Petak, 20.02.2009.

22:20

Zvezda preko FMP-a do finala

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Radivoja Koraća pobedom nad FMP-om 85:80 (30:22, 20:20, 17:22, 18:16).

Izvor: B92

Zvezda preko FMP-a do finala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 15 godina

Konačno je jasno bar većem delu ljubitelja košarke da bez dobrog derbija odnosno neizvesnijih dvoboja nema ni uspeha srpske košarke!To su potvrdile prethodne godine!
Mene jedino brine zaista kritično suđenje!Definitivno sudije poput Vojnovića ne zavređuju ovoliku pažnju ali ono što oni rade nije afirmacija košarke već baš suprotno!

*bane*

pre 15 godina

* Čitajući ove komentare ne mogu da verujem da u stvari čitam B92, ozbiljnu informativnu Wstr. Napravite neku navijački sait pa ko hoće da čita to, neka čita , ali za komentare se interesuju i prva imena našeg sporta i košarke os Dude Ivkovića , Bore itd.

delija

pre 15 godina

Navjanje je bilo smesno ako ovako bude i danas nema nista od trofeja,delije svi u cair veceras da podrzimo sampione ja dolazim sa 20 drugova da navijam celu utakmicu a vi kako hocete

philip

pre 15 godina

Jeste da cete da nas razvalite veceras ali ja i dalje volim svoj klub i svim srcem bicu iz njega makar da da nas pregazite. Najvaznije da smo krenuli sa mrtve tacke i da moj sin od 3. godine navija i peva samnom ! Zvezda se voliiiiiiiii !!!!
Tata Filip & sin Milan ( buduci Gurovic)

petronie

pre 15 godina

Bravo Vuce,
svaka ti je na pogresnom mestu.
Reci ti meni, secas li se trojke u poslednjoj sekundi IZ AUTA i to u finalu play-offa?

Zvezda u srcu

pre 15 godina

Naravno,opet 70-80% komentara Topalovica na vest o pobedi Zvezde.I povrh svega,komentarisu kako je sudjenje bilo u korist Zvezde sto nema blage veze s' vezom.Mada,tek sam sada provalio,od tolikih kompleksa oni i pustaju neartikulisane zvuke na svakoj tekmi i jos to nazivaju navijanjem!

dd

pre 15 godina

@partizan sampion
Да ли те је мрзело да пишеш па си урадио copy - paste или си одлучио да свима покожеше своју речитост? Ја ипак мислим да ниси способан за ништа паметније него да копираш, копираш, копираш, копираш.......... копираш.....или ниси копирао него си два пута куцкао исти пост на две различите вести? Потруди се да будеш оригиналан, а не смо копија па макар то била и копија самог себе. Само је један оригинал, све су остало бледе копије. И још нешто, ово је вест о Звезди. Разумем да те занима ко ће сутра играти против Партизана, али то није разлог да се ти јављаш на вест о Звезди. То баш делује дегутантно и инфатилно.

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Vuk 23 sta bre pricas ti , ja sam bio na utakmici i sve lepo video dok si ti jos jedan internet navijac. Pesic je dobio tehnicku, Bjelica namernu gresku i sta ti pricas, vidi se mrznja ovog vaseg gepek sudije koju ima prema Zvezdi prema legendi Srpske kosarke Kariju Pesicu . Hvalite se sa 7 titula od toga 3 puta je zvezda izbacena bez borbe uz pomoc sudije i policije. Sutra se vise bojim tih nazovi sudija od kojih jedan je gepekovan a drugi je kum direktora Partizana nego igraca partizana a samo jedna molba navijacima partizana naucite himnu nemoj tese tako brukati smesni ste i jadni.

Ozren gora

pre 15 godina

Veliki sam ZVEZDIN navijač, ali ova igra zaista ne liči ni na što!
Ekipa djeluje potpuno nezrelo, veliki broj pogrešaka, srljanja, centri jedan drugome spuštaju loptu pod noge, igra bekova se svodi na nekakvu improvizaciju bez ikavih uigranih akcija. Strašno!!!
Da je FMP igrao imalo pametnije, sigurno bi dobio ovakvu ZVEZDU.Samo da su više koristili Raduljicu i Samardžijskog koji su puno dominantniji od ZVEZDINIH centara sigurno bi dobili utakmicu.
Ne mogu da vjerujem da Pešić ne može disciplinovati ovu ekipu!Pa ne može se šutirati u 10-toj sekundi napada bez iole napravljene akcije, bez ikakvog rezona ulaziti pod protivnički koš i zabijati se u njihove centre, gubiti lopte kao da su na rekreaciji...
Protiv PARTIZANA će biti jako teško. Bojim se da su u ovom trenutku prejaki.
Ali vidjet ćemo, možda Kari nešto i napravi.

Идемо Звездо по Куп Раше Кораћа!!!

pre 15 godina

Кикане благо наше!
Како има човек лаку руку!
Свака му част!

Не верујем да је разлог бојкота Делија овај момак.
Нема разлога за то. Није он ратни злочинац да га бојкотују.

P.S. Бјелица заиста све више подсећа на Кукоча. Има феноменалне предиспозиције!

Nikola

pre 15 godina

Uz jos jednu ne toliko dobru partiju Zvezda ipak zasluzeno ide u finale gde ce za pobedu biti potrebna MNOGO BOLJA IGRA i u napadu i u odbrani.Svaka cast mladom Bjelici koji zaista uspesno menja Marinovica,mada su danas sasvim solidni bili i Keselj,Kikanovic i Stevic.Mislim da bi ovi navijaci koji dolaze da gledaju Zvezdu trebali dosta bolje da se organizuju i da tokom celog meca navijaju a ne samo da sporadicno prozivaju kosarkase kao da su u Zvezdi 10 godina,i da navijaju jos jace i kada Zvezda pocne da gubi a ne samo kada vodi.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

tihi

pre 15 godina

@(Delije Kg, 20. februar 2009 22:38)

Jel moguce da jos postoje pacenici koji misle da je zvezda bolja od Partizana u kosarci? Ti decko nisi normalan.

Jagodinac

pre 15 godina

I dalje smatram da su igrači KK ,, Sledeća Sezona'' izvikani čobani. jedino mi je žao malog Bjelice , mogao bi da bude dobar igrač. Ali , sam je izabrao gubitničku ekipu...

Packy

pre 15 godina

Stvarno je smesno bilo i gledati indolentnost i nezainteresovanost FMP-a. Jos jedna potvrda za koji klub navijaju. Da su se imalo potrudili dobili bi minimum 30 razlike.

Komar

pre 15 godina

Pesicu,ekipa igra ocajno!Reaguj!Igraju bez srca i borbenosti!Gde je ona odbrana sa pocetka sezone?Kad damo trojku,odma je i primimo u sledecem napadu,kakva je to odbrana?Nauci Kikanovica i Stevica da kontrolisu loptu,cemu taj Stevic uopste sluzi?Ovens mora vise da sutira.Tadija je bio NAJGORI!Zaboravio je i loptu da vodi,pravi faulove u napadu,greske u odbrani,promasuje trojke,sto je najgore,promasuje i slobodna bacanja u odlucujucim momentima.Pesicu moras im dati "injekciju"movako ne ide ni protic slabih,a kamoli protiv Partizana koji je u formi...

PFC

pre 15 godina

Utakmicu zvezda fmp ne vredi komentarisati mnogo je zanimljivije bilo na tribinama. simpatizer KK Sledeca Sezona su napravili atmosferu za pamcenje zajedno sa hit pesmom zbog koje necu moci da spavam: jedite g...a mi smo sampioni :))

Erik Kartmen

pre 15 godina

Dobro je da Zvezda pobjedjuje i kada joj ne igraju veoma bitni igraci. Iako nisam fan Marinovica, ipak je on pristojna opcija u napadu i koliko toliko moze da pomogne timu spolja. Mislim da je sudjenje tragicno i da cemo opet imati dosta teskih prica kada pocne prvenstvo. Prije svega, svi kojisu gledali utakmnicu mogli su da primjete da igraci FMP-a svaki cas padaju u odbrani ne bi li iznudili faul u napadu i to im je na zalost previse puta uspjelo! Onda, cim se Zvezda ozbiljnije odlijepila u I poluvremenu imamo tehnicku Pesicu pa onda nmjeran faul Bjelice koji je uopste nije postojao! Nisam siguran da se Pesicev autoritet uopste postuje od strane nasih sudija i cak izgleda da se utrkuju koji ce pokazati da ga se manje plasi. Smatram da Stepandic previse prica o sudjenju iz prostog rayloga jer veoma lose vodi ovaj tim, Covic mu igra kao prvi plej, sto je smijesno bez obzira sto se on bori mislim da je Protic bolji igrac. Ali sta je tu je! To je vec njihov problem. Sto se Partizana tice, ne ocekujem bog zna sta jer su oni zaista u dobroj formi i opet ce nas nadskakati kao i uvjek, tako da ukoliko ne budemo odigrali besprekorno spolja nemamo cemu da se nadamo! Stoga, mislim da bi bio reda da konacno Keselj malo stisne i odigra kako moze, sa Ovensom koji je fenomenalan u igri jedan na jedan i Bjelicom koji moze da otvori igru na pravi nacin mozemo spolja da odnesemo pobjedu. Ono sto je bitno je da Tadija izvuce maximum i da Stimac, Stevic i Edo sto bolje pokriju reket i imamo sansi da pobjedimo.
Uostalom, bolj i da ne uzmemo kup, jer kad god smo u proslosti osvajali kup u prvenstvu nismo nista uradili! Nadam se samo da ce igraci pokazati karakter i da ce sa boriti za Zvezdin dres!

Vuk23

pre 15 godina

Svaka cast momci na pobedi,ocekujem sutra veliku borbu pa sta bude.Ako su veceras ovako sudili veliki grobari Belosevic i Vojinovic,i ako budu sudili sutra i finalu zna se rasplet.Neverovatno je sta radi tkz sudija vojinovic kada nam sudi,toliko zlobe iz ociju prema Kariju.i prema klubu jos nisam video.Sutra treba pobediti i sudije i partizan,a i oslabljeni smo,pa sta nam bog da.Samo hrabo momci i kari,do trofeja
(Pedja, 20. februar 2009 22:57)
Decko ti si zaslepljen pa bez pomoci sudija vi ni Metalac ne mozete da dobijete,a ne FMP-e.Poklonili su vam 20 razlike.I opet price kako Partizan pomazu sudije a upravo je obratno,kradete nas vec godinama ali ni to vam ne vredi,kad bi Partizan imao posteno sudjenje protiv Zvezde uvek bi bili preko 30 razlike.

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Informacija za one koji su pitali. Bila je puna dvorana, grobari su bili u vecem broju bili su organizovani dok delija nije bilo , bilo je navijaca zvezde koji su i sporedicno navijali jer nisu bili ogranizovani .

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Ocemu bre vi govorite pa ja sada dolazim sa utakmice. Naljbolji u Zvezdi su bili Bakic , Owens i Bjelica. Prosto ne mogu da verujem kako Bjelica igra, kakve asistencije taj decko ima, kako samo vodi loptu a 208 cm je visok. Sudjenje katastrofa nema potrebe ovolika pomoc partizanu na svakoj utakmici i to od istih sudija Vojinovica i Belosevica setite se samo Gurovic sta je govorio o njima a tacno je sigurno.

PsihoDelija

pre 15 godina

Plasim se ako Zvezda sutra uzme kup da ne dodje do pomora pacova.KAD SI BIO DETE MALO KOMSIJA TE SILOVAO JASNO JE KO DAN VOLIS PARTIZAN

cigani1971

pre 15 godina

Naravno groblje je gubilo dok nisu zaprijetili sudiji, poslije toga nema vise prekrsaja u korist Hemofarma. Sta je zajednicko za zadnjih 7 godina, oni su prvaci a Srpska kosarka je potonula na najnize grane.Gdje su ti vasi veliki igraci ja sam cuo samo za trenutno najboljeg igraca Evrope Igora Rakocevica, svinja debela reketira igrace sto je najbolje pokazao Pekovic koji je bas protiv vas zagrizao i jos vise ce u Pioniru.I Slobo je mislio da ce vjecno da ostane na vlasti.....

Neca

pre 15 godina

Ma daj ne pisite svasta. Kakve cu sve nebuloze da procitam, pa to je strasno. Citajuci godinama sportske vesti na ovom portalu i komentare na te iste vesti, stekao sam utisak da pojedini navijaci Partizana vise mrze Zvezdu i sve sto se tice Zvezde, nego sto vole Partizan. I zato je omalozavaju i pisu ovakve gluposti. To je zaista za zaljenje. Ovo vam je ljudi najveci dokaz da je Crvena Zvezda veci klub od Partizana. Kada kazem klub mislim na celo spotrsko drustvo. Jer drugacije ne mogu da objasnim ovoliki izliv mrznje i kompleksa koje pojedinci ispoljuju na ovom portalu prema Crvenoj zvezdi. Ja postujem Partizan i navijam za taj klub kada igra sa stranim ekipama, i navijam za sve nase klubove. Postujte ga i vi gospodo. Da bi Partizan bio veliki klub, fale mu samo navijaci, jer rezultate vec ima u brojnim sportovima. I ja te rezultate postujem. Ali takodje volim, bolje reci obozavam Crvenu Zvezdu i ne dam da pojedini iskompleksirani tipovi ljagaju njeno ime i istoriju i sve one sportiste koji su je decenijama podizali i od Zvezde napravili veliki klub, zajedno sa navijacima, koji su uvek bili iznad ovakvih gluposti osim u zadnje vreme. Tu mislim pre svega na nedopustiv bojkot KK, zbog toga sto toboze za nas klub igra Kikanovic. To je velika bruka i nedopustivo je da se taj decko zbog svoje vere bojkotuje zajedno sa klubom. Ali mi je drago kad vidim da je to sacica ljudi i da na utakmicama sada dolaze pravi navijaci koji vole svoj klub i koji nikoga ne mrze, bilo zbog svoje nacionalnosti ili vere ili zbog boje nekog drugog rivalskog kluba, vec iskazuju svima postovanje. E zato je Zvezda veci klub od Partizana i najveci u zemlji. S verom u boga, nadam se da ce Zvezda za inat onakvim navijacima Partizana, pobediti sutra i da ce Zvezda takodje osvojiti i titulu prvaka drzave.
Toliko od mene, pozdrav svim dobrim ljudima.

veerghoen

pre 15 godina

Jel moze neko da kaze,posto u izvestaju nema,dali je bilo navijaca Zvezde,navijaca Partizana,koliko je publike bilo?mislim da je to vreno paznje..nadam se da ce sutra NISLIJE da slave pehar uz Pesica!! Zvezdo zgazi ih sve!

kakav za.eb zvezde

pre 15 godina

Sutra ćete gani poželeti da ste ispali u polufinalu i da finale niste ni videli....Biće vašeg poniženja svih 40 minuta.

Pedja

pre 15 godina

Svaka cast momci na pobedi,ocekujem sutra veliku borbu pa sta bude.Ako su veceras ovako sudili veliki grobari Belosevic i Vojinovic,i ako budu sudili sutra i finalu zna se rasplet.Neverovatno je sta radi tkz sudija vojinovic kada nam sudi,toliko zlobe iz ociju prema Kariju.i prema klubu jos nisam video.Sutra treba pobediti i sudije i partizan,a i oslabljeni smo,pa sta nam bog da.Samo hrabo momci i kari,do trofeja

Borko

pre 15 godina

Vazna pobeda Zvezde. Sto se finala tice, Partizan je nesumljivo favorit ali ni Zvezda nije bez sansi. Ako obe ekipe odigraju bez pritiska, uzivacemo u lepoj kosarci. Mislim da smo svi to zasluzili.

Vladimir

pre 15 godina

Utisak broj jedan sa ove utakmice je očajno suđenje, baš kao i u prvom polufinalu ! Ljudi iz Saveza bi trebalo da se zamisle nad ovim problemom koji uvek eskalira kad su završnice domaćih takmičenja. Utisak broj dva je komentar Petra Dende, krajnje pristasan kao i obično, samo je falilo da i on počne da zviždi kad igrači Zvezde izvode bacanja, posebno tokom drugog poluvremena ! Što se Zvezde tiče, ovu pobedu su izneli Bjelica, Ovens, Kešelj i Bakić, Štimcu ništa ne zameram, a ostali bi trebalo da se pitaju gde im je srce ?! Mislim da im nedostaje samopouzdanje za osvajanje trofeja, voleo bih da me sutra demantuju. A Pešiću svakako nije lako pored njih ovakvih...

Novica Ubica i Tripko Trica

pre 15 godina

U jee, ovoliko gresaka ne pravi ni Partizan.
Toliko neznanja, koraka, duplih i nosenih lopti, uh.
Pa onda onaj trenutak kad Tadija nema pojma da istice vreme.
Mislim da Duda samo prevrce ocima, kad vidi toliko neznanja.
Pobedili ste jer je protivnik bio na momente los, tj. generalno nedovoljno jak, a videcete sad u "derbiju" kada smo kompletni sta cemo da vam radimo.

baki

pre 15 godina

nisam gledao goru kosarku davno, bez ideje,taktike, pa i znanja se ne igra evropska kosarka,sutra ce biti samo jedan tim, sutra imamo samo laksi trening, a u sredu ludilo

xxx

pre 15 godina

Slaba igra,za pobedu protiv Partizana trebace mnogo bolje. Dragicevic,Kikanovic i Ovens totalno van forme,Bakic i Kovac standardno losi,Bjelica i Stevic solidni s obzirom na mogucnosti,ostali prosecni kao i uvek...

Nislija

pre 15 godina

Uz vetar u ledja zvezda je prosla u finale... Pitanje je samo da li njihovi finansijeri mozda mogu da kupe "delioce pravde" protiv Partizana koji je za dve klase bolji od evropske zvezde? Mislim da su sanse male, ali ovo je zemlja cuda pa je nekad i nemoguce moguce...

Vucko_St

pre 15 godina

ovo je bila samo predigra za sutra!mnogo bolje izgleda igra bez Marinovica.Bjelica ima vise slobode i treba ga forsirati.Super talentovan igrac.Stevic igra sve bolje i bolje,Owens standardno dobar.Sutra da budemo dobri u skoku i cvrsta odbrana i KUP JE NAS!!!
I DA MI PONUDE MILIONE,BILIONE,NE BOJ SE TI ZVEZDO,OSTACU KRAJ TEBE!!!

Vuk23

pre 15 godina

Da Partizan ima ovako sudjenje,kako ima C.Zvezda vec godinama, mi bi sve dobijali sa po 50 razlike.
Pokrali ste jadni Metalac,a sad i FMP-e.Sramotno sudjenje.
Partizan ce morati da se spremi za jos jednu kradju u ciganskom stilu.
Ali to nije problem,protiv Zvezde nas kradu vec godinama i pored toga su nesposobni da nas dobiju.
Sramotno sudjenje protiv FMP-e.
Nemojte samo da se javljate kako ste dobili tehnicku,sve ostalo je sramota.
Ni sudije vam ne mogu pomoci.

John Terry

pre 15 godina

Posle ovakve nazovi "kosarkaske utakmice" jedino sto mogu da izjavim je da nam protiv partizana sutra,a sa ovakvom "organizacijom igre",nazalost nema spasa! Uopste,izgleda se jedino u partizanu,prema onome sto je prikazano na ovom turniru,zna ko sta igra na terenu. Zvezda bez glave i repa,a FMP jos gori,a na kraju neko bezveze basketasko nadmetanje... cini mi se da smo u mnogo velikom padu forme. Neki bi rekli da je to zbog toga sto smo oslabljeni,ali to je samo delimicno ispravan stav,mislim da je glavni problem nedisciplina,a ponekad i potpun nedostatak ideje na terenu. Sutra mora mnogo bolje da bismo imali bilo kakve sanse. Realno sanske su 85:15 za partizan! Ali ja ne bih bio simpatizer zvezde kada se ne bih nadao...pozzzzzzzz

GROBAR

pre 15 godina

A sutra SILOVANJE i na terenu, a posebno na tribinama!!!
Svaka cast Pesicu, dao je ganima nadu, pa ih vredi silovati.
Proslih godina je bilo vise dosadno...

delija

pre 15 godina

Navijanje je bilo malo bolje od onog juce ali mora to jos bolje sutra svi da pevamo celu utakmicu a ne samo na momente,napred zvezda ale!

knin

pre 15 godina

Vidi se da nam fale Marinovic i Roberts ali uz maksimalan trud i s' vjerom u Boga mozemo mi i protiv "nedodirljivih"!Samo da sudjenje bude posteno i da se krmetu ne dozvoli da vrsi pritisak na sudije!JA SAM GODINE PROVEO SA TOBOM!!!!!

Nemanja PFC

pre 15 godina

Apelujem u ime Grobara da se Novici Velickovicu zabrani bilo kakav kontakt sa protivnickim igracima,moguce je krvoprolice,cak je i Dule reko da ne zeli zvezdu iz bezbedosnih razloga...MIRAN NOVICE!!!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 15 godina

Toooooooooo ciganiiiiiiiiiii..... Drago mi je da ste pobedili, jer baš vas želimo da pocepamo u finalu. Gledaćete ko zna koju po redu reprizu filma „Cigani Lete u nebo“. Prvi trofej u sezoni opet će osvojiti

Djole

pre 15 godina

Ovo je vise sramota, koliko god vodili protiv bilo kog kluba, treca i cetvrta cetvrtina su katastrofalne...

Setite se Partizana, Cibone, Pamese... Vodimo i +20 i na kraju gubimo ili jedva izvucemo neku jadnu pobedu. Za to je najvise odgovoran Pesic. Ne najvise, nego jedini.

Slazes se da nedostaje Roberts, ali i sa njim je ista situacija bila...

Nadam se da cemo ipak sutra pobediti, jer derbi je uvek neizvesna utakmica, nebitno kakav je odnos snaga u pitanju... Zato se i nadam pobedi, jer je vise zelimo!

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Svaka cast momci,pokazali ste veliko srce i dobru igru veceras i izborili prvo i nadam se ne posledno finale ove sezone.U sutrASNJEM FINALU je Partizan favorit jer smo oslabljeni neigranjem Marinovica i Robertsa ali treba ostaviti srce na parketu i probati iznenzditi Partizan i osvojiti trofej koji ce puno znaciti za mladu ekipu.Pozz.MKD

PARTIZAN ŠAMPION

pre 15 godina

Toooooooooo ciganiiiiiiiiiii..... Drago mi je da ste pobedili, jer baš vas želimo da pocepamo u finalu. Gledaćete ko zna koju po redu reprizu filma „Cigani Lete u nebo“. Prvi trofej u sezoni opet će osvojiti

John Terry

pre 15 godina

Posle ovakve nazovi "kosarkaske utakmice" jedino sto mogu da izjavim je da nam protiv partizana sutra,a sa ovakvom "organizacijom igre",nazalost nema spasa! Uopste,izgleda se jedino u partizanu,prema onome sto je prikazano na ovom turniru,zna ko sta igra na terenu. Zvezda bez glave i repa,a FMP jos gori,a na kraju neko bezveze basketasko nadmetanje... cini mi se da smo u mnogo velikom padu forme. Neki bi rekli da je to zbog toga sto smo oslabljeni,ali to je samo delimicno ispravan stav,mislim da je glavni problem nedisciplina,a ponekad i potpun nedostatak ideje na terenu. Sutra mora mnogo bolje da bismo imali bilo kakve sanse. Realno sanske su 85:15 za partizan! Ali ja ne bih bio simpatizer zvezde kada se ne bih nadao...pozzzzzzzz

Jagodinac

pre 15 godina

I dalje smatram da su igrači KK ,, Sledeća Sezona'' izvikani čobani. jedino mi je žao malog Bjelice , mogao bi da bude dobar igrač. Ali , sam je izabrao gubitničku ekipu...

tihi

pre 15 godina

@(Delije Kg, 20. februar 2009 22:38)

Jel moguce da jos postoje pacenici koji misle da je zvezda bolja od Partizana u kosarci? Ti decko nisi normalan.

Novica Ubica i Tripko Trica

pre 15 godina

U jee, ovoliko gresaka ne pravi ni Partizan.
Toliko neznanja, koraka, duplih i nosenih lopti, uh.
Pa onda onaj trenutak kad Tadija nema pojma da istice vreme.
Mislim da Duda samo prevrce ocima, kad vidi toliko neznanja.
Pobedili ste jer je protivnik bio na momente los, tj. generalno nedovoljno jak, a videcete sad u "derbiju" kada smo kompletni sta cemo da vam radimo.

Vuk23

pre 15 godina

Da Partizan ima ovako sudjenje,kako ima C.Zvezda vec godinama, mi bi sve dobijali sa po 50 razlike.
Pokrali ste jadni Metalac,a sad i FMP-e.Sramotno sudjenje.
Partizan ce morati da se spremi za jos jednu kradju u ciganskom stilu.
Ali to nije problem,protiv Zvezde nas kradu vec godinama i pored toga su nesposobni da nas dobiju.
Sramotno sudjenje protiv FMP-e.
Nemojte samo da se javljate kako ste dobili tehnicku,sve ostalo je sramota.
Ni sudije vam ne mogu pomoci.

GROBAR

pre 15 godina

A sutra SILOVANJE i na terenu, a posebno na tribinama!!!
Svaka cast Pesicu, dao je ganima nadu, pa ih vredi silovati.
Proslih godina je bilo vise dosadno...

Neca

pre 15 godina

Ma daj ne pisite svasta. Kakve cu sve nebuloze da procitam, pa to je strasno. Citajuci godinama sportske vesti na ovom portalu i komentare na te iste vesti, stekao sam utisak da pojedini navijaci Partizana vise mrze Zvezdu i sve sto se tice Zvezde, nego sto vole Partizan. I zato je omalozavaju i pisu ovakve gluposti. To je zaista za zaljenje. Ovo vam je ljudi najveci dokaz da je Crvena Zvezda veci klub od Partizana. Kada kazem klub mislim na celo spotrsko drustvo. Jer drugacije ne mogu da objasnim ovoliki izliv mrznje i kompleksa koje pojedinci ispoljuju na ovom portalu prema Crvenoj zvezdi. Ja postujem Partizan i navijam za taj klub kada igra sa stranim ekipama, i navijam za sve nase klubove. Postujte ga i vi gospodo. Da bi Partizan bio veliki klub, fale mu samo navijaci, jer rezultate vec ima u brojnim sportovima. I ja te rezultate postujem. Ali takodje volim, bolje reci obozavam Crvenu Zvezdu i ne dam da pojedini iskompleksirani tipovi ljagaju njeno ime i istoriju i sve one sportiste koji su je decenijama podizali i od Zvezde napravili veliki klub, zajedno sa navijacima, koji su uvek bili iznad ovakvih gluposti osim u zadnje vreme. Tu mislim pre svega na nedopustiv bojkot KK, zbog toga sto toboze za nas klub igra Kikanovic. To je velika bruka i nedopustivo je da se taj decko zbog svoje vere bojkotuje zajedno sa klubom. Ali mi je drago kad vidim da je to sacica ljudi i da na utakmicama sada dolaze pravi navijaci koji vole svoj klub i koji nikoga ne mrze, bilo zbog svoje nacionalnosti ili vere ili zbog boje nekog drugog rivalskog kluba, vec iskazuju svima postovanje. E zato je Zvezda veci klub od Partizana i najveci u zemlji. S verom u boga, nadam se da ce Zvezda za inat onakvim navijacima Partizana, pobediti sutra i da ce Zvezda takodje osvojiti i titulu prvaka drzave.
Toliko od mene, pozdrav svim dobrim ljudima.

Nemanja PFC

pre 15 godina

Apelujem u ime Grobara da se Novici Velickovicu zabrani bilo kakav kontakt sa protivnickim igracima,moguce je krvoprolice,cak je i Dule reko da ne zeli zvezdu iz bezbedosnih razloga...MIRAN NOVICE!!!

Идемо Звездо по Куп Раше Кораћа!!!

pre 15 godina

Кикане благо наше!
Како има човек лаку руку!
Свака му част!

Не верујем да је разлог бојкота Делија овај момак.
Нема разлога за то. Није он ратни злочинац да га бојкотују.

P.S. Бјелица заиста све више подсећа на Кукоча. Има феноменалне предиспозиције!

Vuk23

pre 15 godina

Svaka cast momci na pobedi,ocekujem sutra veliku borbu pa sta bude.Ako su veceras ovako sudili veliki grobari Belosevic i Vojinovic,i ako budu sudili sutra i finalu zna se rasplet.Neverovatno je sta radi tkz sudija vojinovic kada nam sudi,toliko zlobe iz ociju prema Kariju.i prema klubu jos nisam video.Sutra treba pobediti i sudije i partizan,a i oslabljeni smo,pa sta nam bog da.Samo hrabo momci i kari,do trofeja
(Pedja, 20. februar 2009 22:57)
Decko ti si zaslepljen pa bez pomoci sudija vi ni Metalac ne mozete da dobijete,a ne FMP-e.Poklonili su vam 20 razlike.I opet price kako Partizan pomazu sudije a upravo je obratno,kradete nas vec godinama ali ni to vam ne vredi,kad bi Partizan imao posteno sudjenje protiv Zvezde uvek bi bili preko 30 razlike.

PFC

pre 15 godina

Utakmicu zvezda fmp ne vredi komentarisati mnogo je zanimljivije bilo na tribinama. simpatizer KK Sledeca Sezona su napravili atmosferu za pamcenje zajedno sa hit pesmom zbog koje necu moci da spavam: jedite g...a mi smo sampioni :))

baki

pre 15 godina

nisam gledao goru kosarku davno, bez ideje,taktike, pa i znanja se ne igra evropska kosarka,sutra ce biti samo jedan tim, sutra imamo samo laksi trening, a u sredu ludilo

Vladimir

pre 15 godina

Utisak broj jedan sa ove utakmice je očajno suđenje, baš kao i u prvom polufinalu ! Ljudi iz Saveza bi trebalo da se zamisle nad ovim problemom koji uvek eskalira kad su završnice domaćih takmičenja. Utisak broj dva je komentar Petra Dende, krajnje pristasan kao i obično, samo je falilo da i on počne da zviždi kad igrači Zvezde izvode bacanja, posebno tokom drugog poluvremena ! Što se Zvezde tiče, ovu pobedu su izneli Bjelica, Ovens, Kešelj i Bakić, Štimcu ništa ne zameram, a ostali bi trebalo da se pitaju gde im je srce ?! Mislim da im nedostaje samopouzdanje za osvajanje trofeja, voleo bih da me sutra demantuju. A Pešiću svakako nije lako pored njih ovakvih...

Borko

pre 15 godina

Vazna pobeda Zvezde. Sto se finala tice, Partizan je nesumljivo favorit ali ni Zvezda nije bez sansi. Ako obe ekipe odigraju bez pritiska, uzivacemo u lepoj kosarci. Mislim da smo svi to zasluzili.

knin

pre 15 godina

Vidi se da nam fale Marinovic i Roberts ali uz maksimalan trud i s' vjerom u Boga mozemo mi i protiv "nedodirljivih"!Samo da sudjenje bude posteno i da se krmetu ne dozvoli da vrsi pritisak na sudije!JA SAM GODINE PROVEO SA TOBOM!!!!!

Nislija

pre 15 godina

Uz vetar u ledja zvezda je prosla u finale... Pitanje je samo da li njihovi finansijeri mozda mogu da kupe "delioce pravde" protiv Partizana koji je za dve klase bolji od evropske zvezde? Mislim da su sanse male, ali ovo je zemlja cuda pa je nekad i nemoguce moguce...

kakav za.eb zvezde

pre 15 godina

Sutra ćete gani poželeti da ste ispali u polufinalu i da finale niste ni videli....Biće vašeg poniženja svih 40 minuta.

Vucko_St

pre 15 godina

ovo je bila samo predigra za sutra!mnogo bolje izgleda igra bez Marinovica.Bjelica ima vise slobode i treba ga forsirati.Super talentovan igrac.Stevic igra sve bolje i bolje,Owens standardno dobar.Sutra da budemo dobri u skoku i cvrsta odbrana i KUP JE NAS!!!
I DA MI PONUDE MILIONE,BILIONE,NE BOJ SE TI ZVEZDO,OSTACU KRAJ TEBE!!!

xxx

pre 15 godina

Slaba igra,za pobedu protiv Partizana trebace mnogo bolje. Dragicevic,Kikanovic i Ovens totalno van forme,Bakic i Kovac standardno losi,Bjelica i Stevic solidni s obzirom na mogucnosti,ostali prosecni kao i uvek...

Pedja

pre 15 godina

Svaka cast momci na pobedi,ocekujem sutra veliku borbu pa sta bude.Ako su veceras ovako sudili veliki grobari Belosevic i Vojinovic,i ako budu sudili sutra i finalu zna se rasplet.Neverovatno je sta radi tkz sudija vojinovic kada nam sudi,toliko zlobe iz ociju prema Kariju.i prema klubu jos nisam video.Sutra treba pobediti i sudije i partizan,a i oslabljeni smo,pa sta nam bog da.Samo hrabo momci i kari,do trofeja

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Svaka cast momci,pokazali ste veliko srce i dobru igru veceras i izborili prvo i nadam se ne posledno finale ove sezone.U sutrASNJEM FINALU je Partizan favorit jer smo oslabljeni neigranjem Marinovica i Robertsa ali treba ostaviti srce na parketu i probati iznenzditi Partizan i osvojiti trofej koji ce puno znaciti za mladu ekipu.Pozz.MKD

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Ocemu bre vi govorite pa ja sada dolazim sa utakmice. Naljbolji u Zvezdi su bili Bakic , Owens i Bjelica. Prosto ne mogu da verujem kako Bjelica igra, kakve asistencije taj decko ima, kako samo vodi loptu a 208 cm je visok. Sudjenje katastrofa nema potrebe ovolika pomoc partizanu na svakoj utakmici i to od istih sudija Vojinovica i Belosevica setite se samo Gurovic sta je govorio o njima a tacno je sigurno.

cigani1971

pre 15 godina

Naravno groblje je gubilo dok nisu zaprijetili sudiji, poslije toga nema vise prekrsaja u korist Hemofarma. Sta je zajednicko za zadnjih 7 godina, oni su prvaci a Srpska kosarka je potonula na najnize grane.Gdje su ti vasi veliki igraci ja sam cuo samo za trenutno najboljeg igraca Evrope Igora Rakocevica, svinja debela reketira igrace sto je najbolje pokazao Pekovic koji je bas protiv vas zagrizao i jos vise ce u Pioniru.I Slobo je mislio da ce vjecno da ostane na vlasti.....

Djole

pre 15 godina

Ovo je vise sramota, koliko god vodili protiv bilo kog kluba, treca i cetvrta cetvrtina su katastrofalne...

Setite se Partizana, Cibone, Pamese... Vodimo i +20 i na kraju gubimo ili jedva izvucemo neku jadnu pobedu. Za to je najvise odgovoran Pesic. Ne najvise, nego jedini.

Slazes se da nedostaje Roberts, ali i sa njim je ista situacija bila...

Nadam se da cemo ipak sutra pobediti, jer derbi je uvek neizvesna utakmica, nebitno kakav je odnos snaga u pitanju... Zato se i nadam pobedi, jer je vise zelimo!

Komar

pre 15 godina

Pesicu,ekipa igra ocajno!Reaguj!Igraju bez srca i borbenosti!Gde je ona odbrana sa pocetka sezone?Kad damo trojku,odma je i primimo u sledecem napadu,kakva je to odbrana?Nauci Kikanovica i Stevica da kontrolisu loptu,cemu taj Stevic uopste sluzi?Ovens mora vise da sutira.Tadija je bio NAJGORI!Zaboravio je i loptu da vodi,pravi faulove u napadu,greske u odbrani,promasuje trojke,sto je najgore,promasuje i slobodna bacanja u odlucujucim momentima.Pesicu moras im dati "injekciju"movako ne ide ni protic slabih,a kamoli protiv Partizana koji je u formi...

veerghoen

pre 15 godina

Jel moze neko da kaze,posto u izvestaju nema,dali je bilo navijaca Zvezde,navijaca Partizana,koliko je publike bilo?mislim da je to vreno paznje..nadam se da ce sutra NISLIJE da slave pehar uz Pesica!! Zvezdo zgazi ih sve!

PsihoDelija

pre 15 godina

Plasim se ako Zvezda sutra uzme kup da ne dodje do pomora pacova.KAD SI BIO DETE MALO KOMSIJA TE SILOVAO JASNO JE KO DAN VOLIS PARTIZAN

Erik Kartmen

pre 15 godina

Dobro je da Zvezda pobjedjuje i kada joj ne igraju veoma bitni igraci. Iako nisam fan Marinovica, ipak je on pristojna opcija u napadu i koliko toliko moze da pomogne timu spolja. Mislim da je sudjenje tragicno i da cemo opet imati dosta teskih prica kada pocne prvenstvo. Prije svega, svi kojisu gledali utakmnicu mogli su da primjete da igraci FMP-a svaki cas padaju u odbrani ne bi li iznudili faul u napadu i to im je na zalost previse puta uspjelo! Onda, cim se Zvezda ozbiljnije odlijepila u I poluvremenu imamo tehnicku Pesicu pa onda nmjeran faul Bjelice koji je uopste nije postojao! Nisam siguran da se Pesicev autoritet uopste postuje od strane nasih sudija i cak izgleda da se utrkuju koji ce pokazati da ga se manje plasi. Smatram da Stepandic previse prica o sudjenju iz prostog rayloga jer veoma lose vodi ovaj tim, Covic mu igra kao prvi plej, sto je smijesno bez obzira sto se on bori mislim da je Protic bolji igrac. Ali sta je tu je! To je vec njihov problem. Sto se Partizana tice, ne ocekujem bog zna sta jer su oni zaista u dobroj formi i opet ce nas nadskakati kao i uvjek, tako da ukoliko ne budemo odigrali besprekorno spolja nemamo cemu da se nadamo! Stoga, mislim da bi bio reda da konacno Keselj malo stisne i odigra kako moze, sa Ovensom koji je fenomenalan u igri jedan na jedan i Bjelicom koji moze da otvori igru na pravi nacin mozemo spolja da odnesemo pobjedu. Ono sto je bitno je da Tadija izvuce maximum i da Stimac, Stevic i Edo sto bolje pokriju reket i imamo sansi da pobjedimo.
Uostalom, bolj i da ne uzmemo kup, jer kad god smo u proslosti osvajali kup u prvenstvu nismo nista uradili! Nadam se samo da ce igraci pokazati karakter i da ce sa boriti za Zvezdin dres!

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Vuk 23 sta bre pricas ti , ja sam bio na utakmici i sve lepo video dok si ti jos jedan internet navijac. Pesic je dobio tehnicku, Bjelica namernu gresku i sta ti pricas, vidi se mrznja ovog vaseg gepek sudije koju ima prema Zvezdi prema legendi Srpske kosarke Kariju Pesicu . Hvalite se sa 7 titula od toga 3 puta je zvezda izbacena bez borbe uz pomoc sudije i policije. Sutra se vise bojim tih nazovi sudija od kojih jedan je gepekovan a drugi je kum direktora Partizana nego igraca partizana a samo jedna molba navijacima partizana naucite himnu nemoj tese tako brukati smesni ste i jadni.

Zvezda u srcu

pre 15 godina

Naravno,opet 70-80% komentara Topalovica na vest o pobedi Zvezde.I povrh svega,komentarisu kako je sudjenje bilo u korist Zvezde sto nema blage veze s' vezom.Mada,tek sam sada provalio,od tolikih kompleksa oni i pustaju neartikulisane zvuke na svakoj tekmi i jos to nazivaju navijanjem!

delija

pre 15 godina

Navijanje je bilo malo bolje od onog juce ali mora to jos bolje sutra svi da pevamo celu utakmicu a ne samo na momente,napred zvezda ale!

Ozren gora

pre 15 godina

Veliki sam ZVEZDIN navijač, ali ova igra zaista ne liči ni na što!
Ekipa djeluje potpuno nezrelo, veliki broj pogrešaka, srljanja, centri jedan drugome spuštaju loptu pod noge, igra bekova se svodi na nekakvu improvizaciju bez ikavih uigranih akcija. Strašno!!!
Da je FMP igrao imalo pametnije, sigurno bi dobio ovakvu ZVEZDU.Samo da su više koristili Raduljicu i Samardžijskog koji su puno dominantniji od ZVEZDINIH centara sigurno bi dobili utakmicu.
Ne mogu da vjerujem da Pešić ne može disciplinovati ovu ekipu!Pa ne može se šutirati u 10-toj sekundi napada bez iole napravljene akcije, bez ikakvog rezona ulaziti pod protivnički koš i zabijati se u njihove centre, gubiti lopte kao da su na rekreaciji...
Protiv PARTIZANA će biti jako teško. Bojim se da su u ovom trenutku prejaki.
Ali vidjet ćemo, možda Kari nešto i napravi.

Packy

pre 15 godina

Stvarno je smesno bilo i gledati indolentnost i nezainteresovanost FMP-a. Jos jedna potvrda za koji klub navijaju. Da su se imalo potrudili dobili bi minimum 30 razlike.

philip

pre 15 godina

Jeste da cete da nas razvalite veceras ali ja i dalje volim svoj klub i svim srcem bicu iz njega makar da da nas pregazite. Najvaznije da smo krenuli sa mrtve tacke i da moj sin od 3. godine navija i peva samnom ! Zvezda se voliiiiiiiii !!!!
Tata Filip & sin Milan ( buduci Gurovic)

Nikola

pre 15 godina

Uz jos jednu ne toliko dobru partiju Zvezda ipak zasluzeno ide u finale gde ce za pobedu biti potrebna MNOGO BOLJA IGRA i u napadu i u odbrani.Svaka cast mladom Bjelici koji zaista uspesno menja Marinovica,mada su danas sasvim solidni bili i Keselj,Kikanovic i Stevic.Mislim da bi ovi navijaci koji dolaze da gledaju Zvezdu trebali dosta bolje da se organizuju i da tokom celog meca navijaju a ne samo da sporadicno prozivaju kosarkase kao da su u Zvezdi 10 godina,i da navijaju jos jace i kada Zvezda pocne da gubi a ne samo kada vodi.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

dd

pre 15 godina

@partizan sampion
Да ли те је мрзело да пишеш па си урадио copy - paste или си одлучио да свима покожеше своју речитост? Ја ипак мислим да ниси способан за ништа паметније него да копираш, копираш, копираш, копираш.......... копираш.....или ниси копирао него си два пута куцкао исти пост на две различите вести? Потруди се да будеш оригиналан, а не смо копија па макар то била и копија самог себе. Само је један оригинал, све су остало бледе копије. И још нешто, ово је вест о Звезди. Разумем да те занима ко ће сутра играти против Партизана, али то није разлог да се ти јављаш на вест о Звезди. То баш делује дегутантно и инфатилно.

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Informacija za one koji su pitali. Bila je puna dvorana, grobari su bili u vecem broju bili su organizovani dok delija nije bilo , bilo je navijaca zvezde koji su i sporedicno navijali jer nisu bili ogranizovani .

petronie

pre 15 godina

Bravo Vuce,
svaka ti je na pogresnom mestu.
Reci ti meni, secas li se trojke u poslednjoj sekundi IZ AUTA i to u finalu play-offa?

delija

pre 15 godina

Navjanje je bilo smesno ako ovako bude i danas nema nista od trofeja,delije svi u cair veceras da podrzimo sampione ja dolazim sa 20 drugova da navijam celu utakmicu a vi kako hocete

*bane*

pre 15 godina

* Čitajući ove komentare ne mogu da verujem da u stvari čitam B92, ozbiljnu informativnu Wstr. Napravite neku navijački sait pa ko hoće da čita to, neka čita , ali za komentare se interesuju i prva imena našeg sporta i košarke os Dude Ivkovića , Bore itd.

Marko

pre 15 godina

Konačno je jasno bar većem delu ljubitelja košarke da bez dobrog derbija odnosno neizvesnijih dvoboja nema ni uspeha srpske košarke!To su potvrdile prethodne godine!
Mene jedino brine zaista kritično suđenje!Definitivno sudije poput Vojnovića ne zavređuju ovoliku pažnju ali ono što oni rade nije afirmacija košarke već baš suprotno!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 15 godina

Toooooooooo ciganiiiiiiiiiii..... Drago mi je da ste pobedili, jer baš vas želimo da pocepamo u finalu. Gledaćete ko zna koju po redu reprizu filma „Cigani Lete u nebo“. Prvi trofej u sezoni opet će osvojiti

Novica Ubica i Tripko Trica

pre 15 godina

U jee, ovoliko gresaka ne pravi ni Partizan.
Toliko neznanja, koraka, duplih i nosenih lopti, uh.
Pa onda onaj trenutak kad Tadija nema pojma da istice vreme.
Mislim da Duda samo prevrce ocima, kad vidi toliko neznanja.
Pobedili ste jer je protivnik bio na momente los, tj. generalno nedovoljno jak, a videcete sad u "derbiju" kada smo kompletni sta cemo da vam radimo.

Vuk23

pre 15 godina

Da Partizan ima ovako sudjenje,kako ima C.Zvezda vec godinama, mi bi sve dobijali sa po 50 razlike.
Pokrali ste jadni Metalac,a sad i FMP-e.Sramotno sudjenje.
Partizan ce morati da se spremi za jos jednu kradju u ciganskom stilu.
Ali to nije problem,protiv Zvezde nas kradu vec godinama i pored toga su nesposobni da nas dobiju.
Sramotno sudjenje protiv FMP-e.
Nemojte samo da se javljate kako ste dobili tehnicku,sve ostalo je sramota.
Ni sudije vam ne mogu pomoci.

Neca

pre 15 godina

Ma daj ne pisite svasta. Kakve cu sve nebuloze da procitam, pa to je strasno. Citajuci godinama sportske vesti na ovom portalu i komentare na te iste vesti, stekao sam utisak da pojedini navijaci Partizana vise mrze Zvezdu i sve sto se tice Zvezde, nego sto vole Partizan. I zato je omalozavaju i pisu ovakve gluposti. To je zaista za zaljenje. Ovo vam je ljudi najveci dokaz da je Crvena Zvezda veci klub od Partizana. Kada kazem klub mislim na celo spotrsko drustvo. Jer drugacije ne mogu da objasnim ovoliki izliv mrznje i kompleksa koje pojedinci ispoljuju na ovom portalu prema Crvenoj zvezdi. Ja postujem Partizan i navijam za taj klub kada igra sa stranim ekipama, i navijam za sve nase klubove. Postujte ga i vi gospodo. Da bi Partizan bio veliki klub, fale mu samo navijaci, jer rezultate vec ima u brojnim sportovima. I ja te rezultate postujem. Ali takodje volim, bolje reci obozavam Crvenu Zvezdu i ne dam da pojedini iskompleksirani tipovi ljagaju njeno ime i istoriju i sve one sportiste koji su je decenijama podizali i od Zvezde napravili veliki klub, zajedno sa navijacima, koji su uvek bili iznad ovakvih gluposti osim u zadnje vreme. Tu mislim pre svega na nedopustiv bojkot KK, zbog toga sto toboze za nas klub igra Kikanovic. To je velika bruka i nedopustivo je da se taj decko zbog svoje vere bojkotuje zajedno sa klubom. Ali mi je drago kad vidim da je to sacica ljudi i da na utakmicama sada dolaze pravi navijaci koji vole svoj klub i koji nikoga ne mrze, bilo zbog svoje nacionalnosti ili vere ili zbog boje nekog drugog rivalskog kluba, vec iskazuju svima postovanje. E zato je Zvezda veci klub od Partizana i najveci u zemlji. S verom u boga, nadam se da ce Zvezda za inat onakvim navijacima Partizana, pobediti sutra i da ce Zvezda takodje osvojiti i titulu prvaka drzave.
Toliko od mene, pozdrav svim dobrim ljudima.

knin

pre 15 godina

Vidi se da nam fale Marinovic i Roberts ali uz maksimalan trud i s' vjerom u Boga mozemo mi i protiv "nedodirljivih"!Samo da sudjenje bude posteno i da se krmetu ne dozvoli da vrsi pritisak na sudije!JA SAM GODINE PROVEO SA TOBOM!!!!!

Jagodinac

pre 15 godina

I dalje smatram da su igrači KK ,, Sledeća Sezona'' izvikani čobani. jedino mi je žao malog Bjelice , mogao bi da bude dobar igrač. Ali , sam je izabrao gubitničku ekipu...

cigani1971

pre 15 godina

Naravno groblje je gubilo dok nisu zaprijetili sudiji, poslije toga nema vise prekrsaja u korist Hemofarma. Sta je zajednicko za zadnjih 7 godina, oni su prvaci a Srpska kosarka je potonula na najnize grane.Gdje su ti vasi veliki igraci ja sam cuo samo za trenutno najboljeg igraca Evrope Igora Rakocevica, svinja debela reketira igrace sto je najbolje pokazao Pekovic koji je bas protiv vas zagrizao i jos vise ce u Pioniru.I Slobo je mislio da ce vjecno da ostane na vlasti.....

Pedja

pre 15 godina

Svaka cast momci na pobedi,ocekujem sutra veliku borbu pa sta bude.Ako su veceras ovako sudili veliki grobari Belosevic i Vojinovic,i ako budu sudili sutra i finalu zna se rasplet.Neverovatno je sta radi tkz sudija vojinovic kada nam sudi,toliko zlobe iz ociju prema Kariju.i prema klubu jos nisam video.Sutra treba pobediti i sudije i partizan,a i oslabljeni smo,pa sta nam bog da.Samo hrabo momci i kari,do trofeja

Vucko_St

pre 15 godina

ovo je bila samo predigra za sutra!mnogo bolje izgleda igra bez Marinovica.Bjelica ima vise slobode i treba ga forsirati.Super talentovan igrac.Stevic igra sve bolje i bolje,Owens standardno dobar.Sutra da budemo dobri u skoku i cvrsta odbrana i KUP JE NAS!!!
I DA MI PONUDE MILIONE,BILIONE,NE BOJ SE TI ZVEZDO,OSTACU KRAJ TEBE!!!

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Ocemu bre vi govorite pa ja sada dolazim sa utakmice. Naljbolji u Zvezdi su bili Bakic , Owens i Bjelica. Prosto ne mogu da verujem kako Bjelica igra, kakve asistencije taj decko ima, kako samo vodi loptu a 208 cm je visok. Sudjenje katastrofa nema potrebe ovolika pomoc partizanu na svakoj utakmici i to od istih sudija Vojinovica i Belosevica setite se samo Gurovic sta je govorio o njima a tacno je sigurno.

tihi

pre 15 godina

@(Delije Kg, 20. februar 2009 22:38)

Jel moguce da jos postoje pacenici koji misle da je zvezda bolja od Partizana u kosarci? Ti decko nisi normalan.

Nislija

pre 15 godina

Uz vetar u ledja zvezda je prosla u finale... Pitanje je samo da li njihovi finansijeri mozda mogu da kupe "delioce pravde" protiv Partizana koji je za dve klase bolji od evropske zvezde? Mislim da su sanse male, ali ovo je zemlja cuda pa je nekad i nemoguce moguce...

PsihoDelija

pre 15 godina

Plasim se ako Zvezda sutra uzme kup da ne dodje do pomora pacova.KAD SI BIO DETE MALO KOMSIJA TE SILOVAO JASNO JE KO DAN VOLIS PARTIZAN

delija

pre 15 godina

Navijanje je bilo malo bolje od onog juce ali mora to jos bolje sutra svi da pevamo celu utakmicu a ne samo na momente,napred zvezda ale!

GROBAR

pre 15 godina

A sutra SILOVANJE i na terenu, a posebno na tribinama!!!
Svaka cast Pesicu, dao je ganima nadu, pa ih vredi silovati.
Proslih godina je bilo vise dosadno...

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Svaka cast momci,pokazali ste veliko srce i dobru igru veceras i izborili prvo i nadam se ne posledno finale ove sezone.U sutrASNJEM FINALU je Partizan favorit jer smo oslabljeni neigranjem Marinovica i Robertsa ali treba ostaviti srce na parketu i probati iznenzditi Partizan i osvojiti trofej koji ce puno znaciti za mladu ekipu.Pozz.MKD

Идемо Звездо по Куп Раше Кораћа!!!

pre 15 godina

Кикане благо наше!
Како има човек лаку руку!
Свака му част!

Не верујем да је разлог бојкота Делија овај момак.
Нема разлога за то. Није он ратни злочинац да га бојкотују.

P.S. Бјелица заиста све више подсећа на Кукоча. Има феноменалне предиспозиције!

Komar

pre 15 godina

Pesicu,ekipa igra ocajno!Reaguj!Igraju bez srca i borbenosti!Gde je ona odbrana sa pocetka sezone?Kad damo trojku,odma je i primimo u sledecem napadu,kakva je to odbrana?Nauci Kikanovica i Stevica da kontrolisu loptu,cemu taj Stevic uopste sluzi?Ovens mora vise da sutira.Tadija je bio NAJGORI!Zaboravio je i loptu da vodi,pravi faulove u napadu,greske u odbrani,promasuje trojke,sto je najgore,promasuje i slobodna bacanja u odlucujucim momentima.Pesicu moras im dati "injekciju"movako ne ide ni protic slabih,a kamoli protiv Partizana koji je u formi...

veerghoen

pre 15 godina

Jel moze neko da kaze,posto u izvestaju nema,dali je bilo navijaca Zvezde,navijaca Partizana,koliko je publike bilo?mislim da je to vreno paznje..nadam se da ce sutra NISLIJE da slave pehar uz Pesica!! Zvezdo zgazi ih sve!

Vuk23

pre 15 godina

Svaka cast momci na pobedi,ocekujem sutra veliku borbu pa sta bude.Ako su veceras ovako sudili veliki grobari Belosevic i Vojinovic,i ako budu sudili sutra i finalu zna se rasplet.Neverovatno je sta radi tkz sudija vojinovic kada nam sudi,toliko zlobe iz ociju prema Kariju.i prema klubu jos nisam video.Sutra treba pobediti i sudije i partizan,a i oslabljeni smo,pa sta nam bog da.Samo hrabo momci i kari,do trofeja
(Pedja, 20. februar 2009 22:57)
Decko ti si zaslepljen pa bez pomoci sudija vi ni Metalac ne mozete da dobijete,a ne FMP-e.Poklonili su vam 20 razlike.I opet price kako Partizan pomazu sudije a upravo je obratno,kradete nas vec godinama ali ni to vam ne vredi,kad bi Partizan imao posteno sudjenje protiv Zvezde uvek bi bili preko 30 razlike.

Djole

pre 15 godina

Ovo je vise sramota, koliko god vodili protiv bilo kog kluba, treca i cetvrta cetvrtina su katastrofalne...

Setite se Partizana, Cibone, Pamese... Vodimo i +20 i na kraju gubimo ili jedva izvucemo neku jadnu pobedu. Za to je najvise odgovoran Pesic. Ne najvise, nego jedini.

Slazes se da nedostaje Roberts, ali i sa njim je ista situacija bila...

Nadam se da cemo ipak sutra pobediti, jer derbi je uvek neizvesna utakmica, nebitno kakav je odnos snaga u pitanju... Zato se i nadam pobedi, jer je vise zelimo!

xxx

pre 15 godina

Slaba igra,za pobedu protiv Partizana trebace mnogo bolje. Dragicevic,Kikanovic i Ovens totalno van forme,Bakic i Kovac standardno losi,Bjelica i Stevic solidni s obzirom na mogucnosti,ostali prosecni kao i uvek...

Vladimir

pre 15 godina

Utisak broj jedan sa ove utakmice je očajno suđenje, baš kao i u prvom polufinalu ! Ljudi iz Saveza bi trebalo da se zamisle nad ovim problemom koji uvek eskalira kad su završnice domaćih takmičenja. Utisak broj dva je komentar Petra Dende, krajnje pristasan kao i obično, samo je falilo da i on počne da zviždi kad igrači Zvezde izvode bacanja, posebno tokom drugog poluvremena ! Što se Zvezde tiče, ovu pobedu su izneli Bjelica, Ovens, Kešelj i Bakić, Štimcu ništa ne zameram, a ostali bi trebalo da se pitaju gde im je srce ?! Mislim da im nedostaje samopouzdanje za osvajanje trofeja, voleo bih da me sutra demantuju. A Pešiću svakako nije lako pored njih ovakvih...

Nemanja PFC

pre 15 godina

Apelujem u ime Grobara da se Novici Velickovicu zabrani bilo kakav kontakt sa protivnickim igracima,moguce je krvoprolice,cak je i Dule reko da ne zeli zvezdu iz bezbedosnih razloga...MIRAN NOVICE!!!

baki

pre 15 godina

nisam gledao goru kosarku davno, bez ideje,taktike, pa i znanja se ne igra evropska kosarka,sutra ce biti samo jedan tim, sutra imamo samo laksi trening, a u sredu ludilo

John Terry

pre 15 godina

Posle ovakve nazovi "kosarkaske utakmice" jedino sto mogu da izjavim je da nam protiv partizana sutra,a sa ovakvom "organizacijom igre",nazalost nema spasa! Uopste,izgleda se jedino u partizanu,prema onome sto je prikazano na ovom turniru,zna ko sta igra na terenu. Zvezda bez glave i repa,a FMP jos gori,a na kraju neko bezveze basketasko nadmetanje... cini mi se da smo u mnogo velikom padu forme. Neki bi rekli da je to zbog toga sto smo oslabljeni,ali to je samo delimicno ispravan stav,mislim da je glavni problem nedisciplina,a ponekad i potpun nedostatak ideje na terenu. Sutra mora mnogo bolje da bismo imali bilo kakve sanse. Realno sanske su 85:15 za partizan! Ali ja ne bih bio simpatizer zvezde kada se ne bih nadao...pozzzzzzzz

PFC

pre 15 godina

Utakmicu zvezda fmp ne vredi komentarisati mnogo je zanimljivije bilo na tribinama. simpatizer KK Sledeca Sezona su napravili atmosferu za pamcenje zajedno sa hit pesmom zbog koje necu moci da spavam: jedite g...a mi smo sampioni :))

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Vuk 23 sta bre pricas ti , ja sam bio na utakmici i sve lepo video dok si ti jos jedan internet navijac. Pesic je dobio tehnicku, Bjelica namernu gresku i sta ti pricas, vidi se mrznja ovog vaseg gepek sudije koju ima prema Zvezdi prema legendi Srpske kosarke Kariju Pesicu . Hvalite se sa 7 titula od toga 3 puta je zvezda izbacena bez borbe uz pomoc sudije i policije. Sutra se vise bojim tih nazovi sudija od kojih jedan je gepekovan a drugi je kum direktora Partizana nego igraca partizana a samo jedna molba navijacima partizana naucite himnu nemoj tese tako brukati smesni ste i jadni.

Nikola

pre 15 godina

Uz jos jednu ne toliko dobru partiju Zvezda ipak zasluzeno ide u finale gde ce za pobedu biti potrebna MNOGO BOLJA IGRA i u napadu i u odbrani.Svaka cast mladom Bjelici koji zaista uspesno menja Marinovica,mada su danas sasvim solidni bili i Keselj,Kikanovic i Stevic.Mislim da bi ovi navijaci koji dolaze da gledaju Zvezdu trebali dosta bolje da se organizuju i da tokom celog meca navijaju a ne samo da sporadicno prozivaju kosarkase kao da su u Zvezdi 10 godina,i da navijaju jos jace i kada Zvezda pocne da gubi a ne samo kada vodi.ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!

Erik Kartmen

pre 15 godina

Dobro je da Zvezda pobjedjuje i kada joj ne igraju veoma bitni igraci. Iako nisam fan Marinovica, ipak je on pristojna opcija u napadu i koliko toliko moze da pomogne timu spolja. Mislim da je sudjenje tragicno i da cemo opet imati dosta teskih prica kada pocne prvenstvo. Prije svega, svi kojisu gledali utakmnicu mogli su da primjete da igraci FMP-a svaki cas padaju u odbrani ne bi li iznudili faul u napadu i to im je na zalost previse puta uspjelo! Onda, cim se Zvezda ozbiljnije odlijepila u I poluvremenu imamo tehnicku Pesicu pa onda nmjeran faul Bjelice koji je uopste nije postojao! Nisam siguran da se Pesicev autoritet uopste postuje od strane nasih sudija i cak izgleda da se utrkuju koji ce pokazati da ga se manje plasi. Smatram da Stepandic previse prica o sudjenju iz prostog rayloga jer veoma lose vodi ovaj tim, Covic mu igra kao prvi plej, sto je smijesno bez obzira sto se on bori mislim da je Protic bolji igrac. Ali sta je tu je! To je vec njihov problem. Sto se Partizana tice, ne ocekujem bog zna sta jer su oni zaista u dobroj formi i opet ce nas nadskakati kao i uvjek, tako da ukoliko ne budemo odigrali besprekorno spolja nemamo cemu da se nadamo! Stoga, mislim da bi bio reda da konacno Keselj malo stisne i odigra kako moze, sa Ovensom koji je fenomenalan u igri jedan na jedan i Bjelicom koji moze da otvori igru na pravi nacin mozemo spolja da odnesemo pobjedu. Ono sto je bitno je da Tadija izvuce maximum i da Stimac, Stevic i Edo sto bolje pokriju reket i imamo sansi da pobjedimo.
Uostalom, bolj i da ne uzmemo kup, jer kad god smo u proslosti osvajali kup u prvenstvu nismo nista uradili! Nadam se samo da ce igraci pokazati karakter i da ce sa boriti za Zvezdin dres!

kakav za.eb zvezde

pre 15 godina

Sutra ćete gani poželeti da ste ispali u polufinalu i da finale niste ni videli....Biće vašeg poniženja svih 40 minuta.

dd

pre 15 godina

@partizan sampion
Да ли те је мрзело да пишеш па си урадио copy - paste или си одлучио да свима покожеше своју речитост? Ја ипак мислим да ниси способан за ништа паметније него да копираш, копираш, копираш, копираш.......... копираш.....или ниси копирао него си два пута куцкао исти пост на две различите вести? Потруди се да будеш оригиналан, а не смо копија па макар то била и копија самог себе. Само је један оригинал, све су остало бледе копије. И још нешто, ово је вест о Звезди. Разумем да те занима ко ће сутра играти против Партизана, али то није разлог да се ти јављаш на вест о Звезди. То баш делује дегутантно и инфатилно.

Borko

pre 15 godina

Vazna pobeda Zvezde. Sto se finala tice, Partizan je nesumljivo favorit ali ni Zvezda nije bez sansi. Ako obe ekipe odigraju bez pritiska, uzivacemo u lepoj kosarci. Mislim da smo svi to zasluzili.

petronie

pre 15 godina

Bravo Vuce,
svaka ti je na pogresnom mestu.
Reci ti meni, secas li se trojke u poslednjoj sekundi IZ AUTA i to u finalu play-offa?

Packy

pre 15 godina

Stvarno je smesno bilo i gledati indolentnost i nezainteresovanost FMP-a. Jos jedna potvrda za koji klub navijaju. Da su se imalo potrudili dobili bi minimum 30 razlike.

Ozren gora

pre 15 godina

Veliki sam ZVEZDIN navijač, ali ova igra zaista ne liči ni na što!
Ekipa djeluje potpuno nezrelo, veliki broj pogrešaka, srljanja, centri jedan drugome spuštaju loptu pod noge, igra bekova se svodi na nekakvu improvizaciju bez ikavih uigranih akcija. Strašno!!!
Da je FMP igrao imalo pametnije, sigurno bi dobio ovakvu ZVEZDU.Samo da su više koristili Raduljicu i Samardžijskog koji su puno dominantniji od ZVEZDINIH centara sigurno bi dobili utakmicu.
Ne mogu da vjerujem da Pešić ne može disciplinovati ovu ekipu!Pa ne može se šutirati u 10-toj sekundi napada bez iole napravljene akcije, bez ikakvog rezona ulaziti pod protivnički koš i zabijati se u njihove centre, gubiti lopte kao da su na rekreaciji...
Protiv PARTIZANA će biti jako teško. Bojim se da su u ovom trenutku prejaki.
Ali vidjet ćemo, možda Kari nešto i napravi.

Zvezda u srcu

pre 15 godina

Naravno,opet 70-80% komentara Topalovica na vest o pobedi Zvezde.I povrh svega,komentarisu kako je sudjenje bilo u korist Zvezde sto nema blage veze s' vezom.Mada,tek sam sada provalio,od tolikih kompleksa oni i pustaju neartikulisane zvuke na svakoj tekmi i jos to nazivaju navijanjem!

philip

pre 15 godina

Jeste da cete da nas razvalite veceras ali ja i dalje volim svoj klub i svim srcem bicu iz njega makar da da nas pregazite. Najvaznije da smo krenuli sa mrtve tacke i da moj sin od 3. godine navija i peva samnom ! Zvezda se voliiiiiiiii !!!!
Tata Filip & sin Milan ( buduci Gurovic)

MILAN POPOVAC

pre 15 godina

Informacija za one koji su pitali. Bila je puna dvorana, grobari su bili u vecem broju bili su organizovani dok delija nije bilo , bilo je navijaca zvezde koji su i sporedicno navijali jer nisu bili ogranizovani .

delija

pre 15 godina

Navjanje je bilo smesno ako ovako bude i danas nema nista od trofeja,delije svi u cair veceras da podrzimo sampione ja dolazim sa 20 drugova da navijam celu utakmicu a vi kako hocete

*bane*

pre 15 godina

* Čitajući ove komentare ne mogu da verujem da u stvari čitam B92, ozbiljnu informativnu Wstr. Napravite neku navijački sait pa ko hoće da čita to, neka čita , ali za komentare se interesuju i prva imena našeg sporta i košarke os Dude Ivkovića , Bore itd.

Marko

pre 15 godina

Konačno je jasno bar većem delu ljubitelja košarke da bez dobrog derbija odnosno neizvesnijih dvoboja nema ni uspeha srpske košarke!To su potvrdile prethodne godine!
Mene jedino brine zaista kritično suđenje!Definitivno sudije poput Vojnovića ne zavređuju ovoliku pažnju ali ono što oni rade nije afirmacija košarke već baš suprotno!