F1 u Monci: Poklonjenje bogovima brzine

Formula 1 tek što je kamuflirala repove iz sezone 2007, svi smo se naoštrili na priču o teoretskom četvoromeču u borbi za prvaka sveta, a onda je, uoči godišnjice presude u slučaju industrijske špijunaže, pažnja ponovo skrenuta na pogrešnu temu. Posle Belgije, teorije zavere cvetaju, navijači su kao skalpelom podeljeni na srebrni i crveni tabor, pljušte optužbe da FIA uvek pomaže Ferariju, pojedinci ponovo sahranjuju celo takmičenje i njegov smisao dovode u pitanje. Kad bolje pogledate, ništa novo.

Pošaljite komentar
 1. Slažem se sa autorom, takmičenje jeste bačeno u drugi plan, zbog incidenata koji prate poslednje dve sezone. Ja se trudim da ostanem objektivan, ali osecaj da je Kimi dobio na poklon sezonu 2007, i sada jos par spornih odluka....
  Pitam se sta bi bilo da Hamilton recimo nije uopste usporio!?
  Alonso i Hamilton imaju malo specifican odnos u F1, i daleko su od "kolega" nazalost, sve u svemu F1 jeste mnogo izgubila odlaskom Šumija, koji je pravio incidente ali imao snage i da prizna gresku.
  Ferari jeste sam vrh u F1, ali iako dobri vozači, Masa i Raikonen se ne snalaze u bolidu kako se ocekuje, neko to naziva malerom ili pehom, ali setite se koliko je Šumi imao nezavršenih trka, problema sa motorom i... a koliko Kimi!?
  Hamilton je trentno najvece iznenadjenje koje traje jos uvek. Drago mi je da se uprkos incidentima oko njega uzdrzava od komentara, napadanja i kuknjave (Alonso bi verovatno na njegovom mestu prijavio FIA-u za utaju poreza :-) )
  Plasim se da ce ovogodisnji sampionat F1 biti mnogo ocigledniji, zbog spletki i mesanja ljudi, kojima mesto nije u F1.
  (Satir, 19. septembar 2008 14:22)

  # Link komentara

 2. Odlican tekst.Alonso je najbolji vozac bolida u ovom trenutku
  (klemenca, 16. septembar 2008 14:05)

  # Link komentara