Petak, 07.03.2008.

20:02

Stojaković: Nikad "ne" srpskoj reprezentaciji

Izvor: Braca Ðorðeviæ

Stojakoviæ: Nikad "ne" srpskoj reprezentaciji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

propali kosarkas

pre 13 godina

Realno bilo bi lepo da Pedja zaigra,ali tesko,treba Rakocevica ili Vujanica vratiti u reprezentaciju i pokusati pricati sa onim ludim Milicicem,smiriti ga,zato sto je on uz Krstica nas NAJBOLJI CENTAR!!!

Mirko

pre 14 godina

Ma koji Pedja on je prso kao igrac.Dok su mu tu bili Divac i Bodiroga mogao je da igra slobodno i da sutira i pogadja zato sto je sva paznja bila ka Bodirogi(uvek dva igraca na sebi)i Pedja ostane sam i pogodi al kad su stisli Pedju onda truba, ne moze da pogodi 1 od 4...i onda ono daj loptu Bodirogi da sam igra zavrsnicu..aj breee nemate pojmaaa

Marko

pre 14 godina

Jer cujes ti sebe, da amer igra u nasoj reprezentaciji??? pa pored ovoliko nasih pleja ti bi amera. nemas ti pojma...a i on nije nista bolji

kriticar

pre 14 godina

ja mislim da nam stojakovic nije potreban njegovo je proslo imao je nekoliko sansi da igra za nasu reprezentaciju ali nije je iskoristio smatram da treba da se pozove rakocevic i ako uspemo da dobijemo marica uz jednog dobrog pleja koji moze da pravi razliku kao na prim.mccaleb i naravno uz ove mlade igrace koje je selektor zvao prosli put imacemo tim za vrh a za god.dve i za titulu sto bi mora se priznati bio super s obzirom da nas nekoliko god.gotovo"nema"na kosarkaskoj sceni

Doktor Haus

pre 14 godina

Ima jedna stvar koja mi se sviđa kod Antića, a to je izjava da "nikad ne treba reći ne za bilo kog igrača". Ne ulazim u to šta je hteo da kaže sa tim, ali svaki reprezentativac koji to čuje, a želi da bude u reprezentaciji, ima da gine da bude tu. Sasvim se slažem da da je Duda uradio apsolutno najbolje što se može sa onim klincima, ali da je u timu bilo Peđe i Rakočevića, garantujem da nas Španci ne bi onako razbili. Zašto? Čista psihologija, kad si naviknut na takve utakmice, onda svoju smirenost prenosiš i na mlađe. Garantujem, da sad igraju isti oni timovi Španije i Srbije ne bi bila onolika razlika. Zašto? Pa, iskustvo, videli su kako to izgleda i znali bi pametnije da odigraju. A to je ono što su sad, i nadama se nikad više, osetili Dudini "klinci". Ali opet im fali "kako pobediti u bitnoj utakm ici", a za to bi bilo dobro imati Peđu i Rakočevića. Pa, ni Španci se ne odriču Garbahose, jer je autoritet čudo. I sve dok Gasol bude igrao, Špnci će biti nezaustavljivi. Ako se povredi Gasol, ima da ih dere ko stigne. Zato što zavise od Gasola? Ma jok, čista psihologija...

Alex

pre 14 godina

Ja ne znam stvarno, ovde ima baš mnogo virtuelnih selektora. Na našu sreću, samo virtuelnih.

Momci koji su nastupili na evropskom prvenstvu u Poljskoj su najbolja EKIPA koju Srbija može da sastavi. Ja sam bio uveren od samog početka da će daleko dogurati. Duda to zna, i vidite da Peđa i sam kaže da on sa njima uopšte nije ni razgovarao o nastupu u reprezentaciji. Nije ni planirao da ih zove. Ako!

Niketa

pre 14 godina

Mozemo mi da mislimo sta god hocemo i pricamo takodje. Ali ono sto Duda bude rekao bice stvarno ono najbolje za nasu reprezentaciju i to je to!

Sinsa RS

pre 15 godina

Pedja kralj,ali Duda jos veci.Imamo vrh mlade igrace sto rezultati i govore.Jedna zvjezda ne cini tim prvacim sto Partizan najbolje prezentuje.A moramo biti i realni pogledajte sta Spanci imaju,ipak su trenutno u evropi daleko ispred svih.Sigurno je da nam Pedja treba!

djole_ks

pre 15 godina

Mislim sta reci,kakav diplomatski odgovor... Pedja bolje da si se skolovao za politicara...sta ima tu da se prenemazes ko seka persa
ili ces da igras i to da jasno i glasno svima kazes ili obrnuto , barem jasno definisi svoj stav , a ne tu kao, te ocu... te necu...

MuDraC

pre 15 godina

1.Rakocewic
2.Pavlowic
3.Stojakowic
4.Welickowic
5.Krstic



1.Wujanic
2.Tepic
3.Radmanowic
4.Milicic
5.Perowic

Labowic,Teodosic,Erceg,Kecman,Tripkowic,Dragicewic,Markowic,Bogdanowic,Cwetkowic.......

IMA LI KO JACI???

sasha

pre 15 godina

hvala mu za sve,ali bolje ne!
treba ostaviti ove mlade da se uigraju,jer cinjenica je da kvalitet postoji
i onda putem stare slave!!!

Stevan

pre 15 godina

Ne znam ja sta si ti nama govorio poslednjih godina ali to je meni delovalo kao jedno veliko NE...E pa sad te ne bih ni zvao u reprezentaciju...ni tebe ni one koji su se posle poneli kao ti. Kad jednom kazes NE to vredi za sva vremena. Jedno VELIKO HVALA za Indijanapolis ali ono sto si radio posle toga je sramota.

nikola stojanovic

pre 15 godina

Nadam se da ce igrati pedja jer je njegov kvalitet neosporan..Medjutim nisam ubijedjen da je ostalo zara u njemu kako bi izgarao ze reprezentaciju..

Remy

pre 15 godina

Dok je igrao u Sakramentu nisam propustao da gledam te utakmice... Zatim je dao mnogo nasoj reprezentaciji, i hvala mu na tome... Trenutno se od toga distancirao ali siguran sam da je velika krivica i na ljudima koji su vodili savez prethodnih nekoliko godina. Cinjenica je da ne treba moliti ljude da dodju u ekipu, da imamo perspektivne mlade snage, ali jednostavno, da bi se osvojilo jedno veliko takmicenje u ekipi mora da postoji igrac kao sto je Pedja Stojakovic, koji ce da postigne 25 poena na utakmici, ali ce da postigne i 20 na sledecoj, pa na sledecoj... A ne 25 danas, a sutra 7, pa 8 itd... Pedja je sjajan suter, pravi biser nase kosarke i verovatno se dugo nece pojaviti igrac kao sto je on... Zato svim srcem treba da verujemo da ce se sloziti kockice u reprezentaciji i u savezu i da cemo ponovo gledati Pedju u reprezentaciji... Srbija nije zavrsila, Srbija ce tek da se probudi i pokori Evropu!!!

NOLE

pre 15 godina

Peja ce ove godine definitivno biti spreman da igra za reprezentaciju.Bice odmorniji, jer ima manju ulogu nego proslih sezona.Pejo care.Kad bude zabio 3-4 trojki cela drzava ima da mu se klanja.Iskreno on mi je idol ali razumem komentare tipa izdajnik i tome slicno(covek mnogo dugo nije igrao za nacionalni tim).Rakocevic kapiten.Peja najbolji strelac.

tom p.f.c.

pre 15 godina

taj više neće igrati za Srbiju,a kad bolje razmislim i ne trebaju nam veliki igrači malih utakmica koji nemaju herca kad je gusto.

ivan

pre 15 godina

U reprezentaciju Srbije treba pozivati kvalitetne kosarkase koji nemaju "trgovacka" razmisljanja (samo kad im je u interesu) o reprezentativnim akcijama i takmicenjima.

Bojan Chelsea Doboj

pre 16 godina

Budimo realni: Stojakovic nikada vise nece zaigrati za repku. To je sigurno i nemojte gajiti ne realne nade. Ali to nije nista strasno. Treba uciniti sve da za repku zaigraju:Vujanic,Rakocevic,Jaric,Pavlovic,
Radmanovic,Krstic i Perovic. Sa tim igracima plus mladi igraci Partizana i FMP-a, plus Dragicevic iz Zvezde, plus mladi srpski internacionalci i bila bi to vrlo respektabilna ekipa koja bi mogla da se vrati u evropski i svjetski vrh.

yoya91

pre 16 godina

Ma dajte! A zasto nije igrao 5 godina u repki ako nikada nije rekao ne? I sto bi se posle toliko wremena wratio, sta se to promenilo u njegowoj glawi?
Dobro je igrao za Srbiju, ali ne treba nam sad u repki!

Delija-94 KS

pre 16 godina

Pedja,druze,hajde da rasturimo owe slepce i da budemo ponowo SAMPIONI kao i nekada!!! Hwala ti za Istambul i Indijanapolis!!! Budi Srbin i igraj!!! Pozdraw od twog mladog sledbenika!!!SRBIJA SAMPION!

Milan

pre 16 godina

Pedja je bio povredjen u poslednje vreme i to je razlog njegovog neigranja.Naravno da nam treba jedan takav igrac,treba i mlada ekipa ali oni im treba biti predvodnik i kapiten!

DEYO POŽEGA

pre 16 godina

On je tipičan primer Srbina koji se poameričio. Daleko je domovina a njegova deca će biti pravi Ameri jer ih on neće naučiti da budu ono što su. Na Srbiju će ih možda setiti prezime ali ne jezik,vera, ljubav...Čovek koji ima takvu kintu treba opasno da gori da bi igrao za tim koji se valja u blatu. Nije njemu do naših srca, džaba gorimo. Ono što mu priznajem, dobar je diplomata. Ume da ga uvije...
Zato treba sakupiti mlade ljude, koliko god neiskusni bili. Jer iz ove žablje perspektive ni sa njima ništa ne gubimo. Duda je išao kao prosjak u USA, a mnogi ga ni razgovora nisu udostojili.
Mi smo osuđeni da budemo šugavi, pa o.k. nosićemo šugu ponosno. Jednom će i ona spasti...

nataly

pre 16 godina

@Vujosevic,
ne znam na kog Milojevica mislis?
Ako mislimo na istog-on je Crnogorac.
A,sto se tice Pedje...i njemu je vec 32 god.Setite se,Danilovic je otisao u penziju sa 30.Fino od Pedje,ali ne bi on mogao nikad da bude lider...nema tu zicu(suvise je mlak).Da pomogne ulazeci sa klupe je ok.

Space Jam

pre 16 godina

Svi vole da sastavljaju reprezentaciju, pa evo da i ja dam svoj predlog:
1.Vujanić,Teodosić(Marinović,Marković)
2.Rakočević,Jarić,Tepić(Cvetković,Jeremić)
3.Stojaković,Pavlović(Kecman,Bogdanović)
4.Dragićević,Veličković,Erceg(Mačvan,Labović)
5.Miličić,Krstić(Perović,Golubović)

Paspalj

pre 16 godina

@ Silun

druze, a da ti prestanesh da komentarishes kosharku? ''prva petorka'' nase reprezentacije po tebi - meni deluje kao urnebesna tragedija. Imamo mnogo bolje igrache. Ochigledno neznash da je, recimo, Novica bio MVP jednog celog kola Eurolige. npr

Ivan_Nish

pre 16 godina

Bez igraca kao sto je Pedja nikada necemo biti u vrhu svetske kosarke... realan i jak tim u ovom trenutku bi bio: Rakocevic, Jaric, Radmanovic, Krstic, Milicic, Labovic, Stojakovic, Tepic, Dragicevic, Vujanic, Velickovic, Jorovic.
Jorovic je dobar igrac,sjajan suter i nadam se da ce se oporaviti od povrede,Velickovic nije zvezda i mislim da nece biti ali je mlad i neugodan igrac,Tripkovic se dugo cekao da proradi pa sumnjam da ce ga i Duda Ivkovic cekati, Pavlovic i Perovic ce sigurno odbiti poziv a citao sam da je Radman izjavio da ce prosto dotrcati na pripreme! Radman je uvek bio neozbiljan, tipa jede bananu u tajm autu,ali kad ga hoce sve pogadja...kad ga nece Pedju uvek hoce :) Ovaj tim od 12 igraca je najbolji na svetu realno,ne racunajuci drim tim.Imamo najboljeg trenera i sve parametre da idemo ka vrhu.Srecno momci!

Vujosevic

pre 16 godina

Tepic, Vujanic, Krstic, Milojevic, Velickovic, Stojakovic, Perovic, Rakocevic, Jaric, Kecman, Macvan i Slavko Vranes!!! Ceo svet je nas

ljubisa

pre 16 godina

krstic,milicic,perovic,stojakovic,radmanovic,pavlovic,perovic,dragovic,vujanic,popovic,rakocevic,jaric,tepic,golubovic,velickovic,erceg,jeremic,macvan,markovic,dragicevic...ne brojim koliko ih ima ali od njih sigurno se moze napraviti repka koja ce da osvaja sve sta postoji...SRBIJA...

bosko

pre 16 godina

...sve je to ok, ali oni koji misle da pedja moze da bude lider reprezentacije, grdno se varaju. on moze da bude drugi najbolji, ali da se ceo tim osloni na njega to nikako. ne moze da podnese pritisak!

miroslav

pre 16 godina

Mislim da čak ni Duda nije svestan njegove popularnosti, a kamoli on. Mi smo njega sad kao zaboravili, ali verujte mi, kada bi se vratio u rep. kada bi dao tri,četiri trojke to bi se sve vratilo. Kad god smo gledali kako naši gube uvek su govorili - EH, DA JE TU ONAJ ŠTO NEĆE DA IGRA- Ej, bre, nismo ga videli 5 godina, mi smo njega željni. Nek mu ispune one uslove što traži pa da ga ponovo gledamo!
Recite mu to, pa da vidimo šta će onda da kaže!

Silun

pre 16 godina

Ljudi bre pa vi niste normalni! Peja je već sada distanciran od reprezentacije. Njegovo vrijeme prolazi a što je dao dao je. Kao što sam već prije napisao, vrlo malo obzirom na njegov kvalitet. Malo je i igrao tj. nije nastupao niz godina za repku pa ostaje žal za propuštenim. Prva petorka Srbije jest: Krstić, Erceg, Teodosić, Pavlović, Dragičević. Druga petorka jest: Miličić, Aleksandrov, B. Popović, Tepić, Bogdanović. To je realnost Srpske košarke i onih koji su spremni njoj biti na raspolaganju. Uz dobar trud te uz stručnost Dude kvalitete i rezultata će biti. Uz malo sreće eto nas i do vrha. Timska košarka jedina je opcija Srbije jer više nema Peje, Bodiroge, Saleta, Danilovića, Divca, Savića, Paspalja,...

Milan

pre 16 godina

Smor kao i uvek. Upravo onako kako i igra tako daje i intervjue. Sve okruglo pa na cose. Nikad nista konkretno, sustinski i nedvosmisleno. Ima taj sut sto mu je Bog dao na poklon i na zalost od toga nije puno napredovao. No, i pored toga hvala mu za Istanbul 2001., Indijanapolis 2002. i uzbudljive noci dok je igrao u Sakramentu. I da vise nikad ne zaigra u repki dosta je od njega i to.

Miki

pre 16 godina

Svidja mi se kod Pedje sto uvek ali bas uvek,kada ga pitaju da li ce igrati za reprezentaciju on odgovori sa ,,videcemo" koje se uvek pretvori u odrican odgovor.

Srboje

pre 16 godina

Nesto mi nije siguran nikako za reprezentaciju,al ok njemu hvala sto mi je mnogo interesentnije pratiti nba ligu bilo ovih godina uz njega,i sada normalno,i hvala mu za tursku i indianapolis,i nikako ne mogu da se naljutim na njega jer je on ipak Pedja,najbolji srpski suter svih vremena

GROBAR NIS

pre 16 godina

Teodosic,B.Popovic,Rakocevic,Vujanic,Jaric(uz pomirenje sa Rakocom),Tepic,Stojakovic,Velickovic,Dragicevic,Milicic,Krstic,Perovic.
UZ Dudu...Stari dobri SAMPIONI!
Moguce zar ne?!

DEYO POŽEGA

pre 16 godina

On je tipičan primer Srbina koji se poameričio. Daleko je domovina a njegova deca će biti pravi Ameri jer ih on neće naučiti da budu ono što su. Na Srbiju će ih možda setiti prezime ali ne jezik,vera, ljubav...Čovek koji ima takvu kintu treba opasno da gori da bi igrao za tim koji se valja u blatu. Nije njemu do naših srca, džaba gorimo. Ono što mu priznajem, dobar je diplomata. Ume da ga uvije...
Zato treba sakupiti mlade ljude, koliko god neiskusni bili. Jer iz ove žablje perspektive ni sa njima ništa ne gubimo. Duda je išao kao prosjak u USA, a mnogi ga ni razgovora nisu udostojili.
Mi smo osuđeni da budemo šugavi, pa o.k. nosićemo šugu ponosno. Jednom će i ona spasti...

Milan

pre 16 godina

Smor kao i uvek. Upravo onako kako i igra tako daje i intervjue. Sve okruglo pa na cose. Nikad nista konkretno, sustinski i nedvosmisleno. Ima taj sut sto mu je Bog dao na poklon i na zalost od toga nije puno napredovao. No, i pored toga hvala mu za Istanbul 2001., Indijanapolis 2002. i uzbudljive noci dok je igrao u Sakramentu. I da vise nikad ne zaigra u repki dosta je od njega i to.

GROBAR NIS

pre 16 godina

Teodosic,B.Popovic,Rakocevic,Vujanic,Jaric(uz pomirenje sa Rakocom),Tepic,Stojakovic,Velickovic,Dragicevic,Milicic,Krstic,Perovic.
UZ Dudu...Stari dobri SAMPIONI!
Moguce zar ne?!

miroslav

pre 16 godina

Mislim da čak ni Duda nije svestan njegove popularnosti, a kamoli on. Mi smo njega sad kao zaboravili, ali verujte mi, kada bi se vratio u rep. kada bi dao tri,četiri trojke to bi se sve vratilo. Kad god smo gledali kako naši gube uvek su govorili - EH, DA JE TU ONAJ ŠTO NEĆE DA IGRA- Ej, bre, nismo ga videli 5 godina, mi smo njega željni. Nek mu ispune one uslove što traži pa da ga ponovo gledamo!
Recite mu to, pa da vidimo šta će onda da kaže!

Srboje

pre 16 godina

Nesto mi nije siguran nikako za reprezentaciju,al ok njemu hvala sto mi je mnogo interesentnije pratiti nba ligu bilo ovih godina uz njega,i sada normalno,i hvala mu za tursku i indianapolis,i nikako ne mogu da se naljutim na njega jer je on ipak Pedja,najbolji srpski suter svih vremena

Miki

pre 16 godina

Svidja mi se kod Pedje sto uvek ali bas uvek,kada ga pitaju da li ce igrati za reprezentaciju on odgovori sa ,,videcemo" koje se uvek pretvori u odrican odgovor.

Silun

pre 16 godina

Ljudi bre pa vi niste normalni! Peja je već sada distanciran od reprezentacije. Njegovo vrijeme prolazi a što je dao dao je. Kao što sam već prije napisao, vrlo malo obzirom na njegov kvalitet. Malo je i igrao tj. nije nastupao niz godina za repku pa ostaje žal za propuštenim. Prva petorka Srbije jest: Krstić, Erceg, Teodosić, Pavlović, Dragičević. Druga petorka jest: Miličić, Aleksandrov, B. Popović, Tepić, Bogdanović. To je realnost Srpske košarke i onih koji su spremni njoj biti na raspolaganju. Uz dobar trud te uz stručnost Dude kvalitete i rezultata će biti. Uz malo sreće eto nas i do vrha. Timska košarka jedina je opcija Srbije jer više nema Peje, Bodiroge, Saleta, Danilovića, Divca, Savića, Paspalja,...

bosko

pre 16 godina

...sve je to ok, ali oni koji misle da pedja moze da bude lider reprezentacije, grdno se varaju. on moze da bude drugi najbolji, ali da se ceo tim osloni na njega to nikako. ne moze da podnese pritisak!

Space Jam

pre 16 godina

Svi vole da sastavljaju reprezentaciju, pa evo da i ja dam svoj predlog:
1.Vujanić,Teodosić(Marinović,Marković)
2.Rakočević,Jarić,Tepić(Cvetković,Jeremić)
3.Stojaković,Pavlović(Kecman,Bogdanović)
4.Dragićević,Veličković,Erceg(Mačvan,Labović)
5.Miličić,Krstić(Perović,Golubović)

Paspalj

pre 16 godina

@ Silun

druze, a da ti prestanesh da komentarishes kosharku? ''prva petorka'' nase reprezentacije po tebi - meni deluje kao urnebesna tragedija. Imamo mnogo bolje igrache. Ochigledno neznash da je, recimo, Novica bio MVP jednog celog kola Eurolige. npr

ljubisa

pre 16 godina

krstic,milicic,perovic,stojakovic,radmanovic,pavlovic,perovic,dragovic,vujanic,popovic,rakocevic,jaric,tepic,golubovic,velickovic,erceg,jeremic,macvan,markovic,dragicevic...ne brojim koliko ih ima ali od njih sigurno se moze napraviti repka koja ce da osvaja sve sta postoji...SRBIJA...

Stevan

pre 15 godina

Ne znam ja sta si ti nama govorio poslednjih godina ali to je meni delovalo kao jedno veliko NE...E pa sad te ne bih ni zvao u reprezentaciju...ni tebe ni one koji su se posle poneli kao ti. Kad jednom kazes NE to vredi za sva vremena. Jedno VELIKO HVALA za Indijanapolis ali ono sto si radio posle toga je sramota.

tom p.f.c.

pre 15 godina

taj više neće igrati za Srbiju,a kad bolje razmislim i ne trebaju nam veliki igrači malih utakmica koji nemaju herca kad je gusto.

Ivan_Nish

pre 16 godina

Bez igraca kao sto je Pedja nikada necemo biti u vrhu svetske kosarke... realan i jak tim u ovom trenutku bi bio: Rakocevic, Jaric, Radmanovic, Krstic, Milicic, Labovic, Stojakovic, Tepic, Dragicevic, Vujanic, Velickovic, Jorovic.
Jorovic je dobar igrac,sjajan suter i nadam se da ce se oporaviti od povrede,Velickovic nije zvezda i mislim da nece biti ali je mlad i neugodan igrac,Tripkovic se dugo cekao da proradi pa sumnjam da ce ga i Duda Ivkovic cekati, Pavlovic i Perovic ce sigurno odbiti poziv a citao sam da je Radman izjavio da ce prosto dotrcati na pripreme! Radman je uvek bio neozbiljan, tipa jede bananu u tajm autu,ali kad ga hoce sve pogadja...kad ga nece Pedju uvek hoce :) Ovaj tim od 12 igraca je najbolji na svetu realno,ne racunajuci drim tim.Imamo najboljeg trenera i sve parametre da idemo ka vrhu.Srecno momci!

nataly

pre 16 godina

@Vujosevic,
ne znam na kog Milojevica mislis?
Ako mislimo na istog-on je Crnogorac.
A,sto se tice Pedje...i njemu je vec 32 god.Setite se,Danilovic je otisao u penziju sa 30.Fino od Pedje,ali ne bi on mogao nikad da bude lider...nema tu zicu(suvise je mlak).Da pomogne ulazeci sa klupe je ok.

Doktor Haus

pre 14 godina

Ima jedna stvar koja mi se sviđa kod Antića, a to je izjava da "nikad ne treba reći ne za bilo kog igrača". Ne ulazim u to šta je hteo da kaže sa tim, ali svaki reprezentativac koji to čuje, a želi da bude u reprezentaciji, ima da gine da bude tu. Sasvim se slažem da da je Duda uradio apsolutno najbolje što se može sa onim klincima, ali da je u timu bilo Peđe i Rakočevića, garantujem da nas Španci ne bi onako razbili. Zašto? Čista psihologija, kad si naviknut na takve utakmice, onda svoju smirenost prenosiš i na mlađe. Garantujem, da sad igraju isti oni timovi Španije i Srbije ne bi bila onolika razlika. Zašto? Pa, iskustvo, videli su kako to izgleda i znali bi pametnije da odigraju. A to je ono što su sad, i nadama se nikad više, osetili Dudini "klinci". Ali opet im fali "kako pobediti u bitnoj utakm ici", a za to bi bilo dobro imati Peđu i Rakočevića. Pa, ni Španci se ne odriču Garbahose, jer je autoritet čudo. I sve dok Gasol bude igrao, Špnci će biti nezaustavljivi. Ako se povredi Gasol, ima da ih dere ko stigne. Zato što zavise od Gasola? Ma jok, čista psihologija...

Niketa

pre 14 godina

Mozemo mi da mislimo sta god hocemo i pricamo takodje. Ali ono sto Duda bude rekao bice stvarno ono najbolje za nasu reprezentaciju i to je to!

sasha

pre 15 godina

hvala mu za sve,ali bolje ne!
treba ostaviti ove mlade da se uigraju,jer cinjenica je da kvalitet postoji
i onda putem stare slave!!!

MuDraC

pre 15 godina

1.Rakocewic
2.Pavlowic
3.Stojakowic
4.Welickowic
5.Krstic



1.Wujanic
2.Tepic
3.Radmanowic
4.Milicic
5.Perowic

Labowic,Teodosic,Erceg,Kecman,Tripkowic,Dragicewic,Markowic,Bogdanowic,Cwetkowic.......

IMA LI KO JACI???

djole_ks

pre 15 godina

Mislim sta reci,kakav diplomatski odgovor... Pedja bolje da si se skolovao za politicara...sta ima tu da se prenemazes ko seka persa
ili ces da igras i to da jasno i glasno svima kazes ili obrnuto , barem jasno definisi svoj stav , a ne tu kao, te ocu... te necu...

Delija-94 KS

pre 16 godina

Pedja,druze,hajde da rasturimo owe slepce i da budemo ponowo SAMPIONI kao i nekada!!! Hwala ti za Istambul i Indijanapolis!!! Budi Srbin i igraj!!! Pozdraw od twog mladog sledbenika!!!SRBIJA SAMPION!

yoya91

pre 16 godina

Ma dajte! A zasto nije igrao 5 godina u repki ako nikada nije rekao ne? I sto bi se posle toliko wremena wratio, sta se to promenilo u njegowoj glawi?
Dobro je igrao za Srbiju, ali ne treba nam sad u repki!

Remy

pre 15 godina

Dok je igrao u Sakramentu nisam propustao da gledam te utakmice... Zatim je dao mnogo nasoj reprezentaciji, i hvala mu na tome... Trenutno se od toga distancirao ali siguran sam da je velika krivica i na ljudima koji su vodili savez prethodnih nekoliko godina. Cinjenica je da ne treba moliti ljude da dodju u ekipu, da imamo perspektivne mlade snage, ali jednostavno, da bi se osvojilo jedno veliko takmicenje u ekipi mora da postoji igrac kao sto je Pedja Stojakovic, koji ce da postigne 25 poena na utakmici, ali ce da postigne i 20 na sledecoj, pa na sledecoj... A ne 25 danas, a sutra 7, pa 8 itd... Pedja je sjajan suter, pravi biser nase kosarke i verovatno se dugo nece pojaviti igrac kao sto je on... Zato svim srcem treba da verujemo da ce se sloziti kockice u reprezentaciji i u savezu i da cemo ponovo gledati Pedju u reprezentaciji... Srbija nije zavrsila, Srbija ce tek da se probudi i pokori Evropu!!!

NOLE

pre 15 godina

Peja ce ove godine definitivno biti spreman da igra za reprezentaciju.Bice odmorniji, jer ima manju ulogu nego proslih sezona.Pejo care.Kad bude zabio 3-4 trojki cela drzava ima da mu se klanja.Iskreno on mi je idol ali razumem komentare tipa izdajnik i tome slicno(covek mnogo dugo nije igrao za nacionalni tim).Rakocevic kapiten.Peja najbolji strelac.

Alex

pre 14 godina

Ja ne znam stvarno, ovde ima baš mnogo virtuelnih selektora. Na našu sreću, samo virtuelnih.

Momci koji su nastupili na evropskom prvenstvu u Poljskoj su najbolja EKIPA koju Srbija može da sastavi. Ja sam bio uveren od samog početka da će daleko dogurati. Duda to zna, i vidite da Peđa i sam kaže da on sa njima uopšte nije ni razgovarao o nastupu u reprezentaciji. Nije ni planirao da ih zove. Ako!

Marko

pre 14 godina

Jer cujes ti sebe, da amer igra u nasoj reprezentaciji??? pa pored ovoliko nasih pleja ti bi amera. nemas ti pojma...a i on nije nista bolji

Milan

pre 16 godina

Pedja je bio povredjen u poslednje vreme i to je razlog njegovog neigranja.Naravno da nam treba jedan takav igrac,treba i mlada ekipa ali oni im treba biti predvodnik i kapiten!

Bojan Chelsea Doboj

pre 16 godina

Budimo realni: Stojakovic nikada vise nece zaigrati za repku. To je sigurno i nemojte gajiti ne realne nade. Ali to nije nista strasno. Treba uciniti sve da za repku zaigraju:Vujanic,Rakocevic,Jaric,Pavlovic,
Radmanovic,Krstic i Perovic. Sa tim igracima plus mladi igraci Partizana i FMP-a, plus Dragicevic iz Zvezde, plus mladi srpski internacionalci i bila bi to vrlo respektabilna ekipa koja bi mogla da se vrati u evropski i svjetski vrh.

ivan

pre 15 godina

U reprezentaciju Srbije treba pozivati kvalitetne kosarkase koji nemaju "trgovacka" razmisljanja (samo kad im je u interesu) o reprezentativnim akcijama i takmicenjima.

Sinsa RS

pre 15 godina

Pedja kralj,ali Duda jos veci.Imamo vrh mlade igrace sto rezultati i govore.Jedna zvjezda ne cini tim prvacim sto Partizan najbolje prezentuje.A moramo biti i realni pogledajte sta Spanci imaju,ipak su trenutno u evropi daleko ispred svih.Sigurno je da nam Pedja treba!

Vujosevic

pre 16 godina

Tepic, Vujanic, Krstic, Milojevic, Velickovic, Stojakovic, Perovic, Rakocevic, Jaric, Kecman, Macvan i Slavko Vranes!!! Ceo svet je nas

nikola stojanovic

pre 15 godina

Nadam se da ce igrati pedja jer je njegov kvalitet neosporan..Medjutim nisam ubijedjen da je ostalo zara u njemu kako bi izgarao ze reprezentaciju..

propali kosarkas

pre 13 godina

Realno bilo bi lepo da Pedja zaigra,ali tesko,treba Rakocevica ili Vujanica vratiti u reprezentaciju i pokusati pricati sa onim ludim Milicicem,smiriti ga,zato sto je on uz Krstica nas NAJBOLJI CENTAR!!!

Mirko

pre 14 godina

Ma koji Pedja on je prso kao igrac.Dok su mu tu bili Divac i Bodiroga mogao je da igra slobodno i da sutira i pogadja zato sto je sva paznja bila ka Bodirogi(uvek dva igraca na sebi)i Pedja ostane sam i pogodi al kad su stisli Pedju onda truba, ne moze da pogodi 1 od 4...i onda ono daj loptu Bodirogi da sam igra zavrsnicu..aj breee nemate pojmaaa

kriticar

pre 14 godina

ja mislim da nam stojakovic nije potreban njegovo je proslo imao je nekoliko sansi da igra za nasu reprezentaciju ali nije je iskoristio smatram da treba da se pozove rakocevic i ako uspemo da dobijemo marica uz jednog dobrog pleja koji moze da pravi razliku kao na prim.mccaleb i naravno uz ove mlade igrace koje je selektor zvao prosli put imacemo tim za vrh a za god.dve i za titulu sto bi mora se priznati bio super s obzirom da nas nekoliko god.gotovo"nema"na kosarkaskoj sceni

GROBAR NIS

pre 16 godina

Teodosic,B.Popovic,Rakocevic,Vujanic,Jaric(uz pomirenje sa Rakocom),Tepic,Stojakovic,Velickovic,Dragicevic,Milicic,Krstic,Perovic.
UZ Dudu...Stari dobri SAMPIONI!
Moguce zar ne?!

Silun

pre 16 godina

Ljudi bre pa vi niste normalni! Peja je već sada distanciran od reprezentacije. Njegovo vrijeme prolazi a što je dao dao je. Kao što sam već prije napisao, vrlo malo obzirom na njegov kvalitet. Malo je i igrao tj. nije nastupao niz godina za repku pa ostaje žal za propuštenim. Prva petorka Srbije jest: Krstić, Erceg, Teodosić, Pavlović, Dragičević. Druga petorka jest: Miličić, Aleksandrov, B. Popović, Tepić, Bogdanović. To je realnost Srpske košarke i onih koji su spremni njoj biti na raspolaganju. Uz dobar trud te uz stručnost Dude kvalitete i rezultata će biti. Uz malo sreće eto nas i do vrha. Timska košarka jedina je opcija Srbije jer više nema Peje, Bodiroge, Saleta, Danilovića, Divca, Savića, Paspalja,...

Vujosevic

pre 16 godina

Tepic, Vujanic, Krstic, Milojevic, Velickovic, Stojakovic, Perovic, Rakocevic, Jaric, Kecman, Macvan i Slavko Vranes!!! Ceo svet je nas

MuDraC

pre 15 godina

1.Rakocewic
2.Pavlowic
3.Stojakowic
4.Welickowic
5.Krstic



1.Wujanic
2.Tepic
3.Radmanowic
4.Milicic
5.Perowic

Labowic,Teodosic,Erceg,Kecman,Tripkowic,Dragicewic,Markowic,Bogdanowic,Cwetkowic.......

IMA LI KO JACI???

Milan

pre 16 godina

Smor kao i uvek. Upravo onako kako i igra tako daje i intervjue. Sve okruglo pa na cose. Nikad nista konkretno, sustinski i nedvosmisleno. Ima taj sut sto mu je Bog dao na poklon i na zalost od toga nije puno napredovao. No, i pored toga hvala mu za Istanbul 2001., Indijanapolis 2002. i uzbudljive noci dok je igrao u Sakramentu. I da vise nikad ne zaigra u repki dosta je od njega i to.

Mirko

pre 14 godina

Ma koji Pedja on je prso kao igrac.Dok su mu tu bili Divac i Bodiroga mogao je da igra slobodno i da sutira i pogadja zato sto je sva paznja bila ka Bodirogi(uvek dva igraca na sebi)i Pedja ostane sam i pogodi al kad su stisli Pedju onda truba, ne moze da pogodi 1 od 4...i onda ono daj loptu Bodirogi da sam igra zavrsnicu..aj breee nemate pojmaaa

kriticar

pre 14 godina

ja mislim da nam stojakovic nije potreban njegovo je proslo imao je nekoliko sansi da igra za nasu reprezentaciju ali nije je iskoristio smatram da treba da se pozove rakocevic i ako uspemo da dobijemo marica uz jednog dobrog pleja koji moze da pravi razliku kao na prim.mccaleb i naravno uz ove mlade igrace koje je selektor zvao prosli put imacemo tim za vrh a za god.dve i za titulu sto bi mora se priznati bio super s obzirom da nas nekoliko god.gotovo"nema"na kosarkaskoj sceni

NOLE

pre 15 godina

Peja ce ove godine definitivno biti spreman da igra za reprezentaciju.Bice odmorniji, jer ima manju ulogu nego proslih sezona.Pejo care.Kad bude zabio 3-4 trojki cela drzava ima da mu se klanja.Iskreno on mi je idol ali razumem komentare tipa izdajnik i tome slicno(covek mnogo dugo nije igrao za nacionalni tim).Rakocevic kapiten.Peja najbolji strelac.

Space Jam

pre 16 godina

Svi vole da sastavljaju reprezentaciju, pa evo da i ja dam svoj predlog:
1.Vujanić,Teodosić(Marinović,Marković)
2.Rakočević,Jarić,Tepić(Cvetković,Jeremić)
3.Stojaković,Pavlović(Kecman,Bogdanović)
4.Dragićević,Veličković,Erceg(Mačvan,Labović)
5.Miličić,Krstić(Perović,Golubović)

DEYO POŽEGA

pre 16 godina

On je tipičan primer Srbina koji se poameričio. Daleko je domovina a njegova deca će biti pravi Ameri jer ih on neće naučiti da budu ono što su. Na Srbiju će ih možda setiti prezime ali ne jezik,vera, ljubav...Čovek koji ima takvu kintu treba opasno da gori da bi igrao za tim koji se valja u blatu. Nije njemu do naših srca, džaba gorimo. Ono što mu priznajem, dobar je diplomata. Ume da ga uvije...
Zato treba sakupiti mlade ljude, koliko god neiskusni bili. Jer iz ove žablje perspektive ni sa njima ništa ne gubimo. Duda je išao kao prosjak u USA, a mnogi ga ni razgovora nisu udostojili.
Mi smo osuđeni da budemo šugavi, pa o.k. nosićemo šugu ponosno. Jednom će i ona spasti...

Ivan_Nish

pre 16 godina

Bez igraca kao sto je Pedja nikada necemo biti u vrhu svetske kosarke... realan i jak tim u ovom trenutku bi bio: Rakocevic, Jaric, Radmanovic, Krstic, Milicic, Labovic, Stojakovic, Tepic, Dragicevic, Vujanic, Velickovic, Jorovic.
Jorovic je dobar igrac,sjajan suter i nadam se da ce se oporaviti od povrede,Velickovic nije zvezda i mislim da nece biti ali je mlad i neugodan igrac,Tripkovic se dugo cekao da proradi pa sumnjam da ce ga i Duda Ivkovic cekati, Pavlovic i Perovic ce sigurno odbiti poziv a citao sam da je Radman izjavio da ce prosto dotrcati na pripreme! Radman je uvek bio neozbiljan, tipa jede bananu u tajm autu,ali kad ga hoce sve pogadja...kad ga nece Pedju uvek hoce :) Ovaj tim od 12 igraca je najbolji na svetu realno,ne racunajuci drim tim.Imamo najboljeg trenera i sve parametre da idemo ka vrhu.Srecno momci!

Milan

pre 16 godina

Pedja je bio povredjen u poslednje vreme i to je razlog njegovog neigranja.Naravno da nam treba jedan takav igrac,treba i mlada ekipa ali oni im treba biti predvodnik i kapiten!

tom p.f.c.

pre 15 godina

taj više neće igrati za Srbiju,a kad bolje razmislim i ne trebaju nam veliki igrači malih utakmica koji nemaju herca kad je gusto.

Srboje

pre 16 godina

Nesto mi nije siguran nikako za reprezentaciju,al ok njemu hvala sto mi je mnogo interesentnije pratiti nba ligu bilo ovih godina uz njega,i sada normalno,i hvala mu za tursku i indianapolis,i nikako ne mogu da se naljutim na njega jer je on ipak Pedja,najbolji srpski suter svih vremena

Miki

pre 16 godina

Svidja mi se kod Pedje sto uvek ali bas uvek,kada ga pitaju da li ce igrati za reprezentaciju on odgovori sa ,,videcemo" koje se uvek pretvori u odrican odgovor.

Delija-94 KS

pre 16 godina

Pedja,druze,hajde da rasturimo owe slepce i da budemo ponowo SAMPIONI kao i nekada!!! Hwala ti za Istambul i Indijanapolis!!! Budi Srbin i igraj!!! Pozdraw od twog mladog sledbenika!!!SRBIJA SAMPION!

Bojan Chelsea Doboj

pre 16 godina

Budimo realni: Stojakovic nikada vise nece zaigrati za repku. To je sigurno i nemojte gajiti ne realne nade. Ali to nije nista strasno. Treba uciniti sve da za repku zaigraju:Vujanic,Rakocevic,Jaric,Pavlovic,
Radmanovic,Krstic i Perovic. Sa tim igracima plus mladi igraci Partizana i FMP-a, plus Dragicevic iz Zvezde, plus mladi srpski internacionalci i bila bi to vrlo respektabilna ekipa koja bi mogla da se vrati u evropski i svjetski vrh.

Stevan

pre 15 godina

Ne znam ja sta si ti nama govorio poslednjih godina ali to je meni delovalo kao jedno veliko NE...E pa sad te ne bih ni zvao u reprezentaciju...ni tebe ni one koji su se posle poneli kao ti. Kad jednom kazes NE to vredi za sva vremena. Jedno VELIKO HVALA za Indijanapolis ali ono sto si radio posle toga je sramota.

bosko

pre 16 godina

...sve je to ok, ali oni koji misle da pedja moze da bude lider reprezentacije, grdno se varaju. on moze da bude drugi najbolji, ali da se ceo tim osloni na njega to nikako. ne moze da podnese pritisak!

miroslav

pre 16 godina

Mislim da čak ni Duda nije svestan njegove popularnosti, a kamoli on. Mi smo njega sad kao zaboravili, ali verujte mi, kada bi se vratio u rep. kada bi dao tri,četiri trojke to bi se sve vratilo. Kad god smo gledali kako naši gube uvek su govorili - EH, DA JE TU ONAJ ŠTO NEĆE DA IGRA- Ej, bre, nismo ga videli 5 godina, mi smo njega željni. Nek mu ispune one uslove što traži pa da ga ponovo gledamo!
Recite mu to, pa da vidimo šta će onda da kaže!

yoya91

pre 16 godina

Ma dajte! A zasto nije igrao 5 godina u repki ako nikada nije rekao ne? I sto bi se posle toliko wremena wratio, sta se to promenilo u njegowoj glawi?
Dobro je igrao za Srbiju, ali ne treba nam sad u repki!

nataly

pre 16 godina

@Vujosevic,
ne znam na kog Milojevica mislis?
Ako mislimo na istog-on je Crnogorac.
A,sto se tice Pedje...i njemu je vec 32 god.Setite se,Danilovic je otisao u penziju sa 30.Fino od Pedje,ali ne bi on mogao nikad da bude lider...nema tu zicu(suvise je mlak).Da pomogne ulazeci sa klupe je ok.

ivan

pre 15 godina

U reprezentaciju Srbije treba pozivati kvalitetne kosarkase koji nemaju "trgovacka" razmisljanja (samo kad im je u interesu) o reprezentativnim akcijama i takmicenjima.

nikola stojanovic

pre 15 godina

Nadam se da ce igrati pedja jer je njegov kvalitet neosporan..Medjutim nisam ubijedjen da je ostalo zara u njemu kako bi izgarao ze reprezentaciju..

Alex

pre 14 godina

Ja ne znam stvarno, ovde ima baš mnogo virtuelnih selektora. Na našu sreću, samo virtuelnih.

Momci koji su nastupili na evropskom prvenstvu u Poljskoj su najbolja EKIPA koju Srbija može da sastavi. Ja sam bio uveren od samog početka da će daleko dogurati. Duda to zna, i vidite da Peđa i sam kaže da on sa njima uopšte nije ni razgovarao o nastupu u reprezentaciji. Nije ni planirao da ih zove. Ako!

ljubisa

pre 16 godina

krstic,milicic,perovic,stojakovic,radmanovic,pavlovic,perovic,dragovic,vujanic,popovic,rakocevic,jaric,tepic,golubovic,velickovic,erceg,jeremic,macvan,markovic,dragicevic...ne brojim koliko ih ima ali od njih sigurno se moze napraviti repka koja ce da osvaja sve sta postoji...SRBIJA...

sasha

pre 15 godina

hvala mu za sve,ali bolje ne!
treba ostaviti ove mlade da se uigraju,jer cinjenica je da kvalitet postoji
i onda putem stare slave!!!

djole_ks

pre 15 godina

Mislim sta reci,kakav diplomatski odgovor... Pedja bolje da si se skolovao za politicara...sta ima tu da se prenemazes ko seka persa
ili ces da igras i to da jasno i glasno svima kazes ili obrnuto , barem jasno definisi svoj stav , a ne tu kao, te ocu... te necu...

Sinsa RS

pre 15 godina

Pedja kralj,ali Duda jos veci.Imamo vrh mlade igrace sto rezultati i govore.Jedna zvjezda ne cini tim prvacim sto Partizan najbolje prezentuje.A moramo biti i realni pogledajte sta Spanci imaju,ipak su trenutno u evropi daleko ispred svih.Sigurno je da nam Pedja treba!

Doktor Haus

pre 14 godina

Ima jedna stvar koja mi se sviđa kod Antića, a to je izjava da "nikad ne treba reći ne za bilo kog igrača". Ne ulazim u to šta je hteo da kaže sa tim, ali svaki reprezentativac koji to čuje, a želi da bude u reprezentaciji, ima da gine da bude tu. Sasvim se slažem da da je Duda uradio apsolutno najbolje što se može sa onim klincima, ali da je u timu bilo Peđe i Rakočevića, garantujem da nas Španci ne bi onako razbili. Zašto? Čista psihologija, kad si naviknut na takve utakmice, onda svoju smirenost prenosiš i na mlađe. Garantujem, da sad igraju isti oni timovi Španije i Srbije ne bi bila onolika razlika. Zašto? Pa, iskustvo, videli su kako to izgleda i znali bi pametnije da odigraju. A to je ono što su sad, i nadama se nikad više, osetili Dudini "klinci". Ali opet im fali "kako pobediti u bitnoj utakm ici", a za to bi bilo dobro imati Peđu i Rakočevića. Pa, ni Španci se ne odriču Garbahose, jer je autoritet čudo. I sve dok Gasol bude igrao, Špnci će biti nezaustavljivi. Ako se povredi Gasol, ima da ih dere ko stigne. Zato što zavise od Gasola? Ma jok, čista psihologija...

Marko

pre 14 godina

Jer cujes ti sebe, da amer igra u nasoj reprezentaciji??? pa pored ovoliko nasih pleja ti bi amera. nemas ti pojma...a i on nije nista bolji

Remy

pre 15 godina

Dok je igrao u Sakramentu nisam propustao da gledam te utakmice... Zatim je dao mnogo nasoj reprezentaciji, i hvala mu na tome... Trenutno se od toga distancirao ali siguran sam da je velika krivica i na ljudima koji su vodili savez prethodnih nekoliko godina. Cinjenica je da ne treba moliti ljude da dodju u ekipu, da imamo perspektivne mlade snage, ali jednostavno, da bi se osvojilo jedno veliko takmicenje u ekipi mora da postoji igrac kao sto je Pedja Stojakovic, koji ce da postigne 25 poena na utakmici, ali ce da postigne i 20 na sledecoj, pa na sledecoj... A ne 25 danas, a sutra 7, pa 8 itd... Pedja je sjajan suter, pravi biser nase kosarke i verovatno se dugo nece pojaviti igrac kao sto je on... Zato svim srcem treba da verujemo da ce se sloziti kockice u reprezentaciji i u savezu i da cemo ponovo gledati Pedju u reprezentaciji... Srbija nije zavrsila, Srbija ce tek da se probudi i pokori Evropu!!!

Niketa

pre 14 godina

Mozemo mi da mislimo sta god hocemo i pricamo takodje. Ali ono sto Duda bude rekao bice stvarno ono najbolje za nasu reprezentaciju i to je to!

Paspalj

pre 16 godina

@ Silun

druze, a da ti prestanesh da komentarishes kosharku? ''prva petorka'' nase reprezentacije po tebi - meni deluje kao urnebesna tragedija. Imamo mnogo bolje igrache. Ochigledno neznash da je, recimo, Novica bio MVP jednog celog kola Eurolige. npr

propali kosarkas

pre 13 godina

Realno bilo bi lepo da Pedja zaigra,ali tesko,treba Rakocevica ili Vujanica vratiti u reprezentaciju i pokusati pricati sa onim ludim Milicicem,smiriti ga,zato sto je on uz Krstica nas NAJBOLJI CENTAR!!!