Sreda, 09.07.2008.

09:08

Paunović na vratima Partizana

Izvor: Danas

Paunoviæ na vratima Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Grobari Pancevo

pre 15 godina

Sve je to u redu, svaka cast Tomicu, Petricu i Toletu Karadzicu koji se bori na više frontova za dobro srpskog fudbala i Partizana, ali Partizanu za LS treba jedan "tezak" centarfor, centralni napadac prava 9-ka, kao sto su npr. Savo milosevic, Andrija Delibasic, Dragan Mrdja ili neki iskusni stranac, pa bi onda mali Bogunovic koji je extra pojacanje zajedno sa "Bambijem" mogao iz drugog plana da napada. Svestan sam i finansijske konstrukcije ali mislim da je to realno i da ce se novac koji je ulozen vratiti sigurno.

ko-ometator

pre 15 godina

ja stvarno neznam odakle toliko uverenje za uspeh u ligi sampiona. Mislim prodali ste 3 kapitena za godinu dana. U odbrani ne vidim nikakvog kvaliteta... ovaj ngambi je za 2 godine skupio ispod 10 nastupa??? Mislim i pored toga sto sam Delija volio bi zbog naseg fudbala da imamo predstavnika u LS ali ne verujem da je ta ekipa sposobna takvog uspeha, pogotovo sa Jokanovicem sa trenerskim iskustvom od 4 meseca

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ ma pustite LS,bice DERBIJA :))))...JEDAN JE ILIC KAPITEN......P.f.c kaznena ekspedicija!!!…!!
(petarda u derbiju, 9. jul 2008 16:34)
Ti se radujes derbiju ?
Pa kakvu tradiciju imate, koliko pobeda u zadnjih 10 godina ?
I sta ilic kapiten-taj pamti samo jedan gol i jednu pobedu nad Zvezdom-nista narocito..

Stefan

pre 15 godina

Pa ok je Veljko. Ali mislim da imamo dovoljno para da dovedemo jednog dobrog, rasnog, stranog napadaca. Kao pojacavamo se za Ligu sampiona... Mislim da ima dovoljno Srba u ekipi, i da nam trebaju bar jos dvojica, trojica stranaca ako hocemo da se ponovi Mateus.

Neobavešten

pre 15 godina

Može li mi neko reći kad je Paunović igrao u Partizanu, u kom periodu, koliko utakmica (da li je odigrao više utakmica u prvom timu od Gulana i Sulejmanija) i da li je dao neki gol.

Max

pre 15 godina

Nisam bas previse siguran da je Paunovic idealno resenje za napad Partizana.U dosadasnjoj karijeri nije bas previse blistao.Menjao je cesto klubove i uglavnom je razocarao.Na nesto vise od tri stotine zvanicnih utakmica postigao je nesto vise od pedeset golova sto pokazuje da ne pripada tipu rasnih golgetera.U Atletiku iz Madrida je pokusao dva puta i oba puta bez uspeha.Partizanu je potreban golgeter koji ce hladnokrvno da kaznjava greske protivnika.Na zalost sviju nas mi takvog igraca jos nemama.Nije to bio ni Jovetic.Potreban nam je igrac tipa nekadasnjeg asa OFK Beograda i Partizana Santraca.U LS ,pogotovo sa jakim rivalima kvota realizacije mora biti maksimalna jer prave sanse koje se tamo stvore su retke i moraju se jednostavno iskoristiti inace kazna brzo stigne.Kao sto rekoh ,Partizan takvog ,rodjenog golgetera nema.Jos nema.
Pozdrav

sapcanin...

pre 15 godina

Beograd, 9. jula 2003.-Fudbalski internacionalac Ljubinko Drulović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i Crne Gore, beogradskim Partizanom.Ambicije "crno-belih" u ovoj sezoni su odbrana domaće titule i plasman u Ligu šampiona. Novo pojačanje Partizana veruje da njegov tim može da ostvari te ambicije.

E da ovako bude i sa Veljkom super ce biti...svi znamo da smo te 2003. usli u Ligu Sampiona :))) ... ajmo crno beli oooooooo :))

tuse

pre 15 godina

Neznam sta da kazem!!!Partizanovac sam od kad znam za mene,radujem se svim pojacanjima ove sezone ali nekako osecam da smo uzeli previse fudbalera i da ce doci do nezadovoljstva tekom sezone od nekih igraca!!!Jer svi igraci su ekstra klasa i mislim da bice nezadovoljstva kad bude nekoe sedeo na klupi!!!Daj boze da se varam ali iskreno da vam kazem i bez Paunovica imamo dobar tim i kao sto je neko pre mene rekao da je on igrao u nekim klubovima koji nisu ko zna sta moze u Partizanu da izigrava "gazdu"i eto onda nesporazuma i svadje!!!Daj boze da se varam i ajmo jos jednom i Ligu sampiona!!!

rista GROBAR

pre 15 godina

Tako je UPRAVO!!!stvarno nam je potreban jedan iskusni napadac kao sto je VELJKO ili sta mislite (KEZMAN)!!braco idemo u (LS)-ne moze nam niko nista...pozzz iz nisha

PxFxCx

pre 15 godina

Pratim Partizan 30 godina i mogu komotno da kažem da ovakvu grupu igrača nismo (u jednom trenutku) imali NIKADA u poslednjih 20-ak godina!!!
Ljudi, pa mi svako mesto u timu imamo popunjeno sa po dva KVALITETNA igrača, a doda li se tome da na nekim pozicijama imamo i treću alternativu, kao i da imamo par igrača koji bez problema mogu da igraju na 2-3 pozicije u timu (tzv. polivalentni igrači) - nema šta, ovo jednostavno MORA biti Partizanova sezona! Ne samo u nacionalnim, već i u internacionalnim okvirima! Ono što ovoj ekipi treba je SAMO MALO SREĆE U ŽREBU ZA 3. KOLO KVALIFIKACIJA! Samo to i ništa više! Samo da izbegnemo sledećih 6 ekipa: Juventus, Šalke, Barselonu, Liverpul, Arsenal i Spartak iz Moskve (upravo ovim redosledom). Budemo li u žrebu dobili preostalih 10 ekipa koje su takođe nosioci - odosmo "ladno" u Ligu šampiona po drugi put! A ako ne budemo imali sreće (pa dobijemo baš nekog od onih 6 nepoželjnih) - ni tad ne isključujem iznenađenje je rje ovaj današnji Partizan MNOGO JAK, toliko jak da niko na ovom svetu ne može 100% da računa da će u 180 minuta biti bolji od nas!
P.S.
Jedva čekam 23.07. i dolazak Liona. Biće naš Hram prepun, dobićemo trofej namenjen šampionu, biće dobra utakmica, predstaviće nam se ova naša nova sjajna ekipa, a onda...NAPRED PARTIZANE JEDINI, U BITKU ZA ODBRANU DUPLE KRUNE U SRBIJI I ZA NOVO PISANJE ISTORIJE LIGE ŠAMPIONA!!!

posmatrac

pre 15 godina

Uprava je odlicno odradila posao u prelaznom roku. Sa Paunovicem ili bez njega, tim je odlicno ukomponovan i popunjen. Ja ne brinem ni za Jokanovica, jer iza njega stoji odlican strucni stab, sa majstorom Goranom Stevanovicem. Prosto neverovatno da skoro niko nije prepoznao njegov rad, u prolecnim igrama Partizana.
Jedina nepoznanica koja se nee moze predvideti, a koja,videli smo vec,moze jako skupo da kosta, su "navijaci".
Ne smem ni da pomislim sta se moze desiti vec u Skoplju. Mozda bi bilo i bolje da idemo u Baku.

KKP

pre 15 godina

Srecan povratak, Veljko! Ovim transferom je stavljena tacka na prelazni rok, najbolji od kad ja pratim Partizan. Srecan put i tebi Veljko i svim igracima i strucnom stabu sutra za Svajcarsku! Zao mi je sto Zaim ne putuje zbog povrede, ali bice sve ok

daca_sd

pre 15 godina

M.Bozovic
Stevanovic-Djordjevic-Ngambi-Obradovic
Juca
Zaim Tosic
Moreira
Paunovic-Dijara

ili 4231 sa Dijarom u napadu,zadnji vezisti Fejsa i Juca,sve ostalo isto! U neku od postava moze Lazic da se rotira! Zaima nikako na klupo jer je igrac extra!!!

GROBAR JUG

pre 15 godina

Sve je to lepo sto pisete samo je malo nestrucno sto se tice vase prve postave koje stavljate ovde:
Prvo niko od vas nije ubacio Lazica decka koji jedan od najboljih veznih u Srbiji(mozda i najbolji) da bi na njegovom mestu stavili Zaima coveka koji je dosao povredjen i koga niste videli ni kako izgleda a kamoli kako igra moje misljenje je da je taj decko veoma sumnjiv sto se kvaliteta tice, stvarno sramota grobari...
Drugo Jokan nece igrati sa tom formacijom vec sa dvojicom defanzivnim Zuka i Fejsa , sa jednim napadacem u sredini Moreira, a po bocnim pozicijama na obe strane igraci ce se rotirati u zavisnosti od forme i protivnika. Zato nemojte vise da piseta tako nestrucne komentare smesni ste.

GrobarBL

pre 15 godina

'Ajmo malo realno, dakle, Tomic i ekipa oko njega stvaraju jak Partizan i ovo mi sve liči na ono vrijeme kada je doveden Osim i kada su planovi pali u vodu zbog raspada zemlje. Koliko se tada dobro radilo vidjelo se po apsolutnoj dominaciji Partizana na domaćoj sceni u narednih nekoliko godina (cuvena Tumbina vremena). Da bi se doslo do CL potrebno je mnogo srece, jednom nas je pogledala a jednom nam bas okrenula ledja i zalupila vec otskrinuta vrata prestiznog takmicenja. Bilo bi sjajno, ali, u igri je samo nekoliko timova koje Partizan moze da eliminse i sanse da dobijemo neki od njih jesu male, a ni u tom slucaju (sjetimo se Artmedije) dok ne prodje 180 minuta glupo je bilo sta govoriti. Ovakav Partizan, gledano po sastavu ekipe jer jos nismo vidjeli kakva je igra, blize je dobroj predstavi u UEFA kupu, sto znaci ulazak u grupu i plasman na jedno od prva tri mjesta pa onda "proljece u Evropi" i jos jednoj tituli u Srbiji.

Balansero

pre 15 godina

Pa dobro. Ok je on napadac i nista vise. Cenim ga jer dobro sutira s obe noge. Nadprosecno je brz i ima neki specifican osecaj za gol. Te njegove vrljave suteve van 16 golmani tesko brane. Dribling mu nije jaca strana ali se dobro krece.
Jos kad bi igrao kao za Tenerife pre 5-6 godina... Ali sad mu je 31 i nalutao se po nekim sumnjivim klubovima. To hoce da se odrazi na mentalitet. Pitanje je koliko nas igrac hoce i moze da trci pred kraj karijere a koliko hoce da izigrava zvezdu kao povratnik iz jake lige? Videcemo.

_Daniel_91_

pre 15 godina

@Nole
Leba ti,a sta je to zvezda dovela?Juju....to su ta strasna pojacanja sa marakane,pa nam se tu k*r**s....vi ne mozete da pobedite Muru,onda cutite....

crno-bela krv

pre 15 godina

M.Božović, Stevanović, Obradović, Đorđević, Ngambi, Juca, Moreira, Lazić, Tošić, Paunović, Diarra - igrači koji su izneli prethodnu sezonu kao i drugi tim
D.Božović, Maletić, Branković, Knežević, Sikimić, Fejsa, Stjepanović, Bogunović, Zaim, Čadikovski, Perić. Ovo su 22 igrača, uz Petrovića, Marinkovića, Jovanovića, Ćetkovića ... biće to nova titula, nova titula, nova titula ...
(ivan_partizan u srcu, 9. jul 2008 10:16)

Yaboravio si samo najboljeg igrača u ovom timu Partizana.
Zaima. Gledao sam ga n više utakmica,definitivno čudo od igrača.

PFC ZAUVEK

pre 15 godina

Ima li ko bolji?pa nema,paun je kljuc koji otvara vrata lige sampiona..Samo da on potpise..Imamo idealan sastav,nismo dugo imali bolji..Samo da nam se to isplati,ipak je potrebno i dosta srece..
BOZOVIC
STEVANOVIC-DJORDJEVIC-NGAMBI-OBRADOVIC
ZAIM-ZUKA-TOSIC
MOREIRA
DIARA-PAUNOVIC

Diego

pre 15 godina

Sjajna vest,nemam pojma ko bi mogao nesto drugo da kaze,Tomicu svaka cast,mada smo u ovom prelaznom roku malo nagomilali igrace,ali sad je najbitnije da potpisemo Veljka i da zakljucimo prelazni rok na taj nacin,i onda punom parom na Ligu Sampiona,pa dokle stignemo. Zao mi je sto nismo Zubiju potpisali,jako je kvalitetan igrac i vidim da svi vec pricaju o njemu da je novi Vea,ali ima vremena i za to.

Mefisto

pre 15 godina

@komentar 24
Verovao ili ne, ali treba odgledati uzivo Bogunovica i videti u kakvom se talentu radi. Sa dobrim trenerom i minutazom imacemo vrhunskog napadaca, pricace se o njemu. Ovo sa Paunovicem zvuci zanimljivo, ali ako nece da trci, nama ne treba takav igrac. Pogledajte Drogbu, covek trci od svog golmana do protivnickog, mi takvog igraca smo retko imali, a Jovetic je medju njima, Diara takodje.
Od svih, mene najvise plasi Jokan. Imam utisak da nasi treneri u skoro svim sportovima su takvi amateri, da je to strasno. Ako je neko uopste isao na neke seminare i citao, bice dobro. Svi misle da se igra kao u njihovo vreme.

ivan_partizan u srcu

pre 15 godina

M.Božović, Stevanović, Obradović, Đorđević, Ngambi, Juca, Moreira, Lazić, Tošić, Paunović, Diarra - igrači koji su izneli prethodnu sezonu kao i drugi tim
D.Božović, Maletić, Branković, Knežević, Sikimić, Fejsa, Stjepanović, Bogunović, Zaim, Čadikovski, Perić. Ovo su 22 igrača, uz Petrovića, Marinkovića, Jovanovića, Ćetkovića ... biće to nova titula, nova titula, nova titula ...

Liga Sampiona

pre 15 godina

Bravo za upravu,ali mi nije jasno cemu onda i Bogunovic i Peric?
U svakom slucaju,ako dodje dobicemo iskusnog napadaca kojim cemo konacno zavrsiti prelazni rok,koji ce se ja se nadam pokazati kao i bolji od proslogodisnjeg.
Ali ono sto sam ja zapazio prosle godine je da od odlaska Rukavine mi nemamo igru po bokovima.
Nadam se da ce i taj problem biti resen.
Sada imamo tim za Ligu Sampiona,i pomozi boze da dobijemo laksi zreb,a ako ga dobijemo tu sansu moooramo iskoristiti i sto se mene tice neka nemamo nijedan bod u grupi pa je dobro sa finansijske strane,da sistematicno napravimo jak tim koji ce svake sezone da prezimi u Evropi,a ne jednom u 15 god.
Bravo upravo!!!

Dono Grobar PG

pre 15 godina

Ajde Veljko cekoamo te s tobom do Lige Sampiona i duple krune jer realno imamo strasan tim bolji od Zvezde sigurno.
.......M. Bozovic......
Stevanovic...Ngambi...Dordevic....Obradovic
.......Juca............
Zaim....Moreira....Bambi
.....Paunovic....Dijara.....
Rezerve:
1. D.Bozovic
2. Sikimic
3. Jovanovic
4. Fejsa
5. Lazic
6. Stjepanovic
7. Peric

qowye

pre 15 godina

ajde veljko,pa da parni valjak opet melje,pa da se ori stadionom,ti si jedini od swih,klubowa na swetu celom.....pozdraw za swe grobare

joe gr

pre 15 godina

Ako Veljko dodje,onda je za mene ovo najaci tim i najaca rezerva u zadnjih 10 godina.svaka cast.ima sanse za ligu sampiona uz malo srece u zrebu

zoran

pre 15 godina

Bojim se da su i Cadik i Peric jaci na toj poziciji, naravno dajem mu sansu da me uvjeri u suprotno. U svakom slucaju, dobro na dosao! Necu napraviti greske iz proslosti kada sam kritikovao igrace koji su me poslije uvjerili u svoje kvalitete kao npr. Diarra i Juca, od koje sam se sa komentarima u pocetku dobro ogrijesio.

erdoglijanac

pre 15 godina

Ajde bre Paune dodji da zajedno osvojimo ligu sampiona.....jer po meni ovo je jaca ekipa nego ona koja je 2003 usla u ligu sampiona....ajmo crno-beli ooooooooo...........

zagor23

pre 15 godina

Dobrodosao kuci, Veljko!!!
Tomicu hvala ti za sve ovo je najbolje moguce odradjen prelazni rok.
Mislim da si stvorio ekipu koja ne treba da strahuje ni od jednog tima na svetu.
Samo napred u Ligu Sampiona!!!

BoniBond

pre 15 godina

Kao klinac sam se divio Veljku dok je nosio crno-beli dres, sad je doslo vreme da u najdrazem dresu postigne sve ono sto nije u inostranstvu. SRECNO VELJKO, NAPRED PARTZAN!

zagor23

pre 15 godina

Dobrodosao kuci, Veljko!!!
Tomicu hvala ti za sve ovo je najbolje moguce odradjen prelazni rok.
Mislim da si stvorio ekipu koja ne treba da strahuje ni od jednog tima na svetu.
Samo napred u Ligu Sampiona!!!

BoniBond

pre 15 godina

Kao klinac sam se divio Veljku dok je nosio crno-beli dres, sad je doslo vreme da u najdrazem dresu postigne sve ono sto nije u inostranstvu. SRECNO VELJKO, NAPRED PARTZAN!

erdoglijanac

pre 15 godina

Ajde bre Paune dodji da zajedno osvojimo ligu sampiona.....jer po meni ovo je jaca ekipa nego ona koja je 2003 usla u ligu sampiona....ajmo crno-beli ooooooooo...........

Dono Grobar PG

pre 15 godina

Ajde Veljko cekoamo te s tobom do Lige Sampiona i duple krune jer realno imamo strasan tim bolji od Zvezde sigurno.
.......M. Bozovic......
Stevanovic...Ngambi...Dordevic....Obradovic
.......Juca............
Zaim....Moreira....Bambi
.....Paunovic....Dijara.....
Rezerve:
1. D.Bozovic
2. Sikimic
3. Jovanovic
4. Fejsa
5. Lazic
6. Stjepanovic
7. Peric

ivan_partizan u srcu

pre 15 godina

M.Božović, Stevanović, Obradović, Đorđević, Ngambi, Juca, Moreira, Lazić, Tošić, Paunović, Diarra - igrači koji su izneli prethodnu sezonu kao i drugi tim
D.Božović, Maletić, Branković, Knežević, Sikimić, Fejsa, Stjepanović, Bogunović, Zaim, Čadikovski, Perić. Ovo su 22 igrača, uz Petrovića, Marinkovića, Jovanovića, Ćetkovića ... biće to nova titula, nova titula, nova titula ...

joe gr

pre 15 godina

Ako Veljko dodje,onda je za mene ovo najaci tim i najaca rezerva u zadnjih 10 godina.svaka cast.ima sanse za ligu sampiona uz malo srece u zrebu

Mefisto

pre 15 godina

@komentar 24
Verovao ili ne, ali treba odgledati uzivo Bogunovica i videti u kakvom se talentu radi. Sa dobrim trenerom i minutazom imacemo vrhunskog napadaca, pricace se o njemu. Ovo sa Paunovicem zvuci zanimljivo, ali ako nece da trci, nama ne treba takav igrac. Pogledajte Drogbu, covek trci od svog golmana do protivnickog, mi takvog igraca smo retko imali, a Jovetic je medju njima, Diara takodje.
Od svih, mene najvise plasi Jokan. Imam utisak da nasi treneri u skoro svim sportovima su takvi amateri, da je to strasno. Ako je neko uopste isao na neke seminare i citao, bice dobro. Svi misle da se igra kao u njihovo vreme.

Liga Sampiona

pre 15 godina

Bravo za upravu,ali mi nije jasno cemu onda i Bogunovic i Peric?
U svakom slucaju,ako dodje dobicemo iskusnog napadaca kojim cemo konacno zavrsiti prelazni rok,koji ce se ja se nadam pokazati kao i bolji od proslogodisnjeg.
Ali ono sto sam ja zapazio prosle godine je da od odlaska Rukavine mi nemamo igru po bokovima.
Nadam se da ce i taj problem biti resen.
Sada imamo tim za Ligu Sampiona,i pomozi boze da dobijemo laksi zreb,a ako ga dobijemo tu sansu moooramo iskoristiti i sto se mene tice neka nemamo nijedan bod u grupi pa je dobro sa finansijske strane,da sistematicno napravimo jak tim koji ce svake sezone da prezimi u Evropi,a ne jednom u 15 god.
Bravo upravo!!!

PxFxCx

pre 15 godina

Pratim Partizan 30 godina i mogu komotno da kažem da ovakvu grupu igrača nismo (u jednom trenutku) imali NIKADA u poslednjih 20-ak godina!!!
Ljudi, pa mi svako mesto u timu imamo popunjeno sa po dva KVALITETNA igrača, a doda li se tome da na nekim pozicijama imamo i treću alternativu, kao i da imamo par igrača koji bez problema mogu da igraju na 2-3 pozicije u timu (tzv. polivalentni igrači) - nema šta, ovo jednostavno MORA biti Partizanova sezona! Ne samo u nacionalnim, već i u internacionalnim okvirima! Ono što ovoj ekipi treba je SAMO MALO SREĆE U ŽREBU ZA 3. KOLO KVALIFIKACIJA! Samo to i ništa više! Samo da izbegnemo sledećih 6 ekipa: Juventus, Šalke, Barselonu, Liverpul, Arsenal i Spartak iz Moskve (upravo ovim redosledom). Budemo li u žrebu dobili preostalih 10 ekipa koje su takođe nosioci - odosmo "ladno" u Ligu šampiona po drugi put! A ako ne budemo imali sreće (pa dobijemo baš nekog od onih 6 nepoželjnih) - ni tad ne isključujem iznenađenje je rje ovaj današnji Partizan MNOGO JAK, toliko jak da niko na ovom svetu ne može 100% da računa da će u 180 minuta biti bolji od nas!
P.S.
Jedva čekam 23.07. i dolazak Liona. Biće naš Hram prepun, dobićemo trofej namenjen šampionu, biće dobra utakmica, predstaviće nam se ova naša nova sjajna ekipa, a onda...NAPRED PARTIZANE JEDINI, U BITKU ZA ODBRANU DUPLE KRUNE U SRBIJI I ZA NOVO PISANJE ISTORIJE LIGE ŠAMPIONA!!!

PFC ZAUVEK

pre 15 godina

Ima li ko bolji?pa nema,paun je kljuc koji otvara vrata lige sampiona..Samo da on potpise..Imamo idealan sastav,nismo dugo imali bolji..Samo da nam se to isplati,ipak je potrebno i dosta srece..
BOZOVIC
STEVANOVIC-DJORDJEVIC-NGAMBI-OBRADOVIC
ZAIM-ZUKA-TOSIC
MOREIRA
DIARA-PAUNOVIC

qowye

pre 15 godina

ajde veljko,pa da parni valjak opet melje,pa da se ori stadionom,ti si jedini od swih,klubowa na swetu celom.....pozdraw za swe grobare

zoran

pre 15 godina

Bojim se da su i Cadik i Peric jaci na toj poziciji, naravno dajem mu sansu da me uvjeri u suprotno. U svakom slucaju, dobro na dosao! Necu napraviti greske iz proslosti kada sam kritikovao igrace koji su me poslije uvjerili u svoje kvalitete kao npr. Diarra i Juca, od koje sam se sa komentarima u pocetku dobro ogrijesio.

GrobarBL

pre 15 godina

'Ajmo malo realno, dakle, Tomic i ekipa oko njega stvaraju jak Partizan i ovo mi sve liči na ono vrijeme kada je doveden Osim i kada su planovi pali u vodu zbog raspada zemlje. Koliko se tada dobro radilo vidjelo se po apsolutnoj dominaciji Partizana na domaćoj sceni u narednih nekoliko godina (cuvena Tumbina vremena). Da bi se doslo do CL potrebno je mnogo srece, jednom nas je pogledala a jednom nam bas okrenula ledja i zalupila vec otskrinuta vrata prestiznog takmicenja. Bilo bi sjajno, ali, u igri je samo nekoliko timova koje Partizan moze da eliminse i sanse da dobijemo neki od njih jesu male, a ni u tom slucaju (sjetimo se Artmedije) dok ne prodje 180 minuta glupo je bilo sta govoriti. Ovakav Partizan, gledano po sastavu ekipe jer jos nismo vidjeli kakva je igra, blize je dobroj predstavi u UEFA kupu, sto znaci ulazak u grupu i plasman na jedno od prva tri mjesta pa onda "proljece u Evropi" i jos jednoj tituli u Srbiji.

GROBAR JUG

pre 15 godina

Sve je to lepo sto pisete samo je malo nestrucno sto se tice vase prve postave koje stavljate ovde:
Prvo niko od vas nije ubacio Lazica decka koji jedan od najboljih veznih u Srbiji(mozda i najbolji) da bi na njegovom mestu stavili Zaima coveka koji je dosao povredjen i koga niste videli ni kako izgleda a kamoli kako igra moje misljenje je da je taj decko veoma sumnjiv sto se kvaliteta tice, stvarno sramota grobari...
Drugo Jokan nece igrati sa tom formacijom vec sa dvojicom defanzivnim Zuka i Fejsa , sa jednim napadacem u sredini Moreira, a po bocnim pozicijama na obe strane igraci ce se rotirati u zavisnosti od forme i protivnika. Zato nemojte vise da piseta tako nestrucne komentare smesni ste.

crno-bela krv

pre 15 godina

M.Božović, Stevanović, Obradović, Đorđević, Ngambi, Juca, Moreira, Lazić, Tošić, Paunović, Diarra - igrači koji su izneli prethodnu sezonu kao i drugi tim
D.Božović, Maletić, Branković, Knežević, Sikimić, Fejsa, Stjepanović, Bogunović, Zaim, Čadikovski, Perić. Ovo su 22 igrača, uz Petrovića, Marinkovića, Jovanovića, Ćetkovića ... biće to nova titula, nova titula, nova titula ...
(ivan_partizan u srcu, 9. jul 2008 10:16)

Yaboravio si samo najboljeg igrača u ovom timu Partizana.
Zaima. Gledao sam ga n više utakmica,definitivno čudo od igrača.

posmatrac

pre 15 godina

Uprava je odlicno odradila posao u prelaznom roku. Sa Paunovicem ili bez njega, tim je odlicno ukomponovan i popunjen. Ja ne brinem ni za Jokanovica, jer iza njega stoji odlican strucni stab, sa majstorom Goranom Stevanovicem. Prosto neverovatno da skoro niko nije prepoznao njegov rad, u prolecnim igrama Partizana.
Jedina nepoznanica koja se nee moze predvideti, a koja,videli smo vec,moze jako skupo da kosta, su "navijaci".
Ne smem ni da pomislim sta se moze desiti vec u Skoplju. Mozda bi bilo i bolje da idemo u Baku.

sapcanin...

pre 15 godina

Beograd, 9. jula 2003.-Fudbalski internacionalac Ljubinko Drulović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i Crne Gore, beogradskim Partizanom.Ambicije "crno-belih" u ovoj sezoni su odbrana domaće titule i plasman u Ligu šampiona. Novo pojačanje Partizana veruje da njegov tim može da ostvari te ambicije.

E da ovako bude i sa Veljkom super ce biti...svi znamo da smo te 2003. usli u Ligu Sampiona :))) ... ajmo crno beli oooooooo :))

Balansero

pre 15 godina

Pa dobro. Ok je on napadac i nista vise. Cenim ga jer dobro sutira s obe noge. Nadprosecno je brz i ima neki specifican osecaj za gol. Te njegove vrljave suteve van 16 golmani tesko brane. Dribling mu nije jaca strana ali se dobro krece.
Jos kad bi igrao kao za Tenerife pre 5-6 godina... Ali sad mu je 31 i nalutao se po nekim sumnjivim klubovima. To hoce da se odrazi na mentalitet. Pitanje je koliko nas igrac hoce i moze da trci pred kraj karijere a koliko hoce da izigrava zvezdu kao povratnik iz jake lige? Videcemo.

daca_sd

pre 15 godina

M.Bozovic
Stevanovic-Djordjevic-Ngambi-Obradovic
Juca
Zaim Tosic
Moreira
Paunovic-Dijara

ili 4231 sa Dijarom u napadu,zadnji vezisti Fejsa i Juca,sve ostalo isto! U neku od postava moze Lazic da se rotira! Zaima nikako na klupo jer je igrac extra!!!

Diego

pre 15 godina

Sjajna vest,nemam pojma ko bi mogao nesto drugo da kaze,Tomicu svaka cast,mada smo u ovom prelaznom roku malo nagomilali igrace,ali sad je najbitnije da potpisemo Veljka i da zakljucimo prelazni rok na taj nacin,i onda punom parom na Ligu Sampiona,pa dokle stignemo. Zao mi je sto nismo Zubiju potpisali,jako je kvalitetan igrac i vidim da svi vec pricaju o njemu da je novi Vea,ali ima vremena i za to.

_Daniel_91_

pre 15 godina

@Nole
Leba ti,a sta je to zvezda dovela?Juju....to su ta strasna pojacanja sa marakane,pa nam se tu k*r**s....vi ne mozete da pobedite Muru,onda cutite....

KKP

pre 15 godina

Srecan povratak, Veljko! Ovim transferom je stavljena tacka na prelazni rok, najbolji od kad ja pratim Partizan. Srecan put i tebi Veljko i svim igracima i strucnom stabu sutra za Svajcarsku! Zao mi je sto Zaim ne putuje zbog povrede, ali bice sve ok

Max

pre 15 godina

Nisam bas previse siguran da je Paunovic idealno resenje za napad Partizana.U dosadasnjoj karijeri nije bas previse blistao.Menjao je cesto klubove i uglavnom je razocarao.Na nesto vise od tri stotine zvanicnih utakmica postigao je nesto vise od pedeset golova sto pokazuje da ne pripada tipu rasnih golgetera.U Atletiku iz Madrida je pokusao dva puta i oba puta bez uspeha.Partizanu je potreban golgeter koji ce hladnokrvno da kaznjava greske protivnika.Na zalost sviju nas mi takvog igraca jos nemama.Nije to bio ni Jovetic.Potreban nam je igrac tipa nekadasnjeg asa OFK Beograda i Partizana Santraca.U LS ,pogotovo sa jakim rivalima kvota realizacije mora biti maksimalna jer prave sanse koje se tamo stvore su retke i moraju se jednostavno iskoristiti inace kazna brzo stigne.Kao sto rekoh ,Partizan takvog ,rodjenog golgetera nema.Jos nema.
Pozdrav

rista GROBAR

pre 15 godina

Tako je UPRAVO!!!stvarno nam je potreban jedan iskusni napadac kao sto je VELJKO ili sta mislite (KEZMAN)!!braco idemo u (LS)-ne moze nam niko nista...pozzz iz nisha

tuse

pre 15 godina

Neznam sta da kazem!!!Partizanovac sam od kad znam za mene,radujem se svim pojacanjima ove sezone ali nekako osecam da smo uzeli previse fudbalera i da ce doci do nezadovoljstva tekom sezone od nekih igraca!!!Jer svi igraci su ekstra klasa i mislim da bice nezadovoljstva kad bude nekoe sedeo na klupi!!!Daj boze da se varam ali iskreno da vam kazem i bez Paunovica imamo dobar tim i kao sto je neko pre mene rekao da je on igrao u nekim klubovima koji nisu ko zna sta moze u Partizanu da izigrava "gazdu"i eto onda nesporazuma i svadje!!!Daj boze da se varam i ajmo jos jednom i Ligu sampiona!!!

Grobari Pancevo

pre 15 godina

Sve je to u redu, svaka cast Tomicu, Petricu i Toletu Karadzicu koji se bori na više frontova za dobro srpskog fudbala i Partizana, ali Partizanu za LS treba jedan "tezak" centarfor, centralni napadac prava 9-ka, kao sto su npr. Savo milosevic, Andrija Delibasic, Dragan Mrdja ili neki iskusni stranac, pa bi onda mali Bogunovic koji je extra pojacanje zajedno sa "Bambijem" mogao iz drugog plana da napada. Svestan sam i finansijske konstrukcije ali mislim da je to realno i da ce se novac koji je ulozen vratiti sigurno.

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ ma pustite LS,bice DERBIJA :))))...JEDAN JE ILIC KAPITEN......P.f.c kaznena ekspedicija!!!…!!
(petarda u derbiju, 9. jul 2008 16:34)
Ti se radujes derbiju ?
Pa kakvu tradiciju imate, koliko pobeda u zadnjih 10 godina ?
I sta ilic kapiten-taj pamti samo jedan gol i jednu pobedu nad Zvezdom-nista narocito..

ko-ometator

pre 15 godina

ja stvarno neznam odakle toliko uverenje za uspeh u ligi sampiona. Mislim prodali ste 3 kapitena za godinu dana. U odbrani ne vidim nikakvog kvaliteta... ovaj ngambi je za 2 godine skupio ispod 10 nastupa??? Mislim i pored toga sto sam Delija volio bi zbog naseg fudbala da imamo predstavnika u LS ali ne verujem da je ta ekipa sposobna takvog uspeha, pogotovo sa Jokanovicem sa trenerskim iskustvom od 4 meseca

Stefan

pre 15 godina

Pa ok je Veljko. Ali mislim da imamo dovoljno para da dovedemo jednog dobrog, rasnog, stranog napadaca. Kao pojacavamo se za Ligu sampiona... Mislim da ima dovoljno Srba u ekipi, i da nam trebaju bar jos dvojica, trojica stranaca ako hocemo da se ponovi Mateus.

Neobavešten

pre 15 godina

Može li mi neko reći kad je Paunović igrao u Partizanu, u kom periodu, koliko utakmica (da li je odigrao više utakmica u prvom timu od Gulana i Sulejmanija) i da li je dao neki gol.

zoran

pre 15 godina

Bojim se da su i Cadik i Peric jaci na toj poziciji, naravno dajem mu sansu da me uvjeri u suprotno. U svakom slucaju, dobro na dosao! Necu napraviti greske iz proslosti kada sam kritikovao igrace koji su me poslije uvjerili u svoje kvalitete kao npr. Diarra i Juca, od koje sam se sa komentarima u pocetku dobro ogrijesio.

Rocky Balboa

pre 15 godina

@ ma pustite LS,bice DERBIJA :))))...JEDAN JE ILIC KAPITEN......P.f.c kaznena ekspedicija!!!…!!
(petarda u derbiju, 9. jul 2008 16:34)
Ti se radujes derbiju ?
Pa kakvu tradiciju imate, koliko pobeda u zadnjih 10 godina ?
I sta ilic kapiten-taj pamti samo jedan gol i jednu pobedu nad Zvezdom-nista narocito..

ko-ometator

pre 15 godina

ja stvarno neznam odakle toliko uverenje za uspeh u ligi sampiona. Mislim prodali ste 3 kapitena za godinu dana. U odbrani ne vidim nikakvog kvaliteta... ovaj ngambi je za 2 godine skupio ispod 10 nastupa??? Mislim i pored toga sto sam Delija volio bi zbog naseg fudbala da imamo predstavnika u LS ali ne verujem da je ta ekipa sposobna takvog uspeha, pogotovo sa Jokanovicem sa trenerskim iskustvom od 4 meseca

zagor23

pre 15 godina

Dobrodosao kuci, Veljko!!!
Tomicu hvala ti za sve ovo je najbolje moguce odradjen prelazni rok.
Mislim da si stvorio ekipu koja ne treba da strahuje ni od jednog tima na svetu.
Samo napred u Ligu Sampiona!!!

BoniBond

pre 15 godina

Kao klinac sam se divio Veljku dok je nosio crno-beli dres, sad je doslo vreme da u najdrazem dresu postigne sve ono sto nije u inostranstvu. SRECNO VELJKO, NAPRED PARTZAN!

Dono Grobar PG

pre 15 godina

Ajde Veljko cekoamo te s tobom do Lige Sampiona i duple krune jer realno imamo strasan tim bolji od Zvezde sigurno.
.......M. Bozovic......
Stevanovic...Ngambi...Dordevic....Obradovic
.......Juca............
Zaim....Moreira....Bambi
.....Paunovic....Dijara.....
Rezerve:
1. D.Bozovic
2. Sikimic
3. Jovanovic
4. Fejsa
5. Lazic
6. Stjepanovic
7. Peric

Mefisto

pre 15 godina

@komentar 24
Verovao ili ne, ali treba odgledati uzivo Bogunovica i videti u kakvom se talentu radi. Sa dobrim trenerom i minutazom imacemo vrhunskog napadaca, pricace se o njemu. Ovo sa Paunovicem zvuci zanimljivo, ali ako nece da trci, nama ne treba takav igrac. Pogledajte Drogbu, covek trci od svog golmana do protivnickog, mi takvog igraca smo retko imali, a Jovetic je medju njima, Diara takodje.
Od svih, mene najvise plasi Jokan. Imam utisak da nasi treneri u skoro svim sportovima su takvi amateri, da je to strasno. Ako je neko uopste isao na neke seminare i citao, bice dobro. Svi misle da se igra kao u njihovo vreme.

erdoglijanac

pre 15 godina

Ajde bre Paune dodji da zajedno osvojimo ligu sampiona.....jer po meni ovo je jaca ekipa nego ona koja je 2003 usla u ligu sampiona....ajmo crno-beli ooooooooo...........

qowye

pre 15 godina

ajde veljko,pa da parni valjak opet melje,pa da se ori stadionom,ti si jedini od swih,klubowa na swetu celom.....pozdraw za swe grobare

joe gr

pre 15 godina

Ako Veljko dodje,onda je za mene ovo najaci tim i najaca rezerva u zadnjih 10 godina.svaka cast.ima sanse za ligu sampiona uz malo srece u zrebu

Liga Sampiona

pre 15 godina

Bravo za upravu,ali mi nije jasno cemu onda i Bogunovic i Peric?
U svakom slucaju,ako dodje dobicemo iskusnog napadaca kojim cemo konacno zavrsiti prelazni rok,koji ce se ja se nadam pokazati kao i bolji od proslogodisnjeg.
Ali ono sto sam ja zapazio prosle godine je da od odlaska Rukavine mi nemamo igru po bokovima.
Nadam se da ce i taj problem biti resen.
Sada imamo tim za Ligu Sampiona,i pomozi boze da dobijemo laksi zreb,a ako ga dobijemo tu sansu moooramo iskoristiti i sto se mene tice neka nemamo nijedan bod u grupi pa je dobro sa finansijske strane,da sistematicno napravimo jak tim koji ce svake sezone da prezimi u Evropi,a ne jednom u 15 god.
Bravo upravo!!!

crno-bela krv

pre 15 godina

M.Božović, Stevanović, Obradović, Đorđević, Ngambi, Juca, Moreira, Lazić, Tošić, Paunović, Diarra - igrači koji su izneli prethodnu sezonu kao i drugi tim
D.Božović, Maletić, Branković, Knežević, Sikimić, Fejsa, Stjepanović, Bogunović, Zaim, Čadikovski, Perić. Ovo su 22 igrača, uz Petrovića, Marinkovića, Jovanovića, Ćetkovića ... biće to nova titula, nova titula, nova titula ...
(ivan_partizan u srcu, 9. jul 2008 10:16)

Yaboravio si samo najboljeg igrača u ovom timu Partizana.
Zaima. Gledao sam ga n više utakmica,definitivno čudo od igrača.

Balansero

pre 15 godina

Pa dobro. Ok je on napadac i nista vise. Cenim ga jer dobro sutira s obe noge. Nadprosecno je brz i ima neki specifican osecaj za gol. Te njegove vrljave suteve van 16 golmani tesko brane. Dribling mu nije jaca strana ali se dobro krece.
Jos kad bi igrao kao za Tenerife pre 5-6 godina... Ali sad mu je 31 i nalutao se po nekim sumnjivim klubovima. To hoce da se odrazi na mentalitet. Pitanje je koliko nas igrac hoce i moze da trci pred kraj karijere a koliko hoce da izigrava zvezdu kao povratnik iz jake lige? Videcemo.

GrobarBL

pre 15 godina

'Ajmo malo realno, dakle, Tomic i ekipa oko njega stvaraju jak Partizan i ovo mi sve liči na ono vrijeme kada je doveden Osim i kada su planovi pali u vodu zbog raspada zemlje. Koliko se tada dobro radilo vidjelo se po apsolutnoj dominaciji Partizana na domaćoj sceni u narednih nekoliko godina (cuvena Tumbina vremena). Da bi se doslo do CL potrebno je mnogo srece, jednom nas je pogledala a jednom nam bas okrenula ledja i zalupila vec otskrinuta vrata prestiznog takmicenja. Bilo bi sjajno, ali, u igri je samo nekoliko timova koje Partizan moze da eliminse i sanse da dobijemo neki od njih jesu male, a ni u tom slucaju (sjetimo se Artmedije) dok ne prodje 180 minuta glupo je bilo sta govoriti. Ovakav Partizan, gledano po sastavu ekipe jer jos nismo vidjeli kakva je igra, blize je dobroj predstavi u UEFA kupu, sto znaci ulazak u grupu i plasman na jedno od prva tri mjesta pa onda "proljece u Evropi" i jos jednoj tituli u Srbiji.

GROBAR JUG

pre 15 godina

Sve je to lepo sto pisete samo je malo nestrucno sto se tice vase prve postave koje stavljate ovde:
Prvo niko od vas nije ubacio Lazica decka koji jedan od najboljih veznih u Srbiji(mozda i najbolji) da bi na njegovom mestu stavili Zaima coveka koji je dosao povredjen i koga niste videli ni kako izgleda a kamoli kako igra moje misljenje je da je taj decko veoma sumnjiv sto se kvaliteta tice, stvarno sramota grobari...
Drugo Jokan nece igrati sa tom formacijom vec sa dvojicom defanzivnim Zuka i Fejsa , sa jednim napadacem u sredini Moreira, a po bocnim pozicijama na obe strane igraci ce se rotirati u zavisnosti od forme i protivnika. Zato nemojte vise da piseta tako nestrucne komentare smesni ste.

tuse

pre 15 godina

Neznam sta da kazem!!!Partizanovac sam od kad znam za mene,radujem se svim pojacanjima ove sezone ali nekako osecam da smo uzeli previse fudbalera i da ce doci do nezadovoljstva tekom sezone od nekih igraca!!!Jer svi igraci su ekstra klasa i mislim da bice nezadovoljstva kad bude nekoe sedeo na klupi!!!Daj boze da se varam ali iskreno da vam kazem i bez Paunovica imamo dobar tim i kao sto je neko pre mene rekao da je on igrao u nekim klubovima koji nisu ko zna sta moze u Partizanu da izigrava "gazdu"i eto onda nesporazuma i svadje!!!Daj boze da se varam i ajmo jos jednom i Ligu sampiona!!!

Max

pre 15 godina

Nisam bas previse siguran da je Paunovic idealno resenje za napad Partizana.U dosadasnjoj karijeri nije bas previse blistao.Menjao je cesto klubove i uglavnom je razocarao.Na nesto vise od tri stotine zvanicnih utakmica postigao je nesto vise od pedeset golova sto pokazuje da ne pripada tipu rasnih golgetera.U Atletiku iz Madrida je pokusao dva puta i oba puta bez uspeha.Partizanu je potreban golgeter koji ce hladnokrvno da kaznjava greske protivnika.Na zalost sviju nas mi takvog igraca jos nemama.Nije to bio ni Jovetic.Potreban nam je igrac tipa nekadasnjeg asa OFK Beograda i Partizana Santraca.U LS ,pogotovo sa jakim rivalima kvota realizacije mora biti maksimalna jer prave sanse koje se tamo stvore su retke i moraju se jednostavno iskoristiti inace kazna brzo stigne.Kao sto rekoh ,Partizan takvog ,rodjenog golgetera nema.Jos nema.
Pozdrav

ivan_partizan u srcu

pre 15 godina

M.Božović, Stevanović, Obradović, Đorđević, Ngambi, Juca, Moreira, Lazić, Tošić, Paunović, Diarra - igrači koji su izneli prethodnu sezonu kao i drugi tim
D.Božović, Maletić, Branković, Knežević, Sikimić, Fejsa, Stjepanović, Bogunović, Zaim, Čadikovski, Perić. Ovo su 22 igrača, uz Petrovića, Marinkovića, Jovanovića, Ćetkovića ... biće to nova titula, nova titula, nova titula ...

Diego

pre 15 godina

Sjajna vest,nemam pojma ko bi mogao nesto drugo da kaze,Tomicu svaka cast,mada smo u ovom prelaznom roku malo nagomilali igrace,ali sad je najbitnije da potpisemo Veljka i da zakljucimo prelazni rok na taj nacin,i onda punom parom na Ligu Sampiona,pa dokle stignemo. Zao mi je sto nismo Zubiju potpisali,jako je kvalitetan igrac i vidim da svi vec pricaju o njemu da je novi Vea,ali ima vremena i za to.

_Daniel_91_

pre 15 godina

@Nole
Leba ti,a sta je to zvezda dovela?Juju....to su ta strasna pojacanja sa marakane,pa nam se tu k*r**s....vi ne mozete da pobedite Muru,onda cutite....

PFC ZAUVEK

pre 15 godina

Ima li ko bolji?pa nema,paun je kljuc koji otvara vrata lige sampiona..Samo da on potpise..Imamo idealan sastav,nismo dugo imali bolji..Samo da nam se to isplati,ipak je potrebno i dosta srece..
BOZOVIC
STEVANOVIC-DJORDJEVIC-NGAMBI-OBRADOVIC
ZAIM-ZUKA-TOSIC
MOREIRA
DIARA-PAUNOVIC

daca_sd

pre 15 godina

M.Bozovic
Stevanovic-Djordjevic-Ngambi-Obradovic
Juca
Zaim Tosic
Moreira
Paunovic-Dijara

ili 4231 sa Dijarom u napadu,zadnji vezisti Fejsa i Juca,sve ostalo isto! U neku od postava moze Lazic da se rotira! Zaima nikako na klupo jer je igrac extra!!!

posmatrac

pre 15 godina

Uprava je odlicno odradila posao u prelaznom roku. Sa Paunovicem ili bez njega, tim je odlicno ukomponovan i popunjen. Ja ne brinem ni za Jokanovica, jer iza njega stoji odlican strucni stab, sa majstorom Goranom Stevanovicem. Prosto neverovatno da skoro niko nije prepoznao njegov rad, u prolecnim igrama Partizana.
Jedina nepoznanica koja se nee moze predvideti, a koja,videli smo vec,moze jako skupo da kosta, su "navijaci".
Ne smem ni da pomislim sta se moze desiti vec u Skoplju. Mozda bi bilo i bolje da idemo u Baku.

KKP

pre 15 godina

Srecan povratak, Veljko! Ovim transferom je stavljena tacka na prelazni rok, najbolji od kad ja pratim Partizan. Srecan put i tebi Veljko i svim igracima i strucnom stabu sutra za Svajcarsku! Zao mi je sto Zaim ne putuje zbog povrede, ali bice sve ok

rista GROBAR

pre 15 godina

Tako je UPRAVO!!!stvarno nam je potreban jedan iskusni napadac kao sto je VELJKO ili sta mislite (KEZMAN)!!braco idemo u (LS)-ne moze nam niko nista...pozzz iz nisha

PxFxCx

pre 15 godina

Pratim Partizan 30 godina i mogu komotno da kažem da ovakvu grupu igrača nismo (u jednom trenutku) imali NIKADA u poslednjih 20-ak godina!!!
Ljudi, pa mi svako mesto u timu imamo popunjeno sa po dva KVALITETNA igrača, a doda li se tome da na nekim pozicijama imamo i treću alternativu, kao i da imamo par igrača koji bez problema mogu da igraju na 2-3 pozicije u timu (tzv. polivalentni igrači) - nema šta, ovo jednostavno MORA biti Partizanova sezona! Ne samo u nacionalnim, već i u internacionalnim okvirima! Ono što ovoj ekipi treba je SAMO MALO SREĆE U ŽREBU ZA 3. KOLO KVALIFIKACIJA! Samo to i ništa više! Samo da izbegnemo sledećih 6 ekipa: Juventus, Šalke, Barselonu, Liverpul, Arsenal i Spartak iz Moskve (upravo ovim redosledom). Budemo li u žrebu dobili preostalih 10 ekipa koje su takođe nosioci - odosmo "ladno" u Ligu šampiona po drugi put! A ako ne budemo imali sreće (pa dobijemo baš nekog od onih 6 nepoželjnih) - ni tad ne isključujem iznenađenje je rje ovaj današnji Partizan MNOGO JAK, toliko jak da niko na ovom svetu ne može 100% da računa da će u 180 minuta biti bolji od nas!
P.S.
Jedva čekam 23.07. i dolazak Liona. Biće naš Hram prepun, dobićemo trofej namenjen šampionu, biće dobra utakmica, predstaviće nam se ova naša nova sjajna ekipa, a onda...NAPRED PARTIZANE JEDINI, U BITKU ZA ODBRANU DUPLE KRUNE U SRBIJI I ZA NOVO PISANJE ISTORIJE LIGE ŠAMPIONA!!!

sapcanin...

pre 15 godina

Beograd, 9. jula 2003.-Fudbalski internacionalac Ljubinko Drulović potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa šampionom Srbije i Crne Gore, beogradskim Partizanom.Ambicije "crno-belih" u ovoj sezoni su odbrana domaće titule i plasman u Ligu šampiona. Novo pojačanje Partizana veruje da njegov tim može da ostvari te ambicije.

E da ovako bude i sa Veljkom super ce biti...svi znamo da smo te 2003. usli u Ligu Sampiona :))) ... ajmo crno beli oooooooo :))

Neobavešten

pre 15 godina

Može li mi neko reći kad je Paunović igrao u Partizanu, u kom periodu, koliko utakmica (da li je odigrao više utakmica u prvom timu od Gulana i Sulejmanija) i da li je dao neki gol.

Stefan

pre 15 godina

Pa ok je Veljko. Ali mislim da imamo dovoljno para da dovedemo jednog dobrog, rasnog, stranog napadaca. Kao pojacavamo se za Ligu sampiona... Mislim da ima dovoljno Srba u ekipi, i da nam trebaju bar jos dvojica, trojica stranaca ako hocemo da se ponovi Mateus.

Grobari Pancevo

pre 15 godina

Sve je to u redu, svaka cast Tomicu, Petricu i Toletu Karadzicu koji se bori na više frontova za dobro srpskog fudbala i Partizana, ali Partizanu za LS treba jedan "tezak" centarfor, centralni napadac prava 9-ka, kao sto su npr. Savo milosevic, Andrija Delibasic, Dragan Mrdja ili neki iskusni stranac, pa bi onda mali Bogunovic koji je extra pojacanje zajedno sa "Bambijem" mogao iz drugog plana da napada. Svestan sam i finansijske konstrukcije ali mislim da je to realno i da ce se novac koji je ulozen vratiti sigurno.