Sreda, 21.05.2008.

08:41

Odbojkašice na korak od Pekinga

Izvor: Beta

Odbojkašice na korak od Pekinga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

lazar

pre 15 godina

Slozila bih se sa mnogim forumasima u vezi nasih sjajnih odbojkasica.Istina je da su do sada postigle sjajne rezultate izgubile samo 2 seta.Lepe kao i uvek nasmejane, razdragane i istini za volju sjajno igraju.Tacno se vidi da IGRAJU SVE ZA JEDNU I JEDNA ZA SVE.Pojedine komentare bezvredno je citati, pogotovo one u kojim se kuka na tudje groblju!!Kada ovo kazem mislim na Anju.Ne osporavam njen kvalitet kao igraca, ali postavljam pitanje to se dalo videti na ekranu.postavlja se pitanje posto je jedino ona iz ove generacije sa SP dosla u konflikt sa Terzom kakav je ona kao covek.Jer Krsmanovic se vratila u ekipu.To govorim iz razloga sto smatram da je mnogo samouverena i misli da je ne zamenjiva.Dosta vise o Anji jer ne zasluzuje ta se vrti po forumu zbog nasih sjajnih odbojkasica o cijem radu i uspehu treba da se ponosimo.Licno sam ponosan i zelim da im se ostvari san kako njihov tako i moj licno da se SRBIJA POJAVI NA OLIMIPADI u zenskoj odbojci.Najlepse nase dame zelim vam da budete zdrave i uzmete vizu za Peking.Srecno od srca...

Milica

pre 15 godina

Nase odbojkasice su pravi praznik za oci. Nijednu utakmicu ne propustam bez obzira sto je u ranim jutarnjim casovima, jer zlata vredi gleda ti ih. Toliko se radujem svakom poenu i svakoj pobedi i podrzavam ih maksimalno. Samo bih volela da im se pruzi jos veca medijska paznja jer one to zasluzuju!!!
Idemo na olimpijadu!!!!!!

Zoran

pre 15 godina

Od na stotine komentara primetih jednu istu grupu Anjinih satelta,kako iz bolesne ljubomore zele da omalovazebriljantne igre nase reprezentacije.Niko od tih dusebriznika ni jednom da pomene fenomenalnu igru Nikolicke,jedne od najboljih odbojkasica Evrope sto i sada pokazuje ili Vesne Citakovic najboljeg blokera u Evropi,a ta "vasa" Anja za kojom danima "placete"poslednje tri godine po svim klubovima za koje je igrala.O Terzicu koji zanje samo medalje i uspehe da i ne govorim.I gle cuda!Pripisuju mu i neigranje nekih anonimnih igracica koje sada igraju po drugoligaskim ekipama ili ,pak,uopste ne igraju,a sve zajedno nisu sakupile ni 5 utakmica za reprezentaciju.

pedja

pre 15 godina

Rk Code Country Points Matches Points Sets
Won Lost Won Lost Ratio Won Lost Ratio
1 SRB Serbia 8 4 348 280 1.243 12 2 6.000
2 JPN Japan 8 4 365 330 1.106 12 3 4.000
3 POL Poland 7 3 1 335 285 1.175 10 4 2.500
4 KOR Korea 6 2 2 318 346 0.919 6 9 0.667
5 THA Thailand 5 1 3 311 318 0.978 5 9 0.556
6 DOM Dominican Republic 5 1 3 335 361 0.928 6 9 0.667
7 PUR Puerto Rico 5 1 3 334 368 0.908 5 11 0.455
8 KAZ Kazakhstan 4 4 301 359 0.838 3 12 0.250

Dragan

pre 15 godina

Hoce li neko u komentaru da napise nesto o sjajnoj igri nasih devojaka?! Dosta vise o Anji nasoj najvecoj "zvezdi" na terenu.O njenoj navodnoj povredi pise se godinu dana,a Jelena Nikolic hramajuci ulazi na teren i pri tom jos ostvari 20 poena o tome niko ni reci.Ne moze se bez Anje!?Nesmnjivo da je dobra igracia,ali da je toliko dobra kakav se stice utisak iz pojedinih komentara,a ne sa terena ne bi "grejala"klupu u Voleru i drugim klubovima.Zato BRAVO za(Jelenu,Vesnu,Maju,Djeru)koje pricaju na terenu.

bane

pre 15 godina

Opet Anja, Anja, Anja. Dokle vise. Ljudi da li ste vi svesni da je i u sportu kao i u zivotu potrebna disciplina da bi se uspelo. Ko to ne zeli ili ne moze, nece ni uspeti. To vazi i za Anju. Svaka njoj cast, talenta ima, ali joj fale neke druge stvari. Zato, podrzimo ove devojke, one su svojim radom i zalaganjem postigle ovo do sada. Mozda Anja nadje mesto u ekipi, al drugi put, pa pored ovih devojaka ona i nema mesto u ekipi. Koga bi vi izbacili, mozda Djeru, Jelenu? Ne budimo smesni, ovo je nasa najjaca postava, za sada. Citam ove komentare i niko da se seti one odbrane nogom, Suze Cebic, onih skracenih dijagonala Brakocevic, Djere i ostalih. Svi pisu samo o Anji. Dosta vise sa tim, vratite se u stvarnost. Terza zna sta radi, jer da ne zna on to ne bi ni radio. Nije vam dosta sto smo osvojili bronzu, srebro? Sta vise hocete, i plasman na OI je uspeh. Pogledajte samo koga nece biti tamo, Holandija i sl. Podrzimo Terzu i ove devojke sto su tamo, a ostali kad zasluze dres reprezentacije i njih cemo podrzati, a do tada navijajmo za Srbiju.

zorba

pre 15 godina

Sve cestitke devojkama
Apsolutna podrska Brizitki za brz oporavak...jer ona jeste jedna od najstandardnijih odbojkasica.
Sto se Anje tice..volim je..ali realno..nije u formi(a ne kao sto neko rece da je nasa najbolja odbojkasica).Mozda iz vremena SP,ali setite se EP!Osim toga,ne odazvati se pozivu na kvalifikacioni turnir U Hale...zato sto si umoran od prvenstva i navesti razlog da imas povredu a pri tom igrati za klub nema smisla.Osim toga,nije Terza lud da se tek tako lisi usluga Spasojevicke.Djerisilo je stvarno bila povredjena kao i Molnarka sada...i niko ih nije osudjivao.Spasojevicevab je sa povredom bila na EP!!!!Igrala...
Nasem timu ne trebaju zvezde kojima ce se povladjivati.I bez Spasojeviceve ovaj tim je fenomenalan!!!!Ne zaboravite sve devoje koje igraju za repku i daju svoj maksimum.I one su premorene utakmicama u svojim prvenstvima pa izgaraju za Srbiju!!!Autoritet kao Terza treba da postoji¨Pre njega ..setite se gde je bila nasa odbojka!Odbojka jeste kolektivan sport.Ko hoce drugacije..ima tenis!!!I ko sto neko rece..koga nema bez njega se moze!!!!Tako da trenutno...vise fali Brizitka nego Anja!Mada,devojke se odlicno snalaze i bez njih!Imamo dobru klupu,mlade i talentovane odbojkasice kojima treba pruziti priliku da se dokazu i pokazu,a ne nekima ostavljati prostora radi proslih vremena(kao nekad Piksiju)

natalylux

pre 15 godina

Apsolutnoose slazem sa komentarom br. 8!
Brizitka je odbojkasica koja je uvek na visini zadatka...na nju se uvek moze osloniti i nikad do sad nije zakazala...za razliku od ostalih(sto je i normalno da se ponekad oseti pad forme u igri).Molnar zasluzuje mnogo vecu paznju.Nadam se da ce se oporaviti do OI.Drago mi je da se i Krsmanoviceva vratila u tim.Devojkama sve cestitke kao i treneru.
Mora da se zna ko je autoritet.Do Terze zenska odbojka nije bila ni bleda senka danasnje.Jedna igracica nemoze da bude bitnija od svih ostalih.Drago mi je da se ne popusta u ovom slucaju.Pogledajte sta se samo desilo sa muskom kosarkom!
I ostale devojke imaju povrede i premorene su od prvenstava...ali daju maksimum.

Zox

pre 15 godina

Ostavicu kratak komentar i reci BRAVO!!!!!!!!!
Bilo bi steta gledati olimpijski turnir u Pekingu bez jednog od glavnih konkurenata za zlato!
SRBIJA!
BRAVO DEVOJKE

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Da li neko zna sta je sa Brizitkom???
Nadam se da nije povredjena. Ako jeste onda joj zelim brz oporavak i jos brzi povratak u formu, Jer Bruzutka u formi sa prvenstva Evrope bi bila jedna dodatna garancija za jednu od medalja u Pekingu.
Najsrdacnije cestitke nasim sampionkama (ne samo u lepoti)
za postignuto do danas. I najlepse zelje za OI!!!

Cestitke na vec ostvarenom plasmanu

pre 15 godina

Za razliku od svih ostalih ekipa u Tokiju (donekle je Poljska izuzetak) mi nismo iz price "vazno je ucestvovati" i ove kvalifikacije su za nas samo medjukorak za pokusaj napada na jednu od olimpijskih medalja. Za one koji i dalje strepe za nas plasman jedna korisna informacija:
Ako do kraja ne osvojimo nijedan jedini set (ukljucujuci i mec protiv nejakog Portorika) opet smo preko 80% u Pekingu. Ispadamo jedino ako nas zaobidju Portoriko ili Dominikanke (po 1 pobedu iz 4 meca imaju do sada obe ove ekipe, a mi 4 iz 4) ili da nas zaobidje Koreja koja protiv nas i Poljakinja nije osvojila nijedan set a mora da pobedi Japanke. Posto mi imamo trenutnu poen razliku SRB:+68, KOR:-28, PUR:-34, DOM:-26 da bi ispali nece nam biti dovoljno samo da izgubimo sva tri meca do kraja, vec bi to morali da uradimo na krajnje ponizavajuci nacin - dok bi pobede protivnica morale biti impresivne. Kada se vec razmatraju bizarne teorijske varijante, mi mozemo onda i da se ne kvalifikujemo i u slucaju pobede nad Portorikom ako dozivimo nehumano visoke poraze (poen razlika) od Poljske i Japana u zadnja dva kola, a Koreja isto tako ponizi Japan i druga dva preostala protivnika i tako nas zaobidje na trecem mestu sto uzgred njima uopste ne treba jer i sa 4-tim mestom kao azijska ekipa idu u Peking za razliku od nas evropljana (moramo da biti medju prve tri ako hocemo olimpijadu). Ali sve su to bizarne varijante iz teorije, a u praksi mi smo se rano jutros vec kvalifikovali ovom cetvrtom pobedom u nizu!

Vlada Negotin

pre 15 godina

Prvo cestitam svim devojkama na trudu i zalaganju, kao i na borbenosti i ozbiljnosti u pristupu igri. Iako se naosnovu njihovih osmeha cini da sve deluje lako, nije uopste. Citajuci komentare, moram da kazem da podrzavam "kolegu" koji pise o Brizitki Molnar. Devojka se fantasticno borila za ovu zemlju dosada, i nadam se da ce Je Terzic pozvati na OI ako se oporavi. Ako Brizitka cita ovo, onda SAMO NAPRED!!!

nada

pre 15 godina

Branko,Brizitka Molnar se oproavlja od operacije misica na desnom ramenu i zbog toga je nema u Tokiju.Naravno da ce biti na spisku za Peking jer je potrebana ekipi.Djera istini za volju izdrzava kanonadu servisa na ovom turniru i to vrlo uspesno radi s obzirom da je prehodne 4 godine igrala korektora.Dolaskom Brizitke Terzic ima vecu mogucnost i na primacu i korekciji.Jer Djera u svakom trenutku moze da igra i jednu i drugu poziciju u sto som se uverili sada na turniru.Naravno da Brizitki zelim brz oporavka i prikljucak ekipi na OI.

milica

pre 15 godina

Devojke svaka vam cast.Igrate svim srcem.Mada mnogi forumasi zameraju zasto niste nasmejane i da se jako necuje Srbija.Vi ste nasmejane onoliko koliko treba i glasne isto tako.Jucerasnja izjava Djerina da niste glumice vec odbojkasice u potpunosti se slazem sa njom.To odlicno radite igrate.Nastavite tako i prekostura i sirom su vam otovorena vrata za Peking.Cela nacija je uz Vas.Uststajemo gledamo Vas i podrzavamo bez obzira koje je vrema.SRECNO I UBUDUCE!!!

suzzana111

pre 15 godina

Zasto vam smeta sto je Terzic ozbiljan.Pa jel vi mislite da samo oni koji se smeju su pozitivni.Ti sto se smeju svakoj gluposti u stvari su licemeri.Opet vi o Anji.Ponavljam Anja jeste dobra igracica ali koga nema bez njega se moze i kraj.Ognjenovic,Djerisilo, Brakocevic,Nikolic, Cebic... zasluzuju da o njima pozitivno pricamo.Alo, one se bore sada za Peking ne Anja,Iako bi volela da Anja igra u Pekingu, necu umreti ako se to ne desi.Mislim da sada u startnoj postavi za nju mesta nema.Mozda kao izmena.Jednostavno imamo mladje talente i to treba iskoristiti.Puno srece nasim odbojkasicama protiv Portorika i uskoro u Peking.

danijela

pre 15 godina

Mislim da su reci suvisne,devojke to odlicno rade-i vidi se ogromna zelja da zaigraju u Pekingu!! Sve cestitke,niko vas nece moci zaustaviti!! A sto se tice Anje Spasojevic,mislim da nije fer prema ostalim devojkama sto je u ovim trenucima spominjete,ima vremena za nju..i da li ce se vratiti u reprezentaciju ili ne to sve zavisi od nje! Sada je najvaznije da podrzimo ove devojke koje se bore za nase boje-zasluzile su to!!! Najbolje ste-i najlepse!!!

djorovic

pre 15 godina

Dobro je bar cemo otici na olimpijadu.Srecom ovaj turnir je najlaksi,za razliku od prethodna dva gde se nismo uspeli plasirati.
Al ovo me fascinira...
Sad zamislite ovako,imamo najbolju igracicu Anju Spasojevic,definitivno najbolja,koja nije ovde ,a koju je selektor Terzic tako olako oterao,i imamo navijace prilicno detinjaste sa navijackim parolama,podrzimo ove sto su tamo,a nju ko shisha sama je tako odlucila.
Postavlja se pitanje da li sam ja suvise emotivan,kada kazem da bi nju Terzao morao vratiti.Dal sam ja glup il imam neki minimum razuma,a koji svi ovi drugi sto tvrde suprotno nemaju?
I kako sad covek ovde da se ne zapita jesmo li mi normalni?
I jos hoce da me ubede kako nije ona najbolja,kako je Brakocevicka bolja mladja lepsa...
E pa gospodo draga ne mozete me ubediti u suprotno i necete.
Dosta mi je vise te naopake izvrnute logike.Tako je bilo pre i sa Stojakovicem,pa Ficom u vaterpolu i u koji god sport da zavisih uvek se pojavi neki nadobudni trener tezak kao tonu uglja koji ce se uvek bestidno drzati svojih okorelih principa na stetu cele ekipe.Umesto da se ponasa ko pravi pedagog da popusti ponekad on se drzi tih stavova ne znam ti ni ja cega sve,samo ne zdravog razuma.Pa ta Anja je godinama igrala i bila nosilac u reprezentaciji i najzasluznija je za osvajanje srebrne medalje na SP.Znaci li to ikome,pa ne moze to tako...
I koliko god pisali kako ona treba da bude u reprezentaciji uvek se pojavi neko s onom tupavom konstatacijom "pa koji ce nam ona" koja me je i naterala da napisem ovaj tekst.

Mr No

pre 15 godina

Bravo devojke! Jos samo jedna pobeda a posle toga zasluzeni odmor...do OI. Terzicu, mislim da onaj kez na kraju utakmice nije imao dovoljno efekta za "postovaoce" tvoga lika i dela, s obzirom na to da je utakmica bila u ranim jutarnjim casovima i da je malo ko gledao, te ces stoga performans za Neverne Tome morati da ponovis u prihvatljivijem terminu, mozda vec protiv Portorika. He,he...

sofija-lizard king

pre 15 godina

Nema sumnje da cemo otici na olimpijadu i to me veoma veoma raduje... Zaista devojkama zelim svu srecu! A Terzicu zelim da se malo nasmeje! XD I zelim jos nesto ali necu da kazem jer sam vec dosadna sa tim!!!
Za sve one koji zele licno meni da se obrate to mogu uciniti preko e-maila:rockangel92_sm@yahoo.com ili msn-a:syber92@yahoo.com ili http://www.myspace.com/lizardkingsm preko space-a...
I da kazem jos nesto, istina je da je Anja neko koga ja obozavam i koga volim i te gluposti i da ja zelim da je vidim na olimpijadi ali ne zbog sebe vec zbog cele repke!!! razmislite samo koliko je ona doprinela i koliko moze da doprinese nasoj repki!!! ae ae necu vise da dosadjujem iako sam upravu!!
ajmo srecno devojke...

branko

pre 15 godina

О овој утакмици се нема шта рећи: први и трећи сет лако, други теже и то је то.
Јављам се из другог разлога. Није по мом укусу пажња коју известан број форумаша посвећује једној одсутној девојци. То није праведно према свима који су у Јапану, а поготово према једној другој такође одсутној девојци коју нико не спомење. Гледајући утакмице у Јапану, у моје сећање се много чешће враћа Брижитка Молнар него она, много помињана играчица. Желим Брижитки брз и потупун опоравак, а волео бих знати како иде са тим и да ли ће Молнарова бити спремна за сад већ скоро сигуран наступ у Пекингу. Ако то неко зна, молим да се јави.

Dexon

pre 15 godina

Mislim da je krajnje vreme da stavite i tabelu ovde, kao i ostale rezultate! Mislim, igra se turnir, da vidimo kako stojimo tu, a kako nasi protivnici

Alexsandar

pre 15 godina

iako sama utakmica nije bila posebno teshka i devojke su više rutinski "odradile" svoj posao, bilo je lepo gledati ih tako nasmejane i vedre....

Dexon

pre 15 godina

Mislim da je krajnje vreme da stavite i tabelu ovde, kao i ostale rezultate! Mislim, igra se turnir, da vidimo kako stojimo tu, a kako nasi protivnici

branko

pre 15 godina

О овој утакмици се нема шта рећи: први и трећи сет лако, други теже и то је то.
Јављам се из другог разлога. Није по мом укусу пажња коју известан број форумаша посвећује једној одсутној девојци. То није праведно према свима који су у Јапану, а поготово према једној другој такође одсутној девојци коју нико не спомење. Гледајући утакмице у Јапану, у моје сећање се много чешће враћа Брижитка Молнар него она, много помињана играчица. Желим Брижитки брз и потупун опоравак, а волео бих знати како иде са тим и да ли ће Молнарова бити спремна за сад већ скоро сигуран наступ у Пекингу. Ако то неко зна, молим да се јави.

milica

pre 15 godina

Devojke svaka vam cast.Igrate svim srcem.Mada mnogi forumasi zameraju zasto niste nasmejane i da se jako necuje Srbija.Vi ste nasmejane onoliko koliko treba i glasne isto tako.Jucerasnja izjava Djerina da niste glumice vec odbojkasice u potpunosti se slazem sa njom.To odlicno radite igrate.Nastavite tako i prekostura i sirom su vam otovorena vrata za Peking.Cela nacija je uz Vas.Uststajemo gledamo Vas i podrzavamo bez obzira koje je vrema.SRECNO I UBUDUCE!!!

Cestitke na vec ostvarenom plasmanu

pre 15 godina

Za razliku od svih ostalih ekipa u Tokiju (donekle je Poljska izuzetak) mi nismo iz price "vazno je ucestvovati" i ove kvalifikacije su za nas samo medjukorak za pokusaj napada na jednu od olimpijskih medalja. Za one koji i dalje strepe za nas plasman jedna korisna informacija:
Ako do kraja ne osvojimo nijedan jedini set (ukljucujuci i mec protiv nejakog Portorika) opet smo preko 80% u Pekingu. Ispadamo jedino ako nas zaobidju Portoriko ili Dominikanke (po 1 pobedu iz 4 meca imaju do sada obe ove ekipe, a mi 4 iz 4) ili da nas zaobidje Koreja koja protiv nas i Poljakinja nije osvojila nijedan set a mora da pobedi Japanke. Posto mi imamo trenutnu poen razliku SRB:+68, KOR:-28, PUR:-34, DOM:-26 da bi ispali nece nam biti dovoljno samo da izgubimo sva tri meca do kraja, vec bi to morali da uradimo na krajnje ponizavajuci nacin - dok bi pobede protivnica morale biti impresivne. Kada se vec razmatraju bizarne teorijske varijante, mi mozemo onda i da se ne kvalifikujemo i u slucaju pobede nad Portorikom ako dozivimo nehumano visoke poraze (poen razlika) od Poljske i Japana u zadnja dva kola, a Koreja isto tako ponizi Japan i druga dva preostala protivnika i tako nas zaobidje na trecem mestu sto uzgred njima uopste ne treba jer i sa 4-tim mestom kao azijska ekipa idu u Peking za razliku od nas evropljana (moramo da biti medju prve tri ako hocemo olimpijadu). Ali sve su to bizarne varijante iz teorije, a u praksi mi smo se rano jutros vec kvalifikovali ovom cetvrtom pobedom u nizu!

suzzana111

pre 15 godina

Zasto vam smeta sto je Terzic ozbiljan.Pa jel vi mislite da samo oni koji se smeju su pozitivni.Ti sto se smeju svakoj gluposti u stvari su licemeri.Opet vi o Anji.Ponavljam Anja jeste dobra igracica ali koga nema bez njega se moze i kraj.Ognjenovic,Djerisilo, Brakocevic,Nikolic, Cebic... zasluzuju da o njima pozitivno pricamo.Alo, one se bore sada za Peking ne Anja,Iako bi volela da Anja igra u Pekingu, necu umreti ako se to ne desi.Mislim da sada u startnoj postavi za nju mesta nema.Mozda kao izmena.Jednostavno imamo mladje talente i to treba iskoristiti.Puno srece nasim odbojkasicama protiv Portorika i uskoro u Peking.

nada

pre 15 godina

Branko,Brizitka Molnar se oproavlja od operacije misica na desnom ramenu i zbog toga je nema u Tokiju.Naravno da ce biti na spisku za Peking jer je potrebana ekipi.Djera istini za volju izdrzava kanonadu servisa na ovom turniru i to vrlo uspesno radi s obzirom da je prehodne 4 godine igrala korektora.Dolaskom Brizitke Terzic ima vecu mogucnost i na primacu i korekciji.Jer Djera u svakom trenutku moze da igra i jednu i drugu poziciju u sto som se uverili sada na turniru.Naravno da Brizitki zelim brz oporavka i prikljucak ekipi na OI.

djorovic

pre 15 godina

Dobro je bar cemo otici na olimpijadu.Srecom ovaj turnir je najlaksi,za razliku od prethodna dva gde se nismo uspeli plasirati.
Al ovo me fascinira...
Sad zamislite ovako,imamo najbolju igracicu Anju Spasojevic,definitivno najbolja,koja nije ovde ,a koju je selektor Terzic tako olako oterao,i imamo navijace prilicno detinjaste sa navijackim parolama,podrzimo ove sto su tamo,a nju ko shisha sama je tako odlucila.
Postavlja se pitanje da li sam ja suvise emotivan,kada kazem da bi nju Terzao morao vratiti.Dal sam ja glup il imam neki minimum razuma,a koji svi ovi drugi sto tvrde suprotno nemaju?
I kako sad covek ovde da se ne zapita jesmo li mi normalni?
I jos hoce da me ubede kako nije ona najbolja,kako je Brakocevicka bolja mladja lepsa...
E pa gospodo draga ne mozete me ubediti u suprotno i necete.
Dosta mi je vise te naopake izvrnute logike.Tako je bilo pre i sa Stojakovicem,pa Ficom u vaterpolu i u koji god sport da zavisih uvek se pojavi neki nadobudni trener tezak kao tonu uglja koji ce se uvek bestidno drzati svojih okorelih principa na stetu cele ekipe.Umesto da se ponasa ko pravi pedagog da popusti ponekad on se drzi tih stavova ne znam ti ni ja cega sve,samo ne zdravog razuma.Pa ta Anja je godinama igrala i bila nosilac u reprezentaciji i najzasluznija je za osvajanje srebrne medalje na SP.Znaci li to ikome,pa ne moze to tako...
I koliko god pisali kako ona treba da bude u reprezentaciji uvek se pojavi neko s onom tupavom konstatacijom "pa koji ce nam ona" koja me je i naterala da napisem ovaj tekst.

Alexsandar

pre 15 godina

iako sama utakmica nije bila posebno teshka i devojke su više rutinski "odradile" svoj posao, bilo je lepo gledati ih tako nasmejane i vedre....

sofija-lizard king

pre 15 godina

Nema sumnje da cemo otici na olimpijadu i to me veoma veoma raduje... Zaista devojkama zelim svu srecu! A Terzicu zelim da se malo nasmeje! XD I zelim jos nesto ali necu da kazem jer sam vec dosadna sa tim!!!
Za sve one koji zele licno meni da se obrate to mogu uciniti preko e-maila:rockangel92_sm@yahoo.com ili msn-a:syber92@yahoo.com ili http://www.myspace.com/lizardkingsm preko space-a...
I da kazem jos nesto, istina je da je Anja neko koga ja obozavam i koga volim i te gluposti i da ja zelim da je vidim na olimpijadi ali ne zbog sebe vec zbog cele repke!!! razmislite samo koliko je ona doprinela i koliko moze da doprinese nasoj repki!!! ae ae necu vise da dosadjujem iako sam upravu!!
ajmo srecno devojke...

danijela

pre 15 godina

Mislim da su reci suvisne,devojke to odlicno rade-i vidi se ogromna zelja da zaigraju u Pekingu!! Sve cestitke,niko vas nece moci zaustaviti!! A sto se tice Anje Spasojevic,mislim da nije fer prema ostalim devojkama sto je u ovim trenucima spominjete,ima vremena za nju..i da li ce se vratiti u reprezentaciju ili ne to sve zavisi od nje! Sada je najvaznije da podrzimo ove devojke koje se bore za nase boje-zasluzile su to!!! Najbolje ste-i najlepse!!!

zorba

pre 15 godina

Sve cestitke devojkama
Apsolutna podrska Brizitki za brz oporavak...jer ona jeste jedna od najstandardnijih odbojkasica.
Sto se Anje tice..volim je..ali realno..nije u formi(a ne kao sto neko rece da je nasa najbolja odbojkasica).Mozda iz vremena SP,ali setite se EP!Osim toga,ne odazvati se pozivu na kvalifikacioni turnir U Hale...zato sto si umoran od prvenstva i navesti razlog da imas povredu a pri tom igrati za klub nema smisla.Osim toga,nije Terza lud da se tek tako lisi usluga Spasojevicke.Djerisilo je stvarno bila povredjena kao i Molnarka sada...i niko ih nije osudjivao.Spasojevicevab je sa povredom bila na EP!!!!Igrala...
Nasem timu ne trebaju zvezde kojima ce se povladjivati.I bez Spasojeviceve ovaj tim je fenomenalan!!!!Ne zaboravite sve devoje koje igraju za repku i daju svoj maksimum.I one su premorene utakmicama u svojim prvenstvima pa izgaraju za Srbiju!!!Autoritet kao Terza treba da postoji¨Pre njega ..setite se gde je bila nasa odbojka!Odbojka jeste kolektivan sport.Ko hoce drugacije..ima tenis!!!I ko sto neko rece..koga nema bez njega se moze!!!!Tako da trenutno...vise fali Brizitka nego Anja!Mada,devojke se odlicno snalaze i bez njih!Imamo dobru klupu,mlade i talentovane odbojkasice kojima treba pruziti priliku da se dokazu i pokazu,a ne nekima ostavljati prostora radi proslih vremena(kao nekad Piksiju)

bane

pre 15 godina

Opet Anja, Anja, Anja. Dokle vise. Ljudi da li ste vi svesni da je i u sportu kao i u zivotu potrebna disciplina da bi se uspelo. Ko to ne zeli ili ne moze, nece ni uspeti. To vazi i za Anju. Svaka njoj cast, talenta ima, ali joj fale neke druge stvari. Zato, podrzimo ove devojke, one su svojim radom i zalaganjem postigle ovo do sada. Mozda Anja nadje mesto u ekipi, al drugi put, pa pored ovih devojaka ona i nema mesto u ekipi. Koga bi vi izbacili, mozda Djeru, Jelenu? Ne budimo smesni, ovo je nasa najjaca postava, za sada. Citam ove komentare i niko da se seti one odbrane nogom, Suze Cebic, onih skracenih dijagonala Brakocevic, Djere i ostalih. Svi pisu samo o Anji. Dosta vise sa tim, vratite se u stvarnost. Terza zna sta radi, jer da ne zna on to ne bi ni radio. Nije vam dosta sto smo osvojili bronzu, srebro? Sta vise hocete, i plasman na OI je uspeh. Pogledajte samo koga nece biti tamo, Holandija i sl. Podrzimo Terzu i ove devojke sto su tamo, a ostali kad zasluze dres reprezentacije i njih cemo podrzati, a do tada navijajmo za Srbiju.

Vlada Negotin

pre 15 godina

Prvo cestitam svim devojkama na trudu i zalaganju, kao i na borbenosti i ozbiljnosti u pristupu igri. Iako se naosnovu njihovih osmeha cini da sve deluje lako, nije uopste. Citajuci komentare, moram da kazem da podrzavam "kolegu" koji pise o Brizitki Molnar. Devojka se fantasticno borila za ovu zemlju dosada, i nadam se da ce Je Terzic pozvati na OI ako se oporavi. Ako Brizitka cita ovo, onda SAMO NAPRED!!!

Milica

pre 15 godina

Nase odbojkasice su pravi praznik za oci. Nijednu utakmicu ne propustam bez obzira sto je u ranim jutarnjim casovima, jer zlata vredi gleda ti ih. Toliko se radujem svakom poenu i svakoj pobedi i podrzavam ih maksimalno. Samo bih volela da im se pruzi jos veca medijska paznja jer one to zasluzuju!!!
Idemo na olimpijadu!!!!!!

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Da li neko zna sta je sa Brizitkom???
Nadam se da nije povredjena. Ako jeste onda joj zelim brz oporavak i jos brzi povratak u formu, Jer Bruzutka u formi sa prvenstva Evrope bi bila jedna dodatna garancija za jednu od medalja u Pekingu.
Najsrdacnije cestitke nasim sampionkama (ne samo u lepoti)
za postignuto do danas. I najlepse zelje za OI!!!

natalylux

pre 15 godina

Apsolutnoose slazem sa komentarom br. 8!
Brizitka je odbojkasica koja je uvek na visini zadatka...na nju se uvek moze osloniti i nikad do sad nije zakazala...za razliku od ostalih(sto je i normalno da se ponekad oseti pad forme u igri).Molnar zasluzuje mnogo vecu paznju.Nadam se da ce se oporaviti do OI.Drago mi je da se i Krsmanoviceva vratila u tim.Devojkama sve cestitke kao i treneru.
Mora da se zna ko je autoritet.Do Terze zenska odbojka nije bila ni bleda senka danasnje.Jedna igracica nemoze da bude bitnija od svih ostalih.Drago mi je da se ne popusta u ovom slucaju.Pogledajte sta se samo desilo sa muskom kosarkom!
I ostale devojke imaju povrede i premorene su od prvenstava...ali daju maksimum.

Zox

pre 15 godina

Ostavicu kratak komentar i reci BRAVO!!!!!!!!!
Bilo bi steta gledati olimpijski turnir u Pekingu bez jednog od glavnih konkurenata za zlato!
SRBIJA!
BRAVO DEVOJKE

Zoran

pre 15 godina

Od na stotine komentara primetih jednu istu grupu Anjinih satelta,kako iz bolesne ljubomore zele da omalovazebriljantne igre nase reprezentacije.Niko od tih dusebriznika ni jednom da pomene fenomenalnu igru Nikolicke,jedne od najboljih odbojkasica Evrope sto i sada pokazuje ili Vesne Citakovic najboljeg blokera u Evropi,a ta "vasa" Anja za kojom danima "placete"poslednje tri godine po svim klubovima za koje je igrala.O Terzicu koji zanje samo medalje i uspehe da i ne govorim.I gle cuda!Pripisuju mu i neigranje nekih anonimnih igracica koje sada igraju po drugoligaskim ekipama ili ,pak,uopste ne igraju,a sve zajedno nisu sakupile ni 5 utakmica za reprezentaciju.

Mr No

pre 15 godina

Bravo devojke! Jos samo jedna pobeda a posle toga zasluzeni odmor...do OI. Terzicu, mislim da onaj kez na kraju utakmice nije imao dovoljno efekta za "postovaoce" tvoga lika i dela, s obzirom na to da je utakmica bila u ranim jutarnjim casovima i da je malo ko gledao, te ces stoga performans za Neverne Tome morati da ponovis u prihvatljivijem terminu, mozda vec protiv Portorika. He,he...

Dragan

pre 15 godina

Hoce li neko u komentaru da napise nesto o sjajnoj igri nasih devojaka?! Dosta vise o Anji nasoj najvecoj "zvezdi" na terenu.O njenoj navodnoj povredi pise se godinu dana,a Jelena Nikolic hramajuci ulazi na teren i pri tom jos ostvari 20 poena o tome niko ni reci.Ne moze se bez Anje!?Nesmnjivo da je dobra igracia,ali da je toliko dobra kakav se stice utisak iz pojedinih komentara,a ne sa terena ne bi "grejala"klupu u Voleru i drugim klubovima.Zato BRAVO za(Jelenu,Vesnu,Maju,Djeru)koje pricaju na terenu.

pedja

pre 15 godina

Rk Code Country Points Matches Points Sets
Won Lost Won Lost Ratio Won Lost Ratio
1 SRB Serbia 8 4 348 280 1.243 12 2 6.000
2 JPN Japan 8 4 365 330 1.106 12 3 4.000
3 POL Poland 7 3 1 335 285 1.175 10 4 2.500
4 KOR Korea 6 2 2 318 346 0.919 6 9 0.667
5 THA Thailand 5 1 3 311 318 0.978 5 9 0.556
6 DOM Dominican Republic 5 1 3 335 361 0.928 6 9 0.667
7 PUR Puerto Rico 5 1 3 334 368 0.908 5 11 0.455
8 KAZ Kazakhstan 4 4 301 359 0.838 3 12 0.250

lazar

pre 15 godina

Slozila bih se sa mnogim forumasima u vezi nasih sjajnih odbojkasica.Istina je da su do sada postigle sjajne rezultate izgubile samo 2 seta.Lepe kao i uvek nasmejane, razdragane i istini za volju sjajno igraju.Tacno se vidi da IGRAJU SVE ZA JEDNU I JEDNA ZA SVE.Pojedine komentare bezvredno je citati, pogotovo one u kojim se kuka na tudje groblju!!Kada ovo kazem mislim na Anju.Ne osporavam njen kvalitet kao igraca, ali postavljam pitanje to se dalo videti na ekranu.postavlja se pitanje posto je jedino ona iz ove generacije sa SP dosla u konflikt sa Terzom kakav je ona kao covek.Jer Krsmanovic se vratila u ekipu.To govorim iz razloga sto smatram da je mnogo samouverena i misli da je ne zamenjiva.Dosta vise o Anji jer ne zasluzuje ta se vrti po forumu zbog nasih sjajnih odbojkasica o cijem radu i uspehu treba da se ponosimo.Licno sam ponosan i zelim da im se ostvari san kako njihov tako i moj licno da se SRBIJA POJAVI NA OLIMIPADI u zenskoj odbojci.Najlepse nase dame zelim vam da budete zdrave i uzmete vizu za Peking.Srecno od srca...

sofija-lizard king

pre 15 godina

Nema sumnje da cemo otici na olimpijadu i to me veoma veoma raduje... Zaista devojkama zelim svu srecu! A Terzicu zelim da se malo nasmeje! XD I zelim jos nesto ali necu da kazem jer sam vec dosadna sa tim!!!
Za sve one koji zele licno meni da se obrate to mogu uciniti preko e-maila:rockangel92_sm@yahoo.com ili msn-a:syber92@yahoo.com ili http://www.myspace.com/lizardkingsm preko space-a...
I da kazem jos nesto, istina je da je Anja neko koga ja obozavam i koga volim i te gluposti i da ja zelim da je vidim na olimpijadi ali ne zbog sebe vec zbog cele repke!!! razmislite samo koliko je ona doprinela i koliko moze da doprinese nasoj repki!!! ae ae necu vise da dosadjujem iako sam upravu!!
ajmo srecno devojke...

djorovic

pre 15 godina

Dobro je bar cemo otici na olimpijadu.Srecom ovaj turnir je najlaksi,za razliku od prethodna dva gde se nismo uspeli plasirati.
Al ovo me fascinira...
Sad zamislite ovako,imamo najbolju igracicu Anju Spasojevic,definitivno najbolja,koja nije ovde ,a koju je selektor Terzic tako olako oterao,i imamo navijace prilicno detinjaste sa navijackim parolama,podrzimo ove sto su tamo,a nju ko shisha sama je tako odlucila.
Postavlja se pitanje da li sam ja suvise emotivan,kada kazem da bi nju Terzao morao vratiti.Dal sam ja glup il imam neki minimum razuma,a koji svi ovi drugi sto tvrde suprotno nemaju?
I kako sad covek ovde da se ne zapita jesmo li mi normalni?
I jos hoce da me ubede kako nije ona najbolja,kako je Brakocevicka bolja mladja lepsa...
E pa gospodo draga ne mozete me ubediti u suprotno i necete.
Dosta mi je vise te naopake izvrnute logike.Tako je bilo pre i sa Stojakovicem,pa Ficom u vaterpolu i u koji god sport da zavisih uvek se pojavi neki nadobudni trener tezak kao tonu uglja koji ce se uvek bestidno drzati svojih okorelih principa na stetu cele ekipe.Umesto da se ponasa ko pravi pedagog da popusti ponekad on se drzi tih stavova ne znam ti ni ja cega sve,samo ne zdravog razuma.Pa ta Anja je godinama igrala i bila nosilac u reprezentaciji i najzasluznija je za osvajanje srebrne medalje na SP.Znaci li to ikome,pa ne moze to tako...
I koliko god pisali kako ona treba da bude u reprezentaciji uvek se pojavi neko s onom tupavom konstatacijom "pa koji ce nam ona" koja me je i naterala da napisem ovaj tekst.

bane

pre 15 godina

Opet Anja, Anja, Anja. Dokle vise. Ljudi da li ste vi svesni da je i u sportu kao i u zivotu potrebna disciplina da bi se uspelo. Ko to ne zeli ili ne moze, nece ni uspeti. To vazi i za Anju. Svaka njoj cast, talenta ima, ali joj fale neke druge stvari. Zato, podrzimo ove devojke, one su svojim radom i zalaganjem postigle ovo do sada. Mozda Anja nadje mesto u ekipi, al drugi put, pa pored ovih devojaka ona i nema mesto u ekipi. Koga bi vi izbacili, mozda Djeru, Jelenu? Ne budimo smesni, ovo je nasa najjaca postava, za sada. Citam ove komentare i niko da se seti one odbrane nogom, Suze Cebic, onih skracenih dijagonala Brakocevic, Djere i ostalih. Svi pisu samo o Anji. Dosta vise sa tim, vratite se u stvarnost. Terza zna sta radi, jer da ne zna on to ne bi ni radio. Nije vam dosta sto smo osvojili bronzu, srebro? Sta vise hocete, i plasman na OI je uspeh. Pogledajte samo koga nece biti tamo, Holandija i sl. Podrzimo Terzu i ove devojke sto su tamo, a ostali kad zasluze dres reprezentacije i njih cemo podrzati, a do tada navijajmo za Srbiju.

Cestitke na vec ostvarenom plasmanu

pre 15 godina

Za razliku od svih ostalih ekipa u Tokiju (donekle je Poljska izuzetak) mi nismo iz price "vazno je ucestvovati" i ove kvalifikacije su za nas samo medjukorak za pokusaj napada na jednu od olimpijskih medalja. Za one koji i dalje strepe za nas plasman jedna korisna informacija:
Ako do kraja ne osvojimo nijedan jedini set (ukljucujuci i mec protiv nejakog Portorika) opet smo preko 80% u Pekingu. Ispadamo jedino ako nas zaobidju Portoriko ili Dominikanke (po 1 pobedu iz 4 meca imaju do sada obe ove ekipe, a mi 4 iz 4) ili da nas zaobidje Koreja koja protiv nas i Poljakinja nije osvojila nijedan set a mora da pobedi Japanke. Posto mi imamo trenutnu poen razliku SRB:+68, KOR:-28, PUR:-34, DOM:-26 da bi ispali nece nam biti dovoljno samo da izgubimo sva tri meca do kraja, vec bi to morali da uradimo na krajnje ponizavajuci nacin - dok bi pobede protivnica morale biti impresivne. Kada se vec razmatraju bizarne teorijske varijante, mi mozemo onda i da se ne kvalifikujemo i u slucaju pobede nad Portorikom ako dozivimo nehumano visoke poraze (poen razlika) od Poljske i Japana u zadnja dva kola, a Koreja isto tako ponizi Japan i druga dva preostala protivnika i tako nas zaobidje na trecem mestu sto uzgred njima uopste ne treba jer i sa 4-tim mestom kao azijska ekipa idu u Peking za razliku od nas evropljana (moramo da biti medju prve tri ako hocemo olimpijadu). Ali sve su to bizarne varijante iz teorije, a u praksi mi smo se rano jutros vec kvalifikovali ovom cetvrtom pobedom u nizu!

lazar

pre 15 godina

Slozila bih se sa mnogim forumasima u vezi nasih sjajnih odbojkasica.Istina je da su do sada postigle sjajne rezultate izgubile samo 2 seta.Lepe kao i uvek nasmejane, razdragane i istini za volju sjajno igraju.Tacno se vidi da IGRAJU SVE ZA JEDNU I JEDNA ZA SVE.Pojedine komentare bezvredno je citati, pogotovo one u kojim se kuka na tudje groblju!!Kada ovo kazem mislim na Anju.Ne osporavam njen kvalitet kao igraca, ali postavljam pitanje to se dalo videti na ekranu.postavlja se pitanje posto je jedino ona iz ove generacije sa SP dosla u konflikt sa Terzom kakav je ona kao covek.Jer Krsmanovic se vratila u ekipu.To govorim iz razloga sto smatram da je mnogo samouverena i misli da je ne zamenjiva.Dosta vise o Anji jer ne zasluzuje ta se vrti po forumu zbog nasih sjajnih odbojkasica o cijem radu i uspehu treba da se ponosimo.Licno sam ponosan i zelim da im se ostvari san kako njihov tako i moj licno da se SRBIJA POJAVI NA OLIMIPADI u zenskoj odbojci.Najlepse nase dame zelim vam da budete zdrave i uzmete vizu za Peking.Srecno od srca...

suzzana111

pre 15 godina

Zasto vam smeta sto je Terzic ozbiljan.Pa jel vi mislite da samo oni koji se smeju su pozitivni.Ti sto se smeju svakoj gluposti u stvari su licemeri.Opet vi o Anji.Ponavljam Anja jeste dobra igracica ali koga nema bez njega se moze i kraj.Ognjenovic,Djerisilo, Brakocevic,Nikolic, Cebic... zasluzuju da o njima pozitivno pricamo.Alo, one se bore sada za Peking ne Anja,Iako bi volela da Anja igra u Pekingu, necu umreti ako se to ne desi.Mislim da sada u startnoj postavi za nju mesta nema.Mozda kao izmena.Jednostavno imamo mladje talente i to treba iskoristiti.Puno srece nasim odbojkasicama protiv Portorika i uskoro u Peking.

Alexsandar

pre 15 godina

iako sama utakmica nije bila posebno teshka i devojke su više rutinski "odradile" svoj posao, bilo je lepo gledati ih tako nasmejane i vedre....

Mr No

pre 15 godina

Bravo devojke! Jos samo jedna pobeda a posle toga zasluzeni odmor...do OI. Terzicu, mislim da onaj kez na kraju utakmice nije imao dovoljno efekta za "postovaoce" tvoga lika i dela, s obzirom na to da je utakmica bila u ranim jutarnjim casovima i da je malo ko gledao, te ces stoga performans za Neverne Tome morati da ponovis u prihvatljivijem terminu, mozda vec protiv Portorika. He,he...

Dexon

pre 15 godina

Mislim da je krajnje vreme da stavite i tabelu ovde, kao i ostale rezultate! Mislim, igra se turnir, da vidimo kako stojimo tu, a kako nasi protivnici

branko

pre 15 godina

О овој утакмици се нема шта рећи: први и трећи сет лако, други теже и то је то.
Јављам се из другог разлога. Није по мом укусу пажња коју известан број форумаша посвећује једној одсутној девојци. То није праведно према свима који су у Јапану, а поготово према једној другој такође одсутној девојци коју нико не спомење. Гледајући утакмице у Јапану, у моје сећање се много чешће враћа Брижитка Молнар него она, много помињана играчица. Желим Брижитки брз и потупун опоравак, а волео бих знати како иде са тим и да ли ће Молнарова бити спремна за сад већ скоро сигуран наступ у Пекингу. Ако то неко зна, молим да се јави.

milica

pre 15 godina

Devojke svaka vam cast.Igrate svim srcem.Mada mnogi forumasi zameraju zasto niste nasmejane i da se jako necuje Srbija.Vi ste nasmejane onoliko koliko treba i glasne isto tako.Jucerasnja izjava Djerina da niste glumice vec odbojkasice u potpunosti se slazem sa njom.To odlicno radite igrate.Nastavite tako i prekostura i sirom su vam otovorena vrata za Peking.Cela nacija je uz Vas.Uststajemo gledamo Vas i podrzavamo bez obzira koje je vrema.SRECNO I UBUDUCE!!!

nada

pre 15 godina

Branko,Brizitka Molnar se oproavlja od operacije misica na desnom ramenu i zbog toga je nema u Tokiju.Naravno da ce biti na spisku za Peking jer je potrebana ekipi.Djera istini za volju izdrzava kanonadu servisa na ovom turniru i to vrlo uspesno radi s obzirom da je prehodne 4 godine igrala korektora.Dolaskom Brizitke Terzic ima vecu mogucnost i na primacu i korekciji.Jer Djera u svakom trenutku moze da igra i jednu i drugu poziciju u sto som se uverili sada na turniru.Naravno da Brizitki zelim brz oporavka i prikljucak ekipi na OI.

danijela

pre 15 godina

Mislim da su reci suvisne,devojke to odlicno rade-i vidi se ogromna zelja da zaigraju u Pekingu!! Sve cestitke,niko vas nece moci zaustaviti!! A sto se tice Anje Spasojevic,mislim da nije fer prema ostalim devojkama sto je u ovim trenucima spominjete,ima vremena za nju..i da li ce se vratiti u reprezentaciju ili ne to sve zavisi od nje! Sada je najvaznije da podrzimo ove devojke koje se bore za nase boje-zasluzile su to!!! Najbolje ste-i najlepse!!!

Vlada Negotin

pre 15 godina

Prvo cestitam svim devojkama na trudu i zalaganju, kao i na borbenosti i ozbiljnosti u pristupu igri. Iako se naosnovu njihovih osmeha cini da sve deluje lako, nije uopste. Citajuci komentare, moram da kazem da podrzavam "kolegu" koji pise o Brizitki Molnar. Devojka se fantasticno borila za ovu zemlju dosada, i nadam se da ce Je Terzic pozvati na OI ako se oporavi. Ako Brizitka cita ovo, onda SAMO NAPRED!!!

Zox

pre 15 godina

Ostavicu kratak komentar i reci BRAVO!!!!!!!!!
Bilo bi steta gledati olimpijski turnir u Pekingu bez jednog od glavnih konkurenata za zlato!
SRBIJA!
BRAVO DEVOJKE

posmatrac iz daleka

pre 15 godina

Da li neko zna sta je sa Brizitkom???
Nadam se da nije povredjena. Ako jeste onda joj zelim brz oporavak i jos brzi povratak u formu, Jer Bruzutka u formi sa prvenstva Evrope bi bila jedna dodatna garancija za jednu od medalja u Pekingu.
Najsrdacnije cestitke nasim sampionkama (ne samo u lepoti)
za postignuto do danas. I najlepse zelje za OI!!!

natalylux

pre 15 godina

Apsolutnoose slazem sa komentarom br. 8!
Brizitka je odbojkasica koja je uvek na visini zadatka...na nju se uvek moze osloniti i nikad do sad nije zakazala...za razliku od ostalih(sto je i normalno da se ponekad oseti pad forme u igri).Molnar zasluzuje mnogo vecu paznju.Nadam se da ce se oporaviti do OI.Drago mi je da se i Krsmanoviceva vratila u tim.Devojkama sve cestitke kao i treneru.
Mora da se zna ko je autoritet.Do Terze zenska odbojka nije bila ni bleda senka danasnje.Jedna igracica nemoze da bude bitnija od svih ostalih.Drago mi je da se ne popusta u ovom slucaju.Pogledajte sta se samo desilo sa muskom kosarkom!
I ostale devojke imaju povrede i premorene su od prvenstava...ali daju maksimum.

zorba

pre 15 godina

Sve cestitke devojkama
Apsolutna podrska Brizitki za brz oporavak...jer ona jeste jedna od najstandardnijih odbojkasica.
Sto se Anje tice..volim je..ali realno..nije u formi(a ne kao sto neko rece da je nasa najbolja odbojkasica).Mozda iz vremena SP,ali setite se EP!Osim toga,ne odazvati se pozivu na kvalifikacioni turnir U Hale...zato sto si umoran od prvenstva i navesti razlog da imas povredu a pri tom igrati za klub nema smisla.Osim toga,nije Terza lud da se tek tako lisi usluga Spasojevicke.Djerisilo je stvarno bila povredjena kao i Molnarka sada...i niko ih nije osudjivao.Spasojevicevab je sa povredom bila na EP!!!!Igrala...
Nasem timu ne trebaju zvezde kojima ce se povladjivati.I bez Spasojeviceve ovaj tim je fenomenalan!!!!Ne zaboravite sve devoje koje igraju za repku i daju svoj maksimum.I one su premorene utakmicama u svojim prvenstvima pa izgaraju za Srbiju!!!Autoritet kao Terza treba da postoji¨Pre njega ..setite se gde je bila nasa odbojka!Odbojka jeste kolektivan sport.Ko hoce drugacije..ima tenis!!!I ko sto neko rece..koga nema bez njega se moze!!!!Tako da trenutno...vise fali Brizitka nego Anja!Mada,devojke se odlicno snalaze i bez njih!Imamo dobru klupu,mlade i talentovane odbojkasice kojima treba pruziti priliku da se dokazu i pokazu,a ne nekima ostavljati prostora radi proslih vremena(kao nekad Piksiju)

Dragan

pre 15 godina

Hoce li neko u komentaru da napise nesto o sjajnoj igri nasih devojaka?! Dosta vise o Anji nasoj najvecoj "zvezdi" na terenu.O njenoj navodnoj povredi pise se godinu dana,a Jelena Nikolic hramajuci ulazi na teren i pri tom jos ostvari 20 poena o tome niko ni reci.Ne moze se bez Anje!?Nesmnjivo da je dobra igracia,ali da je toliko dobra kakav se stice utisak iz pojedinih komentara,a ne sa terena ne bi "grejala"klupu u Voleru i drugim klubovima.Zato BRAVO za(Jelenu,Vesnu,Maju,Djeru)koje pricaju na terenu.

Zoran

pre 15 godina

Od na stotine komentara primetih jednu istu grupu Anjinih satelta,kako iz bolesne ljubomore zele da omalovazebriljantne igre nase reprezentacije.Niko od tih dusebriznika ni jednom da pomene fenomenalnu igru Nikolicke,jedne od najboljih odbojkasica Evrope sto i sada pokazuje ili Vesne Citakovic najboljeg blokera u Evropi,a ta "vasa" Anja za kojom danima "placete"poslednje tri godine po svim klubovima za koje je igrala.O Terzicu koji zanje samo medalje i uspehe da i ne govorim.I gle cuda!Pripisuju mu i neigranje nekih anonimnih igracica koje sada igraju po drugoligaskim ekipama ili ,pak,uopste ne igraju,a sve zajedno nisu sakupile ni 5 utakmica za reprezentaciju.

pedja

pre 15 godina

Rk Code Country Points Matches Points Sets
Won Lost Won Lost Ratio Won Lost Ratio
1 SRB Serbia 8 4 348 280 1.243 12 2 6.000
2 JPN Japan 8 4 365 330 1.106 12 3 4.000
3 POL Poland 7 3 1 335 285 1.175 10 4 2.500
4 KOR Korea 6 2 2 318 346 0.919 6 9 0.667
5 THA Thailand 5 1 3 311 318 0.978 5 9 0.556
6 DOM Dominican Republic 5 1 3 335 361 0.928 6 9 0.667
7 PUR Puerto Rico 5 1 3 334 368 0.908 5 11 0.455
8 KAZ Kazakhstan 4 4 301 359 0.838 3 12 0.250

Milica

pre 15 godina

Nase odbojkasice su pravi praznik za oci. Nijednu utakmicu ne propustam bez obzira sto je u ranim jutarnjim casovima, jer zlata vredi gleda ti ih. Toliko se radujem svakom poenu i svakoj pobedi i podrzavam ih maksimalno. Samo bih volela da im se pruzi jos veca medijska paznja jer one to zasluzuju!!!
Idemo na olimpijadu!!!!!!