Utorak, 04.03.2008.

16:41

MUP raspisao poternicu za Terzićem

Izvor: B92

MUP raspisao poternicu za Terziæem IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

gisha

pre 16 godina

Ma neeeeeeee sta vam pada na pamet ...to prvi put cijem ... ko vam je to reko .Nemoj te molivas evo ja sam volontiro sta vam je ma neeee ....

Ma apsi sve te volontere koga onu prave budalom? celu nacij?

Sto kaze VELja ,, da ste malo kraduckali pa da vam tolerisemo ali ste bre ljudi vi ste kraliiiiiiiiiiiii.

E sad ova frka i hapsenje opet neverujemo ko stoji iza toga daj Boze da je to samo lice pravde da se neke stvari rasciste ali dosta nas se plasi da ovo nije samo revans i li zloba onih koji su pored doticnih a nisu s e i oni bar malo nakraduckali .
Ili to planiraju u sledecem prelaznom roku ima vremana.
A fudbal kao i sve ostalu su tako srozali da gore nemoze biti bruka samo lopovluk sves se svodi na to ko ce u sta da se ugradi.
Imamo problem sa mentalitetom to se neleci preko noci znaci ocekujmo to ponovo.
Tako sad zelim da nisam u pravu i da gresim ali slaba vajda da je tako.

Ned Zelic

pre 16 godina

A taman je covek hteo da se vrati u zemlju, tj, na Kosovo i da odrzi sednicu UO FSS u duhovnom sajedinjenju sa napacenim srpskim narodom. Sad nema nista od toga. Moze li bar jedan moleban, Sv Zvezdane?

Zvezdas

pre 16 godina

Pa kad vidis tog coveka koji je na mestu na kom jeste vidi se da nije cist.Samo mi nije jasno kako pohapsise sve bivse funkcionere Zvezde, Vojvodine, OFK Beograda a iz Partizana nikoga ne diraju. A onaj njihov predsednik koji ne zna sta je 3 za 3, verovatno dok je bio golman da ga je neko udario malo jace pa izgubio pamcenje. Pa jel mozda ne zna koje boje su mu od kluba, jer kada im neko vidi stadion pomisli da je u Lisabonu na stadionu Sportinga....

ZaK

pre 16 godina

Zasto bas sada da ga pojure, pa on je nama Jagodincima bio glavna veza za super ligu, obecao covek...
ps:a kome sad da platimo da nas uvede u visi rang?

Ivan

pre 16 godina

Insajder bi mogao da ispita i situaciju sa stanovima u ulici Mije Kovačevića koje je Terzić oteo u ime OFK. To je zgrada koja se nalazi tik uz stadion. Vec 12 godina se vodi spor koji se stalno opstruiše

kuduz

pre 16 godina

kada je protiv ovog "poštenog i prije svega fudbalskog"čovjeka raspisana potjernica više nije ni patrijarh Pavle siguran,kakav paćenik jedva čekam lisice na njegovim rukama,HAPSI

PERO

pre 16 godina

KVIZ
Kako se zove ploca koju je SIRCETU (FILM Specijalno Vaspitanje)dala tetka iz Francuske?
Odgovor

THE REAL MECOU VAN MECOU


Fikrete "Dosla tetka po gramofon"

zwezdan zwezdic

pre 16 godina

vise nego smesna akcija policije , koja objavljuje da pokrece istragu protiv nekoga ko nije u zemlji , sad ga necete videti nikada ... slucajno ili ...

mako

pre 16 godina

Lijepo sam vam rekao-Zvezdan Terzic se nalazi na S.Stefanu,samo vam ga ovi nece nikada izruciti,zato sto ovdasnju policiju upravo kontrolisu kriminalci kod kojih je terza,a sa kojima se on ponosi,sto nije nikada propustio da naglasi.A znate ono-Cega se pametan covjek stidi,b..... se ponosi!!!!
Nadam se da ce uskoro terza biti uhapsen i da znate nesto braco u Srbiji-zavidim vam.Vi ste krenuli da hapsite lopove i ubice,nadam se da ce i ovdje jednog dana krenuti akcija,bar da nasa djeca rastu u normalnoj drzavi,kad vec mi nismo mogli.

vlucky

pre 16 godina

Ameri ce nam sada poslati predsednika bejzbol saveza SAD-a na usavrsavanje u Beograd,jer kao sto su oni strucnjaci za fudbal tako smo i mi za bejzbol;-)Ziveo sam u zabludi:-)Zvezdan mi je otvorio oci !

Master

pre 16 godina

Ako je kriv, treba da odgovara ,ali meni kao pravniku nije jasno - zloupotreba sluzbenog polozaja - direktor kluba - prisvojio pare od transfera ?? sta tu nije jasno, na stetu kog kluba kada je on predsednik kluba koji je registrovan kao drustvo gradjana i kad je drzava sve to dozvolila

Optuznica je vise nego smesna, ili dajte nesto konkretno ili ne kupujte vise politicke poene pred izbore

Pera Zdera

pre 16 godina

Sva sreca da su svi udarili u zvona da je poternica raspisana! Eto upozorenja / razloga Terzicu da se nevrati "u njegovu jedinu zemlju"

realan

pre 16 godina

OK,A jel ne mislite da je izdata poternica za terzom da bi se skrenula paznja sa DSS ovim ukljucivanjem u koaliciju sa radikalima i SPS om. Mislim da je to u pitanju kao i za dzaju i butorovica pred kosovski problem posto je opste poznato da u ovoj zemlji svi samo fudbal gledaju!To sta su uradili oni ce se videti ,da li su krivi ili nisu (verovatno jesu),i zasto je policija izdala poternicu kada je rekao da ce se vratiti do kraja nedelje ,pa ako se nevrati neka onda raspisuju ovako su mu samo dali znak da se nevraca!

Savkec

pre 16 godina

Prijatelji fudbala,javljamo se sa americkog fakulteta za usavrsavanje fudbala-smer kako zeznuti transfere i pokupiti kajmak u svoj dzep.Prvi koji treba da izadje pred komisiju za poboljsanje malverzacija je srpski natifudbalski predsednik korumpiranog fudbalskog saveza Zvezdana Terzic zvani Laki.Sve sto ste trebali da znate saznacete kad dodje u njegovu zemlju(Srbiju)???! Kao sto nam kaze jocic za njim je raspisana hajka kao hajka na Zlatiborskog vuka metaforicki znaci. Sto bi reko Gavrilo Milentijevic TOOOOO Milicijo mojaaaa,to gvozdena pesnico propalih komunjaraaaa.Ruzo,Ruzo....Toooooo Mmilicijoooo mojaaaaa satri izdajnike sa zemljom......

Pozz za sve ljubitelje bubamare....
Ziveo KPF

Zvezdan Terzic

pre 16 godina

SAOPSTENJE ZA JAVNOST:

Postovani gradjani moje jedine zemlje, Srbije,

Javljam vam se iz vrelog Dubaia, gde sam kao predsednik FSS u obavezi da prisustvujem teniskom turniru na kome ucestvuju nasi teniseri Novak Djokovic i Jankno Tipsarevic.

Glavni favorit ovog turnira je nas Nole, pa sam odlucio da ga podrzim do kraja turnira, odnosno do 20.Marta 2008. godine.

S obzirom da moje prisustvo u Srbiji ne bi imalo nikakvog znacaja, takodje sam kao predsednik FSS doneo odluku da nase tenisere ispratim i na sledecem, veoma prestiznom turniru koji se odrzava u Turkmenistanu od 01.do 25. Aprila 2008. godine.

Ovom prilikom zelim svim zenama u mojoj jedinoj zemlji, Srbiji, da cestitam 8.Mart.

U nadi da cemo se uskoro videti, puno pozdrava iz vrelog Dubaia od vaseg Predsednika.

Predsednik FSS
Zvezdan Terzic

aleksandar

pre 16 godina

Jos je izjavio ad ce po povratku odrzati sednicu u Kosovskoj Mitrovici_,PATRIOTA, pa ovaj covek nema meru...da nije zalosno bilo bi smesno, ali je u sv.slucaju tragikomicno!

mladja

pre 16 godina

Sad stvarno polako pocinjem da verujem u celu ovu stvar i pre svega u istrazne organe!Terzic je odavno moran biti uhapsen.Novi izbori i novi predsednik!

ZokiPFC

pre 16 godina

Sad ce tek da dodje, a covek je radio za platu bre. Da nece Buturovica opet pritvoriti ako da Terzicu pare za lecenje ramena????? Sve je moguce u ovoj ludoj drzavi

kurko

pre 16 godina

Nista drugo od ove drzave i ne moze da se ocekuje! Bravo drzavo!Na sav glas! I sad se samo pitam jel ovo poternica ili opomena da se ne vraca ako je pametan! sacuvaj boze! dok velicina kao sto je Dzajic trune u zatvoru,ovakav kriminalac se obavestava da se ne vraca! katastrofa

Rebraca

pre 16 godina

Evo coveka pored mene na skijanju u St.Moritzu...kad je ovo cuo planira da u narednim danima polomi obe noge na da ide na lecenje na St.Stefan!

aca

pre 16 godina

Stamota za nas raspao i kriminalni MUP.
Gospodina i velikana srpskog fudbala i sporta uoste Dzajica hapsi kao najveceg krimosa(pa cak i ako je verovatno kriv) a bratu krimosu javlja par dana pre dolaska.Svetski odradjeno nema sta.Ako se Terza posle ovoga pojavi odajem mu priznanje,za glupost naravno :)
J..e lud zbunjenog

Beograd Republika

pre 16 godina

Iskreno se nadam da je ovo kraj jedne vrlo tubulentne, volonterske karijere predsednika FSS. Isto se tako i nadam da ce duuuuuuuuuuuugo, duuuuuuuuuugo, biti odsutan i da nece skoro na skijanje, sto ce mi uostalom i zdravstveno dobro doci. Iz srca hvala INSAJDERU i ekipi B92!!!

dax

pre 16 godina

Klasika pustite ga da pobegne pa ga onda kao jurite?!A ha verujem nasim institucijama!!! Pa sta kao Brankica koja je obicni novinar treba da pusti na tv u dokaze ne bi li nasa policija reagovala ?! Bas me interesuje ko je sve umesan u sve ovo i ko stiti ovakve likove( i cecu naravno koja je na kipru) .Kao naseg nasjveceg fudbalera ikad hapsimo pred kamerama i lisice mu se stavljaju(ne kazem da nije kriv da se razumemo) ali je on u odnosu na don terzu GOSPODIN COVEK ako cemo iskreno.Koja smo mi drzava...

pesale86

pre 16 godina

Trebaloje sacekati da vidimo da li ce da dodje za par dana kao sto je najavio. Ovako ima jos jedan razlog da produzi "skolovanje".

Perica VŠ

pre 16 godina

Ma dal je moguće, onako fin mladić! I to u sred ispitnog roka. Stvarno su brezobrazni, sad će misli da mu skrenu sa knjige i šta onda? Moraće da uplati vanredno polaganje od džeparca stečenog u OFK-u!

borac za pravdu u fudbalu

pre 16 godina

Prznajem samo organe FSS oni su za mene nadlezni, i stavljam njima na raspolagane svoj mandat,a sto se tice MUP-a ne mozete mi nista

s

pre 16 godina

Pa to se i ocekivalo.Coveku pise na celu "uhapsite me",al se ovi nasi po obicaju sete da hapse kad su krivci vec odavno pobegli u beli svet.

iced earth

pre 16 godina

Ovo ce biti kao crtani kad Elmer Davez juri Duska Dugouska... samo sto je scenario malo promenjen... i srecan po Elmera :-)
Pozdrav za sve PRAVE sportiste i ljubitelje sporta!
(Dream Theater, 4. mart 2008 16:55)

dobar nik
sad terza u zatvor pa ostali

sergoxy

pre 16 godina

Pa kad su ovoliko cekali,trebali su da sacekaju da se vrati pa da ga hapse,sad nikad nece da dodje,ali jedva cekam njegovo sledece saopstenje.

mandico@rogers.com

pre 16 godina

Pa evo juce rece da dolazi do kraja nedelje i da drugu zemlju nema. Neko je namerno objavio da Terza moze da pronadje "drugu zemlju" na vreme!

Bojan

pre 16 godina

Jedno je sigurno, a to je da se sad Terza sigurno ne vraca u svoju drzavu kako on voli reci. Krivo mi je samo sto novine ovu vijest odmah objave (citaj istog dana), pa postoji mogucnost da ga policija ni ne uhvati. Samo me zanima sta ovi iz FSS rade. Valjda je krajnje vrijeme da se izabere novi predsjednik. Bulic je bio u pravu jos prije 10-15 dana kad je govorio smjeni. Bruka srpskog fudbala se nastavlja.

Yugomaniac

pre 16 godina

Tek sad necemo da vidimo gdina Terzica u Srbiji, jer nije budala da dodje mecki na rupu. Bravo za organe gonjejna, ali plen im je van domasaja

tomas

pre 16 godina

Pa zasto su zvanicno objavili da ce ga hapsiti bas kada je obavestio svet da se vraca u jedinu zemlju? Mozda zato, sto postoji bojazan da ga NEKO nije obavestio na uobicajeni nacin da ce biti uhapsen!

M&D-Romanticari

pre 16 godina

Prvenstvo u poslaednjem kolu je cist primer da nema vise nepobedivih. Mozda ce Terzino znanje, steceno teskom mukom u SAD, doneti novi kvalitet, ali crnogorskom fudbalu!

doktor

pre 16 godina

Sramota, raspisivati poternicu za bolesnim čovekom. Ne može čovek ni na skijanju da povredi rame i treba da se operiše, a da za njim odmah ne bude raspisana poternica. Pa kako u takvim uslovima naš čovek uopšte da ramišlja o egzotičnim destinacijama ako ti sledi poternica.

Dream Theater

pre 16 godina

Ovo ce biti kao crtani kad Elmer Davez juri Duska Dugouska... samo sto je scenario malo promenjen... i srecan po Elmera :-)
Pozdrav za sve PRAVE sportiste i ljubitelje sporta!

naka

pre 16 godina

S obzirom da je on STAO na stranu LEGENDI,da li to znači da ćemo(eventualnu) pobedu protiv Banata POSVETITI njemu I da ćemo posle toga prestati da igramo fudbal dok se NE VRATI KOSOVO Srbiji...

vlada

pre 16 godina

"zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja"
Dajte bre ljudi pa ko koga ovde laze, hapsite to vec jednom!
Boze kako neki ljudi mogu da vozaju ovu drzavu a da ne odgovaraju za svoje postupke pa to je nesto neverovatno...

Jao meni iz zemlje Srbije :((

pre 16 godina

E stvarno nam je pametna ova policija....pa sve i da sad ne dodje ovde...sacekajte mafijasa da se vrati pa samo upadnite kod njega sa kamerama i lisicama kao i kod Dzaje pa resite stvar....ovako covek ima da ode na 30 terapije u Rusiju...

naka

pre 16 godina

S obzirom da je on STAO na stranu LEGENDI,da li to znači da ćemo(eventualnu) pobedu protiv Banata POSVETITI njemu I da ćemo posle toga prestati da igramo fudbal dok se NE VRATI KOSOVO Srbiji...

Perica VŠ

pre 16 godina

Ma dal je moguće, onako fin mladić! I to u sred ispitnog roka. Stvarno su brezobrazni, sad će misli da mu skrenu sa knjige i šta onda? Moraće da uplati vanredno polaganje od džeparca stečenog u OFK-u!

Zvezdan Terzic

pre 16 godina

SAOPSTENJE ZA JAVNOST:

Postovani gradjani moje jedine zemlje, Srbije,

Javljam vam se iz vrelog Dubaia, gde sam kao predsednik FSS u obavezi da prisustvujem teniskom turniru na kome ucestvuju nasi teniseri Novak Djokovic i Jankno Tipsarevic.

Glavni favorit ovog turnira je nas Nole, pa sam odlucio da ga podrzim do kraja turnira, odnosno do 20.Marta 2008. godine.

S obzirom da moje prisustvo u Srbiji ne bi imalo nikakvog znacaja, takodje sam kao predsednik FSS doneo odluku da nase tenisere ispratim i na sledecem, veoma prestiznom turniru koji se odrzava u Turkmenistanu od 01.do 25. Aprila 2008. godine.

Ovom prilikom zelim svim zenama u mojoj jedinoj zemlji, Srbiji, da cestitam 8.Mart.

U nadi da cemo se uskoro videti, puno pozdrava iz vrelog Dubaia od vaseg Predsednika.

Predsednik FSS
Zvezdan Terzic

doktor

pre 16 godina

Sramota, raspisivati poternicu za bolesnim čovekom. Ne može čovek ni na skijanju da povredi rame i treba da se operiše, a da za njim odmah ne bude raspisana poternica. Pa kako u takvim uslovima naš čovek uopšte da ramišlja o egzotičnim destinacijama ako ti sledi poternica.

Jao meni iz zemlje Srbije :((

pre 16 godina

E stvarno nam je pametna ova policija....pa sve i da sad ne dodje ovde...sacekajte mafijasa da se vrati pa samo upadnite kod njega sa kamerama i lisicama kao i kod Dzaje pa resite stvar....ovako covek ima da ode na 30 terapije u Rusiju...

dax

pre 16 godina

Klasika pustite ga da pobegne pa ga onda kao jurite?!A ha verujem nasim institucijama!!! Pa sta kao Brankica koja je obicni novinar treba da pusti na tv u dokaze ne bi li nasa policija reagovala ?! Bas me interesuje ko je sve umesan u sve ovo i ko stiti ovakve likove( i cecu naravno koja je na kipru) .Kao naseg nasjveceg fudbalera ikad hapsimo pred kamerama i lisice mu se stavljaju(ne kazem da nije kriv da se razumemo) ali je on u odnosu na don terzu GOSPODIN COVEK ako cemo iskreno.Koja smo mi drzava...

Dream Theater

pre 16 godina

Ovo ce biti kao crtani kad Elmer Davez juri Duska Dugouska... samo sto je scenario malo promenjen... i srecan po Elmera :-)
Pozdrav za sve PRAVE sportiste i ljubitelje sporta!

sergoxy

pre 16 godina

Pa kad su ovoliko cekali,trebali su da sacekaju da se vrati pa da ga hapse,sad nikad nece da dodje,ali jedva cekam njegovo sledece saopstenje.

vlada

pre 16 godina

"zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja"
Dajte bre ljudi pa ko koga ovde laze, hapsite to vec jednom!
Boze kako neki ljudi mogu da vozaju ovu drzavu a da ne odgovaraju za svoje postupke pa to je nesto neverovatno...

Beograd Republika

pre 16 godina

Iskreno se nadam da je ovo kraj jedne vrlo tubulentne, volonterske karijere predsednika FSS. Isto se tako i nadam da ce duuuuuuuuuuuugo, duuuuuuuuuugo, biti odsutan i da nece skoro na skijanje, sto ce mi uostalom i zdravstveno dobro doci. Iz srca hvala INSAJDERU i ekipi B92!!!

mako

pre 16 godina

Lijepo sam vam rekao-Zvezdan Terzic se nalazi na S.Stefanu,samo vam ga ovi nece nikada izruciti,zato sto ovdasnju policiju upravo kontrolisu kriminalci kod kojih je terza,a sa kojima se on ponosi,sto nije nikada propustio da naglasi.A znate ono-Cega se pametan covjek stidi,b..... se ponosi!!!!
Nadam se da ce uskoro terza biti uhapsen i da znate nesto braco u Srbiji-zavidim vam.Vi ste krenuli da hapsite lopove i ubice,nadam se da ce i ovdje jednog dana krenuti akcija,bar da nasa djeca rastu u normalnoj drzavi,kad vec mi nismo mogli.

mandico@rogers.com

pre 16 godina

Pa evo juce rece da dolazi do kraja nedelje i da drugu zemlju nema. Neko je namerno objavio da Terza moze da pronadje "drugu zemlju" na vreme!

Yugomaniac

pre 16 godina

Tek sad necemo da vidimo gdina Terzica u Srbiji, jer nije budala da dodje mecki na rupu. Bravo za organe gonjejna, ali plen im je van domasaja

aleksandar

pre 16 godina

Jos je izjavio ad ce po povratku odrzati sednicu u Kosovskoj Mitrovici_,PATRIOTA, pa ovaj covek nema meru...da nije zalosno bilo bi smesno, ali je u sv.slucaju tragikomicno!

kurko

pre 16 godina

Nista drugo od ove drzave i ne moze da se ocekuje! Bravo drzavo!Na sav glas! I sad se samo pitam jel ovo poternica ili opomena da se ne vraca ako je pametan! sacuvaj boze! dok velicina kao sto je Dzajic trune u zatvoru,ovakav kriminalac se obavestava da se ne vraca! katastrofa

Rebraca

pre 16 godina

Evo coveka pored mene na skijanju u St.Moritzu...kad je ovo cuo planira da u narednim danima polomi obe noge na da ide na lecenje na St.Stefan!

ZaK

pre 16 godina

Zasto bas sada da ga pojure, pa on je nama Jagodincima bio glavna veza za super ligu, obecao covek...
ps:a kome sad da platimo da nas uvede u visi rang?

M&D-Romanticari

pre 16 godina

Prvenstvo u poslaednjem kolu je cist primer da nema vise nepobedivih. Mozda ce Terzino znanje, steceno teskom mukom u SAD, doneti novi kvalitet, ali crnogorskom fudbalu!

s

pre 16 godina

Pa to se i ocekivalo.Coveku pise na celu "uhapsite me",al se ovi nasi po obicaju sete da hapse kad su krivci vec odavno pobegli u beli svet.

Bojan

pre 16 godina

Jedno je sigurno, a to je da se sad Terza sigurno ne vraca u svoju drzavu kako on voli reci. Krivo mi je samo sto novine ovu vijest odmah objave (citaj istog dana), pa postoji mogucnost da ga policija ni ne uhvati. Samo me zanima sta ovi iz FSS rade. Valjda je krajnje vrijeme da se izabere novi predsjednik. Bulic je bio u pravu jos prije 10-15 dana kad je govorio smjeni. Bruka srpskog fudbala se nastavlja.

pesale86

pre 16 godina

Trebaloje sacekati da vidimo da li ce da dodje za par dana kao sto je najavio. Ovako ima jos jedan razlog da produzi "skolovanje".

tomas

pre 16 godina

Pa zasto su zvanicno objavili da ce ga hapsiti bas kada je obavestio svet da se vraca u jedinu zemlju? Mozda zato, sto postoji bojazan da ga NEKO nije obavestio na uobicajeni nacin da ce biti uhapsen!

aca

pre 16 godina

Stamota za nas raspao i kriminalni MUP.
Gospodina i velikana srpskog fudbala i sporta uoste Dzajica hapsi kao najveceg krimosa(pa cak i ako je verovatno kriv) a bratu krimosu javlja par dana pre dolaska.Svetski odradjeno nema sta.Ako se Terza posle ovoga pojavi odajem mu priznanje,za glupost naravno :)
J..e lud zbunjenog

ZokiPFC

pre 16 godina

Sad ce tek da dodje, a covek je radio za platu bre. Da nece Buturovica opet pritvoriti ako da Terzicu pare za lecenje ramena????? Sve je moguce u ovoj ludoj drzavi

PERO

pre 16 godina

KVIZ
Kako se zove ploca koju je SIRCETU (FILM Specijalno Vaspitanje)dala tetka iz Francuske?
Odgovor

THE REAL MECOU VAN MECOU


Fikrete "Dosla tetka po gramofon"

Ivan

pre 16 godina

Insajder bi mogao da ispita i situaciju sa stanovima u ulici Mije Kovačevića koje je Terzić oteo u ime OFK. To je zgrada koja se nalazi tik uz stadion. Vec 12 godina se vodi spor koji se stalno opstruiše

Zvezdas

pre 16 godina

Pa kad vidis tog coveka koji je na mestu na kom jeste vidi se da nije cist.Samo mi nije jasno kako pohapsise sve bivse funkcionere Zvezde, Vojvodine, OFK Beograda a iz Partizana nikoga ne diraju. A onaj njihov predsednik koji ne zna sta je 3 za 3, verovatno dok je bio golman da ga je neko udario malo jace pa izgubio pamcenje. Pa jel mozda ne zna koje boje su mu od kluba, jer kada im neko vidi stadion pomisli da je u Lisabonu na stadionu Sportinga....

realan

pre 16 godina

OK,A jel ne mislite da je izdata poternica za terzom da bi se skrenula paznja sa DSS ovim ukljucivanjem u koaliciju sa radikalima i SPS om. Mislim da je to u pitanju kao i za dzaju i butorovica pred kosovski problem posto je opste poznato da u ovoj zemlji svi samo fudbal gledaju!To sta su uradili oni ce se videti ,da li su krivi ili nisu (verovatno jesu),i zasto je policija izdala poternicu kada je rekao da ce se vratiti do kraja nedelje ,pa ako se nevrati neka onda raspisuju ovako su mu samo dali znak da se nevraca!

zwezdan zwezdic

pre 16 godina

vise nego smesna akcija policije , koja objavljuje da pokrece istragu protiv nekoga ko nije u zemlji , sad ga necete videti nikada ... slucajno ili ...

borac za pravdu u fudbalu

pre 16 godina

Prznajem samo organe FSS oni su za mene nadlezni, i stavljam njima na raspolagane svoj mandat,a sto se tice MUP-a ne mozete mi nista

mladja

pre 16 godina

Sad stvarno polako pocinjem da verujem u celu ovu stvar i pre svega u istrazne organe!Terzic je odavno moran biti uhapsen.Novi izbori i novi predsednik!

Master

pre 16 godina

Ako je kriv, treba da odgovara ,ali meni kao pravniku nije jasno - zloupotreba sluzbenog polozaja - direktor kluba - prisvojio pare od transfera ?? sta tu nije jasno, na stetu kog kluba kada je on predsednik kluba koji je registrovan kao drustvo gradjana i kad je drzava sve to dozvolila

Optuznica je vise nego smesna, ili dajte nesto konkretno ili ne kupujte vise politicke poene pred izbore

iced earth

pre 16 godina

Ovo ce biti kao crtani kad Elmer Davez juri Duska Dugouska... samo sto je scenario malo promenjen... i srecan po Elmera :-)
Pozdrav za sve PRAVE sportiste i ljubitelje sporta!
(Dream Theater, 4. mart 2008 16:55)

dobar nik
sad terza u zatvor pa ostali

Savkec

pre 16 godina

Prijatelji fudbala,javljamo se sa americkog fakulteta za usavrsavanje fudbala-smer kako zeznuti transfere i pokupiti kajmak u svoj dzep.Prvi koji treba da izadje pred komisiju za poboljsanje malverzacija je srpski natifudbalski predsednik korumpiranog fudbalskog saveza Zvezdana Terzic zvani Laki.Sve sto ste trebali da znate saznacete kad dodje u njegovu zemlju(Srbiju)???! Kao sto nam kaze jocic za njim je raspisana hajka kao hajka na Zlatiborskog vuka metaforicki znaci. Sto bi reko Gavrilo Milentijevic TOOOOO Milicijo mojaaaa,to gvozdena pesnico propalih komunjaraaaa.Ruzo,Ruzo....Toooooo Mmilicijoooo mojaaaaa satri izdajnike sa zemljom......

Pozz za sve ljubitelje bubamare....
Ziveo KPF

vlucky

pre 16 godina

Ameri ce nam sada poslati predsednika bejzbol saveza SAD-a na usavrsavanje u Beograd,jer kao sto su oni strucnjaci za fudbal tako smo i mi za bejzbol;-)Ziveo sam u zabludi:-)Zvezdan mi je otvorio oci !

kuduz

pre 16 godina

kada je protiv ovog "poštenog i prije svega fudbalskog"čovjeka raspisana potjernica više nije ni patrijarh Pavle siguran,kakav paćenik jedva čekam lisice na njegovim rukama,HAPSI

Pera Zdera

pre 16 godina

Sva sreca da su svi udarili u zvona da je poternica raspisana! Eto upozorenja / razloga Terzicu da se nevrati "u njegovu jedinu zemlju"

Ned Zelic

pre 16 godina

A taman je covek hteo da se vrati u zemlju, tj, na Kosovo i da odrzi sednicu UO FSS u duhovnom sajedinjenju sa napacenim srpskim narodom. Sad nema nista od toga. Moze li bar jedan moleban, Sv Zvezdane?

gisha

pre 16 godina

Ma neeeeeeee sta vam pada na pamet ...to prvi put cijem ... ko vam je to reko .Nemoj te molivas evo ja sam volontiro sta vam je ma neeee ....

Ma apsi sve te volontere koga onu prave budalom? celu nacij?

Sto kaze VELja ,, da ste malo kraduckali pa da vam tolerisemo ali ste bre ljudi vi ste kraliiiiiiiiiiiii.

E sad ova frka i hapsenje opet neverujemo ko stoji iza toga daj Boze da je to samo lice pravde da se neke stvari rasciste ali dosta nas se plasi da ovo nije samo revans i li zloba onih koji su pored doticnih a nisu s e i oni bar malo nakraduckali .
Ili to planiraju u sledecem prelaznom roku ima vremana.
A fudbal kao i sve ostalu su tako srozali da gore nemoze biti bruka samo lopovluk sves se svodi na to ko ce u sta da se ugradi.
Imamo problem sa mentalitetom to se neleci preko noci znaci ocekujmo to ponovo.
Tako sad zelim da nisam u pravu i da gresim ali slaba vajda da je tako.

naka

pre 16 godina

S obzirom da je on STAO na stranu LEGENDI,da li to znači da ćemo(eventualnu) pobedu protiv Banata POSVETITI njemu I da ćemo posle toga prestati da igramo fudbal dok se NE VRATI KOSOVO Srbiji...

Dream Theater

pre 16 godina

Ovo ce biti kao crtani kad Elmer Davez juri Duska Dugouska... samo sto je scenario malo promenjen... i srecan po Elmera :-)
Pozdrav za sve PRAVE sportiste i ljubitelje sporta!

Master

pre 16 godina

Ako je kriv, treba da odgovara ,ali meni kao pravniku nije jasno - zloupotreba sluzbenog polozaja - direktor kluba - prisvojio pare od transfera ?? sta tu nije jasno, na stetu kog kluba kada je on predsednik kluba koji je registrovan kao drustvo gradjana i kad je drzava sve to dozvolila

Optuznica je vise nego smesna, ili dajte nesto konkretno ili ne kupujte vise politicke poene pred izbore

Perica VŠ

pre 16 godina

Ma dal je moguće, onako fin mladić! I to u sred ispitnog roka. Stvarno su brezobrazni, sad će misli da mu skrenu sa knjige i šta onda? Moraće da uplati vanredno polaganje od džeparca stečenog u OFK-u!

Zvezdan Terzic

pre 16 godina

SAOPSTENJE ZA JAVNOST:

Postovani gradjani moje jedine zemlje, Srbije,

Javljam vam se iz vrelog Dubaia, gde sam kao predsednik FSS u obavezi da prisustvujem teniskom turniru na kome ucestvuju nasi teniseri Novak Djokovic i Jankno Tipsarevic.

Glavni favorit ovog turnira je nas Nole, pa sam odlucio da ga podrzim do kraja turnira, odnosno do 20.Marta 2008. godine.

S obzirom da moje prisustvo u Srbiji ne bi imalo nikakvog znacaja, takodje sam kao predsednik FSS doneo odluku da nase tenisere ispratim i na sledecem, veoma prestiznom turniru koji se odrzava u Turkmenistanu od 01.do 25. Aprila 2008. godine.

Ovom prilikom zelim svim zenama u mojoj jedinoj zemlji, Srbiji, da cestitam 8.Mart.

U nadi da cemo se uskoro videti, puno pozdrava iz vrelog Dubaia od vaseg Predsednika.

Predsednik FSS
Zvezdan Terzic

Beograd Republika

pre 16 godina

Iskreno se nadam da je ovo kraj jedne vrlo tubulentne, volonterske karijere predsednika FSS. Isto se tako i nadam da ce duuuuuuuuuuuugo, duuuuuuuuuugo, biti odsutan i da nece skoro na skijanje, sto ce mi uostalom i zdravstveno dobro doci. Iz srca hvala INSAJDERU i ekipi B92!!!

Bojan

pre 16 godina

Jedno je sigurno, a to je da se sad Terza sigurno ne vraca u svoju drzavu kako on voli reci. Krivo mi je samo sto novine ovu vijest odmah objave (citaj istog dana), pa postoji mogucnost da ga policija ni ne uhvati. Samo me zanima sta ovi iz FSS rade. Valjda je krajnje vrijeme da se izabere novi predsjednik. Bulic je bio u pravu jos prije 10-15 dana kad je govorio smjeni. Bruka srpskog fudbala se nastavlja.

Zvezdas

pre 16 godina

Pa kad vidis tog coveka koji je na mestu na kom jeste vidi se da nije cist.Samo mi nije jasno kako pohapsise sve bivse funkcionere Zvezde, Vojvodine, OFK Beograda a iz Partizana nikoga ne diraju. A onaj njihov predsednik koji ne zna sta je 3 za 3, verovatno dok je bio golman da ga je neko udario malo jace pa izgubio pamcenje. Pa jel mozda ne zna koje boje su mu od kluba, jer kada im neko vidi stadion pomisli da je u Lisabonu na stadionu Sportinga....

Jao meni iz zemlje Srbije :((

pre 16 godina

E stvarno nam je pametna ova policija....pa sve i da sad ne dodje ovde...sacekajte mafijasa da se vrati pa samo upadnite kod njega sa kamerama i lisicama kao i kod Dzaje pa resite stvar....ovako covek ima da ode na 30 terapije u Rusiju...

vlada

pre 16 godina

"zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja"
Dajte bre ljudi pa ko koga ovde laze, hapsite to vec jednom!
Boze kako neki ljudi mogu da vozaju ovu drzavu a da ne odgovaraju za svoje postupke pa to je nesto neverovatno...

sergoxy

pre 16 godina

Pa kad su ovoliko cekali,trebali su da sacekaju da se vrati pa da ga hapse,sad nikad nece da dodje,ali jedva cekam njegovo sledece saopstenje.

Yugomaniac

pre 16 godina

Tek sad necemo da vidimo gdina Terzica u Srbiji, jer nije budala da dodje mecki na rupu. Bravo za organe gonjejna, ali plen im je van domasaja

mandico@rogers.com

pre 16 godina

Pa evo juce rece da dolazi do kraja nedelje i da drugu zemlju nema. Neko je namerno objavio da Terza moze da pronadje "drugu zemlju" na vreme!

M&D-Romanticari

pre 16 godina

Prvenstvo u poslaednjem kolu je cist primer da nema vise nepobedivih. Mozda ce Terzino znanje, steceno teskom mukom u SAD, doneti novi kvalitet, ali crnogorskom fudbalu!

doktor

pre 16 godina

Sramota, raspisivati poternicu za bolesnim čovekom. Ne može čovek ni na skijanju da povredi rame i treba da se operiše, a da za njim odmah ne bude raspisana poternica. Pa kako u takvim uslovima naš čovek uopšte da ramišlja o egzotičnim destinacijama ako ti sledi poternica.

s

pre 16 godina

Pa to se i ocekivalo.Coveku pise na celu "uhapsite me",al se ovi nasi po obicaju sete da hapse kad su krivci vec odavno pobegli u beli svet.

dax

pre 16 godina

Klasika pustite ga da pobegne pa ga onda kao jurite?!A ha verujem nasim institucijama!!! Pa sta kao Brankica koja je obicni novinar treba da pusti na tv u dokaze ne bi li nasa policija reagovala ?! Bas me interesuje ko je sve umesan u sve ovo i ko stiti ovakve likove( i cecu naravno koja je na kipru) .Kao naseg nasjveceg fudbalera ikad hapsimo pred kamerama i lisice mu se stavljaju(ne kazem da nije kriv da se razumemo) ali je on u odnosu na don terzu GOSPODIN COVEK ako cemo iskreno.Koja smo mi drzava...

iced earth

pre 16 godina

Ovo ce biti kao crtani kad Elmer Davez juri Duska Dugouska... samo sto je scenario malo promenjen... i srecan po Elmera :-)
Pozdrav za sve PRAVE sportiste i ljubitelje sporta!
(Dream Theater, 4. mart 2008 16:55)

dobar nik
sad terza u zatvor pa ostali

pesale86

pre 16 godina

Trebaloje sacekati da vidimo da li ce da dodje za par dana kao sto je najavio. Ovako ima jos jedan razlog da produzi "skolovanje".

borac za pravdu u fudbalu

pre 16 godina

Prznajem samo organe FSS oni su za mene nadlezni, i stavljam njima na raspolagane svoj mandat,a sto se tice MUP-a ne mozete mi nista

tomas

pre 16 godina

Pa zasto su zvanicno objavili da ce ga hapsiti bas kada je obavestio svet da se vraca u jedinu zemlju? Mozda zato, sto postoji bojazan da ga NEKO nije obavestio na uobicajeni nacin da ce biti uhapsen!

mladja

pre 16 godina

Sad stvarno polako pocinjem da verujem u celu ovu stvar i pre svega u istrazne organe!Terzic je odavno moran biti uhapsen.Novi izbori i novi predsednik!

kurko

pre 16 godina

Nista drugo od ove drzave i ne moze da se ocekuje! Bravo drzavo!Na sav glas! I sad se samo pitam jel ovo poternica ili opomena da se ne vraca ako je pametan! sacuvaj boze! dok velicina kao sto je Dzajic trune u zatvoru,ovakav kriminalac se obavestava da se ne vraca! katastrofa

aca

pre 16 godina

Stamota za nas raspao i kriminalni MUP.
Gospodina i velikana srpskog fudbala i sporta uoste Dzajica hapsi kao najveceg krimosa(pa cak i ako je verovatno kriv) a bratu krimosu javlja par dana pre dolaska.Svetski odradjeno nema sta.Ako se Terza posle ovoga pojavi odajem mu priznanje,za glupost naravno :)
J..e lud zbunjenog

ZokiPFC

pre 16 godina

Sad ce tek da dodje, a covek je radio za platu bre. Da nece Buturovica opet pritvoriti ako da Terzicu pare za lecenje ramena????? Sve je moguce u ovoj ludoj drzavi

Rebraca

pre 16 godina

Evo coveka pored mene na skijanju u St.Moritzu...kad je ovo cuo planira da u narednim danima polomi obe noge na da ide na lecenje na St.Stefan!

aleksandar

pre 16 godina

Jos je izjavio ad ce po povratku odrzati sednicu u Kosovskoj Mitrovici_,PATRIOTA, pa ovaj covek nema meru...da nije zalosno bilo bi smesno, ali je u sv.slucaju tragikomicno!

mako

pre 16 godina

Lijepo sam vam rekao-Zvezdan Terzic se nalazi na S.Stefanu,samo vam ga ovi nece nikada izruciti,zato sto ovdasnju policiju upravo kontrolisu kriminalci kod kojih je terza,a sa kojima se on ponosi,sto nije nikada propustio da naglasi.A znate ono-Cega se pametan covjek stidi,b..... se ponosi!!!!
Nadam se da ce uskoro terza biti uhapsen i da znate nesto braco u Srbiji-zavidim vam.Vi ste krenuli da hapsite lopove i ubice,nadam se da ce i ovdje jednog dana krenuti akcija,bar da nasa djeca rastu u normalnoj drzavi,kad vec mi nismo mogli.

realan

pre 16 godina

OK,A jel ne mislite da je izdata poternica za terzom da bi se skrenula paznja sa DSS ovim ukljucivanjem u koaliciju sa radikalima i SPS om. Mislim da je to u pitanju kao i za dzaju i butorovica pred kosovski problem posto je opste poznato da u ovoj zemlji svi samo fudbal gledaju!To sta su uradili oni ce se videti ,da li su krivi ili nisu (verovatno jesu),i zasto je policija izdala poternicu kada je rekao da ce se vratiti do kraja nedelje ,pa ako se nevrati neka onda raspisuju ovako su mu samo dali znak da se nevraca!

Pera Zdera

pre 16 godina

Sva sreca da su svi udarili u zvona da je poternica raspisana! Eto upozorenja / razloga Terzicu da se nevrati "u njegovu jedinu zemlju"

vlucky

pre 16 godina

Ameri ce nam sada poslati predsednika bejzbol saveza SAD-a na usavrsavanje u Beograd,jer kao sto su oni strucnjaci za fudbal tako smo i mi za bejzbol;-)Ziveo sam u zabludi:-)Zvezdan mi je otvorio oci !

Savkec

pre 16 godina

Prijatelji fudbala,javljamo se sa americkog fakulteta za usavrsavanje fudbala-smer kako zeznuti transfere i pokupiti kajmak u svoj dzep.Prvi koji treba da izadje pred komisiju za poboljsanje malverzacija je srpski natifudbalski predsednik korumpiranog fudbalskog saveza Zvezdana Terzic zvani Laki.Sve sto ste trebali da znate saznacete kad dodje u njegovu zemlju(Srbiju)???! Kao sto nam kaze jocic za njim je raspisana hajka kao hajka na Zlatiborskog vuka metaforicki znaci. Sto bi reko Gavrilo Milentijevic TOOOOO Milicijo mojaaaa,to gvozdena pesnico propalih komunjaraaaa.Ruzo,Ruzo....Toooooo Mmilicijoooo mojaaaaa satri izdajnike sa zemljom......

Pozz za sve ljubitelje bubamare....
Ziveo KPF

zwezdan zwezdic

pre 16 godina

vise nego smesna akcija policije , koja objavljuje da pokrece istragu protiv nekoga ko nije u zemlji , sad ga necete videti nikada ... slucajno ili ...

PERO

pre 16 godina

KVIZ
Kako se zove ploca koju je SIRCETU (FILM Specijalno Vaspitanje)dala tetka iz Francuske?
Odgovor

THE REAL MECOU VAN MECOU


Fikrete "Dosla tetka po gramofon"

kuduz

pre 16 godina

kada je protiv ovog "poštenog i prije svega fudbalskog"čovjeka raspisana potjernica više nije ni patrijarh Pavle siguran,kakav paćenik jedva čekam lisice na njegovim rukama,HAPSI

Ivan

pre 16 godina

Insajder bi mogao da ispita i situaciju sa stanovima u ulici Mije Kovačevića koje je Terzić oteo u ime OFK. To je zgrada koja se nalazi tik uz stadion. Vec 12 godina se vodi spor koji se stalno opstruiše

ZaK

pre 16 godina

Zasto bas sada da ga pojure, pa on je nama Jagodincima bio glavna veza za super ligu, obecao covek...
ps:a kome sad da platimo da nas uvede u visi rang?

Ned Zelic

pre 16 godina

A taman je covek hteo da se vrati u zemlju, tj, na Kosovo i da odrzi sednicu UO FSS u duhovnom sajedinjenju sa napacenim srpskim narodom. Sad nema nista od toga. Moze li bar jedan moleban, Sv Zvezdane?

gisha

pre 16 godina

Ma neeeeeeee sta vam pada na pamet ...to prvi put cijem ... ko vam je to reko .Nemoj te molivas evo ja sam volontiro sta vam je ma neeee ....

Ma apsi sve te volontere koga onu prave budalom? celu nacij?

Sto kaze VELja ,, da ste malo kraduckali pa da vam tolerisemo ali ste bre ljudi vi ste kraliiiiiiiiiiiii.

E sad ova frka i hapsenje opet neverujemo ko stoji iza toga daj Boze da je to samo lice pravde da se neke stvari rasciste ali dosta nas se plasi da ovo nije samo revans i li zloba onih koji su pored doticnih a nisu s e i oni bar malo nakraduckali .
Ili to planiraju u sledecem prelaznom roku ima vremana.
A fudbal kao i sve ostalu su tako srozali da gore nemoze biti bruka samo lopovluk sves se svodi na to ko ce u sta da se ugradi.
Imamo problem sa mentalitetom to se neleci preko noci znaci ocekujmo to ponovo.
Tako sad zelim da nisam u pravu i da gresim ali slaba vajda da je tako.