Četvrtak, 27.03.2008.

00:08

Preokret Holandije, ubedljiva Malta

Izvor: ÈŽ

Preokret Holandije, ubedljiva Malta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Veliki Trener

pre 16 godina

Meni nije jasno zasto niko nema petlju da pita onog Jankovica zasto Burzanovic ne igra u Zvezdi? Zanima me odgovor. Kako ga nije sramota? Unistice i Zvezdu i tog decka. Mozda to i jeste njegova misija? Burzanovic je tu kolateralna steta. Ko mu je kriv kad zna da igra, takvi Zvezdi u ovom trenutku ne trebaju. Sad joj treba sto vise Raskovica. Citava Srbija vidi da to nije normalno a on tera svoje. Uveren sam da mu je to zadatak inace nista od posla. Jedino zaboravlja da ce time zavrsiti trenersku karijeru koju jedva da je zapoceo. Mislim da ce nam svima jednog dana biti zao zbog Burzanovica. Svaki put taj slucaj uporedim sa Prosineckim i Blazevicem. Samo Jankovic nikad nece biti Blazevic posto se vec sad svojki trudi da ne bude. Bice zaboravljen ili ce se 2/3 ove zemlje truditi da ga sto pre zaboravi.

DoBecks14

pre 16 godina

@ 100%

pise malta u naslovu zato sto im je ova pobeda najveca u istoriji..i jeste iznenadjenje jer Maltu dere svako...7 golova nisu dali od kad postoji reprezentacija... :) poz

Blue_skin

pre 16 godina

Vodili 3:0, zavrsili 3:1 i to bez Vucinica, Jovetica, Bataka (standardan stoper do ove utakmice), ali i Simona Vukcevica od 30. minuta ili 2/3 meca!! Plus, Burzo kojem ne daju da igra za Zvezdu dao prvi i namjestio drugi gol, Drincic kojeg je Srbija "majka" zaboravila ubjedljvo je najkorisniji igrac na sredini terena i bori se kao da je svim korijenima iz Crne Gore, a rastao na Cetinju (sto ne znaci da oni vise od ostalih vole Crnu Goru, ali se svakako najvise eksponiraju!:p ), a Branko Boskovic je bio pravi kapiten u odsustvu Vucinica! Zamislite trio Vucinic - Jovetic - Vukcevic, svi zdravi... Uh, samo da odbrana izdrzi ove predstojece kvalifikacije, jer nemamo visin pa reprezentacije koje imaju Tonija, Kerjua, Berbatova i slicne visoke i jake igrace mogu to da iskoriste. Kerju je pokupio 2/3 lopti koje su isle ka njemu, kasnije i Iversen! Plus podatak koji to potkrepljuje je cinjenica da smo do sada na svih 7 utakmica primili po gol, a od Japana 2, mada taj Kirin kup je vise bio mrcvarenje rezervnih kandidata za tim nego objektivna provjera, jer nisu igrali ni Vucinic, Vukcevic, Jovetic, Drincic, Pekovic,... put je bio vise nego dug, a utakmice se igrale prakticno po silasku iz aviona! U ostalim mecevima igra je bila odlicna, a iz meca u mec sve bolja!
Toliko od mene, uz nadu da cemo ipak igrati kao Barsa nekad - za gol vise, jer ne mozemo mi primit' golova koliko Vukcevic - Vucinic - Jovetic mogu dati zajedno, siguran sam!!:))

bambino montenegrino

pre 16 godina

Kad se srcem igra, eto ga i rezultat. Niko se pod Goricom neće naigrati a ovo je ekipa koja će moći i u gostima nešto učinjet. mladi igrači koji će sve bolje i bolje igrat. Oslabljeni, a norvežani u najjačem sastavu. Podsjećanja radi, jedna od potonjih utakmica SCG je bila protiv Norveške u BG. 1-1 bješe i to uz puno sreće. Istina, tehnički norvežani nisu ni primaći italijanima i bugarima, ali do tada ova ekipa će još bolja biti. Divno je što svi pjevaju himnu, svi isto skandiraju i onih 10 hiljada na stadion su jedno sa onih 11 na terenu. Još kad zaigraju Mirko, Jovetić, Puro, Fatić, Peković...... daleko su neki vrhunski rezultati, ali na svom terenu pobijediti jedne šampione svijeta i nije toliko nerealno čini mi se sad. Burzo ne igra u CZ, a ko je gledao tekmu vidio je da li zaslužuje. Drinčić je igrač za mnogo jače lige od ruske i veći klub od Amkara. Kult reprezentacije se stvara............... E VIVA MONTENEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!

BSR

pre 16 godina

svaka cast crnogorcima protiv "jake" :D Norveske, ali vi ste sad ne zavisna drzava i po meni je zanimljiviji rezultat 7-1 nego 3-1 nad "jakom" norveskom.

aleksa

pre 16 godina

Ljudi meni stvarno nije jasno zasto Burzo ne igra???Pa covjek je sinoc odigrao sjajno,svaka lopta mu je imala "oci".Covjek sjedi na klupu u Zvezdi neznam kome???I opet kazem ako vam ne valja vi ga vratite u PG.Sjajna igra Crne Gore(bio na tekmi) i to sa igracem manje u drugom poluvremenu,takodje bez Vucinica,Jovetica,Vukcevica,Pekovica,Purovica...Za konacnih 3-1 i za sve one koji su govorili nema Vucinica-nema golova...pozdrav

Sergio

pre 16 godina

Crnogorci imate li vi neki svoj sajt u svojoj zemlji, pa tamo odredjujte kakvi ce naslovi glasiti. Sta hocete vise odvojili ste se, pa vise okanite nas se(u svim sverama). Dovidjenja i srecno!

Tobdžija

pre 16 godina

Velika pobjeda crne gore protiv ekipe koja je uvrhu evropskog fudbala! Kakav ćemo skok da napravimo na fifa rang listi! E viva Montenegro!!!

zin

pre 16 godina

Drago mi je zbog odlične igre Crne Gore. Neka samo još više izgrade pobjedničku fizionomiju, i samo napred. Na drugoj strani, jako mi je žao sto Srbija nikako da ugradi taj toliko željeni timski rad i pobjednički mentalitet. Nešto se definitivno mora uraditi ali ovoga puta problem je u glavi ne samo fudbalera, nego i trenera i psihologa koji moraju raditi na tome. Inače, ovako će se Srbija tužno i ružno vući po raznim rakmičenjima.

cetinjanin

pre 16 godina

Kad sam vidio da ne igra Pekovic, Jovetic, Vucinic i kad se povrijedio Vukcevic, mislio sam da ce nas prosuti, ali su momci ostavili srce na terenu. To je pobjeda za sve one koji su govorili da Crna gora ne moze sama. Prvo smo u rukomet otisli na evropsko, zatim nas srbija jos nije pobijedila u vaterpolu, a evo i u fudbal treca pobjeda. Svaka cast. Srcem se seigra i onda mora doci pobjeda.

Delija

pre 16 godina

Izgleda da Burza samo nasoj upravi nevalja .... postavite coveka koa stalnog startnog ili idite vise svi iz Zvezde..
Svaka cast Crnoj Gori samo tako momci

MareTzar

pre 16 godina

Ma kakva Crna Gora,Rumunija,Bosna,Malta,Holandija SRBIJA je NAJJACA pokazacemo svima kad krenu kvalifikacije za SP! Napred momci uz Boze pravde za Srbiju!!!

Nislija LA

pre 16 godina

B92 nije nacionalni crnogorski list ok? Zasto u USA TODAY ne pise Obala Slonovace izgubila od Tunisa , naravno zato sto im tamo nije mesto na naslovnoj strani. Toliko.

Liberal

pre 16 godina

Sjajan mec u Podgorici. Raspolozeni napadaci nase reprezentacije (I TO BEZ VUCINICA I JOVETICA) ulivaju nadu da ova ekipa moze daleko dogurati. Bilo je i gresaka ali je sve to zanemarljivo kada se zna da je na stadionu pod Goricom pala jedna Norveska (3:1) predvodjena Kerjuom, Riseom i Pedersenom.
Nekorektan naslov autora. Valjda je trijumf 'male' Crne Gore (neki govorise da namjestamo utakmice) nad Norveskom znatno bitniji od kakve Malte i sl. Ako nista drugo, makar smo u regionu, a Crna Gora nije Malta... A Norveska, predvodjena prvotimcima premierligasa, nije nekakav Lih... Lih... ten... stajn...
Objavicete?

Podgoman

pre 16 godina

Veoma sam srecan zbog pobjede Crne Gore nocas ali bih i pozvao svoje sunarodnike da se previse ne pale na nacin izvjestavanja ovog ili onog sajta. Jeste velika pobjeda ali bila je kod kuce i teren nam je odgovarao. Svakako smo poceli da dobijamo postovanje na fudbalskoj sceni. Imamo veliko srce.
Puno srece Srbiji na OI!

Baca

pre 16 godina

Ma kakva Crna Gora. Najveca fudbalska velesila na Balkanu je reprezentacija Rumunije.Tri gola veceras u mrezi odlicnih rusa iz izgradjenih akcija , jos nekoliko stativa, brza i pozrtvovana igra. Sta reci, momci u zutom ce biti tvrd orah za svakoga na Euru 2008, iako nam je zapala najteza grupa. Verujem da mozemo do finala.
Hai Romania!

deda

pre 16 godina

Veceras smo dobili batina od Skotske kao nikad prije. Ovo je sve bilo samo ne prijateljska nogometna utakmica. Ozljedili i osakatili su nam 4 igraca. Kapetan Niko Kovac je izasao vec na poluvremenu. Corluka je dobio kopackom u glavu i morao je napustiti igru. Dario Srna je dozivio slican start kao i Eduardo i prava je sreca da mu nije pukla noga. I on je napustio igru. Budan je takoder nastradao u jednom pogibeljnom startu tako da je zadnjih 10 minuta samo stajao na terenu jer nismo vise imali pravo na zamjenu. Uzas kako su nasi igraci veceras prosli. Ocitu razliku u kvaliteti Skoti su mogli nadomjestiti samo pregrubom igrom. Sudac im je komotno mogao podjeliti 2-3 crvena kartona.

arrdy

pre 16 godina

Sve pohvale Crnoj Gori! Zaista neocekivano... Ako ova pobjeda nije bila slucajnost, Italijani ce se morati dobro pomuciti za prolaz na SP ;)!

100%

pre 16 godina

Zasluzena pobeda Crne Gore. Mozda su Norvezani potcenili nase momke, mozda je sreca vecim delom susreta bila na strani Crne Gore, mozda su golovi pali iz ne bas velicanstvenih akcija ali je jedno sigurno:
Crna Gora je ponovo igrala punim srcem i pokazala kako se treba ophoditi prema drzavnom dresu.
Bravo momci!

100%

pre 16 godina

Zasto u naslovu stoji Malta? Zasto ne stoji naprimer "Preokret Holandije, pobeda Crne Gore?" Ne ocekujem objavu komentara, taman posla, ali ako vec pisete o sportu van Srbije i znate da mnogi iz Crne Gore posecuju vas sajt u cemu je fora sa Maltom? Ok, Crna Gora posebna drzava, ali zar je Malta vece iznenadjenje od ubedljive pobede Crne Gore i to bez Vucinica, Jovetica i ostalih nad skoro najjacim sastavom Norveske?
Eeeh...
Neko bi pomislio da se mrzimo ako smo ljubomorni, ma jok bre, mi se jos uvek volimo samo se razlike sad lakse primecuju.

jamal

pre 16 godina

jbt, pa kakav to tim ima ovaj Lihtenstajn kad ih Malta ugazila ovako!?
7-1??
kontam da bi "reprezentacija" moje ulice pobedila Lihtenstajn ako su tako smesni...

marko

pre 16 godina

Koji cinican naslov! A sto su Norvezani ponizeni u pg bez nasa 3 najbolja igraca nema veze...Cuvajte se zabari, Dejo dovedi te Brazilce ovo postaje dosadno...budite smekeri i objavite kometar,mada sumnjam!

100%

pre 16 godina

Zasto u naslovu stoji Malta? Zasto ne stoji naprimer "Preokret Holandije, pobeda Crne Gore?" Ne ocekujem objavu komentara, taman posla, ali ako vec pisete o sportu van Srbije i znate da mnogi iz Crne Gore posecuju vas sajt u cemu je fora sa Maltom? Ok, Crna Gora posebna drzava, ali zar je Malta vece iznenadjenje od ubedljive pobede Crne Gore i to bez Vucinica, Jovetica i ostalih nad skoro najjacim sastavom Norveske?
Eeeh...
Neko bi pomislio da se mrzimo ako smo ljubomorni, ma jok bre, mi se jos uvek volimo samo se razlike sad lakse primecuju.

100%

pre 16 godina

Zasluzena pobeda Crne Gore. Mozda su Norvezani potcenili nase momke, mozda je sreca vecim delom susreta bila na strani Crne Gore, mozda su golovi pali iz ne bas velicanstvenih akcija ali je jedno sigurno:
Crna Gora je ponovo igrala punim srcem i pokazala kako se treba ophoditi prema drzavnom dresu.
Bravo momci!

marko

pre 16 godina

Koji cinican naslov! A sto su Norvezani ponizeni u pg bez nasa 3 najbolja igraca nema veze...Cuvajte se zabari, Dejo dovedi te Brazilce ovo postaje dosadno...budite smekeri i objavite kometar,mada sumnjam!

Nislija LA

pre 16 godina

B92 nije nacionalni crnogorski list ok? Zasto u USA TODAY ne pise Obala Slonovace izgubila od Tunisa , naravno zato sto im tamo nije mesto na naslovnoj strani. Toliko.

Delija

pre 16 godina

Izgleda da Burza samo nasoj upravi nevalja .... postavite coveka koa stalnog startnog ili idite vise svi iz Zvezde..
Svaka cast Crnoj Gori samo tako momci

deda

pre 16 godina

Veceras smo dobili batina od Skotske kao nikad prije. Ovo je sve bilo samo ne prijateljska nogometna utakmica. Ozljedili i osakatili su nam 4 igraca. Kapetan Niko Kovac je izasao vec na poluvremenu. Corluka je dobio kopackom u glavu i morao je napustiti igru. Dario Srna je dozivio slican start kao i Eduardo i prava je sreca da mu nije pukla noga. I on je napustio igru. Budan je takoder nastradao u jednom pogibeljnom startu tako da je zadnjih 10 minuta samo stajao na terenu jer nismo vise imali pravo na zamjenu. Uzas kako su nasi igraci veceras prosli. Ocitu razliku u kvaliteti Skoti su mogli nadomjestiti samo pregrubom igrom. Sudac im je komotno mogao podjeliti 2-3 crvena kartona.

Baca

pre 16 godina

Ma kakva Crna Gora. Najveca fudbalska velesila na Balkanu je reprezentacija Rumunije.Tri gola veceras u mrezi odlicnih rusa iz izgradjenih akcija , jos nekoliko stativa, brza i pozrtvovana igra. Sta reci, momci u zutom ce biti tvrd orah za svakoga na Euru 2008, iako nam je zapala najteza grupa. Verujem da mozemo do finala.
Hai Romania!

Sergio

pre 16 godina

Crnogorci imate li vi neki svoj sajt u svojoj zemlji, pa tamo odredjujte kakvi ce naslovi glasiti. Sta hocete vise odvojili ste se, pa vise okanite nas se(u svim sverama). Dovidjenja i srecno!

arrdy

pre 16 godina

Sve pohvale Crnoj Gori! Zaista neocekivano... Ako ova pobjeda nije bila slucajnost, Italijani ce se morati dobro pomuciti za prolaz na SP ;)!

Liberal

pre 16 godina

Sjajan mec u Podgorici. Raspolozeni napadaci nase reprezentacije (I TO BEZ VUCINICA I JOVETICA) ulivaju nadu da ova ekipa moze daleko dogurati. Bilo je i gresaka ali je sve to zanemarljivo kada se zna da je na stadionu pod Goricom pala jedna Norveska (3:1) predvodjena Kerjuom, Riseom i Pedersenom.
Nekorektan naslov autora. Valjda je trijumf 'male' Crne Gore (neki govorise da namjestamo utakmice) nad Norveskom znatno bitniji od kakve Malte i sl. Ako nista drugo, makar smo u regionu, a Crna Gora nije Malta... A Norveska, predvodjena prvotimcima premierligasa, nije nekakav Lih... Lih... ten... stajn...
Objavicete?

cetinjanin

pre 16 godina

Kad sam vidio da ne igra Pekovic, Jovetic, Vucinic i kad se povrijedio Vukcevic, mislio sam da ce nas prosuti, ali su momci ostavili srce na terenu. To je pobjeda za sve one koji su govorili da Crna gora ne moze sama. Prvo smo u rukomet otisli na evropsko, zatim nas srbija jos nije pobijedila u vaterpolu, a evo i u fudbal treca pobjeda. Svaka cast. Srcem se seigra i onda mora doci pobjeda.

MareTzar

pre 16 godina

Ma kakva Crna Gora,Rumunija,Bosna,Malta,Holandija SRBIJA je NAJJACA pokazacemo svima kad krenu kvalifikacije za SP! Napred momci uz Boze pravde za Srbiju!!!

Blue_skin

pre 16 godina

Vodili 3:0, zavrsili 3:1 i to bez Vucinica, Jovetica, Bataka (standardan stoper do ove utakmice), ali i Simona Vukcevica od 30. minuta ili 2/3 meca!! Plus, Burzo kojem ne daju da igra za Zvezdu dao prvi i namjestio drugi gol, Drincic kojeg je Srbija "majka" zaboravila ubjedljvo je najkorisniji igrac na sredini terena i bori se kao da je svim korijenima iz Crne Gore, a rastao na Cetinju (sto ne znaci da oni vise od ostalih vole Crnu Goru, ali se svakako najvise eksponiraju!:p ), a Branko Boskovic je bio pravi kapiten u odsustvu Vucinica! Zamislite trio Vucinic - Jovetic - Vukcevic, svi zdravi... Uh, samo da odbrana izdrzi ove predstojece kvalifikacije, jer nemamo visin pa reprezentacije koje imaju Tonija, Kerjua, Berbatova i slicne visoke i jake igrace mogu to da iskoriste. Kerju je pokupio 2/3 lopti koje su isle ka njemu, kasnije i Iversen! Plus podatak koji to potkrepljuje je cinjenica da smo do sada na svih 7 utakmica primili po gol, a od Japana 2, mada taj Kirin kup je vise bio mrcvarenje rezervnih kandidata za tim nego objektivna provjera, jer nisu igrali ni Vucinic, Vukcevic, Jovetic, Drincic, Pekovic,... put je bio vise nego dug, a utakmice se igrale prakticno po silasku iz aviona! U ostalim mecevima igra je bila odlicna, a iz meca u mec sve bolja!
Toliko od mene, uz nadu da cemo ipak igrati kao Barsa nekad - za gol vise, jer ne mozemo mi primit' golova koliko Vukcevic - Vucinic - Jovetic mogu dati zajedno, siguran sam!!:))

jamal

pre 16 godina

jbt, pa kakav to tim ima ovaj Lihtenstajn kad ih Malta ugazila ovako!?
7-1??
kontam da bi "reprezentacija" moje ulice pobedila Lihtenstajn ako su tako smesni...

Podgoman

pre 16 godina

Veoma sam srecan zbog pobjede Crne Gore nocas ali bih i pozvao svoje sunarodnike da se previse ne pale na nacin izvjestavanja ovog ili onog sajta. Jeste velika pobjeda ali bila je kod kuce i teren nam je odgovarao. Svakako smo poceli da dobijamo postovanje na fudbalskoj sceni. Imamo veliko srce.
Puno srece Srbiji na OI!

bambino montenegrino

pre 16 godina

Kad se srcem igra, eto ga i rezultat. Niko se pod Goricom neće naigrati a ovo je ekipa koja će moći i u gostima nešto učinjet. mladi igrači koji će sve bolje i bolje igrat. Oslabljeni, a norvežani u najjačem sastavu. Podsjećanja radi, jedna od potonjih utakmica SCG je bila protiv Norveške u BG. 1-1 bješe i to uz puno sreće. Istina, tehnički norvežani nisu ni primaći italijanima i bugarima, ali do tada ova ekipa će još bolja biti. Divno je što svi pjevaju himnu, svi isto skandiraju i onih 10 hiljada na stadion su jedno sa onih 11 na terenu. Još kad zaigraju Mirko, Jovetić, Puro, Fatić, Peković...... daleko su neki vrhunski rezultati, ali na svom terenu pobijediti jedne šampione svijeta i nije toliko nerealno čini mi se sad. Burzo ne igra u CZ, a ko je gledao tekmu vidio je da li zaslužuje. Drinčić je igrač za mnogo jače lige od ruske i veći klub od Amkara. Kult reprezentacije se stvara............... E VIVA MONTENEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!

aleksa

pre 16 godina

Ljudi meni stvarno nije jasno zasto Burzo ne igra???Pa covjek je sinoc odigrao sjajno,svaka lopta mu je imala "oci".Covjek sjedi na klupu u Zvezdi neznam kome???I opet kazem ako vam ne valja vi ga vratite u PG.Sjajna igra Crne Gore(bio na tekmi) i to sa igracem manje u drugom poluvremenu,takodje bez Vucinica,Jovetica,Vukcevica,Pekovica,Purovica...Za konacnih 3-1 i za sve one koji su govorili nema Vucinica-nema golova...pozdrav

Tobdžija

pre 16 godina

Velika pobjeda crne gore protiv ekipe koja je uvrhu evropskog fudbala! Kakav ćemo skok da napravimo na fifa rang listi! E viva Montenegro!!!

zin

pre 16 godina

Drago mi je zbog odlične igre Crne Gore. Neka samo još više izgrade pobjedničku fizionomiju, i samo napred. Na drugoj strani, jako mi je žao sto Srbija nikako da ugradi taj toliko željeni timski rad i pobjednički mentalitet. Nešto se definitivno mora uraditi ali ovoga puta problem je u glavi ne samo fudbalera, nego i trenera i psihologa koji moraju raditi na tome. Inače, ovako će se Srbija tužno i ružno vući po raznim rakmičenjima.

DoBecks14

pre 16 godina

@ 100%

pise malta u naslovu zato sto im je ova pobeda najveca u istoriji..i jeste iznenadjenje jer Maltu dere svako...7 golova nisu dali od kad postoji reprezentacija... :) poz

BSR

pre 16 godina

svaka cast crnogorcima protiv "jake" :D Norveske, ali vi ste sad ne zavisna drzava i po meni je zanimljiviji rezultat 7-1 nego 3-1 nad "jakom" norveskom.

Veliki Trener

pre 16 godina

Meni nije jasno zasto niko nema petlju da pita onog Jankovica zasto Burzanovic ne igra u Zvezdi? Zanima me odgovor. Kako ga nije sramota? Unistice i Zvezdu i tog decka. Mozda to i jeste njegova misija? Burzanovic je tu kolateralna steta. Ko mu je kriv kad zna da igra, takvi Zvezdi u ovom trenutku ne trebaju. Sad joj treba sto vise Raskovica. Citava Srbija vidi da to nije normalno a on tera svoje. Uveren sam da mu je to zadatak inace nista od posla. Jedino zaboravlja da ce time zavrsiti trenersku karijeru koju jedva da je zapoceo. Mislim da ce nam svima jednog dana biti zao zbog Burzanovica. Svaki put taj slucaj uporedim sa Prosineckim i Blazevicem. Samo Jankovic nikad nece biti Blazevic posto se vec sad svojki trudi da ne bude. Bice zaboravljen ili ce se 2/3 ove zemlje truditi da ga sto pre zaboravi.

100%

pre 16 godina

Zasto u naslovu stoji Malta? Zasto ne stoji naprimer "Preokret Holandije, pobeda Crne Gore?" Ne ocekujem objavu komentara, taman posla, ali ako vec pisete o sportu van Srbije i znate da mnogi iz Crne Gore posecuju vas sajt u cemu je fora sa Maltom? Ok, Crna Gora posebna drzava, ali zar je Malta vece iznenadjenje od ubedljive pobede Crne Gore i to bez Vucinica, Jovetica i ostalih nad skoro najjacim sastavom Norveske?
Eeeh...
Neko bi pomislio da se mrzimo ako smo ljubomorni, ma jok bre, mi se jos uvek volimo samo se razlike sad lakse primecuju.

marko

pre 16 godina

Koji cinican naslov! A sto su Norvezani ponizeni u pg bez nasa 3 najbolja igraca nema veze...Cuvajte se zabari, Dejo dovedi te Brazilce ovo postaje dosadno...budite smekeri i objavite kometar,mada sumnjam!

Sergio

pre 16 godina

Crnogorci imate li vi neki svoj sajt u svojoj zemlji, pa tamo odredjujte kakvi ce naslovi glasiti. Sta hocete vise odvojili ste se, pa vise okanite nas se(u svim sverama). Dovidjenja i srecno!

Nislija LA

pre 16 godina

B92 nije nacionalni crnogorski list ok? Zasto u USA TODAY ne pise Obala Slonovace izgubila od Tunisa , naravno zato sto im tamo nije mesto na naslovnoj strani. Toliko.

100%

pre 16 godina

Zasluzena pobeda Crne Gore. Mozda su Norvezani potcenili nase momke, mozda je sreca vecim delom susreta bila na strani Crne Gore, mozda su golovi pali iz ne bas velicanstvenih akcija ali je jedno sigurno:
Crna Gora je ponovo igrala punim srcem i pokazala kako se treba ophoditi prema drzavnom dresu.
Bravo momci!

deda

pre 16 godina

Veceras smo dobili batina od Skotske kao nikad prije. Ovo je sve bilo samo ne prijateljska nogometna utakmica. Ozljedili i osakatili su nam 4 igraca. Kapetan Niko Kovac je izasao vec na poluvremenu. Corluka je dobio kopackom u glavu i morao je napustiti igru. Dario Srna je dozivio slican start kao i Eduardo i prava je sreca da mu nije pukla noga. I on je napustio igru. Budan je takoder nastradao u jednom pogibeljnom startu tako da je zadnjih 10 minuta samo stajao na terenu jer nismo vise imali pravo na zamjenu. Uzas kako su nasi igraci veceras prosli. Ocitu razliku u kvaliteti Skoti su mogli nadomjestiti samo pregrubom igrom. Sudac im je komotno mogao podjeliti 2-3 crvena kartona.

BSR

pre 16 godina

svaka cast crnogorcima protiv "jake" :D Norveske, ali vi ste sad ne zavisna drzava i po meni je zanimljiviji rezultat 7-1 nego 3-1 nad "jakom" norveskom.

Baca

pre 16 godina

Ma kakva Crna Gora. Najveca fudbalska velesila na Balkanu je reprezentacija Rumunije.Tri gola veceras u mrezi odlicnih rusa iz izgradjenih akcija , jos nekoliko stativa, brza i pozrtvovana igra. Sta reci, momci u zutom ce biti tvrd orah za svakoga na Euru 2008, iako nam je zapala najteza grupa. Verujem da mozemo do finala.
Hai Romania!

MareTzar

pre 16 godina

Ma kakva Crna Gora,Rumunija,Bosna,Malta,Holandija SRBIJA je NAJJACA pokazacemo svima kad krenu kvalifikacije za SP! Napred momci uz Boze pravde za Srbiju!!!

arrdy

pre 16 godina

Sve pohvale Crnoj Gori! Zaista neocekivano... Ako ova pobjeda nije bila slucajnost, Italijani ce se morati dobro pomuciti za prolaz na SP ;)!

cetinjanin

pre 16 godina

Kad sam vidio da ne igra Pekovic, Jovetic, Vucinic i kad se povrijedio Vukcevic, mislio sam da ce nas prosuti, ali su momci ostavili srce na terenu. To je pobjeda za sve one koji su govorili da Crna gora ne moze sama. Prvo smo u rukomet otisli na evropsko, zatim nas srbija jos nije pobijedila u vaterpolu, a evo i u fudbal treca pobjeda. Svaka cast. Srcem se seigra i onda mora doci pobjeda.

Liberal

pre 16 godina

Sjajan mec u Podgorici. Raspolozeni napadaci nase reprezentacije (I TO BEZ VUCINICA I JOVETICA) ulivaju nadu da ova ekipa moze daleko dogurati. Bilo je i gresaka ali je sve to zanemarljivo kada se zna da je na stadionu pod Goricom pala jedna Norveska (3:1) predvodjena Kerjuom, Riseom i Pedersenom.
Nekorektan naslov autora. Valjda je trijumf 'male' Crne Gore (neki govorise da namjestamo utakmice) nad Norveskom znatno bitniji od kakve Malte i sl. Ako nista drugo, makar smo u regionu, a Crna Gora nije Malta... A Norveska, predvodjena prvotimcima premierligasa, nije nekakav Lih... Lih... ten... stajn...
Objavicete?

jamal

pre 16 godina

jbt, pa kakav to tim ima ovaj Lihtenstajn kad ih Malta ugazila ovako!?
7-1??
kontam da bi "reprezentacija" moje ulice pobedila Lihtenstajn ako su tako smesni...

Podgoman

pre 16 godina

Veoma sam srecan zbog pobjede Crne Gore nocas ali bih i pozvao svoje sunarodnike da se previse ne pale na nacin izvjestavanja ovog ili onog sajta. Jeste velika pobjeda ali bila je kod kuce i teren nam je odgovarao. Svakako smo poceli da dobijamo postovanje na fudbalskoj sceni. Imamo veliko srce.
Puno srece Srbiji na OI!

Delija

pre 16 godina

Izgleda da Burza samo nasoj upravi nevalja .... postavite coveka koa stalnog startnog ili idite vise svi iz Zvezde..
Svaka cast Crnoj Gori samo tako momci

Tobdžija

pre 16 godina

Velika pobjeda crne gore protiv ekipe koja je uvrhu evropskog fudbala! Kakav ćemo skok da napravimo na fifa rang listi! E viva Montenegro!!!

zin

pre 16 godina

Drago mi je zbog odlične igre Crne Gore. Neka samo još više izgrade pobjedničku fizionomiju, i samo napred. Na drugoj strani, jako mi je žao sto Srbija nikako da ugradi taj toliko željeni timski rad i pobjednički mentalitet. Nešto se definitivno mora uraditi ali ovoga puta problem je u glavi ne samo fudbalera, nego i trenera i psihologa koji moraju raditi na tome. Inače, ovako će se Srbija tužno i ružno vući po raznim rakmičenjima.

aleksa

pre 16 godina

Ljudi meni stvarno nije jasno zasto Burzo ne igra???Pa covjek je sinoc odigrao sjajno,svaka lopta mu je imala "oci".Covjek sjedi na klupu u Zvezdi neznam kome???I opet kazem ako vam ne valja vi ga vratite u PG.Sjajna igra Crne Gore(bio na tekmi) i to sa igracem manje u drugom poluvremenu,takodje bez Vucinica,Jovetica,Vukcevica,Pekovica,Purovica...Za konacnih 3-1 i za sve one koji su govorili nema Vucinica-nema golova...pozdrav

bambino montenegrino

pre 16 godina

Kad se srcem igra, eto ga i rezultat. Niko se pod Goricom neće naigrati a ovo je ekipa koja će moći i u gostima nešto učinjet. mladi igrači koji će sve bolje i bolje igrat. Oslabljeni, a norvežani u najjačem sastavu. Podsjećanja radi, jedna od potonjih utakmica SCG je bila protiv Norveške u BG. 1-1 bješe i to uz puno sreće. Istina, tehnički norvežani nisu ni primaći italijanima i bugarima, ali do tada ova ekipa će još bolja biti. Divno je što svi pjevaju himnu, svi isto skandiraju i onih 10 hiljada na stadion su jedno sa onih 11 na terenu. Još kad zaigraju Mirko, Jovetić, Puro, Fatić, Peković...... daleko su neki vrhunski rezultati, ali na svom terenu pobijediti jedne šampione svijeta i nije toliko nerealno čini mi se sad. Burzo ne igra u CZ, a ko je gledao tekmu vidio je da li zaslužuje. Drinčić je igrač za mnogo jače lige od ruske i veći klub od Amkara. Kult reprezentacije se stvara............... E VIVA MONTENEGRO!!!!!!!!!!!!!!!!

Blue_skin

pre 16 godina

Vodili 3:0, zavrsili 3:1 i to bez Vucinica, Jovetica, Bataka (standardan stoper do ove utakmice), ali i Simona Vukcevica od 30. minuta ili 2/3 meca!! Plus, Burzo kojem ne daju da igra za Zvezdu dao prvi i namjestio drugi gol, Drincic kojeg je Srbija "majka" zaboravila ubjedljvo je najkorisniji igrac na sredini terena i bori se kao da je svim korijenima iz Crne Gore, a rastao na Cetinju (sto ne znaci da oni vise od ostalih vole Crnu Goru, ali se svakako najvise eksponiraju!:p ), a Branko Boskovic je bio pravi kapiten u odsustvu Vucinica! Zamislite trio Vucinic - Jovetic - Vukcevic, svi zdravi... Uh, samo da odbrana izdrzi ove predstojece kvalifikacije, jer nemamo visin pa reprezentacije koje imaju Tonija, Kerjua, Berbatova i slicne visoke i jake igrace mogu to da iskoriste. Kerju je pokupio 2/3 lopti koje su isle ka njemu, kasnije i Iversen! Plus podatak koji to potkrepljuje je cinjenica da smo do sada na svih 7 utakmica primili po gol, a od Japana 2, mada taj Kirin kup je vise bio mrcvarenje rezervnih kandidata za tim nego objektivna provjera, jer nisu igrali ni Vucinic, Vukcevic, Jovetic, Drincic, Pekovic,... put je bio vise nego dug, a utakmice se igrale prakticno po silasku iz aviona! U ostalim mecevima igra je bila odlicna, a iz meca u mec sve bolja!
Toliko od mene, uz nadu da cemo ipak igrati kao Barsa nekad - za gol vise, jer ne mozemo mi primit' golova koliko Vukcevic - Vucinic - Jovetic mogu dati zajedno, siguran sam!!:))

DoBecks14

pre 16 godina

@ 100%

pise malta u naslovu zato sto im je ova pobeda najveca u istoriji..i jeste iznenadjenje jer Maltu dere svako...7 golova nisu dali od kad postoji reprezentacija... :) poz

Veliki Trener

pre 16 godina

Meni nije jasno zasto niko nema petlju da pita onog Jankovica zasto Burzanovic ne igra u Zvezdi? Zanima me odgovor. Kako ga nije sramota? Unistice i Zvezdu i tog decka. Mozda to i jeste njegova misija? Burzanovic je tu kolateralna steta. Ko mu je kriv kad zna da igra, takvi Zvezdi u ovom trenutku ne trebaju. Sad joj treba sto vise Raskovica. Citava Srbija vidi da to nije normalno a on tera svoje. Uveren sam da mu je to zadatak inace nista od posla. Jedino zaboravlja da ce time zavrsiti trenersku karijeru koju jedva da je zapoceo. Mislim da ce nam svima jednog dana biti zao zbog Burzanovica. Svaki put taj slucaj uporedim sa Prosineckim i Blazevicem. Samo Jankovic nikad nece biti Blazevic posto se vec sad svojki trudi da ne bude. Bice zaboravljen ili ce se 2/3 ove zemlje truditi da ga sto pre zaboravi.