Nedelja, 14.12.2008.

18:06

Čaviću srebro na 50m delfin

Srpski plivač Milorad Čavić osvojio je srebrnu medalju na 50m delfin, na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Rijeci.

Izvor: B92

Èaviæu srebro na 50m delfin IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 15 godina

Bilo bi OK da postavite link www.miloradcavic.net ispod ili iznad linka poshto je uradjen fan sajt Milorada u jegovu chast i koja ima da se izbori da Milorad kao i ostali sportisti i ljudi koji vrede dobiju uslove za rad u Srbiji, da to ne padne u zaborav i da ne budu aktuelne samo kad treba da se proslavi medalja.

d

pre 15 godina

tocno pop,mali bazeni su 20-30 posto popularnosti velikih i prava vrijednost plivaca se procjenjuje kad se pliva u velikim bazenima.to ovdje vjerovatno malo ko zna jer su plivanje poceli pratit sa cavicem pa moram objasnit.inace cavic se dokazao i u velim bazenima tako da je majstor.
a plivaci iz hrvatske i srbije ni ne mogu imati prave rezultate u velikim bazenima kad ih ni nemaju osim ako ne treniraju vani(slucaj draganja i cavic).hrvatska ima 30-ak medalja u malim ali vise vrijede 15 u velikim.

Giant

pre 15 godina

Zaslužio je da mu čika Miško pokloni stan u Bellevile-u jer muj ionako prodaja slabo ide, a balerini se ne odvaja državni novac za tu namenu...

plivać

pre 15 godina

Veeliikiii pozdrav Čaviću, majstor si!!! Braaaavvvvoooo!!!! A sada bilo bi lepo da se javi neki sponzor a ne da svi saleću samo fudbalske i košarkaške terene!!!! Plivanje nije profitabilan sport... Razmislite o tome... i poruka za d. Duje Draganja nije "greškom" diskvalifikovan, toga u plivanju nema ili jesi ili nisi napravio grešku-sudije sve vide... Pozdrav svim plivačima

Maximus

pre 15 godina

Eh da nam nije tebe bila bi BRUKA.Slovenci 3 puta manji od nas imaju 3 medalje, a mi samo zahvaljujuci Cavicu 2.I oni iz olimp.komiteta nama sole pamet o tome kako spremaju specijalan projekat za OI u Londonu?

Gordan Papac, Zagreb

pre 15 godina

za: Vulvoje, 14. decembar 2008

Nije točno to što pišeš.. barem je lako provjeriti na You Tubeu:

Čaviću je srp. himna svirana prvi dan 44-45 sekundi

(evo link pa mjeri: http://www.youtube.com/watch?v=lMhRVwNpF4g&feature=related)

Sanji Jovanović je hr himna dva puta svirana po 44-45 sekundi
talijanska,a španjolska, ruska, francuska himna - sve su svirane po 44-45 sekundi..

Pa pobogu kad će ovdje anonimci prestati pisati tolike laži. Sve su himne svirane u istoj dužini i nitko nije zakinut.

Još jednom ponaljam - kraćenje himne je često na plivačkim natjecanjima.

Gordan Papac, Zagreb

rewq

pre 15 godina

Skandalozna organizacija prvenstva! Štopovao sam vreme intoniranja himni: Čaviću su pre dva dana pustili samo 21,2 sekundu srpsku himnu, a Francuzu čak 27,6 sekundi, dakle 6,4 sekundi je duše trajala "Marseljeza"!
(Vulvoje, 14. decembar 2008 21:15)
.............................

http://vinovo.magnify.net/video/Milorad-Cavic-Zlatna-medalja-Ev

Pricas gluposti, evo ti Cavica na postolju, pa stopuj opet, sve himne se sviraju 40 sekundi, takva su pravila na ovakvim takmicenjima
I himna Hrvatske i himna Srbije su se u Rijeci svirale jednako dugo (kratko)

Dubrovčanin

pre 15 godina

Čitate li vi pojedinci svoje komentare prije nego što ih pošaljete adminu na odobrenje? Koji i kakvi vas to kompleksi pucaju? Jedan je čak štopao dužinu srpske i francuske himne. Svašta ljudi. Kako vam ne dosadi.
Jeste li promislili da europsko prvenstvo u plivanju, kao i sva prvenstva dosad, ima svoj protokol kojeg se treba pridržavati a da taj protokol uvjetuje dužinu intoniranja himne? Niste. Kao što nitko od vas nije primjetio da je hrvatska himna, koja je usput budi rečeno svirala dva puta, isto tako srezana na pola jer nije bilo vrem,ena za intoniranje cijele himne. Da su intonirane cijele himne prvenstvo bi trajalo barem još tri dana. Nekad je stvarno teško uključit mozak. Lakše je komšije optužit za sabotiranje himni.
Spominjete hrvatske komentatore i njihovo razočarenje ili oduševljenje nečijom pobjedom ili porazom. Zašto bi se zaboga hrvatski komentator trebao veseliti Čavićevoj medalji? Da smo u istoj državi razumio bih vas ali ovako mi nikako niste jasni. Sjećam se prvenstva u košarci i hrvatskog nastupa u Beogradu protiv Španjolaca te komentara komentatora srpske televizije. Zamisli, navijao je za Španjolce ali zašto bi to meni trebalo smetati. Niti mi je smetalo niti će mi smetati ubuduće. Ja sam navijao za Čavića i uvijek ću navijat za njega kad se natječe, ali da ću skakat od sreće kad pobijedi - neću.
Čaviću čestitke a vi kompleksaši malo razmišljajte. Nitko vas ne mrzi iako se čini da vi upravo to želite i da patite za tim.
Molim da se komentar objavi jer sam realan, iskren i ne vrijeđam nikoga. Hvala.

Facebook

pre 15 godina

Na facebook-u formirana grupa:

"HVALA TI Milorade Čaviću"

Za 48 sati od formiranja, vise od 12000 clanova.

http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=37662484721&view=user#/group.php?gid=37662484721

Dragan Voždovac

pre 15 godina

Prvi put pišem komentar jer je Milorad Čavić to zaslužio. On nije samo naš najuspešniji plivač, već se ja ne sećam da je ikad ijedan individualni sportista u Srbiji u kontinuitetu donosio medalje kao Čavić: proslo EP, Olimpijada, EP u Rijeci ... On je po meni pomerio granice "šta Srbin može da uradi". I svaki naredni dan u kome ti Milorade Čaviću ne budeš imao "realan stan" u Srbiji samo će te još više uzdizati na "srpskom virtualnom postolju" u odnosu one koji bi ti trebali da ti ga daju. Sve najbolje u budućnosti.

Ajva

pre 15 godina

Ima li jos neko problema sa otvaranjem Miloradovog zvanicnog sajta?

Jos jednom svaka cast majstoru, cula sam da je posle trke izjavio da nije bas skroz zadovoljan trkom, pa ako ikada procita nek zna da smo mi preponosni na njega, a sve ove klempe ce ga vrlo brzo gledati iz zablje perspektive na postolju.

aca

pre 15 godina

Covek je nas ponos i nasa sramota.Za ovo drugo je zasluzna drzava koja moze ,a nece , a mi mozemo samo da ga volimo.Bravo majstore!!!!

Nikola

pre 15 godina

Citajuci ove komentare ne mogu da verujem?! U stvari mogu, bolest nije od juce... Svaka cast Cavicu, iskreno se radujem i cestitam mu na jos jednom uspehu! Decko je svakako za primer. Ali, dokle vise prozivanje na temu kinte, stana itd. Od glupih politicara koji od svakog sportskog uspeha prave nacionalnu festu gluplji su samo oni koji se na to primaju... a ocigledno u ovom podneblju glupana ima za izvoz. Ne salzem se da bilo kome zbog sportskog uspeha treba dati stan na poklon, nagradu ili sta vec. Da treba omoguciti najbolje moguce uslove za trening, pripreme to da! Narocito sto mnogi klinci na krilima Cavicevog, Noletovog, Aninog, Jeleninog... uspeha dobijaju dodatni podstrek i treba im omoguciti uslove za to. Za Cavica ne brinem posto je decko mlad, pametan a uz to je i skolu zavrsio (srecom nije fudbaler). Svakim novim uspehom njemu raste rejting, ime, i postaje magnet za razne sponzore, kompanije koje bi njegov lik ili ime voleli da vide uz svoj proizvod. Zato ce on sigurno imati dovoljan finansijski podstrek i bez drzavnog stana! Da sam na njegovom mestu ja bih prekinuo ovo mucno naglabanje na temu oce-nece dati stan i zahvalio se svima koji su ili koji ce obecavati razne nagrade i pocati. Cavic niti je poceo da pliva zbog Srbije niti zbog nje postize uspeh. On priva za/zbog SEBE a to sto je postao idol nacije mu je sigurno veliki podstrek. Nije morao da pliva "pod grbom" Srbije i ta odluka jeste velicanstvena; zbog toga i jeste idol i uzor svima nama ali dosta vise sa patriotskim bagatelisanjem.
I jos nesto... dokle bre vise sa omalovazavanjem Phlpsa, Federera i svih drugih rivala nasih sportista??? Zar se samo kroz mrznju prema rivalima nasih sportista iskazuje ljubav i patriotizam (ili sta vec?!). Dokle vise taj "Kalimero sindrom", svi su protiv nas... zavera... itd. Pa i ti sportisti vredno treniraju i bore se da budu najbolji. Sta u tome ima lose? Zato, bravo Cavicu, ostani dostojanstven kao sto si i bio do sada!!!

Nelle

pre 15 godina

BRAVO MILORADE!!!
Tako se pliva za DRZAVU SRBIJU!!! Samo mi je krivo sto nisi bio 1 da oni hrvati ponono cuju nasu himnu "BOZE PRAVDE" alo barem 40 sec ali nema veze i ovo srebro za nas je zlato(SRAMOTA ZA HRVASKU I SRAMOTA ZA ljude koji nedaju CAVICU stan)

Малер

pre 15 godina

Браво брате Србине.Пливачки клуб Партизан има највеће богаство,а то си ти.

Ти си понос земље моје,ти си понос Србије.

Vulvoje

pre 15 godina

Skandalozna organizacija prvenstva! Štopovao sam vreme intoniranja himni: Čaviću su pre dva dana pustili samo 21,2 sekundu srpsku himnu, a Francuzu čak 27,6 sekundi, dakle 6,4 sekundi je duše trajala "Marseljeza"!

Michael Phelps

pre 15 godina

I want to be Milorad Cavic Chava!

Only thing I hate about him is that soccer club he supports - some Partizani, whatever. I think Red Star is way better.

Stvarno nema više smisla

pre 15 godina

Stan za Milorada, jedan stan za Milorada, stan za Miiiilooooooraaaaaaaaaaadaaaaa, jedan stan za Milorada.

I naravno-bazen.

Mali

pre 15 godina

Eh, kako se cudno vrednuju sportovi. Teniseri bi za ovo dobili 500.000$, a Cava, verovatno broj 1 u svetu na 100m ce da dobije nove kupace gace i obecanja od raznih ministara. Covek sasvim sigurno vezba ne manje od tenisera a zauzvrat... Slava prija, ali ne kupuje se hleb njome...
Tuzno. Za trcanje i plivanje vam ne trebaju pare, tata koji moze da plati reket, loptice i termin - mnogo lako se utvrdi ko je najbolji na svetu! Znam tacno ko je bio najbrzi u skoli ili u parku. Za tenis se ne zna - mozda sam bas ja ili vi najbolji svih vremena, ali da li ste uvek imali reket, da li ste ikada nasli slobodan teren (za malo para)... Ista prica sa skijanjem - mozda je bas moj komsija najveci talenat i najbolji na svetu, ali nikada nije odvojio 1000Evra za opremu... Plivanje i trcanje - kakav pomeren sistem vrednosti!

mira

pre 15 godina

Bravo majstore!!!!!
Spiker hrvaske televizije Mico Dusanovic Je posle utrke jedva kroz zube progovorio da je Cavic osvojio drugo mesto.To je samo kostantacija neka se zna.

sta da kazem...

pre 15 godina

@SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

Neki Srbi su strasni kompleksasi. Evo, ovaj gore navedeni se sada zali sto se komentator veselio pobjedi Cavica. Da se nije veselio, onda bi pak za njega komentator ispao mrzitelj sveg srpskog itd. Kako god okrenes, nevalja. Cestitke Cavicu, a ovakvim kompleksima poruka: smirite tenzije.

lilium

pre 15 godina

Не знам шта да напишем, сваки комплимент је смешан за такву величину.
Мој наклон МАЈСТОРУ!

d

pre 15 godina

bravo za hrvatsku stafetu i za cavica,bravo za sve,masu medalja,prvenstvo odlicno.steta sto je draganja greskom diskvalificiran,tj. ostecen tu bi bila ojs jedna medalja.

Ajva

pre 15 godina

Covek je genije, ne mogu da verujem, uvek sam sebe pobedi kad je najpotrebnije i otpliva licni rekord. Kakva trka, jos se oporavljam! Znala sam da nece propustiti priliku da nas jos jednom ucini ponosnim, iako uvek naglasava da su mu ovo samo jaci treninzi za SP. Malo je reci da je jedan Milorad Cavic, jedan je takav covek na svetu, pa kako god da se zvao! HVALA TI, delfincino :)

Marko-WashingtonDC

pre 15 godina

SVE CESTITKE I POHVALE MILORADU NA ZLATNO I SREBBRNOJ MEDALJI.
Na zalost moram da se osvrnem na komentar br . 4 nekoga iz Bazela koji proziva srpke studente da su veciti , taj definitivno nije prosao pored nekog univerziteta. Posto sma ziveo i studirao i u Srbiji i u Americi to su dve neuporedive stvari. Americki studenti en znaju da je Engleska ostrvska drzava i to njihovi Master studenti niti da se u Britinaji prica ENGLESKI jezik. U Srbiji se sasvim izvesno fakultet najteze navrsava jer se uce Markovi konaci. Svaka cast jos jednom Miloradu ali terba podsetiti da se u Americi sportom ljudi bave da bi dobili stipendiju i ne bi placali studije? Pa u jednom obicnom americkom predgradju postoji preko 200 bazena a u srbiji ih nema toliko ukupno cak i ako racunamo ove gde pada plafon. lako se sedeti u inostranstvu i pricati kkao su najveci patrioti napolju a da Srbi u Srbiji samo dembilisu. Kada bi se Srbin student u Srbiji motivisao malo bolje i on bi imao svakako bolje rezultate. Moj prijatelj je zavrsio med. fakultet samo sa jednom 9 i nema posao? Jer to motiv i da li je on kategorija vecitog studenta? da li je tako i u Svajcarskoj?

Srbin

pre 15 godina

Bravo Milorade!!! Bravo Covece!!! Ti si pravi Srbin u dusi!!! Svojim uspesima skreces paznju celog auditorijuma ne samo u Srbiji nego i u Republici Srpskoj gdje te mi svi sa paznjom pratimo i gledamo!! Ali stvarno mislim da nije fer od drzavnog vrha Srbije sto se tako ophode prema tebi samo ti obecavaju a para nigdje. Mislim da je vreme da svako ispuni ono sto je obecao a obecanja je svakom dosta!!! Svojim uspesima zasluzujes mnogo a ovi nasi ti ni pripreme nisu platili ni dom ti obezbijebili to je stvarno jedna velika SRAMOTA!!! Pozdrav od Srbina iz REPUBLIKE SRPSKE!!! SAMO TAKO NASTAVI!!!!

Peki

pre 15 godina

Steta, tako blizu, a tako daleko od novog zlata! U svakom slucaju SVAKA CAST CAVKETU, DOKAZAO JE JOS JEDNOM DA JE NAJBOLJI! Polako, docice i ta Olimpijada u Londonu, tek cemo se mi radovati! Kakav Felps, nema pojma on!!!

andrin

pre 15 godina

Svaka cast Miloradu na osvojenoj zlatnoj i srebrnoj medalji i predstavljanju svoje zemlje u najboljem svetlu.Nadam se da ce politicari ispuniti obecanje i obezbediti mu stan i novac za naredna takmicenja.
Jeste li culi komentar novinara,kao da nije bilo finale,kao da nije plivao Cavic,verovatno sto je osvojio"samo" srebro.Stvarno strasno.Kao da smo mi pretplaceni samo na zlato.

SPIDER

pre 15 godina

Kakav car. Malo je falilo da bude zlato ponovo.
Kada bi se uzeo u obzir broj osvojenih medalja i broj bazena koji svaka zemlja ucesnica ima, Srbija bi sigurno bila najuspesnija nacija prvenstva Evrope (a i Olimpijskih igara). Nazalost to je nasa sramota, a mi cemo se kao i obicno hvaliti sa tim.

Југослав

pre 15 godina

Хвала ти Милораде! Велико ти хвала за све што чиниш за Србе и Србију.Ако Србија то не зна да цени,ми знамо и поштујемо.Још једном,велико ХВАЛА ШАМПИОНЕ !

Jelena

pre 15 godina

Svaki komentar je suvisan-car careva,kralj kraljeva! HVALA STO POSTOJIS, VELIKO BRAVO!!!!
Rim je tvoj-svet je tvoj!
P.S.Srpska Vlada i sve instutucije po patronatom drzave -stidite se !!!!!!!!!!

NEBOJSA Bazel

pre 15 godina

Svaka cast!Ajde SRBI ugledajte se na decka.Uspesan sportista i zavrsio studie na vreme.A ne kao u Srbiji svi studenti a od toga 50% veciti. I nikakvog drugog uspeha sem sedenja po kaficima.BRAVO Miroslave ti si nas PONOS i nemoj sa nikim da se slikas od oni nasih vodja, molim te.

Petar

pre 15 godina

Neverovatan je.

Samo tako dalje Milorade. I odma da ti nacrtaju stan u Beogradu.

Nek donira gospođa Vida Uzelac prva, koja je puno uradila za Srbiju !

Srečno u Rimu naredne godine. Pratimo te !!

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Alal vera Milorade junacino!!!Onaj komentator sa HRT-a se zapenio ko da je neki njihov osvojio zlato!!!Amori Levo,Majkl Felps i ostali vedecemo vas u Rimu kad vam Cave bude ocitao lekciju!!!

Petar

pre 15 godina

Milorade svaka čast...ti si ponos nase države...pokazao si kakav si karakter,pokazao si da zaslužuješ mnogo bolju državu od ove naše...ubeđen sam da sledeće godine onaj Felps zauzima neko niže mesto na podijumu,dok će tvoje biti zlatnog sjaja!!!SVAKA ČAST MILORADE

IVORY

pre 15 godina

Ne moze uvek zlato, ma super kako je sam Cavic rekao da nije spreman ovo je super. Sada moze da krene da trazi i gleda stanove po Beogradu, valjda ce vise da mu daju te pare

LudiBugi_za sportske uspehe sa Balkana

pre 15 godina

BALKANSKI TORPEDO,srebro isto ka zlato jer samo ti moze danas da bies
ona hemija koja reklamira pomade-kreme preko Atlantika

Bravo Cavic
Bravo Srbija

Srbin iz BJRM

pre 15 godina

COVEK NEMA STA DA KAZE,SADA JE SVAKA REC SUVISNA,MI SRBI U OVOJ ZEMLJI NEMAMO CESTO RAZLOGA ZA RADOVANJE JER SU NAS OVDASNJI POLITICARI ODAVNO ZABORAVILI ALI ZATO NAS Djokovic,Jankovic,Ivanovic i naravno Grande CAVIC redovno raduju.VELIKO IM HVALA NA TOME OD STRANE SVIH SRBA IZ BJRM.

Petar

pre 15 godina

Milorade svaka čast...ti si ponos nase države...pokazao si kakav si karakter,pokazao si da zaslužuješ mnogo bolju državu od ove naše...ubeđen sam da sledeće godine onaj Felps zauzima neko niže mesto na podijumu,dok će tvoje biti zlatnog sjaja!!!SVAKA ČAST MILORADE

Petar

pre 15 godina

Neverovatan je.

Samo tako dalje Milorade. I odma da ti nacrtaju stan u Beogradu.

Nek donira gospođa Vida Uzelac prva, koja je puno uradila za Srbiju !

Srečno u Rimu naredne godine. Pratimo te !!

NEBOJSA Bazel

pre 15 godina

Svaka cast!Ajde SRBI ugledajte se na decka.Uspesan sportista i zavrsio studie na vreme.A ne kao u Srbiji svi studenti a od toga 50% veciti. I nikakvog drugog uspeha sem sedenja po kaficima.BRAVO Miroslave ti si nas PONOS i nemoj sa nikim da se slikas od oni nasih vodja, molim te.

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Alal vera Milorade junacino!!!Onaj komentator sa HRT-a se zapenio ko da je neki njihov osvojio zlato!!!Amori Levo,Majkl Felps i ostali vedecemo vas u Rimu kad vam Cave bude ocitao lekciju!!!

Srbin iz BJRM

pre 15 godina

COVEK NEMA STA DA KAZE,SADA JE SVAKA REC SUVISNA,MI SRBI U OVOJ ZEMLJI NEMAMO CESTO RAZLOGA ZA RADOVANJE JER SU NAS OVDASNJI POLITICARI ODAVNO ZABORAVILI ALI ZATO NAS Djokovic,Jankovic,Ivanovic i naravno Grande CAVIC redovno raduju.VELIKO IM HVALA NA TOME OD STRANE SVIH SRBA IZ BJRM.

Marko-WashingtonDC

pre 15 godina

SVE CESTITKE I POHVALE MILORADU NA ZLATNO I SREBBRNOJ MEDALJI.
Na zalost moram da se osvrnem na komentar br . 4 nekoga iz Bazela koji proziva srpke studente da su veciti , taj definitivno nije prosao pored nekog univerziteta. Posto sma ziveo i studirao i u Srbiji i u Americi to su dve neuporedive stvari. Americki studenti en znaju da je Engleska ostrvska drzava i to njihovi Master studenti niti da se u Britinaji prica ENGLESKI jezik. U Srbiji se sasvim izvesno fakultet najteze navrsava jer se uce Markovi konaci. Svaka cast jos jednom Miloradu ali terba podsetiti da se u Americi sportom ljudi bave da bi dobili stipendiju i ne bi placali studije? Pa u jednom obicnom americkom predgradju postoji preko 200 bazena a u srbiji ih nema toliko ukupno cak i ako racunamo ove gde pada plafon. lako se sedeti u inostranstvu i pricati kkao su najveci patrioti napolju a da Srbi u Srbiji samo dembilisu. Kada bi se Srbin student u Srbiji motivisao malo bolje i on bi imao svakako bolje rezultate. Moj prijatelj je zavrsio med. fakultet samo sa jednom 9 i nema posao? Jer to motiv i da li je on kategorija vecitog studenta? da li je tako i u Svajcarskoj?

IVORY

pre 15 godina

Ne moze uvek zlato, ma super kako je sam Cavic rekao da nije spreman ovo je super. Sada moze da krene da trazi i gleda stanove po Beogradu, valjda ce vise da mu daju te pare

Dubrovčanin

pre 15 godina

Čitate li vi pojedinci svoje komentare prije nego što ih pošaljete adminu na odobrenje? Koji i kakvi vas to kompleksi pucaju? Jedan je čak štopao dužinu srpske i francuske himne. Svašta ljudi. Kako vam ne dosadi.
Jeste li promislili da europsko prvenstvo u plivanju, kao i sva prvenstva dosad, ima svoj protokol kojeg se treba pridržavati a da taj protokol uvjetuje dužinu intoniranja himne? Niste. Kao što nitko od vas nije primjetio da je hrvatska himna, koja je usput budi rečeno svirala dva puta, isto tako srezana na pola jer nije bilo vrem,ena za intoniranje cijele himne. Da su intonirane cijele himne prvenstvo bi trajalo barem još tri dana. Nekad je stvarno teško uključit mozak. Lakše je komšije optužit za sabotiranje himni.
Spominjete hrvatske komentatore i njihovo razočarenje ili oduševljenje nečijom pobjedom ili porazom. Zašto bi se zaboga hrvatski komentator trebao veseliti Čavićevoj medalji? Da smo u istoj državi razumio bih vas ali ovako mi nikako niste jasni. Sjećam se prvenstva u košarci i hrvatskog nastupa u Beogradu protiv Španjolaca te komentara komentatora srpske televizije. Zamisli, navijao je za Španjolce ali zašto bi to meni trebalo smetati. Niti mi je smetalo niti će mi smetati ubuduće. Ja sam navijao za Čavića i uvijek ću navijat za njega kad se natječe, ali da ću skakat od sreće kad pobijedi - neću.
Čaviću čestitke a vi kompleksaši malo razmišljajte. Nitko vas ne mrzi iako se čini da vi upravo to želite i da patite za tim.
Molim da se komentar objavi jer sam realan, iskren i ne vrijeđam nikoga. Hvala.

LudiBugi_za sportske uspehe sa Balkana

pre 15 godina

BALKANSKI TORPEDO,srebro isto ka zlato jer samo ti moze danas da bies
ona hemija koja reklamira pomade-kreme preko Atlantika

Bravo Cavic
Bravo Srbija

Srbin

pre 15 godina

Bravo Milorade!!! Bravo Covece!!! Ti si pravi Srbin u dusi!!! Svojim uspesima skreces paznju celog auditorijuma ne samo u Srbiji nego i u Republici Srpskoj gdje te mi svi sa paznjom pratimo i gledamo!! Ali stvarno mislim da nije fer od drzavnog vrha Srbije sto se tako ophode prema tebi samo ti obecavaju a para nigdje. Mislim da je vreme da svako ispuni ono sto je obecao a obecanja je svakom dosta!!! Svojim uspesima zasluzujes mnogo a ovi nasi ti ni pripreme nisu platili ni dom ti obezbijebili to je stvarno jedna velika SRAMOTA!!! Pozdrav od Srbina iz REPUBLIKE SRPSKE!!! SAMO TAKO NASTAVI!!!!

Stvarno nema više smisla

pre 15 godina

Stan za Milorada, jedan stan za Milorada, stan za Miiiilooooooraaaaaaaaaaadaaaaa, jedan stan za Milorada.

I naravno-bazen.

Југослав

pre 15 godina

Хвала ти Милораде! Велико ти хвала за све што чиниш за Србе и Србију.Ако Србија то не зна да цени,ми знамо и поштујемо.Још једном,велико ХВАЛА ШАМПИОНЕ !

Jelena

pre 15 godina

Svaki komentar je suvisan-car careva,kralj kraljeva! HVALA STO POSTOJIS, VELIKO BRAVO!!!!
Rim je tvoj-svet je tvoj!
P.S.Srpska Vlada i sve instutucije po patronatom drzave -stidite se !!!!!!!!!!

Nikola

pre 15 godina

Citajuci ove komentare ne mogu da verujem?! U stvari mogu, bolest nije od juce... Svaka cast Cavicu, iskreno se radujem i cestitam mu na jos jednom uspehu! Decko je svakako za primer. Ali, dokle vise prozivanje na temu kinte, stana itd. Od glupih politicara koji od svakog sportskog uspeha prave nacionalnu festu gluplji su samo oni koji se na to primaju... a ocigledno u ovom podneblju glupana ima za izvoz. Ne salzem se da bilo kome zbog sportskog uspeha treba dati stan na poklon, nagradu ili sta vec. Da treba omoguciti najbolje moguce uslove za trening, pripreme to da! Narocito sto mnogi klinci na krilima Cavicevog, Noletovog, Aninog, Jeleninog... uspeha dobijaju dodatni podstrek i treba im omoguciti uslove za to. Za Cavica ne brinem posto je decko mlad, pametan a uz to je i skolu zavrsio (srecom nije fudbaler). Svakim novim uspehom njemu raste rejting, ime, i postaje magnet za razne sponzore, kompanije koje bi njegov lik ili ime voleli da vide uz svoj proizvod. Zato ce on sigurno imati dovoljan finansijski podstrek i bez drzavnog stana! Da sam na njegovom mestu ja bih prekinuo ovo mucno naglabanje na temu oce-nece dati stan i zahvalio se svima koji su ili koji ce obecavati razne nagrade i pocati. Cavic niti je poceo da pliva zbog Srbije niti zbog nje postize uspeh. On priva za/zbog SEBE a to sto je postao idol nacije mu je sigurno veliki podstrek. Nije morao da pliva "pod grbom" Srbije i ta odluka jeste velicanstvena; zbog toga i jeste idol i uzor svima nama ali dosta vise sa patriotskim bagatelisanjem.
I jos nesto... dokle bre vise sa omalovazavanjem Phlpsa, Federera i svih drugih rivala nasih sportista??? Zar se samo kroz mrznju prema rivalima nasih sportista iskazuje ljubav i patriotizam (ili sta vec?!). Dokle vise taj "Kalimero sindrom", svi su protiv nas... zavera... itd. Pa i ti sportisti vredno treniraju i bore se da budu najbolji. Sta u tome ima lose? Zato, bravo Cavicu, ostani dostojanstven kao sto si i bio do sada!!!

SPIDER

pre 15 godina

Kakav car. Malo je falilo da bude zlato ponovo.
Kada bi se uzeo u obzir broj osvojenih medalja i broj bazena koji svaka zemlja ucesnica ima, Srbija bi sigurno bila najuspesnija nacija prvenstva Evrope (a i Olimpijskih igara). Nazalost to je nasa sramota, a mi cemo se kao i obicno hvaliti sa tim.

mira

pre 15 godina

Bravo majstore!!!!!
Spiker hrvaske televizije Mico Dusanovic Je posle utrke jedva kroz zube progovorio da je Cavic osvojio drugo mesto.To je samo kostantacija neka se zna.

Gordan Papac, Zagreb

pre 15 godina

za: Vulvoje, 14. decembar 2008

Nije točno to što pišeš.. barem je lako provjeriti na You Tubeu:

Čaviću je srp. himna svirana prvi dan 44-45 sekundi

(evo link pa mjeri: http://www.youtube.com/watch?v=lMhRVwNpF4g&feature=related)

Sanji Jovanović je hr himna dva puta svirana po 44-45 sekundi
talijanska,a španjolska, ruska, francuska himna - sve su svirane po 44-45 sekundi..

Pa pobogu kad će ovdje anonimci prestati pisati tolike laži. Sve su himne svirane u istoj dužini i nitko nije zakinut.

Još jednom ponaljam - kraćenje himne je često na plivačkim natjecanjima.

Gordan Papac, Zagreb

andrin

pre 15 godina

Svaka cast Miloradu na osvojenoj zlatnoj i srebrnoj medalji i predstavljanju svoje zemlje u najboljem svetlu.Nadam se da ce politicari ispuniti obecanje i obezbediti mu stan i novac za naredna takmicenja.
Jeste li culi komentar novinara,kao da nije bilo finale,kao da nije plivao Cavic,verovatno sto je osvojio"samo" srebro.Stvarno strasno.Kao da smo mi pretplaceni samo na zlato.

Vulvoje

pre 15 godina

Skandalozna organizacija prvenstva! Štopovao sam vreme intoniranja himni: Čaviću su pre dva dana pustili samo 21,2 sekundu srpsku himnu, a Francuzu čak 27,6 sekundi, dakle 6,4 sekundi je duše trajala "Marseljeza"!

Mali

pre 15 godina

Eh, kako se cudno vrednuju sportovi. Teniseri bi za ovo dobili 500.000$, a Cava, verovatno broj 1 u svetu na 100m ce da dobije nove kupace gace i obecanja od raznih ministara. Covek sasvim sigurno vezba ne manje od tenisera a zauzvrat... Slava prija, ali ne kupuje se hleb njome...
Tuzno. Za trcanje i plivanje vam ne trebaju pare, tata koji moze da plati reket, loptice i termin - mnogo lako se utvrdi ko je najbolji na svetu! Znam tacno ko je bio najbrzi u skoli ili u parku. Za tenis se ne zna - mozda sam bas ja ili vi najbolji svih vremena, ali da li ste uvek imali reket, da li ste ikada nasli slobodan teren (za malo para)... Ista prica sa skijanjem - mozda je bas moj komsija najveci talenat i najbolji na svetu, ali nikada nije odvojio 1000Evra za opremu... Plivanje i trcanje - kakav pomeren sistem vrednosti!

sta da kazem...

pre 15 godina

@SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

Neki Srbi su strasni kompleksasi. Evo, ovaj gore navedeni se sada zali sto se komentator veselio pobjedi Cavica. Da se nije veselio, onda bi pak za njega komentator ispao mrzitelj sveg srpskog itd. Kako god okrenes, nevalja. Cestitke Cavicu, a ovakvim kompleksima poruka: smirite tenzije.

d

pre 15 godina

bravo za hrvatsku stafetu i za cavica,bravo za sve,masu medalja,prvenstvo odlicno.steta sto je draganja greskom diskvalificiran,tj. ostecen tu bi bila ojs jedna medalja.

Peki

pre 15 godina

Steta, tako blizu, a tako daleko od novog zlata! U svakom slucaju SVAKA CAST CAVKETU, DOKAZAO JE JOS JEDNOM DA JE NAJBOLJI! Polako, docice i ta Olimpijada u Londonu, tek cemo se mi radovati! Kakav Felps, nema pojma on!!!

Nelle

pre 15 godina

BRAVO MILORADE!!!
Tako se pliva za DRZAVU SRBIJU!!! Samo mi je krivo sto nisi bio 1 da oni hrvati ponono cuju nasu himnu "BOZE PRAVDE" alo barem 40 sec ali nema veze i ovo srebro za nas je zlato(SRAMOTA ZA HRVASKU I SRAMOTA ZA ljude koji nedaju CAVICU stan)

aca

pre 15 godina

Covek je nas ponos i nasa sramota.Za ovo drugo je zasluzna drzava koja moze ,a nece , a mi mozemo samo da ga volimo.Bravo majstore!!!!

Ajva

pre 15 godina

Covek je genije, ne mogu da verujem, uvek sam sebe pobedi kad je najpotrebnije i otpliva licni rekord. Kakva trka, jos se oporavljam! Znala sam da nece propustiti priliku da nas jos jednom ucini ponosnim, iako uvek naglasava da su mu ovo samo jaci treninzi za SP. Malo je reci da je jedan Milorad Cavic, jedan je takav covek na svetu, pa kako god da se zvao! HVALA TI, delfincino :)

Dragan Voždovac

pre 15 godina

Prvi put pišem komentar jer je Milorad Čavić to zaslužio. On nije samo naš najuspešniji plivač, već se ja ne sećam da je ikad ijedan individualni sportista u Srbiji u kontinuitetu donosio medalje kao Čavić: proslo EP, Olimpijada, EP u Rijeci ... On je po meni pomerio granice "šta Srbin može da uradi". I svaki naredni dan u kome ti Milorade Čaviću ne budeš imao "realan stan" u Srbiji samo će te još više uzdizati na "srpskom virtualnom postolju" u odnosu one koji bi ti trebali da ti ga daju. Sve najbolje u budućnosti.

rewq

pre 15 godina

Skandalozna organizacija prvenstva! Štopovao sam vreme intoniranja himni: Čaviću su pre dva dana pustili samo 21,2 sekundu srpsku himnu, a Francuzu čak 27,6 sekundi, dakle 6,4 sekundi je duše trajala "Marseljeza"!
(Vulvoje, 14. decembar 2008 21:15)
.............................

http://vinovo.magnify.net/video/Milorad-Cavic-Zlatna-medalja-Ev

Pricas gluposti, evo ti Cavica na postolju, pa stopuj opet, sve himne se sviraju 40 sekundi, takva su pravila na ovakvim takmicenjima
I himna Hrvatske i himna Srbije su se u Rijeci svirale jednako dugo (kratko)

Малер

pre 15 godina

Браво брате Србине.Пливачки клуб Партизан има највеће богаство,а то си ти.

Ти си понос земље моје,ти си понос Србије.

Michael Phelps

pre 15 godina

I want to be Milorad Cavic Chava!

Only thing I hate about him is that soccer club he supports - some Partizani, whatever. I think Red Star is way better.

lilium

pre 15 godina

Не знам шта да напишем, сваки комплимент је смешан за такву величину.
Мој наклон МАЈСТОРУ!

Ajva

pre 15 godina

Ima li jos neko problema sa otvaranjem Miloradovog zvanicnog sajta?

Jos jednom svaka cast majstoru, cula sam da je posle trke izjavio da nije bas skroz zadovoljan trkom, pa ako ikada procita nek zna da smo mi preponosni na njega, a sve ove klempe ce ga vrlo brzo gledati iz zablje perspektive na postolju.

Maximus

pre 15 godina

Eh da nam nije tebe bila bi BRUKA.Slovenci 3 puta manji od nas imaju 3 medalje, a mi samo zahvaljujuci Cavicu 2.I oni iz olimp.komiteta nama sole pamet o tome kako spremaju specijalan projekat za OI u Londonu?

Facebook

pre 15 godina

Na facebook-u formirana grupa:

"HVALA TI Milorade Čaviću"

Za 48 sati od formiranja, vise od 12000 clanova.

http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=37662484721&view=user#/group.php?gid=37662484721

d

pre 15 godina

tocno pop,mali bazeni su 20-30 posto popularnosti velikih i prava vrijednost plivaca se procjenjuje kad se pliva u velikim bazenima.to ovdje vjerovatno malo ko zna jer su plivanje poceli pratit sa cavicem pa moram objasnit.inace cavic se dokazao i u velim bazenima tako da je majstor.
a plivaci iz hrvatske i srbije ni ne mogu imati prave rezultate u velikim bazenima kad ih ni nemaju osim ako ne treniraju vani(slucaj draganja i cavic).hrvatska ima 30-ak medalja u malim ali vise vrijede 15 u velikim.

Nikola

pre 15 godina

Bilo bi OK da postavite link www.miloradcavic.net ispod ili iznad linka poshto je uradjen fan sajt Milorada u jegovu chast i koja ima da se izbori da Milorad kao i ostali sportisti i ljudi koji vrede dobiju uslove za rad u Srbiji, da to ne padne u zaborav i da ne budu aktuelne samo kad treba da se proslavi medalja.

plivać

pre 15 godina

Veeliikiii pozdrav Čaviću, majstor si!!! Braaaavvvvoooo!!!! A sada bilo bi lepo da se javi neki sponzor a ne da svi saleću samo fudbalske i košarkaške terene!!!! Plivanje nije profitabilan sport... Razmislite o tome... i poruka za d. Duje Draganja nije "greškom" diskvalifikovan, toga u plivanju nema ili jesi ili nisi napravio grešku-sudije sve vide... Pozdrav svim plivačima

Giant

pre 15 godina

Zaslužio je da mu čika Miško pokloni stan u Bellevile-u jer muj ionako prodaja slabo ide, a balerini se ne odvaja državni novac za tu namenu...

NEBOJSA Bazel

pre 15 godina

Svaka cast!Ajde SRBI ugledajte se na decka.Uspesan sportista i zavrsio studie na vreme.A ne kao u Srbiji svi studenti a od toga 50% veciti. I nikakvog drugog uspeha sem sedenja po kaficima.BRAVO Miroslave ti si nas PONOS i nemoj sa nikim da se slikas od oni nasih vodja, molim te.

sta da kazem...

pre 15 godina

@SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

Neki Srbi su strasni kompleksasi. Evo, ovaj gore navedeni se sada zali sto se komentator veselio pobjedi Cavica. Da se nije veselio, onda bi pak za njega komentator ispao mrzitelj sveg srpskog itd. Kako god okrenes, nevalja. Cestitke Cavicu, a ovakvim kompleksima poruka: smirite tenzije.

Vulvoje

pre 15 godina

Skandalozna organizacija prvenstva! Štopovao sam vreme intoniranja himni: Čaviću su pre dva dana pustili samo 21,2 sekundu srpsku himnu, a Francuzu čak 27,6 sekundi, dakle 6,4 sekundi je duše trajala "Marseljeza"!

d

pre 15 godina

bravo za hrvatsku stafetu i za cavica,bravo za sve,masu medalja,prvenstvo odlicno.steta sto je draganja greskom diskvalificiran,tj. ostecen tu bi bila ojs jedna medalja.

Nikola

pre 15 godina

Citajuci ove komentare ne mogu da verujem?! U stvari mogu, bolest nije od juce... Svaka cast Cavicu, iskreno se radujem i cestitam mu na jos jednom uspehu! Decko je svakako za primer. Ali, dokle vise prozivanje na temu kinte, stana itd. Od glupih politicara koji od svakog sportskog uspeha prave nacionalnu festu gluplji su samo oni koji se na to primaju... a ocigledno u ovom podneblju glupana ima za izvoz. Ne salzem se da bilo kome zbog sportskog uspeha treba dati stan na poklon, nagradu ili sta vec. Da treba omoguciti najbolje moguce uslove za trening, pripreme to da! Narocito sto mnogi klinci na krilima Cavicevog, Noletovog, Aninog, Jeleninog... uspeha dobijaju dodatni podstrek i treba im omoguciti uslove za to. Za Cavica ne brinem posto je decko mlad, pametan a uz to je i skolu zavrsio (srecom nije fudbaler). Svakim novim uspehom njemu raste rejting, ime, i postaje magnet za razne sponzore, kompanije koje bi njegov lik ili ime voleli da vide uz svoj proizvod. Zato ce on sigurno imati dovoljan finansijski podstrek i bez drzavnog stana! Da sam na njegovom mestu ja bih prekinuo ovo mucno naglabanje na temu oce-nece dati stan i zahvalio se svima koji su ili koji ce obecavati razne nagrade i pocati. Cavic niti je poceo da pliva zbog Srbije niti zbog nje postize uspeh. On priva za/zbog SEBE a to sto je postao idol nacije mu je sigurno veliki podstrek. Nije morao da pliva "pod grbom" Srbije i ta odluka jeste velicanstvena; zbog toga i jeste idol i uzor svima nama ali dosta vise sa patriotskim bagatelisanjem.
I jos nesto... dokle bre vise sa omalovazavanjem Phlpsa, Federera i svih drugih rivala nasih sportista??? Zar se samo kroz mrznju prema rivalima nasih sportista iskazuje ljubav i patriotizam (ili sta vec?!). Dokle vise taj "Kalimero sindrom", svi su protiv nas... zavera... itd. Pa i ti sportisti vredno treniraju i bore se da budu najbolji. Sta u tome ima lose? Zato, bravo Cavicu, ostani dostojanstven kao sto si i bio do sada!!!

Petar

pre 15 godina

Milorade svaka čast...ti si ponos nase države...pokazao si kakav si karakter,pokazao si da zaslužuješ mnogo bolju državu od ove naše...ubeđen sam da sledeće godine onaj Felps zauzima neko niže mesto na podijumu,dok će tvoje biti zlatnog sjaja!!!SVAKA ČAST MILORADE

Michael Phelps

pre 15 godina

I want to be Milorad Cavic Chava!

Only thing I hate about him is that soccer club he supports - some Partizani, whatever. I think Red Star is way better.

Nelle

pre 15 godina

BRAVO MILORADE!!!
Tako se pliva za DRZAVU SRBIJU!!! Samo mi je krivo sto nisi bio 1 da oni hrvati ponono cuju nasu himnu "BOZE PRAVDE" alo barem 40 sec ali nema veze i ovo srebro za nas je zlato(SRAMOTA ZA HRVASKU I SRAMOTA ZA ljude koji nedaju CAVICU stan)

mira

pre 15 godina

Bravo majstore!!!!!
Spiker hrvaske televizije Mico Dusanovic Je posle utrke jedva kroz zube progovorio da je Cavic osvojio drugo mesto.To je samo kostantacija neka se zna.

Marko-WashingtonDC

pre 15 godina

SVE CESTITKE I POHVALE MILORADU NA ZLATNO I SREBBRNOJ MEDALJI.
Na zalost moram da se osvrnem na komentar br . 4 nekoga iz Bazela koji proziva srpke studente da su veciti , taj definitivno nije prosao pored nekog univerziteta. Posto sma ziveo i studirao i u Srbiji i u Americi to su dve neuporedive stvari. Americki studenti en znaju da je Engleska ostrvska drzava i to njihovi Master studenti niti da se u Britinaji prica ENGLESKI jezik. U Srbiji se sasvim izvesno fakultet najteze navrsava jer se uce Markovi konaci. Svaka cast jos jednom Miloradu ali terba podsetiti da se u Americi sportom ljudi bave da bi dobili stipendiju i ne bi placali studije? Pa u jednom obicnom americkom predgradju postoji preko 200 bazena a u srbiji ih nema toliko ukupno cak i ako racunamo ove gde pada plafon. lako se sedeti u inostranstvu i pricati kkao su najveci patrioti napolju a da Srbi u Srbiji samo dembilisu. Kada bi se Srbin student u Srbiji motivisao malo bolje i on bi imao svakako bolje rezultate. Moj prijatelj je zavrsio med. fakultet samo sa jednom 9 i nema posao? Jer to motiv i da li je on kategorija vecitog studenta? da li je tako i u Svajcarskoj?

Peki

pre 15 godina

Steta, tako blizu, a tako daleko od novog zlata! U svakom slucaju SVAKA CAST CAVKETU, DOKAZAO JE JOS JEDNOM DA JE NAJBOLJI! Polako, docice i ta Olimpijada u Londonu, tek cemo se mi radovati! Kakav Felps, nema pojma on!!!

SRBIJA OD TOKIJA DO MILWOKIJA

pre 15 godina

Alal vera Milorade junacino!!!Onaj komentator sa HRT-a se zapenio ko da je neki njihov osvojio zlato!!!Amori Levo,Majkl Felps i ostali vedecemo vas u Rimu kad vam Cave bude ocitao lekciju!!!

Ajva

pre 15 godina

Covek je genije, ne mogu da verujem, uvek sam sebe pobedi kad je najpotrebnije i otpliva licni rekord. Kakva trka, jos se oporavljam! Znala sam da nece propustiti priliku da nas jos jednom ucini ponosnim, iako uvek naglasava da su mu ovo samo jaci treninzi za SP. Malo je reci da je jedan Milorad Cavic, jedan je takav covek na svetu, pa kako god da se zvao! HVALA TI, delfincino :)

Srbin

pre 15 godina

Bravo Milorade!!! Bravo Covece!!! Ti si pravi Srbin u dusi!!! Svojim uspesima skreces paznju celog auditorijuma ne samo u Srbiji nego i u Republici Srpskoj gdje te mi svi sa paznjom pratimo i gledamo!! Ali stvarno mislim da nije fer od drzavnog vrha Srbije sto se tako ophode prema tebi samo ti obecavaju a para nigdje. Mislim da je vreme da svako ispuni ono sto je obecao a obecanja je svakom dosta!!! Svojim uspesima zasluzujes mnogo a ovi nasi ti ni pripreme nisu platili ni dom ti obezbijebili to je stvarno jedna velika SRAMOTA!!! Pozdrav od Srbina iz REPUBLIKE SRPSKE!!! SAMO TAKO NASTAVI!!!!

Mali

pre 15 godina

Eh, kako se cudno vrednuju sportovi. Teniseri bi za ovo dobili 500.000$, a Cava, verovatno broj 1 u svetu na 100m ce da dobije nove kupace gace i obecanja od raznih ministara. Covek sasvim sigurno vezba ne manje od tenisera a zauzvrat... Slava prija, ali ne kupuje se hleb njome...
Tuzno. Za trcanje i plivanje vam ne trebaju pare, tata koji moze da plati reket, loptice i termin - mnogo lako se utvrdi ko je najbolji na svetu! Znam tacno ko je bio najbrzi u skoli ili u parku. Za tenis se ne zna - mozda sam bas ja ili vi najbolji svih vremena, ali da li ste uvek imali reket, da li ste ikada nasli slobodan teren (za malo para)... Ista prica sa skijanjem - mozda je bas moj komsija najveci talenat i najbolji na svetu, ali nikada nije odvojio 1000Evra za opremu... Plivanje i trcanje - kakav pomeren sistem vrednosti!

Dubrovčanin

pre 15 godina

Čitate li vi pojedinci svoje komentare prije nego što ih pošaljete adminu na odobrenje? Koji i kakvi vas to kompleksi pucaju? Jedan je čak štopao dužinu srpske i francuske himne. Svašta ljudi. Kako vam ne dosadi.
Jeste li promislili da europsko prvenstvo u plivanju, kao i sva prvenstva dosad, ima svoj protokol kojeg se treba pridržavati a da taj protokol uvjetuje dužinu intoniranja himne? Niste. Kao što nitko od vas nije primjetio da je hrvatska himna, koja je usput budi rečeno svirala dva puta, isto tako srezana na pola jer nije bilo vrem,ena za intoniranje cijele himne. Da su intonirane cijele himne prvenstvo bi trajalo barem još tri dana. Nekad je stvarno teško uključit mozak. Lakše je komšije optužit za sabotiranje himni.
Spominjete hrvatske komentatore i njihovo razočarenje ili oduševljenje nečijom pobjedom ili porazom. Zašto bi se zaboga hrvatski komentator trebao veseliti Čavićevoj medalji? Da smo u istoj državi razumio bih vas ali ovako mi nikako niste jasni. Sjećam se prvenstva u košarci i hrvatskog nastupa u Beogradu protiv Španjolaca te komentara komentatora srpske televizije. Zamisli, navijao je za Španjolce ali zašto bi to meni trebalo smetati. Niti mi je smetalo niti će mi smetati ubuduće. Ja sam navijao za Čavića i uvijek ću navijat za njega kad se natječe, ali da ću skakat od sreće kad pobijedi - neću.
Čaviću čestitke a vi kompleksaši malo razmišljajte. Nitko vas ne mrzi iako se čini da vi upravo to želite i da patite za tim.
Molim da se komentar objavi jer sam realan, iskren i ne vrijeđam nikoga. Hvala.

d

pre 15 godina

tocno pop,mali bazeni su 20-30 posto popularnosti velikih i prava vrijednost plivaca se procjenjuje kad se pliva u velikim bazenima.to ovdje vjerovatno malo ko zna jer su plivanje poceli pratit sa cavicem pa moram objasnit.inace cavic se dokazao i u velim bazenima tako da je majstor.
a plivaci iz hrvatske i srbije ni ne mogu imati prave rezultate u velikim bazenima kad ih ni nemaju osim ako ne treniraju vani(slucaj draganja i cavic).hrvatska ima 30-ak medalja u malim ali vise vrijede 15 u velikim.

IVORY

pre 15 godina

Ne moze uvek zlato, ma super kako je sam Cavic rekao da nije spreman ovo je super. Sada moze da krene da trazi i gleda stanove po Beogradu, valjda ce vise da mu daju te pare

Petar

pre 15 godina

Neverovatan je.

Samo tako dalje Milorade. I odma da ti nacrtaju stan u Beogradu.

Nek donira gospođa Vida Uzelac prva, koja je puno uradila za Srbiju !

Srečno u Rimu naredne godine. Pratimo te !!

Srbin iz BJRM

pre 15 godina

COVEK NEMA STA DA KAZE,SADA JE SVAKA REC SUVISNA,MI SRBI U OVOJ ZEMLJI NEMAMO CESTO RAZLOGA ZA RADOVANJE JER SU NAS OVDASNJI POLITICARI ODAVNO ZABORAVILI ALI ZATO NAS Djokovic,Jankovic,Ivanovic i naravno Grande CAVIC redovno raduju.VELIKO IM HVALA NA TOME OD STRANE SVIH SRBA IZ BJRM.

SPIDER

pre 15 godina

Kakav car. Malo je falilo da bude zlato ponovo.
Kada bi se uzeo u obzir broj osvojenih medalja i broj bazena koji svaka zemlja ucesnica ima, Srbija bi sigurno bila najuspesnija nacija prvenstva Evrope (a i Olimpijskih igara). Nazalost to je nasa sramota, a mi cemo se kao i obicno hvaliti sa tim.

Малер

pre 15 godina

Браво брате Србине.Пливачки клуб Партизан има највеће богаство,а то си ти.

Ти си понос земље моје,ти си понос Србије.

rewq

pre 15 godina

Skandalozna organizacija prvenstva! Štopovao sam vreme intoniranja himni: Čaviću su pre dva dana pustili samo 21,2 sekundu srpsku himnu, a Francuzu čak 27,6 sekundi, dakle 6,4 sekundi je duše trajala "Marseljeza"!
(Vulvoje, 14. decembar 2008 21:15)
.............................

http://vinovo.magnify.net/video/Milorad-Cavic-Zlatna-medalja-Ev

Pricas gluposti, evo ti Cavica na postolju, pa stopuj opet, sve himne se sviraju 40 sekundi, takva su pravila na ovakvim takmicenjima
I himna Hrvatske i himna Srbije su se u Rijeci svirale jednako dugo (kratko)

Gordan Papac, Zagreb

pre 15 godina

za: Vulvoje, 14. decembar 2008

Nije točno to što pišeš.. barem je lako provjeriti na You Tubeu:

Čaviću je srp. himna svirana prvi dan 44-45 sekundi

(evo link pa mjeri: http://www.youtube.com/watch?v=lMhRVwNpF4g&feature=related)

Sanji Jovanović je hr himna dva puta svirana po 44-45 sekundi
talijanska,a španjolska, ruska, francuska himna - sve su svirane po 44-45 sekundi..

Pa pobogu kad će ovdje anonimci prestati pisati tolike laži. Sve su himne svirane u istoj dužini i nitko nije zakinut.

Još jednom ponaljam - kraćenje himne je često na plivačkim natjecanjima.

Gordan Papac, Zagreb

andrin

pre 15 godina

Svaka cast Miloradu na osvojenoj zlatnoj i srebrnoj medalji i predstavljanju svoje zemlje u najboljem svetlu.Nadam se da ce politicari ispuniti obecanje i obezbediti mu stan i novac za naredna takmicenja.
Jeste li culi komentar novinara,kao da nije bilo finale,kao da nije plivao Cavic,verovatno sto je osvojio"samo" srebro.Stvarno strasno.Kao da smo mi pretplaceni samo na zlato.

LudiBugi_za sportske uspehe sa Balkana

pre 15 godina

BALKANSKI TORPEDO,srebro isto ka zlato jer samo ti moze danas da bies
ona hemija koja reklamira pomade-kreme preko Atlantika

Bravo Cavic
Bravo Srbija

Jelena

pre 15 godina

Svaki komentar je suvisan-car careva,kralj kraljeva! HVALA STO POSTOJIS, VELIKO BRAVO!!!!
Rim je tvoj-svet je tvoj!
P.S.Srpska Vlada i sve instutucije po patronatom drzave -stidite se !!!!!!!!!!

Југослав

pre 15 godina

Хвала ти Милораде! Велико ти хвала за све што чиниш за Србе и Србију.Ако Србија то не зна да цени,ми знамо и поштујемо.Још једном,велико ХВАЛА ШАМПИОНЕ !

Stvarno nema više smisla

pre 15 godina

Stan za Milorada, jedan stan za Milorada, stan za Miiiilooooooraaaaaaaaaaadaaaaa, jedan stan za Milorada.

I naravno-bazen.

lilium

pre 15 godina

Не знам шта да напишем, сваки комплимент је смешан за такву величину.
Мој наклон МАЈСТОРУ!

aca

pre 15 godina

Covek je nas ponos i nasa sramota.Za ovo drugo je zasluzna drzava koja moze ,a nece , a mi mozemo samo da ga volimo.Bravo majstore!!!!

Ajva

pre 15 godina

Ima li jos neko problema sa otvaranjem Miloradovog zvanicnog sajta?

Jos jednom svaka cast majstoru, cula sam da je posle trke izjavio da nije bas skroz zadovoljan trkom, pa ako ikada procita nek zna da smo mi preponosni na njega, a sve ove klempe ce ga vrlo brzo gledati iz zablje perspektive na postolju.

Dragan Voždovac

pre 15 godina

Prvi put pišem komentar jer je Milorad Čavić to zaslužio. On nije samo naš najuspešniji plivač, već se ja ne sećam da je ikad ijedan individualni sportista u Srbiji u kontinuitetu donosio medalje kao Čavić: proslo EP, Olimpijada, EP u Rijeci ... On je po meni pomerio granice "šta Srbin može da uradi". I svaki naredni dan u kome ti Milorade Čaviću ne budeš imao "realan stan" u Srbiji samo će te još više uzdizati na "srpskom virtualnom postolju" u odnosu one koji bi ti trebali da ti ga daju. Sve najbolje u budućnosti.

Facebook

pre 15 godina

Na facebook-u formirana grupa:

"HVALA TI Milorade Čaviću"

Za 48 sati od formiranja, vise od 12000 clanova.

http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=37662484721&view=user#/group.php?gid=37662484721

Maximus

pre 15 godina

Eh da nam nije tebe bila bi BRUKA.Slovenci 3 puta manji od nas imaju 3 medalje, a mi samo zahvaljujuci Cavicu 2.I oni iz olimp.komiteta nama sole pamet o tome kako spremaju specijalan projekat za OI u Londonu?

plivać

pre 15 godina

Veeliikiii pozdrav Čaviću, majstor si!!! Braaaavvvvoooo!!!! A sada bilo bi lepo da se javi neki sponzor a ne da svi saleću samo fudbalske i košarkaške terene!!!! Plivanje nije profitabilan sport... Razmislite o tome... i poruka za d. Duje Draganja nije "greškom" diskvalifikovan, toga u plivanju nema ili jesi ili nisi napravio grešku-sudije sve vide... Pozdrav svim plivačima

Giant

pre 15 godina

Zaslužio je da mu čika Miško pokloni stan u Bellevile-u jer muj ionako prodaja slabo ide, a balerini se ne odvaja državni novac za tu namenu...

Nikola

pre 15 godina

Bilo bi OK da postavite link www.miloradcavic.net ispod ili iznad linka poshto je uradjen fan sajt Milorada u jegovu chast i koja ima da se izbori da Milorad kao i ostali sportisti i ljudi koji vrede dobiju uslove za rad u Srbiji, da to ne padne u zaborav i da ne budu aktuelne samo kad treba da se proslavi medalja.