Četvrtak, 04.12.2008.

19:14

UEFA pokreće postupak protiv Dinama

UEFA je pokrenula postupak protiv Dinama iz Zagreba zbog incidenata navijača hrvatskog kluba na gostovanju Udinezeu u okviru Kupa UEFA.

Izvor: B92

UEFA pokreæe postupak protiv Dinama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

miljan CFC

pre 15 godina

UEFA pokrece postupak protiv Dinama????Hahahaha
DINAMO pokrece postupak protiv Uefe..
Nazivaju se hooligan-ima,a iz moje perspektive to je sve tako izvestaceno da nema veze s navijacima i hooliganstvom...daleko od toga.Ma zamisli te da dodju npr.kod terazijske cesme i da pocnu da prave haos...joj,za 2 min.dolecu POLICE UNITED I RAZNO RAZNE GRUPE(GRADJANA) BEOGRADA...ma o tome ne terba pricati...to se nikada nece desiti...

hrco

pre 15 godina

dolazim iz hrvatske ja bi bio sretan kao i vi srbi da izbace dinamo na 2 godine zašto? pa ionako ništa ne naprave u europi samo se sramote kao protiv tottenhama to neće bit velika kazna kao što bi bila za neki engleski klub drugo malo bi se smirila ova gamad i stoka koja vjerojatno to namjerno radi da otjera mamića ali to se radi na pogrešan način jer se šteti klubu a ne mamiću koji će svejedno negdje uzet pare zato molim UEFU da napokon izbaci dinamo i poštedi ljude muke gledanja dinama u europi kao što je bilo ove godine to je klub bez glave i repa a valjda bi se onda u ove dvije godine bez europe malo i igrači sredili poput drpića i takvih pozdrav svima

IVKE NBGD

pre 15 godina

Oni nisu ni svesni da ih ceka iskljucenje iz evrokupova. Neki njihov predstavnik je rekao ocekujemo najgore,pa cak i utakmice pred praznim tribinama. SMEH

Dejan Petkovic

pre 15 godina

Mislim da su zreli za hladjenje,barem jednu sezonu i uslovno jos nekoliko narednih.
Nemoze se vise tako,Evropa skida zice ali mi ovde na Balkanu i dalje mozemo samo da sanjamo stadione kao Engleskoj.Zasto?
Zar nam ta Engleska nije uzor u svakom "fudbalskom" pogledu?

Kuršum

pre 15 godina

Goli otok je za njih nazovi navijače,ne samo Dinamove,Partizanove,Zvezdine Hajdukove,već za svakog navijača koji se onako ponaša na utakmici.Naročito za onog što se penje na ogradu,Ne zna ni normalno da se preskoči.Na Goli otok bato to je kazna pa da vidiš kakve bubice ima da se vrate posle.

dinamovac ZG

pre 15 godina

@dinamovac ali sigurno nijedan nije bio iz Dubrovnika,jel da?Mentalni sklop navijača je isti bilo gdje,ali ne treba nas Hrvate uzimati kao cjelinu već kao Zagrepčane,Dalmatince itd.To definitivno nije isto
(Laki, 5. decembar 2008 12:06). Naravno da ne treba Hrvate uzimati kao cjelinu, ali opet ponavljam ti koji su radili sr... ne dolaze samo iz ZG ne go iz cijele HR.Konkretno u Udinama je bila BBB MOKOŠICA koja je udaljena od DU svega 6 KM. Za Dinamo ne navijaju samo Zagrebčanci nego ljudi po cijeloj HR pa i u Du. Na kraju krajeva fućkaš ti DInamo bez naših SLavonaca,Hercegovaca,Zagoraca,Ličana itd.

Delija

pre 15 godina

Ako ima pravde,bice Dinamo izbacen!Sto je preterano,preterano je!Sada je potez na UEFA-i da pokaze da zeli da iskoreni divljastvo sa stadiona,u suprotnom BBB ce i dalje divljati po Evropi!I Fejnord je doziveo istu sudbinu,Partizan...ne vidim niti jedan razlog da UEFA zastiti Dinamo!!!

Laki

pre 15 godina

@dinamovac ali sigurno nijedan nije bio iz Dubrovnika,jel da?Mentalni sklop navijača je isti bilo gdje,ali ne treba nas Hrvate uzimati kao cjelinu već kao Zagrepčane,Dalmatince itd.To definitivno nije isto

Srbin

pre 15 godina

Treba ih izbaciti barem godinu dana iz svih takmicenja. Ali nece to UEFA.Oni su katolici, ne nose majice Radovana Karadzica, podrzavju ih njihovi prijatelji "Njemci".Oni su svetska sila u fudbalu, njih je papa blagoslovio. oni su sledbenici "svetca" Stepinca , oni na svakoj utakmici uzvikuju za dom spremni, oni su miljenici UEFE nasuprot divljacima sa Balkana zvani Srbi

nesmešjerneznaš

pre 15 godina

da primetim

pričaš o stvarim o kojima pojma nema

nikoga bbb nisu napali nego su bacali baklje u teren

ako ne znaš o čem se priča onda šuti jer ispadaš pametniji

pinkerton

pre 15 godina

@Damba
A ipak je bila frka kad smo iskljucili svetlo na Marakani? Malo, ipak?
(Po usima, pa da se dime, 5. decembar 2008 11:19)
Pa zar se ti stvarno hvališ tim metodama?!?!?!?! :)))
E stvarno si pravi Srbin! :)))

Dinamovac

pre 15 godina

Molim vas,riječ je o Zagrepčanima a ne Hrvatima.Oni sramote svoj klub i grad a nas iz ostatka Hrvatske ne trpajte u isti kos s njima. (Laki, 4. decembar 2008 22:51)
Koliko ja znam dinamovaca ima iz cijele Hrvatske, pa u Udinama bili dinamovci iz Slavonije,Dalmacije,Like da ne nabrajam dalje.

pinkerton

pre 15 godina

da primetim, 4. decembar 2008 19:37)

Pa sad, to sve inače stoji, premda se ovo odnosi na bakljadu..koliko ja znam nije bilo problema u gradu..
No nebitno je to, ionako je svaka navijačka grupacija, bila ona 'ultrasi' ili ne po definiciji kukavička - BBB-i, Torcida, Grobari, Delije - sve je to bijedna fukara koja mlati slabije od sebe i to isključivo kad su brojčano nadmoćni..
Inače, da sam ja premijer Hrvatske ja bi osobno Dinamo izbacio iz UEFA na npr. 2 godine. Zaslužili su a to bi bio i dobar marketinški potez, pogotovo u ovo doba recesije..kao, pokažeš čvrstu ruku i kako držiš konce države u rukama (premda se sve raspada:))) što naš narod voli :))
Pozdrav iz Zagreba

damba

pre 15 godina

Da se okladim milion posto da ovaj moj komentar neće biti prikazan!!!??? kakva količina budalaština od vas'BRAĆO SRBI'!!! nevinašca ste uvijek bili i ostali-samo Hrvati rade s*anja a vi naravno uvijek žrtve, i po dobrom starom običaju-CEO SVET JE PROTIV VAS!!!!! i odgovor onome pametnome kako BBB napada turiste-da istina je boje se možda DELIJA I GROBARA( gaće se tresu od najjačih faca na svijetu)!!! i ovome koji se javio iz ostatka Hrvatske- ti Torcidašu brini o sebi a Zagreb i Dinamo ostavi na miru!!!

Darko

pre 15 godina

@Kit-Kat,
E, cuj, ja sam Grobar,ali ne mogu da pravdam ponašanje u Mostaru, a bilo me je sramota kad se pevalo Give Peace A Chance u revanšu. Da se nismo ponašali kao razularena banda, ne bismo se ni blamirali u Beogradu!!!
Da Dinamo neće biti drastično kažnjen, to je svima jasno, kao i da pravda nije ista za sve, a naročito za klubove iz Zapadne Evrope!!! A Ako hoćemo da pomognemo klubu, učinićemo to ako sportski navijamo, bez ekscesa, jer lako dobijamo packe, nema kredita, a bodljikava žica u Štutgartu govori sve...a mi možemo da i dalje pišamo uz vetar i k__čimo se na forumu...Tole i lokalni heroji i naše palanačke razbibrige-koga briga? I dok je tako, nećemo u Evropu, jer to samo daje izgovor nesposobnima i parazitima da i dalje sišu krv sportu.
Ciganima kriv Tole što im se tim vucara kao baba na groblje ili nama kriv ceo svet što ne osvojismo ni bod u Ligi UEFA...Ajde, prvi u selu-vajna satisfakcija!!!
Neka kazne Dinamo, zaslužili su!!! Za ovo se kažnjava već dvadeset godina u Evropi!!! A zna se ko još nije naučio-Balkan!!!

dusan

pre 15 godina

zivi bili pa videli , mi srbi treba da shvatimo da su ta djubrad zasticena jer,pripadaju nekom drugom svetu, ako ih ne kazne sa 3 sezone bez igranja bilo gde. partizan mora odmah da se zali . prasad katolicka

nemanja

pre 15 godina

Da se ovo desilo nama ne bi dobili 5 godina nego 15.I jos bi nam zabranili da igramo i svoju ligu.A videcemo kolko ce ovi "evropljani"dobiti kazne.

Sasha

pre 15 godina

Ko sme da se kladi da ce biti samo novcano i ev.igranje bez publike?

Nas bi izbacili i to za 5 godina unapred.


Slazem se sa tobom nas bi definitivno izbacili na vise godina, a sto se tice Dinama najverovatnije neka sitna kazna cisto da kazu kaznili smo ih.

ante

pre 15 godina

zbog ovakvog razmišljanja ćemo zauvijek i ostati u blatu balkana.. mi se*emo po vama, vi se*ete po nama, a europa (i slovenci) nam se smiju..

što nitko ne spominje navijače pariza!?

dacho

pre 15 godina

(kit-kat, 4. decembar 2008 20:15)
Pogledaj malo šta su radili Liverpulovi navijači i IGRAČI na prošloj utakmici kao i to koliko su "kažnjeni", pa onda komentariši poteze DELIJA.
A najbolje je da gledaš u svoju tribinu!

Sta reci

pre 15 godina

Da je iole pravde kod UEFA Dinamo i Hajduk bi odavno bili kaznjeni sa bar 2 godine neigranja u Evropi.Pa pale grad i stadion na svako moguce gostovanje!Nazalost Dinamo ce biti kaznjen samo novcano i sa 2-3 utakmice bez prisustva publike.....

kit-kat

pre 15 godina

Nema veze, bar cete da podmladite tim za ovih par sezona koje necete igrati. Ne znam da liste primetili kako su Grobari mirni kao bubice u ovoj sezoni...batina iz Raja izasla!!!
(Darko, 4. decembar 2008 19:34)


sto ce reci - severine bi trebalo izbaciti iz domace lige u nizi rang zbog svega sto rade "de-li-je" (al zamislite cak im je i to nas Tole sredio... da dobiju uslovnu kaznu naravno ccc)

iz Evrope nema potrebe... a i kako izbaciti posmatrace!? :)

*da je pravde, zavrnuli bi dinamovcima usi... ali svi znaju da su zapadu oni omiljeni balkanci - srbi su im za izivljavanje.
valjda smo mi i krivi za to u udinama Evropo, ne? :P

Stalone

pre 15 godina

Pravili su sran.a u Udinama, palili baklje, pao navijac sa tribina, znaci cisto huliganstvo!
Da vidimo da li je uefa ravnopravna...

zakopavamo duboko

pre 15 godina

@Darko
naravno,covjece.Najgore sto mogu da ocekuju je igranje bez gledalaca.realno ,Hrvati,njihovi klubovi i reprezentacija su odavno zasluzuvali izbacivanje iz svih takmicenja,ali gledali su im kroz prste i sada su se tako osilili da prave s...a po citavoj Evropi.Uopste mi nije jasno,ali neko im gore to sve"pegla"iako su sinonim za primitivizam,sovinizam i divljastvo svake vrste.Realno, imamo i mi svoje bisere,ali u mnogo manjoj mjeri i nama se ne oprasta

Stefan

pre 15 godina

gospoda iz uefa su srbomrzci. da smo mi ovako nesto uradili bili bi do kraja zivota diskvalifikovani a ove ja*are ce dobiti novcanu kaznu i upozorenje kao i svaki put

marko-nbg

pre 15 godina

Pojeo vuk magarca! Proci ce samo sa novcanom kaznom! Smem i da stavim neku lovu na to! Partizan su izbacili zbog nereda i ostalih gluposti, dok komsije prave haos na svakoj utakmici reprezentacije i njihovih timova kad igraju u gostima i nikom nista!

срба

pre 15 godina

нема сумње да ће динамо поново да се извуче са релативно благом казном, не смем ни да помислим шта би било да је наш клуб у питању, уосталом то смо већ имали прилику да видимо!

da primetim

pre 15 godina

Hrabri Bad Blue Boys-i se opet sukobljavaju sa obicnim gradjanima? Jesu li oni ikada imali navijacko gostovanje ili se sve to svodi na napadanje baba, devojaka i turista, pa onda bezanje od policije kao u Pragu. Gde je tu "mentalita ultra"? Nego nevidjeni su mangupi u drustvu turista i obicnih gradjana. A to sto su im oni mete, sve govori o toj zalosnoj grupi.

Zivi bili pa videli

pre 15 godina

Da ima pravde na ovom svetu, odavno bi oni bili iskljuceni iz evropskih takmicenja. Blaga kazna kao i uvek.. i ovaj put.

Darko

pre 15 godina

Nema veze, bar cete da podmladite tim za ovih par sezona koje necete igrati. Ne znam da liste primetili kako su Grobari mirni kao bubice u ovoj sezoni...batina iz Raja izasla!!!

da primetim

pre 15 godina

Hrabri Bad Blue Boys-i se opet sukobljavaju sa obicnim gradjanima? Jesu li oni ikada imali navijacko gostovanje ili se sve to svodi na napadanje baba, devojaka i turista, pa onda bezanje od policije kao u Pragu. Gde je tu "mentalita ultra"? Nego nevidjeni su mangupi u drustvu turista i obicnih gradjana. A to sto su im oni mete, sve govori o toj zalosnoj grupi.

Darko

pre 15 godina

Nema veze, bar cete da podmladite tim za ovih par sezona koje necete igrati. Ne znam da liste primetili kako su Grobari mirni kao bubice u ovoj sezoni...batina iz Raja izasla!!!

срба

pre 15 godina

нема сумње да ће динамо поново да се извуче са релативно благом казном, не смем ни да помислим шта би било да је наш клуб у питању, уосталом то смо већ имали прилику да видимо!

Stefan

pre 15 godina

gospoda iz uefa su srbomrzci. da smo mi ovako nesto uradili bili bi do kraja zivota diskvalifikovani a ove ja*are ce dobiti novcanu kaznu i upozorenje kao i svaki put

Zivi bili pa videli

pre 15 godina

Da ima pravde na ovom svetu, odavno bi oni bili iskljuceni iz evropskih takmicenja. Blaga kazna kao i uvek.. i ovaj put.

Stalone

pre 15 godina

Pravili su sran.a u Udinama, palili baklje, pao navijac sa tribina, znaci cisto huliganstvo!
Da vidimo da li je uefa ravnopravna...

kit-kat

pre 15 godina

Nema veze, bar cete da podmladite tim za ovih par sezona koje necete igrati. Ne znam da liste primetili kako su Grobari mirni kao bubice u ovoj sezoni...batina iz Raja izasla!!!
(Darko, 4. decembar 2008 19:34)


sto ce reci - severine bi trebalo izbaciti iz domace lige u nizi rang zbog svega sto rade "de-li-je" (al zamislite cak im je i to nas Tole sredio... da dobiju uslovnu kaznu naravno ccc)

iz Evrope nema potrebe... a i kako izbaciti posmatrace!? :)

*da je pravde, zavrnuli bi dinamovcima usi... ali svi znaju da su zapadu oni omiljeni balkanci - srbi su im za izivljavanje.
valjda smo mi i krivi za to u udinama Evropo, ne? :P

zakopavamo duboko

pre 15 godina

@Darko
naravno,covjece.Najgore sto mogu da ocekuju je igranje bez gledalaca.realno ,Hrvati,njihovi klubovi i reprezentacija su odavno zasluzuvali izbacivanje iz svih takmicenja,ali gledali su im kroz prste i sada su se tako osilili da prave s...a po citavoj Evropi.Uopste mi nije jasno,ali neko im gore to sve"pegla"iako su sinonim za primitivizam,sovinizam i divljastvo svake vrste.Realno, imamo i mi svoje bisere,ali u mnogo manjoj mjeri i nama se ne oprasta

Sta reci

pre 15 godina

Da je iole pravde kod UEFA Dinamo i Hajduk bi odavno bili kaznjeni sa bar 2 godine neigranja u Evropi.Pa pale grad i stadion na svako moguce gostovanje!Nazalost Dinamo ce biti kaznjen samo novcano i sa 2-3 utakmice bez prisustva publike.....

marko-nbg

pre 15 godina

Pojeo vuk magarca! Proci ce samo sa novcanom kaznom! Smem i da stavim neku lovu na to! Partizan su izbacili zbog nereda i ostalih gluposti, dok komsije prave haos na svakoj utakmici reprezentacije i njihovih timova kad igraju u gostima i nikom nista!

ante

pre 15 godina

zbog ovakvog razmišljanja ćemo zauvijek i ostati u blatu balkana.. mi se*emo po vama, vi se*ete po nama, a europa (i slovenci) nam se smiju..

što nitko ne spominje navijače pariza!?

dacho

pre 15 godina

(kit-kat, 4. decembar 2008 20:15)
Pogledaj malo šta su radili Liverpulovi navijači i IGRAČI na prošloj utakmici kao i to koliko su "kažnjeni", pa onda komentariši poteze DELIJA.
A najbolje je da gledaš u svoju tribinu!

damba

pre 15 godina

Da se okladim milion posto da ovaj moj komentar neće biti prikazan!!!??? kakva količina budalaština od vas'BRAĆO SRBI'!!! nevinašca ste uvijek bili i ostali-samo Hrvati rade s*anja a vi naravno uvijek žrtve, i po dobrom starom običaju-CEO SVET JE PROTIV VAS!!!!! i odgovor onome pametnome kako BBB napada turiste-da istina je boje se možda DELIJA I GROBARA( gaće se tresu od najjačih faca na svijetu)!!! i ovome koji se javio iz ostatka Hrvatske- ti Torcidašu brini o sebi a Zagreb i Dinamo ostavi na miru!!!

dusan

pre 15 godina

zivi bili pa videli , mi srbi treba da shvatimo da su ta djubrad zasticena jer,pripadaju nekom drugom svetu, ako ih ne kazne sa 3 sezone bez igranja bilo gde. partizan mora odmah da se zali . prasad katolicka

Sasha

pre 15 godina

Ko sme da se kladi da ce biti samo novcano i ev.igranje bez publike?

Nas bi izbacili i to za 5 godina unapred.


Slazem se sa tobom nas bi definitivno izbacili na vise godina, a sto se tice Dinama najverovatnije neka sitna kazna cisto da kazu kaznili smo ih.

nemanja

pre 15 godina

Da se ovo desilo nama ne bi dobili 5 godina nego 15.I jos bi nam zabranili da igramo i svoju ligu.A videcemo kolko ce ovi "evropljani"dobiti kazne.

Darko

pre 15 godina

@Kit-Kat,
E, cuj, ja sam Grobar,ali ne mogu da pravdam ponašanje u Mostaru, a bilo me je sramota kad se pevalo Give Peace A Chance u revanšu. Da se nismo ponašali kao razularena banda, ne bismo se ni blamirali u Beogradu!!!
Da Dinamo neće biti drastično kažnjen, to je svima jasno, kao i da pravda nije ista za sve, a naročito za klubove iz Zapadne Evrope!!! A Ako hoćemo da pomognemo klubu, učinićemo to ako sportski navijamo, bez ekscesa, jer lako dobijamo packe, nema kredita, a bodljikava žica u Štutgartu govori sve...a mi možemo da i dalje pišamo uz vetar i k__čimo se na forumu...Tole i lokalni heroji i naše palanačke razbibrige-koga briga? I dok je tako, nećemo u Evropu, jer to samo daje izgovor nesposobnima i parazitima da i dalje sišu krv sportu.
Ciganima kriv Tole što im se tim vucara kao baba na groblje ili nama kriv ceo svet što ne osvojismo ni bod u Ligi UEFA...Ajde, prvi u selu-vajna satisfakcija!!!
Neka kazne Dinamo, zaslužili su!!! Za ovo se kažnjava već dvadeset godina u Evropi!!! A zna se ko još nije naučio-Balkan!!!

Dinamovac

pre 15 godina

Molim vas,riječ je o Zagrepčanima a ne Hrvatima.Oni sramote svoj klub i grad a nas iz ostatka Hrvatske ne trpajte u isti kos s njima. (Laki, 4. decembar 2008 22:51)
Koliko ja znam dinamovaca ima iz cijele Hrvatske, pa u Udinama bili dinamovci iz Slavonije,Dalmacije,Like da ne nabrajam dalje.

Srbin

pre 15 godina

Treba ih izbaciti barem godinu dana iz svih takmicenja. Ali nece to UEFA.Oni su katolici, ne nose majice Radovana Karadzica, podrzavju ih njihovi prijatelji "Njemci".Oni su svetska sila u fudbalu, njih je papa blagoslovio. oni su sledbenici "svetca" Stepinca , oni na svakoj utakmici uzvikuju za dom spremni, oni su miljenici UEFE nasuprot divljacima sa Balkana zvani Srbi

pinkerton

pre 15 godina

da primetim, 4. decembar 2008 19:37)

Pa sad, to sve inače stoji, premda se ovo odnosi na bakljadu..koliko ja znam nije bilo problema u gradu..
No nebitno je to, ionako je svaka navijačka grupacija, bila ona 'ultrasi' ili ne po definiciji kukavička - BBB-i, Torcida, Grobari, Delije - sve je to bijedna fukara koja mlati slabije od sebe i to isključivo kad su brojčano nadmoćni..
Inače, da sam ja premijer Hrvatske ja bi osobno Dinamo izbacio iz UEFA na npr. 2 godine. Zaslužili su a to bi bio i dobar marketinški potez, pogotovo u ovo doba recesije..kao, pokažeš čvrstu ruku i kako držiš konce države u rukama (premda se sve raspada:))) što naš narod voli :))
Pozdrav iz Zagreba

pinkerton

pre 15 godina

@Damba
A ipak je bila frka kad smo iskljucili svetlo na Marakani? Malo, ipak?
(Po usima, pa da se dime, 5. decembar 2008 11:19)
Pa zar se ti stvarno hvališ tim metodama?!?!?!?! :)))
E stvarno si pravi Srbin! :)))

dinamovac ZG

pre 15 godina

@dinamovac ali sigurno nijedan nije bio iz Dubrovnika,jel da?Mentalni sklop navijača je isti bilo gdje,ali ne treba nas Hrvate uzimati kao cjelinu već kao Zagrepčane,Dalmatince itd.To definitivno nije isto
(Laki, 5. decembar 2008 12:06). Naravno da ne treba Hrvate uzimati kao cjelinu, ali opet ponavljam ti koji su radili sr... ne dolaze samo iz ZG ne go iz cijele HR.Konkretno u Udinama je bila BBB MOKOŠICA koja je udaljena od DU svega 6 KM. Za Dinamo ne navijaju samo Zagrebčanci nego ljudi po cijeloj HR pa i u Du. Na kraju krajeva fućkaš ti DInamo bez naših SLavonaca,Hercegovaca,Zagoraca,Ličana itd.

nesmešjerneznaš

pre 15 godina

da primetim

pričaš o stvarim o kojima pojma nema

nikoga bbb nisu napali nego su bacali baklje u teren

ako ne znaš o čem se priča onda šuti jer ispadaš pametniji

Delija

pre 15 godina

Ako ima pravde,bice Dinamo izbacen!Sto je preterano,preterano je!Sada je potez na UEFA-i da pokaze da zeli da iskoreni divljastvo sa stadiona,u suprotnom BBB ce i dalje divljati po Evropi!I Fejnord je doziveo istu sudbinu,Partizan...ne vidim niti jedan razlog da UEFA zastiti Dinamo!!!

hrco

pre 15 godina

dolazim iz hrvatske ja bi bio sretan kao i vi srbi da izbace dinamo na 2 godine zašto? pa ionako ništa ne naprave u europi samo se sramote kao protiv tottenhama to neće bit velika kazna kao što bi bila za neki engleski klub drugo malo bi se smirila ova gamad i stoka koja vjerojatno to namjerno radi da otjera mamića ali to se radi na pogrešan način jer se šteti klubu a ne mamiću koji će svejedno negdje uzet pare zato molim UEFU da napokon izbaci dinamo i poštedi ljude muke gledanja dinama u europi kao što je bilo ove godine to je klub bez glave i repa a valjda bi se onda u ove dvije godine bez europe malo i igrači sredili poput drpića i takvih pozdrav svima

Laki

pre 15 godina

@dinamovac ali sigurno nijedan nije bio iz Dubrovnika,jel da?Mentalni sklop navijača je isti bilo gdje,ali ne treba nas Hrvate uzimati kao cjelinu već kao Zagrepčane,Dalmatince itd.To definitivno nije isto

Kuršum

pre 15 godina

Goli otok je za njih nazovi navijače,ne samo Dinamove,Partizanove,Zvezdine Hajdukove,već za svakog navijača koji se onako ponaša na utakmici.Naročito za onog što se penje na ogradu,Ne zna ni normalno da se preskoči.Na Goli otok bato to je kazna pa da vidiš kakve bubice ima da se vrate posle.

Dejan Petkovic

pre 15 godina

Mislim da su zreli za hladjenje,barem jednu sezonu i uslovno jos nekoliko narednih.
Nemoze se vise tako,Evropa skida zice ali mi ovde na Balkanu i dalje mozemo samo da sanjamo stadione kao Engleskoj.Zasto?
Zar nam ta Engleska nije uzor u svakom "fudbalskom" pogledu?

IVKE NBGD

pre 15 godina

Oni nisu ni svesni da ih ceka iskljucenje iz evrokupova. Neki njihov predstavnik je rekao ocekujemo najgore,pa cak i utakmice pred praznim tribinama. SMEH

miljan CFC

pre 15 godina

UEFA pokrece postupak protiv Dinama????Hahahaha
DINAMO pokrece postupak protiv Uefe..
Nazivaju se hooligan-ima,a iz moje perspektive to je sve tako izvestaceno da nema veze s navijacima i hooliganstvom...daleko od toga.Ma zamisli te da dodju npr.kod terazijske cesme i da pocnu da prave haos...joj,za 2 min.dolecu POLICE UNITED I RAZNO RAZNE GRUPE(GRADJANA) BEOGRADA...ma o tome ne terba pricati...to se nikada nece desiti...

Darko

pre 15 godina

Nema veze, bar cete da podmladite tim za ovih par sezona koje necete igrati. Ne znam da liste primetili kako su Grobari mirni kao bubice u ovoj sezoni...batina iz Raja izasla!!!

damba

pre 15 godina

Da se okladim milion posto da ovaj moj komentar neće biti prikazan!!!??? kakva količina budalaština od vas'BRAĆO SRBI'!!! nevinašca ste uvijek bili i ostali-samo Hrvati rade s*anja a vi naravno uvijek žrtve, i po dobrom starom običaju-CEO SVET JE PROTIV VAS!!!!! i odgovor onome pametnome kako BBB napada turiste-da istina je boje se možda DELIJA I GROBARA( gaće se tresu od najjačih faca na svijetu)!!! i ovome koji se javio iz ostatka Hrvatske- ti Torcidašu brini o sebi a Zagreb i Dinamo ostavi na miru!!!

kit-kat

pre 15 godina

Nema veze, bar cete da podmladite tim za ovih par sezona koje necete igrati. Ne znam da liste primetili kako su Grobari mirni kao bubice u ovoj sezoni...batina iz Raja izasla!!!
(Darko, 4. decembar 2008 19:34)


sto ce reci - severine bi trebalo izbaciti iz domace lige u nizi rang zbog svega sto rade "de-li-je" (al zamislite cak im je i to nas Tole sredio... da dobiju uslovnu kaznu naravno ccc)

iz Evrope nema potrebe... a i kako izbaciti posmatrace!? :)

*da je pravde, zavrnuli bi dinamovcima usi... ali svi znaju da su zapadu oni omiljeni balkanci - srbi su im za izivljavanje.
valjda smo mi i krivi za to u udinama Evropo, ne? :P

dusan

pre 15 godina

zivi bili pa videli , mi srbi treba da shvatimo da su ta djubrad zasticena jer,pripadaju nekom drugom svetu, ako ih ne kazne sa 3 sezone bez igranja bilo gde. partizan mora odmah da se zali . prasad katolicka

da primetim

pre 15 godina

Hrabri Bad Blue Boys-i se opet sukobljavaju sa obicnim gradjanima? Jesu li oni ikada imali navijacko gostovanje ili se sve to svodi na napadanje baba, devojaka i turista, pa onda bezanje od policije kao u Pragu. Gde je tu "mentalita ultra"? Nego nevidjeni su mangupi u drustvu turista i obicnih gradjana. A to sto su im oni mete, sve govori o toj zalosnoj grupi.

zakopavamo duboko

pre 15 godina

@Darko
naravno,covjece.Najgore sto mogu da ocekuju je igranje bez gledalaca.realno ,Hrvati,njihovi klubovi i reprezentacija su odavno zasluzuvali izbacivanje iz svih takmicenja,ali gledali su im kroz prste i sada su se tako osilili da prave s...a po citavoj Evropi.Uopste mi nije jasno,ali neko im gore to sve"pegla"iako su sinonim za primitivizam,sovinizam i divljastvo svake vrste.Realno, imamo i mi svoje bisere,ali u mnogo manjoj mjeri i nama se ne oprasta

Srbin

pre 15 godina

Treba ih izbaciti barem godinu dana iz svih takmicenja. Ali nece to UEFA.Oni su katolici, ne nose majice Radovana Karadzica, podrzavju ih njihovi prijatelji "Njemci".Oni su svetska sila u fudbalu, njih je papa blagoslovio. oni su sledbenici "svetca" Stepinca , oni na svakoj utakmici uzvikuju za dom spremni, oni su miljenici UEFE nasuprot divljacima sa Balkana zvani Srbi

Stefan

pre 15 godina

gospoda iz uefa su srbomrzci. da smo mi ovako nesto uradili bili bi do kraja zivota diskvalifikovani a ove ja*are ce dobiti novcanu kaznu i upozorenje kao i svaki put

dacho

pre 15 godina

(kit-kat, 4. decembar 2008 20:15)
Pogledaj malo šta su radili Liverpulovi navijači i IGRAČI na prošloj utakmici kao i to koliko su "kažnjeni", pa onda komentariši poteze DELIJA.
A najbolje je da gledaš u svoju tribinu!

Zivi bili pa videli

pre 15 godina

Da ima pravde na ovom svetu, odavno bi oni bili iskljuceni iz evropskih takmicenja. Blaga kazna kao i uvek.. i ovaj put.

ante

pre 15 godina

zbog ovakvog razmišljanja ćemo zauvijek i ostati u blatu balkana.. mi se*emo po vama, vi se*ete po nama, a europa (i slovenci) nam se smiju..

što nitko ne spominje navijače pariza!?

pinkerton

pre 15 godina

da primetim, 4. decembar 2008 19:37)

Pa sad, to sve inače stoji, premda se ovo odnosi na bakljadu..koliko ja znam nije bilo problema u gradu..
No nebitno je to, ionako je svaka navijačka grupacija, bila ona 'ultrasi' ili ne po definiciji kukavička - BBB-i, Torcida, Grobari, Delije - sve je to bijedna fukara koja mlati slabije od sebe i to isključivo kad su brojčano nadmoćni..
Inače, da sam ja premijer Hrvatske ja bi osobno Dinamo izbacio iz UEFA na npr. 2 godine. Zaslužili su a to bi bio i dobar marketinški potez, pogotovo u ovo doba recesije..kao, pokažeš čvrstu ruku i kako držiš konce države u rukama (premda se sve raspada:))) što naš narod voli :))
Pozdrav iz Zagreba

Kuršum

pre 15 godina

Goli otok je za njih nazovi navijače,ne samo Dinamove,Partizanove,Zvezdine Hajdukove,već za svakog navijača koji se onako ponaša na utakmici.Naročito za onog što se penje na ogradu,Ne zna ni normalno da se preskoči.Na Goli otok bato to je kazna pa da vidiš kakve bubice ima da se vrate posle.

срба

pre 15 godina

нема сумње да ће динамо поново да се извуче са релативно благом казном, не смем ни да помислим шта би било да је наш клуб у питању, уосталом то смо већ имали прилику да видимо!

nemanja

pre 15 godina

Da se ovo desilo nama ne bi dobili 5 godina nego 15.I jos bi nam zabranili da igramo i svoju ligu.A videcemo kolko ce ovi "evropljani"dobiti kazne.

nesmešjerneznaš

pre 15 godina

da primetim

pričaš o stvarim o kojima pojma nema

nikoga bbb nisu napali nego su bacali baklje u teren

ako ne znaš o čem se priča onda šuti jer ispadaš pametniji

marko-nbg

pre 15 godina

Pojeo vuk magarca! Proci ce samo sa novcanom kaznom! Smem i da stavim neku lovu na to! Partizan su izbacili zbog nereda i ostalih gluposti, dok komsije prave haos na svakoj utakmici reprezentacije i njihovih timova kad igraju u gostima i nikom nista!

pinkerton

pre 15 godina

@Damba
A ipak je bila frka kad smo iskljucili svetlo na Marakani? Malo, ipak?
(Po usima, pa da se dime, 5. decembar 2008 11:19)
Pa zar se ti stvarno hvališ tim metodama?!?!?!?! :)))
E stvarno si pravi Srbin! :)))

Sta reci

pre 15 godina

Da je iole pravde kod UEFA Dinamo i Hajduk bi odavno bili kaznjeni sa bar 2 godine neigranja u Evropi.Pa pale grad i stadion na svako moguce gostovanje!Nazalost Dinamo ce biti kaznjen samo novcano i sa 2-3 utakmice bez prisustva publike.....

Dinamovac

pre 15 godina

Molim vas,riječ je o Zagrepčanima a ne Hrvatima.Oni sramote svoj klub i grad a nas iz ostatka Hrvatske ne trpajte u isti kos s njima. (Laki, 4. decembar 2008 22:51)
Koliko ja znam dinamovaca ima iz cijele Hrvatske, pa u Udinama bili dinamovci iz Slavonije,Dalmacije,Like da ne nabrajam dalje.

dinamovac ZG

pre 15 godina

@dinamovac ali sigurno nijedan nije bio iz Dubrovnika,jel da?Mentalni sklop navijača je isti bilo gdje,ali ne treba nas Hrvate uzimati kao cjelinu već kao Zagrepčane,Dalmatince itd.To definitivno nije isto
(Laki, 5. decembar 2008 12:06). Naravno da ne treba Hrvate uzimati kao cjelinu, ali opet ponavljam ti koji su radili sr... ne dolaze samo iz ZG ne go iz cijele HR.Konkretno u Udinama je bila BBB MOKOŠICA koja je udaljena od DU svega 6 KM. Za Dinamo ne navijaju samo Zagrebčanci nego ljudi po cijeloj HR pa i u Du. Na kraju krajeva fućkaš ti DInamo bez naših SLavonaca,Hercegovaca,Zagoraca,Ličana itd.

Dejan Petkovic

pre 15 godina

Mislim da su zreli za hladjenje,barem jednu sezonu i uslovno jos nekoliko narednih.
Nemoze se vise tako,Evropa skida zice ali mi ovde na Balkanu i dalje mozemo samo da sanjamo stadione kao Engleskoj.Zasto?
Zar nam ta Engleska nije uzor u svakom "fudbalskom" pogledu?

miljan CFC

pre 15 godina

UEFA pokrece postupak protiv Dinama????Hahahaha
DINAMO pokrece postupak protiv Uefe..
Nazivaju se hooligan-ima,a iz moje perspektive to je sve tako izvestaceno da nema veze s navijacima i hooliganstvom...daleko od toga.Ma zamisli te da dodju npr.kod terazijske cesme i da pocnu da prave haos...joj,za 2 min.dolecu POLICE UNITED I RAZNO RAZNE GRUPE(GRADJANA) BEOGRADA...ma o tome ne terba pricati...to se nikada nece desiti...

Delija

pre 15 godina

Ako ima pravde,bice Dinamo izbacen!Sto je preterano,preterano je!Sada je potez na UEFA-i da pokaze da zeli da iskoreni divljastvo sa stadiona,u suprotnom BBB ce i dalje divljati po Evropi!I Fejnord je doziveo istu sudbinu,Partizan...ne vidim niti jedan razlog da UEFA zastiti Dinamo!!!

Sasha

pre 15 godina

Ko sme da se kladi da ce biti samo novcano i ev.igranje bez publike?

Nas bi izbacili i to za 5 godina unapred.


Slazem se sa tobom nas bi definitivno izbacili na vise godina, a sto se tice Dinama najverovatnije neka sitna kazna cisto da kazu kaznili smo ih.

Laki

pre 15 godina

@dinamovac ali sigurno nijedan nije bio iz Dubrovnika,jel da?Mentalni sklop navijača je isti bilo gdje,ali ne treba nas Hrvate uzimati kao cjelinu već kao Zagrepčane,Dalmatince itd.To definitivno nije isto

hrco

pre 15 godina

dolazim iz hrvatske ja bi bio sretan kao i vi srbi da izbace dinamo na 2 godine zašto? pa ionako ništa ne naprave u europi samo se sramote kao protiv tottenhama to neće bit velika kazna kao što bi bila za neki engleski klub drugo malo bi se smirila ova gamad i stoka koja vjerojatno to namjerno radi da otjera mamića ali to se radi na pogrešan način jer se šteti klubu a ne mamiću koji će svejedno negdje uzet pare zato molim UEFU da napokon izbaci dinamo i poštedi ljude muke gledanja dinama u europi kao što je bilo ove godine to je klub bez glave i repa a valjda bi se onda u ove dvije godine bez europe malo i igrači sredili poput drpića i takvih pozdrav svima

Stalone

pre 15 godina

Pravili su sran.a u Udinama, palili baklje, pao navijac sa tribina, znaci cisto huliganstvo!
Da vidimo da li je uefa ravnopravna...

Darko

pre 15 godina

@Kit-Kat,
E, cuj, ja sam Grobar,ali ne mogu da pravdam ponašanje u Mostaru, a bilo me je sramota kad se pevalo Give Peace A Chance u revanšu. Da se nismo ponašali kao razularena banda, ne bismo se ni blamirali u Beogradu!!!
Da Dinamo neće biti drastično kažnjen, to je svima jasno, kao i da pravda nije ista za sve, a naročito za klubove iz Zapadne Evrope!!! A Ako hoćemo da pomognemo klubu, učinićemo to ako sportski navijamo, bez ekscesa, jer lako dobijamo packe, nema kredita, a bodljikava žica u Štutgartu govori sve...a mi možemo da i dalje pišamo uz vetar i k__čimo se na forumu...Tole i lokalni heroji i naše palanačke razbibrige-koga briga? I dok je tako, nećemo u Evropu, jer to samo daje izgovor nesposobnima i parazitima da i dalje sišu krv sportu.
Ciganima kriv Tole što im se tim vucara kao baba na groblje ili nama kriv ceo svet što ne osvojismo ni bod u Ligi UEFA...Ajde, prvi u selu-vajna satisfakcija!!!
Neka kazne Dinamo, zaslužili su!!! Za ovo se kažnjava već dvadeset godina u Evropi!!! A zna se ko još nije naučio-Balkan!!!

IVKE NBGD

pre 15 godina

Oni nisu ni svesni da ih ceka iskljucenje iz evrokupova. Neki njihov predstavnik je rekao ocekujemo najgore,pa cak i utakmice pred praznim tribinama. SMEH