Sreda, 25.06.2008.

17:10

Marakana: Ko dolazi, a ko odlazi?

Izvor: B92

Marakana: Ko dolazi, a ko odlazi? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Luka Zivkovic

pre 15 godina

Super je sto bunjevcevic zeli da poboljsa zvazdu ali mislim da je malo preterao sa transferima.Mislim da ce ta zvezdina ekipa proraditi u drugom delu sezone sto nije isplativo za kup UEFA.

ja

pre 15 godina

(Stewa, 26. jun 2008 00:28)
decko taj ljuboja je gori od jestrovica i jos 1 m e za njega ja ga ne bi uzo za cabe smesan je sto je igro igro je

SasaJ

pre 15 godina

A evo sta se o transferu Tagoe kaze u Gani:
Transfers of Saturday, 14 June 2008 Next Article
Ittifaq demand US$3m for Tagoe
Saudi giants Al Ittifaq have told two Italian clubs that they must pay US$3m if they are to sign Ghana striker Prince Tagoe.

Serie A sides Cagliari and Atalanta have expresssed interest in the striker who was one of the highest scorers in the Saudi league this season.

Al Ittifaq have already turned down a US$1.5m bid from Serbian side Red Star Belgrade inisisting they want Tagoe to remain at the club.

The Saudis softened their stance on Friday as they have told the striker's agent that he can leave for the right amount.

"I have been holding talks with officials of Al Ittifaq today and they have agreed that Prince can leave for US$3m," Benedict Lodonu told Football365.co.za on Friday.

"We have told them that the player wants to player wants to stay in the Ghana national team and playing in Serie A will enhance his chances."

Tagoe is currently on international duty with Ghana in Gabon for their 2010 qualifying campaign on Saturday.

Stručnjak

pre 15 godina

Ala ovaj Bunjevčević sere de toliko poznatih da dovede iz inostranstava nema para. I ako dovede ko garanzuje da su dobri. Treba se uigrati. Uprskaće

Realni grobar

pre 15 godina

Za prave igrace treba mnogo para pa ni to ne garantuje dobre evropske rezultate!Mala je razlika izmedju igraca 1. i 2.lige zato ne treba nikog potcenjivati.Svi pricaju Tagoe extra pojacanje,Edgar pojacanje a niko ih nije ni video!Mijailovic je dobar igrac ali samo ako resi problem u glavi!Zvezda nije imala toliko los tim prosle sezone koliko je taj tim bio lose ukomponovan i uopste nije trebalo dovoditi 10 igarca neko 3,4(i mozda jos 2 mlada posto zvezda ima ocajnu omladinsku skolu)!Partizan je doveo prosle godine Zuku,Dijaru i Moreiru i to je bio pun pogodak,aali zato sto su dobro ukomponovani,svako zna sta radi!Nadam se da cemo sledece sezone gledati kvalitetne derbije,a ne gresku do greske!Znaci sve je do trenera!

zvezad zauvek

pre 15 godina

oce mi neko reci sta je sa Tomovicem novim Vidicem?Njega je bunja zaboravio!odlican par Toma-Gaj.Dajmo podrsku Tomovicu!!!i jos nesto bih zamolio ove miseve da gledaju u svoje dvoriste a ne u dvoriste najveceg kluba na balkanu,a i sire!!kad nas ''samo'' budete stigli u titulama javite se,a za ostalo da ne pricam jer tako delije!!!!

Sale PK

pre 15 godina

Kad bude pisalo odlazi TS,mali Misko i ostala bulumenta,a dolaze Jugovic, Mihajlovic,itd bice nade.Ovo sada je bacanje prasine u oci.

otkacheni

pre 15 godina

Sacekajmo da vidimo sta ce od ovoga da ispadne i ko ce da potpise. Ne mozemo da komentarisemo ove igrace dok ne vidimo kako deluju kao celina. Citam preko 100 besmislenih komentara od ljudi koji nisu ni culi za ove ljude do juce. Nikada ne citam vesti o Partizanovim pojacanjima, tako da ne znam zbog cega onaj nesrecnik [@6trox]ostavlja onoliko komentara... Mozda je prikriveni zvezdas, pa ga zanima sta se dogadja u klubu?! I imam jedan predlog za B92. Otvorite neki forum gde ce da se pljuju veliki navijaci nasa dva najtrofejnija kluba... Ne moram na svakoj vesti o Zvezdi da citam ove gluposti od komentara. Pozdrav!

p__f__c

pre 15 godina

PA OVAJ MALI " Branimir Subašić " BOLJI OD RONALDINJA . . . hahahahahahahaaaaa

extra pojacanja - samo tako nastaviti - i onako su kvalifikacije za KUP UEFA svake godine . . . :-)))

Beca

pre 15 godina

Mali dodatak rednom broju 42, gde su ova dva kluba poredjena. Izostavljeno je finale kupa UEFA protib Borusije, valjda 1978., i cela Evropa zna kako nas je sudija tu pokrao. A zna se i kako je Partizan prosao u Ligi sampiona koju toliko pominju... ne znam zbog cega... I jedno pitanje za grobare: da li ste i kad ste pobedili neki veliki tim, ali zaista veliki evropski tim? Ja se nesto ne secam...

Delija_serb24

pre 15 godina

Dos Santos iz Bayerna je dobio otkaz. Eto sanse za Zvezdu da dovede tehnicki jakog igraca u naj boljim godinama (25). Sto se tice ovih pojacanja o kojima se toliko pise, ja bih rekao da se oni mogu svi dovesti za jedno 200.000 evra. Vise ne vrijede. Jedino mislim da Subasic nije los a svi ovi ostali su boranija!! Sto se tice Tagoe-a ne mogu vjerovati koliko se o njemu pise a od toga nece biti nista. Ova Zvezdina uprava je smesna i jadna. Pitam se samo za koga ce potrositi ostalih 4,8 miliona evra!??? Spominju kako imaju 5 miliona za transfere a nemaju pare da isplate igrace. To su sve LAZI i MUCKE!! Ja ovom Toplici i Bunjevcevicu vise ni rijeci nevjerujem!!! Pitam se samo da li je to sto je Bunjevcevic naucio u Engleskoj!!!! Ode moja ZVEZDA u propast!!! Motke u ruke i da ih bijemo!!!!

TopZr

pre 15 godina

ewo neki lik se zali kao djaja,piksi lopovi kao sad ce i toplica hehe pa ajd da nam to kaze cukaricki ili ne znam ni ja ko nego oni pa gde vam je bjekovic i onaj drugi..
najbitnije da ostaje KOROMAN ako ostaje i MILIJAS a jos da ostane mada sumljam miliovanovic i burza sav ostali tim moze da se proda ako ovi ne lazu pa dodje KOVACEVIC bice to strasno...

Djole DELIJA Kg

pre 15 godina

E, citam ove komentare, i razmisljam, vi sve znate, koga treba dovesti, koga prodati, aj kad ste tako pametni kazite sta da radimo da ne propadnemo. Mislim da su ova pojacanja dobra i da ce se posle tri cetiri utakmice uigrati i naravno razbiti GROBARE!!! Pozdrav za sve delije!

Mr Fister

pre 15 godina

Idemoooo redom...

Subasic - nije losiji od Raskovica i Barkosa 100%, mada ne ocekujem nista specijalno
Mijailovic - i sada u Zvezdi ima boljih
Bisevac - za nase uslove boljeg ne mogu dovesti, poznaje se sa Gajem, igrali su zajedno, dobar izbor!
Some - slican igrac kao Dijara, mlad mozda i bude nesto od njega
Maksimovic - nepotreban
Edgar - nepoznanica, mada Brazilac je Brazilac, moze svasta da bude...
Devic - nepotreban
Jankovic - Kanadjani neka se drze hokeja
Stamnekovic - bilo koji golman je bolji od ovih sto imamo
Tagoe - mogao bi da bude pun pogodak, ali ako taj dodje ja se besim... toliko se provlaci po novinama, da mislim kako taj covek uopste ne postoji
Lazetic - neko ga je uporedio sa Koromanom, ako bude igrao i ostavljao srce na terenu kao Ognjen, dobro nam dosao...
Rankovic nepotreban, Bunjin drugar, koji nema gde da igra...
Vranjes - nepotreban
Od Markovica i Kovacevica nema nista, za prvog onako melanholicnog mi i nije zao, ali bi za Darka dao sve ove prethodno navedene !!!

A SADA INFORMACIJA IZ PRVE RUKE !!!
ZVEZDA PRELAZNOG ROKA CE BITI MIRKO BUNJEVCEVIC, MOJ SKOLSKI DRUG I RODJENI BUNJIN BRAT !!!

Daniel

pre 15 godina

Kako su krenuli,prodace ceo igracki kadar.Prodali ceo "prvi tim" a kao zadrzace Kastilja. Pa Kastiljo je jos prosle godine trebao da ide iz Zvezde,ali je odlucio da ostane. A ako oni misle da sa ovim "omladincima" od 30 godina naprave nesto u Evropi i da uzmu titulu, pa onda stvarno nisu normalni!!!

korektor

pre 15 godina

@Nikola

Zemljace, otkud u rubrici medjunarodni trofeji "finalista Kupa sampiona '66." i "ucesnik Lige samiona". Kakvi su to trofeji? Osvojeni? Ucestvovati i osvojiti nije isto.

Milan Sd

pre 15 godina

Neko je vec prokomentarisao u vezi Bisevca..Ma decko je cista vezara i samo sam molio dan kad ce da ode iz naseg kluba..Ista prica je i sa Marjanom Markovicem..Trci kao muva bez glave-tipa Andjelkovic,plus grobar fuujjj.Drago mi je sto se trude da dovedu mlade fudbalere-bar se nadam da ce dvojica ili trojica da bar prikazu nesto u buducnosti..Za neke fudbalere ne mogu nista da komentarisem jer ih nikad nisam gledao,ali zato o groblju mogu uvek,jer mladi partizani kad gledate one kolone o vecitim derbijima uptajte se zasto ima vise neresenih utakmica-nego vasih pobeda..A i ova pojacanja su pojacanja za nasu brdsko-planinsku-beton -super ligu...A za dalje-VIDECEMO.......

Djindja

pre 15 godina

ma vi samo idete od jednog do drugog predsednika...prvo je dobar dzaja,pa posle ne valja,kazu lopov.onda je dobar piksi,pa i on ispade lopop.sad je kao Toplica super,videcemo kad dodje neko drugi kako ce te ga ispratiti...smesno,zaista...
nemate sanse ove sezone,realno gledano...
pozz za sve gorbare

AndreiArshavin - RomanPavlyuchenko

pre 15 godina

Mislim da bi prvo trebalo privatizovati zvezdu i partizan i to stranim kapitalom. da nijedan srbin nemoze da kupi ni zvezdu ni partizan (sem ako je svoj novac stekao u USA ili EU).drugo, treba konacno promeniti smesne nazive ovih ekipa (crvena zvezda i partizan). Tek onda dolazi trzisni kapital, sponzori i td a samim tim i bolji igraci konji ce obezbediti plasman ligu sampiona svake godine a ne slucajno kao partizan... samo toliko.

Johnny

pre 15 godina

Bejra Mar ima odlične odnose sa srpskim igračima i tržištem, a prošle sezone poslovao je sa Partizanom – tamo je otišao Borko Veselinović, a odatle došao Lamin Dijara........doso iz portugala a? JA BRE I NE PRATIM NAS FUDBAL AL ZNAM ZA DIJARU I DA JE DOSAO IZ BOSNE ..znate one likove sto izbacise partizan i to sa 11 golova u svojoj mrezi

018

pre 15 godina

Svaka cast za opsirni tekst. Nisam zvezdas ali sam sa merakom procitao ceo tekst jer je lepo znati sta se sve desava u nasim klubovima, jedino sto nedostaje jeste i iznos transfera ali s'obzirom da je ovo Srbija razumljivo je. U svakom slucaju lepo je procitati ovako nesto.... Svaka cast ekipi iz B92!

delija sabac

pre 15 godina

Princ,Kovacevic,Markovic,Lazetic,Stamenkovic,Edgar ok,i mozda ovaj Subasic ! A ostali ne znam koliko je pametno. Samo skinite ovog Randjelovica sa gola molim vas !

dejan

pre 15 godina

Ljudi,stvarno smarate...kao vi ste nekad gledali ove igrace pa znate za njihove kvalitete?!aj na kraju sledece sezone kritikujte Bunjevcevica,ako ne bude rezultata.

Stewa

pre 15 godina

I umesto da dovedu 3,4 kvalitetna igrača,koji bi ukupno koštali oko 5 miliona,oni dovode Subašića & Co.
1. Kvalitetan golman (Stojković-Sporting 1.3m€)
2. Kvalitetan štoper (Karl Svensson-Caen 800.000€)
3. Kvalitetan srednji igrač(Lazetić može 0€)
4. Kvalitetan napadač (Ljuboja 1m€)

Eto to je ukupno oko 3 miliona,pa neka bude i milion više,vredi...
(Technomax, 25. jun 2008 18:54)

Ok,bravo za tebe,ali mnogo igras menadzera,a pritom gledas transfermarkt.Lepo je to,i meni je u zvezdi igrao Svensson,Ponce,Ederson(Nice)Saivet,Briand,Marveauz....ali ovo ti je realnost...Za takve igrace treba dati mnogo vise od te cene,pritom takav igrac da bi igrao u Srbiji treba da ima platu minimum 500 000 evra godisnje.A to nijedan covek u Srbiji nece dati...povredis se ili slabo odigra cela ekipa i bacis te pare.Pa lucarelli sa 30 i nesto godina u shakhtar primao preko 3 miliona,a u italiji ne bi dobio ni milion.Ako hoces da dovedes igraca u TANZANIJU,moras da das pare da bi se on TANZANISAO:))))Ali generalno scouting zvezde je zaista slab.Mislim da postoji zelja da se ojaca ekipa ali oni jednostavno ne znaju sta da dovedu.Salas je odlican fudbaler bio,ali pre nego sto je dosao u zvezdu(imao opasnu povredu i karijera krenula nadole),takve igrace treba dovoditi kad im pocinje uspon karijere i forme.

Ako tako gledas managera,daj neka pogledaju REIMOND MANCO(18 godina,igrao cak i za prvi tim perua,brz,odlicna tehnika),Baba Collins(19 godina,jeftin je na transfermarktu)Ponce-a,Omar Esparza(19 godina,1 milion vrednost)......Ne mora da ih dovedu samo neka ih skautuje zvezda bar:))))A da i,Nicolas Barktoth(15 godina ogroman talenat)...

somborac

pre 15 godina

tim za predstojecu sezonu.golman stamenkovic,odbrana gaj ,bisevac,brono,marjan markovic,zadnji vezni kastiljo ili adekvatno pojacanje,sredina milijas,koroman,burza,napad princ i edgar,sasvim solidna ekipa,za nasu ligu sampionska a za evropu uz srecu sesnaestina finala kupa uefa,to je cilj zvezde za ubuduce a posle toga budzet 15 milki pa ls!

Zoran

pre 15 godina

@o boze...

Da jos mi reci da je Aleksanda Rankovic najbolje resenje za zvezdu i da za njega ima mesta,u ekipi kao sto je zvezda, da se ne lazemo, ovo je smesno, covek ima 30 godina, mozda ga i nisam trebao smestiti u anonimuse, sta sada treba da dovodimo sve igrace kojima je istekao ugovor, da bi sto manje para potrosili,On je iz Rada presao u Vitese tamo bio 3 sezone i potom u Deen Hag igrao covek u drugoj ligi. Kvalitet nema sta. Ma i to bi bilo ok da nema 30 godina ajd da je neki mladji igrac pa jos da i kazes karijera je pred njim. Da se Bunjevcevic ili neki njegov rodjak ne krije pod ovim nick-om. Gledaj malo sa realnije strane, voleo bih da gresim i da ovaj igrac da veliki doprinos za tim da bude vazan sraf u ekipi ali mislim da je to tesko moguce.

doktor

pre 15 godina

Uzmite mene!!!!! 84god 183, 75 dzabe sam. nemam ugovor. zalagacu se maksimalno, a hocu i u Sremu da igram. ne trazim mnogo!!!! 300eura mesecno!!! pozicija nije bitna! za te pare igram sve!!!

zile

pre 15 godina

Bunjevcevicu sta radis bre?????

Pa covece ti treba da pojacas Zvezdu a ne da je oslabis!
Kakva su ovo pojacanja?
Silne pare ces potrositi na ove ispod prosecne igrace??

Sramota!

Shomy

pre 15 godina

ja ne znam zasto objavljujete neke komentare...
ljudi,smesna su pojacanja,svi znamo kako utice na ekipu puno novih igraca. A to sto mi PARTIZANOVI navijaci gledamo vasa pojacanja je to sto gledamo koliko ce nam zanimljivo biti sledece sezone,ne brinemo se mi koliko ste jaki,vec koliko ste slabi... i ovi sto pisu za kupovinu titule...uzas...svasta!!!! i da ima tu i 2 promila istine,koja je razilka izmedju nas i zvezde??? kao da niste ni jednu titulu kupili.fudbal nam je toliko cist da to nije normalno pa sad odjenom partizan kupio titulu!!! prihvatite realnost,mi smo prosle,mozda i ove uzeti titulu,vi one tamo i u krug...kad ce ljudi vec jednom shvatiti...

zoki

pre 15 godina

ne znam zaista ima li sve ovo smisla.ja sam jedan od onih navijaca zvezde koji su je pratili kad je osvojila kup sampiona.mogu slobodno da kazem da idemo na vrlo niske grane.kakva su to pojacanja,sta je to ljudi.zalosno je to.zvezda je veliki klub i ne moze i ne smije u njoj da igra svako.

jasno?

pre 15 godina

MARAKANA je u brazilu? da,da i u brazilu ima marakana!!!! A za sve ne obavestene JNA je blizu MARAKANE!!!! da neko ne daj boze ne shvati pogresno,kada sam rekao blizu,mislio sam geografski blizu jer u svemu ostalom su JAKO,JAKO daleko od nas i nase MARAKANE!!!!!

rrrr

pre 15 godina

Najbolji su ovi sto se loze da se dovede Aleksic i Tadic...znam coveka iz uprave Vose,neki Ruski klub im je posle onog prvenstva u Turskoj nudio 7 miliona dolara,i glatko su odbili...nesto nisam siguran da zvezda moze vise...nudila je Zvezda za Kacara i vise nego neki evropski klubovi pa su bili spremni da ga prodaju za manje pare u Evrope pre nego za vece Zvezdi...Tadica da i ne komentarisem...

Dead man walking

pre 15 godina

Mislim da grobarima nemaju pravo da komentarisu nista.

(Aca-28-, 25. jun 2008 18:56)

Zabrani nam.

Elem, komsije, ne znam koliko ce ovi biti pojacanja. Cini mi se da bi samo Stamenkovic i Bisevac bili proverena pojacanja. Ove crnce ne bih da komentarisem, jos ih nisam gledao. Ali nesto mi govori da se sa Subasicem, Lazeticem i Miailovicem necete leba najesti (govorim o Evropi). No, da vidimo...

Realno...

pre 15 godina

Nisu mi bas najjasnija ova prepucavanja oko toga ko je doveo bolje igrace,ili ko je doveo gore igrace...?! Prvo i osnovno,u fudbalu,kao i u svakom drugom sportu mnogo drugih faktora utice na rezultat ekipe...Pre svega uigranost ekipe,atmosfera u ekipi,fizicka sprema,volja,zelja... Drugo ako malo pogledate,Partizan je ranije oformio ekipu,ima jasno izrazene ciljeve,pobednicku i drugarsku atmosferu,pa cak i da ima slabije pojedince kao tim deluju ozbiljnije i ambicioznije!!!!!!! Drugo Zvezda jos nikog nije zvanicno dovela a i ne zna se ni ko ce ostati??!!! Nek me neko demantuje...ako gresim!!!!!

ko-ometator

pre 15 godina

pazi komsija sto se bave tudjim poslom. Oni imaju nos dovoljno velik da se iz humske gura na Marakanu i svugde po Srbiji. Ona komunjara od Karadzica sa svojim "drugom" Djorom nas fudbal je doveo ovde gde je sada a oni pricaju price o nekoj jadnoj situaciji... To sto se bave nasim poslom znaci da im partizan nije dovoljan pa oce i zvezdu da blate. Kakva je to gamad nebi me cudilo da opet zbog njih nagrabusi klub u kvalifikacijama...

o boze...

pre 15 godina

@zoran

ukasin Devic
Dejan Jakovic
Aleksandar Rankovic

Ove ostale i mogu da smislim u zvezdi ali ovu trojicu anonimusa jako tesko

Aleksandar Rankovic je anonimus???

Koliko godina imas 10 ?

Napred Partizan

pre 15 godina

@Nikola
"Sine" kad vec piskaras istoriju pisi kako treba. Zaboravio si da dodas 20-u titulu kao i 10-i kup Partizanu. Znam da boli dupla kruna, ali ipak Vi ste bili prvaci vasione, jel' da?

Ivan

pre 15 godina

Evo posto neko gore rece "Kupite mene..." da se i ja ponudim.Dajte mi 100-200 hiljda evra godisnju platu,stavite me kao centralnog blokera,onaj ko prodje pored mene,poljubicu ga u bulju,ili je super-men ili,boljeg defanzivca necete naci za te pare,evo povescu i drugara da budemo tandem,eto mozete i da nam podelite gore navedenu sumu,dosta je,bicemo stub odbrane naredne sezone,pored nas golman vam i nije potreban

северац

pre 15 godina

Подршка Буњевчевћу и пре свега Спасојевићу. Не могу да кудим нешто што још нисам видео, а Аршавина и сличне не могу очекивати код нас. Уосталом ко је знао за Кастиља, Мореиру, Гаја или Дијару (играо у Зрињском), пре него што су дошли у наш фудбал!!!
Гласајте само за позитивне, афирмативне ствари, јер тиме враћамо наду у наш фудбал !!!

DELIJA-Knjazevac

pre 15 godina

tagoe i subasic su dobri igraci, brzi su i imaju tehniku za mene su oni najbolji!!! a vi grobari nemojte vise da se ubacujete i da komentarisete nasa pojacanja, nemoj toliko da vam je krivo.TAGOE je ovakav SUBASIC ce onakav, videcete uskoro kad vam pocnu cepati mreze!!! osvojili ste titulu i opet imate manje lovu od ZVEZDE za pojacanja hahaha smesno!!! NAJBOLJI SMO DELIJE

Sekula the Kovach

pre 15 godina

Opet ista prica: -"Pojacanja ce doci u toku priprema"... ma mozda i posle priprema...
A kao, fazon probacemo da zadrzimo Kastilja. Ocemo K.
Jedini covek koji je 100 % zasluzio da ostane ce otici, a dostojnom zamenom ce se proglasiti neki tamo iz Kanade sa koledza ili neka isluzena raga ako i pristane da dodje u Zvezdu.
Ipak, ne zelim samo da kritikujem, vidim da je dosta i mladih, koji se najavljuju kao pojacanja i uz kvalitetan rad (ako trener ostane isti bar godinu i po) se mogu uigrati i uklopiti u dobru celinu.
Pohvala za tekst (iako deluje kao da je narucen), pisite sto vise o mogucim Zvezdinim transferima, hocemo da smo u toku 24h/dan

Marakana je u Brazilu

pre 15 godina

Čekajte, jel govorite o Srpskom ili Brazilskom fudbalu, neko je pomešao Marakanu i događaje u Zvezdi,ne razumem...

Zoran

pre 15 godina

Vukasin Devic
Dejan Jakovic
Aleksandar Rankovic

Ove ostale i mogu da smislim u zvezdi ali ovu trojicu anonimusa jako tesko, stvarno ne razumem zbog cega oni dolaze.
Inace Ivan Randjelovic je prodat Visli za 300.000e.
Marijan Markovic ima ugovor sa Dinamom iz Kijeva na jos jednu godinu, tako da u koliko bi zvezda zelela da ga dovede morala bi da plati oko 2.000.000e
Darko Kovacevic takodje ima jos godinu dana ugovora sa Olimpijakosom, cujem da je interesovanje pokazala i neka ekipa iz Turske
Za Jestrovica je interesovanje pokazala i Austrija iz Beca.

Srbija

pre 15 godina

pa sto se pravite pametni ??! nikad nije dobro ,pa da nam dovdu ronaldinja mi bi rekli da uprava nema pojma. pa nismo mi pametniji od njih ! nek rade oni rade svoj posao kako najbolje znaju a mi ljudi da se vratimo na stadion i eto nema lige sampiona eto nama i ronaldinja !!! ae uzivajte i nemoj da se nervirate ....pozz

Wlada88

pre 15 godina

Ljudi ajde pustite da Zeman napravi tim, valjda je zato i doveden, pa cemo posle suditi da li igraci vrede ili ne...

Sto se mene tice treba pokupiti ove mlade igrace kao sto su Aleksic, Tadic, Stamenkovic, Mijailovic, pa i Tagoe... a sto se tice starijih Kovacevic ima 35 godina! Svaka njemu cast za sve do sada sto je pokazao tokom karijere ali je malo mator za Zvezdu, pa necemo da pravimo dom staraca!!! Isto vazi i za Lazetica i kompaniju!

Nadjite mlade i perspektivne igrace! Ubacite nekog iz mladjih kategorija, sigurno da ima odlicnih mladih fudbalera, UVEK IH JE BILO U ZVEZDI!!!

pozdrav.

slovenac iz praga

pre 15 godina

Zeman je bio jedan od konkurenata za klupu Ceske reprezentacije,ali su odustali..a neznam dali je on dobro rjesenje...nisam zvezdas,ali pojacanja su katastrofalna,i neznam koje su to kombinacije kad se Zeman,kao trener sa pedigreom,zadovoljava takvim pojacanjima i takvim budzetom sto ga ima zvezda....ispod 1.5 mil. eura odstete i 300 000 min. godisnje place nista nije pojacanje...odes malo zapadno a imas Mamice koji placaju milionske odstete,ali zarada se vidi..dinamo scauting agency u Buenos Airesu,Sao Paolu,a isto u Sydney i Melbournu..slovenacki je futbal u knock outu,ali nevidim prespektivu...nekada su velika slovenacka imena selila do Beograda,nazalost,vremena se mjenjaju

denke

pre 15 godina

1.Opet se javljaju grobari kao oni ce nas u derbiju da pobedjuju i tako dalje , u zadnjih 10 god. mozes na jednoj ruci da izbrojis broj pobeda partizana nad zvezdom !
2.Vama kad su dolazila pojacanja kao sto su Vjestica , Cadikovski vi ste o njima pricali kao da su madjionicari pa gde je tu realnosr !
3. Molim grobare da ne komentarisu puno na temama Zvezde, ako vec imaju kompleks ne moraju da ga toliko isticu !

salelesa

pre 15 godina

Od ovih pojacanja, najbitnije bi bilo dovesti Kovacevica!!! N3e mogu da verujem da neki na ovom forumu osporavaju njegove kvalitete! On je prvi strelac Olimpijakosa, razvalio je Real u Atini... Dovesti Stamenkovica i Aleksica, a ostali manje vise... U sustini sve je to isto, svake godine iste price.... A mi se i dalje lozimo, kao, stvara se evropski tim, tralalala... Isto se odnosi i na grobarcine.

efess

pre 15 godina

Objektivno novinarstvo nema sta,ovo kao neki ruski klasik na 500 strana i jos plus video materijal.
Pa sto tako niste pisali o osvajacu duple krune,a mogli ste i za Zaima da stavite koji klip,covek je davao bolje golove od Ronaldinja,ali dobro nema veze svakako smo najbolji.

red star

pre 15 godina

neverovarno da grobari najvise komentarisu zvezdina pojacanja nek prvo pogledaju koga su oni doveli a o onom komentaru da b92 najvise pise o zvezdi pa to je normalno kad je zvezda nas najveci i najuspesniji klub a i zanimljivije se stvari desavaju u zvezdi sto se tice pojacanja grobari menojta da brinete uskoro ce da se iznenadite kad vidite ko dolazi u zvezdu to je i bunjevcevic najavio dupla kruna stize na marakani sledece godine sigurno

Svetogorska

pre 15 godina

Samo informacije radi. Princ Tagoe (njegov menadzer) trazi 300.000 evra godisnje + obestecenje maticnom klubu. Da li je neko uopste gledao uzivo kako igra ovaj momak? Kupovina macke u dzaku

sone kv

pre 15 godina

ja sam do sada u komentarima bio kriticar ali vreme ce pokazati sve,samo mi nije jasno zasto grobari komentarisu nase stvari.POZDRAV ZA MOJU BRACU DELIJE UZ KOMENTAR (NEKO PAMTI BARI NEKO FLJAMUNTARI).

objektivan

pre 15 godina

aaaaloo...pa cemu ovakvi komentari...pa vi ko da ne zivite u Srbiji?! Kukate na sav glas...pa odakle pare za bolje?! Jeste li vi zdravi!? Ceo tim prosle sezone je bio katastrofa...mora sve iz korena da se menja...a to nije mala stvar...pogotovu ne sa ovakvim budzetom...spustite se na zemlju vec jednom i podrzite trud...

Srecno ZVEZDO!

Vladoooo!

pre 15 godina

jesma delija al ove delije mi idu na zivce sta bi vi teli kako ne svatate da niko nece da dodje ovamo.kazete ocete stojkovica on bi hteo da se vrati ovamo covek mozda ode u mancester da bude drugi golman kad van der sar se povuce i vi ga hocete u zvezdu govorite za onog iz azerbejcana da je kao barkos i itd pa pogledajte snima pa recite jel brz,dobru zavrsnicu,prodoran,pa vece sanse partizan ima da dovede bolje igrace nego mi jer oni idu kvalifikacije u LS tako da cutite budite zadovoljni onim sta dobiejmo jer ova su sodlicna pojacanja cerujete mi sem 2 ovi sotali ce biti super za zvezdu
IDEMO U KUP UEFA!

Lazar

pre 15 godina

E preporucio bih upravi Zvezde da kupi i mene(5000evra)
igram na svim pozicijama(odprilike kao Gojko Kacar),solidan dribling,razoran udarac sa distance levom nogom,visok sam 185cm tako da mogu da igram na poziciji centarhalfa,beskompromisan u duelima(ka Gatuso)
tako da za moalo para mozete dobiti odlicnog igraca.
Evo mozete kupiti i mog brata visok je 190cm,80kg
igra na poziciji centarhalfa,takodje beskompromisan u duelima(kao Vidic)jos ima i odlican udarac iz prekida....tako da...ne stedite novac,vec nas kupite...e da ja imam 17,a moj burazer 18 godina tako da smo perspektivni mladi igraci!!!!

zvezzdas_lux

pre 15 godina

bunjo samo ti gledaj da pokupis ALEKSICA I TADICA za ostalo sta bude jer ova dva mlada igraca za dve tri godine vredece 10 ako ne i vise miliona eura zato pamet u glavu i samo radi svoj posao.

a grobari sto se vi bunite stalno ,smeta vam sto spominjemo BARI 91, smeta vam sto B92 objavljuje na profesionalni nacin svaku vest .kada ste vi kupovali potrazite u arhivi videcete koliko tekstova za vas je bilo objavljeno, e sada ko vam je kriv sto nemate lovu pa da napravite ovakav spisak igraca.e CUJ DARKO KOVACEVIC, MARJAN MARKOVIC ,TO SU TI IGRACI KOJI IMA DA MINIMUM DOGURAJU DO 1/4 KUP UEFE.ZAMISLITE SAMO NAPAD EDGAR,KOVACEVIC,TAGOE OHOHOOHOHO BUSI ,BUSI ,BUSI

FKCZ

pre 15 godina

Da ti sa komentara broj 7, mora opsirno, mora pompezno. Zna se koji klub je najveci, zna se koji klub je narodni, to ni kupljena dupla kruna posle 20 godina ne moze da promeni. Drago mi je da si posvetio svoje vreme kako citanju ovog teksta, tako i pisanju opsirnog komentara. Kompleks.

COPY SEVER - PASTE JUG

pre 15 godina

Полако бре! Ми смо и са прошлосезонским саставом смо били бољи од Партизана, а са Принцом, Едгаром, Бишевцом, Мијаиловићем, гошом Стаменковићем, па и Субашићем бићемо бољи за бар 10 бодова на крају. Овај Субашић је бољи од било ког гробарског "голгетера". И још нешто, гробарчићи у своје двориште гледајте! Немојте после да се чудите кад вам кажемо да сте у жешћем комплексу. Па сваки дан, на било коју вест која се тиче НАЈТРОФЕЈНИЈЕГ и НАЈВЕЋЕГ клуба на Балкану, ви трчите са глупавим коментарима!

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ

kokan87

pre 15 godina

@6trox
Jedini razlog zasto je Zvezda ovako opsiran prostor na ovom sajtu zauzela jesu potezi istog kluba u odnosima sa javnoscu. Dosao Zeman da se ponudi Zvezdi, mi ga onako, radi reda primili, kad ono - eto ga na promociji novog trenera! Sve sto se desava u klubu je tajna dok u jednom trenutku ne iznesu 10 bitnih informacija, odatle i ovoliko texta :)
OK su ovo igraci, samo to je prva tura, ne zaboravite moje reci ;)
A danas sam procitao jednu katastrofu u Novostima > menadzer Kastilja kaze da ne postoje ni minimalne sanse da isti ostane u Zvezdi i cudi se da Zvezda uopste pomislja na tu opciju!!! Koji bezobraznik, i kakva je to liga u kojoj menadzeri kolo vode?! Tako je i Partizan mogao da ostane bez Dijare!

Razocarani Delija

pre 15 godina

Ovaj video od Subasica je ubrzan bar 1x da zna malo bolje da dribla ispalo bi da kupujemo Ronaldinja.Bolje da smo uzemi onog "coravog" centarfora iz Kazahstana.

miljan

pre 15 godina

flameri..kako vas nije sramota..prosle godine kad su dovedena extra pojacanja, svi ste bili odusevljeni, pa kad nisu nista pokazali (ne ulazim u razloge), onda ste ih pljuvali..sad opet ne valjaju, pa ako ne dao bog, budu dobri, bit cete uz njih..stvarno mi niste jasni..volim zvezdu koja ce nadziviti i mene i vas i igrace i predsednika kluba..zato se ne sekirajte vec dajte malo podrske

ogi

pre 15 godina

@6trox

O cemu ti pricas? Ako su postavili temu za vezanu za prelazni rok u Zvezdi verovatno ce to uciniti i za pfc... Drugo, pi poredis fcrs i pfc, jel se zezas ili stvarno mislis, pa vi ste klub bez istorije, ponosite se partizanom od 2001 i LS a mi zvezdom od 1945. Mi trenutno jesmo u krizi al ce mo uvek biti najpoznati nas klub a vi, ni sami ne znate sta ste. Klicete bojama ust..e Tudjmana

gile

pre 15 godina

Samo napred bice to prava ekipa.Odlican trener dobri igraci i to je opet VELIKA ZVEZDA,a grobari su se nesto uspanicili,pustite nas gledajte svoje dvoriste.

Technomax

pre 15 godina

I umesto da dovedu 3,4 kvalitetna igrača,koji bi ukupno koštali oko 5 miliona,oni dovode Subašića & Co.
1. Kvalitetan golman (Stojković-Sporting 1.3m€)
2. Kvalitetan štoper (Karl Svensson-Caen 800.000€)
3. Kvalitetan srednji igrač(Lazetić može 0€)
4. Kvalitetan napadač (Ljuboja 1m€)

Eto to je ukupno oko 3 miliona,pa neka bude i milion više,vredi...

Stefan

pre 15 godina

Ljudi sta je sa vama..Prosecni spanski,italijanski,engleski igraci vrede po minimum 5,6 miloiona evra..zvezda nema toliko para a i kad bi imala i dovela jednog ovakvog pljuvaci bi se odmah javili i rekli kako je za te pare moglo da se dovede nekoliko dobrih igraca..ukoliko pored baste i andjelkovica koji su vec otisli,odu tutoric jestrovic i ranjdelovic,,i umesto ovih petoro mesta zauzmu markovic,bisevac,stamenkovic i tagoe koji je u najgorem slucaju samo brzi od jestrogola i sigurno ce primerenije da se ponasa na terenu od njega...a ako bronovicki ostane bar ce zauzeti mesto andjelkovica..tako da to bi vec bio sasvim solidan tim..a ako neko nije zadovoljan radom uprave neka skupi sam 50 miliona evra pa neka pravi tim za ligu sampiona...pozdrav svim pravim navijacima crvene zvezde..

MareCzv

pre 15 godina

Koja je poenta napokon oterati igrace tipa raskovic,banovic,djordjevic i njima slicne ako se dovodu potpuno isti igraci ako ne i gori samo sa drugacijim prezimenima.....?!
Vidim blizi se bojokt jos jednog naseg kluba....

Sale bgd

pre 15 godina

Ja uopste nisam takav pesimista kao vecina ovde. Toplica je u Zvezdu dosao da napravi klub, da je digne na noge, da zaustavi agoniju u koju ju je Piksi slao. Rezultati su manje biti u naradene 2-3 sezone, docice oni sami po sebi pred kraj Toplicinog mandata kad klub finansijski bude stabilan. Igraci koji sada dolaze su samo prelazno resenje. Ono sto je bitno jeste da se na Marakani radi, stadion se renovira, ekran ce biti postavljen, bice uradjene prostorije po ugledu najvece evropske klubove, tv. E tek tad treba se pravi ekipa koja bi igrala ligu sampiona, jer jedno sa drugim u ovakvim uslovima jednostavno ne ide. Treba samo strpljenja i ja verujem da ce Zvezda opet biti vrlo jaka i stalni ucesnik lige sampiona.

naivcina

pre 15 godina

odlaze svi koji nesto valjaju, a dolaze trajko trajkovic, pera peric, pera detlic i pera kojot super genije. kako iskusno odradjen prelazni rok

Danilos

pre 15 godina

Titula je uvek kod naseg Partizana!!!
(6trox, 25. jun 2008 17:41)

Komsija, duhovit si, delujes mi kao dobar lik, ali pobratime ovaj zakljuchak ti je van svake pameti!!!
Ako pocnem da nabrajam ni 10 ovakvih stranica nece biti dovoljne!

sto vam je krivo?

pre 15 godina

@6trox

Ovo sto ste sad prvi ste zadnji put iskusili 2005(malo daleko, a?) Zvezda ce UVEK biti bolja od partizana a to sto ove godine nije bila prva, svi znamo zbog cega se to desilo. Manite da se palite na neku vasu igru ili ko zna sta. Smejete se sto Zvezda dovodi igrace iz neke tamo lige a gde su vasa "pojacanja"? Da nije mozda Bogunovic neka nova zvezda? Spustite se malo, sledi vam novi post...

Топ!!!

pre 15 godina

@6trox

Добићеш срчку полако... Има текс и о Паризану, слободно га прочитај, а Звездине прескочи!

Што се Звезде тиче иста прича као и сваке године. Дај Боже да грешим.

Zare

pre 15 godina

Nažalost, stvari neprijatno podsećaju na predhodne sezone. Najavljuje se dolazak jako puno igrača (u zimskom prelaznom roku najavljeno je preko dvadeset!), po pravilu ona najzvučnija imena uopšte ne dodju jer im se ne ponudi dovoljno. Skolon sam da verujem da Edgar i Princ ne dolaze sigurno. Postojeći igrački kadar je već raskrčmljen i dobićemo opet potpuno novu ekipu i to verovatno kompletnu tek krajem jula meseca. Dovedeni igarči opet duže vreme neće moći da se uklope u sastav pogotovu ako su stranci jer će biti izloženi bojkotu od strane domaćih igrača pritisnutih od strane zavaničnih i nezvaničnih menadžera. Tako ćemo i posle tri meseca delovati neuigrano pa će se lavina plaćenih novinara sručiti na trenera i pojedine igrače, naročito strance. Sledi smena trenera i odlazak pojedinih igrača proglašenih za netalentovane.To je scenario koji je se ponavljao zadnjih nekoliko sezona i bojim se da je repriza u toku. Daj bože da nisam u pravu.

Nikola

pre 15 godina

za (6trox,
pre nego sto pocnes da pametujes kako je partizan najbolji pogledaj malo, pa razmisli jos jednom:
Parizan:
Drzavni prvak (19 titula):1947, 1948, 1961, 1962, 1963, 1965, 1976, 1978, 1983, 1986, 1987, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2002, 2003, 2005

Pobednik kupa (9 puta): 1947, 1952, 1954, 1957, 1989, 1992, 1994, 1998, 2001.

Plasman u prvenstvima SRJ:1992/93: 1. mesto, 1993/94: 1. mesto, 1994/95: 2. mesto, 1995/96: 1. mesto, 1996/97: 1. mesto, 1997/98: 3. mesto, 1998/99: 1. mesto, 1999/2000: 2. mesto, 2000/2001: 2 mesto,2001/2002: 1. mesto, 2002/2003: 1. mesto, 2003/2004: 2 mesto, 2004/2005: 1 mesto,
2005/2006: 2. mesto, 2006/2007: 2. mesto

Medunarodni trofeji: pobednik Srednjoevropskog kupa (1978), finalista kupa Sampiona 1966. Ucesnik Lige sampiona 2003/2004
Zvezda:
Drzavni prvak (25 titule) :1951, 1953, 1956, 1957, 1959, 1960, 1964, 1968, 1969, 1970, 1973, 1977, 1980, 1981, 1984, 1988, 1990, 1991, 1992, 1995, 2000, 2001, 2004, 2006, 2007

Pobednik kupa (23 puta): 1948, 1949, 1950, 1958, 1959, 1964, 1968, 1970, 1971, 1982, 1985, 1990, 1993, 1995, 1996, 1997, 1999, 2000, 2002, 2004, 2006, 2007

Plasman u prvenstvima SRJ:1992/1993: 2. mesto, 1993/94: 2. mesto 1994/95: 1. mesto, 1995/96: 2. mesto, 1996/97: 2. mesto, 1997/98: 2. mesto, 1998/99: 3. mesto, 1999/2000: 1. mesto, 2000/2001: 1. mesto,2001/2002: 2. mesto, 2002/2003: 2. mesto, 2003/2004: 1 mesto, 2004/2005: 2 mesto, 2005/2006: 1 mesto, 2006/2007: 1 mesto

Medunarodni trofeji: pobednik Kupa šampiona (1991), pobednik Interkontinentalnog kupa (1991), pobednik Srednjoevropskog kupa (1968), pobednik Dunavskog kupa (1958)..

Aca-28-

pre 15 godina

Mislim da grobarima nemaju pravo da komentarisu nista. Zvezda nije imala najsjajniju sezonu ali videlo se sta se desava kad je Jokanovic preuzeo klub. Taj covek nicim ne moze da iznenadi nijedan ozbiljan klub. Zato gledajte svoja posla a zvezdu ostavite na miru. Koliko god titula da osvojite u derbiju ce te uvek gubiti i nikad necete biti ni upola uspestni kao zvezda. Zivi bili pa videli sta ce se desiti sledece sezone.

pedja sin

pre 15 godina

90% ovih najavljenih pojachanja je toliko istroseno i beskorisno da bi se na kraju zadovoljio dovodjenjem samo golmana Stamenkovica...

Zika

pre 15 godina

Jezim se od ovih "pojacanja". Kao da trazite igrace po you tube-u, pa onaj video koji ima najvise pregleda, njega kupujete. Bunjevcevic mi nimalo ne uliva poverenje, onako suv, mrsav, deluje mi skroz smotano i pogubljeno. Daj Boze da gresim.

Komsija Crni

pre 15 godina

Sto se tice ovog Subasica, nemoj posle da se ispostavi da je kao onaj nas bivsi azerbejdzanski "Bebeto", valjda se Nikolov zvase. Mislim da je ovaj Subasa-mehmet-pasa gori i od Jestrovica, a svi smo dobro upoznati sa mogucnostima Jestrogola...

Zatim, ovaj Kolumbo... ne cekaj... Salombo. Pfff, dovodite stranog igraca iz BEZANIJE!!! To se njemu nesto mnogo bezi iz Tutanjgrada. A opet podseca na Oditu ili Boju, ako je tako crni vi (i to ne u rasistickom smislu)...

Bisevac vam i dolikuje, sa njim ste na svome. Tacka.

Lazetic, iako prepotentan, mogao bi da bude pojacanje, ali do te mere kao sto vam je Koroman bio onomad... znaci, dobijate jos jednog temperamentnog siledziju...

Princ Tame, ili kako vec... je misterija, mada ne mislim da je nesto specijalno, jedino ako nije u pitanju Tejson iz Detroita.

Edgar, i uprkos zanimljivim i pohvalnim odlikama (21 god. 190cm, mada ima los gol ucinak za onoliki broj odigranih meceva), mi smrdi... nije tu sve cisto.

Ostale niti zelim, niti trebam da komentarisem...

Pozdrav iz komsiluka!

6trox

pre 15 godina

Svaka vam cast B92!!! Sta je ovo, tema od koje zavisi cela nacija? Od zvezde? Koliko samo textova, koliko samo promocije i reklamiranja zvezde, gde je tu objektivnost i balans u novinarstvu? Ko je prvak ove godine? Da mozda nije zvezda? Evo ovako, jel moze? Dovodite Ronalda, 'ajde neka ude Cristiano Ronaldo, dovodite Kaku, dovodite Etoa, dovodite Gatuza, evo i od mene par igraca, Canavara i Ramosa iz Reala, jel vam se svidja ekipica? 'Ajde, cisto da prvenstvo bude zanidmljivije, stopiracemo odlazak Nasrija u Arsenal, neka dodje kod vas. Jel moze sad? Jos niste zadovoljni? Evo vam i Snajdera! Jel dosta? Jeste, a? Jel ste srecni? A jel znate kada cete biti bolji od Partizana??? NIKAD!!! Ne mogu da verujem da B92 non stop objavljuje textove o zvezdi na tako pompezan nacin, gde je tu objektivnost? I 'ajde molim vas pustite mi ovu poruku, poslacemo vam jos Lamparada i Balaka. Moze? Hvala!!! Titula je uvek kod naseg Partizana!!!

mirda

pre 15 godina

ljudi subasic nije los,brz je sa loptom i zna da da gol.mislim da bi i ovaj princ trebao da dodje,a za ostala imena i nisam bas siguran da li zasluzuju dres.mozda lazetic i kovacevic

Ulixes

pre 15 godina

Tako je Zemane, metlu u sake, i oslobodi nas se raznih Raskovica, Trajkovica, Tutorica, Randjelovica i slicnih. Sto se potekcijalnih pojacanja tice, vidim da su tu uglavnom drugoligaski fudbaleri (mislim na coveka koji je iz drugoligaskog Pirota otisao u anonimnin klub u Portugalu) i neprovereni stranci. Nadam se da cemo dovesti kao sto Zeman trazi 9 dobrih igraca, a treba promeniti i golmana, ali nisam siguran koliko je Stamenkovic dobar golman. Koliko sam ga gledao, a nisam propustio ni jednu utakmicu u Krusevcu, on moze da brani korentkno a i da primi gol iz neke bezvezne situacije, sto me podseca na Smucija, nista specijalno od njega nismo videli.

Pa Miša Tumbas je za vas mozak

pre 15 godina

Ovi iz Ljutice Bogdana su prestali da kupuju preko DVD-ova, sada surfuju po Ju Tjubu i mole boga da nabodu nekakve kvazi čarobnjake i mađioničare...

6trox

pre 15 godina

Svaka vam cast B92!!! Sta je ovo, tema od koje zavisi cela nacija? Od zvezde? Koliko samo textova, koliko samo promocije i reklamiranja zvezde, gde je tu objektivnost i balans u novinarstvu? Ko je prvak ove godine? Da mozda nije zvezda? Evo ovako, jel moze? Dovodite Ronalda, 'ajde neka ude Cristiano Ronaldo, dovodite Kaku, dovodite Etoa, dovodite Gatuza, evo i od mene par igraca, Canavara i Ramosa iz Reala, jel vam se svidja ekipica? 'Ajde, cisto da prvenstvo bude zanidmljivije, stopiracemo odlazak Nasrija u Arsenal, neka dodje kod vas. Jel moze sad? Jos niste zadovoljni? Evo vam i Snajdera! Jel dosta? Jeste, a? Jel ste srecni? A jel znate kada cete biti bolji od Partizana??? NIKAD!!! Ne mogu da verujem da B92 non stop objavljuje textove o zvezdi na tako pompezan nacin, gde je tu objektivnost? I 'ajde molim vas pustite mi ovu poruku, poslacemo vam jos Lamparada i Balaka. Moze? Hvala!!! Titula je uvek kod naseg Partizana!!!

Nikola

pre 15 godina

za (6trox,
pre nego sto pocnes da pametujes kako je partizan najbolji pogledaj malo, pa razmisli jos jednom:
Parizan:
Drzavni prvak (19 titula):1947, 1948, 1961, 1962, 1963, 1965, 1976, 1978, 1983, 1986, 1987, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2002, 2003, 2005

Pobednik kupa (9 puta): 1947, 1952, 1954, 1957, 1989, 1992, 1994, 1998, 2001.

Plasman u prvenstvima SRJ:1992/93: 1. mesto, 1993/94: 1. mesto, 1994/95: 2. mesto, 1995/96: 1. mesto, 1996/97: 1. mesto, 1997/98: 3. mesto, 1998/99: 1. mesto, 1999/2000: 2. mesto, 2000/2001: 2 mesto,2001/2002: 1. mesto, 2002/2003: 1. mesto, 2003/2004: 2 mesto, 2004/2005: 1 mesto,
2005/2006: 2. mesto, 2006/2007: 2. mesto

Medunarodni trofeji: pobednik Srednjoevropskog kupa (1978), finalista kupa Sampiona 1966. Ucesnik Lige sampiona 2003/2004
Zvezda:
Drzavni prvak (25 titule) :1951, 1953, 1956, 1957, 1959, 1960, 1964, 1968, 1969, 1970, 1973, 1977, 1980, 1981, 1984, 1988, 1990, 1991, 1992, 1995, 2000, 2001, 2004, 2006, 2007

Pobednik kupa (23 puta): 1948, 1949, 1950, 1958, 1959, 1964, 1968, 1970, 1971, 1982, 1985, 1990, 1993, 1995, 1996, 1997, 1999, 2000, 2002, 2004, 2006, 2007

Plasman u prvenstvima SRJ:1992/1993: 2. mesto, 1993/94: 2. mesto 1994/95: 1. mesto, 1995/96: 2. mesto, 1996/97: 2. mesto, 1997/98: 2. mesto, 1998/99: 3. mesto, 1999/2000: 1. mesto, 2000/2001: 1. mesto,2001/2002: 2. mesto, 2002/2003: 2. mesto, 2003/2004: 1 mesto, 2004/2005: 2 mesto, 2005/2006: 1 mesto, 2006/2007: 1 mesto

Medunarodni trofeji: pobednik Kupa šampiona (1991), pobednik Interkontinentalnog kupa (1991), pobednik Srednjoevropskog kupa (1968), pobednik Dunavskog kupa (1958)..

ogi

pre 15 godina

@6trox

O cemu ti pricas? Ako su postavili temu za vezanu za prelazni rok u Zvezdi verovatno ce to uciniti i za pfc... Drugo, pi poredis fcrs i pfc, jel se zezas ili stvarno mislis, pa vi ste klub bez istorije, ponosite se partizanom od 2001 i LS a mi zvezdom od 1945. Mi trenutno jesmo u krizi al ce mo uvek biti najpoznati nas klub a vi, ni sami ne znate sta ste. Klicete bojama ust..e Tudjmana

COPY SEVER - PASTE JUG

pre 15 godina

Полако бре! Ми смо и са прошлосезонским саставом смо били бољи од Партизана, а са Принцом, Едгаром, Бишевцом, Мијаиловићем, гошом Стаменковићем, па и Субашићем бићемо бољи за бар 10 бодова на крају. Овај Субашић је бољи од било ког гробарског "голгетера". И још нешто, гробарчићи у своје двориште гледајте! Немојте после да се чудите кад вам кажемо да сте у жешћем комплексу. Па сваки дан, на било коју вест која се тиче НАЈТРОФЕЈНИЈЕГ и НАЈВЕЋЕГ клуба на Балкану, ви трчите са глупавим коментарима!

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ

Lazar

pre 15 godina

E preporucio bih upravi Zvezde da kupi i mene(5000evra)
igram na svim pozicijama(odprilike kao Gojko Kacar),solidan dribling,razoran udarac sa distance levom nogom,visok sam 185cm tako da mogu da igram na poziciji centarhalfa,beskompromisan u duelima(ka Gatuso)
tako da za moalo para mozete dobiti odlicnog igraca.
Evo mozete kupiti i mog brata visok je 190cm,80kg
igra na poziciji centarhalfa,takodje beskompromisan u duelima(kao Vidic)jos ima i odlican udarac iz prekida....tako da...ne stedite novac,vec nas kupite...e da ja imam 17,a moj burazer 18 godina tako da smo perspektivni mladi igraci!!!!

Pa Miša Tumbas je za vas mozak

pre 15 godina

Ovi iz Ljutice Bogdana su prestali da kupuju preko DVD-ova, sada surfuju po Ju Tjubu i mole boga da nabodu nekakve kvazi čarobnjake i mađioničare...

Zika

pre 15 godina

Jezim se od ovih "pojacanja". Kao da trazite igrace po you tube-u, pa onaj video koji ima najvise pregleda, njega kupujete. Bunjevcevic mi nimalo ne uliva poverenje, onako suv, mrsav, deluje mi skroz smotano i pogubljeno. Daj Boze da gresim.

FKCZ

pre 15 godina

Da ti sa komentara broj 7, mora opsirno, mora pompezno. Zna se koji klub je najveci, zna se koji klub je narodni, to ni kupljena dupla kruna posle 20 godina ne moze da promeni. Drago mi je da si posvetio svoje vreme kako citanju ovog teksta, tako i pisanju opsirnog komentara. Kompleks.

Stefan

pre 15 godina

Ljudi sta je sa vama..Prosecni spanski,italijanski,engleski igraci vrede po minimum 5,6 miloiona evra..zvezda nema toliko para a i kad bi imala i dovela jednog ovakvog pljuvaci bi se odmah javili i rekli kako je za te pare moglo da se dovede nekoliko dobrih igraca..ukoliko pored baste i andjelkovica koji su vec otisli,odu tutoric jestrovic i ranjdelovic,,i umesto ovih petoro mesta zauzmu markovic,bisevac,stamenkovic i tagoe koji je u najgorem slucaju samo brzi od jestrogola i sigurno ce primerenije da se ponasa na terenu od njega...a ako bronovicki ostane bar ce zauzeti mesto andjelkovica..tako da to bi vec bio sasvim solidan tim..a ako neko nije zadovoljan radom uprave neka skupi sam 50 miliona evra pa neka pravi tim za ligu sampiona...pozdrav svim pravim navijacima crvene zvezde..

sto vam je krivo?

pre 15 godina

@6trox

Ovo sto ste sad prvi ste zadnji put iskusili 2005(malo daleko, a?) Zvezda ce UVEK biti bolja od partizana a to sto ove godine nije bila prva, svi znamo zbog cega se to desilo. Manite da se palite na neku vasu igru ili ko zna sta. Smejete se sto Zvezda dovodi igrace iz neke tamo lige a gde su vasa "pojacanja"? Da nije mozda Bogunovic neka nova zvezda? Spustite se malo, sledi vam novi post...

Danilos

pre 15 godina

Titula je uvek kod naseg Partizana!!!
(6trox, 25. jun 2008 17:41)

Komsija, duhovit si, delujes mi kao dobar lik, ali pobratime ovaj zakljuchak ti je van svake pameti!!!
Ako pocnem da nabrajam ni 10 ovakvih stranica nece biti dovoljne!

северац

pre 15 godina

Подршка Буњевчевћу и пре свега Спасојевићу. Не могу да кудим нешто што још нисам видео, а Аршавина и сличне не могу очекивати код нас. Уосталом ко је знао за Кастиља, Мореиру, Гаја или Дијару (играо у Зрињском), пре него што су дошли у наш фудбал!!!
Гласајте само за позитивне, афирмативне ствари, јер тиме враћамо наду у наш фудбал !!!

sone kv

pre 15 godina

ja sam do sada u komentarima bio kriticar ali vreme ce pokazati sve,samo mi nije jasno zasto grobari komentarisu nase stvari.POZDRAV ZA MOJU BRACU DELIJE UZ KOMENTAR (NEKO PAMTI BARI NEKO FLJAMUNTARI).

Komsija Crni

pre 15 godina

Sto se tice ovog Subasica, nemoj posle da se ispostavi da je kao onaj nas bivsi azerbejdzanski "Bebeto", valjda se Nikolov zvase. Mislim da je ovaj Subasa-mehmet-pasa gori i od Jestrovica, a svi smo dobro upoznati sa mogucnostima Jestrogola...

Zatim, ovaj Kolumbo... ne cekaj... Salombo. Pfff, dovodite stranog igraca iz BEZANIJE!!! To se njemu nesto mnogo bezi iz Tutanjgrada. A opet podseca na Oditu ili Boju, ako je tako crni vi (i to ne u rasistickom smislu)...

Bisevac vam i dolikuje, sa njim ste na svome. Tacka.

Lazetic, iako prepotentan, mogao bi da bude pojacanje, ali do te mere kao sto vam je Koroman bio onomad... znaci, dobijate jos jednog temperamentnog siledziju...

Princ Tame, ili kako vec... je misterija, mada ne mislim da je nesto specijalno, jedino ako nije u pitanju Tejson iz Detroita.

Edgar, i uprkos zanimljivim i pohvalnim odlikama (21 god. 190cm, mada ima los gol ucinak za onoliki broj odigranih meceva), mi smrdi... nije tu sve cisto.

Ostale niti zelim, niti trebam da komentarisem...

Pozdrav iz komsiluka!

zvezzdas_lux

pre 15 godina

bunjo samo ti gledaj da pokupis ALEKSICA I TADICA za ostalo sta bude jer ova dva mlada igraca za dve tri godine vredece 10 ako ne i vise miliona eura zato pamet u glavu i samo radi svoj posao.

a grobari sto se vi bunite stalno ,smeta vam sto spominjemo BARI 91, smeta vam sto B92 objavljuje na profesionalni nacin svaku vest .kada ste vi kupovali potrazite u arhivi videcete koliko tekstova za vas je bilo objavljeno, e sada ko vam je kriv sto nemate lovu pa da napravite ovakav spisak igraca.e CUJ DARKO KOVACEVIC, MARJAN MARKOVIC ,TO SU TI IGRACI KOJI IMA DA MINIMUM DOGURAJU DO 1/4 KUP UEFE.ZAMISLITE SAMO NAPAD EDGAR,KOVACEVIC,TAGOE OHOHOOHOHO BUSI ,BUSI ,BUSI

Топ!!!

pre 15 godina

@6trox

Добићеш срчку полако... Има текс и о Паризану, слободно га прочитај, а Звездине прескочи!

Што се Звезде тиче иста прича као и сваке године. Дај Боже да грешим.

Zare

pre 15 godina

Nažalost, stvari neprijatno podsećaju na predhodne sezone. Najavljuje se dolazak jako puno igrača (u zimskom prelaznom roku najavljeno je preko dvadeset!), po pravilu ona najzvučnija imena uopšte ne dodju jer im se ne ponudi dovoljno. Skolon sam da verujem da Edgar i Princ ne dolaze sigurno. Postojeći igrački kadar je već raskrčmljen i dobićemo opet potpuno novu ekipu i to verovatno kompletnu tek krajem jula meseca. Dovedeni igarči opet duže vreme neće moći da se uklope u sastav pogotovu ako su stranci jer će biti izloženi bojkotu od strane domaćih igrača pritisnutih od strane zavaničnih i nezvaničnih menadžera. Tako ćemo i posle tri meseca delovati neuigrano pa će se lavina plaćenih novinara sručiti na trenera i pojedine igrače, naročito strance. Sledi smena trenera i odlazak pojedinih igrača proglašenih za netalentovane.To je scenario koji je se ponavljao zadnjih nekoliko sezona i bojim se da je repriza u toku. Daj bože da nisam u pravu.

Technomax

pre 15 godina

I umesto da dovedu 3,4 kvalitetna igrača,koji bi ukupno koštali oko 5 miliona,oni dovode Subašića & Co.
1. Kvalitetan golman (Stojković-Sporting 1.3m€)
2. Kvalitetan štoper (Karl Svensson-Caen 800.000€)
3. Kvalitetan srednji igrač(Lazetić može 0€)
4. Kvalitetan napadač (Ljuboja 1m€)

Eto to je ukupno oko 3 miliona,pa neka bude i milion više,vredi...

denke

pre 15 godina

1.Opet se javljaju grobari kao oni ce nas u derbiju da pobedjuju i tako dalje , u zadnjih 10 god. mozes na jednoj ruci da izbrojis broj pobeda partizana nad zvezdom !
2.Vama kad su dolazila pojacanja kao sto su Vjestica , Cadikovski vi ste o njima pricali kao da su madjionicari pa gde je tu realnosr !
3. Molim grobare da ne komentarisu puno na temama Zvezde, ako vec imaju kompleks ne moraju da ga toliko isticu !

mirda

pre 15 godina

ljudi subasic nije los,brz je sa loptom i zna da da gol.mislim da bi i ovaj princ trebao da dodje,a za ostala imena i nisam bas siguran da li zasluzuju dres.mozda lazetic i kovacevic

kokan87

pre 15 godina

@6trox
Jedini razlog zasto je Zvezda ovako opsiran prostor na ovom sajtu zauzela jesu potezi istog kluba u odnosima sa javnoscu. Dosao Zeman da se ponudi Zvezdi, mi ga onako, radi reda primili, kad ono - eto ga na promociji novog trenera! Sve sto se desava u klubu je tajna dok u jednom trenutku ne iznesu 10 bitnih informacija, odatle i ovoliko texta :)
OK su ovo igraci, samo to je prva tura, ne zaboravite moje reci ;)
A danas sam procitao jednu katastrofu u Novostima > menadzer Kastilja kaze da ne postoje ni minimalne sanse da isti ostane u Zvezdi i cudi se da Zvezda uopste pomislja na tu opciju!!! Koji bezobraznik, i kakva je to liga u kojoj menadzeri kolo vode?! Tako je i Partizan mogao da ostane bez Dijare!

Sale bgd

pre 15 godina

Ja uopste nisam takav pesimista kao vecina ovde. Toplica je u Zvezdu dosao da napravi klub, da je digne na noge, da zaustavi agoniju u koju ju je Piksi slao. Rezultati su manje biti u naradene 2-3 sezone, docice oni sami po sebi pred kraj Toplicinog mandata kad klub finansijski bude stabilan. Igraci koji sada dolaze su samo prelazno resenje. Ono sto je bitno jeste da se na Marakani radi, stadion se renovira, ekran ce biti postavljen, bice uradjene prostorije po ugledu najvece evropske klubove, tv. E tek tad treba se pravi ekipa koja bi igrala ligu sampiona, jer jedno sa drugim u ovakvim uslovima jednostavno ne ide. Treba samo strpljenja i ja verujem da ce Zvezda opet biti vrlo jaka i stalni ucesnik lige sampiona.

miljan

pre 15 godina

flameri..kako vas nije sramota..prosle godine kad su dovedena extra pojacanja, svi ste bili odusevljeni, pa kad nisu nista pokazali (ne ulazim u razloge), onda ste ih pljuvali..sad opet ne valjaju, pa ako ne dao bog, budu dobri, bit cete uz njih..stvarno mi niste jasni..volim zvezdu koja ce nadziviti i mene i vas i igrace i predsednika kluba..zato se ne sekirajte vec dajte malo podrske

objektivan

pre 15 godina

aaaaloo...pa cemu ovakvi komentari...pa vi ko da ne zivite u Srbiji?! Kukate na sav glas...pa odakle pare za bolje?! Jeste li vi zdravi!? Ceo tim prosle sezone je bio katastrofa...mora sve iz korena da se menja...a to nije mala stvar...pogotovu ne sa ovakvim budzetom...spustite se na zemlju vec jednom i podrzite trud...

Srecno ZVEZDO!

Ulixes

pre 15 godina

Tako je Zemane, metlu u sake, i oslobodi nas se raznih Raskovica, Trajkovica, Tutorica, Randjelovica i slicnih. Sto se potekcijalnih pojacanja tice, vidim da su tu uglavnom drugoligaski fudbaleri (mislim na coveka koji je iz drugoligaskog Pirota otisao u anonimnin klub u Portugalu) i neprovereni stranci. Nadam se da cemo dovesti kao sto Zeman trazi 9 dobrih igraca, a treba promeniti i golmana, ali nisam siguran koliko je Stamenkovic dobar golman. Koliko sam ga gledao, a nisam propustio ni jednu utakmicu u Krusevcu, on moze da brani korentkno a i da primi gol iz neke bezvezne situacije, sto me podseca na Smucija, nista specijalno od njega nismo videli.

doktor

pre 15 godina

Uzmite mene!!!!! 84god 183, 75 dzabe sam. nemam ugovor. zalagacu se maksimalno, a hocu i u Sremu da igram. ne trazim mnogo!!!! 300eura mesecno!!! pozicija nije bitna! za te pare igram sve!!!

Wlada88

pre 15 godina

Ljudi ajde pustite da Zeman napravi tim, valjda je zato i doveden, pa cemo posle suditi da li igraci vrede ili ne...

Sto se mene tice treba pokupiti ove mlade igrace kao sto su Aleksic, Tadic, Stamenkovic, Mijailovic, pa i Tagoe... a sto se tice starijih Kovacevic ima 35 godina! Svaka njemu cast za sve do sada sto je pokazao tokom karijere ali je malo mator za Zvezdu, pa necemo da pravimo dom staraca!!! Isto vazi i za Lazetica i kompaniju!

Nadjite mlade i perspektivne igrace! Ubacite nekog iz mladjih kategorija, sigurno da ima odlicnih mladih fudbalera, UVEK IH JE BILO U ZVEZDI!!!

pozdrav.

Sekula the Kovach

pre 15 godina

Opet ista prica: -"Pojacanja ce doci u toku priprema"... ma mozda i posle priprema...
A kao, fazon probacemo da zadrzimo Kastilja. Ocemo K.
Jedini covek koji je 100 % zasluzio da ostane ce otici, a dostojnom zamenom ce se proglasiti neki tamo iz Kanade sa koledza ili neka isluzena raga ako i pristane da dodje u Zvezdu.
Ipak, ne zelim samo da kritikujem, vidim da je dosta i mladih, koji se najavljuju kao pojacanja i uz kvalitetan rad (ako trener ostane isti bar godinu i po) se mogu uigrati i uklopiti u dobru celinu.
Pohvala za tekst (iako deluje kao da je narucen), pisite sto vise o mogucim Zvezdinim transferima, hocemo da smo u toku 24h/dan

pedja sin

pre 15 godina

90% ovih najavljenih pojachanja je toliko istroseno i beskorisno da bi se na kraju zadovoljio dovodjenjem samo golmana Stamenkovica...

jasno?

pre 15 godina

MARAKANA je u brazilu? da,da i u brazilu ima marakana!!!! A za sve ne obavestene JNA je blizu MARAKANE!!!! da neko ne daj boze ne shvati pogresno,kada sam rekao blizu,mislio sam geografski blizu jer u svemu ostalom su JAKO,JAKO daleko od nas i nase MARAKANE!!!!!

gile

pre 15 godina

Samo napred bice to prava ekipa.Odlican trener dobri igraci i to je opet VELIKA ZVEZDA,a grobari su se nesto uspanicili,pustite nas gledajte svoje dvoriste.

Aca-28-

pre 15 godina

Mislim da grobarima nemaju pravo da komentarisu nista. Zvezda nije imala najsjajniju sezonu ali videlo se sta se desava kad je Jokanovic preuzeo klub. Taj covek nicim ne moze da iznenadi nijedan ozbiljan klub. Zato gledajte svoja posla a zvezdu ostavite na miru. Koliko god titula da osvojite u derbiju ce te uvek gubiti i nikad necete biti ni upola uspestni kao zvezda. Zivi bili pa videli sta ce se desiti sledece sezone.

efess

pre 15 godina

Objektivno novinarstvo nema sta,ovo kao neki ruski klasik na 500 strana i jos plus video materijal.
Pa sto tako niste pisali o osvajacu duple krune,a mogli ste i za Zaima da stavite koji klip,covek je davao bolje golove od Ronaldinja,ali dobro nema veze svakako smo najbolji.

Napred Partizan

pre 15 godina

@Nikola
"Sine" kad vec piskaras istoriju pisi kako treba. Zaboravio si da dodas 20-u titulu kao i 10-i kup Partizanu. Znam da boli dupla kruna, ali ipak Vi ste bili prvaci vasione, jel' da?

Ivan

pre 15 godina

Evo posto neko gore rece "Kupite mene..." da se i ja ponudim.Dajte mi 100-200 hiljda evra godisnju platu,stavite me kao centralnog blokera,onaj ko prodje pored mene,poljubicu ga u bulju,ili je super-men ili,boljeg defanzivca necete naci za te pare,evo povescu i drugara da budemo tandem,eto mozete i da nam podelite gore navedenu sumu,dosta je,bicemo stub odbrane naredne sezone,pored nas golman vam i nije potreban

o boze...

pre 15 godina

@zoran

ukasin Devic
Dejan Jakovic
Aleksandar Rankovic

Ove ostale i mogu da smislim u zvezdi ali ovu trojicu anonimusa jako tesko

Aleksandar Rankovic je anonimus???

Koliko godina imas 10 ?

Realno...

pre 15 godina

Nisu mi bas najjasnija ova prepucavanja oko toga ko je doveo bolje igrace,ili ko je doveo gore igrace...?! Prvo i osnovno,u fudbalu,kao i u svakom drugom sportu mnogo drugih faktora utice na rezultat ekipe...Pre svega uigranost ekipe,atmosfera u ekipi,fizicka sprema,volja,zelja... Drugo ako malo pogledate,Partizan je ranije oformio ekipu,ima jasno izrazene ciljeve,pobednicku i drugarsku atmosferu,pa cak i da ima slabije pojedince kao tim deluju ozbiljnije i ambicioznije!!!!!!! Drugo Zvezda jos nikog nije zvanicno dovela a i ne zna se ni ko ce ostati??!!! Nek me neko demantuje...ako gresim!!!!!

MareCzv

pre 15 godina

Koja je poenta napokon oterati igrace tipa raskovic,banovic,djordjevic i njima slicne ako se dovodu potpuno isti igraci ako ne i gori samo sa drugacijim prezimenima.....?!
Vidim blizi se bojokt jos jednog naseg kluba....

Marakana je u Brazilu

pre 15 godina

Čekajte, jel govorite o Srpskom ili Brazilskom fudbalu, neko je pomešao Marakanu i događaje u Zvezdi,ne razumem...

naivcina

pre 15 godina

odlaze svi koji nesto valjaju, a dolaze trajko trajkovic, pera peric, pera detlic i pera kojot super genije. kako iskusno odradjen prelazni rok

ko-ometator

pre 15 godina

pazi komsija sto se bave tudjim poslom. Oni imaju nos dovoljno velik da se iz humske gura na Marakanu i svugde po Srbiji. Ona komunjara od Karadzica sa svojim "drugom" Djorom nas fudbal je doveo ovde gde je sada a oni pricaju price o nekoj jadnoj situaciji... To sto se bave nasim poslom znaci da im partizan nije dovoljan pa oce i zvezdu da blate. Kakva je to gamad nebi me cudilo da opet zbog njih nagrabusi klub u kvalifikacijama...

korektor

pre 15 godina

@Nikola

Zemljace, otkud u rubrici medjunarodni trofeji "finalista Kupa sampiona '66." i "ucesnik Lige samiona". Kakvi su to trofeji? Osvojeni? Ucestvovati i osvojiti nije isto.

Mr Fister

pre 15 godina

Idemoooo redom...

Subasic - nije losiji od Raskovica i Barkosa 100%, mada ne ocekujem nista specijalno
Mijailovic - i sada u Zvezdi ima boljih
Bisevac - za nase uslove boljeg ne mogu dovesti, poznaje se sa Gajem, igrali su zajedno, dobar izbor!
Some - slican igrac kao Dijara, mlad mozda i bude nesto od njega
Maksimovic - nepotreban
Edgar - nepoznanica, mada Brazilac je Brazilac, moze svasta da bude...
Devic - nepotreban
Jankovic - Kanadjani neka se drze hokeja
Stamnekovic - bilo koji golman je bolji od ovih sto imamo
Tagoe - mogao bi da bude pun pogodak, ali ako taj dodje ja se besim... toliko se provlaci po novinama, da mislim kako taj covek uopste ne postoji
Lazetic - neko ga je uporedio sa Koromanom, ako bude igrao i ostavljao srce na terenu kao Ognjen, dobro nam dosao...
Rankovic nepotreban, Bunjin drugar, koji nema gde da igra...
Vranjes - nepotreban
Od Markovica i Kovacevica nema nista, za prvog onako melanholicnog mi i nije zao, ali bi za Darka dao sve ove prethodno navedene !!!

A SADA INFORMACIJA IZ PRVE RUKE !!!
ZVEZDA PRELAZNOG ROKA CE BITI MIRKO BUNJEVCEVIC, MOJ SKOLSKI DRUG I RODJENI BUNJIN BRAT !!!

Vladoooo!

pre 15 godina

jesma delija al ove delije mi idu na zivce sta bi vi teli kako ne svatate da niko nece da dodje ovamo.kazete ocete stojkovica on bi hteo da se vrati ovamo covek mozda ode u mancester da bude drugi golman kad van der sar se povuce i vi ga hocete u zvezdu govorite za onog iz azerbejcana da je kao barkos i itd pa pogledajte snima pa recite jel brz,dobru zavrsnicu,prodoran,pa vece sanse partizan ima da dovede bolje igrace nego mi jer oni idu kvalifikacije u LS tako da cutite budite zadovoljni onim sta dobiejmo jer ova su sodlicna pojacanja cerujete mi sem 2 ovi sotali ce biti super za zvezdu
IDEMO U KUP UEFA!

Stewa

pre 15 godina

I umesto da dovedu 3,4 kvalitetna igrača,koji bi ukupno koštali oko 5 miliona,oni dovode Subašića & Co.
1. Kvalitetan golman (Stojković-Sporting 1.3m€)
2. Kvalitetan štoper (Karl Svensson-Caen 800.000€)
3. Kvalitetan srednji igrač(Lazetić može 0€)
4. Kvalitetan napadač (Ljuboja 1m€)

Eto to je ukupno oko 3 miliona,pa neka bude i milion više,vredi...
(Technomax, 25. jun 2008 18:54)

Ok,bravo za tebe,ali mnogo igras menadzera,a pritom gledas transfermarkt.Lepo je to,i meni je u zvezdi igrao Svensson,Ponce,Ederson(Nice)Saivet,Briand,Marveauz....ali ovo ti je realnost...Za takve igrace treba dati mnogo vise od te cene,pritom takav igrac da bi igrao u Srbiji treba da ima platu minimum 500 000 evra godisnje.A to nijedan covek u Srbiji nece dati...povredis se ili slabo odigra cela ekipa i bacis te pare.Pa lucarelli sa 30 i nesto godina u shakhtar primao preko 3 miliona,a u italiji ne bi dobio ni milion.Ako hoces da dovedes igraca u TANZANIJU,moras da das pare da bi se on TANZANISAO:))))Ali generalno scouting zvezde je zaista slab.Mislim da postoji zelja da se ojaca ekipa ali oni jednostavno ne znaju sta da dovedu.Salas je odlican fudbaler bio,ali pre nego sto je dosao u zvezdu(imao opasnu povredu i karijera krenula nadole),takve igrace treba dovoditi kad im pocinje uspon karijere i forme.

Ako tako gledas managera,daj neka pogledaju REIMOND MANCO(18 godina,igrao cak i za prvi tim perua,brz,odlicna tehnika),Baba Collins(19 godina,jeftin je na transfermarktu)Ponce-a,Omar Esparza(19 godina,1 milion vrednost)......Ne mora da ih dovedu samo neka ih skautuje zvezda bar:))))A da i,Nicolas Barktoth(15 godina ogroman talenat)...

red star

pre 15 godina

neverovarno da grobari najvise komentarisu zvezdina pojacanja nek prvo pogledaju koga su oni doveli a o onom komentaru da b92 najvise pise o zvezdi pa to je normalno kad je zvezda nas najveci i najuspesniji klub a i zanimljivije se stvari desavaju u zvezdi sto se tice pojacanja grobari menojta da brinete uskoro ce da se iznenadite kad vidite ko dolazi u zvezdu to je i bunjevcevic najavio dupla kruna stize na marakani sledece godine sigurno

slovenac iz praga

pre 15 godina

Zeman je bio jedan od konkurenata za klupu Ceske reprezentacije,ali su odustali..a neznam dali je on dobro rjesenje...nisam zvezdas,ali pojacanja su katastrofalna,i neznam koje su to kombinacije kad se Zeman,kao trener sa pedigreom,zadovoljava takvim pojacanjima i takvim budzetom sto ga ima zvezda....ispod 1.5 mil. eura odstete i 300 000 min. godisnje place nista nije pojacanje...odes malo zapadno a imas Mamice koji placaju milionske odstete,ali zarada se vidi..dinamo scauting agency u Buenos Airesu,Sao Paolu,a isto u Sydney i Melbournu..slovenacki je futbal u knock outu,ali nevidim prespektivu...nekada su velika slovenacka imena selila do Beograda,nazalost,vremena se mjenjaju

salelesa

pre 15 godina

Od ovih pojacanja, najbitnije bi bilo dovesti Kovacevica!!! N3e mogu da verujem da neki na ovom forumu osporavaju njegove kvalitete! On je prvi strelac Olimpijakosa, razvalio je Real u Atini... Dovesti Stamenkovica i Aleksica, a ostali manje vise... U sustini sve je to isto, svake godine iste price.... A mi se i dalje lozimo, kao, stvara se evropski tim, tralalala... Isto se odnosi i na grobarcine.

Srbija

pre 15 godina

pa sto se pravite pametni ??! nikad nije dobro ,pa da nam dovdu ronaldinja mi bi rekli da uprava nema pojma. pa nismo mi pametniji od njih ! nek rade oni rade svoj posao kako najbolje znaju a mi ljudi da se vratimo na stadion i eto nema lige sampiona eto nama i ronaldinja !!! ae uzivajte i nemoj da se nervirate ....pozz

DELIJA-Knjazevac

pre 15 godina

tagoe i subasic su dobri igraci, brzi su i imaju tehniku za mene su oni najbolji!!! a vi grobari nemojte vise da se ubacujete i da komentarisete nasa pojacanja, nemoj toliko da vam je krivo.TAGOE je ovakav SUBASIC ce onakav, videcete uskoro kad vam pocnu cepati mreze!!! osvojili ste titulu i opet imate manje lovu od ZVEZDE za pojacanja hahaha smesno!!! NAJBOLJI SMO DELIJE

delija sabac

pre 15 godina

Princ,Kovacevic,Markovic,Lazetic,Stamenkovic,Edgar ok,i mozda ovaj Subasic ! A ostali ne znam koliko je pametno. Samo skinite ovog Randjelovica sa gola molim vas !

018

pre 15 godina

Svaka cast za opsirni tekst. Nisam zvezdas ali sam sa merakom procitao ceo tekst jer je lepo znati sta se sve desava u nasim klubovima, jedino sto nedostaje jeste i iznos transfera ali s'obzirom da je ovo Srbija razumljivo je. U svakom slucaju lepo je procitati ovako nesto.... Svaka cast ekipi iz B92!

Djole DELIJA Kg

pre 15 godina

E, citam ove komentare, i razmisljam, vi sve znate, koga treba dovesti, koga prodati, aj kad ste tako pametni kazite sta da radimo da ne propadnemo. Mislim da su ova pojacanja dobra i da ce se posle tri cetiri utakmice uigrati i naravno razbiti GROBARE!!! Pozdrav za sve delije!

Shomy

pre 15 godina

ja ne znam zasto objavljujete neke komentare...
ljudi,smesna su pojacanja,svi znamo kako utice na ekipu puno novih igraca. A to sto mi PARTIZANOVI navijaci gledamo vasa pojacanja je to sto gledamo koliko ce nam zanimljivo biti sledece sezone,ne brinemo se mi koliko ste jaki,vec koliko ste slabi... i ovi sto pisu za kupovinu titule...uzas...svasta!!!! i da ima tu i 2 promila istine,koja je razilka izmedju nas i zvezde??? kao da niste ni jednu titulu kupili.fudbal nam je toliko cist da to nije normalno pa sad odjenom partizan kupio titulu!!! prihvatite realnost,mi smo prosle,mozda i ove uzeti titulu,vi one tamo i u krug...kad ce ljudi vec jednom shvatiti...

Sale PK

pre 15 godina

Kad bude pisalo odlazi TS,mali Misko i ostala bulumenta,a dolaze Jugovic, Mihajlovic,itd bice nade.Ovo sada je bacanje prasine u oci.

p__f__c

pre 15 godina

PA OVAJ MALI " Branimir Subašić " BOLJI OD RONALDINJA . . . hahahahahahahaaaaa

extra pojacanja - samo tako nastaviti - i onako su kvalifikacije za KUP UEFA svake godine . . . :-)))

zvezad zauvek

pre 15 godina

oce mi neko reci sta je sa Tomovicem novim Vidicem?Njega je bunja zaboravio!odlican par Toma-Gaj.Dajmo podrsku Tomovicu!!!i jos nesto bih zamolio ove miseve da gledaju u svoje dvoriste a ne u dvoriste najveceg kluba na balkanu,a i sire!!kad nas ''samo'' budete stigli u titulama javite se,a za ostalo da ne pricam jer tako delije!!!!

Razocarani Delija

pre 15 godina

Ovaj video od Subasica je ubrzan bar 1x da zna malo bolje da dribla ispalo bi da kupujemo Ronaldinja.Bolje da smo uzemi onog "coravog" centarfora iz Kazahstana.

Djindja

pre 15 godina

ma vi samo idete od jednog do drugog predsednika...prvo je dobar dzaja,pa posle ne valja,kazu lopov.onda je dobar piksi,pa i on ispade lopop.sad je kao Toplica super,videcemo kad dodje neko drugi kako ce te ga ispratiti...smesno,zaista...
nemate sanse ove sezone,realno gledano...
pozz za sve gorbare

Delija_serb24

pre 15 godina

Dos Santos iz Bayerna je dobio otkaz. Eto sanse za Zvezdu da dovede tehnicki jakog igraca u naj boljim godinama (25). Sto se tice ovih pojacanja o kojima se toliko pise, ja bih rekao da se oni mogu svi dovesti za jedno 200.000 evra. Vise ne vrijede. Jedino mislim da Subasic nije los a svi ovi ostali su boranija!! Sto se tice Tagoe-a ne mogu vjerovati koliko se o njemu pise a od toga nece biti nista. Ova Zvezdina uprava je smesna i jadna. Pitam se samo za koga ce potrositi ostalih 4,8 miliona evra!??? Spominju kako imaju 5 miliona za transfere a nemaju pare da isplate igrace. To su sve LAZI i MUCKE!! Ja ovom Toplici i Bunjevcevicu vise ni rijeci nevjerujem!!! Pitam se samo da li je to sto je Bunjevcevic naucio u Engleskoj!!!! Ode moja ZVEZDA u propast!!! Motke u ruke i da ih bijemo!!!!

Beca

pre 15 godina

Mali dodatak rednom broju 42, gde su ova dva kluba poredjena. Izostavljeno je finale kupa UEFA protib Borusije, valjda 1978., i cela Evropa zna kako nas je sudija tu pokrao. A zna se i kako je Partizan prosao u Ligi sampiona koju toliko pominju... ne znam zbog cega... I jedno pitanje za grobare: da li ste i kad ste pobedili neki veliki tim, ali zaista veliki evropski tim? Ja se nesto ne secam...

Dead man walking

pre 15 godina

Mislim da grobarima nemaju pravo da komentarisu nista.

(Aca-28-, 25. jun 2008 18:56)

Zabrani nam.

Elem, komsije, ne znam koliko ce ovi biti pojacanja. Cini mi se da bi samo Stamenkovic i Bisevac bili proverena pojacanja. Ove crnce ne bih da komentarisem, jos ih nisam gledao. Ali nesto mi govori da se sa Subasicem, Lazeticem i Miailovicem necete leba najesti (govorim o Evropi). No, da vidimo...

zile

pre 15 godina

Bunjevcevicu sta radis bre?????

Pa covece ti treba da pojacas Zvezdu a ne da je oslabis!
Kakva su ovo pojacanja?
Silne pare ces potrositi na ove ispod prosecne igrace??

Sramota!

dejan

pre 15 godina

Ljudi,stvarno smarate...kao vi ste nekad gledali ove igrace pa znate za njihove kvalitete?!aj na kraju sledece sezone kritikujte Bunjevcevica,ako ne bude rezultata.

Realni grobar

pre 15 godina

Za prave igrace treba mnogo para pa ni to ne garantuje dobre evropske rezultate!Mala je razlika izmedju igraca 1. i 2.lige zato ne treba nikog potcenjivati.Svi pricaju Tagoe extra pojacanje,Edgar pojacanje a niko ih nije ni video!Mijailovic je dobar igrac ali samo ako resi problem u glavi!Zvezda nije imala toliko los tim prosle sezone koliko je taj tim bio lose ukomponovan i uopste nije trebalo dovoditi 10 igarca neko 3,4(i mozda jos 2 mlada posto zvezda ima ocajnu omladinsku skolu)!Partizan je doveo prosle godine Zuku,Dijaru i Moreiru i to je bio pun pogodak,aali zato sto su dobro ukomponovani,svako zna sta radi!Nadam se da cemo sledece sezone gledati kvalitetne derbije,a ne gresku do greske!Znaci sve je do trenera!

Svetogorska

pre 15 godina

Samo informacije radi. Princ Tagoe (njegov menadzer) trazi 300.000 evra godisnje + obestecenje maticnom klubu. Da li je neko uopste gledao uzivo kako igra ovaj momak? Kupovina macke u dzaku

Zoran

pre 15 godina

Vukasin Devic
Dejan Jakovic
Aleksandar Rankovic

Ove ostale i mogu da smislim u zvezdi ali ovu trojicu anonimusa jako tesko, stvarno ne razumem zbog cega oni dolaze.
Inace Ivan Randjelovic je prodat Visli za 300.000e.
Marijan Markovic ima ugovor sa Dinamom iz Kijeva na jos jednu godinu, tako da u koliko bi zvezda zelela da ga dovede morala bi da plati oko 2.000.000e
Darko Kovacevic takodje ima jos godinu dana ugovora sa Olimpijakosom, cujem da je interesovanje pokazala i neka ekipa iz Turske
Za Jestrovica je interesovanje pokazala i Austrija iz Beca.

rrrr

pre 15 godina

Najbolji su ovi sto se loze da se dovede Aleksic i Tadic...znam coveka iz uprave Vose,neki Ruski klub im je posle onog prvenstva u Turskoj nudio 7 miliona dolara,i glatko su odbili...nesto nisam siguran da zvezda moze vise...nudila je Zvezda za Kacara i vise nego neki evropski klubovi pa su bili spremni da ga prodaju za manje pare u Evrope pre nego za vece Zvezdi...Tadica da i ne komentarisem...

somborac

pre 15 godina

tim za predstojecu sezonu.golman stamenkovic,odbrana gaj ,bisevac,brono,marjan markovic,zadnji vezni kastiljo ili adekvatno pojacanje,sredina milijas,koroman,burza,napad princ i edgar,sasvim solidna ekipa,za nasu ligu sampionska a za evropu uz srecu sesnaestina finala kupa uefa,to je cilj zvezde za ubuduce a posle toga budzet 15 milki pa ls!

otkacheni

pre 15 godina

Sacekajmo da vidimo sta ce od ovoga da ispadne i ko ce da potpise. Ne mozemo da komentarisemo ove igrace dok ne vidimo kako deluju kao celina. Citam preko 100 besmislenih komentara od ljudi koji nisu ni culi za ove ljude do juce. Nikada ne citam vesti o Partizanovim pojacanjima, tako da ne znam zbog cega onaj nesrecnik [@6trox]ostavlja onoliko komentara... Mozda je prikriveni zvezdas, pa ga zanima sta se dogadja u klubu?! I imam jedan predlog za B92. Otvorite neki forum gde ce da se pljuju veliki navijaci nasa dva najtrofejnija kluba... Ne moram na svakoj vesti o Zvezdi da citam ove gluposti od komentara. Pozdrav!

Johnny

pre 15 godina

Bejra Mar ima odlične odnose sa srpskim igračima i tržištem, a prošle sezone poslovao je sa Partizanom – tamo je otišao Borko Veselinović, a odatle došao Lamin Dijara........doso iz portugala a? JA BRE I NE PRATIM NAS FUDBAL AL ZNAM ZA DIJARU I DA JE DOSAO IZ BOSNE ..znate one likove sto izbacise partizan i to sa 11 golova u svojoj mrezi

AndreiArshavin - RomanPavlyuchenko

pre 15 godina

Mislim da bi prvo trebalo privatizovati zvezdu i partizan i to stranim kapitalom. da nijedan srbin nemoze da kupi ni zvezdu ni partizan (sem ako je svoj novac stekao u USA ili EU).drugo, treba konacno promeniti smesne nazive ovih ekipa (crvena zvezda i partizan). Tek onda dolazi trzisni kapital, sponzori i td a samim tim i bolji igraci konji ce obezbediti plasman ligu sampiona svake godine a ne slucajno kao partizan... samo toliko.

Milan Sd

pre 15 godina

Neko je vec prokomentarisao u vezi Bisevca..Ma decko je cista vezara i samo sam molio dan kad ce da ode iz naseg kluba..Ista prica je i sa Marjanom Markovicem..Trci kao muva bez glave-tipa Andjelkovic,plus grobar fuujjj.Drago mi je sto se trude da dovedu mlade fudbalere-bar se nadam da ce dvojica ili trojica da bar prikazu nesto u buducnosti..Za neke fudbalere ne mogu nista da komentarisem jer ih nikad nisam gledao,ali zato o groblju mogu uvek,jer mladi partizani kad gledate one kolone o vecitim derbijima uptajte se zasto ima vise neresenih utakmica-nego vasih pobeda..A i ova pojacanja su pojacanja za nasu brdsko-planinsku-beton -super ligu...A za dalje-VIDECEMO.......

Daniel

pre 15 godina

Kako su krenuli,prodace ceo igracki kadar.Prodali ceo "prvi tim" a kao zadrzace Kastilja. Pa Kastiljo je jos prosle godine trebao da ide iz Zvezde,ali je odlucio da ostane. A ako oni misle da sa ovim "omladincima" od 30 godina naprave nesto u Evropi i da uzmu titulu, pa onda stvarno nisu normalni!!!

Zoran

pre 15 godina

@o boze...

Da jos mi reci da je Aleksanda Rankovic najbolje resenje za zvezdu i da za njega ima mesta,u ekipi kao sto je zvezda, da se ne lazemo, ovo je smesno, covek ima 30 godina, mozda ga i nisam trebao smestiti u anonimuse, sta sada treba da dovodimo sve igrace kojima je istekao ugovor, da bi sto manje para potrosili,On je iz Rada presao u Vitese tamo bio 3 sezone i potom u Deen Hag igrao covek u drugoj ligi. Kvalitet nema sta. Ma i to bi bilo ok da nema 30 godina ajd da je neki mladji igrac pa jos da i kazes karijera je pred njim. Da se Bunjevcevic ili neki njegov rodjak ne krije pod ovim nick-om. Gledaj malo sa realnije strane, voleo bih da gresim i da ovaj igrac da veliki doprinos za tim da bude vazan sraf u ekipi ali mislim da je to tesko moguce.

zoki

pre 15 godina

ne znam zaista ima li sve ovo smisla.ja sam jedan od onih navijaca zvezde koji su je pratili kad je osvojila kup sampiona.mogu slobodno da kazem da idemo na vrlo niske grane.kakva su to pojacanja,sta je to ljudi.zalosno je to.zvezda je veliki klub i ne moze i ne smije u njoj da igra svako.

TopZr

pre 15 godina

ewo neki lik se zali kao djaja,piksi lopovi kao sad ce i toplica hehe pa ajd da nam to kaze cukaricki ili ne znam ni ja ko nego oni pa gde vam je bjekovic i onaj drugi..
najbitnije da ostaje KOROMAN ako ostaje i MILIJAS a jos da ostane mada sumljam miliovanovic i burza sav ostali tim moze da se proda ako ovi ne lazu pa dodje KOVACEVIC bice to strasno...

Stručnjak

pre 15 godina

Ala ovaj Bunjevčević sere de toliko poznatih da dovede iz inostranstava nema para. I ako dovede ko garanzuje da su dobri. Treba se uigrati. Uprskaće

SasaJ

pre 15 godina

A evo sta se o transferu Tagoe kaze u Gani:
Transfers of Saturday, 14 June 2008 Next Article
Ittifaq demand US$3m for Tagoe
Saudi giants Al Ittifaq have told two Italian clubs that they must pay US$3m if they are to sign Ghana striker Prince Tagoe.

Serie A sides Cagliari and Atalanta have expresssed interest in the striker who was one of the highest scorers in the Saudi league this season.

Al Ittifaq have already turned down a US$1.5m bid from Serbian side Red Star Belgrade inisisting they want Tagoe to remain at the club.

The Saudis softened their stance on Friday as they have told the striker's agent that he can leave for the right amount.

"I have been holding talks with officials of Al Ittifaq today and they have agreed that Prince can leave for US$3m," Benedict Lodonu told Football365.co.za on Friday.

"We have told them that the player wants to player wants to stay in the Ghana national team and playing in Serie A will enhance his chances."

Tagoe is currently on international duty with Ghana in Gabon for their 2010 qualifying campaign on Saturday.

ja

pre 15 godina

(Stewa, 26. jun 2008 00:28)
decko taj ljuboja je gori od jestrovica i jos 1 m e za njega ja ga ne bi uzo za cabe smesan je sto je igro igro je

Luka Zivkovic

pre 15 godina

Super je sto bunjevcevic zeli da poboljsa zvazdu ali mislim da je malo preterao sa transferima.Mislim da ce ta zvezdina ekipa proraditi u drugom delu sezone sto nije isplativo za kup UEFA.

6trox

pre 15 godina

Svaka vam cast B92!!! Sta je ovo, tema od koje zavisi cela nacija? Od zvezde? Koliko samo textova, koliko samo promocije i reklamiranja zvezde, gde je tu objektivnost i balans u novinarstvu? Ko je prvak ove godine? Da mozda nije zvezda? Evo ovako, jel moze? Dovodite Ronalda, 'ajde neka ude Cristiano Ronaldo, dovodite Kaku, dovodite Etoa, dovodite Gatuza, evo i od mene par igraca, Canavara i Ramosa iz Reala, jel vam se svidja ekipica? 'Ajde, cisto da prvenstvo bude zanidmljivije, stopiracemo odlazak Nasrija u Arsenal, neka dodje kod vas. Jel moze sad? Jos niste zadovoljni? Evo vam i Snajdera! Jel dosta? Jeste, a? Jel ste srecni? A jel znate kada cete biti bolji od Partizana??? NIKAD!!! Ne mogu da verujem da B92 non stop objavljuje textove o zvezdi na tako pompezan nacin, gde je tu objektivnost? I 'ajde molim vas pustite mi ovu poruku, poslacemo vam jos Lamparada i Balaka. Moze? Hvala!!! Titula je uvek kod naseg Partizana!!!

Nikola

pre 15 godina

za (6trox,
pre nego sto pocnes da pametujes kako je partizan najbolji pogledaj malo, pa razmisli jos jednom:
Parizan:
Drzavni prvak (19 titula):1947, 1948, 1961, 1962, 1963, 1965, 1976, 1978, 1983, 1986, 1987, 1993, 1994, 1996, 1997, 1999, 2002, 2003, 2005

Pobednik kupa (9 puta): 1947, 1952, 1954, 1957, 1989, 1992, 1994, 1998, 2001.

Plasman u prvenstvima SRJ:1992/93: 1. mesto, 1993/94: 1. mesto, 1994/95: 2. mesto, 1995/96: 1. mesto, 1996/97: 1. mesto, 1997/98: 3. mesto, 1998/99: 1. mesto, 1999/2000: 2. mesto, 2000/2001: 2 mesto,2001/2002: 1. mesto, 2002/2003: 1. mesto, 2003/2004: 2 mesto, 2004/2005: 1 mesto,
2005/2006: 2. mesto, 2006/2007: 2. mesto

Medunarodni trofeji: pobednik Srednjoevropskog kupa (1978), finalista kupa Sampiona 1966. Ucesnik Lige sampiona 2003/2004
Zvezda:
Drzavni prvak (25 titule) :1951, 1953, 1956, 1957, 1959, 1960, 1964, 1968, 1969, 1970, 1973, 1977, 1980, 1981, 1984, 1988, 1990, 1991, 1992, 1995, 2000, 2001, 2004, 2006, 2007

Pobednik kupa (23 puta): 1948, 1949, 1950, 1958, 1959, 1964, 1968, 1970, 1971, 1982, 1985, 1990, 1993, 1995, 1996, 1997, 1999, 2000, 2002, 2004, 2006, 2007

Plasman u prvenstvima SRJ:1992/1993: 2. mesto, 1993/94: 2. mesto 1994/95: 1. mesto, 1995/96: 2. mesto, 1996/97: 2. mesto, 1997/98: 2. mesto, 1998/99: 3. mesto, 1999/2000: 1. mesto, 2000/2001: 1. mesto,2001/2002: 2. mesto, 2002/2003: 2. mesto, 2003/2004: 1 mesto, 2004/2005: 2 mesto, 2005/2006: 1 mesto, 2006/2007: 1 mesto

Medunarodni trofeji: pobednik Kupa šampiona (1991), pobednik Interkontinentalnog kupa (1991), pobednik Srednjoevropskog kupa (1968), pobednik Dunavskog kupa (1958)..

Komsija Crni

pre 15 godina

Sto se tice ovog Subasica, nemoj posle da se ispostavi da je kao onaj nas bivsi azerbejdzanski "Bebeto", valjda se Nikolov zvase. Mislim da je ovaj Subasa-mehmet-pasa gori i od Jestrovica, a svi smo dobro upoznati sa mogucnostima Jestrogola...

Zatim, ovaj Kolumbo... ne cekaj... Salombo. Pfff, dovodite stranog igraca iz BEZANIJE!!! To se njemu nesto mnogo bezi iz Tutanjgrada. A opet podseca na Oditu ili Boju, ako je tako crni vi (i to ne u rasistickom smislu)...

Bisevac vam i dolikuje, sa njim ste na svome. Tacka.

Lazetic, iako prepotentan, mogao bi da bude pojacanje, ali do te mere kao sto vam je Koroman bio onomad... znaci, dobijate jos jednog temperamentnog siledziju...

Princ Tame, ili kako vec... je misterija, mada ne mislim da je nesto specijalno, jedino ako nije u pitanju Tejson iz Detroita.

Edgar, i uprkos zanimljivim i pohvalnim odlikama (21 god. 190cm, mada ima los gol ucinak za onoliki broj odigranih meceva), mi smrdi... nije tu sve cisto.

Ostale niti zelim, niti trebam da komentarisem...

Pozdrav iz komsiluka!

Pa Miša Tumbas je za vas mozak

pre 15 godina

Ovi iz Ljutice Bogdana su prestali da kupuju preko DVD-ova, sada surfuju po Ju Tjubu i mole boga da nabodu nekakve kvazi čarobnjake i mađioničare...

COPY SEVER - PASTE JUG

pre 15 godina

Полако бре! Ми смо и са прошлосезонским саставом смо били бољи од Партизана, а са Принцом, Едгаром, Бишевцом, Мијаиловићем, гошом Стаменковићем, па и Субашићем бићемо бољи за бар 10 бодова на крају. Овај Субашић је бољи од било ког гробарског "голгетера". И још нешто, гробарчићи у своје двориште гледајте! Немојте после да се чудите кад вам кажемо да сте у жешћем комплексу. Па сваки дан, на било коју вест која се тиче НАЈТРОФЕЈНИЈЕГ и НАЈВЕЋЕГ клуба на Балкану, ви трчите са глупавим коментарима!

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ

Zika

pre 15 godina

Jezim se od ovih "pojacanja". Kao da trazite igrace po you tube-u, pa onaj video koji ima najvise pregleda, njega kupujete. Bunjevcevic mi nimalo ne uliva poverenje, onako suv, mrsav, deluje mi skroz smotano i pogubljeno. Daj Boze da gresim.

ogi

pre 15 godina

@6trox

O cemu ti pricas? Ako su postavili temu za vezanu za prelazni rok u Zvezdi verovatno ce to uciniti i za pfc... Drugo, pi poredis fcrs i pfc, jel se zezas ili stvarno mislis, pa vi ste klub bez istorije, ponosite se partizanom od 2001 i LS a mi zvezdom od 1945. Mi trenutno jesmo u krizi al ce mo uvek biti najpoznati nas klub a vi, ni sami ne znate sta ste. Klicete bojama ust..e Tudjmana

FKCZ

pre 15 godina

Da ti sa komentara broj 7, mora opsirno, mora pompezno. Zna se koji klub je najveci, zna se koji klub je narodni, to ni kupljena dupla kruna posle 20 godina ne moze da promeni. Drago mi je da si posvetio svoje vreme kako citanju ovog teksta, tako i pisanju opsirnog komentara. Kompleks.

Napred Partizan

pre 15 godina

@Nikola
"Sine" kad vec piskaras istoriju pisi kako treba. Zaboravio si da dodas 20-u titulu kao i 10-i kup Partizanu. Znam da boli dupla kruna, ali ipak Vi ste bili prvaci vasione, jel' da?

Lazar

pre 15 godina

E preporucio bih upravi Zvezde da kupi i mene(5000evra)
igram na svim pozicijama(odprilike kao Gojko Kacar),solidan dribling,razoran udarac sa distance levom nogom,visok sam 185cm tako da mogu da igram na poziciji centarhalfa,beskompromisan u duelima(ka Gatuso)
tako da za moalo para mozete dobiti odlicnog igraca.
Evo mozete kupiti i mog brata visok je 190cm,80kg
igra na poziciji centarhalfa,takodje beskompromisan u duelima(kao Vidic)jos ima i odlican udarac iz prekida....tako da...ne stedite novac,vec nas kupite...e da ja imam 17,a moj burazer 18 godina tako da smo perspektivni mladi igraci!!!!

Danilos

pre 15 godina

Titula je uvek kod naseg Partizana!!!
(6trox, 25. jun 2008 17:41)

Komsija, duhovit si, delujes mi kao dobar lik, ali pobratime ovaj zakljuchak ti je van svake pameti!!!
Ako pocnem da nabrajam ni 10 ovakvih stranica nece biti dovoljne!

sto vam je krivo?

pre 15 godina

@6trox

Ovo sto ste sad prvi ste zadnji put iskusili 2005(malo daleko, a?) Zvezda ce UVEK biti bolja od partizana a to sto ove godine nije bila prva, svi znamo zbog cega se to desilo. Manite da se palite na neku vasu igru ili ko zna sta. Smejete se sto Zvezda dovodi igrace iz neke tamo lige a gde su vasa "pojacanja"? Da nije mozda Bogunovic neka nova zvezda? Spustite se malo, sledi vam novi post...

AndreiArshavin - RomanPavlyuchenko

pre 15 godina

Mislim da bi prvo trebalo privatizovati zvezdu i partizan i to stranim kapitalom. da nijedan srbin nemoze da kupi ni zvezdu ni partizan (sem ako je svoj novac stekao u USA ili EU).drugo, treba konacno promeniti smesne nazive ovih ekipa (crvena zvezda i partizan). Tek onda dolazi trzisni kapital, sponzori i td a samim tim i bolji igraci konji ce obezbediti plasman ligu sampiona svake godine a ne slucajno kao partizan... samo toliko.

mirda

pre 15 godina

ljudi subasic nije los,brz je sa loptom i zna da da gol.mislim da bi i ovaj princ trebao da dodje,a za ostala imena i nisam bas siguran da li zasluzuju dres.mozda lazetic i kovacevic

gile

pre 15 godina

Samo napred bice to prava ekipa.Odlican trener dobri igraci i to je opet VELIKA ZVEZDA,a grobari su se nesto uspanicili,pustite nas gledajte svoje dvoriste.

zvezzdas_lux

pre 15 godina

bunjo samo ti gledaj da pokupis ALEKSICA I TADICA za ostalo sta bude jer ova dva mlada igraca za dve tri godine vredece 10 ako ne i vise miliona eura zato pamet u glavu i samo radi svoj posao.

a grobari sto se vi bunite stalno ,smeta vam sto spominjemo BARI 91, smeta vam sto B92 objavljuje na profesionalni nacin svaku vest .kada ste vi kupovali potrazite u arhivi videcete koliko tekstova za vas je bilo objavljeno, e sada ko vam je kriv sto nemate lovu pa da napravite ovakav spisak igraca.e CUJ DARKO KOVACEVIC, MARJAN MARKOVIC ,TO SU TI IGRACI KOJI IMA DA MINIMUM DOGURAJU DO 1/4 KUP UEFE.ZAMISLITE SAMO NAPAD EDGAR,KOVACEVIC,TAGOE OHOHOOHOHO BUSI ,BUSI ,BUSI

efess

pre 15 godina

Objektivno novinarstvo nema sta,ovo kao neki ruski klasik na 500 strana i jos plus video materijal.
Pa sto tako niste pisali o osvajacu duple krune,a mogli ste i za Zaima da stavite koji klip,covek je davao bolje golove od Ronaldinja,ali dobro nema veze svakako smo najbolji.

Marakana je u Brazilu

pre 15 godina

Čekajte, jel govorite o Srpskom ili Brazilskom fudbalu, neko je pomešao Marakanu i događaje u Zvezdi,ne razumem...

Djindja

pre 15 godina

ma vi samo idete od jednog do drugog predsednika...prvo je dobar dzaja,pa posle ne valja,kazu lopov.onda je dobar piksi,pa i on ispade lopop.sad je kao Toplica super,videcemo kad dodje neko drugi kako ce te ga ispratiti...smesno,zaista...
nemate sanse ove sezone,realno gledano...
pozz za sve gorbare

Mr Fister

pre 15 godina

Idemoooo redom...

Subasic - nije losiji od Raskovica i Barkosa 100%, mada ne ocekujem nista specijalno
Mijailovic - i sada u Zvezdi ima boljih
Bisevac - za nase uslove boljeg ne mogu dovesti, poznaje se sa Gajem, igrali su zajedno, dobar izbor!
Some - slican igrac kao Dijara, mlad mozda i bude nesto od njega
Maksimovic - nepotreban
Edgar - nepoznanica, mada Brazilac je Brazilac, moze svasta da bude...
Devic - nepotreban
Jankovic - Kanadjani neka se drze hokeja
Stamnekovic - bilo koji golman je bolji od ovih sto imamo
Tagoe - mogao bi da bude pun pogodak, ali ako taj dodje ja se besim... toliko se provlaci po novinama, da mislim kako taj covek uopste ne postoji
Lazetic - neko ga je uporedio sa Koromanom, ako bude igrao i ostavljao srce na terenu kao Ognjen, dobro nam dosao...
Rankovic nepotreban, Bunjin drugar, koji nema gde da igra...
Vranjes - nepotreban
Od Markovica i Kovacevica nema nista, za prvog onako melanholicnog mi i nije zao, ali bi za Darka dao sve ove prethodno navedene !!!

A SADA INFORMACIJA IZ PRVE RUKE !!!
ZVEZDA PRELAZNOG ROKA CE BITI MIRKO BUNJEVCEVIC, MOJ SKOLSKI DRUG I RODJENI BUNJIN BRAT !!!

MareCzv

pre 15 godina

Koja je poenta napokon oterati igrace tipa raskovic,banovic,djordjevic i njima slicne ako se dovodu potpuno isti igraci ako ne i gori samo sa drugacijim prezimenima.....?!
Vidim blizi se bojokt jos jednog naseg kluba....

Razocarani Delija

pre 15 godina

Ovaj video od Subasica je ubrzan bar 1x da zna malo bolje da dribla ispalo bi da kupujemo Ronaldinja.Bolje da smo uzemi onog "coravog" centarfora iz Kazahstana.

objektivan

pre 15 godina

aaaaloo...pa cemu ovakvi komentari...pa vi ko da ne zivite u Srbiji?! Kukate na sav glas...pa odakle pare za bolje?! Jeste li vi zdravi!? Ceo tim prosle sezone je bio katastrofa...mora sve iz korena da se menja...a to nije mala stvar...pogotovu ne sa ovakvim budzetom...spustite se na zemlju vec jednom i podrzite trud...

Srecno ZVEZDO!

Delija_serb24

pre 15 godina

Dos Santos iz Bayerna je dobio otkaz. Eto sanse za Zvezdu da dovede tehnicki jakog igraca u naj boljim godinama (25). Sto se tice ovih pojacanja o kojima se toliko pise, ja bih rekao da se oni mogu svi dovesti za jedno 200.000 evra. Vise ne vrijede. Jedino mislim da Subasic nije los a svi ovi ostali su boranija!! Sto se tice Tagoe-a ne mogu vjerovati koliko se o njemu pise a od toga nece biti nista. Ova Zvezdina uprava je smesna i jadna. Pitam se samo za koga ce potrositi ostalih 4,8 miliona evra!??? Spominju kako imaju 5 miliona za transfere a nemaju pare da isplate igrace. To su sve LAZI i MUCKE!! Ja ovom Toplici i Bunjevcevicu vise ni rijeci nevjerujem!!! Pitam se samo da li je to sto je Bunjevcevic naucio u Engleskoj!!!! Ode moja ZVEZDA u propast!!! Motke u ruke i da ih bijemo!!!!

pedja sin

pre 15 godina

90% ovih najavljenih pojachanja je toliko istroseno i beskorisno da bi se na kraju zadovoljio dovodjenjem samo golmana Stamenkovica...

Zare

pre 15 godina

Nažalost, stvari neprijatno podsećaju na predhodne sezone. Najavljuje se dolazak jako puno igrača (u zimskom prelaznom roku najavljeno je preko dvadeset!), po pravilu ona najzvučnija imena uopšte ne dodju jer im se ne ponudi dovoljno. Skolon sam da verujem da Edgar i Princ ne dolaze sigurno. Postojeći igrački kadar je već raskrčmljen i dobićemo opet potpuno novu ekipu i to verovatno kompletnu tek krajem jula meseca. Dovedeni igarči opet duže vreme neće moći da se uklope u sastav pogotovu ako su stranci jer će biti izloženi bojkotu od strane domaćih igrača pritisnutih od strane zavaničnih i nezvaničnih menadžera. Tako ćemo i posle tri meseca delovati neuigrano pa će se lavina plaćenih novinara sručiti na trenera i pojedine igrače, naročito strance. Sledi smena trenera i odlazak pojedinih igrača proglašenih za netalentovane.To je scenario koji je se ponavljao zadnjih nekoliko sezona i bojim se da je repriza u toku. Daj bože da nisam u pravu.

Топ!!!

pre 15 godina

@6trox

Добићеш срчку полако... Има текс и о Паризану, слободно га прочитај, а Звездине прескочи!

Што се Звезде тиче иста прича као и сваке године. Дај Боже да грешим.

naivcina

pre 15 godina

odlaze svi koji nesto valjaju, a dolaze trajko trajkovic, pera peric, pera detlic i pera kojot super genije. kako iskusno odradjen prelazni rok

Technomax

pre 15 godina

I umesto da dovedu 3,4 kvalitetna igrača,koji bi ukupno koštali oko 5 miliona,oni dovode Subašića & Co.
1. Kvalitetan golman (Stojković-Sporting 1.3m€)
2. Kvalitetan štoper (Karl Svensson-Caen 800.000€)
3. Kvalitetan srednji igrač(Lazetić može 0€)
4. Kvalitetan napadač (Ljuboja 1m€)

Eto to je ukupno oko 3 miliona,pa neka bude i milion više,vredi...

sone kv

pre 15 godina

ja sam do sada u komentarima bio kriticar ali vreme ce pokazati sve,samo mi nije jasno zasto grobari komentarisu nase stvari.POZDRAV ZA MOJU BRACU DELIJE UZ KOMENTAR (NEKO PAMTI BARI NEKO FLJAMUNTARI).

Shomy

pre 15 godina

ja ne znam zasto objavljujete neke komentare...
ljudi,smesna su pojacanja,svi znamo kako utice na ekipu puno novih igraca. A to sto mi PARTIZANOVI navijaci gledamo vasa pojacanja je to sto gledamo koliko ce nam zanimljivo biti sledece sezone,ne brinemo se mi koliko ste jaki,vec koliko ste slabi... i ovi sto pisu za kupovinu titule...uzas...svasta!!!! i da ima tu i 2 promila istine,koja je razilka izmedju nas i zvezde??? kao da niste ni jednu titulu kupili.fudbal nam je toliko cist da to nije normalno pa sad odjenom partizan kupio titulu!!! prihvatite realnost,mi smo prosle,mozda i ove uzeti titulu,vi one tamo i u krug...kad ce ljudi vec jednom shvatiti...

p__f__c

pre 15 godina

PA OVAJ MALI " Branimir Subašić " BOLJI OD RONALDINJA . . . hahahahahahahaaaaa

extra pojacanja - samo tako nastaviti - i onako su kvalifikacije za KUP UEFA svake godine . . . :-)))

Sale bgd

pre 15 godina

Ja uopste nisam takav pesimista kao vecina ovde. Toplica je u Zvezdu dosao da napravi klub, da je digne na noge, da zaustavi agoniju u koju ju je Piksi slao. Rezultati su manje biti u naradene 2-3 sezone, docice oni sami po sebi pred kraj Toplicinog mandata kad klub finansijski bude stabilan. Igraci koji sada dolaze su samo prelazno resenje. Ono sto je bitno jeste da se na Marakani radi, stadion se renovira, ekran ce biti postavljen, bice uradjene prostorije po ugledu najvece evropske klubove, tv. E tek tad treba se pravi ekipa koja bi igrala ligu sampiona, jer jedno sa drugim u ovakvim uslovima jednostavno ne ide. Treba samo strpljenja i ja verujem da ce Zvezda opet biti vrlo jaka i stalni ucesnik lige sampiona.

северац

pre 15 godina

Подршка Буњевчевћу и пре свега Спасојевићу. Не могу да кудим нешто што још нисам видео, а Аршавина и сличне не могу очекивати код нас. Уосталом ко је знао за Кастиља, Мореиру, Гаја или Дијару (играо у Зрињском), пре него што су дошли у наш фудбал!!!
Гласајте само за позитивне, афирмативне ствари, јер тиме враћамо наду у наш фудбал !!!

Ulixes

pre 15 godina

Tako je Zemane, metlu u sake, i oslobodi nas se raznih Raskovica, Trajkovica, Tutorica, Randjelovica i slicnih. Sto se potekcijalnih pojacanja tice, vidim da su tu uglavnom drugoligaski fudbaleri (mislim na coveka koji je iz drugoligaskog Pirota otisao u anonimnin klub u Portugalu) i neprovereni stranci. Nadam se da cemo dovesti kao sto Zeman trazi 9 dobrih igraca, a treba promeniti i golmana, ali nisam siguran koliko je Stamenkovic dobar golman. Koliko sam ga gledao, a nisam propustio ni jednu utakmicu u Krusevcu, on moze da brani korentkno a i da primi gol iz neke bezvezne situacije, sto me podseca na Smucija, nista specijalno od njega nismo videli.

miljan

pre 15 godina

flameri..kako vas nije sramota..prosle godine kad su dovedena extra pojacanja, svi ste bili odusevljeni, pa kad nisu nista pokazali (ne ulazim u razloge), onda ste ih pljuvali..sad opet ne valjaju, pa ako ne dao bog, budu dobri, bit cete uz njih..stvarno mi niste jasni..volim zvezdu koja ce nadziviti i mene i vas i igrace i predsednika kluba..zato se ne sekirajte vec dajte malo podrske

red star

pre 15 godina

neverovarno da grobari najvise komentarisu zvezdina pojacanja nek prvo pogledaju koga su oni doveli a o onom komentaru da b92 najvise pise o zvezdi pa to je normalno kad je zvezda nas najveci i najuspesniji klub a i zanimljivije se stvari desavaju u zvezdi sto se tice pojacanja grobari menojta da brinete uskoro ce da se iznenadite kad vidite ko dolazi u zvezdu to je i bunjevcevic najavio dupla kruna stize na marakani sledece godine sigurno

slovenac iz praga

pre 15 godina

Zeman je bio jedan od konkurenata za klupu Ceske reprezentacije,ali su odustali..a neznam dali je on dobro rjesenje...nisam zvezdas,ali pojacanja su katastrofalna,i neznam koje su to kombinacije kad se Zeman,kao trener sa pedigreom,zadovoljava takvim pojacanjima i takvim budzetom sto ga ima zvezda....ispod 1.5 mil. eura odstete i 300 000 min. godisnje place nista nije pojacanje...odes malo zapadno a imas Mamice koji placaju milionske odstete,ali zarada se vidi..dinamo scauting agency u Buenos Airesu,Sao Paolu,a isto u Sydney i Melbournu..slovenacki je futbal u knock outu,ali nevidim prespektivu...nekada su velika slovenacka imena selila do Beograda,nazalost,vremena se mjenjaju

salelesa

pre 15 godina

Od ovih pojacanja, najbitnije bi bilo dovesti Kovacevica!!! N3e mogu da verujem da neki na ovom forumu osporavaju njegove kvalitete! On je prvi strelac Olimpijakosa, razvalio je Real u Atini... Dovesti Stamenkovica i Aleksica, a ostali manje vise... U sustini sve je to isto, svake godine iste price.... A mi se i dalje lozimo, kao, stvara se evropski tim, tralalala... Isto se odnosi i na grobarcine.

Srbija

pre 15 godina

pa sto se pravite pametni ??! nikad nije dobro ,pa da nam dovdu ronaldinja mi bi rekli da uprava nema pojma. pa nismo mi pametniji od njih ! nek rade oni rade svoj posao kako najbolje znaju a mi ljudi da se vratimo na stadion i eto nema lige sampiona eto nama i ronaldinja !!! ae uzivajte i nemoj da se nervirate ....pozz

Ivan

pre 15 godina

Evo posto neko gore rece "Kupite mene..." da se i ja ponudim.Dajte mi 100-200 hiljda evra godisnju platu,stavite me kao centralnog blokera,onaj ko prodje pored mene,poljubicu ga u bulju,ili je super-men ili,boljeg defanzivca necete naci za te pare,evo povescu i drugara da budemo tandem,eto mozete i da nam podelite gore navedenu sumu,dosta je,bicemo stub odbrane naredne sezone,pored nas golman vam i nije potreban

Daniel

pre 15 godina

Kako su krenuli,prodace ceo igracki kadar.Prodali ceo "prvi tim" a kao zadrzace Kastilja. Pa Kastiljo je jos prosle godine trebao da ide iz Zvezde,ali je odlucio da ostane. A ako oni misle da sa ovim "omladincima" od 30 godina naprave nesto u Evropi i da uzmu titulu, pa onda stvarno nisu normalni!!!

Beca

pre 15 godina

Mali dodatak rednom broju 42, gde su ova dva kluba poredjena. Izostavljeno je finale kupa UEFA protib Borusije, valjda 1978., i cela Evropa zna kako nas je sudija tu pokrao. A zna se i kako je Partizan prosao u Ligi sampiona koju toliko pominju... ne znam zbog cega... I jedno pitanje za grobare: da li ste i kad ste pobedili neki veliki tim, ali zaista veliki evropski tim? Ja se nesto ne secam...

kokan87

pre 15 godina

@6trox
Jedini razlog zasto je Zvezda ovako opsiran prostor na ovom sajtu zauzela jesu potezi istog kluba u odnosima sa javnoscu. Dosao Zeman da se ponudi Zvezdi, mi ga onako, radi reda primili, kad ono - eto ga na promociji novog trenera! Sve sto se desava u klubu je tajna dok u jednom trenutku ne iznesu 10 bitnih informacija, odatle i ovoliko texta :)
OK su ovo igraci, samo to je prva tura, ne zaboravite moje reci ;)
A danas sam procitao jednu katastrofu u Novostima > menadzer Kastilja kaze da ne postoje ni minimalne sanse da isti ostane u Zvezdi i cudi se da Zvezda uopste pomislja na tu opciju!!! Koji bezobraznik, i kakva je to liga u kojoj menadzeri kolo vode?! Tako je i Partizan mogao da ostane bez Dijare!

Aca-28-

pre 15 godina

Mislim da grobarima nemaju pravo da komentarisu nista. Zvezda nije imala najsjajniju sezonu ali videlo se sta se desava kad je Jokanovic preuzeo klub. Taj covek nicim ne moze da iznenadi nijedan ozbiljan klub. Zato gledajte svoja posla a zvezdu ostavite na miru. Koliko god titula da osvojite u derbiju ce te uvek gubiti i nikad necete biti ni upola uspestni kao zvezda. Zivi bili pa videli sta ce se desiti sledece sezone.

Svetogorska

pre 15 godina

Samo informacije radi. Princ Tagoe (njegov menadzer) trazi 300.000 evra godisnje + obestecenje maticnom klubu. Da li je neko uopste gledao uzivo kako igra ovaj momak? Kupovina macke u dzaku

Vladoooo!

pre 15 godina

jesma delija al ove delije mi idu na zivce sta bi vi teli kako ne svatate da niko nece da dodje ovamo.kazete ocete stojkovica on bi hteo da se vrati ovamo covek mozda ode u mancester da bude drugi golman kad van der sar se povuce i vi ga hocete u zvezdu govorite za onog iz azerbejcana da je kao barkos i itd pa pogledajte snima pa recite jel brz,dobru zavrsnicu,prodoran,pa vece sanse partizan ima da dovede bolje igrace nego mi jer oni idu kvalifikacije u LS tako da cutite budite zadovoljni onim sta dobiejmo jer ova su sodlicna pojacanja cerujete mi sem 2 ovi sotali ce biti super za zvezdu
IDEMO U KUP UEFA!

denke

pre 15 godina

1.Opet se javljaju grobari kao oni ce nas u derbiju da pobedjuju i tako dalje , u zadnjih 10 god. mozes na jednoj ruci da izbrojis broj pobeda partizana nad zvezdom !
2.Vama kad su dolazila pojacanja kao sto su Vjestica , Cadikovski vi ste o njima pricali kao da su madjionicari pa gde je tu realnosr !
3. Molim grobare da ne komentarisu puno na temama Zvezde, ako vec imaju kompleks ne moraju da ga toliko isticu !

Sekula the Kovach

pre 15 godina

Opet ista prica: -"Pojacanja ce doci u toku priprema"... ma mozda i posle priprema...
A kao, fazon probacemo da zadrzimo Kastilja. Ocemo K.
Jedini covek koji je 100 % zasluzio da ostane ce otici, a dostojnom zamenom ce se proglasiti neki tamo iz Kanade sa koledza ili neka isluzena raga ako i pristane da dodje u Zvezdu.
Ipak, ne zelim samo da kritikujem, vidim da je dosta i mladih, koji se najavljuju kao pojacanja i uz kvalitetan rad (ako trener ostane isti bar godinu i po) se mogu uigrati i uklopiti u dobru celinu.
Pohvala za tekst (iako deluje kao da je narucen), pisite sto vise o mogucim Zvezdinim transferima, hocemo da smo u toku 24h/dan

Zoran

pre 15 godina

Vukasin Devic
Dejan Jakovic
Aleksandar Rankovic

Ove ostale i mogu da smislim u zvezdi ali ovu trojicu anonimusa jako tesko, stvarno ne razumem zbog cega oni dolaze.
Inace Ivan Randjelovic je prodat Visli za 300.000e.
Marijan Markovic ima ugovor sa Dinamom iz Kijeva na jos jednu godinu, tako da u koliko bi zvezda zelela da ga dovede morala bi da plati oko 2.000.000e
Darko Kovacevic takodje ima jos godinu dana ugovora sa Olimpijakosom, cujem da je interesovanje pokazala i neka ekipa iz Turske
Za Jestrovica je interesovanje pokazala i Austrija iz Beca.

o boze...

pre 15 godina

@zoran

ukasin Devic
Dejan Jakovic
Aleksandar Rankovic

Ove ostale i mogu da smislim u zvezdi ali ovu trojicu anonimusa jako tesko

Aleksandar Rankovic je anonimus???

Koliko godina imas 10 ?

ko-ometator

pre 15 godina

pazi komsija sto se bave tudjim poslom. Oni imaju nos dovoljno velik da se iz humske gura na Marakanu i svugde po Srbiji. Ona komunjara od Karadzica sa svojim "drugom" Djorom nas fudbal je doveo ovde gde je sada a oni pricaju price o nekoj jadnoj situaciji... To sto se bave nasim poslom znaci da im partizan nije dovoljan pa oce i zvezdu da blate. Kakva je to gamad nebi me cudilo da opet zbog njih nagrabusi klub u kvalifikacijama...

jasno?

pre 15 godina

MARAKANA je u brazilu? da,da i u brazilu ima marakana!!!! A za sve ne obavestene JNA je blizu MARAKANE!!!! da neko ne daj boze ne shvati pogresno,kada sam rekao blizu,mislio sam geografski blizu jer u svemu ostalom su JAKO,JAKO daleko od nas i nase MARAKANE!!!!!

zile

pre 15 godina

Bunjevcevicu sta radis bre?????

Pa covece ti treba da pojacas Zvezdu a ne da je oslabis!
Kakva su ovo pojacanja?
Silne pare ces potrositi na ove ispod prosecne igrace??

Sramota!

korektor

pre 15 godina

@Nikola

Zemljace, otkud u rubrici medjunarodni trofeji "finalista Kupa sampiona '66." i "ucesnik Lige samiona". Kakvi su to trofeji? Osvojeni? Ucestvovati i osvojiti nije isto.

TopZr

pre 15 godina

ewo neki lik se zali kao djaja,piksi lopovi kao sad ce i toplica hehe pa ajd da nam to kaze cukaricki ili ne znam ni ja ko nego oni pa gde vam je bjekovic i onaj drugi..
najbitnije da ostaje KOROMAN ako ostaje i MILIJAS a jos da ostane mada sumljam miliovanovic i burza sav ostali tim moze da se proda ako ovi ne lazu pa dodje KOVACEVIC bice to strasno...

Djole DELIJA Kg

pre 15 godina

E, citam ove komentare, i razmisljam, vi sve znate, koga treba dovesti, koga prodati, aj kad ste tako pametni kazite sta da radimo da ne propadnemo. Mislim da su ova pojacanja dobra i da ce se posle tri cetiri utakmice uigrati i naravno razbiti GROBARE!!! Pozdrav za sve delije!

ja

pre 15 godina

(Stewa, 26. jun 2008 00:28)
decko taj ljuboja je gori od jestrovica i jos 1 m e za njega ja ga ne bi uzo za cabe smesan je sto je igro igro je

Wlada88

pre 15 godina

Ljudi ajde pustite da Zeman napravi tim, valjda je zato i doveden, pa cemo posle suditi da li igraci vrede ili ne...

Sto se mene tice treba pokupiti ove mlade igrace kao sto su Aleksic, Tadic, Stamenkovic, Mijailovic, pa i Tagoe... a sto se tice starijih Kovacevic ima 35 godina! Svaka njemu cast za sve do sada sto je pokazao tokom karijere ali je malo mator za Zvezdu, pa necemo da pravimo dom staraca!!! Isto vazi i za Lazetica i kompaniju!

Nadjite mlade i perspektivne igrace! Ubacite nekog iz mladjih kategorija, sigurno da ima odlicnih mladih fudbalera, UVEK IH JE BILO U ZVEZDI!!!

pozdrav.

DELIJA-Knjazevac

pre 15 godina

tagoe i subasic su dobri igraci, brzi su i imaju tehniku za mene su oni najbolji!!! a vi grobari nemojte vise da se ubacujete i da komentarisete nasa pojacanja, nemoj toliko da vam je krivo.TAGOE je ovakav SUBASIC ce onakav, videcete uskoro kad vam pocnu cepati mreze!!! osvojili ste titulu i opet imate manje lovu od ZVEZDE za pojacanja hahaha smesno!!! NAJBOLJI SMO DELIJE

Dead man walking

pre 15 godina

Mislim da grobarima nemaju pravo da komentarisu nista.

(Aca-28-, 25. jun 2008 18:56)

Zabrani nam.

Elem, komsije, ne znam koliko ce ovi biti pojacanja. Cini mi se da bi samo Stamenkovic i Bisevac bili proverena pojacanja. Ove crnce ne bih da komentarisem, jos ih nisam gledao. Ali nesto mi govori da se sa Subasicem, Lazeticem i Miailovicem necete leba najesti (govorim o Evropi). No, da vidimo...

Zoran

pre 15 godina

@o boze...

Da jos mi reci da je Aleksanda Rankovic najbolje resenje za zvezdu i da za njega ima mesta,u ekipi kao sto je zvezda, da se ne lazemo, ovo je smesno, covek ima 30 godina, mozda ga i nisam trebao smestiti u anonimuse, sta sada treba da dovodimo sve igrace kojima je istekao ugovor, da bi sto manje para potrosili,On je iz Rada presao u Vitese tamo bio 3 sezone i potom u Deen Hag igrao covek u drugoj ligi. Kvalitet nema sta. Ma i to bi bilo ok da nema 30 godina ajd da je neki mladji igrac pa jos da i kazes karijera je pred njim. Da se Bunjevcevic ili neki njegov rodjak ne krije pod ovim nick-om. Gledaj malo sa realnije strane, voleo bih da gresim i da ovaj igrac da veliki doprinos za tim da bude vazan sraf u ekipi ali mislim da je to tesko moguce.

rrrr

pre 15 godina

Najbolji su ovi sto se loze da se dovede Aleksic i Tadic...znam coveka iz uprave Vose,neki Ruski klub im je posle onog prvenstva u Turskoj nudio 7 miliona dolara,i glatko su odbili...nesto nisam siguran da zvezda moze vise...nudila je Zvezda za Kacara i vise nego neki evropski klubovi pa su bili spremni da ga prodaju za manje pare u Evrope pre nego za vece Zvezdi...Tadica da i ne komentarisem...

Stewa

pre 15 godina

I umesto da dovedu 3,4 kvalitetna igrača,koji bi ukupno koštali oko 5 miliona,oni dovode Subašića & Co.
1. Kvalitetan golman (Stojković-Sporting 1.3m€)
2. Kvalitetan štoper (Karl Svensson-Caen 800.000€)
3. Kvalitetan srednji igrač(Lazetić može 0€)
4. Kvalitetan napadač (Ljuboja 1m€)

Eto to je ukupno oko 3 miliona,pa neka bude i milion više,vredi...
(Technomax, 25. jun 2008 18:54)

Ok,bravo za tebe,ali mnogo igras menadzera,a pritom gledas transfermarkt.Lepo je to,i meni je u zvezdi igrao Svensson,Ponce,Ederson(Nice)Saivet,Briand,Marveauz....ali ovo ti je realnost...Za takve igrace treba dati mnogo vise od te cene,pritom takav igrac da bi igrao u Srbiji treba da ima platu minimum 500 000 evra godisnje.A to nijedan covek u Srbiji nece dati...povredis se ili slabo odigra cela ekipa i bacis te pare.Pa lucarelli sa 30 i nesto godina u shakhtar primao preko 3 miliona,a u italiji ne bi dobio ni milion.Ako hoces da dovedes igraca u TANZANIJU,moras da das pare da bi se on TANZANISAO:))))Ali generalno scouting zvezde je zaista slab.Mislim da postoji zelja da se ojaca ekipa ali oni jednostavno ne znaju sta da dovedu.Salas je odlican fudbaler bio,ali pre nego sto je dosao u zvezdu(imao opasnu povredu i karijera krenula nadole),takve igrace treba dovoditi kad im pocinje uspon karijere i forme.

Ako tako gledas managera,daj neka pogledaju REIMOND MANCO(18 godina,igrao cak i za prvi tim perua,brz,odlicna tehnika),Baba Collins(19 godina,jeftin je na transfermarktu)Ponce-a,Omar Esparza(19 godina,1 milion vrednost)......Ne mora da ih dovedu samo neka ih skautuje zvezda bar:))))A da i,Nicolas Barktoth(15 godina ogroman talenat)...

delija sabac

pre 15 godina

Princ,Kovacevic,Markovic,Lazetic,Stamenkovic,Edgar ok,i mozda ovaj Subasic ! A ostali ne znam koliko je pametno. Samo skinite ovog Randjelovica sa gola molim vas !

018

pre 15 godina

Svaka cast za opsirni tekst. Nisam zvezdas ali sam sa merakom procitao ceo tekst jer je lepo znati sta se sve desava u nasim klubovima, jedino sto nedostaje jeste i iznos transfera ali s'obzirom da je ovo Srbija razumljivo je. U svakom slucaju lepo je procitati ovako nesto.... Svaka cast ekipi iz B92!

otkacheni

pre 15 godina

Sacekajmo da vidimo sta ce od ovoga da ispadne i ko ce da potpise. Ne mozemo da komentarisemo ove igrace dok ne vidimo kako deluju kao celina. Citam preko 100 besmislenih komentara od ljudi koji nisu ni culi za ove ljude do juce. Nikada ne citam vesti o Partizanovim pojacanjima, tako da ne znam zbog cega onaj nesrecnik [@6trox]ostavlja onoliko komentara... Mozda je prikriveni zvezdas, pa ga zanima sta se dogadja u klubu?! I imam jedan predlog za B92. Otvorite neki forum gde ce da se pljuju veliki navijaci nasa dva najtrofejnija kluba... Ne moram na svakoj vesti o Zvezdi da citam ove gluposti od komentara. Pozdrav!

Sale PK

pre 15 godina

Kad bude pisalo odlazi TS,mali Misko i ostala bulumenta,a dolaze Jugovic, Mihajlovic,itd bice nade.Ovo sada je bacanje prasine u oci.

zvezad zauvek

pre 15 godina

oce mi neko reci sta je sa Tomovicem novim Vidicem?Njega je bunja zaboravio!odlican par Toma-Gaj.Dajmo podrsku Tomovicu!!!i jos nesto bih zamolio ove miseve da gledaju u svoje dvoriste a ne u dvoriste najveceg kluba na balkanu,a i sire!!kad nas ''samo'' budete stigli u titulama javite se,a za ostalo da ne pricam jer tako delije!!!!

Realni grobar

pre 15 godina

Za prave igrace treba mnogo para pa ni to ne garantuje dobre evropske rezultate!Mala je razlika izmedju igraca 1. i 2.lige zato ne treba nikog potcenjivati.Svi pricaju Tagoe extra pojacanje,Edgar pojacanje a niko ih nije ni video!Mijailovic je dobar igrac ali samo ako resi problem u glavi!Zvezda nije imala toliko los tim prosle sezone koliko je taj tim bio lose ukomponovan i uopste nije trebalo dovoditi 10 igarca neko 3,4(i mozda jos 2 mlada posto zvezda ima ocajnu omladinsku skolu)!Partizan je doveo prosle godine Zuku,Dijaru i Moreiru i to je bio pun pogodak,aali zato sto su dobro ukomponovani,svako zna sta radi!Nadam se da cemo sledece sezone gledati kvalitetne derbije,a ne gresku do greske!Znaci sve je do trenera!

SasaJ

pre 15 godina

A evo sta se o transferu Tagoe kaze u Gani:
Transfers of Saturday, 14 June 2008 Next Article
Ittifaq demand US$3m for Tagoe
Saudi giants Al Ittifaq have told two Italian clubs that they must pay US$3m if they are to sign Ghana striker Prince Tagoe.

Serie A sides Cagliari and Atalanta have expresssed interest in the striker who was one of the highest scorers in the Saudi league this season.

Al Ittifaq have already turned down a US$1.5m bid from Serbian side Red Star Belgrade inisisting they want Tagoe to remain at the club.

The Saudis softened their stance on Friday as they have told the striker's agent that he can leave for the right amount.

"I have been holding talks with officials of Al Ittifaq today and they have agreed that Prince can leave for US$3m," Benedict Lodonu told Football365.co.za on Friday.

"We have told them that the player wants to player wants to stay in the Ghana national team and playing in Serie A will enhance his chances."

Tagoe is currently on international duty with Ghana in Gabon for their 2010 qualifying campaign on Saturday.

Stefan

pre 15 godina

Ljudi sta je sa vama..Prosecni spanski,italijanski,engleski igraci vrede po minimum 5,6 miloiona evra..zvezda nema toliko para a i kad bi imala i dovela jednog ovakvog pljuvaci bi se odmah javili i rekli kako je za te pare moglo da se dovede nekoliko dobrih igraca..ukoliko pored baste i andjelkovica koji su vec otisli,odu tutoric jestrovic i ranjdelovic,,i umesto ovih petoro mesta zauzmu markovic,bisevac,stamenkovic i tagoe koji je u najgorem slucaju samo brzi od jestrogola i sigurno ce primerenije da se ponasa na terenu od njega...a ako bronovicki ostane bar ce zauzeti mesto andjelkovica..tako da to bi vec bio sasvim solidan tim..a ako neko nije zadovoljan radom uprave neka skupi sam 50 miliona evra pa neka pravi tim za ligu sampiona...pozdrav svim pravim navijacima crvene zvezde..

Realno...

pre 15 godina

Nisu mi bas najjasnija ova prepucavanja oko toga ko je doveo bolje igrace,ili ko je doveo gore igrace...?! Prvo i osnovno,u fudbalu,kao i u svakom drugom sportu mnogo drugih faktora utice na rezultat ekipe...Pre svega uigranost ekipe,atmosfera u ekipi,fizicka sprema,volja,zelja... Drugo ako malo pogledate,Partizan je ranije oformio ekipu,ima jasno izrazene ciljeve,pobednicku i drugarsku atmosferu,pa cak i da ima slabije pojedince kao tim deluju ozbiljnije i ambicioznije!!!!!!! Drugo Zvezda jos nikog nije zvanicno dovela a i ne zna se ni ko ce ostati??!!! Nek me neko demantuje...ako gresim!!!!!

doktor

pre 15 godina

Uzmite mene!!!!! 84god 183, 75 dzabe sam. nemam ugovor. zalagacu se maksimalno, a hocu i u Sremu da igram. ne trazim mnogo!!!! 300eura mesecno!!! pozicija nije bitna! za te pare igram sve!!!

zoki

pre 15 godina

ne znam zaista ima li sve ovo smisla.ja sam jedan od onih navijaca zvezde koji su je pratili kad je osvojila kup sampiona.mogu slobodno da kazem da idemo na vrlo niske grane.kakva su to pojacanja,sta je to ljudi.zalosno je to.zvezda je veliki klub i ne moze i ne smije u njoj da igra svako.

somborac

pre 15 godina

tim za predstojecu sezonu.golman stamenkovic,odbrana gaj ,bisevac,brono,marjan markovic,zadnji vezni kastiljo ili adekvatno pojacanje,sredina milijas,koroman,burza,napad princ i edgar,sasvim solidna ekipa,za nasu ligu sampionska a za evropu uz srecu sesnaestina finala kupa uefa,to je cilj zvezde za ubuduce a posle toga budzet 15 milki pa ls!

dejan

pre 15 godina

Ljudi,stvarno smarate...kao vi ste nekad gledali ove igrace pa znate za njihove kvalitete?!aj na kraju sledece sezone kritikujte Bunjevcevica,ako ne bude rezultata.

Johnny

pre 15 godina

Bejra Mar ima odlične odnose sa srpskim igračima i tržištem, a prošle sezone poslovao je sa Partizanom – tamo je otišao Borko Veselinović, a odatle došao Lamin Dijara........doso iz portugala a? JA BRE I NE PRATIM NAS FUDBAL AL ZNAM ZA DIJARU I DA JE DOSAO IZ BOSNE ..znate one likove sto izbacise partizan i to sa 11 golova u svojoj mrezi

Milan Sd

pre 15 godina

Neko je vec prokomentarisao u vezi Bisevca..Ma decko je cista vezara i samo sam molio dan kad ce da ode iz naseg kluba..Ista prica je i sa Marjanom Markovicem..Trci kao muva bez glave-tipa Andjelkovic,plus grobar fuujjj.Drago mi je sto se trude da dovedu mlade fudbalere-bar se nadam da ce dvojica ili trojica da bar prikazu nesto u buducnosti..Za neke fudbalere ne mogu nista da komentarisem jer ih nikad nisam gledao,ali zato o groblju mogu uvek,jer mladi partizani kad gledate one kolone o vecitim derbijima uptajte se zasto ima vise neresenih utakmica-nego vasih pobeda..A i ova pojacanja su pojacanja za nasu brdsko-planinsku-beton -super ligu...A za dalje-VIDECEMO.......

Stručnjak

pre 15 godina

Ala ovaj Bunjevčević sere de toliko poznatih da dovede iz inostranstava nema para. I ako dovede ko garanzuje da su dobri. Treba se uigrati. Uprskaće

Luka Zivkovic

pre 15 godina

Super je sto bunjevcevic zeli da poboljsa zvazdu ali mislim da je malo preterao sa transferima.Mislim da ce ta zvezdina ekipa proraditi u drugom delu sezone sto nije isplativo za kup UEFA.