Utorak, 09.09.2008.

20:51

Mladi u baražu kao pobednici grupe

Mlada fudbalska reprezntacija Srbije obezbedila je plasman u baraž za odlazak na EP 2009. godine.

Izvor: B92

Mladi u baražu kao pobednici grupe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

sve se vraca sve se placa

pre 15 godina

eh sad da izvucemo engleze u barazu, pa da nam dodje onaj mali Derbyshire u Beograd pa da mu vratimo za ono "svi mi znamo kakvi su oni ( Srbi )" sto je izjavio na EP u holandiji

fiorito

pre 15 godina

čestitam vašoj mladoj reprezentaciji na prolasku u dodatne kvalifikacije...međutim, čude me razni komentari..uvijek bih mijenjao rezultate u mladim kategorijama za seniorske..prije par godina vaši u-21 su izbacili naše..međutim, nama su danas ti igrači nositelji seniorske reprezentacije..reprezentacijekoja je peta na svijetu po fifinoj rang listi..i to je jedino važno..mlada reprezentacija je prvenstveno poligon za seniorsku..i vću korist ima reprezentacija koja stvori igrače za sutra, nego da postanu europski prvaci u svojoj kategoriji pa poslije ništa..uglavnom, čestitam..mi danas igramo protiv engleza..vidjet ćemo..javnost je euforična ali i neriješeno je dobro..

Marko

pre 15 godina

hrvat-du
Pa sto se onda onako nervirate na Indexu zbog igre i rezultata mlade reprezentacije?Ej bre gledao sam 20 min. Hrvatska Italija i ono je ocajno, pa vi ne mozete da iznesete loptu preko pola bre,ako vam jo ono buducnost onda...

nislija

pre 15 godina

e stvarno su mi smesna ova hrvatsko-srpska prepucavanja kad vidim spisak imena njihovih igraca: kalinic, tadic, rakitic, mandzukic...sve same srpske familije koje su razni papski "misionari" pokatolicili. otuda i toliki kompleksi sa obe strane, jer smo isto

Prvi set lakocom osvojen..

pre 15 godina

Kad se prica o mladima, ne znam kako vama ali se meni uvijek drago prisjetit one utakmice kad su Hrvati razbili Srbe usred Beograda rezultatom 6:2.

Superb!

pre 15 godina

@(realan hrvat, 10. septembar 2008 09:40)
Ma swe si realan..
Koj ti je taj Rakitic? taj nezna po putu da ide..! a izmedju ostalog pokazali smo mi vama kako se fudbal igra!
Sad zowite tog Rakitica da dodje pa zajedno da gledate na TV kako SRBIJA tambura!!

toni

pre 15 godina

DRAGO mi je sto bar ne swadljaju srbi i hrwati . woleo bi da obe pobede . SRBI SU HRWATI I OBRTNU . ne sirite mrzlju wolite se .... LJUBAV treba da bi owe 2 zemlje bile kao pre
(MONARHISTA, 9. septembar 2008 23:35)

Si ti obrnuto??

Srbfan

pre 15 godina

Dobro,u Nisu se stadion raspada,ali reprezentacija moze igrati u Smederevu ili Novom Sadu! Ne mora bas sve u Beogradu,gdje dodje malo navijaca a jos i zvizde poslije 15 minuta! A zna li ko da li bi reprezentacija Srbije mogla odigrati neku tekmu u Banja Luci ili Bijeljini,makar prijateljsku? To bi bilo ekstra posjeceno,a i ovom napacenom narodu bi bilo k`o melem na ranu!

realan hrvat

pre 15 godina

Bojan
Samo vi igrajte,a mi ćemo da haramo u pravom nogometu,a to je Atim.ne želim ovim nikog vrijeđati,dapače,želim vam da osvojite prvenstvo mladih,ali budi malo realan i sagledaj kako mi nismo prošli dalje,odlučila je gol razlika,jedan gol brate,jedan.pa bolji smo od pola timova koji su prošli,no šta je tu je,nećemo sad plakati,važno je da mi sami znamo koliko smo zaista jaki,samo da se još malo stanje u savezu popravi i dođe netko na mjesto izbornika kao sta je Bilić.Pozdrav za sve dobre ljude!!!

mirko22

pre 15 godina

babin_zub
kakve sad hrvate ti pominjes? jel citas ti uopste vesti pre nego sto postavis komentar????
i vi pricate o nekim kompleksima koje hrvati imaju od nas a neprestano se radujete kad izgube i vise pratite njihove rez nego nase... slazem se da je rivalstvo veliko izmedju nas ALI ONI NISU U OVOJ PRICI i gotovo...
bravo za orlice,jos samo orlovi veceras da rascerupaju petlove... :)

Bojan

pre 15 godina

***Mika
Pa ako neznas da oduzimas nauci.Ako hrvati imaju 22 boda i oduzmi(2*3=6) koliko ti ostaje????? A srbija ima 17 bodova. Ko ima vise poena? Teska racunica....... NAPRED SRBIJA
E kad se vrate TOSIC,BABOVIC I OBRADOVIC pokoricemo Evropu

Babin_zub

pre 15 godina

Dok sam kucao prvi komentar Hrvati su jos uvek igrali tekmu sa zabarima, i bio sam uveren da ce proci. I kako to da hrvatska repka nije tema kad bi nam ona najvise odgovarala zbog svega gore navedenog? Pricao sam o protivniku koji bi nam odgovarao, a igrom slucaja bas ste nam VI redovne musterije, pa sto ne opet? :)
Bez namere da vredjam ili omalovazavam, samo cinjenice... Suuuuve cinjenice :)

dfgdf

pre 15 godina

nisu igrali ni mandzukuc ni rukavina ni kalinic ni sharbini ni tadic,da ne govorim da su po godinama tu mogli bit i corluka i rakitic(i bez njih bi prosli),a nabolji nam je igrac namlađi koji jos ni nije trunutno u U21 tičinović(i bez njega).repka nije igrala tekmu u punom sastavu uvijek je bilo neko sranje il svađa il je falilo uvijek po 2 3 kljuv+cna ofenzivca inace da smo bili kompletni bez beda bi bili prvi a iovakvi skroz okrnjeni smo skoro prosli i imamo 22 boda daleko vise od svih sem talijana.a sve to nije ni bitno bitno je da tu stasa sto vise igraca za seniore sto se hvala bogu desavainace ovaj sastav je izvanredan 4 3 3:kelava-vida(corluka),maloca,prahic,pamic-ilicevic,sharbini-ticinovic(rakitic)-rukavina-kalinic-mandzukic
takve ofenzivce rijetko ko ima

nnidza

pre 15 godina

Jagodinski stadion nije zavrsen tako da Jagodina ove godine sigurno nece biti domacin niti jedne reprezentacije. Radovi medjutim odlicno napreduju i ovo ce definitivno biti jedan od lepsih stadiona u drzavi.

A sto se niskog stadiona tice uz malo ulaganja sve to moze da se sredi...

Pre dve godine sam dok sam isao jagodinskim stadionom poleteo niz tribinu koja se srusila tako da bez brige stadion vam je najmanji problem.

Bojan

pre 15 godina

@realan hrvat
E ko gubi ima pravo da se ljuti.
A ti nasi "vice sampioni" poderase vase ucitelje fudbala i u Beogradu i u Lepoj vasoj ako si zaboravio.
A hvalite se Rakiticem a decko dok nije zaigrao za vasu A selekciju ni blizu Hrvatske nije bio. Tako da nema vise price. Mi igramo baraz a vi gledajte i ucite.

realan hrvat

pre 15 godina

Mala napomena za sve neinformirane srbe:kalinić,manđukić,tadić,sharbini,strinić,bušić,rukavina,tićinović;sve su to igrači koji su falili za tekmu protiv italije,a da ne spominjem rakitića koji je učitelj nogometa za sve te vaše kako vi kažete "vicešampione"!!!

dejan velja

pre 15 godina

Standardno dobri po meni sam vrh a nijanse će na kraju odlučiti. mada bih voleo da te nijanse preovladaju u našu korist. Napred ORLOVI!

mmarko28

pre 15 godina

Vec mesecima citam komentare kako utakmice A reprezentacije treba igrati u Krusevcu,Kragujevcu,Cacku,Nisu i gde sve ne.Slazem se sa svima koji to pisu ali sa malom ogradom.SAMO STADIONI PARTIZANA I ZVEZDE ZADOVOLJAVAJU STANDARDE UEFE I DOK SE NE RENOVIRAJU STADIONI U POMENUTIM MESTIMA NE MOGU SE IGRATI CAK NI UTAKMICE KUPA UEFA A SIGURNO NE REPREZENATATIVNI KVALIFIKACIONI MECEVI.Prema tome: Kad se gradske vlasti otvore onda mozete gledati reprezentaciju. Pogledajte Jagodinu.Samo jos da stave reflektore i moci ce da se odigra neka utakmica na njihovom stadionu. Do tada dosta manje kukanja na Beograd, a vise na vase lokalne vlasti koje su dozvolile da stadioni u 21 veku nemaju sedista,reflektore,adekvatne svlacionice i slicno. Uz iskrenu nadu da ce reprezentacija uskoro igrati na punim,renoviranim stadionima u Nisu,Krusevcu i sl. puno pozdrava!!!

fotizds

pre 15 godina

Hrvati su ispali danas, i to zbog jednog gola slabijeg od danske. Ali ta U21 HR nije igrala sa Rakiticem, Mandzukicem (obojica u A reprezentaciji), te Kalinicem, Rukavinom (ozlijedeni) Sharbinijem (on i ladic posvadani)a od njih 5 cetvorici je skoro pa garantovano mjesto u prvih 11.

sreten

pre 15 godina

Sada ljudi iz FSS-a treba da precesljaju sve U-21 selekcije i da se vidi imamo li tu nekog novog "Kuzmanovica"! Krkica smo propustili, ali Subotica ne smemo.

boban,nis

pre 15 godina

U komentarima se stalno predlaze da se mnoge utakmice igraju van Beograda,pa se stalno pominje i Nis.Hvala vam na poverenju,ali sigurno ne znate da jedan od tri najveca Srpska grada nema stadion.Pre neki dan sam slucajno prolazio pored Caira,pobego sam sto dalje od one ruine da mi slucajno nesto ne padne na glavu. Tragikomedija!

legendaNS

pre 15 godina

Ma mladi koga god da izvuku nece rizikovati da izgube, nego ce ih nadigrati! Nisu ludi da propuste evropsko prvenstvo! A tim imamo!

hrvat-du

pre 15 godina

Možda ne znate, ali našima u nogometnom savezu U21 repka služi samo kao poligon za stvaranje igrača koji će igrati za A repku. Rezultati koje postiže U21 su našim kretenima nebiti. Danas Ladić, koji usput budi rečeno nema pojma, nije mogao računati na Anasa Sharbinija, Josipa Tadića, Antu Rukavinu, Maria Mandžukića, Kalinića, Bušića i Strinića. Tih 7 igrača, ako niste nikad čuli za njih, ovoj repki znače kao na primjer Modrić, Eduardo, Olić, Klasnić, Niko Kovač itd staroj repki. Da je Ladić imao sve igrače na raspolaganju pala bi Italija sa tri gola razlike.
Vašim poletarcima želim uspjeh u daljnjem natjecanju. Očito da vaši U21 uživaju punu podršku FSS-a.

Milan

pre 15 godina

Cici ako je ono za tebe bilo popunjeno 1/3 onda stvarno... Pa ni 1/5 nije bila protiv FO! Ali u potpunosi se slazem da se utakmice sa slabijim protivnicima igraju negde drugde kao sto su NS, Krusevac, Nis...
Napred Srbijo uz tebe smo!

Nikola

pre 15 godina

(Babin_zub, 9. septembar 2008 21:14)

Hrvati se nisu kvalifikovali!

Pored deset pobednika grupa u baražu će učestvovati i četiri najbolje drugoplasirane ekipe. Belorusija, Izrael i Francuska imaju po 17 osvojenih bodova, a Hrvatska, Danska i Holandija po 16.

Hrvati su u grupi 1 imali rivala više pa su 'brisani' rezultati iz susreta sa Azerbejdžanom, najslabijom ekipom u grupi.

Najbolju gol-razliku imaju Danci pa se i Hrvati i Holanđani, evropski prvaci sa prethodna dva šampionata, neće pojaviti u baražu.

Kilavi babin zub

pre 15 godina

Vidi ti naseg 'Babin-zub...
Polako brate Hrvati nisu uopce tema ove vijesti...
Zasto dobar dio Srba vise veseli neuspjeh Hrvata nego uspjeh Srba??????????Sto je cak simpaticno,on spominje komlekse :-)...

Gledajte nasa posla

pre 15 godina

Zasto se opterecujete mladim Hrvatima. Oni su veceras ispali, a ja zbog toga nisam ni srecan ni nesrecan. Najavise bih voleo da iz ove ekipe izvucemo 3-4 odlicna igraca za buducnost, cak vise nego da se plasiramo i igramo to evropsko prvenstvo, mada je uvek bolje sticati tu vrstu iskustva.

Marko

pre 15 godina

Na kraju nas je koštao poraz u Albaniji....
...i trener (Ladić) koji nema pojma, pa stalno neka neslaganja, pa "ozljede" (a la Ivanovićkin palac), pa Rakitić, Mandžukić i Kalinić u A repki....
...i opet ispali....

Naša U21 repka ko vaša seniorska - "never fails to disappoint".

PS "Braćo Srbi", Talijana se nemate šta bojati.

cici

pre 15 godina

Sutra mlada reprezentacija do 21 godine igra u Krusevcu protiv Svedske..uhhh jedva cekam...hvala bogu da su se setili da to bude van beograda...zamislite recimo Srbija-Farska Ostrva u KS, NS ili Jagodini..100 puta bi bolje bilo nego na 1/3 popunjenom zvezdinom stadionu!!

Babin_zub

pre 15 godina

Opet nas je pogledala fortuna, ali ovi momci su to apsolutno zasluzili kvalitetom koji imaju. Voleo bih da izvucemo Hrvate, oni imaju komplex od nas a i nemaju neku repku. Tribine bi bile pune (nadam se negde van BG-a, jer nije samo Beograd Srbija) a navijanje u transu.

cici

pre 15 godina

Sutra mlada reprezentacija do 21 godine igra u Krusevcu protiv Svedske..uhhh jedva cekam...hvala bogu da su se setili da to bude van beograda...zamislite recimo Srbija-Farska Ostrva u KS, NS ili Jagodini..100 puta bi bolje bilo nego na 1/3 popunjenom zvezdinom stadionu!!

Marko

pre 15 godina

Na kraju nas je koštao poraz u Albaniji....
...i trener (Ladić) koji nema pojma, pa stalno neka neslaganja, pa "ozljede" (a la Ivanovićkin palac), pa Rakitić, Mandžukić i Kalinić u A repki....
...i opet ispali....

Naša U21 repka ko vaša seniorska - "never fails to disappoint".

PS "Braćo Srbi", Talijana se nemate šta bojati.

Babin_zub

pre 15 godina

Opet nas je pogledala fortuna, ali ovi momci su to apsolutno zasluzili kvalitetom koji imaju. Voleo bih da izvucemo Hrvate, oni imaju komplex od nas a i nemaju neku repku. Tribine bi bile pune (nadam se negde van BG-a, jer nije samo Beograd Srbija) a navijanje u transu.

Milan

pre 15 godina

Cici ako je ono za tebe bilo popunjeno 1/3 onda stvarno... Pa ni 1/5 nije bila protiv FO! Ali u potpunosi se slazem da se utakmice sa slabijim protivnicima igraju negde drugde kao sto su NS, Krusevac, Nis...
Napred Srbijo uz tebe smo!

Kilavi babin zub

pre 15 godina

Vidi ti naseg 'Babin-zub...
Polako brate Hrvati nisu uopce tema ove vijesti...
Zasto dobar dio Srba vise veseli neuspjeh Hrvata nego uspjeh Srba??????????Sto je cak simpaticno,on spominje komlekse :-)...

Nikola

pre 15 godina

(Babin_zub, 9. septembar 2008 21:14)

Hrvati se nisu kvalifikovali!

Pored deset pobednika grupa u baražu će učestvovati i četiri najbolje drugoplasirane ekipe. Belorusija, Izrael i Francuska imaju po 17 osvojenih bodova, a Hrvatska, Danska i Holandija po 16.

Hrvati su u grupi 1 imali rivala više pa su 'brisani' rezultati iz susreta sa Azerbejdžanom, najslabijom ekipom u grupi.

Najbolju gol-razliku imaju Danci pa se i Hrvati i Holanđani, evropski prvaci sa prethodna dva šampionata, neće pojaviti u baražu.

boban,nis

pre 15 godina

U komentarima se stalno predlaze da se mnoge utakmice igraju van Beograda,pa se stalno pominje i Nis.Hvala vam na poverenju,ali sigurno ne znate da jedan od tri najveca Srpska grada nema stadion.Pre neki dan sam slucajno prolazio pored Caira,pobego sam sto dalje od one ruine da mi slucajno nesto ne padne na glavu. Tragikomedija!

Gledajte nasa posla

pre 15 godina

Zasto se opterecujete mladim Hrvatima. Oni su veceras ispali, a ja zbog toga nisam ni srecan ni nesrecan. Najavise bih voleo da iz ove ekipe izvucemo 3-4 odlicna igraca za buducnost, cak vise nego da se plasiramo i igramo to evropsko prvenstvo, mada je uvek bolje sticati tu vrstu iskustva.

sreten

pre 15 godina

Sada ljudi iz FSS-a treba da precesljaju sve U-21 selekcije i da se vidi imamo li tu nekog novog "Kuzmanovica"! Krkica smo propustili, ali Subotica ne smemo.

Srbfan

pre 15 godina

Dobro,u Nisu se stadion raspada,ali reprezentacija moze igrati u Smederevu ili Novom Sadu! Ne mora bas sve u Beogradu,gdje dodje malo navijaca a jos i zvizde poslije 15 minuta! A zna li ko da li bi reprezentacija Srbije mogla odigrati neku tekmu u Banja Luci ili Bijeljini,makar prijateljsku? To bi bilo ekstra posjeceno,a i ovom napacenom narodu bi bilo k`o melem na ranu!

Bojan

pre 15 godina

@realan hrvat
E ko gubi ima pravo da se ljuti.
A ti nasi "vice sampioni" poderase vase ucitelje fudbala i u Beogradu i u Lepoj vasoj ako si zaboravio.
A hvalite se Rakiticem a decko dok nije zaigrao za vasu A selekciju ni blizu Hrvatske nije bio. Tako da nema vise price. Mi igramo baraz a vi gledajte i ucite.

Superb!

pre 15 godina

@(realan hrvat, 10. septembar 2008 09:40)
Ma swe si realan..
Koj ti je taj Rakitic? taj nezna po putu da ide..! a izmedju ostalog pokazali smo mi vama kako se fudbal igra!
Sad zowite tog Rakitica da dodje pa zajedno da gledate na TV kako SRBIJA tambura!!

mmarko28

pre 15 godina

Vec mesecima citam komentare kako utakmice A reprezentacije treba igrati u Krusevcu,Kragujevcu,Cacku,Nisu i gde sve ne.Slazem se sa svima koji to pisu ali sa malom ogradom.SAMO STADIONI PARTIZANA I ZVEZDE ZADOVOLJAVAJU STANDARDE UEFE I DOK SE NE RENOVIRAJU STADIONI U POMENUTIM MESTIMA NE MOGU SE IGRATI CAK NI UTAKMICE KUPA UEFA A SIGURNO NE REPREZENATATIVNI KVALIFIKACIONI MECEVI.Prema tome: Kad se gradske vlasti otvore onda mozete gledati reprezentaciju. Pogledajte Jagodinu.Samo jos da stave reflektore i moci ce da se odigra neka utakmica na njihovom stadionu. Do tada dosta manje kukanja na Beograd, a vise na vase lokalne vlasti koje su dozvolile da stadioni u 21 veku nemaju sedista,reflektore,adekvatne svlacionice i slicno. Uz iskrenu nadu da ce reprezentacija uskoro igrati na punim,renoviranim stadionima u Nisu,Krusevcu i sl. puno pozdrava!!!

Babin_zub

pre 15 godina

Dok sam kucao prvi komentar Hrvati su jos uvek igrali tekmu sa zabarima, i bio sam uveren da ce proci. I kako to da hrvatska repka nije tema kad bi nam ona najvise odgovarala zbog svega gore navedenog? Pricao sam o protivniku koji bi nam odgovarao, a igrom slucaja bas ste nam VI redovne musterije, pa sto ne opet? :)
Bez namere da vredjam ili omalovazavam, samo cinjenice... Suuuuve cinjenice :)

Bojan

pre 15 godina

***Mika
Pa ako neznas da oduzimas nauci.Ako hrvati imaju 22 boda i oduzmi(2*3=6) koliko ti ostaje????? A srbija ima 17 bodova. Ko ima vise poena? Teska racunica....... NAPRED SRBIJA
E kad se vrate TOSIC,BABOVIC I OBRADOVIC pokoricemo Evropu

hrvat-du

pre 15 godina

Možda ne znate, ali našima u nogometnom savezu U21 repka služi samo kao poligon za stvaranje igrača koji će igrati za A repku. Rezultati koje postiže U21 su našim kretenima nebiti. Danas Ladić, koji usput budi rečeno nema pojma, nije mogao računati na Anasa Sharbinija, Josipa Tadića, Antu Rukavinu, Maria Mandžukića, Kalinića, Bušića i Strinića. Tih 7 igrača, ako niste nikad čuli za njih, ovoj repki znače kao na primjer Modrić, Eduardo, Olić, Klasnić, Niko Kovač itd staroj repki. Da je Ladić imao sve igrače na raspolaganju pala bi Italija sa tri gola razlike.
Vašim poletarcima želim uspjeh u daljnjem natjecanju. Očito da vaši U21 uživaju punu podršku FSS-a.

nislija

pre 15 godina

e stvarno su mi smesna ova hrvatsko-srpska prepucavanja kad vidim spisak imena njihovih igraca: kalinic, tadic, rakitic, mandzukic...sve same srpske familije koje su razni papski "misionari" pokatolicili. otuda i toliki kompleksi sa obe strane, jer smo isto

legendaNS

pre 15 godina

Ma mladi koga god da izvuku nece rizikovati da izgube, nego ce ih nadigrati! Nisu ludi da propuste evropsko prvenstvo! A tim imamo!

dejan velja

pre 15 godina

Standardno dobri po meni sam vrh a nijanse će na kraju odlučiti. mada bih voleo da te nijanse preovladaju u našu korist. Napred ORLOVI!

toni

pre 15 godina

DRAGO mi je sto bar ne swadljaju srbi i hrwati . woleo bi da obe pobede . SRBI SU HRWATI I OBRTNU . ne sirite mrzlju wolite se .... LJUBAV treba da bi owe 2 zemlje bile kao pre
(MONARHISTA, 9. septembar 2008 23:35)

Si ti obrnuto??

realan hrvat

pre 15 godina

Mala napomena za sve neinformirane srbe:kalinić,manđukić,tadić,sharbini,strinić,bušić,rukavina,tićinović;sve su to igrači koji su falili za tekmu protiv italije,a da ne spominjem rakitića koji je učitelj nogometa za sve te vaše kako vi kažete "vicešampione"!!!

mirko22

pre 15 godina

babin_zub
kakve sad hrvate ti pominjes? jel citas ti uopste vesti pre nego sto postavis komentar????
i vi pricate o nekim kompleksima koje hrvati imaju od nas a neprestano se radujete kad izgube i vise pratite njihove rez nego nase... slazem se da je rivalstvo veliko izmedju nas ALI ONI NISU U OVOJ PRICI i gotovo...
bravo za orlice,jos samo orlovi veceras da rascerupaju petlove... :)

realan hrvat

pre 15 godina

Bojan
Samo vi igrajte,a mi ćemo da haramo u pravom nogometu,a to je Atim.ne želim ovim nikog vrijeđati,dapače,želim vam da osvojite prvenstvo mladih,ali budi malo realan i sagledaj kako mi nismo prošli dalje,odlučila je gol razlika,jedan gol brate,jedan.pa bolji smo od pola timova koji su prošli,no šta je tu je,nećemo sad plakati,važno je da mi sami znamo koliko smo zaista jaki,samo da se još malo stanje u savezu popravi i dođe netko na mjesto izbornika kao sta je Bilić.Pozdrav za sve dobre ljude!!!

Marko

pre 15 godina

hrvat-du
Pa sto se onda onako nervirate na Indexu zbog igre i rezultata mlade reprezentacije?Ej bre gledao sam 20 min. Hrvatska Italija i ono je ocajno, pa vi ne mozete da iznesete loptu preko pola bre,ako vam jo ono buducnost onda...

fotizds

pre 15 godina

Hrvati su ispali danas, i to zbog jednog gola slabijeg od danske. Ali ta U21 HR nije igrala sa Rakiticem, Mandzukicem (obojica u A reprezentaciji), te Kalinicem, Rukavinom (ozlijedeni) Sharbinijem (on i ladic posvadani)a od njih 5 cetvorici je skoro pa garantovano mjesto u prvih 11.

dfgdf

pre 15 godina

nisu igrali ni mandzukuc ni rukavina ni kalinic ni sharbini ni tadic,da ne govorim da su po godinama tu mogli bit i corluka i rakitic(i bez njih bi prosli),a nabolji nam je igrac namlađi koji jos ni nije trunutno u U21 tičinović(i bez njega).repka nije igrala tekmu u punom sastavu uvijek je bilo neko sranje il svađa il je falilo uvijek po 2 3 kljuv+cna ofenzivca inace da smo bili kompletni bez beda bi bili prvi a iovakvi skroz okrnjeni smo skoro prosli i imamo 22 boda daleko vise od svih sem talijana.a sve to nije ni bitno bitno je da tu stasa sto vise igraca za seniore sto se hvala bogu desavainace ovaj sastav je izvanredan 4 3 3:kelava-vida(corluka),maloca,prahic,pamic-ilicevic,sharbini-ticinovic(rakitic)-rukavina-kalinic-mandzukic
takve ofenzivce rijetko ko ima

sve se vraca sve se placa

pre 15 godina

eh sad da izvucemo engleze u barazu, pa da nam dodje onaj mali Derbyshire u Beograd pa da mu vratimo za ono "svi mi znamo kakvi su oni ( Srbi )" sto je izjavio na EP u holandiji

nnidza

pre 15 godina

Jagodinski stadion nije zavrsen tako da Jagodina ove godine sigurno nece biti domacin niti jedne reprezentacije. Radovi medjutim odlicno napreduju i ovo ce definitivno biti jedan od lepsih stadiona u drzavi.

A sto se niskog stadiona tice uz malo ulaganja sve to moze da se sredi...

Pre dve godine sam dok sam isao jagodinskim stadionom poleteo niz tribinu koja se srusila tako da bez brige stadion vam je najmanji problem.

Prvi set lakocom osvojen..

pre 15 godina

Kad se prica o mladima, ne znam kako vama ali se meni uvijek drago prisjetit one utakmice kad su Hrvati razbili Srbe usred Beograda rezultatom 6:2.

fiorito

pre 15 godina

čestitam vašoj mladoj reprezentaciji na prolasku u dodatne kvalifikacije...međutim, čude me razni komentari..uvijek bih mijenjao rezultate u mladim kategorijama za seniorske..prije par godina vaši u-21 su izbacili naše..međutim, nama su danas ti igrači nositelji seniorske reprezentacije..reprezentacijekoja je peta na svijetu po fifinoj rang listi..i to je jedino važno..mlada reprezentacija je prvenstveno poligon za seniorsku..i vću korist ima reprezentacija koja stvori igrače za sutra, nego da postanu europski prvaci u svojoj kategoriji pa poslije ništa..uglavnom, čestitam..mi danas igramo protiv engleza..vidjet ćemo..javnost je euforična ali i neriješeno je dobro..

Kilavi babin zub

pre 15 godina

Vidi ti naseg 'Babin-zub...
Polako brate Hrvati nisu uopce tema ove vijesti...
Zasto dobar dio Srba vise veseli neuspjeh Hrvata nego uspjeh Srba??????????Sto je cak simpaticno,on spominje komlekse :-)...

Babin_zub

pre 15 godina

Opet nas je pogledala fortuna, ali ovi momci su to apsolutno zasluzili kvalitetom koji imaju. Voleo bih da izvucemo Hrvate, oni imaju komplex od nas a i nemaju neku repku. Tribine bi bile pune (nadam se negde van BG-a, jer nije samo Beograd Srbija) a navijanje u transu.

realan hrvat

pre 15 godina

Mala napomena za sve neinformirane srbe:kalinić,manđukić,tadić,sharbini,strinić,bušić,rukavina,tićinović;sve su to igrači koji su falili za tekmu protiv italije,a da ne spominjem rakitića koji je učitelj nogometa za sve te vaše kako vi kažete "vicešampione"!!!

cici

pre 15 godina

Sutra mlada reprezentacija do 21 godine igra u Krusevcu protiv Svedske..uhhh jedva cekam...hvala bogu da su se setili da to bude van beograda...zamislite recimo Srbija-Farska Ostrva u KS, NS ili Jagodini..100 puta bi bolje bilo nego na 1/3 popunjenom zvezdinom stadionu!!

Marko

pre 15 godina

Na kraju nas je koštao poraz u Albaniji....
...i trener (Ladić) koji nema pojma, pa stalno neka neslaganja, pa "ozljede" (a la Ivanovićkin palac), pa Rakitić, Mandžukić i Kalinić u A repki....
...i opet ispali....

Naša U21 repka ko vaša seniorska - "never fails to disappoint".

PS "Braćo Srbi", Talijana se nemate šta bojati.

realan hrvat

pre 15 godina

Bojan
Samo vi igrajte,a mi ćemo da haramo u pravom nogometu,a to je Atim.ne želim ovim nikog vrijeđati,dapače,želim vam da osvojite prvenstvo mladih,ali budi malo realan i sagledaj kako mi nismo prošli dalje,odlučila je gol razlika,jedan gol brate,jedan.pa bolji smo od pola timova koji su prošli,no šta je tu je,nećemo sad plakati,važno je da mi sami znamo koliko smo zaista jaki,samo da se još malo stanje u savezu popravi i dođe netko na mjesto izbornika kao sta je Bilić.Pozdrav za sve dobre ljude!!!

Gledajte nasa posla

pre 15 godina

Zasto se opterecujete mladim Hrvatima. Oni su veceras ispali, a ja zbog toga nisam ni srecan ni nesrecan. Najavise bih voleo da iz ove ekipe izvucemo 3-4 odlicna igraca za buducnost, cak vise nego da se plasiramo i igramo to evropsko prvenstvo, mada je uvek bolje sticati tu vrstu iskustva.

Milan

pre 15 godina

Cici ako je ono za tebe bilo popunjeno 1/3 onda stvarno... Pa ni 1/5 nije bila protiv FO! Ali u potpunosi se slazem da se utakmice sa slabijim protivnicima igraju negde drugde kao sto su NS, Krusevac, Nis...
Napred Srbijo uz tebe smo!

hrvat-du

pre 15 godina

Možda ne znate, ali našima u nogometnom savezu U21 repka služi samo kao poligon za stvaranje igrača koji će igrati za A repku. Rezultati koje postiže U21 su našim kretenima nebiti. Danas Ladić, koji usput budi rečeno nema pojma, nije mogao računati na Anasa Sharbinija, Josipa Tadića, Antu Rukavinu, Maria Mandžukića, Kalinića, Bušića i Strinića. Tih 7 igrača, ako niste nikad čuli za njih, ovoj repki znače kao na primjer Modrić, Eduardo, Olić, Klasnić, Niko Kovač itd staroj repki. Da je Ladić imao sve igrače na raspolaganju pala bi Italija sa tri gola razlike.
Vašim poletarcima želim uspjeh u daljnjem natjecanju. Očito da vaši U21 uživaju punu podršku FSS-a.

fotizds

pre 15 godina

Hrvati su ispali danas, i to zbog jednog gola slabijeg od danske. Ali ta U21 HR nije igrala sa Rakiticem, Mandzukicem (obojica u A reprezentaciji), te Kalinicem, Rukavinom (ozlijedeni) Sharbinijem (on i ladic posvadani)a od njih 5 cetvorici je skoro pa garantovano mjesto u prvih 11.

dfgdf

pre 15 godina

nisu igrali ni mandzukuc ni rukavina ni kalinic ni sharbini ni tadic,da ne govorim da su po godinama tu mogli bit i corluka i rakitic(i bez njih bi prosli),a nabolji nam je igrac namlađi koji jos ni nije trunutno u U21 tičinović(i bez njega).repka nije igrala tekmu u punom sastavu uvijek je bilo neko sranje il svađa il je falilo uvijek po 2 3 kljuv+cna ofenzivca inace da smo bili kompletni bez beda bi bili prvi a iovakvi skroz okrnjeni smo skoro prosli i imamo 22 boda daleko vise od svih sem talijana.a sve to nije ni bitno bitno je da tu stasa sto vise igraca za seniore sto se hvala bogu desavainace ovaj sastav je izvanredan 4 3 3:kelava-vida(corluka),maloca,prahic,pamic-ilicevic,sharbini-ticinovic(rakitic)-rukavina-kalinic-mandzukic
takve ofenzivce rijetko ko ima

Prvi set lakocom osvojen..

pre 15 godina

Kad se prica o mladima, ne znam kako vama ali se meni uvijek drago prisjetit one utakmice kad su Hrvati razbili Srbe usred Beograda rezultatom 6:2.

mmarko28

pre 15 godina

Vec mesecima citam komentare kako utakmice A reprezentacije treba igrati u Krusevcu,Kragujevcu,Cacku,Nisu i gde sve ne.Slazem se sa svima koji to pisu ali sa malom ogradom.SAMO STADIONI PARTIZANA I ZVEZDE ZADOVOLJAVAJU STANDARDE UEFE I DOK SE NE RENOVIRAJU STADIONI U POMENUTIM MESTIMA NE MOGU SE IGRATI CAK NI UTAKMICE KUPA UEFA A SIGURNO NE REPREZENATATIVNI KVALIFIKACIONI MECEVI.Prema tome: Kad se gradske vlasti otvore onda mozete gledati reprezentaciju. Pogledajte Jagodinu.Samo jos da stave reflektore i moci ce da se odigra neka utakmica na njihovom stadionu. Do tada dosta manje kukanja na Beograd, a vise na vase lokalne vlasti koje su dozvolile da stadioni u 21 veku nemaju sedista,reflektore,adekvatne svlacionice i slicno. Uz iskrenu nadu da ce reprezentacija uskoro igrati na punim,renoviranim stadionima u Nisu,Krusevcu i sl. puno pozdrava!!!

toni

pre 15 godina

DRAGO mi je sto bar ne swadljaju srbi i hrwati . woleo bi da obe pobede . SRBI SU HRWATI I OBRTNU . ne sirite mrzlju wolite se .... LJUBAV treba da bi owe 2 zemlje bile kao pre
(MONARHISTA, 9. septembar 2008 23:35)

Si ti obrnuto??

Srbfan

pre 15 godina

Dobro,u Nisu se stadion raspada,ali reprezentacija moze igrati u Smederevu ili Novom Sadu! Ne mora bas sve u Beogradu,gdje dodje malo navijaca a jos i zvizde poslije 15 minuta! A zna li ko da li bi reprezentacija Srbije mogla odigrati neku tekmu u Banja Luci ili Bijeljini,makar prijateljsku? To bi bilo ekstra posjeceno,a i ovom napacenom narodu bi bilo k`o melem na ranu!

nislija

pre 15 godina

e stvarno su mi smesna ova hrvatsko-srpska prepucavanja kad vidim spisak imena njihovih igraca: kalinic, tadic, rakitic, mandzukic...sve same srpske familije koje su razni papski "misionari" pokatolicili. otuda i toliki kompleksi sa obe strane, jer smo isto

Nikola

pre 15 godina

(Babin_zub, 9. septembar 2008 21:14)

Hrvati se nisu kvalifikovali!

Pored deset pobednika grupa u baražu će učestvovati i četiri najbolje drugoplasirane ekipe. Belorusija, Izrael i Francuska imaju po 17 osvojenih bodova, a Hrvatska, Danska i Holandija po 16.

Hrvati su u grupi 1 imali rivala više pa su 'brisani' rezultati iz susreta sa Azerbejdžanom, najslabijom ekipom u grupi.

Najbolju gol-razliku imaju Danci pa se i Hrvati i Holanđani, evropski prvaci sa prethodna dva šampionata, neće pojaviti u baražu.

boban,nis

pre 15 godina

U komentarima se stalno predlaze da se mnoge utakmice igraju van Beograda,pa se stalno pominje i Nis.Hvala vam na poverenju,ali sigurno ne znate da jedan od tri najveca Srpska grada nema stadion.Pre neki dan sam slucajno prolazio pored Caira,pobego sam sto dalje od one ruine da mi slucajno nesto ne padne na glavu. Tragikomedija!

legendaNS

pre 15 godina

Ma mladi koga god da izvuku nece rizikovati da izgube, nego ce ih nadigrati! Nisu ludi da propuste evropsko prvenstvo! A tim imamo!

sreten

pre 15 godina

Sada ljudi iz FSS-a treba da precesljaju sve U-21 selekcije i da se vidi imamo li tu nekog novog "Kuzmanovica"! Krkica smo propustili, ali Subotica ne smemo.

dejan velja

pre 15 godina

Standardno dobri po meni sam vrh a nijanse će na kraju odlučiti. mada bih voleo da te nijanse preovladaju u našu korist. Napred ORLOVI!

Babin_zub

pre 15 godina

Dok sam kucao prvi komentar Hrvati su jos uvek igrali tekmu sa zabarima, i bio sam uveren da ce proci. I kako to da hrvatska repka nije tema kad bi nam ona najvise odgovarala zbog svega gore navedenog? Pricao sam o protivniku koji bi nam odgovarao, a igrom slucaja bas ste nam VI redovne musterije, pa sto ne opet? :)
Bez namere da vredjam ili omalovazavam, samo cinjenice... Suuuuve cinjenice :)

mirko22

pre 15 godina

babin_zub
kakve sad hrvate ti pominjes? jel citas ti uopste vesti pre nego sto postavis komentar????
i vi pricate o nekim kompleksima koje hrvati imaju od nas a neprestano se radujete kad izgube i vise pratite njihove rez nego nase... slazem se da je rivalstvo veliko izmedju nas ALI ONI NISU U OVOJ PRICI i gotovo...
bravo za orlice,jos samo orlovi veceras da rascerupaju petlove... :)

nnidza

pre 15 godina

Jagodinski stadion nije zavrsen tako da Jagodina ove godine sigurno nece biti domacin niti jedne reprezentacije. Radovi medjutim odlicno napreduju i ovo ce definitivno biti jedan od lepsih stadiona u drzavi.

A sto se niskog stadiona tice uz malo ulaganja sve to moze da se sredi...

Pre dve godine sam dok sam isao jagodinskim stadionom poleteo niz tribinu koja se srusila tako da bez brige stadion vam je najmanji problem.

Bojan

pre 15 godina

***Mika
Pa ako neznas da oduzimas nauci.Ako hrvati imaju 22 boda i oduzmi(2*3=6) koliko ti ostaje????? A srbija ima 17 bodova. Ko ima vise poena? Teska racunica....... NAPRED SRBIJA
E kad se vrate TOSIC,BABOVIC I OBRADOVIC pokoricemo Evropu

Bojan

pre 15 godina

@realan hrvat
E ko gubi ima pravo da se ljuti.
A ti nasi "vice sampioni" poderase vase ucitelje fudbala i u Beogradu i u Lepoj vasoj ako si zaboravio.
A hvalite se Rakiticem a decko dok nije zaigrao za vasu A selekciju ni blizu Hrvatske nije bio. Tako da nema vise price. Mi igramo baraz a vi gledajte i ucite.

Superb!

pre 15 godina

@(realan hrvat, 10. septembar 2008 09:40)
Ma swe si realan..
Koj ti je taj Rakitic? taj nezna po putu da ide..! a izmedju ostalog pokazali smo mi vama kako se fudbal igra!
Sad zowite tog Rakitica da dodje pa zajedno da gledate na TV kako SRBIJA tambura!!

Marko

pre 15 godina

hrvat-du
Pa sto se onda onako nervirate na Indexu zbog igre i rezultata mlade reprezentacije?Ej bre gledao sam 20 min. Hrvatska Italija i ono je ocajno, pa vi ne mozete da iznesete loptu preko pola bre,ako vam jo ono buducnost onda...

fiorito

pre 15 godina

čestitam vašoj mladoj reprezentaciji na prolasku u dodatne kvalifikacije...međutim, čude me razni komentari..uvijek bih mijenjao rezultate u mladim kategorijama za seniorske..prije par godina vaši u-21 su izbacili naše..međutim, nama su danas ti igrači nositelji seniorske reprezentacije..reprezentacijekoja je peta na svijetu po fifinoj rang listi..i to je jedino važno..mlada reprezentacija je prvenstveno poligon za seniorsku..i vću korist ima reprezentacija koja stvori igrače za sutra, nego da postanu europski prvaci u svojoj kategoriji pa poslije ništa..uglavnom, čestitam..mi danas igramo protiv engleza..vidjet ćemo..javnost je euforična ali i neriješeno je dobro..

sve se vraca sve se placa

pre 15 godina

eh sad da izvucemo engleze u barazu, pa da nam dodje onaj mali Derbyshire u Beograd pa da mu vratimo za ono "svi mi znamo kakvi su oni ( Srbi )" sto je izjavio na EP u holandiji