Nedelja, 11.11.2007.

10:55

Raičević se vraća u Zvezdu?

Izvor: MR

Raièeviæ se vraæa u Zvezdu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Ha,Ha,Ha,Ha ovaj Jovan nije cist :) Mi se vas bojimo koliko se bojimo Splita :) Decko o cemu ti pricash od koga ste vi veci !? U kosarci smo za vas institucija i velicina ! U fudbalu ste trofejniji ali vechi,zbog cega !? Pa kako da vas smatram za neki klub u fudbalu kad josh nemate ni trenizne centre i sve shto ide uz klub kao svi ostali svetski klubovi.Jeste trofejniji u fudbalu ali vechi,to veruj mi da niste od nikog !

Partizane ti dobro znash !

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Da nashem Partizanu toliko pomazu tajkuni kao Zlezdi mi bi smo bili 10 puta za redom prvaci evrope.Takav bezidejan i smesni klub kao shto je Zlezda odavno nisam video :)))

Elmir Kikanovich (Ha,Ha,Ha)
Misanovich (Ha,Ha,Ha)
Sljivancanin (Ha,Ha,Ha)
Tica (Ha,Ha,Ha)

Da dovedemo podmladak za vas smo Dream Team :)))

You

pre 16 godina

Šta će nam taj,u derbijima je pokazao koliko je kvalitetan,ima komplekse od Milojevića.Upravo Mile Ilić vam je pred nosem,radite nešto ljudi.

Kale

pre 16 godina

Neznam sta da mislim, sto se tice Rajicevica. Zna da skoci, zna da sutira sa distance.... ali pod kosem, okrenut ledjima ili (svejedno)licem prema protivniku...hm..tanko. A nama treba bas taj razbijac u reketu, bas razbijac.Ako ga negde nadjemo, pa Zvezda ima da razbija sa distance, a kada to stane njemu lopta i njegovih 11-15 poena iz reketa sa 7-8 skokova bio bi put do pobede u svakoj utakmici ukljucujuci i one sa Partizanom. To je istina, a sada ako niko to nece da prizna to je njegova losa procena ili cinizam ( cinizam se odnosi na navijace suparickih tabora).
Dakle poenta je da primarno Zvezdi treba 36-40-tak poena iz suta za dva, 21 (za tri) i 20-tak (za 1). Ovo kada dostignemo, svake godine po jedan trofej ce stizati na Mali Kalis.
Na kraju ponovo upucujem pitanje svim delijama koji prate Zvezdine utakmice i treninge: Sta je sa Gromikom, toliko borbe oko tog momka, a nema ga na parketu, odgovorite mi !???!

T_Mcag

pre 16 godina

U kako sam ja lose procitao.mislio sam da se Rakocevic vraca.Igore vrati se.a sti se tice raicevica dobar je prosecan i moze da pomogne.pozz svim fanovima HUSTON-a

Skomi

pre 16 godina

Zaboravite Aleksandrova i Jorovica...Oni ce igrati isto koliko i Sasa Obradovic kada se vratio u Zvezdu posle povrede...0(nula) minuta!

I Tica, naravno - Hvala, Prijatno!

Y/Kv

pre 16 godina

Odlicna vest i jos bolje pojacanje koje ce zauzeti nadam se mesto TICE.
Treba nam ja nemogu da verujem da Karadzic to neprimecuje jedan dobar bek koji ce biti bolji od Kovaca i Sljivancanina-tu smo jako losi i naravno jos jedna dobra petica i prvaci smo 100%.
Napred ZVEZDA

Stewa

pre 16 godina

Zeleo bih da kazem,da bi trebali manje da se zanosimo,mavijam za zvezdu ali ovaj tim osim tadije i kuka su svi realn ispod proseka,dobro mozda i misanovic moze nekad nesto da uradi.Cvetkovic,Kovac, i slicni pa to je ljudi smesno,Svetkovic je igrao u jednom ergonomu,on je smesan video sam ga uzivo u nisu,posto sam iz nisa,ispred mene je stojao,ono je karrkatura od coveka.Tica je pa legenda ne moze 3 poena da ubaci.Partizan li bude igrao pola kao protiv PAO ne gine nam 20-ak razlike najmanje.Raicevic je dobar igrac za nasu ligu,generalno za zvezdu,malo je ogranicen sto se tice inteligencije ali dobro,bolji od ostalih mnogo,samo imamo nemanju tu.Treba nam petica,Golubovic bi dobro dosao ili neki snazni centar,jer misanovic naspram Pekovica(jednog od najbonjih centara u evropi)pa to je i neozbiljno.Jos kad vidim u igri "Cveleta" i Kovaca pa to je tragedija,nevidjeni rudari,cvetkovic sumnjam da zna levi dvokorak.Stvarno nam treba postena podrska(u vidu kvalitetnih igraca)KUKU i Tadiji.Mile Ilic bi bio odlican.

BlackAdder

pre 16 godina

Ponasaju se kako bi moj drugar zvezdas rekao kao ,,slon u staklari"... trose velike pare bez ikakvog plana, pitam se samo dokle, kada ce djavo doci po svoje...

mare***

pre 16 godina

Za Raicevica, je Muta Nikolic prosle godine rekao da je najbolji igrac koji je dosao kod nas, sto dovoljno govori o njegovim kvalitetima...
!!! Ako dodje Raicevic+petica, onda je Tica slobodan

hayabusa

pre 16 godina

Jovane sine,sony u ruke pa dovodi strance,Golubovice,Rodmane,koga te volja i sanjaj kako ste veci klub i kako vas se Partizan plasi.Od silnog straha uzesmo sest titula za redom,toliko vas se bojimo da moramo da vas pregazimo svaki derbi.Nabijate nam stravican kompleks.Dream on...

Rema

pre 16 godina

@ Jovan

A ko je doveo Omara Kuka? Da nije Steva Karadžić?

Doveo ga je upravp Igor Žeželj. Bravo Igore, da nam živiš 100 godina, dovedi nam i centra!

paja

pre 16 godina

Kakav je to igracina, od kako je otisao iz zvezde odigrao je jedno 20 min, i prosecno belezio 0.05 poena po mecu, evropske ekipe izgibose boreci se za njega. Kako Nidzo rece, stvarno Elmedin ima mnogo tanke noge i ruke, neznam kako neko moze da se ugoji ako nejede gudu, ipak pravo je svakog da zrtvuje masu radi vere. Ja ne bih podneo toliku zrtvu

Aleksa

pre 16 godina

On jeste dobar igrač ali nije potreban zvezdi.Zvezda ima Tadiju i Aleksandrova na četvorci koji su odlični igrači. Dolaskom Raičevića samo bi gušili jedan drugog.

Whitey Durham

pre 16 godina

Stvarno mi nije jasno sta se ovim dobija...
Koliko se ja secam, on igra 4-orku, a moze igrati i na 3-ci. Jeste on odlican igrac, ali na tim mestima vec imamo Tadiju, uskoro ce se vratiti i Jorovic i Aleksandrov. Bice naravno nedovoljno spremni zbog duge pauze, ali opet me zanima kako ce se rasporediti minutaza izmedju njih cetvorice, recimo u maju. Bolje bi bilo da neko trazi dobrog spoljnog igraca(Rasic im je bio slobodan, mada ne znam da li bi se vratio), jer Kovac ne moze da pogodi ni slona sa udaljenosti vece od dva metra. Naravno, ostaje otvoreno i pitanje teskog centra; ovim dovodjenjem Raicevica se smanjuje ionako tanak budzet(u odnosu na prosle godine).

Auuuu!?!?!

pre 16 godina

Koliko malo pameti ima u glavi onaj ko kaze "Sljivanacanin je bolji igrac od Tripkovica i Tepica"...Vi stvarno imate kompleks koji je neizleciv...007

Berija

pre 16 godina

pa dobro @Jovane,otkada su narkotici legalizovani u Srbiji??
Ili si na pecurkama??Ko se koga boji,o cemu ti pricas??E sta covek nece procitati od nesrecnih ganfera,vi toliko mastate da dobijete sampione,da polako ne razlikujete mastu od stvarnosti.Istina ponekad boli,ali nikako ne treba zloupotrebljavati sa ilegalnim suptancama,jer posledice su ocevidne:bunilo,buncanje i euforicno ludilo,sa teskim posledicama po mentalno zdravlje..ebes Zvezdu u basketu,cuvaj zdravlje

Del_Piero

pre 16 godina

@jovan
decko,mozda je raicevic normalan ali ti definitivno nisi!jel ti slusas sta pricas,konsultujes li se ti malo sa tom tvojom caurom u glavi?mi nemamo sta da trazimo pored vas????????
mi se vas bojimo????
na ove tvoje bljuvotine mogu samo da kazem:o bozeeeeeee,iz kojeg li si ti filma ispao...

SIMIC

pre 16 godina

Zvezda ima gomilu krilnih centara izgleda da upravi to nije dovoljno resili bajni strucnjaci da pozovu jos kojeg!!! a od pravog centra ni traga ni glasa.

Hipoteticki

pre 16 godina

Raicevic je odlicno odigrao 05/06 sezonu za Zvezdu, ali od tada nije odigrao nista, konstantno je bio povredjen i menjao klubove. Pretpostavljam da njegov dolazak znaci da od skorijeg povratka Jorovica i Aleksandrova nema nista, jer bilo bi krajnje glupo gomilati igrace na krilu, a skripi i spolja i pod kosem.

p.f.c

pre 16 godina

jovane ti si se malo zamislio jel ? kad delije naprave atmosferu kao partizan protiv pao. i da vidis kakav bi ja tim partizana voleo: plej palasio,mijatovic ,bekovi tepic ,tripkovic,micov,bozic krila vitkovac kecman ,milosevic,krilni centri velickovic , erceg , centri pekovic, mile ilic,jagodnik

Bagi-delije

pre 16 godina

On nam nije potreban! Pa, umesto koga ce on uci u ekipu? Necemo valjda medju 12 da imamo po tri klasicna i krilna centra? Tadiju moze veoma uspesno da zamenjuje Aleksandrov. Naravno, kada se oporavi od povrede. Nasa uprava me stalno neprijatno iznenadjuje. Najgori su!

Siberian_Tiger

pre 16 godina

Miroslav Raicevic bi vam bio pravo pojacanje, jer bi onda vjerovatno bio raskinut ugovor s Ticom, a to onda znaci mnogo mnogo jaca Zvezda nego sto je sad. Pozdrav za Delije!!!

car

pre 16 godina

kakav je to igrac kad se vraca u zvezdu mora da ima strasne ambicije sa zvezdom tu ko god dodje je glavni igrac kolko ih Partizan pomaze sa njihovim rezervistima opet su nista jer zvezda nista neznaci za srpsku kosarku zadnjih 20 godina vestacki je odrzavaju dabi publiku navlacili da dolaze zeleznik je najbolji posle Partizana

previše

pre 16 godina

***
1. Da li postoji neko ograničenje koliko para može da potroši za jednu sezonu?
Prošle sezone je kroz ekipu prodefilovalo 16 igrača!
Kako gde zafali, tako novi.

2. To u Srbiji ne može sebi da priušti ni jedna jedina ekipa. Sbuda u svetu je budžet određen takmičenjem i uspesma a Zvezda nema ni jedno ni drugo, a para ne fali.

3. I pored svega toga selekcija igrača je OČAJNA pa ko dovodi te igrače.
VIše krila ima Zvezda nego cela liga - Tadija, Aleksandrov, Jorović, pa i taj Kikanović je krilni centar, pa sad još i Raičević.
Zvezda ima 4 krla koja su u zadnje dve godine igrali za reprezentaciju!!!
Oni mogu da samo smetaju jedni drugima. Ne verujem da iko može da igra bolje što igra Tadija, znači samo se kvari ono jedino što već valja u timu.

A Jovan koji priča o tome kako je Račević čuvao Papadopulosa i kako će on da čuva Pekovića ?!?!? alo dečko znaš li ti koliki su Mario Kasun, Markonato, Badian, Baptiste, Tsartsaris... pa niko nije prismrdeo, a ti očekuješ da će krilo od 205 i 95 kg da ga sačuva... jesi li igrao kad basket...

Sve u svemu para ko pleve a ideja - ništa, CZV je mali klub

Nidzo

pre 16 godina

Zvezdi treba petica a ne Raicevic da oduzima minutazu Dragicevicu i Aleksandrovu. A ako ce Kikanovic sa onim tankim nozicama i rucicama da bude petica, onda opet kk sledeca sezona.

Jovan

pre 16 godina

Lepo je sto se vraca Mire Raicevic jer je normalan momak i dobar kosarkas,ali mi sa njim imami cetri krilna centra.Treba nam prava petica tipa Vladimir Golubovic iz Vojvodine a ne neki Dzon Edvards za koga se ne zna nista.Pored centra moramo da dovedemo i beka sutera(Bili Tomas bi se odlicno uklopio,prosle godine je otisao zbog Sakote).Steva Karadzic je dobar trener ali pitanje kakav odnos ima sa upravom(igor zezelj)i dali moze da ih ubedi u nesto s obzirom da su to ljudi koji nemaju pojma o kosarci i radije slusaju neke menadzere koji samo zele da uzmu svoju proviziju a ne trude se da dovedu zvezdi igraca koji joj stvarno potreban.Da bi osvojili titulu i mi navijaci trebamo da podrzimo zvezdu,da stvorimo kosarkasku atmosferu(kao protiv reala prosle godine)da svaka utakmica bude sto se navijanja tice maksimalna.Treba nam 12 igraca koji ce da ginu za zvezdu,trenutno imamo sest,ako ostavimo srce na parketu grobari nemaju sta da traze,ipak smo mi veci klub i mnogo vise ljudi navija za zvezdu nego za njih,boje nas se.
plejmejkeri:kuk,milosevic.
suteri:stranac,kovac,sljiva,bakic(5 minuta da igra odbranu na tripkovicu i tepicu i on i kovac).sljiva je bolji igrac od njih.
krila:cvele,tadija.jorovic,mire,aleksandrov,kikanovic,.
centri:golubovic,misanovic,mire moze da cuva pekovica,svojevremeno je cuvao i papadopulosa>

Kengur

pre 16 godina

on mi je veoma dobar igrac ali brine me da li je on klasicni centar ili vise krilo...U svakom slucaju mislim da je on igrac koji bi svaki tim hteo...

Nidzo

pre 16 godina

Zvezdi treba petica a ne Raicevic da oduzima minutazu Dragicevicu i Aleksandrovu. A ako ce Kikanovic sa onim tankim nozicama i rucicama da bude petica, onda opet kk sledeca sezona.

hayabusa

pre 16 godina

Jovane sine,sony u ruke pa dovodi strance,Golubovice,Rodmane,koga te volja i sanjaj kako ste veci klub i kako vas se Partizan plasi.Od silnog straha uzesmo sest titula za redom,toliko vas se bojimo da moramo da vas pregazimo svaki derbi.Nabijate nam stravican kompleks.Dream on...

previše

pre 16 godina

***
1. Da li postoji neko ograničenje koliko para može da potroši za jednu sezonu?
Prošle sezone je kroz ekipu prodefilovalo 16 igrača!
Kako gde zafali, tako novi.

2. To u Srbiji ne može sebi da priušti ni jedna jedina ekipa. Sbuda u svetu je budžet određen takmičenjem i uspesma a Zvezda nema ni jedno ni drugo, a para ne fali.

3. I pored svega toga selekcija igrača je OČAJNA pa ko dovodi te igrače.
VIše krila ima Zvezda nego cela liga - Tadija, Aleksandrov, Jorović, pa i taj Kikanović je krilni centar, pa sad još i Raičević.
Zvezda ima 4 krla koja su u zadnje dve godine igrali za reprezentaciju!!!
Oni mogu da samo smetaju jedni drugima. Ne verujem da iko može da igra bolje što igra Tadija, znači samo se kvari ono jedino što već valja u timu.

A Jovan koji priča o tome kako je Račević čuvao Papadopulosa i kako će on da čuva Pekovića ?!?!? alo dečko znaš li ti koliki su Mario Kasun, Markonato, Badian, Baptiste, Tsartsaris... pa niko nije prismrdeo, a ti očekuješ da će krilo od 205 i 95 kg da ga sačuva... jesi li igrao kad basket...

Sve u svemu para ko pleve a ideja - ništa, CZV je mali klub

Auuuu!?!?!

pre 16 godina

Koliko malo pameti ima u glavi onaj ko kaze "Sljivanacanin je bolji igrac od Tripkovica i Tepica"...Vi stvarno imate kompleks koji je neizleciv...007

Del_Piero

pre 16 godina

@jovan
decko,mozda je raicevic normalan ali ti definitivno nisi!jel ti slusas sta pricas,konsultujes li se ti malo sa tom tvojom caurom u glavi?mi nemamo sta da trazimo pored vas????????
mi se vas bojimo????
na ove tvoje bljuvotine mogu samo da kazem:o bozeeeeeee,iz kojeg li si ti filma ispao...

paja

pre 16 godina

Kakav je to igracina, od kako je otisao iz zvezde odigrao je jedno 20 min, i prosecno belezio 0.05 poena po mecu, evropske ekipe izgibose boreci se za njega. Kako Nidzo rece, stvarno Elmedin ima mnogo tanke noge i ruke, neznam kako neko moze da se ugoji ako nejede gudu, ipak pravo je svakog da zrtvuje masu radi vere. Ja ne bih podneo toliku zrtvu

Berija

pre 16 godina

pa dobro @Jovane,otkada su narkotici legalizovani u Srbiji??
Ili si na pecurkama??Ko se koga boji,o cemu ti pricas??E sta covek nece procitati od nesrecnih ganfera,vi toliko mastate da dobijete sampione,da polako ne razlikujete mastu od stvarnosti.Istina ponekad boli,ali nikako ne treba zloupotrebljavati sa ilegalnim suptancama,jer posledice su ocevidne:bunilo,buncanje i euforicno ludilo,sa teskim posledicama po mentalno zdravlje..ebes Zvezdu u basketu,cuvaj zdravlje

Jovan

pre 16 godina

Lepo je sto se vraca Mire Raicevic jer je normalan momak i dobar kosarkas,ali mi sa njim imami cetri krilna centra.Treba nam prava petica tipa Vladimir Golubovic iz Vojvodine a ne neki Dzon Edvards za koga se ne zna nista.Pored centra moramo da dovedemo i beka sutera(Bili Tomas bi se odlicno uklopio,prosle godine je otisao zbog Sakote).Steva Karadzic je dobar trener ali pitanje kakav odnos ima sa upravom(igor zezelj)i dali moze da ih ubedi u nesto s obzirom da su to ljudi koji nemaju pojma o kosarci i radije slusaju neke menadzere koji samo zele da uzmu svoju proviziju a ne trude se da dovedu zvezdi igraca koji joj stvarno potreban.Da bi osvojili titulu i mi navijaci trebamo da podrzimo zvezdu,da stvorimo kosarkasku atmosferu(kao protiv reala prosle godine)da svaka utakmica bude sto se navijanja tice maksimalna.Treba nam 12 igraca koji ce da ginu za zvezdu,trenutno imamo sest,ako ostavimo srce na parketu grobari nemaju sta da traze,ipak smo mi veci klub i mnogo vise ljudi navija za zvezdu nego za njih,boje nas se.
plejmejkeri:kuk,milosevic.
suteri:stranac,kovac,sljiva,bakic(5 minuta da igra odbranu na tripkovicu i tepicu i on i kovac).sljiva je bolji igrac od njih.
krila:cvele,tadija.jorovic,mire,aleksandrov,kikanovic,.
centri:golubovic,misanovic,mire moze da cuva pekovica,svojevremeno je cuvao i papadopulosa>

Rema

pre 16 godina

@ Jovan

A ko je doveo Omara Kuka? Da nije Steva Karadžić?

Doveo ga je upravp Igor Žeželj. Bravo Igore, da nam živiš 100 godina, dovedi nam i centra!

Kengur

pre 16 godina

on mi je veoma dobar igrac ali brine me da li je on klasicni centar ili vise krilo...U svakom slucaju mislim da je on igrac koji bi svaki tim hteo...

Siberian_Tiger

pre 16 godina

Miroslav Raicevic bi vam bio pravo pojacanje, jer bi onda vjerovatno bio raskinut ugovor s Ticom, a to onda znaci mnogo mnogo jaca Zvezda nego sto je sad. Pozdrav za Delije!!!

car

pre 16 godina

kakav je to igrac kad se vraca u zvezdu mora da ima strasne ambicije sa zvezdom tu ko god dodje je glavni igrac kolko ih Partizan pomaze sa njihovim rezervistima opet su nista jer zvezda nista neznaci za srpsku kosarku zadnjih 20 godina vestacki je odrzavaju dabi publiku navlacili da dolaze zeleznik je najbolji posle Partizana

Stewa

pre 16 godina

Zeleo bih da kazem,da bi trebali manje da se zanosimo,mavijam za zvezdu ali ovaj tim osim tadije i kuka su svi realn ispod proseka,dobro mozda i misanovic moze nekad nesto da uradi.Cvetkovic,Kovac, i slicni pa to je ljudi smesno,Svetkovic je igrao u jednom ergonomu,on je smesan video sam ga uzivo u nisu,posto sam iz nisa,ispred mene je stojao,ono je karrkatura od coveka.Tica je pa legenda ne moze 3 poena da ubaci.Partizan li bude igrao pola kao protiv PAO ne gine nam 20-ak razlike najmanje.Raicevic je dobar igrac za nasu ligu,generalno za zvezdu,malo je ogranicen sto se tice inteligencije ali dobro,bolji od ostalih mnogo,samo imamo nemanju tu.Treba nam petica,Golubovic bi dobro dosao ili neki snazni centar,jer misanovic naspram Pekovica(jednog od najbonjih centara u evropi)pa to je i neozbiljno.Jos kad vidim u igri "Cveleta" i Kovaca pa to je tragedija,nevidjeni rudari,cvetkovic sumnjam da zna levi dvokorak.Stvarno nam treba postena podrska(u vidu kvalitetnih igraca)KUKU i Tadiji.Mile Ilic bi bio odlican.

BlackAdder

pre 16 godina

Ponasaju se kako bi moj drugar zvezdas rekao kao ,,slon u staklari"... trose velike pare bez ikakvog plana, pitam se samo dokle, kada ce djavo doci po svoje...

p.f.c

pre 16 godina

jovane ti si se malo zamislio jel ? kad delije naprave atmosferu kao partizan protiv pao. i da vidis kakav bi ja tim partizana voleo: plej palasio,mijatovic ,bekovi tepic ,tripkovic,micov,bozic krila vitkovac kecman ,milosevic,krilni centri velickovic , erceg , centri pekovic, mile ilic,jagodnik

Skomi

pre 16 godina

Zaboravite Aleksandrova i Jorovica...Oni ce igrati isto koliko i Sasa Obradovic kada se vratio u Zvezdu posle povrede...0(nula) minuta!

I Tica, naravno - Hvala, Prijatno!

Aleksa

pre 16 godina

On jeste dobar igrač ali nije potreban zvezdi.Zvezda ima Tadiju i Aleksandrova na četvorci koji su odlični igrači. Dolaskom Raičevića samo bi gušili jedan drugog.

mare***

pre 16 godina

Za Raicevica, je Muta Nikolic prosle godine rekao da je najbolji igrac koji je dosao kod nas, sto dovoljno govori o njegovim kvalitetima...
!!! Ako dodje Raicevic+petica, onda je Tica slobodan

Whitey Durham

pre 16 godina

Stvarno mi nije jasno sta se ovim dobija...
Koliko se ja secam, on igra 4-orku, a moze igrati i na 3-ci. Jeste on odlican igrac, ali na tim mestima vec imamo Tadiju, uskoro ce se vratiti i Jorovic i Aleksandrov. Bice naravno nedovoljno spremni zbog duge pauze, ali opet me zanima kako ce se rasporediti minutaza izmedju njih cetvorice, recimo u maju. Bolje bi bilo da neko trazi dobrog spoljnog igraca(Rasic im je bio slobodan, mada ne znam da li bi se vratio), jer Kovac ne moze da pogodi ni slona sa udaljenosti vece od dva metra. Naravno, ostaje otvoreno i pitanje teskog centra; ovim dovodjenjem Raicevica se smanjuje ionako tanak budzet(u odnosu na prosle godine).

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Ha,Ha,Ha,Ha ovaj Jovan nije cist :) Mi se vas bojimo koliko se bojimo Splita :) Decko o cemu ti pricash od koga ste vi veci !? U kosarci smo za vas institucija i velicina ! U fudbalu ste trofejniji ali vechi,zbog cega !? Pa kako da vas smatram za neki klub u fudbalu kad josh nemate ni trenizne centre i sve shto ide uz klub kao svi ostali svetski klubovi.Jeste trofejniji u fudbalu ali vechi,to veruj mi da niste od nikog !

Partizane ti dobro znash !

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Da nashem Partizanu toliko pomazu tajkuni kao Zlezdi mi bi smo bili 10 puta za redom prvaci evrope.Takav bezidejan i smesni klub kao shto je Zlezda odavno nisam video :)))

Elmir Kikanovich (Ha,Ha,Ha)
Misanovich (Ha,Ha,Ha)
Sljivancanin (Ha,Ha,Ha)
Tica (Ha,Ha,Ha)

Da dovedemo podmladak za vas smo Dream Team :)))

Hipoteticki

pre 16 godina

Raicevic je odlicno odigrao 05/06 sezonu za Zvezdu, ali od tada nije odigrao nista, konstantno je bio povredjen i menjao klubove. Pretpostavljam da njegov dolazak znaci da od skorijeg povratka Jorovica i Aleksandrova nema nista, jer bilo bi krajnje glupo gomilati igrace na krilu, a skripi i spolja i pod kosem.

SIMIC

pre 16 godina

Zvezda ima gomilu krilnih centara izgleda da upravi to nije dovoljno resili bajni strucnjaci da pozovu jos kojeg!!! a od pravog centra ni traga ni glasa.

Kale

pre 16 godina

Neznam sta da mislim, sto se tice Rajicevica. Zna da skoci, zna da sutira sa distance.... ali pod kosem, okrenut ledjima ili (svejedno)licem prema protivniku...hm..tanko. A nama treba bas taj razbijac u reketu, bas razbijac.Ako ga negde nadjemo, pa Zvezda ima da razbija sa distance, a kada to stane njemu lopta i njegovih 11-15 poena iz reketa sa 7-8 skokova bio bi put do pobede u svakoj utakmici ukljucujuci i one sa Partizanom. To je istina, a sada ako niko to nece da prizna to je njegova losa procena ili cinizam ( cinizam se odnosi na navijace suparickih tabora).
Dakle poenta je da primarno Zvezdi treba 36-40-tak poena iz suta za dva, 21 (za tri) i 20-tak (za 1). Ovo kada dostignemo, svake godine po jedan trofej ce stizati na Mali Kalis.
Na kraju ponovo upucujem pitanje svim delijama koji prate Zvezdine utakmice i treninge: Sta je sa Gromikom, toliko borbe oko tog momka, a nema ga na parketu, odgovorite mi !???!

Bagi-delije

pre 16 godina

On nam nije potreban! Pa, umesto koga ce on uci u ekipu? Necemo valjda medju 12 da imamo po tri klasicna i krilna centra? Tadiju moze veoma uspesno da zamenjuje Aleksandrov. Naravno, kada se oporavi od povrede. Nasa uprava me stalno neprijatno iznenadjuje. Najgori su!

Y/Kv

pre 16 godina

Odlicna vest i jos bolje pojacanje koje ce zauzeti nadam se mesto TICE.
Treba nam ja nemogu da verujem da Karadzic to neprimecuje jedan dobar bek koji ce biti bolji od Kovaca i Sljivancanina-tu smo jako losi i naravno jos jedna dobra petica i prvaci smo 100%.
Napred ZVEZDA

T_Mcag

pre 16 godina

U kako sam ja lose procitao.mislio sam da se Rakocevic vraca.Igore vrati se.a sti se tice raicevica dobar je prosecan i moze da pomogne.pozz svim fanovima HUSTON-a

You

pre 16 godina

Šta će nam taj,u derbijima je pokazao koliko je kvalitetan,ima komplekse od Milojevića.Upravo Mile Ilić vam je pred nosem,radite nešto ljudi.

Jovan

pre 16 godina

Lepo je sto se vraca Mire Raicevic jer je normalan momak i dobar kosarkas,ali mi sa njim imami cetri krilna centra.Treba nam prava petica tipa Vladimir Golubovic iz Vojvodine a ne neki Dzon Edvards za koga se ne zna nista.Pored centra moramo da dovedemo i beka sutera(Bili Tomas bi se odlicno uklopio,prosle godine je otisao zbog Sakote).Steva Karadzic je dobar trener ali pitanje kakav odnos ima sa upravom(igor zezelj)i dali moze da ih ubedi u nesto s obzirom da su to ljudi koji nemaju pojma o kosarci i radije slusaju neke menadzere koji samo zele da uzmu svoju proviziju a ne trude se da dovedu zvezdi igraca koji joj stvarno potreban.Da bi osvojili titulu i mi navijaci trebamo da podrzimo zvezdu,da stvorimo kosarkasku atmosferu(kao protiv reala prosle godine)da svaka utakmica bude sto se navijanja tice maksimalna.Treba nam 12 igraca koji ce da ginu za zvezdu,trenutno imamo sest,ako ostavimo srce na parketu grobari nemaju sta da traze,ipak smo mi veci klub i mnogo vise ljudi navija za zvezdu nego za njih,boje nas se.
plejmejkeri:kuk,milosevic.
suteri:stranac,kovac,sljiva,bakic(5 minuta da igra odbranu na tripkovicu i tepicu i on i kovac).sljiva je bolji igrac od njih.
krila:cvele,tadija.jorovic,mire,aleksandrov,kikanovic,.
centri:golubovic,misanovic,mire moze da cuva pekovica,svojevremeno je cuvao i papadopulosa>

Auuuu!?!?!

pre 16 godina

Koliko malo pameti ima u glavi onaj ko kaze "Sljivanacanin je bolji igrac od Tripkovica i Tepica"...Vi stvarno imate kompleks koji je neizleciv...007

hayabusa

pre 16 godina

Jovane sine,sony u ruke pa dovodi strance,Golubovice,Rodmane,koga te volja i sanjaj kako ste veci klub i kako vas se Partizan plasi.Od silnog straha uzesmo sest titula za redom,toliko vas se bojimo da moramo da vas pregazimo svaki derbi.Nabijate nam stravican kompleks.Dream on...

Y/Kv

pre 16 godina

Odlicna vest i jos bolje pojacanje koje ce zauzeti nadam se mesto TICE.
Treba nam ja nemogu da verujem da Karadzic to neprimecuje jedan dobar bek koji ce biti bolji od Kovaca i Sljivancanina-tu smo jako losi i naravno jos jedna dobra petica i prvaci smo 100%.
Napred ZVEZDA

paja

pre 16 godina

Kakav je to igracina, od kako je otisao iz zvezde odigrao je jedno 20 min, i prosecno belezio 0.05 poena po mecu, evropske ekipe izgibose boreci se za njega. Kako Nidzo rece, stvarno Elmedin ima mnogo tanke noge i ruke, neznam kako neko moze da se ugoji ako nejede gudu, ipak pravo je svakog da zrtvuje masu radi vere. Ja ne bih podneo toliku zrtvu

Nidzo

pre 16 godina

Zvezdi treba petica a ne Raicevic da oduzima minutazu Dragicevicu i Aleksandrovu. A ako ce Kikanovic sa onim tankim nozicama i rucicama da bude petica, onda opet kk sledeca sezona.

p.f.c

pre 16 godina

jovane ti si se malo zamislio jel ? kad delije naprave atmosferu kao partizan protiv pao. i da vidis kakav bi ja tim partizana voleo: plej palasio,mijatovic ,bekovi tepic ,tripkovic,micov,bozic krila vitkovac kecman ,milosevic,krilni centri velickovic , erceg , centri pekovic, mile ilic,jagodnik

Del_Piero

pre 16 godina

@jovan
decko,mozda je raicevic normalan ali ti definitivno nisi!jel ti slusas sta pricas,konsultujes li se ti malo sa tom tvojom caurom u glavi?mi nemamo sta da trazimo pored vas????????
mi se vas bojimo????
na ove tvoje bljuvotine mogu samo da kazem:o bozeeeeeee,iz kojeg li si ti filma ispao...

Skomi

pre 16 godina

Zaboravite Aleksandrova i Jorovica...Oni ce igrati isto koliko i Sasa Obradovic kada se vratio u Zvezdu posle povrede...0(nula) minuta!

I Tica, naravno - Hvala, Prijatno!

Kengur

pre 16 godina

on mi je veoma dobar igrac ali brine me da li je on klasicni centar ili vise krilo...U svakom slucaju mislim da je on igrac koji bi svaki tim hteo...

Siberian_Tiger

pre 16 godina

Miroslav Raicevic bi vam bio pravo pojacanje, jer bi onda vjerovatno bio raskinut ugovor s Ticom, a to onda znaci mnogo mnogo jaca Zvezda nego sto je sad. Pozdrav za Delije!!!

previše

pre 16 godina

***
1. Da li postoji neko ograničenje koliko para može da potroši za jednu sezonu?
Prošle sezone je kroz ekipu prodefilovalo 16 igrača!
Kako gde zafali, tako novi.

2. To u Srbiji ne može sebi da priušti ni jedna jedina ekipa. Sbuda u svetu je budžet određen takmičenjem i uspesma a Zvezda nema ni jedno ni drugo, a para ne fali.

3. I pored svega toga selekcija igrača je OČAJNA pa ko dovodi te igrače.
VIše krila ima Zvezda nego cela liga - Tadija, Aleksandrov, Jorović, pa i taj Kikanović je krilni centar, pa sad još i Raičević.
Zvezda ima 4 krla koja su u zadnje dve godine igrali za reprezentaciju!!!
Oni mogu da samo smetaju jedni drugima. Ne verujem da iko može da igra bolje što igra Tadija, znači samo se kvari ono jedino što već valja u timu.

A Jovan koji priča o tome kako je Račević čuvao Papadopulosa i kako će on da čuva Pekovića ?!?!? alo dečko znaš li ti koliki su Mario Kasun, Markonato, Badian, Baptiste, Tsartsaris... pa niko nije prismrdeo, a ti očekuješ da će krilo od 205 i 95 kg da ga sačuva... jesi li igrao kad basket...

Sve u svemu para ko pleve a ideja - ništa, CZV je mali klub

Stewa

pre 16 godina

Zeleo bih da kazem,da bi trebali manje da se zanosimo,mavijam za zvezdu ali ovaj tim osim tadije i kuka su svi realn ispod proseka,dobro mozda i misanovic moze nekad nesto da uradi.Cvetkovic,Kovac, i slicni pa to je ljudi smesno,Svetkovic je igrao u jednom ergonomu,on je smesan video sam ga uzivo u nisu,posto sam iz nisa,ispred mene je stojao,ono je karrkatura od coveka.Tica je pa legenda ne moze 3 poena da ubaci.Partizan li bude igrao pola kao protiv PAO ne gine nam 20-ak razlike najmanje.Raicevic je dobar igrac za nasu ligu,generalno za zvezdu,malo je ogranicen sto se tice inteligencije ali dobro,bolji od ostalih mnogo,samo imamo nemanju tu.Treba nam petica,Golubovic bi dobro dosao ili neki snazni centar,jer misanovic naspram Pekovica(jednog od najbonjih centara u evropi)pa to je i neozbiljno.Jos kad vidim u igri "Cveleta" i Kovaca pa to je tragedija,nevidjeni rudari,cvetkovic sumnjam da zna levi dvokorak.Stvarno nam treba postena podrska(u vidu kvalitetnih igraca)KUKU i Tadiji.Mile Ilic bi bio odlican.

mare***

pre 16 godina

Za Raicevica, je Muta Nikolic prosle godine rekao da je najbolji igrac koji je dosao kod nas, sto dovoljno govori o njegovim kvalitetima...
!!! Ako dodje Raicevic+petica, onda je Tica slobodan

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Da nashem Partizanu toliko pomazu tajkuni kao Zlezdi mi bi smo bili 10 puta za redom prvaci evrope.Takav bezidejan i smesni klub kao shto je Zlezda odavno nisam video :)))

Elmir Kikanovich (Ha,Ha,Ha)
Misanovich (Ha,Ha,Ha)
Sljivancanin (Ha,Ha,Ha)
Tica (Ha,Ha,Ha)

Da dovedemo podmladak za vas smo Dream Team :)))

Hipoteticki

pre 16 godina

Raicevic je odlicno odigrao 05/06 sezonu za Zvezdu, ali od tada nije odigrao nista, konstantno je bio povredjen i menjao klubove. Pretpostavljam da njegov dolazak znaci da od skorijeg povratka Jorovica i Aleksandrova nema nista, jer bilo bi krajnje glupo gomilati igrace na krilu, a skripi i spolja i pod kosem.

Rema

pre 16 godina

@ Jovan

A ko je doveo Omara Kuka? Da nije Steva Karadžić?

Doveo ga je upravp Igor Žeželj. Bravo Igore, da nam živiš 100 godina, dovedi nam i centra!

Kale

pre 16 godina

Neznam sta da mislim, sto se tice Rajicevica. Zna da skoci, zna da sutira sa distance.... ali pod kosem, okrenut ledjima ili (svejedno)licem prema protivniku...hm..tanko. A nama treba bas taj razbijac u reketu, bas razbijac.Ako ga negde nadjemo, pa Zvezda ima da razbija sa distance, a kada to stane njemu lopta i njegovih 11-15 poena iz reketa sa 7-8 skokova bio bi put do pobede u svakoj utakmici ukljucujuci i one sa Partizanom. To je istina, a sada ako niko to nece da prizna to je njegova losa procena ili cinizam ( cinizam se odnosi na navijace suparickih tabora).
Dakle poenta je da primarno Zvezdi treba 36-40-tak poena iz suta za dva, 21 (za tri) i 20-tak (za 1). Ovo kada dostignemo, svake godine po jedan trofej ce stizati na Mali Kalis.
Na kraju ponovo upucujem pitanje svim delijama koji prate Zvezdine utakmice i treninge: Sta je sa Gromikom, toliko borbe oko tog momka, a nema ga na parketu, odgovorite mi !???!

Partizan Sampion,a ko bi drugi ? ? ?

pre 16 godina

Ha,Ha,Ha,Ha ovaj Jovan nije cist :) Mi se vas bojimo koliko se bojimo Splita :) Decko o cemu ti pricash od koga ste vi veci !? U kosarci smo za vas institucija i velicina ! U fudbalu ste trofejniji ali vechi,zbog cega !? Pa kako da vas smatram za neki klub u fudbalu kad josh nemate ni trenizne centre i sve shto ide uz klub kao svi ostali svetski klubovi.Jeste trofejniji u fudbalu ali vechi,to veruj mi da niste od nikog !

Partizane ti dobro znash !

Bagi-delije

pre 16 godina

On nam nije potreban! Pa, umesto koga ce on uci u ekipu? Necemo valjda medju 12 da imamo po tri klasicna i krilna centra? Tadiju moze veoma uspesno da zamenjuje Aleksandrov. Naravno, kada se oporavi od povrede. Nasa uprava me stalno neprijatno iznenadjuje. Najgori su!

Whitey Durham

pre 16 godina

Stvarno mi nije jasno sta se ovim dobija...
Koliko se ja secam, on igra 4-orku, a moze igrati i na 3-ci. Jeste on odlican igrac, ali na tim mestima vec imamo Tadiju, uskoro ce se vratiti i Jorovic i Aleksandrov. Bice naravno nedovoljno spremni zbog duge pauze, ali opet me zanima kako ce se rasporediti minutaza izmedju njih cetvorice, recimo u maju. Bolje bi bilo da neko trazi dobrog spoljnog igraca(Rasic im je bio slobodan, mada ne znam da li bi se vratio), jer Kovac ne moze da pogodi ni slona sa udaljenosti vece od dva metra. Naravno, ostaje otvoreno i pitanje teskog centra; ovim dovodjenjem Raicevica se smanjuje ionako tanak budzet(u odnosu na prosle godine).

Aleksa

pre 16 godina

On jeste dobar igrač ali nije potreban zvezdi.Zvezda ima Tadiju i Aleksandrova na četvorci koji su odlični igrači. Dolaskom Raičevića samo bi gušili jedan drugog.

SIMIC

pre 16 godina

Zvezda ima gomilu krilnih centara izgleda da upravi to nije dovoljno resili bajni strucnjaci da pozovu jos kojeg!!! a od pravog centra ni traga ni glasa.

Berija

pre 16 godina

pa dobro @Jovane,otkada su narkotici legalizovani u Srbiji??
Ili si na pecurkama??Ko se koga boji,o cemu ti pricas??E sta covek nece procitati od nesrecnih ganfera,vi toliko mastate da dobijete sampione,da polako ne razlikujete mastu od stvarnosti.Istina ponekad boli,ali nikako ne treba zloupotrebljavati sa ilegalnim suptancama,jer posledice su ocevidne:bunilo,buncanje i euforicno ludilo,sa teskim posledicama po mentalno zdravlje..ebes Zvezdu u basketu,cuvaj zdravlje

car

pre 16 godina

kakav je to igrac kad se vraca u zvezdu mora da ima strasne ambicije sa zvezdom tu ko god dodje je glavni igrac kolko ih Partizan pomaze sa njihovim rezervistima opet su nista jer zvezda nista neznaci za srpsku kosarku zadnjih 20 godina vestacki je odrzavaju dabi publiku navlacili da dolaze zeleznik je najbolji posle Partizana

BlackAdder

pre 16 godina

Ponasaju se kako bi moj drugar zvezdas rekao kao ,,slon u staklari"... trose velike pare bez ikakvog plana, pitam se samo dokle, kada ce djavo doci po svoje...

T_Mcag

pre 16 godina

U kako sam ja lose procitao.mislio sam da se Rakocevic vraca.Igore vrati se.a sti se tice raicevica dobar je prosecan i moze da pomogne.pozz svim fanovima HUSTON-a

You

pre 16 godina

Šta će nam taj,u derbijima je pokazao koliko je kvalitetan,ima komplekse od Milojevića.Upravo Mile Ilić vam je pred nosem,radite nešto ljudi.