Ponedeljak, 16.02.2009.

23:52

B92: Marković (ipak) u Zvezdi

Australijanac srpskog porekla Stiven Marković novi je član KK Crvena zvezda, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Markoviæ (ipak) u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Zemlja :Zvezde ,zastave i velimira ilica...

pre 15 godina

Dokle ce zveda da trenira strane igrace-DOKLE!!? Tu lezi problem zvezdini strucnjaci treniraju igrace Austalije(???) i eto zasto onda svi znaju da igraju kosarku...

Marijus

pre 15 godina

Jaoooo sad ce opet ova stativa da me nervira. Nemogu vise da se kidam sa idiotima. Ovo je strasno. Pa vratite i Ticu pa da se obesim. Svi ali svi navijaci Crvane Zvezde navalite na Zvezdin sajt i kazite sta mislite.

RAS KASS

pre 15 godina

Koliko ja znam u nasem prvenstvu su dozvoljena dva stranca a vi ste tu kvotu vec ispunili.Tako da mi nije jasna ova prica o neka dva Amera koja su bila u igri.Cini mi se da je zato "crazy legs" Markovic i doveden jer moze da igra kao domaci igrac.

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Ja prosto ne mogu da citam sve ove komentare,aj za ove Topalovice mi je jasno jer se oni zezaju a imaju u timu bar nekoliko igraca koji nisu nista bolji od Markovica,ali ovi koji se kao kidaju za Zvezdu ili zive u nekom filmu ili su gledali druge utakmice a ne Zvezdine kada izadje Marinovic a Owens ide na dvojku sto i u biti je njegovo mesto pa nema ko loptu da prenese.Alo bre jeste vi normalni kakav Bjelica kakav Sepa pa svaka ozbiljnija ekipa nas jede za dorucak nama ko loptu da prenese i zato nemojmo sada pricati bez-veze.Markovic ce koliko toliko pomoci jer ima nekog iskustva,on jeste limitiran ali u nasoj ekipi su svi osim Owensa,Marinovica,Tadije i Robertsa su limitirani u ovom trenutku jer neki toliko mogu pr;(Bakic,Kovac,Milosevic,Stevic)dok neki imaju vremena da se nadograde kao(Stimac,Keselj,Bjelica)jer su mladi,uz to na Zvezdinom sajtu pise da su u kombinaciji bila dva americka pleja i Markovic a za njega se odlucio Kari i tu je kraj price jer Kari i snosi odgovornost za tim i trezultate.Ekipa je takva kakva je dobro je sto je uopste ima jer znamo sta je bilo letos i dajmo podrsku ljudima koji su krenuli od nule.Pozz.MKD

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Uzelela se komsinica stare slave hehehe...

Josh AvoDzobi, Ekezie, Pero Antic i Gurke da se vrate pa cete igrati EuroLigu 2164 godine :)))

Samo jedno ime znam, Partizan Beograd.

Bole Barca

pre 15 godina

Sajt KK Crvena Zvezda:
"U opciji na poziciji plejmejkera bila su dva američka igrača i nekoliko domaćih. Marković je bio izbor Svetislava Pešića koji je želeo Australijanca i u septembru kada se tim formirao."

Pa zasto Svetislave brate???

cirkus kolorado, a vi kako te:)

pre 15 godina

...a Bekam ipak u Milanu?
Bex ide...Bex ostaje...Bex ide...Bex ostaje...Markovic dolazi...Markovic ne dolazi...Bex ide...Bex ostaje...Markovic dolazi...Markovic ne dolazi...

delija

pre 15 godina

Kako ne shvatate da mi ne mozemo da dovedemo neko extra pojacanje nemamo tolike pare a uuostalom ovo je samo privremeno resenje dok se marinovic ne oporavi,svi u nis da podrzimo ove momke koji ostavljaju srce na terenu

Laki

pre 15 godina

Bas je cudno (ili mozda nije) da pola komentara na vest koja se tice Zvezde dolazi od strane grobara!Gledajte sta se radi u vasem dvoristu, kako ce te da nadjete sponzora, jer kao najuspesniji klub u Srbiji nemate istog!Bas me zaninma zasto!Nijedna vest o Zvezdi ne moze da prodje bez grobarskih komentara!Kompleks valjda ili nesto drugo,ne znam sta,prvi ste sedam godina,a vi se brinete ko dolazi i odlazi iz Zvezde i ne vadite je iz usta!Sto se tice Markovica mislim da bi Igor Milosevic bio mnogo bolje resenje ali sta je tu je!Bitno je da se oporave Roberts i Malina i da ne bude vise povreda i da uvek bude popunjen Pionir sa pravim navijacima (ne huliganima) bilo da se igra protiv Heliosa,bilo protiv Pamese, a ne kao neki samo protiv Unikahe i ostalih!!!Napred Zvezdo!!!

AG 003

pre 15 godina

za sve grobare,

Ne razumem zasto toliko nipodastavate Zvezdu?Igrali ste 2 puta sa njom ove sezone i imate 1:1 skor.Pobedili ste kranje srecno,i sami znate to.Dakle,ako je Zvezda toliko losa,kao sto Vi pricate,zasto je niste dobili sa 20 razlike,makar i onda kad je igrala bez pola tima ?
Aj da vidim bar jedan odgovor,pametan
(greedy, 16. februar 2009 23:30)

Zato što...
mi se s vama zezamo
(AG003, 17. februar 2009 10:20)

Došao Stiven!!!

I opet...

Mi se s vama zezamo, mi se s vama zezamo...

TIGER

pre 15 godina

A jel to onaj sto je pobegao iz kluba letos kad je klub pretio da se ugasi? Nego sada je verovatno ukapirao da Zvezdu voli vise od svega, da njegovo srce kuca za crveno belu boju, zeljan osvajanja novih trofeja u klubu u kojem je dostigao svoju punu afirmaciju i osvojio sve sto jedan igrac moze pozeleti da osvoji...
Daj Boze da ne docekam ovo u Partizanu, da se igraci koji pobegnu iz kluba vrate u isti posle svega par meseci... Mislim da bi Dule to resio po kratkom postupku... Nego nije on kriv. Video je da je u klub stigao novi priliv novca pa resio covek da se malo ogrebe dok ne nadje neki novi klub na leto...
E zato ce Zvezda uvek biti cetvrti, a mozda i peti klub u srpskoj kosarci. Sami srozavate ime svog kluba, a onda vam je Partizan kriv i Dule Vujosevic!!!
jos malo pa cete imati vise igraca nego svi ostali klubovi u nasoj i Jadranskoj ligi zajedno...
Meni je drago sto se vratio, jos samo rezultati od prethodnih sezona da budu isti i bice mi srce na mestu:)

Red Star-Serbia

pre 15 godina

Ljudi, preturejete malo...dečko je bio šampion sa Australijom, našao se u klubu koji se raspadao po svim šavovima i ne znači da se kod Pešića neće uklopiti. Ajde da sačekamo malo, pričali ste svašta i za Stevića pa se pokazao kao vrlo koristan igrač.

Трибина Б

pre 15 godina

Неееееее !!!!!
Па ја не могу да верујем, Стивен? Аген? Па дали је ово могуће. Па да је бар Стефан а не Стивен. Још Јеретина да врате па да се одма' обесим.
Јао боже, дај ми снаге да издржим кад на паркет истрче заједно у једном тренутку у петорци Марковић, Бакић и Ковач.
Ал' и поред тога увек уз свој клуб !!

Svi u Pionir

pre 15 godina

Nemojte da kukate već dodjite u Halu da podržimo ove momke. Stiven može da bude veoma koristan, a veliki mu je plus to što će raditi sa Karijem. Bolje mu dajte šansu nego što se krenuli u pljuvanje.

dzabamislije

pre 15 godina

Drugovi gani,
Moram priznati da me je jako obradovala vest da ste se opet pojacali, mad mislim da bi u ovom delikatnom trenutku za evropsku buducnost vaseg kluba, daleko bolje resenje od pomenutog Stevice bio Moka Slavnic ili, recimo, Zoki Radovic. Ako nista drugo imali bi autoritet kod sudija. Polako ali sigurno se vracate na staze stare slave od pre 2-3 sezone. Jos amo da se i Pesic pokupi i da ode, a blizu je, vasim uspesima kraja nece biti. Srdacan pozdrav!

delija

pre 15 godina

Nisam siguran da razumem ovaj potez uprave. Niti će moći da nam pomogne u kupu, niti u Eurokupu - dva takmičenja koja su u ovom trenutku najbliža i najprioritetnija.Osim toga dečko se na 9 zadnjih tekmi u prvenstvu Italije, 8 puta nije upisao u strelce, a u Eurokupu nije ni igrao. Ispada da dobijamo igrača koji je van forme i koji od tri aktuelna takmičenja na dva ne može da igra???????

dragan

pre 15 godina

Jedan od retkih igraca Zvezde koji ima moje postovanje. Navijam za Partizan ali Markovic je pravi sportista i covek na mestu. Steta sto igra u klubu u kome igra.

Kale

pre 15 godina

Stvarno ne znam sta da kazem. Stevan je bio ovde, trudio se, ali ostao nedorecen. Nadam se da ce ovoga puta biti zreliji i produktivniji. Opet krpimo tim, bolujemo. Puno srece, zaista...uz sve sto imamo i nemamo, trebace nam malo srece..eh

Miloš

pre 15 godina

Neosporno je da je potreban plej ali da li će Marković biti pojačanje ostaje da se vidi obzirom na njegove ranije partije kao i njegove igre u benetonu! Ali volimo i navijamo za Zvezdu pa šta god da bude!

Dullence

pre 15 godina

Duletu opada kosa, Todoric pise ostavku a Danilovic trazi konopac da se obesi, sve strahuju od zvezdinog strasnog pojacanja, cak se prica da ce i Brajant u penziju, kaze ne igra mu se kada vidi takvog majstora sa basketarom, nikada nece biti tako dobar... Presipanje iz supljeg u prazno, jefina kupovina vremena usled serije poraza. Ih kako prosipam mudrosti, jos malo kao moj profesor, ali ipak jos uvek je daleko od mene takva konstrukcija kao "akontacioni umor posle komenzativnog mamurluka" ili kako vec bese...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

''Марковић је за "црвено - беле" већ играо од 2005. до 2008. године''...
Могу само да додам: вероватно ће комшиница имати исти ''успех'' са њим ове сезоне као што је имала и тих предходних када је он играо. :)

dule vujosevic

pre 15 godina

strasan igrac, njega bi svaka ekipa pozeleza! to je evropska zvezda! to je projekat! a da vratite radeta milutinovica, mada je covek upucan u nogu!

uzassssss

pre 15 godina

Bravo lepi moji, jos da ste im svima placali te neke plate danas bi bila ekipa za respekt. A ovako to je sramota. Klub kao sto je CVZ nikada nije razigravao tudje igrace da bi bili bolji drugima a danas to radi. Sramota velika za nasu kosarku, ima klubova koji su za to a CVZ nije jedan od njih. Milosevic i on su napravili greske, Aleksandorov sami Bog zna sta ce da napravi, a tuga ostaje. Kad Kari ode na kraju sezone pamet u glavu, jer ovo nece na dobro izaci.

gagy delija

pre 15 godina

kako to sad...a nanekim sajtovima pishe da ne mozhe da igra za zvezdu...

jeste istina da interesovanjeobostrano postoji ali nema pravo da igra u eurocupu tako mi se cini...tako da kazhu da je odustao i on i zvezda...

a i nisam nesto licno za njegovo dovodjenje...ako ne mozhemo boljeg naci onda strashno...

steva

pre 15 godina

sta ce nam ovaj igrac?
dovode igraca koji ne moze da igra evro kup, sto je zvezdi u ovom trenutku najvaznije, jer je to jedini put u euro ligu, a pritom da nije nimalo bolji od bjelice i marinovica. marinovic se vraca za 2 nedelje i opet ce sve biti isto samo ce jos markovic ulaziti u igru da malo gubi lopte. zvezdi treba pravi plej, a ne ovakvo resenje. zvezda je ove dve nedelje mogla da izdrzi bez marinovica tako sto ce se menjati owens i bjelica na pleju. nadam se da gresim i da je bar malo bolji nego kad je igrao u zvezdi, ali cisto sumnjam, jer da je tako ne bi ga beneton pustio da ide na pozajmicu. zna se kakvi igraci se salju na pozajmice

ACA

pre 15 godina

Ja ne znam sto su ga doveli nas nadskacu svaku utakmicu oni dovode pleja,a stiven markovic je prosecan igrac koga ima i svaka druga ekipa u nasoj ligi,po meni nije za zvezdu,prosle godine nista

dejan

pre 15 godina

Korisnije bi bilo da su pružili priliku malom Šepi. Po meni je ovo loš potez uprave, jer mislim da nam igrač poput Markovića nije potreban. Nema ekstra kvalitet, nije previše mlad ni perspektivan i samo će bez potrebe zauzimati mesto u timu nekom domaćem igraču.

Dorcol

pre 15 godina

Covek igrao za zvezdu 4 godine i osvojio kup (o kome je kasnije snimljen cak i film).Jedan je od igraca koji imaju bilans sa Partizanom 1:19.Ja sam ZA sto se vratio-stare musterije su uvek dobrodosle.
Mislio sam da smo ga oducili od ove lepe igre,ali on je mazohista.
Zamislite samo kako je njemu kada izadje na teren i vidi Duleta pored klupe-ruka se skrati,kolena klecaju,srce je u petama...
Mister Bin opet ozbiljan na konferenciji za stampu u Ljubljani.Minut odmora sa onolikom kolicinom psovki-to nije ni za kafanu.Strasno!

Dekicar

pre 15 godina

Markovic ce biti dobro PRELAZNO resenje, s' obzirom da je Malina povredjen, a Bjelica i Sepa(iako veliki talenti) nisu dovoljno iskusni da "vode tim".
Iskreno, malo me brinu ovolike povrede. Kikan, Roberts, Tadija, Malina, pre toga Keselj...
Mislim stvarno, ima li kraja?!
Izgubili smo neke vazne utakmice zbog toga i nadam se da ce nam se sve vratiti, bas kad bude najpotrebnije. Bio bi red....
Steewen, wellcome back!

Dorcol

pre 15 godina

Covek igrao za zvezdu 4 godine i osvojio kup (o kome je kasnije snimljen cak i film).Jedan je od igraca koji imaju bilans sa Partizanom 1:19.Ja sam ZA sto se vratio-stare musterije su uvek dobrodosle.
Mislio sam da smo ga oducili od ove lepe igre,ali on je mazohista.
Zamislite samo kako je njemu kada izadje na teren i vidi Duleta pored klupe-ruka se skrati,kolena klecaju,srce je u petama...
Mister Bin opet ozbiljan na konferenciji za stampu u Ljubljani.Minut odmora sa onolikom kolicinom psovki-to nije ni za kafanu.Strasno!

Dekicar

pre 15 godina

Markovic ce biti dobro PRELAZNO resenje, s' obzirom da je Malina povredjen, a Bjelica i Sepa(iako veliki talenti) nisu dovoljno iskusni da "vode tim".
Iskreno, malo me brinu ovolike povrede. Kikan, Roberts, Tadija, Malina, pre toga Keselj...
Mislim stvarno, ima li kraja?!
Izgubili smo neke vazne utakmice zbog toga i nadam se da ce nam se sve vratiti, bas kad bude najpotrebnije. Bio bi red....
Steewen, wellcome back!

Трибина Б

pre 15 godina

Неееееее !!!!!
Па ја не могу да верујем, Стивен? Аген? Па дали је ово могуће. Па да је бар Стефан а не Стивен. Још Јеретина да врате па да се одма' обесим.
Јао боже, дај ми снаге да издржим кад на паркет истрче заједно у једном тренутку у петорци Марковић, Бакић и Ковач.
Ал' и поред тога увек уз свој клуб !!

dule vujosevic

pre 15 godina

strasan igrac, njega bi svaka ekipa pozeleza! to je evropska zvezda! to je projekat! a da vratite radeta milutinovica, mada je covek upucan u nogu!

Dullence

pre 15 godina

Duletu opada kosa, Todoric pise ostavku a Danilovic trazi konopac da se obesi, sve strahuju od zvezdinog strasnog pojacanja, cak se prica da ce i Brajant u penziju, kaze ne igra mu se kada vidi takvog majstora sa basketarom, nikada nece biti tako dobar... Presipanje iz supljeg u prazno, jefina kupovina vremena usled serije poraza. Ih kako prosipam mudrosti, jos malo kao moj profesor, ali ipak jos uvek je daleko od mene takva konstrukcija kao "akontacioni umor posle komenzativnog mamurluka" ili kako vec bese...

dejan

pre 15 godina

Korisnije bi bilo da su pružili priliku malom Šepi. Po meni je ovo loš potez uprave, jer mislim da nam igrač poput Markovića nije potreban. Nema ekstra kvalitet, nije previše mlad ni perspektivan i samo će bez potrebe zauzimati mesto u timu nekom domaćem igraču.

TIGER

pre 15 godina

A jel to onaj sto je pobegao iz kluba letos kad je klub pretio da se ugasi? Nego sada je verovatno ukapirao da Zvezdu voli vise od svega, da njegovo srce kuca za crveno belu boju, zeljan osvajanja novih trofeja u klubu u kojem je dostigao svoju punu afirmaciju i osvojio sve sto jedan igrac moze pozeleti da osvoji...
Daj Boze da ne docekam ovo u Partizanu, da se igraci koji pobegnu iz kluba vrate u isti posle svega par meseci... Mislim da bi Dule to resio po kratkom postupku... Nego nije on kriv. Video je da je u klub stigao novi priliv novca pa resio covek da se malo ogrebe dok ne nadje neki novi klub na leto...
E zato ce Zvezda uvek biti cetvrti, a mozda i peti klub u srpskoj kosarci. Sami srozavate ime svog kluba, a onda vam je Partizan kriv i Dule Vujosevic!!!
jos malo pa cete imati vise igraca nego svi ostali klubovi u nasoj i Jadranskoj ligi zajedno...
Meni je drago sto se vratio, jos samo rezultati od prethodnih sezona da budu isti i bice mi srce na mestu:)

dzabamislije

pre 15 godina

Drugovi gani,
Moram priznati da me je jako obradovala vest da ste se opet pojacali, mad mislim da bi u ovom delikatnom trenutku za evropsku buducnost vaseg kluba, daleko bolje resenje od pomenutog Stevice bio Moka Slavnic ili, recimo, Zoki Radovic. Ako nista drugo imali bi autoritet kod sudija. Polako ali sigurno se vracate na staze stare slave od pre 2-3 sezone. Jos amo da se i Pesic pokupi i da ode, a blizu je, vasim uspesima kraja nece biti. Srdacan pozdrav!

AG 003

pre 15 godina

za sve grobare,

Ne razumem zasto toliko nipodastavate Zvezdu?Igrali ste 2 puta sa njom ove sezone i imate 1:1 skor.Pobedili ste kranje srecno,i sami znate to.Dakle,ako je Zvezda toliko losa,kao sto Vi pricate,zasto je niste dobili sa 20 razlike,makar i onda kad je igrala bez pola tima ?
Aj da vidim bar jedan odgovor,pametan
(greedy, 16. februar 2009 23:30)

Zato što...
mi se s vama zezamo
(AG003, 17. februar 2009 10:20)

Došao Stiven!!!

I opet...

Mi se s vama zezamo, mi se s vama zezamo...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

''Марковић је за "црвено - беле" већ играо од 2005. до 2008. године''...
Могу само да додам: вероватно ће комшиница имати исти ''успех'' са њим ове сезоне као што је имала и тих предходних када је он играо. :)

Laki

pre 15 godina

Bas je cudno (ili mozda nije) da pola komentara na vest koja se tice Zvezde dolazi od strane grobara!Gledajte sta se radi u vasem dvoristu, kako ce te da nadjete sponzora, jer kao najuspesniji klub u Srbiji nemate istog!Bas me zaninma zasto!Nijedna vest o Zvezdi ne moze da prodje bez grobarskih komentara!Kompleks valjda ili nesto drugo,ne znam sta,prvi ste sedam godina,a vi se brinete ko dolazi i odlazi iz Zvezde i ne vadite je iz usta!Sto se tice Markovica mislim da bi Igor Milosevic bio mnogo bolje resenje ali sta je tu je!Bitno je da se oporave Roberts i Malina i da ne bude vise povreda i da uvek bude popunjen Pionir sa pravim navijacima (ne huliganima) bilo da se igra protiv Heliosa,bilo protiv Pamese, a ne kao neki samo protiv Unikahe i ostalih!!!Napred Zvezdo!!!

steva

pre 15 godina

sta ce nam ovaj igrac?
dovode igraca koji ne moze da igra evro kup, sto je zvezdi u ovom trenutku najvaznije, jer je to jedini put u euro ligu, a pritom da nije nimalo bolji od bjelice i marinovica. marinovic se vraca za 2 nedelje i opet ce sve biti isto samo ce jos markovic ulaziti u igru da malo gubi lopte. zvezdi treba pravi plej, a ne ovakvo resenje. zvezda je ove dve nedelje mogla da izdrzi bez marinovica tako sto ce se menjati owens i bjelica na pleju. nadam se da gresim i da je bar malo bolji nego kad je igrao u zvezdi, ali cisto sumnjam, jer da je tako ne bi ga beneton pustio da ide na pozajmicu. zna se kakvi igraci se salju na pozajmice

delija

pre 15 godina

Nisam siguran da razumem ovaj potez uprave. Niti će moći da nam pomogne u kupu, niti u Eurokupu - dva takmičenja koja su u ovom trenutku najbliža i najprioritetnija.Osim toga dečko se na 9 zadnjih tekmi u prvenstvu Italije, 8 puta nije upisao u strelce, a u Eurokupu nije ni igrao. Ispada da dobijamo igrača koji je van forme i koji od tri aktuelna takmičenja na dva ne može da igra???????

cirkus kolorado, a vi kako te:)

pre 15 godina

...a Bekam ipak u Milanu?
Bex ide...Bex ostaje...Bex ide...Bex ostaje...Markovic dolazi...Markovic ne dolazi...Bex ide...Bex ostaje...Markovic dolazi...Markovic ne dolazi...

Bole Barca

pre 15 godina

Sajt KK Crvena Zvezda:
"U opciji na poziciji plejmejkera bila su dva američka igrača i nekoliko domaćih. Marković je bio izbor Svetislava Pešića koji je želeo Australijanca i u septembru kada se tim formirao."

Pa zasto Svetislave brate???

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Ja prosto ne mogu da citam sve ove komentare,aj za ove Topalovice mi je jasno jer se oni zezaju a imaju u timu bar nekoliko igraca koji nisu nista bolji od Markovica,ali ovi koji se kao kidaju za Zvezdu ili zive u nekom filmu ili su gledali druge utakmice a ne Zvezdine kada izadje Marinovic a Owens ide na dvojku sto i u biti je njegovo mesto pa nema ko loptu da prenese.Alo bre jeste vi normalni kakav Bjelica kakav Sepa pa svaka ozbiljnija ekipa nas jede za dorucak nama ko loptu da prenese i zato nemojmo sada pricati bez-veze.Markovic ce koliko toliko pomoci jer ima nekog iskustva,on jeste limitiran ali u nasoj ekipi su svi osim Owensa,Marinovica,Tadije i Robertsa su limitirani u ovom trenutku jer neki toliko mogu pr;(Bakic,Kovac,Milosevic,Stevic)dok neki imaju vremena da se nadograde kao(Stimac,Keselj,Bjelica)jer su mladi,uz to na Zvezdinom sajtu pise da su u kombinaciji bila dva americka pleja i Markovic a za njega se odlucio Kari i tu je kraj price jer Kari i snosi odgovornost za tim i trezultate.Ekipa je takva kakva je dobro je sto je uopste ima jer znamo sta je bilo letos i dajmo podrsku ljudima koji su krenuli od nule.Pozz.MKD

gagy delija

pre 15 godina

kako to sad...a nanekim sajtovima pishe da ne mozhe da igra za zvezdu...

jeste istina da interesovanjeobostrano postoji ali nema pravo da igra u eurocupu tako mi se cini...tako da kazhu da je odustao i on i zvezda...

a i nisam nesto licno za njegovo dovodjenje...ako ne mozhemo boljeg naci onda strashno...

ACA

pre 15 godina

Ja ne znam sto su ga doveli nas nadskacu svaku utakmicu oni dovode pleja,a stiven markovic je prosecan igrac koga ima i svaka druga ekipa u nasoj ligi,po meni nije za zvezdu,prosle godine nista

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Uzelela se komsinica stare slave hehehe...

Josh AvoDzobi, Ekezie, Pero Antic i Gurke da se vrate pa cete igrati EuroLigu 2164 godine :)))

Samo jedno ime znam, Partizan Beograd.

dragan

pre 15 godina

Jedan od retkih igraca Zvezde koji ima moje postovanje. Navijam za Partizan ali Markovic je pravi sportista i covek na mestu. Steta sto igra u klubu u kome igra.

uzassssss

pre 15 godina

Bravo lepi moji, jos da ste im svima placali te neke plate danas bi bila ekipa za respekt. A ovako to je sramota. Klub kao sto je CVZ nikada nije razigravao tudje igrace da bi bili bolji drugima a danas to radi. Sramota velika za nasu kosarku, ima klubova koji su za to a CVZ nije jedan od njih. Milosevic i on su napravili greske, Aleksandorov sami Bog zna sta ce da napravi, a tuga ostaje. Kad Kari ode na kraju sezone pamet u glavu, jer ovo nece na dobro izaci.

Miloš

pre 15 godina

Neosporno je da je potreban plej ali da li će Marković biti pojačanje ostaje da se vidi obzirom na njegove ranije partije kao i njegove igre u benetonu! Ali volimo i navijamo za Zvezdu pa šta god da bude!

Red Star-Serbia

pre 15 godina

Ljudi, preturejete malo...dečko je bio šampion sa Australijom, našao se u klubu koji se raspadao po svim šavovima i ne znači da se kod Pešića neće uklopiti. Ajde da sačekamo malo, pričali ste svašta i za Stevića pa se pokazao kao vrlo koristan igrač.

Kale

pre 15 godina

Stvarno ne znam sta da kazem. Stevan je bio ovde, trudio se, ali ostao nedorecen. Nadam se da ce ovoga puta biti zreliji i produktivniji. Opet krpimo tim, bolujemo. Puno srece, zaista...uz sve sto imamo i nemamo, trebace nam malo srece..eh

Svi u Pionir

pre 15 godina

Nemojte da kukate već dodjite u Halu da podržimo ove momke. Stiven može da bude veoma koristan, a veliki mu je plus to što će raditi sa Karijem. Bolje mu dajte šansu nego što se krenuli u pljuvanje.

delija

pre 15 godina

Kako ne shvatate da mi ne mozemo da dovedemo neko extra pojacanje nemamo tolike pare a uuostalom ovo je samo privremeno resenje dok se marinovic ne oporavi,svi u nis da podrzimo ove momke koji ostavljaju srce na terenu

RAS KASS

pre 15 godina

Koliko ja znam u nasem prvenstvu su dozvoljena dva stranca a vi ste tu kvotu vec ispunili.Tako da mi nije jasna ova prica o neka dva Amera koja su bila u igri.Cini mi se da je zato "crazy legs" Markovic i doveden jer moze da igra kao domaci igrac.

Marijus

pre 15 godina

Jaoooo sad ce opet ova stativa da me nervira. Nemogu vise da se kidam sa idiotima. Ovo je strasno. Pa vratite i Ticu pa da se obesim. Svi ali svi navijaci Crvane Zvezde navalite na Zvezdin sajt i kazite sta mislite.

Zemlja :Zvezde ,zastave i velimira ilica...

pre 15 godina

Dokle ce zveda da trenira strane igrace-DOKLE!!? Tu lezi problem zvezdini strucnjaci treniraju igrace Austalije(???) i eto zasto onda svi znaju da igraju kosarku...

Dorcol

pre 15 godina

Covek igrao za zvezdu 4 godine i osvojio kup (o kome je kasnije snimljen cak i film).Jedan je od igraca koji imaju bilans sa Partizanom 1:19.Ja sam ZA sto se vratio-stare musterije su uvek dobrodosle.
Mislio sam da smo ga oducili od ove lepe igre,ali on je mazohista.
Zamislite samo kako je njemu kada izadje na teren i vidi Duleta pored klupe-ruka se skrati,kolena klecaju,srce je u petama...
Mister Bin opet ozbiljan na konferenciji za stampu u Ljubljani.Minut odmora sa onolikom kolicinom psovki-to nije ni za kafanu.Strasno!

Dekicar

pre 15 godina

Markovic ce biti dobro PRELAZNO resenje, s' obzirom da je Malina povredjen, a Bjelica i Sepa(iako veliki talenti) nisu dovoljno iskusni da "vode tim".
Iskreno, malo me brinu ovolike povrede. Kikan, Roberts, Tadija, Malina, pre toga Keselj...
Mislim stvarno, ima li kraja?!
Izgubili smo neke vazne utakmice zbog toga i nadam se da ce nam se sve vratiti, bas kad bude najpotrebnije. Bio bi red....
Steewen, wellcome back!

Laki

pre 15 godina

Bas je cudno (ili mozda nije) da pola komentara na vest koja se tice Zvezde dolazi od strane grobara!Gledajte sta se radi u vasem dvoristu, kako ce te da nadjete sponzora, jer kao najuspesniji klub u Srbiji nemate istog!Bas me zaninma zasto!Nijedna vest o Zvezdi ne moze da prodje bez grobarskih komentara!Kompleks valjda ili nesto drugo,ne znam sta,prvi ste sedam godina,a vi se brinete ko dolazi i odlazi iz Zvezde i ne vadite je iz usta!Sto se tice Markovica mislim da bi Igor Milosevic bio mnogo bolje resenje ali sta je tu je!Bitno je da se oporave Roberts i Malina i da ne bude vise povreda i da uvek bude popunjen Pionir sa pravim navijacima (ne huliganima) bilo da se igra protiv Heliosa,bilo protiv Pamese, a ne kao neki samo protiv Unikahe i ostalih!!!Napred Zvezdo!!!

Red Star-Serbia

pre 15 godina

Ljudi, preturejete malo...dečko je bio šampion sa Australijom, našao se u klubu koji se raspadao po svim šavovima i ne znači da se kod Pešića neće uklopiti. Ajde da sačekamo malo, pričali ste svašta i za Stevića pa se pokazao kao vrlo koristan igrač.

dragan

pre 15 godina

Jedan od retkih igraca Zvezde koji ima moje postovanje. Navijam za Partizan ali Markovic je pravi sportista i covek na mestu. Steta sto igra u klubu u kome igra.

Svi u Pionir

pre 15 godina

Nemojte da kukate već dodjite u Halu da podržimo ove momke. Stiven može da bude veoma koristan, a veliki mu je plus to što će raditi sa Karijem. Bolje mu dajte šansu nego što se krenuli u pljuvanje.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 15 godina

''Марковић је за "црвено - беле" већ играо од 2005. до 2008. године''...
Могу само да додам: вероватно ће комшиница имати исти ''успех'' са њим ове сезоне као што је имала и тих предходних када је он играо. :)

dzabamislije

pre 15 godina

Drugovi gani,
Moram priznati da me je jako obradovala vest da ste se opet pojacali, mad mislim da bi u ovom delikatnom trenutku za evropsku buducnost vaseg kluba, daleko bolje resenje od pomenutog Stevice bio Moka Slavnic ili, recimo, Zoki Radovic. Ako nista drugo imali bi autoritet kod sudija. Polako ali sigurno se vracate na staze stare slave od pre 2-3 sezone. Jos amo da se i Pesic pokupi i da ode, a blizu je, vasim uspesima kraja nece biti. Srdacan pozdrav!

AG 003

pre 15 godina

za sve grobare,

Ne razumem zasto toliko nipodastavate Zvezdu?Igrali ste 2 puta sa njom ove sezone i imate 1:1 skor.Pobedili ste kranje srecno,i sami znate to.Dakle,ako je Zvezda toliko losa,kao sto Vi pricate,zasto je niste dobili sa 20 razlike,makar i onda kad je igrala bez pola tima ?
Aj da vidim bar jedan odgovor,pametan
(greedy, 16. februar 2009 23:30)

Zato što...
mi se s vama zezamo
(AG003, 17. februar 2009 10:20)

Došao Stiven!!!

I opet...

Mi se s vama zezamo, mi se s vama zezamo...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Uzelela se komsinica stare slave hehehe...

Josh AvoDzobi, Ekezie, Pero Antic i Gurke da se vrate pa cete igrati EuroLigu 2164 godine :)))

Samo jedno ime znam, Partizan Beograd.

dejan

pre 15 godina

Korisnije bi bilo da su pružili priliku malom Šepi. Po meni je ovo loš potez uprave, jer mislim da nam igrač poput Markovića nije potreban. Nema ekstra kvalitet, nije previše mlad ni perspektivan i samo će bez potrebe zauzimati mesto u timu nekom domaćem igraču.

dule vujosevic

pre 15 godina

strasan igrac, njega bi svaka ekipa pozeleza! to je evropska zvezda! to je projekat! a da vratite radeta milutinovica, mada je covek upucan u nogu!

Josif Semjanovski

pre 15 godina

Ja prosto ne mogu da citam sve ove komentare,aj za ove Topalovice mi je jasno jer se oni zezaju a imaju u timu bar nekoliko igraca koji nisu nista bolji od Markovica,ali ovi koji se kao kidaju za Zvezdu ili zive u nekom filmu ili su gledali druge utakmice a ne Zvezdine kada izadje Marinovic a Owens ide na dvojku sto i u biti je njegovo mesto pa nema ko loptu da prenese.Alo bre jeste vi normalni kakav Bjelica kakav Sepa pa svaka ozbiljnija ekipa nas jede za dorucak nama ko loptu da prenese i zato nemojmo sada pricati bez-veze.Markovic ce koliko toliko pomoci jer ima nekog iskustva,on jeste limitiran ali u nasoj ekipi su svi osim Owensa,Marinovica,Tadije i Robertsa su limitirani u ovom trenutku jer neki toliko mogu pr;(Bakic,Kovac,Milosevic,Stevic)dok neki imaju vremena da se nadograde kao(Stimac,Keselj,Bjelica)jer su mladi,uz to na Zvezdinom sajtu pise da su u kombinaciji bila dva americka pleja i Markovic a za njega se odlucio Kari i tu je kraj price jer Kari i snosi odgovornost za tim i trezultate.Ekipa je takva kakva je dobro je sto je uopste ima jer znamo sta je bilo letos i dajmo podrsku ljudima koji su krenuli od nule.Pozz.MKD

Kale

pre 15 godina

Stvarno ne znam sta da kazem. Stevan je bio ovde, trudio se, ali ostao nedorecen. Nadam se da ce ovoga puta biti zreliji i produktivniji. Opet krpimo tim, bolujemo. Puno srece, zaista...uz sve sto imamo i nemamo, trebace nam malo srece..eh

TIGER

pre 15 godina

A jel to onaj sto je pobegao iz kluba letos kad je klub pretio da se ugasi? Nego sada je verovatno ukapirao da Zvezdu voli vise od svega, da njegovo srce kuca za crveno belu boju, zeljan osvajanja novih trofeja u klubu u kojem je dostigao svoju punu afirmaciju i osvojio sve sto jedan igrac moze pozeleti da osvoji...
Daj Boze da ne docekam ovo u Partizanu, da se igraci koji pobegnu iz kluba vrate u isti posle svega par meseci... Mislim da bi Dule to resio po kratkom postupku... Nego nije on kriv. Video je da je u klub stigao novi priliv novca pa resio covek da se malo ogrebe dok ne nadje neki novi klub na leto...
E zato ce Zvezda uvek biti cetvrti, a mozda i peti klub u srpskoj kosarci. Sami srozavate ime svog kluba, a onda vam je Partizan kriv i Dule Vujosevic!!!
jos malo pa cete imati vise igraca nego svi ostali klubovi u nasoj i Jadranskoj ligi zajedno...
Meni je drago sto se vratio, jos samo rezultati od prethodnih sezona da budu isti i bice mi srce na mestu:)

gagy delija

pre 15 godina

kako to sad...a nanekim sajtovima pishe da ne mozhe da igra za zvezdu...

jeste istina da interesovanjeobostrano postoji ali nema pravo da igra u eurocupu tako mi se cini...tako da kazhu da je odustao i on i zvezda...

a i nisam nesto licno za njegovo dovodjenje...ako ne mozhemo boljeg naci onda strashno...

Miloš

pre 15 godina

Neosporno je da je potreban plej ali da li će Marković biti pojačanje ostaje da se vidi obzirom na njegove ranije partije kao i njegove igre u benetonu! Ali volimo i navijamo za Zvezdu pa šta god da bude!

delija

pre 15 godina

Kako ne shvatate da mi ne mozemo da dovedemo neko extra pojacanje nemamo tolike pare a uuostalom ovo je samo privremeno resenje dok se marinovic ne oporavi,svi u nis da podrzimo ove momke koji ostavljaju srce na terenu

Dullence

pre 15 godina

Duletu opada kosa, Todoric pise ostavku a Danilovic trazi konopac da se obesi, sve strahuju od zvezdinog strasnog pojacanja, cak se prica da ce i Brajant u penziju, kaze ne igra mu se kada vidi takvog majstora sa basketarom, nikada nece biti tako dobar... Presipanje iz supljeg u prazno, jefina kupovina vremena usled serije poraza. Ih kako prosipam mudrosti, jos malo kao moj profesor, ali ipak jos uvek je daleko od mene takva konstrukcija kao "akontacioni umor posle komenzativnog mamurluka" ili kako vec bese...

Трибина Б

pre 15 godina

Неееееее !!!!!
Па ја не могу да верујем, Стивен? Аген? Па дали је ово могуће. Па да је бар Стефан а не Стивен. Још Јеретина да врате па да се одма' обесим.
Јао боже, дај ми снаге да издржим кад на паркет истрче заједно у једном тренутку у петорци Марковић, Бакић и Ковач.
Ал' и поред тога увек уз свој клуб !!

steva

pre 15 godina

sta ce nam ovaj igrac?
dovode igraca koji ne moze da igra evro kup, sto je zvezdi u ovom trenutku najvaznije, jer je to jedini put u euro ligu, a pritom da nije nimalo bolji od bjelice i marinovica. marinovic se vraca za 2 nedelje i opet ce sve biti isto samo ce jos markovic ulaziti u igru da malo gubi lopte. zvezdi treba pravi plej, a ne ovakvo resenje. zvezda je ove dve nedelje mogla da izdrzi bez marinovica tako sto ce se menjati owens i bjelica na pleju. nadam se da gresim i da je bar malo bolji nego kad je igrao u zvezdi, ali cisto sumnjam, jer da je tako ne bi ga beneton pustio da ide na pozajmicu. zna se kakvi igraci se salju na pozajmice

ACA

pre 15 godina

Ja ne znam sto su ga doveli nas nadskacu svaku utakmicu oni dovode pleja,a stiven markovic je prosecan igrac koga ima i svaka druga ekipa u nasoj ligi,po meni nije za zvezdu,prosle godine nista

cirkus kolorado, a vi kako te:)

pre 15 godina

...a Bekam ipak u Milanu?
Bex ide...Bex ostaje...Bex ide...Bex ostaje...Markovic dolazi...Markovic ne dolazi...Bex ide...Bex ostaje...Markovic dolazi...Markovic ne dolazi...

uzassssss

pre 15 godina

Bravo lepi moji, jos da ste im svima placali te neke plate danas bi bila ekipa za respekt. A ovako to je sramota. Klub kao sto je CVZ nikada nije razigravao tudje igrace da bi bili bolji drugima a danas to radi. Sramota velika za nasu kosarku, ima klubova koji su za to a CVZ nije jedan od njih. Milosevic i on su napravili greske, Aleksandorov sami Bog zna sta ce da napravi, a tuga ostaje. Kad Kari ode na kraju sezone pamet u glavu, jer ovo nece na dobro izaci.

Zemlja :Zvezde ,zastave i velimira ilica...

pre 15 godina

Dokle ce zveda da trenira strane igrace-DOKLE!!? Tu lezi problem zvezdini strucnjaci treniraju igrace Austalije(???) i eto zasto onda svi znaju da igraju kosarku...

delija

pre 15 godina

Nisam siguran da razumem ovaj potez uprave. Niti će moći da nam pomogne u kupu, niti u Eurokupu - dva takmičenja koja su u ovom trenutku najbliža i najprioritetnija.Osim toga dečko se na 9 zadnjih tekmi u prvenstvu Italije, 8 puta nije upisao u strelce, a u Eurokupu nije ni igrao. Ispada da dobijamo igrača koji je van forme i koji od tri aktuelna takmičenja na dva ne može da igra???????

Bole Barca

pre 15 godina

Sajt KK Crvena Zvezda:
"U opciji na poziciji plejmejkera bila su dva američka igrača i nekoliko domaćih. Marković je bio izbor Svetislava Pešića koji je želeo Australijanca i u septembru kada se tim formirao."

Pa zasto Svetislave brate???

RAS KASS

pre 15 godina

Koliko ja znam u nasem prvenstvu su dozvoljena dva stranca a vi ste tu kvotu vec ispunili.Tako da mi nije jasna ova prica o neka dva Amera koja su bila u igri.Cini mi se da je zato "crazy legs" Markovic i doveden jer moze da igra kao domaci igrac.

Marijus

pre 15 godina

Jaoooo sad ce opet ova stativa da me nervira. Nemogu vise da se kidam sa idiotima. Ovo je strasno. Pa vratite i Ticu pa da se obesim. Svi ali svi navijaci Crvane Zvezde navalite na Zvezdin sajt i kazite sta mislite.