Petak, 01.08.2008.

13:18

Zvezda na Kipru, Voša u Izraelu

Fudbaleri Crvene zvezde igraće sa Apoelom, Borac sa Lokomotivom, a Vojvodina sa Hapoelom u 2. kolu kvalifikacija za Kup UEFA.

Izvor: B92

Zvezda na Kipru, Voša u Izraelu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

milosh

pre 15 godina

@zvezdas do koske

kao prvo nisam navijac partizana..a na kipru sam radio dugo godina i mogu da kazem da je apoel jedan vrlo ozbiljan rival sa freneticnim navijacima i vrhunskim fudbalerima za zvezdu u ovom trenutku.bice neizvesno ali prateci formu zvezde i igru apoela kiparski predstavnik ima vece sanse da prodje i to je realnost...e sad,ako marakana ucini svoje...zvezda ima sigurno sansu...ali mislim da ce glat izgubiti u nikoziji.pozz

Alexandar Kosovo

pre 15 godina

Sad ili Nikad !!!Napred Zvezdo!!! Prizeljkivao sam hrvate, uh ali ko zna zasto je to dobro?! Mozda se sretnemo u grupi pa ... Borac i Vojvodina srecno na ispitu za ulazak u evropsko takmicenje. Pozdrav sa Kosova za sve DELIJE!!!

Zvezdas do koske

pre 15 godina

samo se vi nadajte da cete proci apoel nicoziu..najpoznatiji tim sa kipra...imaju ogromnu podrsku svaku utakmicu i oni su napoznatiji tim sa kipra a ne anortozis i omonija...sanse su 60-40 za kiprane zivi bili pa videli....
(milosh, 1. avgust 2008 13:55)

A jel' brate, dal' su to po tebi sanse partizana da prodjete Fener 135-25 ?

nikola

pre 15 godina

prvo moram da kazem da zivim na kipru vec sedam godina i dan je najveca glupost koju sam procitao ovde gde covek kaze da apoel je fizicki potkovan. to nije tacno kparsko prvenstvo je slabo ali cinjenica je da apoel slab za zvezdu.

DELIJA ZAPAD

pre 15 godina

Predvodjeni intelektualnim likovima Toplicom from Svilajnac i cuvenim manekenom crnih kosulja Bunjom, covekom koji je nevidjena ikona Zvezdine istorije, ispascemo od cuevenog Apoela. Seljacine, nmars iz Zvezde!

mirko22

pre 15 godina

pogledajte komentar sa sajta czv...

„Срећу“ црвено-белима на жребу у Ниону донели су Горан Буњевчевић и Мирко Абрамовић пошто су потенцијални Звездини противници били Хајдук Сплит, израелски Кирјат Шмона и Нетања, кипарска Омонија и албанска Влазнија.

BOZE BOZE...

Srbija

pre 15 godina

Zvezda bas nije imala srece, kud da izvuce Apoel sa Kipra
znamo svi koliko je jaka kiparska liga
ipak je to pretezek protivnik
steta
nista vidimo se sledece sezone

grobar

pre 15 godina

Zvezda ce takooooo da pukne od Apoela da je to neverovatno!!Na Kipru ce biti 2;0,a u Beogradu 0;0.Grobarima pricaju kao Inter Baku nije imao srece i slicno.Mi smo bar u kvalifikacijama za LS ,a vi o tome mozete samo da sanjate i da se secate vase "zlatne"91!! P A R T I Z A N ! ! !

jedan je Baka

pre 15 godina

he he, jaki su ovi Delije. sad kad su izbjegli Hajduka su odjednom opasni i htjeli bi se razračunavat. :) Nije Poljud za vas ljudi.

borac

pre 15 godina

Kakvi su klubovi bili nosioci kao Besiktas,Braga i Aris Vosa i Borac su imali srece i imaju sansu za prolaz dalje.Nase komsije nisu imale srece.Zvezda je dobila protivnika sa Kipra ali to ne mora da znaci da je slab.Srecno u mecevima,Partizan u ligi sampiona!!!!!!!!!

delija kotor

pre 15 godina

ne znam...imajuci u vidu nasu formu,dovodjenje novih anonimusa i to na probu 14 dana prije prve utakmice...apoelove navijace koje ne prestaju da urlaju,njihove napaljene igrace,zbunjenost nasih igraca u takvim situacijama...mnogo me podsjeca na mec sa arisom.daj Boze da nisam u pravu.Napred Zvezdo!

drT

pre 15 godina

Zvezdi nece biti nimalo lako. Apoel ima dobru ekipu, u kojoj je nekoliko odlicnih fudbalera. Cak i nekih koji bi i za Zvezdu bili pojacanja, poput Nuna Moraisa, bivseg fudbalera Celzija, Marcina Zevlakova (Muskron, Mec, Gent), Kamila Kosovskog (Kajzerslautern, Kjevo), Josta Broersa (Groningen, Utreht). Jedina nada nam je Zemanovo iskustvo i znanje.

vladablok9a

pre 15 godina

a celog zivota kukate kako neko ima srece sa zrebom samo vi ne, a da nenabrajam sve papke koje ste izvlacili ali ovo danas je ipak neprevazidjeno od 11 klubova 2 su sa kipra i bas kipranina izvucete pa mislim stvarno kako uvek najteze umesto deportivo koga bi lagano prosli

Vuk

pre 15 godina

@Stefan Delija
Nemoj nas stadion da zoves Mara, zvuci jadno.

@Pedja
Ajde budi malo realniji - Zvezda sto godina nije nikog ubila, ispadali smo od CSKA iz Kijeva, Zerminala iz Belgije, a i norveski Tromzo nas je odvalio.
I nije valjda da mislis da ce tim sa Kipra da napuni stadion?

Ljudi, osvestite se! Zvezda je samo mrlja onoga sto je nekad bila, ne lozite se u prazno!

nije vazno

pre 15 godina

Ne znam sto prizivamo Hajduk kad cemo i s ovima jedva da izadjemo na kraj, a necu biti iznenadjen ni ako puknemo. Zvezda je katastrofalna i nase propadanje je iz sezone u sezonu sve jasnije. Mi odavno nismo ozbiljna fudbalska zemlja, a sa ovakvim nacinom vodjenja kluba necemo jos dugo, dugo biti neki faktor u Evropi. Odavno je proslo vreme kad su nam Kiprani i ostala buranija bili topovsko meso i kad smo im davali po 5 komada. Na zalost, kakva drzava takav i fudbal. A moglo je sve da bude i drugacije.
Ipak, Zvezdo volim te!!!

Da i komsiji crkne krava

pre 15 godina

Kako vas nije sramota na nas zreb komentariste "Inter Baku - Fener", a vas, ma skim vi igrali, "prolazimo lagano".
Da li ste vi videli vase igrace? Da li ste videli vasu igru?
ajte bre molim vas ...

joe gr

pre 15 godina

za zvezdu je ovo kraj pocetka.mislim da je zvezda i ova nikosia na istom rangu.bice gusto ko ce da prodje,mislim da ce nikosia dalje.

PFC

pre 15 godina

Ok rival, prolazimo 100 posto,a sto se tice Partizana i LS, nece proci sigurno, al sto mi nekad ne dobijem nekog lakseg kao oni!
(Peya_FCRS, 1. avgust 2008 13:57)

Pa covece gde ces lakseg protivnika od Rendzersa ???

Dragoslav - dragi

pre 15 godina

Moj otac,istaknuti strucnjak,Rade Jokic imao je to zadovoljstvo da radi u APOEL-u 2 sezone i istice nemacku disciplinu u njihovim redovima.Tehnicki su vrlo potkovani,imaju kondicije da trce 180 min.bez prestanka.Vrlo su agresivni u duelima i krasi ih leprsava igra po bokovima,uz to imaju ogromnu podrsku armije navijaca koji prave jednu od najpaklenijih atmosfera u Evropi.Iako zvezdas Rade kaze da su vece sanse na strani APOEL-a.Zveda mora da pojaca zadnju liniju,a Jokic resenje vidi u dovodjenju fudbalskog kostolomca iz Sumadije Ar. RAJKOVIC PREDRAGA popularnog PEDJU.Vojvodina i Borac ce da prodju,solidni su to kolektivi. POZDRAV SVIM DELIJAMA

Stanislav

pre 15 godina

Vidim deca su silno razocarana sto nismo izvukli Hajduk.Malo podsecanje:Hajduk je jedini tim iz bivse Juge sa kojim Zvezda ima negativan skor tako da je vise nego dobro sto ih nismo izvukli.S obzirom kakav tim imamo a i kakva je sveukupna situacija u klubu mislim da ce i Kiprani biti vrlo nezgodn protivnik.Sto neko rece realno je da prodjemo ali nije nerealno i da ispadnemo.

Mika

pre 15 godina

Pa dobro bre gde je ta Evropa,hocemo li je docekati, sve neki Azerbejdzan,Turska,Kipar,Izrael,jedino Borac igra s klubom iz Evrope! Prolaze svi.Napred Srbi!!!

aleksa/borac cacak

pre 15 godina

nemoj slucajno da je palo napamet nekom da idemo avionom,vidite da je ovo dobitna kombinacija. A za visak igraci dobiju premije i super.Samo bez respekta imamo dobar tim

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

vojvodina i borac ne prolaze.zvezda dobia ove indijance ali puca u 3.kolo.JEDINI SRPSKI EVROPSKI KLUB 08/09:FK Partizan

Manki NS

pre 15 godina

Vosa je dobro prosla s obzirom koga je sve mogla da dobije. Hapoel je 13 puta bio prvak Izraela i 11 puta je osvajao kup, istucu se dva Bugara(ne znam kako se zovu). Prosle sezone su bili 7 u prvenstvu. Sve u svemu mozemo ih proci. Mislim da je zreb bio dobar za sve nase klubove, zelim da svi prodju, ali mislim da ce proci samo Vosa i Zvezda.

VOJVODINA NOVI SAD

Stefan CA

pre 15 godina

Borac isao busom ili avionom proci ce dalje , samo hrabro momci svi smo uz vas. Vosi zelim puno srece i da se oni plasiraju u prvo kolo Uefa kupa. Zvezdi zelim da ispadne i iako je izvukla krs ekipu od njih samih veceg krsa nema

Joksos

pre 15 godina

Mislim da ce borac sada jos vise puniti stadion kraj morave u nasoj ligi. Sinoc su sve lokalne televizije prenosile utakmicu sa Daciom.
Ako borac bude igrao zatvoreno kao do sada ima sanse posto im je napad veoma los.

Uglavnom I borac, i zvezda i vojvodina(koja takodje igra zatvoreno i vrlo je nepredvidiva) imaju realne sanse da prodju dalje

pozdrav za sve cacane i ocekujemo od kola i topala novi stadion koji su obecali za 2010 godinu.

scepan mali

pre 15 godina

Sreca za Cacane da mogu brzo sa autobusom do Sofije, iako mislim da bi ovaj zreb i celo prvo kolo kvalikacija trebalo ponistiti, jer nema Gorocrnaca u drugom kolu. Nije posteno.

DELIJA do groba

pre 15 godina

Dobro je i ovako ali da smo nagazili na Hajduk bilo bi mnogo mnogo lepse i bio bi lepsi osecaj deklasirati Hrvate nego Kiprane!!!

NoWiCa

pre 15 godina

Extra :)) Dobro smo proshli...Svi imaju relativno velike shanse da prodju... Prizheljkivao sam Zvezda - Hajduk ali shteta... :(

marko

pre 15 godina

@Stefan DELIJA
Koga je briga kako su hrvati i bosanci prosli u zrebu? Interesovalo bi me samo da je hajduk, sa zvezdom dobio sansu da malo uefa izbaci nas i njih zbog navijaca. U drugim varijantama, bi trebalo da nas boli uvo. Iz objektivnih razloga... Pogledaj njihove portale sportske ili ne, vrve od antisrpstva (slucaj Hrgovic)

scepan mali

pre 15 godina

@ guerilla

APOEL Nikosia je druga ekipa na Kipru, a ne treca ekipa na Cipru!!!
Zasto ce APOEL biti bolji? Zato sto ajduka ceka (tradicionalni) rani oprostaj od Evrope?

Kad je najteze

pre 15 godina

Zvezdu ceka pravi pakao na kipru, molim se samo da ne padnu psiholski jer navijaci Apoela navijaju svih 90 minuta..Drzi te se ...

faca No 1 u gradu!!

pre 15 godina

Dobro je ,moglo je i bolje i gore,, ajmo sad svi ajde bre ajde da se pokrene masina da kidamo da razbijamo da osvajamo!!

DELIJE NBG!!

sensei

pre 15 godina

Dobro je. Dobar zreb za sve! Svi imaju sansu za prolaz. Mislim da ce bar dva nasa tima proci dalje. Kada pogledam koga su Vosa i Borac mogli dobiti ovo je odlicno.

naselje

pre 15 godina

Ajmo Vossso, bilo bi bolje da smo dobili one rumune, mada ako nam proradi napad i protiv ovih imamo sanse. Samo kad smo izbegli Spance, lane atletiko, a ove je godine mogla la korunja...
VOJVODINA JEDNA JEDINA POLA BELA POLA CRVENA

Peya_FCRS

pre 15 godina

Ok rival, prolazimo 100 posto,a sto se tice Partizana i LS, nece proci sigurno, al sto mi nekad ne dobijem nekog lakseg kao oni!

Marko UZICE

pre 15 godina

Mislim da svi klubovi mogu da prodju u prvo kola kupa UEFA.
ALI, uvek postoji jedno veliko ALI, Vojvodina mora da ostvari sto bolji rezultat kod kuce, da bi se nadala prolazu. Borac ce sada u gostovanje mnogo lakse stici svojim AUTOBUSOM, putovace samo 7 do 8 casova, sto je u poredjenju sa Moldavijom 4 puta manje, pa ocekujem 1-4 u SOFIJI.
A moja ZVEZDA imace priliku da se jos bolje uigra za ligu UEFA.

PUNO SRECE SVIM SRPSKIM KLUBOVIMA.

PS. I PARTIZAN SA KEZMANOM imace uvek 12 igraca na terenu protiv 10 FENEROVIH.

Dekicar

pre 15 godina

Dobro smo prosli...Dobro je za pocetak neki ,ne tako jak klub...A sad pojacanja!!!Jel vi vidite, gospodo iz uprave na koje timove mozemo da naletimo, u sledecem kolu??

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Koliko znam, dobro poznat protivnik sa priprema...Ma 100 % prolazimo! Sto se tice Vose i Borca, mislim da ce biti gusto, kao i uvek, i da ce poprimati golove u zadnja 2 minuta, kao i uvek...

Pedja

pre 15 godina

Ubicemo ih ko sto ih niko nikad ubio nije!!! Kakvi crni Kiprani,kad 28. budu videli punu Marakanu,ima da se otkinu...AL CEMO DA GRMIMO-POZDRAV SVIM DELIJAMA!!!

delija 032

pre 15 godina

Nadao sam se Hajduku ali dobro je i ovo.Prolazimo lagano.

Zvezda mi je sve Zvezda zivot je
crce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te!

Zivim za sever

pre 15 godina

extra....bolje nije moglo....mnogo sam zeleo mecheve sa hajdukom i torcidom ....ali nema veze....videcemo se u grupi mozda......sve klubove je zreb dobro posluzio osim groblja.....
sve se vraca!!!

Sledeci !

pre 15 godina

Ovi zvijezdini progutali "H", vidis kako su nasi divni sve lepo napisali...
E izem ti Izrael, opet dobismo centralnu Evropu !?

milosh

pre 15 godina

samo se vi nadajte da cete proci apoel nicoziu..najpoznatiji tim sa kipra...imaju ogromnu podrsku svaku utakmicu i oni su napoznatiji tim sa kipra a ne anortozis i omonija...sanse su 60-40 za kiprane zivi bili pa videli....

Stefan DELIJA

pre 15 godina

APOEL je po kvalitetu 3. klub u Kipru,iza Anortozisa i Omonie,tako da nebi trebalo biti problema.Ne treba ih podcjenjivati,ali mislim da moramo da ih izbacimo,cak imamo prednost domaceg terena.Velika ce biti cast za jedan APOEL da otvori sezonu na novoj renoviranoj Mari.Sto se tice Vojvodine i Borca,mislim da su imali srece na zrijebu s` obzirom kakve su protivnike dobili hrvatski i bosanski klubovi...

aleksa/borac cacak

pre 15 godina

dobro je mozemo opet busom!
Ma super dobismo najlakseg i ostali nisu lose prosli.Samo hrabro borac igrajte ko u smederevu i dobijamo

Delija RS

pre 15 godina

Nasi klubovi su dobro prosli,izvukli smo najslabije moguce protivnike( mozda je jedino ta Vlaznija slabija)! Ali ja sam se ipak razocarao kad Hajduk ode Deportivu,ali nema veze,ima vremena za obracun sa Torcidom! ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE!

Niksicko pivo

pre 15 godina

Nije moglo bolje za Zvezdu.. Sto lak protivnik(ne toliko lak) jos igramo prvu utakmicu u goste tako da tere ce da miruje mjesec dana....

nish LI JE

pre 15 godina

bice vrlo, vrlo tesko...

slabo igramo,
...a setite se da smo
pre 4-5 godina u revansu 2. kola kval. za CL JEDVA PROSLI ja mislim OMONIJU golom milenka acimovica 5 minuta pre kraja, (1-1), (2-1),
realno je da prodjemo,
ali nije nerealno da ispadnemo,

...pa i rapid je u sredu igubio od njihovog sampiona,

...KOME MI JOS MOZ DA BUDEMO BAUK

Stefan DELIJA

pre 15 godina

APOEL je po kvalitetu 3. klub u Kipru,iza Anortozisa i Omonie,tako da nebi trebalo biti problema.Ne treba ih podcjenjivati,ali mislim da moramo da ih izbacimo,cak imamo prednost domaceg terena.Velika ce biti cast za jedan APOEL da otvori sezonu na novoj renoviranoj Mari.Sto se tice Vojvodine i Borca,mislim da su imali srece na zrijebu s` obzirom kakve su protivnike dobili hrvatski i bosanski klubovi...

Marko UZICE

pre 15 godina

Mislim da svi klubovi mogu da prodju u prvo kola kupa UEFA.
ALI, uvek postoji jedno veliko ALI, Vojvodina mora da ostvari sto bolji rezultat kod kuce, da bi se nadala prolazu. Borac ce sada u gostovanje mnogo lakse stici svojim AUTOBUSOM, putovace samo 7 do 8 casova, sto je u poredjenju sa Moldavijom 4 puta manje, pa ocekujem 1-4 u SOFIJI.
A moja ZVEZDA imace priliku da se jos bolje uigra za ligu UEFA.

PUNO SRECE SVIM SRPSKIM KLUBOVIMA.

PS. I PARTIZAN SA KEZMANOM imace uvek 12 igraca na terenu protiv 10 FENEROVIH.

Zivim za sever

pre 15 godina

extra....bolje nije moglo....mnogo sam zeleo mecheve sa hajdukom i torcidom ....ali nema veze....videcemo se u grupi mozda......sve klubove je zreb dobro posluzio osim groblja.....
sve se vraca!!!

nish LI JE

pre 15 godina

bice vrlo, vrlo tesko...

slabo igramo,
...a setite se da smo
pre 4-5 godina u revansu 2. kola kval. za CL JEDVA PROSLI ja mislim OMONIJU golom milenka acimovica 5 minuta pre kraja, (1-1), (2-1),
realno je da prodjemo,
ali nije nerealno da ispadnemo,

...pa i rapid je u sredu igubio od njihovog sampiona,

...KOME MI JOS MOZ DA BUDEMO BAUK

sensei

pre 15 godina

Dobro je. Dobar zreb za sve! Svi imaju sansu za prolaz. Mislim da ce bar dva nasa tima proci dalje. Kada pogledam koga su Vosa i Borac mogli dobiti ovo je odlicno.

aleksa/borac cacak

pre 15 godina

dobro je mozemo opet busom!
Ma super dobismo najlakseg i ostali nisu lose prosli.Samo hrabro borac igrajte ko u smederevu i dobijamo

delija 032

pre 15 godina

Nadao sam se Hajduku ali dobro je i ovo.Prolazimo lagano.

Zvezda mi je sve Zvezda zivot je
crce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te!

Pedja

pre 15 godina

Ubicemo ih ko sto ih niko nikad ubio nije!!! Kakvi crni Kiprani,kad 28. budu videli punu Marakanu,ima da se otkinu...AL CEMO DA GRMIMO-POZDRAV SVIM DELIJAMA!!!

Delija RS

pre 15 godina

Nasi klubovi su dobro prosli,izvukli smo najslabije moguce protivnike( mozda je jedino ta Vlaznija slabija)! Ali ja sam se ipak razocarao kad Hajduk ode Deportivu,ali nema veze,ima vremena za obracun sa Torcidom! ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE!

aleksa/borac cacak

pre 15 godina

nemoj slucajno da je palo napamet nekom da idemo avionom,vidite da je ovo dobitna kombinacija. A za visak igraci dobiju premije i super.Samo bez respekta imamo dobar tim

Dragoslav - dragi

pre 15 godina

Moj otac,istaknuti strucnjak,Rade Jokic imao je to zadovoljstvo da radi u APOEL-u 2 sezone i istice nemacku disciplinu u njihovim redovima.Tehnicki su vrlo potkovani,imaju kondicije da trce 180 min.bez prestanka.Vrlo su agresivni u duelima i krasi ih leprsava igra po bokovima,uz to imaju ogromnu podrsku armije navijaca koji prave jednu od najpaklenijih atmosfera u Evropi.Iako zvezdas Rade kaze da su vece sanse na strani APOEL-a.Zveda mora da pojaca zadnju liniju,a Jokic resenje vidi u dovodjenju fudbalskog kostolomca iz Sumadije Ar. RAJKOVIC PREDRAGA popularnog PEDJU.Vojvodina i Borac ce da prodju,solidni su to kolektivi. POZDRAV SVIM DELIJAMA

Manki NS

pre 15 godina

Vosa je dobro prosla s obzirom koga je sve mogla da dobije. Hapoel je 13 puta bio prvak Izraela i 11 puta je osvajao kup, istucu se dva Bugara(ne znam kako se zovu). Prosle sezone su bili 7 u prvenstvu. Sve u svemu mozemo ih proci. Mislim da je zreb bio dobar za sve nase klubove, zelim da svi prodju, ali mislim da ce proci samo Vosa i Zvezda.

VOJVODINA NOVI SAD

naselje

pre 15 godina

Ajmo Vossso, bilo bi bolje da smo dobili one rumune, mada ako nam proradi napad i protiv ovih imamo sanse. Samo kad smo izbegli Spance, lane atletiko, a ove je godine mogla la korunja...
VOJVODINA JEDNA JEDINA POLA BELA POLA CRVENA

joe gr

pre 15 godina

za zvezdu je ovo kraj pocetka.mislim da je zvezda i ova nikosia na istom rangu.bice gusto ko ce da prodje,mislim da ce nikosia dalje.

Stanislav

pre 15 godina

Vidim deca su silno razocarana sto nismo izvukli Hajduk.Malo podsecanje:Hajduk je jedini tim iz bivse Juge sa kojim Zvezda ima negativan skor tako da je vise nego dobro sto ih nismo izvukli.S obzirom kakav tim imamo a i kakva je sveukupna situacija u klubu mislim da ce i Kiprani biti vrlo nezgodn protivnik.Sto neko rece realno je da prodjemo ali nije nerealno i da ispadnemo.

scepan mali

pre 15 godina

Sreca za Cacane da mogu brzo sa autobusom do Sofije, iako mislim da bi ovaj zreb i celo prvo kolo kvalikacija trebalo ponistiti, jer nema Gorocrnaca u drugom kolu. Nije posteno.

Joksos

pre 15 godina

Mislim da ce borac sada jos vise puniti stadion kraj morave u nasoj ligi. Sinoc su sve lokalne televizije prenosile utakmicu sa Daciom.
Ako borac bude igrao zatvoreno kao do sada ima sanse posto im je napad veoma los.

Uglavnom I borac, i zvezda i vojvodina(koja takodje igra zatvoreno i vrlo je nepredvidiva) imaju realne sanse da prodju dalje

pozdrav za sve cacane i ocekujemo od kola i topala novi stadion koji su obecali za 2010 godinu.

Stefan CA

pre 15 godina

Borac isao busom ili avionom proci ce dalje , samo hrabro momci svi smo uz vas. Vosi zelim puno srece i da se oni plasiraju u prvo kolo Uefa kupa. Zvezdi zelim da ispadne i iako je izvukla krs ekipu od njih samih veceg krsa nema

Vuk

pre 15 godina

@Stefan Delija
Nemoj nas stadion da zoves Mara, zvuci jadno.

@Pedja
Ajde budi malo realniji - Zvezda sto godina nije nikog ubila, ispadali smo od CSKA iz Kijeva, Zerminala iz Belgije, a i norveski Tromzo nas je odvalio.
I nije valjda da mislis da ce tim sa Kipra da napuni stadion?

Ljudi, osvestite se! Zvezda je samo mrlja onoga sto je nekad bila, ne lozite se u prazno!

PFC

pre 15 godina

Ok rival, prolazimo 100 posto,a sto se tice Partizana i LS, nece proci sigurno, al sto mi nekad ne dobijem nekog lakseg kao oni!
(Peya_FCRS, 1. avgust 2008 13:57)

Pa covece gde ces lakseg protivnika od Rendzersa ???

drT

pre 15 godina

Zvezdi nece biti nimalo lako. Apoel ima dobru ekipu, u kojoj je nekoliko odlicnih fudbalera. Cak i nekih koji bi i za Zvezdu bili pojacanja, poput Nuna Moraisa, bivseg fudbalera Celzija, Marcina Zevlakova (Muskron, Mec, Gent), Kamila Kosovskog (Kajzerslautern, Kjevo), Josta Broersa (Groningen, Utreht). Jedina nada nam je Zemanovo iskustvo i znanje.

jedan je Baka

pre 15 godina

he he, jaki su ovi Delije. sad kad su izbjegli Hajduka su odjednom opasni i htjeli bi se razračunavat. :) Nije Poljud za vas ljudi.

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Koliko znam, dobro poznat protivnik sa priprema...Ma 100 % prolazimo! Sto se tice Vose i Borca, mislim da ce biti gusto, kao i uvek, i da ce poprimati golove u zadnja 2 minuta, kao i uvek...

Dekicar

pre 15 godina

Dobro smo prosli...Dobro je za pocetak neki ,ne tako jak klub...A sad pojacanja!!!Jel vi vidite, gospodo iz uprave na koje timove mozemo da naletimo, u sledecem kolu??

Sledeci !

pre 15 godina

Ovi zvijezdini progutali "H", vidis kako su nasi divni sve lepo napisali...
E izem ti Izrael, opet dobismo centralnu Evropu !?

Da i komsiji crkne krava

pre 15 godina

Kako vas nije sramota na nas zreb komentariste "Inter Baku - Fener", a vas, ma skim vi igrali, "prolazimo lagano".
Da li ste vi videli vase igrace? Da li ste videli vasu igru?
ajte bre molim vas ...

Kad je najteze

pre 15 godina

Zvezdu ceka pravi pakao na kipru, molim se samo da ne padnu psiholski jer navijaci Apoela navijaju svih 90 minuta..Drzi te se ...

grobar

pre 15 godina

Zvezda ce takooooo da pukne od Apoela da je to neverovatno!!Na Kipru ce biti 2;0,a u Beogradu 0;0.Grobarima pricaju kao Inter Baku nije imao srece i slicno.Mi smo bar u kvalifikacijama za LS ,a vi o tome mozete samo da sanjate i da se secate vase "zlatne"91!! P A R T I Z A N ! ! !

mirko22

pre 15 godina

pogledajte komentar sa sajta czv...

„Срећу“ црвено-белима на жребу у Ниону донели су Горан Буњевчевић и Мирко Абрамовић пошто су потенцијални Звездини противници били Хајдук Сплит, израелски Кирјат Шмона и Нетања, кипарска Омонија и албанска Влазнија.

BOZE BOZE...

faca No 1 u gradu!!

pre 15 godina

Dobro je ,moglo je i bolje i gore,, ajmo sad svi ajde bre ajde da se pokrene masina da kidamo da razbijamo da osvajamo!!

DELIJE NBG!!

milosh

pre 15 godina

samo se vi nadajte da cete proci apoel nicoziu..najpoznatiji tim sa kipra...imaju ogromnu podrsku svaku utakmicu i oni su napoznatiji tim sa kipra a ne anortozis i omonija...sanse su 60-40 za kiprane zivi bili pa videli....

scepan mali

pre 15 godina

@ guerilla

APOEL Nikosia je druga ekipa na Kipru, a ne treca ekipa na Cipru!!!
Zasto ce APOEL biti bolji? Zato sto ajduka ceka (tradicionalni) rani oprostaj od Evrope?

DELIJA do groba

pre 15 godina

Dobro je i ovako ali da smo nagazili na Hajduk bilo bi mnogo mnogo lepse i bio bi lepsi osecaj deklasirati Hrvate nego Kiprane!!!

Mika

pre 15 godina

Pa dobro bre gde je ta Evropa,hocemo li je docekati, sve neki Azerbejdzan,Turska,Kipar,Izrael,jedino Borac igra s klubom iz Evrope! Prolaze svi.Napred Srbi!!!

marko

pre 15 godina

@Stefan DELIJA
Koga je briga kako su hrvati i bosanci prosli u zrebu? Interesovalo bi me samo da je hajduk, sa zvezdom dobio sansu da malo uefa izbaci nas i njih zbog navijaca. U drugim varijantama, bi trebalo da nas boli uvo. Iz objektivnih razloga... Pogledaj njihove portale sportske ili ne, vrve od antisrpstva (slucaj Hrgovic)

nije vazno

pre 15 godina

Ne znam sto prizivamo Hajduk kad cemo i s ovima jedva da izadjemo na kraj, a necu biti iznenadjen ni ako puknemo. Zvezda je katastrofalna i nase propadanje je iz sezone u sezonu sve jasnije. Mi odavno nismo ozbiljna fudbalska zemlja, a sa ovakvim nacinom vodjenja kluba necemo jos dugo, dugo biti neki faktor u Evropi. Odavno je proslo vreme kad su nam Kiprani i ostala buranija bili topovsko meso i kad smo im davali po 5 komada. Na zalost, kakva drzava takav i fudbal. A moglo je sve da bude i drugacije.
Ipak, Zvezdo volim te!!!

borac

pre 15 godina

Kakvi su klubovi bili nosioci kao Besiktas,Braga i Aris Vosa i Borac su imali srece i imaju sansu za prolaz dalje.Nase komsije nisu imale srece.Zvezda je dobila protivnika sa Kipra ali to ne mora da znaci da je slab.Srecno u mecevima,Partizan u ligi sampiona!!!!!!!!!

Niksicko pivo

pre 15 godina

Nije moglo bolje za Zvezdu.. Sto lak protivnik(ne toliko lak) jos igramo prvu utakmicu u goste tako da tere ce da miruje mjesec dana....

Peya_FCRS

pre 15 godina

Ok rival, prolazimo 100 posto,a sto se tice Partizana i LS, nece proci sigurno, al sto mi nekad ne dobijem nekog lakseg kao oni!

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

vojvodina i borac ne prolaze.zvezda dobia ove indijance ali puca u 3.kolo.JEDINI SRPSKI EVROPSKI KLUB 08/09:FK Partizan

vladablok9a

pre 15 godina

a celog zivota kukate kako neko ima srece sa zrebom samo vi ne, a da nenabrajam sve papke koje ste izvlacili ali ovo danas je ipak neprevazidjeno od 11 klubova 2 su sa kipra i bas kipranina izvucete pa mislim stvarno kako uvek najteze umesto deportivo koga bi lagano prosli

Srbija

pre 15 godina

Zvezda bas nije imala srece, kud da izvuce Apoel sa Kipra
znamo svi koliko je jaka kiparska liga
ipak je to pretezek protivnik
steta
nista vidimo se sledece sezone

DELIJA ZAPAD

pre 15 godina

Predvodjeni intelektualnim likovima Toplicom from Svilajnac i cuvenim manekenom crnih kosulja Bunjom, covekom koji je nevidjena ikona Zvezdine istorije, ispascemo od cuevenog Apoela. Seljacine, nmars iz Zvezde!

Zvezdas do koske

pre 15 godina

samo se vi nadajte da cete proci apoel nicoziu..najpoznatiji tim sa kipra...imaju ogromnu podrsku svaku utakmicu i oni su napoznatiji tim sa kipra a ne anortozis i omonija...sanse su 60-40 za kiprane zivi bili pa videli....
(milosh, 1. avgust 2008 13:55)

A jel' brate, dal' su to po tebi sanse partizana da prodjete Fener 135-25 ?

nikola

pre 15 godina

prvo moram da kazem da zivim na kipru vec sedam godina i dan je najveca glupost koju sam procitao ovde gde covek kaze da apoel je fizicki potkovan. to nije tacno kparsko prvenstvo je slabo ali cinjenica je da apoel slab za zvezdu.

NoWiCa

pre 15 godina

Extra :)) Dobro smo proshli...Svi imaju relativno velike shanse da prodju... Prizheljkivao sam Zvezda - Hajduk ali shteta... :(

delija kotor

pre 15 godina

ne znam...imajuci u vidu nasu formu,dovodjenje novih anonimusa i to na probu 14 dana prije prve utakmice...apoelove navijace koje ne prestaju da urlaju,njihove napaljene igrace,zbunjenost nasih igraca u takvim situacijama...mnogo me podsjeca na mec sa arisom.daj Boze da nisam u pravu.Napred Zvezdo!

Alexandar Kosovo

pre 15 godina

Sad ili Nikad !!!Napred Zvezdo!!! Prizeljkivao sam hrvate, uh ali ko zna zasto je to dobro?! Mozda se sretnemo u grupi pa ... Borac i Vojvodina srecno na ispitu za ulazak u evropsko takmicenje. Pozdrav sa Kosova za sve DELIJE!!!

milosh

pre 15 godina

@zvezdas do koske

kao prvo nisam navijac partizana..a na kipru sam radio dugo godina i mogu da kazem da je apoel jedan vrlo ozbiljan rival sa freneticnim navijacima i vrhunskim fudbalerima za zvezdu u ovom trenutku.bice neizvesno ali prateci formu zvezde i igru apoela kiparski predstavnik ima vece sanse da prodje i to je realnost...e sad,ako marakana ucini svoje...zvezda ima sigurno sansu...ali mislim da ce glat izgubiti u nikoziji.pozz

grobari crna gora GACEVIC

pre 15 godina

vojvodina i borac ne prolaze.zvezda dobia ove indijance ali puca u 3.kolo.JEDINI SRPSKI EVROPSKI KLUB 08/09:FK Partizan

grobar

pre 15 godina

Zvezda ce takooooo da pukne od Apoela da je to neverovatno!!Na Kipru ce biti 2;0,a u Beogradu 0;0.Grobarima pricaju kao Inter Baku nije imao srece i slicno.Mi smo bar u kvalifikacijama za LS ,a vi o tome mozete samo da sanjate i da se secate vase "zlatne"91!! P A R T I Z A N ! ! !

Stefan DELIJA

pre 15 godina

APOEL je po kvalitetu 3. klub u Kipru,iza Anortozisa i Omonie,tako da nebi trebalo biti problema.Ne treba ih podcjenjivati,ali mislim da moramo da ih izbacimo,cak imamo prednost domaceg terena.Velika ce biti cast za jedan APOEL da otvori sezonu na novoj renoviranoj Mari.Sto se tice Vojvodine i Borca,mislim da su imali srece na zrijebu s` obzirom kakve su protivnike dobili hrvatski i bosanski klubovi...

delija 032

pre 15 godina

Nadao sam se Hajduku ali dobro je i ovo.Prolazimo lagano.

Zvezda mi je sve Zvezda zivot je
crce moje je uvek uz tebe Zvezdo volim te!

Stefan CA

pre 15 godina

Borac isao busom ili avionom proci ce dalje , samo hrabro momci svi smo uz vas. Vosi zelim puno srece i da se oni plasiraju u prvo kolo Uefa kupa. Zvezdi zelim da ispadne i iako je izvukla krs ekipu od njih samih veceg krsa nema

PFC

pre 15 godina

Ok rival, prolazimo 100 posto,a sto se tice Partizana i LS, nece proci sigurno, al sto mi nekad ne dobijem nekog lakseg kao oni!
(Peya_FCRS, 1. avgust 2008 13:57)

Pa covece gde ces lakseg protivnika od Rendzersa ???

Da i komsiji crkne krava

pre 15 godina

Kako vas nije sramota na nas zreb komentariste "Inter Baku - Fener", a vas, ma skim vi igrali, "prolazimo lagano".
Da li ste vi videli vase igrace? Da li ste videli vasu igru?
ajte bre molim vas ...

Marko UZICE

pre 15 godina

Mislim da svi klubovi mogu da prodju u prvo kola kupa UEFA.
ALI, uvek postoji jedno veliko ALI, Vojvodina mora da ostvari sto bolji rezultat kod kuce, da bi se nadala prolazu. Borac ce sada u gostovanje mnogo lakse stici svojim AUTOBUSOM, putovace samo 7 do 8 casova, sto je u poredjenju sa Moldavijom 4 puta manje, pa ocekujem 1-4 u SOFIJI.
A moja ZVEZDA imace priliku da se jos bolje uigra za ligu UEFA.

PUNO SRECE SVIM SRPSKIM KLUBOVIMA.

PS. I PARTIZAN SA KEZMANOM imace uvek 12 igraca na terenu protiv 10 FENEROVIH.

Delija RS

pre 15 godina

Nasi klubovi su dobro prosli,izvukli smo najslabije moguce protivnike( mozda je jedino ta Vlaznija slabija)! Ali ja sam se ipak razocarao kad Hajduk ode Deportivu,ali nema veze,ima vremena za obracun sa Torcidom! ZVEZDA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE!

Muzicki_saradnik

pre 15 godina

Koliko znam, dobro poznat protivnik sa priprema...Ma 100 % prolazimo! Sto se tice Vose i Borca, mislim da ce biti gusto, kao i uvek, i da ce poprimati golove u zadnja 2 minuta, kao i uvek...

nish LI JE

pre 15 godina

bice vrlo, vrlo tesko...

slabo igramo,
...a setite se da smo
pre 4-5 godina u revansu 2. kola kval. za CL JEDVA PROSLI ja mislim OMONIJU golom milenka acimovica 5 minuta pre kraja, (1-1), (2-1),
realno je da prodjemo,
ali nije nerealno da ispadnemo,

...pa i rapid je u sredu igubio od njihovog sampiona,

...KOME MI JOS MOZ DA BUDEMO BAUK

Kad je najteze

pre 15 godina

Zvezdu ceka pravi pakao na kipru, molim se samo da ne padnu psiholski jer navijaci Apoela navijaju svih 90 minuta..Drzi te se ...

Pedja

pre 15 godina

Ubicemo ih ko sto ih niko nikad ubio nije!!! Kakvi crni Kiprani,kad 28. budu videli punu Marakanu,ima da se otkinu...AL CEMO DA GRMIMO-POZDRAV SVIM DELIJAMA!!!

milosh

pre 15 godina

samo se vi nadajte da cete proci apoel nicoziu..najpoznatiji tim sa kipra...imaju ogromnu podrsku svaku utakmicu i oni su napoznatiji tim sa kipra a ne anortozis i omonija...sanse su 60-40 za kiprane zivi bili pa videli....

Dragoslav - dragi

pre 15 godina

Moj otac,istaknuti strucnjak,Rade Jokic imao je to zadovoljstvo da radi u APOEL-u 2 sezone i istice nemacku disciplinu u njihovim redovima.Tehnicki su vrlo potkovani,imaju kondicije da trce 180 min.bez prestanka.Vrlo su agresivni u duelima i krasi ih leprsava igra po bokovima,uz to imaju ogromnu podrsku armije navijaca koji prave jednu od najpaklenijih atmosfera u Evropi.Iako zvezdas Rade kaze da su vece sanse na strani APOEL-a.Zveda mora da pojaca zadnju liniju,a Jokic resenje vidi u dovodjenju fudbalskog kostolomca iz Sumadije Ar. RAJKOVIC PREDRAGA popularnog PEDJU.Vojvodina i Borac ce da prodju,solidni su to kolektivi. POZDRAV SVIM DELIJAMA

vladablok9a

pre 15 godina

a celog zivota kukate kako neko ima srece sa zrebom samo vi ne, a da nenabrajam sve papke koje ste izvlacili ali ovo danas je ipak neprevazidjeno od 11 klubova 2 su sa kipra i bas kipranina izvucete pa mislim stvarno kako uvek najteze umesto deportivo koga bi lagano prosli

jedan je Baka

pre 15 godina

he he, jaki su ovi Delije. sad kad su izbjegli Hajduka su odjednom opasni i htjeli bi se razračunavat. :) Nije Poljud za vas ljudi.

Zivim za sever

pre 15 godina

extra....bolje nije moglo....mnogo sam zeleo mecheve sa hajdukom i torcidom ....ali nema veze....videcemo se u grupi mozda......sve klubove je zreb dobro posluzio osim groblja.....
sve se vraca!!!

joe gr

pre 15 godina

za zvezdu je ovo kraj pocetka.mislim da je zvezda i ova nikosia na istom rangu.bice gusto ko ce da prodje,mislim da ce nikosia dalje.

Stanislav

pre 15 godina

Vidim deca su silno razocarana sto nismo izvukli Hajduk.Malo podsecanje:Hajduk je jedini tim iz bivse Juge sa kojim Zvezda ima negativan skor tako da je vise nego dobro sto ih nismo izvukli.S obzirom kakav tim imamo a i kakva je sveukupna situacija u klubu mislim da ce i Kiprani biti vrlo nezgodn protivnik.Sto neko rece realno je da prodjemo ali nije nerealno i da ispadnemo.

Vuk

pre 15 godina

@Stefan Delija
Nemoj nas stadion da zoves Mara, zvuci jadno.

@Pedja
Ajde budi malo realniji - Zvezda sto godina nije nikog ubila, ispadali smo od CSKA iz Kijeva, Zerminala iz Belgije, a i norveski Tromzo nas je odvalio.
I nije valjda da mislis da ce tim sa Kipra da napuni stadion?

Ljudi, osvestite se! Zvezda je samo mrlja onoga sto je nekad bila, ne lozite se u prazno!

Srbija

pre 15 godina

Zvezda bas nije imala srece, kud da izvuce Apoel sa Kipra
znamo svi koliko je jaka kiparska liga
ipak je to pretezek protivnik
steta
nista vidimo se sledece sezone

mirko22

pre 15 godina

pogledajte komentar sa sajta czv...

„Срећу“ црвено-белима на жребу у Ниону донели су Горан Буњевчевић и Мирко Абрамовић пошто су потенцијални Звездини противници били Хајдук Сплит, израелски Кирјат Шмона и Нетања, кипарска Омонија и албанска Влазнија.

BOZE BOZE...

DELIJA ZAPAD

pre 15 godina

Predvodjeni intelektualnim likovima Toplicom from Svilajnac i cuvenim manekenom crnih kosulja Bunjom, covekom koji je nevidjena ikona Zvezdine istorije, ispascemo od cuevenog Apoela. Seljacine, nmars iz Zvezde!

Sledeci !

pre 15 godina

Ovi zvijezdini progutali "H", vidis kako su nasi divni sve lepo napisali...
E izem ti Izrael, opet dobismo centralnu Evropu !?

Peya_FCRS

pre 15 godina

Ok rival, prolazimo 100 posto,a sto se tice Partizana i LS, nece proci sigurno, al sto mi nekad ne dobijem nekog lakseg kao oni!

nije vazno

pre 15 godina

Ne znam sto prizivamo Hajduk kad cemo i s ovima jedva da izadjemo na kraj, a necu biti iznenadjen ni ako puknemo. Zvezda je katastrofalna i nase propadanje je iz sezone u sezonu sve jasnije. Mi odavno nismo ozbiljna fudbalska zemlja, a sa ovakvim nacinom vodjenja kluba necemo jos dugo, dugo biti neki faktor u Evropi. Odavno je proslo vreme kad su nam Kiprani i ostala buranija bili topovsko meso i kad smo im davali po 5 komada. Na zalost, kakva drzava takav i fudbal. A moglo je sve da bude i drugacije.
Ipak, Zvezdo volim te!!!

borac

pre 15 godina

Kakvi su klubovi bili nosioci kao Besiktas,Braga i Aris Vosa i Borac su imali srece i imaju sansu za prolaz dalje.Nase komsije nisu imale srece.Zvezda je dobila protivnika sa Kipra ali to ne mora da znaci da je slab.Srecno u mecevima,Partizan u ligi sampiona!!!!!!!!!

milosh

pre 15 godina

@zvezdas do koske

kao prvo nisam navijac partizana..a na kipru sam radio dugo godina i mogu da kazem da je apoel jedan vrlo ozbiljan rival sa freneticnim navijacima i vrhunskim fudbalerima za zvezdu u ovom trenutku.bice neizvesno ali prateci formu zvezde i igru apoela kiparski predstavnik ima vece sanse da prodje i to je realnost...e sad,ako marakana ucini svoje...zvezda ima sigurno sansu...ali mislim da ce glat izgubiti u nikoziji.pozz

sensei

pre 15 godina

Dobro je. Dobar zreb za sve! Svi imaju sansu za prolaz. Mislim da ce bar dva nasa tima proci dalje. Kada pogledam koga su Vosa i Borac mogli dobiti ovo je odlicno.

Dekicar

pre 15 godina

Dobro smo prosli...Dobro je za pocetak neki ,ne tako jak klub...A sad pojacanja!!!Jel vi vidite, gospodo iz uprave na koje timove mozemo da naletimo, u sledecem kolu??

aleksa/borac cacak

pre 15 godina

dobro je mozemo opet busom!
Ma super dobismo najlakseg i ostali nisu lose prosli.Samo hrabro borac igrajte ko u smederevu i dobijamo

Niksicko pivo

pre 15 godina

Nije moglo bolje za Zvezdu.. Sto lak protivnik(ne toliko lak) jos igramo prvu utakmicu u goste tako da tere ce da miruje mjesec dana....

faca No 1 u gradu!!

pre 15 godina

Dobro je ,moglo je i bolje i gore,, ajmo sad svi ajde bre ajde da se pokrene masina da kidamo da razbijamo da osvajamo!!

DELIJE NBG!!

naselje

pre 15 godina

Ajmo Vossso, bilo bi bolje da smo dobili one rumune, mada ako nam proradi napad i protiv ovih imamo sanse. Samo kad smo izbegli Spance, lane atletiko, a ove je godine mogla la korunja...
VOJVODINA JEDNA JEDINA POLA BELA POLA CRVENA

NoWiCa

pre 15 godina

Extra :)) Dobro smo proshli...Svi imaju relativno velike shanse da prodju... Prizheljkivao sam Zvezda - Hajduk ali shteta... :(

aleksa/borac cacak

pre 15 godina

nemoj slucajno da je palo napamet nekom da idemo avionom,vidite da je ovo dobitna kombinacija. A za visak igraci dobiju premije i super.Samo bez respekta imamo dobar tim

Manki NS

pre 15 godina

Vosa je dobro prosla s obzirom koga je sve mogla da dobije. Hapoel je 13 puta bio prvak Izraela i 11 puta je osvajao kup, istucu se dva Bugara(ne znam kako se zovu). Prosle sezone su bili 7 u prvenstvu. Sve u svemu mozemo ih proci. Mislim da je zreb bio dobar za sve nase klubove, zelim da svi prodju, ali mislim da ce proci samo Vosa i Zvezda.

VOJVODINA NOVI SAD

scepan mali

pre 15 godina

Sreca za Cacane da mogu brzo sa autobusom do Sofije, iako mislim da bi ovaj zreb i celo prvo kolo kvalikacija trebalo ponistiti, jer nema Gorocrnaca u drugom kolu. Nije posteno.

Joksos

pre 15 godina

Mislim da ce borac sada jos vise puniti stadion kraj morave u nasoj ligi. Sinoc su sve lokalne televizije prenosile utakmicu sa Daciom.
Ako borac bude igrao zatvoreno kao do sada ima sanse posto im je napad veoma los.

Uglavnom I borac, i zvezda i vojvodina(koja takodje igra zatvoreno i vrlo je nepredvidiva) imaju realne sanse da prodju dalje

pozdrav za sve cacane i ocekujemo od kola i topala novi stadion koji su obecali za 2010 godinu.

scepan mali

pre 15 godina

@ guerilla

APOEL Nikosia je druga ekipa na Kipru, a ne treca ekipa na Cipru!!!
Zasto ce APOEL biti bolji? Zato sto ajduka ceka (tradicionalni) rani oprostaj od Evrope?

DELIJA do groba

pre 15 godina

Dobro je i ovako ali da smo nagazili na Hajduk bilo bi mnogo mnogo lepse i bio bi lepsi osecaj deklasirati Hrvate nego Kiprane!!!

Mika

pre 15 godina

Pa dobro bre gde je ta Evropa,hocemo li je docekati, sve neki Azerbejdzan,Turska,Kipar,Izrael,jedino Borac igra s klubom iz Evrope! Prolaze svi.Napred Srbi!!!

marko

pre 15 godina

@Stefan DELIJA
Koga je briga kako su hrvati i bosanci prosli u zrebu? Interesovalo bi me samo da je hajduk, sa zvezdom dobio sansu da malo uefa izbaci nas i njih zbog navijaca. U drugim varijantama, bi trebalo da nas boli uvo. Iz objektivnih razloga... Pogledaj njihove portale sportske ili ne, vrve od antisrpstva (slucaj Hrgovic)

drT

pre 15 godina

Zvezdi nece biti nimalo lako. Apoel ima dobru ekipu, u kojoj je nekoliko odlicnih fudbalera. Cak i nekih koji bi i za Zvezdu bili pojacanja, poput Nuna Moraisa, bivseg fudbalera Celzija, Marcina Zevlakova (Muskron, Mec, Gent), Kamila Kosovskog (Kajzerslautern, Kjevo), Josta Broersa (Groningen, Utreht). Jedina nada nam je Zemanovo iskustvo i znanje.

delija kotor

pre 15 godina

ne znam...imajuci u vidu nasu formu,dovodjenje novih anonimusa i to na probu 14 dana prije prve utakmice...apoelove navijace koje ne prestaju da urlaju,njihove napaljene igrace,zbunjenost nasih igraca u takvim situacijama...mnogo me podsjeca na mec sa arisom.daj Boze da nisam u pravu.Napred Zvezdo!

nikola

pre 15 godina

prvo moram da kazem da zivim na kipru vec sedam godina i dan je najveca glupost koju sam procitao ovde gde covek kaze da apoel je fizicki potkovan. to nije tacno kparsko prvenstvo je slabo ali cinjenica je da apoel slab za zvezdu.

Zvezdas do koske

pre 15 godina

samo se vi nadajte da cete proci apoel nicoziu..najpoznatiji tim sa kipra...imaju ogromnu podrsku svaku utakmicu i oni su napoznatiji tim sa kipra a ne anortozis i omonija...sanse su 60-40 za kiprane zivi bili pa videli....
(milosh, 1. avgust 2008 13:55)

A jel' brate, dal' su to po tebi sanse partizana da prodjete Fener 135-25 ?

Alexandar Kosovo

pre 15 godina

Sad ili Nikad !!!Napred Zvezdo!!! Prizeljkivao sam hrvate, uh ali ko zna zasto je to dobro?! Mozda se sretnemo u grupi pa ... Borac i Vojvodina srecno na ispitu za ulazak u evropsko takmicenje. Pozdrav sa Kosova za sve DELIJE!!!