Subota, 27.10.2007.

22:37

NLB: Partizan slavio u Vršcu

Izvor: Aleksa Gutoviæ

NLB: Partizan slavio u Vršcu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

DIDI

pre 16 godina

Jako je interesantno kakvi se sve likovi ne javljaju za komentar a kosarku poznaju samo preko novina i tv-a.zato se ne zaludjujte momci komentarima kada ne poznajete ovu igru

peja

pre 16 godina

@

naravno, nisam ni pomislio da nece biti malicioznih podj..avanja. zaista treba imati neverovatan mozak pa traziti teorije zavere u tome sto je PEJA™ “lik koji zna lika koji zna vujosevica”. toliko o tome, pametnom dovoljno…
a za jared jordan- a cete tek cuti...

marko-delija

pre 16 godina

Cisto radi istine
-Jorovic pocinje da trenira sa ekipom posle novogodisnjih praznika
-milosevic se vraca na teren u januaru
-aleksandrov se vraca za 2-3 nedelje, njegova povreda ja najblaza, ne radi se o oticanju kolena, vec o povredi kvadricepsa, misica koji je bio preopterecen a nalalzi se iznad kolena koje je operisao, jako vazan misic za koleno i radi se na njegovom jacanju, a povratak na teren se odlaze zbog predostroznosti!

superhik

pre 16 godina

@peja
I sta ti je Dule odgovorio?Hvala ti puno sto se toliko brines, ne znam sta bi mi bez tebe i tvojih vrhunskih naucnickih komentara.Ako mozes samo da mi odgovoris da li si ikad u zivotu igrao kosarku ali ne na kompjuteru nego sa pravom loptom?

HeWhoDares

pre 16 godina

@Gost

Dijalog između Nikolića i Vujoševića je bio uz osmeh, a Todoriću je pretio prstom!
(samo on zna zašto)

A Nikolić je inače uvek bio poznat po forsiranju mladih igrača, npr. Drobnjak i Tomašević itd., a sada Marković i Marjanović između ostalih.

Haug!

mare

pre 16 godina

Mislim da je Tripkovic ooodavno istrosio sve "kredite" u partizanu. Ako moramo da trpimo u naredna 4 meseca njegove negativne index ucinke,onda bolje da prekinemo ugovor sa njim.Bojim se da trenutno nema ponuda za njega, iako je do pre par meseci nekoliko ozbiljnih klubova pokazalo interesovanje za njega.Trebna nam bek suter!!!

filip

pre 16 godina

@ Didi

Tacno je da je Milija Vojinovic iz CG,ali je posto za razliku od brata zivi u BG uzeo nase drzavljanstvo postao je sudija iz Srbije. Ono sto nije tacno je da je on u dobrim odnosima sa Duletom. Ako se ne varam,to je sudija sa najvise dosudjenih tehnickih gresaka Partizanu (klupa+igraci) u proseku po utakmici. To je sudija koji je iskljucio zbog 2 tehnicke Dejana Milojevica (jedino njegovo iskljucenje u karijeri),to je sudija koga je Partizan stavljao kao sudiju da se izuzme (kad je vazilo pravilo da svaki klub ima pravo da 1 sudiju stavi kao nepozeljnog),pa prema tome gledaj u svoje dvoriste,jer ako ja pogledam malo u tvoje, videcu podatak da od svih igrackih velicina u koje su igrale u Derbijima tokom istorije,najvise sl. bacanja na 1 mecu je sutirao "Placljivko" i to 22 (18/22). Milojevic nikada vise od 14,a zvali ste ga "Beli Medved"!!! Dajte sudije iz EL,pa kad puknete 30 razlike,onda cete moliti za ovim ovde.

Schwiza

pre 16 godina

@ Didi i njemu slicni
Ja znam komsije da vi volite Slovenacke sudije jer ne treba uci u duboku analizu pa otkriti koga oni svojim sudjenjem favorizuju.
Ipak, ako vec pricamo o ovoj ligi, ne treba bezati od toga da se ispita i sukob interesa (a mozda to nije sukob nego slaganje), kada je glavni sponzor lige i glavni sponzor jednog od timova koji se u njoj takmice.
Pozdrav za sve grobare!

Avalon

pre 16 godina

Ova utakmica je pokazala jos jednom da je ovaj tim sposoban da igra od prvog do poslednjeg minuta bez predaje. Ovaj decko ( DIDI ) sto lupeta oko sudija je samo jedan od sujetnih provokatora i ne bi trebalo da obracate paznju na tu , enormnu kolicinu gluposti koju je napisao. Sada je najbitnije da se dobije mec u Francuskoj i da nastavimo ka cilju zvnom TOP 16 kao i ka prvom mestu u NLB ligi jer to vec donosi nekih 15 poena koliko se secam. Slazem se sa Pejom za Urosa a sam Bog zna koliko vec potenciram da je to decko bez srca koji NIKADA nece biti igrac. Ma dokle vise to opravdanje " vraca se posle povrede" i sl..Jednostavno nema onu stvar da preuzme odgovornost kada treba jer on vec 6 sezona igra EL !!! Umesto toga on iz utakmice u utakmicu kao da se takmici sam sa sobom u ostvarivanju negativnih indexa,...Uzas...Jedva cekam da ode...
Pozz svima

niksicanin

pre 16 godina

svaka cast momci.danas nikog nije lako dobiti.a svi znamo kako drugi igraju protiv velikog partizana.daju vise od svojih mogucnosti.veliki pozdrav od niksicana.vidimo se uskoro))))

REALNO *w

pre 16 godina

Pejo

pa ti ne samo da sa nama delis pravovremene savete ko dolazi u nas voljeni klub, sada si poceo i Duleta da savetujes!!!
Pa to je extra. Ti si mu sredio tog pleja, ajde u moje ime i nekog krilnog centra ili sutera. Po tvom izboru

mile

pre 16 godina

francuzi nisu ni malo naivni.mislim da nam je bamberg prilika za pobedu.a sto se ticehemofarma, zvezde i sl.pa oni nam sluze za uigravanje.

neznanje je vrlina?

pre 16 godina

@DIDI

Aj josh malo mi otvori ochi.
Mozhesh li malo detaljnije pisati kako to Partizan otima utakmice u Euro Ligi? Mozhda ih ne otima, mozhda su ti timovi slabiji nego ovi velikani u NLB Ligi?

ntrack

pre 16 godina

Samo neka mi neko objasni kako to da ovaj FOX prenosi samo zvezdine utakmice i kako ih nije sramota, a kao kupili su (a pitanje da li je tako) prava za prenose bilo kojih utakmica?!
Zasto lepo ne kazu da samo njih prenose pa onda neka npr. "nasa" Tv Avala prenosi nas, a ne ovako prenosi idu svako drugo kolo, kada oni igraju kuci i toliko. Nisam kritikovao kada su ih prenosili sa Cibonom i Olimpijom, ali u kolu kada mi igramo sa HF oni prenose Zvezda-Split, ili u proslom mi kuci za Zadrom nema prenosa u celom kolu (Zvezda gost pa zato). Neka ih barem prenose i sa gostovanja da bude sve full...
Sramota za FOX !!!
Pozdrav za sve na b92, najbolju redakciju na Balkanu.

VukSrbin

pre 16 godina

Ovo je TIMSKI DUH i tvrdim, bez obzura na nedostatak jos jedne JAKE petice, ekipa jaca nego prosle sezone... Onomad su bila jaca imena a danas ekipa... Punom snagom do kraja... Ali stvarno MNOGO SMO JAKI...
PS. Vi "strucnjaci" za Tripkovica, mante se corava posla. Mali ce, cim se potpuno vrati, da da svoj puni doprinos. Zivi bili pa videli. A vi kada budete u prvoj postavi NAJVECE SVETSKE KOSARKASKE INSTITUCIJE onda se javite da kritikujete...
HOMER 007... Mislite o tome...

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

-Barci dali prednost od 6 POENA(0:6),
-HF dali prednost od 15 POENA(0:15)
-KOLIKO POENA da damo KKSS???(to je sad PITANJE, možda 20POENA?)

DIDI

pre 16 godina

Verovatno gospodo neznate odakle je sudija Voinovic pa se zato i bunite na komentar.Aslovenacki sudija nije jadan ni mogao da se vidi od ove dvojce Duletovih.Samo otimacinom Partizan koji konstantno vrsi pritisak moze da dodje do zeljenog cilja.

Jabbar

pre 16 godina

Bravo Nidzo za komentar, iscrpan kao i uvek. Mislim da ovu medijsku monotoniju tipa "Partizan slavio ovde...", "Partizan pobedio onde..." treba zameniti sa "Hemofarm nedostojan rival instituciji", "Barselona malo za sampiona" i tako redom...

neznanje je vrlina?

pre 16 godina

@DIDI

Jao shta sve ljudi prichaju!
Aj sad prochitaj ko je sudio, pa nam se ponovo ovde javi:
http://www.adriaticbasket.com/stats.php?gameid=46&sez=

Marko

pre 16 godina

Lepo sto je Partizanka pobedila da im bude lakse sledece subote kad nalete na Kapetana Cook-a i super Tadiju. Uz ovu pobedu lakse ce im pasti blamaza okoja ih ceka. :) Jedva cekam da vidim Homera kako trazi na svojoj glavi kosu da pocupa li nje nema pa neeeemaaaaaaa...Sudije, dodjite u subotu sa kacigama na tekmu, nervozni Homer neciju glvu mora da pocupa

grossod

pre 16 godina

@DIDI
Jedan od sudija na utakmici je bio Pukl,a koliko znam on je iz Slovenije,drugi sudija je bio Vojnovic iz Srbije,i treci je zaista bio iz Crne Gore,tako da ovo sto si napisao nije tacno.Ali,to je vec tvoja stvar...pozdrav svima.

DIDI

pre 16 godina

Dokle ce da sudija Vojinovic podkrada Hemofarm.Da li neko to vidi i da li moze da reaguje na to.Duletu su njegovi crnogorci zavrsili posao.Zasto ovu utakmicu nisu sudili Slovenci nili Hrvati.Patizan je bio favoriozovana ekipa u ovom susretu.Zao mi je Hemofarma koji toliko ulaze ali nema ljude da ga podrze u svom stvaranu veceg projekta.

Hell

pre 16 godina

@ ajmo milivoje

Covece pa milion puta smo ciganima pokazali gde im je mesto sta vise da pokazujemo zar su 6 uzastopnih titula i isto toliko uzastopnih ucesca u Evroligi nedovoljan dokaz?Uostalom oni su isuvise mali klub za nas da bismo im nesto dokazivali!

eric

pre 16 godina

ajmo crno beli!!! ma ne moze nam niko nista. moze ceo tim da ode da se sve raspada opet smo majstori i najaci. kad bi u fudbalu bili bar upola takvi majstori a ne da nas mandovi i kad su 8 puta losiji bukvalno izvacare za bodove.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Браво момци!! Тако се игра за свој тим, за свети црно - бели дрес!! Од -15 са старта, ми победимо!! Милтон и Новица одлични вечерас, увек се неко истакне са виче поена, али увек су сви учетвовали у победи или у поразу.
Сада да добијемо Французе, а онда Звезду!! Напред Партизан! Позз за све Гробаре и за Марка из КГ-а!

PFC Girl

pre 16 godina

Uf , srcko da me strefi . Malo pre sam stigla iz Vrsca . Haos ! Prezivela sam pa pisem . : ) Prvih 6 min. sam bila zivi les . Sreca pa su pogledali na semafor u drugoj cetvrtini i malo se razbudili . Trebali su im produzeci da bi se skroz probudili . Ali sve u svemu naj-bitnije je da su se izvukli na kraju . Velickovic i Palasio su odigrali super u drugom poluvremenu . Njihove trojke u zadnjih 15-ak minuta su nas podigle . Samo napred , sada je potrebna koncentracija za evroligu . Ipak su pokazali KO su i STA su . NAJBOLJI ! Pozdrav za sve Grobare !

ramplstinski

pre 16 godina

Tripko index -7... tolko ne uspe ni Boza kapiten sa svim pitbul faulovima!!! A igro mali 20mina... Alo uozbilji se deckonja inace cemo morati da dovodimo Mirka Kovaca buahahah

A Palasio sipo trojke 3/5... jes da mu shut izgleda kamenjarski grdno al ne zalim se dok ulazi!!!

dekipfc

pre 16 godina

BRAVO !!!
Samo nastavite da meljete...samo ne znam dokle ce KK Prtizan nastaviti ovakvom igrom sa budzetom koji ima sad...za bolje rezultate i titule izvan Srbije su potrebne pare... u svakom slucaju sve najbolje zelim svom omiljenom timu:) ...

Zuull PFC

pre 16 godina

Svaka cast na jos jednoj manje-vise teskoj pobedi...
Vidi se da polako ulazimo u zeljenu formu... Dule ocigledno zna sta, kako i kada treba...
No, dosta hvale, to je za slabice...
Sledece sto nas ocekuje je utakmica sa Roanom, pa potom u NLB ligi sa "stalnim musterijama" (ispravite me ako gresim)...
A sto se zakona o "kisobranima, zastavama i ostalim rekvizitima" tice, uopste ga ne podrzavam...
Sta vise, zelim da ovom prilikom svi zajedno podrzimo ovaj komentar, i na taj nacin jasno iznesemo svoj stav: "Necemo huliganizam, ali necemo ni prazne tribine i pozorisne predstave"... Pa, neka se gospoda bori protiv 1000 i kusur preporuka...

Pozdrav!!!!!

Luka

pre 16 godina

UZMI DULE SEDMU TITULU SEDMU TITULU!!!
Najvise bih voleo kad bih se Vranes razigrao i postao ono sto Dule i svi mi ocekujemo od njega!!!
Sad ce doci na red KK Sledeca Sezona pa njima da pokazemo ko je PARTIZAN

DULE MAJSTORE

pre 16 godina

TO ŠAMPIONI...
ej od 15:0 PARTIZAN je došo do POBEDE

P.S. sada Francuzi posle KKSS a onda...i sve do F8 i FINALE NLB, KUP, i 7.uzastopna TITULA

peja

pre 16 godina

uprkos slabom pocetku, ni jednog se trenutka nisam zabrinuo za pobedu. ova ekipa PARTIZANA je napravljena za tucu (i to bukvalno!) na terenu, a balerine vrscana (slicno kao i one katalonske od srede) nisu bile spremne za to. nova pravila koja tolerisu MNOOOGO jacu™ odbranu su dosla kao porucena…
iako crno- beli ove godine nemaju veliku zvezdu u timu i oslanjaju se prvenstveno na nepredvidivost (pobeda ili poraz ne zavisi samo od jednog igraca) sve je izvesnije da vodja ipak postoji. po poziciji u timu i, naravno, iskustvu ta cast pripada- milt palacio- u! protiv zadra, barse i, veceras, hf- a je prelomio u nasu korist sutem, inace atributom koji mu je, vec svi znaju, najveca mana. ima strasan “clutch”, cak je i bolji od vonteego- a po tom pitanju, a samo je pitanje vremena kada ce krenuti sa svojim trademark frljokama “od kosa do kosa”:-)… ima itekako tih 500 odigranih tekmi u nba svoju tezinu.
od ostalih, kapa dole novici i, posebno, cedi. ako ovako nastavi, plasim se da ce kecman ostati bez posla!:-)

p.s. tripkovic je ret..d ret..dirani, isto kao i oni koji ga neprestano “brane”. toliko…
p.p.s. potrudio sam se da do vujosevica stigne vest (ako vec nije) da je ovaj momak slobodan…
http://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Jordan
110% tvdim da je u ovom trenutku NAJBOLJI PLEJMEJKER VAN NBA!

POZDRAV SVIMA!

dasa

pre 16 godina

centar i bek suter su nam preko potrebni. ovo veceras je bilo na misice i iskustvo. Pekovic je dobar ce imati padove, a Vranjes je neko ko tesko moze da bude pristojna zamena. Pa cak ni Borovnjak. Treba nam skok u odbrani.

ajmo milivoje

pre 16 godina

Bravo Partizane!Sad da dobijemo Francuze,pa da pobedimo Zvezdu i pokažemo im gde im je mesto,IZA PARTIZANA!Mnogo mi je drago što Novica igra sve bolje.Dobro je što se Milt sve bolje uklapa,a i što je Milošević konačno zaigrao!Od Peke nisam očekivao da ponovi onakvu partiju posle samo par dana,a Tepić ponovo pokazuje da je sazreo i da je sjajan bek!Još ako bi se Tripko razigrao...Pozz za sve grobare i ...naravno za Aleksandru iz Kumodraža!

Felipe

pre 16 godina

Gazi ovaj Partizan i ne pita! Posle onako teske utakmice protiv Barse, uspeli su da smognu snage i da nadju motiva da odigraju dobro protiv uvek nezgodnog Hemofarma!
Svaka cast momci!
Idemo, next please!

Grobelar

pre 16 godina

Nisam verovao kolika ogromna kolicina gluposti moze da se napravi za samo 7 minuta...definitivno smo u problemu onda kad Pekovic ne bude imao "svoj dan" ili udje u problem sa licnim greskama...igrac tipa Ercega, visoko krilo ili "lazna petica" resio bi mnoge nase probleme u reketu i van njega, ali mogu kao i svi vi samo da lamentiram nad ovim timom za koga sve vise strahujem da ce ove godine biti "uvek tako blizu, a tako daleko"...saplesti se pred ciljem trke (3-godisnji ugovor sa EL) u kojoj smo suvereno vodili sve vreme je najgluplji moguci scenario...verujem da ce razum uprave i Dodika proraditi, makar sa zadrskom :)

marko-delija

pre 16 godina

-mec protiv Roana ce mnogo toga reci
-eventualna pobeda bi otvorila vrata top 16
-iskreno mislim da partizan nece pobediti u francuskoj
-partizan ako hoce plasman u top 16 mora pobediti na jednom gostovanju, a to je jedino moguce u Bambergu
-Partizan igra veoma kilavo, ali igra dobru odbranu sto mi se svidja
-videcemo koliko ce popraviti napad

Gost

pre 16 godina

Bas me interesuje kakav je dijalog vodjen izmedju Nikolica i Vujosevica na kraju utakmice i zasto je Nikolic preti prstom Vujosevicu. Mozda ce tu mesta biti i za gospodu iz vodstva lige.

Koju reprezentaciju misli da trenira Nikolic, srpsku ili slovenacku, jer vidim da su mu u ekipi najbolji slovenci, kojeg je on mladog igraca za ovih godina izveo u nekoj ekipi???

Grobar Ivanjica

pre 16 godina

Ma samo tako nastavite, da pobedimo Roan i Gance, pa od PAO-a mozemo i da izgubimo, ako nam zatreba pobeda vratice nam je Obradovic u Atini kao i prosle godine!!! Poz za sve Grobare iz Ivanjice!!!

MJ23

pre 16 godina

@Elmedin?!?
Nije fora da zezas ZVEZDINOG igraca,a slusaj imena prve petorke Partizana:
1.Milton
2.Milenko
3.Cedomir
4.Novica
5.Slavko

filip

pre 16 godina

Zna Dule sta radi kad dovodi igraca,sve ga moze nauciti izuzev da ima srce i da ima fizicku gradju za kosarku! Bravo Miltone,bravo Novice,bravo crno-beli!!! Milosevic je fenomenalno fizicki gradjen,bice strasan igrac!!!

Nikola, Zemun

pre 16 godina

Mec u Vrscu bio je verovatno prvi (da ga tako nazovem) „kriticni“, prevashodno sa psiholoskog aspekta, posle velike pobede nad Barselonom i mislim da je jako bitno sto su crno- beli na kraju uspeli da trijumfuju u jednoj ovako neizvesnoj utakmici. Ono sto takodje moze da nas raduje jeste cinjenica da su igraci Partizana uspeli da se vrate posle -13 i da na kraju dodju do pobede iako su veci deo meca bili u rezultatskom zaostatku. Za ocekivati je bilo da na ovom mecu dodje do odredjenog pada i sa te strane mozemo biti jako zadovoljni ostvarenom pobedom, imajuci u vidu cinjenicu da je Hemofarm nas tradicionalno neugodan rival i da je ovo bilo jedno od najtezih gostovanja u sezoni.
Ono sto posle nekoliko odigranih utakmica ove sezone mozemo zakljuciti to je da Partizan ove sezone nema izrazitog vodju, sto je bilo karakteristicno za nas prethodnih sezona (Vujanic, Milojevic, Drobnjak), ali da deluje veoma kompaktno, sa deset igraca u rotaciji od kojih je svako sposoban da iskoci u prvi plan i donese prevagu. Takodje, ono sto je evidentno to je da tu ima jos mnogo prostora za napredak. Ovo se prevashodno odnosi na Tripkovica, koji se jos uvek oporavlja od povrede. Takodje, u nastavku sezone mozemo mnogo vise ocekivati i od Kecmana, Bozica, Velickovica, ali i Vranesa, koji, nesumnjivo, moze da odigra odredjenu ulogu u desetak minuta koliko ga sleduje ove sezone. Licno, ocekujem da i Palasio iz meca u mec bude sve bolji, kako se postepeno bude adaptirao na sistem rada i igre.
Kada je u pitanju EL, sledi veoma bitno gostovanje u Francuskoj, gde imamo sansu da eventualnom pobedom (ako hocemo u TOP16 moramo da jurimo i barem jedan trijumf na strani, a Roan je jedna od najslabijih ekipa u grupi) napravimo bitan korak ka plasmanu u narednu rundu, cime bismo u potpunosti materijalizovali trijumf nad kataloncima, dok u narednom kolu NLB lige igramo derbi (????) sa Zvezdom, koja se evidentno nalazi u veoma dobroj formi, gde opet pobedom imamo sansu da se osamimo na vrhu tabele. Dakle, sezona se tek zahuktava i tek slede prava uzbudjena i vazni mecevi i zato mislim da je vazno i da mi, navijaci Partizana i ljubitelji kosarke, damo svoj doprinos tako sto cemo biti na tribinama i pruziti podrsku momcima koji nose sveti crno- beli dres!
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Nikola, Zemun

pre 16 godina

Mec u Vrscu bio je verovatno prvi (da ga tako nazovem) „kriticni“, prevashodno sa psiholoskog aspekta, posle velike pobede nad Barselonom i mislim da je jako bitno sto su crno- beli na kraju uspeli da trijumfuju u jednoj ovako neizvesnoj utakmici. Ono sto takodje moze da nas raduje jeste cinjenica da su igraci Partizana uspeli da se vrate posle -13 i da na kraju dodju do pobede iako su veci deo meca bili u rezultatskom zaostatku. Za ocekivati je bilo da na ovom mecu dodje do odredjenog pada i sa te strane mozemo biti jako zadovoljni ostvarenom pobedom, imajuci u vidu cinjenicu da je Hemofarm nas tradicionalno neugodan rival i da je ovo bilo jedno od najtezih gostovanja u sezoni.
Ono sto posle nekoliko odigranih utakmica ove sezone mozemo zakljuciti to je da Partizan ove sezone nema izrazitog vodju, sto je bilo karakteristicno za nas prethodnih sezona (Vujanic, Milojevic, Drobnjak), ali da deluje veoma kompaktno, sa deset igraca u rotaciji od kojih je svako sposoban da iskoci u prvi plan i donese prevagu. Takodje, ono sto je evidentno to je da tu ima jos mnogo prostora za napredak. Ovo se prevashodno odnosi na Tripkovica, koji se jos uvek oporavlja od povrede. Takodje, u nastavku sezone mozemo mnogo vise ocekivati i od Kecmana, Bozica, Velickovica, ali i Vranesa, koji, nesumnjivo, moze da odigra odredjenu ulogu u desetak minuta koliko ga sleduje ove sezone. Licno, ocekujem da i Palasio iz meca u mec bude sve bolji, kako se postepeno bude adaptirao na sistem rada i igre.
Kada je u pitanju EL, sledi veoma bitno gostovanje u Francuskoj, gde imamo sansu da eventualnom pobedom (ako hocemo u TOP16 moramo da jurimo i barem jedan trijumf na strani, a Roan je jedna od najslabijih ekipa u grupi) napravimo bitan korak ka plasmanu u narednu rundu, cime bismo u potpunosti materijalizovali trijumf nad kataloncima, dok u narednom kolu NLB lige igramo derbi (????) sa Zvezdom, koja se evidentno nalazi u veoma dobroj formi, gde opet pobedom imamo sansu da se osamimo na vrhu tabele. Dakle, sezona se tek zahuktava i tek slede prava uzbudjena i vazni mecevi i zato mislim da je vazno i da mi, navijaci Partizana i ljubitelji kosarke, damo svoj doprinos tako sto cemo biti na tribinama i pruziti podrsku momcima koji nose sveti crno- beli dres!
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

peja

pre 16 godina

uprkos slabom pocetku, ni jednog se trenutka nisam zabrinuo za pobedu. ova ekipa PARTIZANA je napravljena za tucu (i to bukvalno!) na terenu, a balerine vrscana (slicno kao i one katalonske od srede) nisu bile spremne za to. nova pravila koja tolerisu MNOOOGO jacu™ odbranu su dosla kao porucena…
iako crno- beli ove godine nemaju veliku zvezdu u timu i oslanjaju se prvenstveno na nepredvidivost (pobeda ili poraz ne zavisi samo od jednog igraca) sve je izvesnije da vodja ipak postoji. po poziciji u timu i, naravno, iskustvu ta cast pripada- milt palacio- u! protiv zadra, barse i, veceras, hf- a je prelomio u nasu korist sutem, inace atributom koji mu je, vec svi znaju, najveca mana. ima strasan “clutch”, cak je i bolji od vonteego- a po tom pitanju, a samo je pitanje vremena kada ce krenuti sa svojim trademark frljokama “od kosa do kosa”:-)… ima itekako tih 500 odigranih tekmi u nba svoju tezinu.
od ostalih, kapa dole novici i, posebno, cedi. ako ovako nastavi, plasim se da ce kecman ostati bez posla!:-)

p.s. tripkovic je ret..d ret..dirani, isto kao i oni koji ga neprestano “brane”. toliko…
p.p.s. potrudio sam se da do vujosevica stigne vest (ako vec nije) da je ovaj momak slobodan…
http://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Jordan
110% tvdim da je u ovom trenutku NAJBOLJI PLEJMEJKER VAN NBA!

POZDRAV SVIMA!

ajmo milivoje

pre 16 godina

Bravo Partizane!Sad da dobijemo Francuze,pa da pobedimo Zvezdu i pokažemo im gde im je mesto,IZA PARTIZANA!Mnogo mi je drago što Novica igra sve bolje.Dobro je što se Milt sve bolje uklapa,a i što je Milošević konačno zaigrao!Od Peke nisam očekivao da ponovi onakvu partiju posle samo par dana,a Tepić ponovo pokazuje da je sazreo i da je sjajan bek!Još ako bi se Tripko razigrao...Pozz za sve grobare i ...naravno za Aleksandru iz Kumodraža!

filip

pre 16 godina

@ Didi

Tacno je da je Milija Vojinovic iz CG,ali je posto za razliku od brata zivi u BG uzeo nase drzavljanstvo postao je sudija iz Srbije. Ono sto nije tacno je da je on u dobrim odnosima sa Duletom. Ako se ne varam,to je sudija sa najvise dosudjenih tehnickih gresaka Partizanu (klupa+igraci) u proseku po utakmici. To je sudija koji je iskljucio zbog 2 tehnicke Dejana Milojevica (jedino njegovo iskljucenje u karijeri),to je sudija koga je Partizan stavljao kao sudiju da se izuzme (kad je vazilo pravilo da svaki klub ima pravo da 1 sudiju stavi kao nepozeljnog),pa prema tome gledaj u svoje dvoriste,jer ako ja pogledam malo u tvoje, videcu podatak da od svih igrackih velicina u koje su igrale u Derbijima tokom istorije,najvise sl. bacanja na 1 mecu je sutirao "Placljivko" i to 22 (18/22). Milojevic nikada vise od 14,a zvali ste ga "Beli Medved"!!! Dajte sudije iz EL,pa kad puknete 30 razlike,onda cete moliti za ovim ovde.

Hell

pre 16 godina

@ ajmo milivoje

Covece pa milion puta smo ciganima pokazali gde im je mesto sta vise da pokazujemo zar su 6 uzastopnih titula i isto toliko uzastopnih ucesca u Evroligi nedovoljan dokaz?Uostalom oni su isuvise mali klub za nas da bismo im nesto dokazivali!

filip

pre 16 godina

Zna Dule sta radi kad dovodi igraca,sve ga moze nauciti izuzev da ima srce i da ima fizicku gradju za kosarku! Bravo Miltone,bravo Novice,bravo crno-beli!!! Milosevic je fenomenalno fizicki gradjen,bice strasan igrac!!!

DULE MAJSTORE

pre 16 godina

TO ŠAMPIONI...
ej od 15:0 PARTIZAN je došo do POBEDE

P.S. sada Francuzi posle KKSS a onda...i sve do F8 i FINALE NLB, KUP, i 7.uzastopna TITULA

Zuull PFC

pre 16 godina

Svaka cast na jos jednoj manje-vise teskoj pobedi...
Vidi se da polako ulazimo u zeljenu formu... Dule ocigledno zna sta, kako i kada treba...
No, dosta hvale, to je za slabice...
Sledece sto nas ocekuje je utakmica sa Roanom, pa potom u NLB ligi sa "stalnim musterijama" (ispravite me ako gresim)...
A sto se zakona o "kisobranima, zastavama i ostalim rekvizitima" tice, uopste ga ne podrzavam...
Sta vise, zelim da ovom prilikom svi zajedno podrzimo ovaj komentar, i na taj nacin jasno iznesemo svoj stav: "Necemo huliganizam, ali necemo ni prazne tribine i pozorisne predstave"... Pa, neka se gospoda bori protiv 1000 i kusur preporuka...

Pozdrav!!!!!

ramplstinski

pre 16 godina

Tripko index -7... tolko ne uspe ni Boza kapiten sa svim pitbul faulovima!!! A igro mali 20mina... Alo uozbilji se deckonja inace cemo morati da dovodimo Mirka Kovaca buahahah

A Palasio sipo trojke 3/5... jes da mu shut izgleda kamenjarski grdno al ne zalim se dok ulazi!!!

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

-Barci dali prednost od 6 POENA(0:6),
-HF dali prednost od 15 POENA(0:15)
-KOLIKO POENA da damo KKSS???(to je sad PITANJE, možda 20POENA?)

ntrack

pre 16 godina

Samo neka mi neko objasni kako to da ovaj FOX prenosi samo zvezdine utakmice i kako ih nije sramota, a kao kupili su (a pitanje da li je tako) prava za prenose bilo kojih utakmica?!
Zasto lepo ne kazu da samo njih prenose pa onda neka npr. "nasa" Tv Avala prenosi nas, a ne ovako prenosi idu svako drugo kolo, kada oni igraju kuci i toliko. Nisam kritikovao kada su ih prenosili sa Cibonom i Olimpijom, ali u kolu kada mi igramo sa HF oni prenose Zvezda-Split, ili u proslom mi kuci za Zadrom nema prenosa u celom kolu (Zvezda gost pa zato). Neka ih barem prenose i sa gostovanja da bude sve full...
Sramota za FOX !!!
Pozdrav za sve na b92, najbolju redakciju na Balkanu.

REALNO *w

pre 16 godina

Pejo

pa ti ne samo da sa nama delis pravovremene savete ko dolazi u nas voljeni klub, sada si poceo i Duleta da savetujes!!!
Pa to je extra. Ti si mu sredio tog pleja, ajde u moje ime i nekog krilnog centra ili sutera. Po tvom izboru

peja

pre 16 godina

@

naravno, nisam ni pomislio da nece biti malicioznih podj..avanja. zaista treba imati neverovatan mozak pa traziti teorije zavere u tome sto je PEJA™ “lik koji zna lika koji zna vujosevica”. toliko o tome, pametnom dovoljno…
a za jared jordan- a cete tek cuti...

PFC Girl

pre 16 godina

Uf , srcko da me strefi . Malo pre sam stigla iz Vrsca . Haos ! Prezivela sam pa pisem . : ) Prvih 6 min. sam bila zivi les . Sreca pa su pogledali na semafor u drugoj cetvrtini i malo se razbudili . Trebali su im produzeci da bi se skroz probudili . Ali sve u svemu naj-bitnije je da su se izvukli na kraju . Velickovic i Palasio su odigrali super u drugom poluvremenu . Njihove trojke u zadnjih 15-ak minuta su nas podigle . Samo napred , sada je potrebna koncentracija za evroligu . Ipak su pokazali KO su i STA su . NAJBOLJI ! Pozdrav za sve Grobare !

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Браво момци!! Тако се игра за свој тим, за свети црно - бели дрес!! Од -15 са старта, ми победимо!! Милтон и Новица одлични вечерас, увек се неко истакне са виче поена, али увек су сви учетвовали у победи или у поразу.
Сада да добијемо Французе, а онда Звезду!! Напред Партизан! Позз за све Гробаре и за Марка из КГ-а!

Jabbar

pre 16 godina

Bravo Nidzo za komentar, iscrpan kao i uvek. Mislim da ovu medijsku monotoniju tipa "Partizan slavio ovde...", "Partizan pobedio onde..." treba zameniti sa "Hemofarm nedostojan rival instituciji", "Barselona malo za sampiona" i tako redom...

Grobelar

pre 16 godina

Nisam verovao kolika ogromna kolicina gluposti moze da se napravi za samo 7 minuta...definitivno smo u problemu onda kad Pekovic ne bude imao "svoj dan" ili udje u problem sa licnim greskama...igrac tipa Ercega, visoko krilo ili "lazna petica" resio bi mnoge nase probleme u reketu i van njega, ali mogu kao i svi vi samo da lamentiram nad ovim timom za koga sve vise strahujem da ce ove godine biti "uvek tako blizu, a tako daleko"...saplesti se pred ciljem trke (3-godisnji ugovor sa EL) u kojoj smo suvereno vodili sve vreme je najgluplji moguci scenario...verujem da ce razum uprave i Dodika proraditi, makar sa zadrskom :)

VukSrbin

pre 16 godina

Ovo je TIMSKI DUH i tvrdim, bez obzura na nedostatak jos jedne JAKE petice, ekipa jaca nego prosle sezone... Onomad su bila jaca imena a danas ekipa... Punom snagom do kraja... Ali stvarno MNOGO SMO JAKI...
PS. Vi "strucnjaci" za Tripkovica, mante se corava posla. Mali ce, cim se potpuno vrati, da da svoj puni doprinos. Zivi bili pa videli. A vi kada budete u prvoj postavi NAJVECE SVETSKE KOSARKASKE INSTITUCIJE onda se javite da kritikujete...
HOMER 007... Mislite o tome...

dasa

pre 16 godina

centar i bek suter su nam preko potrebni. ovo veceras je bilo na misice i iskustvo. Pekovic je dobar ce imati padove, a Vranjes je neko ko tesko moze da bude pristojna zamena. Pa cak ni Borovnjak. Treba nam skok u odbrani.

superhik

pre 16 godina

@peja
I sta ti je Dule odgovorio?Hvala ti puno sto se toliko brines, ne znam sta bi mi bez tebe i tvojih vrhunskih naucnickih komentara.Ako mozes samo da mi odgovoris da li si ikad u zivotu igrao kosarku ali ne na kompjuteru nego sa pravom loptom?

Grobar Ivanjica

pre 16 godina

Ma samo tako nastavite, da pobedimo Roan i Gance, pa od PAO-a mozemo i da izgubimo, ako nam zatreba pobeda vratice nam je Obradovic u Atini kao i prosle godine!!! Poz za sve Grobare iz Ivanjice!!!

MJ23

pre 16 godina

@Elmedin?!?
Nije fora da zezas ZVEZDINOG igraca,a slusaj imena prve petorke Partizana:
1.Milton
2.Milenko
3.Cedomir
4.Novica
5.Slavko

Marko

pre 16 godina

Lepo sto je Partizanka pobedila da im bude lakse sledece subote kad nalete na Kapetana Cook-a i super Tadiju. Uz ovu pobedu lakse ce im pasti blamaza okoja ih ceka. :) Jedva cekam da vidim Homera kako trazi na svojoj glavi kosu da pocupa li nje nema pa neeeemaaaaaaa...Sudije, dodjite u subotu sa kacigama na tekmu, nervozni Homer neciju glvu mora da pocupa

neznanje je vrlina?

pre 16 godina

@DIDI

Aj josh malo mi otvori ochi.
Mozhesh li malo detaljnije pisati kako to Partizan otima utakmice u Euro Ligi? Mozhda ih ne otima, mozhda su ti timovi slabiji nego ovi velikani u NLB Ligi?

marko-delija

pre 16 godina

-mec protiv Roana ce mnogo toga reci
-eventualna pobeda bi otvorila vrata top 16
-iskreno mislim da partizan nece pobediti u francuskoj
-partizan ako hoce plasman u top 16 mora pobediti na jednom gostovanju, a to je jedino moguce u Bambergu
-Partizan igra veoma kilavo, ali igra dobru odbranu sto mi se svidja
-videcemo koliko ce popraviti napad

Gost

pre 16 godina

Bas me interesuje kakav je dijalog vodjen izmedju Nikolica i Vujosevica na kraju utakmice i zasto je Nikolic preti prstom Vujosevicu. Mozda ce tu mesta biti i za gospodu iz vodstva lige.

Koju reprezentaciju misli da trenira Nikolic, srpsku ili slovenacku, jer vidim da su mu u ekipi najbolji slovenci, kojeg je on mladog igraca za ovih godina izveo u nekoj ekipi???

Luka

pre 16 godina

UZMI DULE SEDMU TITULU SEDMU TITULU!!!
Najvise bih voleo kad bih se Vranes razigrao i postao ono sto Dule i svi mi ocekujemo od njega!!!
Sad ce doci na red KK Sledeca Sezona pa njima da pokazemo ko je PARTIZAN

DIDI

pre 16 godina

Dokle ce da sudija Vojinovic podkrada Hemofarm.Da li neko to vidi i da li moze da reaguje na to.Duletu su njegovi crnogorci zavrsili posao.Zasto ovu utakmicu nisu sudili Slovenci nili Hrvati.Patizan je bio favoriozovana ekipa u ovom susretu.Zao mi je Hemofarma koji toliko ulaze ali nema ljude da ga podrze u svom stvaranu veceg projekta.

mare

pre 16 godina

Mislim da je Tripkovic ooodavno istrosio sve "kredite" u partizanu. Ako moramo da trpimo u naredna 4 meseca njegove negativne index ucinke,onda bolje da prekinemo ugovor sa njim.Bojim se da trenutno nema ponuda za njega, iako je do pre par meseci nekoliko ozbiljnih klubova pokazalo interesovanje za njega.Trebna nam bek suter!!!

Felipe

pre 16 godina

Gazi ovaj Partizan i ne pita! Posle onako teske utakmice protiv Barse, uspeli su da smognu snage i da nadju motiva da odigraju dobro protiv uvek nezgodnog Hemofarma!
Svaka cast momci!
Idemo, next please!

dekipfc

pre 16 godina

BRAVO !!!
Samo nastavite da meljete...samo ne znam dokle ce KK Prtizan nastaviti ovakvom igrom sa budzetom koji ima sad...za bolje rezultate i titule izvan Srbije su potrebne pare... u svakom slucaju sve najbolje zelim svom omiljenom timu:) ...

Schwiza

pre 16 godina

@ Didi i njemu slicni
Ja znam komsije da vi volite Slovenacke sudije jer ne treba uci u duboku analizu pa otkriti koga oni svojim sudjenjem favorizuju.
Ipak, ako vec pricamo o ovoj ligi, ne treba bezati od toga da se ispita i sukob interesa (a mozda to nije sukob nego slaganje), kada je glavni sponzor lige i glavni sponzor jednog od timova koji se u njoj takmice.
Pozdrav za sve grobare!

HeWhoDares

pre 16 godina

@Gost

Dijalog između Nikolića i Vujoševića je bio uz osmeh, a Todoriću je pretio prstom!
(samo on zna zašto)

A Nikolić je inače uvek bio poznat po forsiranju mladih igrača, npr. Drobnjak i Tomašević itd., a sada Marković i Marjanović između ostalih.

Haug!

grossod

pre 16 godina

@DIDI
Jedan od sudija na utakmici je bio Pukl,a koliko znam on je iz Slovenije,drugi sudija je bio Vojnovic iz Srbije,i treci je zaista bio iz Crne Gore,tako da ovo sto si napisao nije tacno.Ali,to je vec tvoja stvar...pozdrav svima.

Avalon

pre 16 godina

Ova utakmica je pokazala jos jednom da je ovaj tim sposoban da igra od prvog do poslednjeg minuta bez predaje. Ovaj decko ( DIDI ) sto lupeta oko sudija je samo jedan od sujetnih provokatora i ne bi trebalo da obracate paznju na tu , enormnu kolicinu gluposti koju je napisao. Sada je najbitnije da se dobije mec u Francuskoj i da nastavimo ka cilju zvnom TOP 16 kao i ka prvom mestu u NLB ligi jer to vec donosi nekih 15 poena koliko se secam. Slazem se sa Pejom za Urosa a sam Bog zna koliko vec potenciram da je to decko bez srca koji NIKADA nece biti igrac. Ma dokle vise to opravdanje " vraca se posle povrede" i sl..Jednostavno nema onu stvar da preuzme odgovornost kada treba jer on vec 6 sezona igra EL !!! Umesto toga on iz utakmice u utakmicu kao da se takmici sam sa sobom u ostvarivanju negativnih indexa,...Uzas...Jedva cekam da ode...
Pozz svima

eric

pre 16 godina

ajmo crno beli!!! ma ne moze nam niko nista. moze ceo tim da ode da se sve raspada opet smo majstori i najaci. kad bi u fudbalu bili bar upola takvi majstori a ne da nas mandovi i kad su 8 puta losiji bukvalno izvacare za bodove.

neznanje je vrlina?

pre 16 godina

@DIDI

Jao shta sve ljudi prichaju!
Aj sad prochitaj ko je sudio, pa nam se ponovo ovde javi:
http://www.adriaticbasket.com/stats.php?gameid=46&sez=

DIDI

pre 16 godina

Verovatno gospodo neznate odakle je sudija Voinovic pa se zato i bunite na komentar.Aslovenacki sudija nije jadan ni mogao da se vidi od ove dvojce Duletovih.Samo otimacinom Partizan koji konstantno vrsi pritisak moze da dodje do zeljenog cilja.

niksicanin

pre 16 godina

svaka cast momci.danas nikog nije lako dobiti.a svi znamo kako drugi igraju protiv velikog partizana.daju vise od svojih mogucnosti.veliki pozdrav od niksicana.vidimo se uskoro))))

marko-delija

pre 16 godina

Cisto radi istine
-Jorovic pocinje da trenira sa ekipom posle novogodisnjih praznika
-milosevic se vraca na teren u januaru
-aleksandrov se vraca za 2-3 nedelje, njegova povreda ja najblaza, ne radi se o oticanju kolena, vec o povredi kvadricepsa, misica koji je bio preopterecen a nalalzi se iznad kolena koje je operisao, jako vazan misic za koleno i radi se na njegovom jacanju, a povratak na teren se odlaze zbog predostroznosti!

mile

pre 16 godina

francuzi nisu ni malo naivni.mislim da nam je bamberg prilika za pobedu.a sto se ticehemofarma, zvezde i sl.pa oni nam sluze za uigravanje.

DIDI

pre 16 godina

Jako je interesantno kakvi se sve likovi ne javljaju za komentar a kosarku poznaju samo preko novina i tv-a.zato se ne zaludjujte momci komentarima kada ne poznajete ovu igru

Marko

pre 16 godina

Lepo sto je Partizanka pobedila da im bude lakse sledece subote kad nalete na Kapetana Cook-a i super Tadiju. Uz ovu pobedu lakse ce im pasti blamaza okoja ih ceka. :) Jedva cekam da vidim Homera kako trazi na svojoj glavi kosu da pocupa li nje nema pa neeeemaaaaaaa...Sudije, dodjite u subotu sa kacigama na tekmu, nervozni Homer neciju glvu mora da pocupa

DIDI

pre 16 godina

Dokle ce da sudija Vojinovic podkrada Hemofarm.Da li neko to vidi i da li moze da reaguje na to.Duletu su njegovi crnogorci zavrsili posao.Zasto ovu utakmicu nisu sudili Slovenci nili Hrvati.Patizan je bio favoriozovana ekipa u ovom susretu.Zao mi je Hemofarma koji toliko ulaze ali nema ljude da ga podrze u svom stvaranu veceg projekta.

MJ23

pre 16 godina

@Elmedin?!?
Nije fora da zezas ZVEZDINOG igraca,a slusaj imena prve petorke Partizana:
1.Milton
2.Milenko
3.Cedomir
4.Novica
5.Slavko

marko-delija

pre 16 godina

-mec protiv Roana ce mnogo toga reci
-eventualna pobeda bi otvorila vrata top 16
-iskreno mislim da partizan nece pobediti u francuskoj
-partizan ako hoce plasman u top 16 mora pobediti na jednom gostovanju, a to je jedino moguce u Bambergu
-Partizan igra veoma kilavo, ali igra dobru odbranu sto mi se svidja
-videcemo koliko ce popraviti napad

peja

pre 16 godina

uprkos slabom pocetku, ni jednog se trenutka nisam zabrinuo za pobedu. ova ekipa PARTIZANA je napravljena za tucu (i to bukvalno!) na terenu, a balerine vrscana (slicno kao i one katalonske od srede) nisu bile spremne za to. nova pravila koja tolerisu MNOOOGO jacu™ odbranu su dosla kao porucena…
iako crno- beli ove godine nemaju veliku zvezdu u timu i oslanjaju se prvenstveno na nepredvidivost (pobeda ili poraz ne zavisi samo od jednog igraca) sve je izvesnije da vodja ipak postoji. po poziciji u timu i, naravno, iskustvu ta cast pripada- milt palacio- u! protiv zadra, barse i, veceras, hf- a je prelomio u nasu korist sutem, inace atributom koji mu je, vec svi znaju, najveca mana. ima strasan “clutch”, cak je i bolji od vonteego- a po tom pitanju, a samo je pitanje vremena kada ce krenuti sa svojim trademark frljokama “od kosa do kosa”:-)… ima itekako tih 500 odigranih tekmi u nba svoju tezinu.
od ostalih, kapa dole novici i, posebno, cedi. ako ovako nastavi, plasim se da ce kecman ostati bez posla!:-)

p.s. tripkovic je ret..d ret..dirani, isto kao i oni koji ga neprestano “brane”. toliko…
p.p.s. potrudio sam se da do vujosevica stigne vest (ako vec nije) da je ovaj momak slobodan…
http://en.wikipedia.org/wiki/Jared_Jordan
110% tvdim da je u ovom trenutku NAJBOLJI PLEJMEJKER VAN NBA!

POZDRAV SVIMA!

Zuull PFC

pre 16 godina

Svaka cast na jos jednoj manje-vise teskoj pobedi...
Vidi se da polako ulazimo u zeljenu formu... Dule ocigledno zna sta, kako i kada treba...
No, dosta hvale, to je za slabice...
Sledece sto nas ocekuje je utakmica sa Roanom, pa potom u NLB ligi sa "stalnim musterijama" (ispravite me ako gresim)...
A sto se zakona o "kisobranima, zastavama i ostalim rekvizitima" tice, uopste ga ne podrzavam...
Sta vise, zelim da ovom prilikom svi zajedno podrzimo ovaj komentar, i na taj nacin jasno iznesemo svoj stav: "Necemo huliganizam, ali necemo ni prazne tribine i pozorisne predstave"... Pa, neka se gospoda bori protiv 1000 i kusur preporuka...

Pozdrav!!!!!

DIDI

pre 16 godina

Verovatno gospodo neznate odakle je sudija Voinovic pa se zato i bunite na komentar.Aslovenacki sudija nije jadan ni mogao da se vidi od ove dvojce Duletovih.Samo otimacinom Partizan koji konstantno vrsi pritisak moze da dodje do zeljenog cilja.

PARTIZAN ŠAMPION

pre 16 godina

-Barci dali prednost od 6 POENA(0:6),
-HF dali prednost od 15 POENA(0:15)
-KOLIKO POENA da damo KKSS???(to je sad PITANJE, možda 20POENA?)

Grobelar

pre 16 godina

Nisam verovao kolika ogromna kolicina gluposti moze da se napravi za samo 7 minuta...definitivno smo u problemu onda kad Pekovic ne bude imao "svoj dan" ili udje u problem sa licnim greskama...igrac tipa Ercega, visoko krilo ili "lazna petica" resio bi mnoge nase probleme u reketu i van njega, ali mogu kao i svi vi samo da lamentiram nad ovim timom za koga sve vise strahujem da ce ove godine biti "uvek tako blizu, a tako daleko"...saplesti se pred ciljem trke (3-godisnji ugovor sa EL) u kojoj smo suvereno vodili sve vreme je najgluplji moguci scenario...verujem da ce razum uprave i Dodika proraditi, makar sa zadrskom :)

Grobar Ivanjica

pre 16 godina

Ma samo tako nastavite, da pobedimo Roan i Gance, pa od PAO-a mozemo i da izgubimo, ako nam zatreba pobeda vratice nam je Obradovic u Atini kao i prosle godine!!! Poz za sve Grobare iz Ivanjice!!!

ramplstinski

pre 16 godina

Tripko index -7... tolko ne uspe ni Boza kapiten sa svim pitbul faulovima!!! A igro mali 20mina... Alo uozbilji se deckonja inace cemo morati da dovodimo Mirka Kovaca buahahah

A Palasio sipo trojke 3/5... jes da mu shut izgleda kamenjarski grdno al ne zalim se dok ulazi!!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Браво момци!! Тако се игра за свој тим, за свети црно - бели дрес!! Од -15 са старта, ми победимо!! Милтон и Новица одлични вечерас, увек се неко истакне са виче поена, али увек су сви учетвовали у победи или у поразу.
Сада да добијемо Французе, а онда Звезду!! Напред Партизан! Позз за све Гробаре и за Марка из КГ-а!

DULE MAJSTORE

pre 16 godina

TO ŠAMPIONI...
ej od 15:0 PARTIZAN je došo do POBEDE

P.S. sada Francuzi posle KKSS a onda...i sve do F8 i FINALE NLB, KUP, i 7.uzastopna TITULA

dasa

pre 16 godina

centar i bek suter su nam preko potrebni. ovo veceras je bilo na misice i iskustvo. Pekovic je dobar ce imati padove, a Vranjes je neko ko tesko moze da bude pristojna zamena. Pa cak ni Borovnjak. Treba nam skok u odbrani.

Gost

pre 16 godina

Bas me interesuje kakav je dijalog vodjen izmedju Nikolica i Vujosevica na kraju utakmice i zasto je Nikolic preti prstom Vujosevicu. Mozda ce tu mesta biti i za gospodu iz vodstva lige.

Koju reprezentaciju misli da trenira Nikolic, srpsku ili slovenacku, jer vidim da su mu u ekipi najbolji slovenci, kojeg je on mladog igraca za ovih godina izveo u nekoj ekipi???

ntrack

pre 16 godina

Samo neka mi neko objasni kako to da ovaj FOX prenosi samo zvezdine utakmice i kako ih nije sramota, a kao kupili su (a pitanje da li je tako) prava za prenose bilo kojih utakmica?!
Zasto lepo ne kazu da samo njih prenose pa onda neka npr. "nasa" Tv Avala prenosi nas, a ne ovako prenosi idu svako drugo kolo, kada oni igraju kuci i toliko. Nisam kritikovao kada su ih prenosili sa Cibonom i Olimpijom, ali u kolu kada mi igramo sa HF oni prenose Zvezda-Split, ili u proslom mi kuci za Zadrom nema prenosa u celom kolu (Zvezda gost pa zato). Neka ih barem prenose i sa gostovanja da bude sve full...
Sramota za FOX !!!
Pozdrav za sve na b92, najbolju redakciju na Balkanu.

Avalon

pre 16 godina

Ova utakmica je pokazala jos jednom da je ovaj tim sposoban da igra od prvog do poslednjeg minuta bez predaje. Ovaj decko ( DIDI ) sto lupeta oko sudija je samo jedan od sujetnih provokatora i ne bi trebalo da obracate paznju na tu , enormnu kolicinu gluposti koju je napisao. Sada je najbitnije da se dobije mec u Francuskoj i da nastavimo ka cilju zvnom TOP 16 kao i ka prvom mestu u NLB ligi jer to vec donosi nekih 15 poena koliko se secam. Slazem se sa Pejom za Urosa a sam Bog zna koliko vec potenciram da je to decko bez srca koji NIKADA nece biti igrac. Ma dokle vise to opravdanje " vraca se posle povrede" i sl..Jednostavno nema onu stvar da preuzme odgovornost kada treba jer on vec 6 sezona igra EL !!! Umesto toga on iz utakmice u utakmicu kao da se takmici sam sa sobom u ostvarivanju negativnih indexa,...Uzas...Jedva cekam da ode...
Pozz svima

marko-delija

pre 16 godina

Cisto radi istine
-Jorovic pocinje da trenira sa ekipom posle novogodisnjih praznika
-milosevic se vraca na teren u januaru
-aleksandrov se vraca za 2-3 nedelje, njegova povreda ja najblaza, ne radi se o oticanju kolena, vec o povredi kvadricepsa, misica koji je bio preopterecen a nalalzi se iznad kolena koje je operisao, jako vazan misic za koleno i radi se na njegovom jacanju, a povratak na teren se odlaze zbog predostroznosti!

Nikola, Zemun

pre 16 godina

Mec u Vrscu bio je verovatno prvi (da ga tako nazovem) „kriticni“, prevashodno sa psiholoskog aspekta, posle velike pobede nad Barselonom i mislim da je jako bitno sto su crno- beli na kraju uspeli da trijumfuju u jednoj ovako neizvesnoj utakmici. Ono sto takodje moze da nas raduje jeste cinjenica da su igraci Partizana uspeli da se vrate posle -13 i da na kraju dodju do pobede iako su veci deo meca bili u rezultatskom zaostatku. Za ocekivati je bilo da na ovom mecu dodje do odredjenog pada i sa te strane mozemo biti jako zadovoljni ostvarenom pobedom, imajuci u vidu cinjenicu da je Hemofarm nas tradicionalno neugodan rival i da je ovo bilo jedno od najtezih gostovanja u sezoni.
Ono sto posle nekoliko odigranih utakmica ove sezone mozemo zakljuciti to je da Partizan ove sezone nema izrazitog vodju, sto je bilo karakteristicno za nas prethodnih sezona (Vujanic, Milojevic, Drobnjak), ali da deluje veoma kompaktno, sa deset igraca u rotaciji od kojih je svako sposoban da iskoci u prvi plan i donese prevagu. Takodje, ono sto je evidentno to je da tu ima jos mnogo prostora za napredak. Ovo se prevashodno odnosi na Tripkovica, koji se jos uvek oporavlja od povrede. Takodje, u nastavku sezone mozemo mnogo vise ocekivati i od Kecmana, Bozica, Velickovica, ali i Vranesa, koji, nesumnjivo, moze da odigra odredjenu ulogu u desetak minuta koliko ga sleduje ove sezone. Licno, ocekujem da i Palasio iz meca u mec bude sve bolji, kako se postepeno bude adaptirao na sistem rada i igre.
Kada je u pitanju EL, sledi veoma bitno gostovanje u Francuskoj, gde imamo sansu da eventualnom pobedom (ako hocemo u TOP16 moramo da jurimo i barem jedan trijumf na strani, a Roan je jedna od najslabijih ekipa u grupi) napravimo bitan korak ka plasmanu u narednu rundu, cime bismo u potpunosti materijalizovali trijumf nad kataloncima, dok u narednom kolu NLB lige igramo derbi (????) sa Zvezdom, koja se evidentno nalazi u veoma dobroj formi, gde opet pobedom imamo sansu da se osamimo na vrhu tabele. Dakle, sezona se tek zahuktava i tek slede prava uzbudjena i vazni mecevi i zato mislim da je vazno i da mi, navijaci Partizana i ljubitelji kosarke, damo svoj doprinos tako sto cemo biti na tribinama i pruziti podrsku momcima koji nose sveti crno- beli dres!
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

filip

pre 16 godina

Zna Dule sta radi kad dovodi igraca,sve ga moze nauciti izuzev da ima srce i da ima fizicku gradju za kosarku! Bravo Miltone,bravo Novice,bravo crno-beli!!! Milosevic je fenomenalno fizicki gradjen,bice strasan igrac!!!

dekipfc

pre 16 godina

BRAVO !!!
Samo nastavite da meljete...samo ne znam dokle ce KK Prtizan nastaviti ovakvom igrom sa budzetom koji ima sad...za bolje rezultate i titule izvan Srbije su potrebne pare... u svakom slucaju sve najbolje zelim svom omiljenom timu:) ...

Luka

pre 16 godina

UZMI DULE SEDMU TITULU SEDMU TITULU!!!
Najvise bih voleo kad bih se Vranes razigrao i postao ono sto Dule i svi mi ocekujemo od njega!!!
Sad ce doci na red KK Sledeca Sezona pa njima da pokazemo ko je PARTIZAN

PFC Girl

pre 16 godina

Uf , srcko da me strefi . Malo pre sam stigla iz Vrsca . Haos ! Prezivela sam pa pisem . : ) Prvih 6 min. sam bila zivi les . Sreca pa su pogledali na semafor u drugoj cetvrtini i malo se razbudili . Trebali su im produzeci da bi se skroz probudili . Ali sve u svemu naj-bitnije je da su se izvukli na kraju . Velickovic i Palasio su odigrali super u drugom poluvremenu . Njihove trojke u zadnjih 15-ak minuta su nas podigle . Samo napred , sada je potrebna koncentracija za evroligu . Ipak su pokazali KO su i STA su . NAJBOLJI ! Pozdrav za sve Grobare !

Hell

pre 16 godina

@ ajmo milivoje

Covece pa milion puta smo ciganima pokazali gde im je mesto sta vise da pokazujemo zar su 6 uzastopnih titula i isto toliko uzastopnih ucesca u Evroligi nedovoljan dokaz?Uostalom oni su isuvise mali klub za nas da bismo im nesto dokazivali!

grossod

pre 16 godina

@DIDI
Jedan od sudija na utakmici je bio Pukl,a koliko znam on je iz Slovenije,drugi sudija je bio Vojnovic iz Srbije,i treci je zaista bio iz Crne Gore,tako da ovo sto si napisao nije tacno.Ali,to je vec tvoja stvar...pozdrav svima.

neznanje je vrlina?

pre 16 godina

@DIDI

Jao shta sve ljudi prichaju!
Aj sad prochitaj ko je sudio, pa nam se ponovo ovde javi:
http://www.adriaticbasket.com/stats.php?gameid=46&sez=

VukSrbin

pre 16 godina

Ovo je TIMSKI DUH i tvrdim, bez obzura na nedostatak jos jedne JAKE petice, ekipa jaca nego prosle sezone... Onomad su bila jaca imena a danas ekipa... Punom snagom do kraja... Ali stvarno MNOGO SMO JAKI...
PS. Vi "strucnjaci" za Tripkovica, mante se corava posla. Mali ce, cim se potpuno vrati, da da svoj puni doprinos. Zivi bili pa videli. A vi kada budete u prvoj postavi NAJVECE SVETSKE KOSARKASKE INSTITUCIJE onda se javite da kritikujete...
HOMER 007... Mislite o tome...

REALNO *w

pre 16 godina

Pejo

pa ti ne samo da sa nama delis pravovremene savete ko dolazi u nas voljeni klub, sada si poceo i Duleta da savetujes!!!
Pa to je extra. Ti si mu sredio tog pleja, ajde u moje ime i nekog krilnog centra ili sutera. Po tvom izboru

filip

pre 16 godina

@ Didi

Tacno je da je Milija Vojinovic iz CG,ali je posto za razliku od brata zivi u BG uzeo nase drzavljanstvo postao je sudija iz Srbije. Ono sto nije tacno je da je on u dobrim odnosima sa Duletom. Ako se ne varam,to je sudija sa najvise dosudjenih tehnickih gresaka Partizanu (klupa+igraci) u proseku po utakmici. To je sudija koji je iskljucio zbog 2 tehnicke Dejana Milojevica (jedino njegovo iskljucenje u karijeri),to je sudija koga je Partizan stavljao kao sudiju da se izuzme (kad je vazilo pravilo da svaki klub ima pravo da 1 sudiju stavi kao nepozeljnog),pa prema tome gledaj u svoje dvoriste,jer ako ja pogledam malo u tvoje, videcu podatak da od svih igrackih velicina u koje su igrale u Derbijima tokom istorije,najvise sl. bacanja na 1 mecu je sutirao "Placljivko" i to 22 (18/22). Milojevic nikada vise od 14,a zvali ste ga "Beli Medved"!!! Dajte sudije iz EL,pa kad puknete 30 razlike,onda cete moliti za ovim ovde.

mare

pre 16 godina

Mislim da je Tripkovic ooodavno istrosio sve "kredite" u partizanu. Ako moramo da trpimo u naredna 4 meseca njegove negativne index ucinke,onda bolje da prekinemo ugovor sa njim.Bojim se da trenutno nema ponuda za njega, iako je do pre par meseci nekoliko ozbiljnih klubova pokazalo interesovanje za njega.Trebna nam bek suter!!!

superhik

pre 16 godina

@peja
I sta ti je Dule odgovorio?Hvala ti puno sto se toliko brines, ne znam sta bi mi bez tebe i tvojih vrhunskih naucnickih komentara.Ako mozes samo da mi odgovoris da li si ikad u zivotu igrao kosarku ali ne na kompjuteru nego sa pravom loptom?

peja

pre 16 godina

@

naravno, nisam ni pomislio da nece biti malicioznih podj..avanja. zaista treba imati neverovatan mozak pa traziti teorije zavere u tome sto je PEJA™ “lik koji zna lika koji zna vujosevica”. toliko o tome, pametnom dovoljno…
a za jared jordan- a cete tek cuti...

DIDI

pre 16 godina

Jako je interesantno kakvi se sve likovi ne javljaju za komentar a kosarku poznaju samo preko novina i tv-a.zato se ne zaludjujte momci komentarima kada ne poznajete ovu igru

ajmo milivoje

pre 16 godina

Bravo Partizane!Sad da dobijemo Francuze,pa da pobedimo Zvezdu i pokažemo im gde im je mesto,IZA PARTIZANA!Mnogo mi je drago što Novica igra sve bolje.Dobro je što se Milt sve bolje uklapa,a i što je Milošević konačno zaigrao!Od Peke nisam očekivao da ponovi onakvu partiju posle samo par dana,a Tepić ponovo pokazuje da je sazreo i da je sjajan bek!Još ako bi se Tripko razigrao...Pozz za sve grobare i ...naravno za Aleksandru iz Kumodraža!

Felipe

pre 16 godina

Gazi ovaj Partizan i ne pita! Posle onako teske utakmice protiv Barse, uspeli su da smognu snage i da nadju motiva da odigraju dobro protiv uvek nezgodnog Hemofarma!
Svaka cast momci!
Idemo, next please!

eric

pre 16 godina

ajmo crno beli!!! ma ne moze nam niko nista. moze ceo tim da ode da se sve raspada opet smo majstori i najaci. kad bi u fudbalu bili bar upola takvi majstori a ne da nas mandovi i kad su 8 puta losiji bukvalno izvacare za bodove.

Jabbar

pre 16 godina

Bravo Nidzo za komentar, iscrpan kao i uvek. Mislim da ovu medijsku monotoniju tipa "Partizan slavio ovde...", "Partizan pobedio onde..." treba zameniti sa "Hemofarm nedostojan rival instituciji", "Barselona malo za sampiona" i tako redom...

neznanje je vrlina?

pre 16 godina

@DIDI

Aj josh malo mi otvori ochi.
Mozhesh li malo detaljnije pisati kako to Partizan otima utakmice u Euro Ligi? Mozhda ih ne otima, mozhda su ti timovi slabiji nego ovi velikani u NLB Ligi?

mile

pre 16 godina

francuzi nisu ni malo naivni.mislim da nam je bamberg prilika za pobedu.a sto se ticehemofarma, zvezde i sl.pa oni nam sluze za uigravanje.

Schwiza

pre 16 godina

@ Didi i njemu slicni
Ja znam komsije da vi volite Slovenacke sudije jer ne treba uci u duboku analizu pa otkriti koga oni svojim sudjenjem favorizuju.
Ipak, ako vec pricamo o ovoj ligi, ne treba bezati od toga da se ispita i sukob interesa (a mozda to nije sukob nego slaganje), kada je glavni sponzor lige i glavni sponzor jednog od timova koji se u njoj takmice.
Pozdrav za sve grobare!

HeWhoDares

pre 16 godina

@Gost

Dijalog između Nikolića i Vujoševića je bio uz osmeh, a Todoriću je pretio prstom!
(samo on zna zašto)

A Nikolić je inače uvek bio poznat po forsiranju mladih igrača, npr. Drobnjak i Tomašević itd., a sada Marković i Marjanović između ostalih.

Haug!

niksicanin

pre 16 godina

svaka cast momci.danas nikog nije lako dobiti.a svi znamo kako drugi igraju protiv velikog partizana.daju vise od svojih mogucnosti.veliki pozdrav od niksicana.vidimo se uskoro))))