Jovana Vesović: "Zreli za uspeh u Ligi šampiona"

Nacionalni olimpijski komitet izabrao je žensku odbojkašku reprezentaciju za najbolju žensku ekipu Srbije u 2008. godini. Tokom jeseni hit u srpskom sportu na evropskoj sceni bile su odbojkašice Poštara, koje su napravile seriju pobeda protiv najskupljih evropskih ekipa u Ligi šampiona. Zajedničku tačku za dve ekipe predstavlja Užičanka Jovana Vesović.

Pošaljite komentar
 1. Sjajana igračica koja kod Terzica u reperezentaciji nije standardna, a zaslužuje to odavno. Bila na svetskom juniorskom prvenstvu najbolja igračica,zvanično.Vrdna,radna,disciplinovana,borbena, i ima ono nešto vrhunsko što je neophodno za reprezentatiju.
  (nevena, 7. jul 2010 22:58)

  # Link komentara

 2. Svaka cast za Wes i ostale igracice Jedinstva(pre svega mislim na Anu Antonijevic, Aleksandru Petrovic,Natasu Siljkovic,Aleksandru Avramovic,Jasnu Majstorovic)i naravno sjanog trenera Darka Zakoca...!!! Pozdrav iz UZICA...!!!
  (Ue..., 5. maj 2009 13:15)

  # Link komentara

 3. kvalitetna ekipa i prilicno iskusna. prolazak u drugu rundu je realnost.
  (dejan, 14. januar 2009 13:00)

  # Link komentara

 4. BRAVO ZA JOCU I POŠTAR. POŠTAR JE OVDE GDE JESTE SAMO ZA HVALJUĆI DARKU ZAKOČU(UŽAČANIN).I JOVANA I SUZANA SU IZ UŽICA I TAO DOKAZUJE DA UŽICE NIJE SAMO MALI GRAD.POZDRAV IZ UŽICA.
  (JOCIN FAN 98, 13. januar 2009 12:30)

  # Link komentara

 5. Bravo Joco za TEBE I Postar, daj Boze da prodjete u 2gu rundu i pozivam gledaoce da dodju 20-og u Sport eko i da gledaju utakmicu protiv Kana(Francuska). SUPER SI JOVANA I VOLELA BIH DA NEKADA BUDEM KAO TI.
  (Fan, 12. januar 2009 14:30)

  # Link komentara