Nedelja, 22.06.2008.

18:42

Srbija osvojila Svetsku ligu

Izvor: Nina Kolundžija

Srbija osvojila Svetsku ligu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

kako rece onaj monteniger,sacekajte SRBI ko visoko poleti...A ja kazem ko visoko poleti pobedi 13 3.ha.ha. svaka cast Montenigersima na malo jacem treningu.he.he.he.

GraveDigger

pre 15 godina

Браво момци, као и увијек читава Српска је уз вас. Видимо се на олимпијском трону ;)

zderavko

pre 15 godina

Čestitke za srpske igrače! Bravo momci.

Naravno, svaka čast i braći crnogorcima na uspehu, nije malo 4. mesto, i mi smo ga mnogo puta zauzimali teškom borbom.

TOMZG

pre 15 godina

Hej el mago ,pa svjetsku ligu ozbiljne reprezentacije uopće ili ne igraju ili ne dolaze u najjačim sastavima ,zato ste i osvojili zadnjih nekoliko turnira.To vam je isto kao i u skijanju , gdje pored svjetskog kupa najbolji skijaši ne rado idu na svjetska prvenstva.A što se tiče vaterpola, imate te 4 zlatne, ali mađari u zadnjem periodu imaju 2 zlata sa OI i 2 zlata sa SP,Hrvatska jedno zlato SP, tako da ne možete pričati da ste sve osvojili.Jer osvojeno od strane mađara ima daleko veću težinu (OI ,SP, 2+2).Klupski vaterpolo ne moramo ni komentirati.Hrvatska je najviše osvojila. Rukometno gledajući 2. ste liga. U nogometu bi moglo lako biti da smo pobijedili evropskog prvaka (Njem) ili Rusi koji su samo zbog nas na tom prvenstvu (Engleska).

butko

pre 15 godina

svjetska liga-takmicenje da se uzme koji euro...a tek je smisao izgubilo ovo ljeto kad se odigrava pred ep i oi....stoga,bez euforije...sta ste se napalili...srbiji cestitke sto je pripunila kasu vaterpolo saveza!

Bardo Bargro

pre 15 godina

Hvala Denise za to sto si posvetio ovu pobedu nasem prijatelju Nemanji!
Svi mi koji smo ga znali dali bi sve sto imamo da je i dalje sa nama!

Neka mu je vecna slava!

Sale Srbin

pre 15 godina

Sta reci?Ima li ko jaci?Pa da nasi igraju sa samo jednom rukom i nogom opet bi bili prvi i darli redom sa 5-6 golova razlike.Srbija do Tokija

Ponosni navijac

pre 15 godina

@ bbb_zg

Zacepi fino... Vi uopste nikad niste osvojili Svetsku ligu. Samo se seti, kad ste prosle godine osvojili svetsko (posle produzetaka pali nesrecni Madjari)... Znaš koja reprezentacija je malo kasnije na Svetskom kupu (igralo 8 najboljih iz Melbuorna 07) osvojila Svetski kup usred Budimpeste protiv ljutih domacina? E...Zato lepo ti i dalje prati druge sportove (predlazem rukomet) gde ste nesto osvojili a nama pusti sport u kome svaku godinu pozlatimo.

Pozdrav u komsiluk!

P.S. Necu, da ti nabrojim sve nase medalje u mladjim selekcijama (U-16 do U-20) u poslednjih 10 godina.

zoran

pre 15 godina

Neko rece vaterpolo nije popularan..
Za tvoje obavestenje 194 zemlje su clanice FINA organizacije...to ti je medjunarodna organizacija zaduzena za ovaj sport...

nemanja

pre 15 godina

POBEDA DO POBEDE
ZLATNI su u ovogodišnjem takmičenju Svetske lige znali samo za pobede.
Kvalifikacioni turniri u Novom Sadu i Portugaletu (Španija): Srbija - Španija 10:6, Srbija - Rumunija 11:9, Srbija - Rusija 12:4, Rusija - Srbija 8:13, Rumunija - Srbija 3:11, Španija - Srbija 5:11.
Finalni turnir u Đenovi: Srbija - Grčka 10:9, Srbija - Egipat 31:0, Srbija - Kanada 11:4, Srbija - Australija 11:5, Srbija - Crna Gora 13:3, Srbija - SAD 7:3.
srbija 12 ostatak sveta 0... adios

mnenijak

pre 15 godina

Svaka cast na osvajanju svjetske lige.
Madjarska na to takmicenje ne ucestvuje, Hrvatska je ucestvovala sa potpuno drugim timom, Crna Gora je to iskoristila da budu malo zajedno i da odigraju nekoliko jakih meceva iako su potpuno van takmicarske forme. Pa ljudi su sisli sa visinskih priprema 2,3 dana pred put za Genovu. Znaci skoro da nisu pipali loptu.
Ovo nije opravdanje za poraz, ali je opravdalje za ovako ubjedljiv poraz.
Ko je bolji vidjece se na Olimpijadi i EP. Srbija je u svakom slucaju favorit, al nemojte se zavaravati da ste mnogo jaci.

bbb_zg

pre 15 godina

Auuuuu..jake li lige kad na final 4 igraju Autralija i Sad. Halo komšije, nema hrvata i mađara, a španjolci i grci igraju s drugim postavama.Pa s kime se Vi mjerite? Sa Australciima možda...ajde oladite malo i pričekajte europsko i olimpijadu da vas opet spustimo na zemljicu! Pozdrav iz zg-a

marko

pre 15 godina

jel moze neko da mi kaze zasto nije bilo hrvata i madjara na finalnom turniru svetske lige negu su igrali crna gora, egipat, kina itd itd??

bu2nin

pre 15 godina

Izgleda da se neki više raduju što je Crna Gora "samo" četvrta, nego zbog samog uspjeha Srbije.
Crna Gora je navijala za Srbiju u finalu i uvjek će navijati, bez obzira na dio vas koji nas mrzite. Čestitke od mene za prvo mjesto. Čestitke i mojim crnogorskim vaterpolistima na borbi.

tica2610

pre 15 godina

Najvise me je odusevilo sto su pred pocetak Svetske lige govorili da im rezultat nije prioritet, nego uigravanje.... Mislim da nam ni Madjari nisu vise ni do "gacica"....

Svaka cast momci! Lagano, POTOPITE IH SVE!

alal vera alal vera

pre 15 godina

sta reci,vec smo se i navikli na ovakve vesti da ne mozemo realno da procenimo kolike uspehe zaista ovi momci prave.

stvarno svaka cast,srbija vam klice.\\

DANAS JE DAN ZA PO-BE-DU

dule-vu

pre 15 godina

hvala vam momci!!!vidi se kako se bori za svoju zemlju i kako nema nikakvih izgovora nakon naporne sezone!hvala sto nam uvek donesete radost!mogle bi i druge reprezentacije da se ugledaju bar malo na VAS!da hoce DI BI NAM BIO KRAJ!!!

pozdrav iz Vukovara!

Dule grobar

pre 15 godina

Ajde da i vi nesto osvojite u vatrepolu u zadnjih par godina. Doduse trece razredno natjecanje bez najjacih ekipa. Cestitam!
(deda, 22. jun 2008 19:56)

Opet ti. Srbija (mislim na samostalnu Srbiju) je za ove 3 godine postojanja osvojila vise nego vi za poslednjih 15 godina. U ove 3 godine otkad smo samostalni, osvojili smo evropsko prvenstvo i 2 svetske lige sto je vise nego sto ste vi osvajali u poslednjih ko zna kolko godina. A pricam samo za Srbiju, a kad smo bili zajednicka drzava jedini koliki toliki rival na svetskoj sceni nam je bila Madjarska. Ali zapamti, sve to sto su Srbija i Crna Gora kao zajednicka drzava osvojili bar 70% pripada Srbiji (nas selektor, najvise tadasnjih igraca sad igra za Srbiju i uostalom pobeda od 13-3 pokazuje ko je bolji). Znam da si ljubomoran, vi Hrvati kao predstavljate "veliku vaterpolo naciju" i kao 15 godina imate los dan, a kad su konacno osvojili nesto onda se dizu u nebesa. Pa ono sto je Srbija osvojila vi mozete samo da sanjate. Mi smo to SP u Melburnu odigrali lose prvi put posle ko zna kolko godina i ti naso da pricas kako je Hrvatska bolja od Srbije i da nam se podsmevas??? Pa do pre mesec dana si pricao da su Crna Gora i Hrvatska 2 najbolje vaterpolo zemlje na svetu pa sta bi sa Crnom Gorom? 13-3. Neka neka, uverices se ti kao i svi Hrvati u onu staru poslovicu: ko visoko leti nisko pada. Jedva cekam da vidim tvoju reakciju (ako je bude uopste bilo) posle poraza od Srbije, dal bi imao petlje da se javis. Naravno da ne.

el mago

pre 15 godina

@ deda
Cujes li ti sebe? Ama dal ce jednom tim hrvatima postati jasno da smo u svim sportovima bolji od njih!!!
Kosarka...Videce se! Za koju godinu vracamo se tamo gde i treba da budemo! A i proslost govori!
Fudbal...Mozete vi da pricate sta hocete...EP bla,bla! Pojedinacno imamo 2 puta bolje igrace! Samo Djuka lepo da ih sjedini! Vreme ce pokazati!
Tenis...nepotreban komentar!
Odbojka...Ja licno ne znam dal imate peprezentaciju uopste!
Rukomet...Mozda ste trenutno jaci...Al vidimo se u ZG!!!
i konacno famozni VATERPOLO! JESI li ti svestan da mi u roku od jedne godine osvojimo onoliko koliko sve ostale reprezentacije sveta zajedno osvoje u vremenskom periodu od 3 godine!?! Dakle u VATERPOLO svetu ako izrazavamo silu u nekim procentima Srbija 80%,Madjarska 10%,CG 6%...! SVI OSTALI 4%...! aj da vama dam 1,5%! Cisto da ne placete! uff kako me nerviraju iskompleksirani ljudi! Ubuduce takve komentare ostavljaj po hrvatskim(namerno malo) forumima,naravno ako kojim cudom objave USPEH SRPSKE REPREZENTACIJE! ZIVELA SRBIJA!

jugosloven

pre 15 godina

Rezultat će se moći vrednovati tek nakon Olimpijade(delomično i posle EP)jer je to konačni cilj ciklusa.Crnogorcima za utehu da su Porobić i Blažević pokazali vise puta da umeju ekipu dovesti u vrhunsku formu kad je to najpotrebnije.Da li je to i Udovičić ???

Partizan Chisinau

pre 15 godina

I am from Moldova.Bravo Sbija and Respect.Good luck at Beijing 2008.Your water polo team is the best in the world!!Srbija Champion!!!

Srbimir

pre 15 godina

Cuj!-"vaterpolo nije popularan sport"..."vaterpolo ne gleda i ne igra vise od 10-ak zemalja" sveta!!!
Pitanje:"Koliko zemalja igra hokej"?!;-koliko god da igra medalja u hokeju je "teska" i znacajna kao i u vaterpolu(tradicionalnom olimpijskom sportu,starom vise od 110 godina!).Nije ni streljastvo gledano pa se za medalju valja oznojiti!

Aco93

pre 15 godina

@deda
Ne budi ljubomoran, sta ti ja mogu ako su vasi rukometasi izgubili u finalu protiv Danske, fudbaleri ne znaju pucati penal, odbojkasi i kosarkasi nikada nista nisu osvojili, vaterpolisti (jug) pukli u finalu i tako ce nastaviti sa reprezentacijom, teniseri katastrofalni ni jedan u top10... Zao mi je ali je hrvatska jako slaba i nista necete osvojiti!

golman

pre 15 godina

Alal vera smekeri! Oduvali ste sve u toj ligi a sada...
Budite pametni, imate osvojena tri EP za redom ne morate uzeti i cetvrto. Pustite Hrvate i Madjare da se malo umore a vi malo iskulirajte, ako treba budite treci, cetvrti (to mozete sa pola snage)a onda samo za Vujasa iz sve snage na Olimpijadu, da se najbolji igrac svih vremena oprosti od vaterpola okicen olimpijskim zlatom.
NAPRED SRBIJA!!!

Daniel_91_

pre 15 godina

Svaka cast momci....igrom protiv Crnogoraca ste dokazali da ste najbolji na svetu....cestitke na pobedi protiv Australije i sretno na Olimpijskim igrama!Gledacu svaku vasu utakmicu i nervirati se kao da sam ja tamo!
PoZz svima:-)

no

pre 15 godina

Za sve one sto su pricali kako se vaterpolo nigde ne prati i kako je glupo da bude 200 komentara za pobedu protiv Crne Gore.

To sto vaterpolo nije toliko popularan sport, nece mi zabraniti da ga volim. Cuj vecina sveta ne voli pa ajde i mi da ne pratimo. Koja glupost.

Marko

pre 15 godina

Bravo plavi delfini,jedini ste ostali u vrhu od svih ekipnih reprezentacijia u ostalim sportovima koji ponosno brane srpske boje,još jednom bravo MI SMO TA EKIPA,zapalite sve bazene,SVI ZAJEDNO DO ZLATA JER SA VRHA NEMA NAZAD,cela Srbija je uz vas.

Hi hi

pre 15 godina

Srpski vaterpolisti završili su turnir u Đenovi bez ijednog poraza, a u subotu su u polufinalu deklasirali reprezentaciju Crne Gore.

Dule

pre 15 godina

Pa vaterpolo selekcija nas jako veliki niz godina nije izneverila ali ja mislim da joj je nazalost malo pa malo paznje posveceno. Svi se ubise za onim fudbalom.

MOMCI SVAKA VAM CAST
zVUCI IZLIZANO ALI TAKO JE

лазар

pre 15 godina

Браво момци,
Лепа ствар и много емоција за све нас,
живот нам није баш нешто леп али је лепо видети овако сјајан резултат,
очекујем нове златне медаље.
Напред за Србију

Ја

pre 15 godina

Браво наши, бравоооооо!!!
Следећи циљеви ЕП и ОИ...
Само тако и то је то ☺☺☺☺☺

лазар

pre 15 godina

Браво момци,
Лепа ствар и много емоција за све нас,
живот нам није баш нешто леп али је лепо видети овако сјајан резултат,
очекујем нове златне медаље.
Напред за Србију

Partizan Chisinau

pre 15 godina

I am from Moldova.Bravo Sbija and Respect.Good luck at Beijing 2008.Your water polo team is the best in the world!!Srbija Champion!!!

Aco93

pre 15 godina

@deda
Ne budi ljubomoran, sta ti ja mogu ako su vasi rukometasi izgubili u finalu protiv Danske, fudbaleri ne znaju pucati penal, odbojkasi i kosarkasi nikada nista nisu osvojili, vaterpolisti (jug) pukli u finalu i tako ce nastaviti sa reprezentacijom, teniseri katastrofalni ni jedan u top10... Zao mi je ali je hrvatska jako slaba i nista necete osvojiti!

el mago

pre 15 godina

@ deda
Cujes li ti sebe? Ama dal ce jednom tim hrvatima postati jasno da smo u svim sportovima bolji od njih!!!
Kosarka...Videce se! Za koju godinu vracamo se tamo gde i treba da budemo! A i proslost govori!
Fudbal...Mozete vi da pricate sta hocete...EP bla,bla! Pojedinacno imamo 2 puta bolje igrace! Samo Djuka lepo da ih sjedini! Vreme ce pokazati!
Tenis...nepotreban komentar!
Odbojka...Ja licno ne znam dal imate peprezentaciju uopste!
Rukomet...Mozda ste trenutno jaci...Al vidimo se u ZG!!!
i konacno famozni VATERPOLO! JESI li ti svestan da mi u roku od jedne godine osvojimo onoliko koliko sve ostale reprezentacije sveta zajedno osvoje u vremenskom periodu od 3 godine!?! Dakle u VATERPOLO svetu ako izrazavamo silu u nekim procentima Srbija 80%,Madjarska 10%,CG 6%...! SVI OSTALI 4%...! aj da vama dam 1,5%! Cisto da ne placete! uff kako me nerviraju iskompleksirani ljudi! Ubuduce takve komentare ostavljaj po hrvatskim(namerno malo) forumima,naravno ako kojim cudom objave USPEH SRPSKE REPREZENTACIJE! ZIVELA SRBIJA!

Dule grobar

pre 15 godina

Ajde da i vi nesto osvojite u vatrepolu u zadnjih par godina. Doduse trece razredno natjecanje bez najjacih ekipa. Cestitam!
(deda, 22. jun 2008 19:56)

Opet ti. Srbija (mislim na samostalnu Srbiju) je za ove 3 godine postojanja osvojila vise nego vi za poslednjih 15 godina. U ove 3 godine otkad smo samostalni, osvojili smo evropsko prvenstvo i 2 svetske lige sto je vise nego sto ste vi osvajali u poslednjih ko zna kolko godina. A pricam samo za Srbiju, a kad smo bili zajednicka drzava jedini koliki toliki rival na svetskoj sceni nam je bila Madjarska. Ali zapamti, sve to sto su Srbija i Crna Gora kao zajednicka drzava osvojili bar 70% pripada Srbiji (nas selektor, najvise tadasnjih igraca sad igra za Srbiju i uostalom pobeda od 13-3 pokazuje ko je bolji). Znam da si ljubomoran, vi Hrvati kao predstavljate "veliku vaterpolo naciju" i kao 15 godina imate los dan, a kad su konacno osvojili nesto onda se dizu u nebesa. Pa ono sto je Srbija osvojila vi mozete samo da sanjate. Mi smo to SP u Melburnu odigrali lose prvi put posle ko zna kolko godina i ti naso da pricas kako je Hrvatska bolja od Srbije i da nam se podsmevas??? Pa do pre mesec dana si pricao da su Crna Gora i Hrvatska 2 najbolje vaterpolo zemlje na svetu pa sta bi sa Crnom Gorom? 13-3. Neka neka, uverices se ti kao i svi Hrvati u onu staru poslovicu: ko visoko leti nisko pada. Jedva cekam da vidim tvoju reakciju (ako je bude uopste bilo) posle poraza od Srbije, dal bi imao petlje da se javis. Naravno da ne.

no

pre 15 godina

Za sve one sto su pricali kako se vaterpolo nigde ne prati i kako je glupo da bude 200 komentara za pobedu protiv Crne Gore.

To sto vaterpolo nije toliko popularan sport, nece mi zabraniti da ga volim. Cuj vecina sveta ne voli pa ajde i mi da ne pratimo. Koja glupost.

Ја

pre 15 godina

Браво наши, бравоооооо!!!
Следећи циљеви ЕП и ОИ...
Само тако и то је то ☺☺☺☺☺

Srbimir

pre 15 godina

Cuj!-"vaterpolo nije popularan sport"..."vaterpolo ne gleda i ne igra vise od 10-ak zemalja" sveta!!!
Pitanje:"Koliko zemalja igra hokej"?!;-koliko god da igra medalja u hokeju je "teska" i znacajna kao i u vaterpolu(tradicionalnom olimpijskom sportu,starom vise od 110 godina!).Nije ni streljastvo gledano pa se za medalju valja oznojiti!

Dule

pre 15 godina

Pa vaterpolo selekcija nas jako veliki niz godina nije izneverila ali ja mislim da joj je nazalost malo pa malo paznje posveceno. Svi se ubise za onim fudbalom.

MOMCI SVAKA VAM CAST
zVUCI IZLIZANO ALI TAKO JE

alal vera alal vera

pre 15 godina

sta reci,vec smo se i navikli na ovakve vesti da ne mozemo realno da procenimo kolike uspehe zaista ovi momci prave.

stvarno svaka cast,srbija vam klice.\\

DANAS JE DAN ZA PO-BE-DU

Daniel_91_

pre 15 godina

Svaka cast momci....igrom protiv Crnogoraca ste dokazali da ste najbolji na svetu....cestitke na pobedi protiv Australije i sretno na Olimpijskim igrama!Gledacu svaku vasu utakmicu i nervirati se kao da sam ja tamo!
PoZz svima:-)

dule-vu

pre 15 godina

hvala vam momci!!!vidi se kako se bori za svoju zemlju i kako nema nikakvih izgovora nakon naporne sezone!hvala sto nam uvek donesete radost!mogle bi i druge reprezentacije da se ugledaju bar malo na VAS!da hoce DI BI NAM BIO KRAJ!!!

pozdrav iz Vukovara!

Hi hi

pre 15 godina

Srpski vaterpolisti završili su turnir u Đenovi bez ijednog poraza, a u subotu su u polufinalu deklasirali reprezentaciju Crne Gore.

golman

pre 15 godina

Alal vera smekeri! Oduvali ste sve u toj ligi a sada...
Budite pametni, imate osvojena tri EP za redom ne morate uzeti i cetvrto. Pustite Hrvate i Madjare da se malo umore a vi malo iskulirajte, ako treba budite treci, cetvrti (to mozete sa pola snage)a onda samo za Vujasa iz sve snage na Olimpijadu, da se najbolji igrac svih vremena oprosti od vaterpola okicen olimpijskim zlatom.
NAPRED SRBIJA!!!

Marko

pre 15 godina

Bravo plavi delfini,jedini ste ostali u vrhu od svih ekipnih reprezentacijia u ostalim sportovima koji ponosno brane srpske boje,još jednom bravo MI SMO TA EKIPA,zapalite sve bazene,SVI ZAJEDNO DO ZLATA JER SA VRHA NEMA NAZAD,cela Srbija je uz vas.

Bardo Bargro

pre 15 godina

Hvala Denise za to sto si posvetio ovu pobedu nasem prijatelju Nemanji!
Svi mi koji smo ga znali dali bi sve sto imamo da je i dalje sa nama!

Neka mu je vecna slava!

bu2nin

pre 15 godina

Izgleda da se neki više raduju što je Crna Gora "samo" četvrta, nego zbog samog uspjeha Srbije.
Crna Gora je navijala za Srbiju u finalu i uvjek će navijati, bez obzira na dio vas koji nas mrzite. Čestitke od mene za prvo mjesto. Čestitke i mojim crnogorskim vaterpolistima na borbi.

mnenijak

pre 15 godina

Svaka cast na osvajanju svjetske lige.
Madjarska na to takmicenje ne ucestvuje, Hrvatska je ucestvovala sa potpuno drugim timom, Crna Gora je to iskoristila da budu malo zajedno i da odigraju nekoliko jakih meceva iako su potpuno van takmicarske forme. Pa ljudi su sisli sa visinskih priprema 2,3 dana pred put za Genovu. Znaci skoro da nisu pipali loptu.
Ovo nije opravdanje za poraz, ali je opravdalje za ovako ubjedljiv poraz.
Ko je bolji vidjece se na Olimpijadi i EP. Srbija je u svakom slucaju favorit, al nemojte se zavaravati da ste mnogo jaci.

tica2610

pre 15 godina

Najvise me je odusevilo sto su pred pocetak Svetske lige govorili da im rezultat nije prioritet, nego uigravanje.... Mislim da nam ni Madjari nisu vise ni do "gacica"....

Svaka cast momci! Lagano, POTOPITE IH SVE!

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

kako rece onaj monteniger,sacekajte SRBI ko visoko poleti...A ja kazem ko visoko poleti pobedi 13 3.ha.ha. svaka cast Montenigersima na malo jacem treningu.he.he.he.

GraveDigger

pre 15 godina

Браво момци, као и увијек читава Српска је уз вас. Видимо се на олимпијском трону ;)

jugosloven

pre 15 godina

Rezultat će se moći vrednovati tek nakon Olimpijade(delomično i posle EP)jer je to konačni cilj ciklusa.Crnogorcima za utehu da su Porobić i Blažević pokazali vise puta da umeju ekipu dovesti u vrhunsku formu kad je to najpotrebnije.Da li je to i Udovičić ???

zoran

pre 15 godina

Neko rece vaterpolo nije popularan..
Za tvoje obavestenje 194 zemlje su clanice FINA organizacije...to ti je medjunarodna organizacija zaduzena za ovaj sport...

Ponosni navijac

pre 15 godina

@ bbb_zg

Zacepi fino... Vi uopste nikad niste osvojili Svetsku ligu. Samo se seti, kad ste prosle godine osvojili svetsko (posle produzetaka pali nesrecni Madjari)... Znaš koja reprezentacija je malo kasnije na Svetskom kupu (igralo 8 najboljih iz Melbuorna 07) osvojila Svetski kup usred Budimpeste protiv ljutih domacina? E...Zato lepo ti i dalje prati druge sportove (predlazem rukomet) gde ste nesto osvojili a nama pusti sport u kome svaku godinu pozlatimo.

Pozdrav u komsiluk!

P.S. Necu, da ti nabrojim sve nase medalje u mladjim selekcijama (U-16 do U-20) u poslednjih 10 godina.

nemanja

pre 15 godina

POBEDA DO POBEDE
ZLATNI su u ovogodišnjem takmičenju Svetske lige znali samo za pobede.
Kvalifikacioni turniri u Novom Sadu i Portugaletu (Španija): Srbija - Španija 10:6, Srbija - Rumunija 11:9, Srbija - Rusija 12:4, Rusija - Srbija 8:13, Rumunija - Srbija 3:11, Španija - Srbija 5:11.
Finalni turnir u Đenovi: Srbija - Grčka 10:9, Srbija - Egipat 31:0, Srbija - Kanada 11:4, Srbija - Australija 11:5, Srbija - Crna Gora 13:3, Srbija - SAD 7:3.
srbija 12 ostatak sveta 0... adios

Sale Srbin

pre 15 godina

Sta reci?Ima li ko jaci?Pa da nasi igraju sa samo jednom rukom i nogom opet bi bili prvi i darli redom sa 5-6 golova razlike.Srbija do Tokija

zderavko

pre 15 godina

Čestitke za srpske igrače! Bravo momci.

Naravno, svaka čast i braći crnogorcima na uspehu, nije malo 4. mesto, i mi smo ga mnogo puta zauzimali teškom borbom.

marko

pre 15 godina

jel moze neko da mi kaze zasto nije bilo hrvata i madjara na finalnom turniru svetske lige negu su igrali crna gora, egipat, kina itd itd??

bbb_zg

pre 15 godina

Auuuuu..jake li lige kad na final 4 igraju Autralija i Sad. Halo komšije, nema hrvata i mađara, a španjolci i grci igraju s drugim postavama.Pa s kime se Vi mjerite? Sa Australciima možda...ajde oladite malo i pričekajte europsko i olimpijadu da vas opet spustimo na zemljicu! Pozdrav iz zg-a

butko

pre 15 godina

svjetska liga-takmicenje da se uzme koji euro...a tek je smisao izgubilo ovo ljeto kad se odigrava pred ep i oi....stoga,bez euforije...sta ste se napalili...srbiji cestitke sto je pripunila kasu vaterpolo saveza!

TOMZG

pre 15 godina

Hej el mago ,pa svjetsku ligu ozbiljne reprezentacije uopće ili ne igraju ili ne dolaze u najjačim sastavima ,zato ste i osvojili zadnjih nekoliko turnira.To vam je isto kao i u skijanju , gdje pored svjetskog kupa najbolji skijaši ne rado idu na svjetska prvenstva.A što se tiče vaterpola, imate te 4 zlatne, ali mađari u zadnjem periodu imaju 2 zlata sa OI i 2 zlata sa SP,Hrvatska jedno zlato SP, tako da ne možete pričati da ste sve osvojili.Jer osvojeno od strane mađara ima daleko veću težinu (OI ,SP, 2+2).Klupski vaterpolo ne moramo ni komentirati.Hrvatska je najviše osvojila. Rukometno gledajući 2. ste liga. U nogometu bi moglo lako biti da smo pobijedili evropskog prvaka (Njem) ili Rusi koji su samo zbog nas na tom prvenstvu (Engleska).

bbb_zg

pre 15 godina

Auuuuu..jake li lige kad na final 4 igraju Autralija i Sad. Halo komšije, nema hrvata i mađara, a španjolci i grci igraju s drugim postavama.Pa s kime se Vi mjerite? Sa Australciima možda...ajde oladite malo i pričekajte europsko i olimpijadu da vas opet spustimo na zemljicu! Pozdrav iz zg-a

TOMZG

pre 15 godina

Hej el mago ,pa svjetsku ligu ozbiljne reprezentacije uopće ili ne igraju ili ne dolaze u najjačim sastavima ,zato ste i osvojili zadnjih nekoliko turnira.To vam je isto kao i u skijanju , gdje pored svjetskog kupa najbolji skijaši ne rado idu na svjetska prvenstva.A što se tiče vaterpola, imate te 4 zlatne, ali mađari u zadnjem periodu imaju 2 zlata sa OI i 2 zlata sa SP,Hrvatska jedno zlato SP, tako da ne možete pričati da ste sve osvojili.Jer osvojeno od strane mađara ima daleko veću težinu (OI ,SP, 2+2).Klupski vaterpolo ne moramo ni komentirati.Hrvatska je najviše osvojila. Rukometno gledajući 2. ste liga. U nogometu bi moglo lako biti da smo pobijedili evropskog prvaka (Njem) ili Rusi koji su samo zbog nas na tom prvenstvu (Engleska).

butko

pre 15 godina

svjetska liga-takmicenje da se uzme koji euro...a tek je smisao izgubilo ovo ljeto kad se odigrava pred ep i oi....stoga,bez euforije...sta ste se napalili...srbiji cestitke sto je pripunila kasu vaterpolo saveza!

el mago

pre 15 godina

@ deda
Cujes li ti sebe? Ama dal ce jednom tim hrvatima postati jasno da smo u svim sportovima bolji od njih!!!
Kosarka...Videce se! Za koju godinu vracamo se tamo gde i treba da budemo! A i proslost govori!
Fudbal...Mozete vi da pricate sta hocete...EP bla,bla! Pojedinacno imamo 2 puta bolje igrace! Samo Djuka lepo da ih sjedini! Vreme ce pokazati!
Tenis...nepotreban komentar!
Odbojka...Ja licno ne znam dal imate peprezentaciju uopste!
Rukomet...Mozda ste trenutno jaci...Al vidimo se u ZG!!!
i konacno famozni VATERPOLO! JESI li ti svestan da mi u roku od jedne godine osvojimo onoliko koliko sve ostale reprezentacije sveta zajedno osvoje u vremenskom periodu od 3 godine!?! Dakle u VATERPOLO svetu ako izrazavamo silu u nekim procentima Srbija 80%,Madjarska 10%,CG 6%...! SVI OSTALI 4%...! aj da vama dam 1,5%! Cisto da ne placete! uff kako me nerviraju iskompleksirani ljudi! Ubuduce takve komentare ostavljaj po hrvatskim(namerno malo) forumima,naravno ako kojim cudom objave USPEH SRPSKE REPREZENTACIJE! ZIVELA SRBIJA!

Hi hi

pre 15 godina

Srpski vaterpolisti završili su turnir u Đenovi bez ijednog poraza, a u subotu su u polufinalu deklasirali reprezentaciju Crne Gore.

лазар

pre 15 godina

Браво момци,
Лепа ствар и много емоција за све нас,
живот нам није баш нешто леп али је лепо видети овако сјајан резултат,
очекујем нове златне медаље.
Напред за Србију

Partizan Chisinau

pre 15 godina

I am from Moldova.Bravo Sbija and Respect.Good luck at Beijing 2008.Your water polo team is the best in the world!!Srbija Champion!!!

marko

pre 15 godina

jel moze neko da mi kaze zasto nije bilo hrvata i madjara na finalnom turniru svetske lige negu su igrali crna gora, egipat, kina itd itd??

bu2nin

pre 15 godina

Izgleda da se neki više raduju što je Crna Gora "samo" četvrta, nego zbog samog uspjeha Srbije.
Crna Gora je navijala za Srbiju u finalu i uvjek će navijati, bez obzira na dio vas koji nas mrzite. Čestitke od mene za prvo mjesto. Čestitke i mojim crnogorskim vaterpolistima na borbi.

mnenijak

pre 15 godina

Svaka cast na osvajanju svjetske lige.
Madjarska na to takmicenje ne ucestvuje, Hrvatska je ucestvovala sa potpuno drugim timom, Crna Gora je to iskoristila da budu malo zajedno i da odigraju nekoliko jakih meceva iako su potpuno van takmicarske forme. Pa ljudi su sisli sa visinskih priprema 2,3 dana pred put za Genovu. Znaci skoro da nisu pipali loptu.
Ovo nije opravdanje za poraz, ali je opravdalje za ovako ubjedljiv poraz.
Ko je bolji vidjece se na Olimpijadi i EP. Srbija je u svakom slucaju favorit, al nemojte se zavaravati da ste mnogo jaci.

nemanja

pre 15 godina

POBEDA DO POBEDE
ZLATNI su u ovogodišnjem takmičenju Svetske lige znali samo za pobede.
Kvalifikacioni turniri u Novom Sadu i Portugaletu (Španija): Srbija - Španija 10:6, Srbija - Rumunija 11:9, Srbija - Rusija 12:4, Rusija - Srbija 8:13, Rumunija - Srbija 3:11, Španija - Srbija 5:11.
Finalni turnir u Đenovi: Srbija - Grčka 10:9, Srbija - Egipat 31:0, Srbija - Kanada 11:4, Srbija - Australija 11:5, Srbija - Crna Gora 13:3, Srbija - SAD 7:3.
srbija 12 ostatak sveta 0... adios

zderavko

pre 15 godina

Čestitke za srpske igrače! Bravo momci.

Naravno, svaka čast i braći crnogorcima na uspehu, nije malo 4. mesto, i mi smo ga mnogo puta zauzimali teškom borbom.

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

kako rece onaj monteniger,sacekajte SRBI ko visoko poleti...A ja kazem ko visoko poleti pobedi 13 3.ha.ha. svaka cast Montenigersima na malo jacem treningu.he.he.he.

Ја

pre 15 godina

Браво наши, бравоооооо!!!
Следећи циљеви ЕП и ОИ...
Само тако и то је то ☺☺☺☺☺

Daniel_91_

pre 15 godina

Svaka cast momci....igrom protiv Crnogoraca ste dokazali da ste najbolji na svetu....cestitke na pobedi protiv Australije i sretno na Olimpijskim igrama!Gledacu svaku vasu utakmicu i nervirati se kao da sam ja tamo!
PoZz svima:-)

Dule

pre 15 godina

Pa vaterpolo selekcija nas jako veliki niz godina nije izneverila ali ja mislim da joj je nazalost malo pa malo paznje posveceno. Svi se ubise za onim fudbalom.

MOMCI SVAKA VAM CAST
zVUCI IZLIZANO ALI TAKO JE

no

pre 15 godina

Za sve one sto su pricali kako se vaterpolo nigde ne prati i kako je glupo da bude 200 komentara za pobedu protiv Crne Gore.

To sto vaterpolo nije toliko popularan sport, nece mi zabraniti da ga volim. Cuj vecina sveta ne voli pa ajde i mi da ne pratimo. Koja glupost.

Marko

pre 15 godina

Bravo plavi delfini,jedini ste ostali u vrhu od svih ekipnih reprezentacijia u ostalim sportovima koji ponosno brane srpske boje,još jednom bravo MI SMO TA EKIPA,zapalite sve bazene,SVI ZAJEDNO DO ZLATA JER SA VRHA NEMA NAZAD,cela Srbija je uz vas.

Aco93

pre 15 godina

@deda
Ne budi ljubomoran, sta ti ja mogu ako su vasi rukometasi izgubili u finalu protiv Danske, fudbaleri ne znaju pucati penal, odbojkasi i kosarkasi nikada nista nisu osvojili, vaterpolisti (jug) pukli u finalu i tako ce nastaviti sa reprezentacijom, teniseri katastrofalni ni jedan u top10... Zao mi je ali je hrvatska jako slaba i nista necete osvojiti!

Srbimir

pre 15 godina

Cuj!-"vaterpolo nije popularan sport"..."vaterpolo ne gleda i ne igra vise od 10-ak zemalja" sveta!!!
Pitanje:"Koliko zemalja igra hokej"?!;-koliko god da igra medalja u hokeju je "teska" i znacajna kao i u vaterpolu(tradicionalnom olimpijskom sportu,starom vise od 110 godina!).Nije ni streljastvo gledano pa se za medalju valja oznojiti!

golman

pre 15 godina

Alal vera smekeri! Oduvali ste sve u toj ligi a sada...
Budite pametni, imate osvojena tri EP za redom ne morate uzeti i cetvrto. Pustite Hrvate i Madjare da se malo umore a vi malo iskulirajte, ako treba budite treci, cetvrti (to mozete sa pola snage)a onda samo za Vujasa iz sve snage na Olimpijadu, da se najbolji igrac svih vremena oprosti od vaterpola okicen olimpijskim zlatom.
NAPRED SRBIJA!!!

jugosloven

pre 15 godina

Rezultat će se moći vrednovati tek nakon Olimpijade(delomično i posle EP)jer je to konačni cilj ciklusa.Crnogorcima za utehu da su Porobić i Blažević pokazali vise puta da umeju ekipu dovesti u vrhunsku formu kad je to najpotrebnije.Da li je to i Udovičić ???

Dule grobar

pre 15 godina

Ajde da i vi nesto osvojite u vatrepolu u zadnjih par godina. Doduse trece razredno natjecanje bez najjacih ekipa. Cestitam!
(deda, 22. jun 2008 19:56)

Opet ti. Srbija (mislim na samostalnu Srbiju) je za ove 3 godine postojanja osvojila vise nego vi za poslednjih 15 godina. U ove 3 godine otkad smo samostalni, osvojili smo evropsko prvenstvo i 2 svetske lige sto je vise nego sto ste vi osvajali u poslednjih ko zna kolko godina. A pricam samo za Srbiju, a kad smo bili zajednicka drzava jedini koliki toliki rival na svetskoj sceni nam je bila Madjarska. Ali zapamti, sve to sto su Srbija i Crna Gora kao zajednicka drzava osvojili bar 70% pripada Srbiji (nas selektor, najvise tadasnjih igraca sad igra za Srbiju i uostalom pobeda od 13-3 pokazuje ko je bolji). Znam da si ljubomoran, vi Hrvati kao predstavljate "veliku vaterpolo naciju" i kao 15 godina imate los dan, a kad su konacno osvojili nesto onda se dizu u nebesa. Pa ono sto je Srbija osvojila vi mozete samo da sanjate. Mi smo to SP u Melburnu odigrali lose prvi put posle ko zna kolko godina i ti naso da pricas kako je Hrvatska bolja od Srbije i da nam se podsmevas??? Pa do pre mesec dana si pricao da su Crna Gora i Hrvatska 2 najbolje vaterpolo zemlje na svetu pa sta bi sa Crnom Gorom? 13-3. Neka neka, uverices se ti kao i svi Hrvati u onu staru poslovicu: ko visoko leti nisko pada. Jedva cekam da vidim tvoju reakciju (ako je bude uopste bilo) posle poraza od Srbije, dal bi imao petlje da se javis. Naravno da ne.

dule-vu

pre 15 godina

hvala vam momci!!!vidi se kako se bori za svoju zemlju i kako nema nikakvih izgovora nakon naporne sezone!hvala sto nam uvek donesete radost!mogle bi i druge reprezentacije da se ugledaju bar malo na VAS!da hoce DI BI NAM BIO KRAJ!!!

pozdrav iz Vukovara!

alal vera alal vera

pre 15 godina

sta reci,vec smo se i navikli na ovakve vesti da ne mozemo realno da procenimo kolike uspehe zaista ovi momci prave.

stvarno svaka cast,srbija vam klice.\\

DANAS JE DAN ZA PO-BE-DU

tica2610

pre 15 godina

Najvise me je odusevilo sto su pred pocetak Svetske lige govorili da im rezultat nije prioritet, nego uigravanje.... Mislim da nam ni Madjari nisu vise ni do "gacica"....

Svaka cast momci! Lagano, POTOPITE IH SVE!

zoran

pre 15 godina

Neko rece vaterpolo nije popularan..
Za tvoje obavestenje 194 zemlje su clanice FINA organizacije...to ti je medjunarodna organizacija zaduzena za ovaj sport...

Ponosni navijac

pre 15 godina

@ bbb_zg

Zacepi fino... Vi uopste nikad niste osvojili Svetsku ligu. Samo se seti, kad ste prosle godine osvojili svetsko (posle produzetaka pali nesrecni Madjari)... Znaš koja reprezentacija je malo kasnije na Svetskom kupu (igralo 8 najboljih iz Melbuorna 07) osvojila Svetski kup usred Budimpeste protiv ljutih domacina? E...Zato lepo ti i dalje prati druge sportove (predlazem rukomet) gde ste nesto osvojili a nama pusti sport u kome svaku godinu pozlatimo.

Pozdrav u komsiluk!

P.S. Necu, da ti nabrojim sve nase medalje u mladjim selekcijama (U-16 do U-20) u poslednjih 10 godina.

Sale Srbin

pre 15 godina

Sta reci?Ima li ko jaci?Pa da nasi igraju sa samo jednom rukom i nogom opet bi bili prvi i darli redom sa 5-6 golova razlike.Srbija do Tokija

Bardo Bargro

pre 15 godina

Hvala Denise za to sto si posvetio ovu pobedu nasem prijatelju Nemanji!
Svi mi koji smo ga znali dali bi sve sto imamo da je i dalje sa nama!

Neka mu je vecna slava!

GraveDigger

pre 15 godina

Браво момци, као и увијек читава Српска је уз вас. Видимо се на олимпијском трону ;)