Živković pred PE: "Možda baš sada pobedimo"

Na prošlom šampionatu, 2006. godine selekcija Srbije i Crne Gore nije učestvovala na završnom turniru, a momke rođene 1986. godine na šampionat održan u Severnoj Irskoj vodio je upravo Živković. Generacija koju su predvodili Nebojša Marinković, Borko Veselinović, Milan Smiljanić, došla je do polufinala i izgubila od Engleske.

Igrači koji sada važe za predvodnike generacije, Gulan, Sulejmani, Fejsa, Bosančić, Tadić, Adamović, debituju na završnici Prvenstva Evrope, ali Živković zna kako takav turnir izgleda.

Na Evropsko prvenstvo sam vodio i '86. i '88. godište, naravno da znam šta nas očekuje i uvek govorim da kada se naša ekipa plasira na EP, to je veliki uspeh. Tamo ćemo igrati sa najbolje organizovanim školama Evrope. Ostvarili smo nešto što nije pošlo za rukom Holanđanima, Italijanima, Poljacima, mnogim drugim zemljama koje su organizaciono trenutno jače od nas i koje su redovno učestvovale na evropskim i svetskim šampionatima.

Miloš Šaranović
Pošaljite komentar
 1. samo napred momci!!!

  bodrice vas ekipa iz Linza!!!!

  poZZ
  (dali_at, 11. jul 2007 17:09)

  # Link komentara

 2. Selektore, a gde je Nenad Krsticic iz OFK, jedna od najtalentovanijh igraca rodjenih 1990.?
  I sta je sa Nebojsom Pejicem.
  Ta dva momka su debitovala za OFK prosle sezone
  (ledolomac, 11. jul 2007 19:19)

  # Link komentara

 3. Svaka cast momci, vi ste uspeh ostvarili plasiravsi se na evropsko prvenstvo,a sve sto dalje uradite bice ODLICNO!Pozdrav za stopera reprezentacije Jagosa Vukovica!
  (blazo, 13. jul 2007 01:26)

  # Link komentara

 4. samo napred plavi,samo gazite.pozdrav za najbolje igrace marinka ,kareta i rodju
  (marko, 15. jul 2007 11:55)

  # Link komentara