Subota, 31.05.2008.

22:04

U polufinalu Par - Zve, FMP - Hem

Izvor: B92

U polufinalu Par - Zve, FMP - Hem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

dex

pre 15 godina

@ Carapan
Joj, kakvu si glupost lupio... Italijani i spanci nisu ucestvovali? Evo, ajde da te opovrgnem ovim dokazom...
OB (Odense) Den Real Madrid Esp 1-4 0-6
Real Madrid Esp FC Tirol-Innsbruck Aut 9-1 2-2
Spartak Moscow URS Real Madrid Esp 0-0 3-1

, a sto se tice italijana,

AC Milan Ita Club Brugge KV Bel 0-0 1-0
AC Milan Ita Olympique Marseille Fra 1-1 0-3

evo i link da se uveris, rezultati svih utakmice iz tog Kupa Sampiona!

http://www.rsssf.com/ec/ec199091.html

Izvini ali meni takmicenje u kojem su igrali Milan,Real, Olimpik, Panatinaikos, Porto, Bajern i Napoli, ne deluje ni najmanje naivno. Zvezda je u toj konkurenciji zaista uspela da se provuce, posto je postigla samo 18 golova na 9 utakmica! Vrlo defanzivan fudbal, nema sta... Finale je prica za sebe, to sto ti decko imas komplekse od tada, to je tvoj problem. Titula u kosarci jeste priznata u svetu, ali recimo mi nemamo takve komplekse zbog toga. Titule u vaterpolu, vec jednostavno u svetu ne predstavljaju neki znacaj, jer time bi i Becej mogao da se svrsta u bolja evropska sportska drustva.

Nešo

pre 15 godina

@čarapan
Nemoj pisati neistine, odi na sajt KEŠ(komšije Evropskog prvaka) pa pogledaj listu učesnika, Milan je sa "Malte", A Real iz "Vatikana" NešoRedStar REPUBLIKA SRPSKA!!!

vojislav

pre 15 godina

grobari ZVEZDA CE DA VAS OTKINE sa jedno 20 razlike!!!Zato tisina!!!!!!!!!Pozdrav za sve delije!!!TI SE ZVEZDO BORI SEVER CE DA GORI!!

borna

pre 15 godina

Moje mišljenje je da je trenutno partizan najbolji u bivšoj Yugi,ali "trenutno". Jer u zadnjih 10 god.Cibona je imala jače rezultate u Europi, partizan tek zadnje dvije.Hvala bogu da se mijenja rukovodstvo kluba i da se neki domaći igrači vraćaju u cibonu..prkačin,popović,lončar..itd.Zato grobari i delije,vidimo se na jesen. A ovaj derbi partizan dobiva 2:1...ipak su za klasu bolji...košarka,nogomet,vaterpolo..pa sve ste uzeli grobari,kao i mi tovarima,samo nam je košarka ove godine izmakla.Rukomet, Nogomet,vaterpolo..su u vitrini.Pozdrav

no

pre 15 godina

@tole
Zvezda je najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji. I tu nema dileme. Pitaj nekog sportskog novinara ako vec ne verujes. Slazem se ja da je Partizna u kosarci 10 puta bolji od CZ|, ali Zvezda kao SD ima vise trofeja, to je prosto cinjenica. Ako gledas najpopularnijih 5 sportova (tj. MUSKA: kosarka,odbojka,fudbal,vaterpolo i rukomet) Partizan ima vise trofeja, ali ako pogledas najpopularniji sport - fudbal Zvezda je trofejnija. To su cinjenice.
@ carapan
91 Italiju je pretstavljao Milan koga je Olimpik iz Marseja izbacio u cetvrtfinalu. Toliko o tvojim podacima!

victory

pre 15 godina

@zvezda
A zasto bismo batalili ulaske u top 16 ili cevrtfinale?Kad ste vi, poslednji put, u nekom sportu usli u 16 ili 8 najboljih klubova Evrope?Oduvek se znalo da Grobari za svoj klub navijaju zato sto ga vole, a ne zbog trofeja, za razliku od vas...

zvezda

pre 15 godina

@ carapan
Ko i zasto nije igrao to je njihov ne nas problem. Mi drezden u dve tekme bijemo sa 5:1, a vi od njih u drezdenu pucate 6:0. I jos nesto bolje da svedoce punoletni nego da se o vasem finalu prica na dvadeset godina velike mature. I opet ponavljam, a ne penim nemoj(te) o fudbalu, "klempi" i slicno. Nije to vasa prica.

Carapan

pre 15 godina

@zvezda

Polako, ne peni

Za tu vasu titulu '91 razmisli i o sledecem:

- Ekipa koja je igrala sa vama sledece godine je kaznjena izbacivanjem iz prve lige zbog namestanja rezultata
- Te godine Englezi nisu igrali zbog kazne
- Te godine Spanci i Italijani nisu igrali KES - bojkot
- Kada macke nema, misevi kolo vode
- Dve godine nakon toga uvedena je LS da paceri poput zlezde ne bi uzimali titulu
- To je bilo pre 17 godina, a Evropa pamti i boduje rezultate unazad 5 godina
- O uspehu zlezde u Evropi jos godinu dana svedoci ce biti samo punoletni, a najvise se loze klinci

zvezda

pre 15 godina

@ dule

1. Dajte i vi iz penala u finalu LS pa neka se sve vrti oko toga. Cutali ste 17 godina kao p...... i sada odjedno omalovazavate taj uspeh
2. Zar trojka protiv Juventuta u poslednjoj sekundi kod 68:70 za spance nije lutrija. I ona je 50:50 nesrecnice. Sta da Djole (atipicni grobar) nije pogodio? A i vama se u basketu sve vrti oko nje. Batali te ulaske u sesnaest i osam najboljih.
3. Cestitam za 1966. ali ipak ste drugi. Jer je te godine zapisan Real Madrid.
Zato ne lupetaj o krupnim stvarima i vrati se u stvarnost lozeci se kako cete sutra da nas razvalite u basketu. A fudbal, evropu i "klempu" ostavite nekom drugom jer ste vi ipak samo grobari

Dule

pre 15 godina

(Ја, 1. jun 2008 12:58)

Nesto nejasno? Dobro ti je kazao covek, cela vasa prica oko "velikog kluba" svodi se na taj jedan penal, to je 50:50, da je kojim slucajem Pancev promasio da li bi bili veliki klub? Ali eto osvojili ste to je znaci jedna titula prvaka Evrope, jel imate jos neku? Naravno da ne, a Partizan vaterpolo - 6 i sledece sezone napadamo sedmu, kosarka - 1 i ove sezone uso medju 8 najboljih, to je znaci nasih 7 titula prvaka evrope naspram vase jedne, jel ima sad nesto nejasno??? a 7 podeljeno sa 1 je 7 tako da je Partizan 7 puta vece sportsko drustvo ako se gledaju medjunarodna takmicenja. A sto se tice domacih trofeja sta reci nego da od 5 sportova ove sezone gde ucestvuju i Partizan i Zvezda (fudbal, kosarka, vaterpolo, odbojka, rukomet) i od mogucih 11 trofeja Partizan je vec osvojio 7 a osmi je na putu (kosarka). To znaci da ste vi ove sezone osvojili samo 2 trofeja (rukomet i odbojka) naspram nasih 8. I reci mi sad koje sportsko drustvo je vece? Dodajmo to da je Partizan u fudbalu igrao finale KES-a 1966. nazalost nije ga osvojio, ali to je 25 godina pre vase cuvene 1991 godine i opet podsecam - penali su lutrija, a celo SD Crvena Zvezda se vrti oko tog penala. Ma veliki ste klub nema sta...

Djole Red Star

pre 15 godina

Naucili smo nesto iz prethodna dva derbija i mislim da cemo u utorak ispraviti greske i savladati Partizan.Napred Zvezdo

ЗВЕЗДА ШАМПИОН

pre 15 godina

Najbolji je ovaj što spominje komplekse.Alo prijatelju,zar navijači najtrofejnijeg sportskog društva na svetu da imaju komplekse od vas koji,posle svake nove bruke u bilo kom sportu,kao papagaji ponavljate priču o jednom trofeju koji ste uzeli pre dve decenije?Cela istorija vašeg sportskog društva se svodi na jedan jedini penal.A vi ako mislite da ste veliki klub,onda sledeći put pre utakmice to lepo objasnite nekom novom Nimburgu,kako bi shvatili da nije u redu da vas dobiju 30 razlike u sred Beograda...
Sve u svemu,krajnje je vreme da shvatite da je SD Partizan za vas INSTITUCIJA...
(Tolle, 1. jun 2008 03:14)

Зар оваквих има још?!
Дечко, ти си изгледа спорт почео да пратиш тек од ове године, а да би схватио шта значи институција мораш да познајеш материју...

Гробари, ви сте чудна раја...

Just

pre 15 godina

@Sasa the grobar

TACNO, samo za fudbal kod nas nisam bas siguran da cemo redovno ulaziti u LS ali da cemo opet uci, uci cemo...........

Nešo

pre 15 godina

Kako će da boli joj!!! kada izbacimo partizan u polufinalu, ne bio niko u koži grobara. NAPRED ZVEZDO !!!! Još jedna pobeda i titula ... NešoRedStar REPUBLIKA SRPSKA !!!

nz

pre 15 godina

Samo polako i civilizovano. Partizan je daleko bolji,ako se ne opusti finale zagarantovano.zvezdasi se nerealno duvaju kao i obicno ali sta ces,da imaju ono sto nemaju ne bi navijali za Zvezdu.

DJOLE

pre 15 godina

Ti sto kazes da smo vas jedva pobedjivali,da ti objasnim to je zato sto protiv vas u ligaskom delu igramo sa 50% snage,taman toliko koliko nam treba da vas pobedimo,a u play off-u tu je vec druga prica,tu igramo sa 85-90% snage i tu vas deremo sa 30 razlike u obe utakmice.A to sto kukate da nemate para za pojacanja i da drzava nece da vam pomogne,razmislite malo jer ste dobili pare i to velike pare koje je trebalo da dobije Partizan,pa ste doveli Sakotu,Raicevica,Antica,Gurovica,Hendersona,O'Benona,Milosevica,Misanovica tu vam je bio i Jeretin i Dragojlovic koje ste bas pomocu tih para i zadrzali,ali dzabe INSTITUCIJA(PARTIZAN) VAS JE RAZBILA U FINALU SA 3:0 tako da bolje cutite.Karadzic je prosle sezona reko: ,,ajmo momci jako u odbrani,oce stoka da mas nabije 30 razlike",a sad ce Skobalj da kaze:,,Ajmo momci malo jace, oce stoka da nas nabije 40 razlike"

Ја

pre 15 godina

Tolle, 1. jun 2008 03:14

Е, слатко ме насмеја човек
хахахахаха
Они су најтрофејније СД и институција за ЦЗВ хахахаха

Мислим, no comment!!! hehehe

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Grobari i da ste 100 puta bolji od nas kompleksi vam ostaju.
Zvezdo zgazi ih sve!!!!!
(delije sever, 31. maj 2008 22:46)

Ok, jel mislis na one komplekse sto smo dobili kantajuci vas zadnjih.... vek?

I smarate sa 1991. i Barijem. Po cemu je vasa titula u fudbalu vaznija od nase u basketu 1992.? NI PO CEMU. Jedini razlog zasto vi i dalje smarate je taj sto nikada nista vise necete uzeti. mi uzimamo sledece godine vaterpolo, za koju godinu ponovo basket, ulazicemo redovno u LS u fudbalu. Jer mi smo Partizan a vi ste 0 (citaj: Nula)

STOKO, nabij im 30 razlike

aweesda

pre 15 godina

Sve u svemu,krajnje je vreme da shvatite da je SD Partizan za vas INSTITUCIJA...
(Tolle, 1. jun 2008 03:14)

Pogresno si napisao kaze se JSD Partizan

Sale

pre 15 godina

Postoji velika mogcnost, cak gotovo sigurno da DELIJE dolaze na poslednje utakmice ove sezone i ako bojkotuju, a sa DELIJAMA Zvezda ce igrati mnogo bolje to jest partizan mnogo losije! Tako da grobari oladite malo sve ste nas jedva dobili ove sezone!

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Grobari, pokazimo se, ostalo je jos malo do kraja, podrzimo K.K. PARTIZAN, dodjimo u PIONIR!!!
Pozivam sve one koji su punili PIONIR u EL da ne budu licemerni, da ga napune i tako pomognu momcima da sezona 08/09 ne prodje bez Partizana!!!
U momentima kada igrace stize umor od ratovanja na sve strane na najvisem nivou, pomozimo im jos jednom kako samo mi znamo!!!
Oduzimo se za sjajnu sezonu, SVI U PIONIR!!!

Urke

pre 15 godina

Veliki sam navijac Partizana ali...Vidim da ovde pucamo od optimizma ali polako...Na prvoj polufinalnoj utakmici Play-off-a se "lomi" sezona!Zivi bili pa videli...To ce nam biti ubedljivo najteza utakmica ove godine u Play- off-u...Napred, Partizan i nadam se 7.tituli...

Kobra-Kg

pre 15 godina

al ce veseli da rastuzi zvezdu
i sta drugo da vam kazem nemam mnogo da pricam mogu samo da vam kazem titula titula slavice titula partizan je sampion peva cela srbija

Sasa

pre 15 godina

Zvezda moze da pruzi jaci otpor, ali ako se Partizan razigra i udje motivisano u seriju, tu je pocetak i kraj. Dakle, Zvezdine sanse za prolazak u finale su minimalne, negde oko 5%, sto je veoma optimisticka procena. Dosta zanimljiviji duel je izmedju FMPa i Hemofarma. Tu su odprilike, a oba mogu da pariraju Partizanu. Bice zanimljivo.

martin

pre 15 godina

# Grobari i da ste 100 puta bolji od nas kompleksi vam ostaju.
Zvezdo zgazi ih sve!!!!!
(delije sever, 31. maj 2008 22:46)

bez titule 10 godina u nazad?
neeeee!!!
bez pobede u poslednjih n+1 utakmica?
neeeee!!!
bari!!! tokio!!! '91!!!

Tolle

pre 15 godina

Najbolji je ovaj što spominje komplekse.Alo prijatelju,zar navijači najtrofejnijeg sportskog društva na svetu da imaju komplekse od vas koji,posle svake nove bruke u bilo kom sportu,kao papagaji ponavljate priču o jednom trofeju koji ste uzeli pre dve decenije?Cela istorija vašeg sportskog društva se svodi na jedan jedini penal.A vi ako mislite da ste veliki klub,onda sledeći put pre utakmice to lepo objasnite nekom novom Nimburgu,kako bi shvatili da nije u redu da vas dobiju 30 razlike u sred Beograda...
Sve u svemu,krajnje je vreme da shvatite da je SD Partizan za vas INSTITUCIJA...

pbc

pre 15 godina

Zvezdasi su dokaz da nada umire poslednja. Ali i da postoje ljudi koji i posle 100 pokusaja opet idu glavom kroz zid.

Do sedme uzastopne!!!

Crveno beli

pre 15 godina

Kakva liga, niko od ekipa koje nisu ucestvovale u NLB ligi nema nikakve sanse protiv najboljih 5, poraz koji se desio je slucajan i nista ne odlucuje. Nasa liga je slaba, da slabija ne moze biti, e sad da li trebamo vratiti ove iz NLB lige da igraju ovu ligu i poprave je, ili da gledaju sebe i igraju protiv kudikamo jacih protivnika, to je na nima da odluce, meni je svejedno.

tukimen

pre 15 godina

Pa komsinice,pogledajte skor u poslednjih 15 derbija (14:1 za Partizan,bruka),pa kome vi pretite,da li ste normalni!!!Bolje cutite i radujte se sto vas tim "ZA SLEDECU SEZONU" moze da igra sa ovako velikim klubom kao sto je PARTIZAN!!!!!!

madmax

pre 15 godina

Za deliju sever
O kojim kompleksima pricas? Pa vi ste bre kompleksasi teske kategorije kad toliko cesto pominjete tu rec. Odracemo vas kao mace muskatlu.

Sprewell

pre 15 godina

Ako FMP izbaci Hemofarm onda vec vidjeno PARTIZAN 7 x PoNoVo SAMPION...a ako Hemofarm udje u finale "bice gusto". zvezda :) naravno CAAAAOOoooooo

zvezdas

pre 15 godina

1. 12-2
2. 12-2
3.9-5
4.9-5
Pa nismo ni mi cigani bas toliko losi. Sve nam je u i oko kluba lose ali smo tu. Srecno protiv nesrecnika.

мунгос

pre 15 godina

Ја се понадао да ће нас Воша добити 20-ак разлике, кад оно... Ма није због гробара, него што сам се (у том случају) надао да ће коначно Управа одлетети. Сад ће бити оно "успешна сезона" и слична демагошка прича од њих, а сви знамо шта је ово уствари - Н И Ш Т А !!!

УПРАВА НАПОЉЕ
ВОЛИМ ТЕ ЗВЕЗДО

Tolle

pre 15 godina

Najbolji je ovaj što spominje komplekse.Alo prijatelju,zar navijači najtrofejnijeg sportskog društva na svetu da imaju komplekse od vas koji,posle svake nove bruke u bilo kom sportu,kao papagaji ponavljate priču o jednom trofeju koji ste uzeli pre dve decenije?Cela istorija vašeg sportskog društva se svodi na jedan jedini penal.A vi ako mislite da ste veliki klub,onda sledeći put pre utakmice to lepo objasnite nekom novom Nimburgu,kako bi shvatili da nije u redu da vas dobiju 30 razlike u sred Beograda...
Sve u svemu,krajnje je vreme da shvatite da je SD Partizan za vas INSTITUCIJA...

martin

pre 15 godina

# Grobari i da ste 100 puta bolji od nas kompleksi vam ostaju.
Zvezdo zgazi ih sve!!!!!
(delije sever, 31. maj 2008 22:46)

bez titule 10 godina u nazad?
neeeee!!!
bez pobede u poslednjih n+1 utakmica?
neeeee!!!
bari!!! tokio!!! '91!!!

madmax

pre 15 godina

Za deliju sever
O kojim kompleksima pricas? Pa vi ste bre kompleksasi teske kategorije kad toliko cesto pominjete tu rec. Odracemo vas kao mace muskatlu.

tukimen

pre 15 godina

Pa komsinice,pogledajte skor u poslednjih 15 derbija (14:1 za Partizan,bruka),pa kome vi pretite,da li ste normalni!!!Bolje cutite i radujte se sto vas tim "ZA SLEDECU SEZONU" moze da igra sa ovako velikim klubom kao sto je PARTIZAN!!!!!!

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Grobari i da ste 100 puta bolji od nas kompleksi vam ostaju.
Zvezdo zgazi ih sve!!!!!
(delije sever, 31. maj 2008 22:46)

Ok, jel mislis na one komplekse sto smo dobili kantajuci vas zadnjih.... vek?

I smarate sa 1991. i Barijem. Po cemu je vasa titula u fudbalu vaznija od nase u basketu 1992.? NI PO CEMU. Jedini razlog zasto vi i dalje smarate je taj sto nikada nista vise necete uzeti. mi uzimamo sledece godine vaterpolo, za koju godinu ponovo basket, ulazicemo redovno u LS u fudbalu. Jer mi smo Partizan a vi ste 0 (citaj: Nula)

STOKO, nabij im 30 razlike

pbc

pre 15 godina

Zvezdasi su dokaz da nada umire poslednja. Ali i da postoje ljudi koji i posle 100 pokusaja opet idu glavom kroz zid.

Do sedme uzastopne!!!

мунгос

pre 15 godina

Ја се понадао да ће нас Воша добити 20-ак разлике, кад оно... Ма није због гробара, него што сам се (у том случају) надао да ће коначно Управа одлетети. Сад ће бити оно "успешна сезона" и слична демагошка прича од њих, а сви знамо шта је ово уствари - Н И Ш Т А !!!

УПРАВА НАПОЉЕ
ВОЛИМ ТЕ ЗВЕЗДО

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Grobari, pokazimo se, ostalo je jos malo do kraja, podrzimo K.K. PARTIZAN, dodjimo u PIONIR!!!
Pozivam sve one koji su punili PIONIR u EL da ne budu licemerni, da ga napune i tako pomognu momcima da sezona 08/09 ne prodje bez Partizana!!!
U momentima kada igrace stize umor od ratovanja na sve strane na najvisem nivou, pomozimo im jos jednom kako samo mi znamo!!!
Oduzimo se za sjajnu sezonu, SVI U PIONIR!!!

DJOLE

pre 15 godina

Ti sto kazes da smo vas jedva pobedjivali,da ti objasnim to je zato sto protiv vas u ligaskom delu igramo sa 50% snage,taman toliko koliko nam treba da vas pobedimo,a u play off-u tu je vec druga prica,tu igramo sa 85-90% snage i tu vas deremo sa 30 razlike u obe utakmice.A to sto kukate da nemate para za pojacanja i da drzava nece da vam pomogne,razmislite malo jer ste dobili pare i to velike pare koje je trebalo da dobije Partizan,pa ste doveli Sakotu,Raicevica,Antica,Gurovica,Hendersona,O'Benona,Milosevica,Misanovica tu vam je bio i Jeretin i Dragojlovic koje ste bas pomocu tih para i zadrzali,ali dzabe INSTITUCIJA(PARTIZAN) VAS JE RAZBILA U FINALU SA 3:0 tako da bolje cutite.Karadzic je prosle sezona reko: ,,ajmo momci jako u odbrani,oce stoka da mas nabije 30 razlike",a sad ce Skobalj da kaze:,,Ajmo momci malo jace, oce stoka da nas nabije 40 razlike"

nz

pre 15 godina

Samo polako i civilizovano. Partizan je daleko bolji,ako se ne opusti finale zagarantovano.zvezdasi se nerealno duvaju kao i obicno ali sta ces,da imaju ono sto nemaju ne bi navijali za Zvezdu.

Carapan

pre 15 godina

@zvezda

Polako, ne peni

Za tu vasu titulu '91 razmisli i o sledecem:

- Ekipa koja je igrala sa vama sledece godine je kaznjena izbacivanjem iz prve lige zbog namestanja rezultata
- Te godine Englezi nisu igrali zbog kazne
- Te godine Spanci i Italijani nisu igrali KES - bojkot
- Kada macke nema, misevi kolo vode
- Dve godine nakon toga uvedena je LS da paceri poput zlezde ne bi uzimali titulu
- To je bilo pre 17 godina, a Evropa pamti i boduje rezultate unazad 5 godina
- O uspehu zlezde u Evropi jos godinu dana svedoci ce biti samo punoletni, a najvise se loze klinci

Sprewell

pre 15 godina

Ako FMP izbaci Hemofarm onda vec vidjeno PARTIZAN 7 x PoNoVo SAMPION...a ako Hemofarm udje u finale "bice gusto". zvezda :) naravno CAAAAOOoooooo

Kobra-Kg

pre 15 godina

al ce veseli da rastuzi zvezdu
i sta drugo da vam kazem nemam mnogo da pricam mogu samo da vam kazem titula titula slavice titula partizan je sampion peva cela srbija

zvezdas

pre 15 godina

1. 12-2
2. 12-2
3.9-5
4.9-5
Pa nismo ni mi cigani bas toliko losi. Sve nam je u i oko kluba lose ali smo tu. Srecno protiv nesrecnika.

aweesda

pre 15 godina

Sve u svemu,krajnje je vreme da shvatite da je SD Partizan za vas INSTITUCIJA...
(Tolle, 1. jun 2008 03:14)

Pogresno si napisao kaze se JSD Partizan

Dule

pre 15 godina

(Ја, 1. jun 2008 12:58)

Nesto nejasno? Dobro ti je kazao covek, cela vasa prica oko "velikog kluba" svodi se na taj jedan penal, to je 50:50, da je kojim slucajem Pancev promasio da li bi bili veliki klub? Ali eto osvojili ste to je znaci jedna titula prvaka Evrope, jel imate jos neku? Naravno da ne, a Partizan vaterpolo - 6 i sledece sezone napadamo sedmu, kosarka - 1 i ove sezone uso medju 8 najboljih, to je znaci nasih 7 titula prvaka evrope naspram vase jedne, jel ima sad nesto nejasno??? a 7 podeljeno sa 1 je 7 tako da je Partizan 7 puta vece sportsko drustvo ako se gledaju medjunarodna takmicenja. A sto se tice domacih trofeja sta reci nego da od 5 sportova ove sezone gde ucestvuju i Partizan i Zvezda (fudbal, kosarka, vaterpolo, odbojka, rukomet) i od mogucih 11 trofeja Partizan je vec osvojio 7 a osmi je na putu (kosarka). To znaci da ste vi ove sezone osvojili samo 2 trofeja (rukomet i odbojka) naspram nasih 8. I reci mi sad koje sportsko drustvo je vece? Dodajmo to da je Partizan u fudbalu igrao finale KES-a 1966. nazalost nije ga osvojio, ali to je 25 godina pre vase cuvene 1991 godine i opet podsecam - penali su lutrija, a celo SD Crvena Zvezda se vrti oko tog penala. Ma veliki ste klub nema sta...

Sasa

pre 15 godina

Zvezda moze da pruzi jaci otpor, ali ako se Partizan razigra i udje motivisano u seriju, tu je pocetak i kraj. Dakle, Zvezdine sanse za prolazak u finale su minimalne, negde oko 5%, sto je veoma optimisticka procena. Dosta zanimljiviji duel je izmedju FMPa i Hemofarma. Tu su odprilike, a oba mogu da pariraju Partizanu. Bice zanimljivo.

Urke

pre 15 godina

Veliki sam navijac Partizana ali...Vidim da ovde pucamo od optimizma ali polako...Na prvoj polufinalnoj utakmici Play-off-a se "lomi" sezona!Zivi bili pa videli...To ce nam biti ubedljivo najteza utakmica ove godine u Play- off-u...Napred, Partizan i nadam se 7.tituli...

Crveno beli

pre 15 godina

Kakva liga, niko od ekipa koje nisu ucestvovale u NLB ligi nema nikakve sanse protiv najboljih 5, poraz koji se desio je slucajan i nista ne odlucuje. Nasa liga je slaba, da slabija ne moze biti, e sad da li trebamo vratiti ove iz NLB lige da igraju ovu ligu i poprave je, ili da gledaju sebe i igraju protiv kudikamo jacih protivnika, to je na nima da odluce, meni je svejedno.

Ја

pre 15 godina

Tolle, 1. jun 2008 03:14

Е, слатко ме насмеја човек
хахахахаха
Они су најтрофејније СД и институција за ЦЗВ хахахаха

Мислим, no comment!!! hehehe

Just

pre 15 godina

@Sasa the grobar

TACNO, samo za fudbal kod nas nisam bas siguran da cemo redovno ulaziti u LS ali da cemo opet uci, uci cemo...........

Nešo

pre 15 godina

Kako će da boli joj!!! kada izbacimo partizan u polufinalu, ne bio niko u koži grobara. NAPRED ZVEZDO !!!! Još jedna pobeda i titula ... NešoRedStar REPUBLIKA SRPSKA !!!

zvezda

pre 15 godina

@ dule

1. Dajte i vi iz penala u finalu LS pa neka se sve vrti oko toga. Cutali ste 17 godina kao p...... i sada odjedno omalovazavate taj uspeh
2. Zar trojka protiv Juventuta u poslednjoj sekundi kod 68:70 za spance nije lutrija. I ona je 50:50 nesrecnice. Sta da Djole (atipicni grobar) nije pogodio? A i vama se u basketu sve vrti oko nje. Batali te ulaske u sesnaest i osam najboljih.
3. Cestitam za 1966. ali ipak ste drugi. Jer je te godine zapisan Real Madrid.
Zato ne lupetaj o krupnim stvarima i vrati se u stvarnost lozeci se kako cete sutra da nas razvalite u basketu. A fudbal, evropu i "klempu" ostavite nekom drugom jer ste vi ipak samo grobari

victory

pre 15 godina

@zvezda
A zasto bismo batalili ulaske u top 16 ili cevrtfinale?Kad ste vi, poslednji put, u nekom sportu usli u 16 ili 8 najboljih klubova Evrope?Oduvek se znalo da Grobari za svoj klub navijaju zato sto ga vole, a ne zbog trofeja, za razliku od vas...

Sale

pre 15 godina

Postoji velika mogcnost, cak gotovo sigurno da DELIJE dolaze na poslednje utakmice ove sezone i ako bojkotuju, a sa DELIJAMA Zvezda ce igrati mnogo bolje to jest partizan mnogo losije! Tako da grobari oladite malo sve ste nas jedva dobili ove sezone!

zvezda

pre 15 godina

@ carapan
Ko i zasto nije igrao to je njihov ne nas problem. Mi drezden u dve tekme bijemo sa 5:1, a vi od njih u drezdenu pucate 6:0. I jos nesto bolje da svedoce punoletni nego da se o vasem finalu prica na dvadeset godina velike mature. I opet ponavljam, a ne penim nemoj(te) o fudbalu, "klempi" i slicno. Nije to vasa prica.

dex

pre 15 godina

@ Carapan
Joj, kakvu si glupost lupio... Italijani i spanci nisu ucestvovali? Evo, ajde da te opovrgnem ovim dokazom...
OB (Odense) Den Real Madrid Esp 1-4 0-6
Real Madrid Esp FC Tirol-Innsbruck Aut 9-1 2-2
Spartak Moscow URS Real Madrid Esp 0-0 3-1

, a sto se tice italijana,

AC Milan Ita Club Brugge KV Bel 0-0 1-0
AC Milan Ita Olympique Marseille Fra 1-1 0-3

evo i link da se uveris, rezultati svih utakmice iz tog Kupa Sampiona!

http://www.rsssf.com/ec/ec199091.html

Izvini ali meni takmicenje u kojem su igrali Milan,Real, Olimpik, Panatinaikos, Porto, Bajern i Napoli, ne deluje ni najmanje naivno. Zvezda je u toj konkurenciji zaista uspela da se provuce, posto je postigla samo 18 golova na 9 utakmica! Vrlo defanzivan fudbal, nema sta... Finale je prica za sebe, to sto ti decko imas komplekse od tada, to je tvoj problem. Titula u kosarci jeste priznata u svetu, ali recimo mi nemamo takve komplekse zbog toga. Titule u vaterpolu, vec jednostavno u svetu ne predstavljaju neki znacaj, jer time bi i Becej mogao da se svrsta u bolja evropska sportska drustva.

Djole Red Star

pre 15 godina

Naucili smo nesto iz prethodna dva derbija i mislim da cemo u utorak ispraviti greske i savladati Partizan.Napred Zvezdo

Nešo

pre 15 godina

@čarapan
Nemoj pisati neistine, odi na sajt KEŠ(komšije Evropskog prvaka) pa pogledaj listu učesnika, Milan je sa "Malte", A Real iz "Vatikana" NešoRedStar REPUBLIKA SRPSKA!!!

ЗВЕЗДА ШАМПИОН

pre 15 godina

Najbolji je ovaj što spominje komplekse.Alo prijatelju,zar navijači najtrofejnijeg sportskog društva na svetu da imaju komplekse od vas koji,posle svake nove bruke u bilo kom sportu,kao papagaji ponavljate priču o jednom trofeju koji ste uzeli pre dve decenije?Cela istorija vašeg sportskog društva se svodi na jedan jedini penal.A vi ako mislite da ste veliki klub,onda sledeći put pre utakmice to lepo objasnite nekom novom Nimburgu,kako bi shvatili da nije u redu da vas dobiju 30 razlike u sred Beograda...
Sve u svemu,krajnje je vreme da shvatite da je SD Partizan za vas INSTITUCIJA...
(Tolle, 1. jun 2008 03:14)

Зар оваквих има још?!
Дечко, ти си изгледа спорт почео да пратиш тек од ове године, а да би схватио шта значи институција мораш да познајеш материју...

Гробари, ви сте чудна раја...

no

pre 15 godina

@tole
Zvezda je najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji. I tu nema dileme. Pitaj nekog sportskog novinara ako vec ne verujes. Slazem se ja da je Partizna u kosarci 10 puta bolji od CZ|, ali Zvezda kao SD ima vise trofeja, to je prosto cinjenica. Ako gledas najpopularnijih 5 sportova (tj. MUSKA: kosarka,odbojka,fudbal,vaterpolo i rukomet) Partizan ima vise trofeja, ali ako pogledas najpopularniji sport - fudbal Zvezda je trofejnija. To su cinjenice.
@ carapan
91 Italiju je pretstavljao Milan koga je Olimpik iz Marseja izbacio u cetvrtfinalu. Toliko o tvojim podacima!

borna

pre 15 godina

Moje mišljenje je da je trenutno partizan najbolji u bivšoj Yugi,ali "trenutno". Jer u zadnjih 10 god.Cibona je imala jače rezultate u Europi, partizan tek zadnje dvije.Hvala bogu da se mijenja rukovodstvo kluba i da se neki domaći igrači vraćaju u cibonu..prkačin,popović,lončar..itd.Zato grobari i delije,vidimo se na jesen. A ovaj derbi partizan dobiva 2:1...ipak su za klasu bolji...košarka,nogomet,vaterpolo..pa sve ste uzeli grobari,kao i mi tovarima,samo nam je košarka ove godine izmakla.Rukomet, Nogomet,vaterpolo..su u vitrini.Pozdrav

vojislav

pre 15 godina

grobari ZVEZDA CE DA VAS OTKINE sa jedno 20 razlike!!!Zato tisina!!!!!!!!!Pozdrav za sve delije!!!TI SE ZVEZDO BORI SEVER CE DA GORI!!

zvezdas

pre 15 godina

1. 12-2
2. 12-2
3.9-5
4.9-5
Pa nismo ni mi cigani bas toliko losi. Sve nam je u i oko kluba lose ali smo tu. Srecno protiv nesrecnika.

madmax

pre 15 godina

Za deliju sever
O kojim kompleksima pricas? Pa vi ste bre kompleksasi teske kategorije kad toliko cesto pominjete tu rec. Odracemo vas kao mace muskatlu.

Ја

pre 15 godina

Tolle, 1. jun 2008 03:14

Е, слатко ме насмеја човек
хахахахаха
Они су најтрофејније СД и институција за ЦЗВ хахахаха

Мислим, no comment!!! hehehe

мунгос

pre 15 godina

Ја се понадао да ће нас Воша добити 20-ак разлике, кад оно... Ма није због гробара, него што сам се (у том случају) надао да ће коначно Управа одлетети. Сад ће бити оно "успешна сезона" и слична демагошка прича од њих, а сви знамо шта је ово уствари - Н И Ш Т А !!!

УПРАВА НАПОЉЕ
ВОЛИМ ТЕ ЗВЕЗДО

martin

pre 15 godina

# Grobari i da ste 100 puta bolji od nas kompleksi vam ostaju.
Zvezdo zgazi ih sve!!!!!
(delije sever, 31. maj 2008 22:46)

bez titule 10 godina u nazad?
neeeee!!!
bez pobede u poslednjih n+1 utakmica?
neeeee!!!
bari!!! tokio!!! '91!!!

Nešo

pre 15 godina

Kako će da boli joj!!! kada izbacimo partizan u polufinalu, ne bio niko u koži grobara. NAPRED ZVEZDO !!!! Još jedna pobeda i titula ... NešoRedStar REPUBLIKA SRPSKA !!!

Tolle

pre 15 godina

Najbolji je ovaj što spominje komplekse.Alo prijatelju,zar navijači najtrofejnijeg sportskog društva na svetu da imaju komplekse od vas koji,posle svake nove bruke u bilo kom sportu,kao papagaji ponavljate priču o jednom trofeju koji ste uzeli pre dve decenije?Cela istorija vašeg sportskog društva se svodi na jedan jedini penal.A vi ako mislite da ste veliki klub,onda sledeći put pre utakmice to lepo objasnite nekom novom Nimburgu,kako bi shvatili da nije u redu da vas dobiju 30 razlike u sred Beograda...
Sve u svemu,krajnje je vreme da shvatite da je SD Partizan za vas INSTITUCIJA...

aweesda

pre 15 godina

Sve u svemu,krajnje je vreme da shvatite da je SD Partizan za vas INSTITUCIJA...
(Tolle, 1. jun 2008 03:14)

Pogresno si napisao kaze se JSD Partizan

Sale

pre 15 godina

Postoji velika mogcnost, cak gotovo sigurno da DELIJE dolaze na poslednje utakmice ove sezone i ako bojkotuju, a sa DELIJAMA Zvezda ce igrati mnogo bolje to jest partizan mnogo losije! Tako da grobari oladite malo sve ste nas jedva dobili ove sezone!

Sprewell

pre 15 godina

Ako FMP izbaci Hemofarm onda vec vidjeno PARTIZAN 7 x PoNoVo SAMPION...a ako Hemofarm udje u finale "bice gusto". zvezda :) naravno CAAAAOOoooooo

zvezda

pre 15 godina

@ dule

1. Dajte i vi iz penala u finalu LS pa neka se sve vrti oko toga. Cutali ste 17 godina kao p...... i sada odjedno omalovazavate taj uspeh
2. Zar trojka protiv Juventuta u poslednjoj sekundi kod 68:70 za spance nije lutrija. I ona je 50:50 nesrecnice. Sta da Djole (atipicni grobar) nije pogodio? A i vama se u basketu sve vrti oko nje. Batali te ulaske u sesnaest i osam najboljih.
3. Cestitam za 1966. ali ipak ste drugi. Jer je te godine zapisan Real Madrid.
Zato ne lupetaj o krupnim stvarima i vrati se u stvarnost lozeci se kako cete sutra da nas razvalite u basketu. A fudbal, evropu i "klempu" ostavite nekom drugom jer ste vi ipak samo grobari

Sasa The Grobar

pre 15 godina

Grobari i da ste 100 puta bolji od nas kompleksi vam ostaju.
Zvezdo zgazi ih sve!!!!!
(delije sever, 31. maj 2008 22:46)

Ok, jel mislis na one komplekse sto smo dobili kantajuci vas zadnjih.... vek?

I smarate sa 1991. i Barijem. Po cemu je vasa titula u fudbalu vaznija od nase u basketu 1992.? NI PO CEMU. Jedini razlog zasto vi i dalje smarate je taj sto nikada nista vise necete uzeti. mi uzimamo sledece godine vaterpolo, za koju godinu ponovo basket, ulazicemo redovno u LS u fudbalu. Jer mi smo Partizan a vi ste 0 (citaj: Nula)

STOKO, nabij im 30 razlike

Djole Red Star

pre 15 godina

Naucili smo nesto iz prethodna dva derbija i mislim da cemo u utorak ispraviti greske i savladati Partizan.Napred Zvezdo

pbc

pre 15 godina

Zvezdasi su dokaz da nada umire poslednja. Ali i da postoje ljudi koji i posle 100 pokusaja opet idu glavom kroz zid.

Do sedme uzastopne!!!

Urke

pre 15 godina

Veliki sam navijac Partizana ali...Vidim da ovde pucamo od optimizma ali polako...Na prvoj polufinalnoj utakmici Play-off-a se "lomi" sezona!Zivi bili pa videli...To ce nam biti ubedljivo najteza utakmica ove godine u Play- off-u...Napred, Partizan i nadam se 7.tituli...

tukimen

pre 15 godina

Pa komsinice,pogledajte skor u poslednjih 15 derbija (14:1 za Partizan,bruka),pa kome vi pretite,da li ste normalni!!!Bolje cutite i radujte se sto vas tim "ZA SLEDECU SEZONU" moze da igra sa ovako velikim klubom kao sto je PARTIZAN!!!!!!

Kobra-Kg

pre 15 godina

al ce veseli da rastuzi zvezdu
i sta drugo da vam kazem nemam mnogo da pricam mogu samo da vam kazem titula titula slavice titula partizan je sampion peva cela srbija

Crveno beli

pre 15 godina

Kakva liga, niko od ekipa koje nisu ucestvovale u NLB ligi nema nikakve sanse protiv najboljih 5, poraz koji se desio je slucajan i nista ne odlucuje. Nasa liga je slaba, da slabija ne moze biti, e sad da li trebamo vratiti ove iz NLB lige da igraju ovu ligu i poprave je, ili da gledaju sebe i igraju protiv kudikamo jacih protivnika, to je na nima da odluce, meni je svejedno.

Carapan

pre 15 godina

@zvezda

Polako, ne peni

Za tu vasu titulu '91 razmisli i o sledecem:

- Ekipa koja je igrala sa vama sledece godine je kaznjena izbacivanjem iz prve lige zbog namestanja rezultata
- Te godine Englezi nisu igrali zbog kazne
- Te godine Spanci i Italijani nisu igrali KES - bojkot
- Kada macke nema, misevi kolo vode
- Dve godine nakon toga uvedena je LS da paceri poput zlezde ne bi uzimali titulu
- To je bilo pre 17 godina, a Evropa pamti i boduje rezultate unazad 5 godina
- O uspehu zlezde u Evropi jos godinu dana svedoci ce biti samo punoletni, a najvise se loze klinci

zvezda

pre 15 godina

@ carapan
Ko i zasto nije igrao to je njihov ne nas problem. Mi drezden u dve tekme bijemo sa 5:1, a vi od njih u drezdenu pucate 6:0. I jos nesto bolje da svedoce punoletni nego da se o vasem finalu prica na dvadeset godina velike mature. I opet ponavljam, a ne penim nemoj(te) o fudbalu, "klempi" i slicno. Nije to vasa prica.

Sasa

pre 15 godina

Zvezda moze da pruzi jaci otpor, ali ako se Partizan razigra i udje motivisano u seriju, tu je pocetak i kraj. Dakle, Zvezdine sanse za prolazak u finale su minimalne, negde oko 5%, sto je veoma optimisticka procena. Dosta zanimljiviji duel je izmedju FMPa i Hemofarma. Tu su odprilike, a oba mogu da pariraju Partizanu. Bice zanimljivo.

FoRzA_PxFxCx

pre 15 godina

Grobari, pokazimo se, ostalo je jos malo do kraja, podrzimo K.K. PARTIZAN, dodjimo u PIONIR!!!
Pozivam sve one koji su punili PIONIR u EL da ne budu licemerni, da ga napune i tako pomognu momcima da sezona 08/09 ne prodje bez Partizana!!!
U momentima kada igrace stize umor od ratovanja na sve strane na najvisem nivou, pomozimo im jos jednom kako samo mi znamo!!!
Oduzimo se za sjajnu sezonu, SVI U PIONIR!!!

DJOLE

pre 15 godina

Ti sto kazes da smo vas jedva pobedjivali,da ti objasnim to je zato sto protiv vas u ligaskom delu igramo sa 50% snage,taman toliko koliko nam treba da vas pobedimo,a u play off-u tu je vec druga prica,tu igramo sa 85-90% snage i tu vas deremo sa 30 razlike u obe utakmice.A to sto kukate da nemate para za pojacanja i da drzava nece da vam pomogne,razmislite malo jer ste dobili pare i to velike pare koje je trebalo da dobije Partizan,pa ste doveli Sakotu,Raicevica,Antica,Gurovica,Hendersona,O'Benona,Milosevica,Misanovica tu vam je bio i Jeretin i Dragojlovic koje ste bas pomocu tih para i zadrzali,ali dzabe INSTITUCIJA(PARTIZAN) VAS JE RAZBILA U FINALU SA 3:0 tako da bolje cutite.Karadzic je prosle sezona reko: ,,ajmo momci jako u odbrani,oce stoka da mas nabije 30 razlike",a sad ce Skobalj da kaze:,,Ajmo momci malo jace, oce stoka da nas nabije 40 razlike"

nz

pre 15 godina

Samo polako i civilizovano. Partizan je daleko bolji,ako se ne opusti finale zagarantovano.zvezdasi se nerealno duvaju kao i obicno ali sta ces,da imaju ono sto nemaju ne bi navijali za Zvezdu.

Just

pre 15 godina

@Sasa the grobar

TACNO, samo za fudbal kod nas nisam bas siguran da cemo redovno ulaziti u LS ali da cemo opet uci, uci cemo...........

ЗВЕЗДА ШАМПИОН

pre 15 godina

Najbolji je ovaj što spominje komplekse.Alo prijatelju,zar navijači najtrofejnijeg sportskog društva na svetu da imaju komplekse od vas koji,posle svake nove bruke u bilo kom sportu,kao papagaji ponavljate priču o jednom trofeju koji ste uzeli pre dve decenije?Cela istorija vašeg sportskog društva se svodi na jedan jedini penal.A vi ako mislite da ste veliki klub,onda sledeći put pre utakmice to lepo objasnite nekom novom Nimburgu,kako bi shvatili da nije u redu da vas dobiju 30 razlike u sred Beograda...
Sve u svemu,krajnje je vreme da shvatite da je SD Partizan za vas INSTITUCIJA...
(Tolle, 1. jun 2008 03:14)

Зар оваквих има још?!
Дечко, ти си изгледа спорт почео да пратиш тек од ове године, а да би схватио шта значи институција мораш да познајеш материју...

Гробари, ви сте чудна раја...

Dule

pre 15 godina

(Ја, 1. jun 2008 12:58)

Nesto nejasno? Dobro ti je kazao covek, cela vasa prica oko "velikog kluba" svodi se na taj jedan penal, to je 50:50, da je kojim slucajem Pancev promasio da li bi bili veliki klub? Ali eto osvojili ste to je znaci jedna titula prvaka Evrope, jel imate jos neku? Naravno da ne, a Partizan vaterpolo - 6 i sledece sezone napadamo sedmu, kosarka - 1 i ove sezone uso medju 8 najboljih, to je znaci nasih 7 titula prvaka evrope naspram vase jedne, jel ima sad nesto nejasno??? a 7 podeljeno sa 1 je 7 tako da je Partizan 7 puta vece sportsko drustvo ako se gledaju medjunarodna takmicenja. A sto se tice domacih trofeja sta reci nego da od 5 sportova ove sezone gde ucestvuju i Partizan i Zvezda (fudbal, kosarka, vaterpolo, odbojka, rukomet) i od mogucih 11 trofeja Partizan je vec osvojio 7 a osmi je na putu (kosarka). To znaci da ste vi ove sezone osvojili samo 2 trofeja (rukomet i odbojka) naspram nasih 8. I reci mi sad koje sportsko drustvo je vece? Dodajmo to da je Partizan u fudbalu igrao finale KES-a 1966. nazalost nije ga osvojio, ali to je 25 godina pre vase cuvene 1991 godine i opet podsecam - penali su lutrija, a celo SD Crvena Zvezda se vrti oko tog penala. Ma veliki ste klub nema sta...

victory

pre 15 godina

@zvezda
A zasto bismo batalili ulaske u top 16 ili cevrtfinale?Kad ste vi, poslednji put, u nekom sportu usli u 16 ili 8 najboljih klubova Evrope?Oduvek se znalo da Grobari za svoj klub navijaju zato sto ga vole, a ne zbog trofeja, za razliku od vas...

no

pre 15 godina

@tole
Zvezda je najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji. I tu nema dileme. Pitaj nekog sportskog novinara ako vec ne verujes. Slazem se ja da je Partizna u kosarci 10 puta bolji od CZ|, ali Zvezda kao SD ima vise trofeja, to je prosto cinjenica. Ako gledas najpopularnijih 5 sportova (tj. MUSKA: kosarka,odbojka,fudbal,vaterpolo i rukomet) Partizan ima vise trofeja, ali ako pogledas najpopularniji sport - fudbal Zvezda je trofejnija. To su cinjenice.
@ carapan
91 Italiju je pretstavljao Milan koga je Olimpik iz Marseja izbacio u cetvrtfinalu. Toliko o tvojim podacima!

borna

pre 15 godina

Moje mišljenje je da je trenutno partizan najbolji u bivšoj Yugi,ali "trenutno". Jer u zadnjih 10 god.Cibona je imala jače rezultate u Europi, partizan tek zadnje dvije.Hvala bogu da se mijenja rukovodstvo kluba i da se neki domaći igrači vraćaju u cibonu..prkačin,popović,lončar..itd.Zato grobari i delije,vidimo se na jesen. A ovaj derbi partizan dobiva 2:1...ipak su za klasu bolji...košarka,nogomet,vaterpolo..pa sve ste uzeli grobari,kao i mi tovarima,samo nam je košarka ove godine izmakla.Rukomet, Nogomet,vaterpolo..su u vitrini.Pozdrav

Nešo

pre 15 godina

@čarapan
Nemoj pisati neistine, odi na sajt KEŠ(komšije Evropskog prvaka) pa pogledaj listu učesnika, Milan je sa "Malte", A Real iz "Vatikana" NešoRedStar REPUBLIKA SRPSKA!!!

vojislav

pre 15 godina

grobari ZVEZDA CE DA VAS OTKINE sa jedno 20 razlike!!!Zato tisina!!!!!!!!!Pozdrav za sve delije!!!TI SE ZVEZDO BORI SEVER CE DA GORI!!

dex

pre 15 godina

@ Carapan
Joj, kakvu si glupost lupio... Italijani i spanci nisu ucestvovali? Evo, ajde da te opovrgnem ovim dokazom...
OB (Odense) Den Real Madrid Esp 1-4 0-6
Real Madrid Esp FC Tirol-Innsbruck Aut 9-1 2-2
Spartak Moscow URS Real Madrid Esp 0-0 3-1

, a sto se tice italijana,

AC Milan Ita Club Brugge KV Bel 0-0 1-0
AC Milan Ita Olympique Marseille Fra 1-1 0-3

evo i link da se uveris, rezultati svih utakmice iz tog Kupa Sampiona!

http://www.rsssf.com/ec/ec199091.html

Izvini ali meni takmicenje u kojem su igrali Milan,Real, Olimpik, Panatinaikos, Porto, Bajern i Napoli, ne deluje ni najmanje naivno. Zvezda je u toj konkurenciji zaista uspela da se provuce, posto je postigla samo 18 golova na 9 utakmica! Vrlo defanzivan fudbal, nema sta... Finale je prica za sebe, to sto ti decko imas komplekse od tada, to je tvoj problem. Titula u kosarci jeste priznata u svetu, ali recimo mi nemamo takve komplekse zbog toga. Titule u vaterpolu, vec jednostavno u svetu ne predstavljaju neki znacaj, jer time bi i Becej mogao da se svrsta u bolja evropska sportska drustva.