Četvrtak, 19.02.2009.

22:40

Šmajhel: "Vidić je najbolji"

Legendarni golman Mančester junajteda Peter Šmajhel oduševljen je igrama odbrane svog nekadašnjeg kluba.

Izvor: B92

Šmajhel: "Vidiæ je najbolji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Šime

pre 15 godina

Nemanja je igračina! Moga bi čak i reć da je najbolji obrambeni na svitu trenutno! A vi budite ponosni šta imamo tako dobre igrače s obziron koliko nas je malo! Glory Glory Man United!!!

d

pre 15 godina

ocito se scmaichelu jos vrti,a kako i ne bi kad je popio najljepsi gol u povijeti evropskih prvenstava,bio je tu i neki lob sa centra:

http://www.youtube.com/watch?v=oTYl0Mzbkxo

obratite i pozornost na komentar ispod i ko ga pise,ja sam se bas nasmijao.

benefactor78

pre 15 godina

Ovo je super vest, ali mi je zbog necega drugog jos draze. A to je zbog toga sto se ovim potvrdjuje sta posvecenost donosi u zivotu. Vidic zivi za fudbal, maksimalno je posvecen svojoj profesiji i porodici, i naravno da se rezultati vide. Ocito ga je fudbal i zivot naucio da je sve nepredvidivo, i da si dobar onoliko koliko si dobro odigrao poslednju utakmicu, sve ostalo se brise. A, sve to za nauk nekim ovdasnjim fudbalercicima, koji odigraju tri utakmice dobro, pa posle ne moze da se zivi od njih, sto po novinama sto po nocnim klubovima. Vidic je susta suprotnost i oduvek je veliki sportista i profesionalac, i ja mu skidam kapu!

igi

pre 15 godina

Sto volim ove slobodne prevode.

Citat Schmeichela -
The Danish star said: "Edwin gets a lot of praise but Vidic’s displays in the last two years are second to none."

"Ferdinand is the best defender in the world. But he’s learned a lot from Vidic.

"I think Edwin has done tremendously well. It’s great to see him come into the team and give stability."
(colonel, 20. februar 2009 00:30)
Da,posto taj isti Ferdinand ove sezone nije igrao 3 meca ukuono,onda je naravno Vidic najbolji):

Webster

pre 15 godina

izvinjavam se sto prekidam slavlje, al bas taj clanak na engleskom sam juce procitao...rekao je da je rio world-class, a da i on naucio nesto od vidica! Jes reko on da je vidic dobvar al nije ga bas ovolko nahvalio...

aleksandar

pre 15 godina

da je naucio u zvezdi odmah bi otiso u man utd!kad je doso uy man utd 6 meseci nije igrao samo je trenirao i kad je poceo da igra bio je ekstra od pocetka ali tehnika 0,a sada sutira duge i levom i desnom sve zna....ipak se vidi koliko je naucio u man utd,ranije je bio samo koljac iigrac koji igra srcem sad je na sve to dodao inteligenciju i tehniku u nema mu ravnog.....
ne znam samo kako ce hrvati preziveti ovo!!!!!!!!!!!!
kako to da nije corluka ili luka kandidat za najboljeg igraca!kad god sam ih gledao raspali su se obojca a sutradan na hrvatskim sajtovima luka modric kralj totenhema i slicno....sta je onda vida....stankovic....i ostali nasi momci

Oluja

pre 15 godina

Svaka cast Vidi, ali cemu ovi zlobni komentari u kojima se spominju Modric, Corluka i Hrvati? Jesmo li bas toliko iskompleksirani da odmah moramo da krenemo u nekakvo prozivanje?

Ili je mozda sam Schmeichel spomenuo Hrvatsku?

YuGoLiCiOuS

pre 15 godina

svaka cast..bas mi je drago za to, bas sam ponosan..a sigurno nisam jedini..jos samo fali da se uklopimo u repku, i da ovi maldi talenti..sulejmani..kacar kuzmanovic..cak i tosic..pa krasic.tadic..subotic..lajic aleksic..obradovic.rajkovic..( i ostali sto sam ih zaboravio).i mnogi drugi, koje dozivljavaju teze vremena trenutno...nadam se da ce uspeti da podju njegovim stopalima i sigurno idemo za afreiku.. IDEMO DALJE..

pozzzzzz

usamljeni lav

pre 15 godina

DOBAR JE VIDIC,JESTE DA JE SRBIN ALI O SHEJ I VES BRAUN SU NAJJACI!!! ZIVEO PERICA OGNENOVIC!!! U SRCU MOM ZIVI ON!! LJUBAV MOJA!!!

king of snake

pre 15 godina

@ Freelancer 76,

u pravu si,odigrao je tu utakmicu za Oskara..Secam se i njegove kasnije izjave za jednu televiziju(nisam siguran da li je Sos ili Bk)u kojoj je rekao da u zivotu nije imao tezeg spica za cuvanje od Super Pipa i narocito apostrofirao njegovo kretanje bez lopte koje umnogome otezava pravilno postavljanje ofsajda,jer moras da pratis svoju poslednju liniju,loptu a opet ne smes ni da ga ispustis iz vida zbog njegovog shvrckanja oko oba centralna beka..
Nemanja ima gotovo savrsene fizicke predispozicije za stopera jer je visok,odlican skakac,sa izuzetnim balansom i agresivnoscu..a plus je,po meni,brzi od Ferdinanda..jednostavno ga je tesko pretrcati,jos teze predriblati a gotovo nemoguce nadskociti..
Kao sto neko napisa ovde,nimalo me ne bi cudilo da na kraju godine bude u najuzem krugu za najboljeg igraca sveta,jer kako sada igra samo mu je nebo granica..

Dekicar

pre 15 godina

Samo da malo ispravim Smajhela....Nije Vidic najisplativija investicija samo SAF, nego Mancestera uopste. Nije placen kao, recimo, Tevez, Berbatov ili Kerik, a pruza MNOGO vise od svih!!
I nije verovatno najbolji defanzivac na svetu, nego SIGURNO!!!
Ko ima bolji?
Nesta, Kanavaro, Maldini i ekipa su ISTORIJA!
Teri je jak, dobar u skoku, ali slab 1 na 1.Slicno je i sa Ferdinandom, dok su recimo Pujol ili ili Galas susta suprotnost.
Vidic ima SVE!!
Jak, Skok za 10, m..a za 10+, nije ni spor, kao ostali, a 1 na 1 je ubedljivo ispred svih.
Ipak, njegovo najjace oruzje je njegovo SRCE!!!
Nemanja, LEGENDO, svaka cast!!

b92lazovi

pre 15 godina

Da li je moguce da ovakav tekst pustite na sajt bez provere sta je Smajhel stvarno rekao?

Ko Vam prevodi i pise tekstove? BRUKA!!!!

Grobar- Srbija

pre 15 godina

pa u pravu je covek, nema tu nista vise da se doda... steta sto igra u odbrani pa ne moze da bude igrac godine(obicno je to neko iz sredine ili napada)ali nikad se ne zna ako ovako nastavi ima daleko da dogura!!! samo napred majstore!!!

colonel

pre 15 godina

Sto volim ove slobodne prevode.

Citat Schmeichela -
The Danish star said: "Edwin gets a lot of praise but Vidic’s displays in the last two years are second to none."

"Ferdinand is the best defender in the world. But he’s learned a lot from Vidic.

"I think Edwin has done tremendously well. It’s great to see him come into the team and give stability."

zzzzz

pre 15 godina

Skoro sasvim se slazem, mada treba uci i u Smajhelove motive za ovakvu izjavu, jer je moguce da zeli pomalo da umanji Van der Sarove zasluge, posto mu se cini da bi mogao da mu pomraci slavu najveceg golmana u novijoj istoriji Mancestera.

U svakom slucaju, ovakve pohvale treba zasluziti, a Vidic jeste jedan od najboljih fudbalera sveta i gotovo sigurno najbolji defanzivac na planeti u ovom trenutku.

MIKI ZEMUN

pre 15 godina

Grobar sam ali Peter Smajhel je totalno u pravu. Vidic je jedan od najboljih centarhalfofa na svetu i to je ziva istina. Svaka mu cast i nek samo tako nastavi.

sale

pre 15 godina

Vida je sjajan igrac,zaista igra u fenomenalnoj formi u poslednje dvije godine i zasluzio je da osvoji titulu najboljeg igraca Premier lige ali isto tako da bude jedan od glavnih kandidata za najboljeg igraca svijeta jer djecko je konstantan i on i Rio su najbolji defanzivni par na svijetu.Moram napomenuti da je Rio imao veliki uticaj na Nemanjinu karijeru i zasigurno da Vidic ne bi bio ovo sto jeste danas bez njegovih velikih Riovih liderskih sposobnosti!!Pozdrav

cantona

pre 15 godina

rekao je da je vidić u poslednje dve godine najbolji, ali da je po njemu rio najbolji jer je od vidića naučio ono što mu je nedostajalo da to postane. i rekao je da je najbolja odbrana na svetu, a ne u istoriji engleskog fudbala

zile kg

pre 15 godina

Svaka cast.Jesi najbolji defanzivni fudaler na svetu.sigurno iz 1-1.Ti Subotic,Ivanovic i Dragutinovic nas vodite na svetsko prvenstvo.I naravno Radomir Antic.

nenad

pre 15 godina

U poslednje dve sezone niko ne moze da mu parira,on je trenutno najbolji defanzivac na svetu....... kratko i jasno da ne pametujemo previse

Ciki8

pre 15 godina

Smajhel je bio "veliki" golman,ispred koga su stajali "veliki" defanzivci.I siguran sam da covek prepoznaje NAJVECE!Vidicu NAJBOLJI si!

Wasko BD

pre 15 godina

Vidicu!!!!!!!! najaci si igrac trenutno na planeti, to swi treba da znaju jer srbija nikad wise takog defanzivca nece imati nebi se nimalo cudio ako te sledece godine ne proglase za najboljeg igraca na swjetu. e da si ti sad u zvezdu nebi zwezdi golowe dali ni milan ni inter ni najweci klubowi na swjetu a owako mozemo samo da trpimo poraze, a jedino smo od partizana bolji. pa to i nije tesko . :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Freelancer76

pre 15 godina

Nikada neću zaboraviti kako je stavio u džep Pipa Inzagija na prvoj utakmici za reprezentaciju. Svaka čast na prikazanim igrama, samo tako nastavi!

Vidic car

pre 15 godina

Pa naravno zna se Vidic je najbolji.Cuo sam da ce Mancester da uzme onog Corluku da mu nosi Vidicu kopacke i da mu cisti krampone.Samo napred Vido najjaci si!!!!!!!

jugo

pre 15 godina

Nemanja je defanzivni igrac koga odavno nismo veideli kod nas.Dobro prati kretanje igraca i sa loptom i bez lopte, dobra igra glavom, sjajna intelegencija, sve u svemu kompletan igrac.Zelim sve najbolje u nastavku karijere kao i dobre igre u reprezentaciji.Nije mala stvar biti menju najboljima u naj jacoj ligi.Samo napred

coolinar

pre 15 godina

''U poslednje dve sezone niko ne može da mu parira, on je trenutno najbolji defanzivac na svetu, pa je čak i Rio Ferdinand imao dosta toga da nauči od Srbina''

Nisi nam Smajhele rekao nista sto do sada nismo znali. . .

mrgaga

pre 15 godina

Smajhel je nekad za mene bio kralj i ljudina.Jedan od onih igrača koji su imali "nesto" u svom nacinu igranja,zivotu,javnosti.

Sada taj isti kralj kaze da je NAS VIDIC kljuc odbrane mancestera,da je bolji od Ferninanda i jedna od boljih investicija Fergija.

Toliko mi je drago da mozete zaključiti i sami ko je za mene KRALJ!

coolinar

pre 15 godina

''U poslednje dve sezone niko ne može da mu parira, on je trenutno najbolji defanzivac na svetu, pa je čak i Rio Ferdinand imao dosta toga da nauči od Srbina''

Nisi nam Smajhele rekao nista sto do sada nismo znali. . .

MIKI ZEMUN

pre 15 godina

Grobar sam ali Peter Smajhel je totalno u pravu. Vidic je jedan od najboljih centarhalfofa na svetu i to je ziva istina. Svaka mu cast i nek samo tako nastavi.

mrgaga

pre 15 godina

Smajhel je nekad za mene bio kralj i ljudina.Jedan od onih igrača koji su imali "nesto" u svom nacinu igranja,zivotu,javnosti.

Sada taj isti kralj kaze da je NAS VIDIC kljuc odbrane mancestera,da je bolji od Ferninanda i jedna od boljih investicija Fergija.

Toliko mi je drago da mozete zaključiti i sami ko je za mene KRALJ!

Freelancer76

pre 15 godina

Nikada neću zaboraviti kako je stavio u džep Pipa Inzagija na prvoj utakmici za reprezentaciju. Svaka čast na prikazanim igrama, samo tako nastavi!

jugo

pre 15 godina

Nemanja je defanzivni igrac koga odavno nismo veideli kod nas.Dobro prati kretanje igraca i sa loptom i bez lopte, dobra igra glavom, sjajna intelegencija, sve u svemu kompletan igrac.Zelim sve najbolje u nastavku karijere kao i dobre igre u reprezentaciji.Nije mala stvar biti menju najboljima u naj jacoj ligi.Samo napred

Dekicar

pre 15 godina

Samo da malo ispravim Smajhela....Nije Vidic najisplativija investicija samo SAF, nego Mancestera uopste. Nije placen kao, recimo, Tevez, Berbatov ili Kerik, a pruza MNOGO vise od svih!!
I nije verovatno najbolji defanzivac na svetu, nego SIGURNO!!!
Ko ima bolji?
Nesta, Kanavaro, Maldini i ekipa su ISTORIJA!
Teri je jak, dobar u skoku, ali slab 1 na 1.Slicno je i sa Ferdinandom, dok su recimo Pujol ili ili Galas susta suprotnost.
Vidic ima SVE!!
Jak, Skok za 10, m..a za 10+, nije ni spor, kao ostali, a 1 na 1 je ubedljivo ispred svih.
Ipak, njegovo najjace oruzje je njegovo SRCE!!!
Nemanja, LEGENDO, svaka cast!!

sale

pre 15 godina

Vida je sjajan igrac,zaista igra u fenomenalnoj formi u poslednje dvije godine i zasluzio je da osvoji titulu najboljeg igraca Premier lige ali isto tako da bude jedan od glavnih kandidata za najboljeg igraca svijeta jer djecko je konstantan i on i Rio su najbolji defanzivni par na svijetu.Moram napomenuti da je Rio imao veliki uticaj na Nemanjinu karijeru i zasigurno da Vidic ne bi bio ovo sto jeste danas bez njegovih velikih Riovih liderskih sposobnosti!!Pozdrav

Ciki8

pre 15 godina

Smajhel je bio "veliki" golman,ispred koga su stajali "veliki" defanzivci.I siguran sam da covek prepoznaje NAJVECE!Vidicu NAJBOLJI si!

zzzzz

pre 15 godina

Skoro sasvim se slazem, mada treba uci i u Smajhelove motive za ovakvu izjavu, jer je moguce da zeli pomalo da umanji Van der Sarove zasluge, posto mu se cini da bi mogao da mu pomraci slavu najveceg golmana u novijoj istoriji Mancestera.

U svakom slucaju, ovakve pohvale treba zasluziti, a Vidic jeste jedan od najboljih fudbalera sveta i gotovo sigurno najbolji defanzivac na planeti u ovom trenutku.

Oluja

pre 15 godina

Svaka cast Vidi, ali cemu ovi zlobni komentari u kojima se spominju Modric, Corluka i Hrvati? Jesmo li bas toliko iskompleksirani da odmah moramo da krenemo u nekakvo prozivanje?

Ili je mozda sam Schmeichel spomenuo Hrvatsku?

Vidic car

pre 15 godina

Pa naravno zna se Vidic je najbolji.Cuo sam da ce Mancester da uzme onog Corluku da mu nosi Vidicu kopacke i da mu cisti krampone.Samo napred Vido najjaci si!!!!!!!

king of snake

pre 15 godina

@ Freelancer 76,

u pravu si,odigrao je tu utakmicu za Oskara..Secam se i njegove kasnije izjave za jednu televiziju(nisam siguran da li je Sos ili Bk)u kojoj je rekao da u zivotu nije imao tezeg spica za cuvanje od Super Pipa i narocito apostrofirao njegovo kretanje bez lopte koje umnogome otezava pravilno postavljanje ofsajda,jer moras da pratis svoju poslednju liniju,loptu a opet ne smes ni da ga ispustis iz vida zbog njegovog shvrckanja oko oba centralna beka..
Nemanja ima gotovo savrsene fizicke predispozicije za stopera jer je visok,odlican skakac,sa izuzetnim balansom i agresivnoscu..a plus je,po meni,brzi od Ferdinanda..jednostavno ga je tesko pretrcati,jos teze predriblati a gotovo nemoguce nadskociti..
Kao sto neko napisa ovde,nimalo me ne bi cudilo da na kraju godine bude u najuzem krugu za najboljeg igraca sveta,jer kako sada igra samo mu je nebo granica..

zile kg

pre 15 godina

Svaka cast.Jesi najbolji defanzivni fudaler na svetu.sigurno iz 1-1.Ti Subotic,Ivanovic i Dragutinovic nas vodite na svetsko prvenstvo.I naravno Radomir Antic.

colonel

pre 15 godina

Sto volim ove slobodne prevode.

Citat Schmeichela -
The Danish star said: "Edwin gets a lot of praise but Vidic’s displays in the last two years are second to none."

"Ferdinand is the best defender in the world. But he’s learned a lot from Vidic.

"I think Edwin has done tremendously well. It’s great to see him come into the team and give stability."

nenad

pre 15 godina

U poslednje dve sezone niko ne moze da mu parira,on je trenutno najbolji defanzivac na svetu....... kratko i jasno da ne pametujemo previse

Wasko BD

pre 15 godina

Vidicu!!!!!!!! najaci si igrac trenutno na planeti, to swi treba da znaju jer srbija nikad wise takog defanzivca nece imati nebi se nimalo cudio ako te sledece godine ne proglase za najboljeg igraca na swjetu. e da si ti sad u zvezdu nebi zwezdi golowe dali ni milan ni inter ni najweci klubowi na swjetu a owako mozemo samo da trpimo poraze, a jedino smo od partizana bolji. pa to i nije tesko . :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

b92lazovi

pre 15 godina

Da li je moguce da ovakav tekst pustite na sajt bez provere sta je Smajhel stvarno rekao?

Ko Vam prevodi i pise tekstove? BRUKA!!!!

cantona

pre 15 godina

rekao je da je vidić u poslednje dve godine najbolji, ali da je po njemu rio najbolji jer je od vidića naučio ono što mu je nedostajalo da to postane. i rekao je da je najbolja odbrana na svetu, a ne u istoriji engleskog fudbala

aleksandar

pre 15 godina

da je naucio u zvezdi odmah bi otiso u man utd!kad je doso uy man utd 6 meseci nije igrao samo je trenirao i kad je poceo da igra bio je ekstra od pocetka ali tehnika 0,a sada sutira duge i levom i desnom sve zna....ipak se vidi koliko je naucio u man utd,ranije je bio samo koljac iigrac koji igra srcem sad je na sve to dodao inteligenciju i tehniku u nema mu ravnog.....
ne znam samo kako ce hrvati preziveti ovo!!!!!!!!!!!!
kako to da nije corluka ili luka kandidat za najboljeg igraca!kad god sam ih gledao raspali su se obojca a sutradan na hrvatskim sajtovima luka modric kralj totenhema i slicno....sta je onda vida....stankovic....i ostali nasi momci

YuGoLiCiOuS

pre 15 godina

svaka cast..bas mi je drago za to, bas sam ponosan..a sigurno nisam jedini..jos samo fali da se uklopimo u repku, i da ovi maldi talenti..sulejmani..kacar kuzmanovic..cak i tosic..pa krasic.tadic..subotic..lajic aleksic..obradovic.rajkovic..( i ostali sto sam ih zaboravio).i mnogi drugi, koje dozivljavaju teze vremena trenutno...nadam se da ce uspeti da podju njegovim stopalima i sigurno idemo za afreiku.. IDEMO DALJE..

pozzzzzz

Grobar- Srbija

pre 15 godina

pa u pravu je covek, nema tu nista vise da se doda... steta sto igra u odbrani pa ne moze da bude igrac godine(obicno je to neko iz sredine ili napada)ali nikad se ne zna ako ovako nastavi ima daleko da dogura!!! samo napred majstore!!!

benefactor78

pre 15 godina

Ovo je super vest, ali mi je zbog necega drugog jos draze. A to je zbog toga sto se ovim potvrdjuje sta posvecenost donosi u zivotu. Vidic zivi za fudbal, maksimalno je posvecen svojoj profesiji i porodici, i naravno da se rezultati vide. Ocito ga je fudbal i zivot naucio da je sve nepredvidivo, i da si dobar onoliko koliko si dobro odigrao poslednju utakmicu, sve ostalo se brise. A, sve to za nauk nekim ovdasnjim fudbalercicima, koji odigraju tri utakmice dobro, pa posle ne moze da se zivi od njih, sto po novinama sto po nocnim klubovima. Vidic je susta suprotnost i oduvek je veliki sportista i profesionalac, i ja mu skidam kapu!

Webster

pre 15 godina

izvinjavam se sto prekidam slavlje, al bas taj clanak na engleskom sam juce procitao...rekao je da je rio world-class, a da i on naucio nesto od vidica! Jes reko on da je vidic dobvar al nije ga bas ovolko nahvalio...

usamljeni lav

pre 15 godina

DOBAR JE VIDIC,JESTE DA JE SRBIN ALI O SHEJ I VES BRAUN SU NAJJACI!!! ZIVEO PERICA OGNENOVIC!!! U SRCU MOM ZIVI ON!! LJUBAV MOJA!!!

Šime

pre 15 godina

Nemanja je igračina! Moga bi čak i reć da je najbolji obrambeni na svitu trenutno! A vi budite ponosni šta imamo tako dobre igrače s obziron koliko nas je malo! Glory Glory Man United!!!

igi

pre 15 godina

Sto volim ove slobodne prevode.

Citat Schmeichela -
The Danish star said: "Edwin gets a lot of praise but Vidic’s displays in the last two years are second to none."

"Ferdinand is the best defender in the world. But he’s learned a lot from Vidic.

"I think Edwin has done tremendously well. It’s great to see him come into the team and give stability."
(colonel, 20. februar 2009 00:30)
Da,posto taj isti Ferdinand ove sezone nije igrao 3 meca ukuono,onda je naravno Vidic najbolji):

d

pre 15 godina

ocito se scmaichelu jos vrti,a kako i ne bi kad je popio najljepsi gol u povijeti evropskih prvenstava,bio je tu i neki lob sa centra:

http://www.youtube.com/watch?v=oTYl0Mzbkxo

obratite i pozornost na komentar ispod i ko ga pise,ja sam se bas nasmijao.

zzzzz

pre 15 godina

Skoro sasvim se slazem, mada treba uci i u Smajhelove motive za ovakvu izjavu, jer je moguce da zeli pomalo da umanji Van der Sarove zasluge, posto mu se cini da bi mogao da mu pomraci slavu najveceg golmana u novijoj istoriji Mancestera.

U svakom slucaju, ovakve pohvale treba zasluziti, a Vidic jeste jedan od najboljih fudbalera sveta i gotovo sigurno najbolji defanzivac na planeti u ovom trenutku.

usamljeni lav

pre 15 godina

DOBAR JE VIDIC,JESTE DA JE SRBIN ALI O SHEJ I VES BRAUN SU NAJJACI!!! ZIVEO PERICA OGNENOVIC!!! U SRCU MOM ZIVI ON!! LJUBAV MOJA!!!

Wasko BD

pre 15 godina

Vidicu!!!!!!!! najaci si igrac trenutno na planeti, to swi treba da znaju jer srbija nikad wise takog defanzivca nece imati nebi se nimalo cudio ako te sledece godine ne proglase za najboljeg igraca na swjetu. e da si ti sad u zvezdu nebi zwezdi golowe dali ni milan ni inter ni najweci klubowi na swjetu a owako mozemo samo da trpimo poraze, a jedino smo od partizana bolji. pa to i nije tesko . :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Oluja

pre 15 godina

Svaka cast Vidi, ali cemu ovi zlobni komentari u kojima se spominju Modric, Corluka i Hrvati? Jesmo li bas toliko iskompleksirani da odmah moramo da krenemo u nekakvo prozivanje?

Ili je mozda sam Schmeichel spomenuo Hrvatsku?

cantona

pre 15 godina

rekao je da je vidić u poslednje dve godine najbolji, ali da je po njemu rio najbolji jer je od vidića naučio ono što mu je nedostajalo da to postane. i rekao je da je najbolja odbrana na svetu, a ne u istoriji engleskog fudbala

coolinar

pre 15 godina

''U poslednje dve sezone niko ne može da mu parira, on je trenutno najbolji defanzivac na svetu, pa je čak i Rio Ferdinand imao dosta toga da nauči od Srbina''

Nisi nam Smajhele rekao nista sto do sada nismo znali. . .

d

pre 15 godina

ocito se scmaichelu jos vrti,a kako i ne bi kad je popio najljepsi gol u povijeti evropskih prvenstava,bio je tu i neki lob sa centra:

http://www.youtube.com/watch?v=oTYl0Mzbkxo

obratite i pozornost na komentar ispod i ko ga pise,ja sam se bas nasmijao.

sale

pre 15 godina

Vida je sjajan igrac,zaista igra u fenomenalnoj formi u poslednje dvije godine i zasluzio je da osvoji titulu najboljeg igraca Premier lige ali isto tako da bude jedan od glavnih kandidata za najboljeg igraca svijeta jer djecko je konstantan i on i Rio su najbolji defanzivni par na svijetu.Moram napomenuti da je Rio imao veliki uticaj na Nemanjinu karijeru i zasigurno da Vidic ne bi bio ovo sto jeste danas bez njegovih velikih Riovih liderskih sposobnosti!!Pozdrav

igi

pre 15 godina

Sto volim ove slobodne prevode.

Citat Schmeichela -
The Danish star said: "Edwin gets a lot of praise but Vidic’s displays in the last two years are second to none."

"Ferdinand is the best defender in the world. But he’s learned a lot from Vidic.

"I think Edwin has done tremendously well. It’s great to see him come into the team and give stability."
(colonel, 20. februar 2009 00:30)
Da,posto taj isti Ferdinand ove sezone nije igrao 3 meca ukuono,onda je naravno Vidic najbolji):

MIKI ZEMUN

pre 15 godina

Grobar sam ali Peter Smajhel je totalno u pravu. Vidic je jedan od najboljih centarhalfofa na svetu i to je ziva istina. Svaka mu cast i nek samo tako nastavi.

jugo

pre 15 godina

Nemanja je defanzivni igrac koga odavno nismo veideli kod nas.Dobro prati kretanje igraca i sa loptom i bez lopte, dobra igra glavom, sjajna intelegencija, sve u svemu kompletan igrac.Zelim sve najbolje u nastavku karijere kao i dobre igre u reprezentaciji.Nije mala stvar biti menju najboljima u naj jacoj ligi.Samo napred

Vidic car

pre 15 godina

Pa naravno zna se Vidic je najbolji.Cuo sam da ce Mancester da uzme onog Corluku da mu nosi Vidicu kopacke i da mu cisti krampone.Samo napred Vido najjaci si!!!!!!!

Webster

pre 15 godina

izvinjavam se sto prekidam slavlje, al bas taj clanak na engleskom sam juce procitao...rekao je da je rio world-class, a da i on naucio nesto od vidica! Jes reko on da je vidic dobvar al nije ga bas ovolko nahvalio...

mrgaga

pre 15 godina

Smajhel je nekad za mene bio kralj i ljudina.Jedan od onih igrača koji su imali "nesto" u svom nacinu igranja,zivotu,javnosti.

Sada taj isti kralj kaze da je NAS VIDIC kljuc odbrane mancestera,da je bolji od Ferninanda i jedna od boljih investicija Fergija.

Toliko mi je drago da mozete zaključiti i sami ko je za mene KRALJ!

aleksandar

pre 15 godina

da je naucio u zvezdi odmah bi otiso u man utd!kad je doso uy man utd 6 meseci nije igrao samo je trenirao i kad je poceo da igra bio je ekstra od pocetka ali tehnika 0,a sada sutira duge i levom i desnom sve zna....ipak se vidi koliko je naucio u man utd,ranije je bio samo koljac iigrac koji igra srcem sad je na sve to dodao inteligenciju i tehniku u nema mu ravnog.....
ne znam samo kako ce hrvati preziveti ovo!!!!!!!!!!!!
kako to da nije corluka ili luka kandidat za najboljeg igraca!kad god sam ih gledao raspali su se obojca a sutradan na hrvatskim sajtovima luka modric kralj totenhema i slicno....sta je onda vida....stankovic....i ostali nasi momci

Ciki8

pre 15 godina

Smajhel je bio "veliki" golman,ispred koga su stajali "veliki" defanzivci.I siguran sam da covek prepoznaje NAJVECE!Vidicu NAJBOLJI si!

nenad

pre 15 godina

U poslednje dve sezone niko ne moze da mu parira,on je trenutno najbolji defanzivac na svetu....... kratko i jasno da ne pametujemo previse

zile kg

pre 15 godina

Svaka cast.Jesi najbolji defanzivni fudaler na svetu.sigurno iz 1-1.Ti Subotic,Ivanovic i Dragutinovic nas vodite na svetsko prvenstvo.I naravno Radomir Antic.

b92lazovi

pre 15 godina

Da li je moguce da ovakav tekst pustite na sajt bez provere sta je Smajhel stvarno rekao?

Ko Vam prevodi i pise tekstove? BRUKA!!!!

Freelancer76

pre 15 godina

Nikada neću zaboraviti kako je stavio u džep Pipa Inzagija na prvoj utakmici za reprezentaciju. Svaka čast na prikazanim igrama, samo tako nastavi!

Grobar- Srbija

pre 15 godina

pa u pravu je covek, nema tu nista vise da se doda... steta sto igra u odbrani pa ne moze da bude igrac godine(obicno je to neko iz sredine ili napada)ali nikad se ne zna ako ovako nastavi ima daleko da dogura!!! samo napred majstore!!!

colonel

pre 15 godina

Sto volim ove slobodne prevode.

Citat Schmeichela -
The Danish star said: "Edwin gets a lot of praise but Vidic’s displays in the last two years are second to none."

"Ferdinand is the best defender in the world. But he’s learned a lot from Vidic.

"I think Edwin has done tremendously well. It’s great to see him come into the team and give stability."

Dekicar

pre 15 godina

Samo da malo ispravim Smajhela....Nije Vidic najisplativija investicija samo SAF, nego Mancestera uopste. Nije placen kao, recimo, Tevez, Berbatov ili Kerik, a pruza MNOGO vise od svih!!
I nije verovatno najbolji defanzivac na svetu, nego SIGURNO!!!
Ko ima bolji?
Nesta, Kanavaro, Maldini i ekipa su ISTORIJA!
Teri je jak, dobar u skoku, ali slab 1 na 1.Slicno je i sa Ferdinandom, dok su recimo Pujol ili ili Galas susta suprotnost.
Vidic ima SVE!!
Jak, Skok za 10, m..a za 10+, nije ni spor, kao ostali, a 1 na 1 je ubedljivo ispred svih.
Ipak, njegovo najjace oruzje je njegovo SRCE!!!
Nemanja, LEGENDO, svaka cast!!

king of snake

pre 15 godina

@ Freelancer 76,

u pravu si,odigrao je tu utakmicu za Oskara..Secam se i njegove kasnije izjave za jednu televiziju(nisam siguran da li je Sos ili Bk)u kojoj je rekao da u zivotu nije imao tezeg spica za cuvanje od Super Pipa i narocito apostrofirao njegovo kretanje bez lopte koje umnogome otezava pravilno postavljanje ofsajda,jer moras da pratis svoju poslednju liniju,loptu a opet ne smes ni da ga ispustis iz vida zbog njegovog shvrckanja oko oba centralna beka..
Nemanja ima gotovo savrsene fizicke predispozicije za stopera jer je visok,odlican skakac,sa izuzetnim balansom i agresivnoscu..a plus je,po meni,brzi od Ferdinanda..jednostavno ga je tesko pretrcati,jos teze predriblati a gotovo nemoguce nadskociti..
Kao sto neko napisa ovde,nimalo me ne bi cudilo da na kraju godine bude u najuzem krugu za najboljeg igraca sveta,jer kako sada igra samo mu je nebo granica..

YuGoLiCiOuS

pre 15 godina

svaka cast..bas mi je drago za to, bas sam ponosan..a sigurno nisam jedini..jos samo fali da se uklopimo u repku, i da ovi maldi talenti..sulejmani..kacar kuzmanovic..cak i tosic..pa krasic.tadic..subotic..lajic aleksic..obradovic.rajkovic..( i ostali sto sam ih zaboravio).i mnogi drugi, koje dozivljavaju teze vremena trenutno...nadam se da ce uspeti da podju njegovim stopalima i sigurno idemo za afreiku.. IDEMO DALJE..

pozzzzzz

benefactor78

pre 15 godina

Ovo je super vest, ali mi je zbog necega drugog jos draze. A to je zbog toga sto se ovim potvrdjuje sta posvecenost donosi u zivotu. Vidic zivi za fudbal, maksimalno je posvecen svojoj profesiji i porodici, i naravno da se rezultati vide. Ocito ga je fudbal i zivot naucio da je sve nepredvidivo, i da si dobar onoliko koliko si dobro odigrao poslednju utakmicu, sve ostalo se brise. A, sve to za nauk nekim ovdasnjim fudbalercicima, koji odigraju tri utakmice dobro, pa posle ne moze da se zivi od njih, sto po novinama sto po nocnim klubovima. Vidic je susta suprotnost i oduvek je veliki sportista i profesionalac, i ja mu skidam kapu!

Šime

pre 15 godina

Nemanja je igračina! Moga bi čak i reć da je najbolji obrambeni na svitu trenutno! A vi budite ponosni šta imamo tako dobre igrače s obziron koliko nas je malo! Glory Glory Man United!!!