Sreda, 16.07.2008.

20:44

Drugi poraz Partizana na pripremama

Fudbaleri Partizana poraženi su drugi put na pripremama u Švajcarskoj od ekipe Grashopersa rezultatom 3:1 (2:0).

Izvor: Nina Kolundžija

Drugi poraz Partizana na pripremama IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Pjanovic

pre 15 godina

"... a sada je izvesno da će trener Jokanović šansu ukazati momcima koji do sada nisu imali priliku da se istaknu,..."

E jesu se istakli i jedni i drugi!

NemanjaPFC

pre 15 godina

Evo kompleksasi da se i vi malo radujete,ali to ce vam biti jedini razlozi za radost ove sezone,porazi Partizana u pripremnim utakmicama.Ipak vas razumem,bolje je ostavljati komentare ovde nego na vasu utakmicu sa Slaskom.Ovo je Partizanova sezona,nikad jaca ekipa,ako sve bude kako treba,gledajuci utakmice protiv Botafoga i Rapida,a vase protiv svih onih 'ekipica',dupla kruna ostaje tamo gde treba,a vi se spremite za projekat 'velike zvezde' za sezonu 2009-2010,posto ce jedno mesec - dva posle pocetka prvenstva i velikog zaostatka vasa uprava poceti pricu o losem selektiranju igraca i velikim pojacanjima za sledecu sezonu.Pozdrav za sve Grobare.

RiStA GROBAR

pre 15 godina

Daj ljudi ne TRIPUJTE se vise!!!Da li JOKAN treba da ode ili ne videcemo kada pocne sezona!!Jer vidite sa kojim timom je igrao!!To su samo pripreme...UVEZBAVANJA itd...

realist

pre 15 godina

nije tragedija kad se izgubi od Grashopersa,nije ni vazno koja je momcad igrala,ali je TRAGICNO da je po svim kladionicama(evropskim)Grash.bio apsolutni favorit(kvota 2.20 na svajcarce na neutralnom terenu)...a to govori kako fudbalski strucnjaci(evropski) ocenjuju kvalitet Partizana i gde nas vide na fudbalskoj mapi EVROPE...zalosno ljudi..zalosno

Misa

pre 15 godina

Zasto se vi partizanovci zalite na rezultate tokom priprema. Pripreme, sama rec kaze, sluze da se stekne i poboljsa motorika (fizicka kondicija, brzina i ubrzanje), da se na takticko - tehnickom planu igraci uigravaju po linijama tima, rad na psiholoskoj stabilnosti igraca, itd. Na osnovu toga trener odredjuje prvi tim, alternative i naravno igrace koji nisu u prvom planu.Ja kao navijac Zvezde tvrdim da ne mozete jos uvek da odredite kakav je Jokanovic trener, jer su mu ovo tek prve pripreme. Kvalitet priprema i tempiranje forme ne zavisi samo od prvog trenera, nego od kompletnog strucnog staba. Tacno je da iskustvo nije na njegovoj strani, ali nije on pao s neba na Partizanovu klupu, vec ga je ekipa strucnjaka , malo domacih, vise stranih spremala za trenera. Nije ni Tumbakovic bio iskusan, ali je Ivica Osim od njega stvorio dobrog trenera. Zeljko Obradovic je sa parketa direktno seo na Partizanovu klupu, ali je veliki Aca Nikolic od njega napravio jednog od najcenjenijih strucnjaka u Evropi. Ako ne budete imali strpljenja i ako ne budete dali podrsku Jokanovicu, vi navijaci Partizana mozete da uticete negativno i na rezultate i stanje u klubu. Ne bi bilo prvi put da svojom gluposcu razarate nesto sto bi moglo da bude dobro. Iz tih razloga nikada neceti biti ni do kolena navijacima Zvezde, jer vi navijate i podrzavate svoj klub samo kad pobedjuje.Da ne gresim dusu i na nasem severu postoji grupa navijaca koji su slicni vama. Sto se Zaimija tice, to je jedna od gresaka i losih procena strucnog staba, covek ima hronicnu upalu prepona, tkz. suplje prepone i karijera mu visi o koncu. Inace je bio vrlo kvalitetan igrac. Sustina je u tome da se ne prodaju najbolji igraci,a pojacati se proverenim igracem. Da ste Sulejmaniju dali solidnije pare za prvi ugovor, odigrao bi bar dve godine u Partizanu, a ne dovoditi nekog Stojkovskog, Igoa, Lakica i sl. Isto radi i Zvezda. To sto ste osvojili duplu krunu sada i Zvezda prosle sezone je samo tanko pokrice za los rad proslih uprava u oba kluba. Novim upravama, iako na prvi pogled ne izgleda sve sjajno, navijaci moraju da pruze sansu i da ne pljuju odmah posle par losih rezultata, pogotovo sto treba biti svestan kakvim kvalitetom igraca klubovi raspolazu, jer sve sto vredi je preskupo za nas, a istina je i da neki strani igraci i za manje pare idu u druge zemlje jer nece da igraju po Srpskim poljanama i oranicama (Cacak)i ne pred 150 gledalaca.

MG

pre 15 godina

A sta se vi zvezdasi javljate ??? Izgubili ste 4-0 i nama nesto govorite kako nismo ni za intertoto pa za sta ste vi majko mila,mozda za ligu za opstanak??!!!!

GROBAR

pre 15 godina

Jaooo odbrane majko mila,pa nema veze sto je drugi sastav ono je UZAS!!! Aloo REGULISITE ovo malo.. Mogao si Jokane ubaciti i prvi sastav pa da pobjedimo,sta mislis ?

YC

pre 15 godina

Drugi tim... OK... nista strasno...
Samo dok udju u formu, ovaj sastav ima da tuce Real, Man.Utd...
Mladen Bozovic, Darko Bozovic, Radoman Bozovic, Boza Pub, Boza Derikoza... Boze, Boze!!!

Balansero

pre 15 godina

Jeste Grashopersu bila potrebna laksa trening utakmica pa smo igrali sa drugim timom, ali ipak primiti 2 gola za minut je znak da nesto ozbiljno ne valja u pristupu igraca.
Da li stvarno rezervisiti imaju tako malo motiva da se nametnu treneru?

Izgleda da je ovaj Ngambi zesci kikser. Jos jedan Bajic nam nije potreban.

jale dobric

pre 15 godina

Pozdrav,
nije Jokan kalibar za trenera tima koji ide u LS, to je sigurno. Pored zivog Stevanovica koji je Partizanovo dete i dokazani strucnjak mi vadimo adute Toleta Karadzica koji ni licencu nisu imali. No, pripreme su i ovakav tim ne moze nikoga da pobedi. Nije mi jasno sa kim to Jokan zeli da uvezba 1.tim!!!!!!!
Protiv 2.tima?
Nesto mi tu smrdi!
Taman sam se obradovao da je Maletic otisao, a ono on u sastavu. Dajte bre takvog igraca dzabe ko god ga hteo(a nece ga niko).
Verujem da ce protiv Liona igrati Klincarski, Dragi Kalicanin, Varga, a mozda i Bajro Zupic!
Daj pripremite se za LS ovako nema sanse da se prodje. Jokane idi uci srpski, a uprava da , konaco, postavi nekog normalnog trenera na tu funkciju!

Crno-bela krv

pre 15 godina

Pa šta, ako je igrao drugi tim!?Ovaj Jokanović je čist promašaj!Setite se Partizanove igre prošle jeseni, i proletos.Nebo i zemlja!Jedva su uspeli, da uzmu i tituli i kup!Na koliko utakmica smo strepeli, do zadnjeg minuta!?I onda, ili penal, ili Đorđević strelac.Pogledajte, koliko smo samo utakmica dobili sa 1:0!Cigani su nas izuvali, samo tako.On je OK lik, ali ja neiskusan i NIJE za Partizan!!!Sa njim NEMA LŠ!!!!!

broz

pre 15 godina

Bre Jokane,počni više da uigravaš prvi tim!!Za dve nedelje igramo kvalifikacije za LŠ,a igraju neki koji će verovatno da ulaze u igru na 3 razlike...Da li iko zna šta je sa Zaimom i gde mogu da se vide njegove sposobnosti?Onaj Ngambi je ispod proseka a Paunovića što pre treba pustiti da igra

dex

pre 15 godina

Tesite se da je ovo igrao drugi tim? Pa dobro, protiv Botafoga, koji ije igrao sa igracima na koje trener vise ne racuna i juniorima, prvi tim Partizana je izgubio! Kakvo je tu opravdanje? Oni su igrali sa F timom i pobedili!

Grobar

pre 15 godina

Alo,decko,jesi ti normalan???Kazes "u 3. kolo moze i Barselona da dodje,prodali su i Ronaldinja i Etoa,ne vrede nista"!!!Pa Barca moze i ceo prvi tim da proda,i opet bi odvalila partizan!A i treba prvo da dodjete do 3. kola jer ako ovako budete igrali necete proci ni drugo kolo!Remi i dva poraza!!!I vi bi u LS???
(DelijaNS, 16. jul 2008 22:02)

A s kim vi igrate u 2.kolu kvalif. za LS?A u Euroligi?U vatepolu?

okoreli Delija

pre 15 godina

Bravo momci, samo tako! Igrajte vi za Zvezdu... Jeste da su pripreme, ali nije fora izgubiti svaku utakmicu! Kao pravi zvezdas zelim Vam da ne prodjete ni 2. kolo kvalif. za LS!!!

steva banat

pre 15 godina

Sa Jokanom cemo proci isto kao i Zvezda sa Zemanom, videlo se to i jos kad je preuzeo kormilo Partizana ali neka nam je bog u pomoci samo napred Partizan

Srbijamedjušljivama

pre 15 godina

Ma, dajte, narode, prizemljite se. I mi i gani smo sad već treća evropska liga. Dovodimo kojekakve boranije za male pare i onda se molimo svevišnjem da ih prodamo za godinu-dve za bilo kakav profit. Nismo u stanju da zadržimo više ni pionire, ako nešto vrede!
Na to smo spali, a za više nemamo ni "m" od mogućnosti.
I onda, sa kakvim budžetom u Ligu šampiona? Kup UEFA?
Ma, nismo ni za Intertoto!

Nažalost, ovakvo stanje će potrajati, a zarad našeg duhovnog i nervnog zdravlja bi bilo najbolje da se što pre priviknemo na stvarnost umesto što maštamo, sanjamo, nadamo se...
Kad sam bio klinac, sećam se, često sam se pitao, kako to izgleda - navijati za neki tim iz Albanije ili sa Kipra?
Sada znam...

Max

pre 15 godina

Ovu kontrolnu utakmicu treba sto pre zaboraviti. Igrali su igraci po prvi put u ovoj formaciji. Neuigranost je bila vise nego primetna. Svajcarci su igrali u najboljem sastavu i ovo im je bila generalna proba pred pocetak nacionalnog takmicenja. Svajcarci su bili dosta bolji u prvom delu utakmice. U drugom poluvremenu je utakmica bila izjednacena. Cudi me da je Jokanovic sa prilicno renomiranim protivnikom igrao sa rezervnim timom i tako jeftivno prodao ugled naseg kluba. Navijaci Partizana su razocarani novim porazom ali mesta za paniku nema. Partizan je za tri klase jaci i od Rabotnickog i od onih anonimusa iz Azerbejdjana. Verujte mi da ce biti slicno kao sa Zrinjskim. Moje licno misljenje je da u zadnjoj liniji odbrane moraju da igraju Djordjevic i Knezevic. Kamerunac je prilicno smusen sto je i razumljivo jer Partizan je do sad najveci klub u kojem je imao cast da igra. Mislim da ima kvalitet ali treba biti strpljiv sa njim. U svakom slucaju je bolji od onog zvezdinog "mesara" Gaja koji osim grubosti nema bas nista. Jokanovic bi trebao da prestane sa eksperimentisanjem jer vreme polako istice. Valja uigrati najbolji tim a on je M. Bozovic - Stevanovic - Obradovic - Zuka - Djordjevic - Knezevic - Tosic - Lazic - Paunovic - Moreira - Dijara. Svako dobro navijacima Partizana i radakciji B92 koja vrhunski i profesionalno obavlja posao.
Pozdrav

pfc rules

pre 15 godina

Ajde bre smaraci najveci na svetu DOSTA VISE!!!
Ostavite bre jokana na miru!!!
Kako mrzim to kad se pravite pametni,a u stvari nemate bre veze sa zivotom!!!
Valjda nikada vas pola nije ni ispred zgrade fudbal igrala,a kao nesto znate!!
Cevek isprobava razne varijante,razne igrace,zato i sluze pripremne tekme!!!
A ne da punimo nekog po 10 - 0!!
I ja bih voleo da je to tako,da sve razbijamo,ali realnost je nesto sasvim drugo!!!
Postali ste ko cigani,cim jedan rezultat ne valja odmah smena...e pa nece to tako moci!!!!
PUNA PODRSKA SVIM IGRACIMA,PA I MALETICU,A POSEBNO JOKANU,kome zameram samo na igri sa dva zadnja vezna,a to ce on ispraviti sam cim dodju prave tekme,a ne protiv ovih insekata i ostalih!!!

Del Piero

pre 15 godina

Citam ove komentare tipa..."Jokane odlazi"...i ne mogu a da ne odreagujem...
SMESNI STE!!!!!!
...a da i pri tome nemate pojma...:)

NAPRED PARTIZAN!!!

Ganco Panila - NS

pre 15 godina

Jokane, "idi dok si mlad, dok imas vremena, za more promena, za let i za pad... idi dok si mlad..." - slusaj sta Ceca peva, cim neskodi znaci da koristi... A inace ljudi, pouzdano znam da je Jokan pre dolaska u Partizan, uglavnom vreme koje je provodio u Novom Sadu provodio je u jednom novosadskom kaficu ("tenis") na limanu 3 (deo Novod Sada) gde se kockao (igrao poker) za kes sa poznatim novosadskim biznismenima, pritom je tu ostavio tj. izgubio dosta novca, a uz maratonske partije konzumiro je litre i litre viskija, stalno je bio pijan, zato ima onakve podocnjake i dan danas, verovatno je tu "zanimaciju" preneo i u Beograd ako neko neveruje neka ga ko je u prilici pita gde izlazi kada je u NS-u, verujte mi, ljudi, ovo je 100% istina. Zbog svega toga neverujem da je Jokan spreman za neka velika dela tj. za Ligu Sampiona, to takmicenje trazi ozbilnog strucnjaka, profesionalca, koji ima dosta iskustva, a ne nekog "pocetnika". Mislim da za takav projekat treba neko mnogo iskusniji, nije Partizan institucija koja sebi moze dozvoliti da se neko skoluje u njoj, vec neko ko je dokazan i proveren. Mozda je dobar za nasu ligu, al za LS, cisto sumljam.
PS: mozda je cip bio trenerska licenca posto taj neko nije imao kes da mu "isprati" karte.

mnogo smo jaki

pre 15 godina

Ljudi dosta da vredjate jokana i nemojte tako komentarisati ako vec niste gledali utakmicu. Vidim ovde komentare koje nemaju veze sa utakmicom posto sam ja gledao i mogu reci da sam zadovoljan igrom .Mali Ljajic bice veliki igrac ja vam obecava decko je novi Mesi

Slušalac

pre 15 godina

@walja se uozbiljiti
Prijatelju, čemu w umesto krštenog v? Kad uzmeš u obzir kako se w čita, mnogo je strašno i smešno, weruj!

Zex

pre 15 godina

ALO BRE LJUDI pa shvatite da je ovo B TIM PARTIZANA a Grass u najjaoj postavi a i on ima mnogo vise tekmi u nogama ova poruka je za one koji likuju.

virtuoz

pre 15 godina

Ako tako i treba, do 28. cemo gubiti, a od 29. cemo samo pobedjivati! Partizan ulazi u treci krug, a za CL ce biti potrebno puno srece!Pozdrav za Grobare koji veruju u Partizan!

@savest:

pre 15 godina

Kad se vi niste zabrinuli posle 0-4 sa onim sabanima,i to ste igrali sa prvom ekipom,sto bi se mi zabrinuli kad nam treca postava izgubi 3-1????
Ma daj,samo se vi tesite i lazite sebe,prvo ste lupali da je Zaim povredjen i da nece igrati 6 meseci....
Pa sad ostavljate ovakve komentare....

Mladen Bozovic(Darko Bozovic)
Ivan Stevanovic(Radoslav Petrovic),Ngambi(Srdja Knezevic) , Nenad Djordjevic(Marko Jovanovic),Ivan Obradovic(Vladimir Brankovic)
Tosic(Lazic),Juca(Fejsa),Moreira(Petrovic),Zaim(Maletic),Diarra(Peric),Paunovic(Cadikovski).....Mislite o tome....I druga postava bi vas ubila....

Delija

pre 15 godina

I ako su ovo pripreme JADNO!(odnosi se i na zvezdu i na partizan) nema vam evrope sa ovim i defanzivnim fudbalom niste vi rengers ono je njihov mentalitet i imaju bolji tim a zvezda po pricanju delija vec je prosla grupu dajte delije sacekajte da vidimo koga cemo mi da dobijemo nece opet biti groclin ove godine je zestoka konkuencija za kup uefa valensija, sevilla,porcmut, man city, everton, totenham, milan,udineze, hamburg, marsej, santader, sampdorija,salke,nancy,besitkas...sve su to jake ekipe i ako nas zapadne bilo koja od ovih bice gusto a velike su sanse!mi jos imamo vremena a vi vec za 2 nedelje igrate utakmicu tako da ne znam sta ovaj jokanovic planira!ZELI VAM SRECU U EVROPI I AKO SAM DELIJA NADAM SE DACETE I VI ZA NAS NAVIJATI!NEMORA SVE DA SE SVODI NA SVADJU JEDAN SMO NAROD!!!!!

milos

pre 15 godina

dali su neverovatno tezak zadatak,a to je ulazak u ligu sampiona,coveku koji je totalni amater u poslu kojim se bavi.koliko li ce da nas kosta jokanovo skolovanje?????kosta nas svakako zivaca ali to je najmanji problem.uboli smo sa djukicem,mada ni njega ne smatram ozbiljnim trenerom,sto je i pokazao u reprezentaciji,pa smo nastavili da se kockamo i za malo izgubili vec dobijeno prvenstvo i totalno pokvarili igru iz prvog dela sezone.jednostavno ovi rezultati ne ulivaju poverenje.ne kazem da treba menjati trenera,kasno je za to sad.sta da kazem.....pomozi boze

--Super latvijska nogometna liga--

pre 15 godina

Mnogo su jaki klubovi iz ove susjedne meridian 'super' lige...A najjace mi sto u svom nazivu ima rijec -SUPER..ironicno!

duka

pre 15 godina

Volim kad ovako igramo na pripremama,grobari ne bojte se explodiracemo kad bude najpotrebnije.Slavicemo Jokana videcete.Vidimo se iduce srede na generalnoj.

Max grobar

pre 15 godina

Zamolio bih ljude koji nisu kompetentni da se ne oglasavaju na ovom sajtu
Nije bitan poraz, bitno je da Jokan vidi s kim moze pred Evropu od rezervista...Jedino mi se ne svidja ovaj Ngambi, vise sam ocekivao, a on covek svaku tekmu kiksne, misli da treba Sikimic da igra sa Djoletom u tandemu i da se vec sad uigravaju, a ako se Ngambi popravi neka i igra...
NAPRED PARTIZAN!!!

pjer boja bozji dar s neba.

pre 15 godina

Znaci ovako:izgubite od drugog tima Botafoga koji je izgubio od JANG BOJSA 6:0 dva dana ranije i nema veze....E sad...Izgubite sa drugim timom od Grashopersa i to nema veze....I KAD VAS ZVEZDA RAZVALI ma nema veze.....

DelijaNS

pre 15 godina

Nije važno! Prtizan sigurno ulazi u Ligu ŠAmPiona! Razbiče Makedonce i Azerbedžance sto%. U treće kolo može i Barselona, ne vrede ništa prodalisu rnaldinja. prodače i Etoua. A onda Liga šampiona, pa da gani vide kako se igra napadaćki fudal tamo,o a nbal tamo,o a ne ko oni.
(Pavlica, 16. jul 2008 21:08)

Alo,decko,jesi ti normalan???Kazes "u 3. kolo moze i Barselona da dodje,prodali su i Ronaldinja i Etoa,ne vrede nista"!!!Pa Barca moze i ceo prvi tim da proda,i opet bi odvalila partizan!A i treba prvo da dodjete do 3. kola jer ako ovako budete igrali necete proci ni drugo kolo!Remi i dva poraza!!!I vi bi u LS???

Svaki dan volim Partizan!

pre 15 godina

Alo "stručnjaci", zvocate bre kao neke tetke! Što kad se toliko razumete u fudbal i pripreme niste negde pored terena pa da rukovodite klubom i igračima? Lepo piše na web sajtu Partizana ovako: "... a sada je izvesno da će trener Jokanović šansu ukazati momcima koji do sada nisu imali priliku da se istaknu, a to su pre svih Maletić, Miljković, Perić, Branković...", ali nema ko da to pročita.

P.S. A vi "komšinica-bojsi" stvarno vas ne vidim ovde da komentarišete nešto kad vaš prvi tim gazi neki Slask! Ovamo držite opelo srpskom fudbalu zbog izbora Toleta, a ne vidite realnost da su dragi vam Piksi & Terza uz vladara iz senke Miljana do sada naš fudbal masakrirali više puta za slučaj da se ne povampiri. Nije mi jasno kako vas nije sramota da upravo vi pričate o tome.

Rade DZevi

pre 15 godina

Nas narod kaze "Po jutru se dan poznaje" a ako je tako onda nam se nepise dobro.Jedino sto nam ostaje to je nada,i greske protivnicke odbrane?
Ko zna zasto je ovo dobro?

KKP

pre 15 godina

M. Bozovic - Stevanovic, Djordjevic, Knezevic, Obradovic - Zuka - Lazic, Moreira, Tosic - Paunovic, Dijara.
Klupa: D. Bozovic, N'Gambi, Fejsa, Stjepanovic, Bogunovic, Cadikovski.
Kako stvari stoje, mada ima jos vremena do pocetka sezone...

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Kako neko posle dva poraza na prpremama moze da tera Jokanovica? To su pripreme, sluza za uigravanje tima, da se vidi koje za prvu postavu, a ko je za klupu, da se uvezbavaju akcije. Ja bas volim kada lose igramo na pripremama, jer onda uvek rusimo sve redom u prvenstvu!

Skakavac

pre 15 godina

Sa Besom igrali 0:0, a vas tukli 3:1. Nema šta, Liga šampiona će biti poselo bez vašeg eventualnog neučešća. Niste ni za Intertoto.

Nikolica Prikolic

pre 15 godina

Iako su rezerve igrale ima razloga za zabrinutost jer protiv Botafoga je igrao prvi tim i izgubio od rezervista.Pamet u glavu!!!Samo da su dobro fizicki pripremljeni,to je najbitnije...

GROBAR JUG

pre 15 godina

Ako je cadikovski prvo resenje u napadu posto vidim da imanajvecu minutazu onda jadni mi pa tom decko treba 15 sansi da bi deo jedan gol nije slucajno sto ovoliko promasuje to mu se desavalo i u prvenstvu decko jednostavno nema osecaj za gol. I zasto se kukali toliko za Paunom kad igra po 15 min kad decko kaze da je fizicki speman da individualno trenirao. Jokane menjaj nesto ili odlazi dok nije kasno !

Pavlica

pre 15 godina

Nije važno! Prtizan sigurno ulazi u Ligu ŠAmPiona! Razbiče Makedonce i Azerbedžance sto%. U treće kolo može i Barselona, ne vrede ništa prodalisu rnaldinja. prodače i Etoua. A onda Liga šampiona, pa da gani vide kako se igra napadaćki fudbal tamo,a ne ko oni.

Cinjenica

pre 15 godina

Ne znam za ostale ali iako su dovedena tolika pojacanja ja nisam ubedjen da je ovaj Jokanovic pravi izbor za Partizan, znam da je bio dobar igrac ali on covek nema nikakvo iskustvo kao trenar. Nadam se da gresim ali pogledajte rezultate ne samo na pripremama (jos uvek nemamo pobedu) vec i prosle sezone kada smo zamalo izgubili vec osvojenu titulu.

muka sine

pre 15 godina

muka mi je pripala kad sam citao komentare... vi cigancici oplakujte svog zemana i slask, a vi ''grobari''(namerno sa navodnicima) idite malo da igrate mice... ako ste procitali celu vest onda niste normalni... pogledajte ko je igrao,pola njih nece videti teren vise od 90 minuta za celu sezonu... aj na spavanje sad...

прдибаба

pre 15 godina

Чуо сам се са другаром, иначе великим навијачем Партизана, који је био на утакмици. Човек каже да је Грасхоперс доминирао и просто развалио игром црно-беле. Највећа промаја је у одбрани, тако да су Швајцарци могли да постигну још неки гол.

Vlada

pre 15 godina

Ja sam veliki Zvezdash,i objektivno gledano,komsije imaju super tim,ali trener nema blage veze....da im nije ovaj trener mozda bi i usli u LS(naravno da im zreb bude povoljan).

Danijel-ch

pre 15 godina

Ovo mi se pomalo svidja igra se leprsavo i to bez Tosica Moreire Juce DIarre Djordjevica... Cadikovski je dobar napadac stalno je u sansi to mi se svidja... A rezerni sastav je dobro odigrao, a do 29. jula ce se sloziti kockice. Napomena Grasshoppers je zavrsio pripreme ovo im bila generalna proba u subotu im pocinje prvestvo. Pozdrv svima sutra svi uz Cacane i Novosadjane

nebraska

pre 15 godina

Rezervni tim je odigrao utakmicu.Trebalo je izabrati i neki slabiji tim koji bismo pobedili dvocifreno kao prosle godine 15 komada ne secam se ko je bi u pitanju.Treba uigrati napadace i steci naviku davanja golova od samog pocetka.Nadam se da ce ipak sve biti u redu kada pocne sezona i kvalifikacije.PFC forever.

trta

pre 15 godina

Nije važno! Prtizan sigurno ulazi u Ligu ŠAmPiona! Razbiče Makedonce i Azerbedžance sto%. U treće kolo može i Barselona, ne vrede ništa prodalisu rnaldinja. prodače i Etoua. A onda Liga šampiona, pa da gani vide kako se igra napadaćki fudbal tamo,a ne ko oni.
(Pavlica, 16. jul 2008 21:08)

Ajoooooj !!!
Još jedan crno-beli naučnik....

Mikelandjelo

pre 15 godina

Jesmo igrali sa 2 ,a mozda i 3 timom ali pristup igri ne moze da se opravda.Na terenu ima da se gine ,a ne da se rezultat pravda cinjenicom da su igrali igraci koji nisu u prvom planu.
Imamo jos vremena da stvari dodju na svoje mesto ali skepsa ce ostati dok ne odigramo prvu takmicarsku utakmicu.Mada iskreno ,nemam previse poverenja u Jokanovica.

GO PFC!!!

grale

pre 15 godina

A da covek ne poveruje.Skupili se strucnjaci i k**aju samo tako.Vec bi ostavke,promene u rukovodstu...Pogledajte sastav pa onda vidite da li cete nastaviti sa brljavljenjem

deksi10

pre 15 godina

Od ovog tima koji je izasao na teren vise se nije moglo ni ocekivati. Kvota u kladionicama je bila 2.40 ali kad sam procitao na sajtu da ce vecina igraca odmarati, znao sam sta sledi.

LOTHAR MATEUS

pre 15 godina

Dobro kad sam video rezultat pomislio sam au katastrofa,i onda pogledam tim koji je igrao i shvatim da nije tako strasno,ali opet nasa odbrana je slaba,to nam je bila glavna mana prosle sezone posebno posle odlaska Rukavine cime smo izgubili ne samo dobrog odbrambenog,vec i igru po bokovima.
Ja se nadam da je ovaj Ngambi cvrst igrac,vidim ima solidnu visinu mislim da ce biti dobro pojacanje ali ja mislim da nam treba jos jedan stoper,jer tesko da cemo da igramo ok protiv npr.Barselone sa Sikimicem.
Zamislite naleti Messi na Sikimica ej?!
Ovaj moze jedino ili nogu da mu polomi ili da bude pasivni posmatrac,nije on toliko los igrac nego je imao povredu ligamenata i nije dugo igrao.
Ovaj Marko Jovanovic o njemu ne znam mnogo pa necu da pricam.
I jos nesto mislim da smo procerdali 1,2 miliona evra na Fejsu,po meni je bolje da smo kupili nekog iskusnog stopera i bilo bi odlicno.
Nadam se da nisam u pravu.
I da jel onaj Zarate sto nam je dao gol onaj Mauro Zarate?

Mihajlo

pre 15 godina

Sa ovim trenerom PARTIZAN nece nista postici ni u L S ,a ni uprvenstvu. Valda Tomic ovo vidi,ako pocetnik dodje na klupu tako uglednog kluba onda nema pravo da blamira klub navijacw svoju zemlju profesiju itd. Jokane bolje se povuci i idi uci kod Cire Blazevica kako se to radi.Razocaran R.S.24t9

61563

pre 15 godina

e ma nema veze danas je igrao drugi a protiv onih juniora botafoga bese igrao prvi tim,prosto covek nezna koji je bolji,jokan ce imati slatke muke da izabere 11 najboljih

Beli

pre 15 godina

Da li je moguce da ljudi toliko povrsno gledaju na stvari?!? Pa pogledajte ko je igrao, prakticno su se juce upoznali medjusobno, a sad ocekujete neke rezultate, i to jos na pripremama... Pustite ljude da rade na miru, i ostavite kritike makar do pocetka sezone. Mada, i kad krene dobro, ovi isti ce dizati Jokana i Tomica u nebesa... Uff

ale

pre 15 godina

kad zvezda igra sa rezervnim timom i izgubi onda samo cujes neke komplekse, a onda kad partizan igra sa rezervnim timom i izgubi .. sve je ok a ?

outsider

pre 15 godina

Trener Slaviša Jokanović održao je obećanje, pošto je potpuno ili delimično odmorio standardne prvotimce, a šansu pružio fudbalerima koji su do sada bili u drugom planu. Kako su "rezervisti" odigrali u sredu, utisak je da njihovi renomiraniji saigrači ne bi trebalo da budu mnogo zabrinuti za mesta u timu.

walja se uozbiljiti

pre 15 godina

gledajuci igrace koji su nastupali,nisam iznenadjen,mada trebaju imati u widu da nose sweti PARTIZANOV dres i da se za njega bore do krwi,a mi cemo sa juga da ih dignemo do wisina,zato pamet u glawu i liga sampiona nam je tu.... PFC-samo je nebo iznad NAS

Peppino PFC

pre 15 godina

ALOOOOO JOKANEEEE!!!! Budjenje Jokaneeee!!! Krecemo LS za manje od 2 nedelje, ako nisi sposoban prepusti nekom drugom. Ja pocinjem vec da se plasim i drugog kola kvalifikacija. Kakvo ce sad biti opravdanje!?!?

kike

pre 15 godina

...dajte ljudi...ne treba nam vise nijedan igrac...ono sto treba je da jokanovic ode...imamo najjaci tim u zadnjih 10 god,a on gubi od botafoga kojeg je dobio jang bojs 6-0...jeste prijateljska,ali i jang bojsu je bila prijateljskaa....

pfc ns

pre 15 godina

jokane odlazi!!!!dosta nam je poraza na pripremama i pricanja kako je sve ok.nije nista ok.jos 12 dana do pocetka sezone a ti gubis od svih...sta je tu dobro???sta je sa zaimom???

GrobarBorcha

pre 15 godina

OK,nista strasno kad se pogleda ko je sve igrao!!!Nadam se da Jokan sad zna koga ce u prvi tim.Ipak za sledecu utakmicu ocekujemo vise ozbiljnosti i pobedu jer se 29. blizi a i pobeda bi nam mnogo znacila pred Lion.
I pored ovih poraza i dalje imam 100 posto poverenja u ovaj tim i Jokana!!!

Skakavac

pre 15 godina

Sa Besom igrali 0:0, a vas tukli 3:1. Nema šta, Liga šampiona će biti poselo bez vašeg eventualnog neučešća. Niste ni za Intertoto.

Danijel-ch

pre 15 godina

Ovo mi se pomalo svidja igra se leprsavo i to bez Tosica Moreire Juce DIarre Djordjevica... Cadikovski je dobar napadac stalno je u sansi to mi se svidja... A rezerni sastav je dobro odigrao, a do 29. jula ce se sloziti kockice. Napomena Grasshoppers je zavrsio pripreme ovo im bila generalna proba u subotu im pocinje prvestvo. Pozdrv svima sutra svi uz Cacane i Novosadjane

kike

pre 15 godina

...dajte ljudi...ne treba nam vise nijedan igrac...ono sto treba je da jokanovic ode...imamo najjaci tim u zadnjih 10 god,a on gubi od botafoga kojeg je dobio jang bojs 6-0...jeste prijateljska,ali i jang bojsu je bila prijateljskaa....

pfc ns

pre 15 godina

jokane odlazi!!!!dosta nam je poraza na pripremama i pricanja kako je sve ok.nije nista ok.jos 12 dana do pocetka sezone a ti gubis od svih...sta je tu dobro???sta je sa zaimom???

outsider

pre 15 godina

Trener Slaviša Jokanović održao je obećanje, pošto je potpuno ili delimično odmorio standardne prvotimce, a šansu pružio fudbalerima koji su do sada bili u drugom planu. Kako su "rezervisti" odigrali u sredu, utisak je da njihovi renomiraniji saigrači ne bi trebalo da budu mnogo zabrinuti za mesta u timu.

walja se uozbiljiti

pre 15 godina

gledajuci igrace koji su nastupali,nisam iznenadjen,mada trebaju imati u widu da nose sweti PARTIZANOV dres i da se za njega bore do krwi,a mi cemo sa juga da ih dignemo do wisina,zato pamet u glawu i liga sampiona nam je tu.... PFC-samo je nebo iznad NAS

Peppino PFC

pre 15 godina

ALOOOOO JOKANEEEE!!!! Budjenje Jokaneeee!!! Krecemo LS za manje od 2 nedelje, ako nisi sposoban prepusti nekom drugom. Ja pocinjem vec da se plasim i drugog kola kvalifikacija. Kakvo ce sad biti opravdanje!?!?

GrobarBorcha

pre 15 godina

OK,nista strasno kad se pogleda ko je sve igrao!!!Nadam se da Jokan sad zna koga ce u prvi tim.Ipak za sledecu utakmicu ocekujemo vise ozbiljnosti i pobedu jer se 29. blizi a i pobeda bi nam mnogo znacila pred Lion.
I pored ovih poraza i dalje imam 100 posto poverenja u ovaj tim i Jokana!!!

прдибаба

pre 15 godina

Чуо сам се са другаром, иначе великим навијачем Партизана, који је био на утакмици. Човек каже да је Грасхоперс доминирао и просто развалио игром црно-беле. Највећа промаја је у одбрани, тако да су Швајцарци могли да постигну још неки гол.

Cinjenica

pre 15 godina

Ne znam za ostale ali iako su dovedena tolika pojacanja ja nisam ubedjen da je ovaj Jokanovic pravi izbor za Partizan, znam da je bio dobar igrac ali on covek nema nikakvo iskustvo kao trenar. Nadam se da gresim ali pogledajte rezultate ne samo na pripremama (jos uvek nemamo pobedu) vec i prosle sezone kada smo zamalo izgubili vec osvojenu titulu.

Pavlica

pre 15 godina

Nije važno! Prtizan sigurno ulazi u Ligu ŠAmPiona! Razbiče Makedonce i Azerbedžance sto%. U treće kolo može i Barselona, ne vrede ništa prodalisu rnaldinja. prodače i Etoua. A onda Liga šampiona, pa da gani vide kako se igra napadaćki fudbal tamo,a ne ko oni.

nebraska

pre 15 godina

Rezervni tim je odigrao utakmicu.Trebalo je izabrati i neki slabiji tim koji bismo pobedili dvocifreno kao prosle godine 15 komada ne secam se ko je bi u pitanju.Treba uigrati napadace i steci naviku davanja golova od samog pocetka.Nadam se da ce ipak sve biti u redu kada pocne sezona i kvalifikacije.PFC forever.

pfc rules

pre 15 godina

Ajde bre smaraci najveci na svetu DOSTA VISE!!!
Ostavite bre jokana na miru!!!
Kako mrzim to kad se pravite pametni,a u stvari nemate bre veze sa zivotom!!!
Valjda nikada vas pola nije ni ispred zgrade fudbal igrala,a kao nesto znate!!
Cevek isprobava razne varijante,razne igrace,zato i sluze pripremne tekme!!!
A ne da punimo nekog po 10 - 0!!
I ja bih voleo da je to tako,da sve razbijamo,ali realnost je nesto sasvim drugo!!!
Postali ste ko cigani,cim jedan rezultat ne valja odmah smena...e pa nece to tako moci!!!!
PUNA PODRSKA SVIM IGRACIMA,PA I MALETICU,A POSEBNO JOKANU,kome zameram samo na igri sa dva zadnja vezna,a to ce on ispraviti sam cim dodju prave tekme,a ne protiv ovih insekata i ostalih!!!

Del Piero

pre 15 godina

Citam ove komentare tipa..."Jokane odlazi"...i ne mogu a da ne odreagujem...
SMESNI STE!!!!!!
...a da i pri tome nemate pojma...:)

NAPRED PARTIZAN!!!

deksi10

pre 15 godina

Od ovog tima koji je izasao na teren vise se nije moglo ni ocekivati. Kvota u kladionicama je bila 2.40 ali kad sam procitao na sajtu da ce vecina igraca odmarati, znao sam sta sledi.

trta

pre 15 godina

Nije važno! Prtizan sigurno ulazi u Ligu ŠAmPiona! Razbiče Makedonce i Azerbedžance sto%. U treće kolo može i Barselona, ne vrede ništa prodalisu rnaldinja. prodače i Etoua. A onda Liga šampiona, pa da gani vide kako se igra napadaćki fudbal tamo,a ne ko oni.
(Pavlica, 16. jul 2008 21:08)

Ajoooooj !!!
Još jedan crno-beli naučnik....

Svaki dan volim Partizan!

pre 15 godina

Alo "stručnjaci", zvocate bre kao neke tetke! Što kad se toliko razumete u fudbal i pripreme niste negde pored terena pa da rukovodite klubom i igračima? Lepo piše na web sajtu Partizana ovako: "... a sada je izvesno da će trener Jokanović šansu ukazati momcima koji do sada nisu imali priliku da se istaknu, a to su pre svih Maletić, Miljković, Perić, Branković...", ali nema ko da to pročita.

P.S. A vi "komšinica-bojsi" stvarno vas ne vidim ovde da komentarišete nešto kad vaš prvi tim gazi neki Slask! Ovamo držite opelo srpskom fudbalu zbog izbora Toleta, a ne vidite realnost da su dragi vam Piksi & Terza uz vladara iz senke Miljana do sada naš fudbal masakrirali više puta za slučaj da se ne povampiri. Nije mi jasno kako vas nije sramota da upravo vi pričate o tome.

Slušalac

pre 15 godina

@walja se uozbiljiti
Prijatelju, čemu w umesto krštenog v? Kad uzmeš u obzir kako se w čita, mnogo je strašno i smešno, weruj!

Grobar

pre 15 godina

Alo,decko,jesi ti normalan???Kazes "u 3. kolo moze i Barselona da dodje,prodali su i Ronaldinja i Etoa,ne vrede nista"!!!Pa Barca moze i ceo prvi tim da proda,i opet bi odvalila partizan!A i treba prvo da dodjete do 3. kola jer ako ovako budete igrali necete proci ni drugo kolo!Remi i dva poraza!!!I vi bi u LS???
(DelijaNS, 16. jul 2008 22:02)

A s kim vi igrate u 2.kolu kvalif. za LS?A u Euroligi?U vatepolu?

pjer boja bozji dar s neba.

pre 15 godina

Znaci ovako:izgubite od drugog tima Botafoga koji je izgubio od JANG BOJSA 6:0 dva dana ranije i nema veze....E sad...Izgubite sa drugim timom od Grashopersa i to nema veze....I KAD VAS ZVEZDA RAZVALI ma nema veze.....

virtuoz

pre 15 godina

Ako tako i treba, do 28. cemo gubiti, a od 29. cemo samo pobedjivati! Partizan ulazi u treci krug, a za CL ce biti potrebno puno srece!Pozdrav za Grobare koji veruju u Partizan!

KKP

pre 15 godina

M. Bozovic - Stevanovic, Djordjevic, Knezevic, Obradovic - Zuka - Lazic, Moreira, Tosic - Paunovic, Dijara.
Klupa: D. Bozovic, N'Gambi, Fejsa, Stjepanovic, Bogunovic, Cadikovski.
Kako stvari stoje, mada ima jos vremena do pocetka sezone...

grale

pre 15 godina

A da covek ne poveruje.Skupili se strucnjaci i k**aju samo tako.Vec bi ostavke,promene u rukovodstu...Pogledajte sastav pa onda vidite da li cete nastaviti sa brljavljenjem

ale

pre 15 godina

kad zvezda igra sa rezervnim timom i izgubi onda samo cujes neke komplekse, a onda kad partizan igra sa rezervnim timom i izgubi .. sve je ok a ?

muka sine

pre 15 godina

muka mi je pripala kad sam citao komentare... vi cigancici oplakujte svog zemana i slask, a vi ''grobari''(namerno sa navodnicima) idite malo da igrate mice... ako ste procitali celu vest onda niste normalni... pogledajte ko je igrao,pola njih nece videti teren vise od 90 minuta za celu sezonu... aj na spavanje sad...

DelijaNS

pre 15 godina

Nije važno! Prtizan sigurno ulazi u Ligu ŠAmPiona! Razbiče Makedonce i Azerbedžance sto%. U treće kolo može i Barselona, ne vrede ništa prodalisu rnaldinja. prodače i Etoua. A onda Liga šampiona, pa da gani vide kako se igra napadaćki fudal tamo,o a nbal tamo,o a ne ko oni.
(Pavlica, 16. jul 2008 21:08)

Alo,decko,jesi ti normalan???Kazes "u 3. kolo moze i Barselona da dodje,prodali su i Ronaldinja i Etoa,ne vrede nista"!!!Pa Barca moze i ceo prvi tim da proda,i opet bi odvalila partizan!A i treba prvo da dodjete do 3. kola jer ako ovako budete igrali necete proci ni drugo kolo!Remi i dva poraza!!!I vi bi u LS???

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Kako neko posle dva poraza na prpremama moze da tera Jokanovica? To su pripreme, sluza za uigravanje tima, da se vidi koje za prvu postavu, a ko je za klupu, da se uvezbavaju akcije. Ja bas volim kada lose igramo na pripremama, jer onda uvek rusimo sve redom u prvenstvu!

Max grobar

pre 15 godina

Zamolio bih ljude koji nisu kompetentni da se ne oglasavaju na ovom sajtu
Nije bitan poraz, bitno je da Jokan vidi s kim moze pred Evropu od rezervista...Jedino mi se ne svidja ovaj Ngambi, vise sam ocekivao, a on covek svaku tekmu kiksne, misli da treba Sikimic da igra sa Djoletom u tandemu i da se vec sad uigravaju, a ako se Ngambi popravi neka i igra...
NAPRED PARTIZAN!!!

Delija

pre 15 godina

I ako su ovo pripreme JADNO!(odnosi se i na zvezdu i na partizan) nema vam evrope sa ovim i defanzivnim fudbalom niste vi rengers ono je njihov mentalitet i imaju bolji tim a zvezda po pricanju delija vec je prosla grupu dajte delije sacekajte da vidimo koga cemo mi da dobijemo nece opet biti groclin ove godine je zestoka konkuencija za kup uefa valensija, sevilla,porcmut, man city, everton, totenham, milan,udineze, hamburg, marsej, santader, sampdorija,salke,nancy,besitkas...sve su to jake ekipe i ako nas zapadne bilo koja od ovih bice gusto a velike su sanse!mi jos imamo vremena a vi vec za 2 nedelje igrate utakmicu tako da ne znam sta ovaj jokanovic planira!ZELI VAM SRECU U EVROPI I AKO SAM DELIJA NADAM SE DACETE I VI ZA NAS NAVIJATI!NEMORA SVE DA SE SVODI NA SVADJU JEDAN SMO NAROD!!!!!

Zex

pre 15 godina

ALO BRE LJUDI pa shvatite da je ovo B TIM PARTIZANA a Grass u najjaoj postavi a i on ima mnogo vise tekmi u nogama ova poruka je za one koji likuju.

@savest:

pre 15 godina

Kad se vi niste zabrinuli posle 0-4 sa onim sabanima,i to ste igrali sa prvom ekipom,sto bi se mi zabrinuli kad nam treca postava izgubi 3-1????
Ma daj,samo se vi tesite i lazite sebe,prvo ste lupali da je Zaim povredjen i da nece igrati 6 meseci....
Pa sad ostavljate ovakve komentare....

Mladen Bozovic(Darko Bozovic)
Ivan Stevanovic(Radoslav Petrovic),Ngambi(Srdja Knezevic) , Nenad Djordjevic(Marko Jovanovic),Ivan Obradovic(Vladimir Brankovic)
Tosic(Lazic),Juca(Fejsa),Moreira(Petrovic),Zaim(Maletic),Diarra(Peric),Paunovic(Cadikovski).....Mislite o tome....I druga postava bi vas ubila....

Misa

pre 15 godina

Zasto se vi partizanovci zalite na rezultate tokom priprema. Pripreme, sama rec kaze, sluze da se stekne i poboljsa motorika (fizicka kondicija, brzina i ubrzanje), da se na takticko - tehnickom planu igraci uigravaju po linijama tima, rad na psiholoskoj stabilnosti igraca, itd. Na osnovu toga trener odredjuje prvi tim, alternative i naravno igrace koji nisu u prvom planu.Ja kao navijac Zvezde tvrdim da ne mozete jos uvek da odredite kakav je Jokanovic trener, jer su mu ovo tek prve pripreme. Kvalitet priprema i tempiranje forme ne zavisi samo od prvog trenera, nego od kompletnog strucnog staba. Tacno je da iskustvo nije na njegovoj strani, ali nije on pao s neba na Partizanovu klupu, vec ga je ekipa strucnjaka , malo domacih, vise stranih spremala za trenera. Nije ni Tumbakovic bio iskusan, ali je Ivica Osim od njega stvorio dobrog trenera. Zeljko Obradovic je sa parketa direktno seo na Partizanovu klupu, ali je veliki Aca Nikolic od njega napravio jednog od najcenjenijih strucnjaka u Evropi. Ako ne budete imali strpljenja i ako ne budete dali podrsku Jokanovicu, vi navijaci Partizana mozete da uticete negativno i na rezultate i stanje u klubu. Ne bi bilo prvi put da svojom gluposcu razarate nesto sto bi moglo da bude dobro. Iz tih razloga nikada neceti biti ni do kolena navijacima Zvezde, jer vi navijate i podrzavate svoj klub samo kad pobedjuje.Da ne gresim dusu i na nasem severu postoji grupa navijaca koji su slicni vama. Sto se Zaimija tice, to je jedna od gresaka i losih procena strucnog staba, covek ima hronicnu upalu prepona, tkz. suplje prepone i karijera mu visi o koncu. Inace je bio vrlo kvalitetan igrac. Sustina je u tome da se ne prodaju najbolji igraci,a pojacati se proverenim igracem. Da ste Sulejmaniju dali solidnije pare za prvi ugovor, odigrao bi bar dve godine u Partizanu, a ne dovoditi nekog Stojkovskog, Igoa, Lakica i sl. Isto radi i Zvezda. To sto ste osvojili duplu krunu sada i Zvezda prosle sezone je samo tanko pokrice za los rad proslih uprava u oba kluba. Novim upravama, iako na prvi pogled ne izgleda sve sjajno, navijaci moraju da pruze sansu i da ne pljuju odmah posle par losih rezultata, pogotovo sto treba biti svestan kakvim kvalitetom igraca klubovi raspolazu, jer sve sto vredi je preskupo za nas, a istina je i da neki strani igraci i za manje pare idu u druge zemlje jer nece da igraju po Srpskim poljanama i oranicama (Cacak)i ne pred 150 gledalaca.

61563

pre 15 godina

e ma nema veze danas je igrao drugi a protiv onih juniora botafoga bese igrao prvi tim,prosto covek nezna koji je bolji,jokan ce imati slatke muke da izabere 11 najboljih

Vlada

pre 15 godina

Ja sam veliki Zvezdash,i objektivno gledano,komsije imaju super tim,ali trener nema blage veze....da im nije ovaj trener mozda bi i usli u LS(naravno da im zreb bude povoljan).

Balansero

pre 15 godina

Jeste Grashopersu bila potrebna laksa trening utakmica pa smo igrali sa drugim timom, ali ipak primiti 2 gola za minut je znak da nesto ozbiljno ne valja u pristupu igraca.
Da li stvarno rezervisiti imaju tako malo motiva da se nametnu treneru?

Izgleda da je ovaj Ngambi zesci kikser. Jos jedan Bajic nam nije potreban.

jale dobric

pre 15 godina

Pozdrav,
nije Jokan kalibar za trenera tima koji ide u LS, to je sigurno. Pored zivog Stevanovica koji je Partizanovo dete i dokazani strucnjak mi vadimo adute Toleta Karadzica koji ni licencu nisu imali. No, pripreme su i ovakav tim ne moze nikoga da pobedi. Nije mi jasno sa kim to Jokan zeli da uvezba 1.tim!!!!!!!
Protiv 2.tima?
Nesto mi tu smrdi!
Taman sam se obradovao da je Maletic otisao, a ono on u sastavu. Dajte bre takvog igraca dzabe ko god ga hteo(a nece ga niko).
Verujem da ce protiv Liona igrati Klincarski, Dragi Kalicanin, Varga, a mozda i Bajro Zupic!
Daj pripremite se za LS ovako nema sanse da se prodje. Jokane idi uci srpski, a uprava da , konaco, postavi nekog normalnog trenera na tu funkciju!

MG

pre 15 godina

A sta se vi zvezdasi javljate ??? Izgubili ste 4-0 i nama nesto govorite kako nismo ni za intertoto pa za sta ste vi majko mila,mozda za ligu za opstanak??!!!!

Nikolica Prikolic

pre 15 godina

Iako su rezerve igrale ima razloga za zabrinutost jer protiv Botafoga je igrao prvi tim i izgubio od rezervista.Pamet u glavu!!!Samo da su dobro fizicki pripremljeni,to je najbitnije...

dex

pre 15 godina

Tesite se da je ovo igrao drugi tim? Pa dobro, protiv Botafoga, koji ije igrao sa igracima na koje trener vise ne racuna i juniorima, prvi tim Partizana je izgubio! Kakvo je tu opravdanje? Oni su igrali sa F timom i pobedili!

Beli

pre 15 godina

Da li je moguce da ljudi toliko povrsno gledaju na stvari?!? Pa pogledajte ko je igrao, prakticno su se juce upoznali medjusobno, a sad ocekujete neke rezultate, i to jos na pripremama... Pustite ljude da rade na miru, i ostavite kritike makar do pocetka sezone. Mada, i kad krene dobro, ovi isti ce dizati Jokana i Tomica u nebesa... Uff

duka

pre 15 godina

Volim kad ovako igramo na pripremama,grobari ne bojte se explodiracemo kad bude najpotrebnije.Slavicemo Jokana videcete.Vidimo se iduce srede na generalnoj.

mnogo smo jaki

pre 15 godina

Ljudi dosta da vredjate jokana i nemojte tako komentarisati ako vec niste gledali utakmicu. Vidim ovde komentare koje nemaju veze sa utakmicom posto sam ja gledao i mogu reci da sam zadovoljan igrom .Mali Ljajic bice veliki igrac ja vam obecava decko je novi Mesi

Ganco Panila - NS

pre 15 godina

Jokane, "idi dok si mlad, dok imas vremena, za more promena, za let i za pad... idi dok si mlad..." - slusaj sta Ceca peva, cim neskodi znaci da koristi... A inace ljudi, pouzdano znam da je Jokan pre dolaska u Partizan, uglavnom vreme koje je provodio u Novom Sadu provodio je u jednom novosadskom kaficu ("tenis") na limanu 3 (deo Novod Sada) gde se kockao (igrao poker) za kes sa poznatim novosadskim biznismenima, pritom je tu ostavio tj. izgubio dosta novca, a uz maratonske partije konzumiro je litre i litre viskija, stalno je bio pijan, zato ima onakve podocnjake i dan danas, verovatno je tu "zanimaciju" preneo i u Beograd ako neko neveruje neka ga ko je u prilici pita gde izlazi kada je u NS-u, verujte mi, ljudi, ovo je 100% istina. Zbog svega toga neverujem da je Jokan spreman za neka velika dela tj. za Ligu Sampiona, to takmicenje trazi ozbilnog strucnjaka, profesionalca, koji ima dosta iskustva, a ne nekog "pocetnika". Mislim da za takav projekat treba neko mnogo iskusniji, nije Partizan institucija koja sebi moze dozvoliti da se neko skoluje u njoj, vec neko ko je dokazan i proveren. Mozda je dobar za nasu ligu, al za LS, cisto sumljam.
PS: mozda je cip bio trenerska licenca posto taj neko nije imao kes da mu "isprati" karte.

RiStA GROBAR

pre 15 godina

Daj ljudi ne TRIPUJTE se vise!!!Da li JOKAN treba da ode ili ne videcemo kada pocne sezona!!Jer vidite sa kojim timom je igrao!!To su samo pripreme...UVEZBAVANJA itd...

NemanjaPFC

pre 15 godina

Evo kompleksasi da se i vi malo radujete,ali to ce vam biti jedini razlozi za radost ove sezone,porazi Partizana u pripremnim utakmicama.Ipak vas razumem,bolje je ostavljati komentare ovde nego na vasu utakmicu sa Slaskom.Ovo je Partizanova sezona,nikad jaca ekipa,ako sve bude kako treba,gledajuci utakmice protiv Botafoga i Rapida,a vase protiv svih onih 'ekipica',dupla kruna ostaje tamo gde treba,a vi se spremite za projekat 'velike zvezde' za sezonu 2009-2010,posto ce jedno mesec - dva posle pocetka prvenstva i velikog zaostatka vasa uprava poceti pricu o losem selektiranju igraca i velikim pojacanjima za sledecu sezonu.Pozdrav za sve Grobare.

Mihajlo

pre 15 godina

Sa ovim trenerom PARTIZAN nece nista postici ni u L S ,a ni uprvenstvu. Valda Tomic ovo vidi,ako pocetnik dodje na klupu tako uglednog kluba onda nema pravo da blamira klub navijacw svoju zemlju profesiju itd. Jokane bolje se povuci i idi uci kod Cire Blazevica kako se to radi.Razocaran R.S.24t9

Max

pre 15 godina

Ovu kontrolnu utakmicu treba sto pre zaboraviti. Igrali su igraci po prvi put u ovoj formaciji. Neuigranost je bila vise nego primetna. Svajcarci su igrali u najboljem sastavu i ovo im je bila generalna proba pred pocetak nacionalnog takmicenja. Svajcarci su bili dosta bolji u prvom delu utakmice. U drugom poluvremenu je utakmica bila izjednacena. Cudi me da je Jokanovic sa prilicno renomiranim protivnikom igrao sa rezervnim timom i tako jeftivno prodao ugled naseg kluba. Navijaci Partizana su razocarani novim porazom ali mesta za paniku nema. Partizan je za tri klase jaci i od Rabotnickog i od onih anonimusa iz Azerbejdjana. Verujte mi da ce biti slicno kao sa Zrinjskim. Moje licno misljenje je da u zadnjoj liniji odbrane moraju da igraju Djordjevic i Knezevic. Kamerunac je prilicno smusen sto je i razumljivo jer Partizan je do sad najveci klub u kojem je imao cast da igra. Mislim da ima kvalitet ali treba biti strpljiv sa njim. U svakom slucaju je bolji od onog zvezdinog "mesara" Gaja koji osim grubosti nema bas nista. Jokanovic bi trebao da prestane sa eksperimentisanjem jer vreme polako istice. Valja uigrati najbolji tim a on je M. Bozovic - Stevanovic - Obradovic - Zuka - Djordjevic - Knezevic - Tosic - Lazic - Paunovic - Moreira - Dijara. Svako dobro navijacima Partizana i radakciji B92 koja vrhunski i profesionalno obavlja posao.
Pozdrav

Srbijamedjušljivama

pre 15 godina

Ma, dajte, narode, prizemljite se. I mi i gani smo sad već treća evropska liga. Dovodimo kojekakve boranije za male pare i onda se molimo svevišnjem da ih prodamo za godinu-dve za bilo kakav profit. Nismo u stanju da zadržimo više ni pionire, ako nešto vrede!
Na to smo spali, a za više nemamo ni "m" od mogućnosti.
I onda, sa kakvim budžetom u Ligu šampiona? Kup UEFA?
Ma, nismo ni za Intertoto!

Nažalost, ovakvo stanje će potrajati, a zarad našeg duhovnog i nervnog zdravlja bi bilo najbolje da se što pre priviknemo na stvarnost umesto što maštamo, sanjamo, nadamo se...
Kad sam bio klinac, sećam se, često sam se pitao, kako to izgleda - navijati za neki tim iz Albanije ili sa Kipra?
Sada znam...

okoreli Delija

pre 15 godina

Bravo momci, samo tako! Igrajte vi za Zvezdu... Jeste da su pripreme, ali nije fora izgubiti svaku utakmicu! Kao pravi zvezdas zelim Vam da ne prodjete ni 2. kolo kvalif. za LS!!!

broz

pre 15 godina

Bre Jokane,počni više da uigravaš prvi tim!!Za dve nedelje igramo kvalifikacije za LŠ,a igraju neki koji će verovatno da ulaze u igru na 3 razlike...Da li iko zna šta je sa Zaimom i gde mogu da se vide njegove sposobnosti?Onaj Ngambi je ispod proseka a Paunovića što pre treba pustiti da igra

LOTHAR MATEUS

pre 15 godina

Dobro kad sam video rezultat pomislio sam au katastrofa,i onda pogledam tim koji je igrao i shvatim da nije tako strasno,ali opet nasa odbrana je slaba,to nam je bila glavna mana prosle sezone posebno posle odlaska Rukavine cime smo izgubili ne samo dobrog odbrambenog,vec i igru po bokovima.
Ja se nadam da je ovaj Ngambi cvrst igrac,vidim ima solidnu visinu mislim da ce biti dobro pojacanje ali ja mislim da nam treba jos jedan stoper,jer tesko da cemo da igramo ok protiv npr.Barselone sa Sikimicem.
Zamislite naleti Messi na Sikimica ej?!
Ovaj moze jedino ili nogu da mu polomi ili da bude pasivni posmatrac,nije on toliko los igrac nego je imao povredu ligamenata i nije dugo igrao.
Ovaj Marko Jovanovic o njemu ne znam mnogo pa necu da pricam.
I jos nesto mislim da smo procerdali 1,2 miliona evra na Fejsu,po meni je bolje da smo kupili nekog iskusnog stopera i bilo bi odlicno.
Nadam se da nisam u pravu.
I da jel onaj Zarate sto nam je dao gol onaj Mauro Zarate?

GROBAR JUG

pre 15 godina

Ako je cadikovski prvo resenje u napadu posto vidim da imanajvecu minutazu onda jadni mi pa tom decko treba 15 sansi da bi deo jedan gol nije slucajno sto ovoliko promasuje to mu se desavalo i u prvenstvu decko jednostavno nema osecaj za gol. I zasto se kukali toliko za Paunom kad igra po 15 min kad decko kaze da je fizicki speman da individualno trenirao. Jokane menjaj nesto ili odlazi dok nije kasno !

Rade DZevi

pre 15 godina

Nas narod kaze "Po jutru se dan poznaje" a ako je tako onda nam se nepise dobro.Jedino sto nam ostaje to je nada,i greske protivnicke odbrane?
Ko zna zasto je ovo dobro?

steva banat

pre 15 godina

Sa Jokanom cemo proci isto kao i Zvezda sa Zemanom, videlo se to i jos kad je preuzeo kormilo Partizana ali neka nam je bog u pomoci samo napred Partizan

Mikelandjelo

pre 15 godina

Jesmo igrali sa 2 ,a mozda i 3 timom ali pristup igri ne moze da se opravda.Na terenu ima da se gine ,a ne da se rezultat pravda cinjenicom da su igrali igraci koji nisu u prvom planu.
Imamo jos vremena da stvari dodju na svoje mesto ali skepsa ce ostati dok ne odigramo prvu takmicarsku utakmicu.Mada iskreno ,nemam previse poverenja u Jokanovica.

GO PFC!!!

milos

pre 15 godina

dali su neverovatno tezak zadatak,a to je ulazak u ligu sampiona,coveku koji je totalni amater u poslu kojim se bavi.koliko li ce da nas kosta jokanovo skolovanje?????kosta nas svakako zivaca ali to je najmanji problem.uboli smo sa djukicem,mada ni njega ne smatram ozbiljnim trenerom,sto je i pokazao u reprezentaciji,pa smo nastavili da se kockamo i za malo izgubili vec dobijeno prvenstvo i totalno pokvarili igru iz prvog dela sezone.jednostavno ovi rezultati ne ulivaju poverenje.ne kazem da treba menjati trenera,kasno je za to sad.sta da kazem.....pomozi boze

Crno-bela krv

pre 15 godina

Pa šta, ako je igrao drugi tim!?Ovaj Jokanović je čist promašaj!Setite se Partizanove igre prošle jeseni, i proletos.Nebo i zemlja!Jedva su uspeli, da uzmu i tituli i kup!Na koliko utakmica smo strepeli, do zadnjeg minuta!?I onda, ili penal, ili Đorđević strelac.Pogledajte, koliko smo samo utakmica dobili sa 1:0!Cigani su nas izuvali, samo tako.On je OK lik, ali ja neiskusan i NIJE za Partizan!!!Sa njim NEMA LŠ!!!!!

realist

pre 15 godina

nije tragedija kad se izgubi od Grashopersa,nije ni vazno koja je momcad igrala,ali je TRAGICNO da je po svim kladionicama(evropskim)Grash.bio apsolutni favorit(kvota 2.20 na svajcarce na neutralnom terenu)...a to govori kako fudbalski strucnjaci(evropski) ocenjuju kvalitet Partizana i gde nas vide na fudbalskoj mapi EVROPE...zalosno ljudi..zalosno

YC

pre 15 godina

Drugi tim... OK... nista strasno...
Samo dok udju u formu, ovaj sastav ima da tuce Real, Man.Utd...
Mladen Bozovic, Darko Bozovic, Radoman Bozovic, Boza Pub, Boza Derikoza... Boze, Boze!!!

Pjanovic

pre 15 godina

"... a sada je izvesno da će trener Jokanović šansu ukazati momcima koji do sada nisu imali priliku da se istaknu,..."

E jesu se istakli i jedni i drugi!

--Super latvijska nogometna liga--

pre 15 godina

Mnogo su jaki klubovi iz ove susjedne meridian 'super' lige...A najjace mi sto u svom nazivu ima rijec -SUPER..ironicno!

GROBAR

pre 15 godina

Jaooo odbrane majko mila,pa nema veze sto je drugi sastav ono je UZAS!!! Aloo REGULISITE ovo malo.. Mogao si Jokane ubaciti i prvi sastav pa da pobjedimo,sta mislis ?

Skakavac

pre 15 godina

Sa Besom igrali 0:0, a vas tukli 3:1. Nema šta, Liga šampiona će biti poselo bez vašeg eventualnog neučešća. Niste ni za Intertoto.

pfc ns

pre 15 godina

jokane odlazi!!!!dosta nam je poraza na pripremama i pricanja kako je sve ok.nije nista ok.jos 12 dana do pocetka sezone a ti gubis od svih...sta je tu dobro???sta je sa zaimom???

GrobarBorcha

pre 15 godina

OK,nista strasno kad se pogleda ko je sve igrao!!!Nadam se da Jokan sad zna koga ce u prvi tim.Ipak za sledecu utakmicu ocekujemo vise ozbiljnosti i pobedu jer se 29. blizi a i pobeda bi nam mnogo znacila pred Lion.
I pored ovih poraza i dalje imam 100 posto poverenja u ovaj tim i Jokana!!!

kike

pre 15 godina

...dajte ljudi...ne treba nam vise nijedan igrac...ono sto treba je da jokanovic ode...imamo najjaci tim u zadnjih 10 god,a on gubi od botafoga kojeg je dobio jang bojs 6-0...jeste prijateljska,ali i jang bojsu je bila prijateljskaa....

Pavlica

pre 15 godina

Nije važno! Prtizan sigurno ulazi u Ligu ŠAmPiona! Razbiče Makedonce i Azerbedžance sto%. U treće kolo može i Barselona, ne vrede ništa prodalisu rnaldinja. prodače i Etoua. A onda Liga šampiona, pa da gani vide kako se igra napadaćki fudbal tamo,a ne ko oni.

walja se uozbiljiti

pre 15 godina

gledajuci igrace koji su nastupali,nisam iznenadjen,mada trebaju imati u widu da nose sweti PARTIZANOV dres i da se za njega bore do krwi,a mi cemo sa juga da ih dignemo do wisina,zato pamet u glawu i liga sampiona nam je tu.... PFC-samo je nebo iznad NAS

Danijel-ch

pre 15 godina

Ovo mi se pomalo svidja igra se leprsavo i to bez Tosica Moreire Juce DIarre Djordjevica... Cadikovski je dobar napadac stalno je u sansi to mi se svidja... A rezerni sastav je dobro odigrao, a do 29. jula ce se sloziti kockice. Napomena Grasshoppers je zavrsio pripreme ovo im bila generalna proba u subotu im pocinje prvestvo. Pozdrv svima sutra svi uz Cacane i Novosadjane

Peppino PFC

pre 15 godina

ALOOOOO JOKANEEEE!!!! Budjenje Jokaneeee!!! Krecemo LS za manje od 2 nedelje, ako nisi sposoban prepusti nekom drugom. Ja pocinjem vec da se plasim i drugog kola kvalifikacija. Kakvo ce sad biti opravdanje!?!?

прдибаба

pre 15 godina

Чуо сам се са другаром, иначе великим навијачем Партизана, који је био на утакмици. Човек каже да је Грасхоперс доминирао и просто развалио игром црно-беле. Највећа промаја је у одбрани, тако да су Швајцарци могли да постигну још неки гол.

trta

pre 15 godina

Nije važno! Prtizan sigurno ulazi u Ligu ŠAmPiona! Razbiče Makedonce i Azerbedžance sto%. U treće kolo može i Barselona, ne vrede ništa prodalisu rnaldinja. prodače i Etoua. A onda Liga šampiona, pa da gani vide kako se igra napadaćki fudbal tamo,a ne ko oni.
(Pavlica, 16. jul 2008 21:08)

Ajoooooj !!!
Još jedan crno-beli naučnik....

pjer boja bozji dar s neba.

pre 15 godina

Znaci ovako:izgubite od drugog tima Botafoga koji je izgubio od JANG BOJSA 6:0 dva dana ranije i nema veze....E sad...Izgubite sa drugim timom od Grashopersa i to nema veze....I KAD VAS ZVEZDA RAZVALI ma nema veze.....

okoreli Delija

pre 15 godina

Bravo momci, samo tako! Igrajte vi za Zvezdu... Jeste da su pripreme, ali nije fora izgubiti svaku utakmicu! Kao pravi zvezdas zelim Vam da ne prodjete ni 2. kolo kvalif. za LS!!!

deksi10

pre 15 godina

Od ovog tima koji je izasao na teren vise se nije moglo ni ocekivati. Kvota u kladionicama je bila 2.40 ali kad sam procitao na sajtu da ce vecina igraca odmarati, znao sam sta sledi.

Cinjenica

pre 15 godina

Ne znam za ostale ali iako su dovedena tolika pojacanja ja nisam ubedjen da je ovaj Jokanovic pravi izbor za Partizan, znam da je bio dobar igrac ali on covek nema nikakvo iskustvo kao trenar. Nadam se da gresim ali pogledajte rezultate ne samo na pripremama (jos uvek nemamo pobedu) vec i prosle sezone kada smo zamalo izgubili vec osvojenu titulu.

pfc rules

pre 15 godina

Ajde bre smaraci najveci na svetu DOSTA VISE!!!
Ostavite bre jokana na miru!!!
Kako mrzim to kad se pravite pametni,a u stvari nemate bre veze sa zivotom!!!
Valjda nikada vas pola nije ni ispred zgrade fudbal igrala,a kao nesto znate!!
Cevek isprobava razne varijante,razne igrace,zato i sluze pripremne tekme!!!
A ne da punimo nekog po 10 - 0!!
I ja bih voleo da je to tako,da sve razbijamo,ali realnost je nesto sasvim drugo!!!
Postali ste ko cigani,cim jedan rezultat ne valja odmah smena...e pa nece to tako moci!!!!
PUNA PODRSKA SVIM IGRACIMA,PA I MALETICU,A POSEBNO JOKANU,kome zameram samo na igri sa dva zadnja vezna,a to ce on ispraviti sam cim dodju prave tekme,a ne protiv ovih insekata i ostalih!!!

outsider

pre 15 godina

Trener Slaviša Jokanović održao je obećanje, pošto je potpuno ili delimično odmorio standardne prvotimce, a šansu pružio fudbalerima koji su do sada bili u drugom planu. Kako su "rezervisti" odigrali u sredu, utisak je da njihovi renomiraniji saigrači ne bi trebalo da budu mnogo zabrinuti za mesta u timu.

Mihajlo

pre 15 godina

Sa ovim trenerom PARTIZAN nece nista postici ni u L S ,a ni uprvenstvu. Valda Tomic ovo vidi,ako pocetnik dodje na klupu tako uglednog kluba onda nema pravo da blamira klub navijacw svoju zemlju profesiju itd. Jokane bolje se povuci i idi uci kod Cire Blazevica kako se to radi.Razocaran R.S.24t9

Mikelandjelo

pre 15 godina

Jesmo igrali sa 2 ,a mozda i 3 timom ali pristup igri ne moze da se opravda.Na terenu ima da se gine ,a ne da se rezultat pravda cinjenicom da su igrali igraci koji nisu u prvom planu.
Imamo jos vremena da stvari dodju na svoje mesto ali skepsa ce ostati dok ne odigramo prvu takmicarsku utakmicu.Mada iskreno ,nemam previse poverenja u Jokanovica.

GO PFC!!!

DelijaNS

pre 15 godina

Nije važno! Prtizan sigurno ulazi u Ligu ŠAmPiona! Razbiče Makedonce i Azerbedžance sto%. U treće kolo može i Barselona, ne vrede ništa prodalisu rnaldinja. prodače i Etoua. A onda Liga šampiona, pa da gani vide kako se igra napadaćki fudal tamo,o a nbal tamo,o a ne ko oni.
(Pavlica, 16. jul 2008 21:08)

Alo,decko,jesi ti normalan???Kazes "u 3. kolo moze i Barselona da dodje,prodali su i Ronaldinja i Etoa,ne vrede nista"!!!Pa Barca moze i ceo prvi tim da proda,i opet bi odvalila partizan!A i treba prvo da dodjete do 3. kola jer ako ovako budete igrali necete proci ni drugo kolo!Remi i dva poraza!!!I vi bi u LS???

Svaki dan volim Partizan!

pre 15 godina

Alo "stručnjaci", zvocate bre kao neke tetke! Što kad se toliko razumete u fudbal i pripreme niste negde pored terena pa da rukovodite klubom i igračima? Lepo piše na web sajtu Partizana ovako: "... a sada je izvesno da će trener Jokanović šansu ukazati momcima koji do sada nisu imali priliku da se istaknu, a to su pre svih Maletić, Miljković, Perić, Branković...", ali nema ko da to pročita.

P.S. A vi "komšinica-bojsi" stvarno vas ne vidim ovde da komentarišete nešto kad vaš prvi tim gazi neki Slask! Ovamo držite opelo srpskom fudbalu zbog izbora Toleta, a ne vidite realnost da su dragi vam Piksi & Terza uz vladara iz senke Miljana do sada naš fudbal masakrirali više puta za slučaj da se ne povampiri. Nije mi jasno kako vas nije sramota da upravo vi pričate o tome.

@savest:

pre 15 godina

Kad se vi niste zabrinuli posle 0-4 sa onim sabanima,i to ste igrali sa prvom ekipom,sto bi se mi zabrinuli kad nam treca postava izgubi 3-1????
Ma daj,samo se vi tesite i lazite sebe,prvo ste lupali da je Zaim povredjen i da nece igrati 6 meseci....
Pa sad ostavljate ovakve komentare....

Mladen Bozovic(Darko Bozovic)
Ivan Stevanovic(Radoslav Petrovic),Ngambi(Srdja Knezevic) , Nenad Djordjevic(Marko Jovanovic),Ivan Obradovic(Vladimir Brankovic)
Tosic(Lazic),Juca(Fejsa),Moreira(Petrovic),Zaim(Maletic),Diarra(Peric),Paunovic(Cadikovski).....Mislite o tome....I druga postava bi vas ubila....

Pjanovic

pre 15 godina

"... a sada je izvesno da će trener Jokanović šansu ukazati momcima koji do sada nisu imali priliku da se istaknu,..."

E jesu se istakli i jedni i drugi!

nebraska

pre 15 godina

Rezervni tim je odigrao utakmicu.Trebalo je izabrati i neki slabiji tim koji bismo pobedili dvocifreno kao prosle godine 15 komada ne secam se ko je bi u pitanju.Treba uigrati napadace i steci naviku davanja golova od samog pocetka.Nadam se da ce ipak sve biti u redu kada pocne sezona i kvalifikacije.PFC forever.

Vlada

pre 15 godina

Ja sam veliki Zvezdash,i objektivno gledano,komsije imaju super tim,ali trener nema blage veze....da im nije ovaj trener mozda bi i usli u LS(naravno da im zreb bude povoljan).

muka sine

pre 15 godina

muka mi je pripala kad sam citao komentare... vi cigancici oplakujte svog zemana i slask, a vi ''grobari''(namerno sa navodnicima) idite malo da igrate mice... ako ste procitali celu vest onda niste normalni... pogledajte ko je igrao,pola njih nece videti teren vise od 90 minuta za celu sezonu... aj na spavanje sad...

KKP

pre 15 godina

M. Bozovic - Stevanovic, Djordjevic, Knezevic, Obradovic - Zuka - Lazic, Moreira, Tosic - Paunovic, Dijara.
Klupa: D. Bozovic, N'Gambi, Fejsa, Stjepanovic, Bogunovic, Cadikovski.
Kako stvari stoje, mada ima jos vremena do pocetka sezone...

--Super latvijska nogometna liga--

pre 15 godina

Mnogo su jaki klubovi iz ove susjedne meridian 'super' lige...A najjace mi sto u svom nazivu ima rijec -SUPER..ironicno!

Ganco Panila - NS

pre 15 godina

Jokane, "idi dok si mlad, dok imas vremena, za more promena, za let i za pad... idi dok si mlad..." - slusaj sta Ceca peva, cim neskodi znaci da koristi... A inace ljudi, pouzdano znam da je Jokan pre dolaska u Partizan, uglavnom vreme koje je provodio u Novom Sadu provodio je u jednom novosadskom kaficu ("tenis") na limanu 3 (deo Novod Sada) gde se kockao (igrao poker) za kes sa poznatim novosadskim biznismenima, pritom je tu ostavio tj. izgubio dosta novca, a uz maratonske partije konzumiro je litre i litre viskija, stalno je bio pijan, zato ima onakve podocnjake i dan danas, verovatno je tu "zanimaciju" preneo i u Beograd ako neko neveruje neka ga ko je u prilici pita gde izlazi kada je u NS-u, verujte mi, ljudi, ovo je 100% istina. Zbog svega toga neverujem da je Jokan spreman za neka velika dela tj. za Ligu Sampiona, to takmicenje trazi ozbilnog strucnjaka, profesionalca, koji ima dosta iskustva, a ne nekog "pocetnika". Mislim da za takav projekat treba neko mnogo iskusniji, nije Partizan institucija koja sebi moze dozvoliti da se neko skoluje u njoj, vec neko ko je dokazan i proveren. Mozda je dobar za nasu ligu, al za LS, cisto sumljam.
PS: mozda je cip bio trenerska licenca posto taj neko nije imao kes da mu "isprati" karte.

jale dobric

pre 15 godina

Pozdrav,
nije Jokan kalibar za trenera tima koji ide u LS, to je sigurno. Pored zivog Stevanovica koji je Partizanovo dete i dokazani strucnjak mi vadimo adute Toleta Karadzica koji ni licencu nisu imali. No, pripreme su i ovakav tim ne moze nikoga da pobedi. Nije mi jasno sa kim to Jokan zeli da uvezba 1.tim!!!!!!!
Protiv 2.tima?
Nesto mi tu smrdi!
Taman sam se obradovao da je Maletic otisao, a ono on u sastavu. Dajte bre takvog igraca dzabe ko god ga hteo(a nece ga niko).
Verujem da ce protiv Liona igrati Klincarski, Dragi Kalicanin, Varga, a mozda i Bajro Zupic!
Daj pripremite se za LS ovako nema sanse da se prodje. Jokane idi uci srpski, a uprava da , konaco, postavi nekog normalnog trenera na tu funkciju!

YC

pre 15 godina

Drugi tim... OK... nista strasno...
Samo dok udju u formu, ovaj sastav ima da tuce Real, Man.Utd...
Mladen Bozovic, Darko Bozovic, Radoman Bozovic, Boza Pub, Boza Derikoza... Boze, Boze!!!

Nikolica Prikolic

pre 15 godina

Iako su rezerve igrale ima razloga za zabrinutost jer protiv Botafoga je igrao prvi tim i izgubio od rezervista.Pamet u glavu!!!Samo da su dobro fizicki pripremljeni,to je najbitnije...

LOTHAR MATEUS

pre 15 godina

Dobro kad sam video rezultat pomislio sam au katastrofa,i onda pogledam tim koji je igrao i shvatim da nije tako strasno,ali opet nasa odbrana je slaba,to nam je bila glavna mana prosle sezone posebno posle odlaska Rukavine cime smo izgubili ne samo dobrog odbrambenog,vec i igru po bokovima.
Ja se nadam da je ovaj Ngambi cvrst igrac,vidim ima solidnu visinu mislim da ce biti dobro pojacanje ali ja mislim da nam treba jos jedan stoper,jer tesko da cemo da igramo ok protiv npr.Barselone sa Sikimicem.
Zamislite naleti Messi na Sikimica ej?!
Ovaj moze jedino ili nogu da mu polomi ili da bude pasivni posmatrac,nije on toliko los igrac nego je imao povredu ligamenata i nije dugo igrao.
Ovaj Marko Jovanovic o njemu ne znam mnogo pa necu da pricam.
I jos nesto mislim da smo procerdali 1,2 miliona evra na Fejsu,po meni je bolje da smo kupili nekog iskusnog stopera i bilo bi odlicno.
Nadam se da nisam u pravu.
I da jel onaj Zarate sto nam je dao gol onaj Mauro Zarate?

61563

pre 15 godina

e ma nema veze danas je igrao drugi a protiv onih juniora botafoga bese igrao prvi tim,prosto covek nezna koji je bolji,jokan ce imati slatke muke da izabere 11 najboljih

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 15 godina

Kako neko posle dva poraza na prpremama moze da tera Jokanovica? To su pripreme, sluza za uigravanje tima, da se vidi koje za prvu postavu, a ko je za klupu, da se uvezbavaju akcije. Ja bas volim kada lose igramo na pripremama, jer onda uvek rusimo sve redom u prvenstvu!

grale

pre 15 godina

A da covek ne poveruje.Skupili se strucnjaci i k**aju samo tako.Vec bi ostavke,promene u rukovodstu...Pogledajte sastav pa onda vidite da li cete nastaviti sa brljavljenjem

ale

pre 15 godina

kad zvezda igra sa rezervnim timom i izgubi onda samo cujes neke komplekse, a onda kad partizan igra sa rezervnim timom i izgubi .. sve je ok a ?

GROBAR JUG

pre 15 godina

Ako je cadikovski prvo resenje u napadu posto vidim da imanajvecu minutazu onda jadni mi pa tom decko treba 15 sansi da bi deo jedan gol nije slucajno sto ovoliko promasuje to mu se desavalo i u prvenstvu decko jednostavno nema osecaj za gol. I zasto se kukali toliko za Paunom kad igra po 15 min kad decko kaze da je fizicki speman da individualno trenirao. Jokane menjaj nesto ili odlazi dok nije kasno !

Beli

pre 15 godina

Da li je moguce da ljudi toliko povrsno gledaju na stvari?!? Pa pogledajte ko je igrao, prakticno su se juce upoznali medjusobno, a sad ocekujete neke rezultate, i to jos na pripremama... Pustite ljude da rade na miru, i ostavite kritike makar do pocetka sezone. Mada, i kad krene dobro, ovi isti ce dizati Jokana i Tomica u nebesa... Uff

duka

pre 15 godina

Volim kad ovako igramo na pripremama,grobari ne bojte se explodiracemo kad bude najpotrebnije.Slavicemo Jokana videcete.Vidimo se iduce srede na generalnoj.

Max grobar

pre 15 godina

Zamolio bih ljude koji nisu kompetentni da se ne oglasavaju na ovom sajtu
Nije bitan poraz, bitno je da Jokan vidi s kim moze pred Evropu od rezervista...Jedino mi se ne svidja ovaj Ngambi, vise sam ocekivao, a on covek svaku tekmu kiksne, misli da treba Sikimic da igra sa Djoletom u tandemu i da se vec sad uigravaju, a ako se Ngambi popravi neka i igra...
NAPRED PARTIZAN!!!

Rade DZevi

pre 15 godina

Nas narod kaze "Po jutru se dan poznaje" a ako je tako onda nam se nepise dobro.Jedino sto nam ostaje to je nada,i greske protivnicke odbrane?
Ko zna zasto je ovo dobro?

Delija

pre 15 godina

I ako su ovo pripreme JADNO!(odnosi se i na zvezdu i na partizan) nema vam evrope sa ovim i defanzivnim fudbalom niste vi rengers ono je njihov mentalitet i imaju bolji tim a zvezda po pricanju delija vec je prosla grupu dajte delije sacekajte da vidimo koga cemo mi da dobijemo nece opet biti groclin ove godine je zestoka konkuencija za kup uefa valensija, sevilla,porcmut, man city, everton, totenham, milan,udineze, hamburg, marsej, santader, sampdorija,salke,nancy,besitkas...sve su to jake ekipe i ako nas zapadne bilo koja od ovih bice gusto a velike su sanse!mi jos imamo vremena a vi vec za 2 nedelje igrate utakmicu tako da ne znam sta ovaj jokanovic planira!ZELI VAM SRECU U EVROPI I AKO SAM DELIJA NADAM SE DACETE I VI ZA NAS NAVIJATI!NEMORA SVE DA SE SVODI NA SVADJU JEDAN SMO NAROD!!!!!

milos

pre 15 godina

dali su neverovatno tezak zadatak,a to je ulazak u ligu sampiona,coveku koji je totalni amater u poslu kojim se bavi.koliko li ce da nas kosta jokanovo skolovanje?????kosta nas svakako zivaca ali to je najmanji problem.uboli smo sa djukicem,mada ni njega ne smatram ozbiljnim trenerom,sto je i pokazao u reprezentaciji,pa smo nastavili da se kockamo i za malo izgubili vec dobijeno prvenstvo i totalno pokvarili igru iz prvog dela sezone.jednostavno ovi rezultati ne ulivaju poverenje.ne kazem da treba menjati trenera,kasno je za to sad.sta da kazem.....pomozi boze

mnogo smo jaki

pre 15 godina

Ljudi dosta da vredjate jokana i nemojte tako komentarisati ako vec niste gledali utakmicu. Vidim ovde komentare koje nemaju veze sa utakmicom posto sam ja gledao i mogu reci da sam zadovoljan igrom .Mali Ljajic bice veliki igrac ja vam obecava decko je novi Mesi

virtuoz

pre 15 godina

Ako tako i treba, do 28. cemo gubiti, a od 29. cemo samo pobedjivati! Partizan ulazi u treci krug, a za CL ce biti potrebno puno srece!Pozdrav za Grobare koji veruju u Partizan!

Zex

pre 15 godina

ALO BRE LJUDI pa shvatite da je ovo B TIM PARTIZANA a Grass u najjaoj postavi a i on ima mnogo vise tekmi u nogama ova poruka je za one koji likuju.

Slušalac

pre 15 godina

@walja se uozbiljiti
Prijatelju, čemu w umesto krštenog v? Kad uzmeš u obzir kako se w čita, mnogo je strašno i smešno, weruj!

Del Piero

pre 15 godina

Citam ove komentare tipa..."Jokane odlazi"...i ne mogu a da ne odreagujem...
SMESNI STE!!!!!!
...a da i pri tome nemate pojma...:)

NAPRED PARTIZAN!!!

Max

pre 15 godina

Ovu kontrolnu utakmicu treba sto pre zaboraviti. Igrali su igraci po prvi put u ovoj formaciji. Neuigranost je bila vise nego primetna. Svajcarci su igrali u najboljem sastavu i ovo im je bila generalna proba pred pocetak nacionalnog takmicenja. Svajcarci su bili dosta bolji u prvom delu utakmice. U drugom poluvremenu je utakmica bila izjednacena. Cudi me da je Jokanovic sa prilicno renomiranim protivnikom igrao sa rezervnim timom i tako jeftivno prodao ugled naseg kluba. Navijaci Partizana su razocarani novim porazom ali mesta za paniku nema. Partizan je za tri klase jaci i od Rabotnickog i od onih anonimusa iz Azerbejdjana. Verujte mi da ce biti slicno kao sa Zrinjskim. Moje licno misljenje je da u zadnjoj liniji odbrane moraju da igraju Djordjevic i Knezevic. Kamerunac je prilicno smusen sto je i razumljivo jer Partizan je do sad najveci klub u kojem je imao cast da igra. Mislim da ima kvalitet ali treba biti strpljiv sa njim. U svakom slucaju je bolji od onog zvezdinog "mesara" Gaja koji osim grubosti nema bas nista. Jokanovic bi trebao da prestane sa eksperimentisanjem jer vreme polako istice. Valja uigrati najbolji tim a on je M. Bozovic - Stevanovic - Obradovic - Zuka - Djordjevic - Knezevic - Tosic - Lazic - Paunovic - Moreira - Dijara. Svako dobro navijacima Partizana i radakciji B92 koja vrhunski i profesionalno obavlja posao.
Pozdrav

Srbijamedjušljivama

pre 15 godina

Ma, dajte, narode, prizemljite se. I mi i gani smo sad već treća evropska liga. Dovodimo kojekakve boranije za male pare i onda se molimo svevišnjem da ih prodamo za godinu-dve za bilo kakav profit. Nismo u stanju da zadržimo više ni pionire, ako nešto vrede!
Na to smo spali, a za više nemamo ni "m" od mogućnosti.
I onda, sa kakvim budžetom u Ligu šampiona? Kup UEFA?
Ma, nismo ni za Intertoto!

Nažalost, ovakvo stanje će potrajati, a zarad našeg duhovnog i nervnog zdravlja bi bilo najbolje da se što pre priviknemo na stvarnost umesto što maštamo, sanjamo, nadamo se...
Kad sam bio klinac, sećam se, često sam se pitao, kako to izgleda - navijati za neki tim iz Albanije ili sa Kipra?
Sada znam...

steva banat

pre 15 godina

Sa Jokanom cemo proci isto kao i Zvezda sa Zemanom, videlo se to i jos kad je preuzeo kormilo Partizana ali neka nam je bog u pomoci samo napred Partizan

Crno-bela krv

pre 15 godina

Pa šta, ako je igrao drugi tim!?Ovaj Jokanović je čist promašaj!Setite se Partizanove igre prošle jeseni, i proletos.Nebo i zemlja!Jedva su uspeli, da uzmu i tituli i kup!Na koliko utakmica smo strepeli, do zadnjeg minuta!?I onda, ili penal, ili Đorđević strelac.Pogledajte, koliko smo samo utakmica dobili sa 1:0!Cigani su nas izuvali, samo tako.On je OK lik, ali ja neiskusan i NIJE za Partizan!!!Sa njim NEMA LŠ!!!!!

dex

pre 15 godina

Tesite se da je ovo igrao drugi tim? Pa dobro, protiv Botafoga, koji ije igrao sa igracima na koje trener vise ne racuna i juniorima, prvi tim Partizana je izgubio! Kakvo je tu opravdanje? Oni su igrali sa F timom i pobedili!

broz

pre 15 godina

Bre Jokane,počni više da uigravaš prvi tim!!Za dve nedelje igramo kvalifikacije za LŠ,a igraju neki koji će verovatno da ulaze u igru na 3 razlike...Da li iko zna šta je sa Zaimom i gde mogu da se vide njegove sposobnosti?Onaj Ngambi je ispod proseka a Paunovića što pre treba pustiti da igra

Grobar

pre 15 godina

Alo,decko,jesi ti normalan???Kazes "u 3. kolo moze i Barselona da dodje,prodali su i Ronaldinja i Etoa,ne vrede nista"!!!Pa Barca moze i ceo prvi tim da proda,i opet bi odvalila partizan!A i treba prvo da dodjete do 3. kola jer ako ovako budete igrali necete proci ni drugo kolo!Remi i dva poraza!!!I vi bi u LS???
(DelijaNS, 16. jul 2008 22:02)

A s kim vi igrate u 2.kolu kvalif. za LS?A u Euroligi?U vatepolu?

Balansero

pre 15 godina

Jeste Grashopersu bila potrebna laksa trening utakmica pa smo igrali sa drugim timom, ali ipak primiti 2 gola za minut je znak da nesto ozbiljno ne valja u pristupu igraca.
Da li stvarno rezervisiti imaju tako malo motiva da se nametnu treneru?

Izgleda da je ovaj Ngambi zesci kikser. Jos jedan Bajic nam nije potreban.

realist

pre 15 godina

nije tragedija kad se izgubi od Grashopersa,nije ni vazno koja je momcad igrala,ali je TRAGICNO da je po svim kladionicama(evropskim)Grash.bio apsolutni favorit(kvota 2.20 na svajcarce na neutralnom terenu)...a to govori kako fudbalski strucnjaci(evropski) ocenjuju kvalitet Partizana i gde nas vide na fudbalskoj mapi EVROPE...zalosno ljudi..zalosno

GROBAR

pre 15 godina

Jaooo odbrane majko mila,pa nema veze sto je drugi sastav ono je UZAS!!! Aloo REGULISITE ovo malo.. Mogao si Jokane ubaciti i prvi sastav pa da pobjedimo,sta mislis ?

MG

pre 15 godina

A sta se vi zvezdasi javljate ??? Izgubili ste 4-0 i nama nesto govorite kako nismo ni za intertoto pa za sta ste vi majko mila,mozda za ligu za opstanak??!!!!

Misa

pre 15 godina

Zasto se vi partizanovci zalite na rezultate tokom priprema. Pripreme, sama rec kaze, sluze da se stekne i poboljsa motorika (fizicka kondicija, brzina i ubrzanje), da se na takticko - tehnickom planu igraci uigravaju po linijama tima, rad na psiholoskoj stabilnosti igraca, itd. Na osnovu toga trener odredjuje prvi tim, alternative i naravno igrace koji nisu u prvom planu.Ja kao navijac Zvezde tvrdim da ne mozete jos uvek da odredite kakav je Jokanovic trener, jer su mu ovo tek prve pripreme. Kvalitet priprema i tempiranje forme ne zavisi samo od prvog trenera, nego od kompletnog strucnog staba. Tacno je da iskustvo nije na njegovoj strani, ali nije on pao s neba na Partizanovu klupu, vec ga je ekipa strucnjaka , malo domacih, vise stranih spremala za trenera. Nije ni Tumbakovic bio iskusan, ali je Ivica Osim od njega stvorio dobrog trenera. Zeljko Obradovic je sa parketa direktno seo na Partizanovu klupu, ali je veliki Aca Nikolic od njega napravio jednog od najcenjenijih strucnjaka u Evropi. Ako ne budete imali strpljenja i ako ne budete dali podrsku Jokanovicu, vi navijaci Partizana mozete da uticete negativno i na rezultate i stanje u klubu. Ne bi bilo prvi put da svojom gluposcu razarate nesto sto bi moglo da bude dobro. Iz tih razloga nikada neceti biti ni do kolena navijacima Zvezde, jer vi navijate i podrzavate svoj klub samo kad pobedjuje.Da ne gresim dusu i na nasem severu postoji grupa navijaca koji su slicni vama. Sto se Zaimija tice, to je jedna od gresaka i losih procena strucnog staba, covek ima hronicnu upalu prepona, tkz. suplje prepone i karijera mu visi o koncu. Inace je bio vrlo kvalitetan igrac. Sustina je u tome da se ne prodaju najbolji igraci,a pojacati se proverenim igracem. Da ste Sulejmaniju dali solidnije pare za prvi ugovor, odigrao bi bar dve godine u Partizanu, a ne dovoditi nekog Stojkovskog, Igoa, Lakica i sl. Isto radi i Zvezda. To sto ste osvojili duplu krunu sada i Zvezda prosle sezone je samo tanko pokrice za los rad proslih uprava u oba kluba. Novim upravama, iako na prvi pogled ne izgleda sve sjajno, navijaci moraju da pruze sansu i da ne pljuju odmah posle par losih rezultata, pogotovo sto treba biti svestan kakvim kvalitetom igraca klubovi raspolazu, jer sve sto vredi je preskupo za nas, a istina je i da neki strani igraci i za manje pare idu u druge zemlje jer nece da igraju po Srpskim poljanama i oranicama (Cacak)i ne pred 150 gledalaca.

RiStA GROBAR

pre 15 godina

Daj ljudi ne TRIPUJTE se vise!!!Da li JOKAN treba da ode ili ne videcemo kada pocne sezona!!Jer vidite sa kojim timom je igrao!!To su samo pripreme...UVEZBAVANJA itd...

NemanjaPFC

pre 15 godina

Evo kompleksasi da se i vi malo radujete,ali to ce vam biti jedini razlozi za radost ove sezone,porazi Partizana u pripremnim utakmicama.Ipak vas razumem,bolje je ostavljati komentare ovde nego na vasu utakmicu sa Slaskom.Ovo je Partizanova sezona,nikad jaca ekipa,ako sve bude kako treba,gledajuci utakmice protiv Botafoga i Rapida,a vase protiv svih onih 'ekipica',dupla kruna ostaje tamo gde treba,a vi se spremite za projekat 'velike zvezde' za sezonu 2009-2010,posto ce jedno mesec - dva posle pocetka prvenstva i velikog zaostatka vasa uprava poceti pricu o losem selektiranju igraca i velikim pojacanjima za sledecu sezonu.Pozdrav za sve Grobare.