Četvrtak, 28.08.2008.

10:28

Žarko Rakočević u Partizanu

Dosadašnji košarkaš podgoričke Budućnosti Žarko Rakočević peti je novi igrač Partizana u ovom prelaznom roku.

Izvor: B92

Žarko Rakoèeviæ u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

123 Komentari

Sortiraj po:

B@KL@V@

pre 15 godina

ma neka se dogodi fijasko,neka ni jednu ne pobede ali ja cu i dalje dolaziti na svaku njihovu tekmu i navijati!!!
Zarku zelim sve najbolje u nasem Partizanu,gledao sam ga danas u Valjevu i mislim da ce biti extra igrac!!!

Pancamo

pre 15 godina

Zarku svu srecu u novom klubu.
Steta sto nije ostao kod Radonjica i Buducnosti ali takav je zivot. Borio se za plavi dres, valjace i Partizanu...

una

pre 15 godina

neznam sta je umislila ova Irena kakve sponzoruse i gluposti pa prica se da je on grdan duzan i da ga neki momci vuku za svoju lovu pa bi bilo dobro kada ga toliko voli da nadje sponzora da mu pomogne u vracanju dugova

Joi Montenegro

pre 15 godina

Pa sta vas je strah toliko od Crnogoraca,pa mi smo vasi najmiliji "Srbi".Žaro majstore Buducnost je mnogo oslabljena tvojim odlaskom,a ovi sto te sad pljuju ce te "zavoleti"posle prvog zakucavanja i posle prve banane koje si im tako nesebicno"lepio"..No uz Duleta postaces jos bolji.Uz veliko zaljenje sto si otisao,zelim ti svako dobro,uzivao sam u svakoj tvojoj utaklmici,a za ove koji te ne poznaju tek ce da te zestoko upoznaju.

Irina

pre 15 godina

Ma ne lupajte vise.Mi Crnogorci smo zakon za vas a sto se tice Zarka,moje najvece ljubavi,vi ste na dobitku a mi na gubitku,iskreno se nadam da ga nece uhvatiti neka vasa sponzorusa i da cu se sa njim opet vidjeti u Kolasinu...volim te

majstor

pre 15 godina

nije lose, treba nam dobra petica i jos bolja jedinica, d abi mogli necemu da se nadamo kao sto je bilo ove godine, ali dule mi ti verujemo da ces ti znati koag kako, kada i na koji nacin. hvala ti unapred

crnogorac

pre 15 godina

Ja ne znam sto imate protiv cnogoraca!bi li vam odgowarao hrvat ili amerikanac umjesto njega?a dok su drobnjak i pekovic bili glavni igraci partizana svi su ih bodrili i niko nije spominjo jel to Crnogorac ili srbin a sad vam kao smetaju

Patriots

pre 15 godina

Nov Crnogorac nista novo.... svi ovi sto ga brane treba samo reci Macvan !!! Bio slobodan igrac mogao da se dovede bez ikakvog obestecenja al je imao jednu manu nije Crnogorac i naravno dule ga nije doveo !!! A najvise reprezentativaca daje FMP koji nije na drzavnom budzetu i jedini je klub koji stvara mlade igrace i najzasluzniji za oporavak Srpske kosarke!!!

Majk Pg

pre 15 godina

I šta kazes Sandokane vi nam napravili državu a?
Nije no ste stvarno pošteni prije ste nama napravili državu no šte se za svoju pobrinuli.
A da ga možda nisu kupili zato što je mnogo jeftiniji od ovih vaših talenata?
Čim počne da igra prestaće da vam smeta što je on iz Crne Gore živi bili pa vidjeli.

Nis

pre 15 godina

Zarko Rakocevic je dobar igrac i naravno da cu podrzati svakog koga dovede Dule Vujosevic i svakog ko predstavlja Partizan.

@ Aleksandar BG
Sto se tice toga koju zemlju volimo, ja CG ne volim ni malo volim je koliko i Obalu Slonovace. To narvno nema veze sa Zarkom Rakocevicem koga postujem kao i svakog igraca Partizana.

@ Pantagana

Zasto od 1876 do danas ne napraviste i neki forum nego si ti jos uvek ovde?

Space Jam

pre 15 godina

Nije loše:
Rašić + Aleksić = Palasio
Tepić, Tripković i Božić su iskusniji nego prošle sezone, znači bolji.
Milošević, Vitkovac i Basta = Kecman, Vitkovac i Milošević (Očekujem da Milošević "ekspldira" ove sezone).
Veličković, Rakočević i Veseli su bolji nego Veličković, Borovnjak i Djurković prošle sezone. I na kraju, ??? i Vranješ će sigurno biti slabiji nego Peković i Vranješ.
Sve u svemu, biće to možda čak i jači tim nego prošle godine, živi bili pa videli.

Aleksandar BG

pre 15 godina

Neverovatno koliko trovaca je poslalo komentar. Rakocevic je potencijalno dobro pojacanje i nije mi jasna prica o tome odakle dolazi. Ljudi, covek je iz CG a to, ako ste zaboravili, zemlja koja je najbratskija na svetu nasoj Srbiji, pitam se da li bili sretni da je otisao u Ljubljanu ili Zagreb????
Umesto da pokazemo koliko volimo tu zemlju i ljude iz nje, ovde se seljace sa pricom o tome kako Dusko Vujosevic razvija igrace za CG, pa i Nikola Pekovic je iz CG a svi bi jako voleli da nije morao da ode. Ja bih, inace, voleo da dovedemo i Vladu Dasica, zato sto je potencijalno zvezda evropske kosarke.
Zivela moja Srbija!
Zivela bratska nam Crna Gora!

Pantagana

pre 15 godina

@Sandokan
Sve što treba da urade osvajači Evropskog zlata je da pobjede prosječne crnogorske igrače i oni će igrat ligu šampiona.Po tvojoj priči to bi za njih trebalo da bude kao popit čašu vode, pa da vas vidimo osvajači Evrope može te li dobit prosječne Crnogorce.Što se države tiče pođi brko na google pa malo pročitaj nešto. 1876 Crna Gora je priznata kao država a 1878 na Berlinskom kongresu i zvanično joj je priznata državnost i dat Bar a to je brko prije svih država u okruženju i dvije godine prije Srbije.

BOKI

pre 15 godina

Dopadaju mi se komentari:-).
Slazem se da imamo prazninu na petici, jer je i rakocvic 4orka, ali verujem da dule ima viziju i da zna sta hoce.
nlb liga ce biti zanimljivija,jer i olimpija pravi dobar tim, Hemofarm je jak, a mislim da i zvezda ako dovede jos nekog solidnog igraca mci ce da se nosi. Naravno tu je i stndardni Fmp. Bice zanimljivija sezona nego do sad.

Al

pre 15 godina

Danas u Cacku je padala jaka kisa. Gledam zenu koja ide s posla trotoarom i pokusava da nekako dodje do kuce. Pored nje je proslo 15-tak vozila, i nijedno nije usporilo. Zena pokvasena - ko iz bazena da je izasla.
Mi smo odavno kao narod izgubili osecaj za svet oko nas. Nepostujemo druge,znamo samo za sebe i sebi smo najbolji.

Smeta nam kosarkas jer je crnogorac???
Kao komsinici sto je smetalo sto je dosao Kikanovic -
BEDNI STE.
Koliko ja znam u nasoj reprezentaciji uvek je bilo najvise igraca iz Partizana. Tako je i danas i tako ce uvek biti. I sta nije u redu ako ima crnogoraca u timu.
___

Odlican izbor za poziciju br.4. Nadam se da cemo ipak imati i novu 5. Ne bih se bas uzdao u Vranesa kao glvne 5-ice.

P.S. Provalio sam!!!
KOSTUNICA JE PEJA.

s3x

pre 15 godina

OK za Zharka , da ne kazhem Rakochevica - malo sam alergichan na to prezime - ali mora 1niger - valjda ce neko da se ispali za NBA , pa to da pokupimo...

F.TORES

pre 15 godina

IZVINITE A DE TO PISE DA JE ON DOSAO KOD NAS???
NA ZVANICNOM SAJTU KK PARTIZAN NIJE IZASLA TA INFORMACIJA .
KADA SU DOSLI RASIC I ALEKSIC PRVO JE BILO NA ZVANICNOM SAJTU.

Srbin

pre 15 godina

(Mladen, 28. avgust 2008 12:55)
Nisu doveli Ercega,jer je Covic trazio odstetu od milion evra.Raduljica je FMP-ov igrac i nevidim nacin da ga dovedemo,a sto se tice Macvana,njega nisu uzeli prosle sezone jer jos uvek nije kalibar igraca za partizan.

Miki

pre 15 godina

Vujanic i Bogdanovic su kao igraci oformljeni igraci. Bogdanovica je debeljko unistio. Tepic prosao sve mladje selekcije u Vojvodini,odigrao seniorsku sezonu u Vojvodini. Zato tisina Grobari!!!!

Stefan NS

pre 15 godina

Pa dali ste vi ljudi normalni, u Partizanu trenutno su samo dva crnogorca Vranješ i Rakočević. Jel neko možda gledao našu reprezentaciju u Areni, ili se pracite ludi.
Pa odakle su Tepić, Veličković, Tripković, Kecman, gde su ova četvorica igrala prošle sezone, pa Perović, Krstić, Vujanić, Bogdanović, tu bi bio i Avdalović da nije povređen. Svi ovi igrači su prošli kroz ruke Vujoševića i Todorića.

Tako da bi molio navijače komšinice da ne s... Jer su ipak njima prošle sezone igrala dva reprezentativca Crne Gore, jedan amerikanac, jedan bošnjak, jedan povremeni reprezentativac Australije (Stivan Marković), jedan bivši mladi reprezentativac Grčke (Igor Milošević) i pored njih Partizanovi otpatci Lekić, Kovač, Šljivančanin....

Sandokan

pre 15 godina

Krstic
Vujanic
Bogdanovic
Velickovic
Perovic
Tripkovic
Tepic
Kecman
_____________________________

E ajde sad ti meni reci koliko je ovde generacija? Bar tri! I od tri generacije 8 igraca za Srbiju i to iz najboljeg srpskog tima u posljednjih 8 sezona, i jedinog koji nesto vrijedi u evropskim okvirima. A da se ne lazemo od ovih 8 bar trojica su prosjek. To je bruka a ne nesto cime se treba ponositi jer u reprezentaciji Srbije bi trebalo da igra svih 12 iz Partizana i da u rezervi bude bar jos 5 vrhunskih. Eto gdje je otislo 8 sezona, a reprezentacija nikad losija nije bila dok je jedan klub tako dominantan.

Drobnjak i Šćepanović su igrali dok je bila bivša država i to je normalno. Ali nije normalno davati prednost igracima iz Crne Gore u odnosu na igrace iz Srbije pogotovo ako su pribliznog kvaliteta. I dok će tamo neki osvajaci zlata sa EP-a Raduljica, Mačvan i drugi igrati Evrokupove dotle će, nista bolji od njih, CG reprezentativac Rakočević igrati protiv vrhunskih igrača u najjačem takmičenju Evroligi.

Drugo su Amerikanci. Da bi neki igrac iz bivse YU mogao da igra za sampiona Srbije taj mora da bude duplo bolji od njegovih konkurenata na toj poziciji a koji su iz Srbije.

Dosta je vise bilo. Srbi su im svima napravili drzave sad treba i reprezentacije da im pravimo. A koliko oni nas postuju vidi se iz osnivanja regionalne vaterpolo lige ili primjera Pekovica gdje je licno Vujosevic umijesao svoje prste.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Dobar je Zarko, bar ono sto sam video u NLB. Koliko me je ova vest obradovala, toliko mi idu na jednu stvar ovi indijanci sa pljuvanjem Duleta i uigravanjem CG. Sta je s mozgom!?!

Grobar

pre 15 godina

Podsetnik za senilne "navijace" PARTIZANA: u reprezentaciji SRBIJE igraju cetvorica kosarkasa PARTIZANA iz prosle sezone, od kojih ce trojica nastupati za crno bele i sledece sezone.

Podsetnik za senilne navijace kk sledeca sezona: Kikanovic(BiH), Kuk(SAD,CG), Subotic(CG), Markovic(Australija), Milosevic(Grcka), Gromiko(Rusija)

Podsetnik za sve senilne osobe koje ovde pljuju po Vujosevicu i PARTIZANU:
Postava SRBIJE koja je pocela mec protiv Italijana: Vujanic, TEPIC, TRIPKOVIC, VELICKOVIC, Krstic
Postava koja je pocela mec protiv Madjara: Vujanic, TEPIC, KECMAN, VELICKOVIC, Perovic

napomena za one koji ne znaju:
velikim slovima su ispisana prezimena igraca koji su prosle sezone igrali u PARTIZANU od kojih samo Kecman nece biti tu i sledece sezone, Vujanic, Krstic i Perovic su bivsi igraci PARTIZANA.
Da li neko ovde vidi bilo kog igraca iz kk sledeca sezona?
Toliko o tome za sta je PARTIZAN poligon.
Zvezda je poligon za ostvarivanje licnih interesa (uzeti sto vise para) clanova njene uprave i unistavanje SRPSKIH talenata (koliko god je tesko poverovati u to, ima ih a i bilo ih je i pre u zvezdi).
Jos samo jedan podsetnik za tzv "navijace": Dule VUJOSEVIC je sa PARTIZANOM osvojio 7 uzastopnih titula, a Pekovic je Crnogorac pa ste se svi prosle godine kleli u njega. I koliko god nekima to bilo cudno u Partizanu igraju samo 2 crnogorca.

Crna Gora

pre 15 godina

Smata li kome sto Kolakovic uigrava reprezentaciju Srbije u odbojci kroz Buducnost??
Sto je povukao par mladih igraca da igraju za Srbiju iako su Crnogorci.
Ja mu zelim svu srecu.

krtica

pre 15 godina

1.ovaj PEJA je neki teski kompleksas i zato smatram da ne tebate da obracate paznju na njega...
2.iskreno smatram da ce da doje i dasic,ali cutacu...:-)

TurboFolk

pre 15 godina

Peja,decko,o cemu ti to?Svakog prelaznog roka i pred svaku utakmicu otvorim forum b92 da bih se smejao tvojim nebulozama...Najavljivao si pompezna pojacanja,pored tebe zamalo sto Jordan nije skinuo patike sa klina i krenuo put Srbije,Beograda i Partizana.Samozvani strucnjace,kako mozes da osporis uopste Duletov rad,kad i sam dr Duda Ivkovic ima sve same pohvale na racun gore pomenutog coveka,koji od nicega napravi nesto,od balvana(citaj Vranes) korisnog igraca(makar u odbrani)...KK Partizan je limitiran budzetom i svaki njegov uspeh,je velika zasluga Duletovog disciplinovanja igraca,jakog kolektiva(iz koga povremeno iskoci pojedinac poput Pekmena)...Tuzna je istina da dosta talentovanih "klinaca" ne razmislja dalje od godinu dana unapred,pa pohrle odmah nazovimo to "trbuhom za kruhom" (odnosno vecem novcu koji nudi Hemofarm odnosno kk "najveci drzavni projekat"),umesto da kroz Euroligu grade svoje ime i unapredjuju znanja...No dobro...Vidim,pojavljuju se i komentari tipa uigravanje CG repke i sl.Njih bih zamolio da iscitaju lepo tim reprezentacije Srbije i pogledaju najstandardniju petorku,pa tek onda da pricaju nesto...

Dob

pre 15 godina

Jos jedan stranac u Partizanu...i to sasvim prosecan igrac, kakvih u Srbiji ima bar 15000...pored tolikih nasih reprezentacija koje su osvajale ep u mladjim kategorijama, kao da u njima nema nikoga talentovanog. Bruka i sramota.

LIBE

pre 15 godina

Ameri su ok ali crnogorci nam ne valjaju? Pa do juce ste se kleli u Pekovica!? Jedna utakmica nas je delila od F4 i to zahvaljujuci njemu, pre svih.
Boze me sacuvaj naopakih ljudi!HVALA CG,ostavite ove neuke poznavaoce kosarke,hvala Duletu na 7 titula.Idemo dalje

Savjest

pre 15 godina

@crnogorac
Kad je bolje crnogorac nego neki amerikanac,sto i mi Srbi nismo polasceni u odnosu na druge kada je upitanju eko taksa koju nam tako slatko i da se neokrenete naplacujete!!!
(SRBIN, 28. avgust 2008 12:17)

Eko taksu placaju i svi gradjani Crne Gore prilikom produzivanja registracije.Isto tako je placaju i svi stranci.
Sad mi objasni,ako si vec pametan momak,zasto samo vi to ne biste placali.

marko

pre 15 godina

Zar je bitno odakle je valjda je vazno kakav je igrac!A Peja napisi nam ovamo molim te jesi se sreo sa onom malom sto te juri po cijelom Bg.Svi cemo to mnogo radije citati od tvojih nebuloza i mrznje prema Duletu!!!Stvarno je vise dosta tvojih provjerenih informacija oko igraca koji dolaze i velicine postotka za koje se Dule ugradio!!!Dosadan si vise!!!

o.lj.k.

pre 15 godina

@duka i ostali

Gresite... Treba li opet da pobrojimo igrace koji trenutno brane boje SRBIJE? Tepic, Velickovic, Krstic, Perovic, Tripkovic, Vujanic, Bogdanovic... Ne bi se bas moglo reci da Dule razigrava samo Crnogorce... Trziste je trenutno takvo, da je taj Rakocevic u datom trenutku najbolje resenje. Verovatno ne bi Dule imao nista protiv Macvana ili Raduljice, ali je pitanje da li je realno da ih Partizan dovede pored timova koji imaju mnogo bolje uslove u svakom smislu... Dakle, dovodi covek ono sto moze, a sigurno da su mu trenutno Crnogorski mladi igraci najdostupniji...

Brkajlo

pre 15 godina

Pa dobro, ali nama treba centar da daje 15 poena, uhvati 10 lopti i iznudi bar 5 faulova. Tesko da Pekovica zamene Veseli i Rakocevic. Verovatno ce doci neki crnac da skace, ali mislim da nam treba i siguran plej, Rasic samo glumi pleja, vise je dvojka, a Pera Bozic, kazu uci za trenera. Imamo paklenu grupu, svi se nevidjeno pojacavaju, a mi opet slabiji, sve bih dao da su ostali Kecman i Pekovic. E to bi bila ekipa.
(Peca Cicevac, 28. avgust 2008 11:20)

Bravo Peco, upravo ono sto sam hteo da kazem, mada je pozicija pravog pleja deficitarna i mnogo sire. Ko ima pravog pleja taj gura jako dobro, u svim takmicenjima, neka je i NBA reprezent!
Pogotovo nam fali dobar centar, a "modernog" centra necemo imati nikad.. bio Krle pa otisao..

al na kraju, ovo je bar "nasa ekipa", bolje i ovako sa 2-12 nego kao strokavi efes, fener, i slicne ekipe koje ni i od identiteta nemaju i izmene 80% tima po sezoni...

Milos

pre 15 godina

Niko ni na koga ne potseca, vec podseca. Partizan jeste poligon za igrace iz crne gore, ali zvezda to nije(2:3 za zvezdu u igracima iz crne gore)?! Meni se jedino ne svidja sto je decko obican balvan i sa njim necemo nigde dogurati. Na njegovoj poziciji u Partizanu ima 3 bolja igraca, pa me zanima koja ce biti njegova uloga. Nama treba centar i krilo, a Novica nije krilo, jer mu je tehnika ocajna.

posmatrac

pre 15 godina

@realno *W

Svaka ti čast za odgovor ovim velikim znalcima...

Dule zna šta radi, a Žarko je fenomenalan igrač što će i potvrditi...

Napred PARTIZAN...

R@dak

pre 15 godina

Molim bez komentara Crnogorski igrac i to, nikome ne smeta sto Kolakovic u svome klubu ima sve Srpske igrace i sto njih u crnogorskom klubu uigrava za reprezentaciju!
Decko igra odlicno mana mu je sut ali igra odlicnu odbranu i mislim da ce se uklopiti u Duletov sistem!
Duletu verujem jer je zasluzio i provereno dovodi dobre igrace!
Sad nam ostaje da se nadamo dobroj petici i to je to mada nam nebi skodio jos jedan igrac na poziciji 3 ali sobzirom na finansijsko stanje mislim da smo napravili odlican tim!
NAPRED PATIZAN!

Pantagana

pre 15 godina

Zarko je centar sa najboljim osjecajem za skok koji sam do sad vidio kad su igrali zajedno on i Vranes imali su isti broj banana po mecu iako je Zarko nizi 25 cm. Lijepo ga je gledat kako igra ima eleganciju zbog koje sam ja mislio da ce bit cudo ali ostao je nizak i sut mu je ocajan.Igrao je samo za Buducnost jedno 6-7 godina prosle sezone pred kraj je poso nedje u Ukrajinu mislim. On i Pavlovic su iste godine poceli da igraju za prvi tim Buducnosti.Skocan je i brz i ima mnogo lijepo kucanje. Vidim evo opet onaj smjesni lik peja sto je popio svu pamet na svijet pa nam dolazi svako malo na forum da nas edukuje, aj molim te reci nam ko po tebi dolazi u Partizan pa da odma znamo ko sigurno nece doc.Ja mislim da niko na ovom forumu nije dao vise dezinformacija od peje,kad se skupe svi sportovi i svi koji su slali komentare za sve timove mislim da imaju manje promasaja nego peja samo za Partizan u kosarci.I pored svega on opet ima obraza da se poslije 4-5 godina nevjerovatnoh promasaja opet javlja sa nekom informacijom,provjerenom.

Tanasije

pre 15 godina

U datim (losim) okolnostima po Srbiju i njeno stanovnistvo i u datom (losem)okruzenju u kome se nalazi vrhunski sport, uprava radi svoj posao kao Singerica!

Citam ove nebulozne tirade raznih g****ra, licemera i iskompleksiranih, narcisoidnih pozera koji liju "krokodilske suze" zbog "crnogorca" Rakocevica, a odusevljeni su kad dodje neki polovni "nigga" tj. divlja macka u dzaku nepredvidljivog ponasanja.

Na srecu, nas "crnogorac" kad je birao "nigge" znao je da izabere one najpristojnije kad se uporede parametri: "cena-kvalitet-ljudski materijal". Pod vodjstvom tog istog "crnogorca" Partizan je uzeo 7 titula zaredom, dosao nadomak final-4 evrolige, a danasnjoj srpskoj reprezentaciji podario je 6 "svojih" igraca (Tepic, Tripkovic, Velickovic, Bogdanovic, Krstic, Perovic) koji su okosnica Dudinog tima!!! Dosad se klub pojacao sa tri etnicka Srbina (Rasic, Aleksic, Basta), jednim Cehom (Vesely), i jednim Crnogorcem (Rakocevic)...a vi, licemeri, odmah graknuste na sva usta. Kako vas nije sramota, bre! Da li ste isto toliko "principijelni Srbi" i na izborima za predsednika Srbije ili gradonacelnika Beograda... a, sta je bilo, licemeri? Mogu Crnogorci da vladaju Srbijom i Beogradom ali vas bas mnogo zulja Dule "partizanovac", po nacionalnosti! Meni licno, gorespomenuta gospoda Tadic i Djido ne smetaju. Koga god vi "vecinski i pravoverni Srbi" izaberete meni ravno do Kosova...ali Duleta ne dirajte...ikonama se oci ne kopaju:)

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

JA sam iz CRNE GORE.Pa ljudi PEKOVIC je Crnogorac!Kome je to prosle sezone smetalo?
Zarko Rakocevic je odlican igrac!Povreda ga je malo zeznula.
Ako dodje Micov nemojte da govorite CRNOGORAC,DULE,OVO-ONO.Micov je rekao da ne zeli da igra za CG zato sto je iz Beograda i SRBIN!

crnogorac

pre 15 godina

A sad iamte kao nesto protiv crnogorskih kosarkasa a kad su pekovic i drobnjak harali niste nista pricali,a sad kao nesto vam smetaju....Rakocevic je odlican igrac...vidjecete!a vazda su vam crnogorci bili glavni igraci!!!

grobar

pre 15 godina

Svaka cast za pojacanje, radi se o izuzetno jakom igracu koji koji pored toga ima i solidan sut. Mislim da je on dobro pojacanje za Partizan na poziciji 4.

laf_u_srcu

pre 15 godina

Bice to sve ok, kad opet osvojimo titulu i opet i opet i tako sve dok ne ugasimo Zvezdu kao klub i njenu svrhu postojanja vecitog drugog, treceg ili cetvrtog...

Aleksandar

pre 15 godina

Sta bre pricate ja kad sam cuo da dolazi jos jedan Crnogorac pogledao sam da vidim koliko ih je u Partizanu i ima ih samo dvoje. A ako Partizan forsira Crnogorce otkud onda toliko igraca u reprezentaciji Srbije iz Partizana. Izmedju ostalog Partizan bi uzimao nase igrace ali su preskupi i drugi timovi kao Fmp nece da nam prodaju, jedino je Vojvodina ta koja saradjuje korektno sa nama.

Cvetko

pre 15 godina

Ovo već, nije u redu! Nije on loš igrač, poslužiće da upotpuni ekipu. Al je divljak, nume, nije potencijal za E Ligu!Treba izbeći ovakve zakrpe, koje Patrizanu trebaju ali ne u liku i budućem delu ovakvih polutana!
Da li je sve trgovina?
Cvetko

trojkom protivu zone

pre 15 godina

sta? sad vam ne valja ni vujosevic?!? nemojte da su kompleksi od cg tako jaki -zarko skace 1m i za razliku od mnogih tamo ima bolls -dasic je trebao u real -dovedite dasica i mijatovica i partizan sa duskom za 2 godine na final-four

Nemanja

pre 15 godina

Kao prvo Rakocevic je dobar igrac i u to cete se vrlo brzo uvjeriti! A kao drugo koliko titula vam je donio Vujosevic i koliko igraca iz Crne Gore su nosili igru u svim tim godinama.
Da pomenem samo neke Scepanovic,Drobnjak,Pekovic...
I zasto onda pljujete njegove poteze on jednostavno dovodi najbolje sto ima Crna Gora. Ako izuzmemo Vranesa jer on je jedan cisti promasaj!!!

marko

pre 15 godina

brate pejo,prestani vise da nam ispiras mozgove svojim dubokoumnim komentarima...pustimo ljude da rade svoj posao,ja vise ne znam sta mi hocemo od kk partizan a da nam to on nije dao.svake godine ista prica,kritike,kritike...a onda u maju-dule za predsednika.opet ce tako biti,dok je nama naseg duleta................

Sale Negotin

pre 15 godina

@Najveci Grobar na svetu
Ja ne mogu da verujem sta ljudi ovde sve mogu da napisu i da ostanu zivi.Kakva Zvezda,kakav NBA?Pa ovaj dalje od podgorice nije video! Ajde informisi se u buduce malo pre nego sto odvalis neku glupost.

posmatrac

pre 15 godina

Iako je nebitno koje drzavljanstvo igraci Partizana imaju, sve dok svoj posao odradjuju maksimalno, nesto mi nije jasno. A ko to jos igra u crnogorskoj reprezentaciji sem Vranesa i Rakocevica? Koliko ja znam Tepic, Tripkovic i Velickovic igraju za nas. Vitkovac, Milosevic, Rasic, Aleksic i ostali (sem Jana Veselog) imaju srpsko drzavljanstvo i igrali bi za Srbiju. Po cemu je to Partizan crnogorski klub i sluzi za razigravanje crnogorske reprezentacije?! Ako nesto tvrdite, postarajte se da to potkrepite argumentima.

Batke

pre 15 godina

Mora se PRESTATI sa dovodjenjem crnogorskih igraca. U Partizanu i Evroligi iskustvo treba da sticu srpski igraci i da to kasnije pokazu u reprezentaciji. Crnogorci nam NE TREBAJU !!!

Jabbar

pre 15 godina

Nije los igrac za 10-15 minuta. Uzasavam se pomisli da je ovo poslednje pojacanje za novu sezonu.

Nas trener je poznat po tim utopijskim pokusajima od ranije, ali iskreno se nadam da ce dovesti jednog pristojnog igraca da bude prvi centar. U tom slucaju smo ekipa, u suprotnom ostaje da se uzdamo da reprezentativni trio fantastiko Tepic-Tripko-Novica moze sam da odigra sezonu iz snova. Malo verovatno, mada ne i nemoguce.

Ajmo crno-beli!!!

SRBIN

pre 15 godina

@crnogorac
Kad je bolje crnogorac nego neki amerikanac,sto i mi Srbi nismo polasceni u odnosu na druge kada je upitanju eko taksa koju nam tako slatko i da se neokrenete naplacujete!!!

Predrag Danilovic

pre 15 godina

Najvece pojachanje nam,definitivno, dolazi iz nashih redova. Nakon dugih i mukotrpnih pregovora, uprkos brojnim primamljivim ponudama iz inostranstva, uspeli smo da zadrzhimo nasheg kapitena Bozhica, koji ce i ove ,a nadamo se i mnogo drugih godina, u dresu partizana terorisati protivnichke kosheve.

SRBOGORAC

pre 15 godina

Sta se zarite i palite...
Ima li veceg SRBINA no casnog CRNOGORACA???
Jel smo li braca ili ne?
E onda...sta da se vrjedjamo...

A za onoga tipa sto pita cija je ova (Srbija) zemlja? Odgovor: Ovo je zemlja nebeska..pa sad se pitaj ko is sta je nebeski narod?

OJHA i ZIVJEO Dr. DABIC!!!

realno *W

pre 15 godina

Imao sam priliku da gledam ovog momka mnogo puta i ja ga jako volim kao igrača.

Igra četvorku, ima najbrži roling koji sam gledao među višljim igračima. Izuzetno je fizički jak i BEZ PROBLEMA može da čuva i neke petice. Imao je 8 poena po meču u Bud. što je dosta jer je poziciju delio sa 3 igrača, od kojih je Dašić imao ubedljivo najveću slobodu.
Mislim da Partizanu može MNOGO da pomogne. Menjaće se sa Novicom na četvorci, može i na peticu u nekim bržim varijantama. Ja lično jako puno očekujem od Veselog, ali mislim da bi mu bilo JAKO rano da već ove sezone postane druga četvorka. Takođe sa Žarkom dobijamo igrača koji bi mogao tu da ostane duži period, a to potpisivanje ugovora (Rašić, Aleksić...) na više godina je osnova stabilnosti kluba.

@ Peja i ostali pljuvači ALOOOOOOO

1. Pejo tvoje poređenje Žarka i Božovića je smešno. Božović je levak koji nikada i pre Partizana nije radio ništa nego drugo nego šutao trojke i čekao loptu za zicer. Žarko je prejak i fighter je, za razliku od gore pomenutog.

2. Ljudi zbog čega vama smetaju 2 Crnogorca u Partizanu ?????????????
SRBIN SAM, ALI TO MENI NIJE NORMALNO !!!
Kakav bre poligon CG reprezentacije ???

Ako ste "slučajno" gledali Reprezentaciju SRBIJE juče protiv Mađara, u prvoj postavi je bilo 5 igrača Partizana, od toga 4 koji su u zadnje tri godine igrali i stasali u Partizanu. Ukupno u našoj reprezentaciji ima 7 sadašnjijh i bivših igrača Partizana !!!!!!!!!!
Zvezda je prošle godine imala: Bosanca, Grka, Rusa, Australijanca, Amera i 2 Crnogorca i ne sećam se da je neko tu pričao o uigravanju i guranju Crnogoraca, iliti manjku Srba u ekipi.
Takođe, nije mi jasno da bi neki od vas bili sretniji da nam igra neki nezainteresovani Amer nego Đetić...

Ja protiv Crnogoraca nemam ništa, i ako će oni da izginu za Partizan, voleću ih isto kao i naše igrače.

** A Pejo ti i ekipa slobodno pređite da navijate za Hemofarm, KSS, ili neku drugu ekipu koja nema "nabeđene" stručnjake kao što je Dule, koja nema čak DVA Crnogorca u ekipi... strašno


VOLIM PARTIZAN

Beli

pre 15 godina

@ peja
aj smanji malo taj hejt, dosadio si svima

Ne razumem zasto vam samo crnogorski igraci upadaju u oci? Pogledajte nasu reprezentaciju. Partizan popunjen sa najboljim FMP-ovim igracima. Ko je napravio Krstica, Kostu, Tripka, Novicu, oformio Tepica i Vujanica da ne nabrajam dalje...

Miki

pre 15 godina

Svi vi koji kritikujete Duleta zbog toga što kao trener CG reprezentacije razvija igrače iz CG treba da znate da je Dule bio i naš trener i napljuvali ste ga najstrašnije e pa kad mi nećemo ima ko hoće. Još jedna stvar, izgleda da je pomoć države opet i po ko zna koji put, samo ne znam na osnovu čega, dobila zvezda a ne partizan pa je i sasvim logično što se dovode mladi, ne previše skupi, igrači koji kad stasaju mogu lepo da se prodaju.

crno BeLi -SRBIN

pre 15 godina

Kao navijac crno belih i sa svim postovanjem prema Vujosevicu mislim da se na temu promovisanja crnogorogoraca u najjaci SRPSKI tim treba konacno stavi ti tacka, jer cemo kroz par sezona izgubiti na kvalitetu Nase SRPSKE skole kosarke koja vazi za jednu od najboljih u Evropi....dokle vise da im mi razvijamo kosarku, "kad je samostalno nek je samostalno"!!!

boris

pre 15 godina

Decka nepoznajem i ne mislim nista lose o njemu,ali V ujesevica treba da je sramota,uzurpiro je Srbsku kosarku i konstano dovodi igrace iz crne gore i razvija ih u Partizanu,neka mi neko kaze da u nasim klubovima nije bilo kvalitetnijih igraca od Rakocevic Zarka,ovo je uzas!!!
P.S.Kako te nije sramota Vujosevicu,molio bih da mi neko odgovori da li je Danilovic crnogorac,znam da je roden u Sarajevu i da li je Todoric crnogorac i ko je ovde lud!!!???
Crnogorci neka se ne uvrede ,zelim samo da se zna koje ko i cija je ovo zemlja!!!!!!
(duka, 28. avgust 2008 10:47)


ne razumem ljude koji ovde komentarishu! alo ljudi,ovo je profesionalizam, pa kako se ne bunite kad dovedu amerikanca, zashto vam smeta crnogorac, pa bolje po meni i crnogorac (srbin) nego amerikanac! neki mi uopshte nisu jasni! otkud odjednom tolika mrzhnja prema crnoj gori, pa pustite njihove politichare i pojedince, dozvace se oni jednog dana u pamet, vi budite pametni, ne sudite ljudima po tome odakle su nego kakvi su ljudi!
p.s. zharko rakochevic je odlichan igrach, to ce i pokazati u partizanu!
zhivi bili pa videli!
molim vas bez mrzhnje!
bravo za narod koji je doshao na utakmicu protiv madjarske, svaka chast!

Balansero

pre 15 godina

Ameri su ok ali crnogorci nam ne valjaju? Pa do juce ste se kleli u Pekovica!? Jedna utakmica nas je delila od F4 i to zahvaljujuci njemu, pre svih.
Boze me sacuvaj naopakih ljudi!

Mladen

pre 15 godina

Dokle razvijanje Crnogorskih igraca u Partizanu!? Zasto nisu doveli Macvana, Ercega, Raduljicu...zato sto to nije u interesu crnogorske kosarke.

Profa Goksi

pre 15 godina

Zar je bitno dal je Crnogorac, Amerikanac,Bosanac,Ceh,Brazilac,ili kako igra srcem za nas voljeni PARTIZAN.Haus,Scepa,Drobnjak,Pekmen,Milutin,Kamings itd, su samo neka od imena koja su ostavila srce za nas PARTIZAN.HVALA PARTIZANU I DULU za sve radosti koje su nam doneli i koje ce nam jos doneti.

Elmedin Kikanovic

pre 15 godina

Partizan je filijala crnogorske reprezentacije jadno i bedno. U beogradskom klubu ni S od Srba sve crnogorci i bosancerosi a navijaci se loze i busaju u grudi srpstvom!
(Crnogorci sta reci, 28. avgust 2008 11:30)

Bosancerosi?! E moj decko,pa Srbi iz BIH vole Srbiju mnogo vise od tebe! Srami se tih reci!

horny.cg

pre 15 godina

a stvarsno ste likovi, majke mi..;D
Duka , kao Srbin, valjda bi trebalo da znas da se ne pise "srbsko", vec "srpsko" i da neces bit veci Srbin ako to napises velikim slovom, vec ces pokazati svoju neobrazovanost.
Inace, Peja, nesto ne smatram da vam je lose pao PEKOVIC prosle godine, a nesto mi se ne cini ni Drobnjak godinu ranije...
Ako. npr, Dule dovede dva Amera, bili to komentarisao kao ovu vijest. Koji si ti nacionalista covjece, kako ti bre ne dosadi?
inace, Zarko je bio veliki potencijal, ali nikad izgradjen igrac. Dosta je jak i strasno eksplozivan i atraktivan igrac. Jak jeste ali ne i stabilan (nije jak "na nogama"). Izuzetno los u odbrani, lako ga protivnicki centar ugura pod kos, tako da upada cesto u probleme s faulovima. "Proslavio" ga je Jeretin izuzetnim asistencijama, tj. pick'n'rollom...
Sve u svemu...za NLB ligu korektno pojacanje a sto se tice EL...hm...izmedju 5 i 10p, mozda i malo vise uz izuzetnog playa. Kao 3. centar sasvim ok...

nikola-kotor

pre 15 godina

kako vas nije sramota da pljujete po dusku, ali to nije nista novo to su srbi pljuju po svemu i ani i noletu,jeleni,vaterpolo repki,zato vas i nema nidje.Da vam nije duleta nikad nijednog centra nebiste imali.A vi dovedite macvana i raduljicu,ili aleksandrova u partizan.To je nemoguce jer mafija i kosarkom u srbiji hara kao i u svim drugim sportovima!!!Zato dule pametan covjek dodje u crnu goru nadje sta mu treba i za male pare eto ti vrh igraca!!!P.S. STETA STO NIJE I DASICA UZEO TO BI BILO VRH!!!

Plikuscht

pre 15 godina

Rašić, Aleksić, Basta, Tepić, Božić, Tripković,
Vitkovac, Milošević,
Veličković, Veseli, Đurković, Vraneš, Rakocevic.

Koliko ja znam da brojim - ovo je vec 13 komada. A kada se doda i Portugalac na probi - to je 14.

Ja se plasim da je Dule zavrsio sa dovodjenjem igraca i da nam ostaje abnormalna rupa na poziciji br. 5.
Super je Vranes ... za 10-15 min po utakmici max.
Novica, Veseli, Rakocevic (204cm) - nisu petice kako god da okrenes.

Ko je nama startni centar ljudi i gde cemo jos jednog da ubacimo u postavu???
Lete Djurkovic i basta u drugi tim?

m

pre 15 godina

@ peja
mene samo zanima na koga se odnosi taj tvoj prvi citat pošto je iz novembra 2007.?

i
"ova ekipa neodoljivo potseca na onu napravljenu leta 2004. nabedjeni strucnjak je i tada mislio da ce sa par matoraca i solidnim strancem lansirati gomilu klinaca od kojih uzima procenat (narodski- harac), a desio se- FIJASKO!"
kažeš ova ekipa a napisano u novembru 2007., to će reći da si to rekao za ekipu iz prošle sezone? Ona koja je bila nadomak final fora el i koja je osvojila tripl krunu? koliko si bio u pravu?
toliko o procenama..

Pozdrav!

akcidroni

pre 15 godina

@peja i ostali "genijalci"

-To shto je wama kriwo da Partizan oswaja 8 uzastopnih titula,to je wash problem.Shto se mene i ostalih normalnih Grobara tiche,titule su titule pa makar imali 12 senegalaca u ekipi.

peja

pre 15 godina

lik je bio na meti hemofarma, ali su trovaci procenili da nije dovoljno dobar. ali je zato za nas pojacanje…

secate li se slobodana bozovica? e, evo nam ga jos jedan!
a secate li se kako smo prosli kada je debeli “pojacavao” PARTIZAN gorepomenutom dudovinom?

2-12, DRUGARI!

ova ekipa neodoljivo potseca na onu napravljenu leta 2004. nabedjeni strucnjak je i tada mislio da ce sa par matoraca i solidnim strancem lansirati gomilu klinaca od kojih uzima procenat (narodski- harac), a desio se- FIJASKO! “pozoriste 2-12”, kako su to komsije simpaticno nazvale…

p.s.
izgleda da u PARTIZAN mogu samo "mladi i talentovani" dukljani+ neki nasi klinci kojima se "veliki strucnjak" ugradi u ugovor! tuga, braco grobari, TUGA...
(peja, 21. novembar 2007 00:28)
&
...licno podrzavam predlog da se uvede kvota ex- yu igraca, kao sto se to uradilo sa “pravim” strancima. dakle, po dvojica pa da igramo...
(peja, 4. jun 2007 11:24)

p.p.s. taj centar koji bi trebalo da nas pojaca mora biti dikembe mutombo mpolondo mukamba jean- jacques wamutombo licno ako mislimo da primirisemo bilo kome u el…

POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!

grobar

pre 15 godina

ovo je pojachanje koje sam najvishe prizheljkivao! 204 cm, dosta jak, mozhe i na petici da odigra, sa novicom fantastichan tandem! dobro poentira, odlichan u skoku.. kazhem on mi je bio prva zhelja ovog prelaznog roka! bravo dule,bravo partizan,mozhda josh jedna visha petica,al ne brinem se ja kad je dule na klupi partizana!
drago mi je ako je istina i ovo oko zvezde,da ce doci peshic,keshelj,marinovic..
drago mi je zbog onih 20 hiljada ljusi protiv madjara! nadam se da je ovo put za ozdravljenje srske kosharke! svima puno uspeha,samo napred!

Fan of Partizan

pre 15 godina

@Sandokan
A smetao ti je Pekovic kad je zario i palio prosle sezone?!?!

@Peja
Gde si sad?Ovog ni jednom nisi pomenuo!Samo Dule i MOZDA Danilovic znaju ko ide a ko dolaze i NIKO vise!

Dobro pojacanje,sigurno tip igraca kakav Dule voli.Jos jedan centar i nema zime za nas.

UZMI DULE OSMU TITULU!!!

NikolaNish

pre 15 godina

Ljudi dobar igrac,pratio sam ga- videcete vec!
Ali ja bi bas zeleo da na trojci Kecmana zameni Marko Keselj.... ako je ikako moguce!!
Igrace Partizan jos bolje i brze ove sezone videcete!

teoreticar

pre 15 godina

Pokupiste sve djetice da bi ih selektor imao naoku. Nemavise kupovine po Srbiji.Opametili se i drrugi. nemate monopol a zasto bi

Peca Cicevac

pre 15 godina

Pa dobro, ali nama treba centar da daje 15 poena, uhvati 10 lopti i iznudi bar 5 faulova. Tesko da Pekovica zamene Veseli i Rakocevic. Verovatno ce doci neki crnac da skace, ali mislim da nam treba i siguran plej, Rasic samo glumi pleja, vise je dvojka, a Pera Bozic, kazu uci za trenera. Imamo paklenu grupu, svi se nevidjeno pojacavaju, a mi opet slabiji, sve bih dao da su ostali Kecman i Pekovic. E to bi bila ekipa.

Najveci Grobar na svetu

pre 15 godina

pa ovaj je igrao vise godina za zvezdu pa je bio u nba pa spanija,nije los igrac ali sta ce zvezdas u partizanu...nemoze to samo tako

Vlado

pre 15 godina

@sandokan
Jedino sto je jasno je da godinama Partizan nema ozbiljnog konkurenta za titule :) a ako oces da kazes da je to zbog crnogoraca - hvala na komplimentu :)
P.S. Za neupucene Zarko je iz Kolasina (!! :)) - kao i Scepo.. I mnogo je dobar!

crnogorac

pre 15 godina

On je odlican igrac,evo gledam ga u Buducnost vec 3 godine a na zimu je trebo da predje u real ali je nesto transfer propao!a ne bi Dule dovodio bili koga bolje da dovede nekog igraca sa ovih prostora nego amerikanca

vlada

pre 15 godina

Svi komentarisu da nam je potrebna trojka,medjutim ovaj potez uprave pobija te tvrdnje,doveden je igrac koji igra 4-5,ocigledno da ce Vitkovac i Milosevic igrati samo na poziciji 3,nece dopunjavati na 4,sada ostaje da se angazuje prva petica,mada ce biti tesko naci kvalitetnog igraca,to ce biti verovatno stranac,a mozda i Tomasevic,koji trenira sa nama

Crnogorci sta reci

pre 15 godina

Partizan je filijala crnogorske reprezentacije jadno i bedno. U beogradskom klubu ni S od Srba sve crnogorci i bosancerosi a navijaci se loze i busaju u grudi srpstvom!

008

pre 15 godina

Sada je vec jasno da Partizan sluzi kao poligon za uigravanje i promociju crnogorskih reprezentativaca.
(Sandokan, 28. avgust 2008 10:39)

u pravu si,sinoc je SAMO 7 igraca Partizana igralo za Srbiju.sta je 7 prema CAK 2 Crnogorca u Partizanu.c c c

whatever

pre 15 godina

Cudno je da niko ovog lika nije spominjao kao pojacanje Partizana,svi su ga selili u Zvezdu ili inostranstvo.Ali tako se to radi u Partizanu,prvo skoci pa onda reci hop.Dobar igrac,pokriva pozicije 4 i 5,jos kad ga Dule usavrsi bice odlican.Bolje on nego neki Amer koji bi odigrao jednu sezonu a posle zapalio negde za mnogo vecu kintu.Verujem da Rakocevic moze da spoji bar 2 sezone u Partizanu,mozda i vise.Steta samo sto nemamo boljeg back-up centra od Vranesa.Nista licno protiv njega ali decko ce i ove sezone biti najveca rupa u timu.Sada mozemo ocekivati jos jednog igraca na spoljnim pozicijama,Todoric rece da ce to biti neki nas lik ali sve to zavisi od da li nam je ostalo jos kinte za pojacanja.Mozda to bude Sinovec ili cak i ovaj Portugalac sto je na probi jer imamo mesta za jos jednog stranca.Time bi i kompletirali rooster.Inace cemo najverovatnije ove sezone biti jedina ekipa bez Amerikanaca u evroligi,sto mi je posebno drago.

Zlatiborac

pre 15 godina

Krstic
Vujanic
Bogdanovic
Velickovic
Perovic
Tripkovic
Tepic
Kecman

Stvarno Vujosevic uigrava crnogorsku reprezentaciju, dok srpska zbog njega propada, Partizan nije dao ni jednog igraca za reprezentaciju...

Beli

pre 15 godina

Dejan Borovnjak, ne Uros...

Inace, ovo govori da nece dovoditi igraca na poziciji 3, nego ce Vitkovac vreme provoditi uglavnom tu uz Strahinju i mozda nekad Tepica.

juca

pre 15 godina

najzad jedno pojacanje.
dobar je igrac ,moze dosta da napreduje,bio je u REALU od njega ce da napravi novog NOVICU UBICU jer novica 100% ide sledece sezone.
sad ce novica da igra vise krilo.treba nam jos jedan dobar centar i bice 008.

IMALI KAKVIH NAGOVESTAJA ZA CENTRA DA STE CULI(sem todora gecevskog).

dusan rakic

pre 15 godina

ujosevicu,svaka cast nemas ti obraz u Srbiji nema nijedan talentovan igrac,vec postoje samo Rakocevic,Maras i Golubovic,oni imaju karakteristiku i kvalitet a to je da su iz crnogorske reprezentacije,cela kosarkaska elita Srbije treba da se stidi zbog ovakvih stvari!!!

JAN VESELI

pre 15 godina

prva petorka:

RASIC(tepic)
TEPIC(tripkovic)
UBICA(vitkovac)
RAKOCEVIC(veseli)
???(vranes)

uzagradi su zamene.
i jos na klupi:

BOZIC(los,nemoze mnogo da pomogne samo da dize one teske pehare)
MILOSEVIC(eksplodirace ove ili sledece godine)
DJURKOVIC
aleksic(moze da dosta pomogne i u napadu i u odbrani)

IMAMO JEDNU MANU NEMAMO ISKUSNOG IGRACA SEM BOZICA.

duka

pre 15 godina

Decka nepoznajem i ne mislim nista lose o njemu,ali V ujesevica treba da je sramota,uzurpiro je Srbsku kosarku i konstano dovodi igrace iz crne gore i razvija ih u Partizanu,neka mi neko kaze da u nasim klubovima nije bilo kvalitetnijih igraca od Rakocevic Zarka,ovo je uzas!!!
P.S.Kako te nije sramota Vujosevicu,molio bih da mi neko odgovori da li je Danilovic crnogorac,znam da je roden u Sarajevu i da li je Todoric crnogorac i ko je ovde lud!!!???
Crnogorci neka se ne uvrede ,zelim samo da se zna koje ko i cija je ovo zemlja!!!!!!

Milso

pre 15 godina

Jel je on bese prosle godine trebao da ide u Real? Sasvim solidno pojacanje... Pogledajte petorku Rasic, Tepic, Tripkovic, Velickovic, Rakocevic. Stvarno smo mnogo jaki!

kukuriku

pre 15 godina

Rakocevic je odlicno resenje za Partizan, jer se dobro snalazi na 4 i na 5.Snazan je i dobro skace. Odlican u odbrani. Najveca mana mu je sut spolja.

Bojanc

pre 15 godina

Dobrodosao u crno-belu porodicu. Zelim ti da napredujes i udvostrucis ucinak i u poenima i u skokovima u odnosu na proslu sezonu. Ne mogu reci da sam upoznat sa kvalitetima ovog kosarkasa, ali verujem u sud Duleta Vujosevica, jer ne verujem da bi ga dovodio, a da je prosecan igrac. Ocekujem jos dva pojacanja, prvenstveno na poziciji br.5, pa da i ove godine uzivam u osvajanju titula...

peja

pre 15 godina

lik je bio na meti hemofarma, ali su trovaci procenili da nije dovoljno dobar. ali je zato za nas pojacanje…

secate li se slobodana bozovica? e, evo nam ga jos jedan!
a secate li se kako smo prosli kada je debeli “pojacavao” PARTIZAN gorepomenutom dudovinom?

2-12, DRUGARI!

ova ekipa neodoljivo potseca na onu napravljenu leta 2004. nabedjeni strucnjak je i tada mislio da ce sa par matoraca i solidnim strancem lansirati gomilu klinaca od kojih uzima procenat (narodski- harac), a desio se- FIJASKO! “pozoriste 2-12”, kako su to komsije simpaticno nazvale…

p.s.
izgleda da u PARTIZAN mogu samo "mladi i talentovani" dukljani+ neki nasi klinci kojima se "veliki strucnjak" ugradi u ugovor! tuga, braco grobari, TUGA...
(peja, 21. novembar 2007 00:28)
&
...licno podrzavam predlog da se uvede kvota ex- yu igraca, kao sto se to uradilo sa “pravim” strancima. dakle, po dvojica pa da igramo...
(peja, 4. jun 2007 11:24)

p.p.s. taj centar koji bi trebalo da nas pojaca mora biti dikembe mutombo mpolondo mukamba jean- jacques wamutombo licno ako mislimo da primirisemo bilo kome u el…

POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!

realno *W

pre 15 godina

Imao sam priliku da gledam ovog momka mnogo puta i ja ga jako volim kao igrača.

Igra četvorku, ima najbrži roling koji sam gledao među višljim igračima. Izuzetno je fizički jak i BEZ PROBLEMA može da čuva i neke petice. Imao je 8 poena po meču u Bud. što je dosta jer je poziciju delio sa 3 igrača, od kojih je Dašić imao ubedljivo najveću slobodu.
Mislim da Partizanu može MNOGO da pomogne. Menjaće se sa Novicom na četvorci, može i na peticu u nekim bržim varijantama. Ja lično jako puno očekujem od Veselog, ali mislim da bi mu bilo JAKO rano da već ove sezone postane druga četvorka. Takođe sa Žarkom dobijamo igrača koji bi mogao tu da ostane duži period, a to potpisivanje ugovora (Rašić, Aleksić...) na više godina je osnova stabilnosti kluba.

@ Peja i ostali pljuvači ALOOOOOOO

1. Pejo tvoje poređenje Žarka i Božovića je smešno. Božović je levak koji nikada i pre Partizana nije radio ništa nego drugo nego šutao trojke i čekao loptu za zicer. Žarko je prejak i fighter je, za razliku od gore pomenutog.

2. Ljudi zbog čega vama smetaju 2 Crnogorca u Partizanu ?????????????
SRBIN SAM, ALI TO MENI NIJE NORMALNO !!!
Kakav bre poligon CG reprezentacije ???

Ako ste "slučajno" gledali Reprezentaciju SRBIJE juče protiv Mađara, u prvoj postavi je bilo 5 igrača Partizana, od toga 4 koji su u zadnje tri godine igrali i stasali u Partizanu. Ukupno u našoj reprezentaciji ima 7 sadašnjijh i bivših igrača Partizana !!!!!!!!!!
Zvezda je prošle godine imala: Bosanca, Grka, Rusa, Australijanca, Amera i 2 Crnogorca i ne sećam se da je neko tu pričao o uigravanju i guranju Crnogoraca, iliti manjku Srba u ekipi.
Takođe, nije mi jasno da bi neki od vas bili sretniji da nam igra neki nezainteresovani Amer nego Đetić...

Ja protiv Crnogoraca nemam ništa, i ako će oni da izginu za Partizan, voleću ih isto kao i naše igrače.

** A Pejo ti i ekipa slobodno pređite da navijate za Hemofarm, KSS, ili neku drugu ekipu koja nema "nabeđene" stručnjake kao što je Dule, koja nema čak DVA Crnogorca u ekipi... strašno


VOLIM PARTIZAN

Fan of Partizan

pre 15 godina

@Sandokan
A smetao ti je Pekovic kad je zario i palio prosle sezone?!?!

@Peja
Gde si sad?Ovog ni jednom nisi pomenuo!Samo Dule i MOZDA Danilovic znaju ko ide a ko dolaze i NIKO vise!

Dobro pojacanje,sigurno tip igraca kakav Dule voli.Jos jedan centar i nema zime za nas.

UZMI DULE OSMU TITULU!!!

Zlatiborac

pre 15 godina

Krstic
Vujanic
Bogdanovic
Velickovic
Perovic
Tripkovic
Tepic
Kecman

Stvarno Vujosevic uigrava crnogorsku reprezentaciju, dok srpska zbog njega propada, Partizan nije dao ni jednog igraca za reprezentaciju...

duka

pre 15 godina

Decka nepoznajem i ne mislim nista lose o njemu,ali V ujesevica treba da je sramota,uzurpiro je Srbsku kosarku i konstano dovodi igrace iz crne gore i razvija ih u Partizanu,neka mi neko kaze da u nasim klubovima nije bilo kvalitetnijih igraca od Rakocevic Zarka,ovo je uzas!!!
P.S.Kako te nije sramota Vujosevicu,molio bih da mi neko odgovori da li je Danilovic crnogorac,znam da je roden u Sarajevu i da li je Todoric crnogorac i ko je ovde lud!!!???
Crnogorci neka se ne uvrede ,zelim samo da se zna koje ko i cija je ovo zemlja!!!!!!

Tanasije

pre 15 godina

U datim (losim) okolnostima po Srbiju i njeno stanovnistvo i u datom (losem)okruzenju u kome se nalazi vrhunski sport, uprava radi svoj posao kao Singerica!

Citam ove nebulozne tirade raznih g****ra, licemera i iskompleksiranih, narcisoidnih pozera koji liju "krokodilske suze" zbog "crnogorca" Rakocevica, a odusevljeni su kad dodje neki polovni "nigga" tj. divlja macka u dzaku nepredvidljivog ponasanja.

Na srecu, nas "crnogorac" kad je birao "nigge" znao je da izabere one najpristojnije kad se uporede parametri: "cena-kvalitet-ljudski materijal". Pod vodjstvom tog istog "crnogorca" Partizan je uzeo 7 titula zaredom, dosao nadomak final-4 evrolige, a danasnjoj srpskoj reprezentaciji podario je 6 "svojih" igraca (Tepic, Tripkovic, Velickovic, Bogdanovic, Krstic, Perovic) koji su okosnica Dudinog tima!!! Dosad se klub pojacao sa tri etnicka Srbina (Rasic, Aleksic, Basta), jednim Cehom (Vesely), i jednim Crnogorcem (Rakocevic)...a vi, licemeri, odmah graknuste na sva usta. Kako vas nije sramota, bre! Da li ste isto toliko "principijelni Srbi" i na izborima za predsednika Srbije ili gradonacelnika Beograda... a, sta je bilo, licemeri? Mogu Crnogorci da vladaju Srbijom i Beogradom ali vas bas mnogo zulja Dule "partizanovac", po nacionalnosti! Meni licno, gorespomenuta gospoda Tadic i Djido ne smetaju. Koga god vi "vecinski i pravoverni Srbi" izaberete meni ravno do Kosova...ali Duleta ne dirajte...ikonama se oci ne kopaju:)

akcidroni

pre 15 godina

@peja i ostali "genijalci"

-To shto je wama kriwo da Partizan oswaja 8 uzastopnih titula,to je wash problem.Shto se mene i ostalih normalnih Grobara tiche,titule su titule pa makar imali 12 senegalaca u ekipi.

008

pre 15 godina

Sada je vec jasno da Partizan sluzi kao poligon za uigravanje i promociju crnogorskih reprezentativaca.
(Sandokan, 28. avgust 2008 10:39)

u pravu si,sinoc je SAMO 7 igraca Partizana igralo za Srbiju.sta je 7 prema CAK 2 Crnogorca u Partizanu.c c c

Vlado

pre 15 godina

@sandokan
Jedino sto je jasno je da godinama Partizan nema ozbiljnog konkurenta za titule :) a ako oces da kazes da je to zbog crnogoraca - hvala na komplimentu :)
P.S. Za neupucene Zarko je iz Kolasina (!! :)) - kao i Scepo.. I mnogo je dobar!

m

pre 15 godina

@ peja
mene samo zanima na koga se odnosi taj tvoj prvi citat pošto je iz novembra 2007.?

i
"ova ekipa neodoljivo potseca na onu napravljenu leta 2004. nabedjeni strucnjak je i tada mislio da ce sa par matoraca i solidnim strancem lansirati gomilu klinaca od kojih uzima procenat (narodski- harac), a desio se- FIJASKO!"
kažeš ova ekipa a napisano u novembru 2007., to će reći da si to rekao za ekipu iz prošle sezone? Ona koja je bila nadomak final fora el i koja je osvojila tripl krunu? koliko si bio u pravu?
toliko o procenama..

Pozdrav!

dusan rakic

pre 15 godina

ujosevicu,svaka cast nemas ti obraz u Srbiji nema nijedan talentovan igrac,vec postoje samo Rakocevic,Maras i Golubovic,oni imaju karakteristiku i kvalitet a to je da su iz crnogorske reprezentacije,cela kosarkaska elita Srbije treba da se stidi zbog ovakvih stvari!!!

Grobar

pre 15 godina

Podsetnik za senilne "navijace" PARTIZANA: u reprezentaciji SRBIJE igraju cetvorica kosarkasa PARTIZANA iz prosle sezone, od kojih ce trojica nastupati za crno bele i sledece sezone.

Podsetnik za senilne navijace kk sledeca sezona: Kikanovic(BiH), Kuk(SAD,CG), Subotic(CG), Markovic(Australija), Milosevic(Grcka), Gromiko(Rusija)

Podsetnik za sve senilne osobe koje ovde pljuju po Vujosevicu i PARTIZANU:
Postava SRBIJE koja je pocela mec protiv Italijana: Vujanic, TEPIC, TRIPKOVIC, VELICKOVIC, Krstic
Postava koja je pocela mec protiv Madjara: Vujanic, TEPIC, KECMAN, VELICKOVIC, Perovic

napomena za one koji ne znaju:
velikim slovima su ispisana prezimena igraca koji su prosle sezone igrali u PARTIZANU od kojih samo Kecman nece biti tu i sledece sezone, Vujanic, Krstic i Perovic su bivsi igraci PARTIZANA.
Da li neko ovde vidi bilo kog igraca iz kk sledeca sezona?
Toliko o tome za sta je PARTIZAN poligon.
Zvezda je poligon za ostvarivanje licnih interesa (uzeti sto vise para) clanova njene uprave i unistavanje SRPSKIH talenata (koliko god je tesko poverovati u to, ima ih a i bilo ih je i pre u zvezdi).
Jos samo jedan podsetnik za tzv "navijace": Dule VUJOSEVIC je sa PARTIZANOM osvojio 7 uzastopnih titula, a Pekovic je Crnogorac pa ste se svi prosle godine kleli u njega. I koliko god nekima to bilo cudno u Partizanu igraju samo 2 crnogorca.

Profa Goksi

pre 15 godina

Zar je bitno dal je Crnogorac, Amerikanac,Bosanac,Ceh,Brazilac,ili kako igra srcem za nas voljeni PARTIZAN.Haus,Scepa,Drobnjak,Pekmen,Milutin,Kamings itd, su samo neka od imena koja su ostavila srce za nas PARTIZAN.HVALA PARTIZANU I DULU za sve radosti koje su nam doneli i koje ce nam jos doneti.

nikola-kotor

pre 15 godina

kako vas nije sramota da pljujete po dusku, ali to nije nista novo to su srbi pljuju po svemu i ani i noletu,jeleni,vaterpolo repki,zato vas i nema nidje.Da vam nije duleta nikad nijednog centra nebiste imali.A vi dovedite macvana i raduljicu,ili aleksandrova u partizan.To je nemoguce jer mafija i kosarkom u srbiji hara kao i u svim drugim sportovima!!!Zato dule pametan covjek dodje u crnu goru nadje sta mu treba i za male pare eto ti vrh igraca!!!P.S. STETA STO NIJE I DASICA UZEO TO BI BILO VRH!!!

Balansero

pre 15 godina

Ameri su ok ali crnogorci nam ne valjaju? Pa do juce ste se kleli u Pekovica!? Jedna utakmica nas je delila od F4 i to zahvaljujuci njemu, pre svih.
Boze me sacuvaj naopakih ljudi!

Milso

pre 15 godina

Jel je on bese prosle godine trebao da ide u Real? Sasvim solidno pojacanje... Pogledajte petorku Rasic, Tepic, Tripkovic, Velickovic, Rakocevic. Stvarno smo mnogo jaki!

Bojanc

pre 15 godina

Dobrodosao u crno-belu porodicu. Zelim ti da napredujes i udvostrucis ucinak i u poenima i u skokovima u odnosu na proslu sezonu. Ne mogu reci da sam upoznat sa kvalitetima ovog kosarkasa, ali verujem u sud Duleta Vujosevica, jer ne verujem da bi ga dovodio, a da je prosecan igrac. Ocekujem jos dva pojacanja, prvenstveno na poziciji br.5, pa da i ove godine uzivam u osvajanju titula...

boris

pre 15 godina

Decka nepoznajem i ne mislim nista lose o njemu,ali V ujesevica treba da je sramota,uzurpiro je Srbsku kosarku i konstano dovodi igrace iz crne gore i razvija ih u Partizanu,neka mi neko kaze da u nasim klubovima nije bilo kvalitetnijih igraca od Rakocevic Zarka,ovo je uzas!!!
P.S.Kako te nije sramota Vujosevicu,molio bih da mi neko odgovori da li je Danilovic crnogorac,znam da je roden u Sarajevu i da li je Todoric crnogorac i ko je ovde lud!!!???
Crnogorci neka se ne uvrede ,zelim samo da se zna koje ko i cija je ovo zemlja!!!!!!
(duka, 28. avgust 2008 10:47)


ne razumem ljude koji ovde komentarishu! alo ljudi,ovo je profesionalizam, pa kako se ne bunite kad dovedu amerikanca, zashto vam smeta crnogorac, pa bolje po meni i crnogorac (srbin) nego amerikanac! neki mi uopshte nisu jasni! otkud odjednom tolika mrzhnja prema crnoj gori, pa pustite njihove politichare i pojedince, dozvace se oni jednog dana u pamet, vi budite pametni, ne sudite ljudima po tome odakle su nego kakvi su ljudi!
p.s. zharko rakochevic je odlichan igrach, to ce i pokazati u partizanu!
zhivi bili pa videli!
molim vas bez mrzhnje!
bravo za narod koji je doshao na utakmicu protiv madjarske, svaka chast!

Elmedin Kikanovic

pre 15 godina

Partizan je filijala crnogorske reprezentacije jadno i bedno. U beogradskom klubu ni S od Srba sve crnogorci i bosancerosi a navijaci se loze i busaju u grudi srpstvom!
(Crnogorci sta reci, 28. avgust 2008 11:30)

Bosancerosi?! E moj decko,pa Srbi iz BIH vole Srbiju mnogo vise od tebe! Srami se tih reci!

Al

pre 15 godina

Danas u Cacku je padala jaka kisa. Gledam zenu koja ide s posla trotoarom i pokusava da nekako dodje do kuce. Pored nje je proslo 15-tak vozila, i nijedno nije usporilo. Zena pokvasena - ko iz bazena da je izasla.
Mi smo odavno kao narod izgubili osecaj za svet oko nas. Nepostujemo druge,znamo samo za sebe i sebi smo najbolji.

Smeta nam kosarkas jer je crnogorac???
Kao komsinici sto je smetalo sto je dosao Kikanovic -
BEDNI STE.
Koliko ja znam u nasoj reprezentaciji uvek je bilo najvise igraca iz Partizana. Tako je i danas i tako ce uvek biti. I sta nije u redu ako ima crnogoraca u timu.
___

Odlican izbor za poziciju br.4. Nadam se da cemo ipak imati i novu 5. Ne bih se bas uzdao u Vranesa kao glvne 5-ice.

P.S. Provalio sam!!!
KOSTUNICA JE PEJA.

kukuriku

pre 15 godina

Rakocevic je odlicno resenje za Partizan, jer se dobro snalazi na 4 i na 5.Snazan je i dobro skace. Odlican u odbrani. Najveca mana mu je sut spolja.

crnogorac

pre 15 godina

On je odlican igrac,evo gledam ga u Buducnost vec 3 godine a na zimu je trebo da predje u real ali je nesto transfer propao!a ne bi Dule dovodio bili koga bolje da dovede nekog igraca sa ovih prostora nego amerikanca

TurboFolk

pre 15 godina

Peja,decko,o cemu ti to?Svakog prelaznog roka i pred svaku utakmicu otvorim forum b92 da bih se smejao tvojim nebulozama...Najavljivao si pompezna pojacanja,pored tebe zamalo sto Jordan nije skinuo patike sa klina i krenuo put Srbije,Beograda i Partizana.Samozvani strucnjace,kako mozes da osporis uopste Duletov rad,kad i sam dr Duda Ivkovic ima sve same pohvale na racun gore pomenutog coveka,koji od nicega napravi nesto,od balvana(citaj Vranes) korisnog igraca(makar u odbrani)...KK Partizan je limitiran budzetom i svaki njegov uspeh,je velika zasluga Duletovog disciplinovanja igraca,jakog kolektiva(iz koga povremeno iskoci pojedinac poput Pekmena)...Tuzna je istina da dosta talentovanih "klinaca" ne razmislja dalje od godinu dana unapred,pa pohrle odmah nazovimo to "trbuhom za kruhom" (odnosno vecem novcu koji nudi Hemofarm odnosno kk "najveci drzavni projekat"),umesto da kroz Euroligu grade svoje ime i unapredjuju znanja...No dobro...Vidim,pojavljuju se i komentari tipa uigravanje CG repke i sl.Njih bih zamolio da iscitaju lepo tim reprezentacije Srbije i pogledaju najstandardniju petorku,pa tek onda da pricaju nesto...

grobar

pre 15 godina

ovo je pojachanje koje sam najvishe prizheljkivao! 204 cm, dosta jak, mozhe i na petici da odigra, sa novicom fantastichan tandem! dobro poentira, odlichan u skoku.. kazhem on mi je bio prva zhelja ovog prelaznog roka! bravo dule,bravo partizan,mozhda josh jedna visha petica,al ne brinem se ja kad je dule na klupi partizana!
drago mi je ako je istina i ovo oko zvezde,da ce doci peshic,keshelj,marinovic..
drago mi je zbog onih 20 hiljada ljusi protiv madjara! nadam se da je ovo put za ozdravljenje srske kosharke! svima puno uspeha,samo napred!

posmatrac

pre 15 godina

@realno *W

Svaka ti čast za odgovor ovim velikim znalcima...

Dule zna šta radi, a Žarko je fenomenalan igrač što će i potvrditi...

Napred PARTIZAN...

Aleksandar BG

pre 15 godina

Neverovatno koliko trovaca je poslalo komentar. Rakocevic je potencijalno dobro pojacanje i nije mi jasna prica o tome odakle dolazi. Ljudi, covek je iz CG a to, ako ste zaboravili, zemlja koja je najbratskija na svetu nasoj Srbiji, pitam se da li bili sretni da je otisao u Ljubljanu ili Zagreb????
Umesto da pokazemo koliko volimo tu zemlju i ljude iz nje, ovde se seljace sa pricom o tome kako Dusko Vujosevic razvija igrace za CG, pa i Nikola Pekovic je iz CG a svi bi jako voleli da nije morao da ode. Ja bih, inace, voleo da dovedemo i Vladu Dasica, zato sto je potencijalno zvezda evropske kosarke.
Zivela moja Srbija!
Zivela bratska nam Crna Gora!

Stefan NS

pre 15 godina

Pa dali ste vi ljudi normalni, u Partizanu trenutno su samo dva crnogorca Vranješ i Rakočević. Jel neko možda gledao našu reprezentaciju u Areni, ili se pracite ludi.
Pa odakle su Tepić, Veličković, Tripković, Kecman, gde su ova četvorica igrala prošle sezone, pa Perović, Krstić, Vujanić, Bogdanović, tu bi bio i Avdalović da nije povređen. Svi ovi igrači su prošli kroz ruke Vujoševića i Todorića.

Tako da bi molio navijače komšinice da ne s... Jer su ipak njima prošle sezone igrala dva reprezentativca Crne Gore, jedan amerikanac, jedan bošnjak, jedan povremeni reprezentativac Australije (Stivan Marković), jedan bivši mladi reprezentativac Grčke (Igor Milošević) i pored njih Partizanovi otpatci Lekić, Kovač, Šljivančanin....

posmatrac

pre 15 godina

Iako je nebitno koje drzavljanstvo igraci Partizana imaju, sve dok svoj posao odradjuju maksimalno, nesto mi nije jasno. A ko to jos igra u crnogorskoj reprezentaciji sem Vranesa i Rakocevica? Koliko ja znam Tepic, Tripkovic i Velickovic igraju za nas. Vitkovac, Milosevic, Rasic, Aleksic i ostali (sem Jana Veselog) imaju srpsko drzavljanstvo i igrali bi za Srbiju. Po cemu je to Partizan crnogorski klub i sluzi za razigravanje crnogorske reprezentacije?! Ako nesto tvrdite, postarajte se da to potkrepite argumentima.

Beli

pre 15 godina

@ peja
aj smanji malo taj hejt, dosadio si svima

Ne razumem zasto vam samo crnogorski igraci upadaju u oci? Pogledajte nasu reprezentaciju. Partizan popunjen sa najboljim FMP-ovim igracima. Ko je napravio Krstica, Kostu, Tripka, Novicu, oformio Tepica i Vujanica da ne nabrajam dalje...

marko

pre 15 godina

brate pejo,prestani vise da nam ispiras mozgove svojim dubokoumnim komentarima...pustimo ljude da rade svoj posao,ja vise ne znam sta mi hocemo od kk partizan a da nam to on nije dao.svake godine ista prica,kritike,kritike...a onda u maju-dule za predsednika.opet ce tako biti,dok je nama naseg duleta................

Miki

pre 15 godina

Svi vi koji kritikujete Duleta zbog toga što kao trener CG reprezentacije razvija igrače iz CG treba da znate da je Dule bio i naš trener i napljuvali ste ga najstrašnije e pa kad mi nećemo ima ko hoće. Još jedna stvar, izgleda da je pomoć države opet i po ko zna koji put, samo ne znam na osnovu čega, dobila zvezda a ne partizan pa je i sasvim logično što se dovode mladi, ne previše skupi, igrači koji kad stasaju mogu lepo da se prodaju.

Savjest

pre 15 godina

@crnogorac
Kad je bolje crnogorac nego neki amerikanac,sto i mi Srbi nismo polasceni u odnosu na druge kada je upitanju eko taksa koju nam tako slatko i da se neokrenete naplacujete!!!
(SRBIN, 28. avgust 2008 12:17)

Eko taksu placaju i svi gradjani Crne Gore prilikom produzivanja registracije.Isto tako je placaju i svi stranci.
Sad mi objasni,ako si vec pametan momak,zasto samo vi to ne biste placali.

Crna Gora

pre 15 godina

Smata li kome sto Kolakovic uigrava reprezentaciju Srbije u odbojci kroz Buducnost??
Sto je povukao par mladih igraca da igraju za Srbiju iako su Crnogorci.
Ja mu zelim svu srecu.

juca

pre 15 godina

najzad jedno pojacanje.
dobar je igrac ,moze dosta da napreduje,bio je u REALU od njega ce da napravi novog NOVICU UBICU jer novica 100% ide sledece sezone.
sad ce novica da igra vise krilo.treba nam jos jedan dobar centar i bice 008.

IMALI KAKVIH NAGOVESTAJA ZA CENTRA DA STE CULI(sem todora gecevskog).

R@dak

pre 15 godina

Molim bez komentara Crnogorski igrac i to, nikome ne smeta sto Kolakovic u svome klubu ima sve Srpske igrace i sto njih u crnogorskom klubu uigrava za reprezentaciju!
Decko igra odlicno mana mu je sut ali igra odlicnu odbranu i mislim da ce se uklopiti u Duletov sistem!
Duletu verujem jer je zasluzio i provereno dovodi dobre igrace!
Sad nam ostaje da se nadamo dobroj petici i to je to mada nam nebi skodio jos jedan igrac na poziciji 3 ali sobzirom na finansijsko stanje mislim da smo napravili odlican tim!
NAPRED PATIZAN!

trojkom protivu zone

pre 15 godina

sta? sad vam ne valja ni vujosevic?!? nemojte da su kompleksi od cg tako jaki -zarko skace 1m i za razliku od mnogih tamo ima bolls -dasic je trebao u real -dovedite dasica i mijatovica i partizan sa duskom za 2 godine na final-four

Crnogorci sta reci

pre 15 godina

Partizan je filijala crnogorske reprezentacije jadno i bedno. U beogradskom klubu ni S od Srba sve crnogorci i bosancerosi a navijaci se loze i busaju u grudi srpstvom!

Joi Montenegro

pre 15 godina

Pa sta vas je strah toliko od Crnogoraca,pa mi smo vasi najmiliji "Srbi".Žaro majstore Buducnost je mnogo oslabljena tvojim odlaskom,a ovi sto te sad pljuju ce te "zavoleti"posle prvog zakucavanja i posle prve banane koje si im tako nesebicno"lepio"..No uz Duleta postaces jos bolji.Uz veliko zaljenje sto si otisao,zelim ti svako dobro,uzivao sam u svakoj tvojoj utaklmici,a za ove koji te ne poznaju tek ce da te zestoko upoznaju.

SRBOGORAC

pre 15 godina

Sta se zarite i palite...
Ima li veceg SRBINA no casnog CRNOGORACA???
Jel smo li braca ili ne?
E onda...sta da se vrjedjamo...

A za onoga tipa sto pita cija je ova (Srbija) zemlja? Odgovor: Ovo je zemlja nebeska..pa sad se pitaj ko is sta je nebeski narod?

OJHA i ZIVJEO Dr. DABIC!!!

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

JA sam iz CRNE GORE.Pa ljudi PEKOVIC je Crnogorac!Kome je to prosle sezone smetalo?
Zarko Rakocevic je odlican igrac!Povreda ga je malo zeznula.
Ako dodje Micov nemojte da govorite CRNOGORAC,DULE,OVO-ONO.Micov je rekao da ne zeli da igra za CG zato sto je iz Beograda i SRBIN!

Pantagana

pre 15 godina

Zarko je centar sa najboljim osjecajem za skok koji sam do sad vidio kad su igrali zajedno on i Vranes imali su isti broj banana po mecu iako je Zarko nizi 25 cm. Lijepo ga je gledat kako igra ima eleganciju zbog koje sam ja mislio da ce bit cudo ali ostao je nizak i sut mu je ocajan.Igrao je samo za Buducnost jedno 6-7 godina prosle sezone pred kraj je poso nedje u Ukrajinu mislim. On i Pavlovic su iste godine poceli da igraju za prvi tim Buducnosti.Skocan je i brz i ima mnogo lijepo kucanje. Vidim evo opet onaj smjesni lik peja sto je popio svu pamet na svijet pa nam dolazi svako malo na forum da nas edukuje, aj molim te reci nam ko po tebi dolazi u Partizan pa da odma znamo ko sigurno nece doc.Ja mislim da niko na ovom forumu nije dao vise dezinformacija od peje,kad se skupe svi sportovi i svi koji su slali komentare za sve timove mislim da imaju manje promasaja nego peja samo za Partizan u kosarci.I pored svega on opet ima obraza da se poslije 4-5 godina nevjerovatnoh promasaja opet javlja sa nekom informacijom,provjerenom.

vlada

pre 15 godina

Svi komentarisu da nam je potrebna trojka,medjutim ovaj potez uprave pobija te tvrdnje,doveden je igrac koji igra 4-5,ocigledno da ce Vitkovac i Milosevic igrati samo na poziciji 3,nece dopunjavati na 4,sada ostaje da se angazuje prva petica,mada ce biti tesko naci kvalitetnog igraca,to ce biti verovatno stranac,a mozda i Tomasevic,koji trenira sa nama

whatever

pre 15 godina

Cudno je da niko ovog lika nije spominjao kao pojacanje Partizana,svi su ga selili u Zvezdu ili inostranstvo.Ali tako se to radi u Partizanu,prvo skoci pa onda reci hop.Dobar igrac,pokriva pozicije 4 i 5,jos kad ga Dule usavrsi bice odlican.Bolje on nego neki Amer koji bi odigrao jednu sezonu a posle zapalio negde za mnogo vecu kintu.Verujem da Rakocevic moze da spoji bar 2 sezone u Partizanu,mozda i vise.Steta samo sto nemamo boljeg back-up centra od Vranesa.Nista licno protiv njega ali decko ce i ove sezone biti najveca rupa u timu.Sada mozemo ocekivati jos jednog igraca na spoljnim pozicijama,Todoric rece da ce to biti neki nas lik ali sve to zavisi od da li nam je ostalo jos kinte za pojacanja.Mozda to bude Sinovec ili cak i ovaj Portugalac sto je na probi jer imamo mesta za jos jednog stranca.Time bi i kompletirali rooster.Inace cemo najverovatnije ove sezone biti jedina ekipa bez Amerikanaca u evroligi,sto mi je posebno drago.

horny.cg

pre 15 godina

a stvarsno ste likovi, majke mi..;D
Duka , kao Srbin, valjda bi trebalo da znas da se ne pise "srbsko", vec "srpsko" i da neces bit veci Srbin ako to napises velikim slovom, vec ces pokazati svoju neobrazovanost.
Inace, Peja, nesto ne smatram da vam je lose pao PEKOVIC prosle godine, a nesto mi se ne cini ni Drobnjak godinu ranije...
Ako. npr, Dule dovede dva Amera, bili to komentarisao kao ovu vijest. Koji si ti nacionalista covjece, kako ti bre ne dosadi?
inace, Zarko je bio veliki potencijal, ali nikad izgradjen igrac. Dosta je jak i strasno eksplozivan i atraktivan igrac. Jak jeste ali ne i stabilan (nije jak "na nogama"). Izuzetno los u odbrani, lako ga protivnicki centar ugura pod kos, tako da upada cesto u probleme s faulovima. "Proslavio" ga je Jeretin izuzetnim asistencijama, tj. pick'n'rollom...
Sve u svemu...za NLB ligu korektno pojacanje a sto se tice EL...hm...izmedju 5 i 10p, mozda i malo vise uz izuzetnog playa. Kao 3. centar sasvim ok...

Irina

pre 15 godina

Ma ne lupajte vise.Mi Crnogorci smo zakon za vas a sto se tice Zarka,moje najvece ljubavi,vi ste na dobitku a mi na gubitku,iskreno se nadam da ga nece uhvatiti neka vasa sponzorusa i da cu se sa njim opet vidjeti u Kolasinu...volim te

grobar

pre 15 godina

Svaka cast za pojacanje, radi se o izuzetno jakom igracu koji koji pored toga ima i solidan sut. Mislim da je on dobro pojacanje za Partizan na poziciji 4.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Dobar je Zarko, bar ono sto sam video u NLB. Koliko me je ova vest obradovala, toliko mi idu na jednu stvar ovi indijanci sa pljuvanjem Duleta i uigravanjem CG. Sta je s mozgom!?!

Aleksandar

pre 15 godina

Sta bre pricate ja kad sam cuo da dolazi jos jedan Crnogorac pogledao sam da vidim koliko ih je u Partizanu i ima ih samo dvoje. A ako Partizan forsira Crnogorce otkud onda toliko igraca u reprezentaciji Srbije iz Partizana. Izmedju ostalog Partizan bi uzimao nase igrace ali su preskupi i drugi timovi kao Fmp nece da nam prodaju, jedino je Vojvodina ta koja saradjuje korektno sa nama.

JAN VESELI

pre 15 godina

prva petorka:

RASIC(tepic)
TEPIC(tripkovic)
UBICA(vitkovac)
RAKOCEVIC(veseli)
???(vranes)

uzagradi su zamene.
i jos na klupi:

BOZIC(los,nemoze mnogo da pomogne samo da dize one teske pehare)
MILOSEVIC(eksplodirace ove ili sledece godine)
DJURKOVIC
aleksic(moze da dosta pomogne i u napadu i u odbrani)

IMAMO JEDNU MANU NEMAMO ISKUSNOG IGRACA SEM BOZICA.

krtica

pre 15 godina

1.ovaj PEJA je neki teski kompleksas i zato smatram da ne tebate da obracate paznju na njega...
2.iskreno smatram da ce da doje i dasic,ali cutacu...:-)

majstor

pre 15 godina

nije lose, treba nam dobra petica i jos bolja jedinica, d abi mogli necemu da se nadamo kao sto je bilo ove godine, ali dule mi ti verujemo da ces ti znati koag kako, kada i na koji nacin. hvala ti unapred

SRBIN

pre 15 godina

@crnogorac
Kad je bolje crnogorac nego neki amerikanac,sto i mi Srbi nismo polasceni u odnosu na druge kada je upitanju eko taksa koju nam tako slatko i da se neokrenete naplacujete!!!

Brkajlo

pre 15 godina

Pa dobro, ali nama treba centar da daje 15 poena, uhvati 10 lopti i iznudi bar 5 faulova. Tesko da Pekovica zamene Veseli i Rakocevic. Verovatno ce doci neki crnac da skace, ali mislim da nam treba i siguran plej, Rasic samo glumi pleja, vise je dvojka, a Pera Bozic, kazu uci za trenera. Imamo paklenu grupu, svi se nevidjeno pojacavaju, a mi opet slabiji, sve bih dao da su ostali Kecman i Pekovic. E to bi bila ekipa.
(Peca Cicevac, 28. avgust 2008 11:20)

Bravo Peco, upravo ono sto sam hteo da kazem, mada je pozicija pravog pleja deficitarna i mnogo sire. Ko ima pravog pleja taj gura jako dobro, u svim takmicenjima, neka je i NBA reprezent!
Pogotovo nam fali dobar centar, a "modernog" centra necemo imati nikad.. bio Krle pa otisao..

al na kraju, ovo je bar "nasa ekipa", bolje i ovako sa 2-12 nego kao strokavi efes, fener, i slicne ekipe koje ni i od identiteta nemaju i izmene 80% tima po sezoni...

o.lj.k.

pre 15 godina

@duka i ostali

Gresite... Treba li opet da pobrojimo igrace koji trenutno brane boje SRBIJE? Tepic, Velickovic, Krstic, Perovic, Tripkovic, Vujanic, Bogdanovic... Ne bi se bas moglo reci da Dule razigrava samo Crnogorce... Trziste je trenutno takvo, da je taj Rakocevic u datom trenutku najbolje resenje. Verovatno ne bi Dule imao nista protiv Macvana ili Raduljice, ali je pitanje da li je realno da ih Partizan dovede pored timova koji imaju mnogo bolje uslove u svakom smislu... Dakle, dovodi covek ono sto moze, a sigurno da su mu trenutno Crnogorski mladi igraci najdostupniji...

teoreticar

pre 15 godina

Pokupiste sve djetice da bi ih selektor imao naoku. Nemavise kupovine po Srbiji.Opametili se i drrugi. nemate monopol a zasto bi

NikolaNish

pre 15 godina

Ljudi dobar igrac,pratio sam ga- videcete vec!
Ali ja bi bas zeleo da na trojci Kecmana zameni Marko Keselj.... ako je ikako moguce!!
Igrace Partizan jos bolje i brze ove sezone videcete!

laf_u_srcu

pre 15 godina

Bice to sve ok, kad opet osvojimo titulu i opet i opet i tako sve dok ne ugasimo Zvezdu kao klub i njenu svrhu postojanja vecitog drugog, treceg ili cetvrtog...

marko

pre 15 godina

Zar je bitno odakle je valjda je vazno kakav je igrac!A Peja napisi nam ovamo molim te jesi se sreo sa onom malom sto te juri po cijelom Bg.Svi cemo to mnogo radije citati od tvojih nebuloza i mrznje prema Duletu!!!Stvarno je vise dosta tvojih provjerenih informacija oko igraca koji dolaze i velicine postotka za koje se Dule ugradio!!!Dosadan si vise!!!

Space Jam

pre 15 godina

Nije loše:
Rašić + Aleksić = Palasio
Tepić, Tripković i Božić su iskusniji nego prošle sezone, znači bolji.
Milošević, Vitkovac i Basta = Kecman, Vitkovac i Milošević (Očekujem da Milošević "ekspldira" ove sezone).
Veličković, Rakočević i Veseli su bolji nego Veličković, Borovnjak i Djurković prošle sezone. I na kraju, ??? i Vranješ će sigurno biti slabiji nego Peković i Vranješ.
Sve u svemu, biće to možda čak i jači tim nego prošle godine, živi bili pa videli.

Nis

pre 15 godina

Zarko Rakocevic je dobar igrac i naravno da cu podrzati svakog koga dovede Dule Vujosevic i svakog ko predstavlja Partizan.

@ Aleksandar BG
Sto se tice toga koju zemlju volimo, ja CG ne volim ni malo volim je koliko i Obalu Slonovace. To narvno nema veze sa Zarkom Rakocevicem koga postujem kao i svakog igraca Partizana.

@ Pantagana

Zasto od 1876 do danas ne napraviste i neki forum nego si ti jos uvek ovde?

Peca Cicevac

pre 15 godina

Pa dobro, ali nama treba centar da daje 15 poena, uhvati 10 lopti i iznudi bar 5 faulova. Tesko da Pekovica zamene Veseli i Rakocevic. Verovatno ce doci neki crnac da skace, ali mislim da nam treba i siguran plej, Rasic samo glumi pleja, vise je dvojka, a Pera Bozic, kazu uci za trenera. Imamo paklenu grupu, svi se nevidjeno pojacavaju, a mi opet slabiji, sve bih dao da su ostali Kecman i Pekovic. E to bi bila ekipa.

Jabbar

pre 15 godina

Nije los igrac za 10-15 minuta. Uzasavam se pomisli da je ovo poslednje pojacanje za novu sezonu.

Nas trener je poznat po tim utopijskim pokusajima od ranije, ali iskreno se nadam da ce dovesti jednog pristojnog igraca da bude prvi centar. U tom slucaju smo ekipa, u suprotnom ostaje da se uzdamo da reprezentativni trio fantastiko Tepic-Tripko-Novica moze sam da odigra sezonu iz snova. Malo verovatno, mada ne i nemoguce.

Ajmo crno-beli!!!

Mladen

pre 15 godina

Dokle razvijanje Crnogorskih igraca u Partizanu!? Zasto nisu doveli Macvana, Ercega, Raduljicu...zato sto to nije u interesu crnogorske kosarke.

crnogorac

pre 15 godina

A sad iamte kao nesto protiv crnogorskih kosarkasa a kad su pekovic i drobnjak harali niste nista pricali,a sad kao nesto vam smetaju....Rakocevic je odlican igrac...vidjecete!a vazda su vam crnogorci bili glavni igraci!!!

Pantagana

pre 15 godina

@Sandokan
Sve što treba da urade osvajači Evropskog zlata je da pobjede prosječne crnogorske igrače i oni će igrat ligu šampiona.Po tvojoj priči to bi za njih trebalo da bude kao popit čašu vode, pa da vas vidimo osvajači Evrope može te li dobit prosječne Crnogorce.Što se države tiče pođi brko na google pa malo pročitaj nešto. 1876 Crna Gora je priznata kao država a 1878 na Berlinskom kongresu i zvanično joj je priznata državnost i dat Bar a to je brko prije svih država u okruženju i dvije godine prije Srbije.

crnogorac

pre 15 godina

Ja ne znam sto imate protiv cnogoraca!bi li vam odgowarao hrvat ili amerikanac umjesto njega?a dok su drobnjak i pekovic bili glavni igraci partizana svi su ih bodrili i niko nije spominjo jel to Crnogorac ili srbin a sad vam kao smetaju

Beli

pre 15 godina

Dejan Borovnjak, ne Uros...

Inace, ovo govori da nece dovoditi igraca na poziciji 3, nego ce Vitkovac vreme provoditi uglavnom tu uz Strahinju i mozda nekad Tepica.

Plikuscht

pre 15 godina

Rašić, Aleksić, Basta, Tepić, Božić, Tripković,
Vitkovac, Milošević,
Veličković, Veseli, Đurković, Vraneš, Rakocevic.

Koliko ja znam da brojim - ovo je vec 13 komada. A kada se doda i Portugalac na probi - to je 14.

Ja se plasim da je Dule zavrsio sa dovodjenjem igraca i da nam ostaje abnormalna rupa na poziciji br. 5.
Super je Vranes ... za 10-15 min po utakmici max.
Novica, Veseli, Rakocevic (204cm) - nisu petice kako god da okrenes.

Ko je nama startni centar ljudi i gde cemo jos jednog da ubacimo u postavu???
Lete Djurkovic i basta u drugi tim?

Milos

pre 15 godina

Niko ni na koga ne potseca, vec podseca. Partizan jeste poligon za igrace iz crne gore, ali zvezda to nije(2:3 za zvezdu u igracima iz crne gore)?! Meni se jedino ne svidja sto je decko obican balvan i sa njim necemo nigde dogurati. Na njegovoj poziciji u Partizanu ima 3 bolja igraca, pa me zanima koja ce biti njegova uloga. Nama treba centar i krilo, a Novica nije krilo, jer mu je tehnika ocajna.

LIBE

pre 15 godina

Ameri su ok ali crnogorci nam ne valjaju? Pa do juce ste se kleli u Pekovica!? Jedna utakmica nas je delila od F4 i to zahvaljujuci njemu, pre svih.
Boze me sacuvaj naopakih ljudi!HVALA CG,ostavite ove neuke poznavaoce kosarke,hvala Duletu na 7 titula.Idemo dalje

Sandokan

pre 15 godina

Krstic
Vujanic
Bogdanovic
Velickovic
Perovic
Tripkovic
Tepic
Kecman
_____________________________

E ajde sad ti meni reci koliko je ovde generacija? Bar tri! I od tri generacije 8 igraca za Srbiju i to iz najboljeg srpskog tima u posljednjih 8 sezona, i jedinog koji nesto vrijedi u evropskim okvirima. A da se ne lazemo od ovih 8 bar trojica su prosjek. To je bruka a ne nesto cime se treba ponositi jer u reprezentaciji Srbije bi trebalo da igra svih 12 iz Partizana i da u rezervi bude bar jos 5 vrhunskih. Eto gdje je otislo 8 sezona, a reprezentacija nikad losija nije bila dok je jedan klub tako dominantan.

Drobnjak i Šćepanović su igrali dok je bila bivša država i to je normalno. Ali nije normalno davati prednost igracima iz Crne Gore u odnosu na igrace iz Srbije pogotovo ako su pribliznog kvaliteta. I dok će tamo neki osvajaci zlata sa EP-a Raduljica, Mačvan i drugi igrati Evrokupove dotle će, nista bolji od njih, CG reprezentativac Rakočević igrati protiv vrhunskih igrača u najjačem takmičenju Evroligi.

Drugo su Amerikanci. Da bi neki igrac iz bivse YU mogao da igra za sampiona Srbije taj mora da bude duplo bolji od njegovih konkurenata na toj poziciji a koji su iz Srbije.

Dosta je vise bilo. Srbi su im svima napravili drzave sad treba i reprezentacije da im pravimo. A koliko oni nas postuju vidi se iz osnivanja regionalne vaterpolo lige ili primjera Pekovica gdje je licno Vujosevic umijesao svoje prste.

F.TORES

pre 15 godina

IZVINITE A DE TO PISE DA JE ON DOSAO KOD NAS???
NA ZVANICNOM SAJTU KK PARTIZAN NIJE IZASLA TA INFORMACIJA .
KADA SU DOSLI RASIC I ALEKSIC PRVO JE BILO NA ZVANICNOM SAJTU.

Predrag Danilovic

pre 15 godina

Najvece pojachanje nam,definitivno, dolazi iz nashih redova. Nakon dugih i mukotrpnih pregovora, uprkos brojnim primamljivim ponudama iz inostranstva, uspeli smo da zadrzhimo nasheg kapitena Bozhica, koji ce i ove ,a nadamo se i mnogo drugih godina, u dresu partizana terorisati protivnichke kosheve.

s3x

pre 15 godina

OK za Zharka , da ne kazhem Rakochevica - malo sam alergichan na to prezime - ali mora 1niger - valjda ce neko da se ispali za NBA , pa to da pokupimo...

Majk Pg

pre 15 godina

I šta kazes Sandokane vi nam napravili državu a?
Nije no ste stvarno pošteni prije ste nama napravili državu no šte se za svoju pobrinuli.
A da ga možda nisu kupili zato što je mnogo jeftiniji od ovih vaših talenata?
Čim počne da igra prestaće da vam smeta što je on iz Crne Gore živi bili pa vidjeli.

Nemanja

pre 15 godina

Kao prvo Rakocevic je dobar igrac i u to cete se vrlo brzo uvjeriti! A kao drugo koliko titula vam je donio Vujosevic i koliko igraca iz Crne Gore su nosili igru u svim tim godinama.
Da pomenem samo neke Scepanovic,Drobnjak,Pekovic...
I zasto onda pljujete njegove poteze on jednostavno dovodi najbolje sto ima Crna Gora. Ako izuzmemo Vranesa jer on je jedan cisti promasaj!!!

Sale Negotin

pre 15 godina

@Najveci Grobar na svetu
Ja ne mogu da verujem sta ljudi ovde sve mogu da napisu i da ostanu zivi.Kakva Zvezda,kakav NBA?Pa ovaj dalje od podgorice nije video! Ajde informisi se u buduce malo pre nego sto odvalis neku glupost.

Srbin

pre 15 godina

(Mladen, 28. avgust 2008 12:55)
Nisu doveli Ercega,jer je Covic trazio odstetu od milion evra.Raduljica je FMP-ov igrac i nevidim nacin da ga dovedemo,a sto se tice Macvana,njega nisu uzeli prosle sezone jer jos uvek nije kalibar igraca za partizan.

BOKI

pre 15 godina

Dopadaju mi se komentari:-).
Slazem se da imamo prazninu na petici, jer je i rakocvic 4orka, ali verujem da dule ima viziju i da zna sta hoce.
nlb liga ce biti zanimljivija,jer i olimpija pravi dobar tim, Hemofarm je jak, a mislim da i zvezda ako dovede jos nekog solidnog igraca mci ce da se nosi. Naravno tu je i stndardni Fmp. Bice zanimljivija sezona nego do sad.

Patriots

pre 15 godina

Nov Crnogorac nista novo.... svi ovi sto ga brane treba samo reci Macvan !!! Bio slobodan igrac mogao da se dovede bez ikakvog obestecenja al je imao jednu manu nije Crnogorac i naravno dule ga nije doveo !!! A najvise reprezentativaca daje FMP koji nije na drzavnom budzetu i jedini je klub koji stvara mlade igrace i najzasluzniji za oporavak Srpske kosarke!!!

Dob

pre 15 godina

Jos jedan stranac u Partizanu...i to sasvim prosecan igrac, kakvih u Srbiji ima bar 15000...pored tolikih nasih reprezentacija koje su osvajale ep u mladjim kategorijama, kao da u njima nema nikoga talentovanog. Bruka i sramota.

Najveci Grobar na svetu

pre 15 godina

pa ovaj je igrao vise godina za zvezdu pa je bio u nba pa spanija,nije los igrac ali sta ce zvezdas u partizanu...nemoze to samo tako

crno BeLi -SRBIN

pre 15 godina

Kao navijac crno belih i sa svim postovanjem prema Vujosevicu mislim da se na temu promovisanja crnogorogoraca u najjaci SRPSKI tim treba konacno stavi ti tacka, jer cemo kroz par sezona izgubiti na kvalitetu Nase SRPSKE skole kosarke koja vazi za jednu od najboljih u Evropi....dokle vise da im mi razvijamo kosarku, "kad je samostalno nek je samostalno"!!!

Cvetko

pre 15 godina

Ovo već, nije u redu! Nije on loš igrač, poslužiće da upotpuni ekipu. Al je divljak, nume, nije potencijal za E Ligu!Treba izbeći ovakve zakrpe, koje Patrizanu trebaju ali ne u liku i budućem delu ovakvih polutana!
Da li je sve trgovina?
Cvetko

Batke

pre 15 godina

Mora se PRESTATI sa dovodjenjem crnogorskih igraca. U Partizanu i Evroligi iskustvo treba da sticu srpski igraci i da to kasnije pokazu u reprezentaciji. Crnogorci nam NE TREBAJU !!!

Miki

pre 15 godina

Vujanic i Bogdanovic su kao igraci oformljeni igraci. Bogdanovica je debeljko unistio. Tepic prosao sve mladje selekcije u Vojvodini,odigrao seniorsku sezonu u Vojvodini. Zato tisina Grobari!!!!

una

pre 15 godina

neznam sta je umislila ova Irena kakve sponzoruse i gluposti pa prica se da je on grdan duzan i da ga neki momci vuku za svoju lovu pa bi bilo dobro kada ga toliko voli da nadje sponzora da mu pomogne u vracanju dugova

Pancamo

pre 15 godina

Zarku svu srecu u novom klubu.
Steta sto nije ostao kod Radonjica i Buducnosti ali takav je zivot. Borio se za plavi dres, valjace i Partizanu...

B@KL@V@

pre 15 godina

ma neka se dogodi fijasko,neka ni jednu ne pobede ali ja cu i dalje dolaziti na svaku njihovu tekmu i navijati!!!
Zarku zelim sve najbolje u nasem Partizanu,gledao sam ga danas u Valjevu i mislim da ce biti extra igrac!!!

peja

pre 15 godina

lik je bio na meti hemofarma, ali su trovaci procenili da nije dovoljno dobar. ali je zato za nas pojacanje…

secate li se slobodana bozovica? e, evo nam ga jos jedan!
a secate li se kako smo prosli kada je debeli “pojacavao” PARTIZAN gorepomenutom dudovinom?

2-12, DRUGARI!

ova ekipa neodoljivo potseca na onu napravljenu leta 2004. nabedjeni strucnjak je i tada mislio da ce sa par matoraca i solidnim strancem lansirati gomilu klinaca od kojih uzima procenat (narodski- harac), a desio se- FIJASKO! “pozoriste 2-12”, kako su to komsije simpaticno nazvale…

p.s.
izgleda da u PARTIZAN mogu samo "mladi i talentovani" dukljani+ neki nasi klinci kojima se "veliki strucnjak" ugradi u ugovor! tuga, braco grobari, TUGA...
(peja, 21. novembar 2007 00:28)
&
...licno podrzavam predlog da se uvede kvota ex- yu igraca, kao sto se to uradilo sa “pravim” strancima. dakle, po dvojica pa da igramo...
(peja, 4. jun 2007 11:24)

p.p.s. taj centar koji bi trebalo da nas pojaca mora biti dikembe mutombo mpolondo mukamba jean- jacques wamutombo licno ako mislimo da primirisemo bilo kome u el…

POZDRAV SVIMA, DOGODINE U PRIZRENU!

duka

pre 15 godina

Decka nepoznajem i ne mislim nista lose o njemu,ali V ujesevica treba da je sramota,uzurpiro je Srbsku kosarku i konstano dovodi igrace iz crne gore i razvija ih u Partizanu,neka mi neko kaze da u nasim klubovima nije bilo kvalitetnijih igraca od Rakocevic Zarka,ovo je uzas!!!
P.S.Kako te nije sramota Vujosevicu,molio bih da mi neko odgovori da li je Danilovic crnogorac,znam da je roden u Sarajevu i da li je Todoric crnogorac i ko je ovde lud!!!???
Crnogorci neka se ne uvrede ,zelim samo da se zna koje ko i cija je ovo zemlja!!!!!!

Crnogorci sta reci

pre 15 godina

Partizan je filijala crnogorske reprezentacije jadno i bedno. U beogradskom klubu ni S od Srba sve crnogorci i bosancerosi a navijaci se loze i busaju u grudi srpstvom!

dusan rakic

pre 15 godina

ujosevicu,svaka cast nemas ti obraz u Srbiji nema nijedan talentovan igrac,vec postoje samo Rakocevic,Maras i Golubovic,oni imaju karakteristiku i kvalitet a to je da su iz crnogorske reprezentacije,cela kosarkaska elita Srbije treba da se stidi zbog ovakvih stvari!!!

Bojanc

pre 15 godina

Dobrodosao u crno-belu porodicu. Zelim ti da napredujes i udvostrucis ucinak i u poenima i u skokovima u odnosu na proslu sezonu. Ne mogu reci da sam upoznat sa kvalitetima ovog kosarkasa, ali verujem u sud Duleta Vujosevica, jer ne verujem da bi ga dovodio, a da je prosecan igrac. Ocekujem jos dva pojacanja, prvenstveno na poziciji br.5, pa da i ove godine uzivam u osvajanju titula...

Fan of Partizan

pre 15 godina

@Sandokan
A smetao ti je Pekovic kad je zario i palio prosle sezone?!?!

@Peja
Gde si sad?Ovog ni jednom nisi pomenuo!Samo Dule i MOZDA Danilovic znaju ko ide a ko dolaze i NIKO vise!

Dobro pojacanje,sigurno tip igraca kakav Dule voli.Jos jedan centar i nema zime za nas.

UZMI DULE OSMU TITULU!!!

Batke

pre 15 godina

Mora se PRESTATI sa dovodjenjem crnogorskih igraca. U Partizanu i Evroligi iskustvo treba da sticu srpski igraci i da to kasnije pokazu u reprezentaciji. Crnogorci nam NE TREBAJU !!!

kukuriku

pre 15 godina

Rakocevic je odlicno resenje za Partizan, jer se dobro snalazi na 4 i na 5.Snazan je i dobro skace. Odlican u odbrani. Najveca mana mu je sut spolja.

Milso

pre 15 godina

Jel je on bese prosle godine trebao da ide u Real? Sasvim solidno pojacanje... Pogledajte petorku Rasic, Tepic, Tripkovic, Velickovic, Rakocevic. Stvarno smo mnogo jaki!

Najveci Grobar na svetu

pre 15 godina

pa ovaj je igrao vise godina za zvezdu pa je bio u nba pa spanija,nije los igrac ali sta ce zvezdas u partizanu...nemoze to samo tako

crnogorac

pre 15 godina

On je odlican igrac,evo gledam ga u Buducnost vec 3 godine a na zimu je trebo da predje u real ali je nesto transfer propao!a ne bi Dule dovodio bili koga bolje da dovede nekog igraca sa ovih prostora nego amerikanca

Sandokan

pre 15 godina

Krstic
Vujanic
Bogdanovic
Velickovic
Perovic
Tripkovic
Tepic
Kecman
_____________________________

E ajde sad ti meni reci koliko je ovde generacija? Bar tri! I od tri generacije 8 igraca za Srbiju i to iz najboljeg srpskog tima u posljednjih 8 sezona, i jedinog koji nesto vrijedi u evropskim okvirima. A da se ne lazemo od ovih 8 bar trojica su prosjek. To je bruka a ne nesto cime se treba ponositi jer u reprezentaciji Srbije bi trebalo da igra svih 12 iz Partizana i da u rezervi bude bar jos 5 vrhunskih. Eto gdje je otislo 8 sezona, a reprezentacija nikad losija nije bila dok je jedan klub tako dominantan.

Drobnjak i Šćepanović su igrali dok je bila bivša država i to je normalno. Ali nije normalno davati prednost igracima iz Crne Gore u odnosu na igrace iz Srbije pogotovo ako su pribliznog kvaliteta. I dok će tamo neki osvajaci zlata sa EP-a Raduljica, Mačvan i drugi igrati Evrokupove dotle će, nista bolji od njih, CG reprezentativac Rakočević igrati protiv vrhunskih igrača u najjačem takmičenju Evroligi.

Drugo su Amerikanci. Da bi neki igrac iz bivse YU mogao da igra za sampiona Srbije taj mora da bude duplo bolji od njegovih konkurenata na toj poziciji a koji su iz Srbije.

Dosta je vise bilo. Srbi su im svima napravili drzave sad treba i reprezentacije da im pravimo. A koliko oni nas postuju vidi se iz osnivanja regionalne vaterpolo lige ili primjera Pekovica gdje je licno Vujosevic umijesao svoje prste.

Miki

pre 15 godina

Vujanic i Bogdanovic su kao igraci oformljeni igraci. Bogdanovica je debeljko unistio. Tepic prosao sve mladje selekcije u Vojvodini,odigrao seniorsku sezonu u Vojvodini. Zato tisina Grobari!!!!

teoreticar

pre 15 godina

Pokupiste sve djetice da bi ih selektor imao naoku. Nemavise kupovine po Srbiji.Opametili se i drrugi. nemate monopol a zasto bi

Mladen

pre 15 godina

Dokle razvijanje Crnogorskih igraca u Partizanu!? Zasto nisu doveli Macvana, Ercega, Raduljicu...zato sto to nije u interesu crnogorske kosarke.

Patriots

pre 15 godina

Nov Crnogorac nista novo.... svi ovi sto ga brane treba samo reci Macvan !!! Bio slobodan igrac mogao da se dovede bez ikakvog obestecenja al je imao jednu manu nije Crnogorac i naravno dule ga nije doveo !!! A najvise reprezentativaca daje FMP koji nije na drzavnom budzetu i jedini je klub koji stvara mlade igrace i najzasluzniji za oporavak Srpske kosarke!!!

Vlado

pre 15 godina

@sandokan
Jedino sto je jasno je da godinama Partizan nema ozbiljnog konkurenta za titule :) a ako oces da kazes da je to zbog crnogoraca - hvala na komplimentu :)
P.S. Za neupucene Zarko je iz Kolasina (!! :)) - kao i Scepo.. I mnogo je dobar!

juca

pre 15 godina

najzad jedno pojacanje.
dobar je igrac ,moze dosta da napreduje,bio je u REALU od njega ce da napravi novog NOVICU UBICU jer novica 100% ide sledece sezone.
sad ce novica da igra vise krilo.treba nam jos jedan dobar centar i bice 008.

IMALI KAKVIH NAGOVESTAJA ZA CENTRA DA STE CULI(sem todora gecevskog).

JAN VESELI

pre 15 godina

prva petorka:

RASIC(tepic)
TEPIC(tripkovic)
UBICA(vitkovac)
RAKOCEVIC(veseli)
???(vranes)

uzagradi su zamene.
i jos na klupi:

BOZIC(los,nemoze mnogo da pomogne samo da dize one teske pehare)
MILOSEVIC(eksplodirace ove ili sledece godine)
DJURKOVIC
aleksic(moze da dosta pomogne i u napadu i u odbrani)

IMAMO JEDNU MANU NEMAMO ISKUSNOG IGRACA SEM BOZICA.

Peca Cicevac

pre 15 godina

Pa dobro, ali nama treba centar da daje 15 poena, uhvati 10 lopti i iznudi bar 5 faulova. Tesko da Pekovica zamene Veseli i Rakocevic. Verovatno ce doci neki crnac da skace, ali mislim da nam treba i siguran plej, Rasic samo glumi pleja, vise je dvojka, a Pera Bozic, kazu uci za trenera. Imamo paklenu grupu, svi se nevidjeno pojacavaju, a mi opet slabiji, sve bih dao da su ostali Kecman i Pekovic. E to bi bila ekipa.

SRBIN

pre 15 godina

@crnogorac
Kad je bolje crnogorac nego neki amerikanac,sto i mi Srbi nismo polasceni u odnosu na druge kada je upitanju eko taksa koju nam tako slatko i da se neokrenete naplacujete!!!

Elmedin Kikanovic

pre 15 godina

Partizan je filijala crnogorske reprezentacije jadno i bedno. U beogradskom klubu ni S od Srba sve crnogorci i bosancerosi a navijaci se loze i busaju u grudi srpstvom!
(Crnogorci sta reci, 28. avgust 2008 11:30)

Bosancerosi?! E moj decko,pa Srbi iz BIH vole Srbiju mnogo vise od tebe! Srami se tih reci!

crno BeLi -SRBIN

pre 15 godina

Kao navijac crno belih i sa svim postovanjem prema Vujosevicu mislim da se na temu promovisanja crnogorogoraca u najjaci SRPSKI tim treba konacno stavi ti tacka, jer cemo kroz par sezona izgubiti na kvalitetu Nase SRPSKE skole kosarke koja vazi za jednu od najboljih u Evropi....dokle vise da im mi razvijamo kosarku, "kad je samostalno nek je samostalno"!!!

Predrag Danilovic

pre 15 godina

Najvece pojachanje nam,definitivno, dolazi iz nashih redova. Nakon dugih i mukotrpnih pregovora, uprkos brojnim primamljivim ponudama iz inostranstva, uspeli smo da zadrzhimo nasheg kapitena Bozhica, koji ce i ove ,a nadamo se i mnogo drugih godina, u dresu partizana terorisati protivnichke kosheve.

Sale Negotin

pre 15 godina

@Najveci Grobar na svetu
Ja ne mogu da verujem sta ljudi ovde sve mogu da napisu i da ostanu zivi.Kakva Zvezda,kakav NBA?Pa ovaj dalje od podgorice nije video! Ajde informisi se u buduce malo pre nego sto odvalis neku glupost.

Tanasije

pre 15 godina

U datim (losim) okolnostima po Srbiju i njeno stanovnistvo i u datom (losem)okruzenju u kome se nalazi vrhunski sport, uprava radi svoj posao kao Singerica!

Citam ove nebulozne tirade raznih g****ra, licemera i iskompleksiranih, narcisoidnih pozera koji liju "krokodilske suze" zbog "crnogorca" Rakocevica, a odusevljeni su kad dodje neki polovni "nigga" tj. divlja macka u dzaku nepredvidljivog ponasanja.

Na srecu, nas "crnogorac" kad je birao "nigge" znao je da izabere one najpristojnije kad se uporede parametri: "cena-kvalitet-ljudski materijal". Pod vodjstvom tog istog "crnogorca" Partizan je uzeo 7 titula zaredom, dosao nadomak final-4 evrolige, a danasnjoj srpskoj reprezentaciji podario je 6 "svojih" igraca (Tepic, Tripkovic, Velickovic, Bogdanovic, Krstic, Perovic) koji su okosnica Dudinog tima!!! Dosad se klub pojacao sa tri etnicka Srbina (Rasic, Aleksic, Basta), jednim Cehom (Vesely), i jednim Crnogorcem (Rakocevic)...a vi, licemeri, odmah graknuste na sva usta. Kako vas nije sramota, bre! Da li ste isto toliko "principijelni Srbi" i na izborima za predsednika Srbije ili gradonacelnika Beograda... a, sta je bilo, licemeri? Mogu Crnogorci da vladaju Srbijom i Beogradom ali vas bas mnogo zulja Dule "partizanovac", po nacionalnosti! Meni licno, gorespomenuta gospoda Tadic i Djido ne smetaju. Koga god vi "vecinski i pravoverni Srbi" izaberete meni ravno do Kosova...ali Duleta ne dirajte...ikonama se oci ne kopaju:)

Milos

pre 15 godina

Niko ni na koga ne potseca, vec podseca. Partizan jeste poligon za igrace iz crne gore, ali zvezda to nije(2:3 za zvezdu u igracima iz crne gore)?! Meni se jedino ne svidja sto je decko obican balvan i sa njim necemo nigde dogurati. Na njegovoj poziciji u Partizanu ima 3 bolja igraca, pa me zanima koja ce biti njegova uloga. Nama treba centar i krilo, a Novica nije krilo, jer mu je tehnika ocajna.

Dob

pre 15 godina

Jos jedan stranac u Partizanu...i to sasvim prosecan igrac, kakvih u Srbiji ima bar 15000...pored tolikih nasih reprezentacija koje su osvajale ep u mladjim kategorijama, kao da u njima nema nikoga talentovanog. Bruka i sramota.

nikola-kotor

pre 15 godina

kako vas nije sramota da pljujete po dusku, ali to nije nista novo to su srbi pljuju po svemu i ani i noletu,jeleni,vaterpolo repki,zato vas i nema nidje.Da vam nije duleta nikad nijednog centra nebiste imali.A vi dovedite macvana i raduljicu,ili aleksandrova u partizan.To je nemoguce jer mafija i kosarkom u srbiji hara kao i u svim drugim sportovima!!!Zato dule pametan covjek dodje u crnu goru nadje sta mu treba i za male pare eto ti vrh igraca!!!P.S. STETA STO NIJE I DASICA UZEO TO BI BILO VRH!!!

boris

pre 15 godina

Decka nepoznajem i ne mislim nista lose o njemu,ali V ujesevica treba da je sramota,uzurpiro je Srbsku kosarku i konstano dovodi igrace iz crne gore i razvija ih u Partizanu,neka mi neko kaze da u nasim klubovima nije bilo kvalitetnijih igraca od Rakocevic Zarka,ovo je uzas!!!
P.S.Kako te nije sramota Vujosevicu,molio bih da mi neko odgovori da li je Danilovic crnogorac,znam da je roden u Sarajevu i da li je Todoric crnogorac i ko je ovde lud!!!???
Crnogorci neka se ne uvrede ,zelim samo da se zna koje ko i cija je ovo zemlja!!!!!!
(duka, 28. avgust 2008 10:47)


ne razumem ljude koji ovde komentarishu! alo ljudi,ovo je profesionalizam, pa kako se ne bunite kad dovedu amerikanca, zashto vam smeta crnogorac, pa bolje po meni i crnogorac (srbin) nego amerikanac! neki mi uopshte nisu jasni! otkud odjednom tolika mrzhnja prema crnoj gori, pa pustite njihove politichare i pojedince, dozvace se oni jednog dana u pamet, vi budite pametni, ne sudite ljudima po tome odakle su nego kakvi su ljudi!
p.s. zharko rakochevic je odlichan igrach, to ce i pokazati u partizanu!
zhivi bili pa videli!
molim vas bez mrzhnje!
bravo za narod koji je doshao na utakmicu protiv madjarske, svaka chast!

horny.cg

pre 15 godina

a stvarsno ste likovi, majke mi..;D
Duka , kao Srbin, valjda bi trebalo da znas da se ne pise "srbsko", vec "srpsko" i da neces bit veci Srbin ako to napises velikim slovom, vec ces pokazati svoju neobrazovanost.
Inace, Peja, nesto ne smatram da vam je lose pao PEKOVIC prosle godine, a nesto mi se ne cini ni Drobnjak godinu ranije...
Ako. npr, Dule dovede dva Amera, bili to komentarisao kao ovu vijest. Koji si ti nacionalista covjece, kako ti bre ne dosadi?
inace, Zarko je bio veliki potencijal, ali nikad izgradjen igrac. Dosta je jak i strasno eksplozivan i atraktivan igrac. Jak jeste ali ne i stabilan (nije jak "na nogama"). Izuzetno los u odbrani, lako ga protivnicki centar ugura pod kos, tako da upada cesto u probleme s faulovima. "Proslavio" ga je Jeretin izuzetnim asistencijama, tj. pick'n'rollom...
Sve u svemu...za NLB ligu korektno pojacanje a sto se tice EL...hm...izmedju 5 i 10p, mozda i malo vise uz izuzetnog playa. Kao 3. centar sasvim ok...

Beli

pre 15 godina

@ peja
aj smanji malo taj hejt, dosadio si svima

Ne razumem zasto vam samo crnogorski igraci upadaju u oci? Pogledajte nasu reprezentaciju. Partizan popunjen sa najboljim FMP-ovim igracima. Ko je napravio Krstica, Kostu, Tripka, Novicu, oformio Tepica i Vujanica da ne nabrajam dalje...

grobar

pre 15 godina

Svaka cast za pojacanje, radi se o izuzetno jakom igracu koji koji pored toga ima i solidan sut. Mislim da je on dobro pojacanje za Partizan na poziciji 4.

laf_u_srcu

pre 15 godina

Bice to sve ok, kad opet osvojimo titulu i opet i opet i tako sve dok ne ugasimo Zvezdu kao klub i njenu svrhu postojanja vecitog drugog, treceg ili cetvrtog...

crnogorac

pre 15 godina

A sad iamte kao nesto protiv crnogorskih kosarkasa a kad su pekovic i drobnjak harali niste nista pricali,a sad kao nesto vam smetaju....Rakocevic je odlican igrac...vidjecete!a vazda su vam crnogorci bili glavni igraci!!!

Savjest

pre 15 godina

@crnogorac
Kad je bolje crnogorac nego neki amerikanac,sto i mi Srbi nismo polasceni u odnosu na druge kada je upitanju eko taksa koju nam tako slatko i da se neokrenete naplacujete!!!
(SRBIN, 28. avgust 2008 12:17)

Eko taksu placaju i svi gradjani Crne Gore prilikom produzivanja registracije.Isto tako je placaju i svi stranci.
Sad mi objasni,ako si vec pametan momak,zasto samo vi to ne biste placali.

F.TORES

pre 15 godina

IZVINITE A DE TO PISE DA JE ON DOSAO KOD NAS???
NA ZVANICNOM SAJTU KK PARTIZAN NIJE IZASLA TA INFORMACIJA .
KADA SU DOSLI RASIC I ALEKSIC PRVO JE BILO NA ZVANICNOM SAJTU.

Nis

pre 15 godina

Zarko Rakocevic je dobar igrac i naravno da cu podrzati svakog koga dovede Dule Vujosevic i svakog ko predstavlja Partizan.

@ Aleksandar BG
Sto se tice toga koju zemlju volimo, ja CG ne volim ni malo volim je koliko i Obalu Slonovace. To narvno nema veze sa Zarkom Rakocevicem koga postujem kao i svakog igraca Partizana.

@ Pantagana

Zasto od 1876 do danas ne napraviste i neki forum nego si ti jos uvek ovde?

vlada

pre 15 godina

Svi komentarisu da nam je potrebna trojka,medjutim ovaj potez uprave pobija te tvrdnje,doveden je igrac koji igra 4-5,ocigledno da ce Vitkovac i Milosevic igrati samo na poziciji 3,nece dopunjavati na 4,sada ostaje da se angazuje prva petica,mada ce biti tesko naci kvalitetnog igraca,to ce biti verovatno stranac,a mozda i Tomasevic,koji trenira sa nama

Beli

pre 15 godina

Dejan Borovnjak, ne Uros...

Inace, ovo govori da nece dovoditi igraca na poziciji 3, nego ce Vitkovac vreme provoditi uglavnom tu uz Strahinju i mozda nekad Tepica.

whatever

pre 15 godina

Cudno je da niko ovog lika nije spominjao kao pojacanje Partizana,svi su ga selili u Zvezdu ili inostranstvo.Ali tako se to radi u Partizanu,prvo skoci pa onda reci hop.Dobar igrac,pokriva pozicije 4 i 5,jos kad ga Dule usavrsi bice odlican.Bolje on nego neki Amer koji bi odigrao jednu sezonu a posle zapalio negde za mnogo vecu kintu.Verujem da Rakocevic moze da spoji bar 2 sezone u Partizanu,mozda i vise.Steta samo sto nemamo boljeg back-up centra od Vranesa.Nista licno protiv njega ali decko ce i ove sezone biti najveca rupa u timu.Sada mozemo ocekivati jos jednog igraca na spoljnim pozicijama,Todoric rece da ce to biti neki nas lik ali sve to zavisi od da li nam je ostalo jos kinte za pojacanja.Mozda to bude Sinovec ili cak i ovaj Portugalac sto je na probi jer imamo mesta za jos jednog stranca.Time bi i kompletirali rooster.Inace cemo najverovatnije ove sezone biti jedina ekipa bez Amerikanaca u evroligi,sto mi je posebno drago.

008

pre 15 godina

Sada je vec jasno da Partizan sluzi kao poligon za uigravanje i promociju crnogorskih reprezentativaca.
(Sandokan, 28. avgust 2008 10:39)

u pravu si,sinoc je SAMO 7 igraca Partizana igralo za Srbiju.sta je 7 prema CAK 2 Crnogorca u Partizanu.c c c

NikolaNish

pre 15 godina

Ljudi dobar igrac,pratio sam ga- videcete vec!
Ali ja bi bas zeleo da na trojci Kecmana zameni Marko Keselj.... ako je ikako moguce!!
Igrace Partizan jos bolje i brze ove sezone videcete!

Zlatiborac

pre 15 godina

Krstic
Vujanic
Bogdanovic
Velickovic
Perovic
Tripkovic
Tepic
Kecman

Stvarno Vujosevic uigrava crnogorsku reprezentaciju, dok srpska zbog njega propada, Partizan nije dao ni jednog igraca za reprezentaciju...

grobar

pre 15 godina

ovo je pojachanje koje sam najvishe prizheljkivao! 204 cm, dosta jak, mozhe i na petici da odigra, sa novicom fantastichan tandem! dobro poentira, odlichan u skoku.. kazhem on mi je bio prva zhelja ovog prelaznog roka! bravo dule,bravo partizan,mozhda josh jedna visha petica,al ne brinem se ja kad je dule na klupi partizana!
drago mi je ako je istina i ovo oko zvezde,da ce doci peshic,keshelj,marinovic..
drago mi je zbog onih 20 hiljada ljusi protiv madjara! nadam se da je ovo put za ozdravljenje srske kosharke! svima puno uspeha,samo napred!

Miki

pre 15 godina

Svi vi koji kritikujete Duleta zbog toga što kao trener CG reprezentacije razvija igrače iz CG treba da znate da je Dule bio i naš trener i napljuvali ste ga najstrašnije e pa kad mi nećemo ima ko hoće. Još jedna stvar, izgleda da je pomoć države opet i po ko zna koji put, samo ne znam na osnovu čega, dobila zvezda a ne partizan pa je i sasvim logično što se dovode mladi, ne previše skupi, igrači koji kad stasaju mogu lepo da se prodaju.

Balansero

pre 15 godina

Ameri su ok ali crnogorci nam ne valjaju? Pa do juce ste se kleli u Pekovica!? Jedna utakmica nas je delila od F4 i to zahvaljujuci njemu, pre svih.
Boze me sacuvaj naopakih ljudi!

akcidroni

pre 15 godina

@peja i ostali "genijalci"

-To shto je wama kriwo da Partizan oswaja 8 uzastopnih titula,to je wash problem.Shto se mene i ostalih normalnih Grobara tiche,titule su titule pa makar imali 12 senegalaca u ekipi.

SRBOGORAC

pre 15 godina

Sta se zarite i palite...
Ima li veceg SRBINA no casnog CRNOGORACA???
Jel smo li braca ili ne?
E onda...sta da se vrjedjamo...

A za onoga tipa sto pita cija je ova (Srbija) zemlja? Odgovor: Ovo je zemlja nebeska..pa sad se pitaj ko is sta je nebeski narod?

OJHA i ZIVJEO Dr. DABIC!!!

Jabbar

pre 15 godina

Nije los igrac za 10-15 minuta. Uzasavam se pomisli da je ovo poslednje pojacanje za novu sezonu.

Nas trener je poznat po tim utopijskim pokusajima od ranije, ali iskreno se nadam da ce dovesti jednog pristojnog igraca da bude prvi centar. U tom slucaju smo ekipa, u suprotnom ostaje da se uzdamo da reprezentativni trio fantastiko Tepic-Tripko-Novica moze sam da odigra sezonu iz snova. Malo verovatno, mada ne i nemoguce.

Ajmo crno-beli!!!

Plikuscht

pre 15 godina

Rašić, Aleksić, Basta, Tepić, Božić, Tripković,
Vitkovac, Milošević,
Veličković, Veseli, Đurković, Vraneš, Rakocevic.

Koliko ja znam da brojim - ovo je vec 13 komada. A kada se doda i Portugalac na probi - to je 14.

Ja se plasim da je Dule zavrsio sa dovodjenjem igraca i da nam ostaje abnormalna rupa na poziciji br. 5.
Super je Vranes ... za 10-15 min po utakmici max.
Novica, Veseli, Rakocevic (204cm) - nisu petice kako god da okrenes.

Ko je nama startni centar ljudi i gde cemo jos jednog da ubacimo u postavu???
Lete Djurkovic i basta u drugi tim?

m

pre 15 godina

@ peja
mene samo zanima na koga se odnosi taj tvoj prvi citat pošto je iz novembra 2007.?

i
"ova ekipa neodoljivo potseca na onu napravljenu leta 2004. nabedjeni strucnjak je i tada mislio da ce sa par matoraca i solidnim strancem lansirati gomilu klinaca od kojih uzima procenat (narodski- harac), a desio se- FIJASKO!"
kažeš ova ekipa a napisano u novembru 2007., to će reći da si to rekao za ekipu iz prošle sezone? Ona koja je bila nadomak final fora el i koja je osvojila tripl krunu? koliko si bio u pravu?
toliko o procenama..

Pozdrav!

Profa Goksi

pre 15 godina

Zar je bitno dal je Crnogorac, Amerikanac,Bosanac,Ceh,Brazilac,ili kako igra srcem za nas voljeni PARTIZAN.Haus,Scepa,Drobnjak,Pekmen,Milutin,Kamings itd, su samo neka od imena koja su ostavila srce za nas PARTIZAN.HVALA PARTIZANU I DULU za sve radosti koje su nam doneli i koje ce nam jos doneti.

realno *W

pre 15 godina

Imao sam priliku da gledam ovog momka mnogo puta i ja ga jako volim kao igrača.

Igra četvorku, ima najbrži roling koji sam gledao među višljim igračima. Izuzetno je fizički jak i BEZ PROBLEMA može da čuva i neke petice. Imao je 8 poena po meču u Bud. što je dosta jer je poziciju delio sa 3 igrača, od kojih je Dašić imao ubedljivo najveću slobodu.
Mislim da Partizanu može MNOGO da pomogne. Menjaće se sa Novicom na četvorci, može i na peticu u nekim bržim varijantama. Ja lično jako puno očekujem od Veselog, ali mislim da bi mu bilo JAKO rano da već ove sezone postane druga četvorka. Takođe sa Žarkom dobijamo igrača koji bi mogao tu da ostane duži period, a to potpisivanje ugovora (Rašić, Aleksić...) na više godina je osnova stabilnosti kluba.

@ Peja i ostali pljuvači ALOOOOOOO

1. Pejo tvoje poređenje Žarka i Božovića je smešno. Božović je levak koji nikada i pre Partizana nije radio ništa nego drugo nego šutao trojke i čekao loptu za zicer. Žarko je prejak i fighter je, za razliku od gore pomenutog.

2. Ljudi zbog čega vama smetaju 2 Crnogorca u Partizanu ?????????????
SRBIN SAM, ALI TO MENI NIJE NORMALNO !!!
Kakav bre poligon CG reprezentacije ???

Ako ste "slučajno" gledali Reprezentaciju SRBIJE juče protiv Mađara, u prvoj postavi je bilo 5 igrača Partizana, od toga 4 koji su u zadnje tri godine igrali i stasali u Partizanu. Ukupno u našoj reprezentaciji ima 7 sadašnjijh i bivših igrača Partizana !!!!!!!!!!
Zvezda je prošle godine imala: Bosanca, Grka, Rusa, Australijanca, Amera i 2 Crnogorca i ne sećam se da je neko tu pričao o uigravanju i guranju Crnogoraca, iliti manjku Srba u ekipi.
Takođe, nije mi jasno da bi neki od vas bili sretniji da nam igra neki nezainteresovani Amer nego Đetić...

Ja protiv Crnogoraca nemam ništa, i ako će oni da izginu za Partizan, voleću ih isto kao i naše igrače.

** A Pejo ti i ekipa slobodno pređite da navijate za Hemofarm, KSS, ili neku drugu ekipu koja nema "nabeđene" stručnjake kao što je Dule, koja nema čak DVA Crnogorca u ekipi... strašno


VOLIM PARTIZAN

Nemanja

pre 15 godina

Kao prvo Rakocevic je dobar igrac i u to cete se vrlo brzo uvjeriti! A kao drugo koliko titula vam je donio Vujosevic i koliko igraca iz Crne Gore su nosili igru u svim tim godinama.
Da pomenem samo neke Scepanovic,Drobnjak,Pekovic...
I zasto onda pljujete njegove poteze on jednostavno dovodi najbolje sto ima Crna Gora. Ako izuzmemo Vranesa jer on je jedan cisti promasaj!!!

trojkom protivu zone

pre 15 godina

sta? sad vam ne valja ni vujosevic?!? nemojte da su kompleksi od cg tako jaki -zarko skace 1m i za razliku od mnogih tamo ima bolls -dasic je trebao u real -dovedite dasica i mijatovica i partizan sa duskom za 2 godine na final-four

posmatrac

pre 15 godina

Iako je nebitno koje drzavljanstvo igraci Partizana imaju, sve dok svoj posao odradjuju maksimalno, nesto mi nije jasno. A ko to jos igra u crnogorskoj reprezentaciji sem Vranesa i Rakocevica? Koliko ja znam Tepic, Tripkovic i Velickovic igraju za nas. Vitkovac, Milosevic, Rasic, Aleksic i ostali (sem Jana Veselog) imaju srpsko drzavljanstvo i igrali bi za Srbiju. Po cemu je to Partizan crnogorski klub i sluzi za razigravanje crnogorske reprezentacije?! Ako nesto tvrdite, postarajte se da to potkrepite argumentima.

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

JA sam iz CRNE GORE.Pa ljudi PEKOVIC je Crnogorac!Kome je to prosle sezone smetalo?
Zarko Rakocevic je odlican igrac!Povreda ga je malo zeznula.
Ako dodje Micov nemojte da govorite CRNOGORAC,DULE,OVO-ONO.Micov je rekao da ne zeli da igra za CG zato sto je iz Beograda i SRBIN!

marko

pre 15 godina

brate pejo,prestani vise da nam ispiras mozgove svojim dubokoumnim komentarima...pustimo ljude da rade svoj posao,ja vise ne znam sta mi hocemo od kk partizan a da nam to on nije dao.svake godine ista prica,kritike,kritike...a onda u maju-dule za predsednika.opet ce tako biti,dok je nama naseg duleta................

Cvetko

pre 15 godina

Ovo već, nije u redu! Nije on loš igrač, poslužiće da upotpuni ekipu. Al je divljak, nume, nije potencijal za E Ligu!Treba izbeći ovakve zakrpe, koje Patrizanu trebaju ali ne u liku i budućem delu ovakvih polutana!
Da li je sve trgovina?
Cvetko

Aleksandar

pre 15 godina

Sta bre pricate ja kad sam cuo da dolazi jos jedan Crnogorac pogledao sam da vidim koliko ih je u Partizanu i ima ih samo dvoje. A ako Partizan forsira Crnogorce otkud onda toliko igraca u reprezentaciji Srbije iz Partizana. Izmedju ostalog Partizan bi uzimao nase igrace ali su preskupi i drugi timovi kao Fmp nece da nam prodaju, jedino je Vojvodina ta koja saradjuje korektno sa nama.

Pantagana

pre 15 godina

Zarko je centar sa najboljim osjecajem za skok koji sam do sad vidio kad su igrali zajedno on i Vranes imali su isti broj banana po mecu iako je Zarko nizi 25 cm. Lijepo ga je gledat kako igra ima eleganciju zbog koje sam ja mislio da ce bit cudo ali ostao je nizak i sut mu je ocajan.Igrao je samo za Buducnost jedno 6-7 godina prosle sezone pred kraj je poso nedje u Ukrajinu mislim. On i Pavlovic su iste godine poceli da igraju za prvi tim Buducnosti.Skocan je i brz i ima mnogo lijepo kucanje. Vidim evo opet onaj smjesni lik peja sto je popio svu pamet na svijet pa nam dolazi svako malo na forum da nas edukuje, aj molim te reci nam ko po tebi dolazi u Partizan pa da odma znamo ko sigurno nece doc.Ja mislim da niko na ovom forumu nije dao vise dezinformacija od peje,kad se skupe svi sportovi i svi koji su slali komentare za sve timove mislim da imaju manje promasaja nego peja samo za Partizan u kosarci.I pored svega on opet ima obraza da se poslije 4-5 godina nevjerovatnoh promasaja opet javlja sa nekom informacijom,provjerenom.

o.lj.k.

pre 15 godina

@duka i ostali

Gresite... Treba li opet da pobrojimo igrace koji trenutno brane boje SRBIJE? Tepic, Velickovic, Krstic, Perovic, Tripkovic, Vujanic, Bogdanovic... Ne bi se bas moglo reci da Dule razigrava samo Crnogorce... Trziste je trenutno takvo, da je taj Rakocevic u datom trenutku najbolje resenje. Verovatno ne bi Dule imao nista protiv Macvana ili Raduljice, ali je pitanje da li je realno da ih Partizan dovede pored timova koji imaju mnogo bolje uslove u svakom smislu... Dakle, dovodi covek ono sto moze, a sigurno da su mu trenutno Crnogorski mladi igraci najdostupniji...

Brkajlo

pre 15 godina

Pa dobro, ali nama treba centar da daje 15 poena, uhvati 10 lopti i iznudi bar 5 faulova. Tesko da Pekovica zamene Veseli i Rakocevic. Verovatno ce doci neki crnac da skace, ali mislim da nam treba i siguran plej, Rasic samo glumi pleja, vise je dvojka, a Pera Bozic, kazu uci za trenera. Imamo paklenu grupu, svi se nevidjeno pojacavaju, a mi opet slabiji, sve bih dao da su ostali Kecman i Pekovic. E to bi bila ekipa.
(Peca Cicevac, 28. avgust 2008 11:20)

Bravo Peco, upravo ono sto sam hteo da kazem, mada je pozicija pravog pleja deficitarna i mnogo sire. Ko ima pravog pleja taj gura jako dobro, u svim takmicenjima, neka je i NBA reprezent!
Pogotovo nam fali dobar centar, a "modernog" centra necemo imati nikad.. bio Krle pa otisao..

al na kraju, ovo je bar "nasa ekipa", bolje i ovako sa 2-12 nego kao strokavi efes, fener, i slicne ekipe koje ni i od identiteta nemaju i izmene 80% tima po sezoni...

R@dak

pre 15 godina

Molim bez komentara Crnogorski igrac i to, nikome ne smeta sto Kolakovic u svome klubu ima sve Srpske igrace i sto njih u crnogorskom klubu uigrava za reprezentaciju!
Decko igra odlicno mana mu je sut ali igra odlicnu odbranu i mislim da ce se uklopiti u Duletov sistem!
Duletu verujem jer je zasluzio i provereno dovodi dobre igrace!
Sad nam ostaje da se nadamo dobroj petici i to je to mada nam nebi skodio jos jedan igrac na poziciji 3 ali sobzirom na finansijsko stanje mislim da smo napravili odlican tim!
NAPRED PATIZAN!

posmatrac

pre 15 godina

@realno *W

Svaka ti čast za odgovor ovim velikim znalcima...

Dule zna šta radi, a Žarko je fenomenalan igrač što će i potvrditi...

Napred PARTIZAN...

TurboFolk

pre 15 godina

Peja,decko,o cemu ti to?Svakog prelaznog roka i pred svaku utakmicu otvorim forum b92 da bih se smejao tvojim nebulozama...Najavljivao si pompezna pojacanja,pored tebe zamalo sto Jordan nije skinuo patike sa klina i krenuo put Srbije,Beograda i Partizana.Samozvani strucnjace,kako mozes da osporis uopste Duletov rad,kad i sam dr Duda Ivkovic ima sve same pohvale na racun gore pomenutog coveka,koji od nicega napravi nesto,od balvana(citaj Vranes) korisnog igraca(makar u odbrani)...KK Partizan je limitiran budzetom i svaki njegov uspeh,je velika zasluga Duletovog disciplinovanja igraca,jakog kolektiva(iz koga povremeno iskoci pojedinac poput Pekmena)...Tuzna je istina da dosta talentovanih "klinaca" ne razmislja dalje od godinu dana unapred,pa pohrle odmah nazovimo to "trbuhom za kruhom" (odnosno vecem novcu koji nudi Hemofarm odnosno kk "najveci drzavni projekat"),umesto da kroz Euroligu grade svoje ime i unapredjuju znanja...No dobro...Vidim,pojavljuju se i komentari tipa uigravanje CG repke i sl.Njih bih zamolio da iscitaju lepo tim reprezentacije Srbije i pogledaju najstandardniju petorku,pa tek onda da pricaju nesto...

LIBE

pre 15 godina

Ameri su ok ali crnogorci nam ne valjaju? Pa do juce ste se kleli u Pekovica!? Jedna utakmica nas je delila od F4 i to zahvaljujuci njemu, pre svih.
Boze me sacuvaj naopakih ljudi!HVALA CG,ostavite ove neuke poznavaoce kosarke,hvala Duletu na 7 titula.Idemo dalje

Crna Gora

pre 15 godina

Smata li kome sto Kolakovic uigrava reprezentaciju Srbije u odbojci kroz Buducnost??
Sto je povukao par mladih igraca da igraju za Srbiju iako su Crnogorci.
Ja mu zelim svu srecu.

marko

pre 15 godina

Zar je bitno odakle je valjda je vazno kakav je igrac!A Peja napisi nam ovamo molim te jesi se sreo sa onom malom sto te juri po cijelom Bg.Svi cemo to mnogo radije citati od tvojih nebuloza i mrznje prema Duletu!!!Stvarno je vise dosta tvojih provjerenih informacija oko igraca koji dolaze i velicine postotka za koje se Dule ugradio!!!Dosadan si vise!!!

krtica

pre 15 godina

1.ovaj PEJA je neki teski kompleksas i zato smatram da ne tebate da obracate paznju na njega...
2.iskreno smatram da ce da doje i dasic,ali cutacu...:-)

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Dobar je Zarko, bar ono sto sam video u NLB. Koliko me je ova vest obradovala, toliko mi idu na jednu stvar ovi indijanci sa pljuvanjem Duleta i uigravanjem CG. Sta je s mozgom!?!

Stefan NS

pre 15 godina

Pa dali ste vi ljudi normalni, u Partizanu trenutno su samo dva crnogorca Vranješ i Rakočević. Jel neko možda gledao našu reprezentaciju u Areni, ili se pracite ludi.
Pa odakle su Tepić, Veličković, Tripković, Kecman, gde su ova četvorica igrala prošle sezone, pa Perović, Krstić, Vujanić, Bogdanović, tu bi bio i Avdalović da nije povređen. Svi ovi igrači su prošli kroz ruke Vujoševića i Todorića.

Tako da bi molio navijače komšinice da ne s... Jer su ipak njima prošle sezone igrala dva reprezentativca Crne Gore, jedan amerikanac, jedan bošnjak, jedan povremeni reprezentativac Australije (Stivan Marković), jedan bivši mladi reprezentativac Grčke (Igor Milošević) i pored njih Partizanovi otpatci Lekić, Kovač, Šljivančanin....

Grobar

pre 15 godina

Podsetnik za senilne "navijace" PARTIZANA: u reprezentaciji SRBIJE igraju cetvorica kosarkasa PARTIZANA iz prosle sezone, od kojih ce trojica nastupati za crno bele i sledece sezone.

Podsetnik za senilne navijace kk sledeca sezona: Kikanovic(BiH), Kuk(SAD,CG), Subotic(CG), Markovic(Australija), Milosevic(Grcka), Gromiko(Rusija)

Podsetnik za sve senilne osobe koje ovde pljuju po Vujosevicu i PARTIZANU:
Postava SRBIJE koja je pocela mec protiv Italijana: Vujanic, TEPIC, TRIPKOVIC, VELICKOVIC, Krstic
Postava koja je pocela mec protiv Madjara: Vujanic, TEPIC, KECMAN, VELICKOVIC, Perovic

napomena za one koji ne znaju:
velikim slovima su ispisana prezimena igraca koji su prosle sezone igrali u PARTIZANU od kojih samo Kecman nece biti tu i sledece sezone, Vujanic, Krstic i Perovic su bivsi igraci PARTIZANA.
Da li neko ovde vidi bilo kog igraca iz kk sledeca sezona?
Toliko o tome za sta je PARTIZAN poligon.
Zvezda je poligon za ostvarivanje licnih interesa (uzeti sto vise para) clanova njene uprave i unistavanje SRPSKIH talenata (koliko god je tesko poverovati u to, ima ih a i bilo ih je i pre u zvezdi).
Jos samo jedan podsetnik za tzv "navijace": Dule VUJOSEVIC je sa PARTIZANOM osvojio 7 uzastopnih titula, a Pekovic je Crnogorac pa ste se svi prosle godine kleli u njega. I koliko god nekima to bilo cudno u Partizanu igraju samo 2 crnogorca.

Srbin

pre 15 godina

(Mladen, 28. avgust 2008 12:55)
Nisu doveli Ercega,jer je Covic trazio odstetu od milion evra.Raduljica je FMP-ov igrac i nevidim nacin da ga dovedemo,a sto se tice Macvana,njega nisu uzeli prosle sezone jer jos uvek nije kalibar igraca za partizan.

s3x

pre 15 godina

OK za Zharka , da ne kazhem Rakochevica - malo sam alergichan na to prezime - ali mora 1niger - valjda ce neko da se ispali za NBA , pa to da pokupimo...

Al

pre 15 godina

Danas u Cacku je padala jaka kisa. Gledam zenu koja ide s posla trotoarom i pokusava da nekako dodje do kuce. Pored nje je proslo 15-tak vozila, i nijedno nije usporilo. Zena pokvasena - ko iz bazena da je izasla.
Mi smo odavno kao narod izgubili osecaj za svet oko nas. Nepostujemo druge,znamo samo za sebe i sebi smo najbolji.

Smeta nam kosarkas jer je crnogorac???
Kao komsinici sto je smetalo sto je dosao Kikanovic -
BEDNI STE.
Koliko ja znam u nasoj reprezentaciji uvek je bilo najvise igraca iz Partizana. Tako je i danas i tako ce uvek biti. I sta nije u redu ako ima crnogoraca u timu.
___

Odlican izbor za poziciju br.4. Nadam se da cemo ipak imati i novu 5. Ne bih se bas uzdao u Vranesa kao glvne 5-ice.

P.S. Provalio sam!!!
KOSTUNICA JE PEJA.

BOKI

pre 15 godina

Dopadaju mi se komentari:-).
Slazem se da imamo prazninu na petici, jer je i rakocvic 4orka, ali verujem da dule ima viziju i da zna sta hoce.
nlb liga ce biti zanimljivija,jer i olimpija pravi dobar tim, Hemofarm je jak, a mislim da i zvezda ako dovede jos nekog solidnog igraca mci ce da se nosi. Naravno tu je i stndardni Fmp. Bice zanimljivija sezona nego do sad.

Pantagana

pre 15 godina

@Sandokan
Sve što treba da urade osvajači Evropskog zlata je da pobjede prosječne crnogorske igrače i oni će igrat ligu šampiona.Po tvojoj priči to bi za njih trebalo da bude kao popit čašu vode, pa da vas vidimo osvajači Evrope može te li dobit prosječne Crnogorce.Što se države tiče pođi brko na google pa malo pročitaj nešto. 1876 Crna Gora je priznata kao država a 1878 na Berlinskom kongresu i zvanično joj je priznata državnost i dat Bar a to je brko prije svih država u okruženju i dvije godine prije Srbije.

Aleksandar BG

pre 15 godina

Neverovatno koliko trovaca je poslalo komentar. Rakocevic je potencijalno dobro pojacanje i nije mi jasna prica o tome odakle dolazi. Ljudi, covek je iz CG a to, ako ste zaboravili, zemlja koja je najbratskija na svetu nasoj Srbiji, pitam se da li bili sretni da je otisao u Ljubljanu ili Zagreb????
Umesto da pokazemo koliko volimo tu zemlju i ljude iz nje, ovde se seljace sa pricom o tome kako Dusko Vujosevic razvija igrace za CG, pa i Nikola Pekovic je iz CG a svi bi jako voleli da nije morao da ode. Ja bih, inace, voleo da dovedemo i Vladu Dasica, zato sto je potencijalno zvezda evropske kosarke.
Zivela moja Srbija!
Zivela bratska nam Crna Gora!

Space Jam

pre 15 godina

Nije loše:
Rašić + Aleksić = Palasio
Tepić, Tripković i Božić su iskusniji nego prošle sezone, znači bolji.
Milošević, Vitkovac i Basta = Kecman, Vitkovac i Milošević (Očekujem da Milošević "ekspldira" ove sezone).
Veličković, Rakočević i Veseli su bolji nego Veličković, Borovnjak i Djurković prošle sezone. I na kraju, ??? i Vranješ će sigurno biti slabiji nego Peković i Vranješ.
Sve u svemu, biće to možda čak i jači tim nego prošle godine, živi bili pa videli.

Majk Pg

pre 15 godina

I šta kazes Sandokane vi nam napravili državu a?
Nije no ste stvarno pošteni prije ste nama napravili državu no šte se za svoju pobrinuli.
A da ga možda nisu kupili zato što je mnogo jeftiniji od ovih vaših talenata?
Čim počne da igra prestaće da vam smeta što je on iz Crne Gore živi bili pa vidjeli.

crnogorac

pre 15 godina

Ja ne znam sto imate protiv cnogoraca!bi li vam odgowarao hrvat ili amerikanac umjesto njega?a dok su drobnjak i pekovic bili glavni igraci partizana svi su ih bodrili i niko nije spominjo jel to Crnogorac ili srbin a sad vam kao smetaju

majstor

pre 15 godina

nije lose, treba nam dobra petica i jos bolja jedinica, d abi mogli necemu da se nadamo kao sto je bilo ove godine, ali dule mi ti verujemo da ces ti znati koag kako, kada i na koji nacin. hvala ti unapred

Irina

pre 15 godina

Ma ne lupajte vise.Mi Crnogorci smo zakon za vas a sto se tice Zarka,moje najvece ljubavi,vi ste na dobitku a mi na gubitku,iskreno se nadam da ga nece uhvatiti neka vasa sponzorusa i da cu se sa njim opet vidjeti u Kolasinu...volim te

Joi Montenegro

pre 15 godina

Pa sta vas je strah toliko od Crnogoraca,pa mi smo vasi najmiliji "Srbi".Žaro majstore Buducnost je mnogo oslabljena tvojim odlaskom,a ovi sto te sad pljuju ce te "zavoleti"posle prvog zakucavanja i posle prve banane koje si im tako nesebicno"lepio"..No uz Duleta postaces jos bolji.Uz veliko zaljenje sto si otisao,zelim ti svako dobro,uzivao sam u svakoj tvojoj utaklmici,a za ove koji te ne poznaju tek ce da te zestoko upoznaju.

una

pre 15 godina

neznam sta je umislila ova Irena kakve sponzoruse i gluposti pa prica se da je on grdan duzan i da ga neki momci vuku za svoju lovu pa bi bilo dobro kada ga toliko voli da nadje sponzora da mu pomogne u vracanju dugova

Pancamo

pre 15 godina

Zarku svu srecu u novom klubu.
Steta sto nije ostao kod Radonjica i Buducnosti ali takav je zivot. Borio se za plavi dres, valjace i Partizanu...

B@KL@V@

pre 15 godina

ma neka se dogodi fijasko,neka ni jednu ne pobede ali ja cu i dalje dolaziti na svaku njihovu tekmu i navijati!!!
Zarku zelim sve najbolje u nasem Partizanu,gledao sam ga danas u Valjevu i mislim da ce biti extra igrac!!!