Ponedeljak, 15.12.2008.

12:22

'Orlovi' u Evropi: Stanković sjajan

Proteklog vikenda nekoliko srpskih fudbalera koji igraju po Evropi, pružilo je dobre partije za svoje klubove.

Izvor: B92

'Orlovi' u Evropi: Stankoviæ sjajan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

cro

pre 15 godina

Eto zivi bili pa vidili. Nadam se da cemo zaigrat u finalu SP-a 2010, pa nek pobjedi bolji, a ja mislim i nadam se da ce to biti Hrvatska. Nek bosanci igraju za 3. mjesto, a slovencima zelim da se ko i do sad ne plasiraju nigdje. Nema ljutnje. Pozdrav.

Mako

pre 15 godina

I jos nesto..toliko smo jaki u ovom trenutku da bi Nemanju Vidica trebalo preseliti na klupu.Po mom misljenju,bolji su Subotic i Ivanovic!hahahahahahaha....SRBIJA

Broj Jedan

pre 15 godina

Pokusao sam da budem neutralan, al' ne vredi.
Istina je da je Srbija, u zadnjih par godina, gubila utakmice od "preslabih" reprezetacija (Zbog srpskog mentaliteta uvek gubimo "vec dobijene" utakmice) i zbog toga propustala velika takmicenja.

Takodje je istina da Hrvatska u zadnjih 5-6 godina nije igrala ni sa jednom od reprezetacija koje su u usponu (Kazahstan, Azerbejdzan, Jermenija, Estonija i Belorusija (Mladi su se plasirali na EP, na kome, kao po obicaju NEMA Hrvatske)). Na tim gostovanjima su padale i daleko jace reprezetacije od Hrvatske i Srbije (Portugal, Spanija...), pa ne sumljam da bi i Hrvatska izgubila neke bodove tamo.

Isto tako ne sumljam da se Srbi nebi javljali na Hrvatskim forumima kada bi se to desilo.

A smatram da je Srbija bolja i daleko kvalitetnija reprezetacija od Hrvatske i, zivi bili pa videli, hrvati se neko vreme nebi pojavljivali na srpskim forumima... Al' docekali bi oni opet neki nas kiks, pa bi nam se vratili. A lepo je Djordje Balasevic rekao u jednoj svojoj pesmi: "Boljima se tesko prasta"... (Savrsen zakljucak za moj komentar)

Marko

pre 15 godina

Uopste se ne slazemo..ti kazes da smo mo bolji u vaterpolu a ja mislim das je Hrvatska.Iako smo mi osvojili evropsko pre 2 god i igrali finale prosle god!Ali vi imate vise igraca,klubova,bolje trenere....tako ja shvatam sport.A kad pominjes hokej cudi me da ne znas da je hokej u Rusiji sport br 1!Kao kod nas fudbal.Pa ti ocigledno si zaboravio da je Crvena Zvezda osvojila Kup Sampiona i bila prvak sveta.A Partizan je igrao finale.I vi da se uporedjujete sa nama u fudbalu...Vi recimo u kosarci imate veliku tradiciju,evo sad i u rukometu,vaterpolu!Na koju si ti fudbalsku utakmicu bio?Pa najtrofejniji klub koji je u Hrvatsku dolazio u zadnjih 20god je Crvena Zvijezda!Pozdrav i nemoj da se ljutis!

....

pre 15 godina

...i da čak 42 "orla" imate pa odkad toliko igraca staje u jedan team?? u najširim kombinacijama moze 20 i nešto igrača i to na priprema, tj tu su uključeni i oni koji otpadaju...

cro

pre 15 godina

To da imate vise kvalitetnih igraca je istina, al isto tako je istina da ce Hrvatska uvijek imat 25 odlicnih igraca, dovoljno za napravit vrhunsku momcad. Isto tako Kanada ima barem 500 vrhunskih hokejasa, al ce Rusija sa svojih 30 uvijek biti bolja, dzabe ovima 10 momcadi kad Rusija ima jednu najbolju. Tako i mi u vaterpolu imamo puno vise kvalitetnih igraca od vas, al vi imate 10 najboljih. Nista se ja nisam uvrjedio, al nije istina da Hrvatska ima prosjecnu momcad.

cro

pre 15 godina

Citam ja tako komentare, zastanem na jednom. Covik prvo spomene Hrvatsku u skupini nekoliko timova, zatim iz te skupine izvuce Hrvatsku i do kraja komentara je spomene jos nekoliko puta. Nije lijepo pricat o nekom dok ga nema, pa ja eto doso da popricamo. Moj je odgovor bio samo Marku, a ne Srbima. Rekao sam da Srbija ima dobar tim, mozda cak i odlican, al da to ne znaci da je Hrvatska losa, prosjecna... Nek covik velica svoju momcad koliko hoce ali nek pusti Hrvatsku na miru. Nisam doso provocirat jer to nije pristojno u gostima. Samo kazem svoje misljenje. Neda mi se sad odgovarat koliko Hrvatska ima dobrih igraca, niti cu vas pokusat uvjeravat da i mi imamo mladih potencijala. Al malo postovanja prema ekipi koja je stalno na velikim takmicenjima, i koja je do sad pobjedivala mnoge svijetske i europske prvake, osvajala medalje.

Marko

pre 15 godina

Pa u cemu sam ja to pomenuo Hrvatsku u negativnom kontekstu??Samo sam htio reci da igrate mnogo bolje u odnosu na kvalitet igraca!I stalno se nesto nalazis uvrijedjenim....jel treba da kazem da imate bolje igrace kad ih nemate!I nemoj vise da govoris gluposti da sam ja Hrvatsku uvrijedio.Hoces da pricamo o fudbalu?Argumentima.I velike vaznosti sto ste bili na Mundijalu ili EP...i bili ste 3,4 ili 7!Pa to su tri,cetiri utakmice.I bolje bi vam bilo da nijeste otisli jer vas je Turska izbacila!!

a

pre 15 godina

Hrvati shvatite vishe - Srbija ima kvalitetnije fudbalere ali ste vi bolji kao tim !!! Mozda za nijansu ali priznali vi ili ne nashi fudbaleri su kvalitetniji, i shto kaze Marko imamo daleko vishe kvalitetnih fudbalera za rotaciju od vas. Niko ovde nije rekao da smo kao reprezentacija bolji od vas trenutno, ali da imamo bolje fudbalere to stoji ! Svi znamo da ekipu ne chine pojedinachno fudbaleri vec tim, to je ono shto vi imate a shto mi do skoro nismo imali, sad smo se kao reprezentacija konsolidovali i siguran sam da cemo otici na SP. Za vas me bash briga meni ste vi isti kao i sve druge reprezentacije...

PS: Ako Hrvati mislite da ste bolji od nas shto se onda muchite da se prepucavate sa nama, ako ste bolji onda iskulirajte...

Marko

pre 15 godina

Ja sam samo rekao da Srbija ima bolji tim i vise igraca od Hrvatske a da Hrvatska igra bolji fudbal.Ja mislim da je to realan komentar i nema razloga da se ljutite.Pa Hrvatska ima samo 10-ak ozbiljnih igraca a ostalo su takoreci amateri.Pa vama i ne treba trener jer Bilic nema koga da menja jer i nemate klupu.A kod nas trener treba da odluci koga da ubaci...da li Kuzmanovica ili Kacara,Stankovica....pa na krilu Sulejmani,Jovanovic,Jankovic,Tosic...neko mora na klupu.Pa kod nas cak nni VIDICU nije sigurno mjesto zbog Ivanovica i Subotica!Pa onda na levom beku treba odluciti hoce li igrati Lukovic,Dragutinovic,Kolarov,D.Tosic iili mozda Obradovic....sve to trener mora da odluci.A kod vas Bilic ne mora te brige da brine jer vi nemate zamene!Ili Bosna koja moli Sasu Papca i Rendzersa da se vrati u reprez....jer nemaju levog beka.A mi imamo 7 levih bekova!I Bosna i Hrvatska hoce da se mere sa Srbijom....to bi isto bilo kao da mi hocemo da se merimo sa Argentinom....ma dajte molim vas!

Brane sa Korane

pre 15 godina

Slazem se sa tobom "disco",ma koji Orlovi,treba da se zovu "Beli Orlovi"i da igraju u komplet belim dresovima,sa zlatno zutim brojevima kao sto je bila ona prva garnitura za vreme Terze.To je izgledalo sjajno a ova crveno plavo bela varijanta treba da bude rezervna.

Srbija...SRBIJA RBB

pre 15 godina

Nisam imao nameru da ostavljam komentar ali kada sam kliknuo "PREPORUCENI" i kada sam video da su UBEDLJIVO PREPORUCENI....Jako mi je bilo zao...Kako VAS BRACO SRBI nije sramota da to preporucite...Pa nije ni cudo sto smo ovakvi kakvi smo...Tuga

PatriotsSRB

pre 15 godina

cro ajd ti lepo idi tamo na vase forume pa hvali vasu repku i igrace koliko hocesh i dizi u nebesa.... a ono sto su Vidic u ManUtd-u , Stankovic u Interu pa i Ivanovic u Chelseu to vasa cela repka zajedno nije.... ostale igrace ne treba ni pominjati....

cro

pre 15 godina

U pravu si aco. A ekipa koju uvijek dohvati neki kazahstan, uvjek neugodna armenija, strasni slovenci, ili pak velsani, je zapravo europski brazil. Ma sta ja lupetam, brazil je juzno americka srbija.

Zoran

pre 15 godina

@verni grobar
Da znas da si u pravu 100 %.Ajmo da stavimo i Spance na led, dok El Grande Zigic makar ne sedne na klupu, ako vec ne moze da igra.

Mr_Gospodin_Signore

pre 15 godina

Neko pokazuje tri prsta a neko gu.... E BALKANCI, BALKANCI... Najjace je sto se Mirko iznervirao sto je dobio zuti jer je skinuo sorc. Imao je majcu ispod te sto je skinuo, pa je mislio da je zafrknuo pravilnik.

Veljko84

pre 15 godina

Nasih igraca ima puno po jakim evropskim klubovima i igraju dobro,za razliku od situacije od pre 4,5 godina.
@cro
Hrvatska ima dobru reprezentaciju,ali njen limit je ono sto je postigla dosad,dok Srbija nije ni blizu ispunjenja svih njenih potencijala.Cinjenica je da nasi igraci tek sad dolaze u zrele godine i da imamo mnogo mladih talenata i mnogo vise igraca u jakim evropskim klubovima nego Hrvatska.Daleko od toga da ja imam nesto protiv Hrvatske reprezentacije,vec je ovo samo moje misljenje.

Broj Jedan

pre 15 godina

Pred sam pocetak sezone, Murinjo je izjavio da je Stankovic prosecan igrac i da ce definitivno pokusati da ga prodaju. Juventus je to docekao sa radoscu, al' su navijaci "stare dame" bukvalno prekinuli transfer jer nisu hteli "Murinjove otpatke".

Posle meca Inter-Roma, na kome je Stankovic postigao prelep gol, Murinjo je izjavio kako je Stankovic jedan od najboljih igraca koje je on ikada trenirao i kako je nezamenjiv. Nije spominjao da ga je terao da trenira sa rezervama na pocetku sezone, samo da bi otisao.

Sada Murinjo veoma ceni Dekijevo misljenje i preko njega pokusava da se domogne drugog srpskog blaga- Branislava Ivanovica.

Tako padaju u vodu ranije izjave "Velikih Poznavaoca" da Deki igra u Interu samo zato sto je dobar ortak sa trenerom...

Verni grobar

pre 15 godina

Ma nije moguce da El grande kezman nije bio u protokolu?! Pa zar nije on najbolji napadac na svetu?!
Bojkot francuske robe dok se kezman ne vrati u prvi tim!!! Necu ni u Paroz za Novu Godinu ako se kezman ne vrati u prvi tim, pa neka vide kako je bez mene!!!

hmmm

pre 15 godina

{Marko} Nema sta Srbija je Europski Brazil.Pobijedili su sve,imaju 'najtalentovanije fudbalere na svetu',stalni su ucesnici Eura i Svjtskog prvenstva.A Hrvati se svke godine muce u grupi zbog,loseg terena,sudija,pa onda urote CIA,FBI,Vatikan.Nemaju nijednog talenta,igraci im igraju po drugim i trecim ligama.Slucajno su pobijedili Engleze U Londonu i Zagrebu,u Londonu su Englezi sami sebi zabili autogolove a u Zagrebu im je jak vjetar zabio dva gola.Cak su se uspjeli plasirat na Euro,niko nezna kako,valjda milost,Sudija,vatikana,CIA.FBI,da i Hrvatska prvi put vidi Euro.Tamo opet pomoc vjetra protiv Poljaka i autogolovi protiv Nijemaca,i onda se Hrvati oce usporedivat sa Srbima, kojima jedan igrac vrijedi kao cijela Hrvatska reprezentacija.Brazil,Argentina,Spanjolska,Engleska i Njemacka su izjavile da odustaju od Svjetskog prvenstva ako se Srbija kvalificira,jer znaju da nemaju sta trazit tamo Srbija sigurno osvaja.

cro

pre 15 godina

E Maeko, Marko velike ti pameti. Od tolke snage vaseg tima trese se celi svet, al od smjeha. Jok nasi igraci ne slave, kad nekog pobjede, poslje svake tekme ne izlaze iz narodnjackih klubova do 7, 8 ujutro. Samo nama dobro ide pa se niko ne vadi na to. A to sto kazes da je nasa momcad prosjecna govori o tvom poznavanju nogometa. Ne kazem da imate los tim, al rec da je nas prosjecan je smijesno.

NECA

pre 15 godina

vidic,stankovic,kuzmanovic,pantelic,kacar,sulejmani,lukovic,jovanovic,krasic...svi su oni starteri u svojim klubovima tako da one price hrvata da nasi greju klupe ne pije vodu a u sledecoj polusezoni ce vise igrati i zigic jer verovatno odlazi sa mestalje ivanovic koji ce ako je pametan preci u inter kod pravog trenera koji ume da prepozna kvalitet dok raspali skolari koji je inace naj gori trener od dolaska romana na celo kluba forsira onog aleksa koji ipak nije kao bane a transfer jankovica iz majorke gde je bio naj bolji igrac i strelac u onaj mafijaski klub palermo nikad necu prezaliti a trazili su ga juve,valensija barsa ali nema veze bosko nagji klub gde ces biti starter a onda kad ponovo eksplodiras moci ces da biras gde ces setite se samo kako je kidao u zvezdi i majorci svaka tekma gol napred i kako je kidao u orlicima ne EP gde je izabran u idealnu postavu a kida i u orlovima pa pokidao je francuze koji su imali mnogo srece na toj tekmi basta pod hitno da napusti lece rukavina dortmund lola espanjol stepanov porto bisevac da predj u jaci klub n kovacevic i milovanovic takodje sve u svemu imamo strasne igrace a buducnost takodje obecava jer imamo bar 3 nenormalno talentovana igraca ALEKSIC(vosa) LJAJIC(pfc) i rajkovic (celzi(twente)

Матеја Кежман

pre 15 godina

Па нисам био у комбинацији за утакмицу али и даље сви знамо да ми је место у репрезнатацији. Нећу више да играм за ПСЖ све док ме Антић не позове.

Nesha

pre 15 godina

Bravo za Stankovica, zato sto igra super u zadnje vreme, zato sto je uspeo da postane glavna karika kod Murinja, zato sto je psiholoski pokazao da je jak kad ga svi pocetkom sezone kritikovali i napadali.

Ima nade za dobre igre reprezentacije, Kacar, kuzmanovic, Jovanovic, Lazovic, Vidic, Ivanovic...Svi se oni sve vise dokazuju.

Marko

pre 15 godina

Fenomenalan ucinak nasih igraca....imamo maltene 100 igraca u Evropi!Na svim pozicijama po 5-6 konkurenta.Mnogo smo bolji od timova kao sto su Ceska,Bugarska,Hrvatska,Svedska,Rumunija.Imamo mnogo bolje igrace a sad da li cemo ih pobediti to je druga stvar.Evo recimo Hrvatska ima prosjecan tim ali pobjedjuje skoro svakoga!Kako da nasi fudbaleri pobijede nekoga kad cim dodju na pripreme reprez. odu na splavove i lumpuju cijelu noc.To recimo Hrvati be rade.I zato dobijaju meceve iako imaju mnogo gori tim od naseg!

Blade Runner

pre 15 godina

Stanković - http://videos.sapo.pt/kYwLuLPWU5vRqJOS5oP3

Jovanović - http://www.youtube.com/watch?v=txHqRahhGhk

Lovre - http://videos.sapo.pt/jM7Nwg5qoyMZ7tc4Hqlj

Buljaj

pre 15 godina

Ovi vaši redovni izveštaji sve više podsećaju na ono: naš igrač je asistirao kod pogotka svog tima, tako što se protivnički defanzivac okliznuo na njegovu pljuvačku i nije mogao da blokira šut.

Ovakve izveštaje na svojim portalima rade i Bosanci i kada čovek čita sve te izveštaje, stvarno može da pomisli da su na Balkanu sve same fudbalske sile, a ne fudbalske reprezentacije kojima je podvig plasman na neko veliko takmičenje.

Jer mi to zasluzujemo...

pre 15 godina

Ljepota je gledati Stankovica na terenu kada je u formi.Pa covjeka nema gdje ga nema,cas na jednom krilu cas na drugom,onda na sredini razigrava i na kraju daje Gol! Bilo je uzivanje gledati ovu utakmicu. Dejane zahvali se Murinju sto te je probudijo,jer bijo si se malo uspavao dok su Inter vodili tvoji drugovi Mancini i CICA. Nadam se da ces tako nastaviti i u reprezentaciji i da konacno osvojimo titulu prvaka Svjeta!

cro

pre 15 godina

E Maeko, Marko velike ti pameti. Od tolke snage vaseg tima trese se celi svet, al od smjeha. Jok nasi igraci ne slave, kad nekog pobjede, poslje svake tekme ne izlaze iz narodnjackih klubova do 7, 8 ujutro. Samo nama dobro ide pa se niko ne vadi na to. A to sto kazes da je nasa momcad prosjecna govori o tvom poznavanju nogometa. Ne kazem da imate los tim, al rec da je nas prosjecan je smijesno.

hmmm

pre 15 godina

{Marko} Nema sta Srbija je Europski Brazil.Pobijedili su sve,imaju 'najtalentovanije fudbalere na svetu',stalni su ucesnici Eura i Svjtskog prvenstva.A Hrvati se svke godine muce u grupi zbog,loseg terena,sudija,pa onda urote CIA,FBI,Vatikan.Nemaju nijednog talenta,igraci im igraju po drugim i trecim ligama.Slucajno su pobijedili Engleze U Londonu i Zagrebu,u Londonu su Englezi sami sebi zabili autogolove a u Zagrebu im je jak vjetar zabio dva gola.Cak su se uspjeli plasirat na Euro,niko nezna kako,valjda milost,Sudija,vatikana,CIA.FBI,da i Hrvatska prvi put vidi Euro.Tamo opet pomoc vjetra protiv Poljaka i autogolovi protiv Nijemaca,i onda se Hrvati oce usporedivat sa Srbima, kojima jedan igrac vrijedi kao cijela Hrvatska reprezentacija.Brazil,Argentina,Spanjolska,Engleska i Njemacka su izjavile da odustaju od Svjetskog prvenstva ako se Srbija kvalificira,jer znaju da nemaju sta trazit tamo Srbija sigurno osvaja.

Матеја Кежман

pre 15 godina

Па нисам био у комбинацији за утакмицу али и даље сви знамо да ми је место у репрезнатацији. Нећу више да играм за ПСЖ све док ме Антић не позове.

Jer mi to zasluzujemo...

pre 15 godina

Ljepota je gledati Stankovica na terenu kada je u formi.Pa covjeka nema gdje ga nema,cas na jednom krilu cas na drugom,onda na sredini razigrava i na kraju daje Gol! Bilo je uzivanje gledati ovu utakmicu. Dejane zahvali se Murinju sto te je probudijo,jer bijo si se malo uspavao dok su Inter vodili tvoji drugovi Mancini i CICA. Nadam se da ces tako nastaviti i u reprezentaciji i da konacno osvojimo titulu prvaka Svjeta!

Nesha

pre 15 godina

Bravo za Stankovica, zato sto igra super u zadnje vreme, zato sto je uspeo da postane glavna karika kod Murinja, zato sto je psiholoski pokazao da je jak kad ga svi pocetkom sezone kritikovali i napadali.

Ima nade za dobre igre reprezentacije, Kacar, kuzmanovic, Jovanovic, Lazovic, Vidic, Ivanovic...Svi se oni sve vise dokazuju.

Marko

pre 15 godina

Fenomenalan ucinak nasih igraca....imamo maltene 100 igraca u Evropi!Na svim pozicijama po 5-6 konkurenta.Mnogo smo bolji od timova kao sto su Ceska,Bugarska,Hrvatska,Svedska,Rumunija.Imamo mnogo bolje igrace a sad da li cemo ih pobediti to je druga stvar.Evo recimo Hrvatska ima prosjecan tim ali pobjedjuje skoro svakoga!Kako da nasi fudbaleri pobijede nekoga kad cim dodju na pripreme reprez. odu na splavove i lumpuju cijelu noc.To recimo Hrvati be rade.I zato dobijaju meceve iako imaju mnogo gori tim od naseg!

Buljaj

pre 15 godina

Ovi vaši redovni izveštaji sve više podsećaju na ono: naš igrač je asistirao kod pogotka svog tima, tako što se protivnički defanzivac okliznuo na njegovu pljuvačku i nije mogao da blokira šut.

Ovakve izveštaje na svojim portalima rade i Bosanci i kada čovek čita sve te izveštaje, stvarno može da pomisli da su na Balkanu sve same fudbalske sile, a ne fudbalske reprezentacije kojima je podvig plasman na neko veliko takmičenje.

Veljko84

pre 15 godina

Nasih igraca ima puno po jakim evropskim klubovima i igraju dobro,za razliku od situacije od pre 4,5 godina.
@cro
Hrvatska ima dobru reprezentaciju,ali njen limit je ono sto je postigla dosad,dok Srbija nije ni blizu ispunjenja svih njenih potencijala.Cinjenica je da nasi igraci tek sad dolaze u zrele godine i da imamo mnogo mladih talenata i mnogo vise igraca u jakim evropskim klubovima nego Hrvatska.Daleko od toga da ja imam nesto protiv Hrvatske reprezentacije,vec je ovo samo moje misljenje.

Broj Jedan

pre 15 godina

Pred sam pocetak sezone, Murinjo je izjavio da je Stankovic prosecan igrac i da ce definitivno pokusati da ga prodaju. Juventus je to docekao sa radoscu, al' su navijaci "stare dame" bukvalno prekinuli transfer jer nisu hteli "Murinjove otpatke".

Posle meca Inter-Roma, na kome je Stankovic postigao prelep gol, Murinjo je izjavio kako je Stankovic jedan od najboljih igraca koje je on ikada trenirao i kako je nezamenjiv. Nije spominjao da ga je terao da trenira sa rezervama na pocetku sezone, samo da bi otisao.

Sada Murinjo veoma ceni Dekijevo misljenje i preko njega pokusava da se domogne drugog srpskog blaga- Branislava Ivanovica.

Tako padaju u vodu ranije izjave "Velikih Poznavaoca" da Deki igra u Interu samo zato sto je dobar ortak sa trenerom...

Blade Runner

pre 15 godina

Stanković - http://videos.sapo.pt/kYwLuLPWU5vRqJOS5oP3

Jovanović - http://www.youtube.com/watch?v=txHqRahhGhk

Lovre - http://videos.sapo.pt/jM7Nwg5qoyMZ7tc4Hqlj

PatriotsSRB

pre 15 godina

cro ajd ti lepo idi tamo na vase forume pa hvali vasu repku i igrace koliko hocesh i dizi u nebesa.... a ono sto su Vidic u ManUtd-u , Stankovic u Interu pa i Ivanovic u Chelseu to vasa cela repka zajedno nije.... ostale igrace ne treba ni pominjati....

Srbija...SRBIJA RBB

pre 15 godina

Nisam imao nameru da ostavljam komentar ali kada sam kliknuo "PREPORUCENI" i kada sam video da su UBEDLJIVO PREPORUCENI....Jako mi je bilo zao...Kako VAS BRACO SRBI nije sramota da to preporucite...Pa nije ni cudo sto smo ovakvi kakvi smo...Tuga

NECA

pre 15 godina

vidic,stankovic,kuzmanovic,pantelic,kacar,sulejmani,lukovic,jovanovic,krasic...svi su oni starteri u svojim klubovima tako da one price hrvata da nasi greju klupe ne pije vodu a u sledecoj polusezoni ce vise igrati i zigic jer verovatno odlazi sa mestalje ivanovic koji ce ako je pametan preci u inter kod pravog trenera koji ume da prepozna kvalitet dok raspali skolari koji je inace naj gori trener od dolaska romana na celo kluba forsira onog aleksa koji ipak nije kao bane a transfer jankovica iz majorke gde je bio naj bolji igrac i strelac u onaj mafijaski klub palermo nikad necu prezaliti a trazili su ga juve,valensija barsa ali nema veze bosko nagji klub gde ces biti starter a onda kad ponovo eksplodiras moci ces da biras gde ces setite se samo kako je kidao u zvezdi i majorci svaka tekma gol napred i kako je kidao u orlicima ne EP gde je izabran u idealnu postavu a kida i u orlovima pa pokidao je francuze koji su imali mnogo srece na toj tekmi basta pod hitno da napusti lece rukavina dortmund lola espanjol stepanov porto bisevac da predj u jaci klub n kovacevic i milovanovic takodje sve u svemu imamo strasne igrace a buducnost takodje obecava jer imamo bar 3 nenormalno talentovana igraca ALEKSIC(vosa) LJAJIC(pfc) i rajkovic (celzi(twente)

Verni grobar

pre 15 godina

Ma nije moguce da El grande kezman nije bio u protokolu?! Pa zar nije on najbolji napadac na svetu?!
Bojkot francuske robe dok se kezman ne vrati u prvi tim!!! Necu ni u Paroz za Novu Godinu ako se kezman ne vrati u prvi tim, pa neka vide kako je bez mene!!!

Marko

pre 15 godina

Ja sam samo rekao da Srbija ima bolji tim i vise igraca od Hrvatske a da Hrvatska igra bolji fudbal.Ja mislim da je to realan komentar i nema razloga da se ljutite.Pa Hrvatska ima samo 10-ak ozbiljnih igraca a ostalo su takoreci amateri.Pa vama i ne treba trener jer Bilic nema koga da menja jer i nemate klupu.A kod nas trener treba da odluci koga da ubaci...da li Kuzmanovica ili Kacara,Stankovica....pa na krilu Sulejmani,Jovanovic,Jankovic,Tosic...neko mora na klupu.Pa kod nas cak nni VIDICU nije sigurno mjesto zbog Ivanovica i Subotica!Pa onda na levom beku treba odluciti hoce li igrati Lukovic,Dragutinovic,Kolarov,D.Tosic iili mozda Obradovic....sve to trener mora da odluci.A kod vas Bilic ne mora te brige da brine jer vi nemate zamene!Ili Bosna koja moli Sasu Papca i Rendzersa da se vrati u reprez....jer nemaju levog beka.A mi imamo 7 levih bekova!I Bosna i Hrvatska hoce da se mere sa Srbijom....to bi isto bilo kao da mi hocemo da se merimo sa Argentinom....ma dajte molim vas!

Zoran

pre 15 godina

@verni grobar
Da znas da si u pravu 100 %.Ajmo da stavimo i Spance na led, dok El Grande Zigic makar ne sedne na klupu, ako vec ne moze da igra.

Broj Jedan

pre 15 godina

Pokusao sam da budem neutralan, al' ne vredi.
Istina je da je Srbija, u zadnjih par godina, gubila utakmice od "preslabih" reprezetacija (Zbog srpskog mentaliteta uvek gubimo "vec dobijene" utakmice) i zbog toga propustala velika takmicenja.

Takodje je istina da Hrvatska u zadnjih 5-6 godina nije igrala ni sa jednom od reprezetacija koje su u usponu (Kazahstan, Azerbejdzan, Jermenija, Estonija i Belorusija (Mladi su se plasirali na EP, na kome, kao po obicaju NEMA Hrvatske)). Na tim gostovanjima su padale i daleko jace reprezetacije od Hrvatske i Srbije (Portugal, Spanija...), pa ne sumljam da bi i Hrvatska izgubila neke bodove tamo.

Isto tako ne sumljam da se Srbi nebi javljali na Hrvatskim forumima kada bi se to desilo.

A smatram da je Srbija bolja i daleko kvalitetnija reprezetacija od Hrvatske i, zivi bili pa videli, hrvati se neko vreme nebi pojavljivali na srpskim forumima... Al' docekali bi oni opet neki nas kiks, pa bi nam se vratili. A lepo je Djordje Balasevic rekao u jednoj svojoj pesmi: "Boljima se tesko prasta"... (Savrsen zakljucak za moj komentar)

cro

pre 15 godina

Citam ja tako komentare, zastanem na jednom. Covik prvo spomene Hrvatsku u skupini nekoliko timova, zatim iz te skupine izvuce Hrvatsku i do kraja komentara je spomene jos nekoliko puta. Nije lijepo pricat o nekom dok ga nema, pa ja eto doso da popricamo. Moj je odgovor bio samo Marku, a ne Srbima. Rekao sam da Srbija ima dobar tim, mozda cak i odlican, al da to ne znaci da je Hrvatska losa, prosjecna... Nek covik velica svoju momcad koliko hoce ali nek pusti Hrvatsku na miru. Nisam doso provocirat jer to nije pristojno u gostima. Samo kazem svoje misljenje. Neda mi se sad odgovarat koliko Hrvatska ima dobrih igraca, niti cu vas pokusat uvjeravat da i mi imamo mladih potencijala. Al malo postovanja prema ekipi koja je stalno na velikim takmicenjima, i koja je do sad pobjedivala mnoge svijetske i europske prvake, osvajala medalje.

Mr_Gospodin_Signore

pre 15 godina

Neko pokazuje tri prsta a neko gu.... E BALKANCI, BALKANCI... Najjace je sto se Mirko iznervirao sto je dobio zuti jer je skinuo sorc. Imao je majcu ispod te sto je skinuo, pa je mislio da je zafrknuo pravilnik.

a

pre 15 godina

Hrvati shvatite vishe - Srbija ima kvalitetnije fudbalere ali ste vi bolji kao tim !!! Mozda za nijansu ali priznali vi ili ne nashi fudbaleri su kvalitetniji, i shto kaze Marko imamo daleko vishe kvalitetnih fudbalera za rotaciju od vas. Niko ovde nije rekao da smo kao reprezentacija bolji od vas trenutno, ali da imamo bolje fudbalere to stoji ! Svi znamo da ekipu ne chine pojedinachno fudbaleri vec tim, to je ono shto vi imate a shto mi do skoro nismo imali, sad smo se kao reprezentacija konsolidovali i siguran sam da cemo otici na SP. Za vas me bash briga meni ste vi isti kao i sve druge reprezentacije...

PS: Ako Hrvati mislite da ste bolji od nas shto se onda muchite da se prepucavate sa nama, ako ste bolji onda iskulirajte...

Brane sa Korane

pre 15 godina

Slazem se sa tobom "disco",ma koji Orlovi,treba da se zovu "Beli Orlovi"i da igraju u komplet belim dresovima,sa zlatno zutim brojevima kao sto je bila ona prva garnitura za vreme Terze.To je izgledalo sjajno a ova crveno plavo bela varijanta treba da bude rezervna.

cro

pre 15 godina

To da imate vise kvalitetnih igraca je istina, al isto tako je istina da ce Hrvatska uvijek imat 25 odlicnih igraca, dovoljno za napravit vrhunsku momcad. Isto tako Kanada ima barem 500 vrhunskih hokejasa, al ce Rusija sa svojih 30 uvijek biti bolja, dzabe ovima 10 momcadi kad Rusija ima jednu najbolju. Tako i mi u vaterpolu imamo puno vise kvalitetnih igraca od vas, al vi imate 10 najboljih. Nista se ja nisam uvrjedio, al nije istina da Hrvatska ima prosjecnu momcad.

cro

pre 15 godina

Eto zivi bili pa vidili. Nadam se da cemo zaigrat u finalu SP-a 2010, pa nek pobjedi bolji, a ja mislim i nadam se da ce to biti Hrvatska. Nek bosanci igraju za 3. mjesto, a slovencima zelim da se ko i do sad ne plasiraju nigdje. Nema ljutnje. Pozdrav.

Marko

pre 15 godina

Uopste se ne slazemo..ti kazes da smo mo bolji u vaterpolu a ja mislim das je Hrvatska.Iako smo mi osvojili evropsko pre 2 god i igrali finale prosle god!Ali vi imate vise igraca,klubova,bolje trenere....tako ja shvatam sport.A kad pominjes hokej cudi me da ne znas da je hokej u Rusiji sport br 1!Kao kod nas fudbal.Pa ti ocigledno si zaboravio da je Crvena Zvezda osvojila Kup Sampiona i bila prvak sveta.A Partizan je igrao finale.I vi da se uporedjujete sa nama u fudbalu...Vi recimo u kosarci imate veliku tradiciju,evo sad i u rukometu,vaterpolu!Na koju si ti fudbalsku utakmicu bio?Pa najtrofejniji klub koji je u Hrvatsku dolazio u zadnjih 20god je Crvena Zvijezda!Pozdrav i nemoj da se ljutis!

Mako

pre 15 godina

I jos nesto..toliko smo jaki u ovom trenutku da bi Nemanju Vidica trebalo preseliti na klupu.Po mom misljenju,bolji su Subotic i Ivanovic!hahahahahahaha....SRBIJA

cro

pre 15 godina

U pravu si aco. A ekipa koju uvijek dohvati neki kazahstan, uvjek neugodna armenija, strasni slovenci, ili pak velsani, je zapravo europski brazil. Ma sta ja lupetam, brazil je juzno americka srbija.

Marko

pre 15 godina

Pa u cemu sam ja to pomenuo Hrvatsku u negativnom kontekstu??Samo sam htio reci da igrate mnogo bolje u odnosu na kvalitet igraca!I stalno se nesto nalazis uvrijedjenim....jel treba da kazem da imate bolje igrace kad ih nemate!I nemoj vise da govoris gluposti da sam ja Hrvatsku uvrijedio.Hoces da pricamo o fudbalu?Argumentima.I velike vaznosti sto ste bili na Mundijalu ili EP...i bili ste 3,4 ili 7!Pa to su tri,cetiri utakmice.I bolje bi vam bilo da nijeste otisli jer vas je Turska izbacila!!

....

pre 15 godina

...i da čak 42 "orla" imate pa odkad toliko igraca staje u jedan team?? u najširim kombinacijama moze 20 i nešto igrača i to na priprema, tj tu su uključeni i oni koji otpadaju...

Buljaj

pre 15 godina

Ovi vaši redovni izveštaji sve više podsećaju na ono: naš igrač je asistirao kod pogotka svog tima, tako što se protivnički defanzivac okliznuo na njegovu pljuvačku i nije mogao da blokira šut.

Ovakve izveštaje na svojim portalima rade i Bosanci i kada čovek čita sve te izveštaje, stvarno može da pomisli da su na Balkanu sve same fudbalske sile, a ne fudbalske reprezentacije kojima je podvig plasman na neko veliko takmičenje.

cro

pre 15 godina

E Maeko, Marko velike ti pameti. Od tolke snage vaseg tima trese se celi svet, al od smjeha. Jok nasi igraci ne slave, kad nekog pobjede, poslje svake tekme ne izlaze iz narodnjackih klubova do 7, 8 ujutro. Samo nama dobro ide pa se niko ne vadi na to. A to sto kazes da je nasa momcad prosjecna govori o tvom poznavanju nogometa. Ne kazem da imate los tim, al rec da je nas prosjecan je smijesno.

NECA

pre 15 godina

vidic,stankovic,kuzmanovic,pantelic,kacar,sulejmani,lukovic,jovanovic,krasic...svi su oni starteri u svojim klubovima tako da one price hrvata da nasi greju klupe ne pije vodu a u sledecoj polusezoni ce vise igrati i zigic jer verovatno odlazi sa mestalje ivanovic koji ce ako je pametan preci u inter kod pravog trenera koji ume da prepozna kvalitet dok raspali skolari koji je inace naj gori trener od dolaska romana na celo kluba forsira onog aleksa koji ipak nije kao bane a transfer jankovica iz majorke gde je bio naj bolji igrac i strelac u onaj mafijaski klub palermo nikad necu prezaliti a trazili su ga juve,valensija barsa ali nema veze bosko nagji klub gde ces biti starter a onda kad ponovo eksplodiras moci ces da biras gde ces setite se samo kako je kidao u zvezdi i majorci svaka tekma gol napred i kako je kidao u orlicima ne EP gde je izabran u idealnu postavu a kida i u orlovima pa pokidao je francuze koji su imali mnogo srece na toj tekmi basta pod hitno da napusti lece rukavina dortmund lola espanjol stepanov porto bisevac da predj u jaci klub n kovacevic i milovanovic takodje sve u svemu imamo strasne igrace a buducnost takodje obecava jer imamo bar 3 nenormalno talentovana igraca ALEKSIC(vosa) LJAJIC(pfc) i rajkovic (celzi(twente)

hmmm

pre 15 godina

{Marko} Nema sta Srbija je Europski Brazil.Pobijedili su sve,imaju 'najtalentovanije fudbalere na svetu',stalni su ucesnici Eura i Svjtskog prvenstva.A Hrvati se svke godine muce u grupi zbog,loseg terena,sudija,pa onda urote CIA,FBI,Vatikan.Nemaju nijednog talenta,igraci im igraju po drugim i trecim ligama.Slucajno su pobijedili Engleze U Londonu i Zagrebu,u Londonu su Englezi sami sebi zabili autogolove a u Zagrebu im je jak vjetar zabio dva gola.Cak su se uspjeli plasirat na Euro,niko nezna kako,valjda milost,Sudija,vatikana,CIA.FBI,da i Hrvatska prvi put vidi Euro.Tamo opet pomoc vjetra protiv Poljaka i autogolovi protiv Nijemaca,i onda se Hrvati oce usporedivat sa Srbima, kojima jedan igrac vrijedi kao cijela Hrvatska reprezentacija.Brazil,Argentina,Spanjolska,Engleska i Njemacka su izjavile da odustaju od Svjetskog prvenstva ako se Srbija kvalificira,jer znaju da nemaju sta trazit tamo Srbija sigurno osvaja.

Матеја Кежман

pre 15 godina

Па нисам био у комбинацији за утакмицу али и даље сви знамо да ми је место у репрезнатацији. Нећу више да играм за ПСЖ све док ме Антић не позове.

cro

pre 15 godina

U pravu si aco. A ekipa koju uvijek dohvati neki kazahstan, uvjek neugodna armenija, strasni slovenci, ili pak velsani, je zapravo europski brazil. Ma sta ja lupetam, brazil je juzno americka srbija.

Marko

pre 15 godina

Fenomenalan ucinak nasih igraca....imamo maltene 100 igraca u Evropi!Na svim pozicijama po 5-6 konkurenta.Mnogo smo bolji od timova kao sto su Ceska,Bugarska,Hrvatska,Svedska,Rumunija.Imamo mnogo bolje igrace a sad da li cemo ih pobediti to je druga stvar.Evo recimo Hrvatska ima prosjecan tim ali pobjedjuje skoro svakoga!Kako da nasi fudbaleri pobijede nekoga kad cim dodju na pripreme reprez. odu na splavove i lumpuju cijelu noc.To recimo Hrvati be rade.I zato dobijaju meceve iako imaju mnogo gori tim od naseg!

Jer mi to zasluzujemo...

pre 15 godina

Ljepota je gledati Stankovica na terenu kada je u formi.Pa covjeka nema gdje ga nema,cas na jednom krilu cas na drugom,onda na sredini razigrava i na kraju daje Gol! Bilo je uzivanje gledati ovu utakmicu. Dejane zahvali se Murinju sto te je probudijo,jer bijo si se malo uspavao dok su Inter vodili tvoji drugovi Mancini i CICA. Nadam se da ces tako nastaviti i u reprezentaciji i da konacno osvojimo titulu prvaka Svjeta!

Verni grobar

pre 15 godina

Ma nije moguce da El grande kezman nije bio u protokolu?! Pa zar nije on najbolji napadac na svetu?!
Bojkot francuske robe dok se kezman ne vrati u prvi tim!!! Necu ni u Paroz za Novu Godinu ako se kezman ne vrati u prvi tim, pa neka vide kako je bez mene!!!

Brane sa Korane

pre 15 godina

Slazem se sa tobom "disco",ma koji Orlovi,treba da se zovu "Beli Orlovi"i da igraju u komplet belim dresovima,sa zlatno zutim brojevima kao sto je bila ona prva garnitura za vreme Terze.To je izgledalo sjajno a ova crveno plavo bela varijanta treba da bude rezervna.

Zoran

pre 15 godina

@verni grobar
Da znas da si u pravu 100 %.Ajmo da stavimo i Spance na led, dok El Grande Zigic makar ne sedne na klupu, ako vec ne moze da igra.

Srbija...SRBIJA RBB

pre 15 godina

Nisam imao nameru da ostavljam komentar ali kada sam kliknuo "PREPORUCENI" i kada sam video da su UBEDLJIVO PREPORUCENI....Jako mi je bilo zao...Kako VAS BRACO SRBI nije sramota da to preporucite...Pa nije ni cudo sto smo ovakvi kakvi smo...Tuga

PatriotsSRB

pre 15 godina

cro ajd ti lepo idi tamo na vase forume pa hvali vasu repku i igrace koliko hocesh i dizi u nebesa.... a ono sto su Vidic u ManUtd-u , Stankovic u Interu pa i Ivanovic u Chelseu to vasa cela repka zajedno nije.... ostale igrace ne treba ni pominjati....

Marko

pre 15 godina

Ja sam samo rekao da Srbija ima bolji tim i vise igraca od Hrvatske a da Hrvatska igra bolji fudbal.Ja mislim da je to realan komentar i nema razloga da se ljutite.Pa Hrvatska ima samo 10-ak ozbiljnih igraca a ostalo su takoreci amateri.Pa vama i ne treba trener jer Bilic nema koga da menja jer i nemate klupu.A kod nas trener treba da odluci koga da ubaci...da li Kuzmanovica ili Kacara,Stankovica....pa na krilu Sulejmani,Jovanovic,Jankovic,Tosic...neko mora na klupu.Pa kod nas cak nni VIDICU nije sigurno mjesto zbog Ivanovica i Subotica!Pa onda na levom beku treba odluciti hoce li igrati Lukovic,Dragutinovic,Kolarov,D.Tosic iili mozda Obradovic....sve to trener mora da odluci.A kod vas Bilic ne mora te brige da brine jer vi nemate zamene!Ili Bosna koja moli Sasu Papca i Rendzersa da se vrati u reprez....jer nemaju levog beka.A mi imamo 7 levih bekova!I Bosna i Hrvatska hoce da se mere sa Srbijom....to bi isto bilo kao da mi hocemo da se merimo sa Argentinom....ma dajte molim vas!

a

pre 15 godina

Hrvati shvatite vishe - Srbija ima kvalitetnije fudbalere ali ste vi bolji kao tim !!! Mozda za nijansu ali priznali vi ili ne nashi fudbaleri su kvalitetniji, i shto kaze Marko imamo daleko vishe kvalitetnih fudbalera za rotaciju od vas. Niko ovde nije rekao da smo kao reprezentacija bolji od vas trenutno, ali da imamo bolje fudbalere to stoji ! Svi znamo da ekipu ne chine pojedinachno fudbaleri vec tim, to je ono shto vi imate a shto mi do skoro nismo imali, sad smo se kao reprezentacija konsolidovali i siguran sam da cemo otici na SP. Za vas me bash briga meni ste vi isti kao i sve druge reprezentacije...

PS: Ako Hrvati mislite da ste bolji od nas shto se onda muchite da se prepucavate sa nama, ako ste bolji onda iskulirajte...

cro

pre 15 godina

Citam ja tako komentare, zastanem na jednom. Covik prvo spomene Hrvatsku u skupini nekoliko timova, zatim iz te skupine izvuce Hrvatsku i do kraja komentara je spomene jos nekoliko puta. Nije lijepo pricat o nekom dok ga nema, pa ja eto doso da popricamo. Moj je odgovor bio samo Marku, a ne Srbima. Rekao sam da Srbija ima dobar tim, mozda cak i odlican, al da to ne znaci da je Hrvatska losa, prosjecna... Nek covik velica svoju momcad koliko hoce ali nek pusti Hrvatsku na miru. Nisam doso provocirat jer to nije pristojno u gostima. Samo kazem svoje misljenje. Neda mi se sad odgovarat koliko Hrvatska ima dobrih igraca, niti cu vas pokusat uvjeravat da i mi imamo mladih potencijala. Al malo postovanja prema ekipi koja je stalno na velikim takmicenjima, i koja je do sad pobjedivala mnoge svijetske i europske prvake, osvajala medalje.

Nesha

pre 15 godina

Bravo za Stankovica, zato sto igra super u zadnje vreme, zato sto je uspeo da postane glavna karika kod Murinja, zato sto je psiholoski pokazao da je jak kad ga svi pocetkom sezone kritikovali i napadali.

Ima nade za dobre igre reprezentacije, Kacar, kuzmanovic, Jovanovic, Lazovic, Vidic, Ivanovic...Svi se oni sve vise dokazuju.

Broj Jedan

pre 15 godina

Pokusao sam da budem neutralan, al' ne vredi.
Istina je da je Srbija, u zadnjih par godina, gubila utakmice od "preslabih" reprezetacija (Zbog srpskog mentaliteta uvek gubimo "vec dobijene" utakmice) i zbog toga propustala velika takmicenja.

Takodje je istina da Hrvatska u zadnjih 5-6 godina nije igrala ni sa jednom od reprezetacija koje su u usponu (Kazahstan, Azerbejdzan, Jermenija, Estonija i Belorusija (Mladi su se plasirali na EP, na kome, kao po obicaju NEMA Hrvatske)). Na tim gostovanjima su padale i daleko jace reprezetacije od Hrvatske i Srbije (Portugal, Spanija...), pa ne sumljam da bi i Hrvatska izgubila neke bodove tamo.

Isto tako ne sumljam da se Srbi nebi javljali na Hrvatskim forumima kada bi se to desilo.

A smatram da je Srbija bolja i daleko kvalitetnija reprezetacija od Hrvatske i, zivi bili pa videli, hrvati se neko vreme nebi pojavljivali na srpskim forumima... Al' docekali bi oni opet neki nas kiks, pa bi nam se vratili. A lepo je Djordje Balasevic rekao u jednoj svojoj pesmi: "Boljima se tesko prasta"... (Savrsen zakljucak za moj komentar)

Marko

pre 15 godina

Pa u cemu sam ja to pomenuo Hrvatsku u negativnom kontekstu??Samo sam htio reci da igrate mnogo bolje u odnosu na kvalitet igraca!I stalno se nesto nalazis uvrijedjenim....jel treba da kazem da imate bolje igrace kad ih nemate!I nemoj vise da govoris gluposti da sam ja Hrvatsku uvrijedio.Hoces da pricamo o fudbalu?Argumentima.I velike vaznosti sto ste bili na Mundijalu ili EP...i bili ste 3,4 ili 7!Pa to su tri,cetiri utakmice.I bolje bi vam bilo da nijeste otisli jer vas je Turska izbacila!!

cro

pre 15 godina

To da imate vise kvalitetnih igraca je istina, al isto tako je istina da ce Hrvatska uvijek imat 25 odlicnih igraca, dovoljno za napravit vrhunsku momcad. Isto tako Kanada ima barem 500 vrhunskih hokejasa, al ce Rusija sa svojih 30 uvijek biti bolja, dzabe ovima 10 momcadi kad Rusija ima jednu najbolju. Tako i mi u vaterpolu imamo puno vise kvalitetnih igraca od vas, al vi imate 10 najboljih. Nista se ja nisam uvrjedio, al nije istina da Hrvatska ima prosjecnu momcad.

Blade Runner

pre 15 godina

Stanković - http://videos.sapo.pt/kYwLuLPWU5vRqJOS5oP3

Jovanović - http://www.youtube.com/watch?v=txHqRahhGhk

Lovre - http://videos.sapo.pt/jM7Nwg5qoyMZ7tc4Hqlj

Veljko84

pre 15 godina

Nasih igraca ima puno po jakim evropskim klubovima i igraju dobro,za razliku od situacije od pre 4,5 godina.
@cro
Hrvatska ima dobru reprezentaciju,ali njen limit je ono sto je postigla dosad,dok Srbija nije ni blizu ispunjenja svih njenih potencijala.Cinjenica je da nasi igraci tek sad dolaze u zrele godine i da imamo mnogo mladih talenata i mnogo vise igraca u jakim evropskim klubovima nego Hrvatska.Daleko od toga da ja imam nesto protiv Hrvatske reprezentacije,vec je ovo samo moje misljenje.

Mr_Gospodin_Signore

pre 15 godina

Neko pokazuje tri prsta a neko gu.... E BALKANCI, BALKANCI... Najjace je sto se Mirko iznervirao sto je dobio zuti jer je skinuo sorc. Imao je majcu ispod te sto je skinuo, pa je mislio da je zafrknuo pravilnik.

Marko

pre 15 godina

Uopste se ne slazemo..ti kazes da smo mo bolji u vaterpolu a ja mislim das je Hrvatska.Iako smo mi osvojili evropsko pre 2 god i igrali finale prosle god!Ali vi imate vise igraca,klubova,bolje trenere....tako ja shvatam sport.A kad pominjes hokej cudi me da ne znas da je hokej u Rusiji sport br 1!Kao kod nas fudbal.Pa ti ocigledno si zaboravio da je Crvena Zvezda osvojila Kup Sampiona i bila prvak sveta.A Partizan je igrao finale.I vi da se uporedjujete sa nama u fudbalu...Vi recimo u kosarci imate veliku tradiciju,evo sad i u rukometu,vaterpolu!Na koju si ti fudbalsku utakmicu bio?Pa najtrofejniji klub koji je u Hrvatsku dolazio u zadnjih 20god je Crvena Zvijezda!Pozdrav i nemoj da se ljutis!

cro

pre 15 godina

Eto zivi bili pa vidili. Nadam se da cemo zaigrat u finalu SP-a 2010, pa nek pobjedi bolji, a ja mislim i nadam se da ce to biti Hrvatska. Nek bosanci igraju za 3. mjesto, a slovencima zelim da se ko i do sad ne plasiraju nigdje. Nema ljutnje. Pozdrav.

....

pre 15 godina

...i da čak 42 "orla" imate pa odkad toliko igraca staje u jedan team?? u najširim kombinacijama moze 20 i nešto igrača i to na priprema, tj tu su uključeni i oni koji otpadaju...

Mako

pre 15 godina

I jos nesto..toliko smo jaki u ovom trenutku da bi Nemanju Vidica trebalo preseliti na klupu.Po mom misljenju,bolji su Subotic i Ivanovic!hahahahahahaha....SRBIJA

Broj Jedan

pre 15 godina

Pred sam pocetak sezone, Murinjo je izjavio da je Stankovic prosecan igrac i da ce definitivno pokusati da ga prodaju. Juventus je to docekao sa radoscu, al' su navijaci "stare dame" bukvalno prekinuli transfer jer nisu hteli "Murinjove otpatke".

Posle meca Inter-Roma, na kome je Stankovic postigao prelep gol, Murinjo je izjavio kako je Stankovic jedan od najboljih igraca koje je on ikada trenirao i kako je nezamenjiv. Nije spominjao da ga je terao da trenira sa rezervama na pocetku sezone, samo da bi otisao.

Sada Murinjo veoma ceni Dekijevo misljenje i preko njega pokusava da se domogne drugog srpskog blaga- Branislava Ivanovica.

Tako padaju u vodu ranije izjave "Velikih Poznavaoca" da Deki igra u Interu samo zato sto je dobar ortak sa trenerom...