Sreda, 16.07.2008.

21:08

Vojvodina spremna za Olimpik

Fudbaleri Vojvodine igraju u četvrtak u Novom Sadu prvi meč prvog kola kvalifikacija za Kup UEFA sa Olimpikom iz Bakua.

Izvor: Nina Kolundžija

Vojvodina spremna za Olimpik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

RiStA NiSh

pre 15 godina

Iz Nisha sam,ali kao i svaki pravi SRBIN danas cu biti svim SRCEM uz vojvodinu i borac!!Za komentar 33. svaka cast BRATE,ali dzaba nama to kada glavnu rec vode oni iz neke nase PRESTONICE!!Bruka-neka se barem na tren sete da u ovoj zemlji postoji jos neki grad osim njihovog BEOGRADA-SRAMOTA!!RTS 18h,BEOGRATSKA HRONIKA-BRUKA!!!

Nixi

pre 15 godina

Iz Nisa sam,navijam za radnicki,ali posto nije onda za Zvezdu,ali bih voleo da titulu ili makar kup osvoji neku drugi osim zvezde i partizana,inace Vojvodina ce ove godine biti veoma jaka

RiStA NiSh

pre 15 godina

Kakav smo mi narod!Ladno nema TV prenosa,a jedni hrvati prenose svaku utakmicu svog kluba u evropi!!Pa da li je to moguce?!?

Goran_gro

pre 15 godina

Partizanovac sam, NAPRED VOSHO!

Krajnje je vreme da nasi klubovi uzmu neki bod za koeficijent, stoga ogromna podrska i Voshi, Borcu, pa chak i komshinici!

Chana

pre 15 godina

POZDRAV SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE !
Volim da posetim ovaj B92 forum, jer me najčešće zabavlja da čitam komentare zapaljenog sveta...
Danas mi je par komentara privuklo pažnju - zato što su normalni, ljudski, topli...
Svaka čast Hrvatu, Hogaru i Marku na komentarima - kamo sreće da je više takvog sveta.
Nažalost, zapadne u sliku i tip ko onaj Boki, ali treba čoveku uzeti kao olakšavajuću okolnost to što je pisao komentar posle ponoći, pa uvek može da se vadi na neuračunljivost, umor i sl. !
Za brata Hrvata čestitka na Dinamovom rezultatu, sa zadovoljstvom sam ih gledao kako preslišavaju slabašne Irce. Ne mora da se brine zbog slabije igre Dinama - bolja im nije ni trebala. Ove godine i Hajduk i Dinamo imaju šanse da odu daleko - Dinamo zbog kontinuiteta (iako Luka fali - očigledno), a Hajduk zbog pojačanja (koja još pristižu). Slaven-Belupo mi je još i najdraži pošto me najviše podseća na moju Vojvodinu. NEK IM JE SA SREĆOM...
Hogaru hvala na lepim željama, ja isto želim Partizanu i Zvezdi koji trenutno ne mogu da se sastave sa igrom - ali za mesec-dva će gaziti sve redom (sem, nadam se, Vojvodine). Partizan se opet majstorski pojačao, Zvezda je gledala da uštedi, pa me je podsetila na vreme kada je Šapurić za male pare (nezvanično) dovezao KAMION Crnogoraca (Gluščevića, Radojičića, Barca...) ali su do kraja ti momci odigrali dosta dobrih partija za Vošu. U svakom slučaju, sretno i jednima i drugima u kvalifikacijama.
Marko je na forumu postavio pitanje ko je igrao za Vojvodinu u sezoni 1998/99. kada je Voša dogurala do finala InterToto Kupa?
Ja sam jedan od sretnika sa utakmice sa Bastijom u NS, (4:0 za Vojvodinu u najboljoj igri nekog tima Vojvodine, uz onih 4:2 u finalu omladinskog kupa sa Zvezdom, kada su Krejić i društvo pravili ršum po terenu talentovanoj generaciji Zvezde, kao i uz Šampionskih 4:2 protiv Slobode 10 godina ranije, kad se Miloš Šestić ušetao u gol Tuzlaka), kao i sa te fantastične utakmice gde je nažalost bilo samo 1:1.
Vojvodina je igrala u sastavu: Žilić, Lazetić, Vranješ, Matijašević, Mrdak, Šuškavčević, Cilinšek, Predić, Drinčić, Lerinc i Bratić.
Kako su Ti momci igrali !!! Žilić je branio fantastično, Lazetić je bio jedan od najbržih fudbalera u Evropi u to vreme (crnac, bek Bastije i danas ima noćne more), Mića Vranješ je imao srce veliko ko Fruška Gora, Matijašević je bio lak ko pero, a tehnika mu je tada bila na 110%, Mrdak i Šuškavčević su bili tandem iz snova – prvi skuplja, šta drugom (slučajno) promakne, Cilinšek i Lerinc su delovali tromo ali su im lopta bile "okate", Predić nas je potezima bacao u nesvest, Bratić je imao korak od hiljadu milja, dok je Drinčić bio reinkarnacija Milka Đurovskog i Darka Pančeva – zlo je bilo kako je njemu malo trebalo - za dati gol...
Da nam je danas po jedan od ovih igrača u linijama tima – finale Kupa UEFA ne bi bilo nedostižno...
Ja bih izabrao Lazetića, Matijaševića, Predića i Drinčića. Ali...
Za kraj ovog romana, red je pomoći finom čoveku !
Nenadu poručujem:
Utakmica počinje u 18 časova, karte se prodaju na blagajni stadiona ispod južne tribine (tribina koja se vidi sa Bulevara Oslobođenja pored stadiona) a što se tiče najboljeg i najjednostavnijeg načina da dođeš do stadiona: sa autoputa BG - SU se isključiš ka NS i pratiš znak „Stadion“, isto to uradiš i sa starog puta BG - NS, a ako imaš bilo kakvih problema – SAMO PITAJ, ljudi će Ti pomoći.
Ne kaže džabe naš svet:
„ AL JE FIN, IL JE PEDER – ILI VOJVODJANIN ! “
Boki, budi pozitivan – NAVIJAJ ZA VOJVODINU I VOLI SVET OKO SEBE . . .
Mnogo je lepše tako !
RAZMISLI O TOME !

Nis

pre 15 godina

Saopstenje sportske redakcije RTS-a! Utakmica pocinje od 18h, ali postovani gledaoci u tom terminu cete pratiti beogradsku hroniku, saznacete koliko je bilo saobracajnih nesreca u Beogradu, koje ulice ce sutra biti bez vode zbog radova na ulici - u Beogradu, koje su izlozbe nasih renomiranih umetnike otvorene - u Beogradu itd. Posle toga moci cete da gledate avanture Blinki Bila a nocas negde oko 1h moci da gledate snimak utakmice "nekog" naseg kuba koji igra u kvalifikacijama "nekog" kupa UEFA.
Sramota, uvek saznam preko sajta UEFA koji jos nasi klubovi, sem crvenih i crnih, igra u kvalifikacijama, a "nacionalni servis" nema nameru da odvoji ni pet minuta za takve informacije. Ne placam pretplatu da slusam o lokalnim problemima prestonice vec da imam informacije o svemu sto se desava kod nas (posebno u sportu). Napred Vojvodina i Borac! Nadam se da cete uci u ligu UEFA, valjda cemo tada moci da gledamo vase utakmice u direktnim prenosima. Srbija je od Subotice do Preseva a ne samo na uscu Save u Dunav. Trebalo bi nekom objasniti u RTS-u.

firmans

pre 15 godina

"Molim vas da li neko moze mi da vreme pocetka danasnje utakmice Vojvodine i Olimpica ,kada pocinje prodaja karata,gde ,adresa kako stranac da sa auto puta stigne do stadiona najbolje?"

Sa autoputa....hm... cim udjes u Novi Sad pitaj nekog gde je zeleznicka stanica (na pocetku bulevara oslobodjenja), i od nje picis samo Bulevarom Oslobodjenja (ako nekog pitas na ulici svi znaju gde je) pravo, bice ti usput i putokazi za stadion koji ces videti sa leve strane. Karte mozes kupiti ako ides na zapad na blagajni koja se nalazi na zapadnoj tribini, a ako ides na istok blagajna se nalazi na istocnoj tribini. Ako kojim slucajem zelis na sever probaj da udjes besplatno mozda ces i uspeti ako ostvarno zelis da NAVIJAS za Vosu. tekma pocinje u 18h, kontam da ce biti dovoljno karata tako da ne treba da se plasis toga da neces uci na stadion. Pozdrav

fruskogorac

pre 15 godina

Najpre pomoc coveku koji hoce da dodje da gleda Vojvodinu, a kako rece, stranac je dolazi sa auto - puta. Lafe, cim udjes u grad Novi Sad pitaj za stadion, spusti staklo na vratima automobila i prvog coveka, zenu koga / koju ugledas priupitaj za stadion. Verujem da ces dobiti pravu, iskrenu informaciju. Ako dolazis iz pravca Beograda, samo prodji most Slobode. Savet: drugi semafor idi desno, tamo se parkiraj na parkiraliste neke zgrade i preko puta ti je stadion. A ako dolazis iz pravca Subotice, Vrbasa, ... od Zeleznicke stanice do stadiona vodi samo jedan bulevar. Stadion ti je kod treceg semafora levo. Nemozes promasiti.
Sto se tice Vosine generacije koja je igrala "Inter toto" cup sledeci lafovi su nosili crveno beli dres u tom takmicenju:
Zilic, Suskavcevic, Vranjes, Z. Cilinsek, Predic, Drincic, N. Lazetic, Bratic, Matijasevic, Mrdak, Lerinc, Jankovic, uskakali su po potrebi : Boris Vaskovic, Milan Belic, Ronald Habi, Mirko Aleksic, Ivan Ristic i Vladimir Mudrinic ... trener je bio cuveni Tosa Manojlovic. Vosa je odigrala tada deset utakmica u Inter toto Cupu i zabelezila je 6 pobeda, jedan neresen rezultat i tri poraza. Gol razlika je bila 18:9. Vojvodina je ispala u finalu ovog Cupa od nemackog Verdera.

Nenad

pre 15 godina

Molim vas da li neko moze mi da vreme pocetka danasnje utakmice Vojvodine i Olimpica ,kada pocinje prodaja karata,gde ,adresa kako stranac da sa auto puta stigne do stadiona najbolje?

Marko

pre 15 godina

Meni je ona sezona kada je Vosa igrala protiv Bastije i Werdera bila uzbudljivija od svih Partizanovih i Zvezdinih ucesca u evro kupovima zajedno! Ko je tada igrao za Vosu?

Hrvat

pre 15 godina

Ajde susjedi Srbi, puno srece Vojvodini, Partizanu, Zvezdi u Europi, nadam se da ce i nasi Dinamo, Hajduk i Slaven Belupo nesto uciniti da nam se digne koeficijent, zasluzili ste i Vi i mi. Pozdrav iz Zagreba

dekiNS

pre 15 godina

@Boki
Ma da Atletiko Madrid je slabiji od Rendžersa a što se Partizana tiče on je ispao na druge načine! A inače Levadija je mnogo jača od Atletiko Madrida! Daj dečko oladi vidi se da nemaš pojma, bolje gledaj umetničko klizanje!

Boki

pre 15 godina

Ma 'ajde molim vas, kakva Vojvodina. Uz svo duzno postovanje bolje da se povuku iz Evrope. Svi znamo da je vrh do kog mogu doci prva iole jaca ekipa, priblizno njihove snage ili nesto slabija, i tu ce im biti kraj. EVENTUALNO mogu do neke srednje ekipe kao prosle godine i onda da se obrukaju. Niko sem Zvezde i Partizana ne bi trebalo ni da se prijavljuje za Evropu ako nije bar Kup osvojio u poslednjih 5 godina,a o tituli da ne pricam.
eto!

Manki NS

pre 15 godina

Trebalo bi da bez vecih problema prodjemo Olimpik, a onda napad na ligu UEFA. Karte su 300 zapad, 200 istok, a sever besplatno.

SAMO NAPRED VOJVODINA

Hogar

pre 15 godina

Momci sa srecom! Zelim Vam da pobedite i ostanete sto duze u Evropi. Navijac sam Partizana ali voleo bi da jos neki nas klub gledamo ove jeseni u evropskim takmicenjima. Sa srecom i napred u pobedu!

roman10

pre 15 godina

’’Kada smo tokom priprema u Sloveniji saznali ime našeg rivala uhvatili smo se za glavu" pa ako se za baku hvatate za glavu sta ce te da radite kad vam dodje neka jaca ekipa.

Hrvat

pre 15 godina

Ajde susjedi Srbi, puno srece Vojvodini, Partizanu, Zvezdi u Europi, nadam se da ce i nasi Dinamo, Hajduk i Slaven Belupo nesto uciniti da nam se digne koeficijent, zasluzili ste i Vi i mi. Pozdrav iz Zagreba

Hogar

pre 15 godina

Momci sa srecom! Zelim Vam da pobedite i ostanete sto duze u Evropi. Navijac sam Partizana ali voleo bi da jos neki nas klub gledamo ove jeseni u evropskim takmicenjima. Sa srecom i napred u pobedu!

Nis

pre 15 godina

Saopstenje sportske redakcije RTS-a! Utakmica pocinje od 18h, ali postovani gledaoci u tom terminu cete pratiti beogradsku hroniku, saznacete koliko je bilo saobracajnih nesreca u Beogradu, koje ulice ce sutra biti bez vode zbog radova na ulici - u Beogradu, koje su izlozbe nasih renomiranih umetnike otvorene - u Beogradu itd. Posle toga moci cete da gledate avanture Blinki Bila a nocas negde oko 1h moci da gledate snimak utakmice "nekog" naseg kuba koji igra u kvalifikacijama "nekog" kupa UEFA.
Sramota, uvek saznam preko sajta UEFA koji jos nasi klubovi, sem crvenih i crnih, igra u kvalifikacijama, a "nacionalni servis" nema nameru da odvoji ni pet minuta za takve informacije. Ne placam pretplatu da slusam o lokalnim problemima prestonice vec da imam informacije o svemu sto se desava kod nas (posebno u sportu). Napred Vojvodina i Borac! Nadam se da cete uci u ligu UEFA, valjda cemo tada moci da gledamo vase utakmice u direktnim prenosima. Srbija je od Subotice do Preseva a ne samo na uscu Save u Dunav. Trebalo bi nekom objasniti u RTS-u.

dekiNS

pre 15 godina

@Boki
Ma da Atletiko Madrid je slabiji od Rendžersa a što se Partizana tiče on je ispao na druge načine! A inače Levadija je mnogo jača od Atletiko Madrida! Daj dečko oladi vidi se da nemaš pojma, bolje gledaj umetničko klizanje!

Marko

pre 15 godina

Meni je ona sezona kada je Vosa igrala protiv Bastije i Werdera bila uzbudljivija od svih Partizanovih i Zvezdinih ucesca u evro kupovima zajedno! Ko je tada igrao za Vosu?

Manki NS

pre 15 godina

Trebalo bi da bez vecih problema prodjemo Olimpik, a onda napad na ligu UEFA. Karte su 300 zapad, 200 istok, a sever besplatno.

SAMO NAPRED VOJVODINA

fruskogorac

pre 15 godina

Najpre pomoc coveku koji hoce da dodje da gleda Vojvodinu, a kako rece, stranac je dolazi sa auto - puta. Lafe, cim udjes u grad Novi Sad pitaj za stadion, spusti staklo na vratima automobila i prvog coveka, zenu koga / koju ugledas priupitaj za stadion. Verujem da ces dobiti pravu, iskrenu informaciju. Ako dolazis iz pravca Beograda, samo prodji most Slobode. Savet: drugi semafor idi desno, tamo se parkiraj na parkiraliste neke zgrade i preko puta ti je stadion. A ako dolazis iz pravca Subotice, Vrbasa, ... od Zeleznicke stanice do stadiona vodi samo jedan bulevar. Stadion ti je kod treceg semafora levo. Nemozes promasiti.
Sto se tice Vosine generacije koja je igrala "Inter toto" cup sledeci lafovi su nosili crveno beli dres u tom takmicenju:
Zilic, Suskavcevic, Vranjes, Z. Cilinsek, Predic, Drincic, N. Lazetic, Bratic, Matijasevic, Mrdak, Lerinc, Jankovic, uskakali su po potrebi : Boris Vaskovic, Milan Belic, Ronald Habi, Mirko Aleksic, Ivan Ristic i Vladimir Mudrinic ... trener je bio cuveni Tosa Manojlovic. Vosa je odigrala tada deset utakmica u Inter toto Cupu i zabelezila je 6 pobeda, jedan neresen rezultat i tri poraza. Gol razlika je bila 18:9. Vojvodina je ispala u finalu ovog Cupa od nemackog Verdera.

roman10

pre 15 godina

’’Kada smo tokom priprema u Sloveniji saznali ime našeg rivala uhvatili smo se za glavu" pa ako se za baku hvatate za glavu sta ce te da radite kad vam dodje neka jaca ekipa.

Goran_gro

pre 15 godina

Partizanovac sam, NAPRED VOSHO!

Krajnje je vreme da nasi klubovi uzmu neki bod za koeficijent, stoga ogromna podrska i Voshi, Borcu, pa chak i komshinici!

Chana

pre 15 godina

POZDRAV SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE !
Volim da posetim ovaj B92 forum, jer me najčešće zabavlja da čitam komentare zapaljenog sveta...
Danas mi je par komentara privuklo pažnju - zato što su normalni, ljudski, topli...
Svaka čast Hrvatu, Hogaru i Marku na komentarima - kamo sreće da je više takvog sveta.
Nažalost, zapadne u sliku i tip ko onaj Boki, ali treba čoveku uzeti kao olakšavajuću okolnost to što je pisao komentar posle ponoći, pa uvek može da se vadi na neuračunljivost, umor i sl. !
Za brata Hrvata čestitka na Dinamovom rezultatu, sa zadovoljstvom sam ih gledao kako preslišavaju slabašne Irce. Ne mora da se brine zbog slabije igre Dinama - bolja im nije ni trebala. Ove godine i Hajduk i Dinamo imaju šanse da odu daleko - Dinamo zbog kontinuiteta (iako Luka fali - očigledno), a Hajduk zbog pojačanja (koja još pristižu). Slaven-Belupo mi je još i najdraži pošto me najviše podseća na moju Vojvodinu. NEK IM JE SA SREĆOM...
Hogaru hvala na lepim željama, ja isto želim Partizanu i Zvezdi koji trenutno ne mogu da se sastave sa igrom - ali za mesec-dva će gaziti sve redom (sem, nadam se, Vojvodine). Partizan se opet majstorski pojačao, Zvezda je gledala da uštedi, pa me je podsetila na vreme kada je Šapurić za male pare (nezvanično) dovezao KAMION Crnogoraca (Gluščevića, Radojičića, Barca...) ali su do kraja ti momci odigrali dosta dobrih partija za Vošu. U svakom slučaju, sretno i jednima i drugima u kvalifikacijama.
Marko je na forumu postavio pitanje ko je igrao za Vojvodinu u sezoni 1998/99. kada je Voša dogurala do finala InterToto Kupa?
Ja sam jedan od sretnika sa utakmice sa Bastijom u NS, (4:0 za Vojvodinu u najboljoj igri nekog tima Vojvodine, uz onih 4:2 u finalu omladinskog kupa sa Zvezdom, kada su Krejić i društvo pravili ršum po terenu talentovanoj generaciji Zvezde, kao i uz Šampionskih 4:2 protiv Slobode 10 godina ranije, kad se Miloš Šestić ušetao u gol Tuzlaka), kao i sa te fantastične utakmice gde je nažalost bilo samo 1:1.
Vojvodina je igrala u sastavu: Žilić, Lazetić, Vranješ, Matijašević, Mrdak, Šuškavčević, Cilinšek, Predić, Drinčić, Lerinc i Bratić.
Kako su Ti momci igrali !!! Žilić je branio fantastično, Lazetić je bio jedan od najbržih fudbalera u Evropi u to vreme (crnac, bek Bastije i danas ima noćne more), Mića Vranješ je imao srce veliko ko Fruška Gora, Matijašević je bio lak ko pero, a tehnika mu je tada bila na 110%, Mrdak i Šuškavčević su bili tandem iz snova – prvi skuplja, šta drugom (slučajno) promakne, Cilinšek i Lerinc su delovali tromo ali su im lopta bile "okate", Predić nas je potezima bacao u nesvest, Bratić je imao korak od hiljadu milja, dok je Drinčić bio reinkarnacija Milka Đurovskog i Darka Pančeva – zlo je bilo kako je njemu malo trebalo - za dati gol...
Da nam je danas po jedan od ovih igrača u linijama tima – finale Kupa UEFA ne bi bilo nedostižno...
Ja bih izabrao Lazetića, Matijaševića, Predića i Drinčića. Ali...
Za kraj ovog romana, red je pomoći finom čoveku !
Nenadu poručujem:
Utakmica počinje u 18 časova, karte se prodaju na blagajni stadiona ispod južne tribine (tribina koja se vidi sa Bulevara Oslobođenja pored stadiona) a što se tiče najboljeg i najjednostavnijeg načina da dođeš do stadiona: sa autoputa BG - SU se isključiš ka NS i pratiš znak „Stadion“, isto to uradiš i sa starog puta BG - NS, a ako imaš bilo kakvih problema – SAMO PITAJ, ljudi će Ti pomoći.
Ne kaže džabe naš svet:
„ AL JE FIN, IL JE PEDER – ILI VOJVODJANIN ! “
Boki, budi pozitivan – NAVIJAJ ZA VOJVODINU I VOLI SVET OKO SEBE . . .
Mnogo je lepše tako !
RAZMISLI O TOME !

RiStA NiSh

pre 15 godina

Kakav smo mi narod!Ladno nema TV prenosa,a jedni hrvati prenose svaku utakmicu svog kluba u evropi!!Pa da li je to moguce?!?

Boki

pre 15 godina

Ma 'ajde molim vas, kakva Vojvodina. Uz svo duzno postovanje bolje da se povuku iz Evrope. Svi znamo da je vrh do kog mogu doci prva iole jaca ekipa, priblizno njihove snage ili nesto slabija, i tu ce im biti kraj. EVENTUALNO mogu do neke srednje ekipe kao prosle godine i onda da se obrukaju. Niko sem Zvezde i Partizana ne bi trebalo ni da se prijavljuje za Evropu ako nije bar Kup osvojio u poslednjih 5 godina,a o tituli da ne pricam.
eto!

RiStA NiSh

pre 15 godina

Iz Nisha sam,ali kao i svaki pravi SRBIN danas cu biti svim SRCEM uz vojvodinu i borac!!Za komentar 33. svaka cast BRATE,ali dzaba nama to kada glavnu rec vode oni iz neke nase PRESTONICE!!Bruka-neka se barem na tren sete da u ovoj zemlji postoji jos neki grad osim njihovog BEOGRADA-SRAMOTA!!RTS 18h,BEOGRATSKA HRONIKA-BRUKA!!!

Nixi

pre 15 godina

Iz Nisa sam,navijam za radnicki,ali posto nije onda za Zvezdu,ali bih voleo da titulu ili makar kup osvoji neku drugi osim zvezde i partizana,inace Vojvodina ce ove godine biti veoma jaka

Nenad

pre 15 godina

Molim vas da li neko moze mi da vreme pocetka danasnje utakmice Vojvodine i Olimpica ,kada pocinje prodaja karata,gde ,adresa kako stranac da sa auto puta stigne do stadiona najbolje?

firmans

pre 15 godina

"Molim vas da li neko moze mi da vreme pocetka danasnje utakmice Vojvodine i Olimpica ,kada pocinje prodaja karata,gde ,adresa kako stranac da sa auto puta stigne do stadiona najbolje?"

Sa autoputa....hm... cim udjes u Novi Sad pitaj nekog gde je zeleznicka stanica (na pocetku bulevara oslobodjenja), i od nje picis samo Bulevarom Oslobodjenja (ako nekog pitas na ulici svi znaju gde je) pravo, bice ti usput i putokazi za stadion koji ces videti sa leve strane. Karte mozes kupiti ako ides na zapad na blagajni koja se nalazi na zapadnoj tribini, a ako ides na istok blagajna se nalazi na istocnoj tribini. Ako kojim slucajem zelis na sever probaj da udjes besplatno mozda ces i uspeti ako ostvarno zelis da NAVIJAS za Vosu. tekma pocinje u 18h, kontam da ce biti dovoljno karata tako da ne treba da se plasis toga da neces uci na stadion. Pozdrav

Boki

pre 15 godina

Ma 'ajde molim vas, kakva Vojvodina. Uz svo duzno postovanje bolje da se povuku iz Evrope. Svi znamo da je vrh do kog mogu doci prva iole jaca ekipa, priblizno njihove snage ili nesto slabija, i tu ce im biti kraj. EVENTUALNO mogu do neke srednje ekipe kao prosle godine i onda da se obrukaju. Niko sem Zvezde i Partizana ne bi trebalo ni da se prijavljuje za Evropu ako nije bar Kup osvojio u poslednjih 5 godina,a o tituli da ne pricam.
eto!

Hogar

pre 15 godina

Momci sa srecom! Zelim Vam da pobedite i ostanete sto duze u Evropi. Navijac sam Partizana ali voleo bi da jos neki nas klub gledamo ove jeseni u evropskim takmicenjima. Sa srecom i napred u pobedu!

Manki NS

pre 15 godina

Trebalo bi da bez vecih problema prodjemo Olimpik, a onda napad na ligu UEFA. Karte su 300 zapad, 200 istok, a sever besplatno.

SAMO NAPRED VOJVODINA

dekiNS

pre 15 godina

@Boki
Ma da Atletiko Madrid je slabiji od Rendžersa a što se Partizana tiče on je ispao na druge načine! A inače Levadija je mnogo jača od Atletiko Madrida! Daj dečko oladi vidi se da nemaš pojma, bolje gledaj umetničko klizanje!

Hrvat

pre 15 godina

Ajde susjedi Srbi, puno srece Vojvodini, Partizanu, Zvezdi u Europi, nadam se da ce i nasi Dinamo, Hajduk i Slaven Belupo nesto uciniti da nam se digne koeficijent, zasluzili ste i Vi i mi. Pozdrav iz Zagreba

Marko

pre 15 godina

Meni je ona sezona kada je Vosa igrala protiv Bastije i Werdera bila uzbudljivija od svih Partizanovih i Zvezdinih ucesca u evro kupovima zajedno! Ko je tada igrao za Vosu?

fruskogorac

pre 15 godina

Najpre pomoc coveku koji hoce da dodje da gleda Vojvodinu, a kako rece, stranac je dolazi sa auto - puta. Lafe, cim udjes u grad Novi Sad pitaj za stadion, spusti staklo na vratima automobila i prvog coveka, zenu koga / koju ugledas priupitaj za stadion. Verujem da ces dobiti pravu, iskrenu informaciju. Ako dolazis iz pravca Beograda, samo prodji most Slobode. Savet: drugi semafor idi desno, tamo se parkiraj na parkiraliste neke zgrade i preko puta ti je stadion. A ako dolazis iz pravca Subotice, Vrbasa, ... od Zeleznicke stanice do stadiona vodi samo jedan bulevar. Stadion ti je kod treceg semafora levo. Nemozes promasiti.
Sto se tice Vosine generacije koja je igrala "Inter toto" cup sledeci lafovi su nosili crveno beli dres u tom takmicenju:
Zilic, Suskavcevic, Vranjes, Z. Cilinsek, Predic, Drincic, N. Lazetic, Bratic, Matijasevic, Mrdak, Lerinc, Jankovic, uskakali su po potrebi : Boris Vaskovic, Milan Belic, Ronald Habi, Mirko Aleksic, Ivan Ristic i Vladimir Mudrinic ... trener je bio cuveni Tosa Manojlovic. Vosa je odigrala tada deset utakmica u Inter toto Cupu i zabelezila je 6 pobeda, jedan neresen rezultat i tri poraza. Gol razlika je bila 18:9. Vojvodina je ispala u finalu ovog Cupa od nemackog Verdera.

roman10

pre 15 godina

’’Kada smo tokom priprema u Sloveniji saznali ime našeg rivala uhvatili smo se za glavu" pa ako se za baku hvatate za glavu sta ce te da radite kad vam dodje neka jaca ekipa.

Nenad

pre 15 godina

Molim vas da li neko moze mi da vreme pocetka danasnje utakmice Vojvodine i Olimpica ,kada pocinje prodaja karata,gde ,adresa kako stranac da sa auto puta stigne do stadiona najbolje?

firmans

pre 15 godina

"Molim vas da li neko moze mi da vreme pocetka danasnje utakmice Vojvodine i Olimpica ,kada pocinje prodaja karata,gde ,adresa kako stranac da sa auto puta stigne do stadiona najbolje?"

Sa autoputa....hm... cim udjes u Novi Sad pitaj nekog gde je zeleznicka stanica (na pocetku bulevara oslobodjenja), i od nje picis samo Bulevarom Oslobodjenja (ako nekog pitas na ulici svi znaju gde je) pravo, bice ti usput i putokazi za stadion koji ces videti sa leve strane. Karte mozes kupiti ako ides na zapad na blagajni koja se nalazi na zapadnoj tribini, a ako ides na istok blagajna se nalazi na istocnoj tribini. Ako kojim slucajem zelis na sever probaj da udjes besplatno mozda ces i uspeti ako ostvarno zelis da NAVIJAS za Vosu. tekma pocinje u 18h, kontam da ce biti dovoljno karata tako da ne treba da se plasis toga da neces uci na stadion. Pozdrav

Chana

pre 15 godina

POZDRAV SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE !
Volim da posetim ovaj B92 forum, jer me najčešće zabavlja da čitam komentare zapaljenog sveta...
Danas mi je par komentara privuklo pažnju - zato što su normalni, ljudski, topli...
Svaka čast Hrvatu, Hogaru i Marku na komentarima - kamo sreće da je više takvog sveta.
Nažalost, zapadne u sliku i tip ko onaj Boki, ali treba čoveku uzeti kao olakšavajuću okolnost to što je pisao komentar posle ponoći, pa uvek može da se vadi na neuračunljivost, umor i sl. !
Za brata Hrvata čestitka na Dinamovom rezultatu, sa zadovoljstvom sam ih gledao kako preslišavaju slabašne Irce. Ne mora da se brine zbog slabije igre Dinama - bolja im nije ni trebala. Ove godine i Hajduk i Dinamo imaju šanse da odu daleko - Dinamo zbog kontinuiteta (iako Luka fali - očigledno), a Hajduk zbog pojačanja (koja još pristižu). Slaven-Belupo mi je još i najdraži pošto me najviše podseća na moju Vojvodinu. NEK IM JE SA SREĆOM...
Hogaru hvala na lepim željama, ja isto želim Partizanu i Zvezdi koji trenutno ne mogu da se sastave sa igrom - ali za mesec-dva će gaziti sve redom (sem, nadam se, Vojvodine). Partizan se opet majstorski pojačao, Zvezda je gledala da uštedi, pa me je podsetila na vreme kada je Šapurić za male pare (nezvanično) dovezao KAMION Crnogoraca (Gluščevića, Radojičića, Barca...) ali su do kraja ti momci odigrali dosta dobrih partija za Vošu. U svakom slučaju, sretno i jednima i drugima u kvalifikacijama.
Marko je na forumu postavio pitanje ko je igrao za Vojvodinu u sezoni 1998/99. kada je Voša dogurala do finala InterToto Kupa?
Ja sam jedan od sretnika sa utakmice sa Bastijom u NS, (4:0 za Vojvodinu u najboljoj igri nekog tima Vojvodine, uz onih 4:2 u finalu omladinskog kupa sa Zvezdom, kada su Krejić i društvo pravili ršum po terenu talentovanoj generaciji Zvezde, kao i uz Šampionskih 4:2 protiv Slobode 10 godina ranije, kad se Miloš Šestić ušetao u gol Tuzlaka), kao i sa te fantastične utakmice gde je nažalost bilo samo 1:1.
Vojvodina je igrala u sastavu: Žilić, Lazetić, Vranješ, Matijašević, Mrdak, Šuškavčević, Cilinšek, Predić, Drinčić, Lerinc i Bratić.
Kako su Ti momci igrali !!! Žilić je branio fantastično, Lazetić je bio jedan od najbržih fudbalera u Evropi u to vreme (crnac, bek Bastije i danas ima noćne more), Mića Vranješ je imao srce veliko ko Fruška Gora, Matijašević je bio lak ko pero, a tehnika mu je tada bila na 110%, Mrdak i Šuškavčević su bili tandem iz snova – prvi skuplja, šta drugom (slučajno) promakne, Cilinšek i Lerinc su delovali tromo ali su im lopta bile "okate", Predić nas je potezima bacao u nesvest, Bratić je imao korak od hiljadu milja, dok je Drinčić bio reinkarnacija Milka Đurovskog i Darka Pančeva – zlo je bilo kako je njemu malo trebalo - za dati gol...
Da nam je danas po jedan od ovih igrača u linijama tima – finale Kupa UEFA ne bi bilo nedostižno...
Ja bih izabrao Lazetića, Matijaševića, Predića i Drinčića. Ali...
Za kraj ovog romana, red je pomoći finom čoveku !
Nenadu poručujem:
Utakmica počinje u 18 časova, karte se prodaju na blagajni stadiona ispod južne tribine (tribina koja se vidi sa Bulevara Oslobođenja pored stadiona) a što se tiče najboljeg i najjednostavnijeg načina da dođeš do stadiona: sa autoputa BG - SU se isključiš ka NS i pratiš znak „Stadion“, isto to uradiš i sa starog puta BG - NS, a ako imaš bilo kakvih problema – SAMO PITAJ, ljudi će Ti pomoći.
Ne kaže džabe naš svet:
„ AL JE FIN, IL JE PEDER – ILI VOJVODJANIN ! “
Boki, budi pozitivan – NAVIJAJ ZA VOJVODINU I VOLI SVET OKO SEBE . . .
Mnogo je lepše tako !
RAZMISLI O TOME !

Nis

pre 15 godina

Saopstenje sportske redakcije RTS-a! Utakmica pocinje od 18h, ali postovani gledaoci u tom terminu cete pratiti beogradsku hroniku, saznacete koliko je bilo saobracajnih nesreca u Beogradu, koje ulice ce sutra biti bez vode zbog radova na ulici - u Beogradu, koje su izlozbe nasih renomiranih umetnike otvorene - u Beogradu itd. Posle toga moci cete da gledate avanture Blinki Bila a nocas negde oko 1h moci da gledate snimak utakmice "nekog" naseg kuba koji igra u kvalifikacijama "nekog" kupa UEFA.
Sramota, uvek saznam preko sajta UEFA koji jos nasi klubovi, sem crvenih i crnih, igra u kvalifikacijama, a "nacionalni servis" nema nameru da odvoji ni pet minuta za takve informacije. Ne placam pretplatu da slusam o lokalnim problemima prestonice vec da imam informacije o svemu sto se desava kod nas (posebno u sportu). Napred Vojvodina i Borac! Nadam se da cete uci u ligu UEFA, valjda cemo tada moci da gledamo vase utakmice u direktnim prenosima. Srbija je od Subotice do Preseva a ne samo na uscu Save u Dunav. Trebalo bi nekom objasniti u RTS-u.

Goran_gro

pre 15 godina

Partizanovac sam, NAPRED VOSHO!

Krajnje je vreme da nasi klubovi uzmu neki bod za koeficijent, stoga ogromna podrska i Voshi, Borcu, pa chak i komshinici!

RiStA NiSh

pre 15 godina

Kakav smo mi narod!Ladno nema TV prenosa,a jedni hrvati prenose svaku utakmicu svog kluba u evropi!!Pa da li je to moguce?!?

RiStA NiSh

pre 15 godina

Iz Nisha sam,ali kao i svaki pravi SRBIN danas cu biti svim SRCEM uz vojvodinu i borac!!Za komentar 33. svaka cast BRATE,ali dzaba nama to kada glavnu rec vode oni iz neke nase PRESTONICE!!Bruka-neka se barem na tren sete da u ovoj zemlji postoji jos neki grad osim njihovog BEOGRADA-SRAMOTA!!RTS 18h,BEOGRATSKA HRONIKA-BRUKA!!!

Nixi

pre 15 godina

Iz Nisa sam,navijam za radnicki,ali posto nije onda za Zvezdu,ali bih voleo da titulu ili makar kup osvoji neku drugi osim zvezde i partizana,inace Vojvodina ce ove godine biti veoma jaka