Ponedeljak, 13.10.2008.

12:18

Luković u ponedeljak uveče u Beču

Defanzivac Udinezea Aleksandar Luković u ponedeljak uveče pridružiće se u Beču reprezentaciji Srbije za meč kvalifikacija za SP 2010. sa Austrijom u sredu.

Izvor: B92

Lukoviæ u ponedeljak uveèe u Beèu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Car Radovan

pre 15 godina

Komentar 35. Deki-delija -
"zasto ga nije DOSADA pozvao"?
Valjda mu je bilo DOSADNO da ga zove?!
Deki-delijo, "sedi - 1" iz SRBSKOG jer si se izgleda IGRO i nisi se bas PROSLAVIJO na PREPROSLOM pismenom zadatku!

srb i ja

pre 15 godina

kolarov idealan samo neznam u kakvoj je formi dobar centarsut slobodni udarci jos opasniji sa velikih daljina moze da igra istopera ako zatreba

DEKI DELIJA knin,civljane,zemun

pre 15 godina

ja se pitam zasto ga nije dosada pozvao!!a ti 13.oktobar nemas pojma navedi mi jednog srbskog igraca koji je igro za partizan a da je se proslavijo kao recimo stankovic,vidic,d.kovacevic.a ipak je zigic u proslim kvalifikacijama dao najvise golova...a videli smo kako je zaigrao kezman,djordjevic,duljaj,nadj.na preproslom sp.u

FKHKula

pre 15 godina

Mislim da je Lukovic trebao odavno da bude pozvan, odlican je igrac i igra kao stoper i levi bek. Ali mislim da je takodje i Kolarov zasluzio poziv. Standardan je u Laciju koji je odlican ove sezone. Treba i Babovica da se forsira.
STOJKOVIC
IVANOVIC VIDIC LUKOVIC KOLAROV

KRASIC STANK. KUZMAN. JANKOVIC

lich

pre 15 godina

A za sve ove sto traze Kezmana,zaista mi nije jasno dokle cete vise da se zanosite sa njim,pa on i Pantelic mogu jedino za reprezentaciju Srpske pravoslavne crkve da igraju!!!


Hahahahahaha e jesi me nasmejao covece...100% si u pravu

A Lukovic je prava a mozda jos bolja zamena za Dragutinovica.


I zato Austria - Serbia 1:3
(?????? - Zigic
Jovanovic
Kuzmanovic)

srecno_orlovi

pre 15 godina

Pa dokle vise ''neobavestajci'' ostavljate komentare?!? Pre svega,u vezi Lukovica,oni koji ga prate znaju da je on prosle polusezone,kao i ove sezone,komandant odbrane tima iz Udinea,prema tome Lukovic je vec odavno na poziciju centralnog beka,po potrebi igra na levom,najstandardan je u timu,i sto je jos zanimljivije on je igrac sa najmanje dobijenih zutih kartona od svih odbranbenih igraca u Italiji..za mene je bilo iznenadjenje to sto dosad nije bio pozvan...isto za vas neobavestene,Sulejmani je povredjen i pauzirace 2meseci,Duljaj Igor je zaboravio kako izgleda glavni teren u Donetsku,Sale Ilic vec odavno nije medju prvih 11 u Salzburgu i navikao se na zimsku jaknu i rukavice na klupi,Kovacevic je dig'o ruke od repke a i oni od njega jer ne trebaju nam crvene kartone,narocito ne sad,i ne razumem vas skeptike u vezi Obradovica,momak je sjajno odgovorio na sve zahteve,i niko nema prava da gleda na pasulj dal ce sad da pogresi...momci su dobri,treba da im damo podrsku...Prema meni,bolje bi bilo da se oproba ista taktika sa Dankom Lazovicem(umesto Pantelica) pored Zigare...i dok nije kasno,Subotica iz Dortmunda pod hitno na spisku,makar sa Faranima u Beogradu,da ne bi ga svabi kaparisali...

klaas

pre 15 godina

lukovic ima mesto u rprezentaciji.bolji je od obradovica i krstajica.
za mene najjaci igraci u subotu bili su krasic,stankovic,milijas,ivanovic....
krasic fenomenalni je igra svaka cast decku. a stankovic je konacno pronasao pravo mestu reprezentacij, stvarno je bio kapiten i siguran.samo sam se bojao de nedobije drugi zuti karton. ali svaka mu cast on je najbolji srpski igrac trenutno, a mi to necenimo, od njega se ocekuje previse kao da je ronaldinho ili ronaldo. on nije taj tip igraca. ali ipak je veoma bitan za nas.
a kod zigica se vidi da covek neigra u klubu. a i panta nije u reprezentaciji kao u klubu nikako da da gol. imamo mali problem u napadu iskreno receno. nemamo nekog goalgettera koji uvek moze da da gol. trebe i kezman pozvati sto se mene tice bolji je nego lazovic , koliko golova davao je kezman u psv-u? a lazovic koliko daje? pa treba malo i to da se vidi. ima mesta u reprezentaciji. nemora da igra u prvih 11 ali ima mesta medju 22 najboljih srbije.
uglavnom nadajmo se 3 boda u austriji i onda smo napravili veliki korak ka juznoj africi.
uglavnom da je drzava iza ekipe kad vidim kako druge drzave svoje ekipe gotive i mi trebamo to da pokusamo samo tako moze da bude fudbal kao sto je nekada bilo.
napred orlovi!!!

O.o

pre 15 godina

@komentar br.5

Brate da li je moguce da si napisao: iako je zvezdas dobar je igrac????

Cekaj...DA LI TI SHVATAS KOLIKA KOLICINA GLUPOSTI VRVI IZ TE JEDNE RECENICE???

Alenatore

pre 15 godina

@nepismen
Gledas klubaski zato i ne vidis zbog cega ne igraju Rukavina i Tosic!!!I ja sam grobar,ali realan za razliku od mnogih ovde!Rukavina ne igra jer je realno da Ivanovic igra na desnoj strani i mnogo je bolji!!!Sto se tice Tosica i Milijasa,mislim da njih dvojicu ne mozes da poredis jer ne igraju na istom mestu!!!A i ne znam zbog cega pominjes Milijasa kada je odigrao odlicno protiv Litve i po meni trebao je on da izvede penal a ne covek koji godinu dana nije odigrao utakmicu za svoj klub!!!A za sve ove sto traze Kezmana,zaista mi nije jasno dokle cete vise da se zanosite sa njim,pa on i Pantelic mogu jedino za reprezentaciju Srpske pravoslavne crkve da igraju!!!Realno,spicevi su nam katastrofalni,ali jednostavno trenutno nemamo bolje!!!Naravno,tu ne racunam Lazovica,za koga smatram da je tri puta skolovaniji i opasniji igrac od Zigica,o igri u polju i jedan na jedan da i ne govorim!Nadam se da ce se Sulejmani i Kacar brzo oporaviti i zauzeti svoje mesto u prvoj postavi jer svojim igrama i kvalitetom to i zasluzuju za razliku od Zigica,Pantelica,Krstajica i Dragutinovica!!!Sto se Lukovica tice,odlican je i na stoperu i na levom spoljnom i trebao je biti pozvan i ranije,a ne da se ceka povreda "velikog" znalca Draga.To isto mislim i za Kolarova!U svakom slucaju,cekamo pobedu u Becu!!!Napred SRBIJA!!!!!!

Sergio

pre 15 godina

(Nepismen, 13. oktobar 2008 17:10)
E i ostaces doveka nepismen ako tako razmisljas. Dokle vise podele da zvezdu i partizan, ljudi igra SRBIJA. I to treba da bude iznad i pre svega.
Rukavina!? Iskreno da li je bolji od Baneta Ivanovica? Decko je dobar u prodoru ali po toj strani igraju Krasic i Jankovic koji su korisniji u ofanzivi i plus mnogo bolji fudbaleri. Tosic, Milijas covece oni ne igraju na istim pozicijama. Ako si slusao Antica bila mu je dilema izmedju Laneta i Bambija, koju je on kao mnogo veci strucnjak od tebe resio na najbolji moguci nacin, sto je Lane i pokazao.
I stvarno lecite te komplekse na vreme, ako mislite da se fudbal igra samo u zvezdi i partizanu. Pogledaj malo bolje fudbaleri koji nisu igrali ni za jedan od ta dva kluba su mozda i bili najbolji: Krasic, Ivanovic, Jovanovic i da ne zaboravim trenutno povredjenog Kacara.

Nepismen

pre 15 godina

Zasto Rukavina vise ne igra?

A Zoran Tosic? Mislim malo je smesno da igrac koji igrao kvalifikacije LS i Uefa cup i koji stoji na prvo mesto na tabeli (sa Partizanom) i koji postigao najvise gola u nasem prvenstvu ne igra, a jedan Milijas bude standardni koji ispao iz Uefa cup odavno i njegov tim se samo nalazi na 7 mesto.

bas cudno!!!

gambino

pre 15 godina

pa mora da je zvezdin lobi uticao na odluku france football...
ako neče grobari moram ja započeti ovu temu...
Kako su jih dematovali, sve ove komentara, koje čitam zadnja dva dana, kako napad nevalja, i da bi bilo mesta za kežmana...

MarkoA

pre 15 godina

Izvinjavam se zbog teme, ali nema druge prilike...
Prema pisanju France football-a, top lista najvecih razocarenja prelaznog roka>
1.KEZMAN
2.Daisuke Matsui
3.Yoan Gouffran
4.Klasnic
.
.
.
PSSSSST!
Zvanicno!

Milan

pre 15 godina

@komentar br 5
Donekle si u pravu. Za Pantelica se slazem sa tobom, ali gresis sto se tice Zigica. Kao sto rece i sam selektor, to mozda ne izgleda lepo, ali on odradi svoj posao. Da li mislis da je slucajno to sto dajemo golove glavom posle prekida? To je posledica toga sto dvojica idu na Zigica, pa se napravi visak za druge igrace. Sto se Lazovica tice, jeste dobar, ali mislim da je za njega najbolja uloga dzokera. Kad je bio starter, obicno nije igrao tako dobro. Ne znam zasto mislis da bi Tosic trebalo da igra umesto Milijasa kad oni uposte ne igraju na istoj poziciji. Tosic je krilo, a Milijas zadnji vezni. Na poziciji na kojoj igra Tosic u ovom trenutku imamo boljih igraca, mada od njega ocekujem da napreduje. Stojkovic ne brani, ali je vise puta pokazao da to na njega ne utice, trenutno je nas najbolji golman. Sto se tice Bisevca, slazem se rupa, Kovacevic me takodje nije impresionirao. Duljaj nista bolji od Kovacevica dobar kad planiramo da igramo bunker, ali ako treba da napadamo, onda bas i nije koristan, pa imamo igraca manje u veznom redu. Ilic je uvek igrao dobro u reprezentaciji, ne znam u kakvoj je sad formi. Mozda bi moglo da ima mesta za njega. Obradovic dobar ofanzivno, u defanzivi mora jos da radi. Bosko Jankovic dobar, zna da bude vrlo opasan, Sulejmani takodje, mada je trenutno povredjen. Dobro je da imamo fudbalere veznog reda koji mogu da daju gol, poput Milijasa i Jankovica, posto nam je napad tanak. Ovo su samo moji komentari na tvoju ocenu, ne zelim da prigovaram na sastav, posto ocigledno da nesto u reprezentaciji pocinje da funkcionise. Samo neka tako nastave da vidim da li ce na kraju pljuvaci ucutati.
E da za kezmaniste: Mislim stvaaaaarno. Smorili ste vise. Da li vi stvarno mislite da on treba da igra? Ja ga ne bih ni na tribine pustio.

sever 4ever

pre 15 godina

(., 13. oktobar 2008 12:48)
Koji si ti koplexas, zar se ne secas nijednog promasaja u rep. sem igraca iz cz. Javna je tajna da se keza (cije kvalitete ne sporim) ne poziva u rep. zbog narusavanja medjuljudskih odnosa u timu samo sto niko nece da da iznosi prljav ves jer to odgovara obema stranama. zar nije cudno da se promene dva saveza i dva selektora a da on ostane nepozvan. Ne bih vise o tome.. Bitno je da najzad dobro igramo, a onima kojima to smta nek gledaju domace prvenstvo....

.

pre 15 godina

Grobar sam i ovo sto cu napisati za zvezdine igrace nije na klubskom opredeljenju vec pisem onako kako je:

Pantelic, razumem ja da se zalazhe i da trchi medjutim on je napadach a zadatak napadacha je da postizhe golove sto on ne radi, a Danko Lazovic na skoro svakoj utakmici na kojoj je usho kao rezerva je postigo gol
Zigic, jeste da skoro stalno postize gol po utakmici medjutim nije dovoljno da 89 minuta tavoris ko da je izgubljen i da postignes gol misleci da je to dovoljno od tebe. Preporucujem Darka Kovacevica umesto njega - slicne karakteristike medjutim igra standardno i daje golove, iako je bivsi zvezdas reko sam na pocetku da cu pisati realno a ne navijacki
Stankovic, odigrao dobro nadajmo se da ce tako nastaviti
Milijas, i on je odigrao dobro medjutim Zoran Tosic je za klasu bolji igrac - prodorniji i brzi
Bosko Jankovic, dobar igrac medjutim bolji je Sulejmani na toj poziciji
Vidic, nemam nista da dodam
Stojkovic, dobar golman medjutim ne igra

Od bivsih reprezentativaca:

Bisevac, rupchaga - setite se samo greske protiv Ceske u prijateljskoj
Kovacevic, hm ubijanje protivnika i gradjenje lopte ipak nije dovoljno

S'druge strane pak svi partizanovi igraci koji su igrali u reprezentaciji ovih zadnjih godinu - dve (posto ovo sto pisem se iskljucivo odnosi otkad igramo samostalno kao Srbija) su uvek ostavljali najbolji utisak. Danko stalno ulazio sa klupe i postizao golove, Duljaj stavio u dzep C. Ronalda, Ilic odigrao protiv Nemaca i odma asistirao za gol, Sulejmani dobar, Tosic i Obradovic solidni

Nisu vam dobre te tvrdnje da cela reprezentacija zavisi samo od zvezdinih igraca, pa svi vasi igraci ne igraju po svojim klubovima (Zigic, Jankovic, Stojkovic, Stankovic nije standardan) dok su svi partizanovi igraci standardni po svojim klubovima.

sinisa

pre 15 godina

odma bih ga stavio,umesto obradovica!
jeste da obradovic igra vec 2 utakmice i to odlicno sa orlovima ali imam utisak da ce da kiksne i to katastrofalno,jeste brz,ali slab je u duelima!
napred orlovi\dobice mo i u becu

luigi

pre 15 godina

Dok jednom ne smrkne,drugom ne svane.Ipak Lukovic je dobar momak i igrac,zasluzio je poziv jos prosle godine.Standardan je u Udinama,dobroj formi,a i konacno da ima neko u ekipi ko moze da Zigu pogodi u glavu,mislim loptom.

milan@

pre 15 godina

ajde kezmanovci: a gde je kezman....... pa gde je kapiten ilic??? pa vukic???
samo se pitam dokle cete vishe da nas zatrpavate sa ua panta,zigic i deki i napred kezman!!! da li ste se pitali ikada da li bi ijedan selektor radio protiv sebe i da ne poziva nekog igraca zato sto mu je neko tako naredio. da kezman vredi zvao bi ga, ocigledno samo kod vas on jos uvek ima mesta u repki.s

.

pre 15 godina

Grobar sam i ovo sto cu napisati za zvezdine igrace nije na klubskom opredeljenju vec pisem onako kako je:

Pantelic, razumem ja da se zalazhe i da trchi medjutim on je napadach a zadatak napadacha je da postizhe golove sto on ne radi, a Danko Lazovic na skoro svakoj utakmici na kojoj je usho kao rezerva je postigo gol
Zigic, jeste da skoro stalno postize gol po utakmici medjutim nije dovoljno da 89 minuta tavoris ko da je izgubljen i da postignes gol misleci da je to dovoljno od tebe. Preporucujem Darka Kovacevica umesto njega - slicne karakteristike medjutim igra standardno i daje golove, iako je bivsi zvezdas reko sam na pocetku da cu pisati realno a ne navijacki
Stankovic, odigrao dobro nadajmo se da ce tako nastaviti
Milijas, i on je odigrao dobro medjutim Zoran Tosic je za klasu bolji igrac - prodorniji i brzi
Bosko Jankovic, dobar igrac medjutim bolji je Sulejmani na toj poziciji
Vidic, nemam nista da dodam
Stojkovic, dobar golman medjutim ne igra

Od bivsih reprezentativaca:

Bisevac, rupchaga - setite se samo greske protiv Ceske u prijateljskoj
Kovacevic, hm ubijanje protivnika i gradjenje lopte ipak nije dovoljno

S'druge strane pak svi partizanovi igraci koji su igrali u reprezentaciji ovih zadnjih godinu - dve (posto ovo sto pisem se iskljucivo odnosi otkad igramo samostalno kao Srbija) su uvek ostavljali najbolji utisak. Danko stalno ulazio sa klupe i postizao golove, Duljaj stavio u dzep C. Ronalda, Ilic odigrao protiv Nemaca i odma asistirao za gol, Sulejmani dobar, Tosic i Obradovic solidni

Nisu vam dobre te tvrdnje da cela reprezentacija zavisi samo od zvezdinih igraca, pa svi vasi igraci ne igraju po svojim klubovima (Zigic, Jankovic, Stojkovic, Stankovic nije standardan) dok su svi partizanovi igraci standardni po svojim klubovima.

sever 4ever

pre 15 godina

(., 13. oktobar 2008 12:48)
Koji si ti koplexas, zar se ne secas nijednog promasaja u rep. sem igraca iz cz. Javna je tajna da se keza (cije kvalitete ne sporim) ne poziva u rep. zbog narusavanja medjuljudskih odnosa u timu samo sto niko nece da da iznosi prljav ves jer to odgovara obema stranama. zar nije cudno da se promene dva saveza i dva selektora a da on ostane nepozvan. Ne bih vise o tome.. Bitno je da najzad dobro igramo, a onima kojima to smta nek gledaju domace prvenstvo....

Milan

pre 15 godina

@komentar br 5
Donekle si u pravu. Za Pantelica se slazem sa tobom, ali gresis sto se tice Zigica. Kao sto rece i sam selektor, to mozda ne izgleda lepo, ali on odradi svoj posao. Da li mislis da je slucajno to sto dajemo golove glavom posle prekida? To je posledica toga sto dvojica idu na Zigica, pa se napravi visak za druge igrace. Sto se Lazovica tice, jeste dobar, ali mislim da je za njega najbolja uloga dzokera. Kad je bio starter, obicno nije igrao tako dobro. Ne znam zasto mislis da bi Tosic trebalo da igra umesto Milijasa kad oni uposte ne igraju na istoj poziciji. Tosic je krilo, a Milijas zadnji vezni. Na poziciji na kojoj igra Tosic u ovom trenutku imamo boljih igraca, mada od njega ocekujem da napreduje. Stojkovic ne brani, ali je vise puta pokazao da to na njega ne utice, trenutno je nas najbolji golman. Sto se tice Bisevca, slazem se rupa, Kovacevic me takodje nije impresionirao. Duljaj nista bolji od Kovacevica dobar kad planiramo da igramo bunker, ali ako treba da napadamo, onda bas i nije koristan, pa imamo igraca manje u veznom redu. Ilic je uvek igrao dobro u reprezentaciji, ne znam u kakvoj je sad formi. Mozda bi moglo da ima mesta za njega. Obradovic dobar ofanzivno, u defanzivi mora jos da radi. Bosko Jankovic dobar, zna da bude vrlo opasan, Sulejmani takodje, mada je trenutno povredjen. Dobro je da imamo fudbalere veznog reda koji mogu da daju gol, poput Milijasa i Jankovica, posto nam je napad tanak. Ovo su samo moji komentari na tvoju ocenu, ne zelim da prigovaram na sastav, posto ocigledno da nesto u reprezentaciji pocinje da funkcionise. Samo neka tako nastave da vidim da li ce na kraju pljuvaci ucutati.
E da za kezmaniste: Mislim stvaaaaarno. Smorili ste vise. Da li vi stvarno mislite da on treba da igra? Ja ga ne bih ni na tribine pustio.

MarkoA

pre 15 godina

Izvinjavam se zbog teme, ali nema druge prilike...
Prema pisanju France football-a, top lista najvecih razocarenja prelaznog roka>
1.KEZMAN
2.Daisuke Matsui
3.Yoan Gouffran
4.Klasnic
.
.
.
PSSSSST!
Zvanicno!

luigi

pre 15 godina

Dok jednom ne smrkne,drugom ne svane.Ipak Lukovic je dobar momak i igrac,zasluzio je poziv jos prosle godine.Standardan je u Udinama,dobroj formi,a i konacno da ima neko u ekipi ko moze da Zigu pogodi u glavu,mislim loptom.

sinisa

pre 15 godina

odma bih ga stavio,umesto obradovica!
jeste da obradovic igra vec 2 utakmice i to odlicno sa orlovima ali imam utisak da ce da kiksne i to katastrofalno,jeste brz,ali slab je u duelima!
napred orlovi\dobice mo i u becu

milan@

pre 15 godina

ajde kezmanovci: a gde je kezman....... pa gde je kapiten ilic??? pa vukic???
samo se pitam dokle cete vishe da nas zatrpavate sa ua panta,zigic i deki i napred kezman!!! da li ste se pitali ikada da li bi ijedan selektor radio protiv sebe i da ne poziva nekog igraca zato sto mu je neko tako naredio. da kezman vredi zvao bi ga, ocigledno samo kod vas on jos uvek ima mesta u repki.s

Alenatore

pre 15 godina

@nepismen
Gledas klubaski zato i ne vidis zbog cega ne igraju Rukavina i Tosic!!!I ja sam grobar,ali realan za razliku od mnogih ovde!Rukavina ne igra jer je realno da Ivanovic igra na desnoj strani i mnogo je bolji!!!Sto se tice Tosica i Milijasa,mislim da njih dvojicu ne mozes da poredis jer ne igraju na istom mestu!!!A i ne znam zbog cega pominjes Milijasa kada je odigrao odlicno protiv Litve i po meni trebao je on da izvede penal a ne covek koji godinu dana nije odigrao utakmicu za svoj klub!!!A za sve ove sto traze Kezmana,zaista mi nije jasno dokle cete vise da se zanosite sa njim,pa on i Pantelic mogu jedino za reprezentaciju Srpske pravoslavne crkve da igraju!!!Realno,spicevi su nam katastrofalni,ali jednostavno trenutno nemamo bolje!!!Naravno,tu ne racunam Lazovica,za koga smatram da je tri puta skolovaniji i opasniji igrac od Zigica,o igri u polju i jedan na jedan da i ne govorim!Nadam se da ce se Sulejmani i Kacar brzo oporaviti i zauzeti svoje mesto u prvoj postavi jer svojim igrama i kvalitetom to i zasluzuju za razliku od Zigica,Pantelica,Krstajica i Dragutinovica!!!Sto se Lukovica tice,odlican je i na stoperu i na levom spoljnom i trebao je biti pozvan i ranije,a ne da se ceka povreda "velikog" znalca Draga.To isto mislim i za Kolarova!U svakom slucaju,cekamo pobedu u Becu!!!Napred SRBIJA!!!!!!

Nepismen

pre 15 godina

Zasto Rukavina vise ne igra?

A Zoran Tosic? Mislim malo je smesno da igrac koji igrao kvalifikacije LS i Uefa cup i koji stoji na prvo mesto na tabeli (sa Partizanom) i koji postigao najvise gola u nasem prvenstvu ne igra, a jedan Milijas bude standardni koji ispao iz Uefa cup odavno i njegov tim se samo nalazi na 7 mesto.

bas cudno!!!

O.o

pre 15 godina

@komentar br.5

Brate da li je moguce da si napisao: iako je zvezdas dobar je igrac????

Cekaj...DA LI TI SHVATAS KOLIKA KOLICINA GLUPOSTI VRVI IZ TE JEDNE RECENICE???

Sergio

pre 15 godina

(Nepismen, 13. oktobar 2008 17:10)
E i ostaces doveka nepismen ako tako razmisljas. Dokle vise podele da zvezdu i partizan, ljudi igra SRBIJA. I to treba da bude iznad i pre svega.
Rukavina!? Iskreno da li je bolji od Baneta Ivanovica? Decko je dobar u prodoru ali po toj strani igraju Krasic i Jankovic koji su korisniji u ofanzivi i plus mnogo bolji fudbaleri. Tosic, Milijas covece oni ne igraju na istim pozicijama. Ako si slusao Antica bila mu je dilema izmedju Laneta i Bambija, koju je on kao mnogo veci strucnjak od tebe resio na najbolji moguci nacin, sto je Lane i pokazao.
I stvarno lecite te komplekse na vreme, ako mislite da se fudbal igra samo u zvezdi i partizanu. Pogledaj malo bolje fudbaleri koji nisu igrali ni za jedan od ta dva kluba su mozda i bili najbolji: Krasic, Ivanovic, Jovanovic i da ne zaboravim trenutno povredjenog Kacara.

srecno_orlovi

pre 15 godina

Pa dokle vise ''neobavestajci'' ostavljate komentare?!? Pre svega,u vezi Lukovica,oni koji ga prate znaju da je on prosle polusezone,kao i ove sezone,komandant odbrane tima iz Udinea,prema tome Lukovic je vec odavno na poziciju centralnog beka,po potrebi igra na levom,najstandardan je u timu,i sto je jos zanimljivije on je igrac sa najmanje dobijenih zutih kartona od svih odbranbenih igraca u Italiji..za mene je bilo iznenadjenje to sto dosad nije bio pozvan...isto za vas neobavestene,Sulejmani je povredjen i pauzirace 2meseci,Duljaj Igor je zaboravio kako izgleda glavni teren u Donetsku,Sale Ilic vec odavno nije medju prvih 11 u Salzburgu i navikao se na zimsku jaknu i rukavice na klupi,Kovacevic je dig'o ruke od repke a i oni od njega jer ne trebaju nam crvene kartone,narocito ne sad,i ne razumem vas skeptike u vezi Obradovica,momak je sjajno odgovorio na sve zahteve,i niko nema prava da gleda na pasulj dal ce sad da pogresi...momci su dobri,treba da im damo podrsku...Prema meni,bolje bi bilo da se oproba ista taktika sa Dankom Lazovicem(umesto Pantelica) pored Zigare...i dok nije kasno,Subotica iz Dortmunda pod hitno na spisku,makar sa Faranima u Beogradu,da ne bi ga svabi kaparisali...

lich

pre 15 godina

A za sve ove sto traze Kezmana,zaista mi nije jasno dokle cete vise da se zanosite sa njim,pa on i Pantelic mogu jedino za reprezentaciju Srpske pravoslavne crkve da igraju!!!


Hahahahahaha e jesi me nasmejao covece...100% si u pravu

A Lukovic je prava a mozda jos bolja zamena za Dragutinovica.


I zato Austria - Serbia 1:3
(?????? - Zigic
Jovanovic
Kuzmanovic)

DEKI DELIJA knin,civljane,zemun

pre 15 godina

ja se pitam zasto ga nije dosada pozvao!!a ti 13.oktobar nemas pojma navedi mi jednog srbskog igraca koji je igro za partizan a da je se proslavijo kao recimo stankovic,vidic,d.kovacevic.a ipak je zigic u proslim kvalifikacijama dao najvise golova...a videli smo kako je zaigrao kezman,djordjevic,duljaj,nadj.na preproslom sp.u

gambino

pre 15 godina

pa mora da je zvezdin lobi uticao na odluku france football...
ako neče grobari moram ja započeti ovu temu...
Kako su jih dematovali, sve ove komentara, koje čitam zadnja dva dana, kako napad nevalja, i da bi bilo mesta za kežmana...

Car Radovan

pre 15 godina

Komentar 35. Deki-delija -
"zasto ga nije DOSADA pozvao"?
Valjda mu je bilo DOSADNO da ga zove?!
Deki-delijo, "sedi - 1" iz SRBSKOG jer si se izgleda IGRO i nisi se bas PROSLAVIJO na PREPROSLOM pismenom zadatku!

klaas

pre 15 godina

lukovic ima mesto u rprezentaciji.bolji je od obradovica i krstajica.
za mene najjaci igraci u subotu bili su krasic,stankovic,milijas,ivanovic....
krasic fenomenalni je igra svaka cast decku. a stankovic je konacno pronasao pravo mestu reprezentacij, stvarno je bio kapiten i siguran.samo sam se bojao de nedobije drugi zuti karton. ali svaka mu cast on je najbolji srpski igrac trenutno, a mi to necenimo, od njega se ocekuje previse kao da je ronaldinho ili ronaldo. on nije taj tip igraca. ali ipak je veoma bitan za nas.
a kod zigica se vidi da covek neigra u klubu. a i panta nije u reprezentaciji kao u klubu nikako da da gol. imamo mali problem u napadu iskreno receno. nemamo nekog goalgettera koji uvek moze da da gol. trebe i kezman pozvati sto se mene tice bolji je nego lazovic , koliko golova davao je kezman u psv-u? a lazovic koliko daje? pa treba malo i to da se vidi. ima mesta u reprezentaciji. nemora da igra u prvih 11 ali ima mesta medju 22 najboljih srbije.
uglavnom nadajmo se 3 boda u austriji i onda smo napravili veliki korak ka juznoj africi.
uglavnom da je drzava iza ekipe kad vidim kako druge drzave svoje ekipe gotive i mi trebamo to da pokusamo samo tako moze da bude fudbal kao sto je nekada bilo.
napred orlovi!!!

FKHKula

pre 15 godina

Mislim da je Lukovic trebao odavno da bude pozvan, odlican je igrac i igra kao stoper i levi bek. Ali mislim da je takodje i Kolarov zasluzio poziv. Standardan je u Laciju koji je odlican ove sezone. Treba i Babovica da se forsira.
STOJKOVIC
IVANOVIC VIDIC LUKOVIC KOLAROV

KRASIC STANK. KUZMAN. JANKOVIC

srb i ja

pre 15 godina

kolarov idealan samo neznam u kakvoj je formi dobar centarsut slobodni udarci jos opasniji sa velikih daljina moze da igra istopera ako zatreba

.

pre 15 godina

Grobar sam i ovo sto cu napisati za zvezdine igrace nije na klubskom opredeljenju vec pisem onako kako je:

Pantelic, razumem ja da se zalazhe i da trchi medjutim on je napadach a zadatak napadacha je da postizhe golove sto on ne radi, a Danko Lazovic na skoro svakoj utakmici na kojoj je usho kao rezerva je postigo gol
Zigic, jeste da skoro stalno postize gol po utakmici medjutim nije dovoljno da 89 minuta tavoris ko da je izgubljen i da postignes gol misleci da je to dovoljno od tebe. Preporucujem Darka Kovacevica umesto njega - slicne karakteristike medjutim igra standardno i daje golove, iako je bivsi zvezdas reko sam na pocetku da cu pisati realno a ne navijacki
Stankovic, odigrao dobro nadajmo se da ce tako nastaviti
Milijas, i on je odigrao dobro medjutim Zoran Tosic je za klasu bolji igrac - prodorniji i brzi
Bosko Jankovic, dobar igrac medjutim bolji je Sulejmani na toj poziciji
Vidic, nemam nista da dodam
Stojkovic, dobar golman medjutim ne igra

Od bivsih reprezentativaca:

Bisevac, rupchaga - setite se samo greske protiv Ceske u prijateljskoj
Kovacevic, hm ubijanje protivnika i gradjenje lopte ipak nije dovoljno

S'druge strane pak svi partizanovi igraci koji su igrali u reprezentaciji ovih zadnjih godinu - dve (posto ovo sto pisem se iskljucivo odnosi otkad igramo samostalno kao Srbija) su uvek ostavljali najbolji utisak. Danko stalno ulazio sa klupe i postizao golove, Duljaj stavio u dzep C. Ronalda, Ilic odigrao protiv Nemaca i odma asistirao za gol, Sulejmani dobar, Tosic i Obradovic solidni

Nisu vam dobre te tvrdnje da cela reprezentacija zavisi samo od zvezdinih igraca, pa svi vasi igraci ne igraju po svojim klubovima (Zigic, Jankovic, Stojkovic, Stankovic nije standardan) dok su svi partizanovi igraci standardni po svojim klubovima.

Nepismen

pre 15 godina

Zasto Rukavina vise ne igra?

A Zoran Tosic? Mislim malo je smesno da igrac koji igrao kvalifikacije LS i Uefa cup i koji stoji na prvo mesto na tabeli (sa Partizanom) i koji postigao najvise gola u nasem prvenstvu ne igra, a jedan Milijas bude standardni koji ispao iz Uefa cup odavno i njegov tim se samo nalazi na 7 mesto.

bas cudno!!!

milan@

pre 15 godina

ajde kezmanovci: a gde je kezman....... pa gde je kapiten ilic??? pa vukic???
samo se pitam dokle cete vishe da nas zatrpavate sa ua panta,zigic i deki i napred kezman!!! da li ste se pitali ikada da li bi ijedan selektor radio protiv sebe i da ne poziva nekog igraca zato sto mu je neko tako naredio. da kezman vredi zvao bi ga, ocigledno samo kod vas on jos uvek ima mesta u repki.s

sinisa

pre 15 godina

odma bih ga stavio,umesto obradovica!
jeste da obradovic igra vec 2 utakmice i to odlicno sa orlovima ali imam utisak da ce da kiksne i to katastrofalno,jeste brz,ali slab je u duelima!
napred orlovi\dobice mo i u becu

sever 4ever

pre 15 godina

(., 13. oktobar 2008 12:48)
Koji si ti koplexas, zar se ne secas nijednog promasaja u rep. sem igraca iz cz. Javna je tajna da se keza (cije kvalitete ne sporim) ne poziva u rep. zbog narusavanja medjuljudskih odnosa u timu samo sto niko nece da da iznosi prljav ves jer to odgovara obema stranama. zar nije cudno da se promene dva saveza i dva selektora a da on ostane nepozvan. Ne bih vise o tome.. Bitno je da najzad dobro igramo, a onima kojima to smta nek gledaju domace prvenstvo....

MarkoA

pre 15 godina

Izvinjavam se zbog teme, ali nema druge prilike...
Prema pisanju France football-a, top lista najvecih razocarenja prelaznog roka>
1.KEZMAN
2.Daisuke Matsui
3.Yoan Gouffran
4.Klasnic
.
.
.
PSSSSST!
Zvanicno!

gambino

pre 15 godina

pa mora da je zvezdin lobi uticao na odluku france football...
ako neče grobari moram ja započeti ovu temu...
Kako su jih dematovali, sve ove komentara, koje čitam zadnja dva dana, kako napad nevalja, i da bi bilo mesta za kežmana...

O.o

pre 15 godina

@komentar br.5

Brate da li je moguce da si napisao: iako je zvezdas dobar je igrac????

Cekaj...DA LI TI SHVATAS KOLIKA KOLICINA GLUPOSTI VRVI IZ TE JEDNE RECENICE???

Milan

pre 15 godina

@komentar br 5
Donekle si u pravu. Za Pantelica se slazem sa tobom, ali gresis sto se tice Zigica. Kao sto rece i sam selektor, to mozda ne izgleda lepo, ali on odradi svoj posao. Da li mislis da je slucajno to sto dajemo golove glavom posle prekida? To je posledica toga sto dvojica idu na Zigica, pa se napravi visak za druge igrace. Sto se Lazovica tice, jeste dobar, ali mislim da je za njega najbolja uloga dzokera. Kad je bio starter, obicno nije igrao tako dobro. Ne znam zasto mislis da bi Tosic trebalo da igra umesto Milijasa kad oni uposte ne igraju na istoj poziciji. Tosic je krilo, a Milijas zadnji vezni. Na poziciji na kojoj igra Tosic u ovom trenutku imamo boljih igraca, mada od njega ocekujem da napreduje. Stojkovic ne brani, ali je vise puta pokazao da to na njega ne utice, trenutno je nas najbolji golman. Sto se tice Bisevca, slazem se rupa, Kovacevic me takodje nije impresionirao. Duljaj nista bolji od Kovacevica dobar kad planiramo da igramo bunker, ali ako treba da napadamo, onda bas i nije koristan, pa imamo igraca manje u veznom redu. Ilic je uvek igrao dobro u reprezentaciji, ne znam u kakvoj je sad formi. Mozda bi moglo da ima mesta za njega. Obradovic dobar ofanzivno, u defanzivi mora jos da radi. Bosko Jankovic dobar, zna da bude vrlo opasan, Sulejmani takodje, mada je trenutno povredjen. Dobro je da imamo fudbalere veznog reda koji mogu da daju gol, poput Milijasa i Jankovica, posto nam je napad tanak. Ovo su samo moji komentari na tvoju ocenu, ne zelim da prigovaram na sastav, posto ocigledno da nesto u reprezentaciji pocinje da funkcionise. Samo neka tako nastave da vidim da li ce na kraju pljuvaci ucutati.
E da za kezmaniste: Mislim stvaaaaarno. Smorili ste vise. Da li vi stvarno mislite da on treba da igra? Ja ga ne bih ni na tribine pustio.

Sergio

pre 15 godina

(Nepismen, 13. oktobar 2008 17:10)
E i ostaces doveka nepismen ako tako razmisljas. Dokle vise podele da zvezdu i partizan, ljudi igra SRBIJA. I to treba da bude iznad i pre svega.
Rukavina!? Iskreno da li je bolji od Baneta Ivanovica? Decko je dobar u prodoru ali po toj strani igraju Krasic i Jankovic koji su korisniji u ofanzivi i plus mnogo bolji fudbaleri. Tosic, Milijas covece oni ne igraju na istim pozicijama. Ako si slusao Antica bila mu je dilema izmedju Laneta i Bambija, koju je on kao mnogo veci strucnjak od tebe resio na najbolji moguci nacin, sto je Lane i pokazao.
I stvarno lecite te komplekse na vreme, ako mislite da se fudbal igra samo u zvezdi i partizanu. Pogledaj malo bolje fudbaleri koji nisu igrali ni za jedan od ta dva kluba su mozda i bili najbolji: Krasic, Ivanovic, Jovanovic i da ne zaboravim trenutno povredjenog Kacara.

Car Radovan

pre 15 godina

Komentar 35. Deki-delija -
"zasto ga nije DOSADA pozvao"?
Valjda mu je bilo DOSADNO da ga zove?!
Deki-delijo, "sedi - 1" iz SRBSKOG jer si se izgleda IGRO i nisi se bas PROSLAVIJO na PREPROSLOM pismenom zadatku!

luigi

pre 15 godina

Dok jednom ne smrkne,drugom ne svane.Ipak Lukovic je dobar momak i igrac,zasluzio je poziv jos prosle godine.Standardan je u Udinama,dobroj formi,a i konacno da ima neko u ekipi ko moze da Zigu pogodi u glavu,mislim loptom.

Alenatore

pre 15 godina

@nepismen
Gledas klubaski zato i ne vidis zbog cega ne igraju Rukavina i Tosic!!!I ja sam grobar,ali realan za razliku od mnogih ovde!Rukavina ne igra jer je realno da Ivanovic igra na desnoj strani i mnogo je bolji!!!Sto se tice Tosica i Milijasa,mislim da njih dvojicu ne mozes da poredis jer ne igraju na istom mestu!!!A i ne znam zbog cega pominjes Milijasa kada je odigrao odlicno protiv Litve i po meni trebao je on da izvede penal a ne covek koji godinu dana nije odigrao utakmicu za svoj klub!!!A za sve ove sto traze Kezmana,zaista mi nije jasno dokle cete vise da se zanosite sa njim,pa on i Pantelic mogu jedino za reprezentaciju Srpske pravoslavne crkve da igraju!!!Realno,spicevi su nam katastrofalni,ali jednostavno trenutno nemamo bolje!!!Naravno,tu ne racunam Lazovica,za koga smatram da je tri puta skolovaniji i opasniji igrac od Zigica,o igri u polju i jedan na jedan da i ne govorim!Nadam se da ce se Sulejmani i Kacar brzo oporaviti i zauzeti svoje mesto u prvoj postavi jer svojim igrama i kvalitetom to i zasluzuju za razliku od Zigica,Pantelica,Krstajica i Dragutinovica!!!Sto se Lukovica tice,odlican je i na stoperu i na levom spoljnom i trebao je biti pozvan i ranije,a ne da se ceka povreda "velikog" znalca Draga.To isto mislim i za Kolarova!U svakom slucaju,cekamo pobedu u Becu!!!Napred SRBIJA!!!!!!

klaas

pre 15 godina

lukovic ima mesto u rprezentaciji.bolji je od obradovica i krstajica.
za mene najjaci igraci u subotu bili su krasic,stankovic,milijas,ivanovic....
krasic fenomenalni je igra svaka cast decku. a stankovic je konacno pronasao pravo mestu reprezentacij, stvarno je bio kapiten i siguran.samo sam se bojao de nedobije drugi zuti karton. ali svaka mu cast on je najbolji srpski igrac trenutno, a mi to necenimo, od njega se ocekuje previse kao da je ronaldinho ili ronaldo. on nije taj tip igraca. ali ipak je veoma bitan za nas.
a kod zigica se vidi da covek neigra u klubu. a i panta nije u reprezentaciji kao u klubu nikako da da gol. imamo mali problem u napadu iskreno receno. nemamo nekog goalgettera koji uvek moze da da gol. trebe i kezman pozvati sto se mene tice bolji je nego lazovic , koliko golova davao je kezman u psv-u? a lazovic koliko daje? pa treba malo i to da se vidi. ima mesta u reprezentaciji. nemora da igra u prvih 11 ali ima mesta medju 22 najboljih srbije.
uglavnom nadajmo se 3 boda u austriji i onda smo napravili veliki korak ka juznoj africi.
uglavnom da je drzava iza ekipe kad vidim kako druge drzave svoje ekipe gotive i mi trebamo to da pokusamo samo tako moze da bude fudbal kao sto je nekada bilo.
napred orlovi!!!

lich

pre 15 godina

A za sve ove sto traze Kezmana,zaista mi nije jasno dokle cete vise da se zanosite sa njim,pa on i Pantelic mogu jedino za reprezentaciju Srpske pravoslavne crkve da igraju!!!


Hahahahahaha e jesi me nasmejao covece...100% si u pravu

A Lukovic je prava a mozda jos bolja zamena za Dragutinovica.


I zato Austria - Serbia 1:3
(?????? - Zigic
Jovanovic
Kuzmanovic)

srecno_orlovi

pre 15 godina

Pa dokle vise ''neobavestajci'' ostavljate komentare?!? Pre svega,u vezi Lukovica,oni koji ga prate znaju da je on prosle polusezone,kao i ove sezone,komandant odbrane tima iz Udinea,prema tome Lukovic je vec odavno na poziciju centralnog beka,po potrebi igra na levom,najstandardan je u timu,i sto je jos zanimljivije on je igrac sa najmanje dobijenih zutih kartona od svih odbranbenih igraca u Italiji..za mene je bilo iznenadjenje to sto dosad nije bio pozvan...isto za vas neobavestene,Sulejmani je povredjen i pauzirace 2meseci,Duljaj Igor je zaboravio kako izgleda glavni teren u Donetsku,Sale Ilic vec odavno nije medju prvih 11 u Salzburgu i navikao se na zimsku jaknu i rukavice na klupi,Kovacevic je dig'o ruke od repke a i oni od njega jer ne trebaju nam crvene kartone,narocito ne sad,i ne razumem vas skeptike u vezi Obradovica,momak je sjajno odgovorio na sve zahteve,i niko nema prava da gleda na pasulj dal ce sad da pogresi...momci su dobri,treba da im damo podrsku...Prema meni,bolje bi bilo da se oproba ista taktika sa Dankom Lazovicem(umesto Pantelica) pored Zigare...i dok nije kasno,Subotica iz Dortmunda pod hitno na spisku,makar sa Faranima u Beogradu,da ne bi ga svabi kaparisali...

FKHKula

pre 15 godina

Mislim da je Lukovic trebao odavno da bude pozvan, odlican je igrac i igra kao stoper i levi bek. Ali mislim da je takodje i Kolarov zasluzio poziv. Standardan je u Laciju koji je odlican ove sezone. Treba i Babovica da se forsira.
STOJKOVIC
IVANOVIC VIDIC LUKOVIC KOLAROV

KRASIC STANK. KUZMAN. JANKOVIC

srb i ja

pre 15 godina

kolarov idealan samo neznam u kakvoj je formi dobar centarsut slobodni udarci jos opasniji sa velikih daljina moze da igra istopera ako zatreba

DEKI DELIJA knin,civljane,zemun

pre 15 godina

ja se pitam zasto ga nije dosada pozvao!!a ti 13.oktobar nemas pojma navedi mi jednog srbskog igraca koji je igro za partizan a da je se proslavijo kao recimo stankovic,vidic,d.kovacevic.a ipak je zigic u proslim kvalifikacijama dao najvise golova...a videli smo kako je zaigrao kezman,djordjevic,duljaj,nadj.na preproslom sp.u