Smenjen Siniša Jasnić

Direktor preduzeća Univerzijada 2009. Siniša Jasnić više nema ovlašćena da donosi odluke u vezi sa ovim takmičenjem.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Na zalost nasoj "vladi"ne trebaju strucnjaci, nego partiski poslusnici.Kao i do sada, bitniji su interesi poedinca ili grupe.Neko demostrira moc?!
  (coko, 18. oktobar 2008 18:38)

  # Link komentara

 2. Svi DIF-ovci u NS znaju ko je Jasnic, ali svi - najobicniji lopov. (i zamislite to je jos jedan crnogorac - lopov u nasem sportu)
  (Goranns, 18. oktobar 2008 18:25)

  # Link komentara

 3. Potrebno je proveriti sve informacije vezane za dotičnog gospodina. Njegova šteta je mnogo veća, ako se uzme podatak da postoji urušavanje ugleda naše zemlje u Svetu. Ukoliko se neko bavi novinarskim istraživanjima, mogao bi da nađe interesantne podatkeu karijeri dotične osobe, a pogotovo mahinacija i zloupotreba na Fakultetu za sport u Novom Sadu. A šta je sa nerazjašnjenim okolnostima upada maskiranih naooružanih lica, koja su uzela ni manje ni više, samo hard disc iz računovodstva. Korene treba tražiti dublje. Svi se izgleda razumeju u sport, ali onaj kada treba da se uzme novac! Da li ova sadašnja vlast sada namerava konečno da preduzme protiv kvazi Univerzitetske sportske mafije. Možda je ovo početak!!
  (Petko, 18. oktobar 2008 18:08)

  # Link komentara

 4. Nedaj se ujko!
  (Chuck Norris, 18. oktobar 2008 14:36)

  # Link komentara

 5. Jasnic je najvise doprineo dobijanju Univerzijade.Sada posto je bio simpatizer Kostunice nije dobar pa zato mora da ode.Neki drugi koji su se prodali i promenili tabor - presli na stranu DS-a i dalje plivaju u Univerzijadi.Nikada u Srbiji nije bila bitna kompetentnost i sposobnost vec pripadnost.Zalosno i istinito ,isto se odnosi i na konkurse po gradu Beogradu !!!
  (znalac, 18. oktobar 2008 12:39)

  # Link komentara

 6. Zaslugom Jasnica Beograd je dobio Univerzijadu, to ste zaboravili. Finansijska inspekcija je vec vise od pola godine u prostorijama Univerzijade. Valjda bi vi koji jedva cekate da nesto nadju do sada izneli to u javnost. Ako je Jasnicu najveca greska ugovor sa Varteksom, sta bi sa tim tenderom? On nije mogao da sklopi ugovor bez tendera,a Vlada moze, pod izgovorom da nema uslova za raspisivanje.Pola Vlade sedi u organizacionom odboru, sto ga nisu kontrolisali do sada? Nego je izgleda nekom zasmetao, pa mora da ode po svaku cenu, da mogu da rade sta hoce.
  (Knezevic, 18. oktobar 2008 11:59)

  # Link komentara

 7. Riskantan potez... s' jedne strane Sinisa Jasnic predstavlja velikana srpskog sporta koji se moze svrstati rame uz rame sa Lukom Pavicevicem i Djokajem, opet s druge strane postoje indicije da je on ucestvovao u raznim mahinacijama, npr kupovina samojeda svakom domacem dzudisti iako je prvobitni dogovor bio da im savez plati samo frtalj samojeda, a da ostatak oni sami sebi priuste,,, medjutim sta je tu je iz ove koze se ne moze i moramo usmeriiti snage ka jacanju kolektiva za predstojeca iskusenja, najgore je predati se bez borbr, ali to necemo dozvoliti sebi... treba napomenuti da je austrougarska apsolutni favorit, ali treba se boriti i ne treba idci belu zastavicu kao sto je to ucinio Marko Elsner svojevremen nego se treba boriti pa sta bude nek bude... ono sto treba napomenuti je da srbija igra bez dva glavna prvotimaca i to
  Keselja i Vicikneza, tako da treba uci obazrivo u nastupajucu utakmicu i ne treba smatrati da je unapred dobijena kako su ovih dana naglasavali u medijima taakozvani strucnjaci,,, evo upravo pisem tekst na kompjuteru... i razmisljam ako mi obicni smrtnici ovoliko polazemo u rezultate neke tamo fiktivne reprezentacije koja nije ni h, Ztso drzim do znanja da je sve protiv promen usmereno upravo pricajmo o sapunim ne nemojmo evo ga sabo
  atila u fotokopiji kkosmodroma ... mrzimi sapuizu ne ustvari ne mrzim mada je svce to relativno kao petar panova dukserica.... ne znam otkus sav taj bes kod pristalica... u svakom slucaju treba (orionuti na osao beskomorimisbno sa samo jednim ciljem a to je uzeti najmanje srebro,a sto ne i zlato (u zagradi)... kotangens tangens to su asimetricni mozajici rijane i pevacice viborg dalasa koja je takodje samojed,, evo ga keka on drzi marsiju u mreznjaci oka svog...
  (mojsije ezkulj, 18. oktobar 2008 04:37)

  # Link komentara

 8. ja se nadam da ce i sudski organi da procesljaju poslovanje. Afera oko nabavke odela, netransparentan rad u svakom pogledu. neverovatno da se ovakve stvari desavaju u 2008. godini!!!
  (prijatelj, 18. oktobar 2008 00:27)

  # Link komentara

 9. Univerzijada je na pragu, a drzava jos nije sredila sportske objekte, niti ni dve trecine stvari oko takmicenja, i brige oko ogromnog broja sportista.
  Ej, bre, kad se na Tasu iznad bazena srusio plafon, pre nedelju dana, umalo da povredi ucenike koji su se tu zatekli, o cemu dalje da se govori?!
  (Kosta, 17. oktobar 2008 23:27)

  # Link komentara

 10. Hvala bog,covek ima toliko para.Treba samo ispitati odakle mu
  (nemanja, 17. oktobar 2008 22:05)

  # Link komentara

 11. A, hoce li neko "procesljati" sve ugovore i poslove koji su sklopljeni ili vec realizovani. Pa stetne ugovore raskinuti a (ne)odgovorne face procesuirati i ako treba staviti "iza brave", krajom stecenu imovinu i pare zapleniti. Pa ce biti para za Univerzijadu i nase sportiste, a ne samo da se narodne pare iz budzeta bacaju u rupe bez dna.
  (Pele, 17. oktobar 2008 22:01)

  # Link komentara

 12. obrukacemo se
  (milos, 17. oktobar 2008 20:53)

  # Link komentara

 13. Konachno!!!!
  (sportista, 17. oktobar 2008 17:26)

  # Link komentara

 14. Znaci kralo se
  (Lopov, 17. oktobar 2008 16:59)

  # Link komentara

 15. Hvala Bogu da i to dochekasmo.
  (razocharan neodgovornoschu drugih, 17. oktobar 2008 16:55)

  # Link komentara