Petak, 20.02.2009.

15:57

Milijaš: "Grbalj se neće ponoviti"

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da 'crveno-beli' sebi nisu smeli da dozvole loše izdanje u meču sa crnogorskim Grbljem.

Izvor: B92

Milijaš: "Grbalj se neæe ponoviti" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Marko__bgd

pre 15 godina

ma to je samo prijateljska utakmica ....mozda su je namerno izgubili..da bi se vi grobari lozili...a vas covek je odlozio derbi...zato sto pojma nemate grobarcici mali

asdfghjkl

pre 15 godina

Navijaci koji se primaju na rezultate pripremnih utakmica svojih timova i nisu navijaci...
Ako Zvezda osvoji titulu koga ce biti briga za neki tamo Grbalj???

srdjan

pre 15 godina

Na komentar 8: Zato ste se i odvojili od nase lige,zato sto vam je dosadilo osvajati titule!!! Pa da prepustite koju titulu Zvezdi i Partizanu. Hahahaha

sloba

pre 15 godina

naravno da se grbalj neće ponoviti.ko zna kada će te opet igrati sa njim,osim ako naravno ne zakažete revanš na marakani.e zvezdo muko i bruko

anti zvezdasica

pre 15 godina

E moja ZVEZDASICE,jadna li je ta tvoja Zvezda,pa nju ce da dere bilo koji tim iz prve Crnogorske lige,a mozda cak i iz druge...

crnogorac

pre 15 godina

A dati dobiju Rudara....al tesko bogami..! Odloze mec protiv Buducnosti jer bi ga sig izgubili a ko zna mozda i ovaj odloze pa budu igrali sa Bijelom koja je u juznu regiju !:))

Podgoricanin

pre 15 godina

milion % ce da bude namjestena utakmica protiv rudara. jer ce igraci rudara da puste CZ. samo da znate vi iz srbije da je stadion buducnosti savrsen za igru. cak imaju grijace za travu. a Podgorica ima komplek fudbalskih terena sa prirodnom travom i sa vjestackom travom.

Podgoricanin

pre 15 godina

sjedite delije castiti, zvijezda nema pojma sad da igra. igraci su vam nikakvi, osim milijasa, koromana i tutorica, a ovo ostalo, nista vam ne valja. zvijezda je odbila da igra protiv buducnosti, jer znaju da bi popili 3 do 4 gola.

pg

pre 15 godina

@delije novi sad
Necu da ulazim u prepucavanje sa tobom,jer si iz meni dragog Novog sada.Jos me vezu lijepe uspomene za taj lijepi grad i moju nekada ljubav...izlazili smo dugi niz godina...Onda smo raskinuli.Ona se sada udala.P.S.Prvi sam se ja ozenio...Malo sam bio tuzan zbog nje.BRATE,JELI TI ZAO STO SMO JA I ONA RASKINULI?Ajde reci mi iskreno.Jeli ti zao bracki?

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Ma daj crnogorci,zar ne vidite koliko ste smesni? Pazi kako su se samo upalili,kao da su osvojili ligu sampiona!! Dok je bilo SCG pobedjivali ste i Zvezdu i Partizan svake prestupne godine.....Hmmm,zbog toga razumemo tu vasu euforiju!!! Ipak je to najveci uspeh vaseg klupskog fudbala!!!

delije novi sad

pre 15 godina

Hahahaha...E dotakli ste dno dna!!!Stadion u Podgorici ima najsavremeniji sistem grijanja!Nema sanse da je stadion zaledjen...Ali znate da bi pod Goricom popili jos jedan poraz...Medjutim boli bas briga,imate vi Bari...FK BUDUCNOST PODGORICA!

koga ti lazes??
pa vasi stadioni jedva travu da imaju

nikkoCZ

pre 15 godina

nemamo pojma...al Partizan je jos gori!!!ima Vojvodina da osvoji titulu,to bi i bilo najpostenije...a u Zvezdi je samo 6 dobrih igraca
Milijas,Koroman,Stamenkovic,
Tutoric,Tomovic,Gvozdenovic
eventualno Kleo
ove nove tek treba vidjeti...

Jovancha

pre 15 godina

otkazali sa buducnosti??? Ha ha ha pa dobili smo partizan pa sada vama frka da ne dozivite blamazu.. da vam Burzo ne uvali 2-3 komada!!
Buducnost-Partizan 1-0
Grbalj-Zvezda 1-0
Au braco sto vam jaka liga :PPPPP
(Staro-podgoricanin, 20. februar 2009 16:4

jaca je od vase to mogu da potpisem.
ja i ti u ‚1M$

mani se covece prijateljskih tekmi, pa nema sanse da bi zvezda izgubila od grblja.

akimovski

pre 15 godina

Prica mi sad prijatelj iz Buducnosti da se Zvezda zalila prvo nece vjestacku travu,pa nece ako bude 2 stepena hladnije,pa mijenjaju termine...i kad im je sve bilo udovoljeno kazali da ipak nisu u mogucnosti da odigraju mec zbog finansija???

Znaci strah je usao duboko u kosti posle Grblja,prosto nevjerovatan potez Zvezde.

Podgoricanin

pre 15 godina

zvijezda je otkazala mec, a strucni stab c.zvijezde dobro zna da je stadion buducnosti savrsen za igru, ali su se malo ufrcili, jer znaju da bi izgubili od buducnosti, pa ce sad da igraju sa rudarom. a ta utakmica ce se naravno namjestiti, igraci rudara ce pustit zvijezdu da pobijedi. samo bi vam dao Beciraj 2 gola, i burzo jedan gol.
zao mi vas je delije.

Aca_USA

pre 15 godina

Profesionalci..."Neobjašnjivo je da smo u utakmicu ušli toliko mlako i nezainteresovano i da za devedeset minuta nismo uspeli da uspostavimo ritam igre koju od nas zahteva stručni štab."

_grobar_

pre 15 godina

(Delije Dedovina Dedinje, 20. februar 2009 17:22)
faco nisam bio na vasu utakmicu nego sam bio na utakmicu grblja!!naravno svim srcem protiv zvijezde...!a kad vec ti pricas o grobarima koji navodno idu na vase tekme...pa prvo procitaj koment. tvojih kolega koji odje na b92 posle svake tekme PARTIZANA u EL kukaju kako bi voljeli da nabave karte za neku tekmu jer naravno u to takmicenje kkss nikad nece igrat...!

varvar

pre 15 godina

@Miloj
Kazes Grbalj je jaci od BUDUCNOSTI???
Hahahaha... KAKO SI MI BRACKI?Imas li temperaturu,neka neka...Mora da je ovaj sjeverni vjetar uticao na tebe... Stanje u crnogorskom fudbalu je ovakvo- 1.Buducnost 2.Mogren 3.Rudar 4.Zeta 5.Grbalj...

VARVAR PODGORICA

pre 15 godina

hahhah otazana zbog zaledjenog terena,a stadion u savrsenom stanju...od reflektora preko tribina pa do terena....ima u pg komplex terena dje nije sigurno zaledjeno pa sto tamo zvezda nije smjela odigrat tu utakmicu sa buducnosti??BUDUCNOST JE KARALA PARTIZAN,A KO ZNA STO BI SE ZVEZDI DESILO...JADNI STE...
FCF1987 PODGORICA PODGORICANIMA!!!

tihomir

pre 15 godina

Mislim da ovo dovoljno govori o trenutnom stanju nogometa u Srbiji i oupste na prostorima bivse Jugoslavije.Grbalj se ne moze ni na mapi naci a Zvezda gubi od njega.Veoma impresivno.

Boki

pre 15 godina

.Volijo bi vec sutra da jim zacepimo usta u finalu kupa ali na zalost finale ce mo igrat sa Hemofarmom.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OTALO SU SITNICE
(DELIJA LJUBLJANA, 20. februar 2009 17:48)
Prvo nauči da čitaš i pišeš pa onda ostavljaj komentar ovde!!A to šta bi ti VOLIJO nas ne zanima!

delija

pre 15 godina

Alo grobari jer morate na svaku vest o zvezdi da stavite bar 80% komentara????toliko ste iskomplexirani da vise nemam reci za to!!!vi biste vise voleli da mi izgubimo neku utakmicu,makar i prijateljsku, nego da osvojite ligu sampiona.STRASHNO!!!!!!

milojko

pre 15 godina

Steta sto ne igraju protiv Buducnosti razbili bi ih, to im je pogresan potez a mislim da je mec odlozila Buducnost. Inace za sve one koji ne znaju Grbalj je duplo jaci od Buducnosti sto govore i rezultati... GRBALJ-BUDUCNOST 2:1 BUDUCNOST-GRBALJ 2:2 na ovoj drugoj su uzeli bod uz puno srece....

acko

pre 15 godina

Ljudi ne mogu da shvatim da toliko pljujete sve!!! Ovo je samo prijateljska utakmica. Doci ce stvari na svoje mesto. I stvarno nerazumem ove miseve sto svaki put komentarisu Zvezdine partije. Ali nema veze, jadni ste pa vam se oprasta.

Darko

pre 15 godina

I posle se ovi gurbeti smeju Partizanu zbog poraza od Budućnosti...ko je sad smešan? Ako sam do sada imao nedoumica ,sada ih više nemam. Jedva čekam derbi. Severina, nadam se da si se oprala. Napred Partizan !!!

podgoricanin

pre 15 godina

Hahahaha...E dotakli ste dno dna!!!Stadion u Podgorici ima najsavremeniji sistem grijanja!Nema sanse da je stadion zaledjen...Ali znate da bi pod Goricom popili jos jedan poraz...Medjutim boli bas briga,imate vi Bari...FK BUDUCNOST PODGORICA!

dart

pre 15 godina

@ groblje

Da, ponovice se patlidzan i 4:1 za CZ, ponovice se poslednjih 8 godina, ejjjj 8 godina od kada vojni patlidzan nije pobedio na armijskom pasnjaku... i nek se ponovi!

Delije Dedovina Dedinje

pre 15 godina

Nece grbalj al oce PARTIZAN!!bio sam na utakmici i pojma nemate!svi osim koromana su bili za 0 racunajuci i vaseg kapitena!tako da...ne nadajte se 28. jer ce mo vas pregazit!!!
(_grobar_, 20. februar 2009 16:40)

a bio si na utakmici,a grobar si?! e lepo bas... ja utakmice tvog kluba ne gledam ni na tv, a kamoli da idem na stadion... Ali dobro, znam ja i mnoge grobare koji su bili i na Zvezda - Milan, pa Roma, pa Bajern... lepo od vas ...

srx

pre 15 godina

Ksamaks, Slovan, Javor, Obilic, Bazel, Neki sa Kipra, e sad i Grbalj se nece ponoviti.

Molim vas da se ne brukate ovakvim izjavama.

Jedino sto se nece nikada vise ponoviti da u Crvenoj Zvezdi na okupu bude veliki broj talentovanih igraca sa cijele teritorije bivse SFRJ i da Zvezda bude sampion Evrope. Sva ostala ponizenja su nam vec priredjena tako da Grbalj nije ni prvi ni posljednni udarac medju oci nekada jakom i postovanom timu iz Beograda.

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Ovi grobari su se nesto previse raspricali u zadnje vreme ali nema veze 28. kad prime petardu ima da se pokriju ponjavom po glavi i da ucute za sva vremena.Volijo bi vec sutra da jim zacepimo usta u finalu kupa ali na zalost finale ce mo igrat sa Hemofarmom.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OTALO SU SITNICE

Staro-Podgoricanin

pre 15 godina

otkazali a??? frka vam poslije partizana da vama ne damo 2-3 komada.. Kako vam se Burzo naostrio bio...
BUDUCNOST-partizan 1-0
GRBLAJ-zvezda 1-0

au sto vam jaka liga braco srbi hahahahahahahhahhahahahhahahahah

czv - PFC 0:2

pre 15 godina

Grbalj vam se i neće ponoviti jer sa njim dugo, dugo nećete igrati...

Ali "Groblje" će vam se ponoviti...već sledeće nedelje...

NUSKNVP

BESAN SAM

pre 15 godina

Ma na nista nemojte da se osvrcete.Izgubite i dutra i protiv partizana i opet nemojte da se osvrcete .Svi ste vi mnogo pametni i sve znate kako treba i sta treba da radite al nekako se uvek toga setite posle izgubljene utakmice setite se jednom PRE pocetka meca a ne da ovde moramo da citamo vase "izlive mudrosti".Mene NE ZANIMA to sto ste jos na pripremama ,sto su vam noge teske ja necu da mi se smeje pola bivse Juge jer ste vi izgubili od nekog tamo Grblja,Skoblja ili kako vec .Sa takvim vasim stavom "nema veze,pripreme,bichemo pravi" SROZAVATE ovaj klub na najnize grane u svojoj istoriji .A ovamo sa Kipra stizu vesti "Sampionat na Sony PlayStation " osvestite se ovo nije igra ,VI morate da shvatite da se fudbal ne igra VEC RADI ,crnci,magarci kao i na svakom drugom poslu .Kad shvatite da morate da grebete,crncite,dirincite kao i rudari u raznoraznim rudnicima sirom Srbije e tek onda cete biti nesto ali to treba prvo da se shvati....to je vec malo tezi pojam posto u vasim glavama jedina misao pocinje sa"kako najbrze da zdimim preko"...

_grobar_

pre 15 godina

Nece grbalj al oce PARTIZAN!!bio sam na utakmici i pojma nemate!svi osim koromana su bili za 0 racunajuci i vaseg kapitena!tako da...ne nadajte se 28. jer ce mo vas pregazit!!!

Al si pametan...

pre 15 godina

Sigurno se Grbalj neće ponoviti. Ovaj put ćete izgubiti od Rafailovića. Dečića, Krašića ili protiv koga god budete igrali. A Grbalj vam sigurno neće sad opet uzimati meru.

Staro-podgoricanin

pre 15 godina

otkazali sa buducnosti??? Ha ha ha pa dobili smo partizan pa sada vama frka da ne dozivite blamazu.. da vam Burzo ne uvali 2-3 komada!!
Buducnost-Partizan 1-0
Grbalj-Zvezda 1-0
Au braco sto vam jaka liga :PPPPP

_grobar_

pre 15 godina

Nece grbalj al oce PARTIZAN!!bio sam na utakmici i pojma nemate!svi osim koromana su bili za 0 racunajuci i vaseg kapitena!tako da...ne nadajte se 28. jer ce mo vas pregazit!!!

BESAN SAM

pre 15 godina

Ma na nista nemojte da se osvrcete.Izgubite i dutra i protiv partizana i opet nemojte da se osvrcete .Svi ste vi mnogo pametni i sve znate kako treba i sta treba da radite al nekako se uvek toga setite posle izgubljene utakmice setite se jednom PRE pocetka meca a ne da ovde moramo da citamo vase "izlive mudrosti".Mene NE ZANIMA to sto ste jos na pripremama ,sto su vam noge teske ja necu da mi se smeje pola bivse Juge jer ste vi izgubili od nekog tamo Grblja,Skoblja ili kako vec .Sa takvim vasim stavom "nema veze,pripreme,bichemo pravi" SROZAVATE ovaj klub na najnize grane u svojoj istoriji .A ovamo sa Kipra stizu vesti "Sampionat na Sony PlayStation " osvestite se ovo nije igra ,VI morate da shvatite da se fudbal ne igra VEC RADI ,crnci,magarci kao i na svakom drugom poslu .Kad shvatite da morate da grebete,crncite,dirincite kao i rudari u raznoraznim rudnicima sirom Srbije e tek onda cete biti nesto ali to treba prvo da se shvati....to je vec malo tezi pojam posto u vasim glavama jedina misao pocinje sa"kako najbrze da zdimim preko"...

Delije Dedovina Dedinje

pre 15 godina

Nece grbalj al oce PARTIZAN!!bio sam na utakmici i pojma nemate!svi osim koromana su bili za 0 racunajuci i vaseg kapitena!tako da...ne nadajte se 28. jer ce mo vas pregazit!!!
(_grobar_, 20. februar 2009 16:40)

a bio si na utakmici,a grobar si?! e lepo bas... ja utakmice tvog kluba ne gledam ni na tv, a kamoli da idem na stadion... Ali dobro, znam ja i mnoge grobare koji su bili i na Zvezda - Milan, pa Roma, pa Bajern... lepo od vas ...

Al si pametan...

pre 15 godina

Sigurno se Grbalj neće ponoviti. Ovaj put ćete izgubiti od Rafailovića. Dečića, Krašića ili protiv koga god budete igrali. A Grbalj vam sigurno neće sad opet uzimati meru.

podgoricanin

pre 15 godina

Hahahaha...E dotakli ste dno dna!!!Stadion u Podgorici ima najsavremeniji sistem grijanja!Nema sanse da je stadion zaledjen...Ali znate da bi pod Goricom popili jos jedan poraz...Medjutim boli bas briga,imate vi Bari...FK BUDUCNOST PODGORICA!

Staro-podgoricanin

pre 15 godina

otkazali sa buducnosti??? Ha ha ha pa dobili smo partizan pa sada vama frka da ne dozivite blamazu.. da vam Burzo ne uvali 2-3 komada!!
Buducnost-Partizan 1-0
Grbalj-Zvezda 1-0
Au braco sto vam jaka liga :PPPPP

czv - PFC 0:2

pre 15 godina

Grbalj vam se i neće ponoviti jer sa njim dugo, dugo nećete igrati...

Ali "Groblje" će vam se ponoviti...već sledeće nedelje...

NUSKNVP

srx

pre 15 godina

Ksamaks, Slovan, Javor, Obilic, Bazel, Neki sa Kipra, e sad i Grbalj se nece ponoviti.

Molim vas da se ne brukate ovakvim izjavama.

Jedino sto se nece nikada vise ponoviti da u Crvenoj Zvezdi na okupu bude veliki broj talentovanih igraca sa cijele teritorije bivse SFRJ i da Zvezda bude sampion Evrope. Sva ostala ponizenja su nam vec priredjena tako da Grbalj nije ni prvi ni posljednni udarac medju oci nekada jakom i postovanom timu iz Beograda.

dart

pre 15 godina

@ groblje

Da, ponovice se patlidzan i 4:1 za CZ, ponovice se poslednjih 8 godina, ejjjj 8 godina od kada vojni patlidzan nije pobedio na armijskom pasnjaku... i nek se ponovi!

Staro-Podgoricanin

pre 15 godina

otkazali a??? frka vam poslije partizana da vama ne damo 2-3 komada.. Kako vam se Burzo naostrio bio...
BUDUCNOST-partizan 1-0
GRBLAJ-zvezda 1-0

au sto vam jaka liga braco srbi hahahahahahahhahhahahahhahahahah

Darko

pre 15 godina

I posle se ovi gurbeti smeju Partizanu zbog poraza od Budućnosti...ko je sad smešan? Ako sam do sada imao nedoumica ,sada ih više nemam. Jedva čekam derbi. Severina, nadam se da si se oprala. Napred Partizan !!!

akimovski

pre 15 godina

Prica mi sad prijatelj iz Buducnosti da se Zvezda zalila prvo nece vjestacku travu,pa nece ako bude 2 stepena hladnije,pa mijenjaju termine...i kad im je sve bilo udovoljeno kazali da ipak nisu u mogucnosti da odigraju mec zbog finansija???

Znaci strah je usao duboko u kosti posle Grblja,prosto nevjerovatan potez Zvezde.

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Ma daj crnogorci,zar ne vidite koliko ste smesni? Pazi kako su se samo upalili,kao da su osvojili ligu sampiona!! Dok je bilo SCG pobedjivali ste i Zvezdu i Partizan svake prestupne godine.....Hmmm,zbog toga razumemo tu vasu euforiju!!! Ipak je to najveci uspeh vaseg klupskog fudbala!!!

delija

pre 15 godina

Alo grobari jer morate na svaku vest o zvezdi da stavite bar 80% komentara????toliko ste iskomplexirani da vise nemam reci za to!!!vi biste vise voleli da mi izgubimo neku utakmicu,makar i prijateljsku, nego da osvojite ligu sampiona.STRASHNO!!!!!!

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Ovi grobari su se nesto previse raspricali u zadnje vreme ali nema veze 28. kad prime petardu ima da se pokriju ponjavom po glavi i da ucute za sva vremena.Volijo bi vec sutra da jim zacepimo usta u finalu kupa ali na zalost finale ce mo igrat sa Hemofarmom.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OTALO SU SITNICE

VARVAR PODGORICA

pre 15 godina

hahhah otazana zbog zaledjenog terena,a stadion u savrsenom stanju...od reflektora preko tribina pa do terena....ima u pg komplex terena dje nije sigurno zaledjeno pa sto tamo zvezda nije smjela odigrat tu utakmicu sa buducnosti??BUDUCNOST JE KARALA PARTIZAN,A KO ZNA STO BI SE ZVEZDI DESILO...JADNI STE...
FCF1987 PODGORICA PODGORICANIMA!!!

delije novi sad

pre 15 godina

Hahahaha...E dotakli ste dno dna!!!Stadion u Podgorici ima najsavremeniji sistem grijanja!Nema sanse da je stadion zaledjen...Ali znate da bi pod Goricom popili jos jedan poraz...Medjutim boli bas briga,imate vi Bari...FK BUDUCNOST PODGORICA!

koga ti lazes??
pa vasi stadioni jedva travu da imaju

tihomir

pre 15 godina

Mislim da ovo dovoljno govori o trenutnom stanju nogometa u Srbiji i oupste na prostorima bivse Jugoslavije.Grbalj se ne moze ni na mapi naci a Zvezda gubi od njega.Veoma impresivno.

Podgoricanin

pre 15 godina

zvijezda je otkazala mec, a strucni stab c.zvijezde dobro zna da je stadion buducnosti savrsen za igru, ali su se malo ufrcili, jer znaju da bi izgubili od buducnosti, pa ce sad da igraju sa rudarom. a ta utakmica ce se naravno namjestiti, igraci rudara ce pustit zvijezdu da pobijedi. samo bi vam dao Beciraj 2 gola, i burzo jedan gol.
zao mi vas je delije.

Boki

pre 15 godina

.Volijo bi vec sutra da jim zacepimo usta u finalu kupa ali na zalost finale ce mo igrat sa Hemofarmom.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OTALO SU SITNICE
(DELIJA LJUBLJANA, 20. februar 2009 17:48)
Prvo nauči da čitaš i pišeš pa onda ostavljaj komentar ovde!!A to šta bi ti VOLIJO nas ne zanima!

acko

pre 15 godina

Ljudi ne mogu da shvatim da toliko pljujete sve!!! Ovo je samo prijateljska utakmica. Doci ce stvari na svoje mesto. I stvarno nerazumem ove miseve sto svaki put komentarisu Zvezdine partije. Ali nema veze, jadni ste pa vam se oprasta.

_grobar_

pre 15 godina

(Delije Dedovina Dedinje, 20. februar 2009 17:22)
faco nisam bio na vasu utakmicu nego sam bio na utakmicu grblja!!naravno svim srcem protiv zvijezde...!a kad vec ti pricas o grobarima koji navodno idu na vase tekme...pa prvo procitaj koment. tvojih kolega koji odje na b92 posle svake tekme PARTIZANA u EL kukaju kako bi voljeli da nabave karte za neku tekmu jer naravno u to takmicenje kkss nikad nece igrat...!

Jovancha

pre 15 godina

otkazali sa buducnosti??? Ha ha ha pa dobili smo partizan pa sada vama frka da ne dozivite blamazu.. da vam Burzo ne uvali 2-3 komada!!
Buducnost-Partizan 1-0
Grbalj-Zvezda 1-0
Au braco sto vam jaka liga :PPPPP
(Staro-podgoricanin, 20. februar 2009 16:4

jaca je od vase to mogu da potpisem.
ja i ti u ‚1M$

mani se covece prijateljskih tekmi, pa nema sanse da bi zvezda izgubila od grblja.

pg

pre 15 godina

@delije novi sad
Necu da ulazim u prepucavanje sa tobom,jer si iz meni dragog Novog sada.Jos me vezu lijepe uspomene za taj lijepi grad i moju nekada ljubav...izlazili smo dugi niz godina...Onda smo raskinuli.Ona se sada udala.P.S.Prvi sam se ja ozenio...Malo sam bio tuzan zbog nje.BRATE,JELI TI ZAO STO SMO JA I ONA RASKINULI?Ajde reci mi iskreno.Jeli ti zao bracki?

varvar

pre 15 godina

@Miloj
Kazes Grbalj je jaci od BUDUCNOSTI???
Hahahaha... KAKO SI MI BRACKI?Imas li temperaturu,neka neka...Mora da je ovaj sjeverni vjetar uticao na tebe... Stanje u crnogorskom fudbalu je ovakvo- 1.Buducnost 2.Mogren 3.Rudar 4.Zeta 5.Grbalj...

milojko

pre 15 godina

Steta sto ne igraju protiv Buducnosti razbili bi ih, to im je pogresan potez a mislim da je mec odlozila Buducnost. Inace za sve one koji ne znaju Grbalj je duplo jaci od Buducnosti sto govore i rezultati... GRBALJ-BUDUCNOST 2:1 BUDUCNOST-GRBALJ 2:2 na ovoj drugoj su uzeli bod uz puno srece....

anti zvezdasica

pre 15 godina

E moja ZVEZDASICE,jadna li je ta tvoja Zvezda,pa nju ce da dere bilo koji tim iz prve Crnogorske lige,a mozda cak i iz druge...

asdfghjkl

pre 15 godina

Navijaci koji se primaju na rezultate pripremnih utakmica svojih timova i nisu navijaci...
Ako Zvezda osvoji titulu koga ce biti briga za neki tamo Grbalj???

crnogorac

pre 15 godina

A dati dobiju Rudara....al tesko bogami..! Odloze mec protiv Buducnosti jer bi ga sig izgubili a ko zna mozda i ovaj odloze pa budu igrali sa Bijelom koja je u juznu regiju !:))

srdjan

pre 15 godina

Na komentar 8: Zato ste se i odvojili od nase lige,zato sto vam je dosadilo osvajati titule!!! Pa da prepustite koju titulu Zvezdi i Partizanu. Hahahaha

Marko__bgd

pre 15 godina

ma to je samo prijateljska utakmica ....mozda su je namerno izgubili..da bi se vi grobari lozili...a vas covek je odlozio derbi...zato sto pojma nemate grobarcici mali

Aca_USA

pre 15 godina

Profesionalci..."Neobjašnjivo je da smo u utakmicu ušli toliko mlako i nezainteresovano i da za devedeset minuta nismo uspeli da uspostavimo ritam igre koju od nas zahteva stručni štab."

Podgoricanin

pre 15 godina

milion % ce da bude namjestena utakmica protiv rudara. jer ce igraci rudara da puste CZ. samo da znate vi iz srbije da je stadion buducnosti savrsen za igru. cak imaju grijace za travu. a Podgorica ima komplek fudbalskih terena sa prirodnom travom i sa vjestackom travom.

nikkoCZ

pre 15 godina

nemamo pojma...al Partizan je jos gori!!!ima Vojvodina da osvoji titulu,to bi i bilo najpostenije...a u Zvezdi je samo 6 dobrih igraca
Milijas,Koroman,Stamenkovic,
Tutoric,Tomovic,Gvozdenovic
eventualno Kleo
ove nove tek treba vidjeti...

Podgoricanin

pre 15 godina

sjedite delije castiti, zvijezda nema pojma sad da igra. igraci su vam nikakvi, osim milijasa, koromana i tutorica, a ovo ostalo, nista vam ne valja. zvijezda je odbila da igra protiv buducnosti, jer znaju da bi popili 3 do 4 gola.

sloba

pre 15 godina

naravno da se grbalj neće ponoviti.ko zna kada će te opet igrati sa njim,osim ako naravno ne zakažete revanš na marakani.e zvezdo muko i bruko

Staro-podgoricanin

pre 15 godina

otkazali sa buducnosti??? Ha ha ha pa dobili smo partizan pa sada vama frka da ne dozivite blamazu.. da vam Burzo ne uvali 2-3 komada!!
Buducnost-Partizan 1-0
Grbalj-Zvezda 1-0
Au braco sto vam jaka liga :PPPPP

_grobar_

pre 15 godina

Nece grbalj al oce PARTIZAN!!bio sam na utakmici i pojma nemate!svi osim koromana su bili za 0 racunajuci i vaseg kapitena!tako da...ne nadajte se 28. jer ce mo vas pregazit!!!

Staro-Podgoricanin

pre 15 godina

otkazali a??? frka vam poslije partizana da vama ne damo 2-3 komada.. Kako vam se Burzo naostrio bio...
BUDUCNOST-partizan 1-0
GRBLAJ-zvezda 1-0

au sto vam jaka liga braco srbi hahahahahahahhahhahahahhahahahah

czv - PFC 0:2

pre 15 godina

Grbalj vam se i neće ponoviti jer sa njim dugo, dugo nećete igrati...

Ali "Groblje" će vam se ponoviti...već sledeće nedelje...

NUSKNVP

Delije Dedovina Dedinje

pre 15 godina

Nece grbalj al oce PARTIZAN!!bio sam na utakmici i pojma nemate!svi osim koromana su bili za 0 racunajuci i vaseg kapitena!tako da...ne nadajte se 28. jer ce mo vas pregazit!!!
(_grobar_, 20. februar 2009 16:40)

a bio si na utakmici,a grobar si?! e lepo bas... ja utakmice tvog kluba ne gledam ni na tv, a kamoli da idem na stadion... Ali dobro, znam ja i mnoge grobare koji su bili i na Zvezda - Milan, pa Roma, pa Bajern... lepo od vas ...

podgoricanin

pre 15 godina

Hahahaha...E dotakli ste dno dna!!!Stadion u Podgorici ima najsavremeniji sistem grijanja!Nema sanse da je stadion zaledjen...Ali znate da bi pod Goricom popili jos jedan poraz...Medjutim boli bas briga,imate vi Bari...FK BUDUCNOST PODGORICA!

Al si pametan...

pre 15 godina

Sigurno se Grbalj neće ponoviti. Ovaj put ćete izgubiti od Rafailovića. Dečića, Krašića ili protiv koga god budete igrali. A Grbalj vam sigurno neće sad opet uzimati meru.

dart

pre 15 godina

@ groblje

Da, ponovice se patlidzan i 4:1 za CZ, ponovice se poslednjih 8 godina, ejjjj 8 godina od kada vojni patlidzan nije pobedio na armijskom pasnjaku... i nek se ponovi!

DELIJA LJUBLJANA

pre 15 godina

Ovi grobari su se nesto previse raspricali u zadnje vreme ali nema veze 28. kad prime petardu ima da se pokriju ponjavom po glavi i da ucute za sva vremena.Volijo bi vec sutra da jim zacepimo usta u finalu kupa ali na zalost finale ce mo igrat sa Hemofarmom.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OTALO SU SITNICE

milojko

pre 15 godina

Steta sto ne igraju protiv Buducnosti razbili bi ih, to im je pogresan potez a mislim da je mec odlozila Buducnost. Inace za sve one koji ne znaju Grbalj je duplo jaci od Buducnosti sto govore i rezultati... GRBALJ-BUDUCNOST 2:1 BUDUCNOST-GRBALJ 2:2 na ovoj drugoj su uzeli bod uz puno srece....

_grobar_

pre 15 godina

(Delije Dedovina Dedinje, 20. februar 2009 17:22)
faco nisam bio na vasu utakmicu nego sam bio na utakmicu grblja!!naravno svim srcem protiv zvijezde...!a kad vec ti pricas o grobarima koji navodno idu na vase tekme...pa prvo procitaj koment. tvojih kolega koji odje na b92 posle svake tekme PARTIZANA u EL kukaju kako bi voljeli da nabave karte za neku tekmu jer naravno u to takmicenje kkss nikad nece igrat...!

delije novi sad

pre 15 godina

Hahahaha...E dotakli ste dno dna!!!Stadion u Podgorici ima najsavremeniji sistem grijanja!Nema sanse da je stadion zaledjen...Ali znate da bi pod Goricom popili jos jedan poraz...Medjutim boli bas briga,imate vi Bari...FK BUDUCNOST PODGORICA!

koga ti lazes??
pa vasi stadioni jedva travu da imaju

VARVAR PODGORICA

pre 15 godina

hahhah otazana zbog zaledjenog terena,a stadion u savrsenom stanju...od reflektora preko tribina pa do terena....ima u pg komplex terena dje nije sigurno zaledjeno pa sto tamo zvezda nije smjela odigrat tu utakmicu sa buducnosti??BUDUCNOST JE KARALA PARTIZAN,A KO ZNA STO BI SE ZVEZDI DESILO...JADNI STE...
FCF1987 PODGORICA PODGORICANIMA!!!

anti zvezdasica

pre 15 godina

E moja ZVEZDASICE,jadna li je ta tvoja Zvezda,pa nju ce da dere bilo koji tim iz prve Crnogorske lige,a mozda cak i iz druge...

Boki

pre 15 godina

.Volijo bi vec sutra da jim zacepimo usta u finalu kupa ali na zalost finale ce mo igrat sa Hemofarmom.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OTALO SU SITNICE
(DELIJA LJUBLJANA, 20. februar 2009 17:48)
Prvo nauči da čitaš i pišeš pa onda ostavljaj komentar ovde!!A to šta bi ti VOLIJO nas ne zanima!

srx

pre 15 godina

Ksamaks, Slovan, Javor, Obilic, Bazel, Neki sa Kipra, e sad i Grbalj se nece ponoviti.

Molim vas da se ne brukate ovakvim izjavama.

Jedino sto se nece nikada vise ponoviti da u Crvenoj Zvezdi na okupu bude veliki broj talentovanih igraca sa cijele teritorije bivse SFRJ i da Zvezda bude sampion Evrope. Sva ostala ponizenja su nam vec priredjena tako da Grbalj nije ni prvi ni posljednni udarac medju oci nekada jakom i postovanom timu iz Beograda.

Darko

pre 15 godina

I posle se ovi gurbeti smeju Partizanu zbog poraza od Budućnosti...ko je sad smešan? Ako sam do sada imao nedoumica ,sada ih više nemam. Jedva čekam derbi. Severina, nadam se da si se oprala. Napred Partizan !!!

Podgoricanin

pre 15 godina

zvijezda je otkazala mec, a strucni stab c.zvijezde dobro zna da je stadion buducnosti savrsen za igru, ali su se malo ufrcili, jer znaju da bi izgubili od buducnosti, pa ce sad da igraju sa rudarom. a ta utakmica ce se naravno namjestiti, igraci rudara ce pustit zvijezdu da pobijedi. samo bi vam dao Beciraj 2 gola, i burzo jedan gol.
zao mi vas je delije.

nikkoCZ

pre 15 godina

nemamo pojma...al Partizan je jos gori!!!ima Vojvodina da osvoji titulu,to bi i bilo najpostenije...a u Zvezdi je samo 6 dobrih igraca
Milijas,Koroman,Stamenkovic,
Tutoric,Tomovic,Gvozdenovic
eventualno Kleo
ove nove tek treba vidjeti...

ZVEZDASICA

pre 15 godina

Ma daj crnogorci,zar ne vidite koliko ste smesni? Pazi kako su se samo upalili,kao da su osvojili ligu sampiona!! Dok je bilo SCG pobedjivali ste i Zvezdu i Partizan svake prestupne godine.....Hmmm,zbog toga razumemo tu vasu euforiju!!! Ipak je to najveci uspeh vaseg klupskog fudbala!!!

pg

pre 15 godina

@delije novi sad
Necu da ulazim u prepucavanje sa tobom,jer si iz meni dragog Novog sada.Jos me vezu lijepe uspomene za taj lijepi grad i moju nekada ljubav...izlazili smo dugi niz godina...Onda smo raskinuli.Ona se sada udala.P.S.Prvi sam se ja ozenio...Malo sam bio tuzan zbog nje.BRATE,JELI TI ZAO STO SMO JA I ONA RASKINULI?Ajde reci mi iskreno.Jeli ti zao bracki?

delija

pre 15 godina

Alo grobari jer morate na svaku vest o zvezdi da stavite bar 80% komentara????toliko ste iskomplexirani da vise nemam reci za to!!!vi biste vise voleli da mi izgubimo neku utakmicu,makar i prijateljsku, nego da osvojite ligu sampiona.STRASHNO!!!!!!

Podgoricanin

pre 15 godina

sjedite delije castiti, zvijezda nema pojma sad da igra. igraci su vam nikakvi, osim milijasa, koromana i tutorica, a ovo ostalo, nista vam ne valja. zvijezda je odbila da igra protiv buducnosti, jer znaju da bi popili 3 do 4 gola.

BESAN SAM

pre 15 godina

Ma na nista nemojte da se osvrcete.Izgubite i dutra i protiv partizana i opet nemojte da se osvrcete .Svi ste vi mnogo pametni i sve znate kako treba i sta treba da radite al nekako se uvek toga setite posle izgubljene utakmice setite se jednom PRE pocetka meca a ne da ovde moramo da citamo vase "izlive mudrosti".Mene NE ZANIMA to sto ste jos na pripremama ,sto su vam noge teske ja necu da mi se smeje pola bivse Juge jer ste vi izgubili od nekog tamo Grblja,Skoblja ili kako vec .Sa takvim vasim stavom "nema veze,pripreme,bichemo pravi" SROZAVATE ovaj klub na najnize grane u svojoj istoriji .A ovamo sa Kipra stizu vesti "Sampionat na Sony PlayStation " osvestite se ovo nije igra ,VI morate da shvatite da se fudbal ne igra VEC RADI ,crnci,magarci kao i na svakom drugom poslu .Kad shvatite da morate da grebete,crncite,dirincite kao i rudari u raznoraznim rudnicima sirom Srbije e tek onda cete biti nesto ali to treba prvo da se shvati....to je vec malo tezi pojam posto u vasim glavama jedina misao pocinje sa"kako najbrze da zdimim preko"...

acko

pre 15 godina

Ljudi ne mogu da shvatim da toliko pljujete sve!!! Ovo je samo prijateljska utakmica. Doci ce stvari na svoje mesto. I stvarno nerazumem ove miseve sto svaki put komentarisu Zvezdine partije. Ali nema veze, jadni ste pa vam se oprasta.

akimovski

pre 15 godina

Prica mi sad prijatelj iz Buducnosti da se Zvezda zalila prvo nece vjestacku travu,pa nece ako bude 2 stepena hladnije,pa mijenjaju termine...i kad im je sve bilo udovoljeno kazali da ipak nisu u mogucnosti da odigraju mec zbog finansija???

Znaci strah je usao duboko u kosti posle Grblja,prosto nevjerovatan potez Zvezde.

varvar

pre 15 godina

@Miloj
Kazes Grbalj je jaci od BUDUCNOSTI???
Hahahaha... KAKO SI MI BRACKI?Imas li temperaturu,neka neka...Mora da je ovaj sjeverni vjetar uticao na tebe... Stanje u crnogorskom fudbalu je ovakvo- 1.Buducnost 2.Mogren 3.Rudar 4.Zeta 5.Grbalj...

Jovancha

pre 15 godina

otkazali sa buducnosti??? Ha ha ha pa dobili smo partizan pa sada vama frka da ne dozivite blamazu.. da vam Burzo ne uvali 2-3 komada!!
Buducnost-Partizan 1-0
Grbalj-Zvezda 1-0
Au braco sto vam jaka liga :PPPPP
(Staro-podgoricanin, 20. februar 2009 16:4

jaca je od vase to mogu da potpisem.
ja i ti u ‚1M$

mani se covece prijateljskih tekmi, pa nema sanse da bi zvezda izgubila od grblja.

Podgoricanin

pre 15 godina

milion % ce da bude namjestena utakmica protiv rudara. jer ce igraci rudara da puste CZ. samo da znate vi iz srbije da je stadion buducnosti savrsen za igru. cak imaju grijace za travu. a Podgorica ima komplek fudbalskih terena sa prirodnom travom i sa vjestackom travom.

crnogorac

pre 15 godina

A dati dobiju Rudara....al tesko bogami..! Odloze mec protiv Buducnosti jer bi ga sig izgubili a ko zna mozda i ovaj odloze pa budu igrali sa Bijelom koja je u juznu regiju !:))

sloba

pre 15 godina

naravno da se grbalj neće ponoviti.ko zna kada će te opet igrati sa njim,osim ako naravno ne zakažete revanš na marakani.e zvezdo muko i bruko

srdjan

pre 15 godina

Na komentar 8: Zato ste se i odvojili od nase lige,zato sto vam je dosadilo osvajati titule!!! Pa da prepustite koju titulu Zvezdi i Partizanu. Hahahaha

tihomir

pre 15 godina

Mislim da ovo dovoljno govori o trenutnom stanju nogometa u Srbiji i oupste na prostorima bivse Jugoslavije.Grbalj se ne moze ni na mapi naci a Zvezda gubi od njega.Veoma impresivno.

Marko__bgd

pre 15 godina

ma to je samo prijateljska utakmica ....mozda su je namerno izgubili..da bi se vi grobari lozili...a vas covek je odlozio derbi...zato sto pojma nemate grobarcici mali

Aca_USA

pre 15 godina

Profesionalci..."Neobjašnjivo je da smo u utakmicu ušli toliko mlako i nezainteresovano i da za devedeset minuta nismo uspeli da uspostavimo ritam igre koju od nas zahteva stručni štab."

asdfghjkl

pre 15 godina

Navijaci koji se primaju na rezultate pripremnih utakmica svojih timova i nisu navijaci...
Ako Zvezda osvoji titulu koga ce biti briga za neki tamo Grbalj???