Ponedeljak, 24.12.2007.

11:57

Terzić saopštio spisak za Hale

Izvor: B92

Terziæ saopštio spisak za Hale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

tashica

pre 15 godina

Ko sve igra za reprezentaciju???Guraju se mamine i tatine devojcice od po15 godina,a ne igraju pravi i iskusni igraci kao sto je AnJa!!!!!!ANJA NAJBOLJA SI!!!!!!!

delija

pre 16 godina

Realni, u potpunosti se slazem sa tobom kao i sa Brankom.Tuzno, ruzno i zalosno!!!Gledao sam na SPORT KLUBU prenos iz Bazela uzivao sam u igiri Djere i Anje kao i ostalih srpkinja.Pitam se i nemam odogovra zasto u rep.nema devojaka koje su najbolje.Pored DJere koja se odazvla nije i ANJa, Marina, Sladja, i NAtasa????Zato sto sa nama vladaju djavoli a ne Andjeli!!!!Cudno ali istinito!!!

realno

pre 16 godina

mora se pročistiti sav šljam iz odbojke da nebi prošli kao košarkaši. od rukovodstva pa preko struke i sudija do igrača.ZA BOLJE SUTRA

dejan

pre 16 godina

Branko,Rado citam Vase komentare zato sto su realni.Tacno je da je ruzno i tuzno,naglasi cu ponovo izjava Jelene Nikolic u Zurnalu u novembru og.da ce bez Anj, Djere i Natase obezbediti OI.Slag na tortu je dodala kapiten Citakovic takodje u Zurnalu izjavom da im treba dva do tri pojacanja.Zato nije izjavila:* kada se vrate Anja, Djera i Natasa bicemo komletni kao na SP* Steta za ovu ekipu.

ogorchena

pre 16 godina

zar nije bilo mesta za najperspektivnijeg i trenutno najboljeg libera u nashoj zemlji,ninu rosic?!

bruka i sramotaaaaaa!!!!!!!!!

saint

pre 16 godina

@branko

Naravno da to treba da shvatite kao kompliment i da treba i dalje da pisete, jer se jedino ovde moze cuti drugacije misljenje, a Vi ga jakjo lepo formulisete. A to razne 2.,3. i 4. pomocne trenere i kvazi novinare najvise nervira, pa se ovde javljaju sa smesnim komentarima.

A evo i argumentacije, na zvanicnom sajtu cev-a (www.cew.lu) pogledajte individualnu statistiku u Indesit ligi sampiona za zene. Obratite opaznju koja imena su medju prvih 25 u gotovo svim kategorijama.

A onda se svi koji to zelite i malo zamislite. Svi kukamo kako treba da u drzavi u kojoj zivimo napreduju i uspevaju najbolji a onda zdusno podrzavamo krsenje toga.

delija

pre 16 godina

Cld, U potpunosti je u pravu.Ako se secamo pisanja u Zurnalu letos pred odlazak na EP kako su se poneli sa Djerom.Kritika eto sada je bas morala da se operise itd.Pa sa Anjom i Natasom pred odlazak na SK iste stvari.Znaci da se o nasim igracicama nevodi racuna tj. njihovom osiguranju.Zasto ih pljuvati ako se ne odazovu.Dosta su one promovisale Srbiju, a sta smo ucinili mi???Nista samo ih napadali.Svaka cast forumasima koji kazu da *RIBA SMRDI OD GLAVE*..Sigurno postoi razlog sto se Anja i Natasa nisu odazvale.Opet kazem Hvala ti Djero da si se vratila!!!!

svm

pre 16 godina

Mislite da Terza nece povesti na OI (ako se kvalifikujemo) Maju Simanic kako god ova bude igrala u tom trenutku??? Mnogo su vremena proveli zajedno u klubovima i repki i cisto sumnjam da ce Simanicku lishiti olimpijskih igara... Ici ce ona 100% jer se predugo poznaju. A to sto ce Antonijevic i Zivkovic gledati na tv-u koga briga. E jedino briga nekog novog selektora koji ce doci na Terzino mesto jer Simanic nema kredita ni kodkoga a pogotovo ne kod Zakoca, Kovacica itd...

branko

pre 16 godina

@cld
У мојој реченици (која се, видим и цитира) да је све то ружно, тужно, неозбиљно, неодговорно и да с то односи се на свакога ко је овоме допринео, ма ко то био, садржи се све то што сте и ви написали.Дакле, нас двоје се у много чему слажемо.Ја лично се нипошто нећу сврстати на било чију страну јер сам убеђен да је управо то, СВРСТАВАЊЕ, СТВАРАЊЕ АНТАГОНИСТИЧКИХ БЛОКОВА, можда главна препрека да се проблем реши а решење проблема за мене није победа било које стране. За мене је решење да сваку репрезентацију Србије чине најбољи играчи/играчице и да је води најбољи тренер и да су они у међусобно коректним односима. Апсолутно ми је свеједно да ли се они презивају Терзић, Николић, Читаковић, Спасојевић, Молнар или било како другои итд.

cld

pre 16 godina

Branko, donekle ste upravu, ali samo donekle, a evo i zasto.

Ne moze neko da radi takve stvari ako mu to neko koje jaci od njega nije dozvolio, tako i ovde, teranje inata izmedju jednih i drugih ce dovesti do toga da ova generacija nece napraviti ni priblizno sto je mogla, a zasto???

Da li treba kriviti devojke, ja sam misljenja da ne treba, te devojke igraju za reprezentaciju bez ikakve nadoknade i ne daj boze da se povrede i da ne mogu da nastave dalje sa karijerom sta onda, nas savez ni ne razmislja da te devojke treba da budu osigurane u takvim situacijama. Druge zemlje, savezi praktikuju to, sto je i normalno, a nas ne.

Zasto je to tako???

Lako je izadji pred medije i reci kako je najuspesniji savez i kako su ovo ili ono, a da li je sve bas tako???

Mislite malo i o tome!!!

Riba uvek smrdi od glave.

delija

pre 16 godina

*Ti sto sve znas*majke ti u kom klubu igra Djera?Ona se odazvala, a Anu je Terzic skinuo sa spiska.Sto je Branko vec na nekom ranijem forum rekao:Ovo je tuzno, ruzno i neodgovorno, za sve one koji su doprineli da do ovoga dodje.Rasturila se ekipa koja je imala talenta da na OI uzme medalju.Ovako daj Boze da se kvalifikuju uz duzno postovanje svih!!Tandem Djerisilo-Spasojevic, haraju vec Evropom sa Volerom.A mi?????

branko

pre 16 godina

@Ivana GM
Мада не знам тачно зашто сам `прозван`, то сам схватио као комплимент, тј као знак да се моји текстови читају и уважавају.Грешим ли ?
На ову тему сам написао већ низ текстова и бавим се њоме од дана кад су пали први откази.У свим тим текстовима апелујем да се смире страсти и да се поврати поверење унутар репрезентације. Пошто се то, нажалост, није десило, остаје ми само да поновим оно што сам већ рекао : Све је то ружно, тужно, неозбиљно, неодговорно. Односи се на свакога ко је овоме допринео, ма ко то био. Не знам ко је колико крив, али верујем да се никако сва кривица не може превалити на једну, било коју страну.

sve znam

pre 16 godina

Pa sto izbaci ANU ANTONIJEVIC?????
ona je buducnost srpske odbojke!!! Slazem se da je odlican potez pozvati BOJANU ZIVKOVIC da se malo adaptira na reprezentaciju, jer ce joj tu biti i mesto u narednom periodu, ali zato se treba odreci usluga "iskusne" Maje Simanic, koja nam uopste ne treba. Devojka ne ulazi, a i kad udje-nista. time nista ne dobija.
ANA ANTONIJEVIC-sta nema mesta samo zato sto je u Voleru, naravno sa Anjom i Natasom???
think about it...

zoran11

pre 16 godina

Bez obzira sto je Anja dobra igracica moraju da se znaju kakva su pravila prilikom igranja za reprezentaciju.
Ne moze to "hocu necu"!
Ja licno mislim da je Rankovic bolja od Krsmanovic, koliko sam video nema ni nje na spisku.

delija

pre 16 godina

*Ti sto tvoje ime nije bitno* samo da ti kazem da ni tvoje misljenje nije bitno!!Dosta vode Dunavom i Savom ce proteci, kada ce Joca biti ravna Djeri!!!Shvati jedna je Ivana Djerisilo!!!Svaka cast Joci !!Zivi bili pa videli koce biti prva postava u Haleu. Svaka tebi cas Djero odazvala si jer ove ne uradise nista na SK.A mi cemo da pljuvamo po tebi kao da nikada nista nisi uradila.Brzo smo zaboravili tvoje titule u Zvezdi i tvoj smeceve na SP.Pa bila si najbolji poenter Srbije na SP i donosila kljucne poene koji su krcili put do bronzane medalje.

srpkinja

pre 16 godina

@ MojeImeNijeBitno
Djera je jaca igracica od Jovane,pa moze da prica ko sta hoce...Sigurna sam da ce ona igrati u prvom sastavu, kao i pre njenih brojnih povreda..Jedna je Ivana Djerisilo!!!

Ki

pre 16 godina

@only serbia
zaboravljas da je Anja na evropsko otisla povredjena, u dogovoru sa trenerom i ostalim igracicama! Posle toga trazi odmor, i svi je proglasavaju za izdajnika, nekoga ko nije patriota.... SRAMOTA

delija

pre 16 godina

E pa vidis ta Jelena Nikolic, je dirala dve najbolje nase odbojkasice i u Zvezdi i u reprezentaciji.Ona je licno uticala da se Anja i Natasa, ne odazovu jer se odrekla *carstva i drugarstva*, a one nisu nje kada je bila losa u Zagrebu, zna to ona dobro!!!

milos

pre 16 godina

Slavko, Cudim sto ne rece da se Anja rodila kao veliki sportista.Naravno da je Terza od nje stvorio veliku Anju i ona mu je vratila tako odbila reprezentaciju.Nece Terza da je moli i u pravu je..

Dule car

pre 16 godina

Steta sto cela ekipa nije na okupu!!!Ali sta cemo!!!Podrzite ove devojke koje su tu,da odemo u Peking a tamo cemo sigiran sam biti kompletni i osvojiti jednu od medalja!!!Ako bude dovoljno srece mislim da ni zlato nije daleko!!!Ako samo pod uslovom da prestane svadja medju devojkama ako je uopste ima!!!Napred Srbija!!!!!

tea

pre 16 godina

lako je terzicu bilo da ostvari dobar rezultat kada je imao sjajne igracice i u zvezdi i u reprezentaciji..da je na njegovo mesto u zvezdi dosao bilo ko (ljuba galogaza, ratko pavlicevic, branko kovacevic itd..)ostvario bi iste rezultate ko i terzic,ako ne i bolje jer nisu kao terza..
i nikako se ne slazem da je terza napravio igrace od njih,vec je on samo igrom slucaja bio tu,,,anja i djera su najvise napredovale posle odigranih sezona u italiji,i posle tih sezona smo uzeli medalju na SP i EP, a ne pre toga... mislite o tome na drugaciji nacin

odbojkas

pre 16 godina

ma Stefana Veljkovic je lepota za sebe.Ta devojka tako lepo izgleda.A jos sto igra...Najbolji bloker svetskog kupa na debitantskom takmicenju.Svaka cast!
PS Vratite Anju Spasojevic u reprezentaciju

Serbian_Carica

pre 16 godina

@ Dr
Nije u pitanju povreda kod Anje niti kod Natase..one su u odlicnoj formi,kao sto sam videla pre 4 dana kada su odigrale mec za Volero Zürich..Jako dobro igraju,i u super su formi..steta sto ih Terza nije pozvao...nadam se da cemo uspeti samo sa jednim ojacanjem, Ivana Djerisilom...Sve najbolje devojke!!

marjan

pre 16 godina

Zasto toliko kukati za Anjom i Natasom.Pa devojke su same otkazale reprezentaciju.Ne treba ih moliti, treba podrzati ove devojke koje su se odazvale.Niko nije ne zamenjiljiv pa ni njih dve.Njihova je volja to sto nisu na spisku. Neko rece na EP su se popele na tron, slikanje, snimanje medaljica, i onda NECU. E pa ne moze to tako!!!

SLAVKO

pre 16 godina

Ajd neka mi neko objasni kako je to Terzic stvorio Anju. Anja je vrhunski sportista koja je retko radja i nju ne moze niko da stvori ona se jednostavno rodi. Prava sampionka.
Najveca je glupost tvrditi da je nekog izrazito vrhunskog sportistu stvorio neki trener.

tamara

pre 16 godina

Djero, neka ti je Srecna 2008.godina.Jedva cekam da te gledam na TV ekranima.Nekako si mnogo nedostajala Djeroooo!!! Jedna je Ivana Djerisilo!!!!

only serbia

pre 16 godina

Slabo vi poznajete odbojku. Jovana i Jeka su mnogo bolje opcije od Anje Spasojevic. To se videlo na proslom sampionatu evrope gde je Anja igrala samo zbog imena, ocigledno je bilo da je dosta slabija i od Jelene i od Joke.

trener..

pre 16 godina

@ bivsi trener
Znam ja da su obe one ponikle u Zvezdi.Zato i tvrdim da nije bilo njih nikada on ne bi isplivao na trenerskoj sceni i igrao tako vaznu ulogu.
Ne moze on da stvori nikog.Nemas osnovna znanja o sportu.Anja Spasojevic se rodila kao takva,ima sjajnu odbojkasku fizicku konstituciju i iz tih razloga je odlicna odbojkasica,nemoj to da pripisujes Terzicu.Kakve on ima veze sa njenim sjajnim fizickim konstitucijama.Da je bio Zakoc il neki drugi trener sigurno bi opet uspela tako da nemoj komentarisati ono za sta nisi strucan.

olimpiac

pre 16 godina

Terzic poput Caslava Dincica(trenera rukometasica Srbije), ko se jednom ne odazove taj je zavrsio, ne podrzavam takvu odluku, ali ne zaboravimo Terzic ima rezultate, gde je bila reprezentacija dok je on nije preuzeo?
On je stvorio Anju, a Anja njega, da li ce se zakopati ratne sekire u korist Srbije videcemo...

bivsi trener

pre 16 godina

"treneru"
danas sam procitao neverovatnu,tvoju,misao da su igraci ( Djerisilo i Spasojevic) stvorili njega kao trenera. Sigurno ti "treneru" nije poznato da su one kao klinke pocele da treniraju kod njega,a Spasojevicka je igrala na poziciji srednjeg blokera,dok joj Terzic nije pronasao pravo mesto u timu.On je stvorio njih i zato mu tako vracaju....

dejan

pre 16 godina

Razdor u ekipu gde je vladalo drugarstvo i carstvo unela je Jelena Nikolic.Izjavom u novebru u Zurnalu da ce (bas ovih 12 devojaka obezbediti OI koje su igrale SK).U tom trenutku nisu bile u Japanu, Djera koja je bila oprisana, Anja i Natasa koje nisu bile u formi.To je sve iz Zurnala.E pa ljudi ako te odbace saigracice da bi one isplivale na povrsinu zbog velikog broja dobijenih lopti-narvno nema dva smecera pored nje, logicno je da su ove devojke odbile reprezentaciju.Divim se Ivani Djerisilo iskreno da se odazvala...Jelena da se javno izvine ovim devojkama jer su one upravo doprinele mnogo da se nadju tu gde jesu!!!Na Tronu!!!Terzic nije demantovao njenu izjavu, sto nije u redu.Nije Jelena Nikolic selektor.Zao mi je ekipe koja je bila na putu da osvoji na OI medalju.

jasna

pre 16 godina

Nama niko ne moze udovoljiti!!!Kada je Djera operisala rame u junu, tada smo je svi pljuvali sto ne ide na EP.Sada kada se devojka odazvala reprezentaciji opet pocinju iste stvari.Ljudi zar to nije strasno???Zaboravili smo njene smeceve na SP i to vrlo brzo.Djero bitno je da si se odazvala.JEDNA JE IVANA DJERISILO!!Idemo Djero u Peking.

nemanja

pre 16 godina

Joco,bas pretera sto se tice Djere.To je devojka izjavila 10.Dec.07 dok je 20.Dec.07 odigrala celu utakmicu u Ankari sa svojim sjajnim ucinkom.Ocito ne citas Zurnal, pa Vam nisu poznate novije vesti.Hvala Bogu da se Djera oporavlja na veliku radost nas koji je volimo, ili bolje receno na Vasu zalost koji je ne volite.Naime, svi zaboravljamo da su u Novembru Anja, i Natasa otkazale reprezentaciju!!!!Sta sad koga nema bez njega se moze!!!Mozda su i sada to isto uradile???? Mozda ce mo i bez njih sjanih stici do Pekinga.Molim se Bogu!!

joca

pre 16 godina

"10.decembar 2007. posle ovih par dana mirovanja,osecam se dosta bolje.Otok je poceo da spada i mogu da se oslanjam na nogu,ali ne bas svom snagom.Polako mogu i da savijam nogu tako da se nadam da ce sad oporavak ici brze jer najtezih par dana je proslo".

Ovo je informacija sa Djerinog zvanicnog sajta! A trener izbacuje Anju!

Mozda je to ona "dajte mu kanap on ce sam...."

joca

pre 16 godina

"10.decembar 2007. posle ovih par dana mirovanja,osecam se dosta bolje.Otok je poceo da spada i mogu da se oslanjam na nogu,ali ne bas svom snagom.Polako mogu i da savijam nogu tako da se nadam da ce sad oporavak ici brze jer najtezih par dana je proslo".

Ovo je informacija sa Djerinog zvanicnog sajta! A trener izbacuje Anju!

Mozda je to ona "dajte mu kanap on ce sam...."

realno

pre 16 godina

Ajmo SRBI krenit sa pljuvanjem igračica i trenera , a niko ne shvata da selektor ništa i nikoga ne precrtava bez predhodnog odobrenja - smrdi odozgo. To što se igračice svađaju to je stara srpska boljka dok su bile anonimusi sve je bilo u redu , sad kad su ušle u lovu i postale slavne počele su da se kolju!

Serbian_Carica

pre 16 godina

Terza je u dogovoru sa Anjom i Natasom odlucio da za sada nema mogucnosti za njihov povratak u reprezentaciju..
Ako odemo u Peking,sto se iskreno nadam..onda bi bilo bezmisleno da odemo bez Anje i Natase...Jedna je Anja Spasojevic!!!

trener...

pre 16 godina

Znam ja sta je sa Anjom Spasojevicevom.
Doticna je dobila sut-kartu kao i moge druge pre nje,a ako hoce da igra na narednim takmicenjima morace da obavi specijalne razgovore sa trenerom.sad sta se podrazumeva pod tim specijalnim razgovorima zna samo Terzic.
Sta je tu je bez nje se naravno moze,ali to isto vazi i za doticnog selektora Terzica kome kao da je neko zavestao trenersku klupu pa mu ne moze niko nista ni da ga smeni niti upozori na to da njegova samovolja moze skupo da kosta reprezentaciju srbije...iako je bas ta Anja Spasojevic najzasluznija za to sto je on postao poznati trener.Da nije bilo nje i Djere cime bi taj covek uopste skrenuo paznju na sebe?
Inace vec se on pre odrekao isto tako dobrih bivsih igracica Jedinstva iz Uzica Vesne Tomasevic i Sanje Starovic ,a evo sada je poceo i sa Spasojevicevom nasom najboljom igracicom i time vec poceo da stvara razdor u ekipi.
Trebalo bi ga smeniti,ali nema ko ,ljudi iz saveza nemaju ni malo samokritike u svojim nastupima,vec jedino reci hvale naravno sami za sebe.

trener...

pre 16 godina

Znam ja sta je sa Anjom Spasojevicevom.
Doticna je dobila sut-kartu kao i moge druge pre nje,a ako hoce da igra na narednim takmicenjima morace da obavi specijalne razgovore sa trenerom.sad sta se podrazumeva pod tim specijalnim razgovorima zna samo Terzic.
Sta je tu je bez nje se naravno moze,ali to isto vazi i za doticnog selektora Terzica kome kao da je neko zavestao trenersku klupu pa mu ne moze niko nista ni da ga smeni niti upozori na to da njegova samovolja moze skupo da kosta reprezentaciju srbije...iako je bas ta Anja Spasojevic najzasluznija za to sto je on postao poznati trener.Da nije bilo nje i Djere cime bi taj covek uopste skrenuo paznju na sebe?
Inace vec se on pre odrekao isto tako dobrih bivsih igracica Jedinstva iz Uzica Vesne Tomasevic i Sanje Starovic ,a evo sada je poceo i sa Spasojevicevom nasom najboljom igracicom i time vec poceo da stvara razdor u ekipi.
Trebalo bi ga smeniti,ali nema ko ,ljudi iz saveza nemaju ni malo samokritike u svojim nastupima,vec jedino reci hvale naravno sami za sebe.

Serbian_Carica

pre 16 godina

Terza je u dogovoru sa Anjom i Natasom odlucio da za sada nema mogucnosti za njihov povratak u reprezentaciju..
Ako odemo u Peking,sto se iskreno nadam..onda bi bilo bezmisleno da odemo bez Anje i Natase...Jedna je Anja Spasojevic!!!

jasna

pre 16 godina

Nama niko ne moze udovoljiti!!!Kada je Djera operisala rame u junu, tada smo je svi pljuvali sto ne ide na EP.Sada kada se devojka odazvala reprezentaciji opet pocinju iste stvari.Ljudi zar to nije strasno???Zaboravili smo njene smeceve na SP i to vrlo brzo.Djero bitno je da si se odazvala.JEDNA JE IVANA DJERISILO!!Idemo Djero u Peking.

nemanja

pre 16 godina

Joco,bas pretera sto se tice Djere.To je devojka izjavila 10.Dec.07 dok je 20.Dec.07 odigrala celu utakmicu u Ankari sa svojim sjajnim ucinkom.Ocito ne citas Zurnal, pa Vam nisu poznate novije vesti.Hvala Bogu da se Djera oporavlja na veliku radost nas koji je volimo, ili bolje receno na Vasu zalost koji je ne volite.Naime, svi zaboravljamo da su u Novembru Anja, i Natasa otkazale reprezentaciju!!!!Sta sad koga nema bez njega se moze!!!Mozda su i sada to isto uradile???? Mozda ce mo i bez njih sjanih stici do Pekinga.Molim se Bogu!!

dejan

pre 16 godina

Razdor u ekipu gde je vladalo drugarstvo i carstvo unela je Jelena Nikolic.Izjavom u novebru u Zurnalu da ce (bas ovih 12 devojaka obezbediti OI koje su igrale SK).U tom trenutku nisu bile u Japanu, Djera koja je bila oprisana, Anja i Natasa koje nisu bile u formi.To je sve iz Zurnala.E pa ljudi ako te odbace saigracice da bi one isplivale na povrsinu zbog velikog broja dobijenih lopti-narvno nema dva smecera pored nje, logicno je da su ove devojke odbile reprezentaciju.Divim se Ivani Djerisilo iskreno da se odazvala...Jelena da se javno izvine ovim devojkama jer su one upravo doprinele mnogo da se nadju tu gde jesu!!!Na Tronu!!!Terzic nije demantovao njenu izjavu, sto nije u redu.Nije Jelena Nikolic selektor.Zao mi je ekipe koja je bila na putu da osvoji na OI medalju.

olimpiac

pre 16 godina

Terzic poput Caslava Dincica(trenera rukometasica Srbije), ko se jednom ne odazove taj je zavrsio, ne podrzavam takvu odluku, ali ne zaboravimo Terzic ima rezultate, gde je bila reprezentacija dok je on nije preuzeo?
On je stvorio Anju, a Anja njega, da li ce se zakopati ratne sekire u korist Srbije videcemo...

only serbia

pre 16 godina

Slabo vi poznajete odbojku. Jovana i Jeka su mnogo bolje opcije od Anje Spasojevic. To se videlo na proslom sampionatu evrope gde je Anja igrala samo zbog imena, ocigledno je bilo da je dosta slabija i od Jelene i od Joke.

tamara

pre 16 godina

Djero, neka ti je Srecna 2008.godina.Jedva cekam da te gledam na TV ekranima.Nekako si mnogo nedostajala Djeroooo!!! Jedna je Ivana Djerisilo!!!!

marjan

pre 16 godina

Zasto toliko kukati za Anjom i Natasom.Pa devojke su same otkazale reprezentaciju.Ne treba ih moliti, treba podrzati ove devojke koje su se odazvale.Niko nije ne zamenjiljiv pa ni njih dve.Njihova je volja to sto nisu na spisku. Neko rece na EP su se popele na tron, slikanje, snimanje medaljica, i onda NECU. E pa ne moze to tako!!!

milos

pre 16 godina

Slavko, Cudim sto ne rece da se Anja rodila kao veliki sportista.Naravno da je Terza od nje stvorio veliku Anju i ona mu je vratila tako odbila reprezentaciju.Nece Terza da je moli i u pravu je..

delija

pre 16 godina

E pa vidis ta Jelena Nikolic, je dirala dve najbolje nase odbojkasice i u Zvezdi i u reprezentaciji.Ona je licno uticala da se Anja i Natasa, ne odazovu jer se odrekla *carstva i drugarstva*, a one nisu nje kada je bila losa u Zagrebu, zna to ona dobro!!!

bivsi trener

pre 16 godina

"treneru"
danas sam procitao neverovatnu,tvoju,misao da su igraci ( Djerisilo i Spasojevic) stvorili njega kao trenera. Sigurno ti "treneru" nije poznato da su one kao klinke pocele da treniraju kod njega,a Spasojevicka je igrala na poziciji srednjeg blokera,dok joj Terzic nije pronasao pravo mesto u timu.On je stvorio njih i zato mu tako vracaju....

tea

pre 16 godina

lako je terzicu bilo da ostvari dobar rezultat kada je imao sjajne igracice i u zvezdi i u reprezentaciji..da je na njegovo mesto u zvezdi dosao bilo ko (ljuba galogaza, ratko pavlicevic, branko kovacevic itd..)ostvario bi iste rezultate ko i terzic,ako ne i bolje jer nisu kao terza..
i nikako se ne slazem da je terza napravio igrace od njih,vec je on samo igrom slucaja bio tu,,,anja i djera su najvise napredovale posle odigranih sezona u italiji,i posle tih sezona smo uzeli medalju na SP i EP, a ne pre toga... mislite o tome na drugaciji nacin

cld

pre 16 godina

Branko, donekle ste upravu, ali samo donekle, a evo i zasto.

Ne moze neko da radi takve stvari ako mu to neko koje jaci od njega nije dozvolio, tako i ovde, teranje inata izmedju jednih i drugih ce dovesti do toga da ova generacija nece napraviti ni priblizno sto je mogla, a zasto???

Da li treba kriviti devojke, ja sam misljenja da ne treba, te devojke igraju za reprezentaciju bez ikakve nadoknade i ne daj boze da se povrede i da ne mogu da nastave dalje sa karijerom sta onda, nas savez ni ne razmislja da te devojke treba da budu osigurane u takvim situacijama. Druge zemlje, savezi praktikuju to, sto je i normalno, a nas ne.

Zasto je to tako???

Lako je izadji pred medije i reci kako je najuspesniji savez i kako su ovo ili ono, a da li je sve bas tako???

Mislite malo i o tome!!!

Riba uvek smrdi od glave.

delija

pre 16 godina

Cld, U potpunosti je u pravu.Ako se secamo pisanja u Zurnalu letos pred odlazak na EP kako su se poneli sa Djerom.Kritika eto sada je bas morala da se operise itd.Pa sa Anjom i Natasom pred odlazak na SK iste stvari.Znaci da se o nasim igracicama nevodi racuna tj. njihovom osiguranju.Zasto ih pljuvati ako se ne odazovu.Dosta su one promovisale Srbiju, a sta smo ucinili mi???Nista samo ih napadali.Svaka cast forumasima koji kazu da *RIBA SMRDI OD GLAVE*..Sigurno postoi razlog sto se Anja i Natasa nisu odazvale.Opet kazem Hvala ti Djero da si se vratila!!!!

dejan

pre 16 godina

Branko,Rado citam Vase komentare zato sto su realni.Tacno je da je ruzno i tuzno,naglasi cu ponovo izjava Jelene Nikolic u Zurnalu u novembru og.da ce bez Anj, Djere i Natase obezbediti OI.Slag na tortu je dodala kapiten Citakovic takodje u Zurnalu izjavom da im treba dva do tri pojacanja.Zato nije izjavila:* kada se vrate Anja, Djera i Natasa bicemo komletni kao na SP* Steta za ovu ekipu.

joca

pre 16 godina

"10.decembar 2007. posle ovih par dana mirovanja,osecam se dosta bolje.Otok je poceo da spada i mogu da se oslanjam na nogu,ali ne bas svom snagom.Polako mogu i da savijam nogu tako da se nadam da ce sad oporavak ici brze jer najtezih par dana je proslo".

Ovo je informacija sa Djerinog zvanicnog sajta! A trener izbacuje Anju!

Mozda je to ona "dajte mu kanap on ce sam...."

odbojkas

pre 16 godina

ma Stefana Veljkovic je lepota za sebe.Ta devojka tako lepo izgleda.A jos sto igra...Najbolji bloker svetskog kupa na debitantskom takmicenju.Svaka cast!
PS Vratite Anju Spasojevic u reprezentaciju

Ki

pre 16 godina

@only serbia
zaboravljas da je Anja na evropsko otisla povredjena, u dogovoru sa trenerom i ostalim igracicama! Posle toga trazi odmor, i svi je proglasavaju za izdajnika, nekoga ko nije patriota.... SRAMOTA

delija

pre 16 godina

*Ti sto sve znas*majke ti u kom klubu igra Djera?Ona se odazvala, a Anu je Terzic skinuo sa spiska.Sto je Branko vec na nekom ranijem forum rekao:Ovo je tuzno, ruzno i neodgovorno, za sve one koji su doprineli da do ovoga dodje.Rasturila se ekipa koja je imala talenta da na OI uzme medalju.Ovako daj Boze da se kvalifikuju uz duzno postovanje svih!!Tandem Djerisilo-Spasojevic, haraju vec Evropom sa Volerom.A mi?????

branko

pre 16 godina

@cld
У мојој реченици (која се, видим и цитира) да је све то ружно, тужно, неозбиљно, неодговорно и да с то односи се на свакога ко је овоме допринео, ма ко то био, садржи се све то што сте и ви написали.Дакле, нас двоје се у много чему слажемо.Ја лично се нипошто нећу сврстати на било чију страну јер сам убеђен да је управо то, СВРСТАВАЊЕ, СТВАРАЊЕ АНТАГОНИСТИЧКИХ БЛОКОВА, можда главна препрека да се проблем реши а решење проблема за мене није победа било које стране. За мене је решење да сваку репрезентацију Србије чине најбољи играчи/играчице и да је води најбољи тренер и да су они у међусобно коректним односима. Апсолутно ми је свеједно да ли се они презивају Терзић, Николић, Читаковић, Спасојевић, Молнар или било како другои итд.

srpkinja

pre 16 godina

@ MojeImeNijeBitno
Djera je jaca igracica od Jovane,pa moze da prica ko sta hoce...Sigurna sam da ce ona igrati u prvom sastavu, kao i pre njenih brojnih povreda..Jedna je Ivana Djerisilo!!!

svm

pre 16 godina

Mislite da Terza nece povesti na OI (ako se kvalifikujemo) Maju Simanic kako god ova bude igrala u tom trenutku??? Mnogo su vremena proveli zajedno u klubovima i repki i cisto sumnjam da ce Simanicku lishiti olimpijskih igara... Ici ce ona 100% jer se predugo poznaju. A to sto ce Antonijevic i Zivkovic gledati na tv-u koga briga. E jedino briga nekog novog selektora koji ce doci na Terzino mesto jer Simanic nema kredita ni kodkoga a pogotovo ne kod Zakoca, Kovacica itd...

realno

pre 16 godina

Ajmo SRBI krenit sa pljuvanjem igračica i trenera , a niko ne shvata da selektor ništa i nikoga ne precrtava bez predhodnog odobrenja - smrdi odozgo. To što se igračice svađaju to je stara srpska boljka dok su bile anonimusi sve je bilo u redu , sad kad su ušle u lovu i postale slavne počele su da se kolju!

trener..

pre 16 godina

@ bivsi trener
Znam ja da su obe one ponikle u Zvezdi.Zato i tvrdim da nije bilo njih nikada on ne bi isplivao na trenerskoj sceni i igrao tako vaznu ulogu.
Ne moze on da stvori nikog.Nemas osnovna znanja o sportu.Anja Spasojevic se rodila kao takva,ima sjajnu odbojkasku fizicku konstituciju i iz tih razloga je odlicna odbojkasica,nemoj to da pripisujes Terzicu.Kakve on ima veze sa njenim sjajnim fizickim konstitucijama.Da je bio Zakoc il neki drugi trener sigurno bi opet uspela tako da nemoj komentarisati ono za sta nisi strucan.

Serbian_Carica

pre 16 godina

@ Dr
Nije u pitanju povreda kod Anje niti kod Natase..one su u odlicnoj formi,kao sto sam videla pre 4 dana kada su odigrale mec za Volero Zürich..Jako dobro igraju,i u super su formi..steta sto ih Terza nije pozvao...nadam se da cemo uspeti samo sa jednim ojacanjem, Ivana Djerisilom...Sve najbolje devojke!!

delija

pre 16 godina

*Ti sto tvoje ime nije bitno* samo da ti kazem da ni tvoje misljenje nije bitno!!Dosta vode Dunavom i Savom ce proteci, kada ce Joca biti ravna Djeri!!!Shvati jedna je Ivana Djerisilo!!!Svaka cast Joci !!Zivi bili pa videli koce biti prva postava u Haleu. Svaka tebi cas Djero odazvala si jer ove ne uradise nista na SK.A mi cemo da pljuvamo po tebi kao da nikada nista nisi uradila.Brzo smo zaboravili tvoje titule u Zvezdi i tvoj smeceve na SP.Pa bila si najbolji poenter Srbije na SP i donosila kljucne poene koji su krcili put do bronzane medalje.

branko

pre 16 godina

@Ivana GM
Мада не знам тачно зашто сам `прозван`, то сам схватио као комплимент, тј као знак да се моји текстови читају и уважавају.Грешим ли ?
На ову тему сам написао већ низ текстова и бавим се њоме од дана кад су пали први откази.У свим тим текстовима апелујем да се смире страсти и да се поврати поверење унутар репрезентације. Пошто се то, нажалост, није десило, остаје ми само да поновим оно што сам већ рекао : Све је то ружно, тужно, неозбиљно, неодговорно. Односи се на свакога ко је овоме допринео, ма ко то био. Не знам ко је колико крив, али верујем да се никако сва кривица не може превалити на једну, било коју страну.

joca

pre 16 godina

"10.decembar 2007. posle ovih par dana mirovanja,osecam se dosta bolje.Otok je poceo da spada i mogu da se oslanjam na nogu,ali ne bas svom snagom.Polako mogu i da savijam nogu tako da se nadam da ce sad oporavak ici brze jer najtezih par dana je proslo".

Ovo je informacija sa Djerinog zvanicnog sajta! A trener izbacuje Anju!

Mozda je to ona "dajte mu kanap on ce sam...."

SLAVKO

pre 16 godina

Ajd neka mi neko objasni kako je to Terzic stvorio Anju. Anja je vrhunski sportista koja je retko radja i nju ne moze niko da stvori ona se jednostavno rodi. Prava sampionka.
Najveca je glupost tvrditi da je nekog izrazito vrhunskog sportistu stvorio neki trener.

sve znam

pre 16 godina

Pa sto izbaci ANU ANTONIJEVIC?????
ona je buducnost srpske odbojke!!! Slazem se da je odlican potez pozvati BOJANU ZIVKOVIC da se malo adaptira na reprezentaciju, jer ce joj tu biti i mesto u narednom periodu, ali zato se treba odreci usluga "iskusne" Maje Simanic, koja nam uopste ne treba. Devojka ne ulazi, a i kad udje-nista. time nista ne dobija.
ANA ANTONIJEVIC-sta nema mesta samo zato sto je u Voleru, naravno sa Anjom i Natasom???
think about it...

Dule car

pre 16 godina

Steta sto cela ekipa nije na okupu!!!Ali sta cemo!!!Podrzite ove devojke koje su tu,da odemo u Peking a tamo cemo sigiran sam biti kompletni i osvojiti jednu od medalja!!!Ako bude dovoljno srece mislim da ni zlato nije daleko!!!Ako samo pod uslovom da prestane svadja medju devojkama ako je uopste ima!!!Napred Srbija!!!!!

zoran11

pre 16 godina

Bez obzira sto je Anja dobra igracica moraju da se znaju kakva su pravila prilikom igranja za reprezentaciju.
Ne moze to "hocu necu"!
Ja licno mislim da je Rankovic bolja od Krsmanovic, koliko sam video nema ni nje na spisku.

saint

pre 16 godina

@branko

Naravno da to treba da shvatite kao kompliment i da treba i dalje da pisete, jer se jedino ovde moze cuti drugacije misljenje, a Vi ga jakjo lepo formulisete. A to razne 2.,3. i 4. pomocne trenere i kvazi novinare najvise nervira, pa se ovde javljaju sa smesnim komentarima.

A evo i argumentacije, na zvanicnom sajtu cev-a (www.cew.lu) pogledajte individualnu statistiku u Indesit ligi sampiona za zene. Obratite opaznju koja imena su medju prvih 25 u gotovo svim kategorijama.

A onda se svi koji to zelite i malo zamislite. Svi kukamo kako treba da u drzavi u kojoj zivimo napreduju i uspevaju najbolji a onda zdusno podrzavamo krsenje toga.

ogorchena

pre 16 godina

zar nije bilo mesta za najperspektivnijeg i trenutno najboljeg libera u nashoj zemlji,ninu rosic?!

bruka i sramotaaaaaa!!!!!!!!!

realno

pre 16 godina

mora se pročistiti sav šljam iz odbojke da nebi prošli kao košarkaši. od rukovodstva pa preko struke i sudija do igrača.ZA BOLJE SUTRA

delija

pre 16 godina

Realni, u potpunosti se slazem sa tobom kao i sa Brankom.Tuzno, ruzno i zalosno!!!Gledao sam na SPORT KLUBU prenos iz Bazela uzivao sam u igiri Djere i Anje kao i ostalih srpkinja.Pitam se i nemam odogovra zasto u rep.nema devojaka koje su najbolje.Pored DJere koja se odazvla nije i ANJa, Marina, Sladja, i NAtasa????Zato sto sa nama vladaju djavoli a ne Andjeli!!!!Cudno ali istinito!!!

tashica

pre 15 godina

Ko sve igra za reprezentaciju???Guraju se mamine i tatine devojcice od po15 godina,a ne igraju pravi i iskusni igraci kao sto je AnJa!!!!!!ANJA NAJBOLJA SI!!!!!!!

trener...

pre 16 godina

Znam ja sta je sa Anjom Spasojevicevom.
Doticna je dobila sut-kartu kao i moge druge pre nje,a ako hoce da igra na narednim takmicenjima morace da obavi specijalne razgovore sa trenerom.sad sta se podrazumeva pod tim specijalnim razgovorima zna samo Terzic.
Sta je tu je bez nje se naravno moze,ali to isto vazi i za doticnog selektora Terzica kome kao da je neko zavestao trenersku klupu pa mu ne moze niko nista ni da ga smeni niti upozori na to da njegova samovolja moze skupo da kosta reprezentaciju srbije...iako je bas ta Anja Spasojevic najzasluznija za to sto je on postao poznati trener.Da nije bilo nje i Djere cime bi taj covek uopste skrenuo paznju na sebe?
Inace vec se on pre odrekao isto tako dobrih bivsih igracica Jedinstva iz Uzica Vesne Tomasevic i Sanje Starovic ,a evo sada je poceo i sa Spasojevicevom nasom najboljom igracicom i time vec poceo da stvara razdor u ekipi.
Trebalo bi ga smeniti,ali nema ko ,ljudi iz saveza nemaju ni malo samokritike u svojim nastupima,vec jedino reci hvale naravno sami za sebe.

milos

pre 16 godina

Slavko, Cudim sto ne rece da se Anja rodila kao veliki sportista.Naravno da je Terza od nje stvorio veliku Anju i ona mu je vratila tako odbila reprezentaciju.Nece Terza da je moli i u pravu je..

nemanja

pre 16 godina

Joco,bas pretera sto se tice Djere.To je devojka izjavila 10.Dec.07 dok je 20.Dec.07 odigrala celu utakmicu u Ankari sa svojim sjajnim ucinkom.Ocito ne citas Zurnal, pa Vam nisu poznate novije vesti.Hvala Bogu da se Djera oporavlja na veliku radost nas koji je volimo, ili bolje receno na Vasu zalost koji je ne volite.Naime, svi zaboravljamo da su u Novembru Anja, i Natasa otkazale reprezentaciju!!!!Sta sad koga nema bez njega se moze!!!Mozda su i sada to isto uradile???? Mozda ce mo i bez njih sjanih stici do Pekinga.Molim se Bogu!!

dejan

pre 16 godina

Razdor u ekipu gde je vladalo drugarstvo i carstvo unela je Jelena Nikolic.Izjavom u novebru u Zurnalu da ce (bas ovih 12 devojaka obezbediti OI koje su igrale SK).U tom trenutku nisu bile u Japanu, Djera koja je bila oprisana, Anja i Natasa koje nisu bile u formi.To je sve iz Zurnala.E pa ljudi ako te odbace saigracice da bi one isplivale na povrsinu zbog velikog broja dobijenih lopti-narvno nema dva smecera pored nje, logicno je da su ove devojke odbile reprezentaciju.Divim se Ivani Djerisilo iskreno da se odazvala...Jelena da se javno izvine ovim devojkama jer su one upravo doprinele mnogo da se nadju tu gde jesu!!!Na Tronu!!!Terzic nije demantovao njenu izjavu, sto nije u redu.Nije Jelena Nikolic selektor.Zao mi je ekipe koja je bila na putu da osvoji na OI medalju.

bivsi trener

pre 16 godina

"treneru"
danas sam procitao neverovatnu,tvoju,misao da su igraci ( Djerisilo i Spasojevic) stvorili njega kao trenera. Sigurno ti "treneru" nije poznato da su one kao klinke pocele da treniraju kod njega,a Spasojevicka je igrala na poziciji srednjeg blokera,dok joj Terzic nije pronasao pravo mesto u timu.On je stvorio njih i zato mu tako vracaju....

only serbia

pre 16 godina

Slabo vi poznajete odbojku. Jovana i Jeka su mnogo bolje opcije od Anje Spasojevic. To se videlo na proslom sampionatu evrope gde je Anja igrala samo zbog imena, ocigledno je bilo da je dosta slabija i od Jelene i od Joke.

realno

pre 16 godina

Ajmo SRBI krenit sa pljuvanjem igračica i trenera , a niko ne shvata da selektor ništa i nikoga ne precrtava bez predhodnog odobrenja - smrdi odozgo. To što se igračice svađaju to je stara srpska boljka dok su bile anonimusi sve je bilo u redu , sad kad su ušle u lovu i postale slavne počele su da se kolju!

joca

pre 16 godina

"10.decembar 2007. posle ovih par dana mirovanja,osecam se dosta bolje.Otok je poceo da spada i mogu da se oslanjam na nogu,ali ne bas svom snagom.Polako mogu i da savijam nogu tako da se nadam da ce sad oporavak ici brze jer najtezih par dana je proslo".

Ovo je informacija sa Djerinog zvanicnog sajta! A trener izbacuje Anju!

Mozda je to ona "dajte mu kanap on ce sam...."

jasna

pre 16 godina

Nama niko ne moze udovoljiti!!!Kada je Djera operisala rame u junu, tada smo je svi pljuvali sto ne ide na EP.Sada kada se devojka odazvala reprezentaciji opet pocinju iste stvari.Ljudi zar to nije strasno???Zaboravili smo njene smeceve na SP i to vrlo brzo.Djero bitno je da si se odazvala.JEDNA JE IVANA DJERISILO!!Idemo Djero u Peking.

olimpiac

pre 16 godina

Terzic poput Caslava Dincica(trenera rukometasica Srbije), ko se jednom ne odazove taj je zavrsio, ne podrzavam takvu odluku, ali ne zaboravimo Terzic ima rezultate, gde je bila reprezentacija dok je on nije preuzeo?
On je stvorio Anju, a Anja njega, da li ce se zakopati ratne sekire u korist Srbije videcemo...

trener..

pre 16 godina

@ bivsi trener
Znam ja da su obe one ponikle u Zvezdi.Zato i tvrdim da nije bilo njih nikada on ne bi isplivao na trenerskoj sceni i igrao tako vaznu ulogu.
Ne moze on da stvori nikog.Nemas osnovna znanja o sportu.Anja Spasojevic se rodila kao takva,ima sjajnu odbojkasku fizicku konstituciju i iz tih razloga je odlicna odbojkasica,nemoj to da pripisujes Terzicu.Kakve on ima veze sa njenim sjajnim fizickim konstitucijama.Da je bio Zakoc il neki drugi trener sigurno bi opet uspela tako da nemoj komentarisati ono za sta nisi strucan.

SLAVKO

pre 16 godina

Ajd neka mi neko objasni kako je to Terzic stvorio Anju. Anja je vrhunski sportista koja je retko radja i nju ne moze niko da stvori ona se jednostavno rodi. Prava sampionka.
Najveca je glupost tvrditi da je nekog izrazito vrhunskog sportistu stvorio neki trener.

marjan

pre 16 godina

Zasto toliko kukati za Anjom i Natasom.Pa devojke su same otkazale reprezentaciju.Ne treba ih moliti, treba podrzati ove devojke koje su se odazvale.Niko nije ne zamenjiljiv pa ni njih dve.Njihova je volja to sto nisu na spisku. Neko rece na EP su se popele na tron, slikanje, snimanje medaljica, i onda NECU. E pa ne moze to tako!!!

delija

pre 16 godina

E pa vidis ta Jelena Nikolic, je dirala dve najbolje nase odbojkasice i u Zvezdi i u reprezentaciji.Ona je licno uticala da se Anja i Natasa, ne odazovu jer se odrekla *carstva i drugarstva*, a one nisu nje kada je bila losa u Zagrebu, zna to ona dobro!!!

srpkinja

pre 16 godina

@ MojeImeNijeBitno
Djera je jaca igracica od Jovane,pa moze da prica ko sta hoce...Sigurna sam da ce ona igrati u prvom sastavu, kao i pre njenih brojnih povreda..Jedna je Ivana Djerisilo!!!

Serbian_Carica

pre 16 godina

Terza je u dogovoru sa Anjom i Natasom odlucio da za sada nema mogucnosti za njihov povratak u reprezentaciju..
Ako odemo u Peking,sto se iskreno nadam..onda bi bilo bezmisleno da odemo bez Anje i Natase...Jedna je Anja Spasojevic!!!

joca

pre 16 godina

"10.decembar 2007. posle ovih par dana mirovanja,osecam se dosta bolje.Otok je poceo da spada i mogu da se oslanjam na nogu,ali ne bas svom snagom.Polako mogu i da savijam nogu tako da se nadam da ce sad oporavak ici brze jer najtezih par dana je proslo".

Ovo je informacija sa Djerinog zvanicnog sajta! A trener izbacuje Anju!

Mozda je to ona "dajte mu kanap on ce sam...."

tamara

pre 16 godina

Djero, neka ti je Srecna 2008.godina.Jedva cekam da te gledam na TV ekranima.Nekako si mnogo nedostajala Djeroooo!!! Jedna je Ivana Djerisilo!!!!

Serbian_Carica

pre 16 godina

@ Dr
Nije u pitanju povreda kod Anje niti kod Natase..one su u odlicnoj formi,kao sto sam videla pre 4 dana kada su odigrale mec za Volero Zürich..Jako dobro igraju,i u super su formi..steta sto ih Terza nije pozvao...nadam se da cemo uspeti samo sa jednim ojacanjem, Ivana Djerisilom...Sve najbolje devojke!!

Dule car

pre 16 godina

Steta sto cela ekipa nije na okupu!!!Ali sta cemo!!!Podrzite ove devojke koje su tu,da odemo u Peking a tamo cemo sigiran sam biti kompletni i osvojiti jednu od medalja!!!Ako bude dovoljno srece mislim da ni zlato nije daleko!!!Ako samo pod uslovom da prestane svadja medju devojkama ako je uopste ima!!!Napred Srbija!!!!!

tea

pre 16 godina

lako je terzicu bilo da ostvari dobar rezultat kada je imao sjajne igracice i u zvezdi i u reprezentaciji..da je na njegovo mesto u zvezdi dosao bilo ko (ljuba galogaza, ratko pavlicevic, branko kovacevic itd..)ostvario bi iste rezultate ko i terzic,ako ne i bolje jer nisu kao terza..
i nikako se ne slazem da je terza napravio igrace od njih,vec je on samo igrom slucaja bio tu,,,anja i djera su najvise napredovale posle odigranih sezona u italiji,i posle tih sezona smo uzeli medalju na SP i EP, a ne pre toga... mislite o tome na drugaciji nacin

odbojkas

pre 16 godina

ma Stefana Veljkovic je lepota za sebe.Ta devojka tako lepo izgleda.A jos sto igra...Najbolji bloker svetskog kupa na debitantskom takmicenju.Svaka cast!
PS Vratite Anju Spasojevic u reprezentaciju

Ki

pre 16 godina

@only serbia
zaboravljas da je Anja na evropsko otisla povredjena, u dogovoru sa trenerom i ostalim igracicama! Posle toga trazi odmor, i svi je proglasavaju za izdajnika, nekoga ko nije patriota.... SRAMOTA

delija

pre 16 godina

*Ti sto tvoje ime nije bitno* samo da ti kazem da ni tvoje misljenje nije bitno!!Dosta vode Dunavom i Savom ce proteci, kada ce Joca biti ravna Djeri!!!Shvati jedna je Ivana Djerisilo!!!Svaka cast Joci !!Zivi bili pa videli koce biti prva postava u Haleu. Svaka tebi cas Djero odazvala si jer ove ne uradise nista na SK.A mi cemo da pljuvamo po tebi kao da nikada nista nisi uradila.Brzo smo zaboravili tvoje titule u Zvezdi i tvoj smeceve na SP.Pa bila si najbolji poenter Srbije na SP i donosila kljucne poene koji su krcili put do bronzane medalje.

zoran11

pre 16 godina

Bez obzira sto je Anja dobra igracica moraju da se znaju kakva su pravila prilikom igranja za reprezentaciju.
Ne moze to "hocu necu"!
Ja licno mislim da je Rankovic bolja od Krsmanovic, koliko sam video nema ni nje na spisku.

sve znam

pre 16 godina

Pa sto izbaci ANU ANTONIJEVIC?????
ona je buducnost srpske odbojke!!! Slazem se da je odlican potez pozvati BOJANU ZIVKOVIC da se malo adaptira na reprezentaciju, jer ce joj tu biti i mesto u narednom periodu, ali zato se treba odreci usluga "iskusne" Maje Simanic, koja nam uopste ne treba. Devojka ne ulazi, a i kad udje-nista. time nista ne dobija.
ANA ANTONIJEVIC-sta nema mesta samo zato sto je u Voleru, naravno sa Anjom i Natasom???
think about it...

branko

pre 16 godina

@Ivana GM
Мада не знам тачно зашто сам `прозван`, то сам схватио као комплимент, тј као знак да се моји текстови читају и уважавају.Грешим ли ?
На ову тему сам написао већ низ текстова и бавим се њоме од дана кад су пали први откази.У свим тим текстовима апелујем да се смире страсти и да се поврати поверење унутар репрезентације. Пошто се то, нажалост, није десило, остаје ми само да поновим оно што сам већ рекао : Све је то ружно, тужно, неозбиљно, неодговорно. Односи се на свакога ко је овоме допринео, ма ко то био. Не знам ко је колико крив, али верујем да се никако сва кривица не може превалити на једну, било коју страну.

cld

pre 16 godina

Branko, donekle ste upravu, ali samo donekle, a evo i zasto.

Ne moze neko da radi takve stvari ako mu to neko koje jaci od njega nije dozvolio, tako i ovde, teranje inata izmedju jednih i drugih ce dovesti do toga da ova generacija nece napraviti ni priblizno sto je mogla, a zasto???

Da li treba kriviti devojke, ja sam misljenja da ne treba, te devojke igraju za reprezentaciju bez ikakve nadoknade i ne daj boze da se povrede i da ne mogu da nastave dalje sa karijerom sta onda, nas savez ni ne razmislja da te devojke treba da budu osigurane u takvim situacijama. Druge zemlje, savezi praktikuju to, sto je i normalno, a nas ne.

Zasto je to tako???

Lako je izadji pred medije i reci kako je najuspesniji savez i kako su ovo ili ono, a da li je sve bas tako???

Mislite malo i o tome!!!

Riba uvek smrdi od glave.

delija

pre 16 godina

*Ti sto sve znas*majke ti u kom klubu igra Djera?Ona se odazvala, a Anu je Terzic skinuo sa spiska.Sto je Branko vec na nekom ranijem forum rekao:Ovo je tuzno, ruzno i neodgovorno, za sve one koji su doprineli da do ovoga dodje.Rasturila se ekipa koja je imala talenta da na OI uzme medalju.Ovako daj Boze da se kvalifikuju uz duzno postovanje svih!!Tandem Djerisilo-Spasojevic, haraju vec Evropom sa Volerom.A mi?????

branko

pre 16 godina

@cld
У мојој реченици (која се, видим и цитира) да је све то ружно, тужно, неозбиљно, неодговорно и да с то односи се на свакога ко је овоме допринео, ма ко то био, садржи се све то што сте и ви написали.Дакле, нас двоје се у много чему слажемо.Ја лично се нипошто нећу сврстати на било чију страну јер сам убеђен да је управо то, СВРСТАВАЊЕ, СТВАРАЊЕ АНТАГОНИСТИЧКИХ БЛОКОВА, можда главна препрека да се проблем реши а решење проблема за мене није победа било које стране. За мене је решење да сваку репрезентацију Србије чине најбољи играчи/играчице и да је води најбољи тренер и да су они у међусобно коректним односима. Апсолутно ми је свеједно да ли се они презивају Терзић, Николић, Читаковић, Спасојевић, Молнар или било како другои итд.

svm

pre 16 godina

Mislite da Terza nece povesti na OI (ako se kvalifikujemo) Maju Simanic kako god ova bude igrala u tom trenutku??? Mnogo su vremena proveli zajedno u klubovima i repki i cisto sumnjam da ce Simanicku lishiti olimpijskih igara... Ici ce ona 100% jer se predugo poznaju. A to sto ce Antonijevic i Zivkovic gledati na tv-u koga briga. E jedino briga nekog novog selektora koji ce doci na Terzino mesto jer Simanic nema kredita ni kodkoga a pogotovo ne kod Zakoca, Kovacica itd...

delija

pre 16 godina

Cld, U potpunosti je u pravu.Ako se secamo pisanja u Zurnalu letos pred odlazak na EP kako su se poneli sa Djerom.Kritika eto sada je bas morala da se operise itd.Pa sa Anjom i Natasom pred odlazak na SK iste stvari.Znaci da se o nasim igracicama nevodi racuna tj. njihovom osiguranju.Zasto ih pljuvati ako se ne odazovu.Dosta su one promovisale Srbiju, a sta smo ucinili mi???Nista samo ih napadali.Svaka cast forumasima koji kazu da *RIBA SMRDI OD GLAVE*..Sigurno postoi razlog sto se Anja i Natasa nisu odazvale.Opet kazem Hvala ti Djero da si se vratila!!!!

saint

pre 16 godina

@branko

Naravno da to treba da shvatite kao kompliment i da treba i dalje da pisete, jer se jedino ovde moze cuti drugacije misljenje, a Vi ga jakjo lepo formulisete. A to razne 2.,3. i 4. pomocne trenere i kvazi novinare najvise nervira, pa se ovde javljaju sa smesnim komentarima.

A evo i argumentacije, na zvanicnom sajtu cev-a (www.cew.lu) pogledajte individualnu statistiku u Indesit ligi sampiona za zene. Obratite opaznju koja imena su medju prvih 25 u gotovo svim kategorijama.

A onda se svi koji to zelite i malo zamislite. Svi kukamo kako treba da u drzavi u kojoj zivimo napreduju i uspevaju najbolji a onda zdusno podrzavamo krsenje toga.

ogorchena

pre 16 godina

zar nije bilo mesta za najperspektivnijeg i trenutno najboljeg libera u nashoj zemlji,ninu rosic?!

bruka i sramotaaaaaa!!!!!!!!!

dejan

pre 16 godina

Branko,Rado citam Vase komentare zato sto su realni.Tacno je da je ruzno i tuzno,naglasi cu ponovo izjava Jelene Nikolic u Zurnalu u novembru og.da ce bez Anj, Djere i Natase obezbediti OI.Slag na tortu je dodala kapiten Citakovic takodje u Zurnalu izjavom da im treba dva do tri pojacanja.Zato nije izjavila:* kada se vrate Anja, Djera i Natasa bicemo komletni kao na SP* Steta za ovu ekipu.

realno

pre 16 godina

mora se pročistiti sav šljam iz odbojke da nebi prošli kao košarkaši. od rukovodstva pa preko struke i sudija do igrača.ZA BOLJE SUTRA

delija

pre 16 godina

Realni, u potpunosti se slazem sa tobom kao i sa Brankom.Tuzno, ruzno i zalosno!!!Gledao sam na SPORT KLUBU prenos iz Bazela uzivao sam u igiri Djere i Anje kao i ostalih srpkinja.Pitam se i nemam odogovra zasto u rep.nema devojaka koje su najbolje.Pored DJere koja se odazvla nije i ANJa, Marina, Sladja, i NAtasa????Zato sto sa nama vladaju djavoli a ne Andjeli!!!!Cudno ali istinito!!!

tashica

pre 15 godina

Ko sve igra za reprezentaciju???Guraju se mamine i tatine devojcice od po15 godina,a ne igraju pravi i iskusni igraci kao sto je AnJa!!!!!!ANJA NAJBOLJA SI!!!!!!!