Petak, 01.08.2008.

13:01

Kežman za B92: Ne mogu na svoj klub

Izvor: B92

Kežman za B92: Ne mogu na svoj klub IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

cukce

pre 15 godina

ne razumem coveka ispada kao da nije profisionalac i vrhunski sportista pa ako si emotivno vezan za partizan dodji da igras u partizan novca si se nakupio dovoljno ( psv, celzi, atletiko, fener) da bi mogo da se vratis, ali ta demagogija ubi nas!

Alexandar Kosovo

pre 15 godina

Fenerbahce i Partizan, nebo i zemlja! hahahahahahaha Zao mi je grobari vec ste pukli kao tikva, dobra utakmica za 7+ kvota 3.00 Aragones i Jokanovic treneri, pa samo pogledajte u realnost i nista vise...

Samo Partizan

pre 15 godina

I da je istina da si los covek, i da je istina svaki negativni komentar koji je ovde ostavljen, vecno ostaje tamo neki datum, tamo neki 90 minut utakmice i vecno ostaje - SILOV'O SI ZVEZDU MATEJA!!!!

Partizan je večan

pre 15 godina

(Delija Tokyo, 2. avgust 2008 13:46)

Ako vec imas toliko godina,a mislis stvarno tako kao sto pises onda ti verovatno nesto nije u redu sa glavom.
Kao prvo,za Stankovica znam da nije hteo da igra protiv zvezde.Za Mihajlovica si mozda u pravu,ali za Stankovica nisi ni slucajno.
Druga stvar,ti kosarkasi protiv Partizana nisu igrali zbog toga sto su se plasili za svoju bezbednost,a ne zbog toga sto osecaju nesto posebno prema Partizanu!
Treca stvar,Mateja je junak(citaj legenda)juga.Veliki patriota koji pomaze svoj narod i pored svega toga cini mnoga druga dobra dela.Mozete vi da ga mrzite koliko hocete,a vidim da ga ti jako mrzis.Kad vas,inace ''sjajni'' napadac Zigic napravi karijeru kao Kezman onda se javite!Do tada bih vas zamolio da malo vise gledate u svoje dvoriste!

PS.Vidim da ti ni skola nije bas bila jaca strana jer coveku treba pola sata da razume sta si ti hteo da napises(kazes)!!!

PPS.U cemu je fazon sa potpisom,zasto si se drugacije potpisao???

Delija Tokyo

pre 15 godina

@Parizan je veca

decko ja imam tploko godina koliko nemalu ni tvoji roditelji.Sinisa i Deki nisu igrali ne zato sto nisu hteli vecje Sinisa imao drugi zuti a Deki i mancini su natoj utakmici bili povredjeni.WSto se tice americkih kosarkasa to sto im je neko rekao da ne dolaze u Srbiju to nema nikakve veze. Oni su odmah dobili sut kartu i rizikovali i nisu se plasirali u top 16.U sportu nema sentimentalnosti i kvazi patriotizma. Profesionalac si i ima di igras i protiv rodjene bracae. Ali ovde je u pitanju nesto drugo. Decko nema mesto u 11 od kada je dosao Aragones i na njegovo mesto igra Guiza i Kezman tvrdi pazar eto sta da seradija bih da igram ali tu je moj Partizan. Price za malu decu.Ionako se sprema da ide u Rusiju i na kraju ce dazavrsi kao Veljko u Partizanu velikom evropskom klubu

gravedigger_ns

pre 15 godina

Bravo Mateja kralju,ne na svoj klub,mada ce biti primoravanja ako ostane,i ako bude igrao ne verujem da ce se potruditi bas nesto. ali ovaj stav ti je na mestu i zato te grobari vole gde god bio,ako budes dolazio doziveces ovacije od tvojih GROBARA!!!!

sinisa

pre 15 godina

partizan ako neprimi 8 komada u svoju mrezu nije nista.hihi
nije vama jasno koliko je jaki fenerbasce.samo prihodi tog kluba godisnj su preko 45 miliona
a koliki u partizana.fenerbasce ima igrace koji kostaju preko 15 miliona eur a dali ima partizan nekog bar od 3 miliona.kezman i da neigra opet se partizanu isto pise.

milannl

pre 15 godina

Navijam za zvezdu ne mrzim partizan ali kezmana mrzim ne zbog toga sto je davao zvezdi golove i slicno nego kao prvo nije neki covek a jos manje igrac a kao drugo hvali se preko novina svima tj preporucuje tako da i ova izjava mi najvise lici na reklamu da voli partizan tj ili ide iz fenera ili nema mesta u prvih 11 tako da opet nesto pametuje i ulizuje se

Partizan je večan

pre 15 godina

Ja bi mu dao momentalno otkaz. Kakko ne moze pa on je profesionalac.Fenerbakce kosarkaski tim je trojici amerikanaca odmah dao otkaz sto nisu dosli u Beograd da igraju protiv Partizana. Zamislite da Ronaldo (MU) nece da igra protiv porugalskog kluba. Lukas Podolski je dao dva gola svojim poljacima na EP.Nije mu bilo sve jedno ali on je profesionalac i igrac Nemacke
(delija BB, 1. avgust 2008 21:06)


Verovatno si jos uvek osnovac jer vidim da se ne secas nekih stvari.Kada je zvezda igrala protiv Lacija,Mihajlovic i Stankovic nisu hteli da igraju.Oni tad nisu dobili otkaze.
A ove kosarkase sto pominjes,da te obavestim da oni nisu dolazili u Bg jer su se plasili za svoju sigurnost iako je Partizan Turcima garantovao za njihovu sigurnost.Eto zbog cega su oni dobili otkaze.A ti neznalice moras jos da pijes mleko,a ne da lupas ovde!!!

DDT

pre 15 godina

Na ovu smešno/tužnu izjavu Kežmana mogu da se pale samo oni najzadrtiji grobari koji su odavno realnosti rekli, "laku noć".
Pa, čovek je već ispao iz prve postave Fenera i sada pokušava da ubere neke patriJotske poene!??? Aloooo, Mateja, pravoslavni sine sa sve tetovažama, o čemu ti pričaš, majke ti???
Unapred kao ztražiš opravdanje što te neće biti u postavi???
Majstore, srpski fudbal jeste u haosu, ali barem navijači nisu toliko glupi da padnu na tako jevtine fore.

BETMENMILO

pre 15 godina

Matija Kežman nekad dobar fudbaler sa lošim manama, Pratim dosta njegove izjave dosta su zalosne odnosno GREBATORSKE da bi se dodvoriju nekom u fudbalski savez Srbije za tebe nema više mesta u reprezentaciji a i ne možes imat neku bitnu finkciju posle završetka karijere yato ti je bolje odradi svoj profesionalni angažman maksimalno ma gde kod da Igrao a ne da se ulzuješ i da padaš nisko

Nenad

pre 15 godina

Covek je rodjeni strelac, koga aragones misli da stavi u 1 tim ako ne mateju.......mislim dajte otkaz aragonesu evo ja cu da vodim fenerbahce.

Mare Uzice

pre 15 godina

...Za sada to ne funkcioniše kako treba, jer se sa njim radi tek nekoliko nedelja. Nedostaje vremena da se njegove ideje pretvore u delo"...tu je nasa sansa,AJMO CRNO BELIIII!!!

DzoniDrama

pre 15 godina

ako si ti kezmane toliki kralj, daj molim te autogol u istanbulu u 90. minutu pa da bude kasno za brazilce i turke da uzvrate, a onda crveni karton nakon igranja rukom u svom 16-ercu... skines lepo dres fenera i ponosno izadjes sa stadiona i imas zagarantovanu dozivotnu penziju od navijaca partizana i drzave srbije.

Boris

pre 15 godina

On je postao,ostao,i bice zauvek legenda juga... Sve sto je rekao,rekao je iz srca,to svi znamo ma koliko nekima(niza rasa) bilo tesko da to prihvate. I da,njegov gol u 90-tom minutu je ostao zapamcen u srcima svih Grobara..! Hvala ti legendo...

aca

pre 15 godina

ma veliki si ti igrac pa neces da igras protiv svog kluba.pre bih rekao da nema za tebe mesto u 11 cak ni na ovoj trening utakmici.

Sergio

pre 15 godina

čuj, šta imaju gani protiv Kežmana... Pa dečko je igrao pet derbija i dao Zvezdi pet golova, odnosno, NA SVAKOJ PO JEDAN; U SVAKOM DERBIJU GOL!!! Mateja CARE!!!

delija BB

pre 15 godina

Ja bi mu dao momentalno otkaz. Kakko ne moze pa on je profesionalac.Fenerbakce kosarkaski tim je trojici amerikanaca odmah dao otkaz sto nisu dosli u Beograd da igraju protiv Partizana. Zamislite da Ronaldo (MU) nece da igra protiv porugalskog kluba. Lukas Podolski je dao dva gola svojim poljacima na EP.Nije mu bilo sve jedno ali on je profesionalac i igrac Nemacke

MocaVukotic

pre 15 godina

Mateja Kezman je dao zumbulima gol u derbiju u zadnjem minutu, "razantnim udarcem" sa ivice 16-erca, i zauvek usao u srca svih Grobara...Sta god kasnije rekao ili uradio vise nema ni veze...on je NAŠ!

д.н.с.

pre 15 godina

Овај ЧОВЕК-ЉУДИНА-ГРОБАР ДО ГРОБА када престане да се бави играњем фудбала под хитно да постане председник Партизана и то доживотни.Овакви нам људи требају у клубу-који су срцем уз Партизан ма где били.Матеја Бог те благословио.

Boris D-Backs

pre 15 godina

Covek je definitivno punk-rocker, vidite mu samo tatoo na obe ruke. Kakav kralj. Partizan nema velike sanse, ali nikad se ne zna. Nek prodju prvo Baku, iako sam Zvezdas, navijam za bilo koji nas tim u Evro takmicenjima.

alexandra_pfc

pre 15 godina

Sta reci posle svih ovih komentara?!! Stvarno je sve receno... Ja cu jos samo da ponovim : JEDAN JE MATEJA KEZMAN!!!
Mateja brate sta god da bude uz tebe smo!!!!

Rocky Balboa

pre 15 godina

Neces da igras - okej, da li to znaci da ces se zbog toga odreci para koje bi zaradio igrajuci u Fenerbahceu ?
Ajde da vidimo da li si stvarno toliki navijac i da li vise volis klub od novca ?
Dakle Mateja,
sta vise volis-
NOVAC ILI PARTIZAN ?

Chana

pre 15 godina

Ova neprofesionalna izjava, data verovatno ishitreno, odmah nameće sledeću misao:
"Samo da neko ne javi gazdama za Tvoj patriotizam, oceniće ga kao idiotizam, a Tebi će presesti altruizam..."
Batali, Mateja-Srbine, gledaj ono od čega živiš, ne pali se na komentare onih koji su Te zaboravili čim si dig'o sidro!
Sve je to lepo na rečima, a u stvarnosti - i nije baš tako!
Sretno u budućnosti, Tebi i familiji...

grobar iskren

pre 15 godina

Sta vi imate sad protiv njega sto je on ovo izjavio(mislim na delije)?? Covjek to iskreno misli !! I ja da sam na njegovom mjestu i ja bi tako govorio pa makar bio najveci profesionalac... A on mozda i ode u PSG a i ako neode bice na klupi u feneru i svi ce mu pjevati... C****i oladite !!

Legenda bio i ostao

pre 15 godina

Sad je potpuno jasno da se ista stvar moze gledati iz dva ugla... Oni koji se raduju da komsiji crkne krava (...sedeces na klupi ali protiv Intera i sl.) i onih koji u toj izjavi vide CISTU EMOCIJU koju ovi prvi nikada doziveti nece... Elem... Bilo kako bilo, taj decko je NA SVAKOJ utakmici protiv VECNIH SAMOZVANIH BARI SVETSKIH SAMPIONA DAO GOL... Posle toga, sto se mene tice, mogao je da prestane da igra fudbal... A sto se tice Grobarskog srca... Evo komsije: Moze Partizan i da ne prodje ni Inter, moze Partizan i da nikada i ne osvoji ni nasu ligu a kamoli LS, svejedno je... ZA PARTIZAN NAVIJA KO DRZI DO SEBE... O ljubavi da ne pricamo... To je za komsije misaona imenica...

joki_vrsac

pre 15 godina

Okoreli sam ZVEZDAS!
Ali se ovde radi o samom karakteru, licnosti! Malo takvih ima... Svaka mu cast ako je sve ovo sto je rekao iz srca izvukao!

hile

pre 15 godina

kao i sto mnogi rekose ti si jednostavno u feneru visak,a i preplacen fudbaler koji prima 2.5 mil.eura godisnje. a sto se tice toga da nebi igrao,da sam ja predsjednik kluba igrao bi itekako,ili bi platio debelo kaznu. jesil profesionalac,ili ne?

PFC

pre 15 godina

Da volim crno-bele
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.

Na svetu nista lepse
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav
Prema crno-beloj boji.

Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu:
"Volim te Partizane!"

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za crno-bele boje.

---

Wlada88

pre 15 godina

Ne boj se Kezo, neces ni morati, s obzirom kako partizan igra, eventualno bi mogao da igras protiv Intera iz Bakua, jednog od najslavnijih i najopasnijih klubova u evropi!
kazem 'eventualno' posto prvo treba da prodjete MTK, a oni su takodje klasa kao i veliki Inter Baku!

Popaj

pre 15 godina

Da stvarno volis taj Partizan toliko koliko pricas, ne bi nikada otisao iz njega. Naravno, treba biti lud pa ne rezumeti zasto si otisao- za lovu, i to je sasvim OK, ali kad vec igras za lovu a ne iz ljubavi, ima da igras i protiv Partizana jer si sam taj put izabrao. Sve drugo je foliranje. Dakle Kezo- tihovanje tamo.

Red Star

pre 15 godina

Lepo je on to izracuno posto ce sedeti na klupi pored Guize i Dejvida da barem ima opravdanje za sedenje na klupi pred srpskim navijacima!

Rade DZevi

pre 15 godina

Pa, znas, ti i nemoras da igras protiv "Partizana"posto mozes , mozda , da "kumujes"ispadanju od MTK-a i prica je zavrsena , bez stresova.Probaj, mozda cete uspeti!

Експерт до експерта

pre 15 godina

Ma opusteno...neces ni igrati...Sedeces na klupi protiv Intera iz Bakua.....
(Dekicar, 1. avgust 2008 13:46)

Ти си онај што игра кошарку са два центра, два крила и беком?

srdjan

pre 15 godina

Kezman je dobar momak i to je sve u redu....Ipak nema prave potrebe za ovolikim ulizivanjem, od svih mogucih selektora reprezentacije, preko Partizana i navijaca.
Stvar je vrlo jasna - Kezman je visak u Feneru, grcevito mu se trazi drugi klub, makar i u Kini ili Koreji.
Danasnja izjava je u najmanju reku neukusna jer se Kezman bas ni malo ne pita da li ce biti u sastavu za to 3.kolo. Zato se toliko i kurazi u medijima znajuci da je u Turskoj zavrsio.

Kezmanu zelim sve najbolje gde god da predje i boljeg medijskog savetnika ako nije kasno....

Gandra

pre 15 godina

Profesionalac?-ccc. Stalno tvrdi da je profesionalac od glave do pete, ako je tako sto ne igra protiv Partizana, profesionalci su jaci od emocija. Ako je suprotno, sto je odlazio iz Partizana, sto nije ostao da igra za svoj najdrazi klub? Primera ima milion - Barezi, Toti, Maldini...

aleksandar

pre 15 godina

najbolji bi bilo ad se NAS KEZMAN, vrati u Partizan, pre toga uprava da izdvoji dobre pare..INA IH...pa ako ne sada sledece sezone sa njim koji iskreno voli svoj tim-PARTIZAN idemo u LS!!!

Nebojsha

pre 15 godina

Mislim da nece morati previse da se brine oko eventulanog dvomeca sa Partizanom. Ali, zato ce ove sezone itekako morati da brine o svojoj minutazi. Iako je Keza solidan igrac (od strane nekih potcenjen, a od drugih precenjen) ne verujem da ce mu Aragones dati prednost u odnosu na Guizu, koji je bio prosle sezone najbolji strelac Primere i Semiha, koji je najveci talenat turskog fudbala. Vidim da protiv MTK nije bio ni na klupi. Je li neko zna da li je mozda povredjen ili nije uspeo da udje u 18???

faaaaaaaasds

pre 15 godina

Ovaj Gandra bas ume da nasmeje , pa u kojoj ligi igra Toti a u kojoj bih igrao Kezman.
Decko koji je vise voleo da da gol za reprezantaciju nego
"hleba da jede" a sad ga tamo nama .Zasto?????????
Setimo se gola protiv Belgije kad je zaplakao ili proiv BiH kad nas je on odveo na Svetsko.
Ako zelite da forsirate Zigicevu visinu to mozete samo u duetu sa Matejom Kezmanom.

Joao

pre 15 godina

Dobija "trojku" za vernost i 0 za profesionalizam. To se kaze - nece mi biti lako da igram protiv kluba u kojem sam napravio prve fudblske korake, ali ja sam profesionalac, davacu golove i plakacu... A zasto trojka za vernost? Pa svi se sete svog kluba tek kada uzmu pare, a neki ni tad!

Aleksandar

pre 15 godina

gandra,jel ti dobro?zasto nije ostao da igra za svoj najdrazi klub?!?jel ti imas predstavu koliki je budzet milana,rome a koliki partizana?i koliko se zaradjuje kod njih a koliko u partizanu?samo pare bre..misli o tome

Nikola

pre 15 godina

"Najiskrenije se nadam da ću izbeći taj duel i da ću ga gledati kao navijač Partizana"

Ziv nam bio 100 godina , GROBARE!Uskoro te ocekujemo u Partizanu!

aleksandar

pre 15 godina

E to je pravi GROBAR I COVEK!!!SVAKA CAST MAJSTORU i svaka osuda FSS-u i Djukicu, koji ga nikad nece pozvati u repku samo zato sto je govorio ono sto je mislio a bio u pravu!!!

Hahahahahahaaaaaaha

pre 15 godina

To sta bi ti Kezmane voleo ili ne ti se ne pitas.Profesionalac si i ne mozes da biras.Zato se spremi da zajedno sa tvojim Turcima budes porazen.

Grobar do groba

pre 15 godina

Najiskrenije se nadam da ću izbeći taj duel i da ću ga gledati kao navijač Partizana", rekao je Kežman.
Mateja CARE!!!

guerrilla

pre 15 godina

Uvijek si bio partizanovac i igrač kojeg volimo. Hvala na ovim riječima, mnogo znači nama koji volimo ovaj klub. Pozdarav iz Slavonske Požege!

Koko

pre 15 godina

Taj Kežman mi je od uvijek bio simpatican, jos kad sam cuo da je davao lovu za organiziranje hip-hop koncerata po beogradu, svaka cast! I voli svoj klub, sta se vidi iz priloženog. :)

guerrilla

pre 15 godina

Uvijek si bio partizanovac i igrač kojeg volimo. Hvala na ovim riječima, mnogo znači nama koji volimo ovaj klub. Pozdarav iz Slavonske Požege!

Nikola

pre 15 godina

"Najiskrenije se nadam da ću izbeći taj duel i da ću ga gledati kao navijač Partizana"

Ziv nam bio 100 godina , GROBARE!Uskoro te ocekujemo u Partizanu!

aleksandar

pre 15 godina

E to je pravi GROBAR I COVEK!!!SVAKA CAST MAJSTORU i svaka osuda FSS-u i Djukicu, koji ga nikad nece pozvati u repku samo zato sto je govorio ono sto je mislio a bio u pravu!!!

Grobar do groba

pre 15 godina

Najiskrenije se nadam da ću izbeći taj duel i da ću ga gledati kao navijač Partizana", rekao je Kežman.
Mateja CARE!!!

Koko

pre 15 godina

Taj Kežman mi je od uvijek bio simpatican, jos kad sam cuo da je davao lovu za organiziranje hip-hop koncerata po beogradu, svaka cast! I voli svoj klub, sta se vidi iz priloženog. :)

Legenda bio i ostao

pre 15 godina

Sad je potpuno jasno da se ista stvar moze gledati iz dva ugla... Oni koji se raduju da komsiji crkne krava (...sedeces na klupi ali protiv Intera i sl.) i onih koji u toj izjavi vide CISTU EMOCIJU koju ovi prvi nikada doziveti nece... Elem... Bilo kako bilo, taj decko je NA SVAKOJ utakmici protiv VECNIH SAMOZVANIH BARI SVETSKIH SAMPIONA DAO GOL... Posle toga, sto se mene tice, mogao je da prestane da igra fudbal... A sto se tice Grobarskog srca... Evo komsije: Moze Partizan i da ne prodje ni Inter, moze Partizan i da nikada i ne osvoji ni nasu ligu a kamoli LS, svejedno je... ZA PARTIZAN NAVIJA KO DRZI DO SEBE... O ljubavi da ne pricamo... To je za komsije misaona imenica...

srdjan

pre 15 godina

Kezman je dobar momak i to je sve u redu....Ipak nema prave potrebe za ovolikim ulizivanjem, od svih mogucih selektora reprezentacije, preko Partizana i navijaca.
Stvar je vrlo jasna - Kezman je visak u Feneru, grcevito mu se trazi drugi klub, makar i u Kini ili Koreji.
Danasnja izjava je u najmanju reku neukusna jer se Kezman bas ni malo ne pita da li ce biti u sastavu za to 3.kolo. Zato se toliko i kurazi u medijima znajuci da je u Turskoj zavrsio.

Kezmanu zelim sve najbolje gde god da predje i boljeg medijskog savetnika ako nije kasno....

Експерт до експерта

pre 15 godina

Ma opusteno...neces ni igrati...Sedeces na klupi protiv Intera iz Bakua.....
(Dekicar, 1. avgust 2008 13:46)

Ти си онај што игра кошарку са два центра, два крила и беком?

PFC

pre 15 godina

Da volim crno-bele
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.

Na svetu nista lepse
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav
Prema crno-beloj boji.

Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu:
"Volim te Partizane!"

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za crno-bele boje.

---

joki_vrsac

pre 15 godina

Okoreli sam ZVEZDAS!
Ali se ovde radi o samom karakteru, licnosti! Malo takvih ima... Svaka mu cast ako je sve ovo sto je rekao iz srca izvukao!

Hahahahahahaaaaaaha

pre 15 godina

To sta bi ti Kezmane voleo ili ne ti se ne pitas.Profesionalac si i ne mozes da biras.Zato se spremi da zajedno sa tvojim Turcima budes porazen.

Joao

pre 15 godina

Dobija "trojku" za vernost i 0 za profesionalizam. To se kaze - nece mi biti lako da igram protiv kluba u kojem sam napravio prve fudblske korake, ali ja sam profesionalac, davacu golove i plakacu... A zasto trojka za vernost? Pa svi se sete svog kluba tek kada uzmu pare, a neki ni tad!

alexandra_pfc

pre 15 godina

Sta reci posle svih ovih komentara?!! Stvarno je sve receno... Ja cu jos samo da ponovim : JEDAN JE MATEJA KEZMAN!!!
Mateja brate sta god da bude uz tebe smo!!!!

faaaaaaaasds

pre 15 godina

Ovaj Gandra bas ume da nasmeje , pa u kojoj ligi igra Toti a u kojoj bih igrao Kezman.
Decko koji je vise voleo da da gol za reprezantaciju nego
"hleba da jede" a sad ga tamo nama .Zasto?????????
Setimo se gola protiv Belgije kad je zaplakao ili proiv BiH kad nas je on odveo na Svetsko.
Ako zelite da forsirate Zigicevu visinu to mozete samo u duetu sa Matejom Kezmanom.

Partizan je večan

pre 15 godina

Ja bi mu dao momentalno otkaz. Kakko ne moze pa on je profesionalac.Fenerbakce kosarkaski tim je trojici amerikanaca odmah dao otkaz sto nisu dosli u Beograd da igraju protiv Partizana. Zamislite da Ronaldo (MU) nece da igra protiv porugalskog kluba. Lukas Podolski je dao dva gola svojim poljacima na EP.Nije mu bilo sve jedno ali on je profesionalac i igrac Nemacke
(delija BB, 1. avgust 2008 21:06)


Verovatno si jos uvek osnovac jer vidim da se ne secas nekih stvari.Kada je zvezda igrala protiv Lacija,Mihajlovic i Stankovic nisu hteli da igraju.Oni tad nisu dobili otkaze.
A ove kosarkase sto pominjes,da te obavestim da oni nisu dolazili u Bg jer su se plasili za svoju sigurnost iako je Partizan Turcima garantovao za njihovu sigurnost.Eto zbog cega su oni dobili otkaze.A ti neznalice moras jos da pijes mleko,a ne da lupas ovde!!!

Sergio

pre 15 godina

čuj, šta imaju gani protiv Kežmana... Pa dečko je igrao pet derbija i dao Zvezdi pet golova, odnosno, NA SVAKOJ PO JEDAN; U SVAKOM DERBIJU GOL!!! Mateja CARE!!!

д.н.с.

pre 15 godina

Овај ЧОВЕК-ЉУДИНА-ГРОБАР ДО ГРОБА када престане да се бави играњем фудбала под хитно да постане председник Партизана и то доживотни.Овакви нам људи требају у клубу-који су срцем уз Партизан ма где били.Матеја Бог те благословио.

MocaVukotic

pre 15 godina

Mateja Kezman je dao zumbulima gol u derbiju u zadnjem minutu, "razantnim udarcem" sa ivice 16-erca, i zauvek usao u srca svih Grobara...Sta god kasnije rekao ili uradio vise nema ni veze...on je NAŠ!

cukce

pre 15 godina

ne razumem coveka ispada kao da nije profisionalac i vrhunski sportista pa ako si emotivno vezan za partizan dodji da igras u partizan novca si se nakupio dovoljno ( psv, celzi, atletiko, fener) da bi mogo da se vratis, ali ta demagogija ubi nas!

aleksandar

pre 15 godina

najbolji bi bilo ad se NAS KEZMAN, vrati u Partizan, pre toga uprava da izdvoji dobre pare..INA IH...pa ako ne sada sledece sezone sa njim koji iskreno voli svoj tim-PARTIZAN idemo u LS!!!

DzoniDrama

pre 15 godina

ako si ti kezmane toliki kralj, daj molim te autogol u istanbulu u 90. minutu pa da bude kasno za brazilce i turke da uzvrate, a onda crveni karton nakon igranja rukom u svom 16-ercu... skines lepo dres fenera i ponosno izadjes sa stadiona i imas zagarantovanu dozivotnu penziju od navijaca partizana i drzave srbije.

Rocky Balboa

pre 15 godina

Neces da igras - okej, da li to znaci da ces se zbog toga odreci para koje bi zaradio igrajuci u Fenerbahceu ?
Ajde da vidimo da li si stvarno toliki navijac i da li vise volis klub od novca ?
Dakle Mateja,
sta vise volis-
NOVAC ILI PARTIZAN ?

grobar iskren

pre 15 godina

Sta vi imate sad protiv njega sto je on ovo izjavio(mislim na delije)?? Covjek to iskreno misli !! I ja da sam na njegovom mjestu i ja bi tako govorio pa makar bio najveci profesionalac... A on mozda i ode u PSG a i ako neode bice na klupi u feneru i svi ce mu pjevati... C****i oladite !!

DDT

pre 15 godina

Na ovu smešno/tužnu izjavu Kežmana mogu da se pale samo oni najzadrtiji grobari koji su odavno realnosti rekli, "laku noć".
Pa, čovek je već ispao iz prve postave Fenera i sada pokušava da ubere neke patriJotske poene!??? Aloooo, Mateja, pravoslavni sine sa sve tetovažama, o čemu ti pričaš, majke ti???
Unapred kao ztražiš opravdanje što te neće biti u postavi???
Majstore, srpski fudbal jeste u haosu, ali barem navijači nisu toliko glupi da padnu na tako jevtine fore.

Gandra

pre 15 godina

Profesionalac?-ccc. Stalno tvrdi da je profesionalac od glave do pete, ako je tako sto ne igra protiv Partizana, profesionalci su jaci od emocija. Ako je suprotno, sto je odlazio iz Partizana, sto nije ostao da igra za svoj najdrazi klub? Primera ima milion - Barezi, Toti, Maldini...

Aleksandar

pre 15 godina

gandra,jel ti dobro?zasto nije ostao da igra za svoj najdrazi klub?!?jel ti imas predstavu koliki je budzet milana,rome a koliki partizana?i koliko se zaradjuje kod njih a koliko u partizanu?samo pare bre..misli o tome

Rade DZevi

pre 15 godina

Pa, znas, ti i nemoras da igras protiv "Partizana"posto mozes , mozda , da "kumujes"ispadanju od MTK-a i prica je zavrsena , bez stresova.Probaj, mozda cete uspeti!

delija BB

pre 15 godina

Ja bi mu dao momentalno otkaz. Kakko ne moze pa on je profesionalac.Fenerbakce kosarkaski tim je trojici amerikanaca odmah dao otkaz sto nisu dosli u Beograd da igraju protiv Partizana. Zamislite da Ronaldo (MU) nece da igra protiv porugalskog kluba. Lukas Podolski je dao dva gola svojim poljacima na EP.Nije mu bilo sve jedno ali on je profesionalac i igrac Nemacke

Popaj

pre 15 godina

Da stvarno volis taj Partizan toliko koliko pricas, ne bi nikada otisao iz njega. Naravno, treba biti lud pa ne rezumeti zasto si otisao- za lovu, i to je sasvim OK, ali kad vec igras za lovu a ne iz ljubavi, ima da igras i protiv Partizana jer si sam taj put izabrao. Sve drugo je foliranje. Dakle Kezo- tihovanje tamo.

hile

pre 15 godina

kao i sto mnogi rekose ti si jednostavno u feneru visak,a i preplacen fudbaler koji prima 2.5 mil.eura godisnje. a sto se tice toga da nebi igrao,da sam ja predsjednik kluba igrao bi itekako,ili bi platio debelo kaznu. jesil profesionalac,ili ne?

Boris D-Backs

pre 15 godina

Covek je definitivno punk-rocker, vidite mu samo tatoo na obe ruke. Kakav kralj. Partizan nema velike sanse, ali nikad se ne zna. Nek prodju prvo Baku, iako sam Zvezdas, navijam za bilo koji nas tim u Evro takmicenjima.

Mare Uzice

pre 15 godina

...Za sada to ne funkcioniše kako treba, jer se sa njim radi tek nekoliko nedelja. Nedostaje vremena da se njegove ideje pretvore u delo"...tu je nasa sansa,AJMO CRNO BELIIII!!!

milannl

pre 15 godina

Navijam za zvezdu ne mrzim partizan ali kezmana mrzim ne zbog toga sto je davao zvezdi golove i slicno nego kao prvo nije neki covek a jos manje igrac a kao drugo hvali se preko novina svima tj preporucuje tako da i ova izjava mi najvise lici na reklamu da voli partizan tj ili ide iz fenera ili nema mesta u prvih 11 tako da opet nesto pametuje i ulizuje se

Red Star

pre 15 godina

Lepo je on to izracuno posto ce sedeti na klupi pored Guize i Dejvida da barem ima opravdanje za sedenje na klupi pred srpskim navijacima!

Boris

pre 15 godina

On je postao,ostao,i bice zauvek legenda juga... Sve sto je rekao,rekao je iz srca,to svi znamo ma koliko nekima(niza rasa) bilo tesko da to prihvate. I da,njegov gol u 90-tom minutu je ostao zapamcen u srcima svih Grobara..! Hvala ti legendo...

Delija Tokyo

pre 15 godina

@Parizan je veca

decko ja imam tploko godina koliko nemalu ni tvoji roditelji.Sinisa i Deki nisu igrali ne zato sto nisu hteli vecje Sinisa imao drugi zuti a Deki i mancini su natoj utakmici bili povredjeni.WSto se tice americkih kosarkasa to sto im je neko rekao da ne dolaze u Srbiju to nema nikakve veze. Oni su odmah dobili sut kartu i rizikovali i nisu se plasirali u top 16.U sportu nema sentimentalnosti i kvazi patriotizma. Profesionalac si i ima di igras i protiv rodjene bracae. Ali ovde je u pitanju nesto drugo. Decko nema mesto u 11 od kada je dosao Aragones i na njegovo mesto igra Guiza i Kezman tvrdi pazar eto sta da seradija bih da igram ali tu je moj Partizan. Price za malu decu.Ionako se sprema da ide u Rusiju i na kraju ce dazavrsi kao Veljko u Partizanu velikom evropskom klubu

Partizan je večan

pre 15 godina

(Delija Tokyo, 2. avgust 2008 13:46)

Ako vec imas toliko godina,a mislis stvarno tako kao sto pises onda ti verovatno nesto nije u redu sa glavom.
Kao prvo,za Stankovica znam da nije hteo da igra protiv zvezde.Za Mihajlovica si mozda u pravu,ali za Stankovica nisi ni slucajno.
Druga stvar,ti kosarkasi protiv Partizana nisu igrali zbog toga sto su se plasili za svoju bezbednost,a ne zbog toga sto osecaju nesto posebno prema Partizanu!
Treca stvar,Mateja je junak(citaj legenda)juga.Veliki patriota koji pomaze svoj narod i pored svega toga cini mnoga druga dobra dela.Mozete vi da ga mrzite koliko hocete,a vidim da ga ti jako mrzis.Kad vas,inace ''sjajni'' napadac Zigic napravi karijeru kao Kezman onda se javite!Do tada bih vas zamolio da malo vise gledate u svoje dvoriste!

PS.Vidim da ti ni skola nije bas bila jaca strana jer coveku treba pola sata da razume sta si ti hteo da napises(kazes)!!!

PPS.U cemu je fazon sa potpisom,zasto si se drugacije potpisao???

Samo Partizan

pre 15 godina

I da je istina da si los covek, i da je istina svaki negativni komentar koji je ovde ostavljen, vecno ostaje tamo neki datum, tamo neki 90 minut utakmice i vecno ostaje - SILOV'O SI ZVEZDU MATEJA!!!!

Nebojsha

pre 15 godina

Mislim da nece morati previse da se brine oko eventulanog dvomeca sa Partizanom. Ali, zato ce ove sezone itekako morati da brine o svojoj minutazi. Iako je Keza solidan igrac (od strane nekih potcenjen, a od drugih precenjen) ne verujem da ce mu Aragones dati prednost u odnosu na Guizu, koji je bio prosle sezone najbolji strelac Primere i Semiha, koji je najveci talenat turskog fudbala. Vidim da protiv MTK nije bio ni na klupi. Je li neko zna da li je mozda povredjen ili nije uspeo da udje u 18???

Nenad

pre 15 godina

Covek je rodjeni strelac, koga aragones misli da stavi u 1 tim ako ne mateju.......mislim dajte otkaz aragonesu evo ja cu da vodim fenerbahce.

Wlada88

pre 15 godina

Ne boj se Kezo, neces ni morati, s obzirom kako partizan igra, eventualno bi mogao da igras protiv Intera iz Bakua, jednog od najslavnijih i najopasnijih klubova u evropi!
kazem 'eventualno' posto prvo treba da prodjete MTK, a oni su takodje klasa kao i veliki Inter Baku!

Chana

pre 15 godina

Ova neprofesionalna izjava, data verovatno ishitreno, odmah nameće sledeću misao:
"Samo da neko ne javi gazdama za Tvoj patriotizam, oceniće ga kao idiotizam, a Tebi će presesti altruizam..."
Batali, Mateja-Srbine, gledaj ono od čega živiš, ne pali se na komentare onih koji su Te zaboravili čim si dig'o sidro!
Sve je to lepo na rečima, a u stvarnosti - i nije baš tako!
Sretno u budućnosti, Tebi i familiji...

aca

pre 15 godina

ma veliki si ti igrac pa neces da igras protiv svog kluba.pre bih rekao da nema za tebe mesto u 11 cak ni na ovoj trening utakmici.

BETMENMILO

pre 15 godina

Matija Kežman nekad dobar fudbaler sa lošim manama, Pratim dosta njegove izjave dosta su zalosne odnosno GREBATORSKE da bi se dodvoriju nekom u fudbalski savez Srbije za tebe nema više mesta u reprezentaciji a i ne možes imat neku bitnu finkciju posle završetka karijere yato ti je bolje odradi svoj profesionalni angažman maksimalno ma gde kod da Igrao a ne da se ulzuješ i da padaš nisko

sinisa

pre 15 godina

partizan ako neprimi 8 komada u svoju mrezu nije nista.hihi
nije vama jasno koliko je jaki fenerbasce.samo prihodi tog kluba godisnj su preko 45 miliona
a koliki u partizana.fenerbasce ima igrace koji kostaju preko 15 miliona eur a dali ima partizan nekog bar od 3 miliona.kezman i da neigra opet se partizanu isto pise.

gravedigger_ns

pre 15 godina

Bravo Mateja kralju,ne na svoj klub,mada ce biti primoravanja ako ostane,i ako bude igrao ne verujem da ce se potruditi bas nesto. ali ovaj stav ti je na mestu i zato te grobari vole gde god bio,ako budes dolazio doziveces ovacije od tvojih GROBARA!!!!

Alexandar Kosovo

pre 15 godina

Fenerbahce i Partizan, nebo i zemlja! hahahahahahaha Zao mi je grobari vec ste pukli kao tikva, dobra utakmica za 7+ kvota 3.00 Aragones i Jokanovic treneri, pa samo pogledajte u realnost i nista vise...

Hahahahahahaaaaaaha

pre 15 godina

To sta bi ti Kezmane voleo ili ne ti se ne pitas.Profesionalac si i ne mozes da biras.Zato se spremi da zajedno sa tvojim Turcima budes porazen.

srdjan

pre 15 godina

Kezman je dobar momak i to je sve u redu....Ipak nema prave potrebe za ovolikim ulizivanjem, od svih mogucih selektora reprezentacije, preko Partizana i navijaca.
Stvar je vrlo jasna - Kezman je visak u Feneru, grcevito mu se trazi drugi klub, makar i u Kini ili Koreji.
Danasnja izjava je u najmanju reku neukusna jer se Kezman bas ni malo ne pita da li ce biti u sastavu za to 3.kolo. Zato se toliko i kurazi u medijima znajuci da je u Turskoj zavrsio.

Kezmanu zelim sve najbolje gde god da predje i boljeg medijskog savetnika ako nije kasno....

guerrilla

pre 15 godina

Uvijek si bio partizanovac i igrač kojeg volimo. Hvala na ovim riječima, mnogo znači nama koji volimo ovaj klub. Pozdarav iz Slavonske Požege!

DDT

pre 15 godina

Na ovu smešno/tužnu izjavu Kežmana mogu da se pale samo oni najzadrtiji grobari koji su odavno realnosti rekli, "laku noć".
Pa, čovek je već ispao iz prve postave Fenera i sada pokušava da ubere neke patriJotske poene!??? Aloooo, Mateja, pravoslavni sine sa sve tetovažama, o čemu ti pričaš, majke ti???
Unapred kao ztražiš opravdanje što te neće biti u postavi???
Majstore, srpski fudbal jeste u haosu, ali barem navijači nisu toliko glupi da padnu na tako jevtine fore.

aleksandar

pre 15 godina

E to je pravi GROBAR I COVEK!!!SVAKA CAST MAJSTORU i svaka osuda FSS-u i Djukicu, koji ga nikad nece pozvati u repku samo zato sto je govorio ono sto je mislio a bio u pravu!!!

Nikola

pre 15 godina

"Najiskrenije se nadam da ću izbeći taj duel i da ću ga gledati kao navijač Partizana"

Ziv nam bio 100 godina , GROBARE!Uskoro te ocekujemo u Partizanu!

sinisa

pre 15 godina

partizan ako neprimi 8 komada u svoju mrezu nije nista.hihi
nije vama jasno koliko je jaki fenerbasce.samo prihodi tog kluba godisnj su preko 45 miliona
a koliki u partizana.fenerbasce ima igrace koji kostaju preko 15 miliona eur a dali ima partizan nekog bar od 3 miliona.kezman i da neigra opet se partizanu isto pise.

milannl

pre 15 godina

Navijam za zvezdu ne mrzim partizan ali kezmana mrzim ne zbog toga sto je davao zvezdi golove i slicno nego kao prvo nije neki covek a jos manje igrac a kao drugo hvali se preko novina svima tj preporucuje tako da i ova izjava mi najvise lici na reklamu da voli partizan tj ili ide iz fenera ili nema mesta u prvih 11 tako da opet nesto pametuje i ulizuje se

Gandra

pre 15 godina

Profesionalac?-ccc. Stalno tvrdi da je profesionalac od glave do pete, ako je tako sto ne igra protiv Partizana, profesionalci su jaci od emocija. Ako je suprotno, sto je odlazio iz Partizana, sto nije ostao da igra za svoj najdrazi klub? Primera ima milion - Barezi, Toti, Maldini...

Grobar do groba

pre 15 godina

Najiskrenije se nadam da ću izbeći taj duel i da ću ga gledati kao navijač Partizana", rekao je Kežman.
Mateja CARE!!!

Koko

pre 15 godina

Taj Kežman mi je od uvijek bio simpatican, jos kad sam cuo da je davao lovu za organiziranje hip-hop koncerata po beogradu, svaka cast! I voli svoj klub, sta se vidi iz priloženog. :)

Chana

pre 15 godina

Ova neprofesionalna izjava, data verovatno ishitreno, odmah nameće sledeću misao:
"Samo da neko ne javi gazdama za Tvoj patriotizam, oceniće ga kao idiotizam, a Tebi će presesti altruizam..."
Batali, Mateja-Srbine, gledaj ono od čega živiš, ne pali se na komentare onih koji su Te zaboravili čim si dig'o sidro!
Sve je to lepo na rečima, a u stvarnosti - i nije baš tako!
Sretno u budućnosti, Tebi i familiji...

Joao

pre 15 godina

Dobija "trojku" za vernost i 0 za profesionalizam. To se kaze - nece mi biti lako da igram protiv kluba u kojem sam napravio prve fudblske korake, ali ja sam profesionalac, davacu golove i plakacu... A zasto trojka za vernost? Pa svi se sete svog kluba tek kada uzmu pare, a neki ni tad!

Popaj

pre 15 godina

Da stvarno volis taj Partizan toliko koliko pricas, ne bi nikada otisao iz njega. Naravno, treba biti lud pa ne rezumeti zasto si otisao- za lovu, i to je sasvim OK, ali kad vec igras za lovu a ne iz ljubavi, ima da igras i protiv Partizana jer si sam taj put izabrao. Sve drugo je foliranje. Dakle Kezo- tihovanje tamo.

hile

pre 15 godina

kao i sto mnogi rekose ti si jednostavno u feneru visak,a i preplacen fudbaler koji prima 2.5 mil.eura godisnje. a sto se tice toga da nebi igrao,da sam ja predsjednik kluba igrao bi itekako,ili bi platio debelo kaznu. jesil profesionalac,ili ne?

Rocky Balboa

pre 15 godina

Neces da igras - okej, da li to znaci da ces se zbog toga odreci para koje bi zaradio igrajuci u Fenerbahceu ?
Ajde da vidimo da li si stvarno toliki navijac i da li vise volis klub od novca ?
Dakle Mateja,
sta vise volis-
NOVAC ILI PARTIZAN ?

aca

pre 15 godina

ma veliki si ti igrac pa neces da igras protiv svog kluba.pre bih rekao da nema za tebe mesto u 11 cak ni na ovoj trening utakmici.

BETMENMILO

pre 15 godina

Matija Kežman nekad dobar fudbaler sa lošim manama, Pratim dosta njegove izjave dosta su zalosne odnosno GREBATORSKE da bi se dodvoriju nekom u fudbalski savez Srbije za tebe nema više mesta u reprezentaciji a i ne možes imat neku bitnu finkciju posle završetka karijere yato ti je bolje odradi svoj profesionalni angažman maksimalno ma gde kod da Igrao a ne da se ulzuješ i da padaš nisko

Nebojsha

pre 15 godina

Mislim da nece morati previse da se brine oko eventulanog dvomeca sa Partizanom. Ali, zato ce ove sezone itekako morati da brine o svojoj minutazi. Iako je Keza solidan igrac (od strane nekih potcenjen, a od drugih precenjen) ne verujem da ce mu Aragones dati prednost u odnosu na Guizu, koji je bio prosle sezone najbolji strelac Primere i Semiha, koji je najveci talenat turskog fudbala. Vidim da protiv MTK nije bio ni na klupi. Je li neko zna da li je mozda povredjen ili nije uspeo da udje u 18???

Red Star

pre 15 godina

Lepo je on to izracuno posto ce sedeti na klupi pored Guize i Dejvida da barem ima opravdanje za sedenje na klupi pred srpskim navijacima!

Експерт до експерта

pre 15 godina

Ma opusteno...neces ni igrati...Sedeces na klupi protiv Intera iz Bakua.....
(Dekicar, 1. avgust 2008 13:46)

Ти си онај што игра кошарку са два центра, два крила и беком?

Legenda bio i ostao

pre 15 godina

Sad je potpuno jasno da se ista stvar moze gledati iz dva ugla... Oni koji se raduju da komsiji crkne krava (...sedeces na klupi ali protiv Intera i sl.) i onih koji u toj izjavi vide CISTU EMOCIJU koju ovi prvi nikada doziveti nece... Elem... Bilo kako bilo, taj decko je NA SVAKOJ utakmici protiv VECNIH SAMOZVANIH BARI SVETSKIH SAMPIONA DAO GOL... Posle toga, sto se mene tice, mogao je da prestane da igra fudbal... A sto se tice Grobarskog srca... Evo komsije: Moze Partizan i da ne prodje ni Inter, moze Partizan i da nikada i ne osvoji ni nasu ligu a kamoli LS, svejedno je... ZA PARTIZAN NAVIJA KO DRZI DO SEBE... O ljubavi da ne pricamo... To je za komsije misaona imenica...

д.н.с.

pre 15 godina

Овај ЧОВЕК-ЉУДИНА-ГРОБАР ДО ГРОБА када престане да се бави играњем фудбала под хитно да постане председник Партизана и то доживотни.Овакви нам људи требају у клубу-који су срцем уз Партизан ма где били.Матеја Бог те благословио.

delija BB

pre 15 godina

Ja bi mu dao momentalno otkaz. Kakko ne moze pa on je profesionalac.Fenerbakce kosarkaski tim je trojici amerikanaca odmah dao otkaz sto nisu dosli u Beograd da igraju protiv Partizana. Zamislite da Ronaldo (MU) nece da igra protiv porugalskog kluba. Lukas Podolski je dao dva gola svojim poljacima na EP.Nije mu bilo sve jedno ali on je profesionalac i igrac Nemacke

faaaaaaaasds

pre 15 godina

Ovaj Gandra bas ume da nasmeje , pa u kojoj ligi igra Toti a u kojoj bih igrao Kezman.
Decko koji je vise voleo da da gol za reprezantaciju nego
"hleba da jede" a sad ga tamo nama .Zasto?????????
Setimo se gola protiv Belgije kad je zaplakao ili proiv BiH kad nas je on odveo na Svetsko.
Ako zelite da forsirate Zigicevu visinu to mozete samo u duetu sa Matejom Kezmanom.

Rade DZevi

pre 15 godina

Pa, znas, ti i nemoras da igras protiv "Partizana"posto mozes , mozda , da "kumujes"ispadanju od MTK-a i prica je zavrsena , bez stresova.Probaj, mozda cete uspeti!

PFC

pre 15 godina

Da volim crno-bele
Ponosno kazem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.

Na svetu nista lepse
Ne moze da postoji,
Nego sto je nasa ljubav
Prema crno-beloj boji.

Ljubav prema klubu,
Ne moze da prestane,
Dok zivim klicacu njemu:
"Volim te Partizane!"

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucace srce moje,
Za crno-bele boje.

---

Wlada88

pre 15 godina

Ne boj se Kezo, neces ni morati, s obzirom kako partizan igra, eventualno bi mogao da igras protiv Intera iz Bakua, jednog od najslavnijih i najopasnijih klubova u evropi!
kazem 'eventualno' posto prvo treba da prodjete MTK, a oni su takodje klasa kao i veliki Inter Baku!

joki_vrsac

pre 15 godina

Okoreli sam ZVEZDAS!
Ali se ovde radi o samom karakteru, licnosti! Malo takvih ima... Svaka mu cast ako je sve ovo sto je rekao iz srca izvukao!

Boris

pre 15 godina

On je postao,ostao,i bice zauvek legenda juga... Sve sto je rekao,rekao je iz srca,to svi znamo ma koliko nekima(niza rasa) bilo tesko da to prihvate. I da,njegov gol u 90-tom minutu je ostao zapamcen u srcima svih Grobara..! Hvala ti legendo...

Delija Tokyo

pre 15 godina

@Parizan je veca

decko ja imam tploko godina koliko nemalu ni tvoji roditelji.Sinisa i Deki nisu igrali ne zato sto nisu hteli vecje Sinisa imao drugi zuti a Deki i mancini su natoj utakmici bili povredjeni.WSto se tice americkih kosarkasa to sto im je neko rekao da ne dolaze u Srbiju to nema nikakve veze. Oni su odmah dobili sut kartu i rizikovali i nisu se plasirali u top 16.U sportu nema sentimentalnosti i kvazi patriotizma. Profesionalac si i ima di igras i protiv rodjene bracae. Ali ovde je u pitanju nesto drugo. Decko nema mesto u 11 od kada je dosao Aragones i na njegovo mesto igra Guiza i Kezman tvrdi pazar eto sta da seradija bih da igram ali tu je moj Partizan. Price za malu decu.Ionako se sprema da ide u Rusiju i na kraju ce dazavrsi kao Veljko u Partizanu velikom evropskom klubu

Partizan je večan

pre 15 godina

(Delija Tokyo, 2. avgust 2008 13:46)

Ako vec imas toliko godina,a mislis stvarno tako kao sto pises onda ti verovatno nesto nije u redu sa glavom.
Kao prvo,za Stankovica znam da nije hteo da igra protiv zvezde.Za Mihajlovica si mozda u pravu,ali za Stankovica nisi ni slucajno.
Druga stvar,ti kosarkasi protiv Partizana nisu igrali zbog toga sto su se plasili za svoju bezbednost,a ne zbog toga sto osecaju nesto posebno prema Partizanu!
Treca stvar,Mateja je junak(citaj legenda)juga.Veliki patriota koji pomaze svoj narod i pored svega toga cini mnoga druga dobra dela.Mozete vi da ga mrzite koliko hocete,a vidim da ga ti jako mrzis.Kad vas,inace ''sjajni'' napadac Zigic napravi karijeru kao Kezman onda se javite!Do tada bih vas zamolio da malo vise gledate u svoje dvoriste!

PS.Vidim da ti ni skola nije bas bila jaca strana jer coveku treba pola sata da razume sta si ti hteo da napises(kazes)!!!

PPS.U cemu je fazon sa potpisom,zasto si se drugacije potpisao???

Samo Partizan

pre 15 godina

I da je istina da si los covek, i da je istina svaki negativni komentar koji je ovde ostavljen, vecno ostaje tamo neki datum, tamo neki 90 minut utakmice i vecno ostaje - SILOV'O SI ZVEZDU MATEJA!!!!

aleksandar

pre 15 godina

najbolji bi bilo ad se NAS KEZMAN, vrati u Partizan, pre toga uprava da izdvoji dobre pare..INA IH...pa ako ne sada sledece sezone sa njim koji iskreno voli svoj tim-PARTIZAN idemo u LS!!!

Aleksandar

pre 15 godina

gandra,jel ti dobro?zasto nije ostao da igra za svoj najdrazi klub?!?jel ti imas predstavu koliki je budzet milana,rome a koliki partizana?i koliko se zaradjuje kod njih a koliko u partizanu?samo pare bre..misli o tome

grobar iskren

pre 15 godina

Sta vi imate sad protiv njega sto je on ovo izjavio(mislim na delije)?? Covjek to iskreno misli !! I ja da sam na njegovom mjestu i ja bi tako govorio pa makar bio najveci profesionalac... A on mozda i ode u PSG a i ako neode bice na klupi u feneru i svi ce mu pjevati... C****i oladite !!

Boris D-Backs

pre 15 godina

Covek je definitivno punk-rocker, vidite mu samo tatoo na obe ruke. Kakav kralj. Partizan nema velike sanse, ali nikad se ne zna. Nek prodju prvo Baku, iako sam Zvezdas, navijam za bilo koji nas tim u Evro takmicenjima.

alexandra_pfc

pre 15 godina

Sta reci posle svih ovih komentara?!! Stvarno je sve receno... Ja cu jos samo da ponovim : JEDAN JE MATEJA KEZMAN!!!
Mateja brate sta god da bude uz tebe smo!!!!

MocaVukotic

pre 15 godina

Mateja Kezman je dao zumbulima gol u derbiju u zadnjem minutu, "razantnim udarcem" sa ivice 16-erca, i zauvek usao u srca svih Grobara...Sta god kasnije rekao ili uradio vise nema ni veze...on je NAŠ!

Sergio

pre 15 godina

čuj, šta imaju gani protiv Kežmana... Pa dečko je igrao pet derbija i dao Zvezdi pet golova, odnosno, NA SVAKOJ PO JEDAN; U SVAKOM DERBIJU GOL!!! Mateja CARE!!!

Mare Uzice

pre 15 godina

...Za sada to ne funkcioniše kako treba, jer se sa njim radi tek nekoliko nedelja. Nedostaje vremena da se njegove ideje pretvore u delo"...tu je nasa sansa,AJMO CRNO BELIIII!!!

DzoniDrama

pre 15 godina

ako si ti kezmane toliki kralj, daj molim te autogol u istanbulu u 90. minutu pa da bude kasno za brazilce i turke da uzvrate, a onda crveni karton nakon igranja rukom u svom 16-ercu... skines lepo dres fenera i ponosno izadjes sa stadiona i imas zagarantovanu dozivotnu penziju od navijaca partizana i drzave srbije.

Nenad

pre 15 godina

Covek je rodjeni strelac, koga aragones misli da stavi u 1 tim ako ne mateju.......mislim dajte otkaz aragonesu evo ja cu da vodim fenerbahce.

Partizan je večan

pre 15 godina

Ja bi mu dao momentalno otkaz. Kakko ne moze pa on je profesionalac.Fenerbakce kosarkaski tim je trojici amerikanaca odmah dao otkaz sto nisu dosli u Beograd da igraju protiv Partizana. Zamislite da Ronaldo (MU) nece da igra protiv porugalskog kluba. Lukas Podolski je dao dva gola svojim poljacima na EP.Nije mu bilo sve jedno ali on je profesionalac i igrac Nemacke
(delija BB, 1. avgust 2008 21:06)


Verovatno si jos uvek osnovac jer vidim da se ne secas nekih stvari.Kada je zvezda igrala protiv Lacija,Mihajlovic i Stankovic nisu hteli da igraju.Oni tad nisu dobili otkaze.
A ove kosarkase sto pominjes,da te obavestim da oni nisu dolazili u Bg jer su se plasili za svoju sigurnost iako je Partizan Turcima garantovao za njihovu sigurnost.Eto zbog cega su oni dobili otkaze.A ti neznalice moras jos da pijes mleko,a ne da lupas ovde!!!

gravedigger_ns

pre 15 godina

Bravo Mateja kralju,ne na svoj klub,mada ce biti primoravanja ako ostane,i ako bude igrao ne verujem da ce se potruditi bas nesto. ali ovaj stav ti je na mestu i zato te grobari vole gde god bio,ako budes dolazio doziveces ovacije od tvojih GROBARA!!!!

Alexandar Kosovo

pre 15 godina

Fenerbahce i Partizan, nebo i zemlja! hahahahahahaha Zao mi je grobari vec ste pukli kao tikva, dobra utakmica za 7+ kvota 3.00 Aragones i Jokanovic treneri, pa samo pogledajte u realnost i nista vise...

cukce

pre 15 godina

ne razumem coveka ispada kao da nije profisionalac i vrhunski sportista pa ako si emotivno vezan za partizan dodji da igras u partizan novca si se nakupio dovoljno ( psv, celzi, atletiko, fener) da bi mogo da se vratis, ali ta demagogija ubi nas!