Četvrtak, 20.03.2008.

20:21

IV: Srpsko polufinale

Izvor: B92

IV: Srpsko polufinale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

mladen

pre 16 godina

Da li je moguce da drzavna televizija NECE PRENOSITI ovaj susret, pa sve druge zemlje bi izginule da otkupe ovakav mec da su u pitanju njihove igracice! Razocaran sam jer, kako vidim, Eurosport ce prenositi samo duel Ruskinja!NE MOGU DA VERUJEM DA NECEMO GLEDATI OVAJ MEC,KATASTROFA!

Sve je politika

pre 16 godina

Bravo Ana,bravo Jelena vi ste ponos Srbije.Jos samo kad bi u polufinalu obe zaigrale u majici sa natpisom KOSOVO JE SRBIJA bilo bi fantasticno,kao podrska nasem plivacu Miloradu Cavicu.Pa neka im onda drugo polufinale bude i finale ako treba.

WTATP Lista

pre 16 godina

Ma izgubice bar jedna od njih nocas... zapamtite sta sam vam rekao!
;)

Uzgred, informacija o plasmanu nakon ovog polufinala je neprecizna. Ako pobedi u ovom mecu Ana stvarno ostaje druga, dok u slucaju pobede Jelena sigurno pretice Kuznjecovu. Uslov da pretekne Anu je da osvoji ceo turnir, a ako Sarapova osvoji titulu Jelena ostaje na cetvrtom mestu i sa finalom (umesto Kuznjecove, treca ce biti Sarapova). Ana ostaje druga u svim varijantama osim u slucaju da JJ osvoji turnir (razlika ce biti samo 4 poena). Ali zato Ruskinja koja u "njihovom" polufinalu vecaras pobedi bice najboljeplasirana Ruskinja od sledece nedelje i bice 3ca na listi u svim varijantama osim Jelenine titule u kom slucaju bi "nase" bile 2 i 3 a "njihove" 4 i 5.

Ivana GM

pre 16 godina

Joj,pa za koga cu sad da navijam? Prvi set cu za Jecu,drugi za Anci a,treci......hhmmmm. Ma nema veze neka bolja pobedi a, ja cu sigurno uzivati.

zoran

pre 16 godina

Ma,zasto uopste trebamo navijati za bilo koju devojku? Obe su nase i drage su podjednako. Trebamo se radovati, jer ce u finalu biti bar jedno nase ime.
Uzivajmo u dobrom tenisu, pa koja bude bolja i srecnija tog dana neka ide dalje.

Milica

pre 16 godina

Jelena trenutno igra lepsi,opusteniji,i sigurniji tenis,tako da i pored 4 poraza po igri ima vece sanse za finale.Mi vise ne treba da se adovoljavamo cinjenicom da srbija ima bar jednog finalisti,sada je to nasa realnost devojkie su 2 i 4 na svetu i to je za njih ocekivana stvar.....Sigurno da sa tim renkingom nisu dosle da se zadovolje 1/4 finalom....

Milorad

pre 16 godina

E to smo čekali. Sad možemo da uživamo u meču. Puno sreće u finalu!!
Lep blog na italijanskom jeziku o našim teniskim zvezdama: http://attentiaitre.blogspot.com/

vladabg

pre 16 godina

Ne volim kad igraju jedna protiv druge. Svakom je draza neka od njih dve ali uopste ne mogu da kazem navijam za neku, i smatram da je glupo kad to neko i ucini!

Dusan

pre 16 godina

Eto docekasmo i to, srpsko polufinale u IV. Jelena je danas odigrala bas kako treba, jeste da je Devenport imala problema, ali je Jelena brzo pokazla ko je gazda. A sada najznacajniji medjusobni mec nasih predstavnica. U dosadasnjih 5 duela uvek je pobedjivala slabije rangirana, ali ulog nikada nije bio ovako veliki, finale turnira koji je skoro u ravni GS. Obe su u dobroj formi bice to mec za uzivanje. Posle 16 godina ponovo cemo imati predstavnicu u finalu, nadam se da ce i ishod biti kao i tada, titula.

Sava Savanović

pre 16 godina

Sada bi trebao Petar III Karađorđević da zaprosi jednu od ove dve lepottice: kakvu bi samo decu imali - gene Karađorđa i vaspitanje, lepotu, dostojanstvenost, upornost, vrednoću, patriotizam, itd. jedne od dve najpoznatijih Srpkinja sveta!!! E, u tom slučaju, braćo moja i sestre moje, ugledu Srbije u svetu ne bi bilo kraja...

Goran Kanostrevac

pre 16 godina

Krasno ybog tri stvari:
-srpsko polufinale, imacemo sigurnog finalistu,
-jedna od srpkinja sigurno ostaje na drugoj poziciji VTA liste,
-u polufinalu će pobjediti ona za koju navijamo, Jelena ili Ana, svejedno.
Bravo djevojke, divne ste.

Made in Serbia

pre 16 godina

Jedino mi je malo sumnjivo kako to da zreb na velikim turnirima uvek ima Anu i Jelenu kao moguci par u polufinalu?Jedino kad Enan igra je drugacije.Sve mi to lici kao da je zreb namesten i da ne zele dve srpkinje u finalu zato sto bi onda potvrdili absolutnu dominaciju u zenskom tenisu.Verujem da bi obe kako igraju dosle do finala da je zreb bio drugaicji i nadam se da ce koja god pobedi osvojiti turnir.

Batich

pre 16 godina

Idemo Jelena,imam utisak dok te gledam,da igras sa 50-60 posto svoje snage,a kad bi zaigrala Jelena Jankovic opusteno,bez straha,kad bi pobedila svoj ego,da Sharapova I Ana igraju zajedno protiv tebe,nebi te dobile,jer ti si takva klasa da si dosad trebala imati deset osvojenih grend slemova.

Wogy, Australia

pre 16 godina

Jelo,Jelo...JELENA.Bez razlike na rezultat u Polu-Finalu protiv ANE,Ti si za nas (Australce Srpskog porekla)PRAVA SAMPIONKA u svakom pogledu(narocito u sportskom ponasanju)sto nije nazalost uvek slucaj sa ANOM i to je jedini razlog zasto smo UVEK uz Tebe i za nas Ti si jedina i prava AMBASADORKA.Nece nam biti zao ni krivo ako izgubis SRPSKO POLU-FINALE ako to bude u pravom sportskom duhu kako i prilici velikim sportistima i sa velokom nadom ocekujemo da tako i bude...pa ko bude bolji na taj dan neka i pobedi. b92 Site je vise nego pristrasno naklonjen ANI...vidi se to i po komentarima...gotovo uvek isti naslov: "NAJBOLJA SRPSKA TENISERKA" a ne kako je bilo za Tebe: "NAJBOLJE RANGIRANA SRPSKA TENISERKA...na kraju puno srece i uspeha i Tebi i Ani pa da vidimo kako ce b92 Site formulisati buduce komentare. Na kraju...NEKA POBEDI SRPKINJA.

Stefan

pre 16 godina

Bravo za nase dvije LAVICE i CARICE!! Prava bi sreca bila da ste igrale jedna protiv druge, ali u FINALU. Sta je tu je, VOLIMO vas obje!!!

Zox

pre 16 godina

Pih, sada ne znam za koga da navijam. Bice mi krivo kad ko god da izgubi.
Ali, mislim da je sada red na Jelenu da dobije. A i sudeci po pokazanoj igri na Indian Wellsu, vrlo je i moguce.
No, medjusobni dueli pokazuju da se u njihovim mecevima Ana bolje snadje.
VidecemO!

Moderatore prijatelju

pre 16 godina

Nisam gledao ni jedan mec, ali po rezultatima bi se reklo d aJelena po prvi put posle duzeg vremena ima realnu sanse da pobedi (Anu)

Maja

pre 16 godina

Sta reci, osim FANTASTICNO!

Anci jos samo dva koraka do titule! Gledajuci meceve, mislim da si u najboljoj formi od preostale tri ucesnice! Uzivanje je gledati tvoje meceve!

SAMO NAPRED

pre 16 godina

Jelena Janković plasirala se u 1/2 finale veoma jakog WTA turnira u Indian Wells-u. Jeleni je nakon dobijenog prvog seta rezultatom 6:2 meč predala američka veteranka, "povratnica" Lindzi Devenport.

Jelena je veoma ubedljivo krenula u prvom gemu. Odmah na startu je odservirala as udarac, a utisak je još više poboljšala odličnim servisima koje Amerikanka nije uspevala da ubaci u teren. Već u četvrtom gemu, gemu u kojem je servirala Devenport, Jelena dolazi do brejka.
Odličnim bekhend paralelama i forhend dijagonalama nije dozvoljavala protivnici ni da potrči za lopticom, veoma često Devenport nije ni pogledala da li je loptica u terenu već je odmah dolazila na mesto gde se koncentrisala.
Jelena je nastavila odlično da servira, potvrdila je brejk i povela sa 4:1.

Lindzi nakon tog gema traži pomoć lekara zbog bolova u leđima. Sigurnim servisima teniserke dolaze do rezultata 5:2 i servisa Devenport. Posle nekoliko propuštenih gem lopti, Devenport daje priliku Jeleni za osvajanje seta koju naša JJ uspešno koristi. Devenport je nakon izgubljenog seta prišla sudiji, tradicionalno se pozdravila sa njom, kao i sa boljom iz duela. Pobedom u ovom meču Jelena dolazi do najboljeg rezultata na Pacific Life Open-u.

Naša teniserka je imala 75% ubačenog prvog servisa, tri asa uz jednu duplu servis grešku.

Ona će se u 1/2 finalnom meču sastati sa prvom nositeljkom turnira Srpkinjom Anom Ivanović, koja je ranije danas savladala Ruskinju Veru Zvonarevu rezultatom 6:1;6:4. Srpsko 1/2 finale je na programu u petak.

melbourneserb

pre 16 godina

Bravo Jelena za lomljenje kicme onoj simentalki,polufinale snova pa nek pobedi bolji mada sam ja uvek uz Jelenu pa makar igrala protiv deve marije licno..........

Milena

pre 16 godina

Jelena je u trenutno u dobroj formi(nije izgubila ni 1 set na ovom turniru-svaka čast), ali Ana je vodi sa 4:1
Neka bolja pobedi.
Samo mi je krivo što se neće sastati u finalu nego u polufin.

johny5

pre 16 godina

Bravo Anci svaka cast!
Nole je upravo dobio prvi set 7-6 uz milion preokreta !Znaci pojeo me je!!!Odo po casu vode pa da navijam dalje uh!

Dusan

pre 16 godina

Posle drame sa Skjavone jedna naizgled laganica za polufinale. Ali moglo je svasta da bude u drugom setu, nijanse su odlucile. Sve u svemu odlicna igra Ane, nadam se da je sve u redu sa njom i da ce biti spremna za polufinale. Izgleda da stvari dolaze na mesto i da imamo pravu vrhunsku igracicu. A sada Jelena...

VladaR_NS

pre 16 godina

Nesto najlepse je kada o lepoj devojci govore kvalitetna i dobra dela!
ANA je pravi primer extra uspesne i poznate osobe, a pri tome sasvim prirodno i lako nosi i epitete slatke, medene, baby devojke...
Svaka cast! Za primer i sva svaku pohvalu. Reci su suvisne.
Neka devojcice u Srbiji pocnu da se ugledaju na Anu, a ne na Zvezde Granda i sl.
P.S. Steta sto na ovom turniru ne mozemo gledati srpsko finale... :-(
Jeco, potrudi se da pobedis danas pa da bar srpsko polufinale bude za pamcenje!

jole

pre 16 godina

Presekao sam se kada je zatrazila lekarsku pomoc.
BRAVO ANA.
Sada da dobije Nole, pa Jelena, pa Zimonjic i Nestor, pa ...... nema ih vise ( MALO LI JE )!!!!!!

VladaR_NS

pre 16 godina

Nesto najlepse je kada o lepoj devojci govore kvalitetna i dobra dela!
ANA je pravi primer extra uspesne i poznate osobe, a pri tome sasvim prirodno i lako nosi i epitete slatke, medene, baby devojke...
Svaka cast! Za primer i sva svaku pohvalu. Reci su suvisne.
Neka devojcice u Srbiji pocnu da se ugledaju na Anu, a ne na Zvezde Granda i sl.
P.S. Steta sto na ovom turniru ne mozemo gledati srpsko finale... :-(
Jeco, potrudi se da pobedis danas pa da bar srpsko polufinale bude za pamcenje!

melbourneserb

pre 16 godina

Bravo Jelena za lomljenje kicme onoj simentalki,polufinale snova pa nek pobedi bolji mada sam ja uvek uz Jelenu pa makar igrala protiv deve marije licno..........

SAMO NAPRED

pre 16 godina

Jelena Janković plasirala se u 1/2 finale veoma jakog WTA turnira u Indian Wells-u. Jeleni je nakon dobijenog prvog seta rezultatom 6:2 meč predala američka veteranka, "povratnica" Lindzi Devenport.

Jelena je veoma ubedljivo krenula u prvom gemu. Odmah na startu je odservirala as udarac, a utisak je još više poboljšala odličnim servisima koje Amerikanka nije uspevala da ubaci u teren. Već u četvrtom gemu, gemu u kojem je servirala Devenport, Jelena dolazi do brejka.
Odličnim bekhend paralelama i forhend dijagonalama nije dozvoljavala protivnici ni da potrči za lopticom, veoma često Devenport nije ni pogledala da li je loptica u terenu već je odmah dolazila na mesto gde se koncentrisala.
Jelena je nastavila odlično da servira, potvrdila je brejk i povela sa 4:1.

Lindzi nakon tog gema traži pomoć lekara zbog bolova u leđima. Sigurnim servisima teniserke dolaze do rezultata 5:2 i servisa Devenport. Posle nekoliko propuštenih gem lopti, Devenport daje priliku Jeleni za osvajanje seta koju naša JJ uspešno koristi. Devenport je nakon izgubljenog seta prišla sudiji, tradicionalno se pozdravila sa njom, kao i sa boljom iz duela. Pobedom u ovom meču Jelena dolazi do najboljeg rezultata na Pacific Life Open-u.

Naša teniserka je imala 75% ubačenog prvog servisa, tri asa uz jednu duplu servis grešku.

Ona će se u 1/2 finalnom meču sastati sa prvom nositeljkom turnira Srpkinjom Anom Ivanović, koja je ranije danas savladala Ruskinju Veru Zvonarevu rezultatom 6:1;6:4. Srpsko 1/2 finale je na programu u petak.

Wogy, Australia

pre 16 godina

Jelo,Jelo...JELENA.Bez razlike na rezultat u Polu-Finalu protiv ANE,Ti si za nas (Australce Srpskog porekla)PRAVA SAMPIONKA u svakom pogledu(narocito u sportskom ponasanju)sto nije nazalost uvek slucaj sa ANOM i to je jedini razlog zasto smo UVEK uz Tebe i za nas Ti si jedina i prava AMBASADORKA.Nece nam biti zao ni krivo ako izgubis SRPSKO POLU-FINALE ako to bude u pravom sportskom duhu kako i prilici velikim sportistima i sa velokom nadom ocekujemo da tako i bude...pa ko bude bolji na taj dan neka i pobedi. b92 Site je vise nego pristrasno naklonjen ANI...vidi se to i po komentarima...gotovo uvek isti naslov: "NAJBOLJA SRPSKA TENISERKA" a ne kako je bilo za Tebe: "NAJBOLJE RANGIRANA SRPSKA TENISERKA...na kraju puno srece i uspeha i Tebi i Ani pa da vidimo kako ce b92 Site formulisati buduce komentare. Na kraju...NEKA POBEDI SRPKINJA.

jole

pre 16 godina

Presekao sam se kada je zatrazila lekarsku pomoc.
BRAVO ANA.
Sada da dobije Nole, pa Jelena, pa Zimonjic i Nestor, pa ...... nema ih vise ( MALO LI JE )!!!!!!

Goran Kanostrevac

pre 16 godina

Krasno ybog tri stvari:
-srpsko polufinale, imacemo sigurnog finalistu,
-jedna od srpkinja sigurno ostaje na drugoj poziciji VTA liste,
-u polufinalu će pobjediti ona za koju navijamo, Jelena ili Ana, svejedno.
Bravo djevojke, divne ste.

Milena

pre 16 godina

Jelena je u trenutno u dobroj formi(nije izgubila ni 1 set na ovom turniru-svaka čast), ali Ana je vodi sa 4:1
Neka bolja pobedi.
Samo mi je krivo što se neće sastati u finalu nego u polufin.

johny5

pre 16 godina

Bravo Anci svaka cast!
Nole je upravo dobio prvi set 7-6 uz milion preokreta !Znaci pojeo me je!!!Odo po casu vode pa da navijam dalje uh!

Batich

pre 16 godina

Idemo Jelena,imam utisak dok te gledam,da igras sa 50-60 posto svoje snage,a kad bi zaigrala Jelena Jankovic opusteno,bez straha,kad bi pobedila svoj ego,da Sharapova I Ana igraju zajedno protiv tebe,nebi te dobile,jer ti si takva klasa da si dosad trebala imati deset osvojenih grend slemova.

Moderatore prijatelju

pre 16 godina

Nisam gledao ni jedan mec, ali po rezultatima bi se reklo d aJelena po prvi put posle duzeg vremena ima realnu sanse da pobedi (Anu)

Stefan

pre 16 godina

Bravo za nase dvije LAVICE i CARICE!! Prava bi sreca bila da ste igrale jedna protiv druge, ali u FINALU. Sta je tu je, VOLIMO vas obje!!!

Zox

pre 16 godina

Pih, sada ne znam za koga da navijam. Bice mi krivo kad ko god da izgubi.
Ali, mislim da je sada red na Jelenu da dobije. A i sudeci po pokazanoj igri na Indian Wellsu, vrlo je i moguce.
No, medjusobni dueli pokazuju da se u njihovim mecevima Ana bolje snadje.
VidecemO!

Made in Serbia

pre 16 godina

Jedino mi je malo sumnjivo kako to da zreb na velikim turnirima uvek ima Anu i Jelenu kao moguci par u polufinalu?Jedino kad Enan igra je drugacije.Sve mi to lici kao da je zreb namesten i da ne zele dve srpkinje u finalu zato sto bi onda potvrdili absolutnu dominaciju u zenskom tenisu.Verujem da bi obe kako igraju dosle do finala da je zreb bio drugaicji i nadam se da ce koja god pobedi osvojiti turnir.

Dusan

pre 16 godina

Eto docekasmo i to, srpsko polufinale u IV. Jelena je danas odigrala bas kako treba, jeste da je Devenport imala problema, ali je Jelena brzo pokazla ko je gazda. A sada najznacajniji medjusobni mec nasih predstavnica. U dosadasnjih 5 duela uvek je pobedjivala slabije rangirana, ali ulog nikada nije bio ovako veliki, finale turnira koji je skoro u ravni GS. Obe su u dobroj formi bice to mec za uzivanje. Posle 16 godina ponovo cemo imati predstavnicu u finalu, nadam se da ce i ishod biti kao i tada, titula.

Milica

pre 16 godina

Jelena trenutno igra lepsi,opusteniji,i sigurniji tenis,tako da i pored 4 poraza po igri ima vece sanse za finale.Mi vise ne treba da se adovoljavamo cinjenicom da srbija ima bar jednog finalisti,sada je to nasa realnost devojkie su 2 i 4 na svetu i to je za njih ocekivana stvar.....Sigurno da sa tim renkingom nisu dosle da se zadovolje 1/4 finalom....

Sava Savanović

pre 16 godina

Sada bi trebao Petar III Karađorđević da zaprosi jednu od ove dve lepottice: kakvu bi samo decu imali - gene Karađorđa i vaspitanje, lepotu, dostojanstvenost, upornost, vrednoću, patriotizam, itd. jedne od dve najpoznatijih Srpkinja sveta!!! E, u tom slučaju, braćo moja i sestre moje, ugledu Srbije u svetu ne bi bilo kraja...

WTATP Lista

pre 16 godina

Ma izgubice bar jedna od njih nocas... zapamtite sta sam vam rekao!
;)

Uzgred, informacija o plasmanu nakon ovog polufinala je neprecizna. Ako pobedi u ovom mecu Ana stvarno ostaje druga, dok u slucaju pobede Jelena sigurno pretice Kuznjecovu. Uslov da pretekne Anu je da osvoji ceo turnir, a ako Sarapova osvoji titulu Jelena ostaje na cetvrtom mestu i sa finalom (umesto Kuznjecove, treca ce biti Sarapova). Ana ostaje druga u svim varijantama osim u slucaju da JJ osvoji turnir (razlika ce biti samo 4 poena). Ali zato Ruskinja koja u "njihovom" polufinalu vecaras pobedi bice najboljeplasirana Ruskinja od sledece nedelje i bice 3ca na listi u svim varijantama osim Jelenine titule u kom slucaju bi "nase" bile 2 i 3 a "njihove" 4 i 5.

Dusan

pre 16 godina

Posle drame sa Skjavone jedna naizgled laganica za polufinale. Ali moglo je svasta da bude u drugom setu, nijanse su odlucile. Sve u svemu odlicna igra Ane, nadam se da je sve u redu sa njom i da ce biti spremna za polufinale. Izgleda da stvari dolaze na mesto i da imamo pravu vrhunsku igracicu. A sada Jelena...

Maja

pre 16 godina

Sta reci, osim FANTASTICNO!

Anci jos samo dva koraka do titule! Gledajuci meceve, mislim da si u najboljoj formi od preostale tri ucesnice! Uzivanje je gledati tvoje meceve!

zoran

pre 16 godina

Ma,zasto uopste trebamo navijati za bilo koju devojku? Obe su nase i drage su podjednako. Trebamo se radovati, jer ce u finalu biti bar jedno nase ime.
Uzivajmo u dobrom tenisu, pa koja bude bolja i srecnija tog dana neka ide dalje.

vladabg

pre 16 godina

Ne volim kad igraju jedna protiv druge. Svakom je draza neka od njih dve ali uopste ne mogu da kazem navijam za neku, i smatram da je glupo kad to neko i ucini!

Sve je politika

pre 16 godina

Bravo Ana,bravo Jelena vi ste ponos Srbije.Jos samo kad bi u polufinalu obe zaigrale u majici sa natpisom KOSOVO JE SRBIJA bilo bi fantasticno,kao podrska nasem plivacu Miloradu Cavicu.Pa neka im onda drugo polufinale bude i finale ako treba.

Milorad

pre 16 godina

E to smo čekali. Sad možemo da uživamo u meču. Puno sreće u finalu!!
Lep blog na italijanskom jeziku o našim teniskim zvezdama: http://attentiaitre.blogspot.com/

Ivana GM

pre 16 godina

Joj,pa za koga cu sad da navijam? Prvi set cu za Jecu,drugi za Anci a,treci......hhmmmm. Ma nema veze neka bolja pobedi a, ja cu sigurno uzivati.

mladen

pre 16 godina

Da li je moguce da drzavna televizija NECE PRENOSITI ovaj susret, pa sve druge zemlje bi izginule da otkupe ovakav mec da su u pitanju njihove igracice! Razocaran sam jer, kako vidim, Eurosport ce prenositi samo duel Ruskinja!NE MOGU DA VERUJEM DA NECEMO GLEDATI OVAJ MEC,KATASTROFA!

Sava Savanović

pre 16 godina

Sada bi trebao Petar III Karađorđević da zaprosi jednu od ove dve lepottice: kakvu bi samo decu imali - gene Karađorđa i vaspitanje, lepotu, dostojanstvenost, upornost, vrednoću, patriotizam, itd. jedne od dve najpoznatijih Srpkinja sveta!!! E, u tom slučaju, braćo moja i sestre moje, ugledu Srbije u svetu ne bi bilo kraja...

Made in Serbia

pre 16 godina

Jedino mi je malo sumnjivo kako to da zreb na velikim turnirima uvek ima Anu i Jelenu kao moguci par u polufinalu?Jedino kad Enan igra je drugacije.Sve mi to lici kao da je zreb namesten i da ne zele dve srpkinje u finalu zato sto bi onda potvrdili absolutnu dominaciju u zenskom tenisu.Verujem da bi obe kako igraju dosle do finala da je zreb bio drugaicji i nadam se da ce koja god pobedi osvojiti turnir.

melbourneserb

pre 16 godina

Bravo Jelena za lomljenje kicme onoj simentalki,polufinale snova pa nek pobedi bolji mada sam ja uvek uz Jelenu pa makar igrala protiv deve marije licno..........

Wogy, Australia

pre 16 godina

Jelo,Jelo...JELENA.Bez razlike na rezultat u Polu-Finalu protiv ANE,Ti si za nas (Australce Srpskog porekla)PRAVA SAMPIONKA u svakom pogledu(narocito u sportskom ponasanju)sto nije nazalost uvek slucaj sa ANOM i to je jedini razlog zasto smo UVEK uz Tebe i za nas Ti si jedina i prava AMBASADORKA.Nece nam biti zao ni krivo ako izgubis SRPSKO POLU-FINALE ako to bude u pravom sportskom duhu kako i prilici velikim sportistima i sa velokom nadom ocekujemo da tako i bude...pa ko bude bolji na taj dan neka i pobedi. b92 Site je vise nego pristrasno naklonjen ANI...vidi se to i po komentarima...gotovo uvek isti naslov: "NAJBOLJA SRPSKA TENISERKA" a ne kako je bilo za Tebe: "NAJBOLJE RANGIRANA SRPSKA TENISERKA...na kraju puno srece i uspeha i Tebi i Ani pa da vidimo kako ce b92 Site formulisati buduce komentare. Na kraju...NEKA POBEDI SRPKINJA.

Dusan

pre 16 godina

Posle drame sa Skjavone jedna naizgled laganica za polufinale. Ali moglo je svasta da bude u drugom setu, nijanse su odlucile. Sve u svemu odlicna igra Ane, nadam se da je sve u redu sa njom i da ce biti spremna za polufinale. Izgleda da stvari dolaze na mesto i da imamo pravu vrhunsku igracicu. A sada Jelena...

Maja

pre 16 godina

Sta reci, osim FANTASTICNO!

Anci jos samo dva koraka do titule! Gledajuci meceve, mislim da si u najboljoj formi od preostale tri ucesnice! Uzivanje je gledati tvoje meceve!

jole

pre 16 godina

Presekao sam se kada je zatrazila lekarsku pomoc.
BRAVO ANA.
Sada da dobije Nole, pa Jelena, pa Zimonjic i Nestor, pa ...... nema ih vise ( MALO LI JE )!!!!!!

Milena

pre 16 godina

Jelena je u trenutno u dobroj formi(nije izgubila ni 1 set na ovom turniru-svaka čast), ali Ana je vodi sa 4:1
Neka bolja pobedi.
Samo mi je krivo što se neće sastati u finalu nego u polufin.

VladaR_NS

pre 16 godina

Nesto najlepse je kada o lepoj devojci govore kvalitetna i dobra dela!
ANA je pravi primer extra uspesne i poznate osobe, a pri tome sasvim prirodno i lako nosi i epitete slatke, medene, baby devojke...
Svaka cast! Za primer i sva svaku pohvalu. Reci su suvisne.
Neka devojcice u Srbiji pocnu da se ugledaju na Anu, a ne na Zvezde Granda i sl.
P.S. Steta sto na ovom turniru ne mozemo gledati srpsko finale... :-(
Jeco, potrudi se da pobedis danas pa da bar srpsko polufinale bude za pamcenje!

johny5

pre 16 godina

Bravo Anci svaka cast!
Nole je upravo dobio prvi set 7-6 uz milion preokreta !Znaci pojeo me je!!!Odo po casu vode pa da navijam dalje uh!

SAMO NAPRED

pre 16 godina

Jelena Janković plasirala se u 1/2 finale veoma jakog WTA turnira u Indian Wells-u. Jeleni je nakon dobijenog prvog seta rezultatom 6:2 meč predala američka veteranka, "povratnica" Lindzi Devenport.

Jelena je veoma ubedljivo krenula u prvom gemu. Odmah na startu je odservirala as udarac, a utisak je još više poboljšala odličnim servisima koje Amerikanka nije uspevala da ubaci u teren. Već u četvrtom gemu, gemu u kojem je servirala Devenport, Jelena dolazi do brejka.
Odličnim bekhend paralelama i forhend dijagonalama nije dozvoljavala protivnici ni da potrči za lopticom, veoma često Devenport nije ni pogledala da li je loptica u terenu već je odmah dolazila na mesto gde se koncentrisala.
Jelena je nastavila odlično da servira, potvrdila je brejk i povela sa 4:1.

Lindzi nakon tog gema traži pomoć lekara zbog bolova u leđima. Sigurnim servisima teniserke dolaze do rezultata 5:2 i servisa Devenport. Posle nekoliko propuštenih gem lopti, Devenport daje priliku Jeleni za osvajanje seta koju naša JJ uspešno koristi. Devenport je nakon izgubljenog seta prišla sudiji, tradicionalno se pozdravila sa njom, kao i sa boljom iz duela. Pobedom u ovom meču Jelena dolazi do najboljeg rezultata na Pacific Life Open-u.

Naša teniserka je imala 75% ubačenog prvog servisa, tri asa uz jednu duplu servis grešku.

Ona će se u 1/2 finalnom meču sastati sa prvom nositeljkom turnira Srpkinjom Anom Ivanović, koja je ranije danas savladala Ruskinju Veru Zvonarevu rezultatom 6:1;6:4. Srpsko 1/2 finale je na programu u petak.

Moderatore prijatelju

pre 16 godina

Nisam gledao ni jedan mec, ali po rezultatima bi se reklo d aJelena po prvi put posle duzeg vremena ima realnu sanse da pobedi (Anu)

Stefan

pre 16 godina

Bravo za nase dvije LAVICE i CARICE!! Prava bi sreca bila da ste igrale jedna protiv druge, ali u FINALU. Sta je tu je, VOLIMO vas obje!!!

Zox

pre 16 godina

Pih, sada ne znam za koga da navijam. Bice mi krivo kad ko god da izgubi.
Ali, mislim da je sada red na Jelenu da dobije. A i sudeci po pokazanoj igri na Indian Wellsu, vrlo je i moguce.
No, medjusobni dueli pokazuju da se u njihovim mecevima Ana bolje snadje.
VidecemO!

Batich

pre 16 godina

Idemo Jelena,imam utisak dok te gledam,da igras sa 50-60 posto svoje snage,a kad bi zaigrala Jelena Jankovic opusteno,bez straha,kad bi pobedila svoj ego,da Sharapova I Ana igraju zajedno protiv tebe,nebi te dobile,jer ti si takva klasa da si dosad trebala imati deset osvojenih grend slemova.

Dusan

pre 16 godina

Eto docekasmo i to, srpsko polufinale u IV. Jelena je danas odigrala bas kako treba, jeste da je Devenport imala problema, ali je Jelena brzo pokazla ko je gazda. A sada najznacajniji medjusobni mec nasih predstavnica. U dosadasnjih 5 duela uvek je pobedjivala slabije rangirana, ali ulog nikada nije bio ovako veliki, finale turnira koji je skoro u ravni GS. Obe su u dobroj formi bice to mec za uzivanje. Posle 16 godina ponovo cemo imati predstavnicu u finalu, nadam se da ce i ishod biti kao i tada, titula.

Goran Kanostrevac

pre 16 godina

Krasno ybog tri stvari:
-srpsko polufinale, imacemo sigurnog finalistu,
-jedna od srpkinja sigurno ostaje na drugoj poziciji VTA liste,
-u polufinalu će pobjediti ona za koju navijamo, Jelena ili Ana, svejedno.
Bravo djevojke, divne ste.

vladabg

pre 16 godina

Ne volim kad igraju jedna protiv druge. Svakom je draza neka od njih dve ali uopste ne mogu da kazem navijam za neku, i smatram da je glupo kad to neko i ucini!

Milorad

pre 16 godina

E to smo čekali. Sad možemo da uživamo u meču. Puno sreće u finalu!!
Lep blog na italijanskom jeziku o našim teniskim zvezdama: http://attentiaitre.blogspot.com/

Milica

pre 16 godina

Jelena trenutno igra lepsi,opusteniji,i sigurniji tenis,tako da i pored 4 poraza po igri ima vece sanse za finale.Mi vise ne treba da se adovoljavamo cinjenicom da srbija ima bar jednog finalisti,sada je to nasa realnost devojkie su 2 i 4 na svetu i to je za njih ocekivana stvar.....Sigurno da sa tim renkingom nisu dosle da se zadovolje 1/4 finalom....

Ivana GM

pre 16 godina

Joj,pa za koga cu sad da navijam? Prvi set cu za Jecu,drugi za Anci a,treci......hhmmmm. Ma nema veze neka bolja pobedi a, ja cu sigurno uzivati.

zoran

pre 16 godina

Ma,zasto uopste trebamo navijati za bilo koju devojku? Obe su nase i drage su podjednako. Trebamo se radovati, jer ce u finalu biti bar jedno nase ime.
Uzivajmo u dobrom tenisu, pa koja bude bolja i srecnija tog dana neka ide dalje.

WTATP Lista

pre 16 godina

Ma izgubice bar jedna od njih nocas... zapamtite sta sam vam rekao!
;)

Uzgred, informacija o plasmanu nakon ovog polufinala je neprecizna. Ako pobedi u ovom mecu Ana stvarno ostaje druga, dok u slucaju pobede Jelena sigurno pretice Kuznjecovu. Uslov da pretekne Anu je da osvoji ceo turnir, a ako Sarapova osvoji titulu Jelena ostaje na cetvrtom mestu i sa finalom (umesto Kuznjecove, treca ce biti Sarapova). Ana ostaje druga u svim varijantama osim u slucaju da JJ osvoji turnir (razlika ce biti samo 4 poena). Ali zato Ruskinja koja u "njihovom" polufinalu vecaras pobedi bice najboljeplasirana Ruskinja od sledece nedelje i bice 3ca na listi u svim varijantama osim Jelenine titule u kom slucaju bi "nase" bile 2 i 3 a "njihove" 4 i 5.

Sve je politika

pre 16 godina

Bravo Ana,bravo Jelena vi ste ponos Srbije.Jos samo kad bi u polufinalu obe zaigrale u majici sa natpisom KOSOVO JE SRBIJA bilo bi fantasticno,kao podrska nasem plivacu Miloradu Cavicu.Pa neka im onda drugo polufinale bude i finale ako treba.

mladen

pre 16 godina

Da li je moguce da drzavna televizija NECE PRENOSITI ovaj susret, pa sve druge zemlje bi izginule da otkupe ovakav mec da su u pitanju njihove igracice! Razocaran sam jer, kako vidim, Eurosport ce prenositi samo duel Ruskinja!NE MOGU DA VERUJEM DA NECEMO GLEDATI OVAJ MEC,KATASTROFA!