, ako ne i najgoru u karijeri. Jedina sreca jeste sto cak ni ovaj poraz nece puno uticati na Manchester u pohodu na titulu!

doca

pre 15 godina

Svi koji su mislili da je Vidic dosao sa druge planete i da je najbolji stoper na svijetu nazalost nisu bili u pravu! Ocajna partija citavog tima. Samo mi je zao sto im Liverpul nije dao jos koji gol kad SAF danas drzi Skolsa i Gigsa na klupi do 75 min. Anderson, Park i O Sej jednostavno nisu igraci za ovako vazan mec! Totalno razocarenje od SAF-a!

kapi

pre 15 godina

Gerrard+Torres=Magicni duo!

steta samo sto u zadnjih 29 ligaskih utakmica njih dvojica su zajedno bili na terenu na samo 9... sledece sezone ce ih valjda povrede zaobici...

Dejan

pre 15 godina

MU je primjer kako mozes osvojiti PS, a biti redovita musterija boljim klubovima - samo nemoj gubiti bodove protiv indijanskih klubova.

Milosh

pre 15 godina

Sada je potvrdjeno da Mancester ima losu odbranu, jedino sto ga je drzalo na dosadasnjim utakmicama je jaka sredina i napad, ali ovaj put i oni su zakazali... Jedini faktor koji je Mancester branio od primljenih golova je SRECA, tako da... Spustite se na zemlju!!!!!! Liverpul je pokazao ko je glavni!!! Forza Inter
(Io sono Interista, 14. mart 2009 16:52)

Cuj ti sebe.Manchester ima najbolju odbranu na svetu!Gde si bio kada je Inter oduvan s Old Traforda,onda si cutao!?!E pa,cuti i dalje,pa ako osvojite titulu,ja cu vam cestitati!

gogo

pre 15 godina

Zanimljivo,Vidic je odigrao "JEDINU" losu utakmicu u ovoj sezoni,i pljuvaci su to jedva docekali.Kompleksi su cudo! Za grobare i hrvate poruka-NIKADA NISTE, NITI CETE, IMATI IGRACA KAO STO JE NEMANJA VIDIC!!!! Vratice se Nemanja u velikom stilu,verovatno ce biti proglasen za najboljeg igraca Premijer lige,opet biti uvrsten u Uefinih 11,osvojice prvenstvo Engleske,mozda Ligu sampiona i FA-cup,a vi ce te biti to sto ste uvek bili-polusvet i malogradjani puni kompleksa!!!

Matt Le Tissier

pre 15 godina

Ne pamtim lošije izdanje Manchester United-a u zadnjih 10-ak godina i ovaj poraz je svakako jedan od najtežih u tom periodu. Navijačima Liverpool-a čestitam na pobedi, jer je njihov tim taktički odigrao utakmicu bez greške, dok je United danas bio bezidejan i neprepoznatljiv.
Jedina dobra stvar je što Manchester i dalje ima pristojnu bodovnu prednost i što Ferguson sigurno zna šta mu je činiti, tako da će ovo danas biti veliko otrežnjenje pred finiš sezone.
Danas su najgori bili oni od kojih se to najmanje očekivalo - Vidić i Evra i na njihovu dušu idu 3 od 4 primljena gola. Upravo činjenica da je Nemanja direktan krivac za 1. i 3. gol, teže mi pada od ovog ubedljivog poraza, jer će naši "susjedi" sada imati čemu da se raduju i da likuju...
Ipak svakom od nas se u životu desi loš dan, a ako je neko, svojim zalaganjem i požrtvovanošću zaslužio pravo na grešku, onda je to Nemanja Vidić. Njemu se stoga i mogu i moraju oprostiti današnji kiksevi i nijedan navijač ManU-a mu nema pravo bilo šta prigovoriti.
Zato Nemanja glavu gore i neka te ovaj poraz samo ohrabri i osmeli da u nastavku budeš još bolji, pa na kraju pored pehara šampiona EPL-e, uzmeš i onaj za najboljeg igrača sezone.

m4rk0_

pre 15 godina

Ajde mogu da razumem hrvate sto su srecni sto su docekali taj dan da Vidic kiksne pa se sad raduju kao da je Hrvatska usla u Evropsku uniju i lece komplekse, al ne mogu da razumem sto su SRBI srecni sto je SRBIN bio tragicar nekog meca. Takodje, ne mogu da razumem komentare tipa ovog ady-ibrahimovic. PA ZAR NIJE VIDIC VELIKI IGRAC ? Daj mi jedan argument zasto Vida nije veliki igrac. Samo jedan argument a da to nije danasnji los dan protiv Liverpula. Vidic se dokazao stotine puta. Jedan od najzasluzniji sto se MU nalazi ovde gde jeste, na mestu branioca sampiona Premijer lige i Lige sampiona. Kada jednom hrvatskom igracu bude pevao ceo Old Traford kao Vidicu, onda mi se javite. Do tada odleprsajte poput leptirica sarenica.

B!

pre 15 godina

@Nemanja do danas kralj, a od danas će mu trebati 10,15 vrhunskih predstava , da bi se oprao o ovoga danas, ako mu i to oproste!
(liverpool, 14. mart 2009 16:10)


ocigledno nisi cuo da su aplauzom ispratili vidica sa terena navijaci MU...to pokazuje da bez obzira na sta oni ga vole.

gamp

pre 15 godina

sad mi dode da pohračkam vidica zbog ovih koji nakon svake utakmice mufc-a govore kako je on najbolji igrac na svijetu,sto nije istina.ali je najbolji stoper na svijetu,pa cu samo komentirati da i najbolji grijese

abv

pre 15 godina

Kako vas bre nije sramota da pljujete Vidica posle jedne lose utakmice? Covek drzi zadnju liniju Uniteda cele sezone, uz to je i postigao nekoliko veoma BITNIH golova. Pricajte sta hocete ali on je i posle ovoga danas trenutno NAJBOLJI svetski stoper. Pogledajte samo koliko puta su samo ove sezone kiksirali Terry, Puyol, Pepe, Carragher, Samuel, Mexes, Maldini, Lucio i svi drugi i onda mi recite ko je bolji od Vidica. Niko. Jeste danas kiksirao ali ga nisu vozili ko majmuna ko sto se ovde pise. I najbolji grese, morao je i Mancester kad tad da izgubi. A vi Hrvati se ne javljajte, setite se samo kako je vas Charlie komandovao odbranom prosle sezone u porazima od Midlsbroa 8-1 i 6-0 od Celsija.

Kristian

pre 15 godina

Iako sam Okoreli Navijach Mancestera,i Mrzim Liverpul,Moram da vam chestitam,Svaka Chast Momci,odigrali ste sjajno,no dobro okrecemo se sad bodovima i realnoshcu,mislim da je prevelika prednost mancestera da bi je tek tako ispustili,kasno ste krenuli,Osvajamo titulu 90%...GLORY !!!

!!!!!!!!!!!

pre 15 godina

United ovako jeftino prima golove i ovako lose igra jednom u godini,a Liverpulovi snovi o tituli ce ipak ostati samo snovi!Nije Liverpul dobar nego je United danas bio katastrofalan...

al

pre 15 godina

Tuzno je da na nasem domacem sajtu napadate Vidica, na tako ruzan nacin.
Da razjasnimo stvari, Nemanja Vidic je trenutno najbolji odbrambeni igrac sveta, i tu nema sumnje. To je dokazao mnogo puta.
1. Vec dve sezone je u idealnom timu najjace lige na svetu
2. ManUtd primi gol tek s vremena na vreme
3. kandidovan za najboljeg igraca najjace lige na svetu ( i to medju favoritima za dobijanje iste titule)
4. Za njega je toliko zainteresovan Milan (koji tradicionalno, vec decenijama ima jednu od najboljih odbrana na svetu)
5. Jedan od kljucnih igraca na teskim utakmicama (to je pokazao i pre nekoliko dana protiv Intera, gde je bio najbolji Mancesterov igrac)
6. Omiljen medju navijacima Mancestera!
7. Usput, i sam Alek Ferguson je posle utakmice stao u zastitu Nemanje, jer i on sam zna kakvog ZLATNOG igraca ima u timu (koga je, za razliku od mnogih drugih "promasaja" platio malo).

E sad, i Nemanja je covek i on moze da pogresi. Ali bitno je da je pogresio kada NIJE TOLIKO bitna utakmica, jer ManUtd i posle ovog poraza ima +4 i utakmicu manje, favorit je za osvajanje Lige sampiona, i td.

Tuzno je da neki od vas, omalovazavaju Vidica, i spominju da ne treba da se bavi fudbalom, da treba da igra nekakav Evans (pa ja mislim da 90% ljudi nikada nije ni culo za tog Evansa)...

Zelim sve najbolje Vidicu i njegovom Mancesteru, i zelim mu da dobije titulu naj igraca Premier lige, i jos mnogo uspeha u daljoj karijeri, a posebno u reprezentaciji Srbije!

P.S. Molim Vas objavite ovaj komentar

Jova

pre 15 godina

E kad procitam komentar famoznog dede menije pun dan. Toliko smesnih komentara od tog coveka je zaista neverovatno. Nastavi tako imas buducnost u baljezganju. Realno on nije kriv za potop Mancestera vec Tevez i Ronaldo, koji su toliko bili bezopasni da je to neverovati. Mislim svako ima pravo na los dan pa nije Vidic vanzemaljac, sta je mogao covek da uradi u prvoj i 3 situaciji vrlo malo. Vidic je odlican odbrambeni igra ali nije on sam na terenu ima jos 10 suigraca.

TH 1911 1950 Zrenjanin

pre 15 godina

Ajd 'deda' nemoj lupati gluposti!!!

Ja sam Hrvat ali po meni je Nemanja medju 3 najbolja stopera svijeta,i to ne samo ove sezone vec je u vrhu otkad je sletio na Otok iz Rusje.
Nije li upravo nas Corluka izjavio da Vidic igra odlicno i da je imresioniran njegovim nastupima za Manchester???
Nesta slicno je izjavio i hrvatski izbornik Slaven Bilic.
A valjda Corluka i Bilic znaju bolje od tebe!!!

I jos nesto.
Nije li Ronaldo danas odigrao katasrofalnu utakmicu??
Po mnogima najbolji nogometas svijeta Ronaldo(iako ja mislim da je Messi za njega nogometni Bog) je bio ocajan!!
Znaci nitko nemoze briljirati u svakoj utakmici koju igra...

Ali uostalom zasto ja tebi uopce odgovaram kad si vec ovdje uz 'makevelia' i 'malog scepana' poznat kao najiskomleksiraniji lik..

Hajduk zivi vjecno!!!!
Nemanja legendo!!!

PureBG

pre 15 godina

Za one koji pljuju po Vidicu...

Pogledajte malo pazljivije sledece utakmice u kojima igra Vidic. Videcete da on pokriva Ferdinanda i ispravlja njegove greske (ma koliko one bile retke) ali Ferdinand ne pokriva Vidica. Ferdinand je napravio vise gresaka od Vidica ali one nisu kostale primljenog gola je je Vidic pokrio i ispravio Ferdinandove greske. Vidic je medju najboljim (ako ne i najbolji) defanzivac na svetu ali sam, bez podrske saigraca, ne moze da zadrzi tandem Gerrard-Torres. To sam ne moze niko. Zato je Liverpool i pokusavao preko njega jer je znao da Ferdinand nece pokrivati Vidica i ako prodju njega imaju sansu a ako prodju Ferdinanda i dalje im ostaje Vidic...
Sto se tice same utakmice opet se videlo da ko god pokusa da napadne Liverpool lose ce proci. Liverpool ne na da igra kad potivnik igra za 9-10 igraca iza lopte. Fali im kreativac koji ce uspeti da probije bunker. Gerrard jeste fantastican igrac ali, ruku na srce, nije preterano kreativan. Narocito ako lose krene pa pocne da sili.
Mozda je ova sezona izgubljena ali i ManU-re je cekao titulu 27 godina... Ferguson sa njima 7 godina...

sima88

pre 15 godina

E,stvarno je sramota pljuvati Vidica toliko!!!Pa da nije njega,United ne bi sada bio u sansi da osvoji 5 trofeja!Nemanja je ubedljivo najbolji igrac Uniteda ove sezone,i smesno je prozivati ga sada toliko a koliko je samo puta ispravljao kikseve Ria i ostalih....Nije samo on odigrao lose danas vec ceo tim Uniteda a ponajvise odbrana.To je i sam FErgi rekao i odbio da sada okrivi Nemanju jer je uvek davao sve od sebe na utakmicama.Liverpul je zasluzeno pobedio,tako da navijaci L'pula mogu malo da izadju iz rupa i raduju se,ali zna se ko je gazda u Evropi i Engleskoj!!!!Nadam se samo da ce se sresti u finalu CL da im United naplati sve sa kamatom.

Marko

pre 15 godina

Hrvati i Grobari United. Svi ste zajedno danas gledali Vidica. Kako su igrali Kezman i Modric? Ja ih nisam video danas na 50% satelitskih kanala i na bar po jednom nacionalnom u regionu. Verovatno sto igraju (ili ne igraju uopste) za dve klase ispod Vidicevog kluba. Samo likujte... Retko imate priliku.

I zato je JEDAN NEMANJA VIDIC....

pre 15 godina

Ovo je prva i jedina slika i prilika da se SVI,ali SVI uvere sta znaci NEMANJA VIDIC Mancesteru!!!Ovo je dokaz da je Mancester ono sto jeste,ajvise zahvaljujuci Vidicu!!!! Danas je odigrao lose,najlosije od kada je stigao u Mancester,a samim tim Manceste nije licio na tim.Kada Vidic igra kao sto i igra vec tri godine,Mancester je sampion i Engleske i Evrope i Sveta i opet hara Evropom,a ovo je Mancester bez Vidica!!! I kako se kaze:DESAVA SE I NAJVECIM I NAJBOLJIM,A VIDIC TO SIGURNO JESTE!! Jedina razlika je u tome sto je Mancester NAJVECI i NAJJACI sa Vidicem,a bez njega je......Sve smo danas videli!!! Vidic ovako losu igru ne moze ponoviti sve i da hoce,a iz svega ovog jedina dobra stvar jeste u tome sto ce svi shvatiti,mada se to vec odavno zna da je Mancester sa Nemanjom VRH,a bez njega NULA!!!!!

PREKO PLOTA

pre 15 godina

Vidic je strava.Toliko su nasa braca HRVATI srecni zbog njegove lose partije da su izasli na ulice, masu krpicama,salju podrugljive komentare.Stvar ih je posebno razveselila. Prica se o nacionalnom prazniku.Bas su interesantni.

milos

pre 15 godina

pa vi Hrvati niste normalni!!!pa kakvi su vam ono naslovi na indexu?!?!?!...nije ni cudo sto nas toliko mrzite kad vas mediji hrane ismevanjem i mrznjom Srba...NEMANJA VIDIC je trenutno najozbiljniji kandidat za najboljeg igraca sezone u premijer ligi!protiv intera mu je 70 000 ljudi pevalo pesmu posvecenju samo njemu...to se moze desiti samo jednom ''Hvatu'' da Silvi...

Srbin iz Bosne

pre 15 godina

Da li je neko gledao utakmicu na RTL-u?Sta reci za tzv. ,,komentatora,, koji je jedva docekao Vidiceve greske i na sav glas ga kritikovao i likovao.Zalosno je to sto se radujemo greskama onih koji nisu nase nacionalnosti.Znam da je tesko poslije ostati normalan,ja sam danas planuo i ugasio TV,ali mrznja nicemu ne vodi.Tog ,,komentatora,, mogu samo da sazaljevam i naravno da vise ne posmatram krajnje neprofesionalne prenose utakmica na doticnoj televiziji.

a

pre 15 godina

Svidjalo se nekim to ili ne, ali Vidic je najbolji stoper danasnjice bez konkurencije, i to oni vrlo dobro znaju u dubini duse i to ih jede!!!
Boze moj svako gresi, ipak je i Nemanja samo covek, a da njega nije bilo pitanje je gde bi ove sezone bio Mancester u prvenstvu i ligi sampiona!!!

dusan velaja

pre 15 godina

Svi koji napadaju vidica za losu igru danas su u pravu, ali se iz velikog broja komentara vidi da se radi o isfrustriranim osoboma jer ne umeju da realno sagledaju cinjenice.Vidic je pre svega glavni kandidat za igraca sezone u premier ligi ove godine, Ferguson ga hvali cak i danas posle ovakve utakmice i kaze da je bio konstantan tokom cele sezone i da su ovakve greske normalne za igraca koji celu sezonu igra na visokom nivou.Ne znam zasto pojednci jedva cekaju tudji neuspeh kao da time lece i potiru sopstvene neuspehe.Kako neko moze da uzdize liverpool koji nije osvojio titulu toliko dugo, a sramota je sta se radi sa vidicem nasim najvecim igracem.

croata

pre 15 godina

ja sam hrvat ali moram biti objektivni i reći da je Nemanja jedan od najboljih stopera svijeta i najzaslužniji je što je machester united glavni kandidat za naslov.Da smo mi imali stopera poput Nemanje ne bi primili gol od turaka u zadnjoj sekundi utakmice. glupo je pljuvati po igraču na temelju jedne utakmice, treba se gledati učinak u cijeloj sezoni koju je nemanja odradio na vrhunskom nivou.pozdrav iz Hrvatske

nenad73

pre 15 godina

Citajuci ove komentare stekao sam jedinstven utisak da svi krajnje navijacki komentarisu utakmicu izmedju Mancestera i Liverpula.Istina je kao i uvek negde na pola puta, dakle niti je Vidic kriv za poraz niti je to bio samo los dan.Iskreno smatram da je Benitez konacno nadmudrio Fergusona a da je Fergi pomalo opijen slavom prevideo nekoliko cinjenica.Naime Vidic nije ni trebao da cuva Toresa jer je evidentno sporiji i ne odgovara mu takav igrac, potom Ferdinand je kriv za drugi gol koliko i Vidic za prvi tako da je ukupna smusenost odbrane Mancestera dovela i do dekoncentracije u napadu i poraz je bio neminovan.Poredjenja tipa Vidic ili Tores, Modric ili Vidis su besmislena i podsetila su me na poredjenja kada smo se kao deca pitali ko je jaci Tarzan ili Konan :) premijer ide dalje i Mancester je veliki favorit ali takodje je pokazao da je jako ranjiv i mnogi ce sada sa vise samopouzdanja pokusati da im uzmu bodove.

Gagi

pre 15 godina

@Hahaahah, ja mislim da Vidic duuugo nece videti prvi tim posle ovoga! Ferguson je poludeo od besa! Steta sto nasa reprezentacija nema bolje halfoe pa ovakav kikser poput Vidica drzi odbranu.



Jadan si ako stvarno tako mislis....

dolina bogova

pre 15 godina

ponovo je liverpool igrao "smoran"fudbal dok MU igrao lepršavo i dobio po guzi...kući 2:1 u gostima 4:1
to je 6:2
znači Rafa se zatvorio u obje tekme,ha-ha ha-ha

Nikola

pre 15 godina

jel to taj LIVERPOOL koji igra mrtvi fudbal???
jel njih vodi onaj trener sto igra stalno bunker??

kako ih nije sramota da daju po cetiri gola junajtedu i kraljevima??

hahahah

LIVERPOOL je REALno otkinuo Junajted...

YOU'LL NEVER WALK ALONE

goran

pre 15 godina

Ko radi taj i greši.A Nemanja je danas baš izgrešio.Ali ne može jedna loša utakmica da izbriše ono što je Vidić postigao u Mančesteru,ne ide to tako kod engleza.Kod nas možda ide,kod engleza nikako.Njega su navijači Mančestera već sada proglasili za "živu legendu" i najvećeg kandidata za igrača sezone.Uostalom pročešljajte malo njihove forume i sami se uverite.

Phil Neal

pre 15 godina

Da se zna ko je stariji.
Oba penala, stroga ali su postojali. Kod Liverpoola, čak i onaj sa dve Leive nije mnogo smetao.
Mančester ipak neće ispustiti ogromnu bodovnu prednost koju ima u prvenstvu. Sad mi je tek krivo što su crveni proćerdali desetak puta po dva boda igrajući nerešeno.
Vidić? Tako je to u životu, moraš malo da se prizemljiš posle silnih ovacija. I Mančesteru je sve u svemu ovo idealan predah da uđe u strašan finiš.
A Liverpoolu ostaje Liga šampiona i da iz prikrajka vreba priliku u prvenstvu.

rizga

pre 15 godina

Interesantno kako uvijek kad Liverpool dobije onda je to zato jer su ovi drugi,eto nešto bili loši. 4 komada pored Old Toileta,Liverpool boys are in town.

Ivan nis

pre 15 godina

@ bili
Pa ti si covece zalutao u svetu sporta, a ne fudbala. Tragicno je da covek moze ostati ziv posle ovakvog nipodastavanja jednog od najboljih halfova na svetu. Pa zar covek nema prava na gresku. Jedan od najtragicnijih komenatara koje sam ovde video. Sto se utakmice tice, iskreno ocekivao sam pobedu najomiljenijeg i najvoljenijeg mi kluba, FC Liverpool. Svaka serija ima kraj pa i ova MU. Verovatno ce osvojiti titulu, ali je Liverpool dokazao da njemu nisu problem velike utakmice, vec one "manje". Rafi kapa dole.

Stidite se!

pre 15 godina

Evo, jedna loša utakmica Vidića i krenula je hajka. Sad je najgori u važnim utakmicama (!!!), kikser koji ne zaslužuje reprezentaciju (!!!!!). Kakve je gluposti pravio Ferdinand u nekim skorašnjim mečevima, pa šta mu ko kaže? Majko mila... gledate li vi fudbal uopšte?

pablo

pre 15 godina

Evidentna kriza M.U. kao sto se vidjelo protiv Intera.Ljudski je gresiti i imati los dan pa svakome se to desi,a vi kompleksasi konacno docekaste losu partiju Nemanje Vidica i zato uzivajte u ovom trenutku jer ko zna kada ce vam se ponovo pruziti prilika.

Flynn

pre 15 godina

Crveni karton nije mogao biti nikako kad nije bio zadnji igrac odbrane. Vidic nije nista losije odigrao od recimo Ronalda koji je driblao sam sebe i uzimali su mu loptu "zivu". Ali tako je to u fudbalu,kod uspeha se pamte napadaci i ofanzivni veznjaci a kod neuspeha odbrana i golman.

novisad

pre 15 godina

ne ne i ne.
ne omgu da skapiram

pa jel moguce da ste ljudi chekali 3 godine da Nemanja odigra loshu partiju, verovatno najloshiju od kako je u Manchesteru, pa da pochnete kako je losh, kako nema pojma, a sa da chitam sam prestao kad sam prochitao kom nekog jadnika kako ga treba prodati Milanu, i da ce ga Evans zameniti .aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako ste smeshniiiiiiiiiiiiiiiiii

pekapele

pre 15 godina

Napred Nemanja, ti si odlican igrac,nemoj da citas gluposti sto neki pisu da nemas pojma.Kako vas nije sramota,on je najbolji defanzivac na svetu,mozete da se sladite sada ali VRATICE SE ON!

KOKO

pre 15 godina

Volim Manchester i volim Vidica ali neka, ovo je dobro da ne pomisle da su nepobedivi. Ovo su dve greske Vidica koje je Liverpul odmah kaznio. Volim Manchester normalno zbog Vidica, i posle ovakve utakmice mislim da su odlicni.

m

pre 15 godina

Vidić napravi dve greške i odmah ga svi napadaju, a celu sezonu je odigrao skoro savršeno!Pa Rio pravi greške svaku drugu utakmicu, o Evansu i da ne govorim... Posle greške kod prvog gola ceo stadion peva pesmu Vidiću... Mislite o tome!

Grucho

pre 15 godina

Kompleksi ovo, kompleksi ono...
Nisam pobornik takvih prepucavanja, ali ovo definitivno ima veze sa kompleksima. Covek odigra losu utakmicu posle dve godine i odmah NJA NJA NJA...

Stevan

pre 15 godina

@deda
Mnogo se puta nasmejem tvojim pateticnim komentarima puni mrznje i pakosti, mada bi se reklo vise da rade kompleksi. Vidic na tvoju zalost jeste SVETSKA KLASA, a boze moj svako gresi. Kanavaro je bio najbolji igrac ervope koliko se secam, iako to nije po nicem zasluzio i pravio je mnogo gresaka, ali kad si italijan, francuz, nemac ili brazilac onda se neke stvari preskacu. I sami se secamo kako je Mijatovic igrao onaj period 1997/98 kad je dao tonu golova za "plave" pa se morao zadovoljiti drugim mestom. Jedan Zamer je imao cast da bude najbolji igrac evrope (kao igrac odbrane) i svima je jasno da se drugacije tretiraju igraci sa istoka Evrope i ovi sa zapada. Mark Bosnich koji je komentator FOX sporta (australska televizija) je izjavio da je fasciniran igrom Nemanje Vidica bez obzira na ovaj kiks danas i da je ubedljivo igrac godine u premier ligi, sto je potvrdio i drugi kompentator. Ovaj covek je vec drugu godinu za redom izabran u najbolji tim na svetu od eksperata, samo se ovi pateticni eksperti iz "lijepe njihove" bune non-stop kako nema njihovih igraca medju izabranom elitom, iako njihovi sami igraci skidaju kapu takvom majstoru kao sto je Vidic. Sigurno je neka zavera u pitanju opet> Uzmite sledeci put one tablete sto vam je doktor preporucio mozda vam bude lakse!!!

Sale 46

pre 15 godina

Stvarno tezak poraz Junajteda, najlosija partija u sezoni celog tima, a pogotovu naseg Nemanje. Kao navijac ManUtd, moram da priznam da ih je Liverpul potpuno nadigrao i zasluzeno pobedio. Medjutim, ovaj poraz moze da se pogleda i sa druge strane; dosao je u najmanje losem trenutku po ManUtd, nakon eliminacije opasne ekipe, sampiona Italije, koja zna da jako dobro odigra na rezultat. Jeste da je bio katastrofalan poraz, i to na domacem terenu, ali mnogo je bolje izgubiti u situaciji kada imas +7 i utakmicu manje, nego pred kraj sezone, kada je ne svaki bod, vec svaki gol bitan. Opustanje je moralo da dodje, a bolje sad nego u cetvrt ili polufinalu lige sampiona. Titula se ne osvaja u derbijima vec sa tzv.malim ekipama, i zato ce ManUtd osvojiti titulu, jer oni naredjaju 7,8, 10 pobeda, pa jednom izgube; bolje je 2 puta pobediti pa jednom izgubiti, nego igrati 3 utakmice nereseno. Ferguson je veliki strucnjak, ocitace im dobru lekciju, i vrlo brzo ce im ohladiti glave. Glavu gore momci, ostavite ovo iza sebe, i nastavite da gazite Englesku i Evropu!

dagat

pre 15 godina

stvarno nisam znao da ima toliko ljubomorni na mancester i pogotovo na nemanju vidica!
onaj ko kaze da je vidic rupa, taj nema pojma sta se tice fudbala ili je samo ljubomoran(neki grobari,skoro svi hrvati)!
sta se tice hrvata: uporedite vaseg mdorica sa vidicem pa se onda malo postidite.
sta se tice kriticara sa nasih prostora: niste nista bolji od izdajice bajazita!
svaki odbrambeni igrac u historiji je nekad skrivio gol u svojoj karijeri, pa ljudi su to a ne roboti!
nista to novo nije

gugi

pre 15 godina

Ma ljudi polako, pa nemanja je protiv dva najbolja napadača na svetu-ibro i ninjo napravio 3-4 greške, pa nema tog igračakoji bi mogao bez greške njih zatvoriti, a svakom se može desiti loš dan, on je jedan od najboljih defanzivaca na svetu, možda ne baš najbolji ali u top 5 sigurno, zato je glupo da ga zbog jedne greške svi pljujete, a pobeda liverpula čista kao suza, bili duplo bolji u svim segmentima igre, mufc bez 2 igrača c ronalda i vidića nije ni mogao više

mitra

pre 15 godina

Da, Vidić je jedini i isključivi krivac za poraz.. pa fudbal ne igra 1 već 11 igrača..a nije mi jasno kako naši ljudi mogu da napadaju Vidića ali i Tošića, Kežmana, Stankovića.. Svi su oni naši, kada igra reprezentacija ja navijam za sve srbe i podjednako se radujem golovima Žigića i Sulejmanija.. A Vidić je bio najbolji igrač finala LŠ, ovaj meč sa Liverpulom nije bitan jer će MJ biti šampion!

Dragan

pre 15 godina

Vidić je dve godine za redom u idealnom timu sveta! A, vi, pljuvači, možete samo da mu zavidite na onome što nikada nećete doživeti! Jadni ste!
NAPRED NEMANJA SRBINE

Goran Gajic

pre 15 godina

E moj Vidicu...Vidicev je faul bio za crveni karton, pa on je vuka Stivija sa obe ruke krvnicki, a tek onaj kiks kod prvog gola katastrofa!Bas mi je zao Nemanje, ali nema veze moralo je i to da se desi jednom.Mancester je danas bas ocajno odigrao i poveli su iz penala pomalo srecno.Mislim da nece izgubiti titulu ali im je ovaj poraz dosao kao opomena na vreme!A Liverpul je sve teske meceve odigrao dobro a kiksao je protiv ekipa koje ce ispasti iz lige, steta za njih!Sve u svemu iako navijam za Mancester, Liverpul je danas odigrao fantasticno mada da Nemanja nije napravio onaj kiks kod gola pitanje je da li bi dobili.Dobar fudbal!

nenad1965

pre 15 godina

Samo da se Vidic vrati !!!
Mozda najbolji Zvezdin half Marko Elsner,briljantan igrac "pukao" je na utakmici Yugoslavija - Engleska 0 : 5 i nikada se vise nije vratio. Napred Nemanja, svakome dodje los dan ali samo veliki to brzo prevazidju.

hrvatina

pre 15 godina

nemanja je igračina i svi koji pljujete po tom momku može vas bit sram niste se pomakli sa te stolice i samo komentirate i pljujete po igraču koji je među 3 najbolja na svijetu puyol i terry i vidić najbolja 3 braniča na svijetu voli bi ga imat u hr repki to vam dovoljno govori jer sam hrvat neopterećen nacionalnostima a jučer se dogodio loš dan koji ne smije zasjenit sve ono što je napravio dobro prije nemanji sretno nek i dalje igra odlično a još sam i fan liverpoola tako da vjerujem da će liverpool bit prvak nakon dugo godina posta pozz iz hrvatske

El Croata

pre 15 godina

..vidic jede zivu djecu kad igra....torres onda bice nije "zivo dete":)))haha...a ne stvarno...postujem vidica,al je kraj torresa stvarno izgledao smijesan..u najmanju ruku! Kazu svi igraci mogu imati los dan,al neki si ne bi smjeli dozvoliti neke pocetnicke pogreske,trebali bi zadrzati neki nivo i kada taj dan dodje a ne se onako prosuti do kraja..kad se vec vole nazivati "najboljim"!

333

pre 15 godina

Nije trebalo u prvu postavu da idu Anderson i Tevez,trebao je da pocne utakmicu sa istim sastavom kao protiv Inter.Mislim da bi bilo bolje da je Berbatov zamenio Teveza,jer onoliko promasaja na jednoj utakmici...Iako sam navijac Manchestera,bez obzira na sve,Liverpul je zasluzeno pobeio!

Milan

pre 15 godina

Pogresna taktika Fergusona od pocetka. Pokusao je nesto da promeni trostrukom izmenom ali nije ocekivao crveni karton Vidica. Liverool je odigrao jednu od najboljih utakmica u gostima u sezoni.

realno

pre 15 godina

nemanja,nemanja.dokaz kako jedan igrac moze da izgubi mec.najlosija njegova predstava koju sam dosada gledao.mislim da treba peticija za skidanje gojka sa prenosa meceva.totalno neznanje,ajde ako to ne moze da nauci.valjda nije slep da ne vidi ko ima loptu u posedu ko je na terenu ,a ko na klupi

nebitno

pre 15 godina

poceo benitez da napada,sada je igrao samo sa tri klasicna stopera:-)ovo samo pokazuje koliki su kapaciteti liverpoola koji ih jos na koristi dovoljno,ali zasluzili su titulu

Zvezdan

pre 15 godina

Rayvalili su ih sa stilom,zatvorili Ronalda i ostavili sirovom Runiju i Parku da kreiraju igru.Potpuno zaslužena pobeda,možda najgora partija Vidića u karijeri,poptuno odsustvo sa terena i koncepcije igre,Runi je trebao prvi napolje,svaka čast njegovoj srčanosti i požrtvovanju ali ne može se stalno glavom kroz zid.Liverpulova odbrana je pokazala kako se čuva C. Ronaldo,izbaciti ga do same aut linije a zatim sledi udvajanje,čini mi se da ga je u jednom delu utakmice čak i Riera zatvarao.Sve u svemu,Benitez potpuno nadmašio Fergusona!

Dragan

pre 15 godina

Povlachim sve shto sam rekao u vezi sudija,jer ovo je stvarno prevazishlk sva moja ocekivanja,setio sam se Arsenala one sezone kad ih je dvaput pobedio i vodjen tom cijenicom odigram singl na Liverpool da daje dva gola(4,2 divota)onaj sto kuca tikete me gleda ko da nisam normalan.Kad ono demoliranje tako da Stivi kad bi one kataloncice ovako il bar slicno protiv svoje volje bi zapevao You Never Walk Alone i zamisljao Bojicevo lice u tom trenutku...................................

stevie_g

pre 15 godina

sta reci liverpul igra kako zna samo protiv jakih timova, sa slabijim ekipama se ako tako moze da se kaze "ne trudi dovoljno".... ali ipak GO LFC YNWA...... LFC u srcu.....

Aleksandar

pre 15 godina

Svaka cast ekipi Liverpula, igraju sve bolje i bolje a ovaj poraz Mancestera ne treba smatrati necim iznenadjujucim jer su se dugo i drzali. Posle toliko vremena pad je morao da se desi, sto ce im, verujem, dobro doci da se saberu malo i skupe motiva za nastavak, a i za Nemanju samog da ostane na nogama jer svakog igraca ponese slava i hvale... A sve ovo ce i nama gledaocima doprineti da zavrsnicu prvenstva ispratimo sa vecom neizvesnoscu...

Srba

pre 15 godina

najveci utisak posle citanja ove vesti sa sajta,pošto nazalost nisam pratio(inače navijam za liverpul u pl)je kolko ste jadni svi vi što pljujete Vidića.On će još minimum 5 godina igrati u man utd ili Milanu,biti poznat,proglašavan u najbolje timove sezone,zarađivati ogromne pare,a vi će te isto to vreme samo čekati njegove kikseve,da iskomentarišete to na internetu,šta bi sad trebalo Kanavaro i Pepe da se penzionišu...

PG

pre 15 godina

jeee…ee .....to je liverpul....torres......bas me interesuje sta ce sad da pisu....ovi sto navijaju za man u........YOU NEWER WALK ALONE.....
(el nino 9, 14. mart 2009 16:54) pise se NEVER... samo neka si zdravo

DaX

pre 15 godina

Iako sam vatreni navijac Man Utd,potpuno zasluzena pobeda naseg najveceg rivala!
Losa igra odbrane,izuzev Ferdinanda,Evra i O Sej vrlo losi...Vidic takodje...sad se i vidi zasto Berbatov ima prednost u odnosu na Teveza...nego,bice bolje,jos uvek kontrolisemo situaciju,bitno je samo da se sto pre vratimo pobedama!Cestitke Liverpulu,zasluzili su pobedu,njihov trijumf je cist kao suza,jedino mislim da Vidic nije morao da dobije crveni,zuti bi bio adekvatna kazna,ostalo je sve OK!
Bice bolje,mada ovaj poraz boli!Ceo dan mi odzvanja u usima You'll never walk alone,nadam se da ce prestati do sutra...Pozdrav navijacima Man Utd,bice bolje!
Glory!

jaa

pre 15 godina

Vidic jeste kriv za ovaj poraz, ali kao sto rece neko, nije on jedini na terenu.
Jbg, nije Vidic "kriv" sto je srbin. Realno gledano, cim srpska reprezentacija misli da je favorit i da ce pobediti, obicno se desi upravo suprotno, tj poraz, ali cesto kada misli da je protivnik favorit, onda zna da iznenadi i bude jaca ili izjednaci se sa protivnikom. E to je Vidic pomislio, gotovo je vec su me proglasili najboljim igracem mancestera i premjer lige, ALI nije sve gotovo, pa se kao rezultat toga desilo ovo. Vidic jeste jedan od najboljih u premjer ligi a verovatno i u svetu. Ponos Srbije, i treba da se ponosite sto je uradio, bilo navijali za MU ili Liverpool, Zvezdu ili Partizan.
Svaka cast Liverpoolu za igru, i dokazao da ima snage za titulu, ali man je ima dosta veliku prednost. Ostaje samo da se vidi sta ce se desiti.

Si'T'jwa

pre 15 godina

Ljudi,,,pa jel ne izwaljujete da su nasi dragi 'susjedi' cekali 3 godine da NAS NEMANJA kiksne...pa pustite ih...kompkleksi se ne lece...samo se prikriwaju...

Si'T'jwa

pre 15 godina

Mislim da se sad najvise videlo zasto jedan defanzivac ne moze biti najbolji igrac na svetu, jer je svaka greska ima vecu tezinu nego neki nekomletan pas ili neka promasena sansa i penal. Za mene je Nemanja trenutno ne jedan od najboljih,vec NAJBOLJI odbrambeni igrac na svetu,a Boze moj, ko radi taj i gresi a on ce sigurno nastaviti da radi i bice jos bolji!
P.S Nemanja imao los dan=Mancester imao los dan! Mislite o tome;)
(toliko, 14. mart 2009 16:06)

Care...tako je,,,

jedan je SRBIN NAMANJA

Owen.M

pre 15 godina

ne mogu da verujem stvarno da se neki ovde nasladjuju losom igrom Vidica, znaci stvarno jadno i pateticno, ne vredi komentarisati...
elem, cela ekipa MU je podbacila, po meni najvise sredina terena, Vidicu svakako ide na dusu onaj Toresov gol (desava se i najboljima (:) Ovde je Rafa pokazao da stvarno zna da igra velike utakmice, po meni je taktika presudila...jer MU jeste igrao lose ali zbog toga sto je Lpool uspeo da im pokvari igru, znaci nijedna kreativna i uigrana akcija, Lukas i Mascerano odradili posao vrhunski, a mozda i najbolji potez po meni je ubacivanje Hipije na srednjaka, enormno je podigao samopouzdanje odbrane lpoola

Milosh

pre 15 godina

hahaha veceg bolesnika nisam vidio, mislim na milosha naravno
boli covjeka sto je vidic katastrofalno kiksao ali ovolko biti bolesatn e to je za ginisa.


Da li se ovaj komentar na mene odnosi?Molim te,bidi ljubazan pa mi kopiraj tvoj komentar i sta sam ja odgovorio.Ne boli mene sto je on "kiksao" koliko me boli sto je nepravedno dobio crveni karton i to sto vi velicate Modrica,za koga nikad nisam rekao da je los igrac,samo sam rekao da nije za Totenhem i da nije toliko dobar koliko vi smarate da jeste.I za razliku od vas,Srbi me pljuju po Modricu kao vi po Vidicu!Draze ti izgleda da pljujes po Srbima nego 'leba da jedes,a?!?Ajde sada,realno,batali rasnu osnovu,to sto si Hrvat meni apsolutno ne smeta,samo reci iskreno - koliko Srba ostavlja komentare na Indexu i koliko je Hrvata nekada pohvalilo Vidica ili bilo kojeg drugog srpskog igraca?!?Da li si video koliko je Srba pohvalilo Corluku kada je ovaj pohvalio Vidica!?!Ne zato sto je Srbin,nego zato sto on to zaista jeste,TVRDIM da je VIDIC najbolji odbrambeni igrac ne svetu!Ako mi ne verujes,onda cu reci da je po meni,Buffon najbolji golman na svetu....a ti sada tvrdi da sam rekao ovo za Vidica samo jer smo i on i ja Srbi....a zasto bi mi onda Buffon bio omiljeni golman,sta ja imam od Italijana???Zakljucak - ne kazem da je Vidic najbolji jer je Srbin nego zato sto jeste!A ti sa svojim kompleksima smaraj nekog drugog i ponasaj se tako bezobrazno!Uostalom,rekao sam vec,ovi sa B92 ne trebaju da objavljuju komentare zasnovane na nacionalnoj mrznji....Mada,oni verovatno i ne citaju pola ovog,samo objave....E,objavite sada i ovaj komentar,i neka mi neki Srbin kaze da sada nisam u pravu....a nece reci,smarace me Hrvati....ali OK,razumem vas,dok je sveta i veka,mrzecete Srbe,verovatno i mene sada mrzis....sta ti mogu ako me mrzis,tvoja stvar,mene bas briga,ja samo branim nekog ko je ljudina u odnosu na tebe!Smorih se pisajuci....ali moram kada me neko tako iznervira!

Stefan

pre 15 godina

Alo bre zemljaci jel imati vi neke veze sa fudbalom,msm,jel ste ga igrali uopste nekad....???Pa moraju ljudi nekad i da izgube,ne mogu stalno da pobedjuju...A sto se tice Vidica,on je vidje u prvih 11 u sledecem kolu LS...Decko igra bez greske celu sezonu,mora i on nekad da pogresi...Koliko je puta samo Ferdinand kiksnuo pa sta..Desava se i najboljima...

Objektivan

pre 15 godina

Samo potpuni amateri mogu da tvrde kako je Liverpul los klub, a jos veci amateri mogu da tvrde da je Nemanja los fudbaler. A ako cete nasem najboljem fudbaleru na osnovu jednog loseg dana da ponistavate sve ono dobro sto je ucinio za reprezentaciju i za Mancester onda zaista vise nemam reci ni bilo kakav kometar na takvo idiotsko razmisljanje.

shoegazer

pre 15 godina

U istim takvim sivim dresovima, tim istim travnjakom, godine 1990. prosli su Digger & Co.. Red je da se preslusa cd - The Twelfth Man From "The Albert".

nikola

pre 15 godina

Ova utakmica je najbolji pokazatelj ko je najzasluzniji za uspehe Mancestera ove sezone. Slicno kao Teri u vreme Murinja. Posle njegovih gresaka, igra Celzija se po pravilu raspadala.

Neko je spomenuo da Vidic vise nece videti prvi tim nakon ovoga (posto smotani Evans i "devojka za sve" Geri Nevil cekaju kao zapete puske). Evo sta Fergi kaze na to:
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6628932

Naravno ne sumnjam da oni koji sve to tvrde imaju razloga za to (izvanredno poznavanje fudbalske igre, licno poznanstvo sa Fergijem, brutalno visok nivo iskompleksiranosti, ili vec nesto drugo...).

bajs

pre 15 godina

vidić je zaslužio crveni karton zato jer je faulirao igrača koji bi u slučaju prolaza bio jedan na jedan sa golmanom, dakle izgledna šansa za gol. to je po svim pravilima automatski crveni. nema nikakve veze šta nemanja nije bio zadnji po ofsajd liniji

Luka 'duni vetre' Modrić

pre 15 godina

@ Srbin iz Bosne

slažem se s tobom i mene je to zasmetalo ali ono što me najviše smeta kod navedenog komentatora je totalna netalentiranost za taj posao. Čovjek apsolutno nije ni za milimetar napredovao a već godinama radi taj posao. Ma šta napredovao, čak je i nazadovao. Što se tiče Vidić-Modrić i sličnih prepucavanja meni su ona baš simpatična ali samo dok sve ne prijeđe u vrijeđanje i omalovažavanje. Treba znat prihvatit zezanciju i na svoj račun; evo npr. onaj komentar sa Čavićem mi je smiješan i ne vidim u njemu zlobe. I vaše duhovite komentare na račun Hrvata ću uvijek rado preporučit :)

Pozdrav svima

Nemanja jedan jedini

pre 15 godina

Zanimljivo kako bas na ovoj strani i to bas danas 30 % komentara dolazi od zapadnih purgera. A moji srbi koji pljuju Nemanju nek se pokriju usima....sramota kakav smo narod.

banat

pre 15 godina

ajmo braco srbi da se ujedinimo pa da svi zajedno ispljujemo naseg najboljeg igraca koga smo do sada cenili zato sto je odigrao cak 1 utakmicu lose, i da pokazemo svetu da nas pravi mentalitet... i posle se zalite da nam je drzava u rasulu, kukala nam majka svima...