Ponedeljak, 13.10.2008.

21:04

Reprezentativci stigli u Beč

Najbolji fudbaleri Srbije, predvođeni selektorom Radomirom Antićem, doputovali su, sa izvesnim zakašnjenjem, u Beč.

Izvor: B92

Reprezentativci stigli u Beè IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

mBP

pre 15 godina

Prvo ovaj lik sto je komentarisao jovanovica nema veze ali oprosteno mu je jel je grobar
Jovanovic je centarfor a en krilo i igrao je polulevo jer je antic igrao sa tri spica bez levog krila a tu levu stranu je pokrivao sam obradovic uz pomoc jovanovica koji se tu ubacivao po potrebi i decko jeste trkac i ne mozes da kazes da nema zavrsnicu uostalom videces na mecu sa partizanom

lich

pre 15 godina

Imamo napokon odlicnog trenera...da nije Antica i Brazilci u nasim dresovima bi se pogubili - nisu samo bitni igraci vec je dosta vazan i onaj ko njima rukovodi. I Djukic i Klemente su dobri treneri ali Srbiji treba neko kao sto je Antic !!!


SERBIA 4EVER !!!!!!!!!!

nick

pre 15 godina

Ljudi, čak i ako izgubimo sa 7:0, treba dati maksimlnu podršku našoj reprezentaciji ako želimo da u dugom roku postanemo moćna ekipa! Ajmo makar godinu dana svi složni, bez pljuvanja!
Pogledajte šta su Hrvati uradili - od bezveznog tima sa bezveznim igračima napraviše ekipu koja je u vrhu sv.fudbala već čitavu deceniju! Zašto? Zbog bezuslovne podrške i pravog navijanja čak i gad su žestoko gubili!

realista

pre 15 godina

puno srece nasim momcima u becu ,nadam se da ce da igraju glavom a ne srcem.
nama i bod u becu odgovara jer tamo su pali i francuzi a verujem da i rumune cekaju muke.iako su mi u srcu crno bele boje mislim da sva trojica ofanzivnih igraca su odigrala dobro. svaki od njih je imao svoje zaduzenje i pantekic i zigic i narocito jovanovic. samo napred pametno,put sv prvenstvo ima 10 koraka tri smo presli jos 7.
opreznost je majka mudrosti

JA

pre 15 godina

Pre nego sto su otisli u Bec trebali su da odgledaju film MARS NA DRINU,da odu na grob Zivojina Misica da poloze cvece i onda na aerodrom ! Da vide kako se stvarno gine za Srbiju i da to sto ce oni da trce mnogo i bore se nije nista u odnosu na ono sto su nasi uradili od 1914-e do 1918-e. Radi psihe.

republika srpska

pre 15 godina

nije mi jasno zasto toliko kritizirate nasu reprezentaciju.trenutno smo na prvom mestu,forma reprezentacije se dize bas kao i volja i borbenost u igri i do igre.drugacije kaze se srpska a ne srbska.

Zelja NS

pre 15 godina

Ha ha ha, gde su sad hvlioci lika i dela Kezmana, verovali ili ne proglasen je najvecim promasajem godine u Francuskoj (izvor : "France football" - inace oni i biraju najboljeg fudbalera Evrope)... Ajde hvalite ga jos... da cujem ono cuveno : "Gde je Kezman..." :-)

Milan Jovanovic, Zigic, Pantelic, Lazovic, Despotovic i Mrdja su za Kezmana BOGOVI!

Sa Austrijom ce biti lako ako se ponovi sjajna igra od subote... Nadam se da ce Igor Djuric biti medju prvih 11. Ali pustimo selektora...

NAPRED SRBIJA!

sasa

pre 15 godina

godinama gledam reprezentaciju,navijac sam Zvezde ali Pantelic i Zigic ne zasluzuju da igraju za reprezentaciju..................................srecno reprezentaciji,a na Krasica treba da se ugledaju mnogi

Cvetko

pre 15 godina

Re:
uihQ
Milan je pretrčao po desnoj strani više od Pantelića i Žigića zajedno a koliko su oni njega "gušili" i nisu mu stvarali prostor ne treba ni govoriti. Brzina, duel igra i razumevanje igre je poseban segment. Dosadni kosijaner-patriota samo maše, širi ruke, traži loptu a kad je izgubi zbog lošeg prijema ili sporosti tapše dodavaču. Po izlasku je polovina gledalaca zviždalo i radovalo se njegovom izlasku a on je to samoreklamerski proglasio skandiranjem njegovog imena. Bio sam na utakmici i to nisam čuo (Krasić je to zaslužio i dobio). Takođe je u jednim novinama Krasićev gol pripisan dobrim zagrađivanjem "kosijanera". Sramota!Padavičar i ofsajder nije uspeo da se odlepi od trave na taj "centarglav" Žigića!
Pantelić je suviše prometa za nikakvu zaradu ali klanovi čine čuda kao i konstantno i samoreklamerstvo.
Cvetko

Predo

pre 15 godina

Prema prognozi jos ne bi trebala padati kisa. Inace, primjetio sam da nasi igraci ne znaju igrati po kisi i losem terenu i obavezno postizu lose rezultate protiv losijih selekcija. Zasto je to - ne znam, da li zato sto su dobri tehnicari ili zato sto nisu dobro fizicki pripremljeni ili se, po nasem starom obicaju, odgadjaju ili otaljavaju terninzi, ako je lose vrijeme.

REALNO!

pre 15 godina

Svaka cast za igru protiv Litvanije...Trebalo bi i protiv Austrije da se osvoje tri boda !! Konacno imamo homogenu i jaku reprezentaciju,jaku odbranu ,dosta mogucnosti da kombinujemo u veznom redu...imamo gomilu mladih i talentovanih igraca,definitivno smo najperspektivnija ekipa u Evropi...jedino sto imamo problem sa napadacima koji sem borbenosti nemaju potreban kvalitet!! Cini mi se da cemo tek kad mali Aleksic,Sulejmani,Filipovic stasaju dobiti ubojit spic koji ce nasu repku konacno svrstati u svetsku silu...Vreme radi za nas i ocekujem da Antara od ovih momaka izvuce max i da uzivamo u igri,pobedama i jednog dana...sto da ne...u osvojenom prvenstvu....
NAPRED SRBIJA!!!!

sinisa

pre 15 godina

dosta vise treba ovaj,onaj da igra,ovaj nevalja i tako ti komentari.kad im nebude islo 2,3 tekme onda ih komentarisite!
shvatite da su svi oni tim i da su vec koliko toliko navikli jedni na druge na terenu,nemoze se menjati sastav iz nedelj u nedelju ako se hoce da se tim uigra i daje rezultate.
kako je Milutinovic vodio anonimuse, na pripreme i od njih napravio ekipu i tim koji je tacno znao sta je hteo,sve se svodi da se ekipa dobro uigra,shvatite to!

Pera Detlic

pre 15 godina

@uihq
Milan Jovanovic je bio jedan od najboljih protiv Litvanije, najvise je pretrcao i borio se za svaku loptu, iako nije igrao na svojoj poziciji. To je pre svega jedan fantastican momak, skroman, a proglasen za najboljeg u Belgiji.
"Jovanovic played 63 games for Standard of which 57 as a starter, Milan scored 37 goals of which 7 on penalty."

Nije on ni Van Nistelroj ni Tores ali koji to nas napadac jeste? Ponekad ima mesta kritici, ali cesto mi Srbi i preterujemo i ponizavamo svoje, a drugi to cene kao suvo zlato.

Kežman PSG

pre 15 godina

Kako to da nema mesta za igrača koji je i zvanično proglašen za "najveći promašaj sezone" u Francuskoj? Baš me čudi...

Aca

pre 15 godina

Dal je srpska, srbska, serbijanska ili srbijanska sve je to isto... Srbija je jedna i nadam se pobedi!!!!
Ajmo Crveno Plavo Beli Orloviiiiii!

Milan-Svedska

pre 15 godina

Milan Jovanovic je veoma dobar igrac inace nebi igrao kod Antica u to budite sigurni.Ovaj jedan gore napisao da nije nikakav fudbaler,ako stvarno tako mislis ti brate uzmi kopacke pa izadji ti na teren mesto njega,bas bi se lepo nasmejali.Ako te nesto vise zanima o njemu ti idi na youtube i nadam se da ces se predomisliti kada saznas malo vise o njemu,ako nista drugo decko uvek ostavlja srce na terenu i daje 100% uvek!Da nije tako onda nebi prosao sve nase selekcije do kojih je dolazio mrkotrpnim radom a ne guranjem svog oca,strica,ujaka ili nekih drugih kontakata itd kao mnogi fudbaleri kod nas.Lane samo tako nastavi,sigurno ce se isplatiti!!!Vise nisi samo ljubimac navijaca standarda,ima nas jos!!!Pozdrav i srecno u Austriji!!!

kenny

pre 15 godina

Naravno da ce biti velike podrske, i ne samo od nasih ljudi uz Beca, vec i od nas iz Srbije.. Dolazimo da se veo Bec trese od nase pesme i da konacno proslavimo jednu vaznu pobedu na strani u velikom stilu!

SVI U BEC!

pirlo

pre 15 godina

Žigić je totalni promasaj. Samo smeta. On ne moze ispratiti ni normalan napad a pogotovu neku polukontru, kontre da i nespominjem...

Jedite kod Joa

pre 15 godina

Ne vredi vise da se prica,sigurno nece da nas poslusaju i da zovu one koje bi mi hteli,pivo u ruke,gledas tekmu pa sta bude.Srecno momci!

Nemus

pre 15 godina

Napred momci i srećno,a pesimisti neka malo o´lade i neka puste ljude da igraju.Ako ponove igru kao protiv Litvanije tri boda su naša.
NAPRED SRBIJA!!!

uihq

pre 15 godina

Milan Jovanovic nije (dobar) fudbaler. On je klasican trkac bezmozgovic. OK, rad i trud su za desetku, ali to jednostavno nije dovoljno. Kada budemo igrali protiv iole ozbiljnije ekipe, on nece napraviti dva prodora, (a bili smo svedoci toga u njegovim ranijim nastupima za rep.) Meni takvi igraci nisu jasni... Ne moze da bude dobar centarfor, jer nema egzekuciju, centarsut nema (mislim, ima ga... Otprilike kao Andjelkovic ili "legendarni" Cirkovic), a igra kao-bajagi krilo neko. Po meni, neupotrebljiv na svim pozicijama!
Naravno, ima ih jos u nasem timu, ali on mi je...

DANE grobar

pre 15 godina

Mislim da svaki trener ceni borbenos Pantelica na terenu jer on uvek pruza 101% svojih mogucnosti u tom trenutku. Ali ima taj problem sto u zelji da da gol pregori , u pocetku je i Kezman imao taj problem ali je uspeo sa njim da se izbori . I taman kada se izborio sa problemom mi smo ga uklonili iz reprezentacije , ali 'ajde da verujemo nasem treneru po ko zna koji put i da se nadamo da putujemo u Afriku.I jos samo nesto kada bi Stankovic odigrao svaku utakmicu na ovom nivou nebih sumnjao u odlazak u Afriku.
Cela je nacija reprezentacija i zato ih podrzimo svi
"BOZE PRAVDE TI STO
SPASE OD......"

Sad treba stisnuti

pre 15 godina

Ajmo momci, svi smo uz vas!
Samo da ne bude nereda od strane naših navijača, i siguran sam da će igrači da odrade svoje i pobede!
Srbija!!!

DANE grobar

pre 15 godina

Mislim da svaki trener ceni borbenos Pantelica na terenu jer on uvek pruza 101% svojih mogucnosti u tom trenutku. Ali ima taj problem sto u zelji da da gol pregori , u pocetku je i Kezman imao taj problem ali je uspeo sa njim da se izbori . I taman kada se izborio sa problemom mi smo ga uklonili iz reprezentacije , ali 'ajde da verujemo nasem treneru po ko zna koji put i da se nadamo da putujemo u Afriku.I jos samo nesto kada bi Stankovic odigrao svaku utakmicu na ovom nivou nebih sumnjao u odlazak u Afriku.
Cela je nacija reprezentacija i zato ih podrzimo svi
"BOZE PRAVDE TI STO
SPASE OD......"

Nemus

pre 15 godina

Napred momci i srećno,a pesimisti neka malo o´lade i neka puste ljude da igraju.Ako ponove igru kao protiv Litvanije tri boda su naša.
NAPRED SRBIJA!!!

Sad treba stisnuti

pre 15 godina

Ajmo momci, svi smo uz vas!
Samo da ne bude nereda od strane naših navijača, i siguran sam da će igrači da odrade svoje i pobede!
Srbija!!!

Jedite kod Joa

pre 15 godina

Ne vredi vise da se prica,sigurno nece da nas poslusaju i da zovu one koje bi mi hteli,pivo u ruke,gledas tekmu pa sta bude.Srecno momci!

Cvetko

pre 15 godina

Re:
uihQ
Milan je pretrčao po desnoj strani više od Pantelića i Žigića zajedno a koliko su oni njega "gušili" i nisu mu stvarali prostor ne treba ni govoriti. Brzina, duel igra i razumevanje igre je poseban segment. Dosadni kosijaner-patriota samo maše, širi ruke, traži loptu a kad je izgubi zbog lošeg prijema ili sporosti tapše dodavaču. Po izlasku je polovina gledalaca zviždalo i radovalo se njegovom izlasku a on je to samoreklamerski proglasio skandiranjem njegovog imena. Bio sam na utakmici i to nisam čuo (Krasić je to zaslužio i dobio). Takođe je u jednim novinama Krasićev gol pripisan dobrim zagrađivanjem "kosijanera". Sramota!Padavičar i ofsajder nije uspeo da se odlepi od trave na taj "centarglav" Žigića!
Pantelić je suviše prometa za nikakvu zaradu ali klanovi čine čuda kao i konstantno i samoreklamerstvo.
Cvetko

Pera Detlic

pre 15 godina

@uihq
Milan Jovanovic je bio jedan od najboljih protiv Litvanije, najvise je pretrcao i borio se za svaku loptu, iako nije igrao na svojoj poziciji. To je pre svega jedan fantastican momak, skroman, a proglasen za najboljeg u Belgiji.
"Jovanovic played 63 games for Standard of which 57 as a starter, Milan scored 37 goals of which 7 on penalty."

Nije on ni Van Nistelroj ni Tores ali koji to nas napadac jeste? Ponekad ima mesta kritici, ali cesto mi Srbi i preterujemo i ponizavamo svoje, a drugi to cene kao suvo zlato.

nick

pre 15 godina

Ljudi, čak i ako izgubimo sa 7:0, treba dati maksimlnu podršku našoj reprezentaciji ako želimo da u dugom roku postanemo moćna ekipa! Ajmo makar godinu dana svi složni, bez pljuvanja!
Pogledajte šta su Hrvati uradili - od bezveznog tima sa bezveznim igračima napraviše ekipu koja je u vrhu sv.fudbala već čitavu deceniju! Zašto? Zbog bezuslovne podrške i pravog navijanja čak i gad su žestoko gubili!

Zelja NS

pre 15 godina

Ha ha ha, gde su sad hvlioci lika i dela Kezmana, verovali ili ne proglasen je najvecim promasajem godine u Francuskoj (izvor : "France football" - inace oni i biraju najboljeg fudbalera Evrope)... Ajde hvalite ga jos... da cujem ono cuveno : "Gde je Kezman..." :-)

Milan Jovanovic, Zigic, Pantelic, Lazovic, Despotovic i Mrdja su za Kezmana BOGOVI!

Sa Austrijom ce biti lako ako se ponovi sjajna igra od subote... Nadam se da ce Igor Djuric biti medju prvih 11. Ali pustimo selektora...

NAPRED SRBIJA!

Milan-Svedska

pre 15 godina

Milan Jovanovic je veoma dobar igrac inace nebi igrao kod Antica u to budite sigurni.Ovaj jedan gore napisao da nije nikakav fudbaler,ako stvarno tako mislis ti brate uzmi kopacke pa izadji ti na teren mesto njega,bas bi se lepo nasmejali.Ako te nesto vise zanima o njemu ti idi na youtube i nadam se da ces se predomisliti kada saznas malo vise o njemu,ako nista drugo decko uvek ostavlja srce na terenu i daje 100% uvek!Da nije tako onda nebi prosao sve nase selekcije do kojih je dolazio mrkotrpnim radom a ne guranjem svog oca,strica,ujaka ili nekih drugih kontakata itd kao mnogi fudbaleri kod nas.Lane samo tako nastavi,sigurno ce se isplatiti!!!Vise nisi samo ljubimac navijaca standarda,ima nas jos!!!Pozdrav i srecno u Austriji!!!

uihq

pre 15 godina

Milan Jovanovic nije (dobar) fudbaler. On je klasican trkac bezmozgovic. OK, rad i trud su za desetku, ali to jednostavno nije dovoljno. Kada budemo igrali protiv iole ozbiljnije ekipe, on nece napraviti dva prodora, (a bili smo svedoci toga u njegovim ranijim nastupima za rep.) Meni takvi igraci nisu jasni... Ne moze da bude dobar centarfor, jer nema egzekuciju, centarsut nema (mislim, ima ga... Otprilike kao Andjelkovic ili "legendarni" Cirkovic), a igra kao-bajagi krilo neko. Po meni, neupotrebljiv na svim pozicijama!
Naravno, ima ih jos u nasem timu, ali on mi je...

Aca

pre 15 godina

Dal je srpska, srbska, serbijanska ili srbijanska sve je to isto... Srbija je jedna i nadam se pobedi!!!!
Ajmo Crveno Plavo Beli Orloviiiiii!

Kežman PSG

pre 15 godina

Kako to da nema mesta za igrača koji je i zvanično proglašen za "najveći promašaj sezone" u Francuskoj? Baš me čudi...

JA

pre 15 godina

Pre nego sto su otisli u Bec trebali su da odgledaju film MARS NA DRINU,da odu na grob Zivojina Misica da poloze cvece i onda na aerodrom ! Da vide kako se stvarno gine za Srbiju i da to sto ce oni da trce mnogo i bore se nije nista u odnosu na ono sto su nasi uradili od 1914-e do 1918-e. Radi psihe.

pirlo

pre 15 godina

Žigić je totalni promasaj. Samo smeta. On ne moze ispratiti ni normalan napad a pogotovu neku polukontru, kontre da i nespominjem...

kenny

pre 15 godina

Naravno da ce biti velike podrske, i ne samo od nasih ljudi uz Beca, vec i od nas iz Srbije.. Dolazimo da se veo Bec trese od nase pesme i da konacno proslavimo jednu vaznu pobedu na strani u velikom stilu!

SVI U BEC!

sinisa

pre 15 godina

dosta vise treba ovaj,onaj da igra,ovaj nevalja i tako ti komentari.kad im nebude islo 2,3 tekme onda ih komentarisite!
shvatite da su svi oni tim i da su vec koliko toliko navikli jedni na druge na terenu,nemoze se menjati sastav iz nedelj u nedelju ako se hoce da se tim uigra i daje rezultate.
kako je Milutinovic vodio anonimuse, na pripreme i od njih napravio ekipu i tim koji je tacno znao sta je hteo,sve se svodi da se ekipa dobro uigra,shvatite to!

REALNO!

pre 15 godina

Svaka cast za igru protiv Litvanije...Trebalo bi i protiv Austrije da se osvoje tri boda !! Konacno imamo homogenu i jaku reprezentaciju,jaku odbranu ,dosta mogucnosti da kombinujemo u veznom redu...imamo gomilu mladih i talentovanih igraca,definitivno smo najperspektivnija ekipa u Evropi...jedino sto imamo problem sa napadacima koji sem borbenosti nemaju potreban kvalitet!! Cini mi se da cemo tek kad mali Aleksic,Sulejmani,Filipovic stasaju dobiti ubojit spic koji ce nasu repku konacno svrstati u svetsku silu...Vreme radi za nas i ocekujem da Antara od ovih momaka izvuce max i da uzivamo u igri,pobedama i jednog dana...sto da ne...u osvojenom prvenstvu....
NAPRED SRBIJA!!!!

republika srpska

pre 15 godina

nije mi jasno zasto toliko kritizirate nasu reprezentaciju.trenutno smo na prvom mestu,forma reprezentacije se dize bas kao i volja i borbenost u igri i do igre.drugacije kaze se srpska a ne srbska.

realista

pre 15 godina

puno srece nasim momcima u becu ,nadam se da ce da igraju glavom a ne srcem.
nama i bod u becu odgovara jer tamo su pali i francuzi a verujem da i rumune cekaju muke.iako su mi u srcu crno bele boje mislim da sva trojica ofanzivnih igraca su odigrala dobro. svaki od njih je imao svoje zaduzenje i pantekic i zigic i narocito jovanovic. samo napred pametno,put sv prvenstvo ima 10 koraka tri smo presli jos 7.
opreznost je majka mudrosti

mBP

pre 15 godina

Prvo ovaj lik sto je komentarisao jovanovica nema veze ali oprosteno mu je jel je grobar
Jovanovic je centarfor a en krilo i igrao je polulevo jer je antic igrao sa tri spica bez levog krila a tu levu stranu je pokrivao sam obradovic uz pomoc jovanovica koji se tu ubacivao po potrebi i decko jeste trkac i ne mozes da kazes da nema zavrsnicu uostalom videces na mecu sa partizanom

Predo

pre 15 godina

Prema prognozi jos ne bi trebala padati kisa. Inace, primjetio sam da nasi igraci ne znaju igrati po kisi i losem terenu i obavezno postizu lose rezultate protiv losijih selekcija. Zasto je to - ne znam, da li zato sto su dobri tehnicari ili zato sto nisu dobro fizicki pripremljeni ili se, po nasem starom obicaju, odgadjaju ili otaljavaju terninzi, ako je lose vrijeme.

sasa

pre 15 godina

godinama gledam reprezentaciju,navijac sam Zvezde ali Pantelic i Zigic ne zasluzuju da igraju za reprezentaciju..................................srecno reprezentaciji,a na Krasica treba da se ugledaju mnogi

lich

pre 15 godina

Imamo napokon odlicnog trenera...da nije Antica i Brazilci u nasim dresovima bi se pogubili - nisu samo bitni igraci vec je dosta vazan i onaj ko njima rukovodi. I Djukic i Klemente su dobri treneri ali Srbiji treba neko kao sto je Antic !!!


SERBIA 4EVER !!!!!!!!!!

uihq

pre 15 godina

Milan Jovanovic nije (dobar) fudbaler. On je klasican trkac bezmozgovic. OK, rad i trud su za desetku, ali to jednostavno nije dovoljno. Kada budemo igrali protiv iole ozbiljnije ekipe, on nece napraviti dva prodora, (a bili smo svedoci toga u njegovim ranijim nastupima za rep.) Meni takvi igraci nisu jasni... Ne moze da bude dobar centarfor, jer nema egzekuciju, centarsut nema (mislim, ima ga... Otprilike kao Andjelkovic ili "legendarni" Cirkovic), a igra kao-bajagi krilo neko. Po meni, neupotrebljiv na svim pozicijama!
Naravno, ima ih jos u nasem timu, ali on mi je...

pirlo

pre 15 godina

Žigić je totalni promasaj. Samo smeta. On ne moze ispratiti ni normalan napad a pogotovu neku polukontru, kontre da i nespominjem...

Jedite kod Joa

pre 15 godina

Ne vredi vise da se prica,sigurno nece da nas poslusaju i da zovu one koje bi mi hteli,pivo u ruke,gledas tekmu pa sta bude.Srecno momci!

Aca

pre 15 godina

Dal je srpska, srbska, serbijanska ili srbijanska sve je to isto... Srbija je jedna i nadam se pobedi!!!!
Ajmo Crveno Plavo Beli Orloviiiiii!

Cvetko

pre 15 godina

Re:
uihQ
Milan je pretrčao po desnoj strani više od Pantelića i Žigića zajedno a koliko su oni njega "gušili" i nisu mu stvarali prostor ne treba ni govoriti. Brzina, duel igra i razumevanje igre je poseban segment. Dosadni kosijaner-patriota samo maše, širi ruke, traži loptu a kad je izgubi zbog lošeg prijema ili sporosti tapše dodavaču. Po izlasku je polovina gledalaca zviždalo i radovalo se njegovom izlasku a on je to samoreklamerski proglasio skandiranjem njegovog imena. Bio sam na utakmici i to nisam čuo (Krasić je to zaslužio i dobio). Takođe je u jednim novinama Krasićev gol pripisan dobrim zagrađivanjem "kosijanera". Sramota!Padavičar i ofsajder nije uspeo da se odlepi od trave na taj "centarglav" Žigića!
Pantelić je suviše prometa za nikakvu zaradu ali klanovi čine čuda kao i konstantno i samoreklamerstvo.
Cvetko

Nemus

pre 15 godina

Napred momci i srećno,a pesimisti neka malo o´lade i neka puste ljude da igraju.Ako ponove igru kao protiv Litvanije tri boda su naša.
NAPRED SRBIJA!!!

DANE grobar

pre 15 godina

Mislim da svaki trener ceni borbenos Pantelica na terenu jer on uvek pruza 101% svojih mogucnosti u tom trenutku. Ali ima taj problem sto u zelji da da gol pregori , u pocetku je i Kezman imao taj problem ali je uspeo sa njim da se izbori . I taman kada se izborio sa problemom mi smo ga uklonili iz reprezentacije , ali 'ajde da verujemo nasem treneru po ko zna koji put i da se nadamo da putujemo u Afriku.I jos samo nesto kada bi Stankovic odigrao svaku utakmicu na ovom nivou nebih sumnjao u odlazak u Afriku.
Cela je nacija reprezentacija i zato ih podrzimo svi
"BOZE PRAVDE TI STO
SPASE OD......"

Sad treba stisnuti

pre 15 godina

Ajmo momci, svi smo uz vas!
Samo da ne bude nereda od strane naših navijača, i siguran sam da će igrači da odrade svoje i pobede!
Srbija!!!

kenny

pre 15 godina

Naravno da ce biti velike podrske, i ne samo od nasih ljudi uz Beca, vec i od nas iz Srbije.. Dolazimo da se veo Bec trese od nase pesme i da konacno proslavimo jednu vaznu pobedu na strani u velikom stilu!

SVI U BEC!

Milan-Svedska

pre 15 godina

Milan Jovanovic je veoma dobar igrac inace nebi igrao kod Antica u to budite sigurni.Ovaj jedan gore napisao da nije nikakav fudbaler,ako stvarno tako mislis ti brate uzmi kopacke pa izadji ti na teren mesto njega,bas bi se lepo nasmejali.Ako te nesto vise zanima o njemu ti idi na youtube i nadam se da ces se predomisliti kada saznas malo vise o njemu,ako nista drugo decko uvek ostavlja srce na terenu i daje 100% uvek!Da nije tako onda nebi prosao sve nase selekcije do kojih je dolazio mrkotrpnim radom a ne guranjem svog oca,strica,ujaka ili nekih drugih kontakata itd kao mnogi fudbaleri kod nas.Lane samo tako nastavi,sigurno ce se isplatiti!!!Vise nisi samo ljubimac navijaca standarda,ima nas jos!!!Pozdrav i srecno u Austriji!!!

Pera Detlic

pre 15 godina

@uihq
Milan Jovanovic je bio jedan od najboljih protiv Litvanije, najvise je pretrcao i borio se za svaku loptu, iako nije igrao na svojoj poziciji. To je pre svega jedan fantastican momak, skroman, a proglasen za najboljeg u Belgiji.
"Jovanovic played 63 games for Standard of which 57 as a starter, Milan scored 37 goals of which 7 on penalty."

Nije on ni Van Nistelroj ni Tores ali koji to nas napadac jeste? Ponekad ima mesta kritici, ali cesto mi Srbi i preterujemo i ponizavamo svoje, a drugi to cene kao suvo zlato.

Kežman PSG

pre 15 godina

Kako to da nema mesta za igrača koji je i zvanično proglašen za "najveći promašaj sezone" u Francuskoj? Baš me čudi...

sinisa

pre 15 godina

dosta vise treba ovaj,onaj da igra,ovaj nevalja i tako ti komentari.kad im nebude islo 2,3 tekme onda ih komentarisite!
shvatite da su svi oni tim i da su vec koliko toliko navikli jedni na druge na terenu,nemoze se menjati sastav iz nedelj u nedelju ako se hoce da se tim uigra i daje rezultate.
kako je Milutinovic vodio anonimuse, na pripreme i od njih napravio ekipu i tim koji je tacno znao sta je hteo,sve se svodi da se ekipa dobro uigra,shvatite to!

Predo

pre 15 godina

Prema prognozi jos ne bi trebala padati kisa. Inace, primjetio sam da nasi igraci ne znaju igrati po kisi i losem terenu i obavezno postizu lose rezultate protiv losijih selekcija. Zasto je to - ne znam, da li zato sto su dobri tehnicari ili zato sto nisu dobro fizicki pripremljeni ili se, po nasem starom obicaju, odgadjaju ili otaljavaju terninzi, ako je lose vrijeme.

REALNO!

pre 15 godina

Svaka cast za igru protiv Litvanije...Trebalo bi i protiv Austrije da se osvoje tri boda !! Konacno imamo homogenu i jaku reprezentaciju,jaku odbranu ,dosta mogucnosti da kombinujemo u veznom redu...imamo gomilu mladih i talentovanih igraca,definitivno smo najperspektivnija ekipa u Evropi...jedino sto imamo problem sa napadacima koji sem borbenosti nemaju potreban kvalitet!! Cini mi se da cemo tek kad mali Aleksic,Sulejmani,Filipovic stasaju dobiti ubojit spic koji ce nasu repku konacno svrstati u svetsku silu...Vreme radi za nas i ocekujem da Antara od ovih momaka izvuce max i da uzivamo u igri,pobedama i jednog dana...sto da ne...u osvojenom prvenstvu....
NAPRED SRBIJA!!!!

republika srpska

pre 15 godina

nije mi jasno zasto toliko kritizirate nasu reprezentaciju.trenutno smo na prvom mestu,forma reprezentacije se dize bas kao i volja i borbenost u igri i do igre.drugacije kaze se srpska a ne srbska.

JA

pre 15 godina

Pre nego sto su otisli u Bec trebali su da odgledaju film MARS NA DRINU,da odu na grob Zivojina Misica da poloze cvece i onda na aerodrom ! Da vide kako se stvarno gine za Srbiju i da to sto ce oni da trce mnogo i bore se nije nista u odnosu na ono sto su nasi uradili od 1914-e do 1918-e. Radi psihe.

Zelja NS

pre 15 godina

Ha ha ha, gde su sad hvlioci lika i dela Kezmana, verovali ili ne proglasen je najvecim promasajem godine u Francuskoj (izvor : "France football" - inace oni i biraju najboljeg fudbalera Evrope)... Ajde hvalite ga jos... da cujem ono cuveno : "Gde je Kezman..." :-)

Milan Jovanovic, Zigic, Pantelic, Lazovic, Despotovic i Mrdja su za Kezmana BOGOVI!

Sa Austrijom ce biti lako ako se ponovi sjajna igra od subote... Nadam se da ce Igor Djuric biti medju prvih 11. Ali pustimo selektora...

NAPRED SRBIJA!

sasa

pre 15 godina

godinama gledam reprezentaciju,navijac sam Zvezde ali Pantelic i Zigic ne zasluzuju da igraju za reprezentaciju..................................srecno reprezentaciji,a na Krasica treba da se ugledaju mnogi

nick

pre 15 godina

Ljudi, čak i ako izgubimo sa 7:0, treba dati maksimlnu podršku našoj reprezentaciji ako želimo da u dugom roku postanemo moćna ekipa! Ajmo makar godinu dana svi složni, bez pljuvanja!
Pogledajte šta su Hrvati uradili - od bezveznog tima sa bezveznim igračima napraviše ekipu koja je u vrhu sv.fudbala već čitavu deceniju! Zašto? Zbog bezuslovne podrške i pravog navijanja čak i gad su žestoko gubili!

realista

pre 15 godina

puno srece nasim momcima u becu ,nadam se da ce da igraju glavom a ne srcem.
nama i bod u becu odgovara jer tamo su pali i francuzi a verujem da i rumune cekaju muke.iako su mi u srcu crno bele boje mislim da sva trojica ofanzivnih igraca su odigrala dobro. svaki od njih je imao svoje zaduzenje i pantekic i zigic i narocito jovanovic. samo napred pametno,put sv prvenstvo ima 10 koraka tri smo presli jos 7.
opreznost je majka mudrosti

lich

pre 15 godina

Imamo napokon odlicnog trenera...da nije Antica i Brazilci u nasim dresovima bi se pogubili - nisu samo bitni igraci vec je dosta vazan i onaj ko njima rukovodi. I Djukic i Klemente su dobri treneri ali Srbiji treba neko kao sto je Antic !!!


SERBIA 4EVER !!!!!!!!!!

mBP

pre 15 godina

Prvo ovaj lik sto je komentarisao jovanovica nema veze ali oprosteno mu je jel je grobar
Jovanovic je centarfor a en krilo i igrao je polulevo jer je antic igrao sa tri spica bez levog krila a tu levu stranu je pokrivao sam obradovic uz pomoc jovanovica koji se tu ubacivao po potrebi i decko jeste trkac i ne mozes da kazes da nema zavrsnicu uostalom videces na mecu sa partizanom