Četvrtak, 02.10.2008.

19:15

Partizan u Ligi UEFA

Fudbaleri Partizana pred oko 20 hiljada gledalaca na svom stadionu pobedili su rumunski Temišvar 1:0 u revanš utakmicu prvog kola Kupa UEFA.

Izvor: B92

Partizan u Ligi UEFA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

toliko

pre 15 godina

ZORZ VEA Boraniju ste dobili vi,kao i uvek u kvalifikacijama!!!!! Tvoja sreca i sreca svih grobara su sva ova desavanja u zvezdi,ali ne zaboravi ono sto sam ti napisao u predhodnom komentaru:ZVEZDA JE ZVEZDA uvak bila i uvek ce biti kako za vas tako i za sve ostale klubove ove nase jadne lige!!!Posle ovoga mozemo biti samo jaci,jaci nego ikada!!!! Samo vi letite i dalje i verujmi necete jos dugo!!!!!!

vllll

pre 15 godina

neke odavde uopste ne razumem... ja sam inace zvezdas, ali ako zvezda nije prosla, zasto ne bi partizan... svi mi smo pre svega srbi pa tek onda partizanovci ili zvezdasi!!!

Panta

pre 15 godina

Toliko o rumunskom fudbalu.Pokazali su da su u klasi cukarickog eventualno ali EVENTUALNO Borca.Rumunija nece imati ni jednog predstavnika u UEFA Cupu.A svim zlim jezicima Najbolje ekipe pobedjuju i kad igraju najgore.To je njihova glavna odlika koja ih odvaja od ostalih.Bravo Crno Beli.Bravo Partizan.Svaka cast GROBARI!!!

boba

pre 15 godina

Veliki sam ZVEZDAS , ali cestitam partizanu ovo je svakako dobro za SRPSKI fudbal ..... Ali ipak cemo ih pobediti u nedelju .... SAMO ZVEZDA

eric

pre 15 godina

Pa, sta reci. Posle svih ovih hvalospeva na Jokanov racun ipak nisam ubedjen da je ovo igra primerena kvalitetu ovih igraca. Dobro je sto igraci kao pojedinci polako ulaze u formu ali odbrana je jos uvek busna i panicna. Cim nam neko dovuce loptu na 20 metara od gola to je vec predinfarktno stanje. Opsta panika. Najaca stvar je sto smo najzad posle 1000 godina dobili pravog GOLMANA - GOLMANCINU. Mislim da njega nema, pored ove cesto sludjene i ultra naivne odbrane, mi bi se naprimali golova. Valjda ce biti bolje jer kad nam dodje neka nemilosrdnija ekipa od ovih sa kojima smo do sada igrali bojim se da nas ne razbuca.

Misa PFC

pre 15 godina

Ja volim svoj Partizan i mnogo mi je drago sto ne tone kao neki,vec redja pobede.Pratim ga iz daleka i nemogu da idem na utakmice.Sudbina je tako htela da zivim u pecalbi,ali neke stvari se ne zaboravljaju,kao sto je ljubav prema crno-beloj boji.

komandant mark

pre 15 godina

Sa ovakvom igrom nećemo daleko!Individualni kvalitet prolazi na dve ,tri utakmice al sa malo jačom i uigranijom ekipom imaćemo veliki problem!Ovo je samo dobronamerna kritika za budućnost,ipak je Temisvar samo solidna ekipa i ništa više!

Anartozis

pre 15 godina

Razlika u igri Temišvara u odnosu na prethodnu utakmicu-ogromna.Znači,glavni posao je odrađen u Temišvaru a ovo je bila "rutina"-pa je mogao da padne i jedan autogol od golmana kao začin.Partizan Trgovački naš tim za ISTORIJU.

д.н.с.

pre 15 godina

Браво мајстори.Тако се игра.Одавно нисмо тако зрело одиграли једну важну утакмицу.Славе Јокановићу,израсташ у јако доброг тренера.Од почетка сам веровао у тебе и онда кад су те многи наши гробари оспоравали.То је прави пут-још утакмица у Европи.За те европске текме имамо наше првенство и куп текме да се припремамо.

zoze murinjo

pre 15 godina

U meču u kome ni jedna ekipa "nije" dominirala, Partizan je dočekao svoju šansu i "zasluženo" pobedio...

ma daj... cestitam igracima partizana, ali fudbal je bio vise nego odvratan!

Pozdrav iz SUNCANOG Beograda!!!!!

pre 15 godina

POZDRAV IZ KISOVITOG SKOPLJA Decko da ti ja nesto objasnim:To sto mediji vecu paznju davaju derbiju od parizanovih evropskih utakmica je zato sto se kod nas kao i u celom svetu uvek znalo i uvek ce se znati ko je ZVEZDA,a ko je tamo neki partizan!!!! To sto ti kao i svi ostali grobari letite kao da ste osvojili evropu,a ne da igrate jedan obican KUP UEFA-a to je vas problem!!!! I jos nesto,to sto tebe derbi ne interesuje,to je sasvim normalna pojava kod mnogih grobara,i svaki covek bi isto to rekao kada bi njegov tim pobedio svake osme godine u derbiju!!!!!!! Ti se lepo opusti i uzivaj u tvom mocnom partizanu,a koliko je mocan to ce te se svi uveriti vec u nedelju i naravno u kupu uefa kada budete igrali sa pravim timovima,a ne sa ovom boranijom.Mada mene uopste ne bi iznenadilo da u grupi dobijete neke azerbejdzance,bosance i ....Zreb vas je uvek hteo ali ste uvek bili i ostali samo ucesnici,jer kvaliteta niste imali nikada,a uvek ste leteli jako visoko,bas kao i sada!!!!!!!

Pismeni

pre 15 godina

Ne razumem po kojoj logici je Partizan najbolji klub na Balkanu ako je Anortozis pobedio i Olimpijakos i Panatinaikos. U tom slucaju je logicno da je Anortozis najbolji na Balkanu.


Od kad je to Kipar na Balkanu???

kfjiry

pre 15 godina

pricate o kompleksu.pa u kosarci ste u pobedili u zadnje 13,14 utakmice 1,a za vaterpolo se i ne secam ali ima vise od 7,8 godina a mozda i deset.Bolje cutite.

Grobari Srem

pre 15 godina

Dijara je odigrao lose zato sto je pojeo puno kelja pre utakmice u 15 i 33 sati. Cela utakmica je bila nestvarna, kao u Tarantinovom filmu zato sto Jokanovic nije zeleo da odstupi od formacije 4-4-2!!!
Ne treba olako shvatiti ovu nestvarnu igru jer danas svi igraju fudbal a to dokazuje i utakmica Rozennborg Bronby gde su domacini takodje igrali 4-4-2 sa tri isturena srednjaka i ako su u utorak na treningu uvezbavali nesto sasvim trece!!!
PARTIZAN do zadnjeg daha!!!

Almir

pre 15 godina

U prvom poluvremenu nismo mogli videti narocito kreativan fudbal,zato sto se igralo na rezultat i sigurni prolazak.Medjutim,i u tim momentima smo pokazali svest o znacaju utakmice i branili svaki pedalj svog dela terena i onda jednom skolski odradjenom akcijom uspeli da postignemo taj veoma bitan pogotak koji je goste prilicno demoralisao.Naravoucenije iz svega ovoga bilo bi da i u ovakvim utakmicama u kojim se lako zakljuci objektivni favorit treba biti priseban i primeniti svu mogucu tehniku i znanje i na taj nacin nastaviti u dobrim rezultatima i praviti jedan neprikosnoven sistem koji cvrsto veruje u sebe i svoje kvalitete.Neka ovo bude na neki nacin vrsta preporuke i za predstojeci ,,derbi,,.
Uz mnogo srece i najvece ambicije uvek ces biti deo mog zivota i svih nas koji zivimo za vas i zbog vas,jer naravno :ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE JEDNOSTAVNO VOLI-ZNA PARTIZAN
By:Skrijelj Almir South Serbia,from Novi Pazar

Zorz Vea

pre 15 godina

@(Pozdrav iz SUNCANOG Beograda!!!!!, 3. oktobar 2008 00:04)

Znas i ti,a znamo i svi mi koliko ocajnih,losih,neafirmisanih,nedoraslih,neambicioznih,u propadanju,otpisanih,zaboravljenih,izkompleksiranih,zavidnih,ljubomornih,jadnih BORANIHJA od klubova je proslo u Ligu UEFA ove sezone!!!

E sad lepo stavi prst na celo, dobro razmisli, bez ikakvih teorija zavera i obaranja cena tvog voljenog kluba,i zapitaj se: KOLIKA STE VI BORANIJA KADA NISTE PROSLI NI KVALIFIKACIJE!!!

Zivela Srbija i napred Partizan

A SAD DERBI!!!!!!!!

pre 15 godina

Jel se neko seca kad je PARTIZAN bolje poceo sezonu...........ne mogu da verujem da su snovi postali java,snovi od pre 2-3 sezone.

P.S.Navijaci ne zaboravite na "APOEL" za DERBI od FSS-a.

ne znam da li ste svesni da se nalazite pred "TORNADOM",ma oduvacemo vas ljudiiii,el vidite da je PARTIZAN u naletu i da ce tesko ko da ga zaustavi (mozda neko u evropi.npr milan,sevilja,shalke...)

JEDVA CEKAM DA NEDELJA DODJE.......

Gagi

pre 15 godina

Ne razumem po kojoj logici je Partizan najbolji klub na Balkanu ako je Anortozis pobedio i Olimpijakos i Panatinaikos. U tom slucaju je logicno da je Anortozis najbolji na Balkanu.
(Frojd, 2. oktobar 2008 22:29)

-Sedi Sigmude,jedan.Pa nije ti Kipar Balkan mladicu.Pozz za najbolju ekipu na Balkanu i da 5.10 makar ponovimo ovaj rezultat.NAPRED CRNO-BELI!!!

pfc rules

pre 15 godina

Nismo odigrali kako znamo,ali nadam se da ce u derbiju biti dosta bolje,i da cemo napokon dokusuriti komsije!!
Sve u svemu CESTITAM NAM PROLAZ U KUP UEFA!

ajde,ajde,letite jos malo,jos 2 dana i ciu,ciu tup!!!!!

pre 15 godina

BITAN Znas sta je najbitnije u svemu? Da se vi spustite na zemlju,mada i ne morate spusticemo vas mi u nedelju na marakani i jos nesto,i mi smo bili bitni kada smo dve godine zaredom ovojili duplu krunu i igrali KUP UEFA-a,pa opet....vidis i sam!!!!! I zato prestanite da parate oblake i da se ponasate kao da ste usli u ligu sampiona i da ste pobedili jedan Mancester ili Real,a ne tamo neku jadnu rumunsku ekipu,prestanite da umisljate da ste samo vi igrali kup UEF-a i da pre vas nije to uspelo nikom!!! Sve je to igrala i zvezda,ali je razlika u tome sto je zvezda osvajala ono o cemu vi ne mozete ni da sanjate!!!! Ne zaboravite samo jedno,TOCAK SRECE SE OKRECE!!!!!!

Kosta P.F.C.

pre 15 godina

Bravo GROBARI moji,bravo SAMPIONI !!!p.s.Nedelja je dan kada si otisla,nedelja je najtuzniji dan....E komsinice,komsinice,pa zar ni sa drenazom trave ne moze u EVROPU...?!!

strucnjak :)

pre 15 godina

stalozeno...sigurno..ocekivano.
tako igraju veliki :)

cekamo sledece evropljane,
a do tada,
u nedelju, trebamo da igramo sa malim timom koji je pred gasenjem.
treba odmoriti igrace i pruziti sansu drugom timu,pa ako ih pobedimo i sa 1-0, niko im nece zameriti.:))

prvenstvo je vec osvojeno,
zasto rizikovati povrede u ne bitnoj utakmici?
:))

Eeeee Aaa VI KAKO TE?

pre 15 godina

BITAN Ni taj fas KK,ni tamo neki VK,a posebno vas jadni FK NIKADA,pazi kada nikada nece imati imati cast da u jednoj sezoni postane i EVROPSKI i SVETSKI SAMPION!!! E bas zbog toga vi meni svi licite jedni na druge i isti ste kao jaja,a to je nesto zbog cega nikada necete biti ni NALIK CRVENOJ ZVEZDI,pa sve da sutra slavimo i stogodisnjicu tog istorijskog uspeha!!!!

aleksandar t

pre 15 godina

oooooooooooo oooooo PARTIZAN BEOGRAD tako se igra bravo majstori. sledi miran derbi u kome ce partizan naravno pobediti. pozdrav Koromanu I petkovicu do Nedelje a onda adijo Grobari JUG

petar

pre 15 godina

volio bi da Partizan dobije Dinamo u skupini.Osobno bi došao pogledati utakmicu na stadionu JNA, iako ne navijam za Dinamo,ali volim spektakl,jedino se bojim za auto zbog HR-pločice,ali bi se snašao.Sretno i jednim i drugima.Pozdrav iz Šibenika!

Prva ljubav

pre 15 godina

Vidi se da cela Srbija plače nad tužnom sudbinom Zvezde koja je bila srozana i sad mora da uspe i vrati se na staze stare slave.
Kad je grobarima najbitnije da je Apoel izbušio srozanu Zvezdu, a ne to šta njihov tim radi, onda je to latentna ljubav prema Zvezdi i kompleks velik... ma neizlečiv. Vidi se da je Zvezda jedini veliki klub u zemlji i regionu da grobari i sa ovako solidnim uspesima Partizana i dalje imaju kompleks niže vrednosti.
Uzgred, sve najbolje dalje u Ligi UEFA, i da se setite šta vam Partizan znači, a ne samo da gledate šta Zvezda radi.

Grobar JGD

pre 15 godina

APOEL je reč koju svi zvezdaši trebaju da znaju do kraja života. Bravo crno-beli a sad je cilj četvrt-finale. Koromanu bi preporučio da se pokrije sa onim bednim izjavama da Partizan ima kompleks Marakane. Koromane, i ostali manekeni videćete šta vas čeka u vašoj rupi!

grobar

pre 15 godina

Braco, ajd da vodimo Bacu na utakmice Lige UEFA. Nema vise za koga navijati, pa da mu bude bar malo lakse kad ga na proljece ogreje sunce zajedno sa nama:-)

Pipo Inzagi

pre 15 godina

E care,a kako ste navijali protiv Levadije,Apoela,Javora...
Lako je nadjacati navijace Milana,koji nisu ni bili na stadionu....to ti priznajem,prosto ste ih razneli hahahaahah...
P.S.Znam da ti nije uopste nije lako,nisi morao nista da pises i da nam se zalis!!!

O Partizane o sampione!

pre 15 godina

da,da,da,CUP UEFA!nedostizan domet fudbalske velesile!a sada odmoriti sampione i pustiti drugi tim da se utrenira u nedelju na trening kampu u rupi!!!ajmo Partizane,dovedi ponovo Ajax u Beograd,al ovaj put da se vrate kuci napunjene mreze!!!

dacho_79

pre 15 godina

Iskrene cestitke Partizanu od (normalnog) Delije!!!
Ljubav prema svom kubu se ne pokazuje mrznjom prema drugim, kako to neki misle a nemaju cime da misle...

Jos jednom, svaka cast Partizanu.

Filip

pre 15 godina

Ne bi nista o pobedi Partizana o tome je sve vec receno na terenu,al sta cemo sa jadnim Bacom.Covek je racunao da ce svih 5 rumunskih ekipa proci dalje u grupe a ispale su sve...LOL!

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobro Delije,vi ste veciti prvaci evrope i sveta,vi igrate najlepsi fudbal na planeti,vi imate najbolje navijace na svetu,vi pravite najlepse koreografije na svetu,vi imate najveci stadion na svetu,vi ste najbolji u svemu !!!!!

Samo nas pustite da navijamo za nash mali Partizan i to je to,zashto se toliko opterecujete nama kada smo toliko mali !? Evo npr. ja vas u basketu u usta ne hvatam jer znam da nam niste ni do kolena !

VIDIMO SE U LIGI UEFA !!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Rutinska pobeda Partizana, mada moze mnogo, mnogo.....bolje ! Dijara je zreo za klupu,kao i Lazic koji nije dao nijedan gol ove jeseni ! Petrovic,Zajem,Peric i Ljaijc obavezno, barem rezerva, plus Jovanovic! Baca verovatno ima glavobolje veceras i nece spavati veceras ! Treba nekome u nasem prvenstvu da damo jednu petardu, a ne samo se zadovolimo sa 1 do 3 gola ! Juca i Moreira su bili dobri veceras, a Bogunovic i Tosic nek budu bolji u nedelju .Mir i odmor je potreban igracima pred derbi, a navijaci su veceras bili za 10 ! Hvala TI Boze sto si me usmerio prema ........Partizan !

KKP

pre 15 godina

Nismo blistali, ali ipak smo zasluzeno pobedili i samo to se pise. Cestitam momcima na prolazu dalje, gledacemo jos dobrog fudbala. Utakmica je bila dosta teska. Temisvar je veoma dobra ekipa, ali pobedili smo ih u oba meca. Stevanovic (uza Moreiru i Bozovica) najbolji na terenu. Leteo je svo vreme i na kraju sjajnim udarcem postigao prelep gol. Odlika velikih da i kad ne igraju dobro, pobedjuju!
Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi...

boki

pre 15 godina

ako ne radi dijara proradi tosi ako ne tosic onda moreira i tako redom...
prava ekipa!

Svaka cast Bozovicu na fantasticnim odbranama!

Crno Beli Tim

partizanoleale

pre 15 godina

lalala si cuo kad smo pevali o tebi?
"lalala" Partizanoleale,samo jedno ime znam,Partizan Beograd...
tesko ti je ja to znam,ne znas na koju utakmicu da odes da navijas za zvezdu,u evropi vas nema 100 godina,ali ste zato ponosni na 0-5 protiv psv-a,4-0 protiv zenita itd.,ipak to nisu neki rumunski klubovi!:))
a naravno da se vidimo u rupcagi,moramo konacno da osvojimo "neosvojivu" tvrdjavu!ma ni javor je nije osvojio!:))))

:)

pre 15 godina

Samo da napomenem da Zlezda nije osvojila ni jedan bod kad je igrala ligu uefa... nema veze sa partizanom al je do jaja...
NAPRED PARTIZAN!!!

Oprez

pre 15 godina

Prosli smo ,ali uopste nisam odusevljen igrom. Nedovoljno trcanja i daleko smo od lopte, ponekad velika rupa izmedju linija, tako da su sporiji rumunski igraci cesto neometani primali loptu ili osvajali prostor. Ono sto me najvise ljutilo je nezalaganje pojedinih igraca - vec su velike zvezde. Ipak, najopasnija stvar za dalje, a posebno za sledecu utakmicu, je nedopustiv broj glupih faulova u zoni centarsuta. Valjda znate od cega "komsinica" zivi i sta im je najveca sansa. MOLIM VAS BEZ GLUPIH FAULOVA u nedelju!

ALAL VERA

pre 15 godina

Svaka cast Rumunima na igri,navijanju,a pogotovu na poklanjanju salova i na pesmi Kosovo je Srbija...Puno srece u prvenstvu,i da se ako Bog da ponovo sastanemo i u LS!!!

nz

pre 15 godina

Prosecna utakmica,dobar rezultat,divlji rumunski navijaci,ozlojedjeni zvezdasi,i poslednje javljanje Bace na ovom sajtu-ocekivani epilog ove veceri. Partizan leo le...

Miki

pre 15 godina

(nastaviće se..., 2. oktobar 2008 21:20)

I ja navijam za Partizan,ali ti ga pretera,zaboravio si da stavis i Inter Baku i Fenerbahce,racunaj
9 9 0 0 19:2,od Fenerbahcea pa nadalje.

zavist

pre 15 godina

Navijajte vi potiv Partizana.Navijaliste sa Politehniku,Fenerbahce.Posle zreba ima za druge da nacvijate.Posto toliko mrzite Partizan,a volite nase protivnike,onda odnesiti cvece na groblje Kemalu Ataturku,posto ste navijali za Fener.Nema veze sto ste navijali za klub ciji navijaci vole coveka koji je ubio preko milion Jermena i Grka.Nek vam sluzi na cast.

Darko KG

pre 15 godina

Čestitke igračima na pobedi, iako nisu briljirali, ali biće bolje na derbiju, siguran sam.Ivan Stevanović-igrač utakmice i drago mi je zbog njega, jer su ga mnogi osporavali. Biće on sve bolji. Po meni je mnogo korisniji od Obradovića.
Sad da dobijemo derbi, pa da se na miru okrenemo evropskim utakmicama. Pozdrav Grobarima.

Max

pre 15 godina

Partizan je veceras polozio ispit zrelosti.Pobedio je jos jednom vrlo tvrdog i neugodnog protivnika.Cela ekipa je odigrala koncentrisano,pametno i profesionalno.Ambijent na stadionu JNA pravi fudbalski.Cestitke navijacima.Minimalan cilj je ostvaren plasmanom u Ligu UEFA.Apetiti su nam jos vise porasli.Parni Valjak nemilosrdno gazi.Sledeci molim.Oni mucenici iz rupe bolje da ne izadju na teren.Oduvat ce ih crno beli tajfun.Heeeej ljudi Partizan je to.Pozdrav

Frojd

pre 15 godina

Ne razumem po kojoj logici je Partizan najbolji klub na Balkanu ako je Anortozis pobedio i Olimpijakos i Panatinaikos. U tom slucaju je logicno da je Anortozis najbolji na Balkanu.

Zaljubljeni Sekspir

pre 15 godina

Izasao sam sa posla tacno u podne po americkom vremenu, odgledao jos jednu rutinsku pobedu Partizana, pa jel moze lepsi cetvrtak :) VOLIM GA KO OKA DVA...

Frankfurt

pre 15 godina

Ja sam gledao utakmicu.Video sam jako dobru utakmicu.I nemoj vi da se zalite puno,ne igra se ni u evropi neki bog zna koliko bolji fudbal.Super utakmica,dobar Partizan,dobar i Temisvar.Sve u svemu partizan je pokazao da mu je mesto u evropi.Igra brz,moderan i efikasan fudbal.Kapa dole.Zelim da nama u dijaspori podarite jos puno ovakvih noci.I jos nesto,Mo i Juca su fenomenalni.

Vlada

pre 15 godina

Samo prave ekipe i kada ne igraju sjajno pobedjuju,veceras smo pokazali da smo prava ekipa i uz vise zalaganja na sledecim utakmicama mozemo daleko stici ove sezone u evropi.

Baca

pre 15 godina

Istina je ipak na kraju izasla na videlo, a sve sto sam do sada pisao bile su gluposti, cega sam i bio svestan, a Partizan je mnoogoo bolji klub koji ce da prezimi u Evropi!

Veljko-Grobar

pre 15 godina

ko se salze sobzirom na igre Panatenaikosa i Olimpijakosa koji gube sa 3 0 i 3 1 od Anortozisa PARTIZAN trenutno najbolji tim na balkanu nek preporuci

zrenjaninac

pre 15 godina

Odbrana losa, protivnik je nekoliko puta lako dosao u sansu...a mislim da bi uprava i Jokanovic trebali poceti s kaznjavanjem za svaki glupo dobijen zuti karton (veceras Djordjevic, a u Temisvaru 3 zuta za 5 minuta)...Sreca pa se sad isti brisu...

Savo

pre 15 godina

Eh, da. Bilo mi je svejedno ko ce pobediti - navijam za Zvezdu.
No ajde, lepo je zbog vas grobara sto je Partizan prosao dalje, imacete cime da
se hvalite i da gnjavite one Zvezdase kojima je stalo do vaseg misljenja!
Gledao sam zadnjih 10min. i svo to vreme grobari su pevali pesme o Zvezdi i Delijama.
Vas tim je pobedio i prosao dalje u Evropu, a vi umesto da slavite i da pevate Partizanu
vi nas prozivate. Radi se o Kupu Uefa iz kojeg smo mi davno ispali, a vi se opet nama vracate:).
Hehe, i onda vam je krivo kad kazu da imate komplekse.
Jbt, uzivajte u pobedi svog tima iz ljubavi prema njemu, a ne da bi je nama nabijali na nos, tj. iz mrznje prema Zvezdi.
Mislim, ne valja vam to, nije zdravo:). P.S. Jbg, cestitam.

grobarcic

pre 15 godina

Partizane,bravo,bravo...ne toliko sjajna igra,ali bitno je da smo prosli.Dijara je totalno van forme! Ajmo sad u rupu na pobedu i overu jesenje titule!
P.S Komentator RTS-a: Ovaj momak ima 24 godine i zato je sada dobio zuti karton! -STRASNO!

bobanmkd

pre 15 godina

Ovako:iskrene cestitke svima cija srca kucaju za crno-bele!Sada kada slavimo i kada cekamo zdreb u utorak hocu na miru da se osvrnem na jednu stvar.BRUKA I STRAMOTA je kako su odredjeni mediji posebno stampani zadnja tri cetiri dana minimizirali ovo sto radi PFK u interesu davanja znacaja derbija u nedelju!Patetican je naslov"Uefa pa na Marakanu" u situaciji kada igramo sa liderom Rumunskog fudbala ove godine za ligu UEFA!!!!Toliko davati znacaj derbija(A,radi se o tome da se minimizira Partizan),pre zavrsavanja utakmice protiv Rumuna je smesno,tuzno,jadno i bedno!Pa,posle nedelje ce biti ili:13 ili 10 ili 7 bodova a i vrapci znaju da smo tolko superiorni da cemo svakako osvojiti titulu!A,gospodo,Partizan je danas usao u ligu UEFA!!!I,ja vam garantujem da ce igrati tamo i u aprilu!Zato sam dao sebi rec,zbog ovog pateticnog ponasanja medija,prvi put u zivotu,mene derbi u nedelju ne zanima!Da bog da,uvek vam u zivotu naj jaca utakmica bila ona protiv Partizana!Ja,ovakav iskompleksiran vasom velicinom:cekam zdreb u utorak!Pozdrav iz kisovitog Skopja!

Alex

pre 15 godina

Malo je reci jos cetiri utakmice u Evropi! Komsinice, imaces priliku da ugostis jednu veliku evropsku ekipu i da u nedelju ucis kako se igra moderan napadacki fudbal! Mnogo smo jaki!

Bitan

pre 15 godina

opa...gotovo...

FK pocinje da nam lici na KK

KK pocinje da nam lici na VK

a VK ce ove godine Ponovo da bude sampion Evrope u Areni pred 20,000 Grobara

" Za druge se navija Partizan se voli "

....

nekome fk pocinje da lici na kk

kk pocinje da lici na vk

a vk VISE NE POSTOJI

zlezda je zivot koji se pretvorio u sitnicu

A vi kako te ?

Zorz Vea

pre 15 godina

Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Utakmica,za nas,je bila ocajna,a pobedili smo.Ovo bi trebalo da govori da smo najizad na putu da se resimo nekih kompleksa koja su donosila poraze posle sjajnih partija.Treba verovati ovom timu i podrzati ih uvek i zauvek!!!

Zivela Srbija i napred Partizan

sensei

pre 15 godina

Najvaznije je da smo prosli. U prethodnim tekmama smo pokazali da mozemo i lepo igrati tako da se ne brinem zbog ove partije danas. I aman da li je moguce da ima ljudi koji napadaju Stevanovica??? ON NIJE NISTA SLABIJI IGRAC OD RUKAVINE!!!! Po meni mozda cak i bolji. Odlicno resenje na beku. Ne govorim ovo zbog gola,nego zato sto pruza konstantno dobre partije.

Zanatlija

pre 15 godina

1.Rapid Bukurešt (Rumunija) - Volfsburg (Nemačka) 1-1
Prvi meč: 0-1
Dalje ide: Volfsburg

2.Unirea (Rumunija) - HSV (Nemačka) 0-2
Prvi meč: 0-0
Dalje ide: HSV

3.Partizan (Srbija) - Temišvar (Rumunija) 1-0
Prvi meč: 2-1
Dalje ide: Partizan

4.Dinamo Bukurešt (Rumunija) - NEC Najmegen (Holandija) 0-0
Prvi meč: 0-1
Dalje ide:

5.Vaslui (Rumunija) - Slavija Prag (Češka)1-1
Prvi meč: 0-0
Dalje ide: Slavija Prag

Eliminisani:

1. Rapid Bukurešt (Rumunija)
2. Unirea (Rumunija)
3. Temišvar (Rumunija)
4. Dinamo Bukurešt (Rumunija)
5. Vaslui (Rumunija)

Napomena:

Na 10 utakmica ( 5 prvih utakmica i 5 revanš utakmica ) Rumuni nisu pobedili ni na jednoj utakmici!

Gde je sada Baca?

nastaviće se...

pre 15 godina

16.04.08 CZV - PARTIZAN 2:3
20.04.08. PFC - Borac 1:0
26.04.08. Čukarički- PFC 0:1
30.04.08. PFC-Mladost(L) 2:0
03.05.08. Smederevo- PFC 0:1
07.05.08. PFC - Zemun 3:0
10.05.08. PFC - Banat 3:1
14.05.08. OFK - PFC 1:3
17.05.08. PFC - Hajduk 1:0
25.05.08. Napredak - PFC 0:1
17.08.08. PFC - Banat 1:0
23.08.08. PFC - Napredak 3:1
31.08.08. OFK - PFC 0:3
13.09.08. PFC - Borac 2:0
21.09.08. Rad - PFC 0:3
24.09.08. Mladost(A)-PFC 0:2
27.09.08. PFC -Vojvodina 1:0

UKUPNO 17 17 0 0 34:5

(nastaviće se..., 1. oktobar 2008 20:28)

02.10.2008. PFC - Poli 1:0

UKUPNO 18 18 0 0 35:5

Cajka

pre 15 godina

Ja sam ceo zivot s'tobom kao mali pevao,po skolama se tuko' tvoje ime branio,ja jos sam JUGA deo i ludo volim te,sa drugovima svojim za tebe borim se...
sta radi zvezda?xaxaxa
NUSKNVP

partizan

pre 15 godina

Ako zelimo da uradimo nesto u evropi MORAMO da menjamo nesto u odbrani!!!Sto je najgore ni na klupi nemamo igraca koji bi mogao da zakrpi ove silne rupe.

GrobarooS - Australia

pre 15 godina

e sad se i ne mora spavati prije posla :)

Jutrooo je, jutrooo jeeeeee

DAJ DA VIDIS KAD U MENI DjAVO POVILENIIII !!!
:)
Mi volimo, Mi bodrimooo samo jedan klub na svetu celooommmm...

GROBARSTVO

pre 15 godina

Konačno da je jednom Partizan pobedio,a da nije napravio 100 stopostotnih šansi.Mada mislim da je u odbrani škripalo,i da se to do derbija mora popraviti.Idemo u nedelju po TITULU.

MM

pre 15 godina

Hocete li vi ikad osvojiti nesto u fudbalskoj Evropi, ili cete vecito laprdati o svojim velikim dometima. Puste zelje, dalje od lopate i rake vam NEMA.

Aguero KG

pre 15 godina

Sutra u Rumuniji nacionalna žalost-ispali su im svih 5 klubova iz Lige UEFA:Rapid,Dinamo,Unirea,Vašlui i naravno Temišvar!Partizan leee,Partizan oleole...samo jedno ime znam, PARTIZAN BEOGRAD....

lalala

pre 15 godina

O Boze hvala ti,da se ovi nasi vanzemaljci spuste malo,kao da ni pre njih ni posle njih niko nije igrao u evropi,ponasaju se kao da su izmislili evropu,ali dobro,siroti docekali svojih 5 minuta!!!Odigrali su i ovu utakmicu sa rumunskom velesilom koja je dosla da napada,ali nije uspela da stvori ni jednu pravu sansu,a ruku na srce stvorili su jednu polu,polu,polu sansu!!!!Toliko o partizanovom protivniku!! Grobari su tako veliki navijaci da ih saka rumuna bar 5 puta u toku utakmice nadjaca.Bas se lepo orilo Temisvar,Temisvar...na sred JNA!!! Toliko o malim grobarima.Znate,mi kada smo igrali protiv Milana,kazem Milana ne tamo neki rumuni,ili protiv Bajrna,PSV-a ne tamo nekih tikava( cisto malo o zrebu) I kada smo gubili ispadali mi smo pevali do poslednjeg minuta,ali dzaba kada vi ne gledate kako to rade pravi navijaci,jer da gledate vec bi do sada nesto i naucili!! CEKAMO VAS NA MARAKANI!!!!

kamikaza

pre 15 godina

Na momente slaba igra Partizana sa dosta gresaka!! Ali odlika velikih ekipa je da pobedjuju i kad igraju lose!! E tako se to radi, kratko ali je**tacno!!
Komsinice jesi spremna??? Ako nisi spremi se imas jos 2 dana!!

Veteran PFC

pre 15 godina

Znam da ce mnogi reci da veceras nismo bili "na nivou", ali ja sam odusevljen! Partizan je odigrao poput pravih evropskih ekipa - takmicarsku tekmu, na rezultat, bez srljanja, pod devizom "cilj opravdava sredstvo", i u tome je uspeo! Zato i ocekujem da u grupi odigramo za bodove, bez "umiranja u lepoti", pa da cekamo prolece... VOLIM GA K'O OKA DVA...

Mikele

pre 15 godina

U dve reci...
Obradovic, Stevanovic i Djordjevic su igraci za nasu ligu, neki veci dometi sa njima, tesko...
Nemojte ovaj vikend gane da vracate u zivot, niko ih ne moze vratiti kao mi...
Tomicu, na zimu ojacaj zadnju liniju (bek tipa Emeghare i zadnji kao veliki Taribo), plus paklen napadac (cujem imamo dobrog Brazilca u Teleoptiku).
Obavezno ugovor za Dr.Moreiru (ako moze do kraja karijere, pa posle da bude skaut za PFC)

Partizan Forever

pre 15 godina

Rutinska pobjeda Partizana. Sad cekamo ko ce nam doci i da se nadamo jos jednom evropskom proljecu.
Samo bih istakao jos nesto, Petrovic i Zuka treba da drze sredinu a ispred njih Moreira. Vidjelo se to i danas cim je Lazica zamijenio Petrovic odmah smo dosli do igre i gola naravno.
u svakom slucaju, stvarno uzivam u utakmicama naseg tima ove godine

SKA

pre 15 godina

Mora to bolje i protiv komsinice i u Evropi. Ovakvom igrom necemo daleko dogurati, ali se nadam da je ovo ipak bilo i neko kao cuvanje za naredne mecevi i ujedno cuvanje rezultata.

P.S. Ako neko zna sta je sa Bacom neka se javi.

Ima jedan tim...

_Daniel_91_

pre 15 godina

PAAARTIZAN LEEEEE....PARTIZAN ALEE ALEEE...SAMO JEDNO IME ZNAM-PARTIZAN BEOGRAD-OOOoooOoOoOo....OoOoOoOoo....
Iako ima jos dosta da se poradi i MORAMO da igramo bolje dokazali smo da smo ubedljivo najbolji u Srbiji...."derbi" ce to da potvrdi...
Svaka vam cast momci,vi jedini igrate za Srbiju.....!
Respect Borcu!
Napred Partizan!
I opet-Partizan leee...Partizan alee aleeee....

The_Night_Hawk

pre 15 godina

Dobro je ovo za sada...
Dok ovo kucam u toku je pauza
ali moram da kažem ovo - iako
partizan igra dobro, ima elemenata naozbiljnosti u odbrani koji mogu biti JAKO OPASNI protiv boljih timova.
Ne potcjenjujem Temišvar, niti rumunski fudbal...
Treba reći da je Partizan u žrijebu(računam da prolaze) u četvrtoj grupi ili šeširu.
Biće jačih rivala, mora to još bolje i OZBILJNIJE...

nikola

pre 15 godina

za sve ljubitelje fudbala i naseg partizana! napred crno beli
http://www.livesoccertv.com/match/60733/partizan-belgrade-vs-politehnica-timisoara/

Dekicar

pre 15 godina

Ajmo Rumuni......
Mozete vi to.....
Navijacu za vas i za sve druge, protiv patlidzana, dok god je Karadzic predsednik naseg saveza i dok god nam sude razni spasici.....
Ajmo POLI>>>>>>

Panta

pre 15 godina

A sta bi ti hteo....20000hiljada je max sto partizan moze da dodeli po pravilima uefe....toliko o navijacima.Pozdrav.Napred Partizan kao i u ratu...

Doktor

pre 15 godina

Bice golova u drugom polovremenu,jednostavno osecam.Alal vera navijanje,jos jace u drugom poluvremenu.Nastavljamo pobednicki niz veceras i za vikend.Ne moze nam niko nista!Zao mi je sto nisam na stadionu ali visa sila.Zato svi grobari da podrzimo nas Partizan na derbiju,ali i protiv Krke u Pioniru.
PS 2:0 kraj utakmice

Bitan

pre 15 godina

opa...gotovo...

FK pocinje da nam lici na KK

KK pocinje da nam lici na VK

a VK ce ove godine Ponovo da bude sampion Evrope u Areni pred 20,000 Grobara

" Za druge se navija Partizan se voli "

....

nekome fk pocinje da lici na kk

kk pocinje da lici na vk

a vk VISE NE POSTOJI

zlezda je zivot koji se pretvorio u sitnicu

A vi kako te ?

Veljko-Grobar

pre 15 godina

ko se salze sobzirom na igre Panatenaikosa i Olimpijakosa koji gube sa 3 0 i 3 1 od Anortozisa PARTIZAN trenutno najbolji tim na balkanu nek preporuci

Zanatlija

pre 15 godina

1.Rapid Bukurešt (Rumunija) - Volfsburg (Nemačka) 1-1
Prvi meč: 0-1
Dalje ide: Volfsburg

2.Unirea (Rumunija) - HSV (Nemačka) 0-2
Prvi meč: 0-0
Dalje ide: HSV

3.Partizan (Srbija) - Temišvar (Rumunija) 1-0
Prvi meč: 2-1
Dalje ide: Partizan

4.Dinamo Bukurešt (Rumunija) - NEC Najmegen (Holandija) 0-0
Prvi meč: 0-1
Dalje ide:

5.Vaslui (Rumunija) - Slavija Prag (Češka)1-1
Prvi meč: 0-0
Dalje ide: Slavija Prag

Eliminisani:

1. Rapid Bukurešt (Rumunija)
2. Unirea (Rumunija)
3. Temišvar (Rumunija)
4. Dinamo Bukurešt (Rumunija)
5. Vaslui (Rumunija)

Napomena:

Na 10 utakmica ( 5 prvih utakmica i 5 revanš utakmica ) Rumuni nisu pobedili ni na jednoj utakmici!

Gde je sada Baca?

bobanmkd

pre 15 godina

Ovako:iskrene cestitke svima cija srca kucaju za crno-bele!Sada kada slavimo i kada cekamo zdreb u utorak hocu na miru da se osvrnem na jednu stvar.BRUKA I STRAMOTA je kako su odredjeni mediji posebno stampani zadnja tri cetiri dana minimizirali ovo sto radi PFK u interesu davanja znacaja derbija u nedelju!Patetican je naslov"Uefa pa na Marakanu" u situaciji kada igramo sa liderom Rumunskog fudbala ove godine za ligu UEFA!!!!Toliko davati znacaj derbija(A,radi se o tome da se minimizira Partizan),pre zavrsavanja utakmice protiv Rumuna je smesno,tuzno,jadno i bedno!Pa,posle nedelje ce biti ili:13 ili 10 ili 7 bodova a i vrapci znaju da smo tolko superiorni da cemo svakako osvojiti titulu!A,gospodo,Partizan je danas usao u ligu UEFA!!!I,ja vam garantujem da ce igrati tamo i u aprilu!Zato sam dao sebi rec,zbog ovog pateticnog ponasanja medija,prvi put u zivotu,mene derbi u nedelju ne zanima!Da bog da,uvek vam u zivotu naj jaca utakmica bila ona protiv Partizana!Ja,ovakav iskompleksiran vasom velicinom:cekam zdreb u utorak!Pozdrav iz kisovitog Skopja!

nastaviće se...

pre 15 godina

16.04.08 CZV - PARTIZAN 2:3
20.04.08. PFC - Borac 1:0
26.04.08. Čukarički- PFC 0:1
30.04.08. PFC-Mladost(L) 2:0
03.05.08. Smederevo- PFC 0:1
07.05.08. PFC - Zemun 3:0
10.05.08. PFC - Banat 3:1
14.05.08. OFK - PFC 1:3
17.05.08. PFC - Hajduk 1:0
25.05.08. Napredak - PFC 0:1
17.08.08. PFC - Banat 1:0
23.08.08. PFC - Napredak 3:1
31.08.08. OFK - PFC 0:3
13.09.08. PFC - Borac 2:0
21.09.08. Rad - PFC 0:3
24.09.08. Mladost(A)-PFC 0:2
27.09.08. PFC -Vojvodina 1:0

UKUPNO 17 17 0 0 34:5

(nastaviće se..., 1. oktobar 2008 20:28)

02.10.2008. PFC - Poli 1:0

UKUPNO 18 18 0 0 35:5

Mikele

pre 15 godina

U dve reci...
Obradovic, Stevanovic i Djordjevic su igraci za nasu ligu, neki veci dometi sa njima, tesko...
Nemojte ovaj vikend gane da vracate u zivot, niko ih ne moze vratiti kao mi...
Tomicu, na zimu ojacaj zadnju liniju (bek tipa Emeghare i zadnji kao veliki Taribo), plus paklen napadac (cujem imamo dobrog Brazilca u Teleoptiku).
Obavezno ugovor za Dr.Moreiru (ako moze do kraja karijere, pa posle da bude skaut za PFC)

Baca

pre 15 godina

Istina je ipak na kraju izasla na videlo, a sve sto sam do sada pisao bile su gluposti, cega sam i bio svestan, a Partizan je mnoogoo bolji klub koji ce da prezimi u Evropi!

Zaljubljeni Sekspir

pre 15 godina

Izasao sam sa posla tacno u podne po americkom vremenu, odgledao jos jednu rutinsku pobedu Partizana, pa jel moze lepsi cetvrtak :) VOLIM GA KO OKA DVA...

ALAL VERA

pre 15 godina

Svaka cast Rumunima na igri,navijanju,a pogotovu na poklanjanju salova i na pesmi Kosovo je Srbija...Puno srece u prvenstvu,i da se ako Bog da ponovo sastanemo i u LS!!!

Zorz Vea

pre 15 godina

@(Pozdrav iz SUNCANOG Beograda!!!!!, 3. oktobar 2008 00:04)

Znas i ti,a znamo i svi mi koliko ocajnih,losih,neafirmisanih,nedoraslih,neambicioznih,u propadanju,otpisanih,zaboravljenih,izkompleksiranih,zavidnih,ljubomornih,jadnih BORANIHJA od klubova je proslo u Ligu UEFA ove sezone!!!

E sad lepo stavi prst na celo, dobro razmisli, bez ikakvih teorija zavera i obaranja cena tvog voljenog kluba,i zapitaj se: KOLIKA STE VI BORANIJA KADA NISTE PROSLI NI KVALIFIKACIJE!!!

Zivela Srbija i napred Partizan

Doktor

pre 15 godina

Bice golova u drugom polovremenu,jednostavno osecam.Alal vera navijanje,jos jace u drugom poluvremenu.Nastavljamo pobednicki niz veceras i za vikend.Ne moze nam niko nista!Zao mi je sto nisam na stadionu ali visa sila.Zato svi grobari da podrzimo nas Partizan na derbiju,ali i protiv Krke u Pioniru.
PS 2:0 kraj utakmice

GrobarooS - Australia

pre 15 godina

e sad se i ne mora spavati prije posla :)

Jutrooo je, jutrooo jeeeeee

DAJ DA VIDIS KAD U MENI DjAVO POVILENIIII !!!
:)
Mi volimo, Mi bodrimooo samo jedan klub na svetu celooommmm...

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobro Delije,vi ste veciti prvaci evrope i sveta,vi igrate najlepsi fudbal na planeti,vi imate najbolje navijace na svetu,vi pravite najlepse koreografije na svetu,vi imate najveci stadion na svetu,vi ste najbolji u svemu !!!!!

Samo nas pustite da navijamo za nash mali Partizan i to je to,zashto se toliko opterecujete nama kada smo toliko mali !? Evo npr. ja vas u basketu u usta ne hvatam jer znam da nam niste ni do kolena !

VIDIMO SE U LIGI UEFA !!!

Veteran PFC

pre 15 godina

Znam da ce mnogi reci da veceras nismo bili "na nivou", ali ja sam odusevljen! Partizan je odigrao poput pravih evropskih ekipa - takmicarsku tekmu, na rezultat, bez srljanja, pod devizom "cilj opravdava sredstvo", i u tome je uspeo! Zato i ocekujem da u grupi odigramo za bodove, bez "umiranja u lepoti", pa da cekamo prolece... VOLIM GA K'O OKA DVA...

Alex

pre 15 godina

Malo je reci jos cetiri utakmice u Evropi! Komsinice, imaces priliku da ugostis jednu veliku evropsku ekipu i da u nedelju ucis kako se igra moderan napadacki fudbal! Mnogo smo jaki!

Panta

pre 15 godina

A sta bi ti hteo....20000hiljada je max sto partizan moze da dodeli po pravilima uefe....toliko o navijacima.Pozdrav.Napred Partizan kao i u ratu...

:)

pre 15 godina

Samo da napomenem da Zlezda nije osvojila ni jedan bod kad je igrala ligu uefa... nema veze sa partizanom al je do jaja...
NAPRED PARTIZAN!!!

boki

pre 15 godina

ako ne radi dijara proradi tosi ako ne tosic onda moreira i tako redom...
prava ekipa!

Svaka cast Bozovicu na fantasticnim odbranama!

Crno Beli Tim

nikola

pre 15 godina

za sve ljubitelje fudbala i naseg partizana! napred crno beli
http://www.livesoccertv.com/match/60733/partizan-belgrade-vs-politehnica-timisoara/

Savo

pre 15 godina

Eh, da. Bilo mi je svejedno ko ce pobediti - navijam za Zvezdu.
No ajde, lepo je zbog vas grobara sto je Partizan prosao dalje, imacete cime da
se hvalite i da gnjavite one Zvezdase kojima je stalo do vaseg misljenja!
Gledao sam zadnjih 10min. i svo to vreme grobari su pevali pesme o Zvezdi i Delijama.
Vas tim je pobedio i prosao dalje u Evropu, a vi umesto da slavite i da pevate Partizanu
vi nas prozivate. Radi se o Kupu Uefa iz kojeg smo mi davno ispali, a vi se opet nama vracate:).
Hehe, i onda vam je krivo kad kazu da imate komplekse.
Jbt, uzivajte u pobedi svog tima iz ljubavi prema njemu, a ne da bi je nama nabijali na nos, tj. iz mrznje prema Zvezdi.
Mislim, ne valja vam to, nije zdravo:). P.S. Jbg, cestitam.

Frankfurt

pre 15 godina

Ja sam gledao utakmicu.Video sam jako dobru utakmicu.I nemoj vi da se zalite puno,ne igra se ni u evropi neki bog zna koliko bolji fudbal.Super utakmica,dobar Partizan,dobar i Temisvar.Sve u svemu partizan je pokazao da mu je mesto u evropi.Igra brz,moderan i efikasan fudbal.Kapa dole.Zelim da nama u dijaspori podarite jos puno ovakvih noci.I jos nesto,Mo i Juca su fenomenalni.

kamikaza

pre 15 godina

Na momente slaba igra Partizana sa dosta gresaka!! Ali odlika velikih ekipa je da pobedjuju i kad igraju lose!! E tako se to radi, kratko ali je**tacno!!
Komsinice jesi spremna??? Ako nisi spremi se imas jos 2 dana!!

GROBARSTVO

pre 15 godina

Konačno da je jednom Partizan pobedio,a da nije napravio 100 stopostotnih šansi.Mada mislim da je u odbrani škripalo,i da se to do derbija mora popraviti.Idemo u nedelju po TITULU.

zavist

pre 15 godina

Navijajte vi potiv Partizana.Navijaliste sa Politehniku,Fenerbahce.Posle zreba ima za druge da nacvijate.Posto toliko mrzite Partizan,a volite nase protivnike,onda odnesiti cvece na groblje Kemalu Ataturku,posto ste navijali za Fener.Nema veze sto ste navijali za klub ciji navijaci vole coveka koji je ubio preko milion Jermena i Grka.Nek vam sluzi na cast.

The_Night_Hawk

pre 15 godina

Dobro je ovo za sada...
Dok ovo kucam u toku je pauza
ali moram da kažem ovo - iako
partizan igra dobro, ima elemenata naozbiljnosti u odbrani koji mogu biti JAKO OPASNI protiv boljih timova.
Ne potcjenjujem Temišvar, niti rumunski fudbal...
Treba reći da je Partizan u žrijebu(računam da prolaze) u četvrtoj grupi ili šeširu.
Biće jačih rivala, mora to još bolje i OZBILJNIJE...

Cajka

pre 15 godina

Ja sam ceo zivot s'tobom kao mali pevao,po skolama se tuko' tvoje ime branio,ja jos sam JUGA deo i ludo volim te,sa drugovima svojim za tebe borim se...
sta radi zvezda?xaxaxa
NUSKNVP

Max

pre 15 godina

Partizan je veceras polozio ispit zrelosti.Pobedio je jos jednom vrlo tvrdog i neugodnog protivnika.Cela ekipa je odigrala koncentrisano,pametno i profesionalno.Ambijent na stadionu JNA pravi fudbalski.Cestitke navijacima.Minimalan cilj je ostvaren plasmanom u Ligu UEFA.Apetiti su nam jos vise porasli.Parni Valjak nemilosrdno gazi.Sledeci molim.Oni mucenici iz rupe bolje da ne izadju na teren.Oduvat ce ih crno beli tajfun.Heeeej ljudi Partizan je to.Pozdrav

Frojd

pre 15 godina

Ne razumem po kojoj logici je Partizan najbolji klub na Balkanu ako je Anortozis pobedio i Olimpijakos i Panatinaikos. U tom slucaju je logicno da je Anortozis najbolji na Balkanu.

Partizan Forever

pre 15 godina

Rutinska pobjeda Partizana. Sad cekamo ko ce nam doci i da se nadamo jos jednom evropskom proljecu.
Samo bih istakao jos nesto, Petrovic i Zuka treba da drze sredinu a ispred njih Moreira. Vidjelo se to i danas cim je Lazica zamijenio Petrovic odmah smo dosli do igre i gola naravno.
u svakom slucaju, stvarno uzivam u utakmicama naseg tima ove godine

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Rutinska pobeda Partizana, mada moze mnogo, mnogo.....bolje ! Dijara je zreo za klupu,kao i Lazic koji nije dao nijedan gol ove jeseni ! Petrovic,Zajem,Peric i Ljaijc obavezno, barem rezerva, plus Jovanovic! Baca verovatno ima glavobolje veceras i nece spavati veceras ! Treba nekome u nasem prvenstvu da damo jednu petardu, a ne samo se zadovolimo sa 1 do 3 gola ! Juca i Moreira su bili dobri veceras, a Bogunovic i Tosic nek budu bolji u nedelju .Mir i odmor je potreban igracima pred derbi, a navijaci su veceras bili za 10 ! Hvala TI Boze sto si me usmerio prema ........Partizan !

Zorz Vea

pre 15 godina

Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Utakmica,za nas,je bila ocajna,a pobedili smo.Ovo bi trebalo da govori da smo najizad na putu da se resimo nekih kompleksa koja su donosila poraze posle sjajnih partija.Treba verovati ovom timu i podrzati ih uvek i zauvek!!!

Zivela Srbija i napred Partizan

dacho_79

pre 15 godina

Iskrene cestitke Partizanu od (normalnog) Delije!!!
Ljubav prema svom kubu se ne pokazuje mrznjom prema drugim, kako to neki misle a nemaju cime da misle...

Jos jednom, svaka cast Partizanu.

_Daniel_91_

pre 15 godina

PAAARTIZAN LEEEEE....PARTIZAN ALEE ALEEE...SAMO JEDNO IME ZNAM-PARTIZAN BEOGRAD-OOOoooOoOoOo....OoOoOoOoo....
Iako ima jos dosta da se poradi i MORAMO da igramo bolje dokazali smo da smo ubedljivo najbolji u Srbiji...."derbi" ce to da potvrdi...
Svaka vam cast momci,vi jedini igrate za Srbiju.....!
Respect Borcu!
Napred Partizan!
I opet-Partizan leee...Partizan alee aleeee....

petar

pre 15 godina

volio bi da Partizan dobije Dinamo u skupini.Osobno bi došao pogledati utakmicu na stadionu JNA, iako ne navijam za Dinamo,ali volim spektakl,jedino se bojim za auto zbog HR-pločice,ali bi se snašao.Sretno i jednim i drugima.Pozdrav iz Šibenika!

grobarcic

pre 15 godina

Partizane,bravo,bravo...ne toliko sjajna igra,ali bitno je da smo prosli.Dijara je totalno van forme! Ajmo sad u rupu na pobedu i overu jesenje titule!
P.S Komentator RTS-a: Ovaj momak ima 24 godine i zato je sada dobio zuti karton! -STRASNO!

Pismeni

pre 15 godina

Ne razumem po kojoj logici je Partizan najbolji klub na Balkanu ako je Anortozis pobedio i Olimpijakos i Panatinaikos. U tom slucaju je logicno da je Anortozis najbolji na Balkanu.


Od kad je to Kipar na Balkanu???

Gagi

pre 15 godina

Ne razumem po kojoj logici je Partizan najbolji klub na Balkanu ako je Anortozis pobedio i Olimpijakos i Panatinaikos. U tom slucaju je logicno da je Anortozis najbolji na Balkanu.
(Frojd, 2. oktobar 2008 22:29)

-Sedi Sigmude,jedan.Pa nije ti Kipar Balkan mladicu.Pozz za najbolju ekipu na Balkanu i da 5.10 makar ponovimo ovaj rezultat.NAPRED CRNO-BELI!!!

SKA

pre 15 godina

Mora to bolje i protiv komsinice i u Evropi. Ovakvom igrom necemo daleko dogurati, ali se nadam da je ovo ipak bilo i neko kao cuvanje za naredne mecevi i ujedno cuvanje rezultata.

P.S. Ako neko zna sta je sa Bacom neka se javi.

Ima jedan tim...

sensei

pre 15 godina

Najvaznije je da smo prosli. U prethodnim tekmama smo pokazali da mozemo i lepo igrati tako da se ne brinem zbog ove partije danas. I aman da li je moguce da ima ljudi koji napadaju Stevanovica??? ON NIJE NISTA SLABIJI IGRAC OD RUKAVINE!!!! Po meni mozda cak i bolji. Odlicno resenje na beku. Ne govorim ovo zbog gola,nego zato sto pruza konstantno dobre partije.

Aguero KG

pre 15 godina

Sutra u Rumuniji nacionalna žalost-ispali su im svih 5 klubova iz Lige UEFA:Rapid,Dinamo,Unirea,Vašlui i naravno Temišvar!Partizan leee,Partizan oleole...samo jedno ime znam, PARTIZAN BEOGRAD....

partizanoleale

pre 15 godina

lalala si cuo kad smo pevali o tebi?
"lalala" Partizanoleale,samo jedno ime znam,Partizan Beograd...
tesko ti je ja to znam,ne znas na koju utakmicu da odes da navijas za zvezdu,u evropi vas nema 100 godina,ali ste zato ponosni na 0-5 protiv psv-a,4-0 protiv zenita itd.,ipak to nisu neki rumunski klubovi!:))
a naravno da se vidimo u rupcagi,moramo konacno da osvojimo "neosvojivu" tvrdjavu!ma ni javor je nije osvojio!:))))

A SAD DERBI!!!!!!!!

pre 15 godina

Jel se neko seca kad je PARTIZAN bolje poceo sezonu...........ne mogu da verujem da su snovi postali java,snovi od pre 2-3 sezone.

P.S.Navijaci ne zaboravite na "APOEL" za DERBI od FSS-a.

ne znam da li ste svesni da se nalazite pred "TORNADOM",ma oduvacemo vas ljudiiii,el vidite da je PARTIZAN u naletu i da ce tesko ko da ga zaustavi (mozda neko u evropi.npr milan,sevilja,shalke...)

JEDVA CEKAM DA NEDELJA DODJE.......

strucnjak :)

pre 15 godina

stalozeno...sigurno..ocekivano.
tako igraju veliki :)

cekamo sledece evropljane,
a do tada,
u nedelju, trebamo da igramo sa malim timom koji je pred gasenjem.
treba odmoriti igrace i pruziti sansu drugom timu,pa ako ih pobedimo i sa 1-0, niko im nece zameriti.:))

prvenstvo je vec osvojeno,
zasto rizikovati povrede u ne bitnoj utakmici?
:))

nz

pre 15 godina

Prosecna utakmica,dobar rezultat,divlji rumunski navijaci,ozlojedjeni zvezdasi,i poslednje javljanje Bace na ovom sajtu-ocekivani epilog ove veceri. Partizan leo le...

Oprez

pre 15 godina

Prosli smo ,ali uopste nisam odusevljen igrom. Nedovoljno trcanja i daleko smo od lopte, ponekad velika rupa izmedju linija, tako da su sporiji rumunski igraci cesto neometani primali loptu ili osvajali prostor. Ono sto me najvise ljutilo je nezalaganje pojedinih igraca - vec su velike zvezde. Ipak, najopasnija stvar za dalje, a posebno za sledecu utakmicu, je nedopustiv broj glupih faulova u zoni centarsuta. Valjda znate od cega "komsinica" zivi i sta im je najveca sansa. MOLIM VAS BEZ GLUPIH FAULOVA u nedelju!

Dekicar

pre 15 godina

Ajmo Rumuni......
Mozete vi to.....
Navijacu za vas i za sve druge, protiv patlidzana, dok god je Karadzic predsednik naseg saveza i dok god nam sude razni spasici.....
Ajmo POLI>>>>>>

Pipo Inzagi

pre 15 godina

E care,a kako ste navijali protiv Levadije,Apoela,Javora...
Lako je nadjacati navijace Milana,koji nisu ni bili na stadionu....to ti priznajem,prosto ste ih razneli hahahaahah...
P.S.Znam da ti nije uopste nije lako,nisi morao nista da pises i da nam se zalis!!!

Eeeee Aaa VI KAKO TE?

pre 15 godina

BITAN Ni taj fas KK,ni tamo neki VK,a posebno vas jadni FK NIKADA,pazi kada nikada nece imati imati cast da u jednoj sezoni postane i EVROPSKI i SVETSKI SAMPION!!! E bas zbog toga vi meni svi licite jedni na druge i isti ste kao jaja,a to je nesto zbog cega nikada necete biti ni NALIK CRVENOJ ZVEZDI,pa sve da sutra slavimo i stogodisnjicu tog istorijskog uspeha!!!!

zrenjaninac

pre 15 godina

Odbrana losa, protivnik je nekoliko puta lako dosao u sansu...a mislim da bi uprava i Jokanovic trebali poceti s kaznjavanjem za svaki glupo dobijen zuti karton (veceras Djordjevic, a u Temisvaru 3 zuta za 5 minuta)...Sreca pa se sad isti brisu...

Grobar JGD

pre 15 godina

APOEL je reč koju svi zvezdaši trebaju da znaju do kraja života. Bravo crno-beli a sad je cilj četvrt-finale. Koromanu bi preporučio da se pokrije sa onim bednim izjavama da Partizan ima kompleks Marakane. Koromane, i ostali manekeni videćete šta vas čeka u vašoj rupi!

Almir

pre 15 godina

U prvom poluvremenu nismo mogli videti narocito kreativan fudbal,zato sto se igralo na rezultat i sigurni prolazak.Medjutim,i u tim momentima smo pokazali svest o znacaju utakmice i branili svaki pedalj svog dela terena i onda jednom skolski odradjenom akcijom uspeli da postignemo taj veoma bitan pogotak koji je goste prilicno demoralisao.Naravoucenije iz svega ovoga bilo bi da i u ovakvim utakmicama u kojim se lako zakljuci objektivni favorit treba biti priseban i primeniti svu mogucu tehniku i znanje i na taj nacin nastaviti u dobrim rezultatima i praviti jedan neprikosnoven sistem koji cvrsto veruje u sebe i svoje kvalitete.Neka ovo bude na neki nacin vrsta preporuke i za predstojeci ,,derbi,,.
Uz mnogo srece i najvece ambicije uvek ces biti deo mog zivota i svih nas koji zivimo za vas i zbog vas,jer naravno :ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE JEDNOSTAVNO VOLI-ZNA PARTIZAN
By:Skrijelj Almir South Serbia,from Novi Pazar

Darko KG

pre 15 godina

Čestitke igračima na pobedi, iako nisu briljirali, ali biće bolje na derbiju, siguran sam.Ivan Stevanović-igrač utakmice i drago mi je zbog njega, jer su ga mnogi osporavali. Biće on sve bolji. Po meni je mnogo korisniji od Obradovića.
Sad da dobijemo derbi, pa da se na miru okrenemo evropskim utakmicama. Pozdrav Grobarima.

Filip

pre 15 godina

Ne bi nista o pobedi Partizana o tome je sve vec receno na terenu,al sta cemo sa jadnim Bacom.Covek je racunao da ce svih 5 rumunskih ekipa proci dalje u grupe a ispale su sve...LOL!

grobar

pre 15 godina

Braco, ajd da vodimo Bacu na utakmice Lige UEFA. Nema vise za koga navijati, pa da mu bude bar malo lakse kad ga na proljece ogreje sunce zajedno sa nama:-)

Vlada

pre 15 godina

Samo prave ekipe i kada ne igraju sjajno pobedjuju,veceras smo pokazali da smo prava ekipa i uz vise zalaganja na sledecim utakmicama mozemo daleko stici ove sezone u evropi.

kfjiry

pre 15 godina

pricate o kompleksu.pa u kosarci ste u pobedili u zadnje 13,14 utakmice 1,a za vaterpolo se i ne secam ali ima vise od 7,8 godina a mozda i deset.Bolje cutite.

lalala

pre 15 godina

O Boze hvala ti,da se ovi nasi vanzemaljci spuste malo,kao da ni pre njih ni posle njih niko nije igrao u evropi,ponasaju se kao da su izmislili evropu,ali dobro,siroti docekali svojih 5 minuta!!!Odigrali su i ovu utakmicu sa rumunskom velesilom koja je dosla da napada,ali nije uspela da stvori ni jednu pravu sansu,a ruku na srce stvorili su jednu polu,polu,polu sansu!!!!Toliko o partizanovom protivniku!! Grobari su tako veliki navijaci da ih saka rumuna bar 5 puta u toku utakmice nadjaca.Bas se lepo orilo Temisvar,Temisvar...na sred JNA!!! Toliko o malim grobarima.Znate,mi kada smo igrali protiv Milana,kazem Milana ne tamo neki rumuni,ili protiv Bajrna,PSV-a ne tamo nekih tikava( cisto malo o zrebu) I kada smo gubili ispadali mi smo pevali do poslednjeg minuta,ali dzaba kada vi ne gledate kako to rade pravi navijaci,jer da gledate vec bi do sada nesto i naucili!! CEKAMO VAS NA MARAKANI!!!!

KKP

pre 15 godina

Nismo blistali, ali ipak smo zasluzeno pobedili i samo to se pise. Cestitam momcima na prolazu dalje, gledacemo jos dobrog fudbala. Utakmica je bila dosta teska. Temisvar je veoma dobra ekipa, ali pobedili smo ih u oba meca. Stevanovic (uza Moreiru i Bozovica) najbolji na terenu. Leteo je svo vreme i na kraju sjajnim udarcem postigao prelep gol. Odlika velikih da i kad ne igraju dobro, pobedjuju!
Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi...

Misa PFC

pre 15 godina

Ja volim svoj Partizan i mnogo mi je drago sto ne tone kao neki,vec redja pobede.Pratim ga iz daleka i nemogu da idem na utakmice.Sudbina je tako htela da zivim u pecalbi,ali neke stvari se ne zaboravljaju,kao sto je ljubav prema crno-beloj boji.

MM

pre 15 godina

Hocete li vi ikad osvojiti nesto u fudbalskoj Evropi, ili cete vecito laprdati o svojim velikim dometima. Puste zelje, dalje od lopate i rake vam NEMA.

Kosta P.F.C.

pre 15 godina

Bravo GROBARI moji,bravo SAMPIONI !!!p.s.Nedelja je dan kada si otisla,nedelja je najtuzniji dan....E komsinice,komsinice,pa zar ni sa drenazom trave ne moze u EVROPU...?!!

Miki

pre 15 godina

(nastaviće se..., 2. oktobar 2008 21:20)

I ja navijam za Partizan,ali ti ga pretera,zaboravio si da stavis i Inter Baku i Fenerbahce,racunaj
9 9 0 0 19:2,od Fenerbahcea pa nadalje.

O Partizane o sampione!

pre 15 godina

da,da,da,CUP UEFA!nedostizan domet fudbalske velesile!a sada odmoriti sampione i pustiti drugi tim da se utrenira u nedelju na trening kampu u rupi!!!ajmo Partizane,dovedi ponovo Ajax u Beograd,al ovaj put da se vrate kuci napunjene mreze!!!

Prva ljubav

pre 15 godina

Vidi se da cela Srbija plače nad tužnom sudbinom Zvezde koja je bila srozana i sad mora da uspe i vrati se na staze stare slave.
Kad je grobarima najbitnije da je Apoel izbušio srozanu Zvezdu, a ne to šta njihov tim radi, onda je to latentna ljubav prema Zvezdi i kompleks velik... ma neizlečiv. Vidi se da je Zvezda jedini veliki klub u zemlji i regionu da grobari i sa ovako solidnim uspesima Partizana i dalje imaju kompleks niže vrednosti.
Uzgred, sve najbolje dalje u Ligi UEFA, i da se setite šta vam Partizan znači, a ne samo da gledate šta Zvezda radi.

aleksandar t

pre 15 godina

oooooooooooo oooooo PARTIZAN BEOGRAD tako se igra bravo majstori. sledi miran derbi u kome ce partizan naravno pobediti. pozdrav Koromanu I petkovicu do Nedelje a onda adijo Grobari JUG

pfc rules

pre 15 godina

Nismo odigrali kako znamo,ali nadam se da ce u derbiju biti dosta bolje,i da cemo napokon dokusuriti komsije!!
Sve u svemu CESTITAM NAM PROLAZ U KUP UEFA!

komandant mark

pre 15 godina

Sa ovakvom igrom nećemo daleko!Individualni kvalitet prolazi na dve ,tri utakmice al sa malo jačom i uigranijom ekipom imaćemo veliki problem!Ovo je samo dobronamerna kritika za budućnost,ipak je Temisvar samo solidna ekipa i ništa više!

Panta

pre 15 godina

Toliko o rumunskom fudbalu.Pokazali su da su u klasi cukarickog eventualno ali EVENTUALNO Borca.Rumunija nece imati ni jednog predstavnika u UEFA Cupu.A svim zlim jezicima Najbolje ekipe pobedjuju i kad igraju najgore.To je njihova glavna odlika koja ih odvaja od ostalih.Bravo Crno Beli.Bravo Partizan.Svaka cast GROBARI!!!

Pozdrav iz SUNCANOG Beograda!!!!!

pre 15 godina

POZDRAV IZ KISOVITOG SKOPLJA Decko da ti ja nesto objasnim:To sto mediji vecu paznju davaju derbiju od parizanovih evropskih utakmica je zato sto se kod nas kao i u celom svetu uvek znalo i uvek ce se znati ko je ZVEZDA,a ko je tamo neki partizan!!!! To sto ti kao i svi ostali grobari letite kao da ste osvojili evropu,a ne da igrate jedan obican KUP UEFA-a to je vas problem!!!! I jos nesto,to sto tebe derbi ne interesuje,to je sasvim normalna pojava kod mnogih grobara,i svaki covek bi isto to rekao kada bi njegov tim pobedio svake osme godine u derbiju!!!!!!! Ti se lepo opusti i uzivaj u tvom mocnom partizanu,a koliko je mocan to ce te se svi uveriti vec u nedelju i naravno u kupu uefa kada budete igrali sa pravim timovima,a ne sa ovom boranijom.Mada mene uopste ne bi iznenadilo da u grupi dobijete neke azerbejdzance,bosance i ....Zreb vas je uvek hteo ali ste uvek bili i ostali samo ucesnici,jer kvaliteta niste imali nikada,a uvek ste leteli jako visoko,bas kao i sada!!!!!!!

д.н.с.

pre 15 godina

Браво мајстори.Тако се игра.Одавно нисмо тако зрело одиграли једну важну утакмицу.Славе Јокановићу,израсташ у јако доброг тренера.Од почетка сам веровао у тебе и онда кад су те многи наши гробари оспоравали.То је прави пут-још утакмица у Европи.За те европске текме имамо наше првенство и куп текме да се припремамо.

partizan

pre 15 godina

Ako zelimo da uradimo nesto u evropi MORAMO da menjamo nesto u odbrani!!!Sto je najgore ni na klupi nemamo igraca koji bi mogao da zakrpi ove silne rupe.

ajde,ajde,letite jos malo,jos 2 dana i ciu,ciu tup!!!!!

pre 15 godina

BITAN Znas sta je najbitnije u svemu? Da se vi spustite na zemlju,mada i ne morate spusticemo vas mi u nedelju na marakani i jos nesto,i mi smo bili bitni kada smo dve godine zaredom ovojili duplu krunu i igrali KUP UEFA-a,pa opet....vidis i sam!!!!! I zato prestanite da parate oblake i da se ponasate kao da ste usli u ligu sampiona i da ste pobedili jedan Mancester ili Real,a ne tamo neku jadnu rumunsku ekipu,prestanite da umisljate da ste samo vi igrali kup UEF-a i da pre vas nije to uspelo nikom!!! Sve je to igrala i zvezda,ali je razlika u tome sto je zvezda osvajala ono o cemu vi ne mozete ni da sanjate!!!! Ne zaboravite samo jedno,TOCAK SRECE SE OKRECE!!!!!!

Grobari Srem

pre 15 godina

Dijara je odigrao lose zato sto je pojeo puno kelja pre utakmice u 15 i 33 sati. Cela utakmica je bila nestvarna, kao u Tarantinovom filmu zato sto Jokanovic nije zeleo da odstupi od formacije 4-4-2!!!
Ne treba olako shvatiti ovu nestvarnu igru jer danas svi igraju fudbal a to dokazuje i utakmica Rozennborg Bronby gde su domacini takodje igrali 4-4-2 sa tri isturena srednjaka i ako su u utorak na treningu uvezbavali nesto sasvim trece!!!
PARTIZAN do zadnjeg daha!!!

Anartozis

pre 15 godina

Razlika u igri Temišvara u odnosu na prethodnu utakmicu-ogromna.Znači,glavni posao je odrađen u Temišvaru a ovo je bila "rutina"-pa je mogao da padne i jedan autogol od golmana kao začin.Partizan Trgovački naš tim za ISTORIJU.

eric

pre 15 godina

Pa, sta reci. Posle svih ovih hvalospeva na Jokanov racun ipak nisam ubedjen da je ovo igra primerena kvalitetu ovih igraca. Dobro je sto igraci kao pojedinci polako ulaze u formu ali odbrana je jos uvek busna i panicna. Cim nam neko dovuce loptu na 20 metara od gola to je vec predinfarktno stanje. Opsta panika. Najaca stvar je sto smo najzad posle 1000 godina dobili pravog GOLMANA - GOLMANCINU. Mislim da njega nema, pored ove cesto sludjene i ultra naivne odbrane, mi bi se naprimali golova. Valjda ce biti bolje jer kad nam dodje neka nemilosrdnija ekipa od ovih sa kojima smo do sada igrali bojim se da nas ne razbuca.

zoze murinjo

pre 15 godina

U meču u kome ni jedna ekipa "nije" dominirala, Partizan je dočekao svoju šansu i "zasluženo" pobedio...

ma daj... cestitam igracima partizana, ali fudbal je bio vise nego odvratan!

boba

pre 15 godina

Veliki sam ZVEZDAS , ali cestitam partizanu ovo je svakako dobro za SRPSKI fudbal ..... Ali ipak cemo ih pobediti u nedelju .... SAMO ZVEZDA

vllll

pre 15 godina

neke odavde uopste ne razumem... ja sam inace zvezdas, ali ako zvezda nije prosla, zasto ne bi partizan... svi mi smo pre svega srbi pa tek onda partizanovci ili zvezdasi!!!

toliko

pre 15 godina

ZORZ VEA Boraniju ste dobili vi,kao i uvek u kvalifikacijama!!!!! Tvoja sreca i sreca svih grobara su sva ova desavanja u zvezdi,ali ne zaboravi ono sto sam ti napisao u predhodnom komentaru:ZVEZDA JE ZVEZDA uvak bila i uvek ce biti kako za vas tako i za sve ostale klubove ove nase jadne lige!!!Posle ovoga mozemo biti samo jaci,jaci nego ikada!!!! Samo vi letite i dalje i verujmi necete jos dugo!!!!!!

Dekicar

pre 15 godina

Ajmo Rumuni......
Mozete vi to.....
Navijacu za vas i za sve druge, protiv patlidzana, dok god je Karadzic predsednik naseg saveza i dok god nam sude razni spasici.....
Ajmo POLI>>>>>>

lalala

pre 15 godina

O Boze hvala ti,da se ovi nasi vanzemaljci spuste malo,kao da ni pre njih ni posle njih niko nije igrao u evropi,ponasaju se kao da su izmislili evropu,ali dobro,siroti docekali svojih 5 minuta!!!Odigrali su i ovu utakmicu sa rumunskom velesilom koja je dosla da napada,ali nije uspela da stvori ni jednu pravu sansu,a ruku na srce stvorili su jednu polu,polu,polu sansu!!!!Toliko o partizanovom protivniku!! Grobari su tako veliki navijaci da ih saka rumuna bar 5 puta u toku utakmice nadjaca.Bas se lepo orilo Temisvar,Temisvar...na sred JNA!!! Toliko o malim grobarima.Znate,mi kada smo igrali protiv Milana,kazem Milana ne tamo neki rumuni,ili protiv Bajrna,PSV-a ne tamo nekih tikava( cisto malo o zrebu) I kada smo gubili ispadali mi smo pevali do poslednjeg minuta,ali dzaba kada vi ne gledate kako to rade pravi navijaci,jer da gledate vec bi do sada nesto i naucili!! CEKAMO VAS NA MARAKANI!!!!

Pozdrav iz SUNCANOG Beograda!!!!!

pre 15 godina

POZDRAV IZ KISOVITOG SKOPLJA Decko da ti ja nesto objasnim:To sto mediji vecu paznju davaju derbiju od parizanovih evropskih utakmica je zato sto se kod nas kao i u celom svetu uvek znalo i uvek ce se znati ko je ZVEZDA,a ko je tamo neki partizan!!!! To sto ti kao i svi ostali grobari letite kao da ste osvojili evropu,a ne da igrate jedan obican KUP UEFA-a to je vas problem!!!! I jos nesto,to sto tebe derbi ne interesuje,to je sasvim normalna pojava kod mnogih grobara,i svaki covek bi isto to rekao kada bi njegov tim pobedio svake osme godine u derbiju!!!!!!! Ti se lepo opusti i uzivaj u tvom mocnom partizanu,a koliko je mocan to ce te se svi uveriti vec u nedelju i naravno u kupu uefa kada budete igrali sa pravim timovima,a ne sa ovom boranijom.Mada mene uopste ne bi iznenadilo da u grupi dobijete neke azerbejdzance,bosance i ....Zreb vas je uvek hteo ali ste uvek bili i ostali samo ucesnici,jer kvaliteta niste imali nikada,a uvek ste leteli jako visoko,bas kao i sada!!!!!!!

MM

pre 15 godina

Hocete li vi ikad osvojiti nesto u fudbalskoj Evropi, ili cete vecito laprdati o svojim velikim dometima. Puste zelje, dalje od lopate i rake vam NEMA.

Eeeee Aaa VI KAKO TE?

pre 15 godina

BITAN Ni taj fas KK,ni tamo neki VK,a posebno vas jadni FK NIKADA,pazi kada nikada nece imati imati cast da u jednoj sezoni postane i EVROPSKI i SVETSKI SAMPION!!! E bas zbog toga vi meni svi licite jedni na druge i isti ste kao jaja,a to je nesto zbog cega nikada necete biti ni NALIK CRVENOJ ZVEZDI,pa sve da sutra slavimo i stogodisnjicu tog istorijskog uspeha!!!!

Bitan

pre 15 godina

opa...gotovo...

FK pocinje da nam lici na KK

KK pocinje da nam lici na VK

a VK ce ove godine Ponovo da bude sampion Evrope u Areni pred 20,000 Grobara

" Za druge se navija Partizan se voli "

....

nekome fk pocinje da lici na kk

kk pocinje da lici na vk

a vk VISE NE POSTOJI

zlezda je zivot koji se pretvorio u sitnicu

A vi kako te ?

Savo

pre 15 godina

Eh, da. Bilo mi je svejedno ko ce pobediti - navijam za Zvezdu.
No ajde, lepo je zbog vas grobara sto je Partizan prosao dalje, imacete cime da
se hvalite i da gnjavite one Zvezdase kojima je stalo do vaseg misljenja!
Gledao sam zadnjih 10min. i svo to vreme grobari su pevali pesme o Zvezdi i Delijama.
Vas tim je pobedio i prosao dalje u Evropu, a vi umesto da slavite i da pevate Partizanu
vi nas prozivate. Radi se o Kupu Uefa iz kojeg smo mi davno ispali, a vi se opet nama vracate:).
Hehe, i onda vam je krivo kad kazu da imate komplekse.
Jbt, uzivajte u pobedi svog tima iz ljubavi prema njemu, a ne da bi je nama nabijali na nos, tj. iz mrznje prema Zvezdi.
Mislim, ne valja vam to, nije zdravo:). P.S. Jbg, cestitam.

Veljko-Grobar

pre 15 godina

ko se salze sobzirom na igre Panatenaikosa i Olimpijakosa koji gube sa 3 0 i 3 1 od Anortozisa PARTIZAN trenutno najbolji tim na balkanu nek preporuci

Frojd

pre 15 godina

Ne razumem po kojoj logici je Partizan najbolji klub na Balkanu ako je Anortozis pobedio i Olimpijakos i Panatinaikos. U tom slucaju je logicno da je Anortozis najbolji na Balkanu.

Mikele

pre 15 godina

U dve reci...
Obradovic, Stevanovic i Djordjevic su igraci za nasu ligu, neki veci dometi sa njima, tesko...
Nemojte ovaj vikend gane da vracate u zivot, niko ih ne moze vratiti kao mi...
Tomicu, na zimu ojacaj zadnju liniju (bek tipa Emeghare i zadnji kao veliki Taribo), plus paklen napadac (cujem imamo dobrog Brazilca u Teleoptiku).
Obavezno ugovor za Dr.Moreiru (ako moze do kraja karijere, pa posle da bude skaut za PFC)

Panta

pre 15 godina

A sta bi ti hteo....20000hiljada je max sto partizan moze da dodeli po pravilima uefe....toliko o navijacima.Pozdrav.Napred Partizan kao i u ratu...

ajde,ajde,letite jos malo,jos 2 dana i ciu,ciu tup!!!!!

pre 15 godina

BITAN Znas sta je najbitnije u svemu? Da se vi spustite na zemlju,mada i ne morate spusticemo vas mi u nedelju na marakani i jos nesto,i mi smo bili bitni kada smo dve godine zaredom ovojili duplu krunu i igrali KUP UEFA-a,pa opet....vidis i sam!!!!! I zato prestanite da parate oblake i da se ponasate kao da ste usli u ligu sampiona i da ste pobedili jedan Mancester ili Real,a ne tamo neku jadnu rumunsku ekipu,prestanite da umisljate da ste samo vi igrali kup UEF-a i da pre vas nije to uspelo nikom!!! Sve je to igrala i zvezda,ali je razlika u tome sto je zvezda osvajala ono o cemu vi ne mozete ni da sanjate!!!! Ne zaboravite samo jedno,TOCAK SRECE SE OKRECE!!!!!!

Prva ljubav

pre 15 godina

Vidi se da cela Srbija plače nad tužnom sudbinom Zvezde koja je bila srozana i sad mora da uspe i vrati se na staze stare slave.
Kad je grobarima najbitnije da je Apoel izbušio srozanu Zvezdu, a ne to šta njihov tim radi, onda je to latentna ljubav prema Zvezdi i kompleks velik... ma neizlečiv. Vidi se da je Zvezda jedini veliki klub u zemlji i regionu da grobari i sa ovako solidnim uspesima Partizana i dalje imaju kompleks niže vrednosti.
Uzgred, sve najbolje dalje u Ligi UEFA, i da se setite šta vam Partizan znači, a ne samo da gledate šta Zvezda radi.

Zanatlija

pre 15 godina

1.Rapid Bukurešt (Rumunija) - Volfsburg (Nemačka) 1-1
Prvi meč: 0-1
Dalje ide: Volfsburg

2.Unirea (Rumunija) - HSV (Nemačka) 0-2
Prvi meč: 0-0
Dalje ide: HSV

3.Partizan (Srbija) - Temišvar (Rumunija) 1-0
Prvi meč: 2-1
Dalje ide: Partizan

4.Dinamo Bukurešt (Rumunija) - NEC Najmegen (Holandija) 0-0
Prvi meč: 0-1
Dalje ide:

5.Vaslui (Rumunija) - Slavija Prag (Češka)1-1
Prvi meč: 0-0
Dalje ide: Slavija Prag

Eliminisani:

1. Rapid Bukurešt (Rumunija)
2. Unirea (Rumunija)
3. Temišvar (Rumunija)
4. Dinamo Bukurešt (Rumunija)
5. Vaslui (Rumunija)

Napomena:

Na 10 utakmica ( 5 prvih utakmica i 5 revanš utakmica ) Rumuni nisu pobedili ni na jednoj utakmici!

Gde je sada Baca?

Zorz Vea

pre 15 godina

@(Pozdrav iz SUNCANOG Beograda!!!!!, 3. oktobar 2008 00:04)

Znas i ti,a znamo i svi mi koliko ocajnih,losih,neafirmisanih,nedoraslih,neambicioznih,u propadanju,otpisanih,zaboravljenih,izkompleksiranih,zavidnih,ljubomornih,jadnih BORANIHJA od klubova je proslo u Ligu UEFA ove sezone!!!

E sad lepo stavi prst na celo, dobro razmisli, bez ikakvih teorija zavera i obaranja cena tvog voljenog kluba,i zapitaj se: KOLIKA STE VI BORANIJA KADA NISTE PROSLI NI KVALIFIKACIJE!!!

Zivela Srbija i napred Partizan

Doktor

pre 15 godina

Bice golova u drugom polovremenu,jednostavno osecam.Alal vera navijanje,jos jace u drugom poluvremenu.Nastavljamo pobednicki niz veceras i za vikend.Ne moze nam niko nista!Zao mi je sto nisam na stadionu ali visa sila.Zato svi grobari da podrzimo nas Partizan na derbiju,ali i protiv Krke u Pioniru.
PS 2:0 kraj utakmice

grobarcic

pre 15 godina

Partizane,bravo,bravo...ne toliko sjajna igra,ali bitno je da smo prosli.Dijara je totalno van forme! Ajmo sad u rupu na pobedu i overu jesenje titule!
P.S Komentator RTS-a: Ovaj momak ima 24 godine i zato je sada dobio zuti karton! -STRASNO!

nastaviće se...

pre 15 godina

16.04.08 CZV - PARTIZAN 2:3
20.04.08. PFC - Borac 1:0
26.04.08. Čukarički- PFC 0:1
30.04.08. PFC-Mladost(L) 2:0
03.05.08. Smederevo- PFC 0:1
07.05.08. PFC - Zemun 3:0
10.05.08. PFC - Banat 3:1
14.05.08. OFK - PFC 1:3
17.05.08. PFC - Hajduk 1:0
25.05.08. Napredak - PFC 0:1
17.08.08. PFC - Banat 1:0
23.08.08. PFC - Napredak 3:1
31.08.08. OFK - PFC 0:3
13.09.08. PFC - Borac 2:0
21.09.08. Rad - PFC 0:3
24.09.08. Mladost(A)-PFC 0:2
27.09.08. PFC -Vojvodina 1:0

UKUPNO 17 17 0 0 34:5

(nastaviće se..., 1. oktobar 2008 20:28)

02.10.2008. PFC - Poli 1:0

UKUPNO 18 18 0 0 35:5

The_Night_Hawk

pre 15 godina

Dobro je ovo za sada...
Dok ovo kucam u toku je pauza
ali moram da kažem ovo - iako
partizan igra dobro, ima elemenata naozbiljnosti u odbrani koji mogu biti JAKO OPASNI protiv boljih timova.
Ne potcjenjujem Temišvar, niti rumunski fudbal...
Treba reći da je Partizan u žrijebu(računam da prolaze) u četvrtoj grupi ili šeširu.
Biće jačih rivala, mora to još bolje i OZBILJNIJE...

partizan

pre 15 godina

Ako zelimo da uradimo nesto u evropi MORAMO da menjamo nesto u odbrani!!!Sto je najgore ni na klupi nemamo igraca koji bi mogao da zakrpi ove silne rupe.

bobanmkd

pre 15 godina

Ovako:iskrene cestitke svima cija srca kucaju za crno-bele!Sada kada slavimo i kada cekamo zdreb u utorak hocu na miru da se osvrnem na jednu stvar.BRUKA I STRAMOTA je kako su odredjeni mediji posebno stampani zadnja tri cetiri dana minimizirali ovo sto radi PFK u interesu davanja znacaja derbija u nedelju!Patetican je naslov"Uefa pa na Marakanu" u situaciji kada igramo sa liderom Rumunskog fudbala ove godine za ligu UEFA!!!!Toliko davati znacaj derbija(A,radi se o tome da se minimizira Partizan),pre zavrsavanja utakmice protiv Rumuna je smesno,tuzno,jadno i bedno!Pa,posle nedelje ce biti ili:13 ili 10 ili 7 bodova a i vrapci znaju da smo tolko superiorni da cemo svakako osvojiti titulu!A,gospodo,Partizan je danas usao u ligu UEFA!!!I,ja vam garantujem da ce igrati tamo i u aprilu!Zato sam dao sebi rec,zbog ovog pateticnog ponasanja medija,prvi put u zivotu,mene derbi u nedelju ne zanima!Da bog da,uvek vam u zivotu naj jaca utakmica bila ona protiv Partizana!Ja,ovakav iskompleksiran vasom velicinom:cekam zdreb u utorak!Pozdrav iz kisovitog Skopja!

Baca

pre 15 godina

Istina je ipak na kraju izasla na videlo, a sve sto sam do sada pisao bile su gluposti, cega sam i bio svestan, a Partizan je mnoogoo bolji klub koji ce da prezimi u Evropi!

nikola

pre 15 godina

za sve ljubitelje fudbala i naseg partizana! napred crno beli
http://www.livesoccertv.com/match/60733/partizan-belgrade-vs-politehnica-timisoara/

Cajka

pre 15 godina

Ja sam ceo zivot s'tobom kao mali pevao,po skolama se tuko' tvoje ime branio,ja jos sam JUGA deo i ludo volim te,sa drugovima svojim za tebe borim se...
sta radi zvezda?xaxaxa
NUSKNVP

Alex

pre 15 godina

Malo je reci jos cetiri utakmice u Evropi! Komsinice, imaces priliku da ugostis jednu veliku evropsku ekipu i da u nedelju ucis kako se igra moderan napadacki fudbal! Mnogo smo jaki!

zavist

pre 15 godina

Navijajte vi potiv Partizana.Navijaliste sa Politehniku,Fenerbahce.Posle zreba ima za druge da nacvijate.Posto toliko mrzite Partizan,a volite nase protivnike,onda odnesiti cvece na groblje Kemalu Ataturku,posto ste navijali za Fener.Nema veze sto ste navijali za klub ciji navijaci vole coveka koji je ubio preko milion Jermena i Grka.Nek vam sluzi na cast.

Pismeni

pre 15 godina

Ne razumem po kojoj logici je Partizan najbolji klub na Balkanu ako je Anortozis pobedio i Olimpijakos i Panatinaikos. U tom slucaju je logicno da je Anortozis najbolji na Balkanu.


Od kad je to Kipar na Balkanu???

toliko

pre 15 godina

ZORZ VEA Boraniju ste dobili vi,kao i uvek u kvalifikacijama!!!!! Tvoja sreca i sreca svih grobara su sva ova desavanja u zvezdi,ali ne zaboravi ono sto sam ti napisao u predhodnom komentaru:ZVEZDA JE ZVEZDA uvak bila i uvek ce biti kako za vas tako i za sve ostale klubove ove nase jadne lige!!!Posle ovoga mozemo biti samo jaci,jaci nego ikada!!!! Samo vi letite i dalje i verujmi necete jos dugo!!!!!!

Zaljubljeni Sekspir

pre 15 godina

Izasao sam sa posla tacno u podne po americkom vremenu, odgledao jos jednu rutinsku pobedu Partizana, pa jel moze lepsi cetvrtak :) VOLIM GA KO OKA DVA...

Veteran PFC

pre 15 godina

Znam da ce mnogi reci da veceras nismo bili "na nivou", ali ja sam odusevljen! Partizan je odigrao poput pravih evropskih ekipa - takmicarsku tekmu, na rezultat, bez srljanja, pod devizom "cilj opravdava sredstvo", i u tome je uspeo! Zato i ocekujem da u grupi odigramo za bodove, bez "umiranja u lepoti", pa da cekamo prolece... VOLIM GA K'O OKA DVA...

Oprez

pre 15 godina

Prosli smo ,ali uopste nisam odusevljen igrom. Nedovoljno trcanja i daleko smo od lopte, ponekad velika rupa izmedju linija, tako da su sporiji rumunski igraci cesto neometani primali loptu ili osvajali prostor. Ono sto me najvise ljutilo je nezalaganje pojedinih igraca - vec su velike zvezde. Ipak, najopasnija stvar za dalje, a posebno za sledecu utakmicu, je nedopustiv broj glupih faulova u zoni centarsuta. Valjda znate od cega "komsinica" zivi i sta im je najveca sansa. MOLIM VAS BEZ GLUPIH FAULOVA u nedelju!

boki

pre 15 godina

ako ne radi dijara proradi tosi ako ne tosic onda moreira i tako redom...
prava ekipa!

Svaka cast Bozovicu na fantasticnim odbranama!

Crno Beli Tim

:)

pre 15 godina

Samo da napomenem da Zlezda nije osvojila ni jedan bod kad je igrala ligu uefa... nema veze sa partizanom al je do jaja...
NAPRED PARTIZAN!!!

Miki

pre 15 godina

(nastaviće se..., 2. oktobar 2008 21:20)

I ja navijam za Partizan,ali ti ga pretera,zaboravio si da stavis i Inter Baku i Fenerbahce,racunaj
9 9 0 0 19:2,od Fenerbahcea pa nadalje.

dacho_79

pre 15 godina

Iskrene cestitke Partizanu od (normalnog) Delije!!!
Ljubav prema svom kubu se ne pokazuje mrznjom prema drugim, kako to neki misle a nemaju cime da misle...

Jos jednom, svaka cast Partizanu.

A SAD DERBI!!!!!!!!

pre 15 godina

Jel se neko seca kad je PARTIZAN bolje poceo sezonu...........ne mogu da verujem da su snovi postali java,snovi od pre 2-3 sezone.

P.S.Navijaci ne zaboravite na "APOEL" za DERBI od FSS-a.

ne znam da li ste svesni da se nalazite pred "TORNADOM",ma oduvacemo vas ljudiiii,el vidite da je PARTIZAN u naletu i da ce tesko ko da ga zaustavi (mozda neko u evropi.npr milan,sevilja,shalke...)

JEDVA CEKAM DA NEDELJA DODJE.......

zoze murinjo

pre 15 godina

U meču u kome ni jedna ekipa "nije" dominirala, Partizan je dočekao svoju šansu i "zasluženo" pobedio...

ma daj... cestitam igracima partizana, ali fudbal je bio vise nego odvratan!

komandant mark

pre 15 godina

Sa ovakvom igrom nećemo daleko!Individualni kvalitet prolazi na dve ,tri utakmice al sa malo jačom i uigranijom ekipom imaćemo veliki problem!Ovo je samo dobronamerna kritika za budućnost,ipak je Temisvar samo solidna ekipa i ništa više!

boba

pre 15 godina

Veliki sam ZVEZDAS , ali cestitam partizanu ovo je svakako dobro za SRPSKI fudbal ..... Ali ipak cemo ih pobediti u nedelju .... SAMO ZVEZDA

_Daniel_91_

pre 15 godina

PAAARTIZAN LEEEEE....PARTIZAN ALEE ALEEE...SAMO JEDNO IME ZNAM-PARTIZAN BEOGRAD-OOOoooOoOoOo....OoOoOoOoo....
Iako ima jos dosta da se poradi i MORAMO da igramo bolje dokazali smo da smo ubedljivo najbolji u Srbiji...."derbi" ce to da potvrdi...
Svaka vam cast momci,vi jedini igrate za Srbiju.....!
Respect Borcu!
Napred Partizan!
I opet-Partizan leee...Partizan alee aleeee....

SKA

pre 15 godina

Mora to bolje i protiv komsinice i u Evropi. Ovakvom igrom necemo daleko dogurati, ali se nadam da je ovo ipak bilo i neko kao cuvanje za naredne mecevi i ujedno cuvanje rezultata.

P.S. Ako neko zna sta je sa Bacom neka se javi.

Ima jedan tim...

Partizan Forever

pre 15 godina

Rutinska pobjeda Partizana. Sad cekamo ko ce nam doci i da se nadamo jos jednom evropskom proljecu.
Samo bih istakao jos nesto, Petrovic i Zuka treba da drze sredinu a ispred njih Moreira. Vidjelo se to i danas cim je Lazica zamijenio Petrovic odmah smo dosli do igre i gola naravno.
u svakom slucaju, stvarno uzivam u utakmicama naseg tima ove godine

kamikaza

pre 15 godina

Na momente slaba igra Partizana sa dosta gresaka!! Ali odlika velikih ekipa je da pobedjuju i kad igraju lose!! E tako se to radi, kratko ali je**tacno!!
Komsinice jesi spremna??? Ako nisi spremi se imas jos 2 dana!!

sensei

pre 15 godina

Najvaznije je da smo prosli. U prethodnim tekmama smo pokazali da mozemo i lepo igrati tako da se ne brinem zbog ove partije danas. I aman da li je moguce da ima ljudi koji napadaju Stevanovica??? ON NIJE NISTA SLABIJI IGRAC OD RUKAVINE!!!! Po meni mozda cak i bolji. Odlicno resenje na beku. Ne govorim ovo zbog gola,nego zato sto pruza konstantno dobre partije.

Zorz Vea

pre 15 godina

Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Utakmica,za nas,je bila ocajna,a pobedili smo.Ovo bi trebalo da govori da smo najizad na putu da se resimo nekih kompleksa koja su donosila poraze posle sjajnih partija.Treba verovati ovom timu i podrzati ih uvek i zauvek!!!

Zivela Srbija i napred Partizan

GROBARSTVO

pre 15 godina

Konačno da je jednom Partizan pobedio,a da nije napravio 100 stopostotnih šansi.Mada mislim da je u odbrani škripalo,i da se to do derbija mora popraviti.Idemo u nedelju po TITULU.

GrobarooS - Australia

pre 15 godina

e sad se i ne mora spavati prije posla :)

Jutrooo je, jutrooo jeeeeee

DAJ DA VIDIS KAD U MENI DjAVO POVILENIIII !!!
:)
Mi volimo, Mi bodrimooo samo jedan klub na svetu celooommmm...

zrenjaninac

pre 15 godina

Odbrana losa, protivnik je nekoliko puta lako dosao u sansu...a mislim da bi uprava i Jokanovic trebali poceti s kaznjavanjem za svaki glupo dobijen zuti karton (veceras Djordjevic, a u Temisvaru 3 zuta za 5 minuta)...Sreca pa se sad isti brisu...

Frankfurt

pre 15 godina

Ja sam gledao utakmicu.Video sam jako dobru utakmicu.I nemoj vi da se zalite puno,ne igra se ni u evropi neki bog zna koliko bolji fudbal.Super utakmica,dobar Partizan,dobar i Temisvar.Sve u svemu partizan je pokazao da mu je mesto u evropi.Igra brz,moderan i efikasan fudbal.Kapa dole.Zelim da nama u dijaspori podarite jos puno ovakvih noci.I jos nesto,Mo i Juca su fenomenalni.

Aguero KG

pre 15 godina

Sutra u Rumuniji nacionalna žalost-ispali su im svih 5 klubova iz Lige UEFA:Rapid,Dinamo,Unirea,Vašlui i naravno Temišvar!Partizan leee,Partizan oleole...samo jedno ime znam, PARTIZAN BEOGRAD....

Vlada

pre 15 godina

Samo prave ekipe i kada ne igraju sjajno pobedjuju,veceras smo pokazali da smo prava ekipa i uz vise zalaganja na sledecim utakmicama mozemo daleko stici ove sezone u evropi.

Max

pre 15 godina

Partizan je veceras polozio ispit zrelosti.Pobedio je jos jednom vrlo tvrdog i neugodnog protivnika.Cela ekipa je odigrala koncentrisano,pametno i profesionalno.Ambijent na stadionu JNA pravi fudbalski.Cestitke navijacima.Minimalan cilj je ostvaren plasmanom u Ligu UEFA.Apetiti su nam jos vise porasli.Parni Valjak nemilosrdno gazi.Sledeci molim.Oni mucenici iz rupe bolje da ne izadju na teren.Oduvat ce ih crno beli tajfun.Heeeej ljudi Partizan je to.Pozdrav

KKP

pre 15 godina

Nismo blistali, ali ipak smo zasluzeno pobedili i samo to se pise. Cestitam momcima na prolazu dalje, gledacemo jos dobrog fudbala. Utakmica je bila dosta teska. Temisvar je veoma dobra ekipa, ali pobedili smo ih u oba meca. Stevanovic (uza Moreiru i Bozovica) najbolji na terenu. Leteo je svo vreme i na kraju sjajnim udarcem postigao prelep gol. Odlika velikih da i kad ne igraju dobro, pobedjuju!
Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi...

nz

pre 15 godina

Prosecna utakmica,dobar rezultat,divlji rumunski navijaci,ozlojedjeni zvezdasi,i poslednje javljanje Bace na ovom sajtu-ocekivani epilog ove veceri. Partizan leo le...

ALAL VERA

pre 15 godina

Svaka cast Rumunima na igri,navijanju,a pogotovu na poklanjanju salova i na pesmi Kosovo je Srbija...Puno srece u prvenstvu,i da se ako Bog da ponovo sastanemo i u LS!!!

Darko KG

pre 15 godina

Čestitke igračima na pobedi, iako nisu briljirali, ali biće bolje na derbiju, siguran sam.Ivan Stevanović-igrač utakmice i drago mi je zbog njega, jer su ga mnogi osporavali. Biće on sve bolji. Po meni je mnogo korisniji od Obradovića.
Sad da dobijemo derbi, pa da se na miru okrenemo evropskim utakmicama. Pozdrav Grobarima.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 15 godina

Rutinska pobeda Partizana, mada moze mnogo, mnogo.....bolje ! Dijara je zreo za klupu,kao i Lazic koji nije dao nijedan gol ove jeseni ! Petrovic,Zajem,Peric i Ljaijc obavezno, barem rezerva, plus Jovanovic! Baca verovatno ima glavobolje veceras i nece spavati veceras ! Treba nekome u nasem prvenstvu da damo jednu petardu, a ne samo se zadovolimo sa 1 do 3 gola ! Juca i Moreira su bili dobri veceras, a Bogunovic i Tosic nek budu bolji u nedelju .Mir i odmor je potreban igracima pred derbi, a navijaci su veceras bili za 10 ! Hvala TI Boze sto si me usmerio prema ........Partizan !

partizanoleale

pre 15 godina

lalala si cuo kad smo pevali o tebi?
"lalala" Partizanoleale,samo jedno ime znam,Partizan Beograd...
tesko ti je ja to znam,ne znas na koju utakmicu da odes da navijas za zvezdu,u evropi vas nema 100 godina,ali ste zato ponosni na 0-5 protiv psv-a,4-0 protiv zenita itd.,ipak to nisu neki rumunski klubovi!:))
a naravno da se vidimo u rupcagi,moramo konacno da osvojimo "neosvojivu" tvrdjavu!ma ni javor je nije osvojio!:))))

petar

pre 15 godina

volio bi da Partizan dobije Dinamo u skupini.Osobno bi došao pogledati utakmicu na stadionu JNA, iako ne navijam za Dinamo,ali volim spektakl,jedino se bojim za auto zbog HR-pločice,ali bi se snašao.Sretno i jednim i drugima.Pozdrav iz Šibenika!

strucnjak :)

pre 15 godina

stalozeno...sigurno..ocekivano.
tako igraju veliki :)

cekamo sledece evropljane,
a do tada,
u nedelju, trebamo da igramo sa malim timom koji je pred gasenjem.
treba odmoriti igrace i pruziti sansu drugom timu,pa ako ih pobedimo i sa 1-0, niko im nece zameriti.:))

prvenstvo je vec osvojeno,
zasto rizikovati povrede u ne bitnoj utakmici?
:))

Partizan sampion,a ko bi drugi !?

pre 15 godina

Dobro Delije,vi ste veciti prvaci evrope i sveta,vi igrate najlepsi fudbal na planeti,vi imate najbolje navijace na svetu,vi pravite najlepse koreografije na svetu,vi imate najveci stadion na svetu,vi ste najbolji u svemu !!!!!

Samo nas pustite da navijamo za nash mali Partizan i to je to,zashto se toliko opterecujete nama kada smo toliko mali !? Evo npr. ja vas u basketu u usta ne hvatam jer znam da nam niste ni do kolena !

VIDIMO SE U LIGI UEFA !!!

Filip

pre 15 godina

Ne bi nista o pobedi Partizana o tome je sve vec receno na terenu,al sta cemo sa jadnim Bacom.Covek je racunao da ce svih 5 rumunskih ekipa proci dalje u grupe a ispale su sve...LOL!

O Partizane o sampione!

pre 15 godina

da,da,da,CUP UEFA!nedostizan domet fudbalske velesile!a sada odmoriti sampione i pustiti drugi tim da se utrenira u nedelju na trening kampu u rupi!!!ajmo Partizane,dovedi ponovo Ajax u Beograd,al ovaj put da se vrate kuci napunjene mreze!!!

aleksandar t

pre 15 godina

oooooooooooo oooooo PARTIZAN BEOGRAD tako se igra bravo majstori. sledi miran derbi u kome ce partizan naravno pobediti. pozdrav Koromanu I petkovicu do Nedelje a onda adijo Grobari JUG

Kosta P.F.C.

pre 15 godina

Bravo GROBARI moji,bravo SAMPIONI !!!p.s.Nedelja je dan kada si otisla,nedelja je najtuzniji dan....E komsinice,komsinice,pa zar ni sa drenazom trave ne moze u EVROPU...?!!

grobar

pre 15 godina

Braco, ajd da vodimo Bacu na utakmice Lige UEFA. Nema vise za koga navijati, pa da mu bude bar malo lakse kad ga na proljece ogreje sunce zajedno sa nama:-)

Pipo Inzagi

pre 15 godina

E care,a kako ste navijali protiv Levadije,Apoela,Javora...
Lako je nadjacati navijace Milana,koji nisu ni bili na stadionu....to ti priznajem,prosto ste ih razneli hahahaahah...
P.S.Znam da ti nije uopste nije lako,nisi morao nista da pises i da nam se zalis!!!

Grobar JGD

pre 15 godina

APOEL je reč koju svi zvezdaši trebaju da znaju do kraja života. Bravo crno-beli a sad je cilj četvrt-finale. Koromanu bi preporučio da se pokrije sa onim bednim izjavama da Partizan ima kompleks Marakane. Koromane, i ostali manekeni videćete šta vas čeka u vašoj rupi!

pfc rules

pre 15 godina

Nismo odigrali kako znamo,ali nadam se da ce u derbiju biti dosta bolje,i da cemo napokon dokusuriti komsije!!
Sve u svemu CESTITAM NAM PROLAZ U KUP UEFA!

Grobari Srem

pre 15 godina

Dijara je odigrao lose zato sto je pojeo puno kelja pre utakmice u 15 i 33 sati. Cela utakmica je bila nestvarna, kao u Tarantinovom filmu zato sto Jokanovic nije zeleo da odstupi od formacije 4-4-2!!!
Ne treba olako shvatiti ovu nestvarnu igru jer danas svi igraju fudbal a to dokazuje i utakmica Rozennborg Bronby gde su domacini takodje igrali 4-4-2 sa tri isturena srednjaka i ako su u utorak na treningu uvezbavali nesto sasvim trece!!!
PARTIZAN do zadnjeg daha!!!

kfjiry

pre 15 godina

pricate o kompleksu.pa u kosarci ste u pobedili u zadnje 13,14 utakmice 1,a za vaterpolo se i ne secam ali ima vise od 7,8 godina a mozda i deset.Bolje cutite.

Almir

pre 15 godina

U prvom poluvremenu nismo mogli videti narocito kreativan fudbal,zato sto se igralo na rezultat i sigurni prolazak.Medjutim,i u tim momentima smo pokazali svest o znacaju utakmice i branili svaki pedalj svog dela terena i onda jednom skolski odradjenom akcijom uspeli da postignemo taj veoma bitan pogotak koji je goste prilicno demoralisao.Naravoucenije iz svega ovoga bilo bi da i u ovakvim utakmicama u kojim se lako zakljuci objektivni favorit treba biti priseban i primeniti svu mogucu tehniku i znanje i na taj nacin nastaviti u dobrim rezultatima i praviti jedan neprikosnoven sistem koji cvrsto veruje u sebe i svoje kvalitete.Neka ovo bude na neki nacin vrsta preporuke i za predstojeci ,,derbi,,.
Uz mnogo srece i najvece ambicije uvek ces biti deo mog zivota i svih nas koji zivimo za vas i zbog vas,jer naravno :ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE JEDNOSTAVNO VOLI-ZNA PARTIZAN
By:Skrijelj Almir South Serbia,from Novi Pazar

Gagi

pre 15 godina

Ne razumem po kojoj logici je Partizan najbolji klub na Balkanu ako je Anortozis pobedio i Olimpijakos i Panatinaikos. U tom slucaju je logicno da je Anortozis najbolji na Balkanu.
(Frojd, 2. oktobar 2008 22:29)

-Sedi Sigmude,jedan.Pa nije ti Kipar Balkan mladicu.Pozz za najbolju ekipu na Balkanu i da 5.10 makar ponovimo ovaj rezultat.NAPRED CRNO-BELI!!!

д.н.с.

pre 15 godina

Браво мајстори.Тако се игра.Одавно нисмо тако зрело одиграли једну важну утакмицу.Славе Јокановићу,израсташ у јако доброг тренера.Од почетка сам веровао у тебе и онда кад су те многи наши гробари оспоравали.То је прави пут-још утакмица у Европи.За те европске текме имамо наше првенство и куп текме да се припремамо.

Anartozis

pre 15 godina

Razlika u igri Temišvara u odnosu na prethodnu utakmicu-ogromna.Znači,glavni posao je odrađen u Temišvaru a ovo je bila "rutina"-pa je mogao da padne i jedan autogol od golmana kao začin.Partizan Trgovački naš tim za ISTORIJU.

Misa PFC

pre 15 godina

Ja volim svoj Partizan i mnogo mi je drago sto ne tone kao neki,vec redja pobede.Pratim ga iz daleka i nemogu da idem na utakmice.Sudbina je tako htela da zivim u pecalbi,ali neke stvari se ne zaboravljaju,kao sto je ljubav prema crno-beloj boji.

eric

pre 15 godina

Pa, sta reci. Posle svih ovih hvalospeva na Jokanov racun ipak nisam ubedjen da je ovo igra primerena kvalitetu ovih igraca. Dobro je sto igraci kao pojedinci polako ulaze u formu ali odbrana je jos uvek busna i panicna. Cim nam neko dovuce loptu na 20 metara od gola to je vec predinfarktno stanje. Opsta panika. Najaca stvar je sto smo najzad posle 1000 godina dobili pravog GOLMANA - GOLMANCINU. Mislim da njega nema, pored ove cesto sludjene i ultra naivne odbrane, mi bi se naprimali golova. Valjda ce biti bolje jer kad nam dodje neka nemilosrdnija ekipa od ovih sa kojima smo do sada igrali bojim se da nas ne razbuca.

Panta

pre 15 godina

Toliko o rumunskom fudbalu.Pokazali su da su u klasi cukarickog eventualno ali EVENTUALNO Borca.Rumunija nece imati ni jednog predstavnika u UEFA Cupu.A svim zlim jezicima Najbolje ekipe pobedjuju i kad igraju najgore.To je njihova glavna odlika koja ih odvaja od ostalih.Bravo Crno Beli.Bravo Partizan.Svaka cast GROBARI!!!

vllll

pre 15 godina

neke odavde uopste ne razumem... ja sam inace zvezdas, ali ako zvezda nije prosla, zasto ne bi partizan... svi mi smo pre svega srbi pa tek onda partizanovci ili zvezdasi!!!