Petak, 21.03.2008.

14:36

Jokanović:"Bežaniju samo pobediti"

Izvor: B92

Jokanoviæ:"Bežaniju samo pobediti" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

Sergio

pre 16 godina

E jos jedan u nizu cuvenih trenera partizana, ako nastavi bice u rangu Jesica i svi ce mu biti krivi.
Jedini gospodin na klupi(u poslednjih petnaest godina) vam je bio Vermezovic i njega ste oterali.

Igor iz Niša

pre 16 godina

Ja sam još posle derbija napisao da je zvezda pobedila jer je bila bolja, ali sam ujedno rekao da je sudija grešio i to: nije isključio Bastu, nije sudio ruku Gajai bezbroj faulova za Zvezdu oko kaznenog prostora. Onaj koji se bavio sportom, dobro zna da sudija ne mora da dosudi penal da bi pomogao nekoj ekipi, dovoljno je da non stop sudi neke faulove i tako dovodi protivničku ekipu u situaciju da se boji bilo kakvog kontakta ili starta, i tako odjednom ovi jedni driblaju, vode loptu, a ovi drugi gledaju i nadaju se da će ovi prvi da promaše. Tako se sudilo u derbiju u korist Zvezde, i baš me briga da li će to neko da prizna ili neće, ali je to tako. Nakon te utakmice Zvezdi se na svkoj utakmici pomaže i to maksimalno, poslednja situacija je sa Čukaričkim, pa Stepanović kaže: Fukcioner Zvezde na poluvremenu utakmice pola sata objašnjava sudiji kako da sudi. Stepanoviću molimo te da u interesu fudbala javno kažeš ko je taj čovek, pa da ide odmah u buvaru.
Gospodo sudije, fudbalski radnici moli vas fudbalska Srbija počnite da radite u interesu srpskog fudbala, pustite Partizan i Zvezdu nisu oni Srbija, nije Beograd Srbija, Srbija je mnogo više.
Ako SUDIJE hoćete da sudite evropske utakmici počnite da sudite pošteno, a ne da pomažete danas Zvezdi sutra Patizanu i tako u krug, u nedogled.

milan

pre 16 godina

Dule grobar
Sto se tice funkcionera bivsih u zatvoru bolje cuti ako su ti vasi bivsi posteni gde su vama pare onda i sto ih oteraste?Ja cu ti reci nisu posteniji sigurno nego mnogo gori samo su pametniji pa su tragove dobro sakrili a meni je draze sto se ovim zvezdini makar sudi ako su stvarno ukrali nego em da me pokradu em da mi se smeju kako ste glupi pa dam im nista ne mozete pozdrav i razmisli o ovome

dule grobar

pre 16 godina

Jokane svaka ti cast jer je neko konacno iz Partizana morao da se javi i da kaze kolika se nepravda nanosi nama a pomaze ovim komsijama koji prate ligu zenskih vodoinstalatera...Prosle sezone na jna kad nas je Zvezda dobila i osvojila titulu izjednaili smo na 1:1 i u jeku Partizanovih napada svira se nepostojeci penal za zlezdu (Smiljanic okrznuo Milijasa ovaj pao ko pokosen) I ZAHVALJUJUCI PENALU ZVEZDA OSVAJA TITULU (osvojili bi ste je iovako ali ipak ono je svirano u vasu korist). Kako zvezdasi mozete da se javljate i da nam pricate o sudjenju kad nama nije sviran penal u derbiju 13 godina!!! Pa i sami znate kakav vam je penal sudjen protiv Hajduka na marakani kad ste gubili 0:1. Ono je bruka i sramota i dobro kaze Dzomba da vi njih ne mozete da pobedite bez nekog penala. Recite mi na osnovu cega vi nas zovete "Penaltizan". Jedina logicna stvar je zato sto nam nisu sudili penal 13 godina pa kao dobili smo nadimak "Penaltizan" inace nema drugog odgovora. Zasto je Babarogic komesar za sudjenje bio u vasoj upravi? Imate tako mocnog coveka kao sto je Miskovic iza vas i kao on ne radi prljave poslove tipa da podmicuje sudije nego vam samo pruza podrsku sa tribina, dada svi ce da poveruju u to. Kad jedan takav trener i autoritet kakav je Stepanovic trener Cukarickog kaze da su sudije vama pomagale onda nema sta tu da se prica. I znate sta, Bari je vec propala fora zivite u proslosti, mi nemamo komplex od vas nego obrnuto, medjutim neko mora da se javi i kaze koliko ste vi povlasceni u odnosu na druge timove. Jos jednom pitanje ako ste tako superiorni u Srbiji zasto nista ne uradite u Evropi? Zasto je sudija Jeknic koji je iza resetaka zbog namestanja rezultata sudio najvise derbija i uvek ste vi pobedjivali? Zasto su vase legende iza resetaka ako ste uvek posteno osvajali titule i zasto je raspisana poternica za Terzicem koji je svi znamo okoreli zvezdas? Mnogo pitanja a malo odgovora, e pa gospodo zvezdasi znajte da jedna nasa regularna pobeda u derbiju vredi vise nego vasih 10 sa sve sviranim penalima, crvenim za nas itd...Pozdrav za Grobare

milan

pre 16 godina

kad trener pocne da komentarise sudjenje njegovih rivala jasno stavlja do znanja svima u kolikoj je panici.
samo jel je jokan trenar onog partizana koji je prosle godine postizao golove u 98. min kome je bas protiv cukarickog dosudjen penal u 95.min pa onda utakmica protiv hajduka na jna prosle sezone penal u 93 min. i crveni karton pa prvi derbi na jna kada nije dosudjen crveni karton za rukavinu i drugi zuti za zuku ali zato jeste koromanu i mnogih drugih situacija zbog koga partizan postade poznatiji kao penaltizan.
ali u potpunosti te razumem jokane. postao si trener za nedelju dana i odmah na prvoj utakmici dobio vruc samar i kompleks. nisi ti nista kriv

Srki

pre 16 godina

Pa to je svima odavno poznato, ali se ništa ne menja zašto? U tih, pomenutih, trinaest godina bez penala za PARTIZAN u derbiju, polovinu suđenih za Zvezdu je sudio Babarogić, koji je sada visoki funkcioner u Zvezdi!!! Mnogo trofeja kojima se zvezda diči je osvojeno uz pomoć sudija i raznih marifetluka. Tako je zadnjih 50 godina i ništa!!!

sta reci?

pre 16 godina

I ovaj poceo o sudjenju...ma da, zasto bi se ti pokrio usima zbog onog ponizavanja na Marakani? Samo ti udri po sudijama, vec oproban recept... samo, ti si nesto poranio u odnosu na prethodnike, oni su cekali dok ne izgube bodovnu prednost pa da onda pocnu da trose pljuvacku. Ali bez brige, proci ces kao i tvoji prethodnici u zadnjih nekoliko godina, a hvala Bogu dosta smo ih ispratili...

nije srpski cutati

pre 16 godina

Bogami ima smisla sta prica ovaj JOkanovic.Krajnje je vreme da neko progovori dok nebude kasno,cak bolje sto smo prvi na tabeli,da smo nekim slucajem 2zlo i naopako bi bilo.Zvezdasi smesni ste.Mogu li dobiti odgovor na jedno lagano pitanje od vas,vi ste ga doktorirali.A to je:Sta je to penal i igrac vise?Lak je odgovor.Mi grboari ga ne znamo jer da znamo ne bi vas ni PITALI.UNAPRED HVALA.
Pozzz za moje GROBARE>>

Nikola FCRS

pre 16 godina

KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!!!
Prvo zvezda nije izjednacila protiv cukarickog vec obrnuto. Sto se tice gola cukarickog koji je ponisten zamolio bih Jokana da nam dostavi snimak gde se vidi da igrac nije u ofsajdu. Penal za OFK nije bio kao sto su rekli svi strucni ljudi. Gaj jeste igrao rukom. Basta je faul napravio van 16 m covece kakav penal o cemu ti pricas?

milos

pre 16 godina

joj ko je nasao da prica o sudjenju!!! trener ciji klub 90% utakmica dobija zahvaljujuci nepostojecem penalu! BRUKA ! I OVE GODINE DUPLA KRUNA JE NASA ! DELIJE- KOSOVO JE SRCE SRBIJE !

ssss

pre 16 godina

Strasno, cudno, jadno i beznadezno! Groblje prica o sudjenju.Derbije gledam od 1985. godine. Ne mogu da se zakunem kome su sudije vise pomagale. Normalno je da se secam stvari na nasu stetu:` 88.( nisam siguran za godinu) Piksijev gol sa pola ponisten zbog ofsajda koga nije bilo, 1994. izjednacujuci gol cirica posle igranja rukom, u periodu 1992-2000 osvojili smo samo jednu titulu - losi timovi ili lose sudjenje- ali mi nismo groblje pa da kukamo, i setite se samo predposlednjeg- rukavini se oprasta crveni, a zvezda dobija dva itd itd. A koliku ce kaznu dobiti trener manjeg kluba sa topciderskog brda ( manji je po svim ali bas svim parametrima od broja domacih i evropskih titula preko manjeg stadiona do mnogo manjeg broja navijaca) zbog komentarisanja sudjenja??? I prenesite duletu v. da se kaze nije kome receno nego kome je sudjeno. Nama je bilo sudjeno.

Zoran

pre 16 godina

@Nikola
Ti covece opisa kako zvezda uzima titule. Pa cak je za zvezdu sviran penal za faul izvan sesbnaesterca.O ostalim stvarima da i ne pricamo.Medju sudijama postoje termini - 'zvezdin but' i 'zvezdino jagnje'.'Jagnje' ukljucuje sve : penal,crveni karton,gol iz ofsajda, pokvaren hronometar.Raspitaj se malo.

Pa to je poznato...

pre 16 godina

Jokane,

Iznosis stvari koje su ocigledne vec dugi niz godina.
Znas li da Partizanu penal nije sudjen vec trinaest godina?
Za to vreme za komsinicu je u duelima sa nama svirano 6-8 penala(pola nepostojecih).Iskljucenja ne komentarisem.
Znas li da su im priznavani golovi iz ofsajda?
Znas li da su Partizanu ponistavani cisti golovi?
Ovo sve u duelima tih klubova.
Znas li da su za njih sudjeni penali van 16(ovo ne protiv Partizana, ali da se zna)?
Ovo je nastavak price o Srpskom fudbalu i mestu i ulozi Zvezde u njemu.
Po svemu dosad vidjenom i sad sto se radi, namera je da se to ne menja.
Ti pricas ljudima tipa Milojka Pantica. Da li si svestan toga?
Da li si pratio njegove izjave na njihovoj skupstini?
Takvih je tamo puno.
Nije problem sto su tamo, nego sto su instalirani u forumima koji bi trebalo da kontrolisu regularnost.
Umesto toga imamo usavrsavanje neregularnosti.
Da li vidis ko prenosi Evroligaske utakmice Partizanovih klubova?

Sasa-Sabac

pre 16 godina

E hvala Bogu da sme neko da kaze ono sto svi normalni ljudi vide i svi cute,ali tako je to kad oni imaju svoje novinare.Ali nema veze moze Partizan i protiv toga da se bori.Napred Jokane,napred Partizan.

Zemunac90

pre 16 godina

Napred Partizan sta vi odmax pljujete Jokanovica ok je trener ma svi su isti. samo polako verujte mi osvojicemo titulu i kup. ale ale aleo crno beli.. VOLIM PARTIZAN

Coveee

pre 16 godina

Jokane,to su svi zivi videli,samo o tome se ne prica!Ne znam od koga ocekujes da kaze nesto,od tih ulizica,poltrona u nasem fudbalu i oko njega!Inace,svaka ti je na mestu,sramota je kako se sudi Partizanu,a kako Zvezdi!Ne treba biti pristrasan,samo covek neka realno gleda i sve se lepo vidi!Dokazi su tu,kao sto si ih uglavnom i naveo!Ali dobro,to smo od nama "nasih dragih komsija" i navikli!Cim je mala frka,daj sudije!
Stvarno ne razumem zakon da sudjenje ne sme da se komentarise!Ko je takvu glupost smislio!A jos je veca glupost ko je Raki Djurovicu dozvolio da komentarise!!!

whiskey you're the devil you're leading me astray

pre 16 godina

Gosn jokane ti si bre obichna sramota i jedan izgovor za trenera..pa ti nesreco pominjes ZVEZDINE utakmice koje nisu ni imale direktne veze sa vama umesto da se malo doedukujesh i izgradish neko samopouzdanje,to je ono pravo lice partizanovaca(chitaj "KUKAVICA-ptica iz domacih krajeva")...a ne bi ni sluchajno zahvalio sudiji(doduse ti tad nisi bio tu) za chist poklon u prvom derbiju kada rukavina nije dobio chist crveni karton kao zadnji igrach odbrane...ma necu bre da vishe da vas pominjem bre vi ste amateri za nas i to treba da bude jasno!
P.S. Tvojim odlaskom ces samo napraviti vishe problema mojoj voljenoj ZVEZDI!
jokane OSTANI!

Srbija

pre 16 godina

samo pricati i pricati, o "deliocima pravde" u srbiji, to je jedini nacin. naravno da su isti uveli pravilo da se sudjenje ne sme komentarisati, da bi mogli da rade sta hoce.
nikada, ali nikada nece suditi nijednu iole znacajnu utakmicu pod okriljem UEFA
jer ako budu sudili posteno onda nece suditi u merdijan ligi
toliko su to sitne duse
i zato je fudbal gotovo mrtav i nek crkne kada ga, oni koji zive od njega, ne cene...

Nikola

pre 16 godina

Gledaj u svoje dvoriste!!! Zasto na proslom derbiju nije sviran crveni karton za Rukavinu posle starta nad Koromanom? Zasto je Partizan prosle sezone imao sijaset nepostojecih penala u 90om minutu? Zasto su utakmice produzavane 7min a cetvrti sudija pokaze 4? Sudije sviraju i u korist Zvezde i u korist Partizana i to je jos jedan od razloga zasto nam je fudbal ocajan!!!

Sasa

pre 16 godina

Zvezdu mrzim ... strasno koliko je mrzim, sigurno je da su im sudije bile naklonjene ali Jokanovicu...ja sam navijac, meni je dopusteno sve, a ti nesrecnice nemoj se baviti sporednim stvarima. Od tima koji je igrao leprsavo, lepo za oko, efikasno, kreativno, koji se nadigravao sa Realom, napravio si ... sta si napravio.. to jedino ti znas. Jokanovicu idi, NEMAS POJMA..IDI STO PRE, IDI U TELEOPTIK..VEZBAJ MALO..PA ONDA NEKI DRUGI KLUB ILI NEKI DRUGI SPORT..IDI MOLIM TE.

drz' te lopova

pre 16 godina

Penal Dusana Baste? Sad znaci nije problem sto Basta nije dobio crveni nego sto nije dosudjen penal za Partizan zbog faula na 25 metara od gola?? Zvezda protiv Cukarickog izjednacila posle 90. minuta? Zvezda je povela posle 90. a Cukaricki izjednacio u 94. minutu, moj izgubljeni Jokane. Ako vec zelis da se vadis na sudjenje, bar se saberi i ne izmisljaj.

Pa to je poznato...

pre 16 godina

Jokane,

Iznosis stvari koje su ocigledne vec dugi niz godina.
Znas li da Partizanu penal nije sudjen vec trinaest godina?
Za to vreme za komsinicu je u duelima sa nama svirano 6-8 penala(pola nepostojecih).Iskljucenja ne komentarisem.
Znas li da su im priznavani golovi iz ofsajda?
Znas li da su Partizanu ponistavani cisti golovi?
Ovo sve u duelima tih klubova.
Znas li da su za njih sudjeni penali van 16(ovo ne protiv Partizana, ali da se zna)?
Ovo je nastavak price o Srpskom fudbalu i mestu i ulozi Zvezde u njemu.
Po svemu dosad vidjenom i sad sto se radi, namera je da se to ne menja.
Ti pricas ljudima tipa Milojka Pantica. Da li si svestan toga?
Da li si pratio njegove izjave na njihovoj skupstini?
Takvih je tamo puno.
Nije problem sto su tamo, nego sto su instalirani u forumima koji bi trebalo da kontrolisu regularnost.
Umesto toga imamo usavrsavanje neregularnosti.
Da li vidis ko prenosi Evroligaske utakmice Partizanovih klubova?

Coveee

pre 16 godina

Jokane,to su svi zivi videli,samo o tome se ne prica!Ne znam od koga ocekujes da kaze nesto,od tih ulizica,poltrona u nasem fudbalu i oko njega!Inace,svaka ti je na mestu,sramota je kako se sudi Partizanu,a kako Zvezdi!Ne treba biti pristrasan,samo covek neka realno gleda i sve se lepo vidi!Dokazi su tu,kao sto si ih uglavnom i naveo!Ali dobro,to smo od nama "nasih dragih komsija" i navikli!Cim je mala frka,daj sudije!
Stvarno ne razumem zakon da sudjenje ne sme da se komentarise!Ko je takvu glupost smislio!A jos je veca glupost ko je Raki Djurovicu dozvolio da komentarise!!!

Nikola

pre 16 godina

Gledaj u svoje dvoriste!!! Zasto na proslom derbiju nije sviran crveni karton za Rukavinu posle starta nad Koromanom? Zasto je Partizan prosle sezone imao sijaset nepostojecih penala u 90om minutu? Zasto su utakmice produzavane 7min a cetvrti sudija pokaze 4? Sudije sviraju i u korist Zvezde i u korist Partizana i to je jos jedan od razloga zasto nam je fudbal ocajan!!!

drz' te lopova

pre 16 godina

Penal Dusana Baste? Sad znaci nije problem sto Basta nije dobio crveni nego sto nije dosudjen penal za Partizan zbog faula na 25 metara od gola?? Zvezda protiv Cukarickog izjednacila posle 90. minuta? Zvezda je povela posle 90. a Cukaricki izjednacio u 94. minutu, moj izgubljeni Jokane. Ako vec zelis da se vadis na sudjenje, bar se saberi i ne izmisljaj.

Sasa-Sabac

pre 16 godina

E hvala Bogu da sme neko da kaze ono sto svi normalni ljudi vide i svi cute,ali tako je to kad oni imaju svoje novinare.Ali nema veze moze Partizan i protiv toga da se bori.Napred Jokane,napred Partizan.

dule grobar

pre 16 godina

Jokane svaka ti cast jer je neko konacno iz Partizana morao da se javi i da kaze kolika se nepravda nanosi nama a pomaze ovim komsijama koji prate ligu zenskih vodoinstalatera...Prosle sezone na jna kad nas je Zvezda dobila i osvojila titulu izjednaili smo na 1:1 i u jeku Partizanovih napada svira se nepostojeci penal za zlezdu (Smiljanic okrznuo Milijasa ovaj pao ko pokosen) I ZAHVALJUJUCI PENALU ZVEZDA OSVAJA TITULU (osvojili bi ste je iovako ali ipak ono je svirano u vasu korist). Kako zvezdasi mozete da se javljate i da nam pricate o sudjenju kad nama nije sviran penal u derbiju 13 godina!!! Pa i sami znate kakav vam je penal sudjen protiv Hajduka na marakani kad ste gubili 0:1. Ono je bruka i sramota i dobro kaze Dzomba da vi njih ne mozete da pobedite bez nekog penala. Recite mi na osnovu cega vi nas zovete "Penaltizan". Jedina logicna stvar je zato sto nam nisu sudili penal 13 godina pa kao dobili smo nadimak "Penaltizan" inace nema drugog odgovora. Zasto je Babarogic komesar za sudjenje bio u vasoj upravi? Imate tako mocnog coveka kao sto je Miskovic iza vas i kao on ne radi prljave poslove tipa da podmicuje sudije nego vam samo pruza podrsku sa tribina, dada svi ce da poveruju u to. Kad jedan takav trener i autoritet kakav je Stepanovic trener Cukarickog kaze da su sudije vama pomagale onda nema sta tu da se prica. I znate sta, Bari je vec propala fora zivite u proslosti, mi nemamo komplex od vas nego obrnuto, medjutim neko mora da se javi i kaze koliko ste vi povlasceni u odnosu na druge timove. Jos jednom pitanje ako ste tako superiorni u Srbiji zasto nista ne uradite u Evropi? Zasto je sudija Jeknic koji je iza resetaka zbog namestanja rezultata sudio najvise derbija i uvek ste vi pobedjivali? Zasto su vase legende iza resetaka ako ste uvek posteno osvajali titule i zasto je raspisana poternica za Terzicem koji je svi znamo okoreli zvezdas? Mnogo pitanja a malo odgovora, e pa gospodo zvezdasi znajte da jedna nasa regularna pobeda u derbiju vredi vise nego vasih 10 sa sve sviranim penalima, crvenim za nas itd...Pozdrav za Grobare

whiskey you're the devil you're leading me astray

pre 16 godina

Gosn jokane ti si bre obichna sramota i jedan izgovor za trenera..pa ti nesreco pominjes ZVEZDINE utakmice koje nisu ni imale direktne veze sa vama umesto da se malo doedukujesh i izgradish neko samopouzdanje,to je ono pravo lice partizanovaca(chitaj "KUKAVICA-ptica iz domacih krajeva")...a ne bi ni sluchajno zahvalio sudiji(doduse ti tad nisi bio tu) za chist poklon u prvom derbiju kada rukavina nije dobio chist crveni karton kao zadnji igrach odbrane...ma necu bre da vishe da vas pominjem bre vi ste amateri za nas i to treba da bude jasno!
P.S. Tvojim odlaskom ces samo napraviti vishe problema mojoj voljenoj ZVEZDI!
jokane OSTANI!

Srbija

pre 16 godina

samo pricati i pricati, o "deliocima pravde" u srbiji, to je jedini nacin. naravno da su isti uveli pravilo da se sudjenje ne sme komentarisati, da bi mogli da rade sta hoce.
nikada, ali nikada nece suditi nijednu iole znacajnu utakmicu pod okriljem UEFA
jer ako budu sudili posteno onda nece suditi u merdijan ligi
toliko su to sitne duse
i zato je fudbal gotovo mrtav i nek crkne kada ga, oni koji zive od njega, ne cene...

nije srpski cutati

pre 16 godina

Bogami ima smisla sta prica ovaj JOkanovic.Krajnje je vreme da neko progovori dok nebude kasno,cak bolje sto smo prvi na tabeli,da smo nekim slucajem 2zlo i naopako bi bilo.Zvezdasi smesni ste.Mogu li dobiti odgovor na jedno lagano pitanje od vas,vi ste ga doktorirali.A to je:Sta je to penal i igrac vise?Lak je odgovor.Mi grboari ga ne znamo jer da znamo ne bi vas ni PITALI.UNAPRED HVALA.
Pozzz za moje GROBARE>>

Sasa

pre 16 godina

Zvezdu mrzim ... strasno koliko je mrzim, sigurno je da su im sudije bile naklonjene ali Jokanovicu...ja sam navijac, meni je dopusteno sve, a ti nesrecnice nemoj se baviti sporednim stvarima. Od tima koji je igrao leprsavo, lepo za oko, efikasno, kreativno, koji se nadigravao sa Realom, napravio si ... sta si napravio.. to jedino ti znas. Jokanovicu idi, NEMAS POJMA..IDI STO PRE, IDI U TELEOPTIK..VEZBAJ MALO..PA ONDA NEKI DRUGI KLUB ILI NEKI DRUGI SPORT..IDI MOLIM TE.

Srki

pre 16 godina

Pa to je svima odavno poznato, ali se ništa ne menja zašto? U tih, pomenutih, trinaest godina bez penala za PARTIZAN u derbiju, polovinu suđenih za Zvezdu je sudio Babarogić, koji je sada visoki funkcioner u Zvezdi!!! Mnogo trofeja kojima se zvezda diči je osvojeno uz pomoć sudija i raznih marifetluka. Tako je zadnjih 50 godina i ništa!!!

Zoran

pre 16 godina

@Nikola
Ti covece opisa kako zvezda uzima titule. Pa cak je za zvezdu sviran penal za faul izvan sesbnaesterca.O ostalim stvarima da i ne pricamo.Medju sudijama postoje termini - 'zvezdin but' i 'zvezdino jagnje'.'Jagnje' ukljucuje sve : penal,crveni karton,gol iz ofsajda, pokvaren hronometar.Raspitaj se malo.

Zemunac90

pre 16 godina

Napred Partizan sta vi odmax pljujete Jokanovica ok je trener ma svi su isti. samo polako verujte mi osvojicemo titulu i kup. ale ale aleo crno beli.. VOLIM PARTIZAN

ssss

pre 16 godina

Strasno, cudno, jadno i beznadezno! Groblje prica o sudjenju.Derbije gledam od 1985. godine. Ne mogu da se zakunem kome su sudije vise pomagale. Normalno je da se secam stvari na nasu stetu:` 88.( nisam siguran za godinu) Piksijev gol sa pola ponisten zbog ofsajda koga nije bilo, 1994. izjednacujuci gol cirica posle igranja rukom, u periodu 1992-2000 osvojili smo samo jednu titulu - losi timovi ili lose sudjenje- ali mi nismo groblje pa da kukamo, i setite se samo predposlednjeg- rukavini se oprasta crveni, a zvezda dobija dva itd itd. A koliku ce kaznu dobiti trener manjeg kluba sa topciderskog brda ( manji je po svim ali bas svim parametrima od broja domacih i evropskih titula preko manjeg stadiona do mnogo manjeg broja navijaca) zbog komentarisanja sudjenja??? I prenesite duletu v. da se kaze nije kome receno nego kome je sudjeno. Nama je bilo sudjeno.

sta reci?

pre 16 godina

I ovaj poceo o sudjenju...ma da, zasto bi se ti pokrio usima zbog onog ponizavanja na Marakani? Samo ti udri po sudijama, vec oproban recept... samo, ti si nesto poranio u odnosu na prethodnike, oni su cekali dok ne izgube bodovnu prednost pa da onda pocnu da trose pljuvacku. Ali bez brige, proci ces kao i tvoji prethodnici u zadnjih nekoliko godina, a hvala Bogu dosta smo ih ispratili...

milan

pre 16 godina

kad trener pocne da komentarise sudjenje njegovih rivala jasno stavlja do znanja svima u kolikoj je panici.
samo jel je jokan trenar onog partizana koji je prosle godine postizao golove u 98. min kome je bas protiv cukarickog dosudjen penal u 95.min pa onda utakmica protiv hajduka na jna prosle sezone penal u 93 min. i crveni karton pa prvi derbi na jna kada nije dosudjen crveni karton za rukavinu i drugi zuti za zuku ali zato jeste koromanu i mnogih drugih situacija zbog koga partizan postade poznatiji kao penaltizan.
ali u potpunosti te razumem jokane. postao si trener za nedelju dana i odmah na prvoj utakmici dobio vruc samar i kompleks. nisi ti nista kriv

Nikola FCRS

pre 16 godina

KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!!!
Prvo zvezda nije izjednacila protiv cukarickog vec obrnuto. Sto se tice gola cukarickog koji je ponisten zamolio bih Jokana da nam dostavi snimak gde se vidi da igrac nije u ofsajdu. Penal za OFK nije bio kao sto su rekli svi strucni ljudi. Gaj jeste igrao rukom. Basta je faul napravio van 16 m covece kakav penal o cemu ti pricas?

milos

pre 16 godina

joj ko je nasao da prica o sudjenju!!! trener ciji klub 90% utakmica dobija zahvaljujuci nepostojecem penalu! BRUKA ! I OVE GODINE DUPLA KRUNA JE NASA ! DELIJE- KOSOVO JE SRCE SRBIJE !

milan

pre 16 godina

Dule grobar
Sto se tice funkcionera bivsih u zatvoru bolje cuti ako su ti vasi bivsi posteni gde su vama pare onda i sto ih oteraste?Ja cu ti reci nisu posteniji sigurno nego mnogo gori samo su pametniji pa su tragove dobro sakrili a meni je draze sto se ovim zvezdini makar sudi ako su stvarno ukrali nego em da me pokradu em da mi se smeju kako ste glupi pa dam im nista ne mozete pozdrav i razmisli o ovome

Igor iz Niša

pre 16 godina

Ja sam još posle derbija napisao da je zvezda pobedila jer je bila bolja, ali sam ujedno rekao da je sudija grešio i to: nije isključio Bastu, nije sudio ruku Gajai bezbroj faulova za Zvezdu oko kaznenog prostora. Onaj koji se bavio sportom, dobro zna da sudija ne mora da dosudi penal da bi pomogao nekoj ekipi, dovoljno je da non stop sudi neke faulove i tako dovodi protivničku ekipu u situaciju da se boji bilo kakvog kontakta ili starta, i tako odjednom ovi jedni driblaju, vode loptu, a ovi drugi gledaju i nadaju se da će ovi prvi da promaše. Tako se sudilo u derbiju u korist Zvezde, i baš me briga da li će to neko da prizna ili neće, ali je to tako. Nakon te utakmice Zvezdi se na svkoj utakmici pomaže i to maksimalno, poslednja situacija je sa Čukaričkim, pa Stepanović kaže: Fukcioner Zvezde na poluvremenu utakmice pola sata objašnjava sudiji kako da sudi. Stepanoviću molimo te da u interesu fudbala javno kažeš ko je taj čovek, pa da ide odmah u buvaru.
Gospodo sudije, fudbalski radnici moli vas fudbalska Srbija počnite da radite u interesu srpskog fudbala, pustite Partizan i Zvezdu nisu oni Srbija, nije Beograd Srbija, Srbija je mnogo više.
Ako SUDIJE hoćete da sudite evropske utakmici počnite da sudite pošteno, a ne da pomažete danas Zvezdi sutra Patizanu i tako u krug, u nedogled.

Sergio

pre 16 godina

E jos jedan u nizu cuvenih trenera partizana, ako nastavi bice u rangu Jesica i svi ce mu biti krivi.
Jedini gospodin na klupi(u poslednjih petnaest godina) vam je bio Vermezovic i njega ste oterali.

whiskey you're the devil you're leading me astray

pre 16 godina

Gosn jokane ti si bre obichna sramota i jedan izgovor za trenera..pa ti nesreco pominjes ZVEZDINE utakmice koje nisu ni imale direktne veze sa vama umesto da se malo doedukujesh i izgradish neko samopouzdanje,to je ono pravo lice partizanovaca(chitaj "KUKAVICA-ptica iz domacih krajeva")...a ne bi ni sluchajno zahvalio sudiji(doduse ti tad nisi bio tu) za chist poklon u prvom derbiju kada rukavina nije dobio chist crveni karton kao zadnji igrach odbrane...ma necu bre da vishe da vas pominjem bre vi ste amateri za nas i to treba da bude jasno!
P.S. Tvojim odlaskom ces samo napraviti vishe problema mojoj voljenoj ZVEZDI!
jokane OSTANI!

Nikola

pre 16 godina

Gledaj u svoje dvoriste!!! Zasto na proslom derbiju nije sviran crveni karton za Rukavinu posle starta nad Koromanom? Zasto je Partizan prosle sezone imao sijaset nepostojecih penala u 90om minutu? Zasto su utakmice produzavane 7min a cetvrti sudija pokaze 4? Sudije sviraju i u korist Zvezde i u korist Partizana i to je jos jedan od razloga zasto nam je fudbal ocajan!!!

Sasa

pre 16 godina

Zvezdu mrzim ... strasno koliko je mrzim, sigurno je da su im sudije bile naklonjene ali Jokanovicu...ja sam navijac, meni je dopusteno sve, a ti nesrecnice nemoj se baviti sporednim stvarima. Od tima koji je igrao leprsavo, lepo za oko, efikasno, kreativno, koji se nadigravao sa Realom, napravio si ... sta si napravio.. to jedino ti znas. Jokanovicu idi, NEMAS POJMA..IDI STO PRE, IDI U TELEOPTIK..VEZBAJ MALO..PA ONDA NEKI DRUGI KLUB ILI NEKI DRUGI SPORT..IDI MOLIM TE.

Pa to je poznato...

pre 16 godina

Jokane,

Iznosis stvari koje su ocigledne vec dugi niz godina.
Znas li da Partizanu penal nije sudjen vec trinaest godina?
Za to vreme za komsinicu je u duelima sa nama svirano 6-8 penala(pola nepostojecih).Iskljucenja ne komentarisem.
Znas li da su im priznavani golovi iz ofsajda?
Znas li da su Partizanu ponistavani cisti golovi?
Ovo sve u duelima tih klubova.
Znas li da su za njih sudjeni penali van 16(ovo ne protiv Partizana, ali da se zna)?
Ovo je nastavak price o Srpskom fudbalu i mestu i ulozi Zvezde u njemu.
Po svemu dosad vidjenom i sad sto se radi, namera je da se to ne menja.
Ti pricas ljudima tipa Milojka Pantica. Da li si svestan toga?
Da li si pratio njegove izjave na njihovoj skupstini?
Takvih je tamo puno.
Nije problem sto su tamo, nego sto su instalirani u forumima koji bi trebalo da kontrolisu regularnost.
Umesto toga imamo usavrsavanje neregularnosti.
Da li vidis ko prenosi Evroligaske utakmice Partizanovih klubova?

drz' te lopova

pre 16 godina

Penal Dusana Baste? Sad znaci nije problem sto Basta nije dobio crveni nego sto nije dosudjen penal za Partizan zbog faula na 25 metara od gola?? Zvezda protiv Cukarickog izjednacila posle 90. minuta? Zvezda je povela posle 90. a Cukaricki izjednacio u 94. minutu, moj izgubljeni Jokane. Ako vec zelis da se vadis na sudjenje, bar se saberi i ne izmisljaj.

Coveee

pre 16 godina

Jokane,to su svi zivi videli,samo o tome se ne prica!Ne znam od koga ocekujes da kaze nesto,od tih ulizica,poltrona u nasem fudbalu i oko njega!Inace,svaka ti je na mestu,sramota je kako se sudi Partizanu,a kako Zvezdi!Ne treba biti pristrasan,samo covek neka realno gleda i sve se lepo vidi!Dokazi su tu,kao sto si ih uglavnom i naveo!Ali dobro,to smo od nama "nasih dragih komsija" i navikli!Cim je mala frka,daj sudije!
Stvarno ne razumem zakon da sudjenje ne sme da se komentarise!Ko je takvu glupost smislio!A jos je veca glupost ko je Raki Djurovicu dozvolio da komentarise!!!

Sasa-Sabac

pre 16 godina

E hvala Bogu da sme neko da kaze ono sto svi normalni ljudi vide i svi cute,ali tako je to kad oni imaju svoje novinare.Ali nema veze moze Partizan i protiv toga da se bori.Napred Jokane,napred Partizan.

ssss

pre 16 godina

Strasno, cudno, jadno i beznadezno! Groblje prica o sudjenju.Derbije gledam od 1985. godine. Ne mogu da se zakunem kome su sudije vise pomagale. Normalno je da se secam stvari na nasu stetu:` 88.( nisam siguran za godinu) Piksijev gol sa pola ponisten zbog ofsajda koga nije bilo, 1994. izjednacujuci gol cirica posle igranja rukom, u periodu 1992-2000 osvojili smo samo jednu titulu - losi timovi ili lose sudjenje- ali mi nismo groblje pa da kukamo, i setite se samo predposlednjeg- rukavini se oprasta crveni, a zvezda dobija dva itd itd. A koliku ce kaznu dobiti trener manjeg kluba sa topciderskog brda ( manji je po svim ali bas svim parametrima od broja domacih i evropskih titula preko manjeg stadiona do mnogo manjeg broja navijaca) zbog komentarisanja sudjenja??? I prenesite duletu v. da se kaze nije kome receno nego kome je sudjeno. Nama je bilo sudjeno.

Nikola FCRS

pre 16 godina

KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI!!!
Prvo zvezda nije izjednacila protiv cukarickog vec obrnuto. Sto se tice gola cukarickog koji je ponisten zamolio bih Jokana da nam dostavi snimak gde se vidi da igrac nije u ofsajdu. Penal za OFK nije bio kao sto su rekli svi strucni ljudi. Gaj jeste igrao rukom. Basta je faul napravio van 16 m covece kakav penal o cemu ti pricas?

nije srpski cutati

pre 16 godina

Bogami ima smisla sta prica ovaj JOkanovic.Krajnje je vreme da neko progovori dok nebude kasno,cak bolje sto smo prvi na tabeli,da smo nekim slucajem 2zlo i naopako bi bilo.Zvezdasi smesni ste.Mogu li dobiti odgovor na jedno lagano pitanje od vas,vi ste ga doktorirali.A to je:Sta je to penal i igrac vise?Lak je odgovor.Mi grboari ga ne znamo jer da znamo ne bi vas ni PITALI.UNAPRED HVALA.
Pozzz za moje GROBARE>>

milos

pre 16 godina

joj ko je nasao da prica o sudjenju!!! trener ciji klub 90% utakmica dobija zahvaljujuci nepostojecem penalu! BRUKA ! I OVE GODINE DUPLA KRUNA JE NASA ! DELIJE- KOSOVO JE SRCE SRBIJE !

sta reci?

pre 16 godina

I ovaj poceo o sudjenju...ma da, zasto bi se ti pokrio usima zbog onog ponizavanja na Marakani? Samo ti udri po sudijama, vec oproban recept... samo, ti si nesto poranio u odnosu na prethodnike, oni su cekali dok ne izgube bodovnu prednost pa da onda pocnu da trose pljuvacku. Ali bez brige, proci ces kao i tvoji prethodnici u zadnjih nekoliko godina, a hvala Bogu dosta smo ih ispratili...

dule grobar

pre 16 godina

Jokane svaka ti cast jer je neko konacno iz Partizana morao da se javi i da kaze kolika se nepravda nanosi nama a pomaze ovim komsijama koji prate ligu zenskih vodoinstalatera...Prosle sezone na jna kad nas je Zvezda dobila i osvojila titulu izjednaili smo na 1:1 i u jeku Partizanovih napada svira se nepostojeci penal za zlezdu (Smiljanic okrznuo Milijasa ovaj pao ko pokosen) I ZAHVALJUJUCI PENALU ZVEZDA OSVAJA TITULU (osvojili bi ste je iovako ali ipak ono je svirano u vasu korist). Kako zvezdasi mozete da se javljate i da nam pricate o sudjenju kad nama nije sviran penal u derbiju 13 godina!!! Pa i sami znate kakav vam je penal sudjen protiv Hajduka na marakani kad ste gubili 0:1. Ono je bruka i sramota i dobro kaze Dzomba da vi njih ne mozete da pobedite bez nekog penala. Recite mi na osnovu cega vi nas zovete "Penaltizan". Jedina logicna stvar je zato sto nam nisu sudili penal 13 godina pa kao dobili smo nadimak "Penaltizan" inace nema drugog odgovora. Zasto je Babarogic komesar za sudjenje bio u vasoj upravi? Imate tako mocnog coveka kao sto je Miskovic iza vas i kao on ne radi prljave poslove tipa da podmicuje sudije nego vam samo pruza podrsku sa tribina, dada svi ce da poveruju u to. Kad jedan takav trener i autoritet kakav je Stepanovic trener Cukarickog kaze da su sudije vama pomagale onda nema sta tu da se prica. I znate sta, Bari je vec propala fora zivite u proslosti, mi nemamo komplex od vas nego obrnuto, medjutim neko mora da se javi i kaze koliko ste vi povlasceni u odnosu na druge timove. Jos jednom pitanje ako ste tako superiorni u Srbiji zasto nista ne uradite u Evropi? Zasto je sudija Jeknic koji je iza resetaka zbog namestanja rezultata sudio najvise derbija i uvek ste vi pobedjivali? Zasto su vase legende iza resetaka ako ste uvek posteno osvajali titule i zasto je raspisana poternica za Terzicem koji je svi znamo okoreli zvezdas? Mnogo pitanja a malo odgovora, e pa gospodo zvezdasi znajte da jedna nasa regularna pobeda u derbiju vredi vise nego vasih 10 sa sve sviranim penalima, crvenim za nas itd...Pozdrav za Grobare

milan

pre 16 godina

Dule grobar
Sto se tice funkcionera bivsih u zatvoru bolje cuti ako su ti vasi bivsi posteni gde su vama pare onda i sto ih oteraste?Ja cu ti reci nisu posteniji sigurno nego mnogo gori samo su pametniji pa su tragove dobro sakrili a meni je draze sto se ovim zvezdini makar sudi ako su stvarno ukrali nego em da me pokradu em da mi se smeju kako ste glupi pa dam im nista ne mozete pozdrav i razmisli o ovome

Sergio

pre 16 godina

E jos jedan u nizu cuvenih trenera partizana, ako nastavi bice u rangu Jesica i svi ce mu biti krivi.
Jedini gospodin na klupi(u poslednjih petnaest godina) vam je bio Vermezovic i njega ste oterali.

milan

pre 16 godina

kad trener pocne da komentarise sudjenje njegovih rivala jasno stavlja do znanja svima u kolikoj je panici.
samo jel je jokan trenar onog partizana koji je prosle godine postizao golove u 98. min kome je bas protiv cukarickog dosudjen penal u 95.min pa onda utakmica protiv hajduka na jna prosle sezone penal u 93 min. i crveni karton pa prvi derbi na jna kada nije dosudjen crveni karton za rukavinu i drugi zuti za zuku ali zato jeste koromanu i mnogih drugih situacija zbog koga partizan postade poznatiji kao penaltizan.
ali u potpunosti te razumem jokane. postao si trener za nedelju dana i odmah na prvoj utakmici dobio vruc samar i kompleks. nisi ti nista kriv

Srbija

pre 16 godina

samo pricati i pricati, o "deliocima pravde" u srbiji, to je jedini nacin. naravno da su isti uveli pravilo da se sudjenje ne sme komentarisati, da bi mogli da rade sta hoce.
nikada, ali nikada nece suditi nijednu iole znacajnu utakmicu pod okriljem UEFA
jer ako budu sudili posteno onda nece suditi u merdijan ligi
toliko su to sitne duse
i zato je fudbal gotovo mrtav i nek crkne kada ga, oni koji zive od njega, ne cene...

Zemunac90

pre 16 godina

Napred Partizan sta vi odmax pljujete Jokanovica ok je trener ma svi su isti. samo polako verujte mi osvojicemo titulu i kup. ale ale aleo crno beli.. VOLIM PARTIZAN

Zoran

pre 16 godina

@Nikola
Ti covece opisa kako zvezda uzima titule. Pa cak je za zvezdu sviran penal za faul izvan sesbnaesterca.O ostalim stvarima da i ne pricamo.Medju sudijama postoje termini - 'zvezdin but' i 'zvezdino jagnje'.'Jagnje' ukljucuje sve : penal,crveni karton,gol iz ofsajda, pokvaren hronometar.Raspitaj se malo.

Srki

pre 16 godina

Pa to je svima odavno poznato, ali se ništa ne menja zašto? U tih, pomenutih, trinaest godina bez penala za PARTIZAN u derbiju, polovinu suđenih za Zvezdu je sudio Babarogić, koji je sada visoki funkcioner u Zvezdi!!! Mnogo trofeja kojima se zvezda diči je osvojeno uz pomoć sudija i raznih marifetluka. Tako je zadnjih 50 godina i ništa!!!

Igor iz Niša

pre 16 godina

Ja sam još posle derbija napisao da je zvezda pobedila jer je bila bolja, ali sam ujedno rekao da je sudija grešio i to: nije isključio Bastu, nije sudio ruku Gajai bezbroj faulova za Zvezdu oko kaznenog prostora. Onaj koji se bavio sportom, dobro zna da sudija ne mora da dosudi penal da bi pomogao nekoj ekipi, dovoljno je da non stop sudi neke faulove i tako dovodi protivničku ekipu u situaciju da se boji bilo kakvog kontakta ili starta, i tako odjednom ovi jedni driblaju, vode loptu, a ovi drugi gledaju i nadaju se da će ovi prvi da promaše. Tako se sudilo u derbiju u korist Zvezde, i baš me briga da li će to neko da prizna ili neće, ali je to tako. Nakon te utakmice Zvezdi se na svkoj utakmici pomaže i to maksimalno, poslednja situacija je sa Čukaričkim, pa Stepanović kaže: Fukcioner Zvezde na poluvremenu utakmice pola sata objašnjava sudiji kako da sudi. Stepanoviću molimo te da u interesu fudbala javno kažeš ko je taj čovek, pa da ide odmah u buvaru.
Gospodo sudije, fudbalski radnici moli vas fudbalska Srbija počnite da radite u interesu srpskog fudbala, pustite Partizan i Zvezdu nisu oni Srbija, nije Beograd Srbija, Srbija je mnogo više.
Ako SUDIJE hoćete da sudite evropske utakmici počnite da sudite pošteno, a ne da pomažete danas Zvezdi sutra Patizanu i tako u krug, u nedogled.