Nedelja, 22.06.2008.

17:14

Knežević pozajmljen Juventusu

Izvor: ÈŽ

Kneževiæ pozajmljen Juventusu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

Bojan

pre 15 godina

Za sve Hrvate koji se trude da ovde iznose nekkave argumente... Ok je taj Knezevic OK vam je reprezentacija ali nemojte da osporavate reprezentaciju cija je vrednost preko 130 miliona evra i koja je po toj cifri 7. u Evropi a sto se tice ostalih sportova svaka cast za Vlasicku i za rukomet ali odajte priznanje i poklonite se SRBIJI za ostale sportove i uzivajte uz Noleta,Anu,JJ,Stojakovica,Rakocevica,Sapica,Ikodinovica,Vujasinovica,
i ostale sportiste koji nosu Boze pravde u srcu... :)

?

pre 15 godina

Janica Kostelić je proglašena službeno najboljom skijašicom svih vremena, a Ivano Balić je vjerojatno najbolji igrač rukometa uopće. Jugoplastika je proglašena najboljim Europskim košarkaškim klubom prošlog stoljeća (tko se želi informirati, nek malo potraži, a ne da baulja bez veze ovako), a dok srbija ne dostigne Hrvatsku u teniskim rezultatima (Davis Cup + Svijetksa liga, + Ivaniševićevi solo uspjesi), ima se Nole još namučit. Imate uspješniji reprezentativni vaterpolo (malu su Crnogorci pomogli, al ok), dok ste u klupskom daleko iza nas. Blanka Vlašić ima 29 pobjeda u nizu, i vjerojatno će još malo oboriti tih 209. U odbojci ste doktori za nas. Ali kad se jako ponosite košarkaškoj pobjedi u zadnjoj stotinki, samo ću reći: Dinamo - Partizan 5:0. Uz to vas ima duplo više. Čestitam. Da nemate takve nerealno arogantne stavove, i kad shvatite da prvo poštujući sportskog protivnika možete naučiti poštovati sebe, imat ćete još bolje rezultate. Vidimo se na Svijetskom u Hrvatskoj.

fdb

pre 15 godina

Cuj njega pricamo o ozbiljnom fudbalu-to je vama bilo neozbiljno i niste imali zelju da nas pobedite jer za to nikog nije briga...dace bog da se sretnemo na nekom takmicenju pa ce se opet videti kave komplekse imate od nasih fudbalera koji su vas guzili u mladoj reprezentaciji!Zadnja tri sampionata mladih rep. 2 puta vicesampioni i jednom 3,toliko o nasoj i vasoj buducnosti!E usli su 1/4 finale evropskog i ispali od ocajnih turaka a sad pricaju o tome kako ce 2010 biti medju glavnim favoritima za osvajanje svetskog prvenstva-hahahahaha jel ima kraja mvasim glupostima!Eda jos,jeste vi nas nekad pobedili u nekom sportu uopste,kosarka vas jos boli i Djordjevic u zadnjoj(titule ne mogu ni da prebrojim) sekundi,tenis i u muskoj i zenskoj konkurenciji vas ubijamo kad god stignemo,pa cak i u sred zagreba,vaterpolo i juuuuu za zadnjih 7-8 god 3 evropske titule 1 svetsko prvenstvo a o svetskim ligama i da ne pricamo,u odbojci i ne postojite,ni u muskoj ni u zenskoj gde smo mi u vrhu...ja ne znam gde vise da vas pobedimo,mislim da ne postoji vise sportova

deda

pre 15 godina

@fdb

Decko ovdje pricamo o ozbiljnom nogometu a ne o onom koju su igrali klinci prije 4 godine. A kad vec spominjes, gdje su ti vasi klinci i u sta su se razvili nakon tih utakmica? U igrace koji gube od Kazahstana i Azerbezadana i ne mogu pobijediti Poljsku koju je Hrvatska sa drugom mocadi razbila. Stvarno velika individualna kvaliteta, stvarno su vam na ponos i mozete se pohvaliti sa njima. Mislim da ti je jako poznato kakve su velike transfere ostvarili Eduardo, Modric i Corluka i prije svega kako igraju te u ozbiljnom nogometu pobjeduju timove poput Njemacke, Italije i Engleske! Vi to mozete samo sanjati s obzirom da u proslih 8 godina niste dobili jacu reprezentaciju od Belgije. Stvarno za svaku pohvalu i usporedbu sa nama! Ako vec spominjamo rezultate mladih okrsaja, onda nista ne moze usporediti sa demoliranjem vase mlade repke usred Beograda sa 6:0. Jel komsija jel i tebe muce kompleksi pa se pravis lud? Bas je bila konferencija za novinare poslije Hrvatske pobjede nad Poljskom gdje je jedan srpski novinar pitao Bilica, da kako to da srpska nogometna reprezentacija ima tako lose rezultate u odnosu na Hrvatsku. Dobro mu je Bilic rekao, jednostavno nemate niti priblizno tako kvalitetne igrace poput Hrvatske druge momcadi pa s tim niti ne mozete ocekivati plasmane na velika natjecanja .

dime_as roma

pre 15 godina

alo deda.samo cu ti reci Vidic.mi nemamo kvalitet?
imamo ,samo ovi igraju za pare ,a ne za drzavni grb.ia o vaterpolu stari samo cu ti jedno reci vidimo se na OI.rasplet 1. Srbija,2.Madjarska,3.mozda vi ili CRNA GORA

dime_as roma

pre 15 godina

ja cu ovde dati komentar na komentar br.2!!!!knezevic medju 5-6 najboljih u Italiji?loool.care pored panucija,maldinija,mexesa,juana,kjelinija,neste ,kivua,burdisa ,maxvella,sisinja,zaurija,zebine,itd..SMIJESAN SI!!!!!!!!

alenkc

pre 15 godina

pa cuj...kod srpskih reprenzetativaca nisam primjetio da nesto imaju postovanja prema naciji i himni. Za koga onda oni igraju?!
Uostalom...Knezevic igra predobro nogomet da bi bio srbin :)

e,deda,deda

pre 15 godina

Rece deda da ne znamo ni da plivamo, a kamoli igramo vaterpolo, i ostade ziv:) p.s. da Eduardo nije dosao u hrvatsku, verovatno ne bi ni znao da sutne loptu:)

Dule grobar

pre 15 godina

deda

Dario Knezevic - 1,5 miliona, Bane Ivanovic - 13 miliona
I ko je bolji? Da, Chelsea je toliko glup da na "nekvalitetnog" igraca da 13 miliona evra. Mislim, znam da si ljubomoran sto mozete samo da sanjate odbranu koju mi imamo - Vidic Man Utd, Ivanovic Chelsea, Rajkovic Chelsea, Dragutinovic Sevilla, Krstajic Schalke, Rukavina Dortmund, Kolarov Lazio, a ko je vama glavni odbrambeni? Corluka hahahaha. Druga stvar, Sulejmani je rodjeni beogradjanin i nema pasos neke druge zemlje kao pola vase "repke" i decko je ponikao u Partizanu a ne u Bazelu kao mnogi vasi igraci. Drugo, za vaterpolo, ono sto mi osvojimo za 2 godine to vi osvojite za 15 godina, samo cu reci KRANJ i sve ce ti biti jasno. A i kao samostalna Srbija imamo 3 zlata a vi samo to jedno kojim se hvalite ko ne znam sta. Ljubomorko, koji ti komplex imas ovo nisam video u zivotu.

zidan

pre 15 godina

Ovaj deda nam je svima otvorio oci:)) Covek nema pametnija posla u zivotu nego da ide po raznoraznim(nasim) sajtovima i komentarise nase sportiste...uzas

fdb

pre 15 godina

Jedna od najsmesnijih stvari koju sam cuo u zadnje vreme je da je Arsenal izgubio titulu zato sto nije igrao Eduardo da Silva,ijuuuuuuuuuuuuuuuu...Mi smo vama pokazali da smo bolji od vas u direktnim susretim decko,jel zaboravljas ti malo,ili zbog kompleksa zelis da se pravis lud???Mlade reprezentacije(u kojoj je igralo pola vase sadasnje ekipe-Modric,Kranjcar,Da silva,Pranjic) 3:1 u Bg i 2:1 kod vas sve nase pobede...a tek ona prva pobeda mladih,mislim u Nemackoj 2:1...strasno...Jeste vi nas uopste ikad pobedili?!Ja cu ti reci NISTE nikad!!!Toliko o tome da ste bolji individualno...

deda

pre 15 godina

Pa i dalje stoji da Ivanovic nema kvalitetu i Knezevic je klasa za njega. Pa covjek se u 8 mjeseci nije uspio izboriti niti da se nade na klupi Chelsea.. Uz to proglasen je za najgori transfer u Engleskoj prosle sezone. Tolko o kvaliteti. Osvajanje svijetske lige u vatrepolu? Ajde dobro da ste i vi nesto osvojili u vatrepolu nakon dugo vremena. Doduse trecerazredno natjecanje u kojem ne nastupaju najbolje momcadi. Stvarno cestitam! Induvidualno bolji od nas? Uz jednog Stankovica, Zigica i Ivanovica? Haha. O moj boze, jos uvijek vas najvise boli sto smo velesila za vas u nogometu.. Dajte prestanite vise, nemojte se brukati. Kako to nikad u rezultatima niste dokazali da ste bolji? Srbija koja vec 10 godina nije pobjedila niti jednu ozbiljnu europsku momcad, Srbija koja je u posljednih 10 godina nastupila na samo 2 velika netjecanja. Uz 1 pobjedu, 1 nerjesen i 5 poraza te uz gol razliku 10:23 je induvidualno bolja momcad od Hrvatske. Svaka cast onda. Pitaj jednog Engleza, Njemca ili Talijana da ti kaze razliku izmedu Hrvatske i Srbije u svjetskom nogometu! Pola igraca repke nam nije igralo u hrvatskim klubovima? Mora da se salis. Ti si sigurno jedan od onih koji zbog muke nisu mogli gledati ovaj euro pa niti nisi vidio tko igra. Neka, nema veze.. Od 23 prijavljena samo 6 igraca nije igralo i odraslo u Hrvatskoj. (braca Kovac, Simunic, Rakitic, Petric i Klasnic). A gdje su to onda igrali ostali poput Pletikose, Corluke, Pranjica, Srne, Knezevica, Modrica, Kranjcara, Vukojevica, Olica Eduarda i ostali. Valjda su u Srbiji ucili vase kako se igra fudbal. To je kostur nase reprezentacije. Dinamo je u godini dana prodao 6-7 igraca u vrijednosti od 70 milijuna eura. Pa tolko ne vrijedi cijela vasa repke. Spominjes Iran i Brazil. Valjda mislis na Eduarda i Sharbinija. Eduardo je od 14-e godine u Hrvatskoj. Tu je odrastao, ozenio se i prosao sve hrvatske reprezetativne selekcije i naucio igrati nogomet. Da nam je bio Eduardo na euru sada bi bili europski prvaci. Pa Arsenal je ispao iz lige prvaka i izgubio prvenstvo od kad nema Eduarda. Nakon njegove ozljede 7-8 utakmica nisu uspjeli dobiti, Momak ima mjesta u reprezentaciji Brazila po svojoj kvaliteti. Sharbini nema nikakve veze sa Iranom. Decko je roden u Hrvatskoj i tu je od rodenja. Otac mu je Palestinac koji je prije 30 godina dosao u Hrvatsku a majka Hrvatica. Nemoj da ti nabrajam koji to stranci igraju u vasoj reprezentaciji poput Kuzmanovica Sulejmanija i slicnih.. Mi za razliku od vas imamo poslozenu i vrlo mladu momcad koja ce biti jedan on najvecih favorita za svjetski naslov 2010g.. Vi morate poceti iz pocetka jer nemate sta ocekivati od reprezentacije koja je ostala 10 bodova iza Poljske u kvalifikacijama a Hrvatska je tu istu Poljsku razbila sa drugom momcadi. Tolko o kvaliteti vase reprezentacije.

Obrishi suze mala mojaaa

pre 15 godina

E molim vas da od sada objavite IME I PREZIME IGRACA !! Iscimali ste me da je SRDjA KNEZEVIC i umalo mi nisu suze poshle! :D Bez zezanja nemojte vishe da cimate CRNO BELI narod !!!

A za ovoga nikad chuo! Neka se obogati ... shta ja imam od toga!

sdada

pre 15 godina

DA je 100 % srbin igro bi za srbiju.a ti mislis da on neko za njega zna ovde.Igrali su rapaic,prso,zivkovic, kao srbi za hrvatsku naravno bilo je i hrvata kod nas Vukic i Rukavina.

dejchillo

pre 15 godina

Znate kad ce ovaj igrati u Juventusu...NIKAD...A Olica sto trazi Liverpul,u to nikako ne mogu da verujem...ako dodje imace od 10 do 15 minuta provedenog na terenu...ali za celu sezonu...HEHEHE Mozda ce i igrati u spicu sa Toresom.

I jos nesto...Sve vas puno pozdravlja Zoran Bata Mirkovic "ZLATNA RUKA"

Srba

pre 15 godina

pa da on je 100% Srbin igra za Hrvatsku da bi davao autogolove i nije očekivao da će da pređe u Juve inače bi igrao za Srbiju da je znao...

Dule grobar

pre 15 godina

Naravno da su Hvati jako trazeni kad smo jako kvalitetni i imamo jako mladu momcad koja je vec sad medu najboljima na svijetu. Knezevic je zasluzio transfer u Juventus jer je vec sad medu 5-6 najboljih obrambenih igraca u Italiji. Pricalo se da ce u Milan ali Maldini je odlucio da ce igrati jos jednu sezonu i Juventus je bio brzi.
(deda, 22. jun 2008 17:34)


Deda, dobro ja pamtim sve tvoje komentare ne brini se. Te da Ivanovic nema "kvalitetu" za Chelsea, te da Stankovic nema "kvalitetu" za Inter, te da Srbija u vaterpolu naravno "nema kvalitetu" a mi pobedismo Crnogorce za koje si ti reko da su najbolji pored vas. Ivanovic, za kojeg su bili zainteresovani Milan, Mancester, Chelsea i Juve nije kvalitetan, ali zato neki tamo Knezevic koji igra za drugoligasa Livorno je naravno kvalitetan. A cuo sam da Juve razmislja da uzme na pozajmicu Ivanovica, pa bas bi voleo da se to desi pa bi video ko bi imao prednost Ivanovic ili drugoligas Knezevic. Uostalom, Bane je proglasen za jednog od najboljih odbrambenih igraca Evrope, a za koga je proglasen taj Knezevic? Verovatno za najboljeg igraca DRUGOLIGASA Livorna. E da isto i Corluka, jel to onaj sto je pomogo Mancester Sitiju da primi SAMO 8 GOLOVA u poslednjoj utakmici? Da to je taj, ne gresim. Mislim, da se razumemo, niko ne osporava da ste kvalitetna fudbalska nacija i sve to, ali da ti toliko loseg pricas za srpske igrace ni u ludilu. Pa ja sam siguran da smo individualno mozda i bolji od vas, ali kao tim ste vi daleko ispred. Sve najbolje zelim vasoj "repki" sacinjenoj iz svih krajeva sveta - od Brazila do Irana. U prilog tome je i to sto vam pola "repke" nikad nije igralo u nekom hrvatskom klubu a ona druga polovina ima pasos (putovnicu) jos neke zemlje pored hrvatske. Pozdrav tebi i pazi sta pises u nastavku, manje pljuvanja po nama.

Mefisto

pre 15 godina

vise nego smesno, sta taj Juventus sebi radi... Rakitic? Taj sutira svaku 10m preko gola... Srdja bi obojicu stavio u dzep! :)

Rijeka

pre 15 godina

Dario je 100% srbin iz Rijeke, odbro poznajem njegovu porodicu. Veliki pravoslavci i srbi. Ako pratite hrvatske utakmice on jedini ne drzi ruku na srcu i ne peva "lijepa nasa"...

misa

pre 15 godina

Najjeftiniji odbrambeni igrac poslednjih nekoliko godina.Fantasticnim igrama je pomogao Livornu da ne ispadne iz lige.Mislim da se Kijeliniju i Legrotaljeu vec tresu gace

deda

pre 15 godina

Naravno da su Hvati jako trazeni kad smo jako kvalitetni i imamo jako mladu momcad koja je vec sad medu najboljima na svijetu. Knezevic je zasluzio transfer u Juventus jer je vec sad medu 5-6 najboljih obrambenih igraca u Italiji. Pricalo se da ce u Milan ali Maldini je odlucio da ce igrati jos jednu sezonu i Juventus je bio brzi.

Rijeka

pre 15 godina

Dario je 100% srbin iz Rijeke, odbro poznajem njegovu porodicu. Veliki pravoslavci i srbi. Ako pratite hrvatske utakmice on jedini ne drzi ruku na srcu i ne peva "lijepa nasa"...

Dule grobar

pre 15 godina

Naravno da su Hvati jako trazeni kad smo jako kvalitetni i imamo jako mladu momcad koja je vec sad medu najboljima na svijetu. Knezevic je zasluzio transfer u Juventus jer je vec sad medu 5-6 najboljih obrambenih igraca u Italiji. Pricalo se da ce u Milan ali Maldini je odlucio da ce igrati jos jednu sezonu i Juventus je bio brzi.
(deda, 22. jun 2008 17:34)


Deda, dobro ja pamtim sve tvoje komentare ne brini se. Te da Ivanovic nema "kvalitetu" za Chelsea, te da Stankovic nema "kvalitetu" za Inter, te da Srbija u vaterpolu naravno "nema kvalitetu" a mi pobedismo Crnogorce za koje si ti reko da su najbolji pored vas. Ivanovic, za kojeg su bili zainteresovani Milan, Mancester, Chelsea i Juve nije kvalitetan, ali zato neki tamo Knezevic koji igra za drugoligasa Livorno je naravno kvalitetan. A cuo sam da Juve razmislja da uzme na pozajmicu Ivanovica, pa bas bi voleo da se to desi pa bi video ko bi imao prednost Ivanovic ili drugoligas Knezevic. Uostalom, Bane je proglasen za jednog od najboljih odbrambenih igraca Evrope, a za koga je proglasen taj Knezevic? Verovatno za najboljeg igraca DRUGOLIGASA Livorna. E da isto i Corluka, jel to onaj sto je pomogo Mancester Sitiju da primi SAMO 8 GOLOVA u poslednjoj utakmici? Da to je taj, ne gresim. Mislim, da se razumemo, niko ne osporava da ste kvalitetna fudbalska nacija i sve to, ali da ti toliko loseg pricas za srpske igrace ni u ludilu. Pa ja sam siguran da smo individualno mozda i bolji od vas, ali kao tim ste vi daleko ispred. Sve najbolje zelim vasoj "repki" sacinjenoj iz svih krajeva sveta - od Brazila do Irana. U prilog tome je i to sto vam pola "repke" nikad nije igralo u nekom hrvatskom klubu a ona druga polovina ima pasos (putovnicu) jos neke zemlje pored hrvatske. Pozdrav tebi i pazi sta pises u nastavku, manje pljuvanja po nama.

dejchillo

pre 15 godina

Znate kad ce ovaj igrati u Juventusu...NIKAD...A Olica sto trazi Liverpul,u to nikako ne mogu da verujem...ako dodje imace od 10 do 15 minuta provedenog na terenu...ali za celu sezonu...HEHEHE Mozda ce i igrati u spicu sa Toresom.

I jos nesto...Sve vas puno pozdravlja Zoran Bata Mirkovic "ZLATNA RUKA"

misa

pre 15 godina

Najjeftiniji odbrambeni igrac poslednjih nekoliko godina.Fantasticnim igrama je pomogao Livornu da ne ispadne iz lige.Mislim da se Kijeliniju i Legrotaljeu vec tresu gace

deda

pre 15 godina

Pa i dalje stoji da Ivanovic nema kvalitetu i Knezevic je klasa za njega. Pa covjek se u 8 mjeseci nije uspio izboriti niti da se nade na klupi Chelsea.. Uz to proglasen je za najgori transfer u Engleskoj prosle sezone. Tolko o kvaliteti. Osvajanje svijetske lige u vatrepolu? Ajde dobro da ste i vi nesto osvojili u vatrepolu nakon dugo vremena. Doduse trecerazredno natjecanje u kojem ne nastupaju najbolje momcadi. Stvarno cestitam! Induvidualno bolji od nas? Uz jednog Stankovica, Zigica i Ivanovica? Haha. O moj boze, jos uvijek vas najvise boli sto smo velesila za vas u nogometu.. Dajte prestanite vise, nemojte se brukati. Kako to nikad u rezultatima niste dokazali da ste bolji? Srbija koja vec 10 godina nije pobjedila niti jednu ozbiljnu europsku momcad, Srbija koja je u posljednih 10 godina nastupila na samo 2 velika netjecanja. Uz 1 pobjedu, 1 nerjesen i 5 poraza te uz gol razliku 10:23 je induvidualno bolja momcad od Hrvatske. Svaka cast onda. Pitaj jednog Engleza, Njemca ili Talijana da ti kaze razliku izmedu Hrvatske i Srbije u svjetskom nogometu! Pola igraca repke nam nije igralo u hrvatskim klubovima? Mora da se salis. Ti si sigurno jedan od onih koji zbog muke nisu mogli gledati ovaj euro pa niti nisi vidio tko igra. Neka, nema veze.. Od 23 prijavljena samo 6 igraca nije igralo i odraslo u Hrvatskoj. (braca Kovac, Simunic, Rakitic, Petric i Klasnic). A gdje su to onda igrali ostali poput Pletikose, Corluke, Pranjica, Srne, Knezevica, Modrica, Kranjcara, Vukojevica, Olica Eduarda i ostali. Valjda su u Srbiji ucili vase kako se igra fudbal. To je kostur nase reprezentacije. Dinamo je u godini dana prodao 6-7 igraca u vrijednosti od 70 milijuna eura. Pa tolko ne vrijedi cijela vasa repke. Spominjes Iran i Brazil. Valjda mislis na Eduarda i Sharbinija. Eduardo je od 14-e godine u Hrvatskoj. Tu je odrastao, ozenio se i prosao sve hrvatske reprezetativne selekcije i naucio igrati nogomet. Da nam je bio Eduardo na euru sada bi bili europski prvaci. Pa Arsenal je ispao iz lige prvaka i izgubio prvenstvo od kad nema Eduarda. Nakon njegove ozljede 7-8 utakmica nisu uspjeli dobiti, Momak ima mjesta u reprezentaciji Brazila po svojoj kvaliteti. Sharbini nema nikakve veze sa Iranom. Decko je roden u Hrvatskoj i tu je od rodenja. Otac mu je Palestinac koji je prije 30 godina dosao u Hrvatsku a majka Hrvatica. Nemoj da ti nabrajam koji to stranci igraju u vasoj reprezentaciji poput Kuzmanovica Sulejmanija i slicnih.. Mi za razliku od vas imamo poslozenu i vrlo mladu momcad koja ce biti jedan on najvecih favorita za svjetski naslov 2010g.. Vi morate poceti iz pocetka jer nemate sta ocekivati od reprezentacije koja je ostala 10 bodova iza Poljske u kvalifikacijama a Hrvatska je tu istu Poljsku razbila sa drugom momcadi. Tolko o kvaliteti vase reprezentacije.

sdada

pre 15 godina

DA je 100 % srbin igro bi za srbiju.a ti mislis da on neko za njega zna ovde.Igrali su rapaic,prso,zivkovic, kao srbi za hrvatsku naravno bilo je i hrvata kod nas Vukic i Rukavina.

deda

pre 15 godina

@fdb

Decko ovdje pricamo o ozbiljnom nogometu a ne o onom koju su igrali klinci prije 4 godine. A kad vec spominjes, gdje su ti vasi klinci i u sta su se razvili nakon tih utakmica? U igrace koji gube od Kazahstana i Azerbezadana i ne mogu pobijediti Poljsku koju je Hrvatska sa drugom mocadi razbila. Stvarno velika individualna kvaliteta, stvarno su vam na ponos i mozete se pohvaliti sa njima. Mislim da ti je jako poznato kakve su velike transfere ostvarili Eduardo, Modric i Corluka i prije svega kako igraju te u ozbiljnom nogometu pobjeduju timove poput Njemacke, Italije i Engleske! Vi to mozete samo sanjati s obzirom da u proslih 8 godina niste dobili jacu reprezentaciju od Belgije. Stvarno za svaku pohvalu i usporedbu sa nama! Ako vec spominjamo rezultate mladih okrsaja, onda nista ne moze usporediti sa demoliranjem vase mlade repke usred Beograda sa 6:0. Jel komsija jel i tebe muce kompleksi pa se pravis lud? Bas je bila konferencija za novinare poslije Hrvatske pobjede nad Poljskom gdje je jedan srpski novinar pitao Bilica, da kako to da srpska nogometna reprezentacija ima tako lose rezultate u odnosu na Hrvatsku. Dobro mu je Bilic rekao, jednostavno nemate niti priblizno tako kvalitetne igrace poput Hrvatske druge momcadi pa s tim niti ne mozete ocekivati plasmane na velika natjecanja .

deda

pre 15 godina

Naravno da su Hvati jako trazeni kad smo jako kvalitetni i imamo jako mladu momcad koja je vec sad medu najboljima na svijetu. Knezevic je zasluzio transfer u Juventus jer je vec sad medu 5-6 najboljih obrambenih igraca u Italiji. Pricalo se da ce u Milan ali Maldini je odlucio da ce igrati jos jednu sezonu i Juventus je bio brzi.

zidan

pre 15 godina

Ovaj deda nam je svima otvorio oci:)) Covek nema pametnija posla u zivotu nego da ide po raznoraznim(nasim) sajtovima i komentarise nase sportiste...uzas

Dule grobar

pre 15 godina

deda

Dario Knezevic - 1,5 miliona, Bane Ivanovic - 13 miliona
I ko je bolji? Da, Chelsea je toliko glup da na "nekvalitetnog" igraca da 13 miliona evra. Mislim, znam da si ljubomoran sto mozete samo da sanjate odbranu koju mi imamo - Vidic Man Utd, Ivanovic Chelsea, Rajkovic Chelsea, Dragutinovic Sevilla, Krstajic Schalke, Rukavina Dortmund, Kolarov Lazio, a ko je vama glavni odbrambeni? Corluka hahahaha. Druga stvar, Sulejmani je rodjeni beogradjanin i nema pasos neke druge zemlje kao pola vase "repke" i decko je ponikao u Partizanu a ne u Bazelu kao mnogi vasi igraci. Drugo, za vaterpolo, ono sto mi osvojimo za 2 godine to vi osvojite za 15 godina, samo cu reci KRANJ i sve ce ti biti jasno. A i kao samostalna Srbija imamo 3 zlata a vi samo to jedno kojim se hvalite ko ne znam sta. Ljubomorko, koji ti komplex imas ovo nisam video u zivotu.

dime_as roma

pre 15 godina

alo deda.samo cu ti reci Vidic.mi nemamo kvalitet?
imamo ,samo ovi igraju za pare ,a ne za drzavni grb.ia o vaterpolu stari samo cu ti jedno reci vidimo se na OI.rasplet 1. Srbija,2.Madjarska,3.mozda vi ili CRNA GORA

Mefisto

pre 15 godina

vise nego smesno, sta taj Juventus sebi radi... Rakitic? Taj sutira svaku 10m preko gola... Srdja bi obojicu stavio u dzep! :)

Obrishi suze mala mojaaa

pre 15 godina

E molim vas da od sada objavite IME I PREZIME IGRACA !! Iscimali ste me da je SRDjA KNEZEVIC i umalo mi nisu suze poshle! :D Bez zezanja nemojte vishe da cimate CRNO BELI narod !!!

A za ovoga nikad chuo! Neka se obogati ... shta ja imam od toga!

?

pre 15 godina

Janica Kostelić je proglašena službeno najboljom skijašicom svih vremena, a Ivano Balić je vjerojatno najbolji igrač rukometa uopće. Jugoplastika je proglašena najboljim Europskim košarkaškim klubom prošlog stoljeća (tko se želi informirati, nek malo potraži, a ne da baulja bez veze ovako), a dok srbija ne dostigne Hrvatsku u teniskim rezultatima (Davis Cup + Svijetksa liga, + Ivaniševićevi solo uspjesi), ima se Nole još namučit. Imate uspješniji reprezentativni vaterpolo (malu su Crnogorci pomogli, al ok), dok ste u klupskom daleko iza nas. Blanka Vlašić ima 29 pobjeda u nizu, i vjerojatno će još malo oboriti tih 209. U odbojci ste doktori za nas. Ali kad se jako ponosite košarkaškoj pobjedi u zadnjoj stotinki, samo ću reći: Dinamo - Partizan 5:0. Uz to vas ima duplo više. Čestitam. Da nemate takve nerealno arogantne stavove, i kad shvatite da prvo poštujući sportskog protivnika možete naučiti poštovati sebe, imat ćete još bolje rezultate. Vidimo se na Svijetskom u Hrvatskoj.

Srba

pre 15 godina

pa da on je 100% Srbin igra za Hrvatsku da bi davao autogolove i nije očekivao da će da pređe u Juve inače bi igrao za Srbiju da je znao...

fdb

pre 15 godina

Jedna od najsmesnijih stvari koju sam cuo u zadnje vreme je da je Arsenal izgubio titulu zato sto nije igrao Eduardo da Silva,ijuuuuuuuuuuuuuuuu...Mi smo vama pokazali da smo bolji od vas u direktnim susretim decko,jel zaboravljas ti malo,ili zbog kompleksa zelis da se pravis lud???Mlade reprezentacije(u kojoj je igralo pola vase sadasnje ekipe-Modric,Kranjcar,Da silva,Pranjic) 3:1 u Bg i 2:1 kod vas sve nase pobede...a tek ona prva pobeda mladih,mislim u Nemackoj 2:1...strasno...Jeste vi nas uopste ikad pobedili?!Ja cu ti reci NISTE nikad!!!Toliko o tome da ste bolji individualno...

alenkc

pre 15 godina

pa cuj...kod srpskih reprenzetativaca nisam primjetio da nesto imaju postovanja prema naciji i himni. Za koga onda oni igraju?!
Uostalom...Knezevic igra predobro nogomet da bi bio srbin :)

dime_as roma

pre 15 godina

ja cu ovde dati komentar na komentar br.2!!!!knezevic medju 5-6 najboljih u Italiji?loool.care pored panucija,maldinija,mexesa,juana,kjelinija,neste ,kivua,burdisa ,maxvella,sisinja,zaurija,zebine,itd..SMIJESAN SI!!!!!!!!

e,deda,deda

pre 15 godina

Rece deda da ne znamo ni da plivamo, a kamoli igramo vaterpolo, i ostade ziv:) p.s. da Eduardo nije dosao u hrvatsku, verovatno ne bi ni znao da sutne loptu:)

fdb

pre 15 godina

Cuj njega pricamo o ozbiljnom fudbalu-to je vama bilo neozbiljno i niste imali zelju da nas pobedite jer za to nikog nije briga...dace bog da se sretnemo na nekom takmicenju pa ce se opet videti kave komplekse imate od nasih fudbalera koji su vas guzili u mladoj reprezentaciji!Zadnja tri sampionata mladih rep. 2 puta vicesampioni i jednom 3,toliko o nasoj i vasoj buducnosti!E usli su 1/4 finale evropskog i ispali od ocajnih turaka a sad pricaju o tome kako ce 2010 biti medju glavnim favoritima za osvajanje svetskog prvenstva-hahahahaha jel ima kraja mvasim glupostima!Eda jos,jeste vi nas nekad pobedili u nekom sportu uopste,kosarka vas jos boli i Djordjevic u zadnjoj(titule ne mogu ni da prebrojim) sekundi,tenis i u muskoj i zenskoj konkurenciji vas ubijamo kad god stignemo,pa cak i u sred zagreba,vaterpolo i juuuuu za zadnjih 7-8 god 3 evropske titule 1 svetsko prvenstvo a o svetskim ligama i da ne pricamo,u odbojci i ne postojite,ni u muskoj ni u zenskoj gde smo mi u vrhu...ja ne znam gde vise da vas pobedimo,mislim da ne postoji vise sportova

Bojan

pre 15 godina

Za sve Hrvate koji se trude da ovde iznose nekkave argumente... Ok je taj Knezevic OK vam je reprezentacija ali nemojte da osporavate reprezentaciju cija je vrednost preko 130 miliona evra i koja je po toj cifri 7. u Evropi a sto se tice ostalih sportova svaka cast za Vlasicku i za rukomet ali odajte priznanje i poklonite se SRBIJI za ostale sportove i uzivajte uz Noleta,Anu,JJ,Stojakovica,Rakocevica,Sapica,Ikodinovica,Vujasinovica,
i ostale sportiste koji nosu Boze pravde u srcu... :)

deda

pre 15 godina

Naravno da su Hvati jako trazeni kad smo jako kvalitetni i imamo jako mladu momcad koja je vec sad medu najboljima na svijetu. Knezevic je zasluzio transfer u Juventus jer je vec sad medu 5-6 najboljih obrambenih igraca u Italiji. Pricalo se da ce u Milan ali Maldini je odlucio da ce igrati jos jednu sezonu i Juventus je bio brzi.

Rijeka

pre 15 godina

Dario je 100% srbin iz Rijeke, odbro poznajem njegovu porodicu. Veliki pravoslavci i srbi. Ako pratite hrvatske utakmice on jedini ne drzi ruku na srcu i ne peva "lijepa nasa"...

Srba

pre 15 godina

pa da on je 100% Srbin igra za Hrvatsku da bi davao autogolove i nije očekivao da će da pređe u Juve inače bi igrao za Srbiju da je znao...

dejchillo

pre 15 godina

Znate kad ce ovaj igrati u Juventusu...NIKAD...A Olica sto trazi Liverpul,u to nikako ne mogu da verujem...ako dodje imace od 10 do 15 minuta provedenog na terenu...ali za celu sezonu...HEHEHE Mozda ce i igrati u spicu sa Toresom.

I jos nesto...Sve vas puno pozdravlja Zoran Bata Mirkovic "ZLATNA RUKA"

deda

pre 15 godina

Pa i dalje stoji da Ivanovic nema kvalitetu i Knezevic je klasa za njega. Pa covjek se u 8 mjeseci nije uspio izboriti niti da se nade na klupi Chelsea.. Uz to proglasen je za najgori transfer u Engleskoj prosle sezone. Tolko o kvaliteti. Osvajanje svijetske lige u vatrepolu? Ajde dobro da ste i vi nesto osvojili u vatrepolu nakon dugo vremena. Doduse trecerazredno natjecanje u kojem ne nastupaju najbolje momcadi. Stvarno cestitam! Induvidualno bolji od nas? Uz jednog Stankovica, Zigica i Ivanovica? Haha. O moj boze, jos uvijek vas najvise boli sto smo velesila za vas u nogometu.. Dajte prestanite vise, nemojte se brukati. Kako to nikad u rezultatima niste dokazali da ste bolji? Srbija koja vec 10 godina nije pobjedila niti jednu ozbiljnu europsku momcad, Srbija koja je u posljednih 10 godina nastupila na samo 2 velika netjecanja. Uz 1 pobjedu, 1 nerjesen i 5 poraza te uz gol razliku 10:23 je induvidualno bolja momcad od Hrvatske. Svaka cast onda. Pitaj jednog Engleza, Njemca ili Talijana da ti kaze razliku izmedu Hrvatske i Srbije u svjetskom nogometu! Pola igraca repke nam nije igralo u hrvatskim klubovima? Mora da se salis. Ti si sigurno jedan od onih koji zbog muke nisu mogli gledati ovaj euro pa niti nisi vidio tko igra. Neka, nema veze.. Od 23 prijavljena samo 6 igraca nije igralo i odraslo u Hrvatskoj. (braca Kovac, Simunic, Rakitic, Petric i Klasnic). A gdje su to onda igrali ostali poput Pletikose, Corluke, Pranjica, Srne, Knezevica, Modrica, Kranjcara, Vukojevica, Olica Eduarda i ostali. Valjda su u Srbiji ucili vase kako se igra fudbal. To je kostur nase reprezentacije. Dinamo je u godini dana prodao 6-7 igraca u vrijednosti od 70 milijuna eura. Pa tolko ne vrijedi cijela vasa repke. Spominjes Iran i Brazil. Valjda mislis na Eduarda i Sharbinija. Eduardo je od 14-e godine u Hrvatskoj. Tu je odrastao, ozenio se i prosao sve hrvatske reprezetativne selekcije i naucio igrati nogomet. Da nam je bio Eduardo na euru sada bi bili europski prvaci. Pa Arsenal je ispao iz lige prvaka i izgubio prvenstvo od kad nema Eduarda. Nakon njegove ozljede 7-8 utakmica nisu uspjeli dobiti, Momak ima mjesta u reprezentaciji Brazila po svojoj kvaliteti. Sharbini nema nikakve veze sa Iranom. Decko je roden u Hrvatskoj i tu je od rodenja. Otac mu je Palestinac koji je prije 30 godina dosao u Hrvatsku a majka Hrvatica. Nemoj da ti nabrajam koji to stranci igraju u vasoj reprezentaciji poput Kuzmanovica Sulejmanija i slicnih.. Mi za razliku od vas imamo poslozenu i vrlo mladu momcad koja ce biti jedan on najvecih favorita za svjetski naslov 2010g.. Vi morate poceti iz pocetka jer nemate sta ocekivati od reprezentacije koja je ostala 10 bodova iza Poljske u kvalifikacijama a Hrvatska je tu istu Poljsku razbila sa drugom momcadi. Tolko o kvaliteti vase reprezentacije.

misa

pre 15 godina

Najjeftiniji odbrambeni igrac poslednjih nekoliko godina.Fantasticnim igrama je pomogao Livornu da ne ispadne iz lige.Mislim da se Kijeliniju i Legrotaljeu vec tresu gace

fdb

pre 15 godina

Cuj njega pricamo o ozbiljnom fudbalu-to je vama bilo neozbiljno i niste imali zelju da nas pobedite jer za to nikog nije briga...dace bog da se sretnemo na nekom takmicenju pa ce se opet videti kave komplekse imate od nasih fudbalera koji su vas guzili u mladoj reprezentaciji!Zadnja tri sampionata mladih rep. 2 puta vicesampioni i jednom 3,toliko o nasoj i vasoj buducnosti!E usli su 1/4 finale evropskog i ispali od ocajnih turaka a sad pricaju o tome kako ce 2010 biti medju glavnim favoritima za osvajanje svetskog prvenstva-hahahahaha jel ima kraja mvasim glupostima!Eda jos,jeste vi nas nekad pobedili u nekom sportu uopste,kosarka vas jos boli i Djordjevic u zadnjoj(titule ne mogu ni da prebrojim) sekundi,tenis i u muskoj i zenskoj konkurenciji vas ubijamo kad god stignemo,pa cak i u sred zagreba,vaterpolo i juuuuu za zadnjih 7-8 god 3 evropske titule 1 svetsko prvenstvo a o svetskim ligama i da ne pricamo,u odbojci i ne postojite,ni u muskoj ni u zenskoj gde smo mi u vrhu...ja ne znam gde vise da vas pobedimo,mislim da ne postoji vise sportova

sdada

pre 15 godina

DA je 100 % srbin igro bi za srbiju.a ti mislis da on neko za njega zna ovde.Igrali su rapaic,prso,zivkovic, kao srbi za hrvatsku naravno bilo je i hrvata kod nas Vukic i Rukavina.

Mefisto

pre 15 godina

vise nego smesno, sta taj Juventus sebi radi... Rakitic? Taj sutira svaku 10m preko gola... Srdja bi obojicu stavio u dzep! :)

fdb

pre 15 godina

Jedna od najsmesnijih stvari koju sam cuo u zadnje vreme je da je Arsenal izgubio titulu zato sto nije igrao Eduardo da Silva,ijuuuuuuuuuuuuuuuu...Mi smo vama pokazali da smo bolji od vas u direktnim susretim decko,jel zaboravljas ti malo,ili zbog kompleksa zelis da se pravis lud???Mlade reprezentacije(u kojoj je igralo pola vase sadasnje ekipe-Modric,Kranjcar,Da silva,Pranjic) 3:1 u Bg i 2:1 kod vas sve nase pobede...a tek ona prva pobeda mladih,mislim u Nemackoj 2:1...strasno...Jeste vi nas uopste ikad pobedili?!Ja cu ti reci NISTE nikad!!!Toliko o tome da ste bolji individualno...

dime_as roma

pre 15 godina

alo deda.samo cu ti reci Vidic.mi nemamo kvalitet?
imamo ,samo ovi igraju za pare ,a ne za drzavni grb.ia o vaterpolu stari samo cu ti jedno reci vidimo se na OI.rasplet 1. Srbija,2.Madjarska,3.mozda vi ili CRNA GORA

Dule grobar

pre 15 godina

Naravno da su Hvati jako trazeni kad smo jako kvalitetni i imamo jako mladu momcad koja je vec sad medu najboljima na svijetu. Knezevic je zasluzio transfer u Juventus jer je vec sad medu 5-6 najboljih obrambenih igraca u Italiji. Pricalo se da ce u Milan ali Maldini je odlucio da ce igrati jos jednu sezonu i Juventus je bio brzi.
(deda, 22. jun 2008 17:34)


Deda, dobro ja pamtim sve tvoje komentare ne brini se. Te da Ivanovic nema "kvalitetu" za Chelsea, te da Stankovic nema "kvalitetu" za Inter, te da Srbija u vaterpolu naravno "nema kvalitetu" a mi pobedismo Crnogorce za koje si ti reko da su najbolji pored vas. Ivanovic, za kojeg su bili zainteresovani Milan, Mancester, Chelsea i Juve nije kvalitetan, ali zato neki tamo Knezevic koji igra za drugoligasa Livorno je naravno kvalitetan. A cuo sam da Juve razmislja da uzme na pozajmicu Ivanovica, pa bas bi voleo da se to desi pa bi video ko bi imao prednost Ivanovic ili drugoligas Knezevic. Uostalom, Bane je proglasen za jednog od najboljih odbrambenih igraca Evrope, a za koga je proglasen taj Knezevic? Verovatno za najboljeg igraca DRUGOLIGASA Livorna. E da isto i Corluka, jel to onaj sto je pomogo Mancester Sitiju da primi SAMO 8 GOLOVA u poslednjoj utakmici? Da to je taj, ne gresim. Mislim, da se razumemo, niko ne osporava da ste kvalitetna fudbalska nacija i sve to, ali da ti toliko loseg pricas za srpske igrace ni u ludilu. Pa ja sam siguran da smo individualno mozda i bolji od vas, ali kao tim ste vi daleko ispred. Sve najbolje zelim vasoj "repki" sacinjenoj iz svih krajeva sveta - od Brazila do Irana. U prilog tome je i to sto vam pola "repke" nikad nije igralo u nekom hrvatskom klubu a ona druga polovina ima pasos (putovnicu) jos neke zemlje pored hrvatske. Pozdrav tebi i pazi sta pises u nastavku, manje pljuvanja po nama.

Obrishi suze mala mojaaa

pre 15 godina

E molim vas da od sada objavite IME I PREZIME IGRACA !! Iscimali ste me da je SRDjA KNEZEVIC i umalo mi nisu suze poshle! :D Bez zezanja nemojte vishe da cimate CRNO BELI narod !!!

A za ovoga nikad chuo! Neka se obogati ... shta ja imam od toga!

zidan

pre 15 godina

Ovaj deda nam je svima otvorio oci:)) Covek nema pametnija posla u zivotu nego da ide po raznoraznim(nasim) sajtovima i komentarise nase sportiste...uzas

e,deda,deda

pre 15 godina

Rece deda da ne znamo ni da plivamo, a kamoli igramo vaterpolo, i ostade ziv:) p.s. da Eduardo nije dosao u hrvatsku, verovatno ne bi ni znao da sutne loptu:)

Dule grobar

pre 15 godina

deda

Dario Knezevic - 1,5 miliona, Bane Ivanovic - 13 miliona
I ko je bolji? Da, Chelsea je toliko glup da na "nekvalitetnog" igraca da 13 miliona evra. Mislim, znam da si ljubomoran sto mozete samo da sanjate odbranu koju mi imamo - Vidic Man Utd, Ivanovic Chelsea, Rajkovic Chelsea, Dragutinovic Sevilla, Krstajic Schalke, Rukavina Dortmund, Kolarov Lazio, a ko je vama glavni odbrambeni? Corluka hahahaha. Druga stvar, Sulejmani je rodjeni beogradjanin i nema pasos neke druge zemlje kao pola vase "repke" i decko je ponikao u Partizanu a ne u Bazelu kao mnogi vasi igraci. Drugo, za vaterpolo, ono sto mi osvojimo za 2 godine to vi osvojite za 15 godina, samo cu reci KRANJ i sve ce ti biti jasno. A i kao samostalna Srbija imamo 3 zlata a vi samo to jedno kojim se hvalite ko ne znam sta. Ljubomorko, koji ti komplex imas ovo nisam video u zivotu.

dime_as roma

pre 15 godina

ja cu ovde dati komentar na komentar br.2!!!!knezevic medju 5-6 najboljih u Italiji?loool.care pored panucija,maldinija,mexesa,juana,kjelinija,neste ,kivua,burdisa ,maxvella,sisinja,zaurija,zebine,itd..SMIJESAN SI!!!!!!!!

alenkc

pre 15 godina

pa cuj...kod srpskih reprenzetativaca nisam primjetio da nesto imaju postovanja prema naciji i himni. Za koga onda oni igraju?!
Uostalom...Knezevic igra predobro nogomet da bi bio srbin :)

deda

pre 15 godina

@fdb

Decko ovdje pricamo o ozbiljnom nogometu a ne o onom koju su igrali klinci prije 4 godine. A kad vec spominjes, gdje su ti vasi klinci i u sta su se razvili nakon tih utakmica? U igrace koji gube od Kazahstana i Azerbezadana i ne mogu pobijediti Poljsku koju je Hrvatska sa drugom mocadi razbila. Stvarno velika individualna kvaliteta, stvarno su vam na ponos i mozete se pohvaliti sa njima. Mislim da ti je jako poznato kakve su velike transfere ostvarili Eduardo, Modric i Corluka i prije svega kako igraju te u ozbiljnom nogometu pobjeduju timove poput Njemacke, Italije i Engleske! Vi to mozete samo sanjati s obzirom da u proslih 8 godina niste dobili jacu reprezentaciju od Belgije. Stvarno za svaku pohvalu i usporedbu sa nama! Ako vec spominjamo rezultate mladih okrsaja, onda nista ne moze usporediti sa demoliranjem vase mlade repke usred Beograda sa 6:0. Jel komsija jel i tebe muce kompleksi pa se pravis lud? Bas je bila konferencija za novinare poslije Hrvatske pobjede nad Poljskom gdje je jedan srpski novinar pitao Bilica, da kako to da srpska nogometna reprezentacija ima tako lose rezultate u odnosu na Hrvatsku. Dobro mu je Bilic rekao, jednostavno nemate niti priblizno tako kvalitetne igrace poput Hrvatske druge momcadi pa s tim niti ne mozete ocekivati plasmane na velika natjecanja .

?

pre 15 godina

Janica Kostelić je proglašena službeno najboljom skijašicom svih vremena, a Ivano Balić je vjerojatno najbolji igrač rukometa uopće. Jugoplastika je proglašena najboljim Europskim košarkaškim klubom prošlog stoljeća (tko se želi informirati, nek malo potraži, a ne da baulja bez veze ovako), a dok srbija ne dostigne Hrvatsku u teniskim rezultatima (Davis Cup + Svijetksa liga, + Ivaniševićevi solo uspjesi), ima se Nole još namučit. Imate uspješniji reprezentativni vaterpolo (malu su Crnogorci pomogli, al ok), dok ste u klupskom daleko iza nas. Blanka Vlašić ima 29 pobjeda u nizu, i vjerojatno će još malo oboriti tih 209. U odbojci ste doktori za nas. Ali kad se jako ponosite košarkaškoj pobjedi u zadnjoj stotinki, samo ću reći: Dinamo - Partizan 5:0. Uz to vas ima duplo više. Čestitam. Da nemate takve nerealno arogantne stavove, i kad shvatite da prvo poštujući sportskog protivnika možete naučiti poštovati sebe, imat ćete još bolje rezultate. Vidimo se na Svijetskom u Hrvatskoj.

Bojan

pre 15 godina

Za sve Hrvate koji se trude da ovde iznose nekkave argumente... Ok je taj Knezevic OK vam je reprezentacija ali nemojte da osporavate reprezentaciju cija je vrednost preko 130 miliona evra i koja je po toj cifri 7. u Evropi a sto se tice ostalih sportova svaka cast za Vlasicku i za rukomet ali odajte priznanje i poklonite se SRBIJI za ostale sportove i uzivajte uz Noleta,Anu,JJ,Stojakovica,Rakocevica,Sapica,Ikodinovica,Vujasinovica,
i ostale sportiste koji nosu Boze pravde u srcu... :)