Nedelja, 08.03.2009.

22:29

Janevski: "Potreban kontinuitet"

Trener fudbalera Crvene zvezde Čedomir Janevski kaže da njegova ekipa mora da igra dobro u kontinuitetu i da ne dozvoli padove u igri tokom meča.

Izvor: B92

Janevski: "Potreban kontinuitet" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Ajd' izlektorisi ovo pa da saljem na stampanje

pre 15 godina

@Kamy, 8. mart 2009 23:09

Sta se bre bunis. Po komentaru se lepo vidi da je Xwave auto-mehanicar, a ne lektor (kao ti). Pa valjda i oni koji NE ZNAJU gramatiku imaju pravo na svoje misljenje. Moram priznati da mu (Xwave-u)misljenje nije jaca strani, ali kao sto onkomentarise recenicu koju nije razumeo i hvata se tehnikalija u njegovoj struci (rekoh da je auto-mehanicar) tako se i ti hvatas tehnikalija u svojoj (lektor) a obadavoica pricate gluposti...

Xwave

pre 15 godina

"a ti nauci da se pise NE ZNA a ne NEZNA pa se tek onda javi da komentarises tudje komentare. Hvala."
"Dobro je pametnjakovici dobro je...."
"Stvoreni za male utakmice...Opet grobar ostavlja prvi komentar na zvezdinu vest.Ja stvarno neznam vise sta se desava sa ovim grobarima mozda jim je tesko sto mi imamo Bari i Tokijo a oni ne ili to sto ne pamte kad su nas zadnji put dobili na svom stadionu mozda su KOMPLEKSI u pitanju ili neka druga bolest u svakom slucaju moracete podhitno na lecenje.Dupla kruna je nasa.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE"

Ova tri komentara, koje ste vi postavili, sadrze vise gramatickih gresaka od ukupnog broja komentara. I pored svega ovoga vi ste pametni i znate da ispravljate moju jednu gresku. Prvo gledajte malo u sebe.
Sto se tice automobila, nisam ja zapoceo tu temu, vec sam se nadovezao.

Bogdan Radenkovic

pre 15 godina

@OFK

1. Mi smo taj Bajern dobili u gostima 2:1, oni su ti koji su jurili rezultat i uspeli da stignu SAMO do produzetaka, i potom primili gol. A posle toga je odigrano finale. A pobednik je onaj ko POBEDI U FINALU, dok je onaj drugi GUBITNIK.

2. Istorija je pored Barija i to sto je CZ najtrofejniji srpski, jugoslovenski, slovenski i istocnoevropski tim u svim segmentima i u svim takmicenjima. Istorija je i 10 duplih kruna, poslednje 2 uzastopne pre 2 godine ... itd. Moze enciklopedija da se napise...

3. Da, stvarno se bojimo Omladinskog amaterskog kluba Beograd, bice kao i uvek 4,5 komada u plavoj mrezi.

Bogdan Radenkovic

pre 15 godina

@(PFC, 9. mart 2009 05:55)

Koje to sampionske titule i duple krune? Mislis na ovu sto ste osvojili posle 20 godina ili si permutovao cinenjice pa mislis na zvezdine 2 uzastopne duple krune 2005/6 i 2006/7? Mozda mislis na vasu sadasnjost u smislu da niste osvojili ni bod u grupi uefa? ili to sto ste jedva izvukli remi u derbiju u 96. minutu?

OFK

pre 15 godina

Ja stvarno nikada necu da razumem navijace partizana, VELIKI KLUBOVI IMAJU I S T O R I J U, to moras da shvatis, vasa istorija je na primer pobeda Zvezde na Marakani posle 18 godina!
(vlada, 9. mart 2009 10:04)

Veliki klubovi imaju rezultate,imaju izmedju ostalog i istoriju a ne samo i jedino jedan istorijski dogadjaj...Ako ces da budes realan finale KES je Partizanova istorija,LS itd.Njima dat neregularan gol tad,vama poklonjeno finale autogolom.Nemojte se pozivati na istoriju nije ona tako svetla,mada svetlija od sadasnjosti koje nema.

Al ono sto treba da vam bude briga je sto cete doci da podnesete racune na Karaburmu i tu cemo vas pitati par stvari!

house of pain

pre 15 godina

kako vas nije sramota da komentarisete derbi kad ste iz jedne polusanse dali gol i to tutoric paceraj ga je dao....a mi smo dali 2 regularna gola i ponovo uzeli samo bod a sad sto je 2 dat u 94min to je vasa krivica jer ste celo drugo poluvreme lezali po zemlji....

nemanja87

pre 15 godina

Sve je to lepo i Zvezdina igra i nova pojacanja ali je sramota da na Marakanu dodje 2500 ljudi, pretezno na severu.Jeste da je bila kisa ali nas stadion ima i pokrivene delove i to je stvarno sramota.Karte su smesne,stvara se neki novi tim daleko atraktivniji od prethodnih,treba im podrska i oni ce biti i motivisaniji i bolji.

vlada

pre 15 godina

(grobar, 9. mart 2009 01:25)

Ja stvarno nikada necu da razumem navijace partizana, VELIKI KLUBOVI IMAJU I S T O R I J U, to moras da shvatis, vasa istorija je na primer pobeda Zvezde na Marakani posle 18 godina!

Baćko Red *

pre 15 godina

Dok god bude onih koji smatraju da je ovo dobro, ne piše nam se dobro. Mislim na fudbal uopšte. Nekad su navijači bili fudbalski pisemeni, ili bar većina, a ovo danas...

oliver

pre 15 godina

Steta za bodove izgubljene protiv Partizana...Nije mi jasno kako grobarima nije sramota zbog te utakmice...i jos imaju hrabrosyi da se javljaju za komentare???

Milan

pre 15 godina

Covece,ovi grobari stvarno obraz nemaju.
Imali su dva suta prema golu protiv Javora,a njihov trener i izuzetan strucnjak izjavi jos i kako nastavljaju u istom stilu. :))) i sada oni dosli ovde da neko me sole pamet. A sami znaju koliko su shuplji i koliko nemaju pojma,pa ih to boli.
Ma samo napred.
Neka vama Bog pozivi jokana na klupi i Zvezda ne mora da brine za osvajanje titula narednih sezona.
Bez'te tamo sramote jedne preko 7 godina niste dobili derbi na SVOM stadionu.

PFC

pre 15 godina

Kladim se da ce vas OFK od sale pobediti!
I onda vam nece pomoci ni benzinac ni dizelash!
Nego, koliko bodova zaostajete?
Ovaj sto pominje Bari i Tokio je debelo u proslosti. Mi za te pojmove ne bi menjali nasu sadasnjost: pozitivan racun, ekipu, sampionske titule i duple krune, sportski trening centar i Fudnalsku Akademiju Teeoptik, slogu unutar SD i FK.... i mnogo toga!
dakle, spasa vam nema -propascete 100%!!!

vlada

pre 15 godina

e moja zvezdo dokle si ti dogurala kad te sastavlja jedan krajnje osrednji janevski... a sto je najgore da nije njega zadnji bi bili... katastrofa...

grobar

pre 15 godina

Stvoreni za male utakmice...Opet grobar ostavlja prvi komentar na zvezdinu vest.Ja stvarno neznam vise sta se desava sa ovim grobarima mozda jim je tesko sto mi imamo Bari i Tokijo a oni ne ili to sto ne pamte kad su nas zadnji put dobili na svom stadionu mozda su KOMPLEKSI u pitanju ili neka druga bolest u svakom slucaju moracete podhitno na lecenje.Dupla kruna je nasa.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE
(DELIJA LJUBLJANA, 8. mart 2009 23:29)

Aha, krivo nam je sto nemamo Bari a pogotovu TokiJo (tako si ti napisao) a najvise nam je krivo sto nemamo film "Ona voli Partizan" i da se svadjamo dal je Pancev sutirao u desni ili u levi ugao. Evo placemo koliko nam je krivo zbog vasih Tokija i Barija, klub koji se stalno vadi na uspehe od pre 100 godina normalno da je MALI i cak PREMALI. Zamislite samo Liverpul - eh mi smo bili prvaci Evrope i sad mozemo da ne pravimo nikakve rezultate jedno 100 godina. TOLIKO STE MALI DA SAMI SEBI GOVORITE DA STE VELIKI JER SE TAKO TESITE.

lala

pre 15 godina

Napredak,Rad,OFK zvezdine filijale zato je zvezda i razigrana!Cim budu igrali protiv Hajduka partizanove filijale ima da kiksnu!Toliko o kontinuitetu!Cedo tebi da Miskovic ne kupuje tekme ti ne bi bio ni medju pet u ligi!

Dekicar

pre 15 godina

Konacno imamo tim, koji moze da igra lepo i ofanzivno, a da pobedjuje!! Samo, Cedo molim te, kloni se Trickovskog a pogotovo Bogdanovica, Blazica i Radivojevica!!Po meni, ove igrace treba prodati na leto, a dovesti samo 2-3 EXTRA igraca!!Mozda i Koroman ode.
Treba nam jos jedan desni bek, zadnji vezni i to je to ali i obavezno prikljuciti jos 2 mlada igraca iz podmlatka. Zasto Ivic ne ponudi Borcu za Lazovica ili Vosi za Aleksica neke pare, pa kad ode iz Zvezde, procenat od transfera....
Bilo bi extra da dodje bar jedan od njih. U svakom slucaju, ODLICNO odradjen prelazni rok i konacno imamo TIM.
Iviu, produzuj taj ugovor sa Kleom, ne cekaj da se raspuca skroz(a hoce), pa da nam nabijaju neke nenormalne cifre za njega..

NinCiga

pre 15 godina

Na ovom svetu, samo su dve stvari apsolutno sigurne:
- Da pingvini zive na Juznom Polu i,
- Da ce prvi komentar na vest o Zvezdi da napise grobar.

Za vas Tesla

pre 15 godina

Admine,stvarno mislim da komentar koji u svom textu ima rec NEZNAM zajedno ne treba da bude objavljen...Pogotovo sto puno dece cita ove komentare,o Zvezdi naravno,jer,uce se od malih nogu sta i kako treba...A ti pametni,sto pises o nekakvom derbiju Zvezde i Napretka,koji je inace zavrsen 4-0,a mogao je i ubedljivije,osvrni se na tekmu sa Javorom,ili derbi(to ti je tekma izmedju Zvezde i Partizana)i gola u 96.min,pa onda prosipaj nekakvu pamet,do tad,mole te svi Zvezdasi,ne komentarisi vise nase vesti...

Nikola

pre 15 godina

Veliko je pitanje da li Zvezda ima snage da izdrzi da ne kiksne gotovo nijednu utakmicu do kraja,ali ako u tome uspe onda ce to biti zaista veliki uspeh za ovu ekipu.

roman empire

pre 15 godina

Samo napred Cedo vidi se da si unapredio zvezdinu igru i mislim da zvezda trenutno igra bolje od konkurenata za titulu partizana i vose.Zvezda je vec smanjila zaostatak za vosom na samo bod a mogla je da smanji zaostatak i za partizanom da nije primila gol u nadoknadi vremena.ZAKLJUCAK-nije strasno sto su nam 6 stranaca starteri pa i u najvecim evropskim fudb. ekipama ima podjednako ako ne i vise stranaca a najbolji primeri su spanci i italijani kojima repka nije nista slabija iako u klubovima tih zemalja dominiraju stranci.

zvezdas_lux

pre 15 godina

Samo nastavi sa dobrim radom Cedo, svi Zvezdasi te podrzavaju. Odavno nismo imali ovako kvalitetnog trenera koji moze da izvuce max od svakog igraca . Samo NAPRED!!!
ps: Koliko ja znam Mrkela ima 16 godina za mesec dana napunice 17 !!! Bice on sjajan IGRAC !!! Hteo bih da protiv plavih vidim makar 5 minuta u igri i Kovacevica! Ta mladost bice nasa SNAGA ZA DVE GODINE!!! Uprava radi dobro !!!Ja sam zadovoljan!!!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Jednostavno je neverovatna stvar to da se vec mesecima na nase vesti prvi javljaju ovi sa tamne strane... Kao sto vec rekoh, svaki drugi covek u Srbiji navija za zvezdu, ali je bukvalno svakom Zvezda zivot!

Svaka cast na pobedi protiv Krusevljana, da je Kleo bio malo prisebniji, mogla je i petarda da pukne. Nadam se da cemo, koliko od sledeceg kola, od prvog minuta gledati onakvu igru kakvu su momci peuzili u drugih 45 minuta protiv Napretka...

srdjan

pre 15 godina

Iskreno,Zvezda igra bolje nego jesenas! Sto je svakako zasluga ovog coveka!!! Igramo bolje od svih konkurenata za titulu,samo Partizan se izvlaci na Karadzica,pa on je veci kriminalac od Terzica!!!

ZVEZDOMAN

pre 15 godina

Ako nam je vec predsednik konobar nemojte se vi praviti automehanicar....Sta god sipali u auto,makar i GAS..samo titula vam je SPAS....Bez metafora molim vas...metnuli nam foru odavno.

srbo

pre 15 godina

Bravo momci prava ste masina pretoi vam uspesna sezona ako vako nastavite,A Cedu svaka cas prerodio e ekipu kondicija e tu brza igra pravi strucnjak na pocetku su bacali mnogi kamenja po njemu ali nije bilo tako,samo nemoj Koromana u ekipi odmah izgubi kvaliteta.

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Stvoreni za male utakmice...Opet grobar ostavlja prvi komentar na zvezdinu vest.Ja stvarno neznam vise sta se desava sa ovim grobarima mozda jim je tesko sto mi imamo Bari i Tokijo a oni ne ili to sto ne pamte kad su nas zadnji put dobili na svom stadionu mozda su KOMPLEKSI u pitanju ili neka druga bolest u svakom slucaju moracete podhitno na lecenje.Dupla kruna je nasa.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

Иван СД

pre 15 godina

Штета што Напредак не игра
у квалификацијама за Лигу шампиона или Лигу УЕФА уместо Либереца, Апоела и осталих "великана" европског фудбала, па да Звезда нешто и постигне у "те Европе" што би рекао Радашин.

kop severa

pre 15 godina

Sta god neko pricao, Janevski je dobar trener... Bila bi velika greska da ode na kraju sezone. Treba mu dati priliku pa pokaze sta zna!
NAPRED ZVEZDA!!!

Xwave

pre 15 godina

“Kao da smo u prvom poluvremenu u benzinac sipali dizel, a onda u poluvremenu ‘pogodili’ gorivo. Posle toga automobil je išao mnogo bolje”

Kada se u benzinski motor sipa dizel, najbolje sto moze da se desi je da se osteti filter za gorivo.
Zato sto je dizel mnogo gusci od benzina, uglavnom se dogadja da zacepe dizne, ali i cevovod. Dizne se mogu ocistiti, ali najbolje resenje su nove, dok se cevovod veoma tesko cisti.
Posle svega auto mora raditi bar tridesetak minuta da bi povratio normalan rad.


I zasto je on sad morao da spominje automobile, kad nezna nista o njima???

Xwave

pre 15 godina

“Kao da smo u prvom poluvremenu u benzinac sipali dizel, a onda u poluvremenu ‘pogodili’ gorivo. Posle toga automobil je išao mnogo bolje”

Kada se u benzinski motor sipa dizel, najbolje sto moze da se desi je da se osteti filter za gorivo.
Zato sto je dizel mnogo gusci od benzina, uglavnom se dogadja da zacepe dizne, ali i cevovod. Dizne se mogu ocistiti, ali najbolje resenje su nove, dok se cevovod veoma tesko cisti.
Posle svega auto mora raditi bar tridesetak minuta da bi povratio normalan rad.


I zasto je on sad morao da spominje automobile, kad nezna nista o njima???

zvezdas_lux

pre 15 godina

Samo nastavi sa dobrim radom Cedo, svi Zvezdasi te podrzavaju. Odavno nismo imali ovako kvalitetnog trenera koji moze da izvuce max od svakog igraca . Samo NAPRED!!!
ps: Koliko ja znam Mrkela ima 16 godina za mesec dana napunice 17 !!! Bice on sjajan IGRAC !!! Hteo bih da protiv plavih vidim makar 5 minuta u igri i Kovacevica! Ta mladost bice nasa SNAGA ZA DVE GODINE!!! Uprava radi dobro !!!Ja sam zadovoljan!!!

kop severa

pre 15 godina

Sta god neko pricao, Janevski je dobar trener... Bila bi velika greska da ode na kraju sezone. Treba mu dati priliku pa pokaze sta zna!
NAPRED ZVEZDA!!!

Za vas Tesla

pre 15 godina

Admine,stvarno mislim da komentar koji u svom textu ima rec NEZNAM zajedno ne treba da bude objavljen...Pogotovo sto puno dece cita ove komentare,o Zvezdi naravno,jer,uce se od malih nogu sta i kako treba...A ti pametni,sto pises o nekakvom derbiju Zvezde i Napretka,koji je inace zavrsen 4-0,a mogao je i ubedljivije,osvrni se na tekmu sa Javorom,ili derbi(to ti je tekma izmedju Zvezde i Partizana)i gola u 96.min,pa onda prosipaj nekakvu pamet,do tad,mole te svi Zvezdasi,ne komentarisi vise nase vesti...

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Stvoreni za male utakmice...Opet grobar ostavlja prvi komentar na zvezdinu vest.Ja stvarno neznam vise sta se desava sa ovim grobarima mozda jim je tesko sto mi imamo Bari i Tokijo a oni ne ili to sto ne pamte kad su nas zadnji put dobili na svom stadionu mozda su KOMPLEKSI u pitanju ili neka druga bolest u svakom slucaju moracete podhitno na lecenje.Dupla kruna je nasa.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

srdjan

pre 15 godina

Iskreno,Zvezda igra bolje nego jesenas! Sto je svakako zasluga ovog coveka!!! Igramo bolje od svih konkurenata za titulu,samo Partizan se izvlaci na Karadzica,pa on je veci kriminalac od Terzica!!!

NinCiga

pre 15 godina

Na ovom svetu, samo su dve stvari apsolutno sigurne:
- Da pingvini zive na Juznom Polu i,
- Da ce prvi komentar na vest o Zvezdi da napise grobar.

vlada

pre 15 godina

(grobar, 9. mart 2009 01:25)

Ja stvarno nikada necu da razumem navijace partizana, VELIKI KLUBOVI IMAJU I S T O R I J U, to moras da shvatis, vasa istorija je na primer pobeda Zvezde na Marakani posle 18 godina!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Jednostavno je neverovatna stvar to da se vec mesecima na nase vesti prvi javljaju ovi sa tamne strane... Kao sto vec rekoh, svaki drugi covek u Srbiji navija za zvezdu, ali je bukvalno svakom Zvezda zivot!

Svaka cast na pobedi protiv Krusevljana, da je Kleo bio malo prisebniji, mogla je i petarda da pukne. Nadam se da cemo, koliko od sledeceg kola, od prvog minuta gledati onakvu igru kakvu su momci peuzili u drugih 45 minuta protiv Napretka...

ZVEZDOMAN

pre 15 godina

Ako nam je vec predsednik konobar nemojte se vi praviti automehanicar....Sta god sipali u auto,makar i GAS..samo titula vam je SPAS....Bez metafora molim vas...metnuli nam foru odavno.

Иван СД

pre 15 godina

Штета што Напредак не игра
у квалификацијама за Лигу шампиона или Лигу УЕФА уместо Либереца, Апоела и осталих "великана" европског фудбала, па да Звезда нешто и постигне у "те Европе" што би рекао Радашин.

Nikola

pre 15 godina

Veliko je pitanje da li Zvezda ima snage da izdrzi da ne kiksne gotovo nijednu utakmicu do kraja,ali ako u tome uspe onda ce to biti zaista veliki uspeh za ovu ekipu.

srbo

pre 15 godina

Bravo momci prava ste masina pretoi vam uspesna sezona ako vako nastavite,A Cedu svaka cas prerodio e ekipu kondicija e tu brza igra pravi strucnjak na pocetku su bacali mnogi kamenja po njemu ali nije bilo tako,samo nemoj Koromana u ekipi odmah izgubi kvaliteta.

grobar

pre 15 godina

Stvoreni za male utakmice...Opet grobar ostavlja prvi komentar na zvezdinu vest.Ja stvarno neznam vise sta se desava sa ovim grobarima mozda jim je tesko sto mi imamo Bari i Tokijo a oni ne ili to sto ne pamte kad su nas zadnji put dobili na svom stadionu mozda su KOMPLEKSI u pitanju ili neka druga bolest u svakom slucaju moracete podhitno na lecenje.Dupla kruna je nasa.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE
(DELIJA LJUBLJANA, 8. mart 2009 23:29)

Aha, krivo nam je sto nemamo Bari a pogotovu TokiJo (tako si ti napisao) a najvise nam je krivo sto nemamo film "Ona voli Partizan" i da se svadjamo dal je Pancev sutirao u desni ili u levi ugao. Evo placemo koliko nam je krivo zbog vasih Tokija i Barija, klub koji se stalno vadi na uspehe od pre 100 godina normalno da je MALI i cak PREMALI. Zamislite samo Liverpul - eh mi smo bili prvaci Evrope i sad mozemo da ne pravimo nikakve rezultate jedno 100 godina. TOLIKO STE MALI DA SAMI SEBI GOVORITE DA STE VELIKI JER SE TAKO TESITE.

Milan

pre 15 godina

Covece,ovi grobari stvarno obraz nemaju.
Imali su dva suta prema golu protiv Javora,a njihov trener i izuzetan strucnjak izjavi jos i kako nastavljaju u istom stilu. :))) i sada oni dosli ovde da neko me sole pamet. A sami znaju koliko su shuplji i koliko nemaju pojma,pa ih to boli.
Ma samo napred.
Neka vama Bog pozivi jokana na klupi i Zvezda ne mora da brine za osvajanje titula narednih sezona.
Bez'te tamo sramote jedne preko 7 godina niste dobili derbi na SVOM stadionu.

oliver

pre 15 godina

Steta za bodove izgubljene protiv Partizana...Nije mi jasno kako grobarima nije sramota zbog te utakmice...i jos imaju hrabrosyi da se javljaju za komentare???

PFC

pre 15 godina

Kladim se da ce vas OFK od sale pobediti!
I onda vam nece pomoci ni benzinac ni dizelash!
Nego, koliko bodova zaostajete?
Ovaj sto pominje Bari i Tokio je debelo u proslosti. Mi za te pojmove ne bi menjali nasu sadasnjost: pozitivan racun, ekipu, sampionske titule i duple krune, sportski trening centar i Fudnalsku Akademiju Teeoptik, slogu unutar SD i FK.... i mnogo toga!
dakle, spasa vam nema -propascete 100%!!!

Bogdan Radenkovic

pre 15 godina

@(PFC, 9. mart 2009 05:55)

Koje to sampionske titule i duple krune? Mislis na ovu sto ste osvojili posle 20 godina ili si permutovao cinenjice pa mislis na zvezdine 2 uzastopne duple krune 2005/6 i 2006/7? Mozda mislis na vasu sadasnjost u smislu da niste osvojili ni bod u grupi uefa? ili to sto ste jedva izvukli remi u derbiju u 96. minutu?

Bogdan Radenkovic

pre 15 godina

@OFK

1. Mi smo taj Bajern dobili u gostima 2:1, oni su ti koji su jurili rezultat i uspeli da stignu SAMO do produzetaka, i potom primili gol. A posle toga je odigrano finale. A pobednik je onaj ko POBEDI U FINALU, dok je onaj drugi GUBITNIK.

2. Istorija je pored Barija i to sto je CZ najtrofejniji srpski, jugoslovenski, slovenski i istocnoevropski tim u svim segmentima i u svim takmicenjima. Istorija je i 10 duplih kruna, poslednje 2 uzastopne pre 2 godine ... itd. Moze enciklopedija da se napise...

3. Da, stvarno se bojimo Omladinskog amaterskog kluba Beograd, bice kao i uvek 4,5 komada u plavoj mrezi.

Dekicar

pre 15 godina

Konacno imamo tim, koji moze da igra lepo i ofanzivno, a da pobedjuje!! Samo, Cedo molim te, kloni se Trickovskog a pogotovo Bogdanovica, Blazica i Radivojevica!!Po meni, ove igrace treba prodati na leto, a dovesti samo 2-3 EXTRA igraca!!Mozda i Koroman ode.
Treba nam jos jedan desni bek, zadnji vezni i to je to ali i obavezno prikljuciti jos 2 mlada igraca iz podmlatka. Zasto Ivic ne ponudi Borcu za Lazovica ili Vosi za Aleksica neke pare, pa kad ode iz Zvezde, procenat od transfera....
Bilo bi extra da dodje bar jedan od njih. U svakom slucaju, ODLICNO odradjen prelazni rok i konacno imamo TIM.
Iviu, produzuj taj ugovor sa Kleom, ne cekaj da se raspuca skroz(a hoce), pa da nam nabijaju neke nenormalne cifre za njega..

lala

pre 15 godina

Napredak,Rad,OFK zvezdine filijale zato je zvezda i razigrana!Cim budu igrali protiv Hajduka partizanove filijale ima da kiksnu!Toliko o kontinuitetu!Cedo tebi da Miskovic ne kupuje tekme ti ne bi bio ni medju pet u ligi!

nemanja87

pre 15 godina

Sve je to lepo i Zvezdina igra i nova pojacanja ali je sramota da na Marakanu dodje 2500 ljudi, pretezno na severu.Jeste da je bila kisa ali nas stadion ima i pokrivene delove i to je stvarno sramota.Karte su smesne,stvara se neki novi tim daleko atraktivniji od prethodnih,treba im podrska i oni ce biti i motivisaniji i bolji.

roman empire

pre 15 godina

Samo napred Cedo vidi se da si unapredio zvezdinu igru i mislim da zvezda trenutno igra bolje od konkurenata za titulu partizana i vose.Zvezda je vec smanjila zaostatak za vosom na samo bod a mogla je da smanji zaostatak i za partizanom da nije primila gol u nadoknadi vremena.ZAKLJUCAK-nije strasno sto su nam 6 stranaca starteri pa i u najvecim evropskim fudb. ekipama ima podjednako ako ne i vise stranaca a najbolji primeri su spanci i italijani kojima repka nije nista slabija iako u klubovima tih zemalja dominiraju stranci.

Baćko Red *

pre 15 godina

Dok god bude onih koji smatraju da je ovo dobro, ne piše nam se dobro. Mislim na fudbal uopšte. Nekad su navijači bili fudbalski pisemeni, ili bar većina, a ovo danas...

house of pain

pre 15 godina

kako vas nije sramota da komentarisete derbi kad ste iz jedne polusanse dali gol i to tutoric paceraj ga je dao....a mi smo dali 2 regularna gola i ponovo uzeli samo bod a sad sto je 2 dat u 94min to je vasa krivica jer ste celo drugo poluvreme lezali po zemlji....

vlada

pre 15 godina

e moja zvezdo dokle si ti dogurala kad te sastavlja jedan krajnje osrednji janevski... a sto je najgore da nije njega zadnji bi bili... katastrofa...

Xwave

pre 15 godina

"a ti nauci da se pise NE ZNA a ne NEZNA pa se tek onda javi da komentarises tudje komentare. Hvala."
"Dobro je pametnjakovici dobro je...."
"Stvoreni za male utakmice...Opet grobar ostavlja prvi komentar na zvezdinu vest.Ja stvarno neznam vise sta se desava sa ovim grobarima mozda jim je tesko sto mi imamo Bari i Tokijo a oni ne ili to sto ne pamte kad su nas zadnji put dobili na svom stadionu mozda su KOMPLEKSI u pitanju ili neka druga bolest u svakom slucaju moracete podhitno na lecenje.Dupla kruna je nasa.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE"

Ova tri komentara, koje ste vi postavili, sadrze vise gramatickih gresaka od ukupnog broja komentara. I pored svega ovoga vi ste pametni i znate da ispravljate moju jednu gresku. Prvo gledajte malo u sebe.
Sto se tice automobila, nisam ja zapoceo tu temu, vec sam se nadovezao.

OFK

pre 15 godina

Ja stvarno nikada necu da razumem navijace partizana, VELIKI KLUBOVI IMAJU I S T O R I J U, to moras da shvatis, vasa istorija je na primer pobeda Zvezde na Marakani posle 18 godina!
(vlada, 9. mart 2009 10:04)

Veliki klubovi imaju rezultate,imaju izmedju ostalog i istoriju a ne samo i jedino jedan istorijski dogadjaj...Ako ces da budes realan finale KES je Partizanova istorija,LS itd.Njima dat neregularan gol tad,vama poklonjeno finale autogolom.Nemojte se pozivati na istoriju nije ona tako svetla,mada svetlija od sadasnjosti koje nema.

Al ono sto treba da vam bude briga je sto cete doci da podnesete racune na Karaburmu i tu cemo vas pitati par stvari!

Ajd' izlektorisi ovo pa da saljem na stampanje

pre 15 godina

@Kamy, 8. mart 2009 23:09

Sta se bre bunis. Po komentaru se lepo vidi da je Xwave auto-mehanicar, a ne lektor (kao ti). Pa valjda i oni koji NE ZNAJU gramatiku imaju pravo na svoje misljenje. Moram priznati da mu (Xwave-u)misljenje nije jaca strani, ali kao sto onkomentarise recenicu koju nije razumeo i hvata se tehnikalija u njegovoj struci (rekoh da je auto-mehanicar) tako se i ti hvatas tehnikalija u svojoj (lektor) a obadavoica pricate gluposti...

Xwave

pre 15 godina

“Kao da smo u prvom poluvremenu u benzinac sipali dizel, a onda u poluvremenu ‘pogodili’ gorivo. Posle toga automobil je išao mnogo bolje”

Kada se u benzinski motor sipa dizel, najbolje sto moze da se desi je da se osteti filter za gorivo.
Zato sto je dizel mnogo gusci od benzina, uglavnom se dogadja da zacepe dizne, ali i cevovod. Dizne se mogu ocistiti, ali najbolje resenje su nove, dok se cevovod veoma tesko cisti.
Posle svega auto mora raditi bar tridesetak minuta da bi povratio normalan rad.


I zasto je on sad morao da spominje automobile, kad nezna nista o njima???

Иван СД

pre 15 godina

Штета што Напредак не игра
у квалификацијама за Лигу шампиона или Лигу УЕФА уместо Либереца, Апоела и осталих "великана" европског фудбала, па да Звезда нешто и постигне у "те Европе" што би рекао Радашин.

grobar

pre 15 godina

Stvoreni za male utakmice...Opet grobar ostavlja prvi komentar na zvezdinu vest.Ja stvarno neznam vise sta se desava sa ovim grobarima mozda jim je tesko sto mi imamo Bari i Tokijo a oni ne ili to sto ne pamte kad su nas zadnji put dobili na svom stadionu mozda su KOMPLEKSI u pitanju ili neka druga bolest u svakom slucaju moracete podhitno na lecenje.Dupla kruna je nasa.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE
(DELIJA LJUBLJANA, 8. mart 2009 23:29)

Aha, krivo nam je sto nemamo Bari a pogotovu TokiJo (tako si ti napisao) a najvise nam je krivo sto nemamo film "Ona voli Partizan" i da se svadjamo dal je Pancev sutirao u desni ili u levi ugao. Evo placemo koliko nam je krivo zbog vasih Tokija i Barija, klub koji se stalno vadi na uspehe od pre 100 godina normalno da je MALI i cak PREMALI. Zamislite samo Liverpul - eh mi smo bili prvaci Evrope i sad mozemo da ne pravimo nikakve rezultate jedno 100 godina. TOLIKO STE MALI DA SAMI SEBI GOVORITE DA STE VELIKI JER SE TAKO TESITE.

vlada

pre 15 godina

e moja zvezdo dokle si ti dogurala kad te sastavlja jedan krajnje osrednji janevski... a sto je najgore da nije njega zadnji bi bili... katastrofa...

PFC

pre 15 godina

Kladim se da ce vas OFK od sale pobediti!
I onda vam nece pomoci ni benzinac ni dizelash!
Nego, koliko bodova zaostajete?
Ovaj sto pominje Bari i Tokio je debelo u proslosti. Mi za te pojmove ne bi menjali nasu sadasnjost: pozitivan racun, ekipu, sampionske titule i duple krune, sportski trening centar i Fudnalsku Akademiju Teeoptik, slogu unutar SD i FK.... i mnogo toga!
dakle, spasa vam nema -propascete 100%!!!

lala

pre 15 godina

Napredak,Rad,OFK zvezdine filijale zato je zvezda i razigrana!Cim budu igrali protiv Hajduka partizanove filijale ima da kiksnu!Toliko o kontinuitetu!Cedo tebi da Miskovic ne kupuje tekme ti ne bi bio ni medju pet u ligi!

kop severa

pre 15 godina

Sta god neko pricao, Janevski je dobar trener... Bila bi velika greska da ode na kraju sezone. Treba mu dati priliku pa pokaze sta zna!
NAPRED ZVEZDA!!!

zvezdas_lux

pre 15 godina

Samo nastavi sa dobrim radom Cedo, svi Zvezdasi te podrzavaju. Odavno nismo imali ovako kvalitetnog trenera koji moze da izvuce max od svakog igraca . Samo NAPRED!!!
ps: Koliko ja znam Mrkela ima 16 godina za mesec dana napunice 17 !!! Bice on sjajan IGRAC !!! Hteo bih da protiv plavih vidim makar 5 minuta u igri i Kovacevica! Ta mladost bice nasa SNAGA ZA DVE GODINE!!! Uprava radi dobro !!!Ja sam zadovoljan!!!

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Stvoreni za male utakmice...Opet grobar ostavlja prvi komentar na zvezdinu vest.Ja stvarno neznam vise sta se desava sa ovim grobarima mozda jim je tesko sto mi imamo Bari i Tokijo a oni ne ili to sto ne pamte kad su nas zadnji put dobili na svom stadionu mozda su KOMPLEKSI u pitanju ili neka druga bolest u svakom slucaju moracete podhitno na lecenje.Dupla kruna je nasa.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE

Za vas Tesla

pre 15 godina

Admine,stvarno mislim da komentar koji u svom textu ima rec NEZNAM zajedno ne treba da bude objavljen...Pogotovo sto puno dece cita ove komentare,o Zvezdi naravno,jer,uce se od malih nogu sta i kako treba...A ti pametni,sto pises o nekakvom derbiju Zvezde i Napretka,koji je inace zavrsen 4-0,a mogao je i ubedljivije,osvrni se na tekmu sa Javorom,ili derbi(to ti je tekma izmedju Zvezde i Partizana)i gola u 96.min,pa onda prosipaj nekakvu pamet,do tad,mole te svi Zvezdasi,ne komentarisi vise nase vesti...

OFK

pre 15 godina

Ja stvarno nikada necu da razumem navijace partizana, VELIKI KLUBOVI IMAJU I S T O R I J U, to moras da shvatis, vasa istorija je na primer pobeda Zvezde na Marakani posle 18 godina!
(vlada, 9. mart 2009 10:04)

Veliki klubovi imaju rezultate,imaju izmedju ostalog i istoriju a ne samo i jedino jedan istorijski dogadjaj...Ako ces da budes realan finale KES je Partizanova istorija,LS itd.Njima dat neregularan gol tad,vama poklonjeno finale autogolom.Nemojte se pozivati na istoriju nije ona tako svetla,mada svetlija od sadasnjosti koje nema.

Al ono sto treba da vam bude briga je sto cete doci da podnesete racune na Karaburmu i tu cemo vas pitati par stvari!

house of pain

pre 15 godina

kako vas nije sramota da komentarisete derbi kad ste iz jedne polusanse dali gol i to tutoric paceraj ga je dao....a mi smo dali 2 regularna gola i ponovo uzeli samo bod a sad sto je 2 dat u 94min to je vasa krivica jer ste celo drugo poluvreme lezali po zemlji....

srdjan

pre 15 godina

Iskreno,Zvezda igra bolje nego jesenas! Sto je svakako zasluga ovog coveka!!! Igramo bolje od svih konkurenata za titulu,samo Partizan se izvlaci na Karadzica,pa on je veci kriminalac od Terzica!!!

Marko Vozdovac

pre 15 godina

Jednostavno je neverovatna stvar to da se vec mesecima na nase vesti prvi javljaju ovi sa tamne strane... Kao sto vec rekoh, svaki drugi covek u Srbiji navija za zvezdu, ali je bukvalno svakom Zvezda zivot!

Svaka cast na pobedi protiv Krusevljana, da je Kleo bio malo prisebniji, mogla je i petarda da pukne. Nadam se da cemo, koliko od sledeceg kola, od prvog minuta gledati onakvu igru kakvu su momci peuzili u drugih 45 minuta protiv Napretka...

oliver

pre 15 godina

Steta za bodove izgubljene protiv Partizana...Nije mi jasno kako grobarima nije sramota zbog te utakmice...i jos imaju hrabrosyi da se javljaju za komentare???

ZVEZDOMAN

pre 15 godina

Ako nam je vec predsednik konobar nemojte se vi praviti automehanicar....Sta god sipali u auto,makar i GAS..samo titula vam je SPAS....Bez metafora molim vas...metnuli nam foru odavno.

Milan

pre 15 godina

Covece,ovi grobari stvarno obraz nemaju.
Imali su dva suta prema golu protiv Javora,a njihov trener i izuzetan strucnjak izjavi jos i kako nastavljaju u istom stilu. :))) i sada oni dosli ovde da neko me sole pamet. A sami znaju koliko su shuplji i koliko nemaju pojma,pa ih to boli.
Ma samo napred.
Neka vama Bog pozivi jokana na klupi i Zvezda ne mora da brine za osvajanje titula narednih sezona.
Bez'te tamo sramote jedne preko 7 godina niste dobili derbi na SVOM stadionu.

vlada

pre 15 godina

(grobar, 9. mart 2009 01:25)

Ja stvarno nikada necu da razumem navijace partizana, VELIKI KLUBOVI IMAJU I S T O R I J U, to moras da shvatis, vasa istorija je na primer pobeda Zvezde na Marakani posle 18 godina!

srbo

pre 15 godina

Bravo momci prava ste masina pretoi vam uspesna sezona ako vako nastavite,A Cedu svaka cas prerodio e ekipu kondicija e tu brza igra pravi strucnjak na pocetku su bacali mnogi kamenja po njemu ali nije bilo tako,samo nemoj Koromana u ekipi odmah izgubi kvaliteta.

NinCiga

pre 15 godina

Na ovom svetu, samo su dve stvari apsolutno sigurne:
- Da pingvini zive na Juznom Polu i,
- Da ce prvi komentar na vest o Zvezdi da napise grobar.

Ajd' izlektorisi ovo pa da saljem na stampanje

pre 15 godina

@Kamy, 8. mart 2009 23:09

Sta se bre bunis. Po komentaru se lepo vidi da je Xwave auto-mehanicar, a ne lektor (kao ti). Pa valjda i oni koji NE ZNAJU gramatiku imaju pravo na svoje misljenje. Moram priznati da mu (Xwave-u)misljenje nije jaca strani, ali kao sto onkomentarise recenicu koju nije razumeo i hvata se tehnikalija u njegovoj struci (rekoh da je auto-mehanicar) tako se i ti hvatas tehnikalija u svojoj (lektor) a obadavoica pricate gluposti...

Xwave

pre 15 godina

"a ti nauci da se pise NE ZNA a ne NEZNA pa se tek onda javi da komentarises tudje komentare. Hvala."
"Dobro je pametnjakovici dobro je...."
"Stvoreni za male utakmice...Opet grobar ostavlja prvi komentar na zvezdinu vest.Ja stvarno neznam vise sta se desava sa ovim grobarima mozda jim je tesko sto mi imamo Bari i Tokijo a oni ne ili to sto ne pamte kad su nas zadnji put dobili na svom stadionu mozda su KOMPLEKSI u pitanju ili neka druga bolest u svakom slucaju moracete podhitno na lecenje.Dupla kruna je nasa.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE"

Ova tri komentara, koje ste vi postavili, sadrze vise gramatickih gresaka od ukupnog broja komentara. I pored svega ovoga vi ste pametni i znate da ispravljate moju jednu gresku. Prvo gledajte malo u sebe.
Sto se tice automobila, nisam ja zapoceo tu temu, vec sam se nadovezao.

Dekicar

pre 15 godina

Konacno imamo tim, koji moze da igra lepo i ofanzivno, a da pobedjuje!! Samo, Cedo molim te, kloni se Trickovskog a pogotovo Bogdanovica, Blazica i Radivojevica!!Po meni, ove igrace treba prodati na leto, a dovesti samo 2-3 EXTRA igraca!!Mozda i Koroman ode.
Treba nam jos jedan desni bek, zadnji vezni i to je to ali i obavezno prikljuciti jos 2 mlada igraca iz podmlatka. Zasto Ivic ne ponudi Borcu za Lazovica ili Vosi za Aleksica neke pare, pa kad ode iz Zvezde, procenat od transfera....
Bilo bi extra da dodje bar jedan od njih. U svakom slucaju, ODLICNO odradjen prelazni rok i konacno imamo TIM.
Iviu, produzuj taj ugovor sa Kleom, ne cekaj da se raspuca skroz(a hoce), pa da nam nabijaju neke nenormalne cifre za njega..

Nikola

pre 15 godina

Veliko je pitanje da li Zvezda ima snage da izdrzi da ne kiksne gotovo nijednu utakmicu do kraja,ali ako u tome uspe onda ce to biti zaista veliki uspeh za ovu ekipu.

Bogdan Radenkovic

pre 15 godina

@(PFC, 9. mart 2009 05:55)

Koje to sampionske titule i duple krune? Mislis na ovu sto ste osvojili posle 20 godina ili si permutovao cinenjice pa mislis na zvezdine 2 uzastopne duple krune 2005/6 i 2006/7? Mozda mislis na vasu sadasnjost u smislu da niste osvojili ni bod u grupi uefa? ili to sto ste jedva izvukli remi u derbiju u 96. minutu?

Baćko Red *

pre 15 godina

Dok god bude onih koji smatraju da je ovo dobro, ne piše nam se dobro. Mislim na fudbal uopšte. Nekad su navijači bili fudbalski pisemeni, ili bar većina, a ovo danas...

nemanja87

pre 15 godina

Sve je to lepo i Zvezdina igra i nova pojacanja ali je sramota da na Marakanu dodje 2500 ljudi, pretezno na severu.Jeste da je bila kisa ali nas stadion ima i pokrivene delove i to je stvarno sramota.Karte su smesne,stvara se neki novi tim daleko atraktivniji od prethodnih,treba im podrska i oni ce biti i motivisaniji i bolji.

Bogdan Radenkovic

pre 15 godina

@OFK

1. Mi smo taj Bajern dobili u gostima 2:1, oni su ti koji su jurili rezultat i uspeli da stignu SAMO do produzetaka, i potom primili gol. A posle toga je odigrano finale. A pobednik je onaj ko POBEDI U FINALU, dok je onaj drugi GUBITNIK.

2. Istorija je pored Barija i to sto je CZ najtrofejniji srpski, jugoslovenski, slovenski i istocnoevropski tim u svim segmentima i u svim takmicenjima. Istorija je i 10 duplih kruna, poslednje 2 uzastopne pre 2 godine ... itd. Moze enciklopedija da se napise...

3. Da, stvarno se bojimo Omladinskog amaterskog kluba Beograd, bice kao i uvek 4,5 komada u plavoj mrezi.

roman empire

pre 15 godina

Samo napred Cedo vidi se da si unapredio zvezdinu igru i mislim da zvezda trenutno igra bolje od konkurenata za titulu partizana i vose.Zvezda je vec smanjila zaostatak za vosom na samo bod a mogla je da smanji zaostatak i za partizanom da nije primila gol u nadoknadi vremena.ZAKLJUCAK-nije strasno sto su nam 6 stranaca starteri pa i u najvecim evropskim fudb. ekipama ima podjednako ako ne i vise stranaca a najbolji primeri su spanci i italijani kojima repka nije nista slabija iako u klubovima tih zemalja dominiraju stranci.