Nedelja, 01.03.2009.

17:16

Katanija pokorila Palermo

U utakmicama 26. kola Serije A Sampdorija je savladala Milan 2:1 dok je u sicilijanskom derbiju Katanija ponizila Palermo pred njegovim navijačima (4:0).

Izvor: B92

Katanija pokorila Palermo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

29 Komentari

Sortiraj po:

massimo

pre 15 godina

da informiram srbi prjateli o vasi igraci u italij
mislim da jankovic stvarno lepo igra trenutak, neznam ako je uvek bio dobar, ali gasperini (trenier) uvek prica lepo za niju, a jovetic(znam da je crnogorac) igra stavrno malo, nazalost, zato sto izgleda dobar futbaler ali prandelli nije tolko interesovan izgleda
pozdrav srbija, drzite se

Stefke

pre 15 godina

Definitivno ceo vikend su namestili i u Italiji(Atalanta-Chievo;Palermo-Catania) i u Spaniji(Valensijal-Valjadolid)...
Strasno!

borielo

pre 15 godina

kakvo bre namjestanje.,.,ja sam igrao ovaj mec x2 catanija je vrhunskoj formi u zadnje vrijeme.,.,ali nisam ocekivao ovako ubedljivu dvojku.,.,

king of snake

pre 15 godina

@ vlada,


ne mislim ni ja da je toliko zaostao ako se uzmu u obzir imena igraca(ipak ona govore nesto) koji tamo igraju ali sto se tice kvaliteta fudbala i nekih nefudbalskih stvari ipak je u zaostatku,narocito za englezima..i ne vidim da Italijani nesto rade po pitanju promena..mnogo se veliki klubovi vezuju za raznorazne afere tipa namestanje sudija,kupovina bodova,nelegalna kupovina igraca,prisluskivanje igraca itd..to umnogome steti samom fudbalu,igracima,navijacima..mnogo je i politika umesana u fudbal u vidu rasizma,komunizma,fasizma sto je veliki problem i u Spaniji,samo sto je u Italiji mnogo vise zastupljeno..bas ta politika je glavni razlog sto vise nikada necu da odem na Sever jer se peva Kosovu,Mladicu,Karadzicu umesto Zvezdi ili nekom od fudbalera koji to stvarno zasluzuju..isto tako se osecaju i mnogi navijaci u Italiji a sta je fudbal bez navijaca..plus sto su velike pare ulozene u igrace i timove a pogledaj njihove rezultate u Evropi u zadnjih 10 godina(PArma Uefa Cup 99 i Milan 2 puta Ligu Sampiona i jedno finale i Juve finale sa Milanom)..Ja hocu onaj Kalco od pre 8-10 godina sa "sedam velicanstvenih"(Milan,Inter,Juve,Roma,Lacio,PArma i Fiorentina)kada se igrao vrhunski fudbal,pun uzbudjenja..samo bez majmunskih urlika,kupovine bodova ili tako nesto..Da se pruzi sansa Djovinku,De Silvestriju,Cigariniju,Deseni,Paloskiju,Baloteliju,Acquafresci da se dokazu na medjunarodnoj sceni..Takodje jedna od pozitivnijih stvari jeste i vracanje drugih velikih klubova u zivot nakon godina tavorenja po drugim ligama(Djenova,Bolonja,Napoli..)
Sto se tice Murinja,pitanje je koliko ce on uopste da se zadrzi u Italiji jer se zna da je njegov afinitet prema Engleskoj veliki a i izrazio je zelju da se vrati u Spaniju i da se tamo dokaze..Nadam se da moze da ucini nesto za poboljsanje fudbala(iako ga ne volim nesto posebno ali ga postujem jer su rezultati jedino merilo) ali fudbal koji prvak Italije pruza u ovoj sezoni me ne cine optimistom(sta tek da kazem za Milan)..
Ja pratim engleski fudbal zadnjih 12-13 godina i njegov sam veliki ljubitelj ali bih voleo da se zabari budu opet jaki jer to samo moze da podigne kvalitet fudbala u Evropi..

vlada

pre 15 godina

@Vladimir
Imenjace, Inter je pucao (u proslom vremenu) i tu si u pravu ali je na kraju izvukao dobar remi. I to treba postici. @komentar br. 20
Prijatelju, veliki deo onoga sto si rekao je tacno, nemam sta ni da dodam ni da oduzmem, sem da ne mislim da je Kalco toliko zaostao za Englezima. Drugaciji je fudbal i na oko su razlike drasticne ali realno je da su italijani uvek pri vrhu. Mislim da ce dolazak Murinja i ostalih stranih trenera malo doneti novina na vec zaostali italijanski stil igre i da je trenutno bas tu prednost Engleza ali se i tu stvari polako menjaju.

king of snake

pre 15 godina

@ vlada,


evo brate ja se javljam,prvo kao navijac Mancestera a zatim kao simpatizer Milana,da diskutujemo bez ikakvih predrasuda i navijackih rasprava..Jedini klub u svetskom fudbalu koji bukvalno mrzim jeste Real dok Liverpul,Bajern,Inter,Juventus ne volim ali barem ih postujem..
Objektivno gledano,Anceloti je odavno zasluzio otkaz,ja sam to pricao jos pre onog finala u Istanbulu..Svaka mu cast za sve ali od stare slave se ne zivi,vec samo moze da se dobije druga sansa a on je svoje iskoristio odavno..Nije problem sto on ima matore igrace,nego je problem sto ih ima isuvise mnogo,odnosno nema taj spoj mladosti iskustva koji je neophodan..Ja bih licno u ovoj postavi ostavio Maldinija(do leta tj. penzije),Pipa,Nestu(ako se oporavi)i Didu, od iskusnih igraca a ostalima bih se zahvalio..Kao sto rekoh,nije problem sto Maldini ima 40 ili Pipo 35,vec sto oko njih nema 2,3 mladja igraca koji bi nadoknadili njihovu istrosenu agresivnost i svezinu..Bolji primer od Mancestera nemas..Na jednog Skolsa dolaze Kerik,Anderson,Gibson,na jednog Gigsa Tosic,Velbek,Nani,na V.D.Sara Kuscak i Foster,na Ferdinanda Evans,Ekersli,Simpson..oni i dalje mogu mnogo da nauce od pomenute cetvorice i pritom se stvara zdrava konkurencija i postovanje jer matori znaju da moraju i dalje da se trude a klinci da moraju mnogo da rade i uce..I onda Fergunson u roku od dve godine moze da iskombinuje 2 sastava koja mogu da pobede svakog..To u Milanu nije slucaj a i JUventus polako pocinje da lici na njih,mada vidim da se Nedved oprasta na leto a i Aleks nece jos dugo..Inter nekako ima najbolju kombinaciju ali opet KOrdoba,Materaci,FiGo,Zaneti(iako je igracina),Kruz,Krespo,Samjuel,Toldo..ima ih mnogo,s tim sto ne igraju svi zajedno tako cesto,zbog toga je Inter i prvi..Medjutim taj nedostatak snage i svezine najbolje se video u Ligi Sampiona,kad u 91. Kerik i Flecer trckaraju kao da je 15.minut dok Dekiju i Kambijasu hoce dusa da ispadne..Romu ne znam ni kako da definisem jer su mnogo nepredvidiva ekipa ali znam da Mekses definitivno ne zasluzuje da igra u prvom timu,isuvise je taj nadobudni decko kostao Romu vaznih bodova..

Sve u svemu,Italijenima nedostaje fizicka pripremljenost,klubovi imaju dosta igraca koji zive od stare slave dok najtelentovanija deca u Italiji(osim nekolicine)igraju u Djenovi,Sampdoriji,Udinezeu..A mesto im je ipak u nekom od klubova velike cetvorke..Takodje,problem predstavljaju i nepostojanje tecne pas igre,postovanje prema klubu,i neke druge stvari kao sto su slaba posecenost,rasizam,korupcija..
Kalco zaostaje za Englezima,Spancima a treba obratiti paznju i na Nemce..

dekinho

pre 15 godina

Pa sta vam je navijaci Milana. Nije vam kriv Anceloti vec gazda Milana (pre ce biti Italije) Berluskoni. Kakav tim imate i dobro stojite. Ama bre ljudi niste za bolje. I jos nesto. Nije lud Berluskoni i otpustiti Ancelotija kad najbolje da ne moze naci boljeg. Niko osim Ancelotija ne bi dozvolio dovodjenje staraca, dovodjenje Bekama i ostale boranije tipa sto starije to bolje.

SoothingRain

pre 15 godina

Milan je zasluzeno izgubio, od onakve igre nema nista.. Ostaje nada da cemo zavrsiti bar kao cetvoroplasirani kako bismo igrali kvalifikacije za Ligu sampiona.. Forza Milan

don Carlo

pre 15 godina

Anceloti poslije utakmice; za sledeci mec upoznat ce te nasa dva nova pojacanja,odnosno da budem precizniji Galliani i Berlusconi igraju odmah od prve minute!!!

struhar

pre 15 godina

Mozda je bila ruka hahahah

ne znam kako iko realno moze misliti da ekipa sa igracima poput Favalija, Kaladzea, Ambrozinija, Bonere...moze da se nada nekom rezultatu.

Titula? Pa oni ne bi titulu uzeli ni u CG prvenstvu

CALCIO

pre 15 godina

SAMPA ZGAZILA MILAN!A kad vec govorite o namestaljkama : Atalanta,Udineze,Roma i gore zgazeni, koji je danas bio nemocan.Bas steta za "Balkan Milaniste".Ako vec hocete da simpatisete it. klubove obratite se na sl. adrese - Sampdorija, DJenova,Katanija, Redjina!

vlada

pre 15 godina

Sada naravno nece ovde biti navijaca Milana. Kada pobedjujete, od vas se ne moze ziveti a kada ste ponizeni onda se pravite ludi. Isto vazi i za navijace Juventusa. Neki biser je napisao nesto u stilu: "evo, Inter veceras pukne od Rome i scudeto je nas". I sa takvim neozbiljnim navijacima ja treba ovde da vodim neku kvalitetnu polemiku o fudbalu? Jedini izuzetak koji postujem je Zorz Vea, momak koji uvek posteno i objektivno prica o svemu. Voleo bih da je vise takvih a manje ostrascenih, neobjektivnih i zluradih navijaca, kako Milana i Juventusa, tako i mog Intera.

Santiago Bernabeu

pre 15 godina

Ako ne odlazi Anceloti i ovog puta,onda ce sve govoriti da je ova utakmica bila cista namestaljka.Niko ne dobija ni Milan,ni Fiore,ni Djenova (a zelu u LS)...Ovo nije fudbal,ovo je lutrija...

Mihailo

pre 15 godina

Anceloti je zavrsio svoje u gerijatrijskom centru. Berluskoni ce napraviti veliku gresku ako mu i sledece sezone ukaze poverenje.Moderni fudbal se ne igra na nacin kako to Milan cini.Veoma je cudno da ekipa sa tolikim brojek ultra kvalitetnih igraca toliko razocarava u poslednje vreme.Za skudeto ce se boriti Inter i Juventus,Milan tu nema sta da trazi! OTKAZ!!!

Aca Znalac

pre 15 godina

Predlazem da se klubovi Atalanta, Kijevo, Milan, Palermo, Katanija iskljuce iz daljeg takmicenja i da se iz kase Milana meni nadoknadi ulozeni novac jer ovo nema smisla. Sram da vas bude.

dejfob

pre 15 godina

I neka mi posle neko kaze da su ovakvi rezultati plod ujednacenosti italijanske lige... ma kakva ujednacenost,ovo je skolski primer za namestanje rezultata i punjenje kladionica!!! Kriminalci!!!

Milan

pre 15 godina

Sada je kasno i za odlazak Ancelotija. Moze da ostane do kraja sezone,jer ionako niko sa ovakvom postavom Milana,prakticno bez klasicnog napadaca,nista nece uraditi. Druga sezona Milana bez LS,to ne biva svaki dan. Ali drago mije zbog toga,jer se nadam da ce se uprava dozvati pameti i odresiti kesu za nove i mladje igrace.

dejfob

pre 15 godina

I neka mi posle neko kaze da su ovakvi rezultati plod ujednacenosti italijanske lige... ma kakva ujednacenost,ovo je skolski primer za namestanje rezultata i punjenje kladionica!!! Kriminalci!!!

Milan

pre 15 godina

Sada je kasno i za odlazak Ancelotija. Moze da ostane do kraja sezone,jer ionako niko sa ovakvom postavom Milana,prakticno bez klasicnog napadaca,nista nece uraditi. Druga sezona Milana bez LS,to ne biva svaki dan. Ali drago mije zbog toga,jer se nadam da ce se uprava dozvati pameti i odresiti kesu za nove i mladje igrace.

vlada

pre 15 godina

Sada naravno nece ovde biti navijaca Milana. Kada pobedjujete, od vas se ne moze ziveti a kada ste ponizeni onda se pravite ludi. Isto vazi i za navijace Juventusa. Neki biser je napisao nesto u stilu: "evo, Inter veceras pukne od Rome i scudeto je nas". I sa takvim neozbiljnim navijacima ja treba ovde da vodim neku kvalitetnu polemiku o fudbalu? Jedini izuzetak koji postujem je Zorz Vea, momak koji uvek posteno i objektivno prica o svemu. Voleo bih da je vise takvih a manje ostrascenih, neobjektivnih i zluradih navijaca, kako Milana i Juventusa, tako i mog Intera.

Mihailo

pre 15 godina

Anceloti je zavrsio svoje u gerijatrijskom centru. Berluskoni ce napraviti veliku gresku ako mu i sledece sezone ukaze poverenje.Moderni fudbal se ne igra na nacin kako to Milan cini.Veoma je cudno da ekipa sa tolikim brojek ultra kvalitetnih igraca toliko razocarava u poslednje vreme.Za skudeto ce se boriti Inter i Juventus,Milan tu nema sta da trazi! OTKAZ!!!

Aca Znalac

pre 15 godina

Predlazem da se klubovi Atalanta, Kijevo, Milan, Palermo, Katanija iskljuce iz daljeg takmicenja i da se iz kase Milana meni nadoknadi ulozeni novac jer ovo nema smisla. Sram da vas bude.

dekinho

pre 15 godina

Pa sta vam je navijaci Milana. Nije vam kriv Anceloti vec gazda Milana (pre ce biti Italije) Berluskoni. Kakav tim imate i dobro stojite. Ama bre ljudi niste za bolje. I jos nesto. Nije lud Berluskoni i otpustiti Ancelotija kad najbolje da ne moze naci boljeg. Niko osim Ancelotija ne bi dozvolio dovodjenje staraca, dovodjenje Bekama i ostale boranije tipa sto starije to bolje.

king of snake

pre 15 godina

@ vlada,


ne mislim ni ja da je toliko zaostao ako se uzmu u obzir imena igraca(ipak ona govore nesto) koji tamo igraju ali sto se tice kvaliteta fudbala i nekih nefudbalskih stvari ipak je u zaostatku,narocito za englezima..i ne vidim da Italijani nesto rade po pitanju promena..mnogo se veliki klubovi vezuju za raznorazne afere tipa namestanje sudija,kupovina bodova,nelegalna kupovina igraca,prisluskivanje igraca itd..to umnogome steti samom fudbalu,igracima,navijacima..mnogo je i politika umesana u fudbal u vidu rasizma,komunizma,fasizma sto je veliki problem i u Spaniji,samo sto je u Italiji mnogo vise zastupljeno..bas ta politika je glavni razlog sto vise nikada necu da odem na Sever jer se peva Kosovu,Mladicu,Karadzicu umesto Zvezdi ili nekom od fudbalera koji to stvarno zasluzuju..isto tako se osecaju i mnogi navijaci u Italiji a sta je fudbal bez navijaca..plus sto su velike pare ulozene u igrace i timove a pogledaj njihove rezultate u Evropi u zadnjih 10 godina(PArma Uefa Cup 99 i Milan 2 puta Ligu Sampiona i jedno finale i Juve finale sa Milanom)..Ja hocu onaj Kalco od pre 8-10 godina sa "sedam velicanstvenih"(Milan,Inter,Juve,Roma,Lacio,PArma i Fiorentina)kada se igrao vrhunski fudbal,pun uzbudjenja..samo bez majmunskih urlika,kupovine bodova ili tako nesto..Da se pruzi sansa Djovinku,De Silvestriju,Cigariniju,Deseni,Paloskiju,Baloteliju,Acquafresci da se dokazu na medjunarodnoj sceni..Takodje jedna od pozitivnijih stvari jeste i vracanje drugih velikih klubova u zivot nakon godina tavorenja po drugim ligama(Djenova,Bolonja,Napoli..)
Sto se tice Murinja,pitanje je koliko ce on uopste da se zadrzi u Italiji jer se zna da je njegov afinitet prema Engleskoj veliki a i izrazio je zelju da se vrati u Spaniju i da se tamo dokaze..Nadam se da moze da ucini nesto za poboljsanje fudbala(iako ga ne volim nesto posebno ali ga postujem jer su rezultati jedino merilo) ali fudbal koji prvak Italije pruza u ovoj sezoni me ne cine optimistom(sta tek da kazem za Milan)..
Ja pratim engleski fudbal zadnjih 12-13 godina i njegov sam veliki ljubitelj ali bih voleo da se zabari budu opet jaki jer to samo moze da podigne kvalitet fudbala u Evropi..

don Carlo

pre 15 godina

Anceloti poslije utakmice; za sledeci mec upoznat ce te nasa dva nova pojacanja,odnosno da budem precizniji Galliani i Berlusconi igraju odmah od prve minute!!!

struhar

pre 15 godina

Mozda je bila ruka hahahah

ne znam kako iko realno moze misliti da ekipa sa igracima poput Favalija, Kaladzea, Ambrozinija, Bonere...moze da se nada nekom rezultatu.

Titula? Pa oni ne bi titulu uzeli ni u CG prvenstvu

king of snake

pre 15 godina

@ vlada,


evo brate ja se javljam,prvo kao navijac Mancestera a zatim kao simpatizer Milana,da diskutujemo bez ikakvih predrasuda i navijackih rasprava..Jedini klub u svetskom fudbalu koji bukvalno mrzim jeste Real dok Liverpul,Bajern,Inter,Juventus ne volim ali barem ih postujem..
Objektivno gledano,Anceloti je odavno zasluzio otkaz,ja sam to pricao jos pre onog finala u Istanbulu..Svaka mu cast za sve ali od stare slave se ne zivi,vec samo moze da se dobije druga sansa a on je svoje iskoristio odavno..Nije problem sto on ima matore igrace,nego je problem sto ih ima isuvise mnogo,odnosno nema taj spoj mladosti iskustva koji je neophodan..Ja bih licno u ovoj postavi ostavio Maldinija(do leta tj. penzije),Pipa,Nestu(ako se oporavi)i Didu, od iskusnih igraca a ostalima bih se zahvalio..Kao sto rekoh,nije problem sto Maldini ima 40 ili Pipo 35,vec sto oko njih nema 2,3 mladja igraca koji bi nadoknadili njihovu istrosenu agresivnost i svezinu..Bolji primer od Mancestera nemas..Na jednog Skolsa dolaze Kerik,Anderson,Gibson,na jednog Gigsa Tosic,Velbek,Nani,na V.D.Sara Kuscak i Foster,na Ferdinanda Evans,Ekersli,Simpson..oni i dalje mogu mnogo da nauce od pomenute cetvorice i pritom se stvara zdrava konkurencija i postovanje jer matori znaju da moraju i dalje da se trude a klinci da moraju mnogo da rade i uce..I onda Fergunson u roku od dve godine moze da iskombinuje 2 sastava koja mogu da pobede svakog..To u Milanu nije slucaj a i JUventus polako pocinje da lici na njih,mada vidim da se Nedved oprasta na leto a i Aleks nece jos dugo..Inter nekako ima najbolju kombinaciju ali opet KOrdoba,Materaci,FiGo,Zaneti(iako je igracina),Kruz,Krespo,Samjuel,Toldo..ima ih mnogo,s tim sto ne igraju svi zajedno tako cesto,zbog toga je Inter i prvi..Medjutim taj nedostatak snage i svezine najbolje se video u Ligi Sampiona,kad u 91. Kerik i Flecer trckaraju kao da je 15.minut dok Dekiju i Kambijasu hoce dusa da ispadne..Romu ne znam ni kako da definisem jer su mnogo nepredvidiva ekipa ali znam da Mekses definitivno ne zasluzuje da igra u prvom timu,isuvise je taj nadobudni decko kostao Romu vaznih bodova..

Sve u svemu,Italijenima nedostaje fizicka pripremljenost,klubovi imaju dosta igraca koji zive od stare slave dok najtelentovanija deca u Italiji(osim nekolicine)igraju u Djenovi,Sampdoriji,Udinezeu..A mesto im je ipak u nekom od klubova velike cetvorke..Takodje,problem predstavljaju i nepostojanje tecne pas igre,postovanje prema klubu,i neke druge stvari kao sto su slaba posecenost,rasizam,korupcija..
Kalco zaostaje za Englezima,Spancima a treba obratiti paznju i na Nemce..

vlada

pre 15 godina

@Vladimir
Imenjace, Inter je pucao (u proslom vremenu) i tu si u pravu ali je na kraju izvukao dobar remi. I to treba postici. @komentar br. 20
Prijatelju, veliki deo onoga sto si rekao je tacno, nemam sta ni da dodam ni da oduzmem, sem da ne mislim da je Kalco toliko zaostao za Englezima. Drugaciji je fudbal i na oko su razlike drasticne ali realno je da su italijani uvek pri vrhu. Mislim da ce dolazak Murinja i ostalih stranih trenera malo doneti novina na vec zaostali italijanski stil igre i da je trenutno bas tu prednost Engleza ali se i tu stvari polako menjaju.

Santiago Bernabeu

pre 15 godina

Ako ne odlazi Anceloti i ovog puta,onda ce sve govoriti da je ova utakmica bila cista namestaljka.Niko ne dobija ni Milan,ni Fiore,ni Djenova (a zelu u LS)...Ovo nije fudbal,ovo je lutrija...

SoothingRain

pre 15 godina

Milan je zasluzeno izgubio, od onakve igre nema nista.. Ostaje nada da cemo zavrsiti bar kao cetvoroplasirani kako bismo igrali kvalifikacije za Ligu sampiona.. Forza Milan

CALCIO

pre 15 godina

SAMPA ZGAZILA MILAN!A kad vec govorite o namestaljkama : Atalanta,Udineze,Roma i gore zgazeni, koji je danas bio nemocan.Bas steta za "Balkan Milaniste".Ako vec hocete da simpatisete it. klubove obratite se na sl. adrese - Sampdorija, DJenova,Katanija, Redjina!

borielo

pre 15 godina

kakvo bre namjestanje.,.,ja sam igrao ovaj mec x2 catanija je vrhunskoj formi u zadnje vrijeme.,.,ali nisam ocekivao ovako ubedljivu dvojku.,.,

Stefke

pre 15 godina

Definitivno ceo vikend su namestili i u Italiji(Atalanta-Chievo;Palermo-Catania) i u Spaniji(Valensijal-Valjadolid)...
Strasno!

massimo

pre 15 godina

da informiram srbi prjateli o vasi igraci u italij
mislim da jankovic stvarno lepo igra trenutak, neznam ako je uvek bio dobar, ali gasperini (trenier) uvek prica lepo za niju, a jovetic(znam da je crnogorac) igra stavrno malo, nazalost, zato sto izgleda dobar futbaler ali prandelli nije tolko interesovan izgleda
pozdrav srbija, drzite se

dejfob

pre 15 godina

I neka mi posle neko kaze da su ovakvi rezultati plod ujednacenosti italijanske lige... ma kakva ujednacenost,ovo je skolski primer za namestanje rezultata i punjenje kladionica!!! Kriminalci!!!

vlada

pre 15 godina

Sada naravno nece ovde biti navijaca Milana. Kada pobedjujete, od vas se ne moze ziveti a kada ste ponizeni onda se pravite ludi. Isto vazi i za navijace Juventusa. Neki biser je napisao nesto u stilu: "evo, Inter veceras pukne od Rome i scudeto je nas". I sa takvim neozbiljnim navijacima ja treba ovde da vodim neku kvalitetnu polemiku o fudbalu? Jedini izuzetak koji postujem je Zorz Vea, momak koji uvek posteno i objektivno prica o svemu. Voleo bih da je vise takvih a manje ostrascenih, neobjektivnih i zluradih navijaca, kako Milana i Juventusa, tako i mog Intera.

Santiago Bernabeu

pre 15 godina

Ako ne odlazi Anceloti i ovog puta,onda ce sve govoriti da je ova utakmica bila cista namestaljka.Niko ne dobija ni Milan,ni Fiore,ni Djenova (a zelu u LS)...Ovo nije fudbal,ovo je lutrija...

Milan

pre 15 godina

Sada je kasno i za odlazak Ancelotija. Moze da ostane do kraja sezone,jer ionako niko sa ovakvom postavom Milana,prakticno bez klasicnog napadaca,nista nece uraditi. Druga sezona Milana bez LS,to ne biva svaki dan. Ali drago mije zbog toga,jer se nadam da ce se uprava dozvati pameti i odresiti kesu za nove i mladje igrace.

struhar

pre 15 godina

Mozda je bila ruka hahahah

ne znam kako iko realno moze misliti da ekipa sa igracima poput Favalija, Kaladzea, Ambrozinija, Bonere...moze da se nada nekom rezultatu.

Titula? Pa oni ne bi titulu uzeli ni u CG prvenstvu

king of snake

pre 15 godina

@ vlada,


evo brate ja se javljam,prvo kao navijac Mancestera a zatim kao simpatizer Milana,da diskutujemo bez ikakvih predrasuda i navijackih rasprava..Jedini klub u svetskom fudbalu koji bukvalno mrzim jeste Real dok Liverpul,Bajern,Inter,Juventus ne volim ali barem ih postujem..
Objektivno gledano,Anceloti je odavno zasluzio otkaz,ja sam to pricao jos pre onog finala u Istanbulu..Svaka mu cast za sve ali od stare slave se ne zivi,vec samo moze da se dobije druga sansa a on je svoje iskoristio odavno..Nije problem sto on ima matore igrace,nego je problem sto ih ima isuvise mnogo,odnosno nema taj spoj mladosti iskustva koji je neophodan..Ja bih licno u ovoj postavi ostavio Maldinija(do leta tj. penzije),Pipa,Nestu(ako se oporavi)i Didu, od iskusnih igraca a ostalima bih se zahvalio..Kao sto rekoh,nije problem sto Maldini ima 40 ili Pipo 35,vec sto oko njih nema 2,3 mladja igraca koji bi nadoknadili njihovu istrosenu agresivnost i svezinu..Bolji primer od Mancestera nemas..Na jednog Skolsa dolaze Kerik,Anderson,Gibson,na jednog Gigsa Tosic,Velbek,Nani,na V.D.Sara Kuscak i Foster,na Ferdinanda Evans,Ekersli,Simpson..oni i dalje mogu mnogo da nauce od pomenute cetvorice i pritom se stvara zdrava konkurencija i postovanje jer matori znaju da moraju i dalje da se trude a klinci da moraju mnogo da rade i uce..I onda Fergunson u roku od dve godine moze da iskombinuje 2 sastava koja mogu da pobede svakog..To u Milanu nije slucaj a i JUventus polako pocinje da lici na njih,mada vidim da se Nedved oprasta na leto a i Aleks nece jos dugo..Inter nekako ima najbolju kombinaciju ali opet KOrdoba,Materaci,FiGo,Zaneti(iako je igracina),Kruz,Krespo,Samjuel,Toldo..ima ih mnogo,s tim sto ne igraju svi zajedno tako cesto,zbog toga je Inter i prvi..Medjutim taj nedostatak snage i svezine najbolje se video u Ligi Sampiona,kad u 91. Kerik i Flecer trckaraju kao da je 15.minut dok Dekiju i Kambijasu hoce dusa da ispadne..Romu ne znam ni kako da definisem jer su mnogo nepredvidiva ekipa ali znam da Mekses definitivno ne zasluzuje da igra u prvom timu,isuvise je taj nadobudni decko kostao Romu vaznih bodova..

Sve u svemu,Italijenima nedostaje fizicka pripremljenost,klubovi imaju dosta igraca koji zive od stare slave dok najtelentovanija deca u Italiji(osim nekolicine)igraju u Djenovi,Sampdoriji,Udinezeu..A mesto im je ipak u nekom od klubova velike cetvorke..Takodje,problem predstavljaju i nepostojanje tecne pas igre,postovanje prema klubu,i neke druge stvari kao sto su slaba posecenost,rasizam,korupcija..
Kalco zaostaje za Englezima,Spancima a treba obratiti paznju i na Nemce..

Aca Znalac

pre 15 godina

Predlazem da se klubovi Atalanta, Kijevo, Milan, Palermo, Katanija iskljuce iz daljeg takmicenja i da se iz kase Milana meni nadoknadi ulozeni novac jer ovo nema smisla. Sram da vas bude.

CALCIO

pre 15 godina

SAMPA ZGAZILA MILAN!A kad vec govorite o namestaljkama : Atalanta,Udineze,Roma i gore zgazeni, koji je danas bio nemocan.Bas steta za "Balkan Milaniste".Ako vec hocete da simpatisete it. klubove obratite se na sl. adrese - Sampdorija, DJenova,Katanija, Redjina!

SoothingRain

pre 15 godina

Milan je zasluzeno izgubio, od onakve igre nema nista.. Ostaje nada da cemo zavrsiti bar kao cetvoroplasirani kako bismo igrali kvalifikacije za Ligu sampiona.. Forza Milan

dekinho

pre 15 godina

Pa sta vam je navijaci Milana. Nije vam kriv Anceloti vec gazda Milana (pre ce biti Italije) Berluskoni. Kakav tim imate i dobro stojite. Ama bre ljudi niste za bolje. I jos nesto. Nije lud Berluskoni i otpustiti Ancelotija kad najbolje da ne moze naci boljeg. Niko osim Ancelotija ne bi dozvolio dovodjenje staraca, dovodjenje Bekama i ostale boranije tipa sto starije to bolje.

borielo

pre 15 godina

kakvo bre namjestanje.,.,ja sam igrao ovaj mec x2 catanija je vrhunskoj formi u zadnje vrijeme.,.,ali nisam ocekivao ovako ubedljivu dvojku.,.,

Mihailo

pre 15 godina

Anceloti je zavrsio svoje u gerijatrijskom centru. Berluskoni ce napraviti veliku gresku ako mu i sledece sezone ukaze poverenje.Moderni fudbal se ne igra na nacin kako to Milan cini.Veoma je cudno da ekipa sa tolikim brojek ultra kvalitetnih igraca toliko razocarava u poslednje vreme.Za skudeto ce se boriti Inter i Juventus,Milan tu nema sta da trazi! OTKAZ!!!

don Carlo

pre 15 godina

Anceloti poslije utakmice; za sledeci mec upoznat ce te nasa dva nova pojacanja,odnosno da budem precizniji Galliani i Berlusconi igraju odmah od prve minute!!!

vlada

pre 15 godina

@Vladimir
Imenjace, Inter je pucao (u proslom vremenu) i tu si u pravu ali je na kraju izvukao dobar remi. I to treba postici. @komentar br. 20
Prijatelju, veliki deo onoga sto si rekao je tacno, nemam sta ni da dodam ni da oduzmem, sem da ne mislim da je Kalco toliko zaostao za Englezima. Drugaciji je fudbal i na oko su razlike drasticne ali realno je da su italijani uvek pri vrhu. Mislim da ce dolazak Murinja i ostalih stranih trenera malo doneti novina na vec zaostali italijanski stil igre i da je trenutno bas tu prednost Engleza ali se i tu stvari polako menjaju.

king of snake

pre 15 godina

@ vlada,


ne mislim ni ja da je toliko zaostao ako se uzmu u obzir imena igraca(ipak ona govore nesto) koji tamo igraju ali sto se tice kvaliteta fudbala i nekih nefudbalskih stvari ipak je u zaostatku,narocito za englezima..i ne vidim da Italijani nesto rade po pitanju promena..mnogo se veliki klubovi vezuju za raznorazne afere tipa namestanje sudija,kupovina bodova,nelegalna kupovina igraca,prisluskivanje igraca itd..to umnogome steti samom fudbalu,igracima,navijacima..mnogo je i politika umesana u fudbal u vidu rasizma,komunizma,fasizma sto je veliki problem i u Spaniji,samo sto je u Italiji mnogo vise zastupljeno..bas ta politika je glavni razlog sto vise nikada necu da odem na Sever jer se peva Kosovu,Mladicu,Karadzicu umesto Zvezdi ili nekom od fudbalera koji to stvarno zasluzuju..isto tako se osecaju i mnogi navijaci u Italiji a sta je fudbal bez navijaca..plus sto su velike pare ulozene u igrace i timove a pogledaj njihove rezultate u Evropi u zadnjih 10 godina(PArma Uefa Cup 99 i Milan 2 puta Ligu Sampiona i jedno finale i Juve finale sa Milanom)..Ja hocu onaj Kalco od pre 8-10 godina sa "sedam velicanstvenih"(Milan,Inter,Juve,Roma,Lacio,PArma i Fiorentina)kada se igrao vrhunski fudbal,pun uzbudjenja..samo bez majmunskih urlika,kupovine bodova ili tako nesto..Da se pruzi sansa Djovinku,De Silvestriju,Cigariniju,Deseni,Paloskiju,Baloteliju,Acquafresci da se dokazu na medjunarodnoj sceni..Takodje jedna od pozitivnijih stvari jeste i vracanje drugih velikih klubova u zivot nakon godina tavorenja po drugim ligama(Djenova,Bolonja,Napoli..)
Sto se tice Murinja,pitanje je koliko ce on uopste da se zadrzi u Italiji jer se zna da je njegov afinitet prema Engleskoj veliki a i izrazio je zelju da se vrati u Spaniju i da se tamo dokaze..Nadam se da moze da ucini nesto za poboljsanje fudbala(iako ga ne volim nesto posebno ali ga postujem jer su rezultati jedino merilo) ali fudbal koji prvak Italije pruza u ovoj sezoni me ne cine optimistom(sta tek da kazem za Milan)..
Ja pratim engleski fudbal zadnjih 12-13 godina i njegov sam veliki ljubitelj ali bih voleo da se zabari budu opet jaki jer to samo moze da podigne kvalitet fudbala u Evropi..

Stefke

pre 15 godina

Definitivno ceo vikend su namestili i u Italiji(Atalanta-Chievo;Palermo-Catania) i u Spaniji(Valensijal-Valjadolid)...
Strasno!

massimo

pre 15 godina

da informiram srbi prjateli o vasi igraci u italij
mislim da jankovic stvarno lepo igra trenutak, neznam ako je uvek bio dobar, ali gasperini (trenier) uvek prica lepo za niju, a jovetic(znam da je crnogorac) igra stavrno malo, nazalost, zato sto izgleda dobar futbaler ali prandelli nije tolko interesovan izgleda
pozdrav srbija, drzite se