Sreda, 16.01.2008.

22:10

Pobeda Srbije posle maratona

Izvor: Željko Èaèija

Pobeda Srbije posle maratona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Jovan

pre 16 godina

Neuigrano, nemaštovito, malokrvno i u većem delu meča zabrinjavajuće nemotivisano. Jedina je uteha da od ovoga (valjda?!) ne može gore.Prijem je tokom celog meča bio loš, dizanje blagi užas, odbrane gotovo da nije ni bilo, a servisi pionirski-pa onda ni napad nije mogao biti bolji.
Jedina koja se solidno nosila sa svim mukama i problemima koji su zadesili našu ekipu bila je Molnarova ( i na prijemu i u napadu, a pogotovo na servisu) i svaka joj čast na igri, trudu i skromnosti.
Izmena igračica (naravno!) nije bilo, iako je bilo očigledno da su bar dve igračice iz startne postave konstantno bile u out-u, a tu pre svih mislim na Nikolićevu i Đerisilo.
„Selektor“ je ponovo mahom bio nemušt, a i u trenucima kada je nešto nerazgovetno mrmljao-bolje da je ćutao.
Najgore od svega je to što smo se žestoko pomučili protiv verovatno najlošije ekipe na ovom takmičenju (ona tesna pobeda Rumunki nad slabašnim hrvaticama od 3:2 baš i nije pokazatelj nekog kvaliteta).
Elem, siguran sam da će naše devojke već koliko danas odigrati daleko bolje i za nešto jače od sat vremena-završiti posao.Ipak krajnje neinspirativne Rumunke ne mogu biti ogledalo trenutne forme naše ekipe, a i nejake hrvatice bi kao potencijalno „topovsko meso“ danas mogle biti odličan šlagvort za obračun sa Ruskinjama.

p.s. Pre ovoga sam gledao meč POL : GER i zabrinjavajuća je činjenica koliko je ono bila kvalitetnija odbojka-razlika u klasi je nemerljiva! Ne znam kako ćemo se nositi sa tim ekipama ako se plasiramo u polufinale-a ne podignemo nivo igre.

istina

pre 16 godina

@ KI
Bolje se malo rapsitaj koji su pravi razlozi zasto Anja i Natasa ne igraju...pa ako ne razmisljas po kriterijumu koga vise volis, bice ti jasno i da ne treba da budu pozvane...lako je reci da je Nikolic kriva zbog izjave. Svaka posledica ima uzrok!!

sladja vrbas

pre 16 godina

bravo kraljice ma najbolje ste ne moze vam niko nista vi ste ponos srbije ova tekma je bila losa jer je prva a danas ce te to i dokazati protiv hrvatske ma zgazicemo ih 100 posto ivana je zakonnnnnnnnnnn voli vas sladja ma obozavam vasss

ostroški

pre 16 godina

Ovde se četo postavlja pitanja zašto ne igra Brakočević ?
Ona je korektor, igra na poziciji na kojoj igra Đerisilo, znači može igrati ili jedna ili druga.

milica

pre 16 godina

Zar stvarno mislis da Joca sa svojom mladoscu moze samo gruvanjem da igra sa onako profesionalnom Turleom.Jedva su na kraj izasle i ove nase iskusne devojke.Razlog je i skracene pripreme nema uigranosti.Svaka u svom klubu ima drugacije treninge.Hvala Bogu Joca zdrava i igrace, neka nam Bog cuva sve devojke i neka pobedjuju.Nije bitno ko igra vec je pobeda bitnija!!!

igor

pre 16 godina

Veliko bravo za odbojkasice iako smo gubili sa 0-2 nijednog trenutka nisam sumnjao da cemo pobediti. Zbog toga sam i gledao direktno nase lepotice na EUROSPORTU 2, iako je u isto vreme igrao Partizan,a ja navijam za njega. Danas ocekujem jos bolju igru i pobedu protiv Hrvatica, naravno od 3-0. A neko je gore pitao za Jovanu Brakocevic, ona je u timu ali je rezerva, sto je i normalno jer se vratila po meni juce odlicna DJERISILO. Veliki pozdrav za sve i idemo u Peking

bogi

pre 16 godina

Pocetak turnira. Dobro je videti da i drugi igraju odbojku i ulazu u nju vise od nas.Rumuni su Nasa evropska braca i sestre(sa njima jedino nikada nismo ratovali) a i Terzi nekako dodju ko rod pa je najbolje ovako 3:2. Nego nista kritike za Terzu. Ajmo bre malo kriticari, dosadno ovako. Ili cekate polufinale da se razmahnete.PS Terza Da si me poslusao i kandidovao se za predsednika usao bi u 2. krug lagano.A ti ,,nemoj , zbog Velje on mi je zemljak,,.Eto ti sad. Udarice te srce na parketu.

Ki

pre 16 godina

Svi isto pitanje, zasto ne igra Anja? To bi mozda neko od novinara mogao da pita Jelenu Nikolic koja je davala izjave po novinama da je atmosvera u reprezentaciji bolja bez Anje, Natase,... A Anja je igrala povredjena i kada je zamolila za malo odmora(prethodni turnir) sve su se nasle uvredjene i pocele da izigravaju velike zvezde i daju izjave tog tipa! A normalno da Anja nece da se pravda i povlaci po novinama - to je ispod njenog nivoa! A trener i kapiten ĆUTE!!!

Zox

pre 16 godina

Sad sam gledao snimak i video Brakocevic na kraju. Sve vreme je bila na klupi.
Mora da je povredjena ili nesto slicno, posto nemoguce da Terzic nije je ni malo pustio u igru

Иван-Ниш

pre 16 godina

Ух! Најважнија утакмица групе одмах на почетку и замало да почне паковање за повратак кући. Николић, Огњеновић, Ђерисило, очајне прва два сета. У трећем нам помогле и Румунке са грешкама у одлучујућим тренуцима. 4. и 5. сет су тек били прави.
Помало ме излуђује тајновитост око женске одбојкашке репрезентације. Прво: не играју Спасојевић и Крсмановић и нико не прича разлог томе. Друго: не игра Бракочевић, а нигде информације да ли је повређена или је нешто друго у питању.

dejan sever

pre 16 godina

Moja prognza se i ostvarila.Bez Ivane Djerisilo bi izgubili utakmicu.Djero svaka tebi castst!!Ti si bila i ostala odbojkaska carica i lider na terenu i van njega.Posle toliko neigranja da si opet najbolji poenter ekipe to mogu samo hrabri poput tebe.Jedva cekam sutra da te gledam protiv komsija.Napred Carice!!!

Milorad NS

pre 16 godina

Svaka cast devojkama, sjajan preokret; za scrku...

Hvala tv pretplati što smo utakmicu NISMO mogli da pratimo na domaćem tv kanalu, već na e2...

Anjin fan

pre 16 godina

Kakav početak godine!Prvo odbojkaši,pa jelena,zatim sinoć zvezda,pa odbojkašice,još da je partizan dobio,ali nema veze i 4 od 5 je super kad se zna da je moglo biti lako 0 od 5. Od sad,pre svakog meča,treba da piše kao napomena "da se ne preporučuje za osobe sa slabim srcem i živcima".:-)Napred lepotice u nove pobede(lošije od ovoga ne može)!

Zox

pre 16 godina

Bravo devojke,
Bledo izdanje u prva dva seta, sa losom egzekucijom u kljucnim momentima, a onda su zaigrale onako kako se to od njih ocekuje. Ni posle 2-0 za Rumunke, bio sam siguran u preokret. Mada su i Rumunke odigrale odlicno.

Djerisilo mi nedostajala. Nadam se da ce igrati sve bolje i bolje!!!! Par odlicnih servisa i poena.

Neko je pitao - sta je sa Brakocevic? Zar nije na ovom turniru? Ona je falila timu u prva dva seta. Na ranijim turnirima nas je ona odrzavala u igri svojim servisima i smecevima kada ostalim igracicama nije islo.

Jos jednom cestitke i jedva cekam naredni mec.

Goran

pre 16 godina

Bravo,devojke!!!!Uvek cemo biti uz vas,sta god da uradite!!!Nikakva politika,nijedan politicar ne moze da uradi za nasu zemlju ono sto urade vasi osmesi!!!Predstavljate nas u najlepsem izdanju.UZIVAJTE U IGRI

sve znam

pre 16 godina

Cini mi se da su nase prepotentno i dosta opusteno usle u ovaj mec misleci da ce sama njihova pojava baciti na kolena ekipu Rumunije.
Za svaku pohvalu je igra TURLEJE, devojka nam je objasnila neke stvari.
Nikolic danas ispod svog nivoa, Cebic takodje.
Izgleda ne mozemo da nosimo breme favorita, jer nas to udari u glavu, pa ne znamo vise gde bijemo i gde je levo.Ali drago mi je sto smo se izvukli i dobili za nas veoma vaznu utakmicu, koja nas fakticki vodi u polufinale, bez obzira sta uradili sa Bacuskama.

Volleyball

pre 16 godina

Dobro je, dobili smo. Samo hrabro i borbeno treba odigrati sve utakmice do kraja. Hrvatice ce biti tesko savladati ali nadajmo se najboljem.

Sergio

pre 16 godina

Ako je suditi po pocetku godine poklonici sporta u Srbiji neka se naoruzaju strpljenjem i celice zivce. Mnostvo neizvesnih meceva i za sada na srecu, pobeda. Jedino da pozelimo da se niz pobeda nastavi.

Mile

pre 16 godina

Neka, makar je pobeda. Ako se po jutru dan poznaje, devojke ce putem kojim su otisli i momci.Za verovati je da ce nas Kina videti u obe konkurencije.Bravo devojke, i samo napred.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Ne znam sta je gore. Kada sedis pred televizorom i posmatras mec ili kada svaki par sekundi okrenes live score.
Mislim da je ovo drugo gore. Pa kada pocne cuka da udara tako da te ni mis ne slusa vise i molis boga da kod sledeceg "klik"a vidis ono sto prizeljkujes !!!! I na krajuuuuuuuuuuu
3:2 za SRBIJU. Joj ljudi.... Znate i sami - NISTA LEPSE !!!
SVI U PEKING :-)

JaJaJa

pre 16 godina

Jako jako losha igra,ali najvaznije da smo pobedili.Hrvatice su izgubile obe utakmice i sutra ce sigurno biti totalno rasteretjene,ako nashe ne krenu mnogo bolje bice chupavo.Ipak bolje odigrati jedan ovakav mech sada na startu nego posle protiv jachih koji ne prashtaju.
Molnar i Veljkovic- najkonstantnije medju loshim
Nikolic- pogubljena sve do 4.seta...Terzic je sachekao da se sastavi,da nije izgubili bi utakmicu.
Djerisilo-na momente tata,ali nekonstantna,zbog nje smo pobedili.
Kapiten totalno van forme od proshlog kvalifikacionog turnira.Cebic standardno dobra na momente najbolja shto najvishe govori kako su igrale kad je libero najbolji igrach.
Maja Ognjenovic-sem 5. seta no comment.
Ja se ipak nadam da ce ih ovo malo probuditi.Ako dobijemo hrvatice nevazno je kako cemo proci protiv Rusije.... Holandija,Nemachka,Poljska..u sushtini nema tu jachi ili slabiji...eventualno izbeci Nemice jer su domacini..ako se moze...ako one uopshte prodju jer moraju da pobede Holandjanke.
P.S.Ako Terzic planira da izgura ceo turnir samo sa prvom postavom pa bolje onda da je vidio 5 kadetkinja na klupi nego ovako.

branko

pre 16 godina

Кога не уништи Јелена Јанковић, докусуриће га њена имењакиња Николић, уз помоћ осталих `царица`. После Јапана сам мислио да више не треба запомагати Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка............ Мало је фалило да се та музика обогати новим акордом и да звучи: Словачка, Румунија, Словачка, Румунија, Словачка, Румунија...На срећу, и даље остаје Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка.....

zanina

pre 16 godina

Mislim da ovaj meč ne treba previše komentirati i treba ga što prije zaboraviti, jer su naše djevojke pružile vrlo lošu igru, ali je najbitnije da su izborile pobjedu.Nadamo se da će naše igračice podići nivo igre i izboriti polufinale, finale i odlazak u Peking.Osim Brižitke Molnar koja je jedina konstantno odigrala svih 5 setova ostale igračice su imale previše uspona i padova.SRETNO.

zadovoljan svakom pobedom

pre 16 godina

ma i da su izgubile oprostili bi smo im zbog lepote. ovako je bolje.... mnoooogo! neka ovako bude i u finalu sa ruskinjama. necemo biti sitnicari zbog dva izgubljena seta. PS: promakao mi je razlog neigranja anje spasojevic. moze li neko kratko da kometarise?

Milorad NS

pre 16 godina

Svaka cast devojkama, sjajan preokret; za scrku...

Hvala tv pretplati što smo utakmicu NISMO mogli da pratimo na domaćem tv kanalu, već na e2...

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Ne znam sta je gore. Kada sedis pred televizorom i posmatras mec ili kada svaki par sekundi okrenes live score.
Mislim da je ovo drugo gore. Pa kada pocne cuka da udara tako da te ni mis ne slusa vise i molis boga da kod sledeceg "klik"a vidis ono sto prizeljkujes !!!! I na krajuuuuuuuuuuu
3:2 za SRBIJU. Joj ljudi.... Znate i sami - NISTA LEPSE !!!
SVI U PEKING :-)

branko

pre 16 godina

Кога не уништи Јелена Јанковић, докусуриће га њена имењакиња Николић, уз помоћ осталих `царица`. После Јапана сам мислио да више не треба запомагати Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка............ Мало је фалило да се та музика обогати новим акордом и да звучи: Словачка, Румунија, Словачка, Румунија, Словачка, Румунија...На срећу, и даље остаје Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка.....

Иван-Ниш

pre 16 godina

Ух! Најважнија утакмица групе одмах на почетку и замало да почне паковање за повратак кући. Николић, Огњеновић, Ђерисило, очајне прва два сета. У трећем нам помогле и Румунке са грешкама у одлучујућим тренуцима. 4. и 5. сет су тек били прави.
Помало ме излуђује тајновитост око женске одбојкашке репрезентације. Прво: не играју Спасојевић и Крсмановић и нико не прича разлог томе. Друго: не игра Бракочевић, а нигде информације да ли је повређена или је нешто друго у питању.

zadovoljan svakom pobedom

pre 16 godina

ma i da su izgubile oprostili bi smo im zbog lepote. ovako je bolje.... mnoooogo! neka ovako bude i u finalu sa ruskinjama. necemo biti sitnicari zbog dva izgubljena seta. PS: promakao mi je razlog neigranja anje spasojevic. moze li neko kratko da kometarise?

Ki

pre 16 godina

Svi isto pitanje, zasto ne igra Anja? To bi mozda neko od novinara mogao da pita Jelenu Nikolic koja je davala izjave po novinama da je atmosvera u reprezentaciji bolja bez Anje, Natase,... A Anja je igrala povredjena i kada je zamolila za malo odmora(prethodni turnir) sve su se nasle uvredjene i pocele da izigravaju velike zvezde i daju izjave tog tipa! A normalno da Anja nece da se pravda i povlaci po novinama - to je ispod njenog nivoa! A trener i kapiten ĆUTE!!!

JaJaJa

pre 16 godina

Jako jako losha igra,ali najvaznije da smo pobedili.Hrvatice su izgubile obe utakmice i sutra ce sigurno biti totalno rasteretjene,ako nashe ne krenu mnogo bolje bice chupavo.Ipak bolje odigrati jedan ovakav mech sada na startu nego posle protiv jachih koji ne prashtaju.
Molnar i Veljkovic- najkonstantnije medju loshim
Nikolic- pogubljena sve do 4.seta...Terzic je sachekao da se sastavi,da nije izgubili bi utakmicu.
Djerisilo-na momente tata,ali nekonstantna,zbog nje smo pobedili.
Kapiten totalno van forme od proshlog kvalifikacionog turnira.Cebic standardno dobra na momente najbolja shto najvishe govori kako su igrale kad je libero najbolji igrach.
Maja Ognjenovic-sem 5. seta no comment.
Ja se ipak nadam da ce ih ovo malo probuditi.Ako dobijemo hrvatice nevazno je kako cemo proci protiv Rusije.... Holandija,Nemachka,Poljska..u sushtini nema tu jachi ili slabiji...eventualno izbeci Nemice jer su domacini..ako se moze...ako one uopshte prodju jer moraju da pobede Holandjanke.
P.S.Ako Terzic planira da izgura ceo turnir samo sa prvom postavom pa bolje onda da je vidio 5 kadetkinja na klupi nego ovako.

Zox

pre 16 godina

Bravo devojke,
Bledo izdanje u prva dva seta, sa losom egzekucijom u kljucnim momentima, a onda su zaigrale onako kako se to od njih ocekuje. Ni posle 2-0 za Rumunke, bio sam siguran u preokret. Mada su i Rumunke odigrale odlicno.

Djerisilo mi nedostajala. Nadam se da ce igrati sve bolje i bolje!!!! Par odlicnih servisa i poena.

Neko je pitao - sta je sa Brakocevic? Zar nije na ovom turniru? Ona je falila timu u prva dva seta. Na ranijim turnirima nas je ona odrzavala u igri svojim servisima i smecevima kada ostalim igracicama nije islo.

Jos jednom cestitke i jedva cekam naredni mec.

dejan sever

pre 16 godina

Moja prognza se i ostvarila.Bez Ivane Djerisilo bi izgubili utakmicu.Djero svaka tebi castst!!Ti si bila i ostala odbojkaska carica i lider na terenu i van njega.Posle toliko neigranja da si opet najbolji poenter ekipe to mogu samo hrabri poput tebe.Jedva cekam sutra da te gledam protiv komsija.Napred Carice!!!

Anjin fan

pre 16 godina

Kakav početak godine!Prvo odbojkaši,pa jelena,zatim sinoć zvezda,pa odbojkašice,još da je partizan dobio,ali nema veze i 4 od 5 je super kad se zna da je moglo biti lako 0 od 5. Od sad,pre svakog meča,treba da piše kao napomena "da se ne preporučuje za osobe sa slabim srcem i živcima".:-)Napred lepotice u nove pobede(lošije od ovoga ne može)!

ostroški

pre 16 godina

Ovde se četo postavlja pitanja zašto ne igra Brakočević ?
Ona je korektor, igra na poziciji na kojoj igra Đerisilo, znači može igrati ili jedna ili druga.

Mile

pre 16 godina

Neka, makar je pobeda. Ako se po jutru dan poznaje, devojke ce putem kojim su otisli i momci.Za verovati je da ce nas Kina videti u obe konkurencije.Bravo devojke, i samo napred.

zanina

pre 16 godina

Mislim da ovaj meč ne treba previše komentirati i treba ga što prije zaboraviti, jer su naše djevojke pružile vrlo lošu igru, ali je najbitnije da su izborile pobjedu.Nadamo se da će naše igračice podići nivo igre i izboriti polufinale, finale i odlazak u Peking.Osim Brižitke Molnar koja je jedina konstantno odigrala svih 5 setova ostale igračice su imale previše uspona i padova.SRETNO.

igor

pre 16 godina

Veliko bravo za odbojkasice iako smo gubili sa 0-2 nijednog trenutka nisam sumnjao da cemo pobediti. Zbog toga sam i gledao direktno nase lepotice na EUROSPORTU 2, iako je u isto vreme igrao Partizan,a ja navijam za njega. Danas ocekujem jos bolju igru i pobedu protiv Hrvatica, naravno od 3-0. A neko je gore pitao za Jovanu Brakocevic, ona je u timu ali je rezerva, sto je i normalno jer se vratila po meni juce odlicna DJERISILO. Veliki pozdrav za sve i idemo u Peking

Sergio

pre 16 godina

Ako je suditi po pocetku godine poklonici sporta u Srbiji neka se naoruzaju strpljenjem i celice zivce. Mnostvo neizvesnih meceva i za sada na srecu, pobeda. Jedino da pozelimo da se niz pobeda nastavi.

Volleyball

pre 16 godina

Dobro je, dobili smo. Samo hrabro i borbeno treba odigrati sve utakmice do kraja. Hrvatice ce biti tesko savladati ali nadajmo se najboljem.

sve znam

pre 16 godina

Cini mi se da su nase prepotentno i dosta opusteno usle u ovaj mec misleci da ce sama njihova pojava baciti na kolena ekipu Rumunije.
Za svaku pohvalu je igra TURLEJE, devojka nam je objasnila neke stvari.
Nikolic danas ispod svog nivoa, Cebic takodje.
Izgleda ne mozemo da nosimo breme favorita, jer nas to udari u glavu, pa ne znamo vise gde bijemo i gde je levo.Ali drago mi je sto smo se izvukli i dobili za nas veoma vaznu utakmicu, koja nas fakticki vodi u polufinale, bez obzira sta uradili sa Bacuskama.

Goran

pre 16 godina

Bravo,devojke!!!!Uvek cemo biti uz vas,sta god da uradite!!!Nikakva politika,nijedan politicar ne moze da uradi za nasu zemlju ono sto urade vasi osmesi!!!Predstavljate nas u najlepsem izdanju.UZIVAJTE U IGRI

Zox

pre 16 godina

Sad sam gledao snimak i video Brakocevic na kraju. Sve vreme je bila na klupi.
Mora da je povredjena ili nesto slicno, posto nemoguce da Terzic nije je ni malo pustio u igru

Jovan

pre 16 godina

Neuigrano, nemaštovito, malokrvno i u većem delu meča zabrinjavajuće nemotivisano. Jedina je uteha da od ovoga (valjda?!) ne može gore.Prijem je tokom celog meča bio loš, dizanje blagi užas, odbrane gotovo da nije ni bilo, a servisi pionirski-pa onda ni napad nije mogao biti bolji.
Jedina koja se solidno nosila sa svim mukama i problemima koji su zadesili našu ekipu bila je Molnarova ( i na prijemu i u napadu, a pogotovo na servisu) i svaka joj čast na igri, trudu i skromnosti.
Izmena igračica (naravno!) nije bilo, iako je bilo očigledno da su bar dve igračice iz startne postave konstantno bile u out-u, a tu pre svih mislim na Nikolićevu i Đerisilo.
„Selektor“ je ponovo mahom bio nemušt, a i u trenucima kada je nešto nerazgovetno mrmljao-bolje da je ćutao.
Najgore od svega je to što smo se žestoko pomučili protiv verovatno najlošije ekipe na ovom takmičenju (ona tesna pobeda Rumunki nad slabašnim hrvaticama od 3:2 baš i nije pokazatelj nekog kvaliteta).
Elem, siguran sam da će naše devojke već koliko danas odigrati daleko bolje i za nešto jače od sat vremena-završiti posao.Ipak krajnje neinspirativne Rumunke ne mogu biti ogledalo trenutne forme naše ekipe, a i nejake hrvatice bi kao potencijalno „topovsko meso“ danas mogle biti odličan šlagvort za obračun sa Ruskinjama.

p.s. Pre ovoga sam gledao meč POL : GER i zabrinjavajuća je činjenica koliko je ono bila kvalitetnija odbojka-razlika u klasi je nemerljiva! Ne znam kako ćemo se nositi sa tim ekipama ako se plasiramo u polufinale-a ne podignemo nivo igre.

istina

pre 16 godina

@ KI
Bolje se malo rapsitaj koji su pravi razlozi zasto Anja i Natasa ne igraju...pa ako ne razmisljas po kriterijumu koga vise volis, bice ti jasno i da ne treba da budu pozvane...lako je reci da je Nikolic kriva zbog izjave. Svaka posledica ima uzrok!!

bogi

pre 16 godina

Pocetak turnira. Dobro je videti da i drugi igraju odbojku i ulazu u nju vise od nas.Rumuni su Nasa evropska braca i sestre(sa njima jedino nikada nismo ratovali) a i Terzi nekako dodju ko rod pa je najbolje ovako 3:2. Nego nista kritike za Terzu. Ajmo bre malo kriticari, dosadno ovako. Ili cekate polufinale da se razmahnete.PS Terza Da si me poslusao i kandidovao se za predsednika usao bi u 2. krug lagano.A ti ,,nemoj , zbog Velje on mi je zemljak,,.Eto ti sad. Udarice te srce na parketu.

milica

pre 16 godina

Zar stvarno mislis da Joca sa svojom mladoscu moze samo gruvanjem da igra sa onako profesionalnom Turleom.Jedva su na kraj izasle i ove nase iskusne devojke.Razlog je i skracene pripreme nema uigranosti.Svaka u svom klubu ima drugacije treninge.Hvala Bogu Joca zdrava i igrace, neka nam Bog cuva sve devojke i neka pobedjuju.Nije bitno ko igra vec je pobeda bitnija!!!

sladja vrbas

pre 16 godina

bravo kraljice ma najbolje ste ne moze vam niko nista vi ste ponos srbije ova tekma je bila losa jer je prva a danas ce te to i dokazati protiv hrvatske ma zgazicemo ih 100 posto ivana je zakonnnnnnnnnnn voli vas sladja ma obozavam vasss

zanina

pre 16 godina

Mislim da ovaj meč ne treba previše komentirati i treba ga što prije zaboraviti, jer su naše djevojke pružile vrlo lošu igru, ali je najbitnije da su izborile pobjedu.Nadamo se da će naše igračice podići nivo igre i izboriti polufinale, finale i odlazak u Peking.Osim Brižitke Molnar koja je jedina konstantno odigrala svih 5 setova ostale igračice su imale previše uspona i padova.SRETNO.

branko

pre 16 godina

Кога не уништи Јелена Јанковић, докусуриће га њена имењакиња Николић, уз помоћ осталих `царица`. После Јапана сам мислио да више не треба запомагати Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка............ Мало је фалило да се та музика обогати новим акордом и да звучи: Словачка, Румунија, Словачка, Румунија, Словачка, Румунија...На срећу, и даље остаје Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка, Словачка.....

sve znam

pre 16 godina

Cini mi se da su nase prepotentno i dosta opusteno usle u ovaj mec misleci da ce sama njihova pojava baciti na kolena ekipu Rumunije.
Za svaku pohvalu je igra TURLEJE, devojka nam je objasnila neke stvari.
Nikolic danas ispod svog nivoa, Cebic takodje.
Izgleda ne mozemo da nosimo breme favorita, jer nas to udari u glavu, pa ne znamo vise gde bijemo i gde je levo.Ali drago mi je sto smo se izvukli i dobili za nas veoma vaznu utakmicu, koja nas fakticki vodi u polufinale, bez obzira sta uradili sa Bacuskama.

zadovoljan svakom pobedom

pre 16 godina

ma i da su izgubile oprostili bi smo im zbog lepote. ovako je bolje.... mnoooogo! neka ovako bude i u finalu sa ruskinjama. necemo biti sitnicari zbog dva izgubljena seta. PS: promakao mi je razlog neigranja anje spasojevic. moze li neko kratko da kometarise?

JaJaJa

pre 16 godina

Jako jako losha igra,ali najvaznije da smo pobedili.Hrvatice su izgubile obe utakmice i sutra ce sigurno biti totalno rasteretjene,ako nashe ne krenu mnogo bolje bice chupavo.Ipak bolje odigrati jedan ovakav mech sada na startu nego posle protiv jachih koji ne prashtaju.
Molnar i Veljkovic- najkonstantnije medju loshim
Nikolic- pogubljena sve do 4.seta...Terzic je sachekao da se sastavi,da nije izgubili bi utakmicu.
Djerisilo-na momente tata,ali nekonstantna,zbog nje smo pobedili.
Kapiten totalno van forme od proshlog kvalifikacionog turnira.Cebic standardno dobra na momente najbolja shto najvishe govori kako su igrale kad je libero najbolji igrach.
Maja Ognjenovic-sem 5. seta no comment.
Ja se ipak nadam da ce ih ovo malo probuditi.Ako dobijemo hrvatice nevazno je kako cemo proci protiv Rusije.... Holandija,Nemachka,Poljska..u sushtini nema tu jachi ili slabiji...eventualno izbeci Nemice jer su domacini..ako se moze...ako one uopshte prodju jer moraju da pobede Holandjanke.
P.S.Ako Terzic planira da izgura ceo turnir samo sa prvom postavom pa bolje onda da je vidio 5 kadetkinja na klupi nego ovako.

dejan sever

pre 16 godina

Moja prognza se i ostvarila.Bez Ivane Djerisilo bi izgubili utakmicu.Djero svaka tebi castst!!Ti si bila i ostala odbojkaska carica i lider na terenu i van njega.Posle toliko neigranja da si opet najbolji poenter ekipe to mogu samo hrabri poput tebe.Jedva cekam sutra da te gledam protiv komsija.Napred Carice!!!

Ki

pre 16 godina

Svi isto pitanje, zasto ne igra Anja? To bi mozda neko od novinara mogao da pita Jelenu Nikolic koja je davala izjave po novinama da je atmosvera u reprezentaciji bolja bez Anje, Natase,... A Anja je igrala povredjena i kada je zamolila za malo odmora(prethodni turnir) sve su se nasle uvredjene i pocele da izigravaju velike zvezde i daju izjave tog tipa! A normalno da Anja nece da se pravda i povlaci po novinama - to je ispod njenog nivoa! A trener i kapiten ĆUTE!!!

milica

pre 16 godina

Zar stvarno mislis da Joca sa svojom mladoscu moze samo gruvanjem da igra sa onako profesionalnom Turleom.Jedva su na kraj izasle i ove nase iskusne devojke.Razlog je i skracene pripreme nema uigranosti.Svaka u svom klubu ima drugacije treninge.Hvala Bogu Joca zdrava i igrace, neka nam Bog cuva sve devojke i neka pobedjuju.Nije bitno ko igra vec je pobeda bitnija!!!

ostroški

pre 16 godina

Ovde se četo postavlja pitanja zašto ne igra Brakočević ?
Ona je korektor, igra na poziciji na kojoj igra Đerisilo, znači može igrati ili jedna ili druga.

istina

pre 16 godina

@ KI
Bolje se malo rapsitaj koji su pravi razlozi zasto Anja i Natasa ne igraju...pa ako ne razmisljas po kriterijumu koga vise volis, bice ti jasno i da ne treba da budu pozvane...lako je reci da je Nikolic kriva zbog izjave. Svaka posledica ima uzrok!!

Mile

pre 16 godina

Neka, makar je pobeda. Ako se po jutru dan poznaje, devojke ce putem kojim su otisli i momci.Za verovati je da ce nas Kina videti u obe konkurencije.Bravo devojke, i samo napred.

posmatrac iz daleka

pre 16 godina

Ne znam sta je gore. Kada sedis pred televizorom i posmatras mec ili kada svaki par sekundi okrenes live score.
Mislim da je ovo drugo gore. Pa kada pocne cuka da udara tako da te ni mis ne slusa vise i molis boga da kod sledeceg "klik"a vidis ono sto prizeljkujes !!!! I na krajuuuuuuuuuuu
3:2 za SRBIJU. Joj ljudi.... Znate i sami - NISTA LEPSE !!!
SVI U PEKING :-)

Sergio

pre 16 godina

Ako je suditi po pocetku godine poklonici sporta u Srbiji neka se naoruzaju strpljenjem i celice zivce. Mnostvo neizvesnih meceva i za sada na srecu, pobeda. Jedino da pozelimo da se niz pobeda nastavi.

Volleyball

pre 16 godina

Dobro je, dobili smo. Samo hrabro i borbeno treba odigrati sve utakmice do kraja. Hrvatice ce biti tesko savladati ali nadajmo se najboljem.

Goran

pre 16 godina

Bravo,devojke!!!!Uvek cemo biti uz vas,sta god da uradite!!!Nikakva politika,nijedan politicar ne moze da uradi za nasu zemlju ono sto urade vasi osmesi!!!Predstavljate nas u najlepsem izdanju.UZIVAJTE U IGRI

Anjin fan

pre 16 godina

Kakav početak godine!Prvo odbojkaši,pa jelena,zatim sinoć zvezda,pa odbojkašice,još da je partizan dobio,ali nema veze i 4 od 5 je super kad se zna da je moglo biti lako 0 od 5. Od sad,pre svakog meča,treba da piše kao napomena "da se ne preporučuje za osobe sa slabim srcem i živcima".:-)Napred lepotice u nove pobede(lošije od ovoga ne može)!

Milorad NS

pre 16 godina

Svaka cast devojkama, sjajan preokret; za scrku...

Hvala tv pretplati što smo utakmicu NISMO mogli da pratimo na domaćem tv kanalu, već na e2...

Zox

pre 16 godina

Bravo devojke,
Bledo izdanje u prva dva seta, sa losom egzekucijom u kljucnim momentima, a onda su zaigrale onako kako se to od njih ocekuje. Ni posle 2-0 za Rumunke, bio sam siguran u preokret. Mada su i Rumunke odigrale odlicno.

Djerisilo mi nedostajala. Nadam se da ce igrati sve bolje i bolje!!!! Par odlicnih servisa i poena.

Neko je pitao - sta je sa Brakocevic? Zar nije na ovom turniru? Ona je falila timu u prva dva seta. Na ranijim turnirima nas je ona odrzavala u igri svojim servisima i smecevima kada ostalim igracicama nije islo.

Jos jednom cestitke i jedva cekam naredni mec.

Иван-Ниш

pre 16 godina

Ух! Најважнија утакмица групе одмах на почетку и замало да почне паковање за повратак кући. Николић, Огњеновић, Ђерисило, очајне прва два сета. У трећем нам помогле и Румунке са грешкама у одлучујућим тренуцима. 4. и 5. сет су тек били прави.
Помало ме излуђује тајновитост око женске одбојкашке репрезентације. Прво: не играју Спасојевић и Крсмановић и нико не прича разлог томе. Друго: не игра Бракочевић, а нигде информације да ли је повређена или је нешто друго у питању.

Zox

pre 16 godina

Sad sam gledao snimak i video Brakocevic na kraju. Sve vreme je bila na klupi.
Mora da je povredjena ili nesto slicno, posto nemoguce da Terzic nije je ni malo pustio u igru

bogi

pre 16 godina

Pocetak turnira. Dobro je videti da i drugi igraju odbojku i ulazu u nju vise od nas.Rumuni su Nasa evropska braca i sestre(sa njima jedino nikada nismo ratovali) a i Terzi nekako dodju ko rod pa je najbolje ovako 3:2. Nego nista kritike za Terzu. Ajmo bre malo kriticari, dosadno ovako. Ili cekate polufinale da se razmahnete.PS Terza Da si me poslusao i kandidovao se za predsednika usao bi u 2. krug lagano.A ti ,,nemoj , zbog Velje on mi je zemljak,,.Eto ti sad. Udarice te srce na parketu.

igor

pre 16 godina

Veliko bravo za odbojkasice iako smo gubili sa 0-2 nijednog trenutka nisam sumnjao da cemo pobediti. Zbog toga sam i gledao direktno nase lepotice na EUROSPORTU 2, iako je u isto vreme igrao Partizan,a ja navijam za njega. Danas ocekujem jos bolju igru i pobedu protiv Hrvatica, naravno od 3-0. A neko je gore pitao za Jovanu Brakocevic, ona je u timu ali je rezerva, sto je i normalno jer se vratila po meni juce odlicna DJERISILO. Veliki pozdrav za sve i idemo u Peking

sladja vrbas

pre 16 godina

bravo kraljice ma najbolje ste ne moze vam niko nista vi ste ponos srbije ova tekma je bila losa jer je prva a danas ce te to i dokazati protiv hrvatske ma zgazicemo ih 100 posto ivana je zakonnnnnnnnnnn voli vas sladja ma obozavam vasss

Jovan

pre 16 godina

Neuigrano, nemaštovito, malokrvno i u većem delu meča zabrinjavajuće nemotivisano. Jedina je uteha da od ovoga (valjda?!) ne može gore.Prijem je tokom celog meča bio loš, dizanje blagi užas, odbrane gotovo da nije ni bilo, a servisi pionirski-pa onda ni napad nije mogao biti bolji.
Jedina koja se solidno nosila sa svim mukama i problemima koji su zadesili našu ekipu bila je Molnarova ( i na prijemu i u napadu, a pogotovo na servisu) i svaka joj čast na igri, trudu i skromnosti.
Izmena igračica (naravno!) nije bilo, iako je bilo očigledno da su bar dve igračice iz startne postave konstantno bile u out-u, a tu pre svih mislim na Nikolićevu i Đerisilo.
„Selektor“ je ponovo mahom bio nemušt, a i u trenucima kada je nešto nerazgovetno mrmljao-bolje da je ćutao.
Najgore od svega je to što smo se žestoko pomučili protiv verovatno najlošije ekipe na ovom takmičenju (ona tesna pobeda Rumunki nad slabašnim hrvaticama od 3:2 baš i nije pokazatelj nekog kvaliteta).
Elem, siguran sam da će naše devojke već koliko danas odigrati daleko bolje i za nešto jače od sat vremena-završiti posao.Ipak krajnje neinspirativne Rumunke ne mogu biti ogledalo trenutne forme naše ekipe, a i nejake hrvatice bi kao potencijalno „topovsko meso“ danas mogle biti odličan šlagvort za obračun sa Ruskinjama.

p.s. Pre ovoga sam gledao meč POL : GER i zabrinjavajuća je činjenica koliko je ono bila kvalitetnija odbojka-razlika u klasi je nemerljiva! Ne znam kako ćemo se nositi sa tim ekipama ako se plasiramo u polufinale-a ne podignemo nivo igre.