1. svaka cast devojke, mislim kako koja. Nesto se razumem u ovaj sport pa mi nije jasno dali ima potrebe da na terenu imamo libera kad nam ionako nicem ne sluzi. OBA NASA PRIMACA JUCE SU IMALA DUPLO BOLJI PRIJEM OD LIBERA. MI SMO STVARNO ZEMLJA CUDA U KOJOJ JE SVE MOGUCE.NAPRED DEVOJKE ANJA, NIKOLA, NATASA, BRIZITKA, MAJO SVAKA CAST. OSTALO PREPUSTAM #MOCNOM# TRENERU.
  (ljilja, 4. septembar 2007 22:38)

  # Link komentara

 2. dosta bolja utakmica nego juce, popravljamo se :)

  samo napred, devojke!
  (maqui, 4. septembar 2007 22:46)

  # Link komentara

 3. Pa da li je moguce, pa ovo su dve pobede a ne dva poraza, pa ovo sto se danas desava sa nasim sportistima stvarno nema smisla....Zasto je pauza izmedju poena po minut kada nase igracice udju u seriju...dok spiker ne pocne da se dere Turkyie... Pa zasto sudije ne sme da da znak da se servira nego se nesto ceka!!!!Pa da li je moguce!!?
  (Milanche, 4. septembar 2007 22:55)

  # Link komentara

 4. E moj Terzicu ... samo se ti i dalje svadjaj sa igracicama koje beze od tebe i Boricica u inostranstvo i za posledicu cemo imati da cela potencijalno prva postava reprezentacije NE IGRA jer je u svadji sa tobom!


  Kako vas nije sramota!!!
  (Plikuscht, 4. septembar 2007 22:56)

  # Link komentara

 5. Gledao sam tekmu na eurosportu,velika borbenost,videlo se da smo kvalitetniji ali nismo imali srece!Svaka cast devojke,samo napred SRBIJA je uz vas!
  (bla, 4. septembar 2007 23:13)

  # Link komentara

 6. Samo Osmeh. poz
  (Braca, 5. septembar 2007 00:43)

  # Link komentara

 7. ma ni ove pojma nemaju.
  (znalac, 5. septembar 2007 00:49)

  # Link komentara

 8. za tebe ljiljo-naravno da je MOCAN trener selektor ove reprezentacije jer je svima postavio "domaci zadatak",koji ne vidim da ce i jedan trener u skorijoj buducnosti uspeti da resi...naravno,zajedno sa devojkama koje je birao i selektirao,pa makar i bilo slucajno osvajanje medalje na SP,ova devojke sa strucnim stabom su svoje "rekle" i pokazale,a verujem cvrsto da nije poslednje sto su imale da kazu...cvrsto sam uz njih i samo bih ih zamolio da ne obracaju paznju na komentare,jer niko sem njih ne zna kako do uspeha i sta sve treba da prodju,izdrze da bi bile PRAVE PLAVE,jer to vec jesu
  (A, 5. septembar 2007 02:12)

  # Link komentara

 9. Pih , a taj libero je najbolji na svetu!!! zanimljivo po nekome ne zna da igra... i to taj neko zivi u istoj zemlji gde i najbolji libero...

  Jesmo zemlja cuda...
  (-_-, 5. septembar 2007 11:37)

  # Link komentara

 10. Igra sa tri primaca se pokazala losom.Dizanje prosecno sa mnogo niskih i nepreciznih lopti.Nema izmena kad neko padne u igri.Dvanaest devojaka igra ne samo sedam.Krsmanovic u napadu nula srednjaci ni ne skacu kad je ona u prvoj liniji.Postoji mesta za napredak ali nesmemo robovati imenima nego kvalitetu.Ako je zelja isprobati sve varijante onda ok a ako ne onda vratite Anju na primaca lose se snalazi na poziciji korektora jer nezna da smecuje iz zona 1 i 2.Inace ostalo je sve "u redu".
  (jo, 5. septembar 2007 15:27)

  # Link komentara

 11. Vidis jos je vece cudo sto taj najbolji libero na svetu uopste nije imao najbolju statistiku na SP, izgleda da je se moralo bronzanim dati neko pojedinacno priznanje, a to je bilo najbezbolnije.

  U svakom slucaju sramno izdanje za nekoga koje uzeo broznu na SP pre 9 meseci.
  (Boris, 6. septembar 2007 00:23)

  # Link komentara

 12. Једна је Ђерисило Ивана-Станковић, мада ни остале не играју лоше.
  Видећете, играју оне добро!
  (Миркони, 6. septembar 2007 12:32)

  # Link komentara